Hvordan misfarve håret over læben

Hårene over overlæben er, hvad hver kvinde er bange for, og hver anden skal stå over for dette i praksis. Hvis du kæmper for dette problem forkert, bliver håret endnu hårdere og mørkere. Derudover forbliver spor i det behandlede område, når de fjerner hår ved kardinale metoder, som skal maskeres af concealer.

I denne artikel vil du lære at misfarve hår på din overlæbe i hjemmet og ikke kun. Specielt for dig har vi forberedt de mest populære og effektive måder.

Peroxid mod kvindelige antenner!

Effektiviteten af ​​blegning af hår med peroxid er blevet testet på mange kvinder i årevis. De første resultater af proceduren vil være mærkbare om to eller tre dage. Håret begynder at lyse og bryde.

For at lette håret over læben i hjemmet, er det bedst at bruge peroxid i sin rene form. Dette er den bedste løsning, når en pige ikke har tid og mulighed for at forberede forskellige masker baseret på flere ingredienser.

Til proceduren skal du have en 3% opløsning af hydrogenperoxid, de er fugtet med en bomuldsuld (swab) og påført håret i fem minutter. Gnidning udføres dagligt indtil fuldstændig bortskaffelse af "pistol" over læben.

Tilsvarende effekten af ​​citronsaft. Samtidig skal den være friskpresset.

Du kan også misfarve håret over læben med et peroxid i kombination med barberkrem. For at forberede en sådan sammensætning skal:

 • 2 tsk. 3% hydrogenperoxid.
 • 1 spsk. ske skærefløde.

Det anbefales at bære en maske over læben i ca. 20-30 minutter. Efter vask af sammensætningen med micellært vand (eller normalt), skal området omkring læberne være dækket af nærende creme.

For at opnå den maksimale effekt anbefales det at tilføje et par dråber ammoniak til sammensætningen.

Anvend sammensætningen til problemområdet skal være mindst hver anden dag og helst to gange om ugen.

Salve til lynhår over læben

Hvis det ikke er muligt at forberede en daglig løsning til afklaring, vil salve komme til undsætning, som du kun skal forberede en gang, og brugen kan genbruges.

For dens forberedelse vil have brug for:

 • teskefulde lanolin,
 • en halv teskefuld vaselin,
 • 4 dråber 30% hydrogenperoxidopløsning,
 • 2 dråber ammoniak,
 • halv tsk shampoo.

Bland blandingen med en blander og skift den i en dyb beholder (for eksempel i en krukke). Påfør salven over læben med en lille pind og lad den gå, indtil den er tør.
Det anbefales ikke at anvende salven oftere end to gange om ugen.

Hydroperit og hydrogenperoxid for at afklare antennerne

En meget effektiv metode til at blegge hår omfatter følgende ingredienser:

 • 1 tablet hydroperit.
 • flere dråber ammoniak (ikke mere end 10).
 • nogle få dråber 3% hydrogenperoxid (ikke mere end 10).

Alle bestanddele af opløsningen skal blandes grundigt til en tyk blanding, der påføres hårene i 10-15 minutter. Efter vask skal du anvende fedtet creme til huden.

Denne procedure anbefales ikke at udføre mere end 1 gang om ugen. På samme tid bør der ikke være sår og ridser på huden, ellers kan irritation ikke undgås.

Alternativt bruger mange piger en klargjort hydroperitor clarifier, som kan købes på specialbutikker til ansigts- og kropspleje. Det påføres også hårene i højst 15 minutter.

Vi tilbyder en anden effektiv opskrift til din "sparegris". I 10 ml hydrogenperoxid tilsættes 2 ml. flydende sæbe og 3-4 dråber ammoniak. Massen skal være ordentligt skummet. Derefter påføres håret i højst en halv time. Skyl derefter med køligt vand. Dette værktøj fremmer ikke kun hår, men hjælper også med at bekæmpe uønsket yellowness under hovedbunden.

Honning og citronhår blegning

Hvis du, som mange andre piger med dette kosmetiske problem, undrer dig over, hvad du ellers kan misfarve antennerne over din overlæbe, så er du velkommen til at anbefale dig honning og citron. Honning skærer ikke bare overskæget omhyggeligt nok, men også fugtiger huden ikke værre end nogen dyre ansigtscreme.

Blandt andre fordele ved at bruge citron som et middel til at bekæmpe ansigtshår på kvinders ansigter, bør også fremhæves:

 • indholdet i honning af elementer, der normaliserer vandets balance i huden.
 • Match alle hudtyper.

Tilberedning af en naturlig clarifier, bland 2 spsk. honning og en teskefuld citronsaft. Bland grundigt ingredienserne, massen påføres ansigtet med en tynd træpind eller en gammel tandbørste. Tyve minutter efter påføring skal masken vaskes af med køligt vand.

De første resultater af overskæg misfarvning over overlæben vil være mærkbar to dage efter, at masken påføres igen.

Hvordan slippe af med overskydende vegetation med gurkemeje?

Indiske kvinder er godt bekendt med gurkemeje, som med et lette middel. Gurkemeje dræber farvepigmentet inde i håret, hvilket gør det mærkbart lettere og tyndere.

For at forberede masken skal blandes ingredienserne:

 • 2 spsk. l. vild gurkemeje
 • 1 spiseskefuld mælk.

Lynmasse påføres problemområdet. Efter 15-20 minutter vaskes masken af ​​og gnides med en beroligende lotion.

Efter en maske kan der som regel forekomme en gul farvetone på ansigtet. Dette er direkte relateret til gurkemeje, som farvning - i en sådan reaktion er ikke noget forfærdeligt. Det eneste negative er, at du ikke kan slippe af med yellowness så hurtigt. Derfor anbefales det at lave en maske af gurkemeje i weekenderne eller om aftenen, når der ikke er noget særligt behov for at gå overalt. Fjern den lyse gule farvetone hjælper opløsningen af ​​vand og citron (1: 1 forhold). De skal tørre det område, der har ændret sin sædvanlige farve, hele dagen, når der er en mulighed.

Lys antennene med citron

Citron skærer ikke kun huden, men lyser også håret. Hvis du beslutter at misfarve antennerne med en citron, skal du huske at dette værktøj har en bagside af mønten. Citron kan forårsage mærkbar irritation.

Før det påføres, er det nødvendigt at foretage en følsomhedstest. For at gøre dette, bare slip et par dråber juice på håndleddet. Hvis der efter 10 minutter ikke er rødhed, vil testen blive vellykket.

For at forberede en maske til afklaring skal du:

 • 1.5 Art. l. frisk citron eller limejuice.
 • en teskefuld sukker.

Masse kan ikke kun påføres problemområdet omkring læberne, men også hele ansigtet for at lette huden lidt. Ti minutter efter påføring vaskes masken med køligt vand.

En alternativ opskrift til lynhår med citron er at blande det med æggehvide. Et protein vil kræve 15 ml. saft. Den mest bekvemme måde at anvende en sådan sammensætning med en pensel på. Eksponeringstiden er ikke mere end 20 minutter. Derefter kan sammensætningen vaskes af.

Lysende hår med kikærmel

Ud over det faktum, at kikærter effektivt lyser hår, er det også i stand til:

 • bringe ansigtstonen til næsten perfekt.
 • Rens ansigtet af døde celler (handlingen ligner skrubning).

Du skal blande en teskefuld gurkemeje, 1 spsk. mælk eller fløde og 2 spsk mel. Masken påføres i 20-30 minutter. Efter ventetiden skal ansigtet tørres af med en bomuldssvamp gennemblødt i vand.

Baseret på ovenstående ingredienser kan du også tilberede en fugtighedsbevarende maske ved at tilsætte en teskefuld lyse yoghurt uden tilsætningsstoffer.

Mælk og papaya - krigere for blegede hår

De to dataprodukter i tandem er utroligt effektive mod vegetationen over læben! Et vigtigt positivt punkt er, at blandingen er egnet til ejere af enhver hudtype.
ingredienser:

 • 1 tsk mælk med et hvilket som helst fedtindhold.
 • 2 spsk. pureret papaya puree.

Masken påføres i 40-60 minutter og vaskes derefter af med køligt vand. Efter den første brug af masken vil pigen mærke positive resultater - hårene bliver mærkbart lettere og huden bliver blødere.

Kamille afkogning

Kamilleafkogning er en meget effektiv måde at lyse håret på overlæben! Denne metode er ikke kun et af de nemmeste at forberede, men også et af budgettet.
Broth til lynhår er fremstillet som følger:

 • 2 spiseskefulde blomster hæld 100 ml. kogende vand.
 • Hæld bouillon i en termos og insister fire timer.
 • filter før brug.

Du kan behandle problemområdet med en sådan afkogning flere gange om dagen, for eksempel om morgenen og om aftenen. De første resultater vil blive mærkbare efter to dage fra starten af ​​ansøgningen.

Infusion af cedertræ eller nøddeskal

Efter at have delet med sin bedstemor problemet med "antennerne" over hendes læbe, vil den moderne modekvinde sikkert modtage råd om at du skal bruge en tinktur af en møtrik eller cedertræ.

Infusion fremstilles på traditionel vis. Derefter fortyndes det med vand (2: 1 forhold). Ansøgning over læbe tinkturen anbefales ikke i mere end tyve minutter. Derefter vaske med køligt vand og påfør en nærende creme på huden.

Du bør ikke ty til kardinale foranstaltninger for at slippe af med antennerne over læben, det ville være nok til at misfarve dem på en af ​​de måder, der er angivet ovenfor. Du må alle lykkes!

SPECIAL TILBUD TIL LADYBE LÆSERE!

Køb Chokolade Slank Chokolade med 50% rabat! 1 dag tilbage til slutningen af ​​handlingen! LÆRPRIS »

Sådan lyser du din overskæg med peroxid

Mørk fluff over overlæben på en kvindes ansigt ser grimt ud, men det sker ganske ofte. Selvfølgelig har mange piger hørt, at der er en måde at lette overskæget på med peroxid, men ikke alle kender den korrekte række handlinger. Du kan gøre denne procedure hjemme.

Lys antennene med peroxid. Hurtigt og nemt

En kvinde ønsker at se så attraktivt som muligt, og tilstedeværelsen af ​​mørke hår over hendes læbe er fuldstændig uønsket. Huden i dette område er meget følsom, så depileringsprodukter kan forårsage alvorlig irritation. Tør hårene med pincet længe nok, og det gør ondt. Den bedste løsning er at lette overskæget med peroxid.

Før du fortsætter med proceduren, skal du sørge for, at det er virkelig nødvendigt. Lysfluff over læben er ikke overskæg, og meget hårdt sort hår vil ikke ændre hydrogenperoxid. I dette tilfælde skal du besøge kosmetologens kontor og ty til at fjerne antennerne med en laser eller varm voks. Det er tilrådeligt at lette antennerne med peroxid, hvis hårene er tynde og ikke for mørke.

Instruktioner om, hvordan du lettere dit overskæg med hydrogenperoxid

Lys antennefotoet. Først skal du vide, at en kvinde ikke vil have en allergisk reaktion på peroxid. Du kan foretage en hurtig test, dryppe en dråbe opløsning i hånden og holde den i op til 15 minutter. Når der ikke er udslæt på huden, er du velkommen til at begynde at forberede proceduren.

Hvordan lette din overskæg med hydrogenperoxid? Det er nødvendigt at lave en opløsning af 1 tsk 6% peroxid, 5 dråber ammoniak og 1 dråbe flydende sæbe. Blandes grundigt alle ingredienserne, du skal forsigtigt anvende blandingen til en strimmel mørkt hår, du kan bruge en bomuldspindel. Efter 15 minutter skylles peroxidet med vand med et par dråber citronsaft. I tilfælde af rødme af huden anbefales det at bruge en baby creme.

Lyst din overskæg med hydrogenperoxid hver dag, efter et stykke tid bliver hårene meget tyndere og lettere, de bliver ikke mærkbare.

Sådan lyser du antennerne med hydrogenperoxid. En anden måde

Hvis du er interesseret i spørgsmålet om, hvordan du lighter antennerne med hydrogenperoxid uden at bruge yderligere komponenter, kan du prøve denne indstilling. En bomuldskugle fugtes i opløsningen og forsigtigt gnider hårene over overlæben i 5 minutter. Efter afslutning af proceduren er det nødvendigt at vaske og smøre huden med baby creme. Dette skal gøres dagligt i 3 dage.

Mørkhudede piger rådes ikke til at tænke over, hvordan antennerne lyser med hydrogenperoxid, fordi de mørke hudblegede hår skaber en stærk kontrast. Slap af den eksterne fejl, mørke øjne hjælper professionel kosmetolog.

Ud over peroxid i folkeopskrifter er der et eksempel på, hvordan man kan slippe af med mørkt hår over overlæben ved hjælp af citronsaft. Dette vil kræve, inden hver tur til solarium eller på stranden for at smøre antennene med frisk citronsaft. Under solbadning vil hårene hurtigt brænde ud og være næsten usynlige.

Lav usynligt uønsket ansigtshår med blegning

Barbering ansigtshår får dem til at blive stive og vokse hurtigere. For at gøre hårene tynde og uklare, kan de være misfarvede med hydrogenperoxid.

Artiklens indhold:

Hydrogenperoxid blev brugt af vores mødre og bedstemødre, ikke kun til desinfektion af slid, men også til blegning af hår. Med sin hjælp blev skønheden blondiner. Men denne medicinsk produkt tørrer håret for meget, og den farve, der vil ende, er uforudsigelig. Derfor er nu peroxid ikke brugt til farvning krøller. Men for at blegge hår over overlæben eller hagen er det meget velegnet.

Blegning er en mere produktiv måde end barbering. Hvis du lyser dit hår konstant, vil de over tid blive tyndere, de vil vokse langsommere. Dette skyldes, at peroxid ødelægger det chitinøse frakke, og det mørke pigment bliver mindre resistent.

For at misfarve hårene over overlæben eller hagen skal du tage en bomuldspude og suge den med hydrogenperoxid. Tænd huden og tryk godt. Hold på for en og en halv til to minutter. Hvis håret er for mørkt og tykt, gentag proceduren to eller tre gange, indtil resultatet helt tilfredsstiller dig. Tørrene bliver normalt klarere meget hurtigere end håret på hagen og halsen. Derfor er der nok en procedure.

Foruden blegning med hydrogenperoxid er der mange moderne måder at hjælpe med at slippe af med antennerne på ansigtet for evigt. En af de mest effektive er depilation voks. Med en skarp adskillelse af håret fra huden falder pæren sammen, og antennene holder op med at vokse helt eller vokse meget langsomt. For at opnå den maksimale effekt skal voks fjernes inden for et år - en og en halv. Denne procedure er god, fordi det er let at udføre hjemme. Det er nok at købe voks, varme det til den ønskede temperatur, anvende på ansigtet og fjerne uønskede hår.

Photoepilation er en anden procedure, der hjælper med at håndtere antennerne. Denne metode er baseret på hårpigmentets evne (melanin) til at absorbere lysbølger. Det skaber en termisk effekt, der fører til død og ødelæggelse af pæren. Efter flere sessioner forsvinder ansigtshår fuldstændigt.

Læs videre om, hvordan du bruger en Shantz ortopædisk krave.

Sådan lyser du din overskæg med peroxid

De mørke mustache på pigens ansigt ser ikke helt æstetisk glædeligt ud, og det er praktisk taget umuligt at slippe af med dem helt. En vej ud af denne situation kan være hårbelysning med traditionelt hydrogenperoxid.

 • - hydrogenperoxid 6%
 • - ammoniak;
 • - flydende sæbe
 • - Bomuldsstav;
 • - citronsaft
 • - børnecreme

instruktion

1. Afklaring bør kun udføres på samme måde som dem, der ikke er allergiske over for hydrogenperoxid eller ammoniak. For at kontrollere dette skal du sætte en del af disse komponenter på huden på din hånd og vente 10-15 minutter. Hvis stedet ikke bliver rødt, skal du ikke forklare kløen, og du føler dig selv typisk, det betyder at du får lov til at bruge denne metode til maskering ubehagelige hår.

Tip 2: Sådan lyser du op med peroxid

Lejlighedsvis belønner naturen kvinder ikke med samme hårfarve, som de gerne vil se. Klare krøller var på alle måder fashionable. Intet har ændret sig i dag - et stort antal kvinder vil gerne gøre deres hår gyldent og skinnende. Heldigvis er moderne frisører meget opmærksomme på de måder, der hjælper med at lette deres hår hurtigt og praktisk uden konsekvenser.

 • - hydrogenperoxid;
 • - flydende sæbe
 • - ammoniak (eller ammoniumbicarbonat)

instruktion

1. Til dette formål anvendes en opløsning af hydrogenperoxid. I de fleste tilfælde er dens mætning 8-12%. Hver frisør bruger sin metode, men der er en række anbefalinger, som vil hjælpe dig med at lette dit hår selv. Den første ting at huske på er, at håret skal være dækket med almindeligt fedt inden farvning. Hvis du har planlagt afklaring, skal du ikke vaske dit hår, selv om det ville være 3 dage før proceduren.

Tip 3: Sådan lyser du antennerne

Mange piger med et perfekt ansigt er kompleksdannende, fordi antenner er usynlige over deres overlæbe. I visse indstillinger giver de charme, men i alle andre - for at slippe af med dem. Sig præcisere.

instruktion

1. Lys antennerne over overlæben eller ovenover (det bruges også ved fremhævning af håret) eller hydrogenperoxid eller en særlig lightening creme. For at lette supraen i en lille ikke-metallisk beholder, skal du blande lidt suprapulver og en oxidator. Efter dette anbringes blandingen på hårene og efterlades i et par minutter. Sørg for, at supra ikke rammer den lækre hud på læberne og slimhinden. Lygten med hydrogenperoxid virker efter samme afhandling som lette overtræk - hårpigmentet ødelægges og efterhånden misfarver de. Du beslutter at lette dit hår med en blekekrem, bland det korrekt i en ikke-metallisk skål (læs omhyggeligt instruktionerne). Cremen er på mange måder mere behagelig end supra og peroxid, da de to energiske komponenter vil være temmelig nemme at blande (uden at uddele). Men cremen kan være en allergisk reaktion (på grund af dets bestanddele).

Tip 4: Sådan falder overskæg

Hår over overlæben giver en masse problemer for repræsentanterne for den smukke gulv. I intet tilfælde er det muligt at barbere dem, fra det faktum, at du måske har børstehår, som du næppe kan slippe af med så nemt. Bedre hver misfarvet hår over overlæben. Klart og tyndt, de giver dig ikke problemer.

 • - hydrogenperoxid,
 • - vand,
 • - barberskum

instruktion

1. Først og fremmest er det værd at kende årsagerne til så rigelig hårvækst. Brunetter eller brunhårede kvinder er ofte underlagt denne proces, blondiner er næsten aldrig. Dette kan skyldes hormonforstyrrelser i kroppen. I dette tilfælde er den sejeste person at se en læge. Han vil tildele dig et særligt behandlingsforløb, idet du har passeret den, som du vil vende tilbage til normal.

Tip 5: Sådan lyser du håret med understøttelse af hydrogenperoxid

Lynhår med hydrogenperoxid er en forholdsvis billig metode, men ekstremt "bitter". Det blev distribueret på et tidspunkt, hvor kosmetik og parfume blev betragtet som en mangel. Men i øjeblikket har denne metode ikke mistet sin relevans.

 • - tabletter hydroperit
 • - rullestift
 • - et rent papirark
 • - emalje eller glasvarer
 • - en teskefuld
 • - en børste fra en syntetisk børste
 • - 2 ampuller ammoniak.

instruktion

1. Før hver skal bestemme koncentrationen af ​​opløsningen, den der er nødvendig for at lette håret. Procentdelen af ​​hydrogenperoxid i farvestoffet afhænger af hårets tykkelse, nemlig: For tyndt hår har du brug for 4-8% opløsning, til hår af mellemtykkelse - 6-12%, til tykt hår - 8-12%. Husk, at jo hurtigere håret absorberer fugt, desto mindre er opløsningens opløsning nødvendig for at lette dem. Derfor bør den reduceres med 2-3% af den anbefalede, og for stærk hår tværtimod øges koncentrationen med 2-3%.

Tip 6: Sådan lyser du ansigtshårperoxid

Ansigtshår er en af ​​kvinders snags, hvorfra de retfærdige kvinder er ivrige efter at slippe af med. Forræderiske hår ses traditionelt på hagen og over læberne. Razor og pincet i dette tilfælde er ikke hjælpere. Den første vil kun gøre hårene tykkere og mere usynlige, og ikke hele kvinden vil udholde torturen med det andet værktøj. Især det bedste værktøj er hydrogenperoxid.

 • - hydrogenperoxid 6%
 • - ammoniak;
 • - flydende sæbe
 • - tyk creme
 • - vatpind.

instruktion

1. Bland en teskefuld hydrogenperoxid med fem dråber ammoniak. Begge komponenter kan let registreres i stort set alle apoteker. Tilsæt en dråbe flydende sæbe til blandingen ordentligt. Det gør sammensætningen cremet, hvorfor det vil være behageligt at anvende. I stedet for flydende sæbe kan du bruge barberskum.

Tip 7: Hvordan man bruger hydrogenperoxid til dekontaminering

Hydrogenperoxid har udpræget antimikrobielle egenskaber, og det anbefales derfor at blive anvendt til desinfektion af sår, instrumenter, forskellige overflader og desinficering af lokaler. Til alle disse formål anvendes en særlig mætning af lægemidlet.

 • - hydrogenperoxid;
 • - instruktion nummer 858-70 fra 08.29.1970

instruktion

1. Hydrogenperoxid er en svag syre, dette stof består af vand og hydrogen. På grund af dets høje oxidationsegenskaber er H2O2 et kraftigt blegnings- og desinfektionsmiddel. Dette skyldes det faktum, at når hydrogenperoxid er i berøring med en hvilken som helst overflade, begynder en hurtig reaktion, hvorunder fri iltradikaler frigives. De beskadiger cellerne og vævene i den beskyttende belægning af bakterier, hvilket forårsager, at de patogene mikrober dør.

Tip 8: Hvordan man behandles med hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid har en række helbredende egenskaber på grund af dets evne til at bryde ned i vand og ilt. Vand absorberes let af kroppen, og ilt begynder at ødelægge syge celler, alle slags parasitter, vira og bakterier. Derfor bruges dette værktøj ofte til behandling af forskellige sygdomme.

instruktion

1. Der er en dom, at hydrogenperoxid hjælper med at slippe af med forskellige sygdomme og fjerne parasitter fra kroppen. Dette værktøj er tilladt at tage inde, at gøre med sin støtte til gnidning og komprimering. Med peroxid behandler nogle mennesker sygdomme i mave-tarmkanalen og mundhulen, infektionssygdomme i luftvejene, hjertesygdomme og blodkar samt sygdomme forbundet med metaboliske sygdomme og endda kræft.

Hvordan rengøres dit overskæg om overskæg?

Antennene på pigens ansigt ser ikke ret æstetisk glædeligt ud. Brunetter lider normalt af overdreven hårvækst. Barbering og træning af håret med pincet anbefales ikke. De bliver tykkere, sværere og sværere. Du kan lette uønskede hår med hydrogenperoxid. I apoteket skal du købe en 3% peroxid og ammoniak. Før du fjerner overskægsparoxidet, skal du kontrollere, om der er allergier over for det. For at gøre dette, slip et par dråber på din hånd og vent 15 minutter. Hvis huden ikke bliver rød og ikke begynder at kløe, så er alt normalt, peroxid kan bruges.

For at lette antennerne blandes en teskefuld farmaceutisk peroxid med 5 dråber ammoniak, tilsæt en dråbe barberskum og påfør den resulterende masse med en bomuldspindel til hårene. Efter 20 minutter vaskes opløsningen med varmt vand. Proceduren udføres dagligt for at opnå den forventede virkning. Håret bliver tyndere og lettere, eller forsvinder fuldstændigt. Det hele afhænger af strukturen af ​​hår og pigment indeholdt i det. Peroxid lyser ikke kun selve håret, men huden under den. Mørkhudede piger bliver nødt til at komme med en lys stripe over deres overlæbe i nogen tid eller se efter en anden metode til at fjerne overskydende hår.

For at gøre det klart, hvad essensen af ​​lynet er, skal du finde ud af, hvordan hydrogenperoxid virker. Peroxid oxiderer hårpigmentet og gør det til et farveløst stof. Jo større koncentration af peroxid og virkningsfrist, jo hurtigere bliver håret misfarvet. Men ikke at observere nøjagtige doser, det er muligt at brænde ikke kun hår, men også hud.

Til afklaring er en b% opløsning af hydrogenperoxid undertiden anvendt. Hvordan er hydrogenperoxid derhjemme? Ofte i apoteker solgt perhydrol indeholdende 30% peroxid. For at opnå den nødvendige koncentration af hydrogenperoxid trækkes 6 kuber perhydrol i sprøjten (for at opnå en 9% opløsning, 9 kuber) hældes i en kolbe, og der tilsættes vand til 30 ml mærket.

Mange piger er interesserede i spørgsmålet, hvordan man fjerner håret med hydrogenperoxid hurtigt? I en opløsning af hydrogenperoxid er det nødvendigt at suge en bomuldspude og tørre antennerne i fem minutter 3-4 gange om dagen i 3-5 dage. Efter proceduren skal du vaske med varmt vand og smøre huden på overlæben med baby creme.

Hvis håret over læben lidt, så vil brugen af ​​peroxid hjælpe. Men hvis der er meget hår, før du bleger håret med peroxid, skal du finde ud af årsagerne til deres overdrevne vækst hos lægen. Måske skyldes dette, at de endokrine kirtler virker og den øgede produktion af mandlige hormoner. Nogle gange er det nok at gennemgå behandling for permanent at slippe af med uønsket hår.

Sådan lyser du antennerne over læben derhjemme?

Ansigtshår giver mange problemer for mange moderne kvinder. En ubehagelig overskæg over overlæben ødelægger ansigtets æstetik, hvilket gør det maskulint og groft. Der er mange måder at fjerne irriterende mørke hår på, en af ​​disse metoder er at lette dem. Om hvordan man skal misfarve overskæget over læben derhjemme, vil vi fortælle i vores nutidens artikel.

Årsager til mørkt hår over læben

For nylig er et stigende antal kvinder udsat for dette problem. Hårvækst over læben kan skyldes:

 • Høje niveauer af mandlige hormoner;
 • graviditet;
 • Tager p-piller i lang tid;
 • Vedvarende chok eller konstant stress;
 • arvelighed;
 • Miljøspørgsmål;
 • Langvarig sygdom eller tilstedeværelsen af ​​sygdomme som epilepsi, hjerne tumor eller nyresygdom.

De anførte grunde vedrører ikke kun væksten af ​​hår på læberne. Der kan også forekomme vegetation på armene, maven, brystet og i andre "ikke-standard" steder på kroppen.

Hvem skal lette hårene over læben?

Før du fortsætter med misfarvning af antennerne over læben, skal du vide, om denne procedure hjælper med at løse dit problem.

 • Hvis håret over læben er sort og hård, mere som stubbe, så er der ingen mening om at blegge det. I dette tilfælde bør du ty til sådanne metoder som laser eller voks hårfjerning.
 • Hvis hårene er lyse og tynde, vil hjemmelavet misfarvning hjælpe med at løse dit problem.
 • Hvis der er en lille mængde næsten umærkeligt hår over læben (den såkaldte "fluff"), så er det ikke nødvendigt at lette dem, de er en naturlig belægning af epidermis. Du bør heller ikke lette hårene over sværede pigers læber, fordi blonde hår vil være stærkt synlige mod baggrunden af ​​mørk hud.

Vi vender nu til hovedemnet i vores artikel: hjemme metoder til at lette antennerne over overlæben.

Metoder til misfarvning af hårene over læben derhjemme

Der findes flere dokumenterede hjemmelavede metoder til antenneblegning. Vi har angivet dem nedenfor.

 1. Classic clarifier. Dette gættede du det er hydrogenperoxid. Vi fugter en vatpind i ovennævnte væske og tørrer problemområder over læben med det to gange om dagen. Efter lidt tid bliver hårene lettere, skøre og tynde.
 2. Creamy lightening agent med hydrogenperoxid. I en spiseskefuld barberskum tilsættes 5 ml peroxid. Påfør blandingen med en bomuldspinne på problemområder over læben, vask af efter 10 minutter. Denne opskrift er egnet til følsom, irriteret og tør dermis.
 3. Sæbe og flydende ammoniak med hydrogenperoxid. I 10 ml peroxid tilsættes 2 ml flydende sæbe og 3 dråber ammoniak. Efter opskumning af komponenterne skal massen på de mørke hår anvendes, holdes i højst en halv time og vaskes af med rent vand. Denne opskrift hjælper med at fjerne uønsket yellowness fra bleget hår.
 4. Hydrogenperoxidmiddel og ammoniak / lanolin. I 10 ml peroxid tilsættes 2 dråber ammoniak eller 5 g lanolin. Denne blanding bør gnides med mørke hår dagligt. Dette produkt er mere effektivt end almindeligt peroxid, men det kan forårsage alvorlig irritation, så vask huden senest 15 minutter efter påføring af sammensætningen.
 5. Ammoniak med hydrogenperoxid og hydroperoxid. Vi bliver til pulver 1 tablet hydroperit og blandes med 3 ml peroxid og et par dråber ammoniak. Med denne sammensætning smører vi antennerne og venter i 10 minutter, vask af kompositionen med rent vand.
 6. Sæbe og flydende ammoniak med hydroperiod. Bland pulver fra 1 tablet hydroperipita med 4 ml flydende sæbe og et par dråber ammoniak. Dæk blandingen med mørke hår, vask af efter 2 minutter med rent vand.
 7. Citron retsmiddel. Smør mørke hår med citronsaft og gå solbadning (i direkte sollys eller i en solarium). Citronsaft hjælper hårene til at brænde ud hurtigere og blive ubemærket.
 8. Æg-citron afhjælpning. Indsæt 15 ml saft fra moden citron i en skål med pisket frisk protein. Børst på mørke hår og vent 15 minutter, skyll med rent vand.
 9. Eddikesyre citronmiddel med vand. Bland 5 ml bordseddike, citronsaft og vand. Bland de mørke hår, hold masken i 1 time, skyll med rent vand.
 10. Infusion af valnød / cedertræ. Vi forbereder fortyndet tinktur af pinjekerner eller valnødder med rent vand (2: 1) og påfør på overlæben i 20 minutter. Derefter vasker vi det behandlede hudområde med rent vand.

Du kan også bruge færdige blegemidler eller lyse farver. Metoden til deres anvendelse kan findes i de angivne oplysninger på emballagen af ​​den valgte agent.

Nyttige tips

For at blødning af antennene skal kunne overføres uden konsekvenser, anbefaler vi at du læser listen over følgende regler.

 • Hvis din hud er for følsom og tilbøjelig til irritation eller betændelse, er det bedre at opgive proceduren for lynhår over læben eller bruge ikke-aggressive midler.
 • Korrekt pleje af ansigtet efter lette antennerne vil beskytte din hud mod udseende af rødme og irritation på det. Efter fjernelse af blegemidlet skal du sørge for at anvende en baby eller nærende (fortrinsvis hjemmelavet) creme til dermis. Vaselin-, mandel- eller havtornørolie hjælper med at fjerne rødme. Undgå også brugen af ​​alkoholbaserede kosmetiske plejeprodukter.
 • Antenneafklaring er en tidskrævende proces. For et stabilt resultat skal du udføre mindst 10 procedurer (deres antal afhænger af det valgte lysstofs effektivitet og tykkelse, pigment og tykkelse af hår). Undlad at ty til andre metoder, hvis blegning mislykkes. Prøv at bruge andre produkter, sandsynligvis blandt opskrifterne er der et værktøj, der hjælper dig med at misfarve pesky hår over læben.
 • Hvis ingen af ​​de anførte værktøjer har klargjort opgaven, skal du kontakte en kosmetolog eller en hudlæge, der vil rådgive dig og hjælpe dig med at vælge den passende metode til blegning eller fjernelse af antennerne.
 • Det er bedre at lette antennerne før sengetid, fordi Ofte er huden efter fjernelse af sammensætningen rød, irriteret og modtagelig for eventuelle eksterne stimuli. Anvendelse af kosmetik, forvitring og enhver hudkontakt kan forværre situationen og forårsage mere alvorlige dermatologiske problemer.

Glem også at teste lygten for allergi. Så du beskytter din hud mod unødig overbelastning og gør proceduren med overskægsblegning så effektiv som mulig.

Lette de mørke hår over læben hjælper med at vende tilbage til dit ansigt et smukt, feminint og æstetisk udseende. Glem ikke reglerne beskrevet i artiklen og vær smuk til glæden ved din familie og venner.

Lys din overskæg med peroxid - ingredienser, nøglefordele

Hver æra giver anledning til sine egne ideer om skønhed. Kvinder i forskellige dele af verden, uanset tid, stræber efter at imødekomme eksisterende standarder. Vegetation på kvindernes ansigt går ud over begrebet moderne samfund om skønhed og er udsat for censur.

Der er mange måder at håndtere overskæg hos kvinder, og hver metode har sine fordele og ulemper. Lysende hår vil hjælpe med at gøre dem mindre mærkbare. Dette er en fantastisk måde for dem, der ikke ønsker at ty til hårfjerning.

Hurtig artikel navigation

Overskæg misfarvning

For at selvbelysse dit overskæg med peroxid, skal du tage:

 • Hydrogenperoxid (ikke mere end 5% peroxid bør anvendes);
 • Ammoniak (vil hjælpe med at undgå uønsket yellowness);
 • Flydende sæbe eller barberkrem (til blødgøring og bekvem anvendelse af sammensætningen).

Hvis alle ingredienserne er på lager, kan du fortsætte med proceduren for afklaring. Dette vil kræve:

 • Bland 5 ml hydrogenperoxid, en dråbe sæbe (0,5 cm eller barberskum) og 3-5 dråber ammoniak;
 • Påfør det resulterende produkt på områder med uønsket vegetation ved hjælp af en applikator;
 • Skyl grundigt af produktet 10-15 minutter efter påføring, tør det klare område af med en creme (helst med reducerende effekt).
 • For at opnå den maksimale effekt, skal blegning udføres dagligt, men ikke mere end syv dage.

For at undgå sundhedsproblemer under denne procedure er det vigtigt at kende:

 • Ikke mindre end 12 timer nødvendigt at teste for følsomhed: 10 minutter sat på albuen bøjes frisklavet blanding. Hvis der opstår en smertefuld udslæt, kløe eller brændende fornemmelse på huden inden for 12 timer, bør proceduren afbrydes.
 • Opbevar produktet på huden, må ikke være mere end 20 minutter.

Fordelene ved afklaring

Fremgangsmåden til afklaring af uønsket vegetation er der en række positive aspekter:

 • En afklaring er nok i meget lang tid;
 • Når peroxid er afklaret (i modsætning til mekanisk fjernelse), kan antallet af hår reducere, og de selv bliver tyndere;
 • Omkostningerne ved proceduren er minimal;
 • Peroxid misfarvning kan gøres hjemme;
 • Denne metode er relativt sikker, egnet til alle kategorier af kvinder (den eneste kontraindikation er forekomsten af ​​allergi overfor komponenterne).

Årsager til whiskers hos kvinder

Ansigtshår hos en kvinde kan forekomme i forbindelse med:

 • Arvelig faktor
 • Hormonal forstyrrelse i kroppen;
 • Brug af hormonelle lægemidler.

I mangel af en arvelig faktor for udseende af overskæg, anbefales kvinder at undersøge en endokrinolog.

Hvordan misfarve hår over læben - 5 måder

Tilstedeværelsen af ​​tendrils på overlæben driver mange kvinder skøre - hvad gør du med denne overskæg: fjern hår eller misfarve? Og generelt, hvordan man gør det? Tross alt er huden på overlæben meget følsom, og almindelig epilering virker ikke her, men at trække håret ud med pincet og generelt utaknemmeligt arbejde. Derfor ser vi opmærksomt på vores antenner: Hvis håret over overlæben er mørkt og hårdt, så kan det ikke blive misfarvet, så er der brug for en anden procedure, for eksempel voks- eller laserhårfjerning. Hvis hårene har en lysere nuance, så kan du prøve at misfarve dem. I så fald bør håret over overlæben næppe bemærkes, så man bør ikke tænke på, hvordan man misfarver dem, fordi det ikke er noget whiskers, men en naturlig hudafdækning, og du behøver ikke at kæmpe overhovedet.

Årsager til antennevækst over læber

Det er nødvendigt at være opmærksom på, om der er nogen forudsætninger for udseendet af en sådan "dekoration". Hvis ikke, og håret begyndte at vokse over overlæben pludselig, så skal du konsultere en læge.

 1. Hormonale svigt. Øgede testosteronniveauer fører til øget antennevækst.
 2. Arvelighed. Du kan ikke argumentere med genetik, og hvis din mor og bedstemor havde overskæg, vil chancerne for at naturen og du vil blive udrustet med dem, stige.
 3. Et aldersrelateret fald i østrogenproduktionen. Har du bemærket, at i ældre kvinder er antennerne mere mærkbare? Dette skyldes netop et fald i østrogen syntese.
 4. Sygdom. Vækst af hår over læben er også forårsaget af nogle sygdomme: sygdomme i galdeblæren, skjoldbruskkirtlen og hjernetumorer.

5 dokumenterede og sikre måder at lette håret over læben

1. Hydrogenperoxid. Du kan lette antennerne med almindeligt hydrogenperoxid ved blot at tørre problemområdet med en bomuldsstynde dyppet i opløsning. For bedre klarhed tilføjer vi 3% vandig hydrogenperoxidopløsning til barberkrem og påføres det på hudområdet med mørkt hår. Efter 30 minutter vaskes sammensætningen af ​​og lægges på den øverste læbe nærende creme. Hvis håret ikke er tilstrækkeligt lyst, skal proceduren gentages om 2-3 dage. Hvis håret er for tykt, så gentages proceduren skal gentages, og resultatet kan stadig være utilfredsstillende. I dette tilfælde vil kun hårfjerning hjælpe.

2. Hydrogenperoxid + ammoniak. Hvis håret efter lynnedslag bliver gult, kan du prøve følgende sammensætning. I en 3% vandig opløsning af hydrogenperoxid tilsættes en dråbe ammoniak og en lille flydende sæbe (barberkrem) for at gøre blandingen opskummet. Denne sammensætning bør opbevares på huden også ca. 20-30 minutter, men vær opmærksom på hudreaktionen. Hvis en lille prikken begyndte tidligere, behold ikke den tildelte tid, men skyll straks. Det er bedre at gentage proceduren om et par dage, snarere end at blive irriteret. Og efter proceduren, glem ikke at smøre huden med en nærende creme.

3. Tabletter hydroperiton + ammoniak. Til den næste metode skal du have 2 tabletter hydroperit (solgt i hvert apotek), 5 dråber ammoniak og 3% vandig hydrogenperoxidopløsning. Forsigtigt knus tabletterne, tilsæt ammoniak og lidt hydrogenperoxid for at gøre en opslæmning. Anbring produktet på antennen og hold det i 10 minutter. Du kan gentage proceduren hver dag, hårene bliver efterhånden mærkbart lettere og tyndere.

Det er vigtigt! Hvis huden på overlæben er meget følsom og tilbøjelig til irritation, så er det umuligt at pålægge forbindelser med hydrogenperoxid på det i lang tid. Din hud bliver rød og du vil bruge mere tid på at bekæmpe irritation. Derfor er det bedre at tørre huden med hydrogenperoxid i flere dage i træk. Efter lidt tid vil antennene over læben blive lettere og mindre synlige.

4. Citronsaft. Fra folkemedicin er der stadig en måde at afklare antennerne på med citronsaft. Håret over overlæben skal smøres med citronsaft og gå til solen på stranden eller i solariumet, og hårene i solen vil falme og blive usynlige.

5. Hvid henna. Hun har perfekt bevist sig i lynhår på kroppen og på læben af ​​hvide henna. Vi fortynder produktet i henhold til vejledningen og anvender problemområdet i et par minutter. Skyl derefter forsigtigt med varmt vand og fugt med cremen. Du kan gentage proceduren et par gange om ugen.

Det er vigtigt! Alle metoder anbefales at prøve først på små områder af huden for at kontrollere reaktionen. I tilfælde af ubehagelige fornemmelser skal produkterne straks vaskes og huden fugtes med en fugtighedscreme.

Sådan lyser du antennerne hjemme

Tilstedeværelsen af ​​hår på en kvindes krop forårsager ofte ubehag og et ønske om at slippe af med dem. Men i nogle situationer er depilering ikke den bedste løsning, for eksempel hvis hår på overlæben forstyrrer. Antennen vokser i alle repræsentanter for svagere sex, men nogle gange er de meget mærkbare og påvirker udseendet væsentligt. Løsningen på problemet kan være at lette antennerne, hvilket kan gøres selv hjemme.

Årsagerne til, at hår vokser på læben hårdt, mørkt og synligt, kan være meget forskellige: nervøs spænding eller stress, bærer et barn, tager præventionsmidler samt en genetisk egenskab af kroppen. Uanset hvilke forudsætninger der påvirker antennens intensive vækst, kan de regelmæssigt afklares for at gøre det ubemærket.

Hjemmelavede afklaringsmetoder

Det er muligt at udføre tænding af antenner i hjemmet selvstændigt ved hjælp af produkter eller midler, som er tilgængelige i næsten ethvert hjem. De mest populære metoder til lynhår er brugen af ​​hydrogenperoxid eller citron. Du kan selvfølgelig bruge specielle maling eller blæseforbindelser, men effekten af ​​dem ligner hjemmemekanismer, og omkostningerne er meget højere. Ved hjælp af de gennemprøvede hjemmelavede opskrifter vil det vise sig at opnå samme effekt uden betydelig indsats.

Madlavning opskrifter

Antenneafklaring med hydrogenperoxid er den mest populære og almindelige metode på grund af dens enkelhed og tilgængelighed. Ofte bruges en af ​​disse opskrifter:

 • Den nemmeste måde at tørre området af vækst af hår over læben med en bomuldsstynde dyppet i hydrogenperoxid to gange om dagen. Om nogle få uger bliver antennen ikke kun lysere, men også tyndere.
 • Du kan lave en mere kompleks sammensætning med barberskum og peroxid. På en spiseskefuld af skummet skal du tilføje 5 ml væske og rør let med en bomuldspindel. Brug derefter det til at påføre sammensætningen på huden over læben og lad den stå i 8-10 minutter. Denne procedure kan også udføres to gange om dagen.
 • Betragtes som den mest effektive blanding med tilsætning af ammoniak. For at forberede det skal du tage 10 ml hydrogenperoxid, tilsæt 2 ml flydende sæbe og ammoniak. Alle ingredienserne blandes sammen for at danne et skum, massen påføres huden. Blandingens eksponeringstid er 20-30 minutter, hvorefter den skal vaskes med rigeligt vand.

Efter brug af en recept med hydrogenperoxid er det vigtigt at anvende en nærende eller fugtgivende creme til huden. Dette gælder især for følsom eller problem hud. Desuden er det vigtigt at kontrollere hudreaktionen den næste morgen efter den første dag, hvor man bruger hjemmemedicin til at lette antennerne. Rødme, udslæt eller kløe er tegn på en allergisk reaktion og bør være en grund til at stoppe sådanne eksperimenter derhjemme.

Citronbrug

Der er en anden mulighed for hjemmeprocedurer - lette antennerne med citron. Opskrifter med citrus er også nemme at bruge, de kræver ikke meget arbejde. Juice af citron kan smøre huden over overlæben og gå en tur, under påvirkning af solen og citronsyre håret bliver lysere nuance.

Andre almindelige opskrifter omfatter:

 1. Maske af citron og æggehvide. Til forberedelse til proteinet skal du tilføje 15 ml frisk citronsaft, bland og applicer på hårene over læben. Masken er efterladt på huden i 15-20 minutter, derefter skyllet af med vand.
 2. En blanding af eddike, vand og citronsaft i lige store mængder er et endnu mere effektivt middel til at afklare antennerne. Selvom denne maske skal opbevares på huden i mindst en time, og derefter fjernes med vand.
 3. Bland kefir med citronsaft i forholdet 2: 1 og lad huden stå i 15 minutter, skyll derefter. Gentag proceduren hver dag i en uge.

Til fremstilling af enhver blanding eller maske baseret på citronsaft kræver ikke specielle ingredienser eller komponenter, der er vanskelige at købe. Alle produkter er let tilgængelige og tilgængelige i alle hjem. Efter en lille aftenstid til personlig pleje kan en kvinde reducere problemet med mærkbare antenner i en kort periode.

Forholdsregler og kontraindikationer

Uanset hvor enkelt og harmløst ingredienserne i hjemmelavede masker til lette antennerne er, er det vigtigt at huske om sikkerhedsforanstaltninger for ikke at skade dig selv. For at gøre dette skal du følge et par enkle regler:

Før du starter nogle procedurer, bør du konsultere en kosmetolog. Ved at kende hudens individuelle egenskaber, vil en specialist fortælle dig, hvordan man bedst kan lette håret over læben for ikke at skade det.

Efter den første procedure skal du tage en kort pause og observere hudens reaktion. Med en behagelig følelse og ingen reaktioner kan du fortsætte med at pleje dig selv med et valgt middel.

Du kan ikke overskride den foreskrevne dosis og varighed af proceduren, selvom du virkelig ønsker at fremskynde resultatet. Dette kan føre til forskellige negative konsekvenser.

At lette antennerne i hjemmet vil være nemt og effektivt, hvis det gøres korrekt og omhyggeligt. Lidt tid og opmærksomhed på dig selv vil hjælpe med at føle sig attraktiv og selvsikker.

Hvordan lette overskæg eller misfarve: alle praktiserede metoder

De nyeste modetrends for mænd er tilstedeværelsen af ​​et overskæg og skæg på ansigtet. Hvis deres farve af en eller anden grund ikke passer til ejeren, kan han justere det efter eget valg. Paletten af ​​nuancer starter fra den lyseste og ender med sort.

Denne procedure udføres både i kabinen og hjemme. Det skal huskes, at hovedretningslinjen er hårets farve på hovedet. Whiskers bør ikke afvige fra dem med mere end et par toner.

Årsager til mørkede hår

Der er tilfælde, hvor de blonde mænd pludselig vises hår helt fremmede farve - mørke eller røde. Uventede ændringer i farve kan skyldes flere faktorer:

 • alder;
 • dårlige vaner (cigaretter, alkohol);
 • hormonelle lidelser;
 • skift af sæson

Disse forhold fører ofte til, at håret i ansigtet bliver ujævn farvning. Med alderen - dette manifesteres af tilstedeværelsen af ​​gråt hår.

Eventuelle mangler kan være skjult, hvis du maler skæget i tide. Denne procedure kan endda udse farven på whiskers og tilføje volumen til dem. For at bevare resultatet skal du lave tint hver uge.

Måder af afklaring

Trods det faktum, at dette spørgsmål synes at være ret simpelt, vil det kræve en præcisering, da almindeligt hårfarve ikke vil fungere til dette formål. Huden på ansigtet er for øm, hvilket kan føre til forbrændinger.

I kabinen

En almindelig skønhedssalon til denne opgave virker ikke. Vi bliver nødt til at finde en speciel frisørsalon. Eksperter fra en sådan institution vil være i stand til at levere et detaljeret udvalg af tjenester, hvad angår udformningen af ​​en mands overskæg og skæg. De vil lave et udvalg af professionelle kosmetiske produkter til pleje af overskæget, og foreslå, hvordan man lettere overskæget. Måske afklares kun gennem proceduren for farvning.

Særlige kosmetiske maling til overskæg og skæg kan være både midlertidig og langvarig. I almindelige butikker er det ret svært at finde den interessante skygge af maling. I betragtning af de særlige forhold i barbershopets arbejde kan man forvente, at en professionel har en tilstrækkelig palette af farver, der kan tilfredsstille de mest sofistikerede ønsker.

Hvis klienten har brug for at lave et maleri af whiskers og opnå lyse nuancer, vil farvestoffet blive valgt nogle få toner lettere. Dette skyldes det faktum, at håret på overskæget og skæget, når det er farvet, giver mørkere nuancer end på hovedets hår.

Ved hjælp af salver

For at udføre klaringen af ​​whiskers kan du bruge salver. Du har brug for en 30% opløsning af hydrogenperoxid (2 gram), petrolatum (8 gram), lanolin (12 gram), en dråbe ammoniak og lidt shampoo. Efter grundig blanding sættes blandingen på whiskers og efterlades i 10 minutter. Når salven tørrer godt, kan den vaskes af.

Før du starter proceduren, bør du forberede de nødvendige armaturer:

 • gummihandsker - for ikke at forbrænde huden på fingrene;
 • applikatoren er en tandbørste og en fintandet kam for at fordele den påførte sammensætning over whiskers overfladen.

Derhjemme

Det er tilladt at anvende bløde folkemekanismer, der kan bidrage til at klarlægge flere toner. De er helt sikre, så du kan bruge dem sikkert:

 • Et af de midler, der let kan tilberedes hjemme, er en blanding af æblecidereddike og citronsaft i et forhold på 1: 2. Blandingen holdes på ansigtet i højst 7 minutter.
 • En anden tilgængelig metode er en afkogning af kamilleblomster. En sådan sparsom metode vil heller ikke lade dig nede ved sine resultater. Det vil tage fire små skeer tørret kamille for at hælde 150 ml kogt vand. Insistere på en termos i ca 4 timer og ansøge om afklaring
 • Tag 20 gram kamille blomster, 4 dråber lavendel æterisk olie, 1 citron, safran på toppen af ​​en kniv og et glas kogende vand. Kamille og safran hælde varmt vand og insistere i 30 minutter. Derefter tilsættes smør og citronsaft. Farvepræparatet anbringes på overskæget og i alderen fra 20 til 30 minutter, hvorefter det skal vaskes af med vand;
 • Rabarberrot kan bruges. For at opnå en gylden nuance kan du forberede sammensætningen af ​​4 store skeer tørrød eller en halv kop frisk hakkede rod fyldt med en liter vand. Denne blanding skal koges i ilden i 20 minutter. Derefter 8 timer at insistere på og kan påføres på overfladen af ​​et overskæg eller skæg. Skyl i denne bouillon flere gange i træk. Derefter tørres uden ekstra skylning.

Hvor effektiv er hver af midlerne?

Når du kommer til afklaringsproceduren, kan du bruge to metoder:

 • radikal - det omfatter alle farvestoffer med kemiske komponenter;
 • sparsomme folkemægler til maleri.

Det er ingen hemmelighed, at det mest effektive middel vil være de forbindelser, der indeholder kemiske elementer. De vil vise det forventede resultat fra den første ansøgning, men kan skade huden.

Undtagelserne er de procedurer, der udføres i kabinen, som under tilsyn af fagfolk reduceres sandsynligheden for negative konsekvenser til et minimum.

Er det sandt, at honning og citron er de bedste klarere?

Hvis ansigtets hud er særligt følsomt, kan du lette dit overskæg derhjemme ved hjælp af blide midler som honning og citron. Honning vil ikke kun udføre operationen omhyggeligt, men også fugtige huden, hvilket ikke giver en dyr creme. Det skal bemærkes, at honning er velegnet til alle hudtyper.

Så, for at lave en naturlig brightener, har du brug for 2 store skeer honning og en lille ske citronsaft. Efter blanding af ingredienserne kan du anvende sammensætningen til whiskers med en gammel tandbørste. Det skal opbevares i ca. 20 minutter og skylles derefter med køligt vand. Resultatet bliver mærkbart efter 2 - 3 procedurer.

Måske kommer effekten lidt langsommere, men naturlige komponenter er involveret i lynnedslag, hvilket væsentligt bevarer hårets sunde struktur.

Hydrogenperoxid Fordele og ulemper

Af de andre kendte måder at misfarve et overskæg er der en temmelig populær metode, den vigtigste komponent, hvor hydrogenperoxid virker. Det har positive punkter:

 • lave omkostninger;
 • brugervenlighed;
 • varigt resultat.

Sammen med dette bør du ikke gå glip af de negative konsekvenser:

 • med konstant brug er hårets chitinous coat ødelagt;
 • Over tid bliver håret tyndere og vokser langsommere;
 • ukorrekt brug kan forårsage forbrændinger
 • Det medicinske stof er for tørt hårene.

For at udføre en sådan procedure er det nok at tage en bomuldsstynge og fugt den med hydrogenperoxid, og tør derefter de ønskede områder. Denne procedure gentages 2-3 gange om dagen, indtil den ønskede tone opnås.

Hvis du blander i lige store mængder peroxid og flydende sæbe, kan du anvende sammensætningen i 20 minutter og skylles med koldt vand. Og hvis i denne sammensætning tilføje et par dråber ammoniak, så er det nok at anvende denne masse i 10-15 minutter.

Du kan tage lige dele barberkrem og hydrogenperoxid, bland og applicer på ansigtet, og skyll efter 20 minutter. Effekten opnås gennem flere sådanne procedurer.

Anbefalinger fra specialister

For at beskytte dig mod bivirkninger efter udførelse af lynprocedurerne, bør du følge nogle tips:

 • du bør ikke overskride den tid, der holder farvesammensætningen for at undgå skade på både whiskers og skægets struktur og hudens dermis;
 • hvis der er skader på det berørte område af huden, anbefales det ikke at anvende lysende stoffer;
 • Når man bruger farvestoffer, der fremmer afklaring, anses det for normalt at opleve en let brændende fornemmelse. Hvis ubehaget vokser, er det bedre at vaske blekningsblandingen med køligt vand;
 • Brug af skæg og overskæg kræver omhyggelig pasning af deres udseende. For at gøre dette skal du købe specielle produkter eller bruge en mild shampoo til almindeligt hår;
 • For at tørre din overskæg, skal du bruge et håndklæde, men må aldrig gnide over overskæget og blive vådt. Bedre våd overskæg kæbe speciel kam og give dem et velplejet udseende og ønsket form;
 • skær og flad overskæget, helst tørt, ellers kan der være tomme "øer".

Efter afklaring skal du ikke besøge poolen, klor farve dit hår grønt!
For nylig begynder flere og flere mænd at følge, hvordan de ser ud. Dette afspejles ikke kun i deres image for kvinder, men hjælper også med at opnå større succes gennem erhvervelse af selvtillid.

Hydroperit til blegning og lynhår - brugsanvisning

Clever Blog