Om hvordan en mand gjorde hårfjerning. (tekst fra internettet)

"Efter at jeg fik at vide, at mine æg ligne sindet af den gamle Rastaman, besluttede jeg at tage springet og købe denne gel, fordi tidligere forsøg på at barbere ikke været særlig vellykket, foruden, jeg næppe bakke selv dræbt forsøger at nå især svært at nå steder.

Jeg er lidt romantisk, så jeg besluttede at gøre det til min kones fødselsdag - som en anden gave. Jeg bestilte det på forhånd. Siden jeg arbejder i Nordsøen, betragtede jeg mig selv en hård fyr og troede at tidligere anmeldelser havde skrevet

nogle elendige kontorrotter... Åh mine brødre i ulykke, hvor forkert var jeg. Jeg ventede, indtil min anden halvdel gik i seng, og på en særlig overraskelse gik jeg på toilettet. Først gik alt fint. Jeg brugte gelen til de rigtige steder og ventede. Og ventede meget hurtigt. Først følte jeg varmen, som efter nogle få sekunder blev erstattet af en stærk brændende fornemmelse og en følelse af, at jeg kun kan sammenligne med følelsen, når tæverbukser kraftigt trækker over dig, mens du forsøger at kaste dig til loftet. Indtil i aften var jeg ikke for religiøs, men i det øjeblik kunne jeg tro på nogen gud, så længe han reddede mig fra den forfærdelige brændende fornemmelse omkring sralnik og fuldstændig ødelæggelse af pølsen og to æg. Forsøgte ikke at bide gennem min nederste læbe, jeg forsøgte at vaske gelen i vasken, men det lykkedes mig kun at skubbe lidt hår ind i hullet. Gennem et slør af tårer kom jeg ud af skabet og gik til køkkenet. Jeg kunne ikke længere gå til køkkenet, så jeg har gennemsøgt de sidste meter til køleskabet. Rulning af det nedre kammer fra køleskabet, jeg fandt en isbadekar der, rev låget af det og satte det under mig. Reliefen var fantastisk, men ikke lang, fordi is er hurtig

smeltet, og den helbrede brændende fornemmelse vendte tilbage. - Badet var ret lille, så jeg kunne ikke hjælpe zhopny hullet. Jeg begyndte at snuble rundt om kassen og håbede på at finde i det mindste noget - der var allerede så mange tårer i mine øjne, at jeg så lidt. Jeg greb en taske, hvor jeg senere fandt ud af frosne bønnespirer og revet det og forsøgte at gøre det så stille som muligt. Jeg greb et par skud og mislykkedes

forsøgte at klemme dem mellem skinkerne. Det hjalp ikke - gelen, undervejs, trængte ind i endetarmen, og nu syntes det at fungere der

jetmotor. Jeg håber, jeg aldrig vil drømme om at have en homoseksuel snemand i køkkenet - forstår du hvor lavt jeg var klar til at falde for at lette smerten? Den eneste løsning, som min hjernevane hjerne kom op med, var omhyggeligt at skubbe en spire på et sted, hvor ingen plante endnu var vokset. Desværre, efter at have hørt mærkelige stønner fra køkkenet besluttede min kone at stå op og finde ud af, hvad der var galt. Hun blev mødt af en fantastisk udsigt: Jeg lå på gulvet, otklyachit røv, hvormed jordbærismen strømmer ned og skubbe i en bønne med ordene "Åh, hvor godt." Dette var uden tvivl chokeret af hende, og hun skreg i rædsel. Jeg hørte ikke, hvordan hun kom ind, så han selv var bange, mine indermer klemte en spasme, og spiret med en betydelig hastighed fløj i sin retning. Ja, jeg forstår, at bønnespiret, som de springer ved siden af ​​klokken tolv om natten, ikke er helt den overraskelse, hun forventede, og næste dag måtte børnene forklare, hvad der skete med isen... takket være Veet taber ikke kun kropshår, men også værdighed og selvværd))

Som en mand gør depilation. Bare skrig.

Male review på Veet depilation gel. (Anbefales til læsning)

(Historie fra den første person)

"Efter at jeg fik at vide, at mine æg ligne sindet af den gamle Rastaman, besluttede jeg at tage springet og købe denne gel, fordi tidligere forsøg på at barbere ikke været særlig vellykket, foruden, jeg næppe bakke selv dræbt forsøger at nå især svært at nå steder.

Jeg er lidt romantisk, så jeg besluttede at gøre det til min kones fødselsdag - som en anden gave. Jeg bestilte det på forhånd. Siden jeg arbejder på Nordsøen, betragtede jeg mig selv en hård fyr og troede, at tidligere anmeldelser var skrevet af nogle patetiske kontorrotter.

Åh, mine brødre i ulykke, hvor forkert var jeg. Jeg ventede, indtil min anden halvdel gik i seng, og på en særlig overraskelse gik jeg på toilettet. Først gik alt fint. Jeg brugte gelen til de rigtige steder og ventede. Og ventede meget hurtigt. Først følte jeg varmen, som efter nogle få sekunder blev erstattet af en stærk brændende fornemmelse og en følelse af, at jeg kun kan sammenligne med følelsen, når tæverbukser kraftigt trækker over dig, mens du forsøger at kaste dig til loftet. Indtil i aften var jeg ikke for religiøs, men i det øjeblik kunne jeg tro på nogen gud, så længe han reddede mig fra den forfærdelige brændende fornemmelse omkring sralnik og fuldstændig ødelæggelse af pølsen og to æg. Forsøgte ikke at bide gennem min nederste læbe, jeg forsøgte at vaske gelen i vasken, men det lykkedes mig kun at skubbe lidt hår ind i hullet.

Gennem et slør af tårer kom jeg ud af skabet og gik til køkkenet. Jeg kunne ikke længere gå til køkkenet, så jeg har gennemsøgt de sidste meter til køleskabet. Rulning af det nedre kammer fra køleskabet, jeg fandt en isbadekar der, rev låget af det og satte det under mig. Reliefen var fantastisk, men ikke lang, fordi isen smeltede hurtigt og den helbrede brændende fornemmelse kom tilbage. - Badet var ret lille, så jeg kunne ikke hjælpe zhopny hullet.

Jeg begyndte at snuble rundt om kassen og håbede på at finde i det mindste noget - der var allerede så mange tårer i mine øjne, at jeg så lidt. Jeg greb en taske, hvor jeg senere fandt ud af frosne bønnespirer og revet det og forsøgte at gøre det så stille som muligt. Jeg greb et par skud og forsøgte ikke at klemme dem mellem skinkerne. Det hjalp ikke - gelen, undervejs, trængte ind i endetarmen, og nu ser det ud som om en jetmotor arbejdede der. Jeg håber, jeg aldrig vil drømme om at have en homoseksuel snemand i køkkenet - forstår du hvor lavt jeg var klar til at falde for at lette smerten? Den eneste løsning, som min hjernevane hjerne kom op med, var omhyggeligt at skubbe en spire på et sted, hvor ingen plante endnu var vokset. Desværre, efter at have hørt mærkelige stønner fra køkkenet besluttede min kone at stå op og finde ud af, hvad der var galt. Hun blev mødt af en fantastisk udsigt: Jeg lå på gulvet, otklyuchal røv, hvormed jordbærismen strømmer ned og skubbe i en bønne med ordene "Åh, hvor godt."

Dette var uden tvivl chokeret af hende, og hun skreg i rædsel. Jeg hørte ikke, hvordan hun kom ind, så han selv var bange, mine indermer klemte en spasme, og spiret med en betydelig hastighed fløj i sin retning. Ja, jeg forstår, at bønnespiret, som de springer ved siden af ​​klokken tolv om natten, ikke er helt den overraskelse, hun forventede, og næste dag måtte børnene forklare, hvad der skete med isen... takket være Veet taber ikke kun kropshår, men også værdighed og selvværd))

Endnu sjovere historier i gruppen DRUNKING • Kvinders humor

Glem ikke at abonnere på at blive informeret!

Som en mand gjorde depilationen

Historier fra livet, som de siger, og latter og synd.
Om kvindelig depilation:
Natten af ​​kærlighed kommer =) Jeg besluttede at gøre mig klar om eftermiddagen, voksning, ben og "alt det samme =)" Jeg gik og købte hvide strimler af grønne. På en eller anden måde var de også på handlingen, glad for, købte 3 pakker. Jeg tror, ​​det er nok i lang tid. Hun sad på badeværelset, fik sig klar, styrtede sig selv. Nå er alt som i instruktionerne: Opvarm i dine hænder, rive den ene fra den anden og hold den til det rigtige sted. Start med bikiniområdet, fucking. Jeg tapede. Jeg ventede. Hun ventede igen. Nå, trukket. Jeg var overrasket, men hvad fanden gør ikke ondt ?? Jeg ser på min pisyulka, og der forblev al voksen. Kapets, hvad skal jeg gøre! Panik! Viskestykker tørrer ikke, han frøs som lim. Hvad skal man gøre? Såp, vand, tandbørste i kurset gik. Ingen shit hjælper ikke, fuck, pussy-sticky! Jeg led indtil aftenen, barberede den med en barbermaskine, tog en gang, skiftede 7 stykker, voksede. Som følge heraf har jeg en grøn klæbrig magnus * ja. Jeg nægtede ikke sex, jeg besluttede at det var mørkt, jeg ville ikke bemærke, og hvis jeg ikke holdt fast ved mig, ville vi være i en DOGI pose. i en passform passede jeg stadig mig selv ansigt til ansigt. og fandtes som om han græd, tårerne var allerede hævende. Jeg ser på min pubis, og der er det hårede hår helt.
P. S. Og hvad gør vi piger, en plaget. =)))

Om mandlig depilation:
Tilbagemelding på manlig depilatory gel. Efter at jeg var blevet fortalt, at mit ægs udseende lignede udseendet af en gammel Rastafarian, besluttede jeg at tage et afgørende skridt og købe denne depilatory gel, fordi tidligere barberingsforsøg ikke blev kronet med særlig succes, og udover at jeg ikke dræbte min ryg og forsøgte at få og nå ud til særligt vanskelige at nå frem til steder. Jeg er lidt romantisk, så jeg besluttede at gøre det til min kones fødselsdag - som en anden gave. Jeg bestilte gelen i forvejen. Siden jeg arbejder på Nordsøen, betragtede jeg mig selv en hård fyr og troede, at de tidligere anmeldelser om gelen var blevet skrevet af nogle patetiske kontorrotter. Åh, mine brødre i ulykke, hvor forkert var jeg. Jeg ventede, indtil min anden halvdel gik i seng, og på en særlig overraskelse gik jeg på toilettet. Først gik alt fint. Jeg brugte gelen til de rigtige steder og ventede. Og ventede meget hurtigt. Først følte jeg varmen, som efter et par sekunder blev erstattet af en stærk brændende fornemmelse og følelse af at jeg kunne
Er det muligt at sammenligne det med en følelse, når trikotagebukser draget dramatisk til dig, mens du forsøger at kaste dig op til loftet. Indtil i aften var jeg ikke for religiøs, men i det øjeblik kunne jeg tro på nogen gud, så længe han reddede mig fra den forfærdelige brændende fornemmelse omkring sralnik og fuldstændig ødelæggelse af pølsen og to æg. Forsøgte ikke at bide gennem min nederste læbe, jeg forsøgte at vaske gelen i vasken, men det lykkedes mig kun at skubbe lidt hår ind i hullet. Gennem et slør af tårer kom jeg ud af skabet og gik til køkkenet. Jeg kunne ikke længere gå til køkkenet, så jeg har gennemsøgt de sidste meter til køleskabet. Rulning af det nedre kammer fra køleskabet, jeg fandt en isbadekar der, rev låget af det og satte det under mig. Reliefen var fantastisk, men ikke lang, fordi is er hurtig
smeltet, og den helbrede brændende fornemmelse vendte tilbage. Badet var ret lille, så jeg kunne ikke hjælpe zhopny hullet. Jeg begyndte at fumle rundt om kassen og håbede på at finde i det mindste noget - der var allerede så mange tårer i mine øjne, at jeg så lidt. Jeg greb en taske, hvor jeg senere fandt ud af frosne bønnespirer og revet det og forsøgte at gøre det så stille som muligt. Jeg greb et par skud og forsøgte ikke at klemme dem mellem skinkerne. Det hjalp ikke - gelen, undervejs, trængte ind i endetarmen, og nu ser det ud som om en jetmotor arbejdede der. Jeg håber, at jeg aldrig vil drømme om at have en snelandog-homoseksuel i køkkenet - forstår du hvor lavt jeg var klar til at falde for at lette smerten? Den eneste løsning, min hjernevandrede tankegang kom på, var at forsigtigt presse en bønnespirer til et sted, hvor ingen plante endnu var vokset. Desværre, efter at have hørt mærkelige stønner fra køkkenet besluttede min kone at stå op og finde ud af, hvad der var galt. Hun blev mødt med en fantastisk udsigt: Jeg lå på gulvet, otklyachit røv, hvormed jordbærismen strømmer ned og skubbe en bønne i sig selv med ordene "Åh, hvor godt." Dette var helt sikkert et chok for hende, og hun skreg i rædsel. Jeg hørte ikke, hvordan hun kom ind, så han selv var bange, mine indermer klemte en spasme, og jeg fodrede, mens spiret med en betydelig hastighed fløj i sin retning. Ja, jeg forstår, at bønnespiringen, som de springer i sin retning om tolv nætter, ikke er den overraskelse, hun forventede, og næste dag måtte børnene forklare, hvad der skete med isen i lang tid. Generelt kan du, takket være gelen, tabe ikke kun kropshår, men også værdighed og selvværd.

Mænds afbrydelse: HVORDAN SKAL DU FÅ RÅD AF HÅR PÅ EN MENS LIV

Mange mænd (især i den varme sæson) vil slippe af med håret ikke kun i ansigtet, men også på nakke, bryst, arme, ryg, mave. Epilering har sine fordele. Ud over hygiejne, bekvemmelighed og æstetik gør manglen på kropshår musklerne mere synlige.

I Vesten er der en selvbetegnelse, der endog er beregnet til mandlig hårfjerning - manskapning, som kan oversættes som "depilering eller fjernelse af hår på en mands krop".

Male depilation metoder er ikke meget forskellige fra kvindelige. Men da mænds hår er tykkere og grovere end kvinders særlige, udvikles stærkere produkter til dem.

Mænds bortfald: Hvad sker der, hvordan man gør det

 1. Mandlig voksaflejring

Den største fordel ved voksning er et relativt langtidsresultat - huden kan forblive glat i op til 4 uger. Da håret er fjernet fra roden bliver det efterhånden tyndere og mindre irriterende for huden end stubbe efter barbering.

Selv om dette er en populær og ikke den dyreste måde at fjerne hår på, som også er egnet til mænd, har denne form for depilering sine ulemper. En af dem er smerte. For at mindske ubehag, anbefales det at skrælme døde hudceller en dag før proceduren med en skrubbe, hård vaskeklud eller pensel. Voks anvendes bedst til ren, tør hud. Før man vokser en mand, må der ikke anvendes andre kosmetiske midler på behandlingsområdet. Hvis huden er våd eller svedig, kan du bruge talkum.

For ikke at være så smertefuldt, om nogle dage kan du barbere dit hår, så vil de ikke være så lange. Efter fjernelse af vegetationen skal huden ikke behandles med alkoholholdige produkter. Få dage efter epilering kan der forekomme betændelser i behandlingsområdet på grund af hårvækst under huden. For at forhindre dette sker, skal du bruge eksfolierende midler.

Mand voks kan være velegnet til arme og ben, men kan forårsage irritation og akne i mere følsomme områder: på brystet, i armhulen, i ljummen.

Den nemmeste hårfjerningsmetode, der anvendes af alle mænd. Alt der er nødvendigt for det er en barbermaskine, et middel til og efter barbering, en stærk hånd og overskydende vegetation. Den største ulempe ved denne type depilation er kløe. Den anden minus - håret begynder at vokse meget hurtigt og bliver til en spinkel børstehår. Hertil kommer, at en glat barbering på vanskelige steder kan ikke være let. Brug denne metode til depilation i ljummen og intime områder af mænd bør være meget forsigtige.

Det er bedst at udføre proceduren i badeværelset - damp og varmt vand gør huden og håret blødere. For at gøre barberingen nemmere kan du først trimme håret ved hjælp af en trimmer, hair clipper eller body groomer. Brug mere barbergel og barber i retning af hårvækst.

 1. Photoepilation og laser hårfjerning

Laser hårfjerning hjælper med at slippe af med uønsket hår til mænd og kvinder, selv om det ikke garanterer at de vil forsvinde for evigt. Moderne enheder kan fjerne næsten enhver vegetation på enhver form for hud, herunder lys og gråt hår. Photoepilation og laser er særligt velegnede til store overflader: ryg, skuldre, nakke, hofter.

Den største ulempe ved denne form for depilation er den høje pris. Udgifterne til procedurerne kan nå op til flere hundrede tusind rubler. Depilation kan gøres hjemme, men billige bærbare enheder har mindre strøm og vil være ubrugelig for mænds hår.

Cons af laser hårfjerning: ikke alle enheder kan fjerne blondt hår; flere procedurer er nødvendige i intervaller på 2-4 uger; Efter depilation kan du ikke solbade, du kan ikke fjerne hår på allerede garvet hud.

Mange mænd i stedet for fuld depilation vælger hårforkortelse ved hjælp af maskiner og trimmere. Denne metode gør ikke huden perfekt glat, men irriterer den ikke. Ulemper ved denne metode: Kortvarig rødme i huden kan vedblive; håret er ikke fjernet fra roden, på kroppen forbliver korte børstehår.

En radikal metode til hårfjerning, som virker som en strøm på folliklerne. Dette er en meget lang vej, der hjælper med at slippe af med uønsket hår næsten for evigt. Det tager mere end én procedure og mere end en måned, da hvert hår behandles separat ved hjælp af en tynd nål, der indsættes i rod. Efter behandling forbliver huden crusted, som gradvist forsvinder. Som en bivirkning kan ar og alder pletter vises. Denne type depilation er egnet til små områder af kroppen (for eksempel armhule, nakke) og ansigt (skæg, overskæg, sideburns).

Denne metode ligner voks, men det virker endnu mere sparsomt på det delikate lyskeområde. Sukkerpasta rent hår fjerner og forårsager næsten ikke irritation. I modsætning til voks er det nemt at vaske af. Ulemperne ved shugaring er smerte ved brug, et kortvarigt resultat og risikoen for indvækst under huden.

Du kan se, hvordan mandlige udtørring af bikinizonen sker ved shugaring på videoen nedenfor.

Mænds aflivning af intime zoner

En nylig undersøgelse af Gillette viste, at hver femte mand forkorter vegetationen i lyskeområdet. Undersøgelsen viste også, at 92% af kvinderne foretrækker en mand med et behandlet intimt område, især når det kommer til oralsex. Fjernelse af skindhår gør huden i det intime område mere følsomt, og øger også visuelt en smule penisens længde.

Hvordan man laver manlig depilation af den intime zone derhjemme?

 • Den nemmeste måde er at barbere

Ikke alle mænd ønsker at fjerne vegetationen helt og lider på grund af voksende børster. For at forkorte håret, kan du bruge en saks eller en enhed til skæring. Ved hjælp af specielle trimmere og groomers kan du gøre det mere sikkert og præcist.

 • Kold bruser hjælper med at udføre proceduren

Det er meget lettere at barbere dette område, når huden bliver mere spændt, f.eks. Fra erektion eller køligt vand. Fra kulden testes kontrakten, hvilket gør processen nemmere. Det er praktisk at udføre depilation mens du sidder, sprer og krydser benene. For at strække huden, løft penis til maven. Da dette er et vanskeligt sted, skal du bruge en gennemsigtig barberingsgel.

Hårfjerning over penis forårsager normalt ikke nogen problemer. For det første kan hårene forkortes med en saks eller en maskine, og derefter barberes under varmt brusebad ved hjælp af skum eller barbergel.

Hvis en mand barberer eller forkorter skamplet vegetation, er det tilrådeligt at gøre det samme på maven og brystet. Hår af samme længde på disse dele af kroppen ser bedre og mere naturligt ud.

I første omgang efter barbering i den intime zone kan kløe vedblive for at reducere ubehagelige fornemmelser i lyskeområdet. Efter proceduren kan du bruge alkoholfrie antiseptika og beroligende efterberbere cremer. Desuden kan duften af ​​sved stige og fortsætte på tøj, så du bliver måske nødt til at tage et brusebad oftere.

Depilatory creme til mandlige intime områder: er det muligt at bruge

Konventionelle mousses og depilatory cremer er ikke egnet til hårfjerning i det intime område (såvel som under armene). De irriterer hurtigt følsom hud på kønsorganerne, hvilket fører til kemiske forbrændinger. På dette område er det bedre at bruge en barbermaskine eller mere modstandsdygtige metoder: laser eller fotoepilering.

Find i salget af specielle mænds cremer til lyskeområdet er ret vanskeligt. I stedet anbefales det at bruge konventionelle depilatory cremer til mænd (Collistar, Nair, Nad's) eller at bruge kvindelige versioner designet til bikinier (Veet, Velvet, etc.).

For ikke at få en alvorlig forbrænding anbefales det at holde agenten på huden i ikke mere end 3-5 minutter og påføres med et tyndt lag. Før proceduren kan håret afkortes og afprøve følsomheden i et lille område. I pubic zone og langs linjen af ​​brugen af ​​depilator normalt ikke forårsage bivirkninger. Det er bedre ikke at bruge et kemisk præparat på den mere følsomme hud i kønsorganerne - selv om et par minutter kan du få en forbrænding.

CREAM FOR MAN'S DEPILATION: TYPES

Håret på mandens krop er tykkere og grovere end en kvindes krop. Derfor vil kvindelig depilatory creme til fjernelse af uønsket vegetation sandsynligvis ikke medføre det ønskede resultat. Til male depilation producerer specialværktøjer. De vigtigste aktive ingredienser i sådanne cremer og mousses er thioglycolsyre (thioglycolsyre). Det ødelægger kemisk hårstruktur, der forstyrrer disulfidbindinger i keratin. Derefter bliver hårfollikelstrukturen til et gelélignende stof, som simpelthen kan tørres af huden sammen med cremen. Risikoen for dette stof er relativt lavt - 2-3 ud af 10 ifølge Miljøgruppen (EWG).

Mandlig depilatory cream løser kroppshår i 3-10 minutter. Denne metode er velegnet til ikke-stift hår på brystet, maven, hænderne. I de intime områder, lyske og armhule, kan den depilatory creme efterlade forbrændinger og alvorlig irritation.

Fordelene ved denne type depilation for mænd: enkelhed, tilgængelighed, lav pris.

Ulemper: stærk ubehagelig lugt; risiko for irritation kort resultat. Først skal du lave en prøveapplikation for at fjerne allergier.

Depilatory cremer til mænd: hvad skal man købe

Male gel og depilationskrem til hårfjerning (200 ml). Du kan købe på ebay, prisen er fra 500 til 1500 rubler.

Depilation creme til mænd (200 ml). Solgt i butikker som L'Etual. Omkostningerne på 1500-2000 rubler.

 • Nair For Men, Hair Remover Body Cream

Mandlig kropsbelægningsgel under brusen (368 g). Du kan bestille på iHerb for 650-700 r. Tilgængelig spray til fjernelse af hår.

 • Nad's For Men Hair Removal Cream

Midler til fjernelse af kropshår til mænd (herunder creme, 200 ml). Der er til rådighed på ebay til en pris på 500 til 1500 rubler.

Du kan også bruge kvindelige hårfjerningsprodukter. Den billigste, men effektive er:

HVORDAN SKAL DU FÅR HÅR PÅ KROPPET AF EN MAN MED HJÆLP AF EPILATOR

Modellen af ​​epilatoren Emjoi AP-18MS er designet specielt til mænd. Dette er den mest kraftfulde epilator, der har to modstående hoveder med 72 små metalpincetter og fjerner groft tykt hår hurtigere. På grund af dette reduceres irritation på huden, da det ikke er nødvendigt at gå gennem det samme område flere gange. Enheden kan bruges til at slippe af med hår på nakken, men det er ikke egnet til ansigtet.

En mandlig epilator har et barberhoved, som kan bruges til at forkorte håret på forhånd for at reducere smerte under epilering. Emjoi AP-18 MS har et metalhoved, især til mænds tykkere hår. Nogle mænd satte det i fryseren i et par minutter på forhånd for at afkøle og reducere ubehag under proceduren.

Desuden kan du, for at reducere smerte, inden nogen form for depilation bruge anæstetiske eksterne midler, såsom EMLA.

Emjoi er en ganske kraftig enhed i forhold til kvindelige kolleger og kan derfor kun fungere fra netværket (kablet). Nogle mænd kan også lide Braun Silk-Epil 9-579, en anden epilator til hårfjerning. I modsætning til Emjoi kan den bruges under brusebadet.

sundhed

Er det normalt for en mand at gøre hårfjerning? Den oprigtige og ærlige historie om vores læser om, hvordan han gjorde voksende det intime område.

Mandlige anmeldelse om hårfjerning.
Efter udgivelsen af ​​materialet om hvordan mænd i forskellige lande vedrører fjernelse af vegetation på deres kroppe, fik vi mange svar og spørgsmål, hvoraf de fleste kom ned til en: "Er det normalt for en mand?"

I dag præsenterer vi vores læser Maxim, som gik ind for at tale om hans erfaring inden for forskellige former for hårfjerning. At se ham på gaden, tror du aldrig, at han laver hårfjerning eller sådan noget. Mest sandsynligt vil du endda være bange for at tænke det.

Hvornår prøvede du først dette?

Min kæreste gjorde mig jo jo jo for første gang at barbere "der": for os var det en slags sexspil. Hun barberede mig, jeg - hende. Helt ærligt var sex efter det bare fantastisk, og fornemmelserne er helt usædvanlige og lyse.

Desværre, da håret begyndte at vokse, var det ubehageligt og endda smertefuldt. I betragtning af at vi barberede hende på samme tid, måtte vi opgive sex i flere uger, fordi det var som at gnide med en emery klud.

Hvornår begyndte du at vokse dit hår?

Da jeg studerede i Australien, så jeg, at holdningen til vegetationen på kroppen er anderledes: mange mænd fjerner deres hår og overvejer ikke at være noget "mistænkeligt". Det blev interessant for mig, og jeg fandt ud af, at de laver brasiliansk voksning - voksning.

At huske sagen, og faktisk være en bum fyr, besluttede jeg at gøre det. Det sværeste i denne proces er at forblive roligt (i alle sanser), når en pige anvender voks på din "intime zone" og derefter beder om at "trække af" og "holde".

Går voksen hårfjerning skade?

Jeg ved ikke, hvorfor filmen viser, at hårfjerning er frygtelig smertefuldt, og folk skriker bogstaveligt talt. Hele processen tog omkring tredive minutter, det var næsten ikke smertefuldt. Vi chattede roligt mens hun snublede med mig og fjernede håret fra skridtet og armhulerne.

Det sværeste er at distrahere fra hvad der sker, og at tænke ikke om, hvad en smuk pige arbejder med dig for nu, hmm... godt, du forstår. Desuden er det virkelig svært, fordi det forsigtigt løfter og forsigtigt holder... objektet, fjerner håret fra pungen.

Synes piger det?

Da jeg vendte tilbage til Rusland, var de piger, der så graden af ​​min pleje "der" glædeligt, og de kunne virkelig godt lide det. Jeg forlader skamhår (det ser virkelig underligt ud uden dem), og jeg sletter alt andet i skridtområdet.

Dette øger følsomheden signifikant, og lad os sige, forenkler processen for pigen, fordi hendes hår ikke blander sig. Jeg havde en ven, der var så gennemsyret af dette, som jeg bogstaveligt talt bad mig om at gøre... Nå forstår du hvert tredive minutter.

Hvad med brysthår og underarm?

Jeg fjernede håret på mit bryst og torso med voks, og det er endnu mindre smertefuldt. Lad os bare sige, at hvis du har noget at vise, ser lindringsmusklerne bedre ud uden vegetation. Nu trimmer jeg bare håret med en trimmer og efterlader et par millimeter.

Jeg barberer armhulerne siden barndommen - det er et spørgsmål om hygiejne, ikke skønhed. Når der ikke er noget hår, er der meget mindre gule pletter på skjorterne. Jeg bruger normalt hjemmelavede voksstrimler - det er hurtigt og ikke så svært. Én gang om et par måneder er nok.

Skammer du dig ikke i omklædningsrummet og sjælen?

Til at begynde med, hvis nogen endog forsøger at fortælle mig, at dette fra hans synspunkt er "ikke modigt", vil han i modsætning til ikke kun mundtlige argumenter modtage. Efter at have boet i forskellige lande er jeg overrasket over Ruslands tætte holdning til hygiejneproblemer.

Vi mener, at hvis en pige tager sig af sig selv og fjerner overskydende hår, så er det normalt, men hvis en mand gør det, så ophører han straks med at være mand. Dette er dumt. Epilation er en hygiejnisk procedure, ikke en indikator for seksuel præference.

Underarm epilation er en ren hygiejnisk procedure, og den intime område epilation er en fantastisk måde at behage din kæreste og gøre sexliv hyppigere. Forresten, tænk på det, hvis det var din kæreste, der sendte linket til dette materiale, er det et tip?

Egenskaber for voksafhugning til mænd

Daglig barbering, sved og våde pletter på en skjorte, ører overgroet med hår, hygiejneproblemer i sommervarmen... Alle disse plager af en moderne mand kan sendes til fortiden ved hjælp af æstetiske kosmetologimetoder!

Male depilation er længe blevet omdannet fra en eksotisk fashionabel nyhed til en daglig procedure, primært relateret til hygiejne overvejelser. De væsentligste årsager til depilation er:

 • professionelle krav (atlet, balletdanser, kok);
 • overdreven hår
 • corporate ethics med øgede krav til medarbejderens image
 • allergisk reaktion på kosmetik til barbering;
 • øget svedtendens
 • olieholdig betændt hud, hvor barbering er udelukket.

Funktioner af depilation hos mænd

Male depilation er meget forskellig fra kvindelig depilation. mænds hår er tykt, hårdt og tykt. De vokser hurtigere, stærkere rødder, så menneskenes depilering er meget mere smertefuld, og resultatet varer ikke længe.

Repræsentanter for det stærkere køn gør sjældent depilation alene og foretrækker en salonprocedure, hurtig og smertefri, eller ring til en professionel mester for proceduren derhjemme.

Kosmetik til fugtgivende, behandling og desinfektion af mænds hud i almindelige butikker kan ikke købes: de tilhører professionel kosmetik, så proceduren udført af mesteren med professionelle produkter er den bedste mulighed for mænd.

På hvilke websteder gør depilation

Wax depilation til mænd kan udføres i alle områder af kroppen, der kræver glat hud. Oftest gør repræsentanter for det stærkere køn depilering af ryggen, maven, underarmene, skinkerne og bikinierne. De sjældnere områder er hænder og skinner.

Ved hjælp af proceduren kan du fjerne hår på auriklerne, i næseborene og mellem øjenbrynene, justere formen på øjenbrynene, overskæg og skæg.

For nylig søger flere og flere mænd hårfjernings ansigt, og forsøger at løse problemet med daglig barbering permanent. Et sådant resultat er muligt, men kun ved hjælp af en lang række procedurer.

For fuldstændigt at slippe af med vegetationen kræves 7-10 sår af hårfjerning med et interval på 1,5-2 måneder.

Typer af depilation efter zone

Forskellige typer af epilation anvendes på forskellige dele af kroppen, som Nogle af dem er meget smertefulde i visse "blide" zoner, mens andre praktisk talt ikke mærkes. Apparat hårfjerning er ikke altid effektiv på lys eller rødt hår, såvel som på mørk hud. For at opnå maksimale resultater kombinerer en erfaren kosmetolog hardware og mekaniske typer hårfjerning.

Forberedelse af proceduren

Selvom voksning er enkel, skal du lave lektier for at sikre, at proceduren er smertefri og uden komplikationer. 3 dage før depilation, skal du stoppe med at besøge stranden og solsenge, og inden for en dag - at behandle huden med en skrubbe for at udelukke hårets opblomstring efter depilering. På dagen for proceduren kan du ikke bruge kosmetik, fordi de vil skabe en oliefilm mellem huden og voks og reducere effektiviteten af ​​proceduren.

Depilation for mænd er lavet med varm og kold voks. Proceduren gøres bedst om eftermiddagen, fordi På dette tidspunkt er smerten minimal. Hårets længde skal nå 5-7 mm: dette er den bedste mulighed for udtørring. I dette tilfælde er hårene godt fanget og fjernet.

Korrekt voksning

Voksning bruges oftest til voksning med varm voks, fordi kold voksning er meget smertefuldt, og få mænd er enige om det. I tiden kræver forskellige zoner forskellige behandlingstider og hyppigheden af ​​procedurer, men princippet om voksaflejring og fjernelse er det samme for alle kropsdele.

Voksen opvarmes til 60 grader, så skønhedseksperten skal kontrollere komforttemperaturen på hans håndled for at forhindre forbrændinger. Derefter påføres voksen på overfladen af ​​kroppen i retning af hårvækst, så påføres et stof eller papirstrimmel på toppen, som mesteren tårer af med en skarp bevægelse mod hårvæksten parallelt med huden.

Ryg og skuldre

Proceduren er meget populær, fordi Glat krop med tatoveringer er i mode nu.

Bagsiden er ret omfattende, så en rulle bruges til depilation. Der er en særlig procedureprocedure:

 • hudrensning og desinfektion med en speciel medicin eller lotion;
 • påføring af opvarmet voks på bagsiden med en rulle
 • fjernelse af voks sammen med uønsket vegetation med disponible stof applikatorer;
 • fjernelse af de resterende enkelt hår med pincet;
 • tilbage overfladebehandling med en fugtighedsgivende og beroligende aftershave.

For fuldstændig hårfjerning kræver 3-4 sessioner på 30 minutter.

bryst

Epilation af brystet blev introduceret i mode af David Beckham, efter at have modtaget en kontrakt om reklame for mænds undertøj. Kontraktens hovedbetingelse var en glat krop. Nu er denne procedure normalt udført sammen med depilation af maven og ryggen.

Det nøgne hårløse bryst lægger perfekt vægt på lindring af den mandlige krop, så det er i stor efterspørgsel blandt bodybuilders, svømmere, modemodeller. Ud fra hygiejnisk synspunkt er dette en forudsætning for kokken, sous-kok af store restauranter.

Fremgangsmåden ligner baghinden, men lidt mere smertefuld. Når det tager fra 30 minutter til 1 time, tager det 3-4 procedurer.

Axillære huler

Manglen på vegetation i armhulerne løser øjeblikkeligt problemer med overdreven svedtendens. Håret på disse steder er normalt tykt og hårdt, så det absorberer sekret fra talgkirtlerne godt og erhverver en duft, der ikke kan drukne ud af nogen deodorant. Våde pletter på T-shirts og skjorter er også en følge af uønsket vegetation i armhulerne, fordi hår absorberer hurtigt fugt fra huden og tørrer lang tid.

Underarm depilation er en hygiejnisk og æstetisk procedure, der ikke afhænger af mands erhverv, men på hans ønske om at se perfekt ud i enhver situation.

Fremgangsmåden er ret smertefuld, men i tide tager det kun 15-20 minutter. Med en lav smerte tærskel, en kosmetolog kan gøre bedøvelse med en særlig fløde eller aerosol.

Ben og arme

Proceduren er efterspurgt blandt professionelle atleter og dansere, uundværlig før starten af ​​stranden sæson eller amatør besøge poolen. Forår ikke meget smerte, men kræver meget tid:

 • fødder til knæet - 45 minutter;
 • ben under knæet - 45 minutter;
 • hænder (delvist) - 25 minutter;
 • Hænder helt - 45 minutter.

Intimt område og skinker

Hårfjerning i lyskeområdet er et valg for mænd, der søger at gøre deres eget billede mere attraktivt og have lyse seksuelle fornemmelser. Depileringsproceduren i denne zone kombineres ofte med et intimt haircut eller bikini design. Fremgangsmåden udføres med varm voks, processen er smertefuld, så en anæstetisk creme anvendes før hårfjerning. En speciel creme appliceres på huden, derefter indpakket med film i en halv time. Derefter vil mesteren inden for en time udføre arbejdet uden at give kunden noget ubehag.

Hudpleje efter depilering

Efter at huden er blevet behandlet af en kosmetolog, er det nødvendigt at følge nogle enkle retningslinjer for pleje af depileret hud i flere dage. Ved at følge enkle regler kan du undgå inflammation og rødme i huden:

 • i 3 dage at tage en kølig bruser uden at bruge en vaskeklud;
 • i løbet af ugen ikke at besøge badet, saunaen og swimmingpoolen;
 • inden for 6 timer efter at proceduren ikke har vådt den behandlede hud
 • For at lindre betændelse kan du smøre huden med calendula eller aloe vera cremer;
 • Efter en uge skal du begynde at bruge en lotion til indgroede hår.

Kontraindikationer

Voksning har et minimum af kontraindikationer, men stadig er de, så før proceduren skal du informere kosmetologen om mulige medicinske fordele:

 • allergiske reaktioner på de komponenter, der udgør voks
 • smitsomme sygdomme;
 • fødselsmærker og papillomer;
 • krænkelser af hudens integritet (ridser, slid).

Voksning er den mest budgetmæssige og effektive måde, hvorpå enhver kan slippe af med uønsket kropshår. Ved hver procedure bliver hårsækkene i stigende grad svage, og til sidst atrofier endelig. Under proceduren har voksen en omsorgsvirkning sammen med håret, der fjerner døde hudpartikler. På grund af dette, efter proceduren bliver huden blød og fløjlsagtig.

Tiden af ​​de hårede Neanderthals er langt væk. En præpareret velplejede mand er drømmen om enhver moderne kvinde!

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Det gør ondt på mig, det gør ondt: hvordan mænd gør hårfjerning af bikiniområdet

Nu er det helt normalt, hvis en mand skønner sig til skønhedssalernes ydelser for at se lidt mere plejede, hvad enten det er skæg, manicure eller andre procedurer. Mange mænd er endda klar til den mest smertefulde regelmæssige procedure - voksende bikiniområdet.

Webstedet Cosmopolitan.com lavede en video, hvor tre fyre besluttede at prøve denne procedure selv i deres egen hud. Der er mange rykkede, rynkede ansigter og hvirvler.

(Ialt 9 billeder + 1 video)

I begyndelsen af ​​et kort klip sættes deltagerne i hvide frakker på en sofa i salonen og fortæller dem, hvad de forventer af den første procedure for hårfjerning i bikiniområdet med voks.

"Jeg ville ikke gerne gøre det hver måned, men når jeg kan gøre det," siger en af ​​deltagerne i eksperimentet. "Dette er en lille ting," tilføjer han.

I den næste scene klemmer den samme fyr øjnene og bukker ryggen mod smerte, når skønhedseksperten kraftigt trækker voksstrimmelen og trækker hårene ud.

Den anden fyr håber, at han ikke vil skrige eller skrige under voksingsproceduren.

Når voks påføres en af ​​mændene, bliver han glædeligt overrasket: "Det er varmt!" "Jeg kan godt lide denne del!" Siger den anden.

Men alt glædeligt forsvinder hurtigt, når pigen trækker voksstrimmelen. Hver af gutterne giver en række "ai", "oh", "pandekage", "åh".

"Efter første gang bliver det lidt værre," bemærker en af ​​gutterne. En anden klager over, at denne forventning om smerte fremkommer.

Klipet har også en række ansigtsudtryk på det øjeblik, hvor gutterne i bikiniområdet er revet ud af gutterne. En af deltagerne spørger kosmetologen, hvordan det er lettere at gå igennem proceduren: "Er der nogen taktik?" Hun svarer: "Nem samtale".

Efter proceduren sagde alle fyrene, at de føler meget mere respekt for kvinder, der regelmæssigt fjerner deres hår i bikiniområdet med voks.

Har jeg brug for mandlig hårfjerning

Teknisk er fjernelsen af ​​uønsket hår fra kroppens hud hos mænd og kvinder ikke anderledes. Men mænds motiver til at slippe af med vegetationen på kroppen er ofte helt forskellige.

Desuden må man oftest modstå og fordømme dem, der anser fjernelsen af ​​hår fra kroppen for at være forkasteligt og uværdigt.

Så hvilke motiver motiverer oftest mænd til at blive enige om epilering:

 • Som regel er håret i kroppens hud fjernet af dem, der har noget at vise: unge og ældre mennesker, der leger sport og forsøger at understrege muskelaflastningen;
 • fjernelse af hår i intime område gør penis og pung visuelt mere, især i de tidlige dage efter indgrebet, fordi håret for at skjule bunden af ​​penis, og det ser mindre i forhold til testiklerne, hvilket giver et ekstra beløb på frodig vegetation;
 • mænd af enhver alder, der ønsker at diversificere deres sexliv;
 • dem, der betragter omsorgen for huden uden overskydende vegetation nemmere og mere hygiejnisk mangel på hår, ønsker at slippe af med overdreven sveden sådanne manifestationer som den våde plet på hans skjorte i armhulerne, på bagsiden;
 • Professionel nødvendighed: Jo højere position jo højere er konkurrencen, fordi attraktivt udseende og pleje begynder at sætte spørgsmålstegn ved;
 • Mænd kan også fjerne hår i tilfælde af konstant irritation fra en barbermaskine eller barberingsprodukter, pustulære hudsygdomme, der forhindrer normal og ren barbering.
Foto: voksaflejring
 1. Sugaring eller hårfjerning med sukkerpasta er velegnet til dem, der er allergiske overfor de komponenter, der udgør voks, eller til hvem brugen af ​​varm voks forårsager ubehag på grund af dens høje temperatur.
 2. Voksning eller voksning er en universel procedure, hvor mange mennesker begynder at lære om depilation. Voks copes med hårdt og tykt hår på kroppen hos mænd.
 3. Brugen af ​​elektrisk epilator er en budget mulighed, men smertefuld og er ikke egnet til en række områder af kroppen.
 4. Hårfjerning med specielle cremer kan godt bruges af mænd, da det er den mindst smertefulde metode til at slippe af med uønsket vegetation, men det varer i kort tid, 5-6 dage.

Hvis kvinder kan lide at eksperimentere og prøve at vokse, så shugaring, så epilator, så foretrækker mænd at vaske deres hår i salonen eller invitere en specialist til huset. Over tid lærer de mest erfarne, hvordan man fjerner hår med voksstrimler, oftest for underarmeområdet. God nu er der voksstrimler unisex eller designet specielt til mænd.

Almindeligt anvendte arter

Epilation af brystet og ryggen er godt for dem, der:

 • kan lide at spille muskler
 • Overholdelse af faglige krav (kunstnere, atleter, kokke);
 • overholdelse af reglerne for en medskabende kultur, hvor udseendeskrav er høje
 • tilbøjelige til øget svedtendens, især om sommeren.
Foto: Før og efter hårfjerning på bagsiden
 1. Epilation af armhuler giver dig mulighed for at se pæne og reducere sandsynligheden for lugt af sved og våde pletter på tøj.
 2. Fjernelse af ansigtshår (formning af øjenbrynene, epilering af kinderne, hagen, overlæben) hjælper med at korrigere udseendet.
 3. Epilation af det intime område tilføjer til mændens tillid til hans uimodståelige og tjener til hygiejniske formål.
Ved aflejring af brystets, ryggen, arme og ben hos mænd er det bedst at bruge varm voks med striber eller varm voks. Det er normalt ikke nødvendigt at bedøve disse områder.

Fjernelse af uønsket hår i bikiniområdet kan have forskellige dybder. Ofte bestiller mænd et bikini design eller et intimt hårklipp.

Normalt anvendes til anæstesi procedurer creme "Emla" i mængden af ​​5 ml, hvis hårfjerning udføres kun i den offentlige område og bunden af ​​penis, 10 ml, hvis du planlægger at tilbringe en total fjernelse af hår i bækkenbunden område, herunder i den krølle mellem balderne.

Anæstetisk creme påføres huden og lukkes med forseglet bandage på toppen. For at gøre dette kan du bruge den sædvanlige madfilm, hvorfra de danner noget som smelter.

Enderne kan fastgøres med klæbende gips. En okklusiv dressing efterlades på huden i 15-30 minutter. Den analgetiske virkning af cremen med denne anvendelsesmetode varer cirka en time, hvilket er ret nok til proceduren.

Mandlig epilering af intime steder kan udføres med eller uden hårfjerning fra skrotens hud. I nogle tilfælde trimmes håret på huden af ​​testiklerne kort med en klipper. Håret i den interglaciale fold fjernes på mandens anmodning.

Nogle mænd foretrækker at forlade en patch af skindhår, hvilket giver en vis skitse. Hår der kan trimmes, og kan efterlades i sin oprindelige form. En del af mesterne foretrækker at udføre proceduren for depilation af en dyb bikini ved hjælp af kondom.

Resten spørger blot en mand til at hjælpe dem under proceduren. Især denne hjælp er relevant, når du fjerner hår fra pungen, når du skal stramme huden korrekt. Fjernet hår i det intime område er altid kun varmt voks.

Video: Mand voksning

Kontraindikationer

 • åreknuder på stedet for den planlagte procedure
 • beskadigelse af hudens integritet på depilationsstedet (slid, nedskæringer, ridser)
 • Tilstedeværelsen af ​​betændelse på huden, uanset årsagen, som denne betændelse kan forårsage;
 • virale, svampe og bakterielle hudsygdomme;
 • diabetes mellitus
 • allergisk over for vokskomponenter og kosmetik, der anvendes under proceduren.

Smerteløs hårfjerning på intime steder er blevet mulig ved brug af moderne laserteknologi. Vi anbefaler at læse artiklen laser hårfjerning zone dyb bikini.

Laser hårfjerning af ansigt og krop i dag har de mest positive anmeldelser. Tjek mere her.

Forberedelse af proceduren

Først skal du give dit hår til at vokse til en sådan længde, så de kan beslaglægges og trækkes ud, den er omkring 5-6 mm. Optaget om proceduren er bedre på tidspunktet for den sene eftermiddag, så på dette tidspunkt højeste smertetærskel, og det er muligt at gå direkte hjem, hvilket reducerer risikoen for irritation af beskadiget hud gnider mod tøj.

Hvis du planlægger at gøre depilation for første gang, så vælg en erfaren mester, da graden af ​​smertefuldhed i proceduren afhænger af mesterens evner og evner. Hver efterfølgende procedure vil være mindre smertefuld. En dag før depilation er det tilrådeligt at bruge en mild skrubbe for at lette fjernelse af håret.

Hudpleje efter hårfjerning

På den første dag efter proceduren anbefales det ikke at gnide huden, fordi:

 • det er bedre at komme til proceduren i bløde bomulds undertøj, der ikke passer til kroppen;
 • udfør proceduren om aftenen for at undgå at gnide huden på depilationsstedet med tøj;
 • Tag et brusebad uden brug af vaskeklude.

I de første 6-10 timer efter proceduren bør du ikke vådte huden.

Inden for 3-5 dage behøver du ikke at tage et varmt bad, gå til saunaen eller badet, da varme kan øge sværhedsgraden af ​​betændelse efter depilering. Det er bedre at tage en kølig bruser.

På 5-6 dage kan du begynde at bruge en skrubbe eller en speciel lotion mod indfødning af hår.

Hvordan man reducerer hudbetændelse?

 • til behandling af huden efter indgrebet kan anvendes chlorhexidin Aktovegin, Solcoseryl, alkohol eller hydrogenperoxid til at reducere sværhedsgraden af ​​røde prikker og forebyggelse af pustuløs udbrud;
 • Klar tilberedt krem ​​med calendula, kamille, aloe;
 • selvfremstillet beroligende creme med regelmæssig creme eller body lotion, som tilføjer aloe juice fra vindueskarmet eller tea tree olie, som kan købes på apoteket.

Video: Mænds hårfjerning

Konsekvenser af forkert hudpleje

 • selve proceduren er smertefuld, og smerten kan være både akut under selve proceduren såvel som en lille smerte, når den ender i endnu 1-2 timer;
 • hudirritation i form af røde pletter på stedet for fjernet hår, som kan vare fra flere timer til flere dage efter proceduren;
 • brydning af hår ved udgangen af ​​munden på hårsækken (på huden niveau) i stedet for at fjerne roden er i strid med den procedure, og teknikken giver hurtigere hårvækst, ofte på den anden eller tredje dag efter hårfjerning;
 • slid og hæmatomer forekommer på steder med delikat tynd hud, hvis huden ikke er spændt og ikke fastgøres som det skal ved fjernelse af hår;
 • hår indvækst, hvis du ikke bruger en skrubbe eller en særlig lotion til hudpleje efter depilation;
 • pustulært udslæt på hårfjerningsstedet.

Udgifterne til depilation procedurer for mænd er normalt højere, fordi de har mere hår, de er tykkere og ligger dybere i huden. Derfor en større mængde forbrugsstoffer til en procedure og en stor investering af tid.

Du bør også tage højde for det faktum, at i de fleste tilfælde og det hudområde, hvorfra du vil fjerne håret, meget mere end kvinder.

For eksempel kan prisen på intim depilering hos mænd være højere på grund af behovet for at fjerne hår fra balderne også. Hos kvinder er aflejring af balderne ekstremt sjælden.

Nysgerrige historier fra praksis for hårfjerning mestere og deres kunder

Forfatterens oversættelse fra Sphinx depilation salon

Kilde :: http://waxingdiaries.blogspot.com/ http://www.waxmetoo.com/brazilian_bikini_waxing.html

Oversættelse: Anastasia Nazarova, redaktør af bloggen til sphinx depilation salon

Overraskelse for mand

Denne sag blev fortalt mig af en af ​​mine klienter, som besluttede at gøre brasiliansk hårfjerning hjemme. Hun købte et sæt voksfjerning i en specialbutik, kom hjem og studerede omhyggeligt vejledningen. Hun kunne ikke vente med at overraske sin mand, da han kom hjem fra arbejde. Mens hendes barn blev fuldstændigt absorberet i et computerspil, smelte min klient voks i mikrobølgeovnen, så bevæbnet med en speciel spatel, påførte denne ubærelig varme voks over hele bikiniområdet (Gud, hun havde kun førstegradsforbrændinger), havde dybt indånding, parat til at rive væk fra voks fra huden, men... Hun kunne ikke gøre det! Vassen kom ikke ud! Hun forsøgte at rive mindst en smule fra kanten, men vild smerte gennemboret gennem hende. Voks (glem ikke at hans temperatur var ekstremt høj), ligesom hendes hår, fast fast på huden. De næste par timer brugte hun på badeværelset med søm saks, skære voks fra huden. Overraskelse for min mand en succes.

Jeg genkendte dig ikke straks...

En af mine klienter besluttede for første gang i sit liv at prøve brasiliansk hårfjerning efter råd fra en ven. Hun besluttede at kontakte hårfjerning mesteren, der modtog klienter derhjemme. Før mødet var kvinden meget bekymret. Og ikke underligt. Da hun kom til adressen og ringede til dørklokken, hoppede en stor gøenhund ud på hende. Så førte en ældre mand, som introducerede sig som mester, hende gennem en mørk korridor ind i et lille rum. Føreren fortalte hende at klæde sig ud, klatre på sofaen og stå på alle fire. Han begyndte at udføre hårfjerning fra bagsiden af ​​det intime område (husk, mesteren i salonen vil aldrig bede dig om at tage sådan en ubehagelig og ret upartisk holdning til dig under en epilationssession). Kvinden gjorde alt som mesteren fortalte hende og tilbragte den næste halv time stirrende på portræt af sin herre i sin ungdom og hængte på den modsatte mur. Hvad var hendes overraskelse da hun i portrættet anerkendte sin tidligere kæreste, som hun havde et forhold for mange år siden!

Dårlig dato

Før en af ​​mine klienter kom til vores salon, havde hun en ganske dårlig oplevelse i en anden salon. På råd fra en arbejdskollega meldte hun sig til den salon for at gøre brasiliansk hårfjerning for første gang i sit liv. Hun tilmeldte sig en session den dag da hun havde en første date med en kæreste, som hun virkelig kunne lide. Sessionen syntes at være normal, men da mesteren rev den sidste del af voks fra klientens hud, fortalte han hende, at sessionen var forbi, og hun kunne klæde sig. Det syntes ret mærkeligt for klienten, fordi mesteren ikke havde anvendt midler til at rense huden af ​​voksrester. Men hun klædte sig, selvom hun følte ubehag, fordi der stadig var meget voks på hendes hud. Pigen havde ikke tid til at tage hjem og tage et bad før datoen, så gik hun straks til mødet fra salonen. Midt om aftenen følte hun en stærk brændende fornemmelse i regionen af ​​labia. Hun undskyldte sig selv og gik på toilettet. Der fandt hun, at hendes labia var fastlimet til hinanden og ikke mindre fast limet på trusserne. Resten af ​​aftenen blev til tortur. Pigen græd næsten i smerte under desserten, fordi kunne næppe sidde Hun var nødt til at forlade datoen tidligere end forventet, og hun var sørgmodig for, at hun sandsynligvis ikke længere ville se den fyr, der havde inviteret hende, fordi hun havde forladt sig så hurtigt, og selv under straffen for dødsstraf ville ikke have erkendt, hvorfor hun måtte forlade. Heldigvis sluttede historien godt, og nu er disse unge mennesker og ægtefæller. Hvad der var interessant, da han kom hjem, opdagede den unge mand, at et stykke broccoli stod fast mellem hans tænder, og han var sikker på, at deres møde var afsluttet så hurtigt af netop denne grund, derfor skyldte han sig selv for den fejlagtige dato.

Lille fejl

Denne historie skete dagen før Halloween. På feriedage har vi altid mange kunder, der tilmelder sig epilationen af ​​bikiniområdet, fordi mange af dem har friske fancy kjoler og vidtrækkende planer for afslutning af aftenen i en intim atmosfære. Så da i slutningen af ​​min arbejdsdag kom en anden ung klient ind på mit kontor, fortalte jeg hende at tage af hendes bukser og undertøj og ligge på sofaen. Jeg sagde, at mens hun klædte ud, måtte jeg gå ud for at ringe et kort telefonopkald. Hun havde et meget overrasket og forvirret udtryk på hendes ansigt, men jeg troede, at hun bare var bekymret for proceduren og var bange for smerte. Da jeg kom tilbage til kontoret, var pigen allerede udklædt og lå på sofaen. Jeg fortalte hende at sprede benene fra hinanden og spurgte, om hun skulle forlade en lille strimmel på puben, eller hun vil helt fjerne alt håret. Til hvilken pigen svarede meget høfligt: ​​"Undskyld, men jeg ønskede at gøre øjenbryn epilation"... Jeg elsker at forstå kunder.

Vinduespoler

Når jeg gjorde en brasiliansk hårfjerning til min almindelige klient. Mødet var roligt, vi snakede som altid med pænt i processen. Og pludselig, bag min ryg er der nogle underlige lyde. Jeg vendte om og så en ung fyr, der vasker vinduerne. Jeg gardiner normalt vinduerne med tykke persienner, men når du læser kabinettet før du besøger klienten, glemte jeg tilsyneladende at lukke vinduerne. Fyren kiggede på os meget opmærksomt og med interesse. Klienten bemærkede det også, og panik fejede over mig. Hvad sker der med min omdømme og salonens omdømme, hvilket garanterer fuldstændig sikkerhed og privatliv i deres reklamemateriale? Ved du hvad min klient sagde? "Det ved du, det er en god ide! Har en dag med intimt hårfjerning for mænd og lad blindsene åbne. Jeg ville komme for at se det... "

Den mest effektive måde at fjerne uønsket hår permanent på

Hvorfor gør hårets rødder på hovedet ondt, hvordan man identificerer og løser et problem?