Hårfjerning: kun til mænd

Hårvækst på kroppen bliver ukontrollabel? Hårfjerning eksperter tilbyder forskellige muligheder for mænd.

Det accepteres, at hårfjerning er en rent kvindelig besættelse. Selvfølgelig, hvis du ikke er en bodybuilder, cyklist, svømmer eller eksotisk danser.

Dette er ikke længere tilfældet. Eksperter rapporterer, at flere og flere mænd plejer deres kroppe på samme måde som kvinder, herunder hud.

"De fleste mænd ikke nødvendigvis bedt om at fjerne hår overalt, men i stigende grad de ønsker at slippe af med hår på ryggen og brystet, for eksempel," siger hudlæge Dr. David Goldberg, der regelmæssigt udfører for mænd laser hårfjerning.

Depilation specialist Michel Serniuc hævder, at mænd udgør en god del af hendes kundekreds.

"Vi har en masse mænd, der ønsker at gøre hårfjerning øjenbryn, de ønsker at give dem forme og fjern rynke panden, men de gør hårfjerning området omkring ørerne eller nakken," siger Sernyuk, rigtige spørgsmål specialist i interiør Beyond Day Spa i University Medical Center Hackensack.

Samtidig viste forskellige rapporter i medierne, at mange mænd vælger en rent kvindelig type depilation - depilation af bikini-zonen.

"Vi havde virkelig mænd, der bad om det," siger Sernyuk.

Men i modsætning til kvinder, der ved alt om hårfjerning fra skolen, er mænd ofte forvirrede over dette.

Til sådanne mænd præsenterer jeg flere muligheder for fjernelse af hårfjerning til rådighed i dag.

Mulighed nr. 1: Fjernelse af laserhår

Fremgangsmåde: Laseren trænger ind i hårakslen og ødelægger faktisk hårrotten. Men der er stadig en follikel (et sted hvor håret begynder at vokse). Formelt kan andet hår begynde at vokse på dette sted, men det tager tid. Dette betyder, at resultaterne af laser hårfjerning opbevares i lang tid.

Hvor lang tid tager proceduren: Ca. 30 minutter pr. Session, og kræver ca. otte sessioner.

Ansøgninger: ryg, bryst, mave, skuldre og lyskeområde. Bedst anvendt til retfærdig hud med mørkt hår; Ikke egnet til blond eller hvidt hår. For sort hud er kun en type laser velegnet, en neodymlaser på et yttrium aluminium granat.

Omkostninger: $ 400-500 pr. Session.

Resultatets varighed: Efter alle sessioner af laserfjerning kan resultatet være næsten absolut, du behøver kun at besøge salonen 2 gange om året for at opretholde resultatet.

Eksperters kommentarer: 'De fleste mænd gør laser hårfjerning ryg, arme og bryst, og generelt de foretrækker at tynde ud i håret, i stedet for at slette dem helt - det er det, der let kan opnås gennem laser hårfjerning,' siger Goldberg. Faktisk udover elektrolyse er laser hårfjerning den eneste procedure, der gør det muligt at tynde håret, men ikke helt fjerne dem. Den gennemsnitlige mand har brug for fem til syv sessioner, med alderen vises håret mere og mere, især på bagsiden, siger Goldberg. Af denne grund er det nødvendigt at gennemføre sessioner i gennemsnit en gang om året.

Mulighed nr. 2: Voksafhældning

Fremgangsmåde: En klæbrig, klæbrig, honningbaseret voks er nedsænket i glemsel. Udskiftet kom soja voks, et tykt stof, der påføres huden, men klæber kun til håret. Top med overlejrede strimler af specielt materiale. Når om et par minutter stoffet tørrer, strimlerne brydes og poofet! Hår er væk.

Hvor lang tid tager proceduren: Fra 10 minutter til en time eller mere, afhængigt af ansøgningen.

Ansøgninger: Øjenbryn, øjenbryn, ører og nakke, ben, arme og underarme. Selvom depilation kan gøres i lyskeområdet, er det meget smertefuldt, så det er bedre at først prøve proceduren på andre dele af kroppen for at vide, hvad man kan forvente.

Omkostninger: Fra $ 10 til $ 70 afhængigt af ansøgningen.

Resultatets varighed: fra fire til seks uger.

Ekspert Kommentarer: "Hvis du aldrig har gjort hårfjerning, er det bedre at gøre det professionelt, men i tilfældet med hele kroppen hårfjerning, bedre kontakt til salonen," siger Sernyuk. Da en infektion kan udføres efter proceduren, er det vigtigt at følge vejledning om hudpleje, som bør omfatte brugen af ​​en antibakteriel lotion i flere dage, siger hun. En undersøgelse viste, at mænd, der først havde forsøgt hårfjerning i ryggen, havde bedre resultater efter laser hårfjerning.

Mulighed nr. 3: Elektrolyse

Fremgangsmåde: Ved hjælp af en ultratyn nål for at trænge ind i hårets aksel, påføres en svag elektrisk udladning på hårsækkenet, der ødelægger hårcellerne. Hvis cellen er ødelagt, vil håret ikke vokse der igen.

Hvor lang er den procedure: Hver elektrolyse session er forholdsvis kort - 10 til 20 minutter, men hvis du har brug for at fjerne en masse hår, kan det være nødvendigt at gå til de ugentlige møder i løbet af året. Da håret fjernes en efter en, skal du kigge på deres tykkelse, og du vil forstå, hvor lang tid det tager at fjerne dem.

Anvendelser: Da elektrolyse er lige så godt for alle områder af huden, på grund af tidskrævende, er det bedre at starte med små områder, som øjenbryn og nakke. Lokalbedøvelse kan anvendes til elektrolyse i lyskeområdet, da mange mænd mener, at hårfjerning i dette område er meget smertefuldt.

Omkostninger: ca. $ 40 pr. Session.

Resultatets varighed: Fuld bortskaffelse af uønsket hår

Ekspert Kommentarer: "Den mest almindelige blandt unge er området mellem øjenbrynene, men med alderen, mænd er mere villige til at slippe af med uønsket hår på hals, ører og næse," siger Patsy Kirby, præsident for American Association of Elektrolyse i Bodega Bay, Californien. Men det betyder ikke afskrække mænd gør elektrolyse og på andre områder: "Længden af ​​sessioner er normalt reduceres under sessionen udpeger en ekspert Mens den første behandling kan tage 20-30 minutter, efterfølgende behandlinger tager kun 5 til 10 minutter, på en sådan måde, selv om. Dette er en hyppig procedure, men det tager ikke meget tid. "

Mulighed nr. 4: Barberskive

Fremgangsmåde: Med vinger og en halv inches og en langskaftet barberkniv Denne særlige giver dig mulighed for at barbere din ryg og skuldre, på samme måde, som du bruger penslen tilbage i brusebadet.

Omfang: Ryg, skuldre eller skinker. Det anbefales ikke at barbere lygteområdet, hvis du skærer dig selv, kan komplikationer være meget alvorlige.

Hvor lang tid tager proceduren: Fra 20 minutter til en time.

Omkostninger: mindre end $ 40, plus blade og barbercreme.

Resultatets varighed: Højst nogle dage.

Eksperts kommentarer: Dermatologen Bruce Katz minder om, at jo hurtigere og lettere barberingsprocessen er, desto større er risikoen for indfødning af håret, når resten af ​​håret vokser ind i huden i stedet for at vokse udad. Dette kan være et problem for afroamerikanere, der er mere tilbøjelige til infektioner forårsaget af indgroet hår. For at undgå problemer, siger Katz, skal du sørge for, at håret du barberer er vådt, for det er det bedre at barbere i brusebadet. Han anbefaler også barbering i retning af hårvækst og lathering for en lettere barbering. I modsætning til den populære mening forårsager barbering ikke fortykkelse og grovdannelse af håret.

Mulighed nr. 5: Depilation / fjernelse af hår med creme

Fremgangsmåde: Der tilsættes en kemisk komponent til gelen eller fløden, der nedbryder hårproteinet. Hårrødderne svækkes, og de falder straks ud.

Ansøgninger: Tilbage, bryst, arme og ben. Området omkring panden og lysken kan være for følsomt for denne procedure.

Hvor lang tid tager proceduren: Fra 30 til 60 minutter, selvom sammensætningen påføres huden i ca. 5 minutter.

Omkostninger: $ 10-20 hjemme og $ 25-50 i kabinen.

Resultatets varighed: fra 1 til flere uger.

Ekspert Bemærkninger: Da nogle af de kemikalier, der anvendes i midler til hårfjerning kan være meget irriterende, især til følsom hud i lysken, dr Zhanet Farley, professor i dermatologi ved Medical College of Wisconsin, altid tilbyder at gøre følsomhed test på et lille område af huden. Hvis du oplever en reaktion - brændende, rødme, blærer eller kløe - vask straks produktet og brug det ikke. Da sammensætningen af ​​forskellige produkter er anderledes, kan du prøve forskellige mærker, inden du helt eliminerer denne metode til fjernelse af hår.

Glat mand - smuk mand? Mænds hårfjerning

I dag taler vi om barbering, men ikke din overskæg.
Indrøm det: Du fjerner håret fra brystet, underarmene og - vigtigst af alt - din
værdighed?

Glatte mænd er nu i toppen: hårede brystvorter og overgroede
tilbage nu vil du ikke overraske nogen, men en perfekt glat krop vil køre dig skør
en pige Der er mange måder at slippe af med hår, så vi
Vi hjælper dig med at forstå fordelene og ulemperne ved hver af dem.

Mand hårfjerning. Med en barbermaskine

Teknologi: Barbering er den mest velkendte og standard måde.
hårfjerning. Du barberer deres overskæg og skifter derefter til armhulerne og områderne
under bæltet. Enkel, hurtig, forståelig. Glem ikke at smøre barberkrem!

Fordele: processen tager cirka 10 minutter, du er bekendt med
ungdom, billig, smertefri.

Ulemper: Stubben vokser hurtigere og hurtigere hver gang, og
vokser, begynder at klø vanvid. For at opretholde huden
God tilstand, du skal barbere hver dag. Laziness og ubehagelige.

Mand hårfjerning. Med depilatory cream

Teknologi: Analog barbering i et rør - spredningskrem på
Det ønskede område, gå 15 minutter, vask derefter i bruseren. Intet hår, du er glad.

Fordele: Du vil ikke føle forfærdelig irritation, som efter
ingen sorte punkter stikker ud under huden, og der vil ikke være nogen overgroede børster
bringe sådan pine.

Ulemper: De skal stadig bruge det hver anden dag - han
fjerner kun den øverste del af hårene, så de vokser hurtigt. Og også
Du kan være allergisk over for overdreven brug af cremer. Og alligevel -
dyrt og kedeligt.

Mand hårfjerning. Brug af voks

Teknologi: voksning er, hvad hver måned går
de fleste kvinder for smuk glat hud.
Væske voks er smurt på dig, en klud strimmel påføres og med kraft
trukket. Du skriger.

Fordele: Håret vil ikke vokse i lang tid, men når de vokser tilbage,
vil ikke ligne en fugtet børstehår. Hver gang vil hårfjerning være mindre
og mindre smertefuldt.

Ulemper: dette er forfærdeligt
det gør ondt. Seriøst. Hvis du beslutter dig for at vaske håret i området under bæltet,
Du kan betragte dig selv som en helt. Og du bliver nødt til at overvinde begrænsningen og lære
en gang om måneden at klæde sig foran en ukendt kvinde. Eller en mand.

Mand hårfjerning. Brug af epilatoren

Teknologi: Betydningen er den samme som for voksning -
Grib håret med pærerne. Kun du kan bruge epilatoren
hjemme, tilslutte den ind og ud på huden.

Fordele: ret billigt, effektivt, giver praktisk
fjern hår fra områder som armhuler.

Ulemper: Dette er stadig
hårdere end voks fjernelse af hår. Forestil dig: en ting, når hele dit hår er revet af.
på en gang og den anden efter en. Langt, kan forårsage irritation og stor
risikoen for at du ikke mærker en hårstrækning på brystet og dukker op på stranden
med skaldet plaster.

Mand hårfjerning. Laser epilation

Teknologi: Du kommer til salonen og en laserpeger til dig
brænd pærerne under huden. Næste gang du kommer i en måned, så -
i 3, et halvt år, et år, og så - du kommer slet ikke.

Fordele: En virkelig effektiv ting, hvis du vil
slippe af med håret for evigt. Selvfølgelig følsomme, men ikke så smertefulde
som voks.

Ulemper: Det vigtigste er prisen. Før du går til først
session, beregne om du har råd til følgende. Og også - pludselig du igen
Vil du blive håret macho?

Mænds afbrydelse: HVORDAN SKAL DU FÅ RÅD AF HÅR PÅ EN MENS LIV

Mange mænd (især i den varme sæson) vil slippe af med håret ikke kun i ansigtet, men også på nakke, bryst, arme, ryg, mave. Epilering har sine fordele. Ud over hygiejne, bekvemmelighed og æstetik gør manglen på kropshår musklerne mere synlige.

I Vesten er der en selvbetegnelse, der endog er beregnet til mandlig hårfjerning - manskapning, som kan oversættes som "depilering eller fjernelse af hår på en mands krop".

Male depilation metoder er ikke meget forskellige fra kvindelige. Men da mænds hår er tykkere og grovere end kvinders særlige, udvikles stærkere produkter til dem.

Mænds bortfald: Hvad sker der, hvordan man gør det

 1. Mandlig voksaflejring

Den største fordel ved voksning er et relativt langtidsresultat - huden kan forblive glat i op til 4 uger. Da håret er fjernet fra roden bliver det efterhånden tyndere og mindre irriterende for huden end stubbe efter barbering.

Selv om dette er en populær og ikke den dyreste måde at fjerne hår på, som også er egnet til mænd, har denne form for depilering sine ulemper. En af dem er smerte. For at mindske ubehag, anbefales det at skrælme døde hudceller en dag før proceduren med en skrubbe, hård vaskeklud eller pensel. Voks anvendes bedst til ren, tør hud. Før man vokser en mand, må der ikke anvendes andre kosmetiske midler på behandlingsområdet. Hvis huden er våd eller svedig, kan du bruge talkum.

For ikke at være så smertefuldt, om nogle dage kan du barbere dit hår, så vil de ikke være så lange. Efter fjernelse af vegetationen skal huden ikke behandles med alkoholholdige produkter. Få dage efter epilering kan der forekomme betændelser i behandlingsområdet på grund af hårvækst under huden. For at forhindre dette sker, skal du bruge eksfolierende midler.

Mand voks kan være velegnet til arme og ben, men kan forårsage irritation og akne i mere følsomme områder: på brystet, i armhulen, i ljummen.

Den nemmeste hårfjerningsmetode, der anvendes af alle mænd. Alt der er nødvendigt for det er en barbermaskine, et middel til og efter barbering, en stærk hånd og overskydende vegetation. Den største ulempe ved denne type depilation er kløe. Den anden minus - håret begynder at vokse meget hurtigt og bliver til en spinkel børstehår. Hertil kommer, at en glat barbering på vanskelige steder kan ikke være let. Brug denne metode til depilation i ljummen og intime områder af mænd bør være meget forsigtige.

Det er bedst at udføre proceduren i badeværelset - damp og varmt vand gør huden og håret blødere. For at gøre barberingen nemmere kan du først trimme håret ved hjælp af en trimmer, hair clipper eller body groomer. Brug mere barbergel og barber i retning af hårvækst.

 1. Photoepilation og laser hårfjerning

Laser hårfjerning hjælper med at slippe af med uønsket hår til mænd og kvinder, selv om det ikke garanterer at de vil forsvinde for evigt. Moderne enheder kan fjerne næsten enhver vegetation på enhver form for hud, herunder lys og gråt hår. Photoepilation og laser er særligt velegnede til store overflader: ryg, skuldre, nakke, hofter.

Den største ulempe ved denne form for depilation er den høje pris. Udgifterne til procedurerne kan nå op til flere hundrede tusind rubler. Depilation kan gøres hjemme, men billige bærbare enheder har mindre strøm og vil være ubrugelig for mænds hår.

Cons af laser hårfjerning: ikke alle enheder kan fjerne blondt hår; flere procedurer er nødvendige i intervaller på 2-4 uger; Efter depilation kan du ikke solbade, du kan ikke fjerne hår på allerede garvet hud.

Mange mænd i stedet for fuld depilation vælger hårforkortelse ved hjælp af maskiner og trimmere. Denne metode gør ikke huden perfekt glat, men irriterer den ikke. Ulemper ved denne metode: Kortvarig rødme i huden kan vedblive; håret er ikke fjernet fra roden, på kroppen forbliver korte børstehår.

En radikal metode til hårfjerning, som virker som en strøm på folliklerne. Dette er en meget lang vej, der hjælper med at slippe af med uønsket hår næsten for evigt. Det tager mere end én procedure og mere end en måned, da hvert hår behandles separat ved hjælp af en tynd nål, der indsættes i rod. Efter behandling forbliver huden crusted, som gradvist forsvinder. Som en bivirkning kan ar og alder pletter vises. Denne type depilation er egnet til små områder af kroppen (for eksempel armhule, nakke) og ansigt (skæg, overskæg, sideburns).

Denne metode ligner voks, men det virker endnu mere sparsomt på det delikate lyskeområde. Sukkerpasta rent hår fjerner og forårsager næsten ikke irritation. I modsætning til voks er det nemt at vaske af. Ulemperne ved shugaring er smerte ved brug, et kortvarigt resultat og risikoen for indvækst under huden.

Du kan se, hvordan mandlige udtørring af bikinizonen sker ved shugaring på videoen nedenfor.

Mænds aflivning af intime zoner

En nylig undersøgelse af Gillette viste, at hver femte mand forkorter vegetationen i lyskeområdet. Undersøgelsen viste også, at 92% af kvinderne foretrækker en mand med et behandlet intimt område, især når det kommer til oralsex. Fjernelse af skindhår gør huden i det intime område mere følsomt, og øger også visuelt en smule penisens længde.

Hvordan man laver manlig depilation af den intime zone derhjemme?

 • Den nemmeste måde er at barbere

Ikke alle mænd ønsker at fjerne vegetationen helt og lider på grund af voksende børster. For at forkorte håret, kan du bruge en saks eller en enhed til skæring. Ved hjælp af specielle trimmere og groomers kan du gøre det mere sikkert og præcist.

 • Kold bruser hjælper med at udføre proceduren

Det er meget lettere at barbere dette område, når huden bliver mere spændt, f.eks. Fra erektion eller køligt vand. Fra kulden testes kontrakten, hvilket gør processen nemmere. Det er praktisk at udføre depilation mens du sidder, sprer og krydser benene. For at strække huden, løft penis til maven. Da dette er et vanskeligt sted, skal du bruge en gennemsigtig barberingsgel.

Hårfjerning over penis forårsager normalt ikke nogen problemer. For det første kan hårene forkortes med en saks eller en maskine, og derefter barberes under varmt brusebad ved hjælp af skum eller barbergel.

Hvis en mand barberer eller forkorter skamplet vegetation, er det tilrådeligt at gøre det samme på maven og brystet. Hår af samme længde på disse dele af kroppen ser bedre og mere naturligt ud.

I første omgang efter barbering i den intime zone kan kløe vedblive for at reducere ubehagelige fornemmelser i lyskeområdet. Efter proceduren kan du bruge alkoholfrie antiseptika og beroligende efterberbere cremer. Desuden kan duften af ​​sved stige og fortsætte på tøj, så du bliver måske nødt til at tage et brusebad oftere.

Depilatory creme til mandlige intime områder: er det muligt at bruge

Konventionelle mousses og depilatory cremer er ikke egnet til hårfjerning i det intime område (såvel som under armene). De irriterer hurtigt følsom hud på kønsorganerne, hvilket fører til kemiske forbrændinger. På dette område er det bedre at bruge en barbermaskine eller mere modstandsdygtige metoder: laser eller fotoepilering.

Find i salget af specielle mænds cremer til lyskeområdet er ret vanskeligt. I stedet anbefales det at bruge konventionelle depilatory cremer til mænd (Collistar, Nair, Nad's) eller at bruge kvindelige versioner designet til bikinier (Veet, Velvet, etc.).

For ikke at få en alvorlig forbrænding anbefales det at holde agenten på huden i ikke mere end 3-5 minutter og påføres med et tyndt lag. Før proceduren kan håret afkortes og afprøve følsomheden i et lille område. I pubic zone og langs linjen af ​​brugen af ​​depilator normalt ikke forårsage bivirkninger. Det er bedre ikke at bruge et kemisk præparat på den mere følsomme hud i kønsorganerne - selv om et par minutter kan du få en forbrænding.

CREAM FOR MAN'S DEPILATION: TYPES

Håret på mandens krop er tykkere og grovere end en kvindes krop. Derfor vil kvindelig depilatory creme til fjernelse af uønsket vegetation sandsynligvis ikke medføre det ønskede resultat. Til male depilation producerer specialværktøjer. De vigtigste aktive ingredienser i sådanne cremer og mousses er thioglycolsyre (thioglycolsyre). Det ødelægger kemisk hårstruktur, der forstyrrer disulfidbindinger i keratin. Derefter bliver hårfollikelstrukturen til et gelélignende stof, som simpelthen kan tørres af huden sammen med cremen. Risikoen for dette stof er relativt lavt - 2-3 ud af 10 ifølge Miljøgruppen (EWG).

Mandlig depilatory cream løser kroppshår i 3-10 minutter. Denne metode er velegnet til ikke-stift hår på brystet, maven, hænderne. I de intime områder, lyske og armhule, kan den depilatory creme efterlade forbrændinger og alvorlig irritation.

Fordelene ved denne type depilation for mænd: enkelhed, tilgængelighed, lav pris.

Ulemper: stærk ubehagelig lugt; risiko for irritation kort resultat. Først skal du lave en prøveapplikation for at fjerne allergier.

Depilatory cremer til mænd: hvad skal man købe

Male gel og depilationskrem til hårfjerning (200 ml). Du kan købe på ebay, prisen er fra 500 til 1500 rubler.

Depilation creme til mænd (200 ml). Solgt i butikker som L'Etual. Omkostningerne på 1500-2000 rubler.

 • Nair For Men, Hair Remover Body Cream

Mandlig kropsbelægningsgel under brusen (368 g). Du kan bestille på iHerb for 650-700 r. Tilgængelig spray til fjernelse af hår.

 • Nad's For Men Hair Removal Cream

Midler til fjernelse af kropshår til mænd (herunder creme, 200 ml). Der er til rådighed på ebay til en pris på 500 til 1500 rubler.

Du kan også bruge kvindelige hårfjerningsprodukter. Den billigste, men effektive er:

HVORDAN SKAL DU FÅR HÅR PÅ KROPPET AF EN MAN MED HJÆLP AF EPILATOR

Modellen af ​​epilatoren Emjoi AP-18MS er designet specielt til mænd. Dette er den mest kraftfulde epilator, der har to modstående hoveder med 72 små metalpincetter og fjerner groft tykt hår hurtigere. På grund af dette reduceres irritation på huden, da det ikke er nødvendigt at gå gennem det samme område flere gange. Enheden kan bruges til at slippe af med hår på nakken, men det er ikke egnet til ansigtet.

En mandlig epilator har et barberhoved, som kan bruges til at forkorte håret på forhånd for at reducere smerte under epilering. Emjoi AP-18 MS har et metalhoved, især til mænds tykkere hår. Nogle mænd satte det i fryseren i et par minutter på forhånd for at afkøle og reducere ubehag under proceduren.

Desuden kan du, for at reducere smerte, inden nogen form for depilation bruge anæstetiske eksterne midler, såsom EMLA.

Emjoi er en ganske kraftig enhed i forhold til kvindelige kolleger og kan derfor kun fungere fra netværket (kablet). Nogle mænd kan også lide Braun Silk-Epil 9-579, en anden epilator til hårfjerning. I modsætning til Emjoi kan den bruges under brusebadet.

Sådan fjerner du kropshår hos mænd?

Der er for meget hår på min krop. Faktisk er de overalt. Jeg vil gerne have mindre, de forstyrrer meget. Sådan fjerner du kropshår hos mænd?

Mænd har ofte en tendens til at slippe af med overskydende kropshår. I øjeblikket tilbyder saloner mange måder at depilation, hvilket giver resultatet i lang tid. Det er bedst at fjerne hår ved hjælp af fotopilering, laserfjerning eller elektrolyse. Men den mest populære metode er laser hårfjerning. Det involverer laserens indtrængning direkte ind i hårstangen. Dette giver dig mulighed for at ødelægge selve roten. Som følge heraf ophører håret i flere år med at vokse. Efter en vis tid vil processen fortsætte. Det vil sige, permanent fjerne håret vil ikke fungere. Men en mand vil ikke være i stand til at bekymre sig om et par år, at ryggen, brystet og andre dele af kroppen er dækket af tykt hår, der ser uæstetisk ud og forårsager ubehag. Varigheden af ​​en sådan procedure er en halv time. I gennemsnit er otte sessioner tilstrækkelige til fuldstændigt at fjerne hårene i den respektive zone. Laserbehandling er også tilladt for både ansigtet og den indinale zone. Den bedste effekt opnås på lys hud dækket med mørkt hår. Med en lys hovedbund bliver vanskeligere. Mørk hud er heller ikke en mulighed for laser hårfjerning.

På trods af det lovede resultat anbefaler moderne specialister at besøge salonen to gange. Sådanne forebyggende procedurer vil medvirke til at opretholde et godt resultat. Laser hårfjerning fjerner hår og om nødvendigt tynde det på steder.

En anden løsning er elektrolyse. I dette tilfælde anvendes en tynd nål, som trænger ind i hårets aksler og ødelægger hårfollikelens celler gennem en svag udledning af elektricitet. Denne mulighed giver dig mulighed for permanent at fjerne hår. Men virkningen af ​​elektrolyse - et punkt. Om nødvendigt fratager håret i et stort område meget tålmodighed. Derfor er elektrisk hårfjerning ofte et alternativ. Selvom det med hjælp er oftere udformet en hage eller øjenbryn. Hvis det er nødvendigt, kræver en sådan epilering i det intime område lokalbedøvelse. Ellers vil hårfjerning være meget smertefuldt.

Hårfjerning hos mænd

Det er bredt antaget, at fjernelsen af ​​uønsket kropshår er et rent feminint problem. Men som praksis viser, er denne kosmetologiske procedure i dag bekymret for begge køn. Glat sund hud er i dag skønhedens standard for både kvinder og mænd. Nu er et glat ansigt i modsætning til et skæg, en torso, et slående blik med pumpede muskler og ikke dets "hårdhed" på mode.

Måder at slippe af med uønsket kropshår hos mænd

Der er to vigtigste måder at slippe af med uønsket hår på kroppen på to hovedveje. Den første er midlertidig fjernelse af uønsket hår eller depilation. Essensen af ​​denne vej er, at hårsækkene forbliver i menneskekroppen, og så vokser vegetationen tilbage. En midlertidig effekt opnås ved hjælp af barbering, hårfjerning med epilator, voks eller fløde.

Når pæren fjernes sammen med hårstangen, så vil håret ikke længere vokse tilbage. Dette er epilationen af ​​uønsket hår. Der er tre metoder - elektrolyse, fotoepilering, laser hårfjerning af uønsket hår.

Sådanne ydelser leveres af saloner med en særlig medicinsk licens samt specialiserede klinikker.

Elektrolyse af uønsket kropshår hos mænd

For denne metode er det nødvendigt, at håret var af en vis længde, og klienten skal have engelske tålmodighed. Ved hjælp af en elektrode bliver hårsækken "blæst" med strømudladning fra en speciel nål. Så pincet fjerne hårene.

Elektrolyse giver mulighed for at fjerne gråt og meget blondt hår, samt at slippe af med enkelte hår i ørerne, næse. Dette opnås ikke ved brug af lette metoder.

Metoden for elektrolyse kan ikke anvendes til inflammatoriske hudsygdomme, tilstedeværelsen af ​​metalimplantater.

Elektrolyse er kun mulig på små områder af huden, hvis et par dusin hår skal fjernes. Når det er mere end hundrede hår, så vil proceduren strække sig i måneder og år. Et andet meget vigtigt punkt er kvalifikationen for en kosmetolog, der forvalter hårfjerningsprocessen. Faktum er, at han skal arbejde tilfældigt: Du skal nå hårpæren ved hjælp af en udladningsstrøm. Det er også en temmelig smertefuld metode, derfor er lokalbedøvelse anvendt ved elektrolyse, især i lyskeområdet. Huden er brudt, så efter en sådan metode til fjernelse af uønsket hår kan forblive en skorpe.

Fjernelse af uønsket kropshår med fotoepilation

Nogle gange laser hårfjerning og foto epilation. Deres forskel i lys spektret. Photoepilation gør det muligt at fjerne lysere hår (mørkblond, sort osv.), En laser er perfekt til mørkt hår, det virker godt på hud-mørkere hudfarve.

Det mørke pigment absorberer et bestemt lysspektrum, takket være hvilket håret er opvarmet og ødelagt. Desuden afspejler en lysere overflade (hud) dette lys. Fjernelse af uønsket vegetation opstår på grund af den kendsgerning, at hårstangen udfører lys til pæren og ødelægger den. Derfor er håret aldrig genoprettet. Den maksimale effekt opnås dog kun, når hårene vokser aktivt og er i dette stadium. Typisk er disse på kroppen omkring 15-20%. De hår, der hviler på procedurens tidspunkt, skal behandles i næste session om en måned eller to, når de begynder at vokse igen. Det er på grund af dette, at flere sessioner normalt holdes.

Fordelen ved denne metode er, at den er den mest delikate - en person føler kun termiske virkninger. Når laser hårfjerning er uønsket, påvirker flashen et område på omkring 20 millimeter. Hele ryggen eller brystområdet kan behandles ad gangen. En ekstra bonus er, at huden under denne procedure forynges, samtidig med at du kan slippe af med alder pletter og fregner.

Kontraindikationer til fotoepilering kan være tilstedeværelsen af ​​fotodmatomatose hos patienten samt inflammatoriske hudsygdomme.

Hvis en person har grå og blondt hår, så har denne metode ingen virkning. Hvis proceduren udføres for en mørk mand eller en garvet person, kan der forekomme mikrobrænding i huden. I dette tilfælde anbefales det heller ikke at fotosepilere.

Fjernelse af uønsket hår hos mænd med voks

Voksningsmetoden er baseret på den kendsgerning, at væskevoks og en stofstrimmel påføres hårfjerningsområdet, som afrives, når stoffet tørrer. Voksning af uønsket hår udføres i skønhedssaloner, det er meget smertefuldt. Påfør på øjenbrynene, øjenbryn, ører, nakke, hænder og underarm. Der er modige sjæle, der bruger denne depileringsmetode i lyskeområdet, men hvis du gør denne procedure for første gang, skal du først prøve i et andet område for at vide, hvad du skal være klar til.

Ulempen ved denne metode er, at effekten ikke varer mere end en måned. Så vokser håret tilbage.

Fjernelse af uønsket hår hos mænd med depilatory cremer

Uønsket vegetation på kroppen kan bekæmpes med depilatory cremer. Faktum er, at der i deres sammensætning er specielle kemiske komponenter, der ødelægger hårets struktur og bidrager til dens tab.

Depilation cremer bruges i ryggen, brystet, arme og ben. Til depilation i lyskeområdet og omkring øjenbrynene er det bedre at ikke bruge dem, da huden i dette område er meget følsom og følsom.

Virkningen efter påføring af depilatory cream varer i flere uger, så proceduren skal gentages igen. Dens ulempe er irritation, som kan forekomme på huden fra kemiske komponenter. Derfor anbefaler dermatologer at forsøge cremen på et lille område af huden for at se sin reaktion. Men hvis et værktøj ikke passer til dig, er det ikke en grund til helt at opgive denne metode - producenter bruger forskellige aktive ingredienser til forskellige måder, så du kan prøve cremer af forskellige mærker.

Fjernelse af uønsket kropshår hos mænd med en epilator

Derhjemme bruger mænd også en enhed som en epilator for at fjerne uønsket kropshår. Denne metode er billig og tilgængelig til hjemmebrug, effekten varer i flere uger. Dens ulempe er smerte. Fordi når der f.eks. Anvendes voks, bliver håret fanget i et lille område og revet af med en rykke. I tilfælde af epilatoren bliver hårene trukket ud næsten en efter en, så denne proces er langvarig smertefuld.

Mandlige hårfjerning på svært tilgængelige steder

For mænd er et sådant spørgsmål relevant som at slippe af med uønsket vegetation i næse og ører. Epilering kan ikke løse dette problem, du kan kun ty til forskellige typer af depilation. Den moderne kosmetologibranche har fundet ud af, hvordan man kan slippe af med sådant hår. For eksempel bruger mange mænd en speciel afrundet barbermaskine. Med sin hjælp kan du barbere håret uden at skade huden. Også til sådanne formål brug pincet. Ulempen ved denne metode er smerte, men effekten varer i flere uger.

Derudover forlader mange mænd i dag stereotypen, at kun kvinder kan rette deres øjenbryn og også fjerne overskydende hår i dette område.

Desværre er der ingen perfekte måder at fjerne hår i dag. Overalt er der ulemper og fordele, hvis vi taler om hårfjerning, så kan du straks ikke fjerne vegetationen, men du skal holde flere sessioner, og du skal være klar til det.

Årsager til uønsket hårfjerning hos mænd

Den første og for mange er hovedårsagen til at fjerne uønsket hår hos mænd, den irritation, der fremkommer efter barbering i særligt følsomme områder. Oftest forekommer det i nakkeområdet rundt om halsen, og mange mænd lider også af nedskæringer og hårindvækst. Derfor barberer mange mænd ikke hver dag og efterlader stub i flere dage. Men det er ikke altid muligt, og det giver også et noget forældet udseende, foruden "stikkelse" er ikke særlig godt lide af deres elskede.

Der er en kategori af mænd, der slippe af med uønsket kropshår på grund af professionelt behov. Mange sportsgrene indebærer en smuk og glat krop, især i bodybuilding, svømning, nogle former for kampsport. Vægten i denne sport er placeret på muskelaflastningen, så den øgede "shaggy" og "hairiness", for at sige det mildt, er ikke velkommen.

Glat barbering - et løfte om, at en mand ser solid, værdig og respektabel ud. Børsterne giver uklarhed, skære på huden er heller ikke til ansigtet, for eksempel en forretningsmand. Under særlige omstændigheder, for eksempel en travl arbejdsplan, forretningsrejser mv. Det er ikke altid muligt at afsætte tid til barbering, eller der er ingen passende forhold.

Der er en fælles misforståelse om, at vegetationen på menneskekroppen er nødvendig, da den er til stede der fra fødslen. Langt fra det. Dette dyrehår - uld - har sit formål og beskytter huden mod lave temperaturer og ultraviolet stråling. Vi har samme funktion i den moderne verden udfører tøj og solcreme. Et andet falskt "argument" til fordel for uønsket kropshår hos mænd er en hindring for friktion (oftest armhuler er citeret som et eksempel). Men det for børn, der stadig ikke har noget hår, har kvinderne, der har fjernet vegetation fra dette område i meget lang tid, ikke haft problemer med friktion. Derfor er absurditeten af ​​sådanne antagelser åbenbar.

Nu er der mange sorter og måder at fjerne uønsket vegetation på kroppen hos mænd og kvinder. Overvej de vigtigste.

Måder at fjerne uønsket kropshår permanent

Hårfjerning i salonen eller hjemme på sådanne måder som voksning, shugaring, en depilator mv. Er selvfølgelig meget god. Men efter et stykke tid vil problemet med overskydende vegetation vende tilbage igen, og alt skal gentages gang for gang. Derfor er det ikke overraskende, at den kærede drøm om piger og kvinder er at fjerne håret hår fra kroppen for evigt for ikke at tænke over det overhovedet.

Hidtil er dette problem blevet ret opløst. Det er muligt at slippe af med vegetation på enhver del af kroppen både i kabinen og i hjemmet.

Kabine metoder, deres fordele og ulemper

At vælge en løsning på problemet, som at besøge en kosmetolog, skal du være forberedt på at bruge ikke kun en masse tid, men også en betydelig mængde penge. Men hvis skønhed virkelig kræver ofre, så er det netop tilfældet, når offeret vil være berettiget.

Laser hårfjerning

Essensen af ​​proceduren er, at laserstråleens energi passerer gennem håret til follikelet og brænder det ud, hvorefter folliklen dør, og håret vokser ikke længere ud af det. Men samtidig ødelægger strålen også melanin, som er ansvarlig for hår og hudfarve, så denne epilering er kun effektiv til lys hud med mørkt hår (laser hjælper ikke garvede mennesker med let vegetation).

De follikler, der beskadiges af laseren dør, men de inaktive pærer gradvist "vågner op" og hårvæksten fortsætter. Derfor omfatter laser hårfjerning flere procedurer, hvor alle levende follikler vil blive smidigt ødelagt, og væksten af ​​uønsket hår vil stoppe.

Antallet af procedurer bestemmes individuelt, de kan være fra 3 til 10 med et interval på 1-1,5 måneder.

Fordele ved laser hårfjerning:

 • til enhver hudtype
 • effektivt fjerner hår på brystet, ryggen, benene, arme og andre områder;
 • pålidelig måde at slippe af med vegetationen for evigt;
 • til 1 procedure tusindvis af follikler dør;
 • Hår, der vokser fra tidligere inaktive follikler, virker livløse og lette;
 • den bedste mulighed for at fjerne hår på kvindernes bryst;
 • en kort procedure (stort område af hofterne - 1 time, et lille område med hår over læben - op til 10 minutter).
 • ikke for garvet hud eller ret hår (herunder gråt hår);
 • sjældent, men forbrændinger er sandsynlige;
 • klienten er meget afhængig af mesterens professionalisme;
 • mellem behandlinger, voksende hår kan kun klippes eller barberes;
 • stort set i tid fra begyndelsen til det endelige resultat.

elektrolyse

Føreren skubber en meget tynd speciel nål ind i hårsækkenet, hvorefter der opstår en svag strøm, der opstår et skarpt temperaturspring, og follikelet brænder ud. Velegnet til alle dele af kroppen, men for 5-7 nødvendige sessioner kan tage et helt år.

Elektrolyse er opdelt i undertyper: termolyse, elektrolyse og intetsigende.

Termolyse ødelægger vegetationen straks over et stort område ved øjeblikkeligt at opvarme nålen, der virker på follikelet.

Elektrolyse ved hjælp af galvanisk strøm og interaktionen mellem elektroder (positiv og negativ) ødelægger folliklen for evigt. Det betragtes som den mest blid måde at fjerne brysthår hos piger og kvinder på ryggen hos mænd. Det tager meget tid, men effekten er det værd.

Bland er en slags kombination af de bedste egenskaber ved elektrolyse og termolyse. En af de mest effektive muligheder. Arbejder på enhver zone - bryst, ryg, ben, arme mv.

 • færre procedurer er påkrævet end med laser hårfjerning;
 • meget effektiv;
 • blid metode til blide zoner;
 • billigere end andre lignende procedurer
 • det er ligegyldigt farven på hud og hår.
 • det gør ondt
 • den forældede metode er ikke i hver salon;
 • hver procedure tager lang tid;
 • kræver professionalisme og præcision
 • Der er en lille risiko for at blive brændt.

photoepilation

En gel påføres først til den ønskede zone for at afkøle og beskytte huden mod forbrændinger, så kommer en lampe ind for at give blinker af lys, hvilket har en skadelig virkning på pærerne, ødelægger melanin og forårsager misfarvning af det resterende hår. For at fjerne dem bliver der brug for en anden procedure i 2-3 uger. Du kan have brug for 6-10 sessioner i alt.

 • gør ikke ondt
 • egnet til selv de mest følsomme områder (herunder dyb bikini);
 • ingen direkte hudkontakt, derfor ikke traumatisk;
 • ikke vigtig struktur og hårfarve
 • hurtigere end elektrolyse;
 • fjerner hår for evigt.
 • tør og delikat hud kan forårsage forbrændinger;
 • undertiden giver den modsatte virkning (hår begynder at vokse endnu stærkere);
 • omkostningerne ved hver enkelt procedure.

Elos epilation

Drives af en kombination af lysenergi og elektricitet. Lyset spreder temperaturen langs hårakslen, beskytter huden mod overophedning, strømforbindelsen og folliklen falder sammen. På grund af dette ophører vegetationen gradvist med at blive vist og forsvinder fuldstændigt. I gennemsnit tager det 4-8 procedurer med pauser på 3-4 uger. Den opbevares kun i kabinen.

Fordele ved epilering Elos:

 • virkelig for evigt;
 • Du kan komme med ren barberet hud (du behøver ikke at vokse hår);
 • fra noget hår
 • muligt om sommeren (efter at proceduren ikke er tilladt at solbade)
 • kontaktløs eksponering
 • gør ikke ondt

En fælles ulempe ved hver af de nævnte metoder er entydig: høj pris. Og selv om effekten retfærdiggør midlerne, men ikke for hver pige, er det rigtigt for pengene, men alle ønsker at have hårløs, glat hud. Derfor bruger så mange mennesker aktivt forskellige midler til at fjerne uønsket hår derhjemme. Det er økonomisk med hensyn til økonomiske omkostninger og tid.

Irreversibel hår bortskaffelse derhjemme

Nu er det muligt at købe specielle enheder til selvfotografering, elektrisk og laserfjerning og gøre dig smuk hjemme. Men disse enheder er svagere end salonen dem, hvilket betyder, at effekten vil være anderledes. Men det handler ikke om billige muligheder, men om måder at fjerne uønsket hår til rådighed for alle ved populære opskrifter eller billige midler til depilation.

 1. Datura. Frøene af planten skal pulveriseres, fyldt med vand eller alkohol for at opnå en cremeagtig konsistens. Insistere 2 uger, så søg om problemområdet ikke mere end 2 gange om dagen i 1 måned (ikke længere!). Denne creme hjælper med at fjerne håret permanent eller i det mindste gøre det livløst og næsten umærkeligt. Planten er meget giftig, så du kan ikke bruge værktøjet ud af det til ansigtet.
 2. Mac Cay Planten er helt brændt, opsamler aske og gnid det hver dag. Tid til at opnå et resultat vil være meget, men håret holder op med at vokse.
 3. Kalk. Tag 10 g af dette pulver, bland med calciumsulfit på apoteket. Du skal få en slags hjemmelavet depilatory creme. Sprøjt området med agenten i en halv time, skyll med varmt vand.
 4. Ammoniak og jod. Tag disse ingredienser i henholdsvis 5 g og 1,5 g, tilsæt 35 g alkohol og 5 g castorca. Smør hår med opløsning 2 gange om dagen. Snart forsvinder vegetationen for evigt.
 5. Soda. For dem, der ikke stiller spørgsmålet "hvordan man kan slippe af med kropshår permanent", fordi dette værktøj er designet til at virke som misfarvning, for at gøre vegetationen svag og usynlig. En tsk sodavol opløses i kogende vand, afkøles og bruges i 1 måned (fix kompressen for natten). Så du kan opnå misfarvning af vegetation i ethvert område.
 6. Hydrogenperoxid. Det fungerer på samme måde som sodavand: det giver blegning og skørt hår. Men dens anvendelse bør være et punkt, en bomuldspinne på et hår 2-3 gange om dagen. Peroxid er heller ikke i stand til helt at fjerne vegetation, kun for at lette det.
 7. Walnut. Tag 50 nødder, split, skille skillevægterne og hæld alle 150-200 ml alkohol. Blandingen er anbragt i en mørk glasflaske, korket og lagt væk på et mørkt sted. Efter 3 ugers insistering skal du gøre følgende: Smør 1 gang hver dag 2-3 uger eller flere gange om dagen, men allerede 1-2 uger.

Særligt problematiske områder

Der er steder, hvor hår ikke skal vokse i princippet, men de vokser, eller hvor det er ubelejligt at få dem til at fjerne. Problemområderne kan også betingelt henføres til dem, hvis epilering er særlig smertefuld på grund af hudens følsomhed.

På brystet

Mange piger og kvinder bekymrer sig om vegetationen på brystet. Hår voksende på kvindernes bryster er et sjældent fænomen, men det sker også på grund af hormonforstyrrelser. Deres uvillighed til at opleve smertefulde metoder til hårfjerning er forståelig, og mange folkemægler kan være farlige eller individuelt uacceptable.

I sådanne tilfælde forbliver det for dem at ty til en velkendt metode: Brug en depilatory cream. Og selvom selv den bedste creme ikke kan garantere fjernelse af uønsket hår til godt, men en uge med glat hud vil blive leveret. Dette er den bedste løsning på grund af andre smertefrie måder at fjerne hår, der opstod på grund af sundhedsproblemer på kvindernes bryster, kun barberende rester, men efter det vokser børsten håret, bliver håret endnu hårdere end det var. På den anden side har cremen også sine bivirkninger, så før du slippe af med brysthår, skal du omhyggeligt overveje valget af lægemiddel. Hvis der imidlertid vælges en creme, skal den anvendes i overensstemmelse med instruktionerne og påføres på brystområdet med et tyndt lag. Imidlertid viser det sig ofte, at det er tilstrækkeligt nok til at lette fluffen på brystet, og det vil ophøre med at være mærkbar.

Hår på brystet hos mænd er en almindelig ting, men oftere vil det stærkere sex slippe af med dem af forskellige årsager og grunde. Smertefulde måder for mange af dem ser ud til at være et ærbødigt grusomhed, og deres hud er ikke vant til sådanne procedurer. Derfor vil en depilatory creme til dem også være den bedste mulighed.

På bagsiden

Vegetation på bagsiden er for det meste et mandligt problem. Mange bestemmer det på de måder, der synes mest passende (fløde, special barbermaskine med et langt håndtag og et udvidet blad til barbering af håret på bagsiden, salonmetoder osv.). Men der er en væsentlig ulempe ved behandlingen af ​​denne zone: manglende evne til at fjerne hår på ryggen på grund af utilgængelighed. Derfor vil det tage nogen, der vil hjælpe med at gøre denne procedure og slippe af med vegetationen i lang tid eller for evigt.

På maven

Hvis håret på bagsiden kun er karakteristisk for det stærkere køn, så er vegetation på underlivet et meget almindeligt fænomen hos både mænd og kvinder. Den såkaldte "gangbro" fra navle til pubis ser slet ikke elegant ud, især på stranden. Hvordan man kan slippe af med mavehår er et smertefuldt spørgsmål for mange, sammen med hvordan man slippe af med brysthår. Der findes også forskellige muligheder for denne zone - fra salon til folkemusik, men det er bedre at bruge nogen af ​​de mindre smertefulde (fotoepilation, Elos), og hvis hårfjerning er tilfredsstillende i mindst et stykke tid, vil samme creme være passende. Hvis der ikke er noget mål at trække eller "overleve" håret, kan du ty til andre måder til at slippe af med håret på underlivet: misfarvning af mørk vegetation (peroxid, sodavand osv.).

Uanset fjernelse af uønsket hår er vigtigt ikke kun varigheden af ​​dens virkning, men også hvordan denne eller den metode passer til en person individuelt.

Hvordan man mår ordentligt at slippe af med overskydende hår

De dage, hvor det hårede bryst var et spørgsmål om stolthed for mænd og vidnet til den ekstreme maskulinitet, er gået. I dag har mænd tendens til at have glat hud.

Moderne mænd går i stigende grad på skønhedssaloner og tøver ikke med at lave manicure og pedicure og andre kropsplejeprocedurer. En af de nyeste trends i mænds mode i dag er fjernelse af uønsket hår, hovedsageligt på brystet og ryggen. Nogle mænd forsøger stadig at håndtere vegetationen på kroppen med en barbermaskine, men behovet for at gøre denne procedure hver dag dræber hurtigt og tvinger ejeren af ​​de hårede skuldre til at løse problemet i skønhedssaloner.

Der er tre almindelige og ret effektive måder at fjerne hår på, som ifølge kosmetologer er velegnede til mænd.

Voks. Varm voks påføres på den behandlede overflade af huden. Derefter fjerner kosmetologen voksen sammen med håret og påfører et særligt serviet til den frosne masse og river den af ​​med skarpe bevægelser. Første gang proceduren kan være ret smertefuld, men smerten vil falde fra tid til anden som huden bliver vant. For mænd, hvis hud er særlig følsom overfor forskellige påvirkninger og udsat for acne, eksem og andre betændelser, kan der udvikles en allergisk reaktion på voksning, så disse klienter skal starte små. Først behandle et lille område for at sikre, at proceduren er sikker.

Laser hårfjerning. Under proceduren ødelægger laser hårsækkene og hårrødderne, så hårvæksten stopper. Men denne type hårfjerning er ikke for alle. Det er bedre at bruge det, når man kombinerer mørkt hår og ret skind, da det er sværere at fjerne blondt hår med en laser, og mørk hud kan permanent misfarves ved høj temperatur, som ledsages af laserbehandling. "Det tager normalt fire eller fem sessioner af laser hårfjerning for at sige farvel til 70-80% af håret," kommenterer Bernstein. "De fleste mænd er tilfredse med dette resultat."

Omkostningerne ved laser hårfjerning afhænger også af omfanget af eksponering og hudegenskaber. I gennemsnit koster behandlingen af ​​ryggen ca. 8 tusind rubler. til sessionen.

Elektrolyse. Dette er en temmelig kedelig proces med hårfjerning, som ledsages af indførelsen af ​​en tynd elektrode i hårsækkenet for at ødelægge både rod og celler af papillen ved at udsætte dem for en høj temperatur. I nogle tilfælde erstatter kosmetikere elektroder med kemiske midler. Én elektrolysesession tager flere timer, selvom du kun skal behandle ryggen. Til hårfjerning, som i tilfælde af laser hårfjerning, kræves flere procedurer, men som følge heraf vil det være af højere kvalitet. Normalt begynder mænd med laser hårfjerning og slutter med elektrolyse for at få den bedste effekt. Det sparer både tid og penge.

Omkostningerne ved elektrolyse beregnes ud fra den forløbne tid: hvert 15. minut af proceduren koster omkring 1000 rubler, afhænger den tid, der kræves for proceduren, også af tætheden og kvaliteten af ​​budgræsationen.

Varm voks til Veet depilation

Hvilken laser er bedre til hårfjerning?