Kun blegemiddel til hår Estel Only Blond ULTRA - review

For at opnå en jævn og perfekt blond er det svært, men vanskelighederne med de "nyfremstillede" blondiner slutter ikke der. Over tid vokser håret og mørke rødder bliver mere og mere synlige. De ødelægger udseendet og kræver farvning. Sådan lyser du hårrødder hjemme, anbefalinger fra eksperter, samt hvilke problemer du kan støde på, læs videre.

Valg af maling for at lyse

Lightening rødderne for blondiner er en regelmæssig procedure. Over tid vokser håret og giver en naturlig, mørkere nuance. Dette ser ikke ud til at være attraktivt og kræver øjeblikkelig afhjælpning.

Eksperter anbefaler en gang om måneden at udføre korrektionen af ​​genvundne rødder. Hvis proceduren udføres sjældnere, vil overgangen være mærkbar mere, og det vil være sværere at rette op på det.

Der er flere grundlæggende blegemidler:

Tint lightening shampoo, skum og creme-geler vil give en lysere nuance til krøller, så de bruges ikke til korrektion af rødder. Professionelle anbefaler at bruge mere effektive og resistente produkter - det er maling og lysende pulver.

Valget af skygge afhænger udelukkende af hårets naturlige farve. Det anbefales ikke at skynde sig for at vælge et middel til at lette rødderne på egen hånd, ikke tillid til en blond ven, men en specialist. Han sammenligner sin egen skygge og den ønskede, vælger procentdelen af ​​oxidationsmiddel og farven selv. For mørke rødder er det muligt ikke at gøre med en enkelt maling, og derudover kræves et farvet farvestof.

Til dato foretrækker piger til korrektion af rodzonen professionelle værktøjer, idet de overvejer at være mere effektive til at løse problemer. Sådanne produkter sælges i specialbutikker eller kun hos en distributør. Ud over farvestoffet kræves der en særlig aktivator eller oxidant, det er nødvendigt 2 gange mere end det lysende pulver. Professionelle farvemærker til krøller omfatter Wella, Londa, Estel og Revlon.

Tip! Den første præcisering af genfødte rødder anbefales at overlades til fagfolk. Kun de vil vælge den mest passende tone og mærke af maling, vil lære dig teknikken til at anvende et lynmiddel og lære dig at undgå gulning.

Til hjemfarvning er det ikke maskenes klasse, der spiller en stor rolle, men at den ikke efterlader yellowness. Kosmetiske virksomheder har mødt og tilbudt et stort udvalg af produkter til blegning af rødder uden at bevare den gule effekt. Dette er Color Naturals serien fra Garnier, NaturalEasy-linjen eller Brilliance fra Schwarzkopf. Du kan prøve L'Oreal-produkterne fra Casting Creme Gloss-serien eller de belysningsartikler, som Syoss tilbyder.

Til hjemmelavet afklaring af rødderne skal du bruge produkter mærket "gullige", fra en række kolde eller asy nuancer.

Nyttig video faset misfarvning af genvundne rødder efterfulgt af toning:

Lys mørk og lys rødder

Udvælgelsen af ​​klareren er et vigtigt skridt i farvningen af ​​rodzonen. Men det er værd at bemærke, at flere og flere selvtillidstrygere og klienter giver pulverklarere end færdige malinger. Lyspulveret skal fortyndes med en oxidant. Bestem det optimale fortyndingsforhold og procentdel af oxidant giver professionel.

Hele processen med at blegne rødderne kan opdeles i 5 faser:

 1. Begynd med at forberede et lynmiddel. Bland om nødvendigt lysende pulver eller gelmaling med aktivatoren. Gør dette i en ikke-metallisk beholder for at undgå fremmede oxidationsprodukter. Bland godt sammensætningen, så der ikke er klumper og korn.
 2. Pas på dit hår - kram dem, så der ikke er klumper og flæser. Derefter er hovedbunden opdelt i 4 dele ved skillevægge, fastgør dem med specielle klip. Brug handsker ved farvning. De beskytter huden mod kemiske angreb.
 3. Vi fortsætter til direkte farvning. Sæt på handsker og børste en del af blandingen på afskærmningerne. Slip en del af håret og i retningen fra det okkipitale område - til siderne, begynder at lyse. Prøv at minimere de farvede tråde. Mal forsigtigt mørkt hår, føl ikke ked af malingen. Med kanten af ​​kammen laves hyppige skillevægge og male dem med en børste. Ved afslutningen af ​​sammensætningen anvender tiden.
 4. Løft med jævne mellemrum trådene til rødderne, når de trækker vejret lidt. Hvis malingen forbliver, kan du desuden plette problemområderne. Lightening er en proces, der skal overvåges konstant. Se på, hvordan krølleblødningen går, og flyt det påførte lægemiddel bagud med en arbejdsbørste.
 5. Vask af med varmt vand og shampoo for at bevare farve. Det er vigtigt at sikre, at ingen hårpartikler forbliver på håret. En sådan fejl og uopmærksomhed truer med en gul plet på hårets hoved, som nu ikke er synlig, men efter den næste farvning vil det være en ubehagelig overraskelse. For at afklare rødderne skal du anvende en farvestabilisator på rødderne i 5 minutter. Skyl og tør hår.

Tip! Rødderne tættere på ansigtet farvede sidst. For det første er de tyndere og hurtigere at lette, og for det andet er håret beskadiget af farvestof mindre synligt på bagsiden af ​​hovedet.

Hvis du er ejer af lyse og ikke mørke krøller, anbefaler kosmetologer at vende sig til permanente malinger. Princippet om at trække på rødderne adskiller sig ikke fra mørket. Kosmetiske virksomheder Garnier, Schwarzkopf, L'Oreal, Estel, som er velkendte i frisør, tog også sig af dette.

Lightening rødder med farvet hår

Lysningen af ​​tidligere malede rødder er lidt anderledes end den af ​​en naturlig farve. Faktum er, at når farvning inde i et hår ødelægges naturlige pigmenter (trichosedrin, pheomelanin), tager farven af ​​en valgt skygge deres plads. For at hårene skal kunne påtage sig det nye pigment, er det nødvendigt at udføre decapsing (vask). Med andre ord fjern det gamle farvestof.

Vaskning kan gøres ved hjælp af tre metoder:

 • ved hjælp af et stærkt oxidationsmiddel - det garanterer den dybe ødelæggelse af det problematiske pigment, men det er samtidig meget skadeligt for selve hårets struktur. Dyb vask fjerner krøllerne med 4 toner;
 • syre- eller overfladefjerner er en mere loyal metode til at blegne pigmenter inde i håret. Det giver præcisering i 2 toner i en applikation;
 • Naturlig vask er den sikreste løsning. Uønsket pigment fjernes ved formuleringer af naturlige ingredienser og kosmetiske olier. Fremgangsmåden gør et minimum af skade, men for fuldstændig at eliminere farvestoffet er en fremgangsmåde uundværlig.

Nyttig video farvning af rødder i en blond derhjemme:

Ud fra et professionelt synspunkt er Color off-produkter af Estel, Remake Color by Hair Light, specialolie Vitality og Backtrack af Paul Mitchel betragtes som populære midler til dyb og sur vask. Selv mørke krøller vil ikke modstå virkningen af ​​disse fonde. Det er nok at sætte dem på befugtede tråde i 20-30 minutter. Hår restaurering vil tage 2 uger, så det anbefales på nuværende tidspunkt ikke at anvende farverige formuleringer.

Som en naturlig remover tilbyder vi en let opskrift med salt. Til forberedelse af midler skal du:

 • 1 tsk lavt havsalt
 • shampoo;
 • Flydende honning

For at begynde skal du skylle håret grundigt med shampoo med salt. Havsalt efter ønske kan erstattes med en knivspids bagepulver. Påfør naturlig honning til våde tråde, udfør en let massage med fingrene. Sæt derefter en plastikkappe på og læg håret i et håndklæde. Maskens handling er lang (op til 10 timer), så det anbefales at udføre proceduren før sengetid.

Efterfølgende handlinger på farvning af genvundne rødder udføres som med mørkt hår.

Tip! Når man vælger en agent for at fjerne gamle pigmenter fra hår, anbefales det at fokusere på naturlighed og harmløshed. Egnede fremgangsmåder såsom lette kamille eller lyn med honning. Til svækkede krøller kan stærke kemikalier være katastrofale.

Kontraindikationer

Det er bedre at udsætte proceduren for farvning af rodzonen i følgende tilfælde:

 • der er skader, sår eller acne i hovedbunden;
 • hår svækket, beskadiget og sprød efter tidligere farvning;
 • efter en perm har lidt tid gået, og krøllerne er endnu ikke genoprettet;
 • i kritiske dage og i ugen før dem
 • efter brug af henna og naturlige farvestoffer af denne type;
 • er allergiske over for malingkomponenter.

Anbefalinger fra frisører

At lette rødderne førte ikke til triste konsekvenser og irriteret hovedbund, rådgiver frisør:

 • før du bruger den nye malingstest for allergier. Reaktionen observeres i 2 dage og kun derefter fortsætte med farvning;
 • vask dit hoved 1-2 dage før den tilsigtede blegning, for ikke at brænde krøller;
 • hvis du tvivler på proportioner og kvalitet af lightening agent, spørg en professionel for hjælp;
 • vask malingen fra hovedet af varmt vand med kogt vand eller mineral, men ikke løbende;
 • Efter lynet i nogle dage må du ikke vaske dit hår, så farven er løst, og reaktionerne inde i hårene stopper;
 • Tøm ikke toning efter blegning. Toning garanterer lysstyrke og mætning af nuancer. Yellowness korrektion, og hårene selv er mere beskyttet mod de negative virkninger af eksterne faktorer;
 • inden den planlagte procedure, højeste opmærksomhed på hårpleje og restaurering. Det er umuligt at male de beskadigede og svækkede tråde;
 • i de kommende dage efter blegning, hot styling, strygning sat til side.

Nyttig video af misfarvning af stærkt regrown rødder:

Hvad truer ukorrekt afklaring

Hvis du ikke følger råd fra fagfolk, kan du opleve ubehagelige konsekvenser, der vil gøre en stor indsats eller enten vente på, at de vokser og skærer dem af. Blandt dem er:

 • høj risiko for hårskader, brænd dem med kemiske forbindelser
 • krøller bliver skøre og livløse;
 • beskadigede tråde bliver frække i styling;
 • hårtab stiger;
 • dukkede tip vises.

For at mindske risikoen for bivirkninger anbefales det kun at kontakte fagfolk, og hvis det allerede er sent, så læs tips om, hvordan du retter en mislykket afklaring.

Afklaring af rødderne er en vanskelig og ansvarlig sag. Ingen grund til at jagte de hvide tråde, hvis de står på spil deres helbred og skønhed. Har ikke travlt, det er bedre at konsultere en specialist endnu en gang end at pålideligt stole på din intuition og råd fra en blond kæreste.

Svar på ofte stillede spørgsmål om hjemmebelysning:

lllokony

om skønhed og sundhed af hår

  Hjem »Farvelægning» Sådan lyser du hårrødderne hjemme

Sådan lyser hårrødderne hjemme

Sådan lyser du hårets rødder

Ved regelmæssig blegning af hår er det ikke nødvendigt at udsætte tipsene for langvarig eksponering for lægemidlet. Det er nok at tynde forrevne rødder. Du kan selv gøre det hjemme.

instruktion

 • Få maling, helst professionel. Det blegner krøller bedre, og også mindre traumatisk effekt på strukturen og hårpærer. Hvis du ikke kan finde det rigtige produkt alene, skal du kontakte en erfaren frisør. Forresten kan du lette rødderne i skønhedssalonen, hvilket er meget at foretrække.
 • Hvis du bruger almindelig maling, presser halvdelen af ​​pengene fra hvert rør ind i en porcelæn eller glasbeholder, blandes grundigt. Skal bruges straks. Hvis du har købt en professionel clarifier, skal du angive de nødvendige proportioner i brugsanvisningen.
 • Sæt på handsker og begynd at blegge rødderne. Begynd at anvende blandingen fra bagsiden af ​​hovedet og forsøge ikke at falde på det tidligere malede hår. For nemheds skyld at anvende sammensætningen, brug en særlig bred børste, ikke en tandbørste eller en flaskeapplikator. Hvis du selv ikke kan foretage en lignende procedure, skal du bede nogen fra familien om at hjælpe dig.
 • Bemærk den tid, der kræves til farvning. 5-10 minutter før du skal vaske af maling, fordel det over hele længden for at opdatere farven på hårets ender. Glem ikke at anvende en nærende balsam, der blødgør de blegede krøller og nærer dem langs hele længden.

Sådan fortolker du håret i hjemmet

Sådan er jomfruen naturen - konstant at kigge efter sig selv, eksperimentere med udseende, ændre det, der er givet af naturen. Ændringer påvirker vores hår: Brunetten ønsker at have snehvidt hår, blondt - forsøger at blive rød eller sort, brunhåret kvinde søger at farve hendes hår en vinfarvet farve og så videre til uendelig. Men mange kvinder drømmer om blondt hår, ser på billeder af blondiner og undrer sig over, hvordan man kan misfarve hår derhjemme?

Sådan effektivt og hurtigt lyser hår - instruktion

Den mest effektive metode til opnåelse af et lyspulver er brugen af ​​peroxid eller speciel lysende maling. Uanset hvad du mener, har du brug for klare, praktiske instruktioner til handling. Det er trods alt vigtigt ikke blot at få hvad du vil, men også for at beskytte dit hår til det maksimale fra produktets negative indvirkning.

Vask ikke dit hår i omkring to eller tre dage før blegning - dette er en vigtig betingelse. Hvad er det for? I løbet af denne periode er der dannet et naturligt fedtlag, der beskytter hvert hår. Det valgte blegemiddel er påført med en børste lavet af syntetisk børste eller med en pind af træ med et sårt bomuldslag. Du skal starte fra bagsiden af ​​dit hoved, stræk ved streng fremad. En anden betingelse er smøring af panden i hårets rødder med en tyk creme eller oliegelé. Dette vil beskytte huden mod kemiske forbrændinger.

For at lysstofforbindelsen ikke stænder, strømmer ikke fra håret, tilsæt lidt væskeformigt sæbe til det, men ikke shampoo, ellers vil lysstyrken gå langsomt. Hårrødderne bliver hurtigst lyst på grund af den varme, der frigives fra hovedbunden. Vær derfor opmærksom på dette ved påføring og start i enderne og spred produktet i længden. Efter at have ventet, indtil den ønskede farve er opnået, fugter du strengene igen og anbringer en lysende forbindelse til rødderne. Så du kan opnå en ensartet farve.

Når strengene har den ønskede farve, skylles de forsigtigt med vand, hvis temperatur er behagelig for dit hoved. Mens du vasker, skal du forsigtigt massere hovedet med fingrene på dine fingre. Det er bedre ikke at bruge shampoo, erstatte det med sæbe uden alkali. Når håret er vasket, skylles vand med tilsætning af citronsaft eller eddike og påføres hår. Dette genopretter lidt krøllerne og neutraliserer også hydrogenperoxid.

Sådan lyser du mørkt blond og melirovanye hår

Hvordan man misfarve hår derhjemme, hvad skal man bruge til dette? Sådanne midler anvendes traditionelt:

 • Hvid henna eller supra;
 • Folkelige retsmidler
 • Opbevar maling;
 • gidroperit;
 • Hydrogenperoxid.

gidroperit

Elementær metode til at blegge hår i flere toner, hvilket ikke kræver særlige udgifter.

 • Forberedelse: Du skal knuse to tabletter af hydroperit med en teskefuld. Det resulterende pulver i en keramik- eller glasbeholder fortyndet med to ampuller ammoniak, med en spiseskefuld shampoo.
 • Anvendelse: Det resulterende middel påføres håret, lad i fem minutter. Efter den angivne tid vaskes hovedet grundigt med varmt vand. Husk, at du straks opnår de hvide tråde, du ikke lykkes. Først bliver håret gult, så du skal gentage proceduren.

peroxid

Anvendelsen af ​​peroxid er en effektiv metode til blegning. Her er det vigtigt at følge nogle regler:

Til hårde og tykke tråde anvendes 8-12% peroxid til tynde - 5% og for krøller af gennemsnitstykkelse - 6%;

For at forøge reaktionen tilsættes, hvis koncentrationen er lav, ammoniak eller ammoniumbicarbonat. Dette åbner hårets skalaer og aktiverer frigivelsen af ​​hydrogenperoxid.

Selve sammensætningen skal fortyndes i en emaljeret, porcelæn eller plastskål og påføres med en syntetisk børste eller plastkamme. Før proceduren er det tilrådeligt ikke at vaske dit hår, så det naturlige fedt beskytter håret mod forbrændinger. Opløsningen fremstilles ud fra 60 g peroxid, 50 g vand, 40 g shampoo, 3 teskefulde ammoniak eller ammoniumcarbonat.

Før du begynder smør panden med en fed fløde, beskytt dine hænder med handsker og udfør en test på huden bag øret for at sikre, at der ikke er nogen allergisk reaktion. Sammensætningen påføres hele hårets længde: For ejere af let hår er nok en gang, og for brunehårede kvinder er det nødvendigt at gentage proceduren efter en tid (2-3 uger). Derefter vaskes hovedet med et plejemiddel, skylles med forsuret vand for at stoppe blegningen og glatte skalaerne.

supra

Supra eller hvid henna er et kemisk middel til blegning af hår. I dets sammensætning er der til stede magnesiumperoxid, ammoniumsalt, magnesiumoxid.

Fremgangsmåde til fremstilling: Ved udførelse af proceduren i en beholder fremstillet af ikke-metal, hældes supra og hældes med aktivator, som sædvanligvis sælges i sættet. Til sidst bør man få en sammensætning med en konsistens af cremefløde. Hvis der ikke er nogen aktivator, skal du bruge 3% eller 6% peroxid til fortynding. Beholderen skal opvarmes over lyset.

Anvendelse: sammensætningen påføres håret, holdes i en halv time og vaskes uden brug af shampoo. Dernæst skal håret tørres og skylles med forsuret vand.

Folkemedicin for blegning af hår

Alle kemiske metoder til blegning traumatiserer hårstrukturen og tørrer krøllerne ud. Farvepigmentet trænger ind i interiøret på grund af udvaskning af naturlige fedtstoffer og løsning af kutiklet. For at minimere skader kommer hjemmemedicin til blegning til undsætning.

citron

Citronsaft har en lette effekt på grund af ufuldstændig destruktion af pigmentet af syren, som er en del af frugten. Forbedre effekten af ​​direkte sollys. Med ren citronsaft forsvinder kun enkelte tråde, ikke alt hår. Da citronsyre er karakteriseret ved en udpræget keratolytisk egenskab, kan peeling og skæl forekomme efter anvendelse af citrus.

Fremstillingsmetode: Fortynd halvt citronsaft med vand i forholdet mellem 1 og 3, tilsæt kamille bouillon med en halv pakke til et glas kogende vand og to spiseskefulde ricinus eller olivenolie. Denne opskrift hjælper ikke kun med at lette krøllerne, men også for at blødgøre effekten af ​​syren for at forhindre overdrypning.

Anvendelse: masken holder på hovedet i to timer.

Honning fungerer som klargøringsmiddel på grund af naturligt hydrogenperoxid, som er indeholdt i søde nektar. Og peroxid, som vi allerede ved, kan misfarve krøller. Udslippet af dette stof forekommer på grund af jern i honning. Men slutresultatet afhænger af hårets porøsitet og hvor godt de absorberer honning.

Fremstillingsmetode: kombinere honning og olivenolie eller kokosolie i et forhold på to til en. Tilsæt en halv banan til blandingen og bland med en blander for at undgå klumper.

Anvendelse: Massen er infunderet i femten minutter for at frigive naturligt hydrogen og påføres håret i 40 minutter.

kanel

Et andet naturligt blegemiddel er kanel. For at drage fordel af dette krydderi, lav blandingen ifølge opskriften nedenfor.

Forberedelsesmetode: Kombiner 3 spsk kanel med tre spiseskefulde honning, fortyndet med destilleret vand i forholdet mellem to til en, 100 ml balsam, 2 spises citronsaft, 100 ml olivenolie. Lad blandingen stå i en time.

Ansøgning: Komb vådt hår og applicer på dem rigeligt blande. Pierce dit hår, læg på en plastikkappe. Forlad blandingen fra tre timer til otte på hovedet, skyll med shampoo.

kamille

Kamille er en almindelig og enkel metode til at opnå en lys gylden skygge af hår.

Forberedelsesmetode: Til dette skal to spiseskefulde tørrede blomster fyldes med et glas kogende vand. Sæt blandingen på dampbadet, hold i femten minutter.

Anvendelse: Vi køler bouillon, vi filtrerer og vi skylder hår efter vask med shampoo. For at forbedre virkningen af ​​kamilleblomster, tilsættes så meget frisk eller tørt nål.

kefir

Du kan forsøge at lette lidt hår med kefir masker. Dette fermenterede mælkeprodukt trænger ind i hårets skalaer, vasker væk pigmentet. På grund af dette er malingen delvist vasket af, eller den naturlige farve ændrer sig lidt.

Forberedelsesmetode: Du skal blande et æg, en halv kop kefir, to spiseskefulde vodka eller brandy, en lille shampoo, en halv citron saft.

Anvendelse: Den resulterende masse påføres håret, viklet med polyethylen og et håndklæde og forlades i to timer eller mere i op til otte timer. Efter håret vaskes med shampoo og balsam.

Lysere hår rødder hjemme

Hilsner til dig, mine abonnenter! I dag vil jeg tale om, hvordan man lettere hårrødderne hjemme. For mig er dette et presserende spørgsmål, fordi jeg har ændret farve i mange år. Jeg plejede at tro, at kampen med de voksne rødder er professionelle forretninger. Nu ved jeg, at der er mange naturlige løsninger og billige muligheder for at få den perfekte krølle.

Hvilke muligheder for præcisering eksisterer?

Der er tre måder at ændre farven på de regrown rødder. Den første er selvfølgelig at kontakte salonen til professionel maleri. Som regel er det den sikreste mulighed med en forudsigelig afslutning. Vi får omtrent det, vi har brug for. Men den største ulempe er spørgsmålet om pris. Denne procedure kan koste op til 5000-10000 rubler. Enig, mange penge. At betale dem hver måned for korrektion af genfødte rødder er spildt.

Den anden vej er en selvstændig farvetone med professionelle og populære maling. Du kan købe dem i butikken til forskellige priser. Virkningen vil selvfølgelig også være anderledes (prisen påvirker stadig kvaliteten). Det er bedst at vælge professionelle værktøjer. De koster mere, men i hvert fald vil det være billigere end at gå til frisøren.

Anvend ikke på rent hår, bedre i et par dage, vask ikke dit hår for at beskytte din hovedbund.

Et andet punkt er, at du altid skal følge instruktionerne, så hele proceduren går uden at skade huden. Jeg råder dig til at bruge en tint balsam efter påføring af maling for at fjerne mulig yellowness og for at gøre farven ens.

Farvestoffer er ikke den eneste måde at passe på dyrket hår. Der er flere muligheder. For eksempel en lette creme eller pulver. Fordelene ved disse muligheder i deres pris. De er ret overkommelige, enkle og populære midler, end du kan ændre tone på rødderne. Igen er de nemme at bruge derhjemme. Men det er altid et målebånd, hvilken farve i slutningen vil det vise sig, vil der være yellowness, er farven valgt korrekt?

Hvis du beslutter dig for at kæmpe med forrevne rødder hjemme, råder jeg dig til først at rådføre dig med professionelle farvelæger, hvem vil fortælle dig, hvordan man male krøller uden skade og smukt.

Naturlige Lysende Produkter

Den tredje måde, end du kan give friskhed til sin farve - naturlige folkemusikopskrifter. Vores bedstemødre vidste og holdt dem, fordi der ikke var nogen sådan kemisk overflod før.

Fordelene ved sådanne komponenter i deres omhyggelige virkning på huden. De kan ikke kun lyse håret med 2 toner (og nogle produkter kan gøre det med 3-4 toner), men også nærer dem. Fordelene ved denne metode er dens lave omkostninger, naturlighed og relativ harmløshed. Dine krøller bliver lydige, bløde. Men der er en minus - for at få den perfekte nuance vil det ikke altid fungere. En anden ulempe er ulejligheden. Hjemmelavede naturlige masker kræver meget tid og yderligere forberedelse.

Her er et par produkter, der hjælper med at lette den regrown del af håret i flere toner:

 • Kamille afkogning;
 • Kanel (det er blandet med honning og hårbalm, sæt blandingen på hovedet og hold i ca. en time under cellofan);
 • Kefir masker;
 • Masker fra æggehvide og citron.

Efter lynproceduren anbefaler jeg at fugte spidserne med kokosolie og lave en regenererende hårmaske.

Hvordan lyser du dine rødder? Del dine anmeldelser og opskrifter! Jeg er meget interesseret i at kende dem! I mellemtiden siger jeg farvel til dig, men snart kommer jeg tilbage med et nyt nyttigt emne! Og du glemmer stadig ikke at abonnere på bloggen og fortælle dine venner om det!

kocakpaca.ru

hårklipp, hårklipp, hårpleje

Sådan lyser hårrødderne hjemme

Hårblegning derhjemme

Blegning dit hår derhjemme er ikke en vanskelig opgave, så længe du bruger den rigtige teknik. Hvordan hvidter dit hår derhjemme?

Der er nogle ting, du bør huske på, inden du begynder at lette håret. For dem, der har bleget hår tidligere, kan du gentage proceduren med en pause på mindst fire uger.

For dem der allerede har farvet hår, bør hårfarven fjernes. Før du begynder at blegge dit hår, tænk, måske vil du ikke have det her? Din egen unikke farve vender ikke tilbage til dig efter blegning. Når du har besluttet, kan du begynde at træne.

Tips til blegning af hår derhjemme

Hvis du ikke er tilfreds med resultaterne, bør du ikke bleges igen tidligere end fireogtyve timer. I en sådan periode er det nødvendigt at blegge efter to eller tre gange. Når den anden fase af blegning ikke giver de ønskede resultater, er det meget bedre at kontakte en professionel, og hvis du har tør hud, bør du ikke blegge dit hår ofte.

Hårblegning er en kemisk proces, der hjælper med at lette mørkt hår. Det indebærer fjernelse af pigment fra håret. Nogle mennesker bruger blegemiddel til at få deres hår for at give nogle yderligere ændringer i den naturlige skygge. Lad os finde ud af den enkle teknik til hårblegning derhjemme, men glem ikke at der er naturlige stoffer til farvning, såsom kamille, til at lette hår derhjemme.

Lys hår med peroxid

Blegning af hår derhjemme med hydrogenperoxid.

Du kan blegge dit hår med hydrogenperoxid, hvilket er et fremragende oxidationsmiddel. Den kemiske sammensætning omfatter melanin, som når hårets kerne og ændrer dets sammensætning. Det samme kemikalie, som du bruger på dine sår og nedskæringer.

Hårfarve derhjemme

Fordelene ved at blegge hår derhjemme med peroxid er, at det ikke er skadeligt for huden, og chancerne for allergi eller udslæt er mindre. Desuden er denne type antibakterielle middel ikke meget dyr og let tilgængelig. Husk om termisk beskyttelse af hår efter farvning. Her er et par trin, du kan gøre for at blegge dit hår derhjemme:

 1. Det første skridt er at forberede sig på hvidtning. For at gøre dette skal du blande 50-50 opløsninger af hydrogenperoxid og vand. Derefter overføres blandingen til en sprøjteflaske, så du nemt kan anvende det på dit hår. Brug gummihandsker til at beskytte hænderne mod misfarvning af opløsningen.
 2. Før du anvender det på dit hoved, skal du udføre en speciel test på dit hår. Separér en lille sektion af hår og anvend en løsning på den. Kontroller farven hvert andet minut. Om nødvendigt, genindfør blegemiddel og tjek resultatet efter et par minutter. Således kan du få et foreløbigt resultat af, hvordan dit hår vil se efter blegning. Du får også en ide om, hvor længe du bør holde blegemiddel på dit hår.
 3. Du bør altid anvende en hvidt opløsning på vådt hår. Sprayblegemiddel skal påføres vådt hår i nedadgående retning, startende fra en centimeter fra rødderne. Når du anvender blegemiddel, bør du børste dit hår, så blegemiddelet er jævnt fordelt. Dæk alt hår undtagen rødder så hurtigt som muligt. Således vil dit hår have et blødt udseende. Dette bør tage højst 15 minutter.
 4. Hvis du planlægger at oplyse ikke alt håret, men kun en del, skal du tage for at starte et par tråde nær ansigtet. Alternativt kan du vælge flere stykker hår fra forskellige dele af hovedet og vælge dem. Hvidningsprocessen er den samme. Det påføres vådt hår, og du skal vente i omkring femten minutter eller deromkring.
 5. Når du har fået den passende farve til dit hår, skal du vaske blegemiddelet fra dit hår grundigt. Peroxid gør som regel håret tørt og kan forårsage skørhed. For at forhindre dette skal du bruge hårde balsamere af god kvalitet. Lad kondensatoren stå i fem til ti minutter på håret, skyll derefter med vand.
 6. Der er sådanne hår, når blegningsprocessen tager længere tid for at få den ønskede lette effekt. I dette tilfælde er det nødvendigt at bleges håret gentagne gange i en vis periode, før du får et tilfredsstillende resultat. Hårrødderne er meget hvide, og du behøver bare at holde blegemiddelet på rødderne i meget kort tid. Derfor, når du er færdig med at blegne resten af ​​håret, kan du også blegne hårets rødder. Hydrogenperoxid bruges også til at lette håret på hænderne.
hårblegning

Ved blegning af hår med hydrogenperoxid skal man sørge for, at blegemiddelet ikke kommer i kontakt med mund, øjne og næse. Da blegning er lidt hård for vores hår, bør der være god hårpleje efter den. Det omfatter brugen af ​​gode hårbalsam og regelmæssig hårskæring. Hårblegning med hydrogenperoxid kan udføres to eller tre gange om ugen. Dette vil medvirke til at gøre dit hår faktisk lettere i vægt. Husk dog, at det kan beskadige håret.

Hvis peroxid ikke passer dig, så kan du bruge nogle naturlige blegemidler som eddike, citronsaft eller kamille til at blegge dit hår derhjemme.

Blegemiddel blegemiddel

Du kan lægge aluminiumsfolie under håret og anvende blegemiddel og sprede det lige. Når du er færdig med at blegge alle de sektioner, du vil lyse, snu dit hoved i en plastikkappe. Hold blegemiddel på dit hår i mindst 20 minutter for at få egnede resultater. Hvis du forlader blegemiddel i kortere tid, får du måske ikke de foretrukne resultater.

Fjern aluminiumfolien fra håret og vask det først af med koldt og derefter varmt vand med en mild shampoo. Vask dit hår. Når du har renset dit hår, skal du bruge en hårbalsam, der er specielt formuleret til bleget hår. Brug derefter balsammen og vask dem helt tilbage. Må ikke tørre dit hår meget ofte, da dette kan splitte håret, det vil føre til, at de begynder at splitte hurtigt.

Hjem retsmidler til blegning hår

På grund af de hårde kemikalier, der udgør hårblegemidlerne, kan blegning forårsage skade. Af denne grund vælger mange mennesker naturlige metoder til at blegge hår for at lette deres hår.

Hvordan kan hvide hår med citronsaft?

Du kan hvidge dit hår med citronsaft. Du får næsten nøjagtig samme hårfarve, som opnås efter arbejde med hår i en skønhedssalon. Desuden har citronsaft ikke tunge bivirkninger for dit hår. Til denne procedure har du brug for saften af ​​to citroner og et glas vand. Efter påføring på håret er det nødvendigt at sidde om dagen og lade sollyset tørre håret helt. Når håret er tørt, se resultatet. Hvis du alligevel er utilfreds, kan du gentage nøjagtig samme procedure. Ikke meget lysere mørkt hår kan være henna

Strategier til at blegge hår derhjemme

Nødvendige materialer til afklaring:

 • Ren citronsaft, en kop;
 • Drikkevand, en kop
 • Lavendel te tote en
 • Sodium Ocean, to teskefulde

Efter den blinkende proces skal du sørge for at vaske dit hår med shampoo og derefter igen med et godt hårbalsam, der passer til din hårtype.

Mange mennesker vælger desuden muligheden for at klemme citronsaft på deres hår og tørre deres hår ved hjælp af dagslys. Processen er ganske enkel, og det fungerer også med succes, som et middel til anti-tør hud. Der er dog nogle ting, du skal gøre, før du bruger citronsaft til at blegge dit hår. Der er også en strategi for farve (lynnedslag) hårets tips derhjemme.

Du bør gøre en hårblegning procedure om dagen i solen. Derfor får du muligvis ikke de rette resultater om vinteren eller en våd periode. Resultatet af blegning af hår med citronsaft vises kun for dem, der er blonde eller har lysebrun hårfarve.

En anden opskrift på at bruge citronsaft til at lette håret er muligt: ​​bland 2 spiseskefulde frugtsaft med ca. 6 spiseskefulde vand og applicér direkte på dit tørre hår.

Teblegning

Lavendel te.

Til blondiner eller personer med blondt hår er lavendel te en fremragende ingrediens til blegning. Du behøver kun at brygge en kraftig lavendelte. Påfør som en spray i dit hår. Efter færdiggørelsen skal du åbne dit hår til solen, og skyll derefter med vand.

Sukker kanel.

Denne metode kræver: tre spiseskefulde sukker, kanelpulver, en sked honning og tre spiseskefulde olivenolie. Kombiner alle ingredienserne i en skål og lav dem i form af pasta. Påfør pastaen til dit hår og belæg det. Hold i omkring en time, sørg for, at denne pasta ikke forværrer din hud. Vask dit hår grundigt. En sådan maske med honning og kanel hår er meget effektiv.

Du skal bruge disse effektive hjemmehjælpemidler til blegning af hår. Men hvis du vil bruge blegemidler, skal du sørge for at få et kendt element og sørg for at tjekke for en allergisk reaktion. Det bedste, og i de fleste tilfælde er den sikreste måde at få den rigtige hårfarve på at finde en specialist til denne opgave.

Misfarvning af mørkt hår

Der er mange måder at få en bestemt hårfarve på. En af disse er faktisk lynnedslag.

Hårfarve er en grundlæggende del af programmet for kosmetiske procedurer. Selvfølgelig er blondiner i dette tilfælde meget lettere. Og hvad gør brunetter? Mørke hår selv tilbyder flere farver, hvilket kan gøre håret stivere for at absorbere hårfarve. Men blegning mørkt hår kan være et vanskeligt og farligt job. Kvinder med mørkt hår skal gennemgå nogle flere teknikker, så deres hår bliver tændt.

Hvordan kan hvide hår hvid brunette?

Behandlingen af ​​hår bør gøres med stor forsigtighed, fordi det er en procedure, der kan forårsage alvorlig skade på håret. I starten er dit hår i fare for at blive orange eller gul, og du skal gennemgå en række blegemønstre for at gøre dit hår hvidt.

En yderligere ulejlighed for blegning af mørkt hår er, at du ikke kan få din naturlige hårfarve tilbage. Derfor er det normalt lettere at lette håret i hvidt ved hjælp af en specialist for at forhindre sådanne problemer.

Eller det kan gøres hjemme, ved hjælp af blegemidler specielt designet til hår, men meget omhyggeligt.

Vi er smukke i blonde 2. Lysere hårrødder hjemme med toning

Du skal forberede dig på at blegge hår, mindst to dage, før du beslutter dig for at gøre det. Hvis dit hår allerede er farvet, skal du fjerne andre farver før blegning. Brug også højkvalitets hårbeklædning til at reducere hårskade. Du skal bruge plastikbeholdere og handsker. Blegemiddel skal være af fremragende kvalitet, specielt designet til hår. Når du er klar, brug blegemiddel, divider håret i små sektioner, og begynd at påsætte blandingen med en plastbørste.

Det er nødvendigt at starte fra bagsiden af ​​hovedet, fordi håret i dette område er faktisk mørkere. Varme kan løfte blegeproceduren. Det sidste skridt er at anvende blegemiddel omkring hårrødderne, for det vil måske hjælpe med at reducere den mulige skade. Du skal kæme dem med en kam med brede tænder for at undgå knuder.

Det vigtigste ting at huske: hvilken metode du vælger til at lette dit hår, sørg for at du omhyggeligt plejer dem efter lyn og brug naturlige produkter for at opretholde din sunde sunde form.

Sådan lyse håret hjemme

Ønsker du at understrege din naturlige blonde eller lette det mørke hår? Lynhår derhjemme vil være et billigt og sundt alternativ til salonprocedurer.

Præcisering af hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid - det billigste og overkommelige middel til at lette håret. Men det er umuligt at bruge det permanent - selv en fortyndet blanding kan fuldstændig ødelægge folliklerne og forårsage, at trådene falder ud.

At lette behovet:

 • Peroxid 3% (ikke mere!) - 1 fl.;
 • kam;
 • Sprøjteflaske (ren og tør) eller bomuldspindel;
 • Krabbe eller klemmer;
 • handsker;
 • Gamle tøj;
 • Shampoo og balsam.

Vi går videre til proceduren:

 1. Jeg vasker mit hoved med shampoo og kam det godt, ellers vil hårfarven i knuderne være meget anderledes. Overskydende fugt våde håndklæde.
 2. Vi klæder gamle tøj, fordi værktøjet forkæler stoffet. Håndbeskyttelseshandsker.
 3. Fyld flasken med hydrogenperoxid. Det kan fortyndes med vand (1: 1) eller anvendes rent. Det er bedre at teste værktøjet på en tynd streng, og derefter fortsætte til resten af ​​håret.
 4. For at lette hele hovedet opdele håret i sektioner, der sikres ved hjælp af krabber. Alternativt sprøjte peroxid på trådene fra rod til spids eller tørre dem med en fugtig bomuldssvamp. Hvis du vil lette en del af håret, skal du kun behandle agenten med de nødvendige tråde.
 5. Vi forlader peroxid i 40-60 minutter - jo mørkere håret, desto længere tid vil det tage. Efter ca. en halv time afvaskes blandingen med flere tråde og kontrolleres resultatet. Hvis der i løbet af proceduren er ubehagelige fornemmelser, skylles tyndet straks og vasker af kompositionen.
 6. Vask af peroxidet fra håret med varmt vand. Vi anbringer en balsam på dem i mindst 30 minutter.

Brintperoxid lyser ikke i en spids, du kan have brug for flere procedurer. Gentag en session hver anden dag eller daglig, afhængigt af tilstanden af ​​tråde. Forresten vil den termiske effekt accelerere dine resultater, så du kan bruge en hårtørrer eller sidde i solen. I det første tilfælde samles tråderne i et bundt og gemmes under en foliehætte. Når du opvarmer folien med en hårtørrer, skal du flytte den fra side til side i 15 minutter. I den anden - bare kam dit hår med en kam.

Afklaring af hydrogenperoxid (før og efter)

Citron - den bedste brightener

Et andet effektivt værktøj, der giver dig mulighed for at blive lysere uden at skade håret. Citronsyre lyser pigmentet og gør håret skinnende.

Folkeskonologi tilbyder to opskrifter:

Opskrift nummer 1 - til tør type:

 • Aircondition - ¼ kop;
 • Friskpresset citronsaft (ca. 4 stk.) - 1 kop.

Opskrift nummer 2 - for den normale type

 • Varmt vand - ¼ kop;
 • Friskpresset citronsaft - 1 kop.

Vi går videre til proceduren:

 1. Hæld citronsaft i en beholder med en spray eller en ren skål. Hæld i vand eller balsam og ryst. Sæt til side i 15 minutter.
 2. Påfør sammensætningen på håret med en bomuldsvamp, spray eller børste til farvning (ideel til klimaanlæg).
 3. Efter at have behandlet alle trådene, sæt dig ned et sted i solen i hele 2 timer.
 4. Mit hoved med shampoo, sætter vi balsam.
 5. Re-afklaring (yderligere 30 minutter) kan udføres omgående eller den næste dag. Resultatet vises først efter 2-4 uger.

Medikeret kamille

Hvordan lyser håret for ikke kun at forkæle dit yndlingshår, men også for at gavne hende? Selvfølgelig daisy! Vi tilbyder dig nogle effektive og harmløse opskrifter.

 • Kamille - 30 g.
 • Juice 0,5 citron - om ønsket;
 • Vand - 250 ml.

Vi går videre til proceduren:

 1. Fyld kamillen med kogende vand, lad infusionen afkøle og filtrere gennem gasbind.
 2. Mit hoved
 3. Skyl håret med kamilleekstrakt og lad det tørre.

At lette behovet:

Vi går videre til proceduren:

 1. Falder i søvn kamille i en termos.
 2. Fyld blomsterne med kogende vand.
 3. Insister 4-5 timer.
 4. Filtrer gennem ostekloth.
 5. Vi suger håret med infusion, vi pakker hovedet med en film og lader i 60 minutter.
 6. Skyl med rent vand.

Kamille med glycerin - til tør type

 • Kamille - 2 torsdag l.;
 • Glycerin - 60 gr.

Vi går videre til proceduren:

 1. Fyld kamillen med kogende vand og sæt til side i et par timer.
 2. Tilsæt glycerol til den afkølede og filtrerede infusion.
 3. Påfør i fuld længde, wraps hovedet med en film og vent 45 minutter.
 4. Skyl dit hoved med rent vand.

Kamille, safran og æterisk olie

At lette behovet:

 • Kamille - 2 el. l.;
 • Saffron pinch;
 • Vand - 200 ml;
 • Juice 1 citron;
 • Lavendel Eter - 3-4 dråber.

Vi går videre til proceduren:

 1. Kamille med safran hæld kogende vand.
 2. Lad dem stå i omkring en halv time.
 3. I den filtrerede bouillon hældes i æterisk olie og citronsaft.
 4. Mæt håret med denne blanding i 20 minutter.
 5. Skyl med rent vand.

Kamille, citron, gurkemeje

 • Kamille - 3 el. l.;
 • Vand - 1 l;
 • Gurkemeje - 1 tsk;
 • Citron - 1 stk.

Vi går videre til proceduren:

 1. Bland kamille med gurkemeje.
 2. Tilsæt finhakket citronskal.
 3. Fyld med kogende vand.
 4. Efter et par timer, filtrer blandingen.
 5. Det kan påføres dagligt for at rengøre strenge. Overtagelser til opbevaring i køleskabet.

Denne effekt kan opnås:

Kefir til lynhår

Lynhår derhjemme med kefir har været kendt i lang tid. Denne fermenterede mælkedrik accelererer væksten af ​​tråde, genopretter deres struktur, nærer og fugter. Kefir bruges både solo og i kombination med andre ingredienser. Den eneste ulempe - denne maske er svær at vaske af.

Og lad os nu se på opskriften.

Vi anvender kefir på tørre tråde, vi pakker en film rundt om hovedet, vi opvarmer det med et håndklæde og venter 2-2,5 timer.

Kefir med Cognac

 • Kefir - 50 ml;
 • Juice 0,5 citron;
 • Hårbalsam - 1 tsk;
 • Cognac - 2 el. l.

Vi går videre til proceduren:

 1. Bland hele sammensætningen.
 2. Smør tråderne.
 3. Vi sætter på opvarmningsdækslet.
 4. Hold lynmaskeren i mindst 8 timer, men det er bedre at forlade det til natten.
 5. Vask af med vand.
 6. Påfør balsam.

Lysende kanel

Lækre, sunde, duftende kanel kan lette selv en brændende brunette! Selvfølgelig vil resultatet ikke komme straks, så vær så tålmodig og brug en af ​​vores opskrifter.

Kanel og olivenolie

At lette behovet:

 • Kanel - 3 spsk. l.;
 • Destilleret vand - 1 spsk. l.;
 • Honning - 2 spsk. l.;
 • Aircondition - 3 el. l.;
 • Olivenolie - 3 el. l.

Vi går videre til proceduren:

 1. Bland honning med vand.
 2. Tilsæt kanelpulver. Hvis du bruger sticks, send dem gennem en kaffekværn.
 3. Hæld i balsam og olivenolie.
 4. Smør håret i 2-3 timer.
 5. Hvis det ønskes, kan du tilføje citronsaft til masken (2 spsk.).

At lette behovet:

 • Destilleret vand - 3 el. l.;
 • Honning - 3 spsk. l.;
 • Kanel - 3 spsk. l.

Vi går videre til proceduren:

 1. Bland hele sammensætningen.
 2. Varm det i et vandbad.
 3. Påfør varmt på trådene.
Lys hår med to toner kanel - Alt vil være godt - Udgave 73 - 05.11.2012 - Alt bliver fint Sådan lyser du håret uden skade hjemme. Oplys håret med kanel hjemme

Forbereder hår til hjemlig belysning

Nu ved du, hvordan man skal tænde håret hjemme på en række måder. Og så resultatet ikke vil skuffe dig, lyt til vores råd:

 • Farve ikke dit hår et par uger før og efter proceduren;
 • Brug regelmæssigt masker og balsam, bedre hjemmelavet;
 • Overophed ikke hovedet med en hårtørrer, strygningsenhed, curlers;
 • Undgå lakker og geler;
 • Vask aldrig dit hår dagligt. Om nødvendigt erstattes den traditionelle shampoo tør.

Hvordan man lettere hår derhjemme ??

svar:

Daniil Kirp

Yunus Asanov

Olesya Tikhonova

Gå til mesteren

Paranoïa Syndrome

Folkemidler til lynhår
At give en gylden tone til håret, for at lette det mørke hår og samtidig ikke forkæle det - det mangeåriges elskede ønske. For at gøre dette bruger vi først hårfarve, tonede balsam og shampoo. Når kemikalierne i disse farvestoffer ødelægger huden og håret, begynder vi at behandle dem, og så snart vi fixerer håret, er det på tide at lette dem igen.
Hvordan lette hår uden at bruge kemikalier? Der er flere måder at lette mørkt hår uden farvestof. Enkle hjemmelavede masker til lynnedslag vil ikke kun forkæle håret, men også forbedre deres tilstand. Du får ikke kun en lysere skygge af hår, men redder også håret fra hårde og dyre kemiske behandlinger. Brightening hjemmelavede hårmasker virker ikke så øjeblikkeligt som peroxid. For at lette masken skal gentages flere gange. Og selv om du ikke vil opnå blondt hår med det samme, vil dit hår ikke blive beskadiget og endda forbedre deres tilstand som følge af naturlig lynnedslag.
Lysende afkogning af kamille
Kamille blomster er en fantastisk måde at tilføje en gylden tone til dit hår. Feltkamille blegrer håret perfekt. For høj kvalitet afklaring er vigtigt at ordentligt forberede bouillon. For at forberede en afkogning af kamille, et halvt glas blomster, hæld to kopper kogende vandvand, dæksel og lad det komme i en halv time, afløb. Romashkovy bouillon skylle håret og lade bouillon stå i en halv time på håret og lave et bad. Efter en halv time skal du vaske dit hår på den sædvanlige måde. Du kan også skylle håret med kamille bouillon efter vask, uden at vaske det. Kamilleafkogning vil lette dit hår, hvis du gentager proceduren 2-3 gange om ugen.
Citron Lightening
Citron er en fantastisk naturlig måde at lyse håret på. På grund af dets naturlige lynegenskaber opfrisker citronen ikke kun huden perfekt og frigiver fregner, men også perfekt lyser håret. For at lette er det nok at vaske håret regelmæssigt i citronvand. For at forberede citronvand, skal du presse saften af ​​2 citroner i en beholder og fortyndes med varmt vand. For at forbedre blegning af hår, kan du bruge solens stråler: lad solen kærtegne dit hår, hjælper processen med afklaring, men ikke holde til dette: det er bedre at holde håret lysne igen, end at tørre op i håret i solen. Efter 3 timer skal håret vaskes med shampoo. Skyl med citron skal gøres 3 gange om ugen for at opnå lynhår naturligt.
Du kan lette ikke kun hår med citron, men også din hud: Sådan lyser huden hjemme
Lysende hårmaske af honning og kanel
Honning og kanel er ikke kun velsmagende, men også en vidunderlig naturlig måde at lyse håret på. Hjemmelavet honningsmaske med kanel ikke blot lyser, men fugt og foder også håret, hvilket gør dem stærke og skinnende. Du kan lære mere om fordelene ved honning til hår fra artiklen: Nyttige egenskaber ved honning
For at lave en hjemmelavet lysende maske skal du blande 4 spiseskefulde kanel og et glas honning. For at øge ernæringseffekten, hvis du har tørt hår, kan du tilføje 3 spiseskefulde olivenolie til din maske. Bland ingredienserne og fortynd dem med et glas varmt vand. Påfør en maske til dit hår. Kombinationen af ​​honning og kanel i denne opskrift medfører en naturlig lysning af håret. Og olivenolie fugter og beskytter håret. Det er nødvendigt at modstå honningsmasken på håret i mindst 4 timer og skyll derefter. Honning-olivenmasse og lette håret og helbrede hårets rødder.

Hvordan misfarve hårrødder hjemme? Og hvilken maling er bedre at købe?

svar:

Julia Lucky

Estel har sådan en ting som kulmule. Generelt er det altid bedre at bruge det (instruktioner findes overalt). Med nogen eksperimenter med hår rådgiver jeg ham - et mega middel. Håret er godt beskyttet af kemiske virkninger af farvestoffer eller oxidanter. Men på bekostning af hårfarve syntes jeg virkelig Garnier Olya. (baseret på olier). vidunderligt anvendt, jævnt og duften er bare klasse.

Dmitriy_Inoplamityaynen

Amenhotep III

Fremhævende pulver og oxidant 6%

Lavendel *

køb en clarifier i prof. butikken og alt. rødder lyse, nu male over. til tonet. men maling uden ammoniak! og masker pleje! ) londa clarifiers, estelle, keune, capus. og så videre og så videre. Krsasku vælger selv) vigtigst, uden ammoniak!)

Jeg råder ikke hjemme! alligevel vil der være yellowness og du kan blive uden hår, jeg har allerede haft sådan en dårlig oplevelse, knap nok restaureret mit hår i salonen, det er bedre for mesteren

Gillette Razors: Producentoversigt

Ingroet hår efter epilation: årsager, afgivelse, forebyggelse