Lightening hår med folkemæssige retsmidler hjemme: 8 effektive måder

Hvordan giver dit hår en lysere nuance hjemme - dette er et spørgsmål, der interesserer mange piger. Ønsket om at blive ejer af den mest populære hårfarve er ikke altid uden negative konsekvenser.

Mange af os var opmærksomme på sådanne resultater af peroxidafklaring, som gennembrænding, såkaldt "perhydrol" hår, der minder mere om uld end en smuk gave af naturen.

Generel oversigt over tilgange

I mellemtiden er der gode naturlige produkter, der giver dig mulighed for sikkert og forsigtigt at lette håret med et par toner derhjemme. Hvad handler det egentlig om? Sikkert om velkendt for alle:

Du bør ikke indstille dig selv til en vis og udtalt effekt. Den naturlige farve og sammensætning af hår hos mennesker er meget anderledes, denne faktor bestemmer resultaterne af virkningerne af opskrifter akkumuleret i folket.

Pigen med blond og let blondt hår kan forvente den største effektivitet fra applikationen.

Deres hår vil være lidt lysere, vil få en gylden skygge.

Appel til en opskrift på piger med en anden farve vil ikke medføre skade, tværtimod vil det helbrede rødderne og hele hårets struktur, men man bør ikke forvente nogen særlig æstetisk effekt.

De mest anbefalede muligheder med hensyn til sikkerhed såvel som brugbarhed er kefir og kamille.

Med samme middel som citronsaft skal du udvise maksimal forsigtighed.

Hertil kommer, at sidstnævnte mulighed fører til negative konsekvenser.

Metode nr. 1

Metoden til at blegge hår med citronbaserede var velkendt for vores bedsteforældre. En perforeret hætte sættes på hovedet, hullerne i hvilke håret skubbes igennem, og citronsaft påføres dem.

I denne form skal du gå en tur i direkte sollys. Hurtig, gratis og vintage metode til fremhævning er tilgængelig for enhver pige, der elsker eksperimenter.

Ikke alt er så simpelt: du kan beskadige de fleste tråde meget. Faktum er, at under den øgede indflydelse af citron og direkte sollys bliver håret skørt og tørt.

For selvstændige kendetegnere bør du ikke glemme: dit hår bør beskyttes mod udsættelse for ultraviolet stråling.

Metode nr. 2

Denne mulighed for præcisering i hjemmet er optimal for hår med højt fedtindhold. For tørre hår er citronsaft farlig på grund af risikoen for overdrydning.

I ½ liter vandpresset juice af 1 citron. Efter den sædvanlige vask af håret skylles håret med den tilberedte opløsning. Afklaringen med citronsyre forekommer på grund af afklaringen af ​​pigmentet indeholdt i håret.

For at forbedre effekten opnået ved denne metode til afklaring hjemme, skal du gå ud i solen i 10-15 minutter.

Meget snart vil det være muligt at bemærke, at det blonde hår oprindeligt blev lysere og lysere med 1-2 toner. Hvis det tidligere var malet, vil metoden eliminere yellowness.

I dette tilfælde ser håret ud og forsvinder ejendomme elektrificeret.

Metode nummer 3

Virkningen af ​​brugen af ​​honning til at afklare hjemme er relateret til resultaterne af brugen af ​​hydrogenperoxid. Men i dette tilfælde skal du være forberedt på, at du bliver nødt til at lægge større indsats end i tidligere tilfælde.

Metoden er kendt for sin sparsomme effekt. For ejere af lys eller lysebrunt hår er dette en glimrende mulighed for at opnå et par lysende farver med samtidig lysstyrke og ingen risiko for hårskader.

I dette tilfælde fodres håret med vitaminer og næringsstoffer, får volumen og glans, forvandles.

Før du anvender denne metode til afklaring hjemme, bør du vaske dit hår korrekt. Til dette er en ret god simpel shampoo - i dette vaskemiddel sandsynligvis ingen klimaanlæg, silikoner osv.

Klemme shampooet ind i palmen, du skal tilføje en tredjedel eller en fjerdedel af en teskefuld sodavand.

Du kan vaske dit hår og skylle som normalt. Derefter skal du tørre det vaskede hår med et håndklæde, hvilket eliminerer overskydende fugt. Du bør ikke ty til balsam eller andre former for hårpleje.

Nu kan du anvende honning på dit hår. Honningen, der kræves til proceduren, skal være naturlig og relativt flydende. Med et overskud af honningtykkelse kan du varme lidt op, det er også tilrådeligt at tilføje noget varmt vand.

I intet tilfælde kan du bruge en mikrobølgeovn til opvarmning - det fratager honning af sine gavnlige egenskaber. Anvendelse af produktet på håret, er nødvendigt at gøre det langs hele længden af ​​hver streng - startende fra rødderne, der slutter med spidserne.

For nemheds skyld kan du bruge en kam. Og så kan du massere hovedbunden.

For at forhindre honning i at løbe af, kan du dække dit hoved med plastfolie og pakke det med et håndklæde. Dette er kun til beskyttelse og ikke til isolering.

Masken skal være på håret i ca. ti timer. Det mest hensigtsmæssige er at gøre det inden sengetid. Det er kun nødvendigt at tage sig af bekvemmeligheden - for at forhindre dronning af honning og forekomsten af ​​klæbrighed på sengen.

Efter ti timer påkrævet for denne metode til afklaring hjemme, bliver håret skyllet med varmt vand, vasket med shampoo og skyllet - eller med afkogning af kamille eller vand med saften af ​​en halv citron.

Denne teknik giver dig mulighed for at lyse op på tre toner. Men det anbefales dog at fokusere på typen og farven på håret, der skal behandles - det er dem der bestemmer de endelige resultater.

Hvis effekten efterlader meget at ønske, kan du ty til at gentage proceduren. Du skal ikke bekymre dig om den sandsynlige skade - metoden vil give dit hår mere glans, sundhed og tiltrækningskraft.

Metode nr. 4

Og den mest populære eller blide metode er brugen af ​​kamille. Det hjælper med at lette håret til en delikat gylden nuance. Det er også nødvendigt at understrege den leverede behandling.

For at lette håret med afkogning af kamille skal vi tage to spiseskefulde tørrede blomster af planten. De skal hælde 200 ml kogende vand. Alt er tæt dækket med et låg. Den afkølede infusion filtreres - skylles med forvaskede hår.

Det anbefales ikke at pakke det behandlede hoved med et håndklæde. Faktum er, at kun på denne måde kan afkogingen have den forventede virkning.

Metode nr. 5

Denne metode adskiller sig fra den foregående, idet en maske fremstillet ud fra et koncentreret ekstrakt af kamille anvendes.

Så for at lette håret med denne store naturlige ingrediens, fyldes 2 spiseskefulde tørrede kamilleblomster med kogende vand. Det er nødvendigt at respektere proportionerne 1 til 3.

Værktøjet hældes bedst i en termos i flere timer. Efter at buljonen er filtreret, bliver deres hår gennemblødt. Hovedet er pakket med film og efterladt i denne tilstand i en time.

Metode nr. 6

Denne teknologi giver dig mulighed for at lette hårmasken af ​​kamille og glycerin. Anbefales til tørt hår type.

To spiseskefulde tørrede planter blomster hældes med kogende vand. Infusionsvarighed: to timer. Infusionen afkøles og filtreres, 60 g glycerin tilsættes til den.

Masken påføres over hele længden. Hovedet er pakket med en film - i fyrre minutter.

Metode nr. 7

For at lette håret med denne metode skal du forberede en maske af komponenter som f.eks

Madlavningsteknologi er som følger: 2 spsk. l. tørret kamille blandet med en kniv saffron, brygges med et glas kogende vand og forlod i en halv time - at insistere.

For at lette håret, skal du anvende den forberedte maske i en tredjedel af en time, i slutningen af ​​den - vask det af med varmt vand. Håret skal holdes rent.

Metode nr. 8

Den maske der bruges i dette tilfælde er lavet af gurkemeje og citron.

Tag tre spiseskefulde af tørrede kamille blomster. De omrøres med knust skræl af en citron, en teskefuld gurkemeje. Alt er fyldt med en liter kogende vand.

Opløsningen, der kan tænde håret, skal efterlades i to timer. Derefter skal det filtreres. Opbevaringstid betyder i køleskabet: et par dage. De skal dække rent hår en gang om dagen i en uge eller lidt mindre.

Bredden af ​​udsigterne er altid god

Kombinationen af ​​praktiske værktøjer, der er egnede til at udføre en sådan kosmetologisk procedure, såsom blegning, er i dag mere end nok. De er altid glade for at dele vores ældre kære, bøger om personlig pleje og utallige internetsider.

Men når du vælger en metode, skal du altid afveje fordele og ulemper. Det er nødvendigt at tage hensyn til både generelle tilgange til håret og specifikationerne i din krop.

Dette er den eneste måde at vælge den rigtige metode på - en metode, der giver dig ikke kun mulighed for at whiten hår sikkert, men også at give dem næringsstoffer og vitaminer.

Sådan lyse håret hjemme

Ønsker du at understrege din naturlige blonde eller lette det mørke hår? Lynhår derhjemme vil være et billigt og sundt alternativ til salonprocedurer.

Præcisering af hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid - det billigste og overkommelige middel til at lette håret. Men det er umuligt at bruge det permanent - selv en fortyndet blanding kan fuldstændig ødelægge folliklerne og forårsage, at trådene falder ud.

At lette behovet:

 • Peroxid 3% (ikke mere!) - 1 fl.;
 • kam;
 • Sprøjteflaske (ren og tør) eller bomuldspindel;
 • Krabbe eller klemmer;
 • handsker;
 • Gamle tøj;
 • Shampoo og balsam.

Vi går videre til proceduren:

 1. Jeg vasker mit hoved med shampoo og kam det godt, ellers vil hårfarven i knuderne være meget anderledes. Overskydende fugt våde håndklæde.
 2. Vi klæder gamle tøj, fordi værktøjet forkæler stoffet. Håndbeskyttelseshandsker.
 3. Fyld flasken med hydrogenperoxid. Det kan fortyndes med vand (1: 1) eller anvendes rent. Det er bedre at teste værktøjet på en tynd streng, og derefter fortsætte til resten af ​​håret.
 4. For at lette hele hovedet opdele håret i sektioner, der sikres ved hjælp af krabber. Alternativt sprøjte peroxid på trådene fra rod til spids eller tørre dem med en fugtig bomuldssvamp. Hvis du vil lette en del af håret, skal du kun behandle agenten med de nødvendige tråde.
 5. Vi forlader peroxid i 40-60 minutter - jo mørkere håret, desto længere tid vil det tage. Efter ca. en halv time afvaskes blandingen med flere tråde og kontrolleres resultatet. Hvis der i løbet af proceduren er ubehagelige fornemmelser, skylles tyndet straks og vasker af kompositionen.
 6. Vask af peroxidet fra håret med varmt vand. Vi anbringer en balsam på dem i mindst 30 minutter.

Brintperoxid lyser ikke i en spids, du kan have brug for flere procedurer. Gentag en session hver anden dag eller daglig, afhængigt af tilstanden af ​​tråde. Forresten vil den termiske effekt accelerere dine resultater, så du kan bruge en hårtørrer eller sidde i solen. I det første tilfælde samles tråderne i et bundt og gemmes under en foliehætte. Når du opvarmer folien med en hårtørrer, skal du flytte den fra side til side i 15 minutter. I den anden - bare kam dit hår med en kam.

Afklaring af hydrogenperoxid (før og efter)

Citron - den bedste brightener

Et andet effektivt værktøj, der giver dig mulighed for at blive lysere uden at skade håret. Citronsyre lyser pigmentet og gør håret skinnende.

Folkeskonologi tilbyder to opskrifter:

Opskrift nummer 1 - til tør type:

 • Aircondition - ¼ kop;
 • Friskpresset citronsaft (ca. 4 stk.) - 1 kop.

Opskrift nummer 2 - for den normale type

 • Varmt vand - ¼ kop;
 • Friskpresset citronsaft - 1 kop.

Vi går videre til proceduren:

 1. Hæld citronsaft i en beholder med en spray eller en ren skål. Hæld i vand eller balsam og ryst. Sæt til side i 15 minutter.
 2. Påfør sammensætningen på håret med en bomuldsvamp, spray eller børste til farvning (ideel til klimaanlæg).
 3. Efter at have behandlet alle trådene, sæt dig ned et sted i solen i hele 2 timer.
 4. Mit hoved med shampoo, sætter vi balsam.
 5. Re-afklaring (yderligere 30 minutter) kan udføres omgående eller den næste dag. Resultatet vises først efter 2-4 uger.

Medikeret kamille

Hvordan lyser håret for ikke kun at forkæle dit yndlingshår, men også for at gavne hende? Selvfølgelig daisy! Vi tilbyder dig nogle effektive og harmløse opskrifter.

 • Kamille - 30 g.
 • Juice 0,5 citron - om ønsket;
 • Vand - 250 ml.

Vi går videre til proceduren:

 1. Fyld kamillen med kogende vand, lad infusionen afkøle og filtrere gennem gasbind.
 2. Mit hoved
 3. Skyl håret med kamilleekstrakt og lad det tørre.

At lette behovet:

Vi går videre til proceduren:

 1. Falder i søvn kamille i en termos.
 2. Fyld blomsterne med kogende vand.
 3. Insister 4-5 timer.
 4. Filtrer gennem ostekloth.
 5. Vi suger håret med infusion, vi pakker hovedet med en film og lader i 60 minutter.
 6. Skyl med rent vand.

Kamille med glycerin - til tør type

 • Kamille - 2 torsdag l.;
 • Glycerin - 60 gr.

Vi går videre til proceduren:

 1. Fyld kamillen med kogende vand og sæt til side i et par timer.
 2. Tilsæt glycerol til den afkølede og filtrerede infusion.
 3. Påfør i fuld længde, wraps hovedet med en film og vent 45 minutter.
 4. Skyl dit hoved med rent vand.

Kamille, safran og æterisk olie

At lette behovet:

 • Kamille - 2 el. l.;
 • Saffron pinch;
 • Vand - 200 ml;
 • Juice 1 citron;
 • Lavendel Eter - 3-4 dråber.

Vi går videre til proceduren:

 1. Kamille med safran hæld kogende vand.
 2. Lad dem stå i omkring en halv time.
 3. I den filtrerede bouillon hældes i æterisk olie og citronsaft.
 4. Mæt håret med denne blanding i 20 minutter.
 5. Skyl med rent vand.

Kamille, citron, gurkemeje

 • Kamille - 3 el. l.;
 • Vand - 1 l;
 • Gurkemeje - 1 tsk;
 • Citron - 1 stk.

Vi går videre til proceduren:

 1. Bland kamille med gurkemeje.
 2. Tilsæt finhakket citronskal.
 3. Fyld med kogende vand.
 4. Efter et par timer, filtrer blandingen.
 5. Det kan påføres dagligt for at rengøre strenge. Overtagelser til opbevaring i køleskabet.

Denne effekt kan opnås:

Kefir til lynhår

Lynhår derhjemme med kefir har været kendt i lang tid. Denne fermenterede mælkedrik accelererer væksten af ​​tråde, genopretter deres struktur, nærer og fugter. Kefir bruges både solo og i kombination med andre ingredienser. Den eneste ulempe - denne maske er svær at vaske af.

Og lad os nu se på opskriften.

Vi anvender kefir på tørre tråde, vi pakker en film rundt om hovedet, vi opvarmer det med et håndklæde og venter 2-2,5 timer.

Kefir med Cognac

 • Kefir - 50 ml;
 • Juice 0,5 citron;
 • Hårbalsam - 1 tsk;
 • Cognac - 2 el. l.

Vi går videre til proceduren:

 1. Bland hele sammensætningen.
 2. Smør tråderne.
 3. Vi sætter på opvarmningsdækslet.
 4. Hold lynmaskeren i mindst 8 timer, men det er bedre at forlade det til natten.
 5. Vask af med vand.
 6. Påfør balsam.

Lysende kanel

Lækre, sunde, duftende kanel kan lette selv en brændende brunette! Selvfølgelig vil resultatet ikke komme straks, så vær så tålmodig og brug en af ​​vores opskrifter.

Kanel og olivenolie

At lette behovet:

 • Kanel - 3 spsk. l.;
 • Destilleret vand - 1 spsk. l.;
 • Honning - 2 spsk. l.;
 • Aircondition - 3 el. l.;
 • Olivenolie - 3 el. l.

Vi går videre til proceduren:

 1. Bland honning med vand.
 2. Tilsæt kanelpulver. Hvis du bruger sticks, send dem gennem en kaffekværn.
 3. Hæld i balsam og olivenolie.
 4. Smør håret i 2-3 timer.
 5. Hvis det ønskes, kan du tilføje citronsaft til masken (2 spsk.).

At lette behovet:

 • Destilleret vand - 3 el. l.;
 • Honning - 3 spsk. l.;
 • Kanel - 3 spsk. l.

Vi går videre til proceduren:

 1. Bland hele sammensætningen.
 2. Varm det i et vandbad.
 3. Påfør varmt på trådene.

Lightening mørkt hår - dramatiske ændringer uden skade

Hvis du naturligvis har mørkt hår, og du drømmer om at blive blondine, men de fantastiske historier af hendes venner tyder på, at en sådan reinkarnation er urealistisk, er du forkert. Du skal korrekt vælge vejen til at lyse, under hensyntagen til dine individuelle egenskaber og lyskrøller, du har angivet. Lys farve hår ser meget imponerende, unge ansigt. En sådan ændring vil tillade at transformere ikke kun eksternt, men også internt. Og vær ikke opmærksom på det store antal vittigheder om dumme blondiner. Blonde skønheder har hele tiden fascineret mænds beundringsfulde blik og efterlader mørkhårede piger.

kompleksitet

Lightening mørkt hår er en kompliceret procedure. For at opnå det ønskede resultat bliver nødt til at gøre en stor indsats. Når du fjerner en mørk nuance, skal du overveje hårets struktur. Jo tykkere de er, desto mindre sandsynligt er det, at proceduren vil producere det ønskede resultat, i hvert fald første gang.

For at udføre lys præcisering, brug sparsomme maling eller teknikker, der er kommet ned til os fra "folklore". Det er umuligt at blive en platinblondine uden brug af aggressive farvestoffer, herunder hydrogenperoxid. Efter sådanne farvningskurver kan man tabe et sundt udseende, men moderne balm og masker til pleje kan virke vidundere.

Vær ikke bange for at skifte! Hvis du beslutter dig for at lyse, er du velkommen til at vælge det bedste værktøj til proceduren. Glem ikke den ekstra pleje at styrke håret og give det en naturlig glans. Samlet set er alle disse procedurer garanteret at føre til det ønskede resultat.

Før og efter billeder


Eksempel på lynhår med hydrogenperoxid

Særlige egenskaber

Brunetter, brunehårede kvinder og blondhårede skønheder bør huske på, at alle kan blive blonde i dag. Men ikke alle disse farver er egnede frisurer. Ifølge eksperter er denne genstand den vigtigste funktion, som er værd at være opmærksom på repræsentanterne for den smukke halvdel af menneskeheden før proceduren. Først skal du ikke tænke på, hvad der betyder at male, men om hvide krøller passer til dig eller ej.

Det sker ofte, at mørkhårede piger eksperimenterer med deres udseende uden at tænke på konsekvenserne. Men efter mislykket farvning forsøger de at genvinde deres oprindelige skygge, skinne og sundt udseende.

Lys krøller bør kombineres ikke kun med hudfarve, men også med formen af ​​ansigtet. Prøv på en perle og se, hvordan dit udseende ændres efter farvning. I dag er der specielle computerprogrammer, der giver dig mulighed for at oprette nye billeder.

Advarsel! Hvis du efter lette dit ansigt har erhvervet en jordet, kedelig skygge, så er det bedre at glemme denne metode til reinkarnation for evigt. Prøv at være opmærksom på den mørke blonde skygge.

Der er en anden funktion, der altid skal huskes. Fremgangsmåden til afklaring med brug af aggressive kemiske midler er usikkert, som det måske forekommer ved første øjekast at uerfarne skønheder. Gør dig klar til det, der afholdes i flere faser. Tidsintervallet mellem disse trin skal være mindst en uge. På dette tidspunkt vil du ikke se den bedste måde. Men efter færdiggørelsen af ​​komplekset ændres udseendet fuldstændigt, og krøllerne får den ønskede skygge.

Ønsker om radikalt at ændre udseendet, overvej anbefalingerne:

 1. Mørkt hår får først den ønskede skygge først efter forklaringen. Lysere er ikke en maling, det giver ikke krøllerne en smuk skygge. Det bruges til at ødelægge pigmentet ansvarlig for farve.
 2. Enhver lynnedskiftning ændrer hårstrukturen. Krøller kan blive skøre og tørre. Udvælgelsen af ​​produkter til pleje af blondt hår - dette er et obligatorisk trin på vej til et smukt og luksuriøst hår.
 3. Handle gradvist. Maling i flere faser.
 4. Før arbejdet skal du kontrollere, at der ikke er en allergisk reaktion på de anvendte lægemidler.

I betragtning af ovenstående funktioner kan du vælge det bedre at lette mørkt hår og opnå fantastiske resultater med minimale negative konsekvenser.

Folkelige retsmidler

Brightening masker skabt ved hjælp af naturlige ingredienser vil ikke kun give en smuk skygge, men også styrke strukturen. Krøller bliver mere lydige, stærke og holder op med at falde.

Fordelene ved folkemiddagsmedicin:

 • lave omkostninger;
 • uskadelighed;
 • tilgængelighed.

Folkets metoder til lynnedslag kan gøre det lettere mørkt hår derhjemme, når som helst, der er bekvemt for dig. Men husk at disse værktøjer ikke hjælper dig med at blive blonde blonde. De vil lette krøllerne med maksimalt flere nuancer. Resultatet afhænger af farvningsfrekvensen. Det skal gøres fra tre til fem procedurer, således at farven mærkbart ændres.

De mest almindelige folkemørkere er: kamille, citron, kefir, honning og endda kanel. Med gentagen brug bliver krøllerne lysere og får også et sundere udseende. Vælg den rigtige metode i afsnittet: lynhår med folkemidlet.

Egenskaberne af citron-kendte piger fra oldtiden. Juften af ​​denne frugt under solens handling åbner folliklerne og renser et mørkt pigment ud. Men denne måde kan tynde strukturen. Efter proceduren skal du bruge regenererende masker. For at opnå det ønskede resultat skal du gøre mindst tre procedurer.

Honning er også en naturlig clarifier. Dette produkt fugtiggør og nærer næringsstoffer perfekt. Honning indeholder et enzym, der producerer en lille mængde hydrogenperoxid. Efter 2-3 procedurer bliver håret mere mærkbart lettere. Der er mange opskrifter til disse masker. Men honning kan simpelthen fortyndes med vand og påføres håret. Efter 40 minutter kan masken vaskes af og nyde den nye nuance.

kemiske midler

Hvis du ikke er tilfreds med varigheden af ​​procedurerne, vil du hurtigt få et resultat, så kan du ty til kemiske midler. En fremtrædende repræsentant for denne kategori er hydroponisk eller hydrogenperoxid. Dette er en billig og lige overkommelig måde. Du kan købe hydroperit i ethvert apotek.

Det er vigtigt at overholde en streng række handlinger. Ellers kan håret blive permanent beskadiget. Koncentrationen må ikke overstige 30 procent. Det afhænger af hårets struktur. Til tynde krøller kan du bruge en 7 procent løsning. Til mørkt hår af medium hårdhed egnet 12 procent opløsning. Men for tykke krøller, brug en 30 procent opløsning af hydrogenperoxid.

Efter tilberedningen af ​​opløsningen tilsættes lidt mel til det. Få den nødvendige konsistens.

Nyttig video fra sort til blond:

Malbrug

Den mest almindelige metode til farvning i dag er brugen af ​​specielle malinger. Producenter tilbyder et stort udvalg af produkter. Vælg den bedste mulighed skal gives krølleform og struktur.

Hvis du har sort hår, så skal du først udføre misfarvning. Husk at farverne ikke misfarver krøllerne, men giver dem den ønskede nuance. Til præcisering skal der anvendes specielle pulvere til afklaring.

Afslutningsvis er det værd at bemærke, at overholdelse af alle regler og tålmodighed er garanteret at føre til det ønskede resultat.

Nyttig video: farvelægning ombra og blond af sort:

Dark Hair Brightening Shampoo

Den moderne skønhedsbranche tilbyder brunetter til at lyse deres tråde med en speciel shampoo eller balsam. En radikal omdannelse kan ikke garanteres, men det er realistisk at lette krøllerne i flere toner, og vigtigst af alt, med minimal risiko for at skade dem. Hertil kommer, at alle lynchampoer indeholder kosttilskud, derfor vil det være meget nyttigt for hår.

Hvad tilbyder ledende kosmetiske virksomheder piger med mørke nuancer af hår?

 • L'OREAL Professional Gloss Color serien - skaberne af det kosmetiske produkt lover en glat farve af krøllerne. Palettenes rigdom, det omfattende omsorgsfulde kompleks af vitaminer lover en blød og behagelig omdannelse;
 • Estel Solo Ton-serien - Estels mærke, der er populær i frisør, har lavet en hel serie med 18 nuancer af shampoo til favoritkunder. Estel Solo Ton er let og bekvemt at anvende, og den tykke formel tillader ikke produktet at sprede sig. Lightening strenger med dette produkt vil glæde resultatet og komforten af ​​proceduren, men det er ikke så nemt at få en balsam;
 • Tonic ROCOLOR er et meget populært produkt til hjemfarvning. En bred palet af nuancer hjælper hver kvinde til at opnå perfektion i hårets farve;
 • IRIDA M klassisk hår shampoo fra mærket med samme navn Irida - et velkendt og tidstestet mærke af tint hårprodukter giver piger en bred vifte af nuancer og et minimum af krøllebeskadigelse. Produktet har en forstærkning og helbredende virkning for farvede hår;
 • Joanna Multi Effect Colour Tint Shampoo - ideel til enhver farve på krøller. Det foreslåede produkt er let at påføre, spilder ikke håret og garanterer et godt resultat. Håret ser naturligt ud og stærkt, glat og silkeagtigt, som efter laminering.

Vi har tilbudt dig den mest berømte serie af shampooer med farve, men der er faktisk mange flere. Vær ikke bange for at eksperimentere med farve for at se perfekt ud.

Nyttige tips fra eksperter til mørkehårede skønheder og fremtidige blondiner:

Nyttig video om personlig oplevelse ved hjælp af John Frieda lysende shampoo:

Tip 1: Hvor bedst kan du lette håret i 2018

 • hvordan man bedst kan lyse mørkt hår

Tip 3: Sådan lyser du håret ved hjælp af naturlige produkter

 • Professionelle lysere til hår - dette er blondonoran, mærket er ligegyldigt, oxygenatoren (oxidator) er 6% og 1,5%, maling til farvning af hår.

Hvilke regler skal følges?

I øjeblikket er der mange værktøjer, som du måske har med dette problem. Men lad os begynde med at huske de regler, der skal følges.

 • For at forberede en maske til lynhår, foretrækker plastikbeholdere eller rustfrit stålredskaber, skal du også tage en lille sigte, cellofanhandsker og selvfølgelig en hat.
 • Før du anvender lynmasken, vask dit hår, tør det lidt (det skal være vådt) og kog det grundigt.
 • For at afklaringen skal finde sted jævnt, er det bedre at anvende masken med en speciel børste til farvning eller med en almindelig kam.
 • Sørg for, at du har nok masker til hele længden af ​​dit hår, så at efter påføring er der ingen mørke striber. Piger med tykt hår har brug for flere masker end dem med mindre hår.
 • Efter at du har distribueret masken, skal håret samles i en bolle og stuves med en plast eller træharpik. Men brug aldrig en metal hårnål!
 • Sæt derefter en hat på hovedet. Hvis det pludselig ikke var det, kan du gøre med et almindeligt håndklæde. Hvis du har lidt tid, skal du forlade masken i en time, men hvis du vil have et bedre resultat, skal du gå med det i mindst 6 timer.
 • Efter at du har fjernet masken, skyll håret med varmt vand med din yndlings shampoo. Hvis resultatet ikke er helt ordnet, skyll håret med afkogning af kamille, det vil øge effekten!
 • For de bedste resultater anbefales det at gøre proceduren inden for 2 til 3 uger.

Prøv en række masker, og du vil helt sikkert finde en der passer dig helt! Ja, og helbrede dit hår.

Hårfarvningsmaskiner

På internettet kan du finde et utroligt stort antal opskrifter, men ikke alle er velegnede til brug, medmindre du vil skade dig selv. Før lethed skal du sørge for at bestemme din hårtype, i hvilket tilfælde du nemt finder en maskeopskrift, der passer til dig. Og også ignorere den anbefalede tid for proceduren.

Honning maske

Vask dit hår godt med lidt sodavand. Tør dit hår med et håndklæde og forsigtigt anvende acacia honning. Sæt derefter en cellofanhætte og sæt et hoved på med et tæppe. Lad masken stå i 8-10 timer. Med denne maske bliver dit hår sundere og får en gylden skygge.

Maske med citron for fedtet og stærkt hår

Citronsaft er uønsket for ejere af tørt og svagt hår. Maske med citron er mere velegnet til personer med olieagtigt hår. Klem saften af ​​en citron og i lige store mængder blandes med vand. Ansøg derefter på håret og lad det gå et stykke tid. Citronsaft, der interagerer med solen, vil gøre dit hår lysere med 1 - 2 toner. Plus, dit hår vil være skinnende og silkeagtig.

Maske med citron for svagt hår

Det svækkede hår har brug for den sparsomme afklaring. Derfor, når du laver en maske, tilsæt to spiseskefulde flydende honning og tre spiseskefulde kanel til saften af ​​en citron. Påfør denne maske til vådt hår, men gnid det ikke i hovedbunden! Dæk hovedet med cellofan og et håndklæde i 40 minutter. Derefter efter 3 til 4 timer vasker dit hår. Som et resultat bliver dit hår stærkere og lysere med 2 toner.

Citronmaske til mørkt hår

Tilsæt kamille til 500 ml kogende vand og bryg. Hæld derefter rabarber med eddike (ca. 500 ml) og varme. Klem saften af ​​fire citroner og bland alt sammen. Til den resulterende opløsning tilsættes 50 gram flydende honning og alkohol. Bland alt godt og anbring det på fugtig hår i en halv time. Derefter vaske dit hår med varmt vand. Mørkt hår vil lyse lidt og blive mere sundt.

Kamille maske

Tag 100 gram kamille og tilsæt i 300 ml kogt vand. Rør og lad det komme i 30 minutter. Derefter spændes og tilsæt 50 ml 30% hydrogenperoxid. Påfør denne blanding over hele længden af ​​håret og læg på en hætte. Vent 30-40 minutter og vask dit hår med shampoo. Efter en sådan maske kan en brunette blive brunhåret.

Kamille og nøle mask

I 1 liter vand tilsættes 1 spiseskefuld kamille og 1 spiseskefuld nældebrød. Derefter brygges og spændes afkogningen. Skyl håret med denne blanding og pakk det i et varmt håndklæde i 15 til 20 minutter. Efter en time skylles håret med kamille.

Lysende maske af safran og kamille

Tag 2 spsk kamille og en kniv saffron. Lad bouillon stå i ca. 30 minutter, og tilsæt saften af ​​en citron og et par dråber lavendel æterisk olie. Påfør blandingen på dit hår i 25 minutter, skyll derefter med køligt vand.

Kefir maske

Vores bedstemødre elskede kefir i hårpleje, så der er mange opskrifter med kefir. Her er en af ​​dem. Tag 50 ml kefir og tilsæt det: saft med halv citron, 1 æg, 40 ml brandy og 1 tsk shampoo. Bland godt og bland blandingen på håret. Pak dit hår i cellofan og et håndklæde. Efter 8 timer afvaskes masken og påføres et balsam på håret.

Kefirno - gærmaske til lynhår

Dette er en ret simpel opskrift. Du skal tage 1 kop kefir eller yoghurt og kombinere den med 1/2 spsk tør ølgær. Sæt derefter et varmt sted og lad stå i en time. Påfør den resulterende maske jævnt på håret og lad det stå i ca. en time. Denne maske vil helbrede håret godt og genoprette dets struktur.

Løg Husk Mask

Til forberedelse af denne opskrift spenderer du næsten ikke penge og indsats. Tag løgskræl, dæksel med vand og kog. Sæt denne bouillon og skyll deres hår. Som et resultat bliver dit hår skinnende og får en kobberskygge. Denne maske har imidlertid en ulempe, efter at den har brugt det, kan en ubehagelig lugt forblive.

Mærke af cremefløde

For at forberede masken skal du tage citrusskræl og ingefær, og hæld dem derefter med varmt vand og lad stå for en dag. Tilsæt i en skål 200 ml rømme og et par dråber citronsaft, og hæld derefter halvdelen af ​​den kogte bouillon. Rør og anbring den resulterende opløsning på håret. Sæt derefter en cellofanhætte på hovedet og vind håndklædet. Efter vask skylles dit hår med resterne af opløsningen. Efter regelmæssig brug af en sådan maske bliver dit hår en gylden nuance og lysere med to toner.

Frugtmaske.

Dette er en meget velsmagende maske. For hende skal du tage en banan og æg. Bland disse produkter med en blender indtil glat, og anvend derefter på hår. Efter en time vasker du dit hår med shampoo.

For at opsummere

Takket være den regelmæssige brug af sådanne masker bliver dit hår sunde og mærkbart lysere. Selvfølgelig behøver du ikke vente på et øjeblikkeligt resultat, naturlige masker giver det ikke. Og alligevel, hvis du har tålmodighed, kan du opnå det ønskede resultat! Så vær smuk og vær ikke bange for at eksperimentere!

4 pålidelige måder at lyse hår i hjemmet

Du kan hurtigt opnå en lysende effekt for dit hår med kemiske farvestoffer, men kvaliteten af ​​trådene lider som følge af behandling, krøller mister deres glans, silke og sunde udseende.

Brightening hår folkemidler

Alternativt kan du overveje de populære anbefalinger til blegning af hår. Ved hjælp af disse værktøjer kan man selvfølgelig ikke forvente at forvandle sig fra en mørk brunette til en lys blondine.

Det er dog muligt at lysere håret 2 toner ad gangen. Lette hår i hjemmet har flere fordele i forhold til brugen af ​​kemikalier.

 1. Brugsikkerhed på grund af fravær af kemiske stoffer i form af ammoniak og hydrogenperoxid. Det er disse stoffer, der ødelægger hårstrukturen.
 2. Muligheden for hyppig farvning for at opretholde den ønskede farve.
 3. Sammenlignet med kemiske maling, er de lave omkostninger ved de produkter, der anvendes til proceduren.
 4. Parallel gengivelse af terapeutisk effekt

Effektiv hjemme lysende citron

En uventet komponent i opskriften til lysere håret er en citron. Bland halvdelen af ​​den pressede citron med 1 liter varmt vand. Efter vask af håret skylles med de resulterende opløsningstråde.

Nuancer af proceduren:

 • Citron brightener for hår vil fungere bedre, når det udsættes for sollys på grund af aktivering af produktet under påvirkning af ultraviolet stråling.
 • Glat håret hurtigt ved kun at anvende friskpresset citronsaft, som kan erstattes med limejuice.
 • Under procedurerne anbefales det ikke at besøge poolen, fordi interaktionen med blegemiddel med citrusfrugt kan føre til dannelsen af ​​en grøn farve.
 • Kontakt med stoffet fører til akut forbrænding.
 • Med hyppige behandlingsstrenger af citronholdigt stof kan de blive gullige, så procedurens frekvens bør ikke overskride en gang om ugen.

Anvendelse af hydrogenperoxidformuleringer

For at øge effektiviteten af ​​citronsaftpåvirkningen på krøllerne kan blandes med samme mængde hydrogenperoxid.

På rent hår skal du anvende den resulterende sammensætning i en halv time, mens du indpakker dem med et håndklæde. Som et resultat af proceduren misfarver håret ikke kun, men huden ophører med at frigive overskydende fedt. Brugen af ​​hydrogenperoxid er ikke acceptabel for ejere af tør hovedbund.

Hydrogenperoxid kan endda lette mørkt hår ved regelmæssigt at anvende en særlig forbindelse til trådene. For at forberede lægemidlet, bør hydrogenperoxid, vand, ammoniumhydroxid og flydende sæbe blandes i samme proportioner.

For at lette håret hjemme, påfør blandingen i det beskidte hoved i 20 minutter, skyll derefter håret med shampoo og skyll det med forsuret vand.

Denne metode er ikke nyttig, så du bør tage højde for dette og ikke misbruge det, fordi krøllerne kan blive tynde og sprøde som en svamp.

Lynmaling

For at lette det sorte farvede hår til hurtige resultater, kan du bruge malingen, som kan være:

Ammoniak er de farver, der aggressivt påvirker hårets struktur på grund af indholdet af ammoniak og hydrogenperoxid i sammensætningen, som i komplekset hurtigt påvirker hårets struktur, men samtidig påvirker dets kvalitet negativt.

Ammoniumfrie farvestoffer ændrer ikke hårets struktur og tilhører derfor de sparsomme maling. Deres ulempe er skylning af farven efter en måned med at behandle krøllerne.

Ammoniakfri maling indeholder ikke ammoniak, men den indeholder hydrogenperoxid, som har en farvende virkning. Denne maling kan ikke misfarve krøller mere end fem toner.

Gentle måder til hurtigt at lette tråde

Trygt lynhår hjemme er kun muligt ved brug af naturlige produkter.

For at korrekt bruge de mirakuløse masker fra det nationale arsenal bør man kende hemmelighederne ved at forberede tråde til afklaring, hvis fiasko ikke blot lette krøllerne, men i nogle tilfælde kan ødelægge dem.

Den forberedende fase i to uger er individuel for hver kvinde og afhænger af den indledende farve og kvaliteten af ​​håret.

 • For at lette sort hår skal du godt forberede et hår, fordi det vedholdende mørke pigment er svært at ødelægge. For ejere af mørke og røde låse, bør du i første omgang ikke binde stærke håb om reinkarnation i brændende blondiner på folkemetoder. Resultatet vil være, hvis du fortsætter med at udføre visse procedurer regelmæssigt, men den originale farve ændres til lyssiden med højst to toner.
 • For ulydige tråde med stive hår, inden der påføres lette agenser, skal der foretages fem sessioner af blødgørende masker over to uger, hvoraf æg eller vegetabilske olier kan være en komponent. Hårdt hår bidrager til beskyttelsen af ​​farvepigmentet, hvilket betyder, at aktive lette komponenter ikke kan trænge ind i hårstrukturen.
 • Det bør erindres, at der ofte anvendte stoffer som komponenter til afklaring masker (ingefær, kanel, citron, løg) er aggressive i forhold til de tråde, der er i en usund tilstand med tegn på skørhed, posechennymi og skader. Af denne grund anbefaler eksperter en foreløbig vurdering af tilstanden af ​​deres hår, at behandle det, og kun derefter fortsætte med kosmetiske procedurer.

For at lette farvet hår derhjemme, for ikke at skade den beskadigede struktur af trådene, er det nødvendigt at behandle dem med kosmetiske præparater eller folkemæssige midler.

 • Efter udsættelse for håret med aggressive kemikalier i processen med perming eller farvning af maling, bør du ikke begynde at lette det med populære metoder efter en uge.
 • I de grå krøller er der ingen pigmentmelanin, som følge heraf vil det være svært at påvirke hårelementet, som er fraværende. Derfor bør det grå hår være forbehandlet med en særlig lysende forbindelse.

Der bør lægges særlig vægt på forberedelsen af ​​kosmetiske produkter til blegning.

 1. Komponenter ingredienser bør piskes med en mixer til at distribuere dem jævnt.
 2. Før du påfører masken på krøllerne, skal du kontrollere kroppen for tilstedeværelsen af ​​allergiske reaktioner. For at gøre dette skal du anvende sammensætningen på håndledets inderside. I nærvær af rødme anbefales dette værktøj ikke.
 3. Før udførelsen af ​​proceduren ved anvendelse af en maske, kan hovedet ikke vaskes, men kun lidt fugtet.
 4. Tidligere er det nødvendigt at sætte sammensætningen på en separat streng, så du kan sammenligne den oprindelige farve af håret med den resulterende.

Ved påføring bør sammensætningen ikke gnides i hovedbunden. Det er nødvendigt at betale selektiv opmærksomhed kun til hårdelen. For at øge effektiviteten af ​​maskerne, bør du isolere sammensætningen på strengene med en plastikpose.

Beholdningen af ​​præparaterne på håret afhænger af det ønskede resultat og på den oprindelige farve og tilstand af håret.

Vask narkotika nemt - ved hjælp af konventionelle shampoo. Anbefalet tørring af håret uden brug af en hårtørrer.

Masker som et middel til lynnedslag

For at oplyse håret hjemme, bør du gøre sig bekendt med de rige indhold af sparsomme bønder af folkemægler. Mange brugt siden oldtiden, naturlige hår clarifiers er overkommelige og billige.

Nedenfor præsenterer vi et par opskrifter til masker for at lette håret med naturlige midler.

 • Masker af glycerin, der består af lige store mængder kamille tinktur og glycerin, vil hjælpe med at misfarve hår derhjemme. Kamilleinfusion efter blanding med glycerin, gælder for håret og holdes i 40 minutter.

Sådan korrekt lysere hår derhjemme uden skade.

Nogle gange sker det, at du virkelig vil ændre dit udseende, og du har ikke penge eller mulighed for at komme ud af huset for at besøge en skønhedssalon (for eksempel hvis du er på barselsorlov med et lille barn, og du kan ikke forlade ham i et par timer). I sådanne tilfælde kan du gå til butikken, købe alt hvad du behøver for dine store reinkarnationer og. at handle! Lige hjemme! I vores artikel lærer du, hvordan du korrekt bruger professionelle lette produkter til hår derhjemme, samt hvordan du ikke kan skade håret ved at blegge hår.

Vi vurderer hårets tilstand og dets evner

Ifølge frisørreglerne, før nogen farvning, og især lynnedslag, er det nødvendigt at vurdere tilstanden af ​​håret og hovedbunden. Sundt hår er stærkt og elastisk, har en naturlig glans, en lille del splittede ender er tilladt. På hovedbunden bør der ikke være sår, udslæt, sår, allergier.

Tegn på hårskader er alvorligt hårtab, brølhed, overdreven tørhed og en ændring i strukturen. Denne tilstand af håret kan observeres efter gentagen farvning med aggressive farvestoffer, efter kemisk perm, overførsel af eventuelle sygdomme såvel som på grund af hypovitaminose. I hvert fald, hvis håret er hårdt beskadiget og svækket, bør du forlade ideen om lynnedslag, da risikoen for at miste hår efter blegning er meget høj.

Bestem, hvor mange toner du har brug for for at lette dit hår

For at gøre dette kan du bruge paletten af ​​nuancer af ethvert hårfarve. Sammenlign din hårfarve med nuancer af det naturlige udvalg af enhver palette af professionel maling, og find også den ønskede nuance, som du vil få som følge heraf. Så du får en ide om, hvor mange toner der skal lysere håret.


At vide det ønskede resultat er meget vigtigt for at vurdere deres evner. Hvis du vil lysere hår 5 eller flere toner, så vær forberedt på et mærkbart tab af hårkvalitet. For stærkt bleget hår bliver nødt til at bryde sig mere, de har tendens til at blive meget tørre og meget modtagelige for mekaniske skader og brud.

For at lette dit hår derhjemme skal du købe:

 1. Lysepulver eller pulver. Normalt sælges de i poser designet til engangsbrug eller i større banker.
 2. Oxiderende emulsion (oxidant). Kan også fås i hætteglas med engangsbrug og større flasker.
 3. handsker
 4. Ampuller med beskyttende olie. Næsten alle producenter har beskyttelsesmidler, der tilsættes til farvnings- eller lysningsblandingen umiddelbart før påføring. De er designet til at reducere de skadelige virkninger af kemisk sammensætning på hårstrukturen. Dette er i princippet ikke et obligatorisk produkt, og de kan overses, hvis dit hår er stærkt nok.
 5. Tinting permanent farvestof + aktivator. Lysepulveret giver ikke den ønskede skygge af hår, men fremstiller kun basen til dens produktion, idet de naturlige pigmenter fjernes fra håret til en bestemt baggrundsbelysning. Desuden ser bleget hår livløst ud og er meget tørt at røre ved. For at få en smuk skygge, samt at genoprette hårets fortabte elastik, skal du holde toning.

Hvad er baggrundsbelysning? Lidt farve teori

I naturen er der kun tre primære farver, som ikke kan opnås ved blanding - det er rødt, blåt og gult. Alle andre farver opnås ved at blande disse tre hoved, for eksempel:

 • Rød + Gul = Orange
 • Rød + Blå = Lilla
 • Blå + Gul = Grøn
 • blå + rød + gul = brun.

Baggrundsbelysning er den farve, der opnås efter den delvise ødelæggelse af det naturlige pigment på grund af kemisk eksponering for håret. Som regel bliver den første i håret ødelagt af det blå pigment, så håret i lysprocessen bliver først rødt. Derefter ødelægges det røde pigment, og håret bliver gul. Gul hårfarve i forbindelse med lynnedslag betyder, at baggrundsbelysningen allerede svarer til niveauet af "blond". Desuden bliver jo mindre det gule pigment i håret, hårfarven er tættere på hvid. På forhånd bestem baggrundsbelysningen, som du vil misfarve håret for at opnå den ønskede skygge.

Hvor kan man købe professionelle hårprodukter?

 • Den nemmeste måde er at købe lysere og farvestoffer i butikkerne af professionel kosmetik til håret i din by. Der kan du se farvepaleten, bestemme om den ønskede nuance, få råd fra sælgeren. Hvis du ikke kan shoppe, kan du søge efter lignende online butikker i din by. Siden jeg bor i Ufa, vil jeg give eksempler på flere onlinebutikker af professionel kosmetik til håret i vores by:
 • http://cosmeticufa.com
 • http://profcosmetic-shop.ru/
 • http://kudriprof.ru/
 • Online-butikker af professionel kosmetik til hår med levering i hele Rusland. I sådanne butikker er det fordelagtigt at købe produkter i små mængder, så du kan genoprette leveringsafgiften. For eksempel er en af ​​de populære butikker af professionelle hårprodukter "HiHair.RU" butik http://www.hihair.ru
 • Fælles indkøb. I dag bliver denne form for shopping stadig mere populær. Hvis du har erfaring med at bestille varer i fælles køb, kan du nemt finde et par indkøb af professionelle hår kosmetik, der er organiseret i din by.

Hvilket lysende pulver (pulver) skal du vælge?

Generelt bliver brugen af ​​salonprodukter derhjemme ofte problematisk. Specielt indeholder professionelle lyndannende stoffer normalt en masse ammoniak, den skarpe og ubehagelige lugt, som kan sprede sig gennem lejligheden. I processen med at påføre en blødgøringsforbindelse til dit hår vil du også opleve stor ubehag forbundet med frigivelse af ammoniak, for eksempel brænding og rødme i øjnene. Også, hvis der er børn i lejligheden, så er det uønsket at anvende ammoniak klarere.

Heldigvis er der sikrere produkter til lynhår. Firmaet Kapous producerer for eksempel et ammoniakfrit lyspulver Kapous Magic Keratin. Fra min egen erfaring ved jeg, at mens du arbejder med dette pulver, er der ingen ammoniak duft, og der er ingen brændende og rødme i øjnene. Plus, det er relativt billigt (ca. 80 p. Per sæk 30g, 450r. Per kan 500g).

Tilsvarende lysende pulvere uden ammoniak er tilgængelige fra andre producenter, for eksempel:

 • L'Oreal Professionnel Platinum (3500 r.)
 • Brelil No AMMONIA Bleaching (2700r.)
 • Baco Soft Colour Collection Pulver Lightener Ammoniakfri - Lysende pulver uden ammoniak med gul effekt (1200 r.)
 • CHI Professional Blondest Blonde Pulver Lightener Ammoniakpulver Cream (4000r.)

Hvor meget skal jeg købe et lysende pulver og oxidant?

Den nemmeste ting derhjemme er at lette kort hår og skulderlængde hår. For at lyse kort hår, vil 1-2 poser pulver tage 30 g hver, 2-3 poser på skulderlængde hår, 3-4 poser på skulderlængde, op til 8 poser pulver til længere hår. Beregningen af ​​mængden af ​​oxidativ emulsion er baseret på antallet af lysende pulver i et forhold på 2: 1 (for eksempel 60 g oxidant og 30 g lysende pulver)

Hvordan vælger man en oxidant?

Til lynnedslag var mindre traumatisk for hår, tage en oxidativ emulsion indeholdende 3% hydrogenperoxid. Oxiderende stoffer med et højere indhold af hydrogenperoxid ødelægger hårstrukturen stærkere. Desuden indebærer brugen af ​​oxidanter med højt indhold af hydrogenperoxid en meget hurtig anvendelse, så du bør ikke risikere og købe en høj procentdel oxid til at blegge hår derhjemme.
Oxidanter med 1,5% hydrogenperoxid er også kommercielt tilgængelige. Disse er de såkaldte "activators", der er designet til at toning blondt hår. De er heller ikke egnet til lynhår med pulver, da resultatet i bedste fald næppe kan mærkes.
Sådan lyser du håret hjemme trin for trin guide til begyndere
Lynhår er ikke en nem opgave, uanset hvordan det virker. Vælg en dag, hvor du får et par gratis timer til at gøre alt rigtigt.
Blegning og blødgøring gør kun KUN på snavset hår for at minimere de skadelige virkninger af den lysende forbindelse på håret. Det ville også være dejligt at lave en oliemask på håret i et par dage før proceduren.

Så lad os komme til handling:

 1. Kombinere håret, opdel dem i 4 zoner (langs skillevæggen og på tværs), håret i hver zone samles med et gummiband i halen.
 2. Brug handsker
 3. Fremstilling af den klargørende struktur:
  Bland pulveret og oxidatoren i de anbefalede proportioner (normalt 1: 2). Tilføj eventuelt en beskyttelsesolie. Bland ingredienserne grundigt. Det skal være en homogen masse. Hvis sammensætningen er for tyk, og det er svært at anvende på håret, eller det tørrer hurtigt, så tilsæt en lille oxidant Noah-emulsion og bland.
 4. Opløs håret på et område af hovedet, adskilt den tynde streng og begynd at påføre lysstyrken. Kan påføres direkte med handske hænder, så det bliver hurtigere. Bemærk venligst, at din ansøgningstid er begrænset, så du bør ikke tabe et øjeblik. Det er tilrådeligt at have tid til at anvende sammensætningen så hurtigt som muligt, så han kan jævnt lette håret. Pas på ikke at forlade håret uberørt af klareren, især hvis du tager for tykke tråde.
  Gør det samme med andre zoner, det vil sige først på bagsiden af ​​hovedet og derefter på fronto-parietal zone.
 5. Forlad sammensætningen på håret på det tidspunkt anbefalet af producenten. Men ikke mere end 50 minutter. Kontinuerlig overvågning af den igangværende reaktion på håret, det vil sige ændringen i deres farve. Hvis du ser, at den ønskede baggrundsafklaring allerede er opnået, så fortsæt du sikkert til skylning.
 6. Skyl lysstofforbindelsen fra håret med rindende vand, vask derefter håret med shampoo. I salonen til dette brug shampoo dyb rengøring. Derhjemme er enhver egnet shampoo til fedtet hår.
 7. Toning er den sidste fase af farvning efter lysning af hår med et blegemiddel. Eksperter anbefaler ikke at forsømme denne procedure, men at gøre det samme dag efter afklaring. I dette tilfælde fodres håret med pigmenter fra et farvestoffarve og vil være mindre modtagelige for at skade mekanisk stress.

Til toning tager de et farvestof pr. Ton lettere end den ønskede, såvel som en oxiderende emulsion på 1,5% eller 3% for et mere stabilt resultat. Processen med toning selv ligner den sædvanlige hårfarvning, men i dette tilfælde anvendes farvestoffet på vådt hår. Du bør også omhyggeligt læse instruktionerne for den anbefalede eksponeringstid, fordi bleget hår kan males mere intenst.

Efter eksponeringstiden for farvet farvning skal du vaske håret under varmt rindende vand og anvende en balsam til farvet hår.

Vigtige tips

 • Undgå at tømme håret ved hjælp af professionelle produkter, hvis dit hår tidligere var farvet med naturlige farvestoffer, såsom henna eller basma, samt i en måned efter at have brugt farvet balsamer som "Tonics".
 • Strikt studer og følg instruktionerne for brugen af ​​hvert brugt værktøj, tag ikke afkald på en kombination af professionelle værktøjer og folkeråd (fx tilsæt vegetabilsk olie til lysemulsionen).
 • Brug ikke metalskåle og metalgenstande i forbindelse med lynnedslag og farvning af hår.
 • Efter blekningsprocessen vil håret have brug for særlig pleje i lang tid, kombinere specielle shampooer til farvet hår og fugtighedsgivende og nærende masker.
 • I første omgang efter farvning skal du stoppe med at bruge aggressive børster og hårbørster. Det er bedre at tørre dit hår på en naturlig måde.

Tak for din opmærksomhed! Lad dit hår være sundt og smukt, og du er altid tilfreds med dit udseende!

Hvordan slippe af med hår på intime steder

Sådan fjerner du næsehår derhjemme