Skærpe et barberblad: beviser og effektive metoder

Tilgængeligheden og bekvemmeligheden ved barberskrabere har resulteret i, at de er ekstremt populære hos både mænd og kvinder. Men det er ikke nok at vælge en god barberkniv, du skal stadig bruge og opbevare den, så den varer længere og udfører sine funktioner med høj kvalitet. Fordi ejerne og der er spørgsmål om hvordan man skærper barbermaskinen, så proceduren gav det bedst mulige resultat.

De fleste brugere forsøger ikke at skærpe knive hjemme, fordi de tror, ​​at dette er svært og usandsynligt. Men nogle beslutter stadig at finde sådanne metoder og forlænge barbermaskinens levetid.

Sådanne metoder eksisterer og er ganske effektive derhjemme. Selvom barberbladet ikke er en kniv, kan den ikke opdateres på den sædvanlige måde.

Hvorfor skær du selv

Spørgsmålet om muligheden for skarphed knivblader er relevant, og der er flere svar på det. For det første giver det dig mulighed for at forlænge maskinens levetid. Det er, i stedet for at kaste en barberkniv, kan du opdatere det og bruge det i samme tid.

For det andet sparer det penge. Efter alt kræver køb af udskiftningskassetter regelmæssigt betydelige finansielle investeringer. Og deres opdatering og opdatering vil medvirke til at udskyde gå til butikken i mindst flere måneder.

For det tredje er det ikke altid muligt at købe udskiftelige kassetter, og det er et presserende behov for barbering sikkert og simpelt. For ikke at forsinke barberingsproceduren til køb af et nyt blad, kan du skærpe det og nyde resultatet.

Razor sharpening er en nyttig og praktisk færdighed, der giver dig mulighed for at spare penge. Efter at have prøvet en gang for at anvende en af ​​metoderne til skærpning af bladet, vil hver bruger kunne lære og udføre proceduren hurtigt og effektivt.

Brug af et specielt værktøj til slibning

Efterspørgsel skaber altid forsyning, så ikke så længe siden var der specielle anordninger til slibning af knive hjemme på markedet. Enheden er en pen, der er forsynet med en lille stribe plastik, på overfladen hvor der anvendes et specielt slibemiddel. Det giver dig mulighed for at male engangs- og genanvendelige barbermaskiner med samme effektivitet, der forlænger deres liv flere gange.

En fremtrædende repræsentant for sådanne enheder er enheden af ​​det danske firma RazorPit, selvom den har en billigere analog af den ukrainske Zattoch. Indretningerne er nemme at bruge og giver et godt resultat. Sekvensen af ​​handlinger omfatter følgende trin:

 1. På overfladen af ​​enheden skal du lægge lidt kosmetik - gel eller skum.
 2. Hold den skære del af barbermaskinen over sliben i modsat retning til, hvordan barbermassen bevæger sig under barberingen.
 3. Afhængigt af maskinens varighed er 25-30 bevægelser nok til at gøre knivene skarpe igen.

Fremgangsmåden er enkel og produktiv, men du skal forstå, at selve apparatet til at skarpe en barbermaskine også koster penge. Måske er udskiftningen af ​​aftagelige kassetter på maskinen billigere.

Blade slibning med denim

I stedet for en enhed til slibning af knive kan du bruge denimmateriale eller et ribbet stof. Virkningen af ​​en sådan procedure er praktisk taget ikke forskellig fra brugen af ​​specielle enheder, men det er billigere og enklere. Fremgangsmåden er som følger:

 1. Jeans skal vende ind ude.
 2. Under et lille stykke stof skal du lægge lidt tyk ting - en papcylinder, en træbjælke eller en linjal.
 3. Jeans bliver sædvanligvis syet af et diagonalt stof, så en tæt foring skal placeres nøjagtigt. Hvis jeansne sys nøjagtigt, skal bunden fastgøres diagonalt.
 4. En barberkniv holdes langs stoffet i modsat retning til normal barbering. Det skærer knivene og holder stoffet helt.

Du kan gentage skærpningsprocedurerne for knivene flere gange, indtil stålet bliver så tyndt, at det ikke længere kan genoprettes. Men før det kommer, kan du bruge maskinen i meget længere tid uden at bruge mange penge.

Hvis du skal skærpe knivene på en elektrisk barberkniv, er det bedre at kontakte en specialist. Det er særegent, at skraberen skal deles adskilt for enhver handling, hvilket betyder at det bliver nødvendigt at samle det. For en nybegynder er det ikke altid en enkel og nem procedure. Men skarpheden af ​​en konventionel maskine er en meget ægte proces, der er værd at prøve mindst en gang.

Sådan skærpe du din kniv inden barberingen

Ved hjælp af en kniv forbereder vi mad, skærer mad og udfører andet arbejde på gården. Det er derfor meget vigtigt, at knivbladet altid forbliver skarpt. Teoretisk set er der ikke noget ved at skærpe knive, men i praksis viser det sig, at ikke alle kan slibe en kniv godt. For at få en ide om, hvordan man skærper knive og hvordan man gør det korrekt, anbefaler vi at læse vores artikel.

Hovedtyper af knive

Før du begynder at skærpe en kniv, skal du finde ud af, hvilket materiale det er lavet af. Knive er af flere typer:

 • Kobberstålknive - den mest overkommelige, lavet af en legering af jern og kulstof, let skarpt og forbliver skarp i lang tid. Blandt manglerne kan man bemærke - knivbladets oxidation fra samspillet med mad eller et surt medium, på grund af dette ses rust og pletter på kniven, og produkterne erhverver en metallisk smag. Over tid, efter dannelsen af ​​plaque på bladet, stopper oxidationen.

 • Knive af lavt kulstof rustfrit stål - fremstillet af en legering af jern, chrom, kulstof og i nogle tilfælde nikkel eller molybdæn. Rustfrit stålknive er dårligere i hårdhed af kulstofstål, så de hurtigt bliver stumpe og kræver regelmæssig slibning. Fordelene omfatter korrosionsbestandighed.

 • Knive af rustfrit stål af høj kulstof - en højere klasse af knive med højt kulstofindhold og tilsætning af kobolt eller vanadium. På grund af en bedre legering kræver denne type knive ikke hyppig slibning og er ikke udsat for korrosion.

 • Knive af Damaskus stål - for det meste lavet som koldt våben, men der er også køkkenindstillinger. Kniv af Damaskus stål er et flerlagsblad af forskellige højkvalitetslegeringer. Ulemperne omfatter de høje omkostninger ved knive.

 • Keramiske knive er blevet populære på grund af deres skarphed og evne til ikke at være stump i lang tid. Men foruden fordelene har keramiske knive en betydelig ulempe, som ligger i deres skrøbelighed, når de falder fra en højde og svag modstand mod brud.
 • Skæringsværktøjer

  Whetstone (whetstone)


  Slibestænger er tilgængelige med forskellige mængder slibekorn pr. Kvadrat millimeter. Derfor skal du bruge stænger med et minimum og maksimalt indhold af slibemiddel til hård slibning og efterbehandling. I mindre udenlandsk produktion er information om antallet af slibekorn på deres mærkning. Skarphøjder af indenlandsk produktion skal vælge "for øjet" eller spørge sælgeren, hvilket lille hjul der skal bruges til primær og til færdiggørelse af slibning.

  Mekanisk skærper


  Mekaniske spidser anvendes hovedsagelig til skæring af køkkenknive. Processen med skarphed, men sker hurtigt, men kvaliteten efterlader meget at ønske. Af denne grund anbefales det at anvende andre skæringsmetoder til jagt og sportslige knive.

  Elektrisk spidser


  Moderne modeller af elektriske spidser giver dig mulighed for at opnå højkvalitetsskarphed på grund af den indbyggede funktion for automatisk at bestemme vinklen på bladet. Elektrisk spidser er perfekt til husholdningsbrug og til slibeknive i cateringorganisationer. Modellen af ​​elektriske sharpenere er præsenteret i en bred vifte, så prisen kan være anderledes, men hvis du vil have dine knive altid skarpe, så køb flere "avancerede" og dyre modeller.

  Musat


  Musat - designet til at opretholde skarpe kanter af kniven. Musatets form ligner en rund fil med et håndtag. Musatas er inkluderet i sæt af knive, og mange ejere forvirrer ofte dem med værktøjet til højkvalificering af kniven. Overvej at ved hjælp af musaten vil du være i stand til at opretholde skarpheden i den skærpet kniv, men hvis kniven er helt stump, kan du ikke skærpe den med musatom.

  Sharpener "Lansky"


  Denne skærper bruges til slibning af små og mellemstore knive. Designet af skærpen gør det muligt at skærpe bladet i den valgte vinkel. Sharpener "Lansky" består af en stang med et aftageligt hjul og to hjørner forbundet med hinanden. Hjørnerne udfører samtidig funktionerne for en skrue til en kniv og en skala for valg af skarphedsvinklen. Sharpeners omfatter også slibeblokke af forskellige kornstørrelser med ANSI-mærkning.

  Skærings- og slibemaskiner


  Slibemaskiner anvendes hovedsageligt i produktion til højspidsskærende knive af roterende aksler. Udover maskinværktøj med høj præcision er der elektrisk drevne slibeskiver og roterende slibeskiver. Skærende knive på sådanne maskiner bør kun foretages af en erfaren mester, fordi knivbladet bliver ubrugeligt på grund af omdrejningshastigheden af ​​en cirkel eller en disk og en høj varmetemperatur med nogen mislykket bevægelse.

  Selvskærende knive

  Knivskarphed

  Skæringen af ​​bladet, der produceres af slibestangen, betragtes selvfølgelig som den højeste kvalitet, forudsat at den blev produceret af en erfaren mester. For at skærpe kniven på slibestangen skal du gøre følgende:

  1. Anbring det slibende kornlag på en fast overflade. Hvis stangen er lille, kan den klemmes i en skrue.

 • Ved at holde kniven i en vinkel på 20-25 grader i forhold til barens overflade, begynder du at flytte kniven langs akslen med skærekant fremad.

 • Flyt bladet langs stangen på en sådan måde, at det under bevægelsen berører hjulets overflade langs hele længden.
 • Under kørslen skal du prøve at holde samme vinkel på bladet.
 • Efter at have foretaget 2-3 bevægelser, drej kniven over og gentag skæringsprocessen på den anden side af bladet.
 • Således skifte knivene til siderne, indtil kanten (burr) vises på kanten af ​​bladet.
 • Skift det grove slibeskive til slibesten.
 • Slib kniven indtil kanten forsvinder.
 • Kontroller knivens skarphed ved at skære hamptovet foldet flere gange, eller prøv at klippe et stykke papir.
 • Sådan skærpe en kniv med en slibestang, se også i videoen:

  Skarpe en jagtkniv på en Lansky sharpener

  Jagtknive er lavet af hårdt stål, derfor kræver deres første slibning slibeblokke med et lavt indhold af slibekorn.

  1. Klem kniven i greb af en skærper.
  2. Anbring en slibeblok med et lavt indhold af slibekorn på stangen.
  3. Vælg barens vinkel (for jagtknive ligger det normalt fra 20 til 30 grader).
  4. Indsæt stangen i det ønskede hul.
  5. Smør olien med speciel olie, der er inkluderet i skærensæt.
  6. Begynd at flytte stangen langs knivens kniv, fra bunden til spidsen.
  7. Drej skærperen over og gentag processen på den anden side af kniven.
  8. Efter kanten er dannet, skift stangen og færdiggør den endelige slibning.
  9. Da jagtknivene hovedsageligt er fremstillet med et dobbeltsidet blad, ændres knivens position i en skrue og begynder skæringsprocessen på den anden side.
  10. Når du har slibet, skal du polere knivbladet med filt.

  Sådan skærpe knive i Lansky sharpeneren, se i videoen:

  Saks skarphed

  Skarpe saks skal udføres på en speciel slibemaskine. At skærpe knivene ved hjælp af improviseret (sandpapir, glasets kanter osv.) Kan midlertidigt forbedre saksens skarphed, men ikke for længe. Hvis du ikke har evnen til at skærpe saks fra en professionel, så kan du forsøge at lave en selvstændig slibning på slibestenen. Ved slibning skal du følge et par enkle regler:

  • Skarp sten bør være fint kornet.
  • Klingens skæring udføres samtidig over hele overfladen af ​​kanten
  • Hældningsvinklen på bladet skal falde sammen med fabrikskant.
  • Bladets bevægelse på stenen skal ske fra skrue til spids.
  • Sharpen saks skal demonteres.

  Skarpe saks, ikke haste, tålmodighed i denne sag vil være din allierede.

  Hvordan du hurtigt skærer saks, kan du også se i videoen:

  Skarphedskniver og mejsler

  Skarpheden af ​​flyet og mejselet skifter praktisk taget ikke fra hinanden. Derfor gælder slibningsprocessen beskrevet nedenfor for begge værktøjer:

  1. Monter mejsel på hjulet i en vinkel på 30-40 grader.
  2. Hold mejslen med din hånd, tryk på afklikken med fingrene på din hånd i tæven.
  3. Start med at køre med en mejsel på en slibesten, indtil en burr danner på mejslens glatte side.
  4. Udskift talus med en finkornet og udfør den endelige slibning af mejselet.
  5. Kontroller mejselbladets skarphed ved at fjerne chips fra hjørnet af stangen.

  Ud over manuel slibning kan mejslen skæres på en maskine med en roterende slibeskive:

  1. Tænd for maskinen og lad disken få fuld fart.
  2. Ved at holde mejslen med to hænder, læn sin afskærmning mod slibeskiven.
  3. Sørg for at observere mejselens vinkel, ellers vil du ødelægge værktøjsbladet.
  4. Tryk ikke på mejren med stor indsats, og hold den ikke for længe på disken, dette vil føre til overophedning af metalet og ødelæggelsen af ​​bladet.
  5. Fugt klinge med vand under skærning.
  6. Den endelige slibning af knivbjørnet, det er bedre at lave manuelt ved hjælp af en finkornet bar eller sandpapir.

  Glem ikke, at når du skærer produkter på maskinen, så mange gnister og små partikler, der kan komme ind i dine øjne, så sørg for at arbejde i beskyttelsesbriller. Og for at undgå at gøre dine hænder skadelige på en spindingskive, skal du bære handsker.

  Du kan også lære at skærpe værktøjer fra videoen:

  Tips til hurtig skarphed af bladet med improviserede værktøjer

  sten

  Hurtigt krydre kniven i en vandretur eller på en picnic, du kan ved hjælp af en almindelig brosten. Brug en sten, der ligger på jorden, i stedet for en slibestang og kør knivens kniv på overfladen. Du opnår ikke knivskarphed, men vil returnere en kniv til en fungerende tilstand.

  Anden kniv

  Skær to knive på en gang uden at male sten og tilbehør, det er helt muligt. For at gøre dette skal du tage en kniv i begge hænder og begynde at skærpe kniven på en kniv mod den anden sides blad. Efter 5-10 minutter af sådant arbejde bliver knivene skarpere end før.

  Glasvarer

  Knivens kniv kan være let skarpt på den hårde kant af glas eller keramiske genstande. For eksempel om bunden af ​​et glas eller kanten af ​​en flise. Det vigtigste er, at overfladen var uslebne.

  Læderremme

  Et læderbælte er mere velegnet til efterbehandling og til at give et knivskarv blad til en kniv, end for grov slibning. Men hvis der ikke er noget i nærheden af ​​bæltet, kan du forsøge at skærpe en kniv om det. For at gøre dette skal du give bæltet en strækning og begynde at køre den med en kniv, du må ikke opnå stor skarphed, men polere kniven til at skinne.

  Beskrivelse af jagtkniven og funktionerne i dens anvendelse. Hvordan man laver en kniv: Udvælgelse af materialer til strukturelle elementer, en detaljeret beskrivelse af fremstillingen af ​​alle dele og montageprocessen.

  Online-regnemaskine til at beregne antal baggrunde pr. Værelse. Sådan finder du ud af hvor mange ruller du har brug for pr. Pladsfelt.

  Hvordan man vælger et sted og hvad du behøver for at bygge en laden med dine egne hænder. Trinvise instruktioner til opførelse af træ-, mursten- og skumblokkonstruktion.

  Sådan skærper du en barbermaskine hjemme: instruktioner til forskellige metoder

  Talrige producenter af mænds tilbehør og barberingstilbehør tilbyder engangs- og genanvendelige maskiner med blader af kvalitetsmaterialer. Men før eller senere vil enhver kniv begynde at miste dens egenskaber, især hvis maskinen ikke giver anstændig pleje, korrekt betjening og opbevaring. I denne henseende tilbyder eksperter en række teknikker, hvordan man kan skærpe maskinens knive, mange af dem kan bruges hjemme.

  På hvordan man skærper en barbermaskine derhjemme, kender mange mænd, som i mange år praktiseret flere gammeldags måder. Til dato er mange nye ideer blevet opfundet, hvilket også hurtigt og smidigt skærer knivene og forlænger deres levetid. Det er kun vigtigt at følge alle detaljer og instruktioner, ellers er det muligt at beskadige den skarpe skærflade.

  Skærpe barbermaskiner i hjemmet: Hvad er vigtigt at vide

  Mange mænd tror, ​​at skarpheden af ​​knivene til en maskine er en usandsynlig eller ubrugelig øvelse. Især i betragtning af at et stort udvalg af nye blade og kassetter er til salg i butikker. Faktisk koster højkvalitets barbermaskiner en masse penge, ligesom blader til sådanne modeller. Derfor anbefaler eksperter at spare penge og skærpe knivene, medmindre du selvfølgelig ikke bruger en billig engangs barberkniv.

  Der er kun få typer barbermaskiner, der kan bæres med lignende metoder:

  • engangsmaskine;
  • genanvendelige barbermaskiner med kassetter;
  • T-formede maskiner.

  Hvis man ud over den rette brug og pleje vil skærpe knivene, kan man sikre en vådbarbering af høj kvalitet og spare penge ved køb af en maskine eller knive. Ellers vil knivene ikke kun skære håret hårdt og trække dem ud, men også skrabe det øverste lag af huden. En vigtig forudsætning for skarphed er at overholde instruktionerne for alle faser, ellers kan du stanse skæringsfladen.

  Phased Guide

  Hidtil er den mest relevante forespørgsel fra mænd i fora og samfund som følger - hvordan man skærper rakbladene Vest. Denne producent tilbyder højkvalitetsmaskiner med udskiftelige kassetter, der nemt kan forlænge holdbarheden selv uden hjælp fra en specialist. Den mest almindelige praksis for to enheder til en sådan handling - dette er en skærper til razorbladespyramid eller almindelig denim.

  Pyramiden kan fremstilles uafhængigt af et materiale, der ikke er i stand til at magnetisere, for eksempel plexiglas eller pap. Den er fastgjort med lim eller klæbebånd; metalfastgørelser er forbudt. Yderligere skærpning udføres som følger:

  • mark pyramiden på en hård, lige overflade;
  • Endvidere er pyramiden orienteret til kardinalpunkterne;
  • barberblad skal placeres langs pyramiden i retning mod nord-syd;
  • Bladene skal ligge i denne tilstand under pyramiden i 6-8 timer.

  Den samme metode kan bruges til at skærpe knive til kassette barbermaskiner, såsom Gillette og andre mærker.

  Mange mænd har med succes brugt teknikken i mange år og noterer sig brugervenlighed og høj effektivitet. Ved hjælp af en speciel enhed fra RazorPit eller Zattoch skæres knivene på en kassette eller aftagelige knive som følger:

  • anbring en lille barbergel på overfladen af ​​enheden
  • længere langs slibens overflade, men i modsat retning, som under barberingen, udfører bevægelser fra maskinen;
  • 25-30 sådanne bevægelser ad gangen;
  • i slutningen skal maskinen og arbejdsredskabet skylles med vand.

  Det vil være nok kun 5-10 minutter med sådanne manipulationer at genanimere maskinens knive og give barbermaskinværktøjet et andet liv. Dette vil ikke kun spare økonomiske ressourcer, men også give en mand med høj kvalitet og effektiv barbering af børster og overskæg uden irritation og andre konsekvenser.

  Improviseret betyder at hjælpe

  Hvis en enhed som en slibemaskine til barbermaskiner ikke er egnet til en mand, kan du bruge improviserede værktøjer, såsom denim. Dette er en af ​​de første metoder, der blev opfundet af mænd for mange år siden. Det er nok bare at vende stoffet indvendigt ud og derefter holde maskinen med bladene inde mod linjen i retningen af ​​stoffets tråde 30-40 gange, men uden at trykke på.

  En anden metode ved hånden er et bælte af læder, og knivens skarphed følger det samme scenario som med denim. Du skal vælge et bælte, der ikke har slibede områder og folder, ellers vil knivens overflade blive brudt. Det er nødvendigt at flytte knive på et bælte fra sin sømfulde side. Dette bevarer integriteten af ​​den malede side af bæltet og forbedrer samtidig maskinens funktionalitet.

  Er det vigtigt at bruge specialværktøjer?

  Faktisk skal enhver valgt skærper til barbermaskiner godkendes af eksperter som læderbælte, pyramide eller denim. Andre ukendte teknikker og ikke-testede værktøjer kan nemt beskadige knivens integritet, da dette er en metalplade 0,5 mm tykk eller mindre. Trods det faktum, at internettet sælger mange skærpeskraber, er det kun få, der virkelig klare det.

  Hvis vi taler om et dyrt værktøjsmaskiner og knive, er det bedre at købe muligheder for slibning, som f.eks. En enhed fra mærket RazorPit eller den ukrainske modpart fra mærket Zattoch. I denne enhed kan du skarpe knive og sikkerheds barberkassetter uden frygt for deres integritet og funktionalitet. Hvis en mand foretrækker en billig udgave af slibende jeans, skal du korrekt følge bladernes retning vinkelret på trådens retning i stoffet.

  konklusion

  Barberingstilbehør har alle deres eget liv, hvilket afhænger af de materialer, der produceres af selve maskinen og kvaliteten af ​​knivene i den. Engangsapparater bruger ikke mere end 1-3 gange, men T-formede barbermaskiner og genanvendelige maskiner vil vare længere, hvis du skifter skæreelementerne i tide. Og for ikke at bruge penge på køb af nye "fjer", kan du i rette tid udføre deres skærpning. For at gøre dette kan du have brug for en særlig enhed, samt en improviseret pyramide, læderrem eller denim.

  Sådan skærper du barbermaskinen - forlænger barberskærens levetid

  Skærende knive til barbering virker for mange at være ubrugelige og usandsynlige. Hvorfor skærpe en barberkniv, hvis du kan købe nye kassetter eller en engangs maskine i en butik? Næsten alle tilhængere af våde barbering synes det, og effektiviteten af ​​bladgendannelse er høj, og selve proceduren er let at udføre med egne hænder.

  Hvorfor skærpe en barbermaskine?

  Vådskæring forbliver den mest populære måde at fjerne vegetation hos både mænd og kvinder. Højkvalitets barbering er ikke billig. Det er ikke altid muligt at købe nye barberbånd eller endda en engangs barberkniv. I dette tilfælde vil færdigheder være nyttige, hvordan man skærper barbermaskinen med egne hænder. Skarpheden forlænger barbermaskinens levetid og sparer dermed budgettet.

  Barbermaskiner

  Når forbrugernes efterspørgsel er født, kan du altid forvente tilbud fra producenter. Så firmaet RazorPit (Danmark) har udgivet en speciel enhed, der gør det muligt at skærpe barbermaskiner hjemme. En mere overkommelig analog af denne enhed er det ukrainske firma Zattoch.

  Indretningerne er en plade eller et håndtag med en stribe plastik og et slibemiddel, der påføres det. Ifølge vurderinger fra brugere, der har behandlet barberbladet med disse enheder, øges levetiden for maskiner næsten tre gange. Skarphed er som følger:

  • en lille mængde af en hvilken som helst barbergel påføres på arbejdsfladen af ​​enheden;
  • skærende del af maskinen udføres på en slibende overflade i modsat retning til maskinens bevægelse under barberingen;
  • udføre 25 til 30 skæringsbevægelser
  • Arbejdsfladen på enheden og maskinen skylles med vand.

  Proceduren tager ikke mere end 10 minutter, og din barbermaskine er klar til at arbejde igen.

  Improviseret metode - skarphed jeans

  Hvis du ikke ved, hvordan man skærper maskinens blad, og du skal shave hurtigt, vil gamle jeans løse problemet. Skarp jeans er den nemmeste og mest overkommelige måde at reparere knive på. Det vil tage lidt mere tid end at behandle færdige enheder, men effekten bliver ikke værre. Du skal bruge en denim stof, en lille afrundet bar og en direkte stumpet barbermaskine. Den runde stang erstatter med succes kartonmuffen fra madfolie eller skolelederen. Yderligere skærpning sker som følger:

  • Denim er placeret på den forkerte side op;
  • en papeblok er placeret under stoffet;
  • barberskære udføres mod anti-barberskind;
  • 100 til 150 bevægelser udføres, hvorefter bladet skylles med vand.

  Behandling med denim øger levetiden for en barbermaskin i 2 - 3 gange.

  En alternativ metode - skærper pyramiden

  Hvis du ikke ønsker at købe en speciel enhed, og spørgsmålet om hvordan man skærper knivblader er relevant, lav en pyramide enhed. Pyramiden er enkel i udførelse, den kan bruges mange gange. Pyramiden er lavet til maskinens størrelse og har en lille størrelse. Enheden kan være åben, den udføres i dette tilfælde fra almindelige trælister og døv, når pyramidens fire sider er beklædt med ethvert tilgængeligt materiale.

  Barbermaden er placeret inde i pyramiden på stativet, barberbladet skal vende mod nord. Enheden selv er også installeret under hensyntagen til kardinalpunkterne. Der er ingen videnskabelig forklaring på, hvorfor barbermaskinen bliver skarp igen i pyramiden. Men dømmer brugeranmeldelserne, er denne metode til skærpning effektiv. En engangs maskine kan skærpes på denne måde fra seks måneder til fire år.

  Er det muligt at fjerne håret permanent?

  • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
  • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
  • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
  • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

  Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

  Gør det selv

  Populære publikationer

  Seneste kommentarer

  Takket være dette trick kan du gøre kniven 10 gange skarpere!

  Hvis du bruger engangs barbermaskiner, som jeg undertiden gør, er mit hjerte fuld af sympati. Blades i dem dumme natten over! Hvad kan jeg sige, at selv højkvalitets dyre barbermaskiner med flere knive hurtigt fejler...

  Frisør med det brede blad, min bedstefar har brugt, er standarden! Bedstefarens barbermaskine var altid skarp, jeg husker, hvordan han skarpt den med et stykke læder. Det er svært at udtrykke min glæde, efter at jeg har lært, at knivene på en almindelig maskine også kan give skarphed... Nu gør jeg det hele tiden!

  Sådan skærper du en barberkniv

  DU VIL VÆRE

  • barberblad
  • gamle jeans

  Arbejdsordre

   1. For at skærpe barbermaskinen, tørre bladet. Tag gamle jeans, læg dem på en solid flad overflade og glid bladet langs benet 15-20 gange. For et sådant trick kan du bruge et stykke denim.
   1. Skift retningen af ​​barberhovedet og skub bladet over jeanset yderligere 15-20 gange. Tryk ikke meget hårdt, tryk bare let på maskinen. Rakemaskinen skal let glide over jeans!
   1. Udført! I et par minutter er barbermaskinen blevet som en ny - et skarpt blad vil ikke traumatisere huden og forårsage ubehag ved barbering! Hvis jeg havde kendt før, er det så let at skære et barberblad
  Jeg håber du vil sætte pris på denne teknik og teste den i praksis! Det vil spare dine penge, og din hud vil være blød og glatbarmet... Vis dine venner hvordan man forlænger barberknivets livstid: Rådens praktiske karakter er uden tvivl!

  Ligesom vores hjemmeside? Tilmeld dig eller abonner (meddelelser om nye emner vil blive sendt til mailen) på vores kanal i MirTesen!

  Skarpe et blad med dine egne hænder

  Udskiftelige kassetter til barbermaskiner er ret dyre. Derfor er mændene klar til at udholde hudirritation ved hjælp af en "kedelig" barberkniv for at redde mænd. Denne artikel beskriver, hvordan du skærer skær med dine egne hænder.

  Ved hjælp af en simpel "sharpening blue jeans" -metode får du en skarp og glat barbering.

  Når du er færdig med barbering, skal du gå i skabet og få dine jeans. Hold den ene hånd over kanten af ​​benet, og den anden fører bladet langs hele længden på 10 til 20 ledninger, og skift derefter retning. Jeans tråde er lagt diagonalt, så en ændring i retningen vil muliggøre en afbalanceret skærpning af hele overfladen af ​​knivene.

  Metoden giver dig mulighed for at fjerne små hak og vedligeholde skarphed i lang tid.

  Det ligner bladplader på et læderrem. Vejen er billig, hvis du har et par blå jeans.

  Skær 20 gange før og efter barbering - dette vil holde kanten ren.

  Det er også nødvendigt at blæse vanddråber fra bladet, da oxidation og rust er en stor fjende af skarphed. Til 100% vandrensning kan du opbevare knivene i alkohol.

  Jeg håber, at efter læsning af artiklen finder du en behagelig barbering og gode besparelser.

  Sådan skærper du køkkenknive dig selv til knivskarphed

  Til madlavning er det nødvendigt at bruge skarpe knive. Det er selvfølgelig lettere at kontakte en specialist, der hurtigt kan skarpe en kniv hurtigt og for lidt penge, men du kan selv gøre det.

  Klingning af kniven er nødvendig i henhold til visse regler, ellers kan du ødelægge kniven.

  Den korrekte vinkel på skærpning af en kniv

  Ved skarpheden af ​​køkkenknive er det vigtigt, at genstandene er i en bestemt position i forhold til arbejdsfladen. For at gøre dette skal du vælge den rigtige skarphedsvinkel.

  Denne parameter afhænger af mange faktorer, for eksempel typen og styrken af ​​det metal, fra hvilket bladet er lavet, såvel som til hvilket formål dette værktøj anvendes. Så graden af ​​skærpning til forskellige typer af knive:

  • skalpel og barberblad - fra 10 til 15 grader;
  • grøntsager, kød og fiskeknive - fra 15 til 20 grader;
  • Andre kogeapparater - fra 20 til 25 grader;
  • jagtblade - 25-30 grader.

  Det er vigtigt at vælge den rigtige skarphed, det er nødvendigt at opnå den ønskede skarphed i køkkenapparatet.

  Hvilket grit er nødvendigt for at skærpe knive

  Ved slibning af knive anvendes specielle sten. Deres overflade er et slibemiddel, der består af korn af forskellig størrelse. Fra denne indikator og afhænger af kornets størrelse. Værktøjer til skarphed er opdelt i følgende grupper:

  • den mest grove kornet (især groft materiale);
  • almindelig grovkornet;
  • mellem-;
  • finkornet (delikat slibemiddel);
  • mikrogranulær (materiale med øget subtilitet).

  Hvordan man skærper en kniv? En god mester ved at bruge kun en type sten er ineffektiv. Ifølge reglerne sker skarphed skiftevis, der flytter fra grovkornet og groft til sarte, tynde sten.

  Sådan skærpe knive på slibemaskinen

  Brugen af ​​maskinen betragtes som en effektiv skæringsmetode, men mekanismen er besværlig, og derfor er den ikke i hvert hjem. Men hvis du har mulighed for at bruge den til at skærpe dumme køkkenapparater, skal du vide nogle af finesserne af dette værk:

  Overvej at du får brug for meget tid til at arbejde. Derudover er det ikke nødvendigt at tage skarpheden på maskinen for dem, der ikke har tilstrækkelig erfaring i denne sag.

  Sådan skærpe knive med sandpapir

  Hvis du har nogle erfaringer og ved, hvordan sandpapir fungerer, vil det ikke være svært at skære knive. Så, når du sliber knive på sandpapir, følg disse regler:

  • Ved påføring af kniven på slibemiddelet bør der ikke påføres nogen stor mekanisk kraft;
  • Slibende rotationsbane skal være i retning fra skinken til kanten;
  • En kniv på sandpapir flyttes over cirklen, der flyder jævnt fra håndtaget til enheden til spidsen af ​​bladet;
  • skarphed fra to sider, du kan ikke ændre vinklen på fiksering af bladet, du skal bare flytte den til den anden side;
  • i slutningen af ​​arbejdet for at lave knivrettingstangen, musatom eller glødpapir.

  Selvfølgelig foretrækker ægte herre at skære i hånden, hvilket giver dig mulighed for at opnå den maksimale effekt. Men hvis vi ikke taler om at gøre bladet skarpt med en skalpell, men bare for at gøre det ret skarpt, vil det være muligt at opnå anstændige resultater ved hjælp af Emery-klud.

  Sådan skærper du køkkenknive med en skærper

  I dag kan du købe specielle værktøjer til at skærpe knive - dette er en knivspidser. Disse enheder er mekaniske og elektriske. Hvis du ikke er meget erfaren eller ikke forsøger at skærpe knivene selv, er det bedre at bruge den elektriske mulighed.

  En sådan skærper vælger skarphedsvinklen, og den bruges til at give skarphed til enhver form for husholdningsblader. Arbejdet udføres som følger:

  Når du har gennemført disse trin, behøver du ikke længere bekymre dig om at ødelægge kniven. Skarperen vil gøre arbejdet selv, og du får et bemærkelsesværdigt skarpt blad. Dette er den bedste måde at opnå den nødvendige skarphed på køkkenapparatet hjemme.

  Sådan bruger du skærpen til knive med runde diske

  Der er forskellige anordninger til skærpeknive, herunder skærpere med runde plader. Forskellen er, at slibematerialet i dette tilfælde er en speciel roterende rulle, som skærer skærefladen i en vinkel på 45 grader.

  Den største fordel ved sådanne anordninger er, at efter slibning på bladet forbliver ikke burrs, og arbejdet udføres simpelt. Derudover forbliver enheder, der skærpes på rullespærere, skarpe langt længere end ved brug af V-formede enheder.

  Ofte er disse skarpere tilpasset ikke kun til knive, men også til saks.

  Sådan skærpe knive af Damaskus stål

  Knive af Damaskus stål har været populære hele tiden, de betragtes som de mest holdbare, og deres skarphed er ikke meget sammenlignet med. Men selv dette materiale har tendens til at blive kedeligt.

  Det er vigtigt at vide, at der ikke kan bruges en elektrisk skærpemaskine her, kun manuel behandling er nødvendig. Ved skærpning af en Damaskus stålkniv skal du overholde følgende principper:

  • Først bestemme styrken af ​​metallet. Dette kan gøres ved at være opmærksom på slibevinklen, jo stærkere materialet er, jo skarpere bliver det.
  • Brug finkornede slibemidler, der gradvist bevæger sig til mikrobelægninger.
  • Skær bladet kun langs skærefladen.
  • I nærvær af chipping er det nødvendigt at male kanten langs hele længden.
  • Hvis du ønsker at polere pisterne, skal du gøre det før kanten er jordet. Hvis du håndterer et blad, der allerede er blevet skærpet, kan tippet simpelthen afrundes.

  Hvis du er usikker på, at du vil gøre alt rigtigt, er det bedre ikke at risikere det og kontakte en specialist.

  Er det muligt at skærpe en kniv uden en sten

  Det sker så, at kniven har brug for presserende slibning, og der findes ingen egnede værktøjer. Men rolig, du kan løse problemet på følgende måder:

  Dette vil muliggøre et kort stykke tid for at skærpe en kedelig enhed, men sådanne metoder kan ikke kaldes en fuldstændig slibning. Husk at disse foranstaltninger er bedst forbeholdt ekstreme tilfælde, og brug dem ikke hele tiden, ellers bliver bladene hurtigt ubrugelige.

  Sådan skærpe en kniv om en kniv

  Hvad skal jeg gøre, hvis bladet er kedeligt, og der er hverken en bar eller en elektrisk spidser til rådighed? Skær en kniv om en kniv! Udfør denne procedure som følger:

  • Fastgør skærefladen på den stumpe kniv på bagsiden af ​​den anden kniv;
  • Tag apparaterne for at udføre skarpheden "fra dig selv", det vil sige skærekantene skal rettes mod siderne;
  • udfør 10-15 energiske bevægelser, fejende et blad mod en anden.

  Dette vil muliggøre et øjeblik for at "genoplive" den stumme kniv, men denne procedure er ikke en komplet slibning.

  Sådan skærpe en kniv til knivskarphed

  Næsten alle blade kan skæres med en barbermaskine. For at opnå dette skal du bruge en af ​​følgende metoder:

  Når du arbejder, skal du være forsigtig med ikke at blive skadet i form af et snit og ikke forkæle bladet.

  Sådan skærpe en serrated kniv

  Hvis dit køkken har skæve knive, så skal du vide, at disse enheder ikke kan skærpes med almindelige skærpere. For at gøre denne skærekant skarp, skal du gøre følgende:

  • Forbered et specielt værktøj til serrated blade, nemlig en kegleformet slibekerne, fortrinsvis fra keramik.
  • Bestem den side, hvorfra de afskårne tænder er placeret, og skærp denne del af bladet.
  • Installer en skærper i en vinkel på den afskårne del af bladet.
  • Skær hvert hulrum med et par bevægelser, og bevæg bladet i retningen "fra sig selv".
  • Fjern burrerne med smørepapir eller den samme stang, men tryk ikke på overfladen, men følg forsigtigt.
  • Skær den glatte side af bladet med et passende værktøj.

  Husk at du ikke kan bruge stangen, som du styrer den krogede overflade på siden af ​​bladet, hvor de mangler, ellers vil du ødelægge kniven.

  Hvordan kan skærpe en genanvendelig barbermaskine

  Den kendsgerning, at barbermassen skal skærpes konstant, de ved næsten alt. Men få mennesker ved, hvordan man skærper en barbermaskin om jeans. Med ankomsten af ​​engangs og genbrugsapparater (kassette) razorer begyndte folk at glemme at skærpe knivene. Men det viser sig, at en barbermaskine også er helt mulig at skærpe, hvilket væsentligt udvider sit liv. I betragtning af at kassetter til en god genanvendelig barbermaskine er ret dyre, vil denne færdighed ikke være overflødig og vil give dig mulighed for at spare økonomi.

  Sådan skærper du barbermaskinen med improviserede midler

  Razor i flere århundreder er et spørgsmål om personlig hygiejne. Den første specielle anordning til fjernelse af håret - en farlig barbermaskine, det var nødvendigt at skærpe før hver brug. Desuden blev hendes blad induceret på bæltet direkte under barberingen.

  Moderne teknologi har givet os mulighed for at skabe sikre barbermaskiner. Mange af dem, som f.eks. "Vest" eller "Chic", kan bruges gentagne gange. Men selv brandede kassetter bliver gradvist ubrugelige og kræver udskiftning. Hver kassettblad er lavet af højstyrkestål, men det bliver stadig kedeligt med tiden, og der kommer burr på den, hvilket fører til smertefuld barbering og hudirritation.

  Gode ​​kassetter til genanvendelige maskiner (for eksempel "Vest-3") er ret dyre, og nogle gange (for eksempel - på forretningsrejse eller på ferie) har de simpelthen ingen tid eller sted at købe. Det viser sig, at du nemt kan udvide kassettens "liv". Alt du behøver er jeans og lidt tålmodighed. Hvis denim-ting fortsætter, skal der skæres på den forkerte side. Til disse formål er den tynde ribbet denim bedst.

  Slibeproceduren er som følger:

  • Sæt jeansne indvendigt ud for ikke at ødelægge sagen.
  • Spred dem på en flad overflade.
  • Anbring en foliemuffe, en lige smal bjælke, en smal linjal eller en anden lige genstand, hvis bredde er mindre end længden af ​​skæredelen i kassetten under stoffet. Dette er en nødvendig betingelse, da der er fremspring langs kanterne af kassetten, der ikke tillader slibning af bladet på en plan overflade. Læg stoffet under kluden, så stoffets hylstre går diagonalt.
  • Sæt kassettebladet på stangen og hold dem langs stoffet i retning modsat det, hvor maskinen bevæger sig under barberingen. Og så grinder vi bladet 50 gange og skubber det kun i en retning.
  • Vi udfolder barbermaden, og på samme måde grinder vi en kassette på jeans og tager dem nu til den anden side.

  Efter denne procedure vil det være muligt at barbere igen komfortabelt. Periodisk honing kassetter, du kan udvide deres levetid væsentligt. På denne måde kan du skærpe både engangs barbermaskiner og varemærke razors, såsom Vest.

  I stedet for denim kan du bruge en strimmel af læder af den ønskede bredde, skåret fra et gammelt bælte eller et unødigt læderelement. Skarphed skal være omvendt - den ubeskadigede side af huden. Skarphed er noget hurtigere end om klud. Det vil være nok at 20-30 passerer i en retning. I modsat retning, som i jeans, behøver du ikke at skærpe.

  Særlige skæringsværktøjer

  I øjeblikket er specielle enheder begyndt at komme på markedet, hvorved det er muligt at skærpe kniven på en hvilken som helst barbermaskin, både lav pris og solid genbrugelighed uden meget besvær.

  Den enkleste af dem er designet til manuel slibning. Vejen ligner redigeringen på denim. Kun i stedet for jeans bruger den en strimmel af speciel plastik med en blanding af det mindste slibemiddel, lagt på en bekvem base i form af en kil. Disse enheder omfatter RazorPit (producent - Danmark) og Zattoch (Ukraine). Ifølge producenterne, med en regelmæssig slibning, kan en kassette indsat i Vest-maskinen vare 5-10 gange længere.

  På de samme enheder kan du skærpe engangs barbermaskiner. Processen ligner også spidsen af ​​knivene på stoffet. Det er nødvendigt at placere en dråbe gel eller barberskum på slibestrimlen og derefter passere den sammen med skæredelen i retning modsat maskinens bevægelse ved barbering. 20-30 bevægelser er nok til at gøre bladet skarpt.

  Hvis du ikke ønsker at skærpe barbermaskinen manuelt, kan du købe en slibemaskine, f.eks. Gem en blade fra Bradex (en kinesisk lavbladsparer). Denne lille batteridrevne enhed kan hurtigt skærpe knivblader. Det er nok at placere kassetten i et særligt rum, reparere det og tænde maskinen i 5-10 minutter. Enheden er universel og egnet til at skarpe eventuelle kassette barbermaskiner.

  Hvis jobbet med genoprettelse af knivskarphed sker manuelt, skal det tages i betragtning, at knivene i kassetterne er tynde og kan blive brudt, hvis de håndteres uforsigtigt. Det er nødvendigt at udføre kassetten på skæringsfladen glat uden indsats uden at trykke på maskinen.

  Skarpe knive i barbermaskiner kan betydeligt forøge deres liv, gøre barberingen mere behagelig, og også hjælpe med at spare en vis mængde familiebudget.

  Sådan skærper du barberbladene på en kassette

  Mænds barberskrabere er personlige og daglige barberingsartikler. Uanset hvilken maskine der anvendes, engangs eller genanvendelig kassette, bliver blades i dem efter en tid ubrugelig. Selv dem, der er lavet af højkvalitets stål, bliver stumme efter et stykke tid. Barbering af dem er umuligt - irritation, små skære på huden med en sådan barbering.

  Skærende knive til engangsmaskiner

  Hvis engangsmaskiner kan ændres uden fortrydelse, da de er billige, kræver udskiftning af patroner i en genanvendelig barbermaskine betydelige økonomiske omkostninger. Men barbermaskiner kan få et "andet" liv, der forlænger deres ansøgning flere gange. Skærende knive kan hjælpe. Dette kan nemt gøres hjemme.

  1. Skarphed med denim

  Dette er den nemmeste måde, der ikke kræver økonomiske og fysiske omkostninger. Hvordan man skærper et barberblad, hvis det er en engangsmaskine? Før du begynder at skarpe, skal barbermaskinen være forberedt ved at fjerne snavs fra det, skylle det under rindende vand og tørre det tørt med et håndklæde. Efter forberedelse udføres følgende handlinger:

  • forbereder denim. For at beskytte den mod små stykker, bliver stoffet vendt indvendigt ud og placeret på bordet, det vil sige på en flad overflade.
  • En solid, flad genstand (linjal, bar), der har en mindre bredde i forhold til bladbredden, er lukket under den. Maskinen skal frit passere over overfladen af ​​genstanden under stoffet.
  • Den tætte foring er placeret under stoffet, hvis hæm går diagonalt.
  • barberbladet er anbragt på en linjal eller bar og holdt i modsat retning til barbering 50 - 60 gange.
  • maskinen vender og den anden side af barbermaskinen er jorden samme antal gange.

  På denne måde forlænges en "barbers" liv flere gange.

  2. Skarphed med læderrem

  Ud over denim giver et godt resultat af slibning brugen af ​​et læderbælte eller stykke læder fra noget. Fremgangsmåden udføres efter samme regler som ved brug af denim.

  • Maskinens klinge skarpes på bagsiden, ubelagt side af bæltet.
  • Resultatet af handlingen vil være hurtigere end slibning af stoffet på grund af læderremmens tæthed.
  • Det er nødvendigt at køre en barberkniv med et barberblad to gange mindre, det vil sige 10 til 20 gange fra den ene og den anden side af barberoverfladen.

  Ud over det sædvanlige læderbælte til slibning af en barbermaskine, kan du bruge et bælte, der bruges til glatning af barbermaskiner. Sådan skærper du barberbladet på dette bælte?

  Et glatjern til at rette en barbermaskine er et stykke læder med faste træhåndtag på enderne af bæltet eller det samme læder, men fastgjort til en træbjælke, det vil sige den har en flad overflade. På dette bælte for at skærpe en engangs barberkniv er det ikke svært. Efter 10-20 passerer vingen tilbage til sin tidligere skæreevne, og barbermaskinen bliver som ny.

  3. Skarphed med underarmen

  Hvordan man skærper et barberblad, hvis der ikke findes nogen tilgængelige værktøjer? For at gøre barbermaskinen skarpere, kan du bruge din egen hånd. Huden på armens forarm, dækket af nedtonet hår, ligner huden på et bælte i struktur. Denne ejendom kan bruges med fordel.

  • engangsbærer transporteres fra albue til håndled.
  • den skarpe del af maskinen vender sig væk fra sig selv.
  • barbermaskinen holdes ti til tyve gange over håndens hud.
  • Drej maskinen, den skal bæres fra håndled til albue.

  På denne måde kan du skærpe bladet på en engangs maskine. Kvalitetskvaliteten i dette tilfælde vil være noget lavere end den tilsvarende effekt på denim eller på et bælte. Dette skyldes, at håndens "levende" hud er blødere, grebet med barberingsfladen er mindre end ved skarphed på andre genstande. Resultatet af en sådan skærpning mindre kvalitet. Men i nogle tilfælde er denne metode ret acceptabel.

  4. Skarphed med en pyramide

  Den mest usædvanlige metode til slibning af knive til barbering er pyramidemetoden. På trods af at det er patenteret og har et sted at være, er mekanismen i denne handling forkert forklaring. For at udføre denne metode er det nødvendigt at lave et specifikt design.

  4.1. Pyramidparametre

  Udført en pyramide af forskellige materialer. Du kan bruge gips, almindeligt pap eller spånplader.

  • Pyramidens base er en firkant, der måler 500 x 500 mm.
  • Ansigtshøjde er 400 mm.
  • ribben længde - 480 mm.
  • Pyramidens højde - 320 mm.
  • Højden på piedestallen for bladet er en tredjedel af pyramidens højde, dvs. 107 mm.

  Strukturen er limet ved hjælp af "Moment" lim eller "flydende" negle. Pyramidens vigtigste tilstand er placeringen af ​​ansigterne og basisen af ​​strukturen i kardinalretningerne. Montering af pyramiden udføres på kompas. Mod nord er kanten af ​​pyramiden, og de skarpe blade "se" fra syd til nord eller omvendt.

  4.2. Skarphedsmetode

  I den færdige pyramide på sokkel placeres maskinens blad. En forudsætning for skærpning er manglen på kontakt med genstande. Frisøren forbliver i pyramiden i en uge. Efter afslutningen af ​​denne periode erhverver den sin oprindelige skarphedskvalitet.

  Skarpe genanvendelige maskinblade

  Barbermaskiner fremstilles ikke kun engangsartikler, men også genanvendelige. Hvordan man skærper et barberblad på en kassette, og kan det gøres på nogen måde?

  Brugen af ​​genanvendelige maskiner i tid væsentligt længere end engangsbrugere. Men efter en vis tid er disse blades stump på disse enheder. Du kan skarpe en udskiftelig patron på samme måde som engangs barbermaskiner:

  • bruger denim
  • ved hjælp af et bælte
  • ved hjælp af håndens hud
  • ved hjælp af pyramiden.

  Effekten af ​​skarphed ved nogen af ​​disse metoder vil nødvendigvis være, i nogle tilfælde mere, i noget mindre. Denne metode giver dig mulighed for at udvide barbermaskinens levetid, rentabelt for at spare penge på at købe nye. Gendannelse af knivene efter gentagen brug er en mulighed for altid at barbere med en skarp barberkniv, hvilket forhindrer irritation og ridser på huden.

  Glat hud i 3-4 uger

  Denne metode til hårfjerning er endnu ikke blevet! Bare smør det.

  Stop med at teste helvede plager

  Den mest populære og effektive metode til fjernelse af hår

  Jeg forsøgte at vokse hjemme, men fik resultatet

  Udbetaler ikke for dyre hårfjerningsprocedurer!

  10 bedste epilatorer til kvinder ifølge kundeanmeldelser

  Instruktioner til brug af cremen til depilering Velvet