Hvordan slippe af med kropshår for evigt?

I et forsøg på at gøre huden glatte og fløjlsomme kvinder bruger forskellige metoder til hårfjerning. Men de vises igen og igen, så proceduren skal gentages. Der er mange måder at håndtere uønsket vegetation på. Hvordan man kan slippe af med håret for evigt, hvilken metode - salon eller hjem er bedre at vælge? Disse spørgsmål vedrører alt det retfærdige køn.

Er det muligt at permanent slippe af med hår?

Der er ingen sådan procedure, der vil gøre huden glat for evigt, især i løbet af en session. Selv efter de mest komplekse manipulationer vises hår. Midler til bekæmpelse af uønsket vegetation kan opdeles i to retninger.

 1. Nogle påvirker håret, blegner det eller gør det tyndere. På grund af dette er håret på kroppen ikke så mærkbart, de nye er ikke længere så hårde, de vokser langsommere.
 2. Den anden mulighed er effekten på roden. Hvis folliklerne bliver ødelagt, så vil håret ingen steder vokse. Sådanne indflydelsesmetoder giver et længere resultat.

Hvilken slags fjernelse fjerner håret permanent?

En af de mest effektive måder at slippe af med vegetation overalt på kroppen er laser hårfjerning, men det er ikke allmægtig.

Denne manipulation giver det længste resultat. Efter at have gennemgået flere sessioner (5-7), er det kun nødvendigt at udføre vedligeholdelsesprocedurer en eller to gange om året. Med denne tilgang vil effekten vare en levetid. Hvis den understøttende "rensning" ikke udføres, er laser hårfjerning tilstrækkelig i 5-7 år.

Salonbehandlinger til uønsket fjernelse af hår

Måder at fjerne overskydende vegetation på huden i skønhedssaloner tilbyder meget. De koster ret dyrt, fordi de kræver særligt udstyr. De fleste af dem er ubehagelige, smertefulde, at slippe af med håret tager meget tid, men det er ikke ofte nødvendigt at deltage i sådanne begivenheder.

5 hovedvarianter:

 1. Laser hårfjerning. Ved hjælp af eksponering for laserstråler med forskellige bølgelængder er det let at slippe af med mørk nuances vegetation. Dette er ikke en helt smertefri måde at påvirke håret på, men sessionen går hurtigt. For at passe på dine fødder skal du bruge kun 40 minutter. Ved dårlig udført procedure kan udseende af pigmenterede områder eller forbrændinger forekomme.
 2. Elektrolyse. Ved hjælp af en særlig nål tilføres en udladning af elektrisk strøm direkte ind i hårsækken. På grund af denne effekt er hårrotet ødelagt. Sessionerne er ret lange og meget smertefulde, derfor er de altid ledsaget af bedøvelse. Det tager cirka 30 minutter at rydde området over læben, og du kan lave helt glatte ben på kun 4 timer. Metoden anvendes på hår i forskellige farver og hudtyper. Med meget frodig vegetation efter proceduren forbliver forstørrede porer.
 3. Elos epilation. Metoden kombinerer påvirkning af elektrisk strøm og lysflux på rod- og hårakslen. Ikke en effektiv mulighed for lys og gråt hår, fordi det kræver en betydelig kontrast mellem epidermis og hår. Kategorisk er det umuligt at gøre på den solbrændte hud, ellers kan pigmenteringen blive alvorligt forstyrret.
 4. Epilering. I dette tilfælde udføres alt arbejdet af lyskilden. Det har en ødelæggende virkning på pigmentet i hårstangen. Gunhår er bedst fjernet kun ved fotoepilation. Dette er praktisk talt en smertefri måde, hvis det udføres på moderne udstyr, hvilket giver et kølesystem.
 5. Ultralyd hårfjerning. På grund af effekten af ​​ultralydbølger er hårsækken ødelagt. En ret universel metode giver dig mulighed for at fjerne hår i forskellige strukturer. Bivirkninger minimeres. Dette er ikke den dyreste blandt salonmanipulationer.

De fleste af disse procedurer er egnede til at slippe af med hår på forskellige dele af kroppen, selv de mest følsomme og på ansigtet.

Måder at slippe af med uønsket hår derhjemme

Til hårfjerning derhjemme kan du bruge mekaniske metoder eller kosmetiske sammensætninger, der er fremstillet med egne hænder. De mest almindelige mekaniske metoder er:

 • Barbering. Metoden er enkel, smertefri, men giver det korteste resultat. Ved hjælp af en barberkniv er det nemt at slippe af med håret på arme og ben samt i armhulerne.
 • Voksning og shugaring. I begge tilfælde påføres en klæbrig, klæbrig masse, der dækker hårene. Derefter trækkes de ud og fjerner strimlerne af værktøjet med en skarp bevægelse. Når voksfjernelse opstår mod vækst, anvendes voksbaserede forbindelser. Når shugaring virker sukker sirup, er den fjernet i retning af hårvækst. Begge procedurer er ret smertefulde, men med en varig virkning. De bruges ofte til at rense bikiniområdet.
 • Depilatory cremer. De er nemme at købe i kosmetiske butikker. De eneste negative allergiske reaktioner hos mange kvinder.
 • Plukning. En anden simpel mekanisk mulighed, men smertefuldt. Ofte fører til indgroede hår. Velegnet til fjernelse af individuelle forstyrrende hår.
 • Neglesaks og trimmer. Disse apparater forkortes kun hårsaksen, så de skal bruges på de mest følsomme områder. For eksempel at slippe af med vegetation i næsen.
 • Epilator. Køb en enhed til dig selv er ikke svært, deres valg er simpelthen enorm. På grund af de forskellige dyser vil epilatorer gøre huden glat på en række områder: ben, arme, bikini område, underarms.

Den anden mulighed for at slippe af med uønsket vegetation er hjemmelavet kosmetik. De er nemme at forberede sig på skrotprodukter eller ingredienser købt i et apotek. De er ret billige. Da disse er mere gunstige metoder end dem, der praktiseres i skønhedssaloner, vil effekten ikke være øjeblikkelig. Det vil tage mange sessioner, at håret er udtømt, og hans pære kollapsede. Hovedbetingelsen for succes er tålmodighed og systematisk indvirkning.

Det er vigtigt! Før du påfører et produkt til et stort hudområde, skal du teste for allergier: Hold sammensætningen i 15 minutter ved albuen. Hvis der ikke er nogen negativ reaktion, kan du fortsætte med proceduren.

For at give glathed til huden på hænder og fødder af bedstemorens opskrifter mest af alt, fordi dette ikke er det mest følsomme område.

 • Kaliumpermanganat Bland krystallerne med vand for at danne en lyserød opløsning. At smøre dele af kroppen to gange om dagen, og det er bedre at lave bade. Du kan tage bade til hele kroppen med tilsætning af dette stof. Opløsningen af ​​kaliumpermanganat kan ikke gøres for koncentreret, ellers vil det medføre forbrænding.
 • Askeskal. Skallen fra nogen nødder vil nærme sig, oftere bruge cedertræ eller valnødder. Det skal brændes før dannelse af aske, blandes derefter i små portioner til salveformen og påføres problemområder. Den anden mulighed er at smide asken i huden og derefter skylle.
 • Tinktur på alkohol. Det vil kræve cedernødder. Et glas kerner hæld 0,5 liter vodka, insisterer måned, altid på et mørkt sted. Tør huden med en bomuldsstynde fugtet med en opløsning.
 • Peroxid og ammoniak. Begge stoffer er kendt som blegemidler, de misfarver hår, gør det mindre mærkbart og over tid - tyndt, skørt. Det er nødvendigt at blande 2 tsk. Af hydrogenperoxid, 2 tsk. Af flydende sæbe, 10 dråber ammoniak. At opretholde en sådan sammensætning på huden i 10-15 minutter. Ansøg 1 gang om ugen.
 • Soda. Dette stof kan hjælpe huden til at blive glat, hvis vegetationen på kroppen ikke er for hård. En spiseskefuld sodavand hæld et glas kogende vand, lad afkøle, tørre problemområder dagligt.
 • Nælder. Frø af et lægemiddelplante er påkrævet. Slib deres 40 gram, bland med et glas vegetabilsk olie, lad i en glasburk i 2 uger uden lys. Det betyder at tørre huden.
 • Ask og sæbe. En lille del af asken hældes kogende vand, blandes ristet på en fin grydesæbe. Konsistensen skal være ret tyk. At anvende en sådan blanding på steder med øget vegetation hver dag for at opretholde ca. 20 minutter. Behandlingsforløbet er 2 uger.

Til rensning skal ansigtet vælge flere godartede stoffer:

 • Peroxid. Ved at tørre "antennen" eller håret halvt halvt dusin, vil det gøre dem lette, tynde og med tiden vil de stoppe med at vokse overhovedet.
 • Rivanola. Dette er et lægemiddel til apotek, der er egnet til følsom hud. Det er nok at tørre problemområderne med en løsning af det dagligt i en uge.
 • Grøn druer. Følsom hud i sommeren er bedre at blive befugtet med druesaft. Berry skæres i halvt, tørre dit ansigt hver dag.

For at fjerne hår i bikiniområdet og underarmene, er det bedre at bruge Rivanol, juice af umodne druer eller brug nældetinktur.

Den eneste ulempe ved sådanne hjemme kosmetiske procedurer er, at de fleste formuleringer tørrer huden. Derfor bør du bruge en fugtighedscreme eller lotion efter dem.

Uønsket hår ødelægger stemningen, men at slippe af med dem er ikke så svært. Hver af deres metoder har sine fordele og ulemper. Det vigtigste er ikke at give op og vælge den rigtige mulighed.

Tryk på "Like" og få kun de bedste indlæg på Facebook ↓

Kropspleje

  • offentliggjort
  • 19-01-2018 kl. 17:06

Hår på vores kroppe skabt af naturen selv, men begrebet skønhed og mode - menneskehedens opfindelse. Siden antikken har kvinder troet, at en smuk kvindelig krop skal være hårløs og øm, som en baby, og vegetationens opstand er mange mænd. Ægyptisk skønhed Nefertiti torturerede sig selv for at have en glat, silkeagtig hud. Vi moderne skønheder er meget mere heldige.

Du kan slippe af med hår ved hjælp af depilation og epilering. Depilation fjerner unødvendig vegetation på kroppen i et stykke tid. Du kan depile ben, armhuler og bikini område derhjemme. Du kan slippe af med hår i flere år eller endda for evigt ved hjælp af salonmetoder til fjernelse af hår, fordi du normalt har brug for flere procedurer. Så lad os starte med de enkleste metoder til depilering derhjemme, og derefter gå videre til de mest moderne metoder, der tilbydes til os i skønhedssaloner.

Metode nummer 1. Barbering er den mest almindelige måde at slippe af med vegetationen på kroppen i hverdagen, men her er det vigtigste at barbere benene regelmæssigt, dvs. om 2-3 dage, nogle gange oftere. På trods af dette ser de skarpe børster ud næste dag. Hvis huden er lys og håret er mørkt og vokser hurtigt, er det bedre at afvise denne metode. "Spiky" til berøring af benene - ikke en løsning.

For at blødgøre håret før barberingen, er det bedst at bruge specielle emulsioner og barberskum. Nu kan du købe specielt "kvindelig" skum, der kun er beregnet til depilation, der er emulsioner til følsom hud. Du kan barbere i retning af hårvækst eller mod vækst. Barbering mod hårvækst er mere grundig. Efter proceduren vaskes skumresterne og vaskes med koldt vand. Derefter tørres huden tør og smøres med creme efter barbering. Det lindrer irritation og genopretter beskyttelsesfilmen på overfladen af ​​huden. Ideelt, hvis du vælger denne metode, skal dine ben være barberet hver dag.

Metode nummer 2. Kemisk blegning er en enkel og effektiv metode, forudsat at du har sparsomt og ikke-stift hår på dine fødder. Væskeblødgøringsmiddel påføres huden og vaskes af efter en vis tid. Håret lyser, bliver usynligt på kroppen, skør. Kemisk blegning gør og hjemme.

For at gøre dette skal du tørre håret flere gange om dagen med en svamp fugtet i en lille mængde 5-10% hydrogenperoxid, hvortil nogle få dråber ammoniak tilsættes.

Perhydrol (50% hydrogenperoxid) kan også anvendes. Den fortyndes med vand i forholdet 1:10. Kompresser fra denne løsning påføres 1-2 timer hver dag, indtil håret bliver misfarvet. For at opretholde virkningen af ​​kompresser gentages i 3-4 dage.

Metode nummer 3. Depilation voks. Voksning kan være af tre typer: varmt, varmt og koldt. Hot depilation er den mest smertefri. Forskellen mellem dem er kun i voksets temperatur. Butikkerne sælger specielle kassetter, fyldt med voks og et apparat til genopvarmning. Kassetten indsættes i maskinen, og efter 15-20 minutter kan du starte proceduren.

Sammensætningen påføres i retning af hårvækst. På det behandlede område er overlejret papir, som er inkluderet i vokspatroner, det er revet af ved en skarp bevægelse mod hårets vækst. Voksende hår fjerner hår fra dine ben i en måned. Efter proceduren kan du ikke tage et varmt brusebad. Det er nødvendigt at behandle fødderne med antiinflammatoriske opløsninger. Der er også særlige beroligende lotioner. Du bør ikke vokse under menstruation. Patienter med epilepsi, diabetes, trombose eller åreknuder, denne metode er absolut kontraindiceret.

Metode nummer 4. Cream - depilatories. Der er specielle cremer til bikiniområdet.

Metode nummer 5. Depilatory maskiner trækker hår fra roden, så denne metode til hårfjerning vil gøre dine ben glatte i 1-2 måneder. Moderne depilatorier gør med effekten af ​​afkøling for at blødgøre de ubehagelige og smertefulde fornemmelser. "Minus" af sådanne maskiner er, at ved hjælp af dem bliver håret effektivt fjernet til knæene, i bikiniområdet er mekanisk fjernelse af vegetation meget smertefuldt. Hertil kommer, at der efter regelmæssig brug af denne aflejringsmetode forekommer indgroede hår på huden.

Metode nummer 6. Elektrolyse er en metode til fjernelse af håret, som giver dig mulighed for permanent at slippe af med uønsket hår. På hårsækkehandlingen ved udledning af elektrisk strøm. Proceduren udføres i kabinen, har normalt brug for et par sessioner. Tiden på en session er ikke mere end 10 minutter.

Metode nummer 7. Ultralyd hårfjerning - en radikal hårfjerning ved hjælp af et moderne apparat og en speciel gel. Proceduren begynder med voksaflejring. Derefter behandles hudens overflade med en speciel gel. I løbet af den første session vil du slippe af med de hårfollikler, der er i den aktive vækstfase. Det er nødvendigt at gennemføre flere sessioner. Den største ulempe er, at stoffer til hårfjerning ødelægger foruden hårsækkene og de omgivende hudceller. Kontraindikation er individuel intolerance. Denne metode er uønsket for bikiniområdet.

Metode nummer 8. Laser hårfjerning - den seneste præstation af skønhedsindustrien inden for smertefri fjernelse af hår. Når laser hårfjerning laser energi øjeblikkeligt opvarmer og derefter ødelægger celler indeholdende hårsækkede celler. Laser ødelægger hårsækkene af kun mørkt hår. Det virker ikke på lys, fluffy hår og er ineffektivt med mørk hud.

For fuldstændigt at eliminere overskydende hår er det nødvendigt at udføre flere procedurer, da efter en session kun hår i den indledende fase af udviklingen fjernes permanent. Ældre og gamle hår vokser efter hårfjerning. En let rødme af huden kan vare i nogen tid, men det kræver ikke særlig behandling og går væk alene. Efter laser hårfjerning i løbet af ugen kan du ikke solbade, i to uger bør du bruge solcreme når du går ud til solen.

Også i sektion:

Metode nummer 9. Fotoepilation er en af ​​de nye, effektive og smertefrie måder at slippe af med unødvendig vegetation. Håret er påvirket af en kilde til stærk lysstråling, som følge af varmeeffekten, er hårsækken ødelagt. I modsætning til laser hårfjerning fjerner photoepilation hår af enhver farve og struktur på alle hudtyper og på enhver del af kroppen. Den eneste undtagelse er meget lys og gråt hår.

Fra 3 til 6 procedurer er nødvendige for at opnå en varig flerårig effekt med et interval på flere uger op til en og en halv måned, men efter de første sessioner er hårets struktur ødelagt, og de bliver mere sparsomme og tynde. Efter laser hårfjerning i løbet af ugen kan du ikke solbade, i to uger bør du bruge solcreme når du går ud til solen.

Mere om emnet:

Glem ikke at medtage os på listen over kilder, som du vil komme på tværs af fra tid til anden:

Vi vil også være glade for at se dig i vores lokalsamfund på VKontakte, Facebook, Odnoklassniki, Google+. Vi er glade for nye venner

Jo bedre at fjerne hår på ben, krop og ansigt

Jo bedre at fjerne håret på benene, under armene, i bikiniområdet på ansigtet? Der er mange måder, hvilken skal man vælge? Lad os se.

På trods af appeller fra folk, der søger naturlighed, anses glat hud som attraktiv. Men metoder til eliminering af vegetation i forskellige zoner er forskellige.

Jo bedre at fjerne uønskede hår på benene.

- en barbermaskine Denne metode er egnet, hvis du vil gøre benene perfekt glatte på kort tid. Men barbering kan forårsage hudirritation og ridser. Nye hår efter det bliver sværere, kan forårsage kløe og prik.

- Epilator. Proceduren er smertefuld, men enkel og effektiv. Smerteffekt kan fjernes med specielle beroligende salver.

- Voks eller sukker. Også enkel, effektiv, men temmelig ubehagelig måde. Hvis du har hudallergi eller bumser, kan du ikke anvende. Desuden vil effekten ikke vare længe, ​​fordi ikke alle hårene fjernes sammen med pærerne. Et positivt punkt: voks kan gøres overalt.

- Depilatory cream. Proceduren er enkel, smertefri, men ikke egnet til dem, der er skadet på huden for allergikere. Derudover kan du anvende cremer og lotioner, der nedsætter hårvæksten og forhindrer deres indvækst.

- Ved laser. På grund af laser hårfjerning i flere sessioner, kan du fjerne uønskede hår for altid.

- Lysemission. Photoepilation er universel og effektiv, men er kontraindiceret i visse sygdomme i hud og blodkar.

Benens hud er lidt sværere end på andre dele af kroppen, der skal slippe af med hår. Særligt intimt. Jo bedre at fjerne hår i bikiniområdet og under armene? Barbering er ikke det værd, fordi det er på disse steder, at chancen for hår voksende og betændelse er meget højere. Hvis der ikke er allergi, kan du bruge en depilatory cream. En epilator hjælper også, hvis huden ikke er for øm og følsom.

Men det er bedst for en intim frisyre i bikiniområdet at kontakte salonen. De vil bidrage til at gøre voksning (det er ubelejligt at gøre det selv) eller anbefale foto-epilation sessioner.

Ofte plukker enkelthår på ansigtet ud. Denne proces er ubehagelig, men med en lille mængde vegetation muligt. At barbere hårene på ansigtet er ikke nødvendigt for at undgå betændelse og udseendet af en grov børstehår.

Hvis fluffen over læben er tynd og øm, men har en mørk skygge, kan den være misfarvet. Mask også hår på hænder eller fingre. I mangel af allergier kan du klare ansigtshår med skindende cremer eller voksstrimler.

Professionelle anbefaler elektrolyse, når en tynd nål med hjælp af strømmen ødelægger hårsækken. Håret på dette sted vil ikke vokse mere. Denne metode kræver flere sessioner, men fjernelsen af ​​flere uønskede hår vil ikke vare lang tid.

Laser hårfjerning på ansigtet er kun egnet til brænding af brunetter. Efter alt kan laseren kun genkende mørke hår. Med hensyn til photoepilation vil det helt sikkert hjælpe. Men du skal kontakte en professionel mester for at undgå forbrændinger.

Før man vælger en metode til at håndtere uønsket vegetation, er det bedre at konsultere en kosmetolog. Derefter leveres glatte ben og andre dele af kroppen uden ubehagelige bivirkninger.

Sådan fjerner du hår på benene

"Sådan fjerner du hår på ben?" Er et meget vigtigt spørgsmål, der er relevant i vores tid. Og faktisk drømmer mange kvinder om glatte ben. Og det er ikke altid muligt at gøre denne drøm til virkelighed. Dette skyldes allergiske reaktioner på forskellige procedurer eller den høje pris ved nogle metoder til fjernelse af hår.

Grundlæggende hårfjerningsmetoder

Mange kvinder, selv i den moderne verden, ved ikke, hvad de skal gøre med hår på deres ben. Og det er ikke overraskende, fordi der er mange metoder, og det er ikke let at træffe det rigtige valg.

Overvej alle de vigtigste muligheder.

Først og fremmest om de mest traditionelle og billige muligheder, der kan udføres selv hjemme:

 1. Brug en barbermaskine.
 2. Depilatory cream ansøgning.

Disse er de enkleste muligheder, der udføres smertefrit og hurtigt.

Der er måder, der hjælper med at fjerne hår i længere tid:

 • elektrisk epilator;
 • voks;
 • holde shugaring.

Det er vigtigt at bemærke, at en sådan procedure ledsages af smertefulde fornemmelser, nogle gange meget stærke.

For at fjerne hår på benene er der tre hovedmetoder:

 1. Elektrolyse.
 2. Laser hårfjerning.
 3. Epilering.

Lad os tale mere om proceduren for hver af metoderne.

Barbermanden

Denne metode er den nemmeste og billigste. Og på grund af dette er det den mest populære. Den negative egenskab ved en sådan procedure er en kort varighed.

De vigtigste stadier af hårfjerning:

 1. Forberedelse af det behandlede område er at blødgøre huden og mere præcist i dampen. Takket være denne fase bliver huden og hårlinjen blødere. Du kan også anvende og kropscrub, som hjælper med at fjerne eksfolierede hudpartikler.
 2. Brug et specielt barberingshjælpemiddel. Det kan være skum, mousse, gel. Det er endda muligt at anvende et mandligt middel. Efter ansøgning skal du vente et par minutter.
 3. Direkte barbering skal udføres glat, langsomt og i retning af hårvækst. Hvis disse anbefalinger ikke følges, kan du nemt få nedskæringer i processen.
 4. Anvendelse af en blødgøring til en våd krop. Du kan endda bruge almindelig kropscreme.

Depilatory cream

Du kan slippe af med benhår hjemme og uden barbermaskine. Til dette passer speciel depilatory creme.

Men deres anvendelse skal udføres med yderste omhu, fordi kvinder ofte udviser en allergisk reaktion på de kemiske komponenter, der findes i cremer.

Hele proceduren består af flere faser:

 1. Først og fremmest udføres en test for tilstedeværelsen af ​​en allergisk reaktion. I fraværet kan du fortsætte med proceduren.
 2. Fødderne rengøres fra snavs og fedtede komponenter. For at gøre dette skal du bruge en brusegel, vaskeklud og varmt vand.
 3. Tør forsigtigt kroppen af ​​med et tørt og rent håndklæde.
 4. Påfør produktet til huden med et lille jævnt lag og lad det gå i et par minutter. Den nøjagtige tid er normalt angivet i instruktionerne, der er vedhæftet til opstilleren.
 5. Fjern produktet fra huden ved hjælp af en speciel spatel.
 6. Vask af rester med varmt vand.

Brugen af ​​elektrisk epilator

Dette er en ganske smertefuld procedure, men takket være dette er det muligt at fjerne hår i længere tid end tidligere metoder. En anden ulempe ved denne metode er, at håret først skal dyrkes til en vis længde.

Brug af epilatoren foregår i flere faser:

 1. Forberedelse af huden. Det er nødvendigt at dampe huden og derefter affedt den med en alkoholbaseret lotion.
 2. Forbereder epilatoren. Dette vil kræve hastighedsregulering. For hår grov struktur kan ikke bruge den største hastighed.
 3. Smooth bevægelser af enheden skal flyttes i retning mod hårets vækst. Samtidig skal huden strækkes lidt for hånd for større effektivitet og reduktion af smerte.

Shugaring

Sugaring er en procedure, hvor der anvendes en særlig pasta baseret på sukker. I processen kan du også mærke smerten.

Før du slipper håret i lang tid ved hjælp af denne metode, bør du gøre dig bekendt med de grundlæggende regler i proceduren:

 1. Rensning af føttens hud med en speciel lotion, der har en affedtningsvirkning.
 2. Varm pasta og knead godt.
 3. Påfør huden i retning af hårvækst.
 4. Efter et par minutter skal du tørre det tørrede stof ud af huden. Bevægelsen skal være meget skarp.
 5. Påfør den behandlede hud med et særligt middel med en beroligende effekt.

Den største fordel ved denne metode er, at i processen med at påføre en flydende pasta, er hvert hår omsluttet, hvilket hjælper med at fjerne hele hårlinjen.

Depilation med voks er en ret effektiv og god mulighed.

Lad os se nærmere på hvordan man kan slippe af håret på benene med denne metode:

 1. Der er tre hovedtyper af voksaflejring: koldt, varmt og varmt. Det er nødvendigt at vælge den mest egnede.
 2. Vælg et kvalitetsværktøj: jo bedre voksen bliver, desto bedre bliver fjernelsen af ​​hår.
 3. Damphud ved at tage et varmt bad.
 4. Skrub huden yderligere.
 5. Varm voks. Til dette anvendes en termostat.
 6. Anvend en speciel spatel til påføring.
 7. Sæt en strimmel specielt stof på voks og lad lidt tid for produktet størkne. Dernæst med en skarp bevægelse trække stoffet og fjerne voksen sammen med håret fra kroppen.
 8. Behandl området med et desinfektionsmiddel og beroligende middel.

elektrolyse

Før du fjerner håret på dine ben for evigt, skal du omhyggeligt gøre dig bekendt med alle måder at gøre dette på. Ofte anvendes til denne elektrolyse. Hele processen består i at anvende aktuelle udledninger direkte til follikelet. For en person er en sådan procedure ikke farlig, fordi udladningsenergien er lille. Men for hårpæren er temperaturen skabt ganske høj, og det smelter takket være dette. Sådan kan du fjerne hår for evigt. Kun for dette vil det være nødvendigt at gennemføre flere sessioner.

Fremskridtet med elektrolyse:

 1. Nålen med den mindste tykkelse indsættes i folliklen.
 2. Derefter gennemføres en strøm med en lille kraft.

Dette er en meget god måde at fjerne uønsket hår på. Du kan bruge den i ethvert område undtagen den aksillære. Dette skyldes den store ophobning af lymfeknuder der.

Laser hårfjerning

Laser hårfjerning er en fantastisk måde at fjerne hår på. Men før du slippe af med hår på dine ben, skal du passe på din sikkerhed, fordi der er nogle kontraindikationer for denne procedure. Overvej mere:

 1. Undersøgelse ved afdelingen for endokrinologi vil blive påkrævet.
 2. Den mest gunstige tid for proceduren er vinterhøst, da der i høj vejr er en høj sandsynlighed for allergiske reaktioner.
 3. Før proceduren kan ikke solbade i to dage.
 4. I to måneder før proceduren kan du ikke bruge alle former for hårfjerning, undtagen barbermaskinen. Anvendelsen af ​​voks er særligt forbudt.
 5. To uger før epilering er antibiotika forbudt.

Når laser hårfjerning bruger specielle lasere, som har en meget høj pris. Varmestrømmen er rettet mod follikelen og ødelægger hår. Fremgangsmåden foregår uden smerte.

photoepilation

Når photoepilation bruges højpuls blinker. Takket være denne metode kan du nemt fjerne kroppen af ​​uønsket hår i lang tid. Ved udførelsen af ​​proceduren anvendes termisk energi også, hvilket ødelægger hårstrukturen.

konklusion

Alle metoder til hårfjerning på benene har deres fordele og ulemper. Valget af hver kvinde afhænger ikke kun af hendes fysiologiske egenskaber, men også om tilgængeligheden af ​​midler.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Vælg en måde at fjerne hår til helt glatte ben


Leg hårfjerning er en regelmæssig procedure for hver moderne kvinde. Nogle foretrækker tjenesteydelser af skønhedssaloner, gør voksepilation og epilator i håb om at slippe af med problemet for evigt. Og mange bruger til dette formål bevist folkemetoder, der er tilgængelige i hjemmet.

Laser hårfjerning

En måde, der sikrer, at håret aldrig vil vokse tilbage, indtil det eksisterer. Meget afhænger af den enkelte krops egenskaber. Nogen uønsket vegetation er meget lille, den er tynd og usynlig. Det er lettere for sådanne piger at gøre benene glatte, selvom de ikke er for evigt, men i lang tid. Andre har hår på deres ben tyk, tæt og slippe af med det kræver konstant indsats.

En af de mest effektive metoder til dato - laser hårfjerning.

 • Fremgangsmåden udføres med et specielt apparat, som ved hjælp af en laserstråle ødelægger hårsækkene.
 • Behandlet vegetation falder ud og vokser ikke i lang tid. Hvis laser hårfjerning sker regelmæssigt med et interval på 2-3 måneder, vil det meste af håret holde op med at vokse for evigt.
 • Efter 2-3 år begynder nye tynde hår at luge. De er nemme at rengøre i skønhedssalonen igen.

Processen er lidt ubehagelig, så en anæstetisk creme eller gel med lidokain anvendes til alle på det behandlede område.

Af procedurens minuser skal du kalde det høje omkostninger og det faktum, at laseren ikke virker godt på grå og lyse hår. Af fordelene - glatte ben i lang tid og fraværet af indgroede hår, der forårsager mange problemer for kvinder.

De nemmeste måder at fjerne hår på benene på

Et simpelt, men ikke effektivt middel er en skarp barberkniv. Maskinen skærer hårets overflade, og fra dette begynder de at vokse hurtigere. Mange kvinder er nødt til at barbere deres ben hver dag og sikrer en glat hud derhjemme.

 • At barbering forårsagede ikke irritation og blev ikke årsagen til indgroet hår. Du skal grundigt vaske og dampe ud i benene.
 • Næste - påfør barberkrem og gå forsigtigt bladet i retning af hårets vækst.

Efter proceduren skal du sørge for at fugtige huden. Påfør en beroligende creme eller en speciel kosmetisk mælk på den. Glem ikke, at en kedelig barberhøvler fører til skader på huden og til udseendet af mange indgroede hår.

At fjerne hår på dine ben derhjemme er nemt, ved hjælp af en depilatory cream.

 1. Det ødelægger keratin i hårstrukturen, hårene bliver bløde og nemme at fjerne med en spatel.
 2. Benene bliver glatte og ømme, men effekten varer ikke længe.
 3. For at forhindre vegetationen i at forekomme i mere end en uge efter proceduren, applicer en creme, der stopper intens hårvækst.

Hvis der er lille hår, men de er mørke, er det bedre at lette dem med peroxid. Rør 1 el. l. peroxid (6%) fra 1 el. l. flydende sæbe. Dråbe 10 dråber ammoniak. Rør og spred den resulterende masse hår på benene. Forlade en kvart time. Hvis vegetationen ikke har lyst, gentag proceduren næste dag.

Gamle folkemægler

Nogle mener, at folkemetoder kan fjerne hår hjemme for altid. Forvent ikke at opnå dette. Men det er helt muligt at forsinke vækstprocessen og stoppe det i lang tid.

Til opløsningen forberede:

 • jod - 1,5 g;
 • ethylalkohol - 40 g;
 • ammoniak - 2 g;
 • ricinusolie - 5 g

Tilslut komponenterne sammen og sæt til side i et par timer. Når produktet bliver lys, blød bomuldsuld i det og applicer det rigeligt på huden. Vent, indtil sammensætningen tørrer, vask den af ​​med varmt vand og gnid ind i benets nærende creme. Gør proceduren regelmæssigt i 2 uger. Håret falder ud og vises ikke i lang tid.

I gamle dage brugte de folkemetoder baseret på grønne valnødder og hævdede, at de hjælper med at slippe af med håret permanent. Saml 10 mejerødder, finhak og sæt 1 spsk. l. tjære. Forsegle blandingen stærkt i en glasburk og læg i en kælder i 2 uger. Fjern og gnid systematisk ind i rødderne af uønsket hår, indtil det falder ud.

Voksende depilation

For at udføre proceduren for fjernelse af vegetation med voks derhjemme skal du have et hår på mindst 4 mm. Tag et varmt brusebad, påfør en skrubbe af kaffegrunde på huden og fjern eventuelle hornede partikler. Hår kan rengøres med varm og kold voks.

 1. I det første tilfælde skal du købe produktet på et apotek, opvarme det til 60 ° C og anvende det hurtigt på benene med en speciel spatel.
 2. Ovenfor, tryk på de tidligere forberedte strimler af stof og vent lidt.
 3. Med en skarp bevægelse skal man rive en strimmel voks mod hårets vækst og gribe den ved stoffets kant.
 4. Desinficerer huden straks med et antiseptisk middel og roligt problemområderne.
 5. For at gøre dette, er de bedste pasformede terninger af græsis, som skal behandle benene. I slutningen gnider du cremen i huden.

Kold voksaflejring er meget lettere. Du skal købe specielle strimler og forberede benene til proceduren. Hver strimmel med voks skal være lidt opvarmet i hænderne og anvendes til akkumulering af vegetation. Vent et par minutter og rip strimlerne sammen med hårene.

Efter depilation skal du ikke besøge stranden i 2 dage og efter 3 dage sørg for at skrælle. Dette vil fjerne udseendet af indgroet hår.

Epilator hårfjerning

En lille enhed er let at slippe af med vegetation derhjemme. Epilator er bedre at trække hårene ud på benene, når de er cirka 5 mm lange. Derefter kan et maskinens hjul nemt tage fat i dem og kaste op.

Barbering af epilatoren i lang tid løser problemet med uønskede hår. Proceduren skal gentages en gang hver 1-2 uge, og efterhånden bliver vegetationen blødere, tyndere og mindre mærkbar. Minus hårfjerning epilator - overdreven smerte, som ikke alle kan blive vant til. Det hele afhænger af individuel følsomhed. Efter ukorrekt brug af epilatoren opstår der mange indgroede hår, men dette problem kan løses med passende pleje.

 1. Rengør huden grundigt på benene. Tør det med et håndklæde og fortsæt med proceduren.
 2. For at reducere smerte skal du straks stramme huden med din fri hånd og vælge minimumshastigheden.
 3. Tilbring epilator langsomt mod hårvækst. Tag din tid, ellers vil hårene blive brudt, og roden forbliver inde.
 4. Gnid ikke, tryk ikke på huden for ikke at skade den. Hold hånden med epilatoren vinkelret på huden.

Ved at overholde disse små regler kan du minimere ubehag.

Vi løser problemet med indgroet hår derhjemme

Ingen piger er forsikret mod indgroede hår. Ved permanent depilation med voks og andre midler er huden lidt grov. Og når et nyt hår begynder at spire fra roden, kan det ikke bryde igennem, men forblive inde i huden. Dette fremkalder betændelse, hvilket forårsager smertefuld purulent acne. Kun omhyggelig hygiejne og omhyggelig pleje kan lette dette fænomen for evigt.

Hvis du bemærker et par indgroede hår på dine ben, er det bedst at bruge aspirin. Pund en pille i pulver, fortynd det med 1 tsk. vand og smøre stedet for inflammation. Hold mindst 30 minutter, så stoffet er lettere at klare bakterier.

For at slippe af med indgroede hår efter depilation med en voks eller epilator derhjemme, prøv et folkemøde.

 1. Våd en terry håndklæde med varmt vand og wrap et problem mund på det. Hold, indtil stoffet er køligt.
 2. Undersøg den dampede hud, og du vil bemærke små løkker af hår.
 3. Forsigtigt pry dem med desinficeret pincet og trække ud.
 4. Behandl stedet med peroxid og påfør cremen.

En række måder giver hver kvinde mulighed for at finde en passende måde at fjerne hår på benene så hurtigt som muligt, smertefrit og, hvis ikke for altid, men i lang tid.

Hvordan slippe af med hår på benene?

Hver pige spørger dette spørgsmål, hvordan man kan slippe af med hår på benene? Og endnu bedre, hvis du bliver af med håret hele tiden, så de aldrig vokser igen. Der er mange forskellige måder at slippe af med hår på benene.

Måder at fjerne benhår

 1. Barbermanden
 2. electrodepilator
 3. voks
 4. Shugaring
 5. creme

Sådan forbereder du på hårfjerning på benene

Ben hårfjerning kræver forberedelse. Huden skal være "skrubbet", som fjerner det døde hudlag. Efter grundigt damp huden. Det er bedst at barbere efter et varmt bad eller brusebad, så det bliver muligt for porerne at blødgøre og åbne og fjerne snavs. Barbering vil gå glat og giver ikke smertefulde fornemmelser.

Hårfjerning på benene

Hårfjerning fjernes sammen med follikelet. I hjemmet udføres epilering ved hjælp af shugaring eller voks. Effekten af ​​epilering er længere, men også midlertidig: Udseendet af nye hår kan ikke stoppes.

elektrolyse

Metoden for epilering, hvor elektroder indføres i håret, og strømmen får lov til at strømme. Helt en effektiv, men dyr metode.

Laser hårfjerning

Når laser hårfjerning kan fjerne mere end halvdelen af ​​vegetationen på benene.

photoepilation

Virkningen af ​​lys på pæren giver dig mulighed for at glemme vegetationen på dine fødder i flere måneder. Den mest smertefri metode.

voks

At slippe af med uønsket hår derhjemme vil effektivt hjælpe voks. Fremgangsmåden er lidt smertefuld. Der er måder at vokse på: varmt, varmt og koldt. Hot - den mest smertefulde.

Når man vokser hjemme, er det vigtigt at overveje følgende punkter:

 1. Voks kan kun bruges med hår længere end 5 mm.
 2. Før proceduren er det ønskeligt at bruge en skrubbe for at exfoliere huden på benene.
 3. Sørg for at drysse dine fødder med talkumpulver. Han fjerner overskydende fedt, og voks er lettere at "hente" hår.
 4. Vassen skal opvarmes i overensstemmelse med instruktionerne.
 5. Vassen skal påføres med en speciel applikator i et tyndt lag. Voksen påføres i retning af hårvækst.
 6. Lim stripen til voks. Du skal fjerne den mod hårets vækst. Da denne proces er smertefuld, er det bedre at rive stripen ud med en skarp bevægelse.
 7. Efter hårfjerning, fjern eventuelt voksrester og gnid huden med lotion eller olie.
 8. Efter påføring af et antiseptisk middel til huden, hvilket vil reducere irritation.

Hårfjerning på benene

Depilation - fjerner kun den synlige, perkutane del af håret. Depilation udføres med en barbermaskine eller fløde. Effekten af ​​depilation er midlertidig og varer ikke længe.

Depilation barbermaskine

Det nemmeste, hurtigste og billigste svar på spørgsmålet "Sådan fjerner du uønsket hår på benene." Imidlertid er det nødvendigt at ty til det en gang om to eller tre dage, fordi hårene er afskåret og ikke fjernet fra roden. Selvom barber allergier ikke forårsager dem, kan du skære dig selv.

electrodepilator

Denne gadget, selv om den ligner den elektriske barberkniv, rives op af roten. I starten kan proceduren være ganske følsom, men med tiden bliver nye hår tyndere, hvilket betyder, at det er lettere at dele med dem. Ubehagelige fornemmelser hjælper med at minimere køle-, massage- og peeling-dyser. Takket være batteriet er det sikkert at udføre proceduren lige i badeværelset.

Cream depilation

Denne metode er smertefri, overkommelig (depilatory cream kan købes ret billigt) og er enkel. Men der er ulemper ved sådanne metoder: Håret vil vokse hurtigt igen, og proceduren skal gentages om få dage.

Depilation creme hjemme er let, men du skal huske følgende nuancer:

 1. Brug ikke depilatory creme på hudlæsioner.
 2. Før aflejring skal du rengøre benets hud med en brusegel og en hård vask.
 3. Applicere cremen frit på huden.
 4. Instruktionerne skal angive, hvor lang tid du vil forlade cremen på huden.
 5. Fjern cremen med en speciel spatel eller svamp.
 6. Fjern resten af ​​cremen med en fugtig klud.

Shugaring procedure

En effektiv procedure til fjernelse af håret ved hjælp af shugaring, hvilket bringer mindre smerte end voksning. Hårfjerning sker med sukkerpasta, som kan købes eller tilberedes hjemme. Denne pasta består af sukker, citronsaft og vand. Det påføres mod hårvækst og fjernes langs vækstlinjen. Shugaring er inkluderet i listen over tjenester af skønhedssaloner, men det er muligt at udføre denne procedure derhjemme.

Det er vigtigt at huske:

 1. I tilfælde af hudsygdomme, papillomer, slid og sår, anbefales ikke shugaring.
 2. Før du epilerer håret på benene, forberede huden: Rens og affedt den, gnid med lotion.
 3. Tør hud anbefales at drysses med talkumpulver: det hjælper pastaen til bedre at få fat i hår.
 4. Du kan gøre det hjemme ved hjælp af 10 Art. skeer af sukker, 3 spsk. skeer af citronsaft og 1 spsk. en skefuld vand. Denne blanding skal koges over lav varme, indtil den når den ønskede konsistens.
 5. Varm pastaen i dine hænder, rul det op med en kugle, læg det på dine fødder mod håret og fjern derefter med en skarp bevægelse langs vækstlinjen.
 6. Efter afslutningen af ​​proceduren skal du fjerne rester af pastaen med vand, tørre huden med lotion.

Eliminerer irritation

Hvis irritation fremkommer efter depilering, er det nødvendigt midlertidigt at stoppe proceduren. Fra de fremvoksende humle perfekt enhver remedy for acne. Det skal påføres forsigtigt, ikke på hele huden, men kun på de steder, hvor irritation opdages. Hydrocortison-salve, fortrinsvis en procent, vil hurtigt reducere rødmen på huden og eliminere den ubehagelige brændende sensation.

Hvordan slippe af med hår på benene ved folkemetoder?

Hydrogenperoxid

Helt fjerne uønskede hår vil ikke fungere, men du kan lette dem. For at gøre dette skal du tage 3% af hovedkomponenten, tilsæt et par dråber ammoniak og mel. Depilation regelmæssigt for at lette håret.

Grønnødder

Du skal tage en frisk grøn valnød, skære den i halve og smøre hårene med saft, tag resterne af med en serviet. På denne måde kan du fjerne hår uden barberhøns, dine ben bliver bløde, glatte og smukke.

honning

Anvend honning hårfjerning bør være så længe håret ikke forsvinder helt. Metoden er kun egnet til kvinder, der ikke har en allergisk reaktion på bestanddelene i blandingen. En stor sked blomsterhoney blandes med frisk juice af en halv citron. Derefter opvarmes sammensætningen og påføres med et tyndt lag på benene. Efter tørring vaskes produktet forsigtigt uden brug af vand. Det er nødvendigt at gentage proceduren op til 4 gange om ugen.

Kaliumpermanganat

Værktøjet er velegnet til forsigtig depilering, ikke kun af benene, men også i bikiniområdet. I vand opløses flere granuler af kaliumpermanganat for at opnå en lyserød farve. Derefter opvarmes sammensætningen og fremstilles med et fodbad. Procedurens varighed er ikke mere end 20 minutter.

valmue

Blomster og frø skal brændes, indtil der opnås en ensartet aske. Derefter er problemområderne på benene dækket af denne aske, det skal afhjælpes i huden. Proceduren kræver gentagne gentagelser.

Grøn druer

Grønne druer kan redde dig fra unødvendigt hår. Klem saften fra de vilde umodne druer og smør huden i problemområder. Gentag proceduren hver dag. Produktet er egnet til at fjerne hår på følsomme områder af huden, selv på ansigtet.

citron

Citronsyre virker aggressivt på hårpærer, tyndere hår og ødelægger det gradvist. Hvis der efter epilering smøres huden med citronsaft, bliver hårvæksten langsommere, hårene bliver tyndere. Imidlertid virker ren citronsaft meget aggressivt på huden, det er ønskeligt at blande det i lige høj grad med honning. Honning-citronmaske skal opbevares på huden i 15 minutter og skylles med varmt vand. Proceduren udføres 2 gange om ugen.

eddike

Brug af æble eller vineddike kan betydeligt bremse væksten af ​​uønsket hår. Det anbefales at anvende epilering som sårheling, antibakterielt middel. Eddike forhindrer hårintræthed i huden efter epilering. Hvordan man bruger: En spiseskefuld æblecidereddike blandes med druemostolie (olie kan udskiftes med honning, lidt fortyndet med vand) og påføres huden i 15 minutter 1-2 gange om ugen.

sodavand

Soda hjælper mange med at bremse hårvækst og med langvarig brug for at slippe af med dem for evigt. Opløs en teskefuld sodavand i et glas varmt vand, sej. Fugt en gazet klud med mediet og anvende på problemområdet i 10 timer, sikre kompressen med en plaster eller bandage. Gentag proceduren i 3-5 dage. Håret vil svække og begynde at falde ud. Husk dog, at sodavand tørrer huden og kan forårsage ubehag.

Den største fordel ved folkemetoder er, at du permanent vil slippe af med hår på din hud. Når alt kommer til alt, hjælper en barbermaskine, voksning og andre traditionelle metoder kun i kort tid. Ulemper ved fjernelse af folkemusik er, at de indeholder kemikalier i høje koncentrationer, som, hvis de anvendes uforsigtigt, kan forårsage en allergisk reaktion eller brænde, og når der anvendes planter, der indeholder gift, er irritation og kløe muligt.

Tror ikke, at hårfjerningsmetoder vil spare dig for hårets problem for evigt. Efter en vis periode vil håret stadig vokse. Kun en procedure lindrer dem i lang tid, mens andre kun for et par dage.

Sådan fjerner du hår på ben uden en barbermaskine derhjemme

Hvad er hårfjerningsmetoder?

Spørgsmålet om, hvordan man slippe af med uønskede hår på benene står over for størstedelen af ​​kvinderne. Skønhedssaloner tilbyder en række behandlinger, der hjælper med at slippe af med håret i lang tid eller endda for evigt. Blandt hjemmelavede metoder til fjernelse af overskydende hår er barberingen benene det mest populære. Denne metode er imidlertid ikke den mest effektive og langvarige, du skal barbere dine ben hver dag. Selvom du ikke har tid til at besøge en skønhedssalon, kan du i lang tid og i hjemmet slippe af med uønsket hår på dine ben. Og at afhente en barberkniv til dette er ikke nødvendigt.

Depilation og epilering

Hårfjerning kan være metoder til fjernelse eller fjernelse af hår.

 1. Depilation er en proces, der fjerner kun den synlige, perkutane del af håret. Metoderne til depilering omfatter barbering og kemisk depilation med en speciel creme. Effekten af ​​depilation er midlertidig og varer ikke længe.
 2. Hårfjerning fjernes sammen med follikelet. I hjemmet kan epilering udføres med sukkerpasta (shugaring) eller voks. Effekten af ​​epilering er længere, men også midlertidig: Udseendet af nye hår kan ikke stoppes.

voks

Hårfjerning med voks forbliver den mest populære metode til hårfjerning hjemme, på trods af smerten ved denne procedure. Der er tre metoder til voksning: varmt, varmt og koldt. Hot - den mest smertefulde.

Køb voks til hårfjerning kan være i butikkerne. Ofte kommer i form af doseringspatroner.

Når man vokser hjemme, er det vigtigt at overveje følgende punkter.

 1. Wax klare kun med hår fra 5 mm i længden.
 2. Før voksning, brug en skrubbe for at exfoliere huden på dine ben. Dette forhindrer irritation.
 3. Straks inden du anvender voks på dine fødder, pulver din hud med talkumpulver. Dette fjerner overskydende fedt, hvilket gør voks lettere at "hente" hår.
 4. Vassen skal opvarmes i overensstemmelse med instruktionerne. Det er vigtigt ikke at overdrive det: for varmt voks vil forårsage hudforbrændinger.
 5. Vassen påføres med en speciel applikator i et tyndt, jævnt lag. Applikatoren skal holdes i en vinkel på 90 grader, voksen påføres i retning af hårvækst.
 6. Lim stripen til voks. Du skal fjerne den mod hårets vækst. Da denne proces er smertefuld, er det bedre at rive stripen ud med en skarp bevægelse. På denne måde skitser alle steder med uønskede hår.
 7. Når det sidste hår er fjernet fra dine fødder, fjern voksresteret og gnid huden med lotion eller olie.
 8. Det vil være nyttigt at anvende et antiseptisk middel til huden for at desinficere og reducere irritation.

Depilation creme (kemisk depilation)

Denne metode er smertefri, overkommelig (depilatory cream kan købes ret billigt) og er enkel. Men der er ulemper ved sådanne metoder: Håret vil hurtigt vokse tilbage, det bliver nødvendigt at gentage proceduren om et par dage.

En fælles komponent til alle cremer er dimethylsulfoxid.

Depilation creme hjemme er let, men du skal huske følgende nuancer.

 1. Det anbefales ikke at bruge depilatory cream i områder med hudlæsioner. Dette kan forårsage irritation.
 2. Før aflejring skal du grundigt rengøre benets hud med en brusegel og en hård vaskeklud.
 3. Påfør cremen bør være rigeligt på hele overfladen af ​​huden, som du skal fjerne hår. Det er ikke nødvendigt at gnide det i huden.
 4. Instruktionerne skal angive, hvor lang tid du vil forlade cremen på huden. Hold kremen længere anbefales ikke, det kan forårsage hudirritation. Hvis du føler en brændende fornemmelse, er det bedre at fjerne cremen straks.
 5. Fjern cremen med en speciel spatel fastgjort til cremen.
 6. Fjern resten af ​​cremen med en fugtig klud.

Shugaring

Shugaring-proceduren giver mindre smerte end voksning, samtidig med at den giver den samme varige effekt. Hårfjerning sker med sukkerpasta, som kan købes eller tilberedes hjemme. Denne pasta består af sukker, citronsaft og vand. Det påføres mod hårvækst og fjernes langs vækstlinjen.

Shugaring er inkluderet i listen over tjenester af skønhedssaloner, men det er muligt at udføre denne procedure derhjemme. Det er vigtigt at huske følgende nuancer.

 1. I tilfælde af hudsygdomme, papillomer, slid og sår, anbefales ikke shugaring.
 2. Før du epilerer benene, skal du forberede huden: Rens og affedt den, gnid den med lotion.
 3. Tør hud anbefales at drysses med talkumpulver: det hjælper pastaen til bedre at få fat i hår.
 4. Pastaen skal være plastisk og nem at påføre på huden, men ikke-viskøs. Du kan gøre det hjemme ved hjælp af 10 Art. skeer af sukker, 3 spsk. skeer af citronsaft og 1 spsk. en skefuld vand. Denne blanding skal koges over lav varme, indtil den når den ønskede konsistens.
 5. Varm pastaen i dine hænder, rul det op med en kugle, læg det på dine fødder mod håret og fjern derefter med en skarp bevægelse langs vækstlinjen.
 6. Efter afslutningen af ​​proceduren skal du fjerne rester af pastaen med vand, tørre huden med lotion.

Folkemetoder til fjernelse af hår på benene

Uanset om man skal bruge folkemetoder til fjernelse og fjernelse med et stort udvalg af specialværktøjer, der er tilgængelige og nemme at bruge, er det op til dig. Men husk at mange komponenter af folkemidlet kan føre til alvorlig irritation og endda hudforbrændinger, så inden du starter sådanne procedurer, er det bedre at konsultere en hudlæge.

 1. Bland 40 g ethylalkohol, 5 g ricinusolie, 2 g ammoniak, 1,5 g jod. Lad den resulterende opløsning være mørkt i flere timer. Påfør en bomuldspinne på huden. En sådan procedure kræver meget tid: den skal udføres 2 gange om dagen i 2-3 uger.
 2. Det menes at valnødsaft hjælper med at slippe af med hår på benene. For at gøre dette skal du blot tørre dine fødder med saften af ​​en grønnød.
 3. Nissefrø vil hjælpe med at fjerne hår på benene. For at gøre dette kan du selv bruge deres infusion eller pounded frø. De skal male og blande med vegetabilsk olie. Denne blanding er infunderet i ca. en måned, og effekten bliver kun synlig efter nogle få uger med regelmæssige procedurer.

Hvordan smøre øjenbrynene for at vokse hurtigere? Sådan oljer øjenbryn for at vokse?

Sådan barberes i intime områder uden irritation og betændelse i huden