Sådan trækkes øjenbrynene korrekt og smukt ud - trin for trin instruktioner

Korrekt valgt øjenbryn form er en budget måde at omdanne en kvindes udseende. Desuden er det muligt at udføre denne procedure selv hjemme, uden at ty til en mesters ydelser. Smukke øjenbryn gør ansigtet mere proportionelt og ser udtryksfuldt ud. De understreger let alle dydene i dit udseende og skjuler nogle fejl. Kunsten at pleje øjenbrynene kan lære enhver pige, det er værd at vide visse regler.

Funktioner af øjenbrynskorrektion derhjemme

Som i skønhedssalonen, for at pluk øjenbrynene smukt og korrekt, skal du:

 1. Vælg formen og længden af ​​øjenbryn.
 2. At trække hår ud ved hjælp af en af ​​de eksisterende teknikker.
 3. At udføre behandling af kosmetik.

Hvordan pluk øjenbryn korrekt? Til betegnelsen af ​​konturen anvendes ethvert praktisk objekt, såsom en tynd stav, for eksempel en nål eller en blyant. Sæt staven så den ene ende berører næsens vinge, og den anden med øjenets indvendige hjørne - dette bestemmer begyndelsen af ​​øjenbrynbue. Dens afslutning bestemmes, hvis linjen lægges fra næsens vinge til ydersiden af ​​øjet. For at bøje øjenbrynet smukt bør du fastgøre staven fra næsekanten gennem øjenpulverets centrum - dette er stedet for brydning.

Hvordan vælger man den rigtige form for typen person

Ved at justere øjenbrynslinierne er det muligt at ændre ansigtet radikalt, ikke kun for det bedre, men også for værre. Derfor, for at trække hårene ud nødvendigvis være i betragtning af ansigtets form. Baseret på dette er tykkelsen af ​​brow brows valgt. Så til ansigt med små, fine funktioner passer ikke for store øjenbryn, fordi de ser ud som grove, grimme. Tykke øjenbryn går kun til piger med store træk.

 • Ovalt ansigt. Kvinder af denne type udseende bør trække øjenbrynene ud og skærpe dem til ydersiden. Hvis du forsøger at blødgøre ansigtsgenstande, hvilket gør det mere aflangt, skal du danne en glat kurve på øjenbryn. Et smalt ansigt er velegnet lige, ikke for tynde øjenbryn, hvilket gør det lidt rounder. Hvis pigens kæbe og kindben er symmetriske, og hagen er massiv, er det bedre at øge øjenbrynslinjen ved hjælp af en mørk blyant.
 • Runde. Den ideelle mulighed er en lille kink i en afstand af 1/3 af længden fra ydersiden af ​​øjnene og den klassiske buede form på øjenbrynene. Det afrundede ansigt vil omdanne de høje øjenbryn, som formindsker tykkelsen tættere på halen. Men det er ikke værd at hæve armene for højt, hvis du ikke vil have et konstant overrasket ansigt. Varianterne af runde former er udelukket - de runder ansigtskonturerne endnu mere.
 • Square. I dette tilfælde er det vigtigt at skabe en yndefuld form for øjenbryn for at blødgøre de skarpe funktioner på ydersiden. For kvadratiske piger er aflange øjenbryn med en hævet del efter bøjningen egnede. Og ved enden af ​​øjenbrynens bue skal dens bredde falde.
 • Trekantet. Den skal danne en glat bøjning, en let afrundet form og en kort øjenbrynlængde. De aflange arme bryder visuelt proportionaliteten af ​​ansigten til "trekanten" form.

Forberedelse af proceduren

For at give øjenbrynerne den ønskede form, skal du have et spejl, eyeliner, pincet (pincet), en antiseptisk og bomuldsstynder. En meget vigtig rolle er spillet ved korrekt belysning. Ideelt, juster øjenbrynens kontur i dagslys, sidder ved vinduet. Før du trækker øjenbrynene hjemme, bør du kende de grundlæggende procedurer:

 • Forbered de nødvendige værktøjer, behandl tang med et antiseptisk middel.
 • Vask dine hænder med sæbe og vand.
 • Rens ansigtets hud, vasket med en blød kosmetik.
 • Fukt ansigtet med en nærende fløde og undgå området omkring øjnene.
 • Behandl øjenbrynens hud med et let, ikke fedtet lotion. Blot resten med en bomuldsstykke.
 • Hvis det ønskes, maler du øjenbrynene med speciel maling - det sparer tid på daglig makeup og gør billedet mere levende. Mørkehårede piger kan bruge sort maling, lysebrun til ansigtsbrune farve på øjenbrynene.

Øjenbrynskorrigeringsskema

 1. Markér med eyeliner hvor begyndelsen og toppen af ​​øjenbrynet vil være, bevæg let konturen.
 2. Kram hårene med en speciel børste eller en ren børste af mascara i retning af deres vækst.
 3. Fortsæt til øjenbrynskorrektion ved hjælp af pincet. Start i bunden og tag et hår med pincet. Træk øjenlågshuden til siden og træk hårene ud med en skarp rykke.
 4. Den første er at trække hårene væk, der vokser langt fra øjenbryn, og juster derefter øjenbrynens kontur direkte.
 5. Træk ikke for mange hår, ellers bliver øjenbrynene meget tynde. Fjern dem gradvist, så de selv får mulighed for at arbejde på armenes symmetri.
 6. Den afsluttende fase af proceduren bør være en antiseptisk hudbehandling.

Sådan laver du det perfekte øjenbryn: trinvise instruktioner

Sjældne heldige piger kan prale med en perfekt udtrykt øjenbryn form, som regel blandede typer er mere almindelige. Hvordan trækkes hår ud for at skabe en ideel form, der visuelt balancerer ansigtsegenskaber og skaber et harmonisk billede for en kvinde? I hjemmet er der kun to metoder til rådighed for at rette browserne - ved hjælp af pincet og tråd. Fjernelse af overskydende hår ved hjælp af voks eller ved hjælp af en kniv kan udelukkende udføres af mestere på skønhedssaloner.

Gør øjenbryn "hus"

Mange piger foretrækker den fashionable form for "house", men de tror, ​​at det er urealistisk at lave det selv. Det er en fejl, at denne stil udelukkende er underlagt en erfaren mester. Enhver pige vil være i stand til at klare denne opgave, det er kun nødvendigt at kende faseplanet for at skabe den valgte formular. Hvordan trækker du ud øjenbrynens "hus"?

 1. Markér, hvor øjenbrynens indvendige punkt ligger. For at gøre dette skal du lægge en lang blyant på indersiden af ​​øjenlåget, så det berører næsens vinge. Yderpunktet bestemmes ved at påføre en blyant fra næsens vinge til det yderste hjørne af øjet. At få den rigtige bøjning er mulig ved at tegne en linje fra det samme udgangspunkt gennem elevens midtpunkt.
 2. Markér de opnåede punkter let med en blyant, farv på den ønskede form, og fortsæt med at plukke overskydende hår.
 3. Stylister anbefaler at trække kun den nederste del af hårene ud uden at påvirke øvre, for ikke at stimulere deres vækst. Øjenbryns hår (i næsebroen) skal fjernes - du vil gøre dit ansigt åbent og venligt.
 4. Efter korrektion skal området omkring øjenbrynene behandles med et antiseptisk middel og smøres med en fugtighedscreme. Hvis øjenlågene efter proceduren ser bløde ud, skal du sætte en isterning på dem.

Fjernelse af hår uden pincet med tråd

Hvordan trækker du ud øjenbryn uden pincet? Hvis der ikke er nogen pincet på hånden, er det muligt at fjerne overskydende hår på ansigtet med en enkel tråd. Denne metode til depilation er længe blevet brugt af skønheder fra Indien. Fordelene ved denne metode for øjenbrynskorrektion er procedurens hurtighed og smertefrihed. Og selv om det vil tage lidt tid at udvikle evnen til at plukke hår med en tråd, vil du efterfølgende være glad for at have oplevelsen.

 1. Klip tråden omkring 60 cm i længden, knæk en knude, forbinder dens ender (du får en cirkel). Sæt tråden om fingrene i begge hænder, så et rektangel dannes, når det placeres.
 2. Vrid midten af ​​tråden 8 gange, så hænderne danner bogstavet "X" og står modsat hinanden. Midt på tråden bliver snoet.
 3. Smæk fingrene i højre hånd, og til venstre, tværtimod, spred det. Sørg for at den snoet del af tråden bevæger sig mod højre hånd. Smæk derefter fingrene i din venstre hånd og spred dem til højre. Den snoet tråd bevæger sig til venstre. Gentag denne handling, indtil tråden begynder at bevæge sig let.
 4. Trådens snoet længde bevæger sig til den del af ansigtet, hvor hårene trækkes ud. For et fast greb af hårene glider det snoede afsnit langsomt langs panden. Når håret kommer i trådens knude, skal du rykke det med en skarp bevægelse. For større klarhed kan du finde online hvordan du trækker øjenbrynene ud med en streng video.

Hvordan trækker du ud øjenbrynene smertefrit

 • Øjenbryn alternation. For at reducere smerten under proceduren, fjern hårene først på den ene side og derefter på den anden. Pluk et par hår på et øjenbryn, et par på den anden - dette vil give din hud en hvile.
 • Flyt i retning af vækst. Træk øjenlågshuden til siden, og tag hårene tættere på bunden.
 • Anæstesi med is. Fastgør isbiter til dem, før du starter øjenbrynskorrektionen. Dette "fryser" huden, hvilket reducerer smerten i proceduren betydeligt.
 • Brug af baby gel når du tænder. Anbring et bedøvelsesmiddel på hudområdet nær øjenbryn, hold i et par sekunder og tør det af. Huden er lidt følelsesløs, som giver dig mulighed for at trække hårene helt smertefrit ud.

Video tutorials: hvordan man plukker øjenbryn smukt

Skønheden hos en moderne kvinde består af mange små ting - en smuk makeup, sund hud, en velvalgt frisyre. Alle midler og metoder til pleje af udseende udgør en særlig mosaik af det kvindelige billede. En af de vigtigste dele af dette puslespil er den smukke form for øjenbrynene. Hvordan bestemmer man den optimale type pandebuer i overensstemmelse med deres udseende? Efter at have set den foreslåede video, vil du lære alle nuancer af den korrekte plukning af øjenbryn derhjemme.

Sådan lærer man at plukke øjenbryn

Sådan plukkes øjenbrynene selv: instruktioner og tips

Den mest ekspressive del af ansigtet er selvfølgelig øjnene. Og så smukke øjenbryn kan tilføje dybde og charme til dine øjne.

Du kan forme dine øjenbryn med en blyant, pincet eller regelmæssig kæmning, mens du anvender en rent individuel tilgang.

Hvordan vælger du øjenbrynens form

Hvis du ikke ved, hvordan du pluk smukke øjenbryn, skal du først starte med definitionen af ​​din egen form for øjenbryn. Der er ingen standard design eller form, der kan gøre enhver øjenbryn perfekt - det hele afhænger af ansigtets form, øjnens størrelse, din øjenbryns naturlige tykkelse og form:

 • Til et firkantet ansigt er der en smule langstrakte øjenbryn.
 • Til et rundt ansigt, øjenbryn med en lidt forhøjet linje og en smule afrundet i enderne;
 • Til et langstrakt ansigt - lige øjenbryn vil gøre;
 • For et ovalt ansigt skal øjenbryn være i form af en bue;
 • Til store øjne - velplejede, men tykke øjenbryn;
 • Til små øjne - tynde og snoede øjenbryn.

Forberedelse af proceduren

For at udføre øjenbryn plukning hjemme, forberede følgende elementer:

 1. Pincet - det skal være sådan, at det var behageligt at holde. Ideelt set bør pincet være to: med spidsede tip - bruges til hoveddelen af ​​plukningen og med flade tips til slutrengøring.
 2. Kontur blyant.
 3. Øjencreme for at blødgøre huden, før du plukker.
 4. Desinficerende lotion for at forhindre betændelse. (Sørg for at behandle pincetten, før du starter proceduren!)
 5. Et stort spejl til fuldt ud at sætte pris på sylens øjenbryn.

Sådan pluk øjenbryn

Plukningsproceduren indeholder 3 trin:

 • Forberedelse og behandling af øjenbryn;
 • Øjenbryn form;
 • Processen med at fjerne overskydende hår.
 1. Påfør en lille smule øjencreme til øjenbrynområdet og lad det gå i 10 minutter.
 2. Efter denne tid, fjern omhyggeligt rester af øjenbryn cremen med en bomuldsstynde dyppet i alkohol lotion. (Hvis der mindst er en lille smule creme tilbage på øjenbrynene, vil pincet under glidning glide af, hvilket vil forårsage smertefulde og ubehagelige fornemmelser).
 3. Børste dine øjenbryn med en særlig børste (du kan tage en almindelig børste til sjælen, efter at du har vasket det grundigt).

Designet af den ideelle form af øjenbrynene er baseret på tre betingede punkter, der definerer begyndelsen af ​​øjenbryn, bøjestedet og øjenbrynens ende. Du kan understrege disse punkter ved hjælp af en konturpenne.

 1. For at bestemme det første punkt (begyndelsen af ​​øjenbryn) skal du tage en konturpenne og holde den fast i næsens vinge, så den passerer gennem øjets indre hjørne og når øjenbryn. Markér dette skæringspunkt med en blyant (helst hvid).
 2. Definer det andet punkt (bøjningsstedet) som følger: Læg blyanten fra næsens vinge gennem ydersiden af ​​øjenets iris (med direkte udseende) til øjenbryn. Marker det resulterende punkt.
 3. Øjenbrynets ende (tredje punkt) bestemmes af konturpennens retning fra næsens vinge og gennem øjets yderste hjørne til øjenbryn.
 4. Baseret på de opnåede punkter, lav den ønskede øjenbryn bøjning ved hjælp af en kontur blyant.

Processen med at fjerne overskydende hår

 1. Begynd at trække hår ud, som vokser ud over det første punkt - væk fra næsen.
 2. For at gøre dette skal du kramme håret tættere på bunden, med din fri hånd trække huden og med en skarp bevægelse trække håret ud.
 3. På samme måde trækker du hår ud af det tredje punkt mod templet.
 4. Baseret på den bøjede form af bøjet, fjern overskydende hår langs bunden af ​​øjenbrynene.
 5. Behandl pandeområdet med alkoholkrem.

Efter proceduren kan du smøre øjenbrynene med en gel eller aloe-baseret ansigtscreme for at blødgøre og berolige irriteret hud.

Nyttige tips

 • Den bedste tid til at plukke øjenbryn er om aftenen efter at have taget et bad eller bad, når porerne er lidt forstørrede og huden får mindre irritation.
 • Hvis du er følsom for smerte, kan du dumpe øjenbrynene med en isterning.
 • Tweak øjenbryn kun i retning af hårvækst.
 • Tag hårene fra roden - ellers slipper du bare håret af uden at fjerne det.
 • Forlad mellem øjenbrynene den optimale afstand er ca. 1 cm.
 • Klemmer kun et hår fra øjenbryn. I dette tilfælde sammenligner du hele tiden øjenbrynens symmetri: Først skal du trække 1-2 hår fra det ene øjenbryn og derefter gøre det samme med det andet. Sammenlign derefter konturerne og gentag proceduren.
 • Forsøg ikke at trække ud (især med en lille oplevelse) øjenbrynens øvre kant. Ellers kan øjenbrynerne tabe den rigtige form, og det vil være ret svært at rette op på situationen.
 • At skære håret på øjenbrynene i dele med større tykkelse, brug negleklippere - hvis hårene er for lange og ude af køen.
 • Lav regelmæssigt øjenbryn justeringer. Smukke øjenbryn behøver konstant pleje og vedligeholdelse af form, og det er lettere og lettere at foretage korrektioner end at gentage plukningsproceduren fra begyndelsen. Reguleringsperioden afhænger af de enkelte kendetegn ved hårvækst.

Giver form til dine øjenbryn, først og fremmest tage sig af naturlighed. Smukke øjenbryn bør ikke forvrænge og ødelægge ansigtets form, men bør kun føje til det velplejede og udtryksfulde.

Sådan pluk øjenbryn derhjemme?

Øjenbryn - den naturlige ramme af vores øjne. Hvis de tidligere var knyttet ikke så meget vigtig, nu er perfekte øjenbryn - det er næsten halvdelen af ​​succesen med pigens fremragende udseende. Det mest behagelige er at lette fornemmelsen af ​​øjenbrynene nok, du behøver bare at armle dig med pincet og viden om teknologi. Også på øjenbrynene, som du ved, kan du bestemme stemningen hos en person. Ligegyldigt hvordan du forsøger at smile, vil de søde "pande i huset" stadig give din tristhed. Derudover kan man ved hjælp af en persons tilstand og velvære sige, om en kvinde elsker sig selv.

Velplejede - det vigtigste kriterium for attraktivitet og skønhed. Men for dette er det ikke nødvendigt at besøge skønhedssaloner hver uge. Især når det kommer til øjenbrynernes skønhed. Du kan godt passe på dem selv, det vil sige hjemme. Ikke alle kvindelige øjenbryn vokser korrekt og jævnt. Sticking hår er en dårlig drøm for enhver kvinde.

Øjenbryn form efter type

Selvfølgelig er det for en pige, der for første gang vil rette op på øjenbrynene, det er bedst at overlade gennemførelsen af ​​denne procedure til professionelle hænder. Nå, hvis de kun kan se, hvilken form for øjenbryn der passer til hende mest, baseret på ansigtets individuelle egenskaber. Ja, og proceduren for korrektion i kabinen vil fungere som en god lektion: en slags korrekt teknologi, der så kan anvendes hjemme. Hvis du er helt sikker på dine evner og evner, så kan du tørde.

Den første ting du bør være opmærksom på, når plukning øjenbryn er at præcist bestemme formen af ​​dit ansigt. For alle typer personer er der trods alt strengt definerede anbefalinger, uden at du lytter til, hvor du risikerer at opnå den modsatte effekt fra det ønskede.

For eksempel er kvinder med et firkantet ansigt mere tilbøjelige til at have aflange buede øjenbryn. For klumpede skønheder vil højhøjede øjenbryn være passende, hvis inderside vil være meget tykkere end ydersiden. Kvinder med et ovalt ansigt kan anbefale en øjenbrynes lige eller let buede form, og ejerne af den trekantede kontur er mere egnede lidt hævede øjenbryn med en ensartet bøjning.

Øjenbryn form

Fashion øjenbryn, som enhver mode generelt, med tiden går meget anderledes. For nylig var hævede øjenbryn meget moderigtige. Øjenbrynsform 2016, derimod, vil variere i sin naturlige form, kun lidt justeret.

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_24

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_29

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_25

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_28

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_27

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_26

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_22

Øjenbryn 2016 i form bør være helt naturlige. Så i denne sæson vil vi bruge pincet sjældnere. Hvis du er ejer af lyse øjenbryn, er det nødvendigt at vælge dem ved hjælp af skygger eller en kosmetisk blyant. Mørke kanter giver ikke mening til farvetone - de er allerede udtryksfulde.

Øjenbryn plukning

Til proceduren skal du bruge pincet med skarpe eller fladskårne tips, alkohol lotion og bomuldsstynder. Tør pincettene og begynd at trække ud. En lille smule korrigering af et øjenbryn begynder at gøre det andet, så det er meget nemmere at rette op på en fejltagelse og gøre synebryderne symmetriske. Når du er færdig, tørre dine øjenbryn med alkohol lotion, det er bedre med indholdet af aloe, så du roer huden.

Øjenbryn pleje

Så underligt som det lyder - øjenbryn har også brug for pleje. Castorolie og kamning er velegnede til daglig pleje. Og så, og så kan du gøre en børste fra under den gamle mascara, efter forvaskning den godt, eller en tandbørste med høj stivhed.

Comb øjenbryn har brug for i retning af hårvækst - fra næse til templer. Hvis du gør disse procedurer dagligt, vil du bemærke, at øjenbrynene er blevet mørkere og ser sundere ud.

En gang om ugen kan du lave en maske til øjenbrynene: varme en ricinusolie, olivenolie og solsikkeolie blandet i lige store dele i et vandbad. Dip bomuldsspidser i blandingen og anvend på øjenbryn i 15 minutter - over tid vil de blive tykkere og skinnere.

Sådan repareres en dårlig øjenbryn form?

Et af de vigtigste elementer i smuk makeup er præcis konturerede øjenbryn. Ikke pin håbet om, at panden vil skjule deres mangler og vil uden tvivl hjælpe med at være fejlfri. Det er bedre at sætte orden i alle dele af ansigtet, der begynder med øjenbrynene. Du kan give dem et velplejet netop look med en kosmetisk skygge svarende til hårets farve.

Den første metode gør det muligt at rette en dårlig øjenbryn form - resultatet af en dårlig kvalitet justering. Du skal have pressede matskygger.

Trin 1: Våd børsten i stuetemperatur vand.

Trin 2: Sug penslen i skyggerne.

Trin 3: Kæbe øjenbryn, rette hårene op.

Trin 4: Stryg børsten under panden, indefra mod templet.

Trin 5: Prøv at rette bundlinjen, så øjenbryn går til en glat indsnævring fra midten til kanten.

Trin 6: Gør det samme på toppen.

Trin 7: Brug øjenbrynpenslen igen. Først lav en bottom up motion.

Hvordan man laver øjenbryn tyk hjemme?

Gør brynene tyk ved kæmning og olie? Det er meget enkelt! Til daglig kæmning køb en speciel kam, hvis det ikke er muligt, kan du bruge en almindelig tandbørste (kun med hårde hår). Børste dine øjenbryn dagligt, først mod hårets vækst og derefter undervejs, udjævning dem. Hvis du vil se en bedre effekt, skal du anvende et par dråber mandel, burdock eller ricinusolie på børsten.

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_21

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_17

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_19

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_20

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_23

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_18

Efter en sådan procedure, blæk resten af ​​olien med et serviet, det vil fjerne overskydende olie og efterlade på øjenbrynene så meget som nødvendigt. Bogstaveligt om 10-15 minutter vil øjenbrynene se meget sundere ud, de bliver mere silkefulde, du vil helt sikkert lide dette velplejede udseende. Det vil også være en god massage, som aktiverer blodcirkulationen og kun vil gavne hårvæksten.

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_11

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_13

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_16

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_15

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_14

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_12

For at opnå en hurtig visuel effekt af brow tæthed, kan du henvise til forskellige metoder til korrektion. Det kan være en tatovering, kemisk farvning med resistent maling, maling og farvende øjenbryn med blyant, skygger eller mascara. Brune eller grå skygger påføres på øjenbrynene, gør dem umiddelbart meget tykkere. Der er også vegetabilsk maling usma, det er meget udbredt af orientalske kvinder, og effekten er simpelthen fantastisk. Øjenbrynene får ikke kun en mørk farve, men bliver også mærkbart tykkere og sundere, som du længe har drømt om. Og vi bemærker, at effekten varer længe nok, og hvis du bruger usma hele tiden, glemmer du bare hvad dine øjenbryn var før.

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_5

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_6

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_8

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_9

Kak pravil'no vyshhipyvat 'brovi v domashnih uslovijah_10

Masker, der hjælper med at gøre øjenbrynene tykkere. Intensiv ernæring øjenbryn giver kompresser og masker. Olie komprimerer fungerer godt. Det er nødvendigt at blande lige så mange ricinus-, oliven- og linolier, varme i et bad, blød bomuldspindepind med en varm olieblanding og læg øjenbrynene i 15 minutter. Desuden kan toppen isoleres med kompressionspapir og et foldet håndklæde, der er placeret på panden. Den resterende olie er tilstrækkelig til at rense kluden og tørre huden med en tonic. Du kan lave sådanne komprimerer med jojobaolie, det har også en god effekt på hårets vækst og struktur uden at efterlade fedt på huden. Tilsæt en anden dråbe rosmarin, lavendel eller orange æterisk olie til den.

Sådan knækker du øjenbryn: tips og tricks

En af de mest ekspressive dele af ansigtet er øjnene. Men øjenbryn spiller også en stor rolle. Når alt kommer til alt, hvis du har dem ubeklædt og overgroet, så vil dit udseende ikke være attraktivt. Derfor skal du overvåge øjenbrynens form og tilstand meget nøje. At foretage deres korrektion er slet ikke svært. Først skal du tage stilling til nogle få spørgsmål:

1. Hvilke værktøjer er der brug for?
2. Hvilken form for øjenbryn vil du se smukke ud?
3. På hvilket sted og hvordan man trækker hår ud?
4. Hvordan foretages korrektionen ikke meget smertefuldt?

Sådan klæber du dine øjenbryn: markeringsværktøjet

Først skal du forberede arbejdspladsen og værktøjerne. Du skal bruge pincet: linien i deres forbindelse skal være glat og uden slidser. Det er meget bekvemt og nemt at holde pincet med ringe som saks. Pincet med brede læber giver dig mulighed for hurtigt at foretage en korrektion.

Et meget vigtigt værktøj er et spejl. Det er bedst at klemme øjenbrynene på bordet og et stort vægspejl. Brug ikke lomme, i dem kan du ikke styre formularens symmetri korrekt.

Bomuldspuder og lotion er også nødvendige for denne procedure. Hvis du beslutter dig for at ændre formen på øjenbrynene for første gang, så køb en hvid eyeliner. På den måde kan du tegne den ønskede form på toppen af ​​øjenbrynene. Og så bliver det straks klart for dig: hvilke hår skal fjernes, og hvad der skal tilbage.

Hvordan knækker du dine øjenbryn? Hvilken form er bedre at vælge?

For hver type ansigt er formen på øjenbryn anderledes, vil den ikke være perfekt. Har du et rundt ansigt? Så skal øjenbryn gøre det visuelt mere langstrakt. Til dette er en let spids øjenbrynbrud egnet.

Hvis du er ejer af et ovalt ansigt, så vil den bedste mulighed være øjenbryn med spidse tips og en blød bøjning.

Har du et trekantet ansigt? Prøv derefter ikke at overdrive det, gør ikke dine øjenbryn meget runde.

For et langstrakt ansigt skal øjenbryn ske i en lige linje.

Ejere af et firkantet ansigt bør vælge en spids form.

Hvis du ikke er sikker på, at du selv kan gøre det, er korrektionen af ​​øjenbryn i salonen ideel til dig. Du vil afhente formularen, og i fremtiden vil du blot støtte den.

Hvordan knækker du dine øjenbryn?

Øjenbryn plukning er meget smertefuldt. For at reducere følsomheden af ​​huden omkring øjenbrynene, brug frysning. Før proceduren tilbringer et stykke is på øjenbrynene, bør dette forårsage følelsesløshed i huden. Du kan også bruge en varm komprimering. Porerne vil ekspandere under påvirkning af varme, og hårene på grund af dette lettere at trække ud.

Sådan klæber du dine øjenbryn: tips

For at gøre formen på øjenbryn rigtigt, skal du vide et par finesser. Korrektion bør udføres i dagslys, så du ikke går glip af tynde hår. Før proceduren skal:
• rens ansigtet og øjenbrynene med lotion;
• vaske hænder
• Tør pincettene med alkohol.
Vi kan lindre smerten på følgende måde: trækker huden med den ene hånd, den anden skal du tage håret med pincet tættere på roten og trække det skarpt ud. Det anbefales ikke at trække flere hår på en gang, fordi du kan lave "skaldede pletter". For symmetri trækker du to øjenbryn parallelt. Efter korrektion skal du tørre dem med lotion. Rødhed fjernes med en vatpind dyppet i koldt vand.

Vil du oprette en smuk og regelmæssig øjenbryn form? Overholde reglen af ​​tre linjer. De angiver hvor øjenbryn begynder og slutter og hvor bruddet skal være. Fra næsens vinge gennem det indre hjørne går den første linje, og hvor den skærer med øjenbryn - dette er stedet at starte. Fra dette punkt til næsen skal alle hårene trækkes ud. Bøjepunktet bestemmes som følger: en blyant bør fastgøres til næsens vinge og dernæst ledes gennem øjets pupil til øjenbryn. Bøjepunktet er skæringspunktet, men med dette skal du rette dine øjne lige fremad. Fra næsens vinge til det yderste hjørne af øjet definerer øjenbrynens ende. Krydset med øjenbryn angiver det sted, hvor det skal ende. Hvis dit øjenbryn ikke når dette punkt, kan du rette formen ved hjælp af skygger eller en blyant.

1. Brug ikke fløde til at blødgøre huden. I dette tilfælde glider hårene, og proceduren vil være meget smertefuld.
2. Brug forstørrelsesspejl til præcis korrektion.
3. Plukk øjenbrynene i weekenden eller om aftenen, fordi rødmen og hævelsen forsvinder efter et stykke tid.
4. OBS! Dine øjne virker mere udtryksfulde, når øjenbryn er placeret så højt som muligt.

Nu ved du alt om at klemme dine øjenbryn. Bare glem ikke at rense de regrownes hår. Enig, at det er lettere at holde sig i form end at genoprette korrektionen.

Hvad siger næsens form om din personlighed? Mange eksperter mener, at man ved at se på næsen kan sige meget om en persons personlighed. Derfor skal du på det første møde være opmærksom på en fremmeds næse.

Gør det aldrig i kirken! Hvis du ikke er sikker på, om du opfører sig korrekt i en kirke eller ej, så gør du nok ikke den rigtige ting. Her er en forfærdelig liste.

20 billeder af katte lavet på det rigtige tidspunkt Katte er fantastiske væsner, og alle ved om dette. Og de er utrolig fotogene og ved altid, hvordan de skal være på det rigtige tidspunkt i reglerne.

Det viser sig, at undertiden endog den højeste herlighed i fiasko, som det er tilfældet med disse berømtheder.

7 legemsdele, der ikke bør røres Tænk på din krop som et tempel: Du kan bruge det, men der er nogle hellige steder, der ikke kan røres. Undersøgelser viser.

Hvorfor er nogle babyer født med et "kys af en engel"? Engle, som vi alle ved, er venlige overfor mennesker og deres helbred. Hvis dit barn har et såkaldt engel kyss, så er du ikke.

Sådan pluk øjenbrynene smukt hjemme. Lav perfekte øjenbryn

At skabe en attraktiv øjenbryn form er ret svært, valget skal ske baseret på ansigtets form. Det er bedst at kontakte en specialist for at få hjælp.

Men hvis der ikke er en sådan mulighed, kan du studere de grundlæggende oplysninger om dette problem - det vil fortælle dig, hvor smuk det er at trække dine øjenbryn hjemme.

Øjenbryn og ansigtsform: Hvilken er den rigtige for dig

Øjenbryn bøjning er valgt baseret på typen af ​​person. For at foretage en visuel analyse af facialkonturerne er det nødvendigt at samle alt håret og tegne en mental udformning.

Øjenbryn bøjning er valgt baseret på typen af ​​person. For at foretage en visuel analyse af facialkonturerne er det nødvendigt at samle alt håret og tegne en mental udformning.

Runde ansigt

Ejere af denne type anbefales at strække deres ansigt. Øjenbrynens form med en brudt linje, der skråner opad og gradvist falder ned, er den bedste løsning.

Forsigtig! Tillad ikke husets virkning. Ellers kan ansigtsudtryk blive overrasket eller trist, hvilket vil give det noget unaturligt.

Øjenbrynens runde form er heller ikke ønskelig, den kan endda mere rundt om ansigtet.

Ovalt ansigt

Rette og buede linjer er en glimrende mulighed for denne type ansigt.

Rette og buede linjer er en glimrende mulighed for denne type ansigt.

Det er vigtigt at huske! Linjen bør ikke holdes for lav til øjet, ellers vil udseendet blive dyster. Øjenbryn skal have en gennemsnitlig tykkelse, bøjningen er ikke særlig langstrakt.

Firkantet ansigt

For denne type person regnes regnbuen som den korrekte form for øjenbrynene. Linjerne skal gøres glatte, uden skarpe hjørner.

Rektangulært ansigt

I dette tilfælde skal øjenbrynene præsenteres i en lige linje med udtynding mod enden. Det er nødvendigt at overvåge længden af ​​øjenbryn, den bør ikke strammes.

I dette tilfælde skal øjenbrynene præsenteres i en lige linje med udtynding mod enden. Det er nødvendigt at overvåge længden af ​​øjenbryn, den bør ikke strammes.

Triangulært ansigt

For denne type ansigt er formen på øjenbryn i form af lige linjer ikke egnet. Formen i form af en buen vil se smuk ud, men dens bøjning skal være gennemsnitlig.

Diamant ansigt

Denne type ansigt er sjældent, for det er uacceptable linjer uden bøjning. Øjenbrynets spids skal sigte mod templet og være lys nok.

Nødvendige værktøjer til at skabe perfekte øjenbryn

En attraktiv øjenbryn form kan skabes af både en professionel mester og dig selv hjemme.

En attraktiv øjenbryn form kan skabes af både en professionel mester og dig selv hjemme.

For smukt at trække ud øjenbrynene er det ønskeligt at vælge et kvalitetsværktøj. I dette tilfælde vil processen og resultatet være i stand til at bringe glæde.

pincet

Det mest almindelige værktøj til proceduren.

Det har dog flere sorter:

 • metal pincet;
 • plast pincet;
 • baggrundsbelyst pincet.

Pincet - det mest almindelige værktøj til proceduren. Det har dog flere sorter.

Det er nødvendigt at vælge den rigtige indstilling baseret på dine egne følelser, mens du tager højde for hårets struktur.

Hver af de præsenterede pincet har en række fordele og ulemper, du kan identificere dem i processen med at bruge værktøjet.

Øjenbryn epilator

Ofte bruges hjemme. Den største ulempe ved epilatoren er imidlertid procedurens varighed og ubehagelig smerte.

Øjenbryn epilator bruges ofte hjemme. Den største ulempe ved epilatoren er imidlertid procedurens varighed og ubehagelig smerte.

Øjenbryn Trimmer

Det har mange funktioner, og har en række dyser. Takket være trimmeren kan hårene fjernes, reduceres, skæres, giver den ønskede form.

Proceduren er helt smertefri, egnet til ejere af følsom hud. Enheden viser tydeligt, hvor smukt det er at trække øjenbrynene hjemme.

Øjenbryn tråd

Til arbejdet skal du lave en bomuldstråd. Denne metode til hår ødelæggelse er ganske populær og har været kendt i lang tid.

Til arbejdet skal du lave en bomuldstråd. Denne metode til hår ødelæggelse er ganske populær og har været kendt i lang tid.

Forberedende procedurer

Øjenbryn plukning betragtes som en simpel procedure. Men for at gøre det smertefrit, bør du forberede dig på forhånd.

Øjenbryn plukning vil kræve følgende tilbehør:

Spejlet skal vælges i stor størrelse, og det skal ligge på benet.

Øjenbryn plukning vil kræve et spejl, pincet, tonic.

Du bør vælge et sted til gennemførelse af øjenbrynskorrektion. Det anbefales at udføre proceduren i dagslys. Hvis dette ikke er muligt, skal der bruges en ekstra lyskilde.

Før du begynder at arbejde med øjenbryn, skal du vaske dit ansigt og behandle øjenbryn med lotion.

Det er vigtigt at huske, at pincet også skal behandles med et desinfektionsmiddel. Hele instrumentet til jobbet skal være sterilt.

Det er vigtigt at huske, at pincet også skal behandles med et desinfektionsmiddel. Hele instrumentet til jobbet skal være sterilt.

Trin-for-trin øjenbryn korrektion instruktioner med pincet

I hjemmet er pincet et uundværligt værktøj til at skabe attraktive øjenbrynformer. Takket være ham kan du begge smukt plukke øjenbrynene og nemt skabe et fantastisk billede.

Når pandeformen er valgt, er værktøjet blevet udarbejdet til arbejdet. Justeringsprocessen kan startes.

I hjemmet er pincet et uundværligt værktøj til at skabe attraktive øjenbrynformer. Takket være ham kan du begge smukt plukke øjenbrynene og nemt skabe et fantastisk billede.

For at gennemføre denne proces bør du følge vigtige regler:

 1. Øjenbryn plukning skal gøres igen. På trods af at processen er lang, skal du behandle den med særlig tålmodighed.
 2. Når du trækker flere hår på en gang, kan du oprette skaldede pletter, der bliver vanskelige at forkæle i fremtiden.
 3. Det anbefales at trække kun den nederste del af hårene ud, som påvirker øvre kan forårsage vækst af øjenbryn.
 4. Øjenbrynshår skal destrueres uden fejl.
 5. Håret skal fjernes med 3 point: den indledende, endelige, bøjningspunktet.
 6. Proceduren for plukning starter fra næsen. I retning fra næsens fløj til øjenbryn skal der holdes en linje. Alle hår tilbage efter linjen skal fjernes.
 7. Derefter skal du vælge punktet for færdiggørelsen af ​​panden. For at gøre dette skal du trække en linje fra næsens vinge til øjenbrynet gennem øjets hjørne udefra. Overdreven hår skal ødelægges.
 8. Herefter skal du bestemme bøjningspunktet. Hertil kommer en linje fra næse til øjenbryn gennem øjets hjørne.
 9. Efter gennemførelsen af ​​korrektionen skal huden nær øjenbrynene behandles med et antiseptisk middel og anvende en creme.

Trin for trin øjenbryn korrektion instruktioner med voks strimler

Øjenbrynskorrigering ved hjælp af voksstrimler anvendes oftest i skønhedssaloner. Men efter at have studeret den grundlæggende arbejdsmetode, er det muligt at finde ud af, hvor smuk det er at trække øjenbrynene hjemme.

Øjenbrynskorrigering ved hjælp af voksstrimler anvendes oftest i skønhedssaloner.

Først skal du forberede de nødvendige værktøjer:

 • depilation kit;
 • et spejl;
 • hårnål;
 • voks remover;
 • pincet;
 • øjenbryn kam;
 • saks;
 • hudrensning;
 • pulver;
 • ansigt lotion.

Når alle materialer er forberedt, er det muligt at starte arbejdet.

Når alle materialer er forberedt, er det muligt at starte arbejdet.

Så instruktionen:

 1. Først skal du samle hår, fjerne dem med en hårnål eller bandage.
 2. Comb øjenbryn. Hvis deres længde overstiger 6 mm, bør hårene være trimmet lidt.
 3. Derefter skal du skitsere øjenbrynens kontur, for at behandle huden og håret med et affedtningsmiddel.
 4. Talc skal anvendes på hudområdet omkring øjenbrynene.
 5. Du kan anvende voks. Det er nødvendigt at udføre proceduren med ekstrem forsigtighed, uden at det påvirker hårene, der ikke skal fjernes.
 6. Når voks er påført, skal du vedhæfte en strimmel.
 7. Strimlen er nødvendig for at bryde en skarp rykke, det gøres mod hårets vækst.
 8. De resterende hår fjernes med pincet.
 9. Det er kun for at fjerne resten af ​​voks. Dette gøres ved specielle midler.
 10. Efter proceduren påføres lotion på huden.

Trin for trin korrektion øjenbryn tråd

Det er muligt at plukke øjenbrynene hjemme ved hjælp af en tråd. Denne metode er smertefri og hurtig nok.

Det er muligt at plukke øjenbrynene hjemme ved hjælp af en tråd. Denne metode er smertefri og hurtig nok.

Fra første gang kan øjenbrynskorrektion muligvis ikke virke, men med tiden vil tråden blive et uundværligt redskab til at skabe det perfekte billede.

Til arbejde skal du have en tråd, der måler 60 cm. Ved at forbinde sine ender skal du knytte en knude. Så skal du pakke tråden rundt om fingrene, så du får et rektangel.

Midt i tråden skal du vride 8 gange. Så skal du indsnævre fingrene i højre hånd og udvide fingrene til venstre. Efter det, tværtimod, så er den snoet tråd let at bevæge sig.

Til arbejde skal du have en tråd, der måler 60 cm. Ved at forbinde sine ender skal du knytte en knude. Så skal du pakke tråden rundt om fingrene, så du får et rektangel.

Den snoet del af tråden kommer i hårene. Når håret kommer ind i tråden, er en skarp bevægelse nødvendig for at trække den. Så du skal gøre med alle unødvendige hår.

Sådan trækker du ud øjenbrynene uden smerte

Plukkerende øjenbryn bringer ofte ubehag ledsaget af smerte.

At kende nogle funktioner i denne proces kan det gøres uden alvorlige konsekvenser.

Der er følgende måder at bidrage til at opnå denne effekt:

 • ved hjælp af anæstetika
 • ved hjælp af dampning
 • ved hjælp af is
 • med brug af fløde.

Plukkerende øjenbryn bringer ofte ubehag ledsaget af smerte.

Øjenbryn plukning ved hjælp af anæstetika

Hvor smukt at trække øjenbrynene hjemme og helt bedøve processen, foreslå særlige præparater, der indeholder lidokain.

De kan købes på et apotek eller en kosmetisk butik, de handler meget hurtigt og effektivt.

Øjenbryn plukning ved hjælp af dampning

En af de nemmeste måder at slippe af med smerte under øjenbrynskorrektion er at præ-dampe.

For at gøre dette, våd håndklæde med kogende vand og fastgør til øjenbrynene. Proceduren tager ikke mere end 5 minutter, og porerne åbnes godt.

En af de nemmeste måder at slippe af med smerte under øjenbrynskorrektion er at præ-dampe.

Øjenbryn plukning ved hjælp af is

Før du starter proceduren, anbefales det at smøre hudområdet nær øjenbrynene med is. Ejere af følsom hud, er det ønskeligt at pakke isen i gasbind.

Med denne procedure indsnævres porerne, og følsomheden reduceres.

Øjenbryn plukker med fløde

Takket være cremen bliver huden blød og hårene glider let ud.

Cremen påføres på øjenbrynene, og i alderen i 10 minutter for fuld absorption. Derefter skal cremen fjernes med en serviet, hvorefter du kan begynde at arbejde.

Cremen påføres på øjenbrynene, og i alderen i 10 minutter for fuld absorption. Derefter skal cremen fjernes med en serviet, hvorefter du kan begynde at arbejde.

Øjenbrynskorrektion regler hjemme

For at give dine øjenbryn et attraktivt udseende hjemme skal du tage et par skridt:

 • plukning;
 • farvning;
 • understrege kontur med en blyant.

plukning

Smukke pluk øjenbryn kan bruge et par pincet. Før du udfører proceduren, skal hårene kædes og laves en kontur. For nemheds skyld kan du bruge stencils.

Smukke pluk øjenbryn kan bruge et par pincet. Før du udfører proceduren, skal hårene kædes og laves en kontur.

Konturen kan tegnes med en blyant. For hvad det er nødvendigt at definere de grænser, hvormed konturen bliver trukket senere.

Brug pincet til at slippe af med alle unødvendige hår. Efter afslutning af proceduren skal huden behandles med lotion.

farve

Øjenbryn farvning på egen hånd kræver særlig opmærksomhed. Vælg først malingen og den passende skygge.

Øjenbryn farvning på egen hånd kræver særlig opmærksomhed. Vælg først malingen og den passende skygge.

Så skal du forberede øjenbrynene. De skal smøre burdockolie, hvilket er ønskeligt at modstå 30 minutter. Derefter skal olien fjernes med en sminkefjerner.

På øjenbrynene skal der påføres et affedtningsmiddel. Så kan du begynde farvningsprocessen. Efter 15 minutter kan malingen vaskes af.

Efter farve øjenbryn vil få en smuk farve. Malingen vaskes dog meget hurtigt, proceduren skal gentages en gang om måneden.

Understreger kontur

Understreger kontur med en blyant - det endelige tryk, når du opretter et attraktivt billede.

Farven på blyanten skal være den samme som øjenbrynens farve.

Understreger kontur med en blyant - det endelige tryk, når du opretter et attraktivt billede.

Før brug skal blyanten afkøles. For at gøre dette anbefales det at sætte det i fryseren i et par minutter.

Det første skridt er at tegne øjenbrynene. Linjer bør placeres så tæt som muligt på hårvæksten. Herefter skal du anvende streger, som om du opretter nye hår.

Derefter skal øjenbrynene kamme og farvetone med skygger. Ved hjælp af en kam anbefales øjenbryn at give en attraktiv form. Det er kun at beundre øjenbrynene, som nemt kan trækkes hjemme.

Øjenbryn pleje efter korrektion

De procedurer, der er forbundet med korrektion af øjenbrynene, gør hårene svækket. For at få dem til at se smukke ud, skal du sikre den efterfølgende pleje af øjenbrynene. Fremragende hjælpere i denne sag er forskellige olier, såsom ricinus og burdock.

De procedurer, der er forbundet med korrektion af øjenbrynene, gør hårene svækket. For at få dem til at se smukke ud, skal du sikre den efterfølgende pleje af øjenbrynene.

Så fordelene ved olier er som følger:

 1. Castorolie styrker hårene, hvilket gør huden blød. Det er nok at gnide et par dråber olie ved sengetid i retning af hårvækst.
 2. Burdock olie giver håret skinne. Det bør anvendes i opvarmet tilstand i 10 minutter.

Velplejede øjenbryn er altid i mode. Det vigtigste er at overvåge deres tilstand og foretage rettelige rettelser. Så det vil vise sig at skabe et attraktivt og naturligt udseende.

I denne video vil du lære at fjerne uønsket øjenbrynhår med en tråd.

I denne video deler pigen sine tips om plukning og korrigering af øjenbryn.

Denne video vil gøre dig bekendt med den korrekte øjenbrynplukningsteknik.

Hvor smukt og korrekt pluk øjenbrynene. Trinvise instruktioner med fotos

Før du lærer at plukke øjenbryn til sig selv, er det nødvendigt at bestemme den mest passende form korrekt afhængigt af persontype. Vælg derefter en teknik og pluk øjenbryn, ifølge instruktionerne.

Sådan finder du den rigtige andel af øjenbryn

Fra øjenbrynens form afhænger en persons udtryk. Hvis øjenbrynens form vælges forkert, kan den give et ansigt et sultet, overrasket og endda dumt udseende. For at finde dit ideelle udseende, skal du sidde foran spejlet.

Ved hjælp af en kosmetisk blyant er det nødvendigt at bemærke tre hovedpunkter på øjenbryn, som i kombination danner den perfekte øjenbryn linje for hver kvinde.

Dette er punkterne:

 • Det første punkt er øjenbrynets hoved, for at markere starten, skal du vedhæfte en blyant for at forbinde næsens vinge og det indre hjørne af øjet (hele hårets hår, der strækker sig ud over blyanten tættere på næsebroen, skal trækkes ud);
 • Det andet punkt falder på den øverste del af øjenbryn (for korrekt at bestemme toppen, skal du forbinde næsens vinge og eleven med en blyant);
 • for at finde ud af, hvor den pande skal ende, er det nødvendigt at holde blyanten på fløjen af ​​næsen til den ydre øjenkrog op til skæringspunktet med øjenbrynet (hår uden blyanten udefra - trække sig ud).

Hvis en eller anden grund, drage fordel af denne algoritme er ingen mulighed for eller ønske, du kan lave øjenbryn i en "måge-wing", en bøjning, i henhold til den verdensklasse make-up, egnet til alle personer. Imiterer fuglens vinge, øjenbryn fra næsen stiger jævnt til templet med en lille bøjning. I øjeblikket er dette billede den mest populære og fashionable.

Skal jeg trække øjenbryn ovenfra

De fleste af de uønskede hår skal fjernes fra bunden, men det kan gøres øverst på øjenbryn. Dette behov opstår, hvis øjenbrynene er asymmetriske, for tykke, eller hvis fluffhåret over øjenbrynene er for mørkt og mærkbart. For at bestemme, om du skal trække hår ud langs øjenbrynens øvre ende, bør du børste dem med en børste. Herefter vil de ekstra hår være tydeligt synlige.

Forberedende forberedelse

Hvordan man trækker øjenbryn til sig selv, få kender.

Denne procedure kræver ikke særlig forberedelse, men for at opnå et godt resultat er det nødvendigt at observere en række betingelser:

 • Afhængigt af den valgte øjenbryn plukningsteknik, skal du forberede de nødvendige tilbehør - pincet, pincet, tråd eller voks.
 • Du bør forberede en behagelig "arbejdsplads" med god belysning og et stort nok spejl (så det afspejler hele ansigtet helt).
 • Det er nødvendigt at fjerne make-up fra ansigtet og i 5-10 minutter lægge på øjenlågene bomuldsstynder fugtet med varmt vand eller kamille afkogning. Denne procedure hjælper med at fugte huden og reducere smerten.
 • For at holde hårene godt adskilt fra hinanden bør du børste dem med en pande pensel langs linjen med naturlig vækst.

Sådan trækkes du ud med øjenbrynens tråd: instruktioner med fotos trin for trin

Øjenbryn kan formes ved hjælp af en almindelig bomuldstråd, der anvendes til syning. Denne metode er effektiv og næsten smertefri. Sådan korrekt pluk øjenbryn tråd sig selv - som vist på billedet nedenfor.

Kendskab til teknikken til at fjerne hår med en tråd hjælper dig med at forstå, hvordan du korrekt plukker dine øjenbryn til dig selv.

Efter at have studeret de enkle instruktioner og har trænet lidt, kan du komme ned til erhvervslivet:

 • Det er nødvendigt at forberede en tråd med en længde på 40-45 cm og binde dens ender i en knude, så ringen opnås.
 • Derefter skal du dreje tråden i midten 7-10 gange, den resulterende "otte" placeres på indekset og tommelfingeren.
 • Når fingrene udvider og kontraherer, vil den snoede del af tråden bevæge sig, tage fat og trække unødvendige hår.
 • Det er nødvendigt at fjerne håret langsomt, mod vækst, tildele et lille område med en trekant fra en tråd.

Teknik plukning pincet og pincet

Oftest er pincett eller specielle pincet brugt til at plukke øjenbryn i hjemmet og salonforholdene. Før proceduren, skal instrumentet prodezenfitsirovat en alkohol lotion, en serviet yderbeklædning antiseptisk (fx hydrogenperoxid eller chlorhexidin).

Hår bør fjernes i retning af vækst med skarpe, selvbevægende bevægelser. Hvert hår er taget i bunden, mens huden skal holdes og lidt strammes med anden hånd. Eksperter anbefaler at plukke begge øjenbryn på samme tid - 2-3 hår på den ene, så det samme på den anden side, således er det lettere at opnå symmetri.

Hvordan man laver smukke øjenbryn med voks

For at gøre en høj kvalitetskorrektion af formen på øjenbrynene med voks derhjemme, skal du have visse færdigheder til at arbejde med dette materiale.

Eksperter anbefaler brugen af ​​varm voks, det fjerner hår mest kvalitativt.

Inden proceduren startes, skal huden affedtes med lotion og pulveriseres med et lille talkum. Opvarmet til en temperatur på 37 grader, bør voksen påføres med en tynd træpind på en lille del af hårvækst og trykke den med en finger for bedre at rette hårene.

Efter nogle få sekunder, når voks ikke længere være klæbrig (men ikke hærder indtil udgangen), skal den påføres på papirstrimlen og holde huden med den anden hånd, for at fjerne massen mod hårvækst. Efter proceduren behandles huden med talkumpulver for at forhindre irritation.

Glatte øjenbryn gennem stencilen

En anden mulighed, hvormed du kan give dine øjenbryn den ønskede form er en færdiglavet stencil. Oftere sælges de i sæt bestående af stencils af forskellige former.

Blanket skal påføres på øjenbryn og skære rundt i konturen med blyanten i sættet. Hår uden for den trækede linje skal trækkes ud. Når du bruger denne metode, er øjenbrynene symmetriske og smukke uden ekstra indsats.

Smerte lindring procedure

Ofte forårsager proceduren for øjenbryn plukning smerte.

Smerten er tolerabel, men det anbefales til personer med en lav smerte tærskel for at mindske ubehaget at bruge følgende tips:

 • tørre huden med en isterning indpakket i cellofan eller lav kolde lotioner;
 • smøre huden rigeligt omkring øjenbrynene med en rig creme med kamille eller kalendula
 • 30 minutter før proceduren, det behandlede område med uønsket hår creme med lidocain (fx "Emla"), dog bør det ske i mangel af allergi over for lægemidlet;
 • foretage en korrektion efter at have taget et bad eller besøge et bad, når porerne i huden er åbne.

Øjenbrynskorrektion

Selv de mest ideelle øjenbryn kræver korrektion fra tid til anden. Hyppigheden af ​​denne procedure afhænger af hårets væksthastighed, det er normalt tilstrækkeligt til at korrigere formen på øjenbrynene 1 hver 2-3 uger. Men hvis hårene vokser hurtigt og stærkt synligt, skal proceduren gøres oftere.

Øvelsen har vist, at jo oftere du trækker øjenbryn, jo svagere bliver hårene, og jo mindre synlige er de. Over tid vil korrektion blive mulig meget mindre hyppigt.

Hvis hårene er for lange, kan du klippe dem med neglesaks, hjælpe dig med en lille kam med hyppige tænder. Eksperter anbefaler ikke at klippe mere end 2-3 mm hår, ellers vil øjenbrynene se unaturligt ud.

Professionelle tips

Sådan trækker du ud øjenbrynene for at behage ikke alene dig selv, men også til andre, vil professionelle makeup kunstnere undervise.

Den korrekte tilgang indebærer overholdelse af flere regler:

 • Du kan ikke plukke sine øjenbryn lige før de forlader huset - rødme og hævelse kan ikke skjule noget derudover, kan mikroskopiske sår få patogener og forårsage betændelse.
 • For at reducere irritation efter plukning af øjenbryn, gnides huden med en isterning eller en serviet gennemblødt i kamille bouillon.
 • Øjenbryn bør ikke være for tynd, som en tråd, i dag er det et tegn på dårlig smag. Men for tykke, "shaggy" øjenbryn også ikke dekorere den moderne pige.
 • Nu er øjenbrynens naturlige form på mode, men det betyder ikke, at de ikke har brug for mindst en minimal korrektion.
 • Fra begyndelsen til midten skal øjenbryn være noget bredere end i slutningen og have en lille bøjning i midten. Det er ikke nødvendigt at danne øjenbryn i form af et komma eller et spørgsmålstegn, det vil give ansigtet et latterligt udtryk.
 • Nære øjenbryn eller akryl på næsebroen giver en person et strengt udseende, men afstanden mellem dem må ikke overstige to fingers bredde.
 • Øjenbryn bør ikke være meget forskellig fra hovedfarven.
 • Indledningsvis har de fleste asymmetriske øjenbryn, så de skal plukkes forsigtigt for at opnå fuldstændig symmetri.
 • Til øjenbryn styling bør bruge specielle geler og mousses, som påføres i en lille mængde med en pensel.
 • For at opnå den perfekte form af øjenbrynene er det nyttigt at bruge råd fra en ven eller tage en selvhjælp. Når man ser fra siden, ses alle manglerne straks.
 • Plucking øjenbryn på egen hånd, er det vigtigt ikke at overdrive det.

Øjenbryn i form af ansigtet

For hver type ansigt anbefaler eksperter en bestemt form for øjenbryn. Korrekt valgt øjenbryn linje kan distrahere øjet fra manglerne af udseende og understrege fordelene.

For at bestemme ansigtets form skal du cirkulere markøren på spejlet med ansigtets refleksion uden hensyn til hår og ører. Efter at have undersøgt tegningen fra det fjerne, er det let at bestemme, hvilken form den ligner.

Hvad skal der være øjenbryn efter type person:

 • Hvis den ovale flade (panden lidt bredere end bunden, bløde egenskaber, udtrykt kindben), den vigtigste opgave er ikke at ødelægge hvad der er givet af natur. Øjenbryn skal ligne en vandret, let afrundet linje. Du bør ikke lave en stærk bøjning - dette vil visuelt gøre ansigtet strakt ud, og for meget brede øjenbryn vil gøre udseendet for stramt.
 • Runde ansigt er omtrent det samme i længde og bredde, kendetegnet ved en lav pande og en lille underkæbe. Piger med denne type person vil nærme øjenbrynene med en distinkt kinkning, moderat forhøjet, med lederen af ​​øjenbrynene bør være lidt bredere end spidsen. Denne form for øjenbryn "forlænger" ansigtet og giver udtryk for udseendet.
 • Lang flade (med en høj pande og en aflang hage) visuelt erhverve afrundede form takket være en absolut lige øjenbryn, og høj bue yderligere indsnævrer ansigtet.
 • Piger med brede kindben og hake bør undgå tynde øjenbryn med en skarp pause. Glatte linjer af et firkantet ansigt vil hjælpe pæne, afrundede øjenbryn af mellemtykkelse.
 • Ansigt, hjerteformet (med skarpe hjørner kindben og hage og et bredt pande), kan man visuelt linie med en lidt løftede øjenbryn med en blød kurve ( "vrazlet"), bør undgås lige linjer.
 • Klassiske, let afrundede øjenbryn af tilstrækkelig bredde - hvad der er nødvendigt for et diamantformet ansigt. Hovedopgaven i dette tilfælde er at gøre ansigtet mindre bredt i kindbenet. Derfor bør man undgå korrekte øjenbryn, skarpe hjørner og lige linjer.

Korrekt plukkede øjenbryn kan ikke kun give et blødhed og proportionalitet, men også visuelt forstørre øjnene, hvilket gør udseendet mere ekspressivt.

Det vigtigste er at ærligt indrømme selv hvilke mangler der findes og rette dem korrekt.

Velplejet, velformede øjenbryn er det vigtigste "udsmykning" af ansigtet, så selv med en minimal mængde af makeup (eller mangel på samme) hun ville se pænt og ryddeligt.

Video, hvordan man kan plukke øjenbryn selv

Sådan vælger du øjenbrynens form, se videoklippet:

Sådan pluk øjenbryn, find ud af videoklippet:

Hvordan fjerner du antennerne over din overlæbe en gang for alle hjemme?

Nalyso eller skaldet? Hvordan man skriver? Hvorfor?