Sådan barberes t-formet maskine

Den traditionelle barberkniv sikrer ren barbering med minimal hudtrauma. Dette gælder kun hvis du har en veludviklet teknik. I denne artikel lærer du, hvordan du barberer en T-formet maskine korrekt.

For at barberer rent med en barberkniv, skal du udarbejde teknikken.

Sikkerheds barberings kit

 • T-formet maskine.
 • Blad af høj kvalitet.
 • Creme eller sæbe til barbering.
 • Barbering børste
 • Varmt vand
 • Spejlet
 • Aftershave.

Det kan også være nyttigt at have et rent håndklæde til huddampning, en beholder til opskumning og et hærdemiddel, for eksempel en alunsten. Nogle mænd kan lide at bruge produkter inden barbering: olie, fløde, lotion eller særlig sæbe. Derudover er barbering bedre, hvis du har fritid og godt humør.

Minimum sæt til barbering: maskine, kniv, barbering børste, fløde og balsam

Fik alt hvad du behøver? Start proceduren. Det består af følgende trin: Klargøring af hud og børster, slår skummet og påføring af det på ansigtet, faktisk barbering, efterbehandling af huden og rengøring af værktøjerne. Bemærk at i praksis udføres nogle faser samtidigt eller overlapper hinanden. Men af ​​hensyn til opfattelsen og bevarelsen af ​​præsentationslogikken beskrives de sekventielt.

Sådan tilberedes huden og børsterne

På dette tidspunkt skal du forberede huden og børsterne til kontakt med bladet. For huden skal mødet med en barbermaskine gennemgå med minimal skade. Under forberedelsen er det nødvendigt at fugte epidermis så meget som muligt. Det gør det elastisk. Det er hudens elasticitet eller duktilitet, som beskytter den mod skader i kontakt med et skarpt blad.

Men håret skal være uelastisk. Hårets styrke er tilvejebragt af yderlaget eller kutiklen. I normal tilstand er kutiklet en lagdelt og tæt tilstødende celler. Fra oven er de dækket af hudfedt. På grund af dette er håret beskyttet mod mekanisk beskadigelse og indtrængning af overskydende fugt.

Forresten har du sikkert hørt en sammenligning af styrken af ​​et menneskehår med styrken af ​​en kobbertråd. Hår er stærkere end tråd med samme diameter.

Når vand trænger ind i håret, bliver det tungere og mindre elastisk. Cuticlecellerne er ikke så tæt fastgjort til hinanden, hvilket gør det ydre lag mindre modstandsdygtigt over for mekanisk belastning, såsom skæring med et blad.

Hvordan tilberedes huden til barbering i praksis? Gør sådan:

 • Vask dit ansigt med sæbe. Så du beskytter huden. Det fremmer vandets indtrængning i epidermis og hår. Vandet skal være meget varmt eller lidt varmt. Men undgå alt for varmt vand. Det dehydrerer og forbrænder endda huden.
 • Tag et varmt brusebad. Under vasken kan du lede vandstrålen til dit ansigt i nogle få sekunder. Det vil befugt huden og håret. Også varmt vand udvider porerne.
 • Efter et brusebad må du ikke tørre dit ansigt. Forbered et skum fra en creme eller sæbe til barbering, påfør det på huden og start barberingen.

Vær opmærksom på, at skum på ansigtet også gælder for forberedelse til barbering. Desuden er det en meget vigtig del af forberedelsen. Hvorfor? For det første har skummet altid en alkalisk reaktion. Alkali reducerer styrken og reducerer elasticiteten af ​​hårseksen. Takket være dette skærer bladet lettere håret.

For det andet indeholder næsten enhver barberkrem og sæbe fugtighedsgivende ingredienser, såsom glycerin eller olier. Ved påføring af skum fugtes huden og håret, hvilket bidrager til en behagelig barbering.

For det tredje letter skummet glidning af barbermøllen og virker som en buffer eller pude mellem ansigtet og bladet. På grund af dette skader skraberen epidermis mindre.

Til sidst, når du anvender skummet, løber en barbering børster, hjælper med at fjerne døde epidermis celler og masserer huden.

Hvis du ikke har tid nok til at tage et bad, skal du bruge et håndklæde dyppet i varmt vand for at forberede. Vask med sæbe og vand, fugt et rent håndklæde med varmt vand, klem det og læg det på ansigtet. Hold håndklædet i et og et halvt eller to minutter. Derefter anbringes skummet og barberingen. Bemærk at det er bedre at lægge et håndklæde på hele ansigtet og ikke kun på barberingsområdet. Dette stimulerer refleksreaktionerne, gennem hvilke porerne ekspanderer, og også slapper af ansigtsmusklerne.

Og hvad med de såkaldte presevs: olier, cremer, lotioner? Hvis du vil, skal du anvende dem på dampet ansigt, før du fremstiller skummet. Tag et par dråber olie eller en lille smule creme, gnid det mellem dine palmer og spred det over dine kinder, hage og nakke.

Er det nødvendigt at bruge det bedste? Nej. Creme eller olie fugter huden hurtigt og gør den smidig. På grund af dette beskadiger bladet epidermis mindre. Men det samme problem løses let ved hjælp af varmt vand og flødeskum eller sæbe skum. Desuden forhindrer en overskydende mængde presched olie indtrængningen af ​​vand i håret.

Fortsæt med barbering, når huden bliver affedtet, dampet og dækket af skum. Af den måde vil den sidste vil blive diskuteret yderligere.

Sådan skylles skum fra sæbe eller barberkrem

Du skal bruge en barbering børste, varmt vand, en creme eller en særlig sæbe. Skum kan piskes direkte på ansigtet, i håndfladen eller i en speciel beholder. Det kan være en skattle, en barberskål eller endda en almindelig kop, skål eller salatskål.

For at slå skummet, fortsæt som følger:

1. Før du går i brusebad, blødgør en barberingsbørste i varmt vand. Bristle børste skal suge og absorbere fugt.

Barberingsbørsten skal stå i varmt vand i mindst 10 minutter.

2. Hæld vand fra skålen, ryst barberingsbørsten et par gange, og klem barberkremmen i skålen. Vær opmærksom på to punkter. Først, hvis du bruger cremen, er det nok at ryste barberingsborsten let to eller tre gange. Før du slår skummet, skal vandet dråbe fra det. Og hvis du bruger sæbe til barbering, skal du ryste barberingen flere gange. Når der laves skum fra sæbe, er det bedre at gradvist tilføje vand til skålen.

Det andet punkt: at barbere, er det nok at klemme ud en stribe creme længden af ​​tumlen falsk. Dette er ca. 3 cm. Hvor meget sæbe har jeg brug for? Din barbering bør være tung, og håret skal holde sammen.

Nyttig rådgivning: Hvis du sparer for dig, er det ikke i første omgang at klemme lidt mere creme ud end du har brug for. En strimmel på 4 cm eller en og en halv fingeralanx giver dig mulighed for samtidig at lave tykt og fugtigt skum. Bemærk venligst, at den krævede mængde kan variere afhængigt af mærke af barberkrem.

Dette beløb er nok til at gøre en meget tyk og samtidig fugtig skum.

3. Pisk skummet med en børste i skålen. Lav cirkulære bevægelser som om du rørte sukker i te eller slå æg til en omelet. Hvis du bruger creme, er det nok at arbejde i omkring et minut. Med sæbe bliver nødt til at tinker længere. Eksperiment med vand: Tilsæt et par dråber under piskning og vurder skumets densitet og fugtighed.

Hvordan forstår man, at skummet er klar? Forsøg at sætte en barberbørste uden at stole på skålens vægge. Hvis det ikke falder, skal du anvende skummet på ansigtet. Vær opmærksom på dens konsistens. Det skal være tykt. Hvis der er mange store bobler i skummet, skal du tilføje lidt creme og arbejde med en pensel. Hvis det virker for viskøst og tørt, tilsæt et par dråber vand og brug en børste igen.

Hvis barberingsbørsten er værd, er alt fint. Forresten er dette en universel livsregel: det handler ikke kun om børsten

4. Påfør skummet på ansigtet med en børste. Børstens børsterbørster masserer huden, fjerner overskydende epidermier og hjælper med at befugt epidermis og hår. Fortsæt nu med barbering.

Sådan bruger du en t-formet maskine

Tag maskinen med bladet indsat. Vær opmærksom på, at det er bedre at holde barbermaden i slutningen af ​​det såkaldte ben eller håndtag. På grund af dette vil du ikke skubbe kniven for hårdt på huden under barberingen. For at forhindre, at maskinen glider under brugen, skal du forsøge ikke at røre skummet med hænderne. Skal sæbe eller fløde på barberhåndtaget, skylles det straks under rindende vand.

Hold maskinen bedre i slutningen af ​​håndtaget. I dette tilfælde skal du ikke trykke på bladet på huden

Vælg den korrekte kontaktvinkel for bladet med huden. Det skal være ca. 30 °. For at sikre en sådan kontaktvinkel skal du holde maskinen nede. Dens stilling afhænger af designet. For f.eks. Muhle R89 og R41 barbermaskiner opnås en vinkel på 30 °, når håndtaget er næsten parallelt med gulvet. På hovedet af maskinen Merkur 37c kompleks geometri. Men en passende kontaktvinkel opnås også, når håndtaget ser på gulvet, ikke lige ned, men som diagonalt.

Omkring skal du holde maskinen Merkur for at få en passende kontaktvinkel på bladet med huden

Hvis du bruger en klassisk sikkerheds barbermaskine for første gang, skal du eksperimentere med angrebsvinklen. Gør sådan:

 • Rør forsigtigt maskinbeskyttelsen mod ansigtet. I denne stilling vil håndtaget se lige ud på gulvet.
 • Træk langsomt håndtaget op og til siden, indtil du føler kontakten med bladet og huden.
 • Tag et par korte streger med en barbermaskine.
Vi leder efter en passende vinkel fra vagten. R41 hoved bruges som et eksempel

Mest sandsynligt, under forsøget rørte bladet i en stump vinkel. I dette tilfælde barberer kniven ikke og skraber hår. Du kan barberer med en sådan kontaktvinkel, men du skal bruge flere pas for at opnå en acceptabel ren barbering. Og ekstra passager kan forårsage hudirritation. Fortsæt derfor eksperimentet:

 • Berør ansigtet på maskindækslet. I denne stilling ser håndtaget ud til siden strengt parallelt med gulvet.
 • Sænk håndtaget langsomt ned, indtil du føler kontakten med bladet med huden.
 • Forsigtigt og uden pres, lav et par meget korte streger med en barberkniv.
Vi leder efter den korrekte angrebsvinkel fra dækslet

I denne del af eksperimentet brugte du en aggressiv akut vinkel. Det var sandsynligvis mindre end 30 °. I denne stilling beskadiger barberhuden huden og forårsager irritation og indgroet hår.

Nu skal du finde en mellemplads. Bemærk venligst, at dette ikke er 45 °. Denne vinkel er for tydelig. Tag din maskine med en kniv og prøv at bestemme ved øjet, hvilken position der er nået kontakt i en vinkel på 30 °. Prøv at opretholde denne position under barberingen.

Ca. i denne stilling opnås den ønskede kontaktvinkel, når du bruger R41-hovedet

Hvis du bare lærer en traditionel T-formet maskine, barberer du dit hår. For de fleste mænd er dette top-down retning. Når du er klar, eksperimentere. Prøv at strejke med en lige barber vinkelret på retningen af ​​hårvæksten. Barber ikke mod uld. I dette tilfælde er huden alvorligt skadet, og du betaler for renholdelse af barbering med irritation og indgroet hår.

Vær opmærksom på, at det er bedre at starte barberingsforsøg et par uger eller måneder efter, at du begynder at bruge en klassisk maskine.

Her er nogle anbefalinger i et spørgsmål og svarformat:

 • Hvor mange passerer gør barbermaskinen? Fokus på to passerer. I starten kan en ren barbering ikke passe dig. Men i nogle måneder fra starten af ​​at bruge en traditionel barbermaskine, vil du barbere i to passager.
 • Skal jeg genbruge skummet før hvert pass? Påkrævet.
 • Hvad med et barberingsværktøj? Hvis det er en creme eller olie, er det nok at anvende dem en gang før første pass.
 • Hvilken del af ansigtet til at begynde barbering? Dette er et spørgsmål om personlig præference. Det kan være hensigtsmæssigt, at du først barberer kinderne og kindbenene, så huden over overlæben, så hagen og halsen.
 • Med hvilken kraft skal man trykke på maskinen? Hvis du har en metal barberkniv, skal du ikke trykke på den overhovedet. Maskinen med bladet skal bevæge sig over huden under egen vægt.

Efter fjernelse af børstehårene, fortsæt til de afsluttende procedurer.

Hvad skal man gøre efter barbering

Først skal du passe på din hud. Vær opmærksom på barberingstilbehør.

Hud er skadet under barberingen. På grund af fjernelsen af ​​det øvre lag af epidermis, mister det fugt. Tilsæt stresset på grund af de aggressive virkninger af alkalisk skum fra sæbe eller barberkrem. Det er klart, hvorfor huden skal hjælpes? Gør sådan:

 • Vask resten af ​​barberskum med varmt vand.
 • Hvis du ser blødninger, skal du bruge et hæmostatisk og desinfektionsmiddel. Det kan være alunit eller alum sten. Fugt det med koldt vand og skub skæret. Hold pause i et par minutter. For eksempel, mens alun arbejder på huden, kan du vaske barberingsbørsten.
 • Efter tre eller fire minutter, vask alunen fra huden. Brug køligt eller koldt vand. Kold bidrager til lukning af porer og indsnævring af kapillærerne
 • Pat dit ansigt med et rent håndklæde. Vær opmærksom på, at huden skal blive våd, men ikke at gnide. Det er bedre at bruge et håndklæde, der ikke har lint.
 • Ansøg efter barbering til ansigt. Brug en balsam, creme eller gel uden alkohol. Klem ud en lille mængde af produktet, gnid det mellem dine palmer og læg det på dit ansigt.

Nu er din hud genoprettende og ser frem til den næste barbering. Det er på tide at tage sig af barberingstilbehørene. Først skal du slappe af maskinen, vask dens detaljer. Mellem procedurer skal bladet holdes adskilt fra barbermaskinen. Kast derfor ikke papirkuvertet, som det er leveret i. Alle metaldele skal være tørre før montering.

For det andet skylles børsten grundigt under rindende vand. Ryst børsten flere gange for at fjerne vand. Hold barberbørsten på et specielt stativ med børstehårene nede. Tredje, vask og tør barberingsskålen. Glem ikke at lukke og lægge på hyldeprodukterne før og efter barberingen.

At shave en traditionel maskine er enkel.

For at gøre barbering sjov og effektiv, skal du opfylde flere betingelser. Vær opmærksom på forberedelsen af ​​hud og hår. Lær at holde maskinen nede og vælge vinklen på kniven. Barber korte slag uden pres. Efter barbering, vask om nødvendigt brug alunit og anvend efter barbering. Hvis alt er gjort korrekt, er et godt humør garanteret.

Sådan barberes

Den første oplevelse af våde barbermaskiner. Jeg kan huske ham godt, selv om mange år er gået. Ingen er hjemme, et badeværelse, et spejl, farens barbermaskine, lidt varmt vand hældes fra vandhanen, et stykke vaskevaske, en pensel. Jeg troede alt gik glat. Den dag blev husket som en "blodig søndag", men det var bestemt det værd. Min fars overraskede smil, der så virkningerne af den første barbering på mit ansigt... Men alt kunne have været gjort forskelligt.

Hvis du stadig er ung, og du kun skal føle det skarpe stål på dit ansigt for første gang, så læs det meget omhyggeligt. Det samme gælder dem, der hele sit liv foretrak elektriske barbermaskiner, men besluttede nu at blive bekendt med barbermaden.

Selvfølgelig har teknologien gået langt, og moderne jakker, shiki og lignende højkapslede ergonomiske maskiner med det ndeste antal blade er slet ikke det samme som en sovjetisk barbermaskine med udskiftelige dobbeltsidede blade "Sputnik".

Men på grund af uerfarenhed er det muligt at gøre ting med dem. Derudover er der andre aspekter af barbering, der er vigtige at overveje. Her er de syv mest almindelige fejl, som nybegyndere gør, når de rager vådt.

Scoret på forberedelsen af ​​huden

En meget almindelig fejl, især for dem, der går på en våde barbering med en elektrisk barbermaskine. Tror du, at når du tørrer dit ansigt med vand, før sæbe er nok? Absolut ikke.

Tør hud er fjenden for en behagelig barbering. Du skal bruge ca. tre minutter til den for-våde procedure.

Vandet skal være varmt, men ikke varmt. Du tager en fugtighedsgivende sæbe i ansigtet, og så forsigtigt og med arrangementet behandler du huden. Geler og kropsæber passer ikke - de tørrer huden. Forresten er forberedelsen af ​​nakken ikke mindre vigtig. Der er huden endnu mere øm.

Åh, fu, en anden særlig sæbe til den person, der skal købe. Hvad er jeg, pige? Nej, du er en bevidst mand, der bruger specialiserede midler til at opnå det bedste resultat.

Gemt på barberskum

Køb det billigste barberskum med rabat i butikken - det er ikke den bedste løsning. Vil du virkelig redde på dit ansigt? I sig selv er et sådant skum i en cylinder under tryk meget tør hud. For at udjævne effekten tilføjer producenten stoffer, som gør skummet til en slags smøremiddel. For at stabilisere hele kemiske anlægget er der en masse andre ingredienser tilgængelige, der ikke har nogen relation til barberingen selv, men er kun rettet mod at opretholde denne masse i sin oprindelige tilstand. Dækket med konserveringsmidler og stabilisatorer? Nå, held og lykke. I bedste fald sker der intet. I værste fald fange en allergisk reaktion.

Hvis du allerede køber skum eller gel i en ballon, så tag hypoallergen fra mere eller mindre kendte producenter. Det bedste valg er en særlig sæbe eller gel, der skummes og påføres ansigtet med en børste.

Mod uld

At begynde at barbere straks imod uld er næsten garanteret små, hyppige hvide hudformationer som blærer, forbrændinger eller acne. Barbering rent voksende hår søger en vej til frihed. Især på sart hud. Som en bonus er der rødme, kløe, brændende og forfærdeligt udseende. Har du brug for det?

Til at begynde med, lad os lave kartografi. Ja, faktisk skal vi lave et mentalt kort over retningen af ​​hårvækst på ansigtet. Det er let at bestemme retningen for vækst - vi barberer ikke i flere dage for at lade håret vokse, så strejk det i forskellige retninger. I hvilken retning er der ingen modstand, i den retning vokser håret. Tricket er, at væksten er forskellig for forskellige dele af ansigtet. Se selv. På kinderne ned. Jo tættere på kindbenene, jo mere tydeligt er vækstretningerne "delt" til bunden af ​​kæben og hagen. På selve hagen på alle rædsler. Under hagen vækst til ungdomsbadekaret. Alt dette skal overvejes og barberes ordentligt.

Vi begynder at barbere strengt efter hårvækst. Ikke rent nok? Åh, alligevel, i slutningen af ​​dagen kan du allerede mærke den nydannede stubbe.

Barbering er ikke at slippe af med ansigtshår, men reducerer dets længde.

På ansigtet vokser håret meget hurtigt. Okay, vil du stadig have noget renere? Derefter barberes vinkelret på væksten. Stadig lidt? Derefter barberes vinkelret i modsat retning. Det er nok, tro mig.

Tryk så, at det næsten tog af huden

Indianerne praktiserede fjender scalping, og mange uerfarne brugere af barbermaskiner forsøgte at fratage sig deres hud og gjorde en stor indsats for maskinen under barberingen. Hvorfor skubbe så hårdt? Tror det, at det bliver renere? Men hovedet med knive i en moderne maskine er designet til at glide langs de naturlige konturer af en persons ansigt. Hvis du trykker på hovedet i ansigtets hud, skaber du en forsænkning, bladets kontakt med overfladen ændres. Hårene forbliver længere, og huden modtager fuldstændig unødvendig unødvendig mekanisk skade.

Alle disse klokker og fløjter, som f.eks. En beskyttende ramme, gummibånd til forspænding af huden foran knivene samt udformningen af ​​det nøjagtige antal knive, kompenserer delvis for barberings personens overdrivelse, men det optimale resultat opnås uden nogen indsats fra personens side. Tryk ikke på maskinen på huden, det er bedre at skifte knive oftere.

Forkert vinkel

Denne fejl gælder både for moderne maskiner med et bevægeligt hoved og til monolitiske T-formede maskiner af det gamle design. Det er svært at vænne sig til den T-formede barberkniv, da det er nødvendigt at opretholde den korrekte position af maskinen i forhold til hudoverfladen hele tiden. Indledningsvis skal dækslet på det T-formede maskinehoved (under hvilket bladet) komme i kontakt med huden, men ikke lægge pres på det. Nu vippes maskinen, indtil bladet rører ved huden. Dette er den rigtige position.

At lære at opretholde og "føle" den rigtige vinkel er praksis og absolut koncentration nødvendig. Prøv at træne i stilhed.

Med moderne maskiner er alt det enklere og mere kompliceret på samme tid. Knivvinklen er fast, hvilket betyder at du er komfortabel og komfortabel, eller du skal skifte maskine / knive. Ingeniører kan ikke tage højde for hver persons egenskaber og derfor designe maskinen, så den passer til flertallet. Men du er ikke flertallet. Prøv at kigge efter producenten og modellen af ​​maskinen og knivene, hvorved ubehag og skader på huden ikke vil. En enkeltbladsmaskine er ikke så dyr.

At tørre

Der er sådanne ubelejlige steder på ansigtet (for eksempel hagen og i nærheden af ​​læbernes hjørner), der ikke er så let at barbere med høj kvalitet i ét pas. Fungerede ikke første gang? Påfør skummet på dette sted igen, før du berører bladet igen. At gå med en barbermaskine over et tørt område er et helvede, en rigtig tin, især for hud, der ikke er vant til sådanne procedurer. Lad dem være doven for at genpåføre skummet eller gelen. Fugt mindst med vand.

Ti gange et sted

Reklamehåndere siger til os: "Mindre bevægelser - mindre irritation." Dette er faktisk en grundlæggende sandhed. Med tilstrækkelig dygtighed kan du barbere, så maskinen ikke mere end én gang passerer hvert eneste punkt i ansigtet. Dette er højden af ​​færdigheder. I mellemtiden husk: kravle 10 gange på ét sted - den rigtige vej til irritation og hudskade. Moderne maskiner har 3-5 blade. Faktisk skraber du i huden allerede 3-5 gange. Dette er mere end nok.

Over tid kan nogle regler fraviges. Huden vil blive brugt og bliver mindre krævende under forberedelse og pleje. Erfaring giver dig mulighed for at barbere hurtigere, bogstaveligt talt på maskinen. Men husk, barbering ansigter er et ritual, vores privilegium. Ritual kan ikke udføres travlt. Mange får glæde af denne proces, og derfor gør barbering så behageligt og behageligt som muligt tilsyneladende en helt normal ide. Stræk glæden - barber ordentligt.

Hvordan barberer man?

Hver fyr kommer dagen, da hans ansigt er overgroet med hårfluffer. Dette er et signal om, at drengen bliver en mand og tiden til at tage barbermaskinen op. Problemet er, at det første forsøg på at slippe af med uønsket hår er normalt ledsaget af udskæringer, rødme af huden og rester af klogt skjult stubbe i alle dele af ansigtet. Værre, mange mænd barberer den forkerte vej gennem hele livet og står konstant over for de samme problemer som drenge i 14 år. Selv efter en tusind procedure, ved de fleste mænd ikke, hvordan man barberer ordentligt uden at forårsage irritation og uden at føle ubehag. Det er på tide at fortælle dig, hvordan man barberer ordentligt og gør denne proces fra angst til glæde.

Foto: Økse til sjov, gentag det ikke hjemme!

Korrekt at vælge en maskine, hudplejeprodukter og følge alle de tips og anbefalinger, selv den første barbering bliver til en behagelig behagelig procedure. Men med en lille indsats kan du gøre processen til en behagelig daglig brug. Blødende slid, vandige blærer, irriterede røde områder - dette kan ikke engang mærkes, hvis du behandler proceduren ansvarligt. Efter at have forsøgt at sætte vores anbefalinger i praksis for første gang, kan du senere barbere et skæg eller et mustache om fem minutter.

Maskinselektion

Et par ord om valget af maskinen. Til salg et bredt udvalg af udstyr til barbering, vælg selv den bedste løsning. Hvis børsterne er bløde og sparsomme, skal du bruge engangsmaskiner. Hårdt og tæt ansigtshår kræver meget arbejde, køb en bedre maskine med et par blader af et populært mærke. De vil perfekt klare børsterne, tage mindre tid, hvilket vil have en gavnlig virkning på din hud.

Sådan barberes med en barbermaskine: trinvise instruktioner

Lyt ikke efter råd fra venner, hvor de pålægger dig at bevæge sig mod hårets vækst - det fremkalder puder, især på ung hud.

Barbering, som enhver kosmetisk procedure kræver omhyggelig forberedelse og streng overholdelse af reglerne. Gør det første gang? Prøv at bestemme i hvilken retning at flytte maskinen. Det er meget vigtigt at studere retningen af ​​hårvækst. Mange begår at fejre med en maskinblad "mod ulden." Dette vil ikke forbedre kvaliteten af ​​barbering, og i de fleste tilfælde vil det føre til acne, rødme og kløe. Efter at have brugt en hånd på en 3-dages børstehår, er det muligt at forstå, hvor hårene stræber efter. Se nærmere på, hårvækst er anderledes afhængigt af hudens område. På kinderne vokser håret ned og nærmer sig kindbenet retninger i forskellige retninger. En hage og ligner en tæt skov. Barbering skal strengt efter hårvækst. Du skal ikke bekymre sig om renheden af ​​processen. Næste dag vil hårene under alle omstændigheder bryde igennem til viljen, uanset retningen af ​​barberingen. Opfinde ikke en cykel og opfinde ikke andre måder at barbere på - alt er allerede gjort.

 1. Det første skridt er at forberede huden. Det bør ikke være tørt. Vask dit ansigt med varmt vand, tag din shower gel eller ideelt en speciel ansigtsvask gel. Hvis der ikke er nogen specielle midler i nærheden, er det tilstrækkeligt at vaske grundigt med varmt vand. Endnu bedre, start barberingen efter et varmt brusebad. Dette åbner porerne og gør processen sikrere.
 2. Før du fortsætter med direkte fjernelse af håret, skal du bruge skum til at gøre processen glat og behagelig. Du bør ikke spare på dig selv og tage den billigste cylinder med kemikalier i butikken. Det er bedst at vælge en gel eller skum til følsom hud, som perfekt skum og jævnt på ansigtet. Brug ikke sæbe eller brusebad ved barbering. Disse midler er meget tør hud og giver ikke den ønskede slip. For en perfekt glide mellem huden og bladet, en film skal danne, er denne effekt kun givet af specialiserede geler og skum.
 3. Begynd at barbere med kinderne. Hårene der er bløde og ofte sparsomme, det er nemt at fjerne dem med en skarp maskine. Fra kinderne går glat til hagen og overskæg, i det mindste barberer stubben på nakken. Glem ikke, at det er ønskeligt at køre en maskine kun til hårvækst, dvs. ned fra hagen. Så hårdere, men sikrere!
 4. Du bør ikke fortsætte arbejdet med amerikanske indianere til at fjerne hovedbunden og presse maskinen på huden med al styrke. Moderne maskiner gentager lindringen af ​​de fleste mænds ansigt og håndter hurtigt alle hårene. Yderligere anvendelse af kraft forværrer ofte kun barbermaskinens arbejde. Derudover lemlæstede. Hvis det ser ud til at maskinen ikke klarer sig godt med sit arbejde, så er den rigtige beslutning måske at købe en ny. Engangsmaskiner ændres bedst efter to eller tre anvendelser. Det er endnu bedre at se på de hævede modeller med ekstra elastikbånd, rammer og kanter. Jo flere blade, jo bedre.
 5. Efter en eller to bevægelser skal vaske maskinen fra hårets rester. Dette fjerner vegetationsrenseren, og blader tilstoppet med hår vil ikke skade ansigtets hud. Hvis de ikke er hårde, er det bedre at skylle i koldt vand, så bliver barberingsprocessen mere behagelig. Ellers skal du skylle under en varm strøm for at holde dit hår dampet.
 6. På vanskelige steder er det nødvendigt at gå flere gange med ekstra skumapplikation. Hudspænding vil også hjælpe. For eksempel er området for Adams æble et stort problem for alle. Det er bedre at vippe hovedet til siden og langsomt gå på huden på nakken. Processen vil finde sted uden skade, og håret forbliver ikke. Nogle har problemer under overskæg fjernelse. Det er nødvendigt at stramme overlæben på forkanten og langsomt styre maskinen i en lille vinkel. Derefter vil proceduren være grundigt og smertefrit.
 7. Barbering var sikker, der var ingen blodige pletter - stilhed og nåde. Men proceduren er ikke overstået endnu. Du skal grundigt vaske med varmt vand, sørg for, at der ikke er intakte områder og anvende en særlig efterskærmning. Köln er bedre at bruge, da det kun tørrer huden. Derefter skal du vaske med koldt vand for endelig at lukke ansigernes porer. Rådgivning er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen, før du går til de beskidte, støvede gader.

Selvom barbergel er dyrere, kræver det en signifikant mindre mængde for en barbering. Derved køber dyrere balon - du sparer i et langt tidsinterval.

Drengens første barbering

Teenagere bekymrer sig om spørgsmålet om hvor mange år du kan begynde at barbere, fordi den ubehagelige fluffede vegetation bliver en årsag til latterliggørelse. I dette tilfælde er der ingen nøjagtig dato - det kan gøres selv om 14 år. Hver organisme er individuel, ansigtshår eller ret fluff, begynder at vokse i hver dreng på sin egen måde.

Nogle gange er unge fyre flov over at snakke om kropsændringer med seniorer. Vi er nødt til at få erfaring, nogle gange desværre slutter med nedskæringer i ansigtet. Første gang er det bedre at bruge de generelle regler for barbering.

Det er bedre at dyrke et moderigtigt skæg og opfinde outlandish tegninger i en alder af 18 år, når ansigtshår får en vis stivhed og form. For første gang var ikke ledsaget af blodige pletter og acne, er det nok at følge instruktionerne ovenfor, og spørgsmålet om, hvordan man barberer, forsvinder i sig selv. Det er ikke nødvendigt at købe med geler, lotioner, sæbe og dyre maskiner. I en alder af 14 år er håret ikke så hårdt, og kræver derfor ikke en så forsigtig tilgang.

Hvis du er en 14-årig dreng og stadig tænkt: at barbere eller ikke at barbere et overskæg. Shave! Teenage fluff tilføjer ikke nogen storhed, men forværrer kun udseendet. Ikke en mulighed for at gå i gymnasiet med fluffy under næsen.

Hvad er nødvendigt for den første barbering?

For at barbere pistolen under næsen vil være nok nok engangsmaskine, har du nok af det i flere måneder.

 • enkeltbrud eller flerbladet barbermaskine;
 • Balon gel eller skum til følsom hud;
 • efter barberingsplejeprodukt.

Da drengens hud er øm og sårbar, er det værd at påføre meget skum og barbere håret uden at trykke på maskinen.

Hudpleje før og efter barbering

Mange tror fejlagtigt, at kun kvinder plejer at passe på deres hud. Derfor er vi tilfredse med dampning af ansigtet før barbering ved hjælp af varmt vand, hvorefter de sæber det med sæbe. Vi kan trygt sige, at de ikke ved, hvordan man barberer.

Hvis du har en tyk stiv børste, skal du kun overdådigt skumme dit ansigt generøst. For at gøre dette skal du simpelthen vaske med varmt vand i et par minutter og blut efter et håndklæde og påfør derefter skummet.

Hvis du bruger specielle midler til at blødgøre børsterne, må du ikke spare, men købe en dyr creme eller barberskum. Billige muligheder vil forårsage allergier eller fremkalde irritation. I tilfælde af ubehagelige symptomer ændrer du lægemidlet. Et dyrt stof vil hjælpe bladene glide lettere.

Det sker ofte, at en mand fra første gang ikke kunne fjerne al vegetation, og sparsomme hår stikker ud i forskellige retninger, slet ikke glædeligt øjet. Lad være med at være doven, anvend barberingsprodukter igen, og maskinér dette område mere grundigt. Det er bedre at bruge mere tid end at gå med børsteharpiksrester.

Efter barberingen skal der påføres en speciel efterskæringsgel med massearbejder. Det hjælper med at fugtige huden, lukke porerne, desinficere og lindre irritation. Også her skal du ikke være nærig - din grådighed vil medføre ubehagelige konsekvenser for dit ansigt.

Sådan barberes et skæg: instruktioner og anbefalinger

Har det været 2-3 uger siden den sidste barberingsprocedure og et anstændigt skæg dannet? Hvordan barberes et skæg, hvis huden under tykt hår ikke længere er synlig? Bare følg de enkle tips.

Hvis du ikke er sikker på dine evner og er bange for at skade dig selv, skal du kontakte de første par gange i frisørsaloner, hvor du vil blive omhyggeligt og professionelt hjulpet med at bringe et skæg i orden. Bare kontroller renheden af ​​de værktøjer, som mesteren bruger. Bedre endnu, tag din egen maskine med et par dyser for at være sikker på, at proceduren er ren.

Nogle mænd foretrækker at bære et stilfuldt smukt skæg. Nogle gange hjælper det sig med at skjule fejlene i ansigtet. En professionel mester vælger den rigtige mulighed for dig. For dem, der foretrækker at skabe sådan skønhed på deres eget ansigt, vil specielle maskiner til skægberøring hjælpe.

For at opnå en vis effekt bør du studere formen på læberne, især kindbenene og hagen. Korrigering af mindre fejl ved hjælp af et skæg hjælper med til at gøre det til et ornament og ikke en smagfuld tendens af sæsonen. Vi må ikke glemme funktionerne i ansigtshår vækst. Gør et helt glat skæg, vil ikke fungere, hvis overskæget vokser dårligt, og der er ingen flokke af kindben og hage.

En person med et rundt ansigt skal vokse en goatee eller goatee. Med dårlig hårvækst i nogle områder kan du tage et eksempel fra kendte personligheder og bruge deres stil med at bære et skæg. Abraham Lincoln havde et tykt skæg på hans hage, da han ikke havde overskæg. Salvador Dali havde tværtimod en vidunderlig overskæg og bortskaffet anden vegetation til fordel for et usædvanligt udseende.

Foto: Hårklippet skæghåremaskine med eller uden vedhæftede filer.

For at skabe et smukt skæg kan du bruge en hårklipper på dit hoved. Særlige dyser udgør et skæg, barberer den ekstra længde. Med deres hjælp kan du selvstændigt arrangere den ønskede model på hagen.

Populære skæg modeller

 • børste - bare gå trimmeren over hele vegetationen, trimme længden til nogle få millimeter;
 • anker - hår forbliver langs hele hagen, og under læben er forbundet, efterlader kinder jævnt barberet. Du kan efterlade en tynd overskæg;
 • skipper - starter fra templerne og strækker sig til kæben. Moderne mænd gør smukke zigzags;
 • skærm - starter fra templerne og lukker helt hagen helt.

Hvis du udfører proceduren derhjemme, skal du bruge en speciel skæg trimmer og følge enkle tips:

 1. Du skal sørge for dit skæg hver dag, så det forbliver jævnt og glat.
 2. Vask dit hår med shampoo, inden du starter proceduren, så håret bliver blødt og smidigt;
 3. Under hårklippet er det bedre at holde maskinen i en lille vinkel og bevæge sig over ansigtet;
 4. Brug ikke en trimmer rundt om halsen. Det er bedre at ty til hjælp fra en konventionel maskine.

Forsig ikke de nyttige råd om, hvordan du barberer ordentligt, enten ved 14 eller 50 år, og dit ansigt vil altid se smukt ud. Der er ingen forskel, det er glat, barberet eller med et pænt lille skæg. Pas på dig selv, gør barbering en behagelig vane og føle dig som en ægte mand.

Sådan barberes uden barberskum: På udkig efter erstatninger

Almindelig barbering for enhver mand kan altid ende i det mest ubelejlige øjeblik, som sætter mange mænd i en stupor. Få mennesker ved, hvordan man barberer uden barberskum, så bladet glat og jævnt fjerner stubben uden at irritere og skade den følsomme hud i ansigtet. Det ser ud til, at kun højkvalitets barberskum gør denne proces så fleksibel og delikat som muligt.

Faktisk er der mange alternativer til, hvad der kan erstattes med barberskum og som følge heraf får man ikke noget dårligere resultat. Det er kun vigtigt at vælge mellem de foreslåede valgmuligheder, der passer bedst til hudtype og funktioner i hudens respons til barbering. Ifølge resultaterne er det nødvendigt at beskytte og fugte huden efter barbering med en speciel kosmetik.

Hvad er brugen af ​​barberskum?

For at en mand skal være sikker på om det er muligt at barbere uden skum, er det i princippet nødvendigt at vide, hvad dette kosmetiske produkt bruges til. Hovedopgaven med at anvende et sådant kosmetisk produkt er at blødgøre børsterne på ansigtet og huden selv for at forberede dem til den kommende proces. Men før det skal skummet rystes grundigt til skum og påføres jævnt på huden.

Få mænd ved, at skummet indeholder sæbe, på grund af hvilken følsom hud, der er udsat for tørhed og irritation, kan blive irriteret og flaky. Derfor rådgiver eksperter for disse typer af epidermier at give præference for gelstrukturer til barbering. En anden opgave med barberskum er at sikre bladets sikreste og mest smertefri glide.

Sådan udskiftes barberingsskum?

Specialister tilbyder tre alternativer, der kan bruges i stedet for barberskum. Nemlig, en simpel gel, sæbe eller fløde. Sæbe er bestemt ikke egnet til mænd med tør og følsom hud i ansigtet, det anbefales at bruge det til fedtet hud. Gel teksturer er mere velegnede til følsom hud, og olieholdig og nærende creme vil perfekt fugt og beskytte tør hud.

Gel brug

Mænd kan bruge brusegeler til at vaske hår på deres krop og hoved, da sammensætningen og strukturen ikke er meget forskellige fra shampoo. Samtidig giver den bløde og flydende konsistens huden mulighed for ikke at overdrive, det tilstopper ikke porer og giver maksimal glathed på epidermisoverfladen. Brug brusegelen til at barbere børsterne kan være mænd med normal, olieagtig og følsom hudtype.

Du skal barbere børsterne med gelen i følgende scenario:

 • med varmt vand og skrubbe skal huden rengøres og opvarmes inden barberingen;
 • klem en lille mængde gel i et glas og pisk det med en lille børste;
 • Ved hjælp af en barberingsbørste spredes gelen på ansigtets hud og udfører de sædvanlige procedurer for barbering af børstehårene.

Ved afslutningen af ​​proceduren skal du vaske med varmt vand og påføre et efter barberingsprodukt for at tørre huden for at lindre, afkøle og befugt epidermis. Den mest populære gel, der kan bruges til barbering af stubbe, er Gillette gel. Du kan skumme gelen med dine hænder og derefter anvende den på dit ansigt.

Barberkrem

Den mest populære barberkrem i dag som et alternativ til skum. For det første tilbyder producenterne en lang række forskellige barbercremer, der passer til næsten alle hudtyper, og for det andet er cremer billige i forhold til skum, gel eller sæbe. Desuden fugt cremer og foder huden i ansigtet, hvilket er så nødvendigt efter påføring af bladene.

Du skal bruge cremen på følgende måde:

 • huden skal vaskes med varmt vand for at dampe op før barberingen;
 • læg en lille mængde creme i et glas;
 • fløde skummet med en børste og påført ansigtets hud
 • Barber og vask dit ansigt med varmt vand.

I dag producerer moderne producenter af mænds kosmetik nye versioner af cremer. Brug denne barberkrem uden en barberingsbørste, og brug blot på ansigtets hud inden barberingen. Dens struktur giver mulighed for en blid og uhindret glide over børsterne, fjerne hår. Den billigste og bedste kvalitet barberkrem tilbydes af Arco.

Barbersæbe

Barberstubbe i stedet for skum kan være en særlig sæbe, i dag er sæbe anerkendt som et traditionelt middel til at fjerne stubbe for mange mænd. Du kan bruge sæbe til olieagtig hud, selv om den kan bruges til følsom hud, da den ikke indeholder kemiske komponenter, dufte, duftstoffer, men kun naturlige ekstrakter og komponenter.

Til barbersæbe skal du gøre følgende manipulationer:

 • køb en barbering børste;
 • våd hud før barbering med varmt vand;
 • våd sæbe, skum det med en børste;
 • Applicer sæbe skum på ansigtets hud;
 • Brug en skarp barbermaskine, fjern forsigtigt hårene langs deres vækstlinje
 • vask med varmt vand
 • Påfør huden efter barberingen.

Hvad sker der, hvis du barberer uden specialværktøj?

Hvis du ikke bruger barberingsmidler og fjerner håret på tør eller våd hud, øges risikoen for hudskade. Hårene vil være de samme hårde, bladet vil være svært at glide over huden med forhindringer, der forårsager slid og udskæringer, skraber det øvre lag af epidermis. Takket være barberingsprodukterne tager hårene en fast position, så de er lettere at skære.

Uden kosmetiske produkter vil hårene krølle, ændre position, henholdsvis værre og problematisk at skære af. Uden brug af kosmetik kan du kun barbere med en elektrisk eller mekanisk barberkniv og trimmer. Sådanne værktøjer antager et specielt retikulum, som hjælper med at fixe hårene på skæget, hvilket letter processen med at skære dem under rod.

konklusion

Om hvad man skal gøre, hvis der ikke er noget barberskum ved hånden, ved enhver nu. Du kan bruge hjælp af sæbe, creme eller barbergel. Mænd fra tidligere generation var vant til at barbere med sæbe og pensel, da kosmetikmarkedet ikke gav så mange skum og geler til en sikker og effektiv barbering. Man kan gætte hvad der vil ske, hvis du barberer tørt, da dette vil fremkalde alvorlig irritation og konsekvenserne deraf. I dette tilfælde er det bedre at bruge en elektrisk barberkniv eller trimmer.

10 tips om barbering

Meget ofte oplever mænd vanskeligheder og frygt for at barbere deres ansigter og nakke. Svær lindring, den fremspringende Adam, virkelig tilføjer problemer og kræver en vis færdighed for at undgå skade og lære at barbere.

Nogle, som følge af overdreven forsigtighed, er efterladt barberet hud. Nogen er bekymret for rødme, smerter fra nedskæringer, indgroet hår. Alt dette kan skyldes den forkerte tilgang til barbering.

I denne artikel vil vi fortælle 10 tips om, hvordan man korrekt barberer en mand og undgå udskæringer, rødme af huden og andre irritationer forårsaget af barbermaskine.

Rådets nummer 1. Brug barberingshjælp

Nogle producenter hævder at du kan barbere dit ansigt og hals uden at bruge skum eller barbergel. Tag ikke deres ord til det. Ja, de bruger en slags sæbestrimmel til at blødgøre barberingen, men det erstatter ikke en fyldig barberingsgel / skum. Sørg derfor for at bruge barberskum.

Brug barberkrem eller gel

Rådets nummer 2. At studere retningen af ​​hårvækst

Håret på dit ansigt kan vokse i forskellige retninger. Hårpærer placeret på den ene side af ansigtet eller halsen kan endda arrangeres i en cirkel. Forståelse af retningen af ​​hårvækst er det første skridt til en ordentlig barbering.

Den nemmeste måde at bestemme retningen for hårvækst er at holde fingeren over en 2-3 dag børstehår. Hvis børsterne ridse fingeren - du fører mod hårets vækst. Hvis fingeren går glat - du får hårvækst. Du kan endda tegne et "hårvækstkort" på papir, hvis det bliver lettere for dig at huske dette. Retning afbildet af pile på begge sider af ansigtet.

Barbering er nødvendig i retning af hårvækst. Vær ligeglad! Dette er hovedreglen for barbering.

Undersøg retningen af ​​hårvæksten

Rådets nummer 3. Barbering forberedelse

Korrekt forberedelse af huden overses ofte. Som regel skyller mændene ansigtet, hagen, men de kan for eksempel glemme halsen. Glem ikke at skylle hele ansigt og hals med varmt vand. Skyl grundigt af snavs. Det er endnu bedre, hvis du damper din hud under et varmt brusebad eller et varmt håndklæde placeret på dit ansigt og hals i 2-3 minutter. Porerne således åbne og barberes bliver både lettere og sikrere.

Skyl dit ansigt, hage og nakke

Rådets nummer 4. Ansigtsbehandling med olie

Hvis du har en meget følsom hud, vil det medføre en lille mængde barberolie, som reducerer irritation. En tynd film vil ikke tillade bladet at røre ved huden, og du kan nemt gå gennem vanskelige områder.

Du kan købe olie til barbering i vores online butik Bowandtie Shop Gallery.

Gør dette: vask dit ansigt -> påfør olie -> påfør barberkrem.

Behandl ansigtets ansigt med olie

Rådets nummer 5. Brug koldt vand til barbering

Efter at have forberedt ansigtet og dampet huden, skal du forsøge at barbere og skylle maskinen med koldt vand. Da det ikke er mærkeligt, bemærker mange mennesker et fald i irritation og risikoen for at skære ansigt og nakke.

Brug koldt vand til barbering

Rådets nummer 6. Brug en "special" barbermaskin

Ved ordet "special" menes en barbermaskine med blødgøringsstrimler og et stort antal blade (fra 3 stk.). De kaldes undertiden "sikkerhedsskrabere" til barbering. Faktisk sørgede fabrikanten af ​​maskinerne for, at man med skarpt kendskab til barbering ikke kunne få ondt eller skære sig selv, endda barberer hårvækst (som annonceret). Produktionen anvender højkvalitets skarpe blade placeret i en vis vinkel, således at kanten af ​​bladet ikke rager ud stærkt og gør ikke ondt i ansigtet.

Brug en multi-blade barbermaskin

Rådets nummer 7. Træk nogle svært tilgængelige hud

På nogle steder er barbering meget svært, selv ved at bruge alle mulige blødgøringsmidler. For eksempel er Kadyk-regionen et meget komplekst område. Forsøg at flytte huden væk eller trække den for at flytte dit hoved frem eller tilbage. Kortere razorbevægelser vil også medvirke til forsigtigt barbering af et komplekst område.

Træk nogle svært tilgængelige hud

Rådets nummer 8. Gør ikke stor indsats.

Tryk ikke på barbermaskinen, når du barberer. Barbering skal roen og uden anstrengelse. Hvis det ondskabsfulde hår ikke barberer, prøv en lille ændring i barbermaskinens retning.

Gør ikke stor indsats, ellers blive såret.

Rådets nummer 9. Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Når du er færdig med barberingen, skyll ansigtet og halsen grundigt med varmt vand (før påføring efter efterskæringen). Dette giver dig mulighed for at slippe af med barberskum og partikler af barberet hår.

Efter anvendelse af aftershave anbefales det at skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke ansigts- og nakkeporerne. Dette er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen og derefter køre gennem den støvede by.

Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Rådets nummer 10. Overdrive det ikke.

Lad os se det. Mange mennesker undlader at rake deres ansigt og hals perfekt selv efter mange års træning. Det er klart, at huden ikke bliver som en baby, selvom du hælder alle barberingsprodukterne på dig. Prøv derfor ikke at skære dig selv og bringe dine færdigheder til et "tilfredsstillende" niveau, og jeg synes, det er ret nok til at se "præsentabel".

Så vi har gennemgået 10 tips om, hvordan man barberer en mand korrekt og undgå vanskeligheder inden barberingen. Selvfølgelig skal du følge alle de tip på en gang, ikke det værd. Eksperimenter. Overhold hvordan huden reagerer på en eller anden tilgang til barbering, og jeg er sikker på at du kan opnå gode resultater. Hvis du bliver træt af barbering hver morgen, kan du altid lære at dyrke et skæg.

Kan stadig vokse et skæg

Anbefal læsning

Forfatter og administrator af den mandlige stil blog BowTie.ru

Det viser sig, at barbering er en hel kunst)) Nu forstår jeg hvorfor jeg ofte bliver irriteret efter barbering...

Hvis du kun barberer i retning af hårvækst, vil barbering ikke være glat (i hvert fald for mig, men jeg tror ikke, at jeg er den eneste), så jeg barberer først for hårvækst og derefter imod. Det er da - hvis du barberer straks mod hårets vækst, bliver irritationen stærkere. Jeg barberer kun på hårets vækst, hvis udgangen er ubetydelig, og det behøver ikke at se på alle 100 for at give huden en hvile. Første gang jeg hører om barberolie og aldrig kom på tværs - skal du finde og prøve.

Før jeg begyndte at dyrke et skæg, undertiden gjorde jeg det samme som dig: først i retning af hårvækst, så mod. Sandt, ikke alle områder, men kun hvor hårene dukkede op.

Følgende hjælper mig meget. Efter påføring af skum eller gel på ansigtet holder jeg det på huden i ca. et minut før barbering, og så bliver det meget mere behageligt at barbere

Godt råd, tak;)

Sandelig, gel / skum blødgør hår og hud endnu mere!

Jeg barberer hele tiden kun mod hårvækst. Ellers skærer hårdt, især hvis håret er kort, skal du gå igennem flere gange, hvilket øger irritation og risiko for udskæring. Jeg barberer hver 2-3 dage, nogle gange mindre. Efter et varmt brusebad, fantastisk. I løbet af arbejdsugen om morgenen har du ikke travlt med et håndklæde, selv om rådene er gode. Hvis jeg på ferie ikke kan barbere i en uge, men min kone brummer, kan ikke lide. Så håret er længere og kan være først på hårets vækst og derefter mod. Han voksede kun et lille skæg som en ugift student som et forsøg, selv om det var mere sandsynligt en popricol og dovenskab. Om skylning af maskinen med koldt vand hørte ikke, jeg vil prøve. Nu bor jeg hos min kone i et privat hus, vandet i hanen er kun koldt. Jeg vasket mit ansigt med en kold, opvarmede vandet i barberingsskålen, spred det færdige skum med en lille børste og barberer mod væksten. Nu prøver jeg først at bare massere med en lille børste dyppet i varmt vand over ansigtet, hårene stiger og derefter skum. På steder, hvor jeg ikke straks barberer, passerer flere gange til en tilfredsstillende tilstand. Derefter vasket han med koldt vand og anbragte en lille smule creme / balsam efter barbering, jeg fjernede overskuddet med almindeligt toiletpapir, så jeg kunne være klar hurtigere og ikke vente, indtil cremen blev absorberet, selvfølgelig blev en lille fløde smidt væk. Jeg har heller ikke hørt om smørret, creme eller balsam efter barbering er nok, irritation er lille.

Hvad har vi? og vi har mak3 og den kombinerede fyuzhin. Så det er alt, hvad Fyuzhin har brug for at bruge geler eller cremer med alkohol skriver køling eller forfriskende. Og hvad med Mac3 uden alkohol. Læs omhyggeligt. Og behøver ikke aftershave. Han så noget sådan i Klive I, stejlt som han barberer ansigtet mod vækst eller måske vokser hans hår opad... fra bunden til toppen. Hvis nogen hjalp.. plus mig.

Depilation Cream Veet

Shugaring Opskrifter