Hvordan man vælger en god øjenbryn pincet

Ansigts harmoni og skønhed afhænger stort set af øjenbrynene. Deres pæne form gør et velplejet hele ansigt.

Øjenbryn kan gøre en kvinde yngre, visuelt rette ansigtets form og endog helt ændre sit udtryk. Hemmeligheden ved den ideelle form er en velegnet pincet til øjenbryn.

Hvordan vælger pincet

I dag på det kosmetiske marked kan du finde mange forskellige pincet. Før du køber er det nødvendigt at bestemme det materiale, hvor værktøjet er lavet. Der er metal og plast pincet. Beauticians anbefales at vælge pincett i rustfrit stål. Dette materiale indeholder ikke skadelige urenheder, er praktisk til desinfektion og er holdbar. Selv gode plastpincetter vil svigte ret hurtigt.

Formen af ​​værktøjet kan være to loddet til den ene ende af pladen eller saksen. Sidstnævnte er ikke praktisk til lang plukning, men det kan være praktisk, hvis du kun skal fjerne nogle få regrown hairs.

Pas nu på produktets kanten. I sin form kan følgende pincet skelnes:

I dette tilfælde afhænger valget helt af hårets tykkelse og egenskaberne af deres struktur. Hvis hårene er grove og vanskelige at fjerne, er det værd at stoppe valget på et lige eller skråt instrument. Han håndter ikke kun de hårdeste hår, men hjælper også med at skabe den perfekte form af øjenbrynene.

Pegede pincet anbefales til ejere af tykke øjenbryn. Med det kan du nemt fange små hår vokser. Også sådanne pincet vil være bekvemt for dem, der lige er begyndt at lære at selvplukke øjenbryn.

Hvis du har brug for en detaljeret øjenbrynskorrektion, eller hvis du vil fjerne indgroede hår, skal du vælge pincett med tynde kanter (de såkaldte "nålformede" pincett).

Automatiske øjenbrynpincetter bliver stadig mere populære. Han har en temmelig vanskelig mekanisme: arbejder pincet er inde i designet, som skubber det efter indfangning af det nødvendige hår. Dette gør plukning hurtigere og mindre smertefuldt. Men et sådant design af pincet er ikke egnet til alle. For vellykket arbejde kræver forudgående praksis, ellers kan plukningsprocessen være meget lang.

Ofte inde i instrumentet er en baggrundsbelysning. Ved første øjekast synes dette meget praktisk. Det antages, at en yderligere lyskilde vil lette plukningsprocessen og hjælpe med at identificere individuelle hår, der skal fjernes. Men i praksis er sådanne pincet kun egnet til detaljeret korrektion. Under en lang procedure bliver øjnene hurtigt trætte af det lyse lys.

Når du har besluttet, hvilket værktøj du har brug for, skal du bruge følgende tips.

 1. Tag pincetten i hånden og prøv at presse den. Sørg for, at den passer behageligt i din hånd og ikke forårsager ubehag;
 2. Overvej omhyggeligt dens overflade. Det skal være helt glat og niveau;
 3. Køb værktøjer i professionelle butikker, hvor de giver detaljerede råd og der er mulighed for efterfølgende skarphed.

Der er ingen konsensus om, hvordan de bedste øjenbrynpincetter ser ud. Hver kvinde bør gøre en indsats for at finde hendes perfekte pincet, baseret på funktionerne i hendes øjenbryn og hendes egne ønsker. Øvelse viser, at du i de fleste tilfælde har brug for flere pincet: en lige eller skråkant for at give form og den anden med skarpe og tynde kanter for at fjerne enkelte hår.

Hvordan man bruger pincet?

Når du har lært, hvordan du vælger pincet til øjenbryn, kan du fortsætte til korrektionen. Vask dine hænder, før du starter proceduren. Glem også at desinficere din hud og instrument med alkohol lotion. Arbejd med begge hænder: Stram huden forsigtigt, og den anden presser pincettene tæt. Denne teknik gør det muligt at reducere korrektionen.

Forsøg ikke at få fat i et par hår. Dette vil ikke kun øge smerten, men også gøre det uønskede resultat mere sandsynligt.

Hvis du står over for et problem med indgroet hår, rumple huden og behandle den med en skrubbe. Brug derefter pincet med skarpe kanter og tag forsigtigt et hår op. For at undgå gentagelse af denne situation skal du altid fjerne håret kun i retning af deres vækst og regelmæssigt exfoliere huden.

Hvis du regelmæssigt trækker hår med pincet, vil du hurtigt bemærke, at de enkelte hår har bremset sig. Af denne grund er det vigtigt at straks vælge den rigtige form for øjenbrynene. Da forandringen i form normalt tager lang tid og kræver stor indsats.

Pincet liv og mulig skade

Livstiden til kvalitetspincetter er ikke begrænset. For at undgå brud skal du følge et par enkle regler:

 • Tab ikke pincet;
 • Opbevar den i speciel emballage
 • Tør efter hver brug med Miramistin eller et andet desinfektionsmiddel.

Men selv med passende pleje, falder pincet til plukning af øjenbryn i sidste ende. Hvis han ikke kan få fat i enkelte hår eller trække dem ud, så er han sandsynligvis stump. Sådan beskadigelse er let at klare selv. Hvordan man skærper øjenbrynpincetter? Gnid forsigtigt spidserne på emery papiroverfladen. Derefter vil værktøjet være klar til at arbejde igen.

Kontakt om muligt en professionel værktøjssnitter. Glem ikke at gøre det en gang om 6 måneder, du kan bruge de samme pincetter i mange år.

Øjenbrynskorrektion uden pincet

Plukkende øjenbryn med pincet er utvivlsomt den mest tilgængelige og nemme måde at selvkorrigere øjenbryn på. Men i tilfælde hvor dine yndlingspincetter brød, kan du bruge andre metoder.

Hvordan trækker du ud øjenbryn uden pincet?

 1. Korrektion ved hjælp af en tråd giver dig mulighed for at skabe en ideel form, men det er næsten umuligt at udføre proceduren selv uden den rigtige oplevelse;
 2. Ved hjælp af trimmeren kan du klippe øjenbrynene for at skabe en smuk form uden at plukke. Denne metode er velegnet til kvinder med meget følsom hud eller lav smerte tærskel;
 3. En øjenbryn epilator er ganske populær, men denne korrektion har betydelige ulemper: indvækst af fjernet hår, procedurens varighed og dets ømhed;
 4. Øjenbrynskorrektion ved hjælp af voks anbefales heller ikke alene. Korrekt anvende og fjerne voksstrimler kan kun professionel kosmetolog.

Uanset om du foretrækker at kontakte en kosmetolog eller gøre øjenbrynskorrektion selv, er højkvalitets og komfortable øjenbrynpincetter et uundværligt værktøj, som hver kvinde har brug for. Det giver dig mulighed for hurtigt og smertefrit at løse problemet med genopbyggede hår og give billedet et komplet og harmonisk udseende.

Skarphed pincet: hvordan man gør det høj kvalitet?

Højkvalitets skarphed pincett Lash Maker
Alle mestere bryr sig om deres instrument: det kan ikke kun lette eller tværtimod komplicere arbejdet, men også direkte påvirke kvaliteten af ​​resultatet. For en lashmaker er hovedassistenten pincet. Som regel for øjenvipper forlængelse, bruger lashmakers to typer pincet: lige og L-formet til volumen forlængelse. Pincetten lavet af medicinsk stål betragtes som den højeste kvalitet. Dette værktøj er ikke billigt, og du vil ofte ikke ændre det, så du bør behandle det grundigt og vedligeholde det korrekt. Pincet er ikke kun sløvet over tid. Skibsføreren kan ved et uheld beskadige det: slip det, ramt det med en svamp på et hårdt genstande, efterlad lim osv. På lesh maker forums deler mastrene deres oplevelser, da de selvkorrigerer værktøjet. Faktisk kan du forsøge at skærpe pincet derhjemme. Til dette formål er der normalt brugt sandpapir, som lægges på en flad hård genstand (for eksempel en metallinie).

Vil du skærpe dine pincet? Så du HER!

Alt om øjenbrynpincetter

Øjenbrynpincet - et værktøj, der kræves af hver øjenbrynskorrektionsspecialist, og enhver kvinde skal have tang i hendes arsenal. Evnen til at give øjenbrynene den ideelle form afhænger mere af mesterens professionalisme end på værktøjet. Men at arbejde med stumpe pincet, der ikke tager fat i håret og ridser huden, bliver en komplet straf.

Hvad er forskellige pincet

De fleste øjenbrynpincetter har en lignende form og omtrent samme længde. De adskiller sig hovedsageligt i form af arbejdskanten og det materiale, de er fremstillet af. Pincet af forskellige plastmaterialer, metallegeringer og rustfrit stål sælges i butikker og onlinebutikker. Uanset om du køber pincet til arbejde eller personlig brug, skal du kun vælge rustfrit stål.

Plastpincetter kan indeholde giftige stoffer, som gennem huden eller med indåndet luft vil fordøje kroppen langsomt. Kniplinger af en legering af ukendt sammensætning er også et tvivlsomt valg. Afhængigt af legeringens sammensætning og metoden for dens produktion kan sådanne værktøjer blive rustne, hurtigt kedelige, bøje. Ved regelmæssig desinfektion vil de blive ødelagt af korrosion. Det bedste valg er værktøjer lavet af austenitisk klasse 12x18H10T strukturelt stål. De har en høj korrosionsbestandighed, må ikke rustes med langvarig kontakt med vand, modstå udsættelse for ætsende medier, tjene i lang tid og skarpe godt. Denne stålkvalitet bruges til at lave en række medicinske instrumenter, herunder pincet.

Da geometrien af ​​pincet til professionel og personlig brug er den samme, købes de bedst i specialbutikker, der sælger produkter til skønhedssaloner. Selv i sådanne butikker kan priserne på værktøjer variere meget. Hvis du ser 2 praktisk talt identiske pincetter af samme producent, der adskiller sig i omkostningerne med 1,5-2 gange, tyder dette på, at en billigere forekomst er lavet af lavere kvalitet stål, der indeholder mikrofoner eller stålet er billigere måde og er mindre holdbar, blødere. Sådanne pinsetter fejler hurtigere. I tilfælde af et utilsigtet fald, fra en højde på 20 cm, stopper hårene normalt. Når du forsøger at skærpe, danner de en ujævnt kant med finner. Faktisk er de ikke genstand for skærpning.

Udvælgelse af pincet i form af arbejdskant

Typer af pincet er bestemt af:

 • stål, hvorfra det fremstilles
 • Instrumentets geometriske form (den skal ligge komfortabelt i hånden, ikke glide ud, i virkeligheden bør pincetten være en forlængelse af mesterens hånd);
 • Elasticitetsgrader ved kompression (tilslutning af enderne);
 • forkanten af ​​arbejdskanten
 • Skæringsmetoden, som skal være på begge sider med pincet med en bred kant (hvis det ønskes, kan du skarpe med reparations- og vedligeholdelsesværktøjet eller dig selv).

Mekaniske pincett til øjenbryn produceret med 4 former for arbejdskant:

 • lige bred
 • tilbøjelig bred
 • indsnævret;
 • nåleformede.

Der er også automatisk type pincet. Det er et inddrageligt design. Den inddragelige del bruges til at tage fat i et hår, hvorefter det trækker sig ud og trækker et hår ud. Denne procedure giver ingen smertefulde fornemmelser, men kan kun udføres af en mester. Det er yderst ubelejligt for dem at selvstændigt justere formen på øjenbrynene.

Nogle mekaniske tang er lavet med lys. På værktøjet installere en lille LED lommelygte, som skal hjælpe med at se bedre hår. I praksis er effekten af ​​en sådan belysning ubetydelig. Baggrundslyset er tydeligt synligt i mørkede rum, i lyst oplyste rum er det næsten umærkeligt. Det er strengt forbudt at anvende sådanne apparater i saloner, da de ikke kan gennemblødes i en antiseptisk opløsning og steriliseres i en ultraviolet lampe, specielt desinficeret i en autoklave, som kan forårsage infektion med virale, svampe og parasitære sygdomme, herunder HIV, alle hepatitisstammer osv.

Lige, bred hæm er god til hurtig justering af tykke øjenbryn med tykt hår, men giver ikke mulighed for en detaljeret undersøgelse af øjenbrynene.

Skrå kant passer til alle typer øjenbryn. Det er praktisk at bruge både erfarne mestere og begyndere.

Den indsnævrede kant er mest velegnet til arbejde med meget fine hår.

De nålformede tænger er universelle, med lidt fingerfærdighed, som de giver dig mulighed for hurtigt, smukt og smertefrit at rette eventuelle øjenbryn til både klienten og sig selv.

Tips til at hjælpe dig med at vælge de rigtige øjenbrynpincetter:

Gør øjenbrynene hjemme

Hvis du aldrig har været involveret i udvælgelsen af ​​blanketten og fjernelse af overskydende hår, er det bedre at kontakte en professionel. Guiden hjælper dig med at vælge geometrien på øjenbrynene, der bedst understreger din skønhed, gør dit ansigt ekspressivt, giver anbefalinger til pleje og pålægning af makeup.

Hvis du kun har brug for at justere de voksne hår, og du har en vis færdighed, kan du selv fjerne uønskede hår. Køb straks professionelle pincet. Der er ingen grundlæggende forskel i designet mellem professionelle og husholdnings tang, men det er meget mere praktisk for en professionel at arbejde, de er af høj kvalitet og holdbar. Når det bruges individuelt, varer det mere end et år.

Vælg formen af ​​tang og geometrien på arbejdskant, så det er bekvemt for dig at gribe et hår ad gangen og trække det ud i retning af vækst. Den mest ubehagelige - med en lige bred kant. Ved smertefri behandling skal du tage den nålformede. Til selvbetjening vælger mange pincett med en konisk eller konisk kant.

Pleje pincet

Selv om pinchet synes at være den enkleste armatur, kræver det også ordentlig pleje. For at kunne tjene det længe og smidigt skal du følge en række regler.

 • Tænger kan ikke tabes: falder forårsager beskadigelse af arbejdskant. Ofte, efter et fald, selv fra en lav højde, bliver pincet ubrugelig.
 • Før første brug og efter hver brug vaskes tængerne under rindende vand med vaskemiddel, nedsænket i en antiseptisk opløsning. Hvis værktøjet bruges af en person, er der 10 minutter i en 0,05% opløsning af chlorhexidin Bigluconate nok, at pincetterne ikke har et næringsmedium til mikroorganismerne. Efter at instrumentet er taget ud, tørres forsigtigt og opbevares i en ren sag eller en specielt udpeget boks.

I kabinen er anordningen nedsænket i en opløsning af et stærkt antiseptisk middel, f.eks. "Optimax" (koncentrationen og tiden for opløsningen er foreskrevet i instruktionerne og afhænger af det specifikke middel).

Efter opløsningen sendes tangen til sterilisatoren, hvor de forbliver til næste brug.

 • Pincet skal skærpes i tide. Skæringsplanen afhænger af hyppigheden af ​​brugen. I saloner, hvor proceduren er i stor efterspørgsel, justerer de skærpningen en gang i 2-3 måneder alene eller hos mesteren. Individuelle pincet kan skærpes. Gør det 1 gang i 6-7 måneder, ved hjælp af en elektrochechetochka med en dyse til saks. Med sin hjælp kan du runde for skarpe hjørner.
 • Hvis du bærer øjenbrynpincetter i en håndtaske, skal du sørge for, at arbejdskanten er beskyttet af en hætte, og tangene placeres i en praktisk sag, som beskytter den mod beskadigelse og forhindrer pincetten i at ødelægge posen og genstande inde i den.

Se også: Sådan vælges de bedste øjenbrynpincetter (video)

Sådan skærpe øjenbrynpincetter hjemme

Alt om øjenbrynpincetter

Øjenbrynpincet - et værktøj, der kræves af hver øjenbrynskorrektionsspecialist, og enhver kvinde skal have tang i hendes arsenal. Evnen til at give øjenbrynene den ideelle form afhænger mere af mesterens professionalisme end på værktøjet. Men at arbejde med stumpe pincet, der ikke tager fat i håret og ridser huden, bliver en komplet straf.

VIGTIGT! For nylig var der en præsentation af et nyt værktøj til vækst af øjenvipper og øjenbryn. 100% hjemmebrug. Vores læsere kontrollerede det på sig selv. Du kan se resultatet selv... Læs mere >>>

Hvad er forskellige pincet

De fleste øjenbrynpincetter har en lignende form og omtrent samme længde. De adskiller sig hovedsageligt i form af arbejdskanten og det materiale, de er fremstillet af. Pincet af forskellige plastmaterialer, metallegeringer og rustfrit stål sælges i butikker og onlinebutikker. Uanset om du køber pincet til arbejde eller personlig brug, skal du kun vælge rustfrit stål.

Plastpincetter kan indeholde giftige stoffer, som gennem huden eller med indåndet luft vil fordøje kroppen langsomt. Kniplinger af en legering af ukendt sammensætning er også et tvivlsomt valg. Afhængigt af legeringens sammensætning og metoden for dens produktion kan sådanne værktøjer blive rustne, hurtigt kedelige, bøje. Ved regelmæssig desinfektion vil de blive ødelagt af korrosion. Det bedste valg er værktøjer lavet af austenitisk klasse 12x18H10T strukturelt stål. De har en høj korrosionsbestandighed, må ikke rustes med langvarig kontakt med vand, modstå udsættelse for ætsende medier, tjene i lang tid og skarpe godt. Denne stålkvalitet bruges til at lave en række medicinske instrumenter, herunder pincet.

Da geometrien af ​​pincet til professionel og personlig brug er den samme, købes de bedst i specialbutikker, der sælger produkter til skønhedssaloner. Selv i sådanne butikker kan priserne på værktøjer variere meget. Hvis du ser 2 praktisk talt identiske pincetter af samme producent, der adskiller sig i omkostningerne med 1,5-2 gange, tyder dette på, at en billigere forekomst er lavet af lavere kvalitet stål, der indeholder mikrofoner eller stålet er billigere måde og er mindre holdbar, blødere. Sådanne pinsetter fejler hurtigere. I tilfælde af et utilsigtet fald, fra en højde på 20 cm, stopper hårene normalt. Når du forsøger at skærpe, danner de en ujævnt kant med finner. Faktisk er de ikke genstand for skærpning.

Vigtige redaktionelle råd

Hvis du vil forbedre din hårs tilstand, skal du være særlig opmærksom på de shampooer, du bruger. Den skræmmende figur - i 96% af de populære mærker af shampoo er komponenter, der forgifter vores krop. De vigtigste stoffer, som skyldes alle problemerne, er mærket på etiketterne som natriumlaurylsulfat, natriumlaurethsulfat, cocosulfat, PEG. Disse kemiske komponenter ødelægger krøllens struktur, håret bliver skørt, taber elasticitet og styrke, farven falmer. Men det værste er, at disse ting kommer ind i leveren, hjertet, lungerne, akkumuleres i organerne og kan forårsage kræft. Vi råder dig til ikke at bruge de produkter, hvor denne kemi er placeret. For nylig gennemførte eksperter fra vores redaktionelle medarbejdere en analyse af sulfatfrie shampooer, hvor førsteparten blev taget af midlerne fra Mulsan Сosmetic. Den eneste producent af helt naturlig kosmetik. Alle produkter er fremstillet under strenge kvalitetskontrol og certificeringssystemer. Vi anbefaler at besøge den officielle onlinebutik mulsan.ru Hvis du tvivler på din kosmetiks naturlighed, skal du kontrollere udløbsdatoen, den bør ikke overstige et års opbevaring.

Udvælgelse af pincet i form af arbejdskant

Typer af pincet er bestemt af:

 • stål, hvorfra det fremstilles
 • Instrumentets geometriske form (den skal ligge komfortabelt i hånden, ikke glide ud, i virkeligheden bør pincetten være en forlængelse af mesterens hånd);
 • Elasticitetsgrader ved kompression (tilslutning af enderne);
 • forkanten af ​​arbejdskanten
 • Skæringsmetoden, som skal være på begge sider med pincet med en bred kant (hvis det ønskes, kan du skarpe med reparations- og vedligeholdelsesværktøjet eller dig selv).

Mekaniske pincett til øjenbryn produceret med 4 former for arbejdskant:

 • lige bred
 • tilbøjelig bred
 • indsnævret;
 • nåleformede.

Der er også automatisk type pincet. Det er et inddrageligt design. Den inddragelige del bruges til at tage fat i et hår, hvorefter det trækker sig ud og trækker et hår ud. Denne procedure giver ingen smertefulde fornemmelser, men kan kun udføres af en mester. Det er yderst ubelejligt for dem at selvstændigt justere formen på øjenbrynene.

Nogle mekaniske tang er lavet med lys. På værktøjet installere en lille LED lommelygte, som skal hjælpe med at se bedre hår. I praksis er effekten af ​​en sådan belysning ubetydelig. Baggrundslyset er tydeligt synligt i mørkede rum, i lyst oplyste rum er det næsten umærkeligt. Det er strengt forbudt at anvende sådanne apparater i saloner, da de ikke kan gennemblødes i en antiseptisk opløsning og steriliseres i en ultraviolet lampe, specielt desinficeret i en autoklave, som kan forårsage infektion med virale, svampe og parasitære sygdomme, herunder HIV, alle hepatitisstammer osv.

Lige, bred hæm er god til hurtig justering af tykke øjenbryn med tykt hår, men giver ikke mulighed for en detaljeret undersøgelse af øjenbrynene.

Skrå kant passer til alle typer øjenbryn. Det er praktisk at bruge både erfarne mestere og begyndere.

Den indsnævrede kant er mest velegnet til arbejde med meget fine hår.

De nålformede tænger er universelle, med lidt fingerfærdighed, som de giver dig mulighed for hurtigt, smukt og smertefrit at rette eventuelle øjenbryn til både klienten og sig selv.

Tips til at hjælpe dig med at vælge de rigtige øjenbrynpincetter:

Hvis du aldrig har været involveret i udvælgelsen af ​​blanketten og fjernelse af overskydende hår, er det bedre at kontakte en professionel. Guiden hjælper dig med at vælge geometrien på øjenbrynene, der bedst understreger din skønhed, gør dit ansigt ekspressivt, giver anbefalinger til pleje og pålægning af makeup.

Hvis du kun har brug for at justere de voksne hår, og du har en vis færdighed, kan du selv fjerne uønskede hår. Køb straks professionelle pincet. Der er ingen grundlæggende forskel i designet mellem professionelle og husholdnings tang, men det er meget mere praktisk for en professionel at arbejde, de er af høj kvalitet og holdbar. Når det bruges individuelt, varer det mere end et år.

Vælg formen af ​​tang og geometrien på arbejdskant, så det er bekvemt for dig at gribe et hår ad gangen og trække det ud i retning af vækst. Den mest ubehagelige - med en lige bred kant. Ved smertefri behandling skal du tage den nålformede. Til selvbetjening vælger mange pincett med en konisk eller konisk kant.

Pleje pincet

Selv om pinchet synes at være den enkleste armatur, kræver det også ordentlig pleje. For at kunne tjene det længe og smidigt skal du følge en række regler.

 • Tænger kan ikke tabes: falder forårsager beskadigelse af arbejdskant. Ofte, efter et fald, selv fra en lav højde, bliver pincet ubrugelig.
 • Før første brug og efter hver brug vaskes tængerne under rindende vand med vaskemiddel, nedsænket i en antiseptisk opløsning. Hvis værktøjet bruges af en person, er der 10 minutter i en 0,05% opløsning af chlorhexidin Bigluconate nok, at pincetterne ikke har et næringsmedium til mikroorganismerne. Efter at instrumentet er taget ud, tørres forsigtigt og opbevares i en ren sag eller en specielt udpeget boks.

I kabinen er anordningen nedsænket i en opløsning af et stærkt antiseptisk middel, f.eks. "Optimax" (koncentrationen og tiden for opløsningen er foreskrevet i instruktionerne og afhænger af det specifikke middel).

Efter opløsningen sendes tangen til sterilisatoren, hvor de forbliver til næste brug.

 • Pincet skal skærpes i tide. Skæringsplanen afhænger af hyppigheden af ​​brugen. I saloner, hvor proceduren er i stor efterspørgsel, justerer de skærpningen en gang i 2-3 måneder alene eller hos mesteren. Individuelle pincet kan skærpes. Gør det 1 gang i 6-7 måneder, ved hjælp af en elektrochechetochka med en dyse til saks. Med sin hjælp kan du runde for skarpe hjørner.
 • Hvis du bærer øjenbrynpincetter i en håndtaske, skal du sørge for, at arbejdskanten er beskyttet af en hætte, og tangene placeres i en praktisk sag, som beskytter den mod beskadigelse og forhindrer pincetten i at ødelægge posen og genstande inde i den.

Er du en af ​​de millioner af kvinder, der ønsker at deres øjenvipper og øjenbryn bliver længere og tykkere?

Og efter øjenvippeudvidelser er familiens tilstand forværret galt?

Og har du allerede tænkt på radikale foranstaltninger?

Det er forståeligt, fordi øjenvipper og øjenbryn er din skønhed og en grund til stolthed. Derudover er det i det mindste nu i mode. Og det faktum, at en kvinde med attraktive øjenvipper og øjenbryn ser yngre ud, er et aksiom, der ikke kræver bevis.

Derfor anbefaler vi at læse historier og anmeldelser af piger, der virkelig hurtigt lykkedes at vokse øjenvipper og øjenbryn hjemme, effektivt og uden dyre procedurer.

Se også: Sådan vælges de bedste øjenbrynpincetter (video)

Korrekt skærpning øjenbryn pincet

De forskellige værktøjer, der bruges til at gøre en kvinde attraktiv, er meget store, og blandt dem er der, herunder forskellige typer pincet. Men de mest krævede er sandsynligvis pincet til øjenbryn, med hjælp som det er muligt at give dem den rigtige form og fjerne ekstra hår.

Hvad er der brugt neglepincer

Det er klart, at denne procedure er ret smertefuld, men for det første er kvinder for deres skønheds skyld i stand til mange ofre, og for det andet gør brugen af ​​højkvalitetsværktøjer og korrekt skarpe værktøjer dig i stand til at minimere smerte og endda ubehagelige fornemmelser. Højkvalitets slibning af pincet behøves ikke mindre end skarphed manicure eller cuticle saks, hvorved der bruges ret komplekse og tidskrævende procedurer.

Men samtidig bør skarpheden af ​​et manicure instrument kun udføres ved hjælp af specialudstyr, værktøjsmaskiner og relaterede værktøjer. På den ene side kan det virke som om der ikke er tricks ved at skarpe pincet til øjenbryn, men enhver mastergameartner kan bekræfte, at kun hvis skarpheden er udført korrekt, kan pincet anvendes som beregnet med maksimal effektivitet.

Er det fornuftigt at risikere kvaliteten af ​​deres arbejde, hvilket giver værktøjet til at skærpe hjemmelavede håndværkere, selvfølgelig, brug det, men hvis man ser på prislisten på skæringscentret, kan man se, at skarphedspinde til øjenbryn koster 150 rubler og derover, afhængig af bredden på arbejdsfladen og nogle andre aspekter. På baggrund af dette er det klart, at det er meget mere rentabelt at gå til et specialiseret værksted og slippe af med eventuelle problemer.

Er det værd at risikere at overdrage skarphed til ikke-professionelle?

Kun professionel slibning sikrer høj holdbarhed af øjenbrynpincetter og selvfølgelig lethed for mesterne selv. Øjenbryn tips tip kan have:

 • Rektangulær form
 • Skarpe kanter som nåle
 • Beveled form

Afhængigt af pincettens designfunktioner varierer skarphedsmetoderne, men kun en mester, der har bestået speciel slibetræning og ved, at alle nuancer kan vide om det.

Kontakt http://zatochka-ru.ru/kontakty eller på adressen: Moskva, m. Taganskaya st. Øvre Radischevskaya, 11, s. 4, kan du passere i enhver form for værktøjsskæring, herunder øjenbrynpincetter, og kvaliteten af ​​arbejdet vil helt sikkert glæde dig.

Hvordan man vælger en god øjenbryn pincet

Ansigts harmoni og skønhed afhænger stort set af øjenbrynene. Deres pæne form gør et velplejet hele ansigt.

Øjenbryn kan gøre en kvinde yngre, visuelt rette ansigtets form og endog helt ændre sit udtryk. Hemmeligheden ved den ideelle form er en velegnet pincet til øjenbryn.

Hvordan vælger pincet

I dag på det kosmetiske marked kan du finde mange forskellige pincet. Før du køber er det nødvendigt at bestemme det materiale, hvor værktøjet er lavet. Der er metal og plast pincet. Beauticians anbefales at vælge pincett i rustfrit stål. Dette materiale indeholder ikke skadelige urenheder, er praktisk til desinfektion og er holdbar. Selv gode plastpincetter vil svigte ret hurtigt.

Formen af ​​værktøjet kan være to loddet til den ene ende af pladen eller saksen. Sidstnævnte er ikke praktisk til lang plukning, men det kan være praktisk, hvis du kun skal fjerne nogle få regrown hairs.

Pas nu på produktets kanten. I sin form kan følgende pincet skelnes:

I dette tilfælde afhænger valget helt af hårets tykkelse og egenskaberne af deres struktur. Hvis hårene er grove og vanskelige at fjerne, er det værd at stoppe valget på et lige eller skråt instrument. Han håndter ikke kun de hårdeste hår, men hjælper også med at skabe den perfekte form af øjenbrynene.

Pegede pincet anbefales til ejere af tykke øjenbryn. Med det kan du nemt fange små hår vokser. Også sådanne pincet vil være bekvemt for dem, der lige er begyndt at lære at selvplukke øjenbryn.

Hvis du har brug for en detaljeret øjenbrynskorrektion, eller hvis du vil fjerne indgroede hår, skal du vælge pincett med tynde kanter (de såkaldte "nålformede" pincett).

Automatiske øjenbrynpincetter bliver stadig mere populære. Han har en temmelig vanskelig mekanisme: arbejder pincet er inde i designet, som skubber det efter indfangning af det nødvendige hår. Dette gør plukning hurtigere og mindre smertefuldt. Men et sådant design af pincet er ikke egnet til alle. For vellykket arbejde kræver forudgående praksis, ellers kan plukningsprocessen være meget lang.

Ofte inde i instrumentet er en baggrundsbelysning. Ved første øjekast synes dette meget praktisk. Det antages, at en yderligere lyskilde vil lette plukningsprocessen og hjælpe med at identificere individuelle hår, der skal fjernes. Men i praksis er sådanne pincet kun egnet til detaljeret korrektion. Under en lang procedure bliver øjnene hurtigt trætte af det lyse lys.

Når du har besluttet, hvilket værktøj du har brug for, skal du bruge følgende tips.

 1. Tag pincetten i hånden og prøv at presse den. Sørg for, at den passer behageligt i din hånd og ikke forårsager ubehag;
 2. Overvej omhyggeligt dens overflade. Det skal være helt glat og niveau;
 3. Køb værktøjer i professionelle butikker, hvor de giver detaljerede råd og der er mulighed for efterfølgende skarphed.

Der er ingen konsensus om, hvordan de bedste øjenbrynpincetter ser ud. Hver kvinde bør gøre en indsats for at finde hendes perfekte pincet, baseret på funktionerne i hendes øjenbryn og hendes egne ønsker. Øvelse viser, at du i de fleste tilfælde har brug for flere pincet: en lige eller skråkant for at give form og den anden med skarpe og tynde kanter for at fjerne enkelte hår.

Når du har lært, hvordan du vælger pincet til øjenbryn, kan du fortsætte til korrektionen. Vask dine hænder, før du starter proceduren. Glem også at desinficere din hud og instrument med alkohol lotion. Arbejd med begge hænder: Stram huden forsigtigt, og den anden presser pincettene tæt. Denne teknik gør det muligt at reducere korrektionen.

Forsøg ikke at få fat i et par hår. Dette vil ikke kun øge smerten, men også gøre det uønskede resultat mere sandsynligt.

Hvis du står over for et problem med indgroet hår, rumple huden og behandle den med en skrubbe. Brug derefter pincet med skarpe kanter og tag forsigtigt et hår op. For at undgå gentagelse af denne situation skal du altid fjerne håret kun i retning af deres vækst og regelmæssigt exfoliere huden.

Hvis du regelmæssigt trækker hår med pincet, vil du hurtigt bemærke, at de enkelte hår har bremset sig. Af denne grund er det vigtigt at straks vælge den rigtige form for øjenbrynene. Da forandringen i form normalt tager lang tid og kræver stor indsats.

Pincet liv og mulig skade

Livstiden til kvalitetspincetter er ikke begrænset. For at undgå brud skal du følge et par enkle regler:

 • Tab ikke pincet;
 • Opbevar den i speciel emballage
 • Tør efter hver brug med Miramistin eller et andet desinfektionsmiddel.

Men selv med passende pleje, falder pincet til plukning af øjenbryn i sidste ende. Hvis han ikke kan få fat i enkelte hår eller trække dem ud, så er han sandsynligvis stump. Sådan beskadigelse er let at klare selv. Hvordan man skærper øjenbrynpincetter? Gnid forsigtigt spidserne på emery papiroverfladen. Derefter vil værktøjet være klar til at arbejde igen.

Kontakt om muligt en professionel værktøjssnitter. Glem ikke at gøre det en gang om 6 måneder, du kan bruge de samme pincetter i mange år.

Øjenbrynskorrektion uden pincet

Plukkende øjenbryn med pincet er utvivlsomt den mest tilgængelige og nemme måde at selvkorrigere øjenbryn på. Men i tilfælde hvor dine yndlingspincetter brød, kan du bruge andre metoder.

Hvordan trækker du ud øjenbryn uden pincet?

 1. Korrektion ved hjælp af en tråd giver dig mulighed for at skabe en ideel form, men det er næsten umuligt at udføre proceduren selv uden den rigtige oplevelse;
 2. Ved hjælp af trimmeren kan du klippe øjenbrynene for at skabe en smuk form uden at plukke. Denne metode er velegnet til kvinder med meget følsom hud eller lav smerte tærskel;
 3. En øjenbryn epilator er ganske populær, men denne korrektion har betydelige ulemper: indvækst af fjernet hår, procedurens varighed og dets ømhed;
 4. Øjenbrynskorrektion ved hjælp af voks anbefales heller ikke alene. Korrekt anvende og fjerne voksstrimler kan kun professionel kosmetolog.

Uanset om du foretrækker at kontakte en kosmetolog eller gøre øjenbrynskorrektion selv, er højkvalitets og komfortable øjenbrynpincetter et uundværligt værktøj, som hver kvinde har brug for. Det giver dig mulighed for hurtigt og smertefrit at løse problemet med genopbyggede hår og give billedet et komplet og harmonisk udseende.

Øjenbryn pincet

Hver kvinde ønsker at se attraktive ud. Men nogle af det retfærdige køn tiltrækker øjet og fascinerer med deres udseende, andre synes mindre smukke. Årsagen til denne opfattelse er harmoni af det kvindelige ansigt eller dets fravær. En meget vigtig rolle i dannelsen af ​​det kvindelige udseende spilles af øjenbryn, hvis pæne form gør ansigtet mere velplejet. Du kan gå til en skønhedssalon og overlade dit ansigt til en professionel mester, eller du kan selvstændigt tilpasse formen derhjemme. Under alle omstændigheder er det usandsynligt, at du opnår et perfekt resultat uden hjælp af øjenbrynpincetter.

Øjenbryn pincet - et must-have værktøj i en kvindelig kosmetik taske. Uanset om du har tykke øjenbryn eller tynd - for at opnå den perfekte form, skal du bruge pincet. Der er også andre navne på denne kosmetologiske enhed. Øjenbrynpincet - en af ​​dem.

Men på det faglige niveau betegnes dette værktøj som en raider. I starten var det en indretning til tegning, bestående af to metalsticks med en base. Afstanden mellem kanterne blev indstillet ved hjælp af et særligt scrollhjul. For yderligere 30-40 år siden brugte kvinder massivt reedfederen til at korrigere formen på øjenbrynene. Efterhånden blev han tvunget ud af pincet og professionelle øjenbrynpincetter. Alle disse kosmetiske værktøjer ser næsten ens ud og bruges til at give øjenbrynene den perfekte, neat form.

I dag tilbydes det retfærdige køn et rigt udvalg af forskellige pincet og øjenbrynpincetter.

Mode står ikke stille. Denne erklæring gælder for det kvindelige udseende. Ethvert kosmetologisk værktøj kræver opgradering og opdatering. Udvalget af professionelle øjenbrynpincetter er repræsenteret af følgende muligheder:

 • automatisk;
 • pincet; saks;
 • pincet, nål;
 • pegede;
 • indsnævret;
 • skrå;
 • buet;
 • direkte widescreen;
 • elektrisk;
 • baggrundsbelyst.

Når du vælger et værktøj, skal du fokusere på din egen fysiologi (formen af ​​øjenbrynene, tykkelsen og retningen af ​​hårvæksten), hyppigheden af ​​brugen af ​​enheden og personlige præferencer.

Kosmetiske værktøjer på det moderne verdensmarked er repræsenteret af en række mærker. Der er producenter, som kun specialiserer sig i fremstilling og salg af værktøj, og der er universelle virksomheder, der også producerer forskellige kosmetiske produkter. Der er budget muligheder for personer med mellemindkomst, og der er luksusvarer.

Blandt de hundreder af virksomheder, der er kendt på kosmetologimarkedet, er følgende: Mac, Staleks, Zinger, Metzger, Solingen, QVS og andre.

Ikke alle kvinder forstår straks, hvilken producent der foretrækker. Det er bedre at fokusere på produktets kvalitet og funktionalitet, forbrugeranmeldelser og personlige præferencer.

Når du vælger pincet, skal du først beslutte om øjenbrynens form og bestemme hvilket værktøj der passer bedst til.

De vigtigste udvælgelseskriterier for professionelle øjenbrynpincetter omfatter følgende:

 • form - type design af værktøjskanten;
 • produktionsmateriale (den bedste mulighed er pincet af rustfrit stål med glidende gummierede indlæg);
 • type (universal, automatisk eller baggrundsbelyst);
 • fremstillingsvirksomhed;
 • prissegment.

Desværre kan det første køb ikke altid lykkes. Du kan købe professionelle pincet af luksus, men du kan ikke arbejde med det. "Hans" værktøj til at føle. Som professionelle kosmetologer bemærker, undertiden er det kun gennem forsøg og eksperimenter, at man kan finde de perfekte pincet til øjenbrynformning.

Så købt pincet, nu skal du lære at bruge det korrekt. Normalt vil du straks teste værktøjet. Men skynd dig ikke, fordi en fejl - og øjenbrynens form kan blive forkælet. Læs anbefalingerne og råd fra kosmetologer, studer de forskellige teknikker, vælg formularen - og kun derefter fortsæt med at gennemføre planen.

For det første er håndhygiejne og desinfektion nødvendige, og kun så vil det være muligt at fortsætte med proceduren. Glem ikke at behandle dine øjenbryn med et antiseptisk middel.

Med en hånd forsigtigt stram huden, den anden - med forsigtige og omhyggelige bevægelser fjern hårene en efter en. Efter korrektion anbringes en kosmetisk gel, der lindrer irritation og lindrer skadet hud. Du kan bruge de sædvanlige isstykker, som hurtigt lindrer smerte.

For at udelukke muligheden for hårdannelse efter proceduren skal du trække dem ud i retning af vækst. Eksfolierende skrubningsprocedurer forhindrer også efterfølgende hårindvækst.

Bøjernes bøjning, størrelse og form er valgt efter typen af ​​ansigt. Der er knækkede øjenbryn, buet, buet, hus, vandret og stigende.

For at bestemme formularen, tag en øjenpenne i dine hænder og tegne tre punkter på øjenbryn:

 1. Vedhæft en blyant ved at forbinde i en linje næsens vinge og det indre hjørne af øjet - dette vil være begyndelsen af ​​øjenbryn.
 2. Den lodrette linje forbinder næsens vinge og øvre øvre øvre kant - dette er øjenbryns højeste punkt.
 3. Den tredje linje forbinder næsens vinge og det ydre hjørne af øjet - dette er enden af ​​øjenbryn.

Uanset om du udfører øjenbrynskorrektion i kosmetologisalonen eller i skønhedscentret, stoler på fagfolkets hænder eller gør alt selv, skal du ikke glemme renheden af ​​de anvendte instrumenter. Øjenbrynpincetter skal vaskes (du kan bruge almindeligt fast vand, men destilleret vand er bedre), desinficere og sterilisere.

Hvis der i skønhedssaloner til sterilisering af kosmetologiprodukter anvendes forskellige specialapparater (ultraviolet sterilisator, tørvarmeskab eller glossperic sterilisator), er implementeringen af ​​denne procedure derhjemme tvivlsom. Den bedste mulighed er at købe en lille kvarts lampe eller en glas-glas sterilisat til en overkommelig pris.

At kosmetologeværktøjet ikke brød, er det nødvendigt at bruge det til udpeget formål. Forholdsregler kan eliminere unødvendige problemer med reparation eller uplanlagte slibning øjenbryn pincet. For eksempel øger hyppigheden af ​​pincet uden en sag i din pung eller kosmetiske taske risikoen for et værktøjsbrud.

Der sker dog noget i livet. Pincet kan deformere eller bryde lige som følge af et uheldigt fald på gulvet. Uden de dygtige hænder af mesteren kan ikke gøre, da i dette tilfælde skal retting og straightening. Efter reparation skal du sørge for, at pincettene er i god stand: Kontrollér, at spidserne er jævnt lukket.

Brug af de samme pincetter i lang tid kan du bemærke, at det bliver sværere at arbejde med værktøjet. Det hår kan ikke fjernes, formularen kan ikke justeres korrekt. Ofte beslutter piger at købe en ny "assistent" og begå en fejltagelse. Fejlen ligger i, at det "gamle" værktøj ikke svigtede, men kun dets tip var kedeligt. Pincet til øjenbryn, der bruges hjemme, bør skærpes en gang om 6-7 måneder, og værktøjer fra professionelle skønhedssaloner - en gang om 2-3 måneder, siden der er intensiteten af ​​brugen er højere.

Du kan skarpe øjenbrynpincer selv, for dette har du brug for sandpapir. Sørg for, at bevægelserne er ensartede og nøjagtige, ikke nødvendigt at skynde sig. Behandle indersiden først, så ydersiden.

Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre at søge hjælp fra en professionel. Føreren af ​​skarphed kosmetologi værktøjer skærper din "assistent" perfekt.

Brug af pincet eller pincet til at danne øjenbryn er den nemmeste og mest overkommelige måde. Men der er alternative metoder og enheder, der bruges til at skabe den perfekte form af øjenbrynene. De kan med succes erstatte professionelle værktøjer:

 • tråde (denne teknologi kræver erfaring og færdighed);
 • voks (som i den tidligere version, kan du ikke undvære færdigheder eller hjælp fra en professionel kosmetolog);
 • trimmer (egnet til kvinder med høj hudfølsomhed og lav smerte tærskel, da enheden ikke trækker hår ud, men simpelthen trimmer dem);
 • epilator for øjenbryn (denne metode har en række ulemper, blandt hvilke udsender ømhed og varighed af proceduren samt en høj sandsynlighed for efterfølgende hårinvækst).

Øjenbrynpincetter er "hjælperen" i hver kvindes kosmetikpose, uden hvilken det er umuligt at opnå den perfekte form for øjenbryn. Hvis vi taler om, hvorvidt dette værktøj er nødvendigt, er svaret absolut bekræftende. Anvendelsen af ​​pincet til øjenbrynformning betragtes fortjent som den mindst traumatiske og meget smertefri metode. Proceduren kræver ingen særlige færdigheder, det er nok at følge de mere erfarne masters generelle regler og anbefalinger.

Ønsker at have perfekte øjenbryn - køb kvalitet pincet. Produktanmeldelser fra de bedste producenter er næsten altid positive. Når du vælger pincet eller pincet, skal du være opmærksom på kvaliteten og styrken af ​​det anvendte materiale, form og type af værktøjet, graden af ​​skærpning. Ideelle øjenbryn kræver det bedste værktøj, hvilket kan tage meget tid at søge.

Fortsætter temaet i artiklen - en video om valg af den perfekte øjenbrynpincett.

Øjenbryn pincet

Hver kvinde ønsker at se attraktive ud. Men nogle af det retfærdige køn tiltrækker øjet og fascinerer med deres udseende, andre synes mindre smukke. Årsagen til denne opfattelse er harmoni af det kvindelige ansigt eller dets fravær. En meget vigtig rolle i dannelsen af ​​det kvindelige udseende spilles af øjenbryn, hvis pæne form gør ansigtet mere velplejet. Du kan gå til en skønhedssalon og overlade dit ansigt til en professionel mester, eller du kan selvstændigt tilpasse formen derhjemme. Under alle omstændigheder er det usandsynligt, at du opnår et perfekt resultat uden hjælp af øjenbrynpincetter.

Særlige egenskaber

Øjenbryn pincet - et must-have værktøj i en kvindelig kosmetik taske. Uanset om du har tykke øjenbryn eller tynd - for at opnå den perfekte form, skal du bruge pincet. Der er også andre navne på denne kosmetologiske enhed. Øjenbrynpincet - en af ​​dem.

Hvad hedder de?

Men på det faglige niveau betegnes dette værktøj som en raider. I starten var det en indretning til tegning, bestående af to metalsticks med en base. Afstanden mellem kanterne blev indstillet ved hjælp af et særligt scrollhjul. For yderligere 30-40 år siden brugte kvinder massivt reedfederen til at korrigere formen på øjenbrynene. Efterhånden blev han tvunget ud af pincet og professionelle øjenbrynpincetter. Alle disse kosmetiske værktøjer ser næsten ens ud og bruges til at give øjenbrynene den perfekte, neat form.

arter

I dag tilbydes det retfærdige køn et rigt udvalg af forskellige pincet og øjenbrynpincetter.

Mode står ikke stille. Denne erklæring gælder for det kvindelige udseende. Ethvert kosmetologisk værktøj kræver opgradering og opdatering. Udvalget af professionelle øjenbrynpincetter er repræsenteret af følgende muligheder:

 • automatisk;
 • pincet; saks;
 • pincet, nål;
 • pegede;
 • indsnævret;
 • skrå;
 • buet;
 • direkte widescreen;
 • elektrisk;
 • baggrundsbelyst.

Når du vælger et værktøj, skal du fokusere på din egen fysiologi (formen af ​​øjenbrynene, tykkelsen og retningen af ​​hårvæksten), hyppigheden af ​​brugen af ​​enheden og personlige præferencer.

Populære producenter

Kosmetiske værktøjer på det moderne verdensmarked er repræsenteret af en række mærker. Der er producenter, som kun specialiserer sig i fremstilling og salg af værktøj, og der er universelle virksomheder, der også producerer forskellige kosmetiske produkter. Der er budget muligheder for personer med mellemindkomst, og der er luksusvarer.

Blandt de hundreder af virksomheder, der er kendt på kosmetologimarkedet, er følgende: Mac, Staleks, Zinger, Metzger, Solingen, QVS og andre.

Ikke alle kvinder forstår straks, hvilken producent der foretrækker. Det er bedre at fokusere på produktets kvalitet og funktionalitet, forbrugeranmeldelser og personlige præferencer.

Hvordan vælger man?

Når du vælger pincet, skal du først beslutte om øjenbrynens form og bestemme hvilket værktøj der passer bedst til.

De vigtigste udvælgelseskriterier for professionelle øjenbrynpincetter omfatter følgende:

 • form - type design af værktøjskanten;
 • produktionsmateriale (den bedste mulighed er pincet af rustfrit stål med glidende gummierede indlæg);
 • type (universal, automatisk eller baggrundsbelyst);
 • fremstillingsvirksomhed;
 • prissegment.

Desværre kan det første køb ikke altid lykkes. Du kan købe professionelle pincet af luksus, men du kan ikke arbejde med det. "Hans" værktøj til at føle. Som professionelle kosmetologer bemærker, undertiden er det kun gennem forsøg og eksperimenter, at man kan finde de perfekte pincet til øjenbrynformning.

Hvordan trækker du ud korrekt?

Så købt pincet, nu skal du lære at bruge det korrekt. Normalt vil du straks teste værktøjet. Men skynd dig ikke, fordi en fejl - og øjenbrynens form kan blive forkælet. Læs anbefalingerne og råd fra kosmetologer, studer de forskellige teknikker, vælg formularen - og kun derefter fortsæt med at gennemføre planen.

Korrektionsteknologi

For det første er håndhygiejne og desinfektion nødvendige, og kun så vil det være muligt at fortsætte med proceduren. Glem ikke at behandle dine øjenbryn med et antiseptisk middel.

Med en hånd forsigtigt stram huden, den anden - med forsigtige og omhyggelige bevægelser fjern hårene en efter en. Efter korrektion anbringes en kosmetisk gel, der lindrer irritation og lindrer skadet hud. Du kan bruge de sædvanlige isstykker, som hurtigt lindrer smerte.

For at udelukke muligheden for hårdannelse efter proceduren skal du trække dem ud i retning af vækst. Eksfolierende skrubningsprocedurer forhindrer også efterfølgende hårindvækst.

Hvordan laver du selv en formular?

Bøjernes bøjning, størrelse og form er valgt efter typen af ​​ansigt. Der er knækkede øjenbryn, buet, buet, hus, vandret og stigende.

For at bestemme formularen, tag en øjenpenne i dine hænder og tegne tre punkter på øjenbryn:

 1. Vedhæft en blyant ved at forbinde i en linje næsens vinge og det indre hjørne af øjet - dette vil være begyndelsen af ​​øjenbryn.
 2. Den lodrette linje forbinder næsens vinge og øvre øvre øvre kant - dette er øjenbryns højeste punkt.
 3. Den tredje linje forbinder næsens vinge og det ydre hjørne af øjet - dette er enden af ​​øjenbryn.

Sådan steriliseres der hjemme?

Uanset om du udfører øjenbrynskorrektion i kosmetologisalonen eller i skønhedscentret, stoler på fagfolkets hænder eller gør alt selv, skal du ikke glemme renheden af ​​de anvendte instrumenter. Øjenbrynpincetter skal vaskes (du kan bruge almindeligt fast vand, men destilleret vand er bedre), desinficere og sterilisere.

Hvis der i skønhedssaloner til sterilisering af kosmetologiprodukter anvendes forskellige specialapparater (ultraviolet sterilisator, tørvarmeskab eller glossperic sterilisator), er implementeringen af ​​denne procedure derhjemme tvivlsom. Den bedste mulighed er at købe en lille kvarts lampe eller en glas-glas sterilisat til en overkommelig pris.

Sådan repareres?

At kosmetologeværktøjet ikke brød, er det nødvendigt at bruge det til udpeget formål. Forholdsregler kan eliminere unødvendige problemer med reparation eller uplanlagte slibning øjenbryn pincet. For eksempel øger hyppigheden af ​​pincet uden en sag i din pung eller kosmetiske taske risikoen for et værktøjsbrud.

Der sker dog noget i livet. Pincet kan deformere eller bryde lige som følge af et uheldigt fald på gulvet. Uden de dygtige hænder af mesteren kan ikke gøre, da i dette tilfælde skal retting og straightening. Efter reparation skal du sørge for, at pincettene er i god stand: Kontrollér, at spidserne er jævnt lukket.

Hvordan man skærper?

Brug af de samme pincetter i lang tid kan du bemærke, at det bliver sværere at arbejde med værktøjet. Det hår kan ikke fjernes, formularen kan ikke justeres korrekt. Ofte beslutter piger at købe en ny "assistent" og begå en fejltagelse. Fejlen ligger i, at det "gamle" værktøj ikke svigtede, men kun dets tip var kedeligt. Pincet til øjenbryn, der bruges hjemme, bør skærpes en gang om 6-7 måneder, og værktøjer fra professionelle skønhedssaloner - en gang om 2-3 måneder, siden der er intensiteten af ​​brugen er højere.

Du kan skarpe øjenbrynpincer selv, for dette har du brug for sandpapir. Sørg for, at bevægelserne er ensartede og nøjagtige, ikke nødvendigt at skynde sig. Behandle indersiden først, så ydersiden.

Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre at søge hjælp fra en professionel. Føreren af ​​skarphed kosmetologi værktøjer skærper din "assistent" perfekt.

Hvad kan pluk øjenbryn, hvis der ikke er nogen pincet?

Brug af pincet eller pincet til at danne øjenbryn er den nemmeste og mest overkommelige måde. Men der er alternative metoder og enheder, der bruges til at skabe den perfekte form af øjenbrynene. De kan med succes erstatte professionelle værktøjer:

 • tråde (denne teknologi kræver erfaring og færdighed);
 • voks (som i den tidligere version, kan du ikke undvære færdigheder eller hjælp fra en professionel kosmetolog);
 • trimmer (egnet til kvinder med høj hudfølsomhed og lav smerte tærskel, da enheden ikke trækker hår ud, men simpelthen trimmer dem);
 • epilator for øjenbryn (denne metode har en række ulemper, blandt hvilke udsender ømhed og varighed af proceduren samt en høj sandsynlighed for efterfølgende hårinvækst).

anmeldelser

Øjenbrynpincetter er "hjælperen" i hver kvindes kosmetikpose, uden hvilken det er umuligt at opnå den perfekte form for øjenbryn. Hvis vi taler om, hvorvidt dette værktøj er nødvendigt, er svaret absolut bekræftende. Anvendelsen af ​​pincet til øjenbrynformning betragtes fortjent som den mindst traumatiske og meget smertefri metode. Proceduren kræver ingen særlige færdigheder, det er nok at følge de mere erfarne masters generelle regler og anbefalinger.

Ønsker at have perfekte øjenbryn - køb kvalitet pincet. Produktanmeldelser fra de bedste producenter er næsten altid positive. Når du vælger pincet eller pincet, skal du være opmærksom på kvaliteten og styrken af ​​det anvendte materiale, form og type af værktøjet, graden af ​​skærpning. Ideelle øjenbryn kræver det bedste værktøj, hvilket kan tage meget tid at søge.

Fortsætter temaet i artiklen - en video om valg af den perfekte øjenbrynpincett.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Elektrolysenåle: stål, guld, wolfram og teflon

Ingroet hår efter epilering