Hvordan kan skærpe en genanvendelig barbermaskine

Den kendsgerning, at barbermassen skal skærpes konstant, de ved næsten alt. Men få mennesker ved, hvordan man skærper en barbermaskin om jeans. Med ankomsten af ​​engangs og genbrugsapparater (kassette) razorer begyndte folk at glemme at skærpe knivene. Men det viser sig, at en barbermaskine også er helt mulig at skærpe, hvilket væsentligt udvider sit liv. I betragtning af at kassetter til en god genanvendelig barbermaskine er ret dyre, vil denne færdighed ikke være overflødig og vil give dig mulighed for at spare økonomi.

Sådan skærper du barbermaskinen med improviserede midler

Razor i flere århundreder er et spørgsmål om personlig hygiejne. Den første specielle anordning til fjernelse af håret - en farlig barbermaskine, det var nødvendigt at skærpe før hver brug. Desuden blev hendes blad induceret på bæltet direkte under barberingen.

Moderne teknologi har givet os mulighed for at skabe sikre barbermaskiner. Mange af dem, som f.eks. "Vest" eller "Chic", kan bruges gentagne gange. Men selv brandede kassetter bliver gradvist ubrugelige og kræver udskiftning. Hver kassettblad er lavet af højstyrkestål, men det bliver stadig kedeligt med tiden, og der kommer burr på den, hvilket fører til smertefuld barbering og hudirritation.

Gode ​​kassetter til genanvendelige maskiner (for eksempel "Vest-3") er ret dyre, og nogle gange (for eksempel - på forretningsrejse eller på ferie) har de simpelthen ingen tid eller sted at købe. Det viser sig, at du nemt kan udvide kassettens "liv". Alt du behøver er jeans og lidt tålmodighed. Hvis denim-ting fortsætter, skal der skæres på den forkerte side. Til disse formål er den tynde ribbet denim bedst.

Slibeproceduren er som følger:

 • Sæt jeansne indvendigt ud for ikke at ødelægge sagen.
 • Spred dem på en flad overflade.
 • Anbring en foliemuffe, en lige smal bjælke, en smal linjal eller en anden lige genstand, hvis bredde er mindre end længden af ​​skæredelen i kassetten under stoffet. Dette er en nødvendig betingelse, da der er fremspring langs kanterne af kassetten, der ikke tillader slibning af bladet på en plan overflade. Læg stoffet under kluden, så stoffets hylstre går diagonalt.
 • Sæt kassettebladet på stangen og hold dem langs stoffet i retning modsat det, hvor maskinen bevæger sig under barberingen. Og så grinder vi bladet 50 gange og skubber det kun i en retning.
 • Vi udfolder barbermaden, og på samme måde grinder vi en kassette på jeans og tager dem nu til den anden side.

Efter denne procedure vil det være muligt at barbere igen komfortabelt. Periodisk honing kassetter, du kan udvide deres levetid væsentligt. På denne måde kan du skærpe både engangs barbermaskiner og varemærke razors, såsom Vest.

I stedet for denim kan du bruge en strimmel af læder af den ønskede bredde, skåret fra et gammelt bælte eller et unødigt læderelement. Skarphed skal være omvendt - den ubeskadigede side af huden. Skarphed er noget hurtigere end om klud. Det vil være nok at 20-30 passerer i en retning. I modsat retning, som i jeans, behøver du ikke at skærpe.

Særlige skæringsværktøjer

I øjeblikket er specielle enheder begyndt at komme på markedet, hvorved det er muligt at skærpe kniven på en hvilken som helst barbermaskin, både lav pris og solid genbrugelighed uden meget besvær.

Den enkleste af dem er designet til manuel slibning. Vejen ligner redigeringen på denim. Kun i stedet for jeans bruger den en strimmel af speciel plastik med en blanding af det mindste slibemiddel, lagt på en bekvem base i form af en kil. Disse enheder omfatter RazorPit (producent - Danmark) og Zattoch (Ukraine). Ifølge producenterne, med en regelmæssig slibning, kan en kassette indsat i Vest-maskinen vare 5-10 gange længere.

På de samme enheder kan du skærpe engangs barbermaskiner. Processen ligner også spidsen af ​​knivene på stoffet. Det er nødvendigt at placere en dråbe gel eller barberskum på slibestrimlen og derefter passere den sammen med skæredelen i retning modsat maskinens bevægelse ved barbering. 20-30 bevægelser er nok til at gøre bladet skarpt.

Hvis du ikke ønsker at skærpe barbermaskinen manuelt, kan du købe en slibemaskine, f.eks. Gem en blade fra Bradex (en kinesisk lavbladsparer). Denne lille batteridrevne enhed kan hurtigt skærpe knivblader. Det er nok at placere kassetten i et særligt rum, reparere det og tænde maskinen i 5-10 minutter. Enheden er universel og egnet til at skarpe eventuelle kassette barbermaskiner.

Hvis jobbet med genoprettelse af knivskarphed sker manuelt, skal det tages i betragtning, at knivene i kassetterne er tynde og kan blive brudt, hvis de håndteres uforsigtigt. Det er nødvendigt at udføre kassetten på skæringsfladen glat uden indsats uden at trykke på maskinen.

Skarpe knive i barbermaskiner kan betydeligt forøge deres liv, gøre barberingen mere behagelig, og også hjælpe med at spare en vis mængde familiebudget.

Skærpe et barberblad: beviser og effektive metoder

Tilgængeligheden og bekvemmeligheden ved barberskrabere har resulteret i, at de er ekstremt populære hos både mænd og kvinder. Men det er ikke nok at vælge en god barberkniv, du skal stadig bruge og opbevare den, så den varer længere og udfører sine funktioner med høj kvalitet. Fordi ejerne og der er spørgsmål om hvordan man skærper barbermaskinen, så proceduren gav det bedst mulige resultat.

De fleste brugere forsøger ikke at skærpe knive hjemme, fordi de tror, ​​at dette er svært og usandsynligt. Men nogle beslutter stadig at finde sådanne metoder og forlænge barbermaskinens levetid.

Sådanne metoder eksisterer og er ganske effektive derhjemme. Selvom barberbladet ikke er en kniv, kan den ikke opdateres på den sædvanlige måde.

Hvorfor skær du selv

Spørgsmålet om muligheden for skarphed knivblader er relevant, og der er flere svar på det. For det første giver det dig mulighed for at forlænge maskinens levetid. Det er, i stedet for at kaste en barberkniv, kan du opdatere det og bruge det i samme tid.

For det andet sparer det penge. Efter alt kræver køb af udskiftningskassetter regelmæssigt betydelige finansielle investeringer. Og deres opdatering og opdatering vil medvirke til at udskyde gå til butikken i mindst flere måneder.

For det tredje er det ikke altid muligt at købe udskiftelige kassetter, og det er et presserende behov for barbering sikkert og simpelt. For ikke at forsinke barberingsproceduren til køb af et nyt blad, kan du skærpe det og nyde resultatet.

Razor sharpening er en nyttig og praktisk færdighed, der giver dig mulighed for at spare penge. Efter at have prøvet en gang for at anvende en af ​​metoderne til skærpning af bladet, vil hver bruger kunne lære og udføre proceduren hurtigt og effektivt.

Brug af et specielt værktøj til slibning

Efterspørgsel skaber altid forsyning, så ikke så længe siden var der specielle anordninger til slibning af knive hjemme på markedet. Enheden er en pen, der er forsynet med en lille stribe plastik, på overfladen hvor der anvendes et specielt slibemiddel. Det giver dig mulighed for at male engangs- og genanvendelige barbermaskiner med samme effektivitet, der forlænger deres liv flere gange.

En fremtrædende repræsentant for sådanne enheder er enheden af ​​det danske firma RazorPit, selvom den har en billigere analog af den ukrainske Zattoch. Indretningerne er nemme at bruge og giver et godt resultat. Sekvensen af ​​handlinger omfatter følgende trin:

 1. På overfladen af ​​enheden skal du lægge lidt kosmetik - gel eller skum.
 2. Hold den skære del af barbermaskinen over sliben i modsat retning til, hvordan barbermassen bevæger sig under barberingen.
 3. Afhængigt af maskinens varighed er 25-30 bevægelser nok til at gøre knivene skarpe igen.

Fremgangsmåden er enkel og produktiv, men du skal forstå, at selve apparatet til at skarpe en barbermaskine også koster penge. Måske er udskiftningen af ​​aftagelige kassetter på maskinen billigere.

Blade slibning med denim

I stedet for en enhed til slibning af knive kan du bruge denimmateriale eller et ribbet stof. Virkningen af ​​en sådan procedure er praktisk taget ikke forskellig fra brugen af ​​specielle enheder, men det er billigere og enklere. Fremgangsmåden er som følger:

 1. Jeans skal vende ind ude.
 2. Under et lille stykke stof skal du lægge lidt tyk ting - en papcylinder, en træbjælke eller en linjal.
 3. Jeans bliver sædvanligvis syet af et diagonalt stof, så en tæt foring skal placeres nøjagtigt. Hvis jeansne sys nøjagtigt, skal bunden fastgøres diagonalt.
 4. En barberkniv holdes langs stoffet i modsat retning til normal barbering. Det skærer knivene og holder stoffet helt.

Du kan gentage skærpningsprocedurerne for knivene flere gange, indtil stålet bliver så tyndt, at det ikke længere kan genoprettes. Men før det kommer, kan du bruge maskinen i meget længere tid uden at bruge mange penge.

Hvis du skal skærpe knivene på en elektrisk barberkniv, er det bedre at kontakte en specialist. Det er særegent, at skraberen skal deles adskilt for enhver handling, hvilket betyder at det bliver nødvendigt at samle det. For en nybegynder er det ikke altid en enkel og nem procedure. Men skarpheden af ​​en konventionel maskine er en meget ægte proces, der er værd at prøve mindst en gang.

Sådan skærper du en barbermaskine hjemme: instruktioner til forskellige metoder

Talrige producenter af mænds tilbehør og barberingstilbehør tilbyder engangs- og genanvendelige maskiner med blader af kvalitetsmaterialer. Men før eller senere vil enhver kniv begynde at miste dens egenskaber, især hvis maskinen ikke giver anstændig pleje, korrekt betjening og opbevaring. I denne henseende tilbyder eksperter en række teknikker, hvordan man kan skærpe maskinens knive, mange af dem kan bruges hjemme.

På hvordan man skærper en barbermaskine derhjemme, kender mange mænd, som i mange år praktiseret flere gammeldags måder. Til dato er mange nye ideer blevet opfundet, hvilket også hurtigt og smidigt skærer knivene og forlænger deres levetid. Det er kun vigtigt at følge alle detaljer og instruktioner, ellers er det muligt at beskadige den skarpe skærflade.

Skærpe barbermaskiner i hjemmet: Hvad er vigtigt at vide

Mange mænd tror, ​​at skarpheden af ​​knivene til en maskine er en usandsynlig eller ubrugelig øvelse. Især i betragtning af at et stort udvalg af nye blade og kassetter er til salg i butikker. Faktisk koster højkvalitets barbermaskiner en masse penge, ligesom blader til sådanne modeller. Derfor anbefaler eksperter at spare penge og skærpe knivene, medmindre du selvfølgelig ikke bruger en billig engangs barberkniv.

Der er kun få typer barbermaskiner, der kan bæres med lignende metoder:

 • engangsmaskine;
 • genanvendelige barbermaskiner med kassetter;
 • T-formede maskiner.

Hvis man ud over den rette brug og pleje vil skærpe knivene, kan man sikre en vådbarbering af høj kvalitet og spare penge ved køb af en maskine eller knive. Ellers vil knivene ikke kun skære håret hårdt og trække dem ud, men også skrabe det øverste lag af huden. En vigtig forudsætning for skarphed er at overholde instruktionerne for alle faser, ellers kan du stanse skæringsfladen.

Phased Guide

Hidtil er den mest relevante forespørgsel fra mænd i fora og samfund som følger - hvordan man skærper rakbladene Vest. Denne producent tilbyder højkvalitetsmaskiner med udskiftelige kassetter, der nemt kan forlænge holdbarheden selv uden hjælp fra en specialist. Den mest almindelige praksis for to enheder til en sådan handling - dette er en skærper til razorbladespyramid eller almindelig denim.

Pyramiden kan fremstilles uafhængigt af et materiale, der ikke er i stand til at magnetisere, for eksempel plexiglas eller pap. Den er fastgjort med lim eller klæbebånd; metalfastgørelser er forbudt. Yderligere skærpning udføres som følger:

 • mark pyramiden på en hård, lige overflade;
 • Endvidere er pyramiden orienteret til kardinalpunkterne;
 • barberblad skal placeres langs pyramiden i retning mod nord-syd;
 • Bladene skal ligge i denne tilstand under pyramiden i 6-8 timer.

Den samme metode kan bruges til at skærpe knive til kassette barbermaskiner, såsom Gillette og andre mærker.

Mange mænd har med succes brugt teknikken i mange år og noterer sig brugervenlighed og høj effektivitet. Ved hjælp af en speciel enhed fra RazorPit eller Zattoch skæres knivene på en kassette eller aftagelige knive som følger:

 • anbring en lille barbergel på overfladen af ​​enheden
 • længere langs slibens overflade, men i modsat retning, som under barberingen, udfører bevægelser fra maskinen;
 • 25-30 sådanne bevægelser ad gangen;
 • i slutningen skal maskinen og arbejdsredskabet skylles med vand.

Det vil være nok kun 5-10 minutter med sådanne manipulationer at genanimere maskinens knive og give barbermaskinværktøjet et andet liv. Dette vil ikke kun spare økonomiske ressourcer, men også give en mand med høj kvalitet og effektiv barbering af børster og overskæg uden irritation og andre konsekvenser.

Improviseret betyder at hjælpe

Hvis en enhed som en slibemaskine til barbermaskiner ikke er egnet til en mand, kan du bruge improviserede værktøjer, såsom denim. Dette er en af ​​de første metoder, der blev opfundet af mænd for mange år siden. Det er nok bare at vende stoffet indvendigt ud og derefter holde maskinen med bladene inde mod linjen i retningen af ​​stoffets tråde 30-40 gange, men uden at trykke på.

En anden metode ved hånden er et bælte af læder, og knivens skarphed følger det samme scenario som med denim. Du skal vælge et bælte, der ikke har slibede områder og folder, ellers vil knivens overflade blive brudt. Det er nødvendigt at flytte knive på et bælte fra sin sømfulde side. Dette bevarer integriteten af ​​den malede side af bæltet og forbedrer samtidig maskinens funktionalitet.

Er det vigtigt at bruge specialværktøjer?

Faktisk skal enhver valgt skærper til barbermaskiner godkendes af eksperter som læderbælte, pyramide eller denim. Andre ukendte teknikker og ikke-testede værktøjer kan nemt beskadige knivens integritet, da dette er en metalplade 0,5 mm tykk eller mindre. Trods det faktum, at internettet sælger mange skærpeskraber, er det kun få, der virkelig klare det.

Hvis vi taler om et dyrt værktøjsmaskiner og knive, er det bedre at købe muligheder for slibning, som f.eks. En enhed fra mærket RazorPit eller den ukrainske modpart fra mærket Zattoch. I denne enhed kan du skarpe knive og sikkerheds barberkassetter uden frygt for deres integritet og funktionalitet. Hvis en mand foretrækker en billig udgave af slibende jeans, skal du korrekt følge bladernes retning vinkelret på trådens retning i stoffet.

konklusion

Barberingstilbehør har alle deres eget liv, hvilket afhænger af de materialer, der produceres af selve maskinen og kvaliteten af ​​knivene i den. Engangsapparater bruger ikke mere end 1-3 gange, men T-formede barbermaskiner og genanvendelige maskiner vil vare længere, hvis du skifter skæreelementerne i tide. Og for ikke at bruge penge på køb af nye "fjer", kan du i rette tid udføre deres skærpning. For at gøre dette kan du have brug for en særlig enhed, samt en improviseret pyramide, læderrem eller denim.

Sådan skærper du barbermaskinen - forlænger barberskærens levetid

Skærende knive til barbering virker for mange at være ubrugelige og usandsynlige. Hvorfor skærpe en barberkniv, hvis du kan købe nye kassetter eller en engangs maskine i en butik? Næsten alle tilhængere af våde barbering synes det, og effektiviteten af ​​bladgendannelse er høj, og selve proceduren er let at udføre med egne hænder.

Hvorfor skærpe en barbermaskine?

Vådskæring forbliver den mest populære måde at fjerne vegetation hos både mænd og kvinder. Højkvalitets barbering er ikke billig. Det er ikke altid muligt at købe nye barberbånd eller endda en engangs barberkniv. I dette tilfælde vil færdigheder være nyttige, hvordan man skærper barbermaskinen med egne hænder. Skarpheden forlænger barbermaskinens levetid og sparer dermed budgettet.

Barbermaskiner

Når forbrugernes efterspørgsel er født, kan du altid forvente tilbud fra producenter. Så firmaet RazorPit (Danmark) har udgivet en speciel enhed, der gør det muligt at skærpe barbermaskiner hjemme. En mere overkommelig analog af denne enhed er det ukrainske firma Zattoch.

Indretningerne er en plade eller et håndtag med en stribe plastik og et slibemiddel, der påføres det. Ifølge vurderinger fra brugere, der har behandlet barberbladet med disse enheder, øges levetiden for maskiner næsten tre gange. Skarphed er som følger:

 • en lille mængde af en hvilken som helst barbergel påføres på arbejdsfladen af ​​enheden;
 • skærende del af maskinen udføres på en slibende overflade i modsat retning til maskinens bevægelse under barberingen;
 • udføre 25 til 30 skæringsbevægelser
 • Arbejdsfladen på enheden og maskinen skylles med vand.

Proceduren tager ikke mere end 10 minutter, og din barbermaskine er klar til at arbejde igen.

Improviseret metode - skarphed jeans

Hvis du ikke ved, hvordan man skærper maskinens blad, og du skal shave hurtigt, vil gamle jeans løse problemet. Skarp jeans er den nemmeste og mest overkommelige måde at reparere knive på. Det vil tage lidt mere tid end at behandle færdige enheder, men effekten bliver ikke værre. Du skal bruge en denim stof, en lille afrundet bar og en direkte stumpet barbermaskine. Den runde stang erstatter med succes kartonmuffen fra madfolie eller skolelederen. Yderligere skærpning sker som følger:

 • Denim er placeret på den forkerte side op;
 • en papeblok er placeret under stoffet;
 • barberskære udføres mod anti-barberskind;
 • 100 til 150 bevægelser udføres, hvorefter bladet skylles med vand.

Behandling med denim øger levetiden for en barbermaskin i 2 - 3 gange.

En alternativ metode - skærper pyramiden

Hvis du ikke ønsker at købe en speciel enhed, og spørgsmålet om hvordan man skærper knivblader er relevant, lav en pyramide enhed. Pyramiden er enkel i udførelse, den kan bruges mange gange. Pyramiden er lavet til maskinens størrelse og har en lille størrelse. Enheden kan være åben, den udføres i dette tilfælde fra almindelige trælister og døv, når pyramidens fire sider er beklædt med ethvert tilgængeligt materiale.

Barbermaden er placeret inde i pyramiden på stativet, barberbladet skal vende mod nord. Enheden selv er også installeret under hensyntagen til kardinalpunkterne. Der er ingen videnskabelig forklaring på, hvorfor barbermaskinen bliver skarp igen i pyramiden. Men dømmer brugeranmeldelserne, er denne metode til skærpning effektiv. En engangs maskine kan skærpes på denne måde fra seks måneder til fire år.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Sådan skærper du en razor gilet om jeans

Razor - en uundværlig egenskab af en mand, designet til at opretholde personlig hygiejne. Enheden bruges til at fjerne overskydende hår.

I dag udmærker sig følgende typer barbersystemer: roterende og mesh. I modsætning til maskinen kræver disse enheder ikke brug af vand, er mobile, enkle og sikre i drift, reducerer sandsynligheden for nedskæringer til et minimum, irriterer ikke huden, kræver sjældne udskiftninger af knive (afhængigt af modellen - en gang hvert 0,5-3 år ). Dog kan de ikke fjerne børstehårene under roten for at sikre glatheden af ​​huden. Som følge heraf falder antallet af klæbemidler af våd "billig" barbering ikke.

Intensiv brug af maskinen fører til hurtig blunting af knivene. I dag præsenterer netværket en række forskellige variationer i genoprettelsen af ​​en enheds ydeevne med en detaljeret beskrivelse af teknologien til udførelse af arbejde og video.

Et glimrende eksempel på en højkvalitets barbermaskine er "Gillette". I over et århundrede har selskabet lavet hudplejemidler og produkter, der er populære i Europa.

Der er tilfælde, hvor behovet for at forlænge livet på en gammel enhed er akut, og det er ikke muligt at købe en ny enhed. Overvej hvordan du skærper barbermaskinen rundt om jeans og hurtigt løser dette problem.

Video træning "Sådan skærper du en razor gilet om jeans"

Fordele ved barbermaskine

I slutningen af ​​1800-tallet foreslog amerikanske opfinder King Camp Gillet først at placere et skarpt blad i en penholder. På grund af de ubestridelige fordele ved engangsmaskiner, er de fast indlejret i en persons daglige liv.

Fordele ved razor gilet

 1. Højkvalitets barbering. Når du fjerner uønsket vegetation, sker der direkte kontakt mellem apparatet og ansigtets hud. Det første barberblad løfter håret, og det andet - skærer børsterne "ved roden".
 2. Lav pris.
 3. Tilgængelighed. Du kan købe en engangs maskine eller udskifte en barberkassette i et kiosk eller i et supermarked.
 4. Intet behov for elektricitet.
 5. Hygiejne. Fordi den disponible barbermaskine anvendes i kort tid (2 - 3 uger), er risikoen for skadelige bakterier på vingerne - er minimal.
 6. Let vedligeholdelse. Ved rengøring af en barberkniv skal du skylle apparatet under et varmt tryk.

For at øge maskinens levetid er det vigtigt at vide, hvordan man korrekt skærper en farlig barberkniv.

Den razor sharping algoritme til jeans

Skarphedens skarphed er det vigtigste kriterium for valg af kvalitetsskraber. Da den "dum" maskine efterlader overskydende facial hår og forårsager mikrobeskadigelser hud, så er det vigtigt at opretholde "rigtige" tilstand.

Overvej den billigste metode til slibning af "håndtag" - gnidning på jeans.

 • stramme jeans;
 • foliebjælke eller ærme;
 • engangs barbermaskine.

Det er vigtigt at udføre knivskarphedsproceduren på en flad, stabil overflade.

Razor skarphedsteknik derhjemme

 1. Placer stangen under jeans.
 2. Slibemaskineblade. Til dette gnides en sikkerheds barberkniv på jeans 50 gange i en retning og 50 i den anden. Enhedsretningen af ​​enheden - "fra sig selv".

Efter denne procedure øges knivens skarphed med 2-3 gange. Således produceres ordentligt razor sharpening jeans - en sikker og økonomisk mulighed, der øger skæringsproduktets levetid 2 gange.

Sådan skærper du et barberbånd

Barber ikke - brug ikke.

Med en elektrisk razor ride?

hvordan man sy en tråd til en pose te, hvis den allerede har revet)

Sådan bruger du en tepose 55 gange

Så kort en video, som i begyndelsen af ​​visningen syntes at alt ville ende med det:

Hvis før bladet opvarmes med en strøm af kogende vand, vil det skarpe hurtigere og bedre.

Det er snarere en redigering, ikke en skarphed

En barbermaskine skæres en gang på fremstillingstidspunktet. Og i andre tilfælde regel. Pardonte, lavet en reservation. Du plus som moralsk kompensation.

straks husket en hær joke om et håndklæde.)))))))))

Men det er ingen joke.

Jeg ved ikke, de talte om dette i hæren, men ingen så det, det er som en legende om den sorte arkeolog.

Men fortæl mig ikke om arkæologen?

fandt kun om klatreren, sort arkeolog - analog

På vores hospital lå en sådan med scabs over hans ansigt

Jeg bekræfter, jeg så processen og resultatet, jeg så også, hvordan en mand med en barberkniv sprængte hans hår! Army Khule)

Ja, ævle, 86 cm

Jeg skærpet "kriger" kostume, nu har jeg veststænger og aluminium rustning med en vest (jeg tørrede et hul i den pansrede personelbærer, jeg var nødt til at patchere det). barberer skræmmende, gik til butikken for en ny.

Den samme vrøvl, faldt det ved et uheld, skåret gennem jordens kappe. gik til butikken for en ny.

TC, har du selv testet i det mindste for ydeevne?

Det virker. Ikke så nyt, men hvis du skal trimme, er det ret godt.

intet mere end selvhypnose. Uanset hvilket stål der ikke ville være blødt, ville det ikke blive sammenlignet i styrke med bomuld, henholdsvis skærpe (det vil sige fjerne metallaget nøjagtigt, så der er færre hakket kanter er umuligt). Det er kun muligt at dumme at lave skarpe kanter mere og mere.

. Talte jeg om slibning? Du ved nok ikke, hvad du skal niveauere en kniv.

Forkert forstår du ikke princippet. Glat barbering, når knivene er skarpe og opfylder hårets mindsteste modstand. Hvis kantene blev brudt på mikroniveauet, er det umuligt at returnere dem til deres tidligere skarphed uden honing.

Du ved nok ikke, hvordan man læser.

Genlæse mine indlæg igen.

Sandhed for mig macaque.

Og så, bare skarpt og barbert, alt dette xy-nye, jeg måtte tage en anden maskine. udgifter

Afmeld abonnement her for at finde ud af resultatet, virker det?

Hvornår blev vi Guskie folk bue bue bedraget?

På det tyske websted snuble jeg på sådanne råd:

(i løbet af de første 15 sekunder er der en annonce, så starter selve videoen)

Jeg tror, ​​at oversættelsen ikke er nødvendig, da alt er ret klart. Jeg har ikke brugt rådene fra dette indlæg, men i de seneste måneder har jeg brugt den metode, jeg deler med dig. Jeg kan trygt sige, at det virker. Min rakors liv er stærkt udvidet. Fra hvilket jeg kan konkludere, at siden denim er stort set den samme, så er topstarterbrættet ret effektivt.

Alle glatte kinder))

Jeg ville bare skrive og så så jeg denne video)

Jeg var på en gang interesseret i farlige barbermaskiner og kom på tværs af en blog fra en bonde, der testede forskellige materialer til redigering af knive. Som hans eksperiment viste, havde jeans og andre bomuldsstoffer praktisk talt ingen indflydelse på kvaliteten af ​​redigeringerne. De bedste resultater er læderremme til straightening + goi pasta og på ens egen underarm

Helvede, kun i dag barberede jeg med et kedeligt blad, forfatteren, hvor du var før.

Sådan skærper du barberbladene på en kassette

Mænds barberskrabere er personlige og daglige barberingsartikler. Uanset hvilken maskine der anvendes, engangs eller genanvendelig kassette, bliver blades i dem efter en tid ubrugelig. Selv dem, der er lavet af højkvalitets stål, bliver stumme efter et stykke tid. Barbering af dem er umuligt - irritation, små skære på huden med en sådan barbering.

Skærende knive til engangsmaskiner

Hvis engangsmaskiner kan ændres uden fortrydelse, da de er billige, kræver udskiftning af patroner i en genanvendelig barbermaskine betydelige økonomiske omkostninger. Men barbermaskiner kan få et "andet" liv, der forlænger deres ansøgning flere gange. Skærende knive kan hjælpe. Dette kan nemt gøres hjemme.

1. Skarphed med denim

Dette er den nemmeste måde, der ikke kræver økonomiske og fysiske omkostninger. Hvordan man skærper et barberblad, hvis det er en engangsmaskine? Før du begynder at skarpe, skal barbermaskinen være forberedt ved at fjerne snavs fra det, skylle det under rindende vand og tørre det tørt med et håndklæde. Efter forberedelse udføres følgende handlinger:

 • forbereder denim. For at beskytte den mod små stykker, bliver stoffet vendt indvendigt ud og placeret på bordet, det vil sige på en flad overflade.
 • En solid, flad genstand (linjal, bar), der har en mindre bredde i forhold til bladbredden, er lukket under den. Maskinen skal frit passere over overfladen af ​​genstanden under stoffet.
 • Den tætte foring er placeret under stoffet, hvis hæm går diagonalt.
 • barberbladet er anbragt på en linjal eller bar og holdt i modsat retning til barbering 50 - 60 gange.
 • maskinen vender og den anden side af barbermaskinen er jorden samme antal gange.

På denne måde forlænges en "barbers" liv flere gange.

2. Skarphed med læderrem

Ud over denim giver et godt resultat af slibning brugen af ​​et læderbælte eller stykke læder fra noget. Fremgangsmåden udføres efter samme regler som ved brug af denim.

 • Maskinens klinge skarpes på bagsiden, ubelagt side af bæltet.
 • Resultatet af handlingen vil være hurtigere end slibning af stoffet på grund af læderremmens tæthed.
 • Det er nødvendigt at køre en barberkniv med et barberblad to gange mindre, det vil sige 10 til 20 gange fra den ene og den anden side af barberoverfladen.

Ud over det sædvanlige læderbælte til slibning af en barbermaskine, kan du bruge et bælte, der bruges til glatning af barbermaskiner. Sådan skærper du barberbladet på dette bælte?

Et glatjern til at rette en barbermaskine er et stykke læder med faste træhåndtag på enderne af bæltet eller det samme læder, men fastgjort til en træbjælke, det vil sige den har en flad overflade. På dette bælte for at skærpe en engangs barberkniv er det ikke svært. Efter 10-20 passerer vingen tilbage til sin tidligere skæreevne, og barbermaskinen bliver som ny.

3. Skarphed med underarmen

Hvordan man skærper et barberblad, hvis der ikke findes nogen tilgængelige værktøjer? For at gøre barbermaskinen skarpere, kan du bruge din egen hånd. Huden på armens forarm, dækket af nedtonet hår, ligner huden på et bælte i struktur. Denne ejendom kan bruges med fordel.

 • engangsbærer transporteres fra albue til håndled.
 • den skarpe del af maskinen vender sig væk fra sig selv.
 • barbermaskinen holdes ti til tyve gange over håndens hud.
 • Drej maskinen, den skal bæres fra håndled til albue.

På denne måde kan du skærpe bladet på en engangs maskine. Kvalitetskvaliteten i dette tilfælde vil være noget lavere end den tilsvarende effekt på denim eller på et bælte. Dette skyldes, at håndens "levende" hud er blødere, grebet med barberingsfladen er mindre end ved skarphed på andre genstande. Resultatet af en sådan skærpning mindre kvalitet. Men i nogle tilfælde er denne metode ret acceptabel.

4. Skarphed med en pyramide

Den mest usædvanlige metode til slibning af knive til barbering er pyramidemetoden. På trods af at det er patenteret og har et sted at være, er mekanismen i denne handling forkert forklaring. For at udføre denne metode er det nødvendigt at lave et specifikt design.

4.1. Pyramidparametre

Udført en pyramide af forskellige materialer. Du kan bruge gips, almindeligt pap eller spånplader.

 • Pyramidens base er en firkant, der måler 500 x 500 mm.
 • Ansigtshøjde er 400 mm.
 • ribben længde - 480 mm.
 • Pyramidens højde - 320 mm.
 • Højden på piedestallen for bladet er en tredjedel af pyramidens højde, dvs. 107 mm.

Strukturen er limet ved hjælp af "Moment" lim eller "flydende" negle. Pyramidens vigtigste tilstand er placeringen af ​​ansigterne og basisen af ​​strukturen i kardinalretningerne. Montering af pyramiden udføres på kompas. Mod nord er kanten af ​​pyramiden, og de skarpe blade "se" fra syd til nord eller omvendt.

4.2. Skarphedsmetode

I den færdige pyramide på sokkel placeres maskinens blad. En forudsætning for skærpning er manglen på kontakt med genstande. Frisøren forbliver i pyramiden i en uge. Efter afslutningen af ​​denne periode erhverver den sin oprindelige skarphedskvalitet.

Skarpe genanvendelige maskinblade

Barbermaskiner fremstilles ikke kun engangsartikler, men også genanvendelige. Hvordan man skærper et barberblad på en kassette, og kan det gøres på nogen måde?

Brugen af ​​genanvendelige maskiner i tid væsentligt længere end engangsbrugere. Men efter en vis tid er disse blades stump på disse enheder. Du kan skarpe en udskiftelig patron på samme måde som engangs barbermaskiner:

 • bruger denim
 • ved hjælp af et bælte
 • ved hjælp af håndens hud
 • ved hjælp af pyramiden.

Effekten af ​​skarphed ved nogen af ​​disse metoder vil nødvendigvis være, i nogle tilfælde mere, i noget mindre. Denne metode giver dig mulighed for at udvide barbermaskinens levetid, rentabelt for at spare penge på at købe nye. Gendannelse af knivene efter gentagen brug er en mulighed for altid at barbere med en skarp barberkniv, hvilket forhindrer irritation og ridser på huden.

Glat hud i 3-4 uger

Denne metode til hårfjerning er endnu ikke blevet! Bare smør det.

Stop med at teste helvede plager

Den mest populære og effektive metode til fjernelse af hår

Jeg forsøgte at vokse hjemme, men fik resultatet

Udbetaler ikke for dyre hårfjerningsprocedurer!

Sådan skærpe du et blad GILLETTE eller en anden maskine

Hver mand ved, hvor ubehagelig det er at barbere med en maskine, der har et kedeligt blad. For at købe engangsmaskiner eller tage dyre Gillette beslutter alle sig selv. Kun her er prisen på en udskiftelig kassette til Gillette slet ikke glad. Og der er en vej ud, skærpe Gillette-bladet eller en anden maskine.

Nu vil du lære en enkel, men meget nyttig måde at skærpe knivene på din Gillette razor.

Denne nyttige råd hjælper dig med at spare lidt og forlænge maskinens levetid, hvilket vil glæde dig med en behagelig barbering.

Sådan skærper du et barberbånd

Ingen måde, kompis!

Taki ja. Men vi mister ikke optimisme.

Hej alle sammen. I dag, under ølet inspireret - revideret alle hans private beskeder på dette websted. Du ved, vi bliver mindre.

Mange tak. Det er synd, jeg kan ikke invitere til Bakhrom. Men jeg vil bide en skarp kebab til jer alle sammen. Tak igen!

Tilmeld dig nu!
Vær sund, Boyar!

Alexey, jeg vil gerne lykønske dig med denne vidunderlige ferie, nemlig gensommelig fødselsdag!
Først og fremmest vil jeg ønske dig mere familie trivsel og sundhed! Og i det andet, hvad dit hjerte ønsker!
URAAAA. JUBILÆUM! Næsten!

Tillykke! Bedste ønsker!

Se posten. Du stablede.

Han snuppede. Vil du vise sibirisk høst? Pofotal lidt i haven.

Sammenlignet. Gravet en kartoffel?

Og i Sahara vaschpe varme

Fra n * h abola hører vi. Det er koldt. På Krim, varmere

Pizdaboly, hej.
Hvordan er det

Mihas underskrev sin sætning. Selvom hvad er sætningen, løser han også spørgsmål.

Nej, det er kuber med lyd, det er anderledes, Sana har ingen kuber med lyd.

Ja, og se neher.. Sanya overgår ingen.

skærpet knivbånd

3 måder at skærpe, genopbygge maskinkassette (barbermaskine) Gillette, Bic, Venus, Schick.

3 måder, skæringsmetode, gendann kassetten på enhver barbermaskin (barbermaskine) som Gillette, Bic, Venus.

Hvordan man skærper en barbermaskine?

I denne video vil jeg tale om tre måder, hvordan du kan skærpe en barbermaskine hjemme. Trods alt ikke

✅ LifeHack AS A NEW Sådan skærper du Gillette Mach 3 engangsbærer til LightHack

LayfHak Har brug for det rigtige stof, ikke alle slides ud. Skær engangsbladet. Ideen kom i tankerne i tide.

Hvordan man skærper en barberhalsvest eller en anden maskine?

Hvordan man skærper en barberhalsvest eller en anden maskine? http://ya-zdorovyi.com/

Lifehack nummer 1 "evig" barbermaskine Gillette

Sådan skærper du et barberblad Gillette. Gillette razors http://ali.pub/8bzuk AliExpress på russisk: http://ali.pub/y3m8g ePN Cashback.

Sådan skærper du et barberbånd

Vi gendanner skraberens tidligere skarphed ved hjælp af improviserede midler. Metoden er meget enkel, og ikke.

Hvordan man skærper en barberhalsvest eller en anden maskine

Vi gendanner skraberens tidligere skarphed ved hjælp af improviserede midler. Metoden er meget enkel, og ikke.

Sådan lukkes en barbermaskine? Tjek..Layfhak virker!

Slibning af engangsbærer (kassette) type Gillette. Har brug for en denim inde ude og en papkasse.

Sådan skærpe en kniv i 6,5 minutter før knivskarphed

Skarpe en kniv til knivskarphed i 6,5 minutter.

Sådan skærpe elektriske barbermaskiner Kharkov

Ubrugelige tips. DIY Skarpe og lappe elektriske barberknive med egne hænder. Nyttige tips Min kanal.

Sådan skærper du et barberblad

Sådan skærper du et barberblad.

Sådan skærper du barbermaskinen. Praktiske råd

Venner! I denne video vil jeg fortælle og tydeligt vise dig, hvordan man sparer penge på køb af barbermaskiner.

Test skarphed razors på jeans!

Beskrivelse Sådan tjener du penge uden at investere på Webisida fra $ 100 til 40 procent henvises detaljerede instruktioner.

Zattoch Review - skærper enhver engangs barbermaskine

Oversigt "Zattoch" er en genanvendelig enhed til slibning af engangs barbermaskiner og genanvendelige barbermaskiner.

Hvad er forskellen mellem epilation og depilation: interessante fakta

Madlavning shugaring pasta i mikrobølgeovn