Lær at tegne øjenbryn i salonen: detaljerede instruktioner

På forsiden: Megan Markle

Hvert historisk stadium havde sin egen mode for øjenbryn og dens egne pande ikoner. Forestil dig Cleopatra, Elizabeth I, Frieda Kahlo, Audrey Hepburn, Madonna fra begyndelsen af ​​80'erne eller sekretær Verochka fra The Office Romance. På billedet af hver, vil du sandsynligvis først og fremmest huske formen på øjenbrynene. Hvis du ser på moderne afguder - Karu Delevingne, Natalia Vodianova, Emily Ratazhkovski, Megan Markl, vil du bemærke, at deres pande linje er blevet kendetegn for billedet.

Og i fortiden, og nu har mode på øjenbryn altid været afhængig af flere regler: korrekt korrektion, makeup og pleje. Hvis din hånd ikke er fuld, kan du selvfølgelig stole på fagfolk. Men hvis du studerer vores instruktioner, så vil du kunne opnå gode resultater!

Vælg en formular

Har du bemærket, at næsten alle film om forvandling af almindelige kvinder til skønheder (i det mindste Prinsesse Diaries) begynder med øjenbrynskorrektion? Og alt fordi de kan forynge dig i ti år, føje kvindelighed og gøre dit udseende velplejede.

Når du vælger formen på øjenbryn, er det nødvendigt at tage hensyn til ansigtets form, for nylig har vi udarbejdet detaljerede instruktioner til dig. Husk: klumpede øjenbryn vil passe på spids øjenbryn med en kort spids, klassiske trekantbue øjenbryn (behøver bare ikke at hæve bøjningerne for højt for ikke at få udtryk for evig overraskelse). For ejere af et langstrakt ansigt er lige øjenbryn med svagt afrundede tip optimalt, og øjenbryn passer til et firkantet ansigt, når øjenbrynens maksimale bøjningsvinkel er tættere på midten af ​​øjet.

Kompetent korrigeret

Til korrektionen skal du have en tonic til ansigtet, en bomuldsstynge, et stort spejl, som du ikke behøver at holde (du skal handle med begge hænder), pincet med spidsede afskårne ender (helst af kirurgisk stål) og god belysning. For at reducere smerte kan du holde en isterning langs øjenbrynens bundlinie. Og i sidste ende er det afgørende at behandle øjenbrynsområdet med et antiseptisk middel for at forhindre betændelse.

Make up

I arsenalen af ​​brow-make kan være skygger, blyanter og geler.

Blyant kan tilføje volumen til øjenbrynene, hvis de er for tynde eller trække de manglende hår. Påfør linjen bedre prikket, så skygge alle med en børste til øjenbryn.

Ved hjælp af skygger kan du også gøre øjenbryn makeup. Som regel er to toner af samme farve - lyse og mørke - repræsenteret i en pandepalette. Anvend først fra det indre hjørne til midten, det andet - fra midten til enden af ​​øjenbryn.

Hvis du har tykke øjenbryn, har du brug for voks eller øjenbryngel for at rette formen. De er farvede (i brow-tone) eller gennemsigtig. Hvis der ikke er nok hår, brug gel med mikrofiberhår i sammensætningen.

Find de bedste nuancer til blondiner og brunetter hjælper vores makeup guide.

Omsorg for øjenbrynene

For at undgå problemet med indgroet hår, brug en gang om ugen cremer med glycolsyre. Dette er en let peeling for huden, det fjerner døde hudvægte fra overfladen. Så hårene bedre gør deres vej ud og bøjes ikke.

Hvis de vokser dårligt, især efter en mislykket korrektion, vil problemet blive løst af fersken eller mandelolie: det vækker og nærer pærerne godt. Påfør det natten over med en gammel mascara børste. Forresten kan din fugtighedscreme sænke hårets vækst: Når du anvender det, skal du sørge for, at det ikke falder på dine øjenbryn.

Hvis hårene er skøre og frække, skal du bruge ricinus og burdockolie, som vil styrke og fugtge håret, så det bliver glat og skinnende.

Hvordan man laver øjenbryn selv: trin for trin instruktioner

Indhold:

"Ingen er født med perfekte øjenbryn", sagde en af ​​topmodellerne, Linda Evangelista, i et interview. I dag betyder de ideelle øjenbryn naturlige kurver, ingen skarpe linjer og en ret bred form. I denne artikel vil vi i detaljer beskrive hvordan man gradvist arrangerer øjenbrynene hjemme ved hjælp af forskellige midler.

Hvordan vælger du øjenbrynens form?

Du bør ikke drastisk ændre formen - naturen gør sjældent fejl, men en lille korrektion er ikke forbudt. Du kan let justere formen for visuelt at gøre ansigtsegenskaberne blødere eller omvendt lysere. Husk altid, at ansigtsarkitekturen afhængigt af browlinjen ændrer sig markant.

Dette betingede navn øjenbryn med en blød kurve, uden pludselige overgange. Runde øjenbryn kaldes også ofte måneformet. Det giver ansigtet et godt udseende og anbefales til piger med skarpe ansigtsegenskaber - for at blødgøre dem visuelt.

Bøje øjenbryn

Kinken gør ansigtsudtryk lidt arrogant. Dette er en indikator på tillid. Denne formular er velegnet til piger med en oval ansigtsform og udtryksfulde kindben.

Skarp, som om overraskede øjenbryn som Karly Kloss belønner naturen ofte piger med nedre hjørner af øjnene - sådan øjenbryn løfter dem visuelt op.

Den form, der går til ejerne af et langstrakt ansigt - det kan visuelt justere proportionerne. I den æra af de mest naturlige øjenbryn er denne form mest populær. Men øjenbryn bør understreges omhyggeligt: ​​basen skal ikke være for klar, ellers vil ansigtet virke for stramt.

Hvordan man lærer at lave øjenbryn

Øjenbryn dekoration

Forsøger at skabe det perfekte billede gennem makeup, ignorerer en kvinde ofte en meget vigtig detalje - øjenbryn. To linjer, der helt kan omdanne opfattelsen af ​​ansigtet, kræver et specielt forhold til ham. Lær hvordan du korrekt trækker øjenbryn, og hvilken teknologi tilbyder den moderne skønhedsindustri.

Hvad er forskellen mellem modellering og øjenbrynskorrektion?

Ud fra et professionelt synspunkt indbefatter korrektionen kun at arbejde med den oprindelige form, hvor der ikke foretages ændringer. Modellering kan bygge et helt nyt mønster af denne linje. Enhver af mulighederne er øjenbrynens udsmykning og omfatter arbejde med pincet eller en tråd, der sætter formen og den efterfølgende påfyldning med farve. Uafhængigt udfører kvinder ofte det sidste skridt med en skygge eller en blyant, mens herrer kan tilbyde et mere holdbart resultat ved brug af permanent maling.

Hvordan laver øjenbryn

Salonproceduren og hjemmet adskiller sig ikke fra hinanden i henhold til handlingens algoritme. Komponenterne i hele spektret af øjenbryn dekorationer er afhængige af de raske data af kvinden, og omfatter:

 1. Oprettelsen af ​​formularen, der involverer plukning af overskydende hår - proceduren udføres meget ofte. Det er sædvanligt at gøre det, før du bruger maling.
 2. Farve hår og / eller hud efter behov.

Øjenbryn form korrektion

Den procedure, der kræves for både mænd og kvinder. Overraskende nok er det til tider end dem, der naturligvis ikke har brede og tykke øjenbryn, men såkaldte "strings", nogle gange at fjerne overskydende hår. Under hensyntagen til naturens mode, behøver de fleste kvinder kun systematisk at give en smuk form til deres øjenbryn for at se velplejede. Fremgangsmåden kan udføres ved hjælp af:

Valget af værktøj til dekoration afhænger af kvindens kildedata. I hjemmet kan du mestre enhver mulighed. Det er vigtigt at fjerne myten, at ændre længden af ​​hår ændrer deres udseende. Masters sikrer, at trimning med saks har ingen effekt på væksten, eller på hårets tykkelse eller stivhed. Pincet, der anvendes til korrektion, vil heller ikke føre til pærens død, hvis den ikke er genetisk lagt.

Halvvarig opsving

Denne procedure er en "relativ" af den sædvanlige farvemaling. Teknologien anbefales til kvinder, der af visse årsager fratages en del af håret i øjenbrynsområdet, for eksempel på grund af dyb hudskade. Føreren trækker tynde enkelt hår med maling, skaber en ideel form og dækker derefter det færdige billede med et specielt værktøj. Det giver en varig effekt - op til en måned. Fordelene ved semi-permanent øjenbryn dekoration:

 • vand modstand;
 • ingen misfarvning
 • lav sandsynlighed for en allergisk reaktion;
 • smertefri.

Øjenbryn farvning maling

Den mest populære måde at dekorere på, som kan implementeres uafhængigt uden hjælp af en troldmand. En vigtig betingelse er, at du skal købe en speciel maling til øjenvipper og øjenbryn og ikke for hår, med et lavt indhold af peroxid (mindre ofte allergiske hudreaktioner). Der er 2 hovedteknologier af arbejde:

 • farveændring (både lyse og mørke versioner er mulige);
 • skabe en klar form.

Forskellen ligger i den kendsgerning, at den første mulighed kræver, at man kun anvender en farvestofsammensætning til hårene ved hjælp af en rund pensel. Den anden påvirker huden, som er for-affedtet, således at pigmentet bedre klæber til epidermis. Ved farvning behøver huden ikke at bruge strøm på den daglige dekoration med blyant. Hvis kun hårene er farvede, er udseendet mere naturligt og blødt.

Henna Decoration

Teknologibegrebet er omtrent det samme som ved arbejde med maling. Det eneste der skelner mellem disse procedurer er sammensætningen af ​​arbejdsblandingen. Henna er et naturprodukt. Sammensætningen påvirker ikke hårene i modsætning til malingen. Hennaens vegetabilske oprindelse medfører en øget sandsynlighed for en allergisk reaktion. Med hensyn til udholdenhed er resultatet af dekoration med maling og henna det samme - 2-3 uger.

Øjenbryn tatovering

Proceduren giver det mest holdbare resultat, hvilket både er et minus og et plus. Hvis mesteren har gjort sit arbejde kvalitativt, og hvis ingen eksterne faktorer har påvirket, kan kvinden ikke bekymre sig om udseendet af hendes øjenbryn i et år eller mere. Kernen i teknologien - i indførelsen af ​​en speciel maling i de øverste lag af huden. Den største fordel ved denne metode for øjenbryn dekoration er i udholdenhed og evnen til helt at tilstoppe tomme områder. Dog er nogle problemer ikke udelukket:

 • allergisk reaktion;
 • huden regenererer for længe;
 • Over tid ændrer malingen skyggen.

Kemisk styling

Teknologien anbefales at vælge de kvinder, hvis øjenbryn er forskellige "ulydighed": udstikkende hår af forskellig længde og tykkelser, som ikke holder tilbage nogen voks eller gel. Det samme gælder for tunge, faldende hår. Føreren anvender en speciel sammensætning for dem, sætter den i den rigtige retning, og efter et stykke fjerner den kemiske blanding. Den samlede varighed af proceduren er højst en time.

Hvordan man laver øjenbryn derhjemme

Hvis du har besluttet at forsøge at gøre dig selv uden hjælp fra en mester, for at forstå, hvordan du kan ordne dine øjenbryn på egen hånd, bruge lidt mere energi. For ikke at forkæle det, der præsenteres af naturen, er det bedre at stadig tage en individuel lektion fra en professionel. Du kan besøge salonen og følge mesterens arbejde undervejs og stille nogle spørgsmål. Uden en teoretisk ramme er det svært at følge alle trin i billedet med trinvise instruktioner.

Øjenbrynskorrigering med pincet

Evnen til at bruge dette værktøj kommer med erfaring. For det første spiller dens kvalitet en vigtig rolle: Fraværet af et mellemrum mellem enderne og ikke for skarpe kanter. For det andet skal du huske at du skal holde pincet i retning af hårvækst. Overhold følgende regler:

 • Øjenbryn dekoration med pincet er lavet kun i godt lys.
 • Først skal du lave en disposition med en blyant for ikke at lave fejl.
 • Når man laver håret, trækker de ud en efter en og kun i bundlinjen.

voks

Det er egnet til fjernelse af tyndt, fluffy hår i det øvre rum. Professionelle rådes til at bruge voksstrimler, og ikke at opvarme granulatene, der er designet til varmt hårfjerning - så proceduren vil være mindre smertefuld. Arbejde med voks kommer efter dekoration med pincet, når øjenbrynene har en klar form. Den største ulempe ved teknologien er smerte og mulige allergiske reaktioner.

Øjenbryn tråd

Et alternativ til pincet, som fik det korte smukke navn "triding". Det er nemt at bruge denne teknologi, og der kræves ikke andet værktøj end en stærk bomuldstråd. Du skal handle sådan:

 1. 35-40 cm lang binde en tråd for at få en lukket figur.
 2. Sæt tommelfingeren og indekserne på begge hænder.
 3. Twist, bliver til en figur otte, 2 gange.
 4. Den resulterende knude til at gribe det overskydende hår, glide det til den ene side, fjern vegetationen.

Hvordan male øjenbryn med en blyant

For de fleste kvinder kræver øjenbrynindretningen dig at udfylde en formular eller tilføje nyt hår med en blyant eller en skygge. Til dette formål er det nødvendigt at blive bekendt med reglerne for konstruktion af en ideel form, der tager hensyn til øjets struktur og ansigtets type. Grundlæggende anbefalinger fra fagfolk:

 • Den ideelle form, der passer mest for de fleste, er den gigantiske fløj: lille glat bøjning, stigende retning. Ingen cirkulære buer.
 • Basen er altid bredere end spidsen, indsnævringen sker jævnt langs de indvendige og udvendige linjer.
 • Brunettens pander er 2 nuancer lettere end hårets rødder. Blondiner har det modsatte.
 • Mætningen af ​​farven fra halen til bunden falder.

Lær hvordan man laver en smuk dag eller aften makeup med rød læbestift og mørke øjenbryn.

Video: øjenbryn forme værksted

Hvordan laver man øjenbryn?

Hvad skal de perfekte øjenbryn være? Glat, pæn og smuk form uden fejl, passende farve. Men hvordan man opnår dette resultat, især hjemme. Øjenbryn formning kommer til undsætning - en simpel procedure, der løser problemer trin for trin. Du kan også gøre designet af øjenvipper, gøre dem tykkere, fluffier og lysere. Det har sine egne regler og vigtige detaljer, som i enhver anden proces. For at få et passende resultat, lad os forstå i detaljer.

Formvalg

Korrekt valgt øjenbryn form og øjenvippekrumning kan helt ændre ansigtsudtryk og dybdegående blik. Derfor, hvis du beslutter at udføre øjenbryn forme hjemme, skal du først se på dit ansigt som helhed. Vurder størrelsen, find skarpe hjørner eller bløde områder. Hvis du så forsøger at tegne dit ansigt på papir i en forenklet version, får du en almindelig geometrisk figur:

 • en cirkel
 • ovale,
 • opadgående oval,
 • trekant,
 • firkantet med afrundede hjørner.

Afhængig af formen på øjenbrynene skal være forskellig for forskellige piger. Et smukt runde ansigt er lidt visuelt værd. Til dette gør eksperter en ret stærk brud, men uden overdrivelse. På et firkantet ansigt er der normalt lagt vægt på naturlige linjer, hvilket gør øjenbrynet til en lille buet, med det højeste punkt omtrent over midten af ​​øjet eller lidt tættere på kanten.

Med et ovalt ansigt er øjenbryn med en lille bøjning bedst i harmoni, som forsigtigt falder og tipper lidt op. Det største problem med et langstrakt ansigt er manglen på rundhed i kontur, og faktisk er det hun, der tilføjer kvindelighed og ømhed. For at vise naturlige linjer kan du gøre øjenbrynene lige lige, så på deres baggrund bliver afrundede linjer mere synlige. På et trekantet ansigt ser øjenbryn med en lille afrundet trekant lige vidunderlig ud. Det er nødvendigt, at toppen var placeret på kanten og ikke var for stærk.

Hvis du er i tvivl om, at du kan vælge den rigtige form for øjenbryn og øjenvipper hjemme, kan du se mange videoer og derefter fortsætte. Mesterklassen vil vise detaljeret, hvordan man foretager et valg. Sådanne lektioner indeholder ofte mange eksempler i videoen, hvoraf man nemt kan finde en ansigtsform svarende til din. Du kan også se igennem magasiner eller fotos af berømtheder - deres browsere håndteres af fagfolk, så du kan trygt kopiere den rigtige formular.

Øjenbryns form detaljer

Professionelle karakteriserer det kvindelige øjenbryn med tre tegn: bredde, længde og bøjning. Med eyelashes design er det meget enklere: kun længden af ​​øjenvipper selv er vigtig her, resten er givet af naturen. Hvert af disse parametre er så individuelt, at det er ønskeligt at vælge det sammen med en makeup artist, men ved hjælp af internettet kan du finde en mesterklasse på en video med detaljerede forklaringer, selv ved at sidde hjemme.

Den sværeste at håndtere bøjningen, selv om dens typer har en klar klassificering.

 • Rette øjenbryn - glat det aflange ansigt.
 • Broken - løft øjnene og lav mindre kinder.
 • Buet - har en usædvanlig virkning og ser moderne ud.
 • Afrundet - eliminerer vinklen.
 • Arcuate - den klassiske version, en lille bøjning trækker ansigtet.

Der er mange billeder, der illustrerer disse muligheder. Enhver masterklasse undersøger dem også i detaljer og beskriver fordele og ulemper, så du kan udforske disse oplysninger hjemme.

For at bestemme længden skal du bruge almindelige værktøjer: et spejl og en lige lang genstand. Først skal du lægge en blyant på ansigtet, så den passerer gennem to punkter: øjets indre hjørne og næsens vinge. Hvor blyanten skærer med øjenbryn, skal der være begyndelsen. Derefter tegner du en lignende lige linje gennem øjets yderste hjørne - der er enden af ​​øjenbryn. Meget hurtigt og nemt, men i tilfælde af tvetydighed kan du finde billeder med punkter, gennem hvilke segmenter der skal tegnes, og lektioner i videoen med en detaljeret proces.

Husk: jo tættere øjenbrynene er til hinanden, jo tykkere og mere de vises, vil øjnene synligt blive mindre. Derudover vil de hænge til øjenvipper tung skygge. Tykkelsen skal nødvendigvis være proportional med ansigtsstørrelsen. Detaljerede videoer vil fortælle dig, hvordan du vælger disse parametre korrekt, selvom en professionel vil beskrive mere præcist, hvor lang og bred den skal være.

Mange piger forvirrer øjenbrynens formgivning og korrektion. Det lader til, at det handler om det samme: overgivelse til øjenbrynene med smuk form. Udsmykningen er meget anderledes - det er hele processen som helhed, fra at samle op til farvning. I salonen indebærer dette koncept diskussion med en professionel, hvor mesteren hjælper med at vælge og skitsere den fremtidige formular individuelt. Hvor mange penge du betaler for en sådan konsultation er normalt fast og afhænger ikke af problemets kompleksitet eller forsømmelse af øjenbryn. Herefter begynder korrektionen - plukning af overskydende hår eller endda en hel epilering af områderne. For øjenvipper, sådan en procedure er normalt ikke kun ubrugelig, men endda skadelig.

Hjemmekorrektion udføres i de fleste tilfælde med pincet: sidder foran spejlet, pigerne slippe af med hår uden for form. Men værktøjerne kan være forskellige. For eksempel er det nu populært at udføre epilering med en tråd: dette er en ret kompliceret procedure, som du ikke tænker på dig selv. Der er specielle lektioner med tråd på videoen på internettet, der er saloner, der udfører master klasser, så det ville være muligt at lære denne teknik, det ville være et ønske. Det er nødvendigt at have hurtige hænder og opmærksomhed på småblade, selv om denne proces med et snor ved første øjekast synes at være en ægte magi. Korrektion ved hjælp af voks er endnu vanskeligere: Sådanne værktøjer er gode for fagfolk, men hjemme er det bedre ikke at eksperimentere på trods af overflod af detaljerede videoer.

Der er nogle enkle regler at følge, hvis du beslutter dig for at justere formen på øjenbrynene derhjemme.

 • Sørg for at trimme lange hår.
 • Ikke slippe af med håret ovenfra - jo højere øjenbryn er, jo mere ekspressivt udseende, så juster hovedsagelig den nederste del.
 • Træk hårene i retning af vækst, det vil sige fra bunden op i den ønskede vinkel mod spidsen.
 • I intet tilfælde skynd dig ikke under korrektionen, opnår symmetri ved hvert trin.
 • Tynde øjenbryn er smukke, men øjenbryn er fremmede.
 • Stram huden let under epilering, det er lettere.
 • Nem korrektion bør udføres hjemme så ofte som muligt, fordi formen ikke varer længe, ​​nye hår vokser og ødelægger alt om et par dage.

Korrekt design af øjenbryn bør ikke vare for længe, ​​fordi håret her ikke er så meget som det ser ud ved første øjekast. Derfor stopper og vurderer jævnligt resultatet. Er du sikker på, at du vil fortsætte? Tror du, at yderligere korrektion er nødvendig, og derefter vil visningen ikke forringes? Hårene vokser langsomt tilbage, så du må male over de skaldede pletter manuelt, eller endda fortykke formen efter for aktiv korrektion.

Farvning og forankring

Efter korrektion er det kun nødvendigt at korrigere farven og lysstyrken, hvis formularen er klar, fordi de ikke altid er korrekt kombineret med håret. For at løse disse problemer kan du bruge en almindelig blyant derhjemme - et kortvarigt, men bekvemt og hurtigt maleri eller forskellige former for langvarig permanent makeup, som varer op til flere år. Der er undervisning i videoen, der beskriver disse metoder og billeder, der viser resultatet, hvilket giver maleriet. Du kan også bruge maling til øjenbryn og øjenvipper - farven derhjemme er bedre at vælge imellem billedet fra æskerne, det skal være lidt mørkere end hårfarven.

Mange piger bruger mascara og speciel gel til at lægge frække hår og tvinge dem til at tage en bestemt position, som i nogen tid holder fast. En langsigtet analog af en sådan procedure er laminering. Når du er færdig med fixering, kan du trække vejret let: Design og farve af øjenbryn er komplet. Hvis du gjorde alt selv hjemme, efter færdiggørelsen, skal du sørge for, at du får præcis det, du vil have. I salonen svarer resultatet som regel til en given bar.

Korrekt øjenbryn der danner hjemme: Tips fra herrerne

De fleste kvinder er utilfredse med deres naturlige form for øjenbryn og forsøger at bringe det til det ideelle på alle måder. Dette hjælper og tatoverer, og forskellige metoder til korrektion for make-up. De fleste bliver til specialister for det korrekte design af øjenbryn, men det koster penge og tid, som ikke alle damer har i tilstrækkelige mængder.

Før du begynder at gøre det selv og udføre eksperimenter på dit udseende, skal du kende de vigtigste punkter. For at korrigere sjældne øjenbryn er det til tider kun nok at male dem på nogen måde. Her kommer til hjælp af forskellige kosmetiske midler, såsom maling til øjenbryn, men du kan bruge værktøjer med en mindre langsigtet effekt. Disse værktøjer omfatter mascara til øjenbryn, øjenskygge eller pulver. Hvis øjenbrynene er for krumme, kan du tynde det med pincet, det samme kan ske med en uregelmæssig form.

For at omformningen i hjemmemiljøet kan passere sikkert, kan du se forskellige fotos i blade og vælge de mest egnede.

Denne del af ansigtet hjælper bedst til at justere det ovale og bringe det tættere på det ideelle. Derfor bør denne fremgangsmåde kontaktes med alt ansvar og vide, hvad de skal gøre, og hvordan. Sørg for korrekt at vise proportionerne på øjenbrynene, korrelere dem med ansigtsstørrelsen. Derudover skal vi tage hensyn til øjnets form og størrelse samt deres placering på ansigtet. Og glem ikke længden og formen af ​​næsen. Hvis en pige har tilstrækkeligt store ansigtsegenskaber, skal hendes øjenbryn være brede og tykke, og hvis hendes ansigtsegenskaber er små, så skal øjenbrynene have en delikat elegant form.

Derefter skal du se på århundredets struktur. Med et lavt øjenlåg er det nødvendigt at fjerne overskydende hår fra undersiden af ​​øjenbryn, med et stort øjenlåg, er det bedre at fjerne hår fra øjenbrynens øvre del.

Et bredt ansigt kan tilføje længde, hvis bryn er lavet med en pause. Den mest ideelle form, ifølge sminkeartister, er øjenbryn, som er bred ved bunden og indsnævrer i slutningen. Bøjningspunktet skal være i øjenbrynens anden del.

Når formularen allerede er planlagt, men der er overskydende hår, skal de fjernes. Måder at fjerne overskydende hår ganske meget. Tidligere brugte de for det meste pincet, og nu bruger de voks og tråde.

 • Wax. Fordelen ved denne metode er den opnåede virkning og tidspunktet for dens handling. En sådan korrektion varer i gennemsnit i et par uger, eller endnu mere. Men selv at udføre en sådan procedure er ganske vanskelig, så det er mere tilskrives salonen. God belysning og synlighed er påkrævet. Og det vil bare ikke fungere, fordi det at gøre dig selv er meget ubelejligt, og du kan generelt forblive uden øjenbryn i et stykke tid eller med en forfærdelig form.
 • Tråd. En mere overkommelig måde at designe øjenbryn derhjemme. Selvfølgelig, hvis du praktiserer på forhånd og lærer at bruge disse værktøjer. Denne metode anses for praktisk talt smertefri.
 • Pincet. Den mest almindelige metode, der bruges uafhængigt og ofte i saloner, bruges også. Kræver ikke særlige færdigheder. Men blandt sine mangler er et meget kort resultat. En sådan korrektion varer i tre dage, og du skal gentage det hele igen.

Efter at de ekstra hår er fjernet, er det nødvendigt at give øjenbrynene en ensartet farve uden hulrum. For at gøre dette kan du male øjenbrynet ved hjælp af forskellige værktøjer. I dette spørgsmål vælger hver kvinde de mest hensigtsmæssige midler. Afhængigt af placeringen af ​​øjnene er det nødvendigt at male øjenbryn med forskellig intensitet. Hvis øjnene er tætte, så kan de flyttes fra hinanden ved at male øjenbrynens ende med en mørkere farve, og begyndelsen er lysere. Hvis øjnene er langt fra hinanden, så omvendt.

Det anbefales at male øjenbryn med en blyant i nærvær af sjældne øjenbryn. Det er først nødvendigt at give form med en børste, og derefter med en blyant, der tidligere er skærpet, tegner lys og tynde slag langs øjenbrynens vækstlinje. Derefter skal du bøje dine øjenbryn igen.

I nærværelse af brede øjenbryn er det bedre at male dem med skygger. De vil se mere harmonisk og blødere end en blyant.

Hvis øjenbrynene er hårde og ikke ligger i den rigtige retning, kan du male dem og rette gelen, som kun kan bruges til at give form, som præsenteret i en farveløs version.

Nu skal vi håndtere den farve, der farvede øjenbryn. I denne sag skal du overveje hudfarve, hår og øjenfarve. I nærvær af blondt hår og skøn hud er det bedre at opgive sorte øjenbryn og bruge grå eller brune farver. Kobber og mursten er perfekte til piger med rødt hår og skøn hud. Brunetter bedre at vælge kolde toner af mørkebrune. Kvinder med sort hår har råd til sorte øjenbryn. I nærvær af gråt hår er en kvinde bedre at bruge grå.

Nå, den sidste måde at give den perfekte form for øjenbryn i lang tid - dette er selvfølgelig tatovering. Forudsat at det udføres af en specialist og ved brug af pigmenter af høj kvalitet, vil proceduren blive udført ret smertefrit, og resultatet vil vare lang tid at behage sin ejer. Så vær ikke bange for dette forfærdelige ord. Trods det faktum, at det faktisk er en tatovering, men det ser på øjenbrynene meget effektivt og samtidig vil det i lang tid spare en kvinde fra at passe dem. Medmindre det er nødvendigt at fjerne overskydende hår for at bevare formen.

Øjenbryn formgivning: hemmelighederne at skabe en smuk form

Øjenbryn spiller en stor rolle for at skabe dit billede. De kan gøre ansigtet se yngre, mere harmonisk og smukt, samt øjenbrynens uregelmæssige form vil give det kvindelige ansigt rynke, træthed og ekstra år. Desuden vil du med perfekte plejebroer og hud se perfekt ud selv i den fuldstændige mangel på farvekosmetik. Derfor er det så vigtigt at være opmærksom på den korrekte udformning af øjenbrynene under hensyntagen til alle nuancer. Denne procedure er ikke så simpel som det ser ud til, men i dag vil vi afsløre for dig alle de perfekte øjenbryners hemmeligheder for enhver pige.

Særlige egenskaber

Reglerne for at skabe den perfekte øjenbryn linje er individuelle for hver pige. Tror ikke, at de generelle regler eller de samme stencils, som er fulde af websteder og butikker, hjælper dig om 1 minut for helt at ændre udseendet. Faktisk er øjenbryn formning ægte kunst. Det er nødvendigt at tage højde for mange nuancer, som hver især er vigtige. Især bør du overveje din alder, hårfarve (naturlig eller farvet), farvetype som helhed, hårdensitet, ansigtsform. Samt funktionerne i ansigtets struktur: indsnittet, sættet og afstanden mellem øjnene, næsens form og størrelse.

Og glem ikke, at ikke alle har et helt symmetrisk ansigt. Normalt er sådanne mennesker bogstaveligt enheder. Derfor bør symmetrien af ​​ansigtsgenstande også betales meget opmærksomhed.

Derudover kan selv pigenes rytme påvirke vejen for øjenbrynskorrektion. For eksempel, hvis du har en travl timeplan og absolut ingen tid til daglig sminke, vil permanent farvning eller andre moderne procedurer, der giver dig mulighed for at opnå en varig effekt, være perfekt til dig. En sådan procedure er microblading. Hver procedure har sine fordele og ulemper. Men enhver kvinde vil finde præcis, hvad der passer hende mest.

form

Der er kun 5 typer af fysiologiske strukturer i ansigtet, der er fælles blandt kvinder af enhver nationalitet: ovale, runde, trekantede, firkantede, rektangulære.

Hvis du ikke ved, hvilken slags ansigt du har, skal du kontrollere, hvilken beskrivelse der passer bedst til dit udseende:

 • Oval. Denne form for ansigt er den mest alsidige og harmoniske. Over hele verden anses det for at være ideelt. Piger med et ovalt ansigt passer til enhver frisure, makeup og øjenbryn form. Denne formular har symmetriske lige dele. Fra kinnbenets linje er ansigtet let afrundet og springer mod hagen.
 • Runde. Denne form kræver særlig opmærksomhed, da det er ret vanskeligt at justere. Bredden, længden og højden af ​​en sådan person er omtrent ens. Samtidig ser det visuelt ret bredt ud. Derfor er det vigtigt at vælge linjen med øjenbryn, med hjælp som du visuelt strækker ansigtet og gør det smalere, men samtidig opnår du ikke, at ansigtet bliver endnu bredere.
 • Trekantet. Et ansigt af denne form er som et hjerte eller en trekant. Det er præget af en bred pande, men samtidig en ret smal hæk.
 • Square. Ansigtet i form af en firkant skelnes af en vis vinkel, en kraftig hake og en stor pande. Oftest er både pande og kindben ens i bredden. Sådanne linjer er tydeligvis ikke nok blødhed og rundhed.
 • Rektangulær. Dette ansigt er kendetegnet ved en markant langstrakt form. Derfor er hovedopgaven med øjenbrynskorrektion og makeup at gøre billedet mere korrekt og for at forhindre endnu større forlængelse.

Overvej nu flere grundlæggende typer øjenbrynformer:

Lige linjer

Nu den mest fashionable og nuværende form for øjenbryn. Tykke lige linjer med næsten ingen bøjning giver dig mulighed for at gøre ansigtet visuelt yngre. Funktionerne bliver samtidig mere harmoniske og miniature. Moden til dette design kom fra Korea og spredte sig hurtigt over hele verden. Naturens og skønheden i denne mulighed har gjort det til den mest populære i mange år. Og ved hjælp af moderne teknologi kan du nemt og hurtigt blive ejer af luksuriøse og tykke øjenbryn, selvom du naturligvis har meget sjældne og lyse hår. Dette kan opnås ved hjælp af dekorative værktøjer og permanente kosmetiske procedurer.

Rette øjenbryn er perfekte for ejere af en oval ansigtstype, da denne formular ikke behøver korrigeres. Samtidig bør piger med et rundt, rektangulært og trekantet ansigt undgå lige linjer, da dette vil gøre overkanten af ​​ansigtet visuelt endnu bredere. Derfor, hvis du ikke er ejer af den ideelle ansigtsform, men vil følge modetrends, så er den bedste løsning i denne situation at skabe et lige øjenbryn med en lille brud. Øjenbrynens bredde skal samtidig svare til dine naturlige data.

Men gør ikke øjenbrynene for tynde. Det har længe været irrelevant og meget få mennesker virkelig dekorere.

Stigende

Denne linje er kendetegnet ved en mærkbar forhøjning af yderkanten, som bliver lidt højere end den indre kant. Dette design giver ansigtet et mere ungdommeligt og uhyggeligt udtryk. Denne mulighed er fantastisk til piger med et rektangulært ansigt, korrigerer visuelt denne formular. Udseendet bliver således mere åbent og frisk.

Fald ned

Der er næppe nogen piger, der virkelig går til denne formular. Det giver ansigtet et træt og trist udtryk. Husk de triste klovner. I deres billede spiller brows en væsentlig rolle. Ganske ofte, disse browsere fra piger af natur. Men de kan let justeres uafhængigt eller med hjælp fra fagfolk.

buet

Den glatte bøjningslinje i denne formular er perfekt til piger med et trekantet og firkantet ansigt, hvilket gør billedets linjer blødere og mere afrundede. I dette tilfælde bør klumpede damer undgå sådan hår styling, fordi du vil runde formen af ​​dit ansigt endnu mere.

snor op

Så øjenbryn ligner en trekant. Deres base er markant forhøjet. I nogle tilfælde kan denne formular give et overrasket eller ængsteligt udtryk til en person, men ikke i tilfælde af runde former.

For klumpede damer er trekantede øjenbryn en rigtig tryllestav. Bemærk dette, hvis du er en af ​​dem.

Hvordan trækker du ud?

Til dato er der mange måder at give håret den perfekte form, fra den ældste til den moderne. Overvej de mest almindelige og effektive.

pincet

Dette er det nemmeste og mest overkommelige værktøj, som du nemt kan klare med unødvendige hår. Pincet er i hvert hjem, og det koster kun pennies. På samme tid for at lære at arbejde med et sådant værktøj, behøver du ikke at studere i lang tid eller studere nogen speciel information. Det vigtigste er at huske at hårene skal fjernes i retning af vækst, fange dem fra selve basen, trække ud med en hurtig bevægelse. Så du eliminerer sandsynligheden for at bryde håret, hvilket fører til udseendet af grimme mørke pletter på huden. Du bør også være sikker på at behandle huden og instrumentet med en desinfektionsmiddel for ikke at inficere infektionen. Dette skal ske både før og efter korrektionen.

Ulempen ved dette værktøj er den relative smerte ved proceduren. Ikke alle piger er villige til at tolerere metodisk træk af hår på et sådant ømt område af ansigtet. Derudover bliver det nødt til at udholde i lang tid, fordi hårene fjernes en efter en. Men alle disse ulemper kan elimineres. Bedøvelse af overfladen af ​​huden vil vise sig med en speciel gel eller fløde, og hurtigere processen vil vise sig efter nogle få sådanne procedurer. Faktisk vil med korrektion med pincet med et minimum af tid med fremkomsten af ​​dygtighed og dygtighed.

tråd

Denne metode til hårfjerning er den ældste. Dette værktøj er billigere og billigere pincet. Men ikke alle piger vil straks kunne mestre sådan en teknik. Du skal bruge en regelmæssig tråd, hvis ender skal binde. Den resulterende "ring" skal bæres på 4 fingre af højre og venstre hånd, skubbet sammen. Drej tråden, så der dannes ca. 5 eller 10 omdrejninger i midten. Det er hos dem, at du fjerner overskydende hår. Tommelfingeren og indeksfingrene skal indsættes på begge sider af disse spoler. Korrektionsproceduren udføres mod hårvækst.

I starten virker denne metode ekstremt ubelejligt og uforståelig. Oftest blev hukning af hår med en tråd gjort i øst, det var derfra, at en sådan procedure kom. Men med due diligence vil du lære denne metode og vil hurtigt og effektivt slippe af med unødvendigt hår i ansigtet.

Denne procedure udføres oftest i saloner og ikke hjemme, da kun fagfolk skal arbejde med voks på en så følsom del af ansigtet. Imidlertid udfører nogle piger stadig vokskorrektion derhjemme uden assistance. Den største fordel ved denne metode er hastighed. På bare et par minutter kan du bringe dine øjenbryn til en virkelig perfekt tilstand. Når alt kommer til alt fjerner voksen selv umærkeligt fluffhår, hvilket gør hudoverfladen nær øjenbrynene glat og smuk.

Ulemperne ved vokskorrektion bør omfatte smertefulde proceduren, og irritation kan også forekomme. Men i betragtning af at proceduren tager et par sekunder, bliver smerten ikke en alvorlig hindring. Derudover må du ikke glemme anæstetiske cremer. Og udseendet af irritation kan forhindres ved at bruge en beskyttende olie.

Hvis du overdrager en sådan procedure til en erfaren mester, får du et glimrende resultat uden nogen konsekvenser. Samtidig vil det være nødvendigt at ty til gentagen korrektion ikke tidligere end i 2 uger, fordi virkningen af ​​voks er ret lang.

Øjenbryn tips

Det sker ofte, at den "indfødte" form for øjenbryn, givet til en pige af natur, ikke passer til hende. Dette problem står over for størstedelen af ​​det retfærdige køn. Selvfølgelig er det muligt at lade alt tage sin kurs i kampen for naturlighed, men jo senere beslutter du at fjerne denne ulempe, desto sværere vil det være. Øjenbryn formgivning er et sæt procedurer udført både hjemme og i skønhedssaloner. Det omfatter korrektion, modellering og maling af øjenbryn. Hver fase i sin egen vanskelighed, så du skal svede, før du opnår det ønskede resultat!

Hvad er de perfekte øjenbryn?

Desværre er der ingen universel mulighed for at arrangere øjenbryn. Formularen er valgt ud fra en persons individuelle egenskaber, nemlig: størrelsen af ​​hans træk, formen af ​​hans ansigt.

Som i tøj er opgaven hos mesteren, der arbejder med øjenbryn, at fremhæve, hvad der er falmet og at skjule fejlene:

 1. Ofte bliver pigerne ked af at tænke på, at de har en stor næse. Denne visuelle effekt er skabt ved at fremhæve næsen på baggrunden af ​​resten af ​​ansigtet. Hvis du fokuserer på øjenbrynene, ser det ud til at næse er mindre. Derfor anbefales det at klienter med store funktioner ikke trækker deres øjenbryn ud.
 2. Men på de små smalle ansigter ser tykke og mørke øjenbryn meget specifikke ud. For ikke at se ud som en Goryanka-kvinde fra Gamzatovs digt, er det bedre at tegne dine øjenbryn på én gang og give dem en smal form og en bøjning.
 3. Piger med en oval ansigtsform passer lige med øjenbryn eller med en lille bøjning.
 4. Øjenbryn med en klar bøjning er godt kombineret med et rundt ansigt. Det bør ikke være skarpt, men mærkbart.
 5. Hvis ansigtsformen er trekantet, skal øjenbryn være af mellemtykkelse med en let glat bøjning.

Øjenbryn reparation

Mange mennesker har beskadigede områder på deres øjenbryn. Ansigtshuden er tynd, og derfor kan det til tider ikke være et spor af en lille ridse over tid.

Sådanne ar (eller bare hylder af hud, hvor håret ikke vokser) ødelægge den visuelle opfattelse. Der er flere muligheder for at slippe af med denne sygdom:

 1. Øjenbryn tatovering. Selvfølgelig har denne mulighed sine ulemper: så vil det være svært at ændre formen, tatoveringerne mister deres lyse farve med tiden. Imidlertid holder tatoveringen permanent skyggen, vaskes ikke af med vand, og sparer dermed tid i form af makeup.
 2. Permanent eller semipermanent. Teknikken består i at anvende en speciel maling til de beskadigede områder, som ikke slettes i lang tid. Malingen varer i omkring en måned, den kan påføres på arene i modsætning til tatoveringen, som ikke anbefales at anvendes på sådanne områder.
 3. Gør øjenbryn med henna handlinger efter samme princip som permanent. Den største fordel ved henna er i naturlig oprindelse. Det giver også øjenbryn og farvet hud en naturlig rødlig farve, hvis du ikke har valgt en mørk farve.

Henna dekoration: anbefalinger

 1. I modsætning til den allergivenlige semi-permenent kræver henna en allergitest. Påfør huden på ørepræparatet i 24 timer og proceduren. Hvis huden ikke opstår, er allergi til stede. Bag øret er det øverste lag af huden ekstremt følsomt, så testen skal udføres der.
 2. Henna er meget smuk, så hvis du tænker på, hvordan du gør øjenbrynene hjemme, skal du ikke glemme at beskytte alle overflader. Ellers får udsmykningen ikke kun dine øjenbryn, men sandsynligvis hele badeværelset.
 3. Anvend ikke stoffet på beskadiget hud og øjenvipper.
 4. Brug kun frisklavet blanding.

Øjenbryn formgivning: korrektion træning

Du kan rette øjenbryn på flere måder:

 1. Velkendt for alle, der popper øjenbryn med pincet. Hurtig, ikke arbejdskrævende, men efter 4-5 dage forsvinder resultatet, det er nødvendigt at gentage proceduren.
 2. Tripping - øjenbrynskorrigeringstråd. Ikke så smertefuldt som plukning, mindre irriterende for huden. Resultatet vil dog også forsvinde om 4-5 dage.
 3. Epilation voks. Påfør en strimmel voks, vent på at hærde og rive sammen med hårene. Resultatet er længere, effektivt, hvis du ikke har plukket dine øjenbryn i lang tid. Ellers vises de friske hår den næste dag, fordi du ikke rive dem ud ved hjælp af voks. Dyrere end andre typer rettelser.

Hvis alt er klart med epilering og tweaking, så hvad med triding? Hvis du er interesseret i øjenbryndekorationer, kan videoen hjælpe dig med at lære at rette øjenbrynene korrekt sammen med en tråd:

Haircut eller kemisk styling?

Øjenbryns hår vokser ikke altid i den rigtige mængde og i den rigtige retning. For at løse dette problem er det nødvendigt at handle på samme måde som med håret på hovedet: enten stablet eller skåret.

Haircut - en hurtig måde at slippe af med krøllede hår. Hvis du ikke gør dette, vil dine øjenbryn se slurvet ud, uanset hvordan du plukker dem.

For at klippe øjenbryn, skal du kæbe hårene opad med en lille kam, og så forsigtigt gå langs med en saks.

Kemisk styling er den samme hårretting. Du behøver ikke at skære dem, de vil ligge jævnt i nogen tid.

Selvfølgelig, hvis du beslutter dig for et hårklipp, skal du sandsynligvis regelmæssigt trimme øjenbrynene. Dette er dog en sikrere procedure, i modsætning til kemisk styling, som ødelægger håret. Argumentet kan også gives varigheden af ​​procedurens virkning. Lad dem klippe deres hår og skal, men ikke mere end en gang om ugen, mens effekten af ​​kemisk styling varer 1,5-2 uger, og selve teknikken er meget mere arbejdskrævende.

Øjenbryn farvning

Måske skal du starte med farve. Øjenbryn bør kombineres ikke kun med hårfarven, men også med hudens farve. Kastanje farve ser meget smukke ud med samme hårfarve eller rødfarve, men kun på retfærdig hud. Hvis du er heldig at solbade på havet, vær ikke bange for at male dine øjenbryn i en rigere nuance - alt bedre end når de smelter sammen med ansigtet.

Vær ikke ked af damer med gråt hår, fordi sølvhåret åbner for dem et nyt perspektiv, nemlig grå hår på øjenbrynene. Hvis du maler dem omhyggeligt, vil det vise sig meget dårligt.

For sjældne øjenbryn passer en blyant. Det er nødvendigt at anvende streger på hårets vækst og derefter børste med en børste. Hvis du ønsker at visuelt samle de øjenbryn, fremhæve bunden af ​​en mørkere nuance, og en lighter - tip til visuel afstand, tværtimod, sætter fokus på spidsen, hvilket gør det lettere basen.

Generelle anbefalinger

 1. Hvis du er stolt ejer af følsom hud, skal du ikke glemme at blødgøre hårene med vanddamp eller særlig kosmetik, før du plukker. Vælg også bløde pincet: det bør ikke ridse huden og let greb hårene.
 2. Ofte nybegyndere til udsmykningen tendens til at kopiere nogle populære form, ikke vide hvordan man arrangerer øjenbryn derhjemme. Hvis din ansigtstype bøjes for at bøje, skal øjenbrynets højeste punkt være placeret over øjets yderste spids, og øjenbrynens længde er begrænset af en linje trukket gennem næsens vinge og yderspidsen af ​​øjet.
 3. Øjenbryn formning er en vanskelig proces, der kræver erfaring. Fra første gang vil det sandsynligvis ikke være muligt at gøre dette (og for nogle mennesker fra det tiende er det svært). Hvis du beslutter dig for at trække øjenbrynene om morgenen, har det travlt med at være forsinket til arbejde, er det bedre at opgive ideen om at prøve noget nyt. Pluck øjenbryn med pincet, selvfølgelig mere smertefuldt, men hurtigere.
 4. Før du farger øjenbrynene, så prøv at give dem en form med skygger. Prøv forskellige vinkler og fliser, vælg selv det mest egnede. Skynd dig til noget - sandsynligvis skal du gå med en given form i mindst en måned.
 5. Hvis du forventer, at malingen varer lang tid, skal du undgå at vaske det malede område, når du vasker. Mest sandsynligt vil der ikke være nogen reaktion på vandet, men specielle vaske tonics, der tager sigte på at rense porerne, kan reducere malingens holdbarhed betydeligt.
 6. For begyndere, der ikke ved hvordan man tegner øjenbryn straks rådes til nøje angive omfanget af det arbejde øjenbryn blyant i tilfælde af plukning, og i tilfælde af maleriet. At skygge eller slette det er ikke svært, men du vil være roligere for dine øjenbryners integritet.
 1. Dine øjne bliver mere udtryksfulde. Den klare øjenbrynfarve tiltrækker opmærksomhed, hvilket betyder at dit udseende bliver uimodståeligt.
 2. Øjenbryn med lige længde skjul asymmetrien af ​​øjnene og næsefløjene.
 3. Store ansigtsegenskaber bliver mindre synlige.

Hvad er den bedste måde at lave øjenbryn på: hjemme eller i salonen?

Har øjenbryn i hjemmet en række mærkbare fordele: Du behøver ikke at gå hvor som helst, du kender alle værktøjerne, du steriliserer dem selv, du køber højkvalitetsmaling, fordi du vælger det selv og ikke sparer, og du bruger så meget tid som du har brug for, og du får den dyrebare oplevelse af en make-up kunstner i sin sparsel. En anden væsentlig fordel er gratis. Selvfølgelig, for malingen og "udstyr" du bliver nødt til at skallen ud en pæn sum, men alle de ejendele, du kan i fremtiden blive brugt mere end én gang, og til master job, du ikke behøver at betale, fordi alt er gjort på egen hånd.

Registrering i kabinen vil koste dig mindre med tiden. Med alle de forventninger proceduren tager højst 30-45 minutter, og salonen du besøge en gang hver 2-3 uger, mens derhjemme, kan du lider mere end en time, hvilket sikrer nøjagtighed. Men glem ikke, at du stadig skal komme til salonen! Den gennemsnitlige pris for proceduren i salonen er 600 rubler, så din session kan ikke betale sig, selvom resultatet er glattere end hjemme.

7 tips til at lave perfekte øjenbryn derhjemme - til dig selv

Hver kvinde vil have perfekte øjenbryn. Fordi en korrekt udvalgt øjenbrynsform for en kvinde er en mulighed for at skygge øjnernes skønhed, for at rette udseendet af udseendet og endda ansigtet for at distribuere accenter i udseende. Så lad os lave perfekte øjenbryn i hjemmet selv!

Hvilke hemmeligheder du behøver at vide til smukke øjenbryn bliver et andet højdepunkt i dit billede?

Tip 1. Bestem banen for øjenbryn form korrektion.

Mange stylister rådes til at starte med en kosmetisk blyant til at tegne den smukke øjenbrynform, som du vil lave dig selv, og kun derefter fortsætte med at fjerne overskydende hår.

Pluck øjenbryn behøver ikke kun på bundkanten, men også på toppen.

Men på den øverste linje - pas på: forsigtigt fjern kun de hår, der overtræder konturens slimhed med pincet.

Tip 2. Lys billedet

Træk du hårene ud på næsen? Du kan ikke trække ud, hvis de er lette og næsten usynlige.

Men mørke hår skal fjernes - kvindens øjne skal være åbne. Lysbro uden vegetation vil hjælpe med at se mere velplejede og attraktive.

Tip 3. Sans for foranstaltning påkrævet

Som regel ser øjenbrynens naturlige form mere økologisk og behagelig ud. Men det betyder ikke, at øjenbrynerne ikke behøver at trække ud overhovedet.

Selvom du ikke vil ændre formen på øjenbrynene, er det absolut nødvendigt at følge nøjagtigheden af ​​din "indfødte" form og styre dens "bushiness".

Tip 4. Dorisovki uden fanatisme

Hvis din øjenbryn af en eller anden grund er langt fra ideel: De ser for sjældne eller lyse ud og skaber ikke den nødvendige kontrast på dit ansigt. Når du bruger sminke, skal du male dine øjenbryn med en speciel blyant (til øjenbryn eller øjnene).

Brug hårteknikken. Det vil sige lave korte streger i retning af dine "indfødte" hår. Se på billedet nedenfor.

Men vær ikke for ivrig, ellers i sidste ende bliver "øjenbryn" af øjenbrynene genstand for stolthed til et motiv for latterliggørelse.

Tip 5. Respekter proportionerne i forfølgelsen af ​​standarden

Der er ideelle proportioner, som bør overvejes, når du korrigerer formen på øjenbrynene.

For eksempel bør begyndelsen af ​​banebroen tage samme linje med næsekanten og det indre hjørne af øjet.

Den højeste del skal være placeret diagonalt med næsens vinge og øjenlæren, og øjenbryn skal ende diagonalt fra næsens vinge til øjets kant.

Tip 6. Vi udelukker os fra reglerne og eksperimentet: Hvordan vælger du øjenbrynens form

Stylister påpeger, at kun en øjenbrynform er ideel til hver ansigtsform.

Selvfølgelig kan du eksperimentere, fordi hver regel har sine egne undtagelser.

Og kvinder med en oval ansigtsform er undtagelsen, da enhver form for øjenbryn passer til dem:

Men klumpede damer bør give fortrøstning til høje øjenbryn med en kort skarp spids.

På et rektangulært ansigt ser lige øjenbryn harmonisk ud uden udtalt stigninger.

Et trekantet ansigt vil dekorere det afrundede og lange øjenbryn.

Øjenbryn på et firkantet ansigt skal formes med en høj løft, men deres længde skal være endnu mindre end for kvinder med en oval ansigtsform.

Eksperimentelle tip: Hvilken form for øjenbryn er det rigtige for dig

For at gøre dine øjenbryn til den rigtige form hjemme og uafhængigt, udfør flere eksperimenter for hver valgt øjenbrynform. Medmindre du selvfølgelig er interesseret.

Metode "5 trin":

 1. Efter at have lagt fundamentet på ansigtet, så prøv at "skjule" dine øjenbryn så meget som muligt. Bare dække dem med et tykkere lag af tone (rolig, du lærer bare, hvilke former for øjenbryn der passer til dig).
 2. Så pulver hele ansigtet.
 3. Gør dine øjenvipper ud.
 4. Du kan lave en lille eyeliner, hvis du bruger den i din make-up.
 5. Og nu begynder du at "designe" dine nye øjenbryn, som du selv vil prøve:
  • Tegn en pandeform
  • fyld det med "hår" ved hjælp af en øjenbryn eller øjen blyant,
  • Lav en baggrund med en børste eller applikator.
  • og værdsætter dit øjenbryn design!

Hvad siger du? Passer denne øjenbryn form dig til? Er dit udseende mere udtryksfuldt?

Hvis NEJ - skyll din "kunst" og gentag 5 trin.

Hvis JA - fantastisk! Ønsker du at vælge en anden øjenbryn form i din samling?

Tip 7. Den lille hemmelighed af den perfekte form af øjenbrynene

Hvis du bruger pile i din øjenmakeup, klare eller fjer, skal linjen på din øjenbryn ende med niveauet for pilens ende.

Ellers vises dine øjenbryn kort, og billedet er ufærdigt. Og din samtalepartner vil have følelsen af ​​at "noget mangler" i dit ansigt...

For at bringe dine øjenbryn i perfekt stand, er det fornuftigt at tilmelde dig en specialist i korrektion. Han vil kunne vurdere, hvor godt din nuværende øjenbryn form ser ud, og hvad der kan gøres for at forbedre det.

Også en ekspert vil give råd om øjenbryn makeup, som vil bidrage til at se endnu lysere og mere spektakulære end før.

Sådan bruger du disse tips og hvad du skal tilføje fra dig selv, selvfølgelig bestemmer du...

Af den måde, kære læser, hvordan kan du lide disse pigers øjenbryn på billedet nedenfor? Hvad tror du: Hvor korrekte er hver øjenbryn?

Skriv i kommentarerne din mening: under hvilket nummer er virkelig perfekte øjenbryn:

Jeg ønsker dig skønhed og ømhed i enhver alder!

Tak for din opmærksomhed!

 1. Skriv dine spørgsmål, meninger, forslag og forslag - i kommentarerne!
 2. Og klik på knapperne på sociale netværk! Måske søger nogle af jeres kvinders venner dette emne, så hjælp dem!

En gave til dig

Download to værktøjer til din makeup:

1) CHECK SHEET på foryngende makeup.

Han vil hjælpe dig i processen med din makeup, gå ikke glip af vigtige hemmeligheder og chips.

2) Bogen "Sådan vælger du mascaraen, hvis du er til fordel for..."

Og du vil lære at nemt vælge forskellige typer mascara, der passer til dine øjenvipper.

Resultatet er smukke, bløde og naturlige øjenvipper!

Skal jeg trække håret ud på kindbenet

Sådan barberes for første gang