Bedre barbering mænd

Mænd har ofte at gøre med en barbermaskine. Forståelse for, hvordan man korrekt barberer en mand med en maskine, er praktisk talt mastering af videnskaben. Ofte med erfaring, repræsentanter for stærkere sex mestrer denne færdighed og vælger de mest egnede metoder til sig selv. En korrekt barberende mand vil imidlertid kunne undgå problemer som irritation, nedskæring eller brænding med det samme.

Vælge et værktøj og få det rigtigt

Reklame tilbyder en række værktøjer til barbering. De mest populære blandt dem er maskine og barbermaskine. Naturligvis bør udvælgelsen af ​​et sådant værktøj gøres individuelt under hensyntagen til hudens type og præferencer.

Især kræver en elektrisk barbermaskin ikke specifikke retningslinjer eller anbefalinger. Men ikke alle elektriske barbermaskiner klarer at klare stive børster. Desuden ved en sådan maskine ikke, hvordan man kæmper med indgroede hår.

Hvis du vælger at barbere med en T-formet maskine, skal du gøre det korrekt. Forbudt brugen af ​​stumme genstande. Dette vil kun føre til alvorlig irritation af ansigtet, nedskæringer eller simpelthen lav kvalitet. Barbering med en skarp maskine er den eneste mulighed for følsom hud.

Glem ikke, at når du bruger en engangs maskine, kan du ikke barbere den mere end tre gange. Hvis maskinen er genanvendelig, vil bladene stadig kræve en ændring, selv efter en længere periode. Blandt maskinerne på markedet i dag fremhæver eksperter især:

 • Gillette Mach 3;
 • Gillette Fusion;
 • Schick Xtreme 3 Sensitive;
 • Bic Sensitive;
 • Gillette Fusion ProGlide Power.

Hvis du ønsker at barbere korrekt, så bør forberedelsesfasen ikke gå glip af. Dette er en almindelig fejl hos mange mænd, især når der er en ændring i den elektriske barbermaskin til maskinen. Normal fugtning med vand og sæbe vil være lille. En af de vigtigste fjender af en behagelig barbering er tør hud. Før du begynder barbering, har du brug for en højkvalitets befugtning. Og denne proces tager kun tre minutter.

Det er nødvendigt at bruge varmt vand. Fra det varme skal kasseres. På samme tid for den første fase af hudbehandling skal du bruge en fugtighedsgivende sæbe til ansigtet. Muligheden med en shower gel eller almindelig håndsæbe er ikke tilgængelig her. De vil gøre din hud for tør, og det hele er en kamp i forberedelsesfasen. Glem ikke at behandle og nakkeområdet. Huden er der endnu mere delikat end på kinderne, hvilket betyder, at det kræver meget mere grundig forberedelse.

Barberskum er også en vigtig del af processen. Spar på dette produkt er ikke det værd. For billige produkter har en fuldstændig kemisk sammensætning, som kan påvirke huden dårligt og forårsage irritation eller allergi.

Det er bedst at vælge cylindre med et klistermærke om det allergivenlige skum eller vælge blandt kendte producenter. For følsom hud er bedre egnet speciel sæbe eller gel. Til deres skumning anvendes en børste, hvorved det resulterende skum fordeles over ansigtet.

Barberingshemmeligheder

Så hvor skal man begynde barbering? Korrekt start ansigtsbehandling med kinder. For at gøre dette skal du bringe værktøjet til ansigtet og holde maskinen fra begyndelsen af ​​børstehårene til hagen. Handlingen udføres fra toppen ned. Faktisk er intet kompliceret. Bare vær ikke nidkær, håret i dette område er ret blødt, så med deres skæring ved hjælp af maskinen er der normalt ingen problemer.

At arbejde med en t-formet maskine korrekt er at udføre bevægelser i retning af hårvækst. Denne regel skal overholdes strengt.

Ja, i første omgang kan du ikke opnå en perfekt glat barbering, men efter justering vil du være i stand til at køre maskinen på dit ansigt, så der ikke bliver et enkelt hår. I dette tilfælde kan irritationen glemmes.

Hvis du er interesseret i en fuldstændig barbering og helt glat hud, kan du bruge en barbering i en lille vinkel. En fri hånd er bedre til at hjælpe dig selv, lidt trækker ansigtets hud. Så vil du gøre huden mere elastisk, hvilket vil hjælpe med at klare selv med hårene vinkelret på huden. I dette tilfælde er meget pres på maskinen ikke det værd. Alt du behøver, er selvtillid, glat bevægelse.

Når du arbejder i hagen området, er det nødvendigt at lede maskinen fra nakken til den. Dette vil spare dig for et så hyppigt problem i dette område som indgroede hår. Hvis de allerede er dannet, bliver pincet forpligtet til at plukke øjenbrynene, som er forsteriliseret, de forsigtigt frigiver håret, som derefter bliver barbert. Efter dette arbejde skal området med indgroede hår være forsynet, og du bør ikke spare en særlig aftershave creme til pleje.

Hver tilgang af barbermaskinen, højst to, efterfølges af den efterfølgende vask af maskinen i vand. Og her har også sin egen nuance. Hvis du er ejer af tynde bløde hår, så kan du bruge koldt vand til at skylle barbermaden. Dette vil øge maskinens effektivitet. Imidlertid anbefales det kun med varmt vand, der holder stive børster, som desuden vil dampe og blødgøre vegetationen.

Efter kinder og nakke kan du gå til hagen og overskæget. Det er i disse områder er de hårdeste børster. For at fjerne bivirkninger er det nødvendigt at blødgøre hårene. Nok til at barbere dem sidst. I løbet af denne tid vil de aktive komponenter, der udgør barberingsproduktet, gøre deres arbejde, og håret bliver blødere.

For en bedre behandling skal området over læben være tæt presset til tænderne. Maskinen sendes i en lille vinkel. Prøv at reducere antallet af bevægelser med en barbermaskine.

Efterbehandling nødvendig

Efter barbering skal du vaske med køligt vand og behandle huden med en speciel lotion. Du bør ikke bruge cologne fordi det er blottet for en række specielle olier, der bruges til at blødgøre huden. Det kan være en stor mængde alkohol, hvilket fører til overdreven tørhed. Hvis der ikke er nogen lotion ved hånden, så er en almindelig ansigtscreme egnet til arbejde. Det vil berolige og fugte huden.

Ideelt set bør barbering ikke være et daglig ritual. Med et sådant permanent arbejde tillader du ikke din hud at genvinde, men hvis en eller anden grund er let ujævnhed uacceptabel for dig, skal du følge ovenstående regler. Dette vil beskytte dit ansigt mod de skadelige mekaniske effekter.

Sådan barberer du en mand: alt hvad du skal overveje

En stærk halvdel af kloden står konstant over for problemet med irritation af huden efter barbering. Mange mænd skal barberes næsten hver dag, selvom meget få mennesker helt sikkert ved, hvordan man barberer korrekt for ikke at skade hud og hårsække. Faktisk afhænger meget af den korrekte udførelse af barberingsteknikken og brugen af ​​højkvalitets egnet kosmetik.

Først og fremmest for at lære at skrabe et skæg korrekt skal faderen, men i livet viser alt andet. Hvis du laver fejl i lang tid, kan du observere ikke kun hudirritation og udslæt, men også ujævn vækst af ansigtshår, skaldede pletter og andre lidelser. Enhver kan lære teknikken til at udføre sådanne procedurer, alt hvad du skal gøre er at lære de grundlæggende punkter og regler.

Hvor ofte skal mænd barbere sig?

Mænds barbering og dens hyppighed er rent individuelle spørgsmål, hver mand bestemmer for sig selv, om han skal fjerne stubben på hans ansigt og hvor ofte dette skal gøres. Følgende faktorer spiller en vigtig rolle i hyppigheden af ​​procedurer:

 • mandens alder (jo ældre, jo hurtigere bliver brystene);
 • national identitet (orientalsk type mænd er f.eks. præget af hurtig vækst);
 • niveauet af testosteron i kroppen (jo højere det er, jo hurtigere skægget og overskæg vokser);
 • organismens individuelle egenskaber.

Hvis en mands hud reagerer roligt nok til barbering, kan sådanne procedurer udføres mindst hver dag. Men hvis det efterfølgende viser tegn på irritation og pseudofolliculitis, er det bedre for en mand at gøre det ikke mere end 1 gang om 2 dage. Under barberingen er ansigtets hud skadet, så det er værd at give epidermis mulighed for at komme sig tilbage, for eksempel i weekenderne.

Hvilket værktøj at bruge?

For at en mand skal følge handlingsforløbet for at fjerne ansigtets hud fra stubbe, skal han først beslutte at skære sit skæg og overskæg. Det vil sige, at du først skal forberede det nødvendige udstyr og værktøjer, mens eksperter tilbyder følgende muligheder at vælge imellem:

 1. Disposable barbermaskiner - Sådanne maskiner kan kun bruges 1-3 gange for at fjerne barbene og derefter smide dem ud, så det stumme kniv ikke beskadiger huden. Sådanne maskiner har en minus - fraværet af blødgøringsstrimler til en sikker og blød barbering.
 2. Genanvendelige maskiner - med en sådan maskine vil det være behageligt for en mand at barbere et skæg, det er kun nødvendigt at skifte kassetter med jævne mellemrum. Den sikreste barbering kan være ved brug af kassetter med flydende hoveder, der ikke udøver tryk på huden og derved beskytter dem mod slid og snit, ligesom kassetter med blader, der bevæger sig i forskellige retninger.
 3. En barbermaskine er en farlig barbering, der kun kan bruges af erfarne mænd med eksisterende færdigheder. Med et sådant værktøj er spørgsmålet om, hvor ofte du skal barbere, mere relevant end nogensinde, da den ukorrekte og hyppige brug af maskinen er fyldt med irritationer.
 4. En elektrisk barbermaskin er den sikreste måde at barbere stubbe på, og du kan endda holde den mod hårvækst. Men for stive børster anbefaler eksperter ikke dette værktøj, da det måske ikke fuldt ud kan klare opgaverne. En sådan barberingsplan kan barbere på tør hud uden kosmetik til barbering og efter barbering.

Ud over de listede værktøjer er det vigtigt for en mand at vælge de rigtige kosmetiske produkter til at fjerne børster og beskytte huden efter procedurer. Fra sådanne midler afhænger det direkte af kvaliteten af ​​procedurerne, samt sandsynligheden for negative reaktioner fra epidermis.

Valg af kosmetik til barbering

Før man bestemmer sig for at barbere et skæg, skal man også forberede et sæt kosmetik til at lette barberingen og forhindre hudirritation. Sådanne midler forbereder huden til den kommende handling, letter maskinens glide, blødgør de hårde hår og danner et beskyttende lag for huden, så manden ikke skader hende med knivene.

Du skal vælge kosmetik ved hjælp af flere parametre:

 1. Hudtype Producenter af barberings- og barberingsprodukter har udviklet og tilbyder separate produkter til olieholdige og normale (balsams, geler, colognes og lotioner), tør og følsom hud i ansigtet (cremer, balsamer og geler).
 2. Menneskealder. Mange moderne kosmetikprodukter er designet ud fra epidermis alderskarakteristika, for eksempel anti-aging cremer og balsam.
 3. Produktets sammensætning. Når man vælger kosmetik, er det vigtigt at se på sammensætningen af ​​komponenterne. Det er bedre at bruge naturlige produkter med urteekstrakter, olier og naturlige tilsætningsstoffer. Allergi-syge bør vælge allergivenlige lægemidler.
 4. Pålidelighed producent. Mange stylister og kosmetologer anbefaler ikke at ændre producenterne, men at bruge velprøvede mærker.

Hver mand skal stole på sådanne parametre, som vælger midlerne til sikker barbering og hudbeskyttelse efter procedurerne. Det er bedre at tage begge produkter fra samme fabrikant, da dette giver en omfattende og mest effektiv pleje.

Sådan barberes et skæg, overskæg og ansigt: ordninger og teknikker

Mange mænd ved ikke præcis, hvordan man udfører barberingsprocedurer, og hvorfor det er umuligt at barbere et skæg med maskiner eller en lige barberhøvel hver dag. Eksperter anbefaler at gøre dette i mindst 1-2 dage, da sammen med børstehårene fjerner det skarpe blad på maskinen det øverste lag af huden. Derefter kan hud, som ikke kan tilpasse sig det ydre miljø, blive udsat for irritation.

Funktioner af proceduren, hvordan man korrekt barberer et skæg, omfatter følgende punkter:

 1. Kinder. For at begynde at barbere et skæg og overskæg er det nødvendigt ifølge traditionen fra kinderne. Separat skal man tænke på, hvordan man anvender skum på ansigtet før barberingen. Det er nødvendigt at forberede ansigtet ved at dampe huden med varmt vand, hvorefter du anvender skum eller barbergel med dine hænder eller en lille børste. Maskinen skal køres fra begyndelsen af ​​børstehårene til haklinjen, så bladene bevæger sig fra top til bund. Brug den brugte hånd, så du kan strække huden, så bladene glider lettere.
 2. Hals. Dernæst skal du barbere din hals, som også bør være barberskum. Trænger til at føre maskinen fra nakken til hæklinjen. Hvis de indgroede hår overholdes på nakken efter tidligere procedurer, kan de fjernes med pincet.
 3. Hage og overskæg. Det er i disse områder af ansigtet børster, at den hårdeste og mest modstandsdygtige over for kanterne på maskinen overholdes. På dette tidspunkt er skummet eller gelen allerede tilstrækkeligt fugtet og næret huden og håret. Hvis ikke, kan du igen vaske med varmt vand og anvende et andet lag af produktet. For at afskære whiskers, skal du trykke på overlæben til tænderne så meget som muligt. Hage og overskæg skal barberes strengt efter hårlinjen.
 4. Svære at nå områder. Når det er bedre at barbere på vanskelige steder, ikke alle mennesker ved det, og eksperter anbefaler at lade denne proces være til sidst. For at gøre dette skal du vaske dit ansigt, se de områder, hvor børsterne forbliver, fugt maskinens knive i varmt vand og barber forsigtigt uden pres og indsats.

Efter barbering skal ansigtet skylles med køligt vand for at lukke porerne og genopfriske huden. Dab dit ansigt bedre med et papirhåndklæde, da væv i kontakt med irriteret hud kan forværre situationen. Ved afslutning påføres en balsam, lotion, creme eller aftershave gel på huden med en forfriskende og beroligende virkning.

Før og efter billeder

Hvordan barberes halsen bag dig selv?

Fjernelse af overskydende vegetation omkring halsen er et must for begge mænd med glat skåret ansigt og skæg mænd. Og hvis nogen kan gøre det fra forsiden, så spørgsmålet om hvordan man barberer halsen bag sig selv, fører mange mænd til en dumhed. Til sådanne formål er det bedre at bruge en trimmer samt to spejle for at se ryggen af ​​hovedet. Trimmeren hjælper med at undgå irritation, og spejle skal løses, så begge hænder er fri.

Hårene på nakken skal være barberet med glatte og pæne bevægelser, og for at få en flad linje kan du bruge kammen som linjal for trimmeren. Den mest ideelle mulighed er en afsmalende form for hår bag nakken, som i nogen tid efter hårgenvækst vil se velplejede. Men det bedste ved at håndtere en sådan opgave er en barber i mændens salon.

Efter shave hudpleje tips

Efter barbering vil ansigtets hud opleve stress, så det er vigtigt at tænke gennem ikke kun korrekthed, men også hudpleje teknik ved hjælp af kosmetik. Stylister giver flere instruktioner:

 1. Til fedtet hud skal du bruge geler og lotioner, der indeholder egetræsbark eller te-træolie.
 2. For normal hud vil enhver form for kosmetik være egnet, hvilket giver en bedre lys sammensætning.
 3. Til tør hud skal du anvende cremer eller hudbalsamme med værdifulde olier, E-vitamin og kamille.
 4. For følsom hud betyder passende allergivenlig middel i form af balsam, geler og lotioner.
 5. Efter hver barbering skal huden skylles med køligt vand, der fugter med et papirhåndklæde.

Anvend kosmetik skal massere lysarm bevægelser. Det er bedre at udføre proceduren om morgenen, når huden hviler. Hvis huden udsættes for regelmæssige irritationer, er det bedre at barbere sig før sengetid for at give tid til tilpasning.

konklusion

Skæg og skæges barberingsteknik skal fuldt ud overholde anbefalinger og krav fra specialister, da dette vil undgå irritation, betændelse, indgroede hår og hudtrauma. Barbering er vigtigt at vælge høj kvalitet og brugervenlig kosmetik samt pålidelige og sikre værktøjer. Det er nødvendigt at give hvile til huden mellem procedurerne, derfor er det muligt at skifte til at bruge maskinen og elektriske barbermaskiner eller skrivemaskiner. Kun omhu, der fuldt ud opfylder ovenstående krav, vil hjælpe en mand med at opretholde en sund hud og børster.

Hvordan barberer man?

Hver fyr kommer dagen, da hans ansigt er overgroet med hårfluffer. Dette er et signal om, at drengen bliver en mand og tiden til at tage barbermaskinen op. Problemet er, at det første forsøg på at slippe af med uønsket hår er normalt ledsaget af udskæringer, rødme af huden og rester af klogt skjult stubbe i alle dele af ansigtet. Værre, mange mænd barberer den forkerte vej gennem hele livet og står konstant over for de samme problemer som drenge i 14 år. Selv efter en tusind procedure, ved de fleste mænd ikke, hvordan man barberer ordentligt uden at forårsage irritation og uden at føle ubehag. Det er på tide at fortælle dig, hvordan man barberer ordentligt og gør denne proces fra angst til glæde.

Foto: Økse til sjov, gentag det ikke hjemme!

Korrekt at vælge en maskine, hudplejeprodukter og følge alle de tips og anbefalinger, selv den første barbering bliver til en behagelig behagelig procedure. Men med en lille indsats kan du gøre processen til en behagelig daglig brug. Blødende slid, vandige blærer, irriterede røde områder - dette kan ikke engang mærkes, hvis du behandler proceduren ansvarligt. Efter at have forsøgt at sætte vores anbefalinger i praksis for første gang, kan du senere barbere et skæg eller et mustache om fem minutter.

Maskinselektion

Et par ord om valget af maskinen. Til salg et bredt udvalg af udstyr til barbering, vælg selv den bedste løsning. Hvis børsterne er bløde og sparsomme, skal du bruge engangsmaskiner. Hårdt og tæt ansigtshår kræver meget arbejde, køb en bedre maskine med et par blader af et populært mærke. De vil perfekt klare børsterne, tage mindre tid, hvilket vil have en gavnlig virkning på din hud.

Sådan barberes med en barbermaskine: trinvise instruktioner

Lyt ikke efter råd fra venner, hvor de pålægger dig at bevæge sig mod hårets vækst - det fremkalder puder, især på ung hud.

Barbering, som enhver kosmetisk procedure kræver omhyggelig forberedelse og streng overholdelse af reglerne. Gør det første gang? Prøv at bestemme i hvilken retning at flytte maskinen. Det er meget vigtigt at studere retningen af ​​hårvækst. Mange begår at fejre med en maskinblad "mod ulden." Dette vil ikke forbedre kvaliteten af ​​barbering, og i de fleste tilfælde vil det føre til acne, rødme og kløe. Efter at have brugt en hånd på en 3-dages børstehår, er det muligt at forstå, hvor hårene stræber efter. Se nærmere på, hårvækst er anderledes afhængigt af hudens område. På kinderne vokser håret ned og nærmer sig kindbenet retninger i forskellige retninger. En hage og ligner en tæt skov. Barbering skal strengt efter hårvækst. Du skal ikke bekymre sig om renheden af ​​processen. Næste dag vil hårene under alle omstændigheder bryde igennem til viljen, uanset retningen af ​​barberingen. Opfinde ikke en cykel og opfinde ikke andre måder at barbere på - alt er allerede gjort.

 1. Det første skridt er at forberede huden. Det bør ikke være tørt. Vask dit ansigt med varmt vand, tag din shower gel eller ideelt en speciel ansigtsvask gel. Hvis der ikke er nogen specielle midler i nærheden, er det tilstrækkeligt at vaske grundigt med varmt vand. Endnu bedre, start barberingen efter et varmt brusebad. Dette åbner porerne og gør processen sikrere.
 2. Før du fortsætter med direkte fjernelse af håret, skal du bruge skum til at gøre processen glat og behagelig. Du bør ikke spare på dig selv og tage den billigste cylinder med kemikalier i butikken. Det er bedst at vælge en gel eller skum til følsom hud, som perfekt skum og jævnt på ansigtet. Brug ikke sæbe eller brusebad ved barbering. Disse midler er meget tør hud og giver ikke den ønskede slip. For en perfekt glide mellem huden og bladet, en film skal danne, er denne effekt kun givet af specialiserede geler og skum.
 3. Begynd at barbere med kinderne. Hårene der er bløde og ofte sparsomme, det er nemt at fjerne dem med en skarp maskine. Fra kinderne går glat til hagen og overskæg, i det mindste barberer stubben på nakken. Glem ikke, at det er ønskeligt at køre en maskine kun til hårvækst, dvs. ned fra hagen. Så hårdere, men sikrere!
 4. Du bør ikke fortsætte arbejdet med amerikanske indianere til at fjerne hovedbunden og presse maskinen på huden med al styrke. Moderne maskiner gentager lindringen af ​​de fleste mænds ansigt og håndter hurtigt alle hårene. Yderligere anvendelse af kraft forværrer ofte kun barbermaskinens arbejde. Derudover lemlæstede. Hvis det ser ud til at maskinen ikke klarer sig godt med sit arbejde, så er den rigtige beslutning måske at købe en ny. Engangsmaskiner ændres bedst efter to eller tre anvendelser. Det er endnu bedre at se på de hævede modeller med ekstra elastikbånd, rammer og kanter. Jo flere blade, jo bedre.
 5. Efter en eller to bevægelser skal vaske maskinen fra hårets rester. Dette fjerner vegetationsrenseren, og blader tilstoppet med hår vil ikke skade ansigtets hud. Hvis de ikke er hårde, er det bedre at skylle i koldt vand, så bliver barberingsprocessen mere behagelig. Ellers skal du skylle under en varm strøm for at holde dit hår dampet.
 6. På vanskelige steder er det nødvendigt at gå flere gange med ekstra skumapplikation. Hudspænding vil også hjælpe. For eksempel er området for Adams æble et stort problem for alle. Det er bedre at vippe hovedet til siden og langsomt gå på huden på nakken. Processen vil finde sted uden skade, og håret forbliver ikke. Nogle har problemer under overskæg fjernelse. Det er nødvendigt at stramme overlæben på forkanten og langsomt styre maskinen i en lille vinkel. Derefter vil proceduren være grundigt og smertefrit.
 7. Barbering var sikker, der var ingen blodige pletter - stilhed og nåde. Men proceduren er ikke overstået endnu. Du skal grundigt vaske med varmt vand, sørg for, at der ikke er intakte områder og anvende en særlig efterskærmning. Köln er bedre at bruge, da det kun tørrer huden. Derefter skal du vaske med koldt vand for endelig at lukke ansigernes porer. Rådgivning er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen, før du går til de beskidte, støvede gader.

Selvom barbergel er dyrere, kræver det en signifikant mindre mængde for en barbering. Derved køber dyrere balon - du sparer i et langt tidsinterval.

Drengens første barbering

Teenagere bekymrer sig om spørgsmålet om hvor mange år du kan begynde at barbere, fordi den ubehagelige fluffede vegetation bliver en årsag til latterliggørelse. I dette tilfælde er der ingen nøjagtig dato - det kan gøres selv om 14 år. Hver organisme er individuel, ansigtshår eller ret fluff, begynder at vokse i hver dreng på sin egen måde.

Nogle gange er unge fyre flov over at snakke om kropsændringer med seniorer. Vi er nødt til at få erfaring, nogle gange desværre slutter med nedskæringer i ansigtet. Første gang er det bedre at bruge de generelle regler for barbering.

Det er bedre at dyrke et moderigtigt skæg og opfinde outlandish tegninger i en alder af 18 år, når ansigtshår får en vis stivhed og form. For første gang var ikke ledsaget af blodige pletter og acne, er det nok at følge instruktionerne ovenfor, og spørgsmålet om, hvordan man barberer, forsvinder i sig selv. Det er ikke nødvendigt at købe med geler, lotioner, sæbe og dyre maskiner. I en alder af 14 år er håret ikke så hårdt, og kræver derfor ikke en så forsigtig tilgang.

Hvis du er en 14-årig dreng og stadig tænkt: at barbere eller ikke at barbere et overskæg. Shave! Teenage fluff tilføjer ikke nogen storhed, men forværrer kun udseendet. Ikke en mulighed for at gå i gymnasiet med fluffy under næsen.

Hvad er nødvendigt for den første barbering?

For at barbere pistolen under næsen vil være nok nok engangsmaskine, har du nok af det i flere måneder.

 • enkeltbrud eller flerbladet barbermaskine;
 • Balon gel eller skum til følsom hud;
 • efter barberingsplejeprodukt.

Da drengens hud er øm og sårbar, er det værd at påføre meget skum og barbere håret uden at trykke på maskinen.

Hudpleje før og efter barbering

Mange tror fejlagtigt, at kun kvinder plejer at passe på deres hud. Derfor er vi tilfredse med dampning af ansigtet før barbering ved hjælp af varmt vand, hvorefter de sæber det med sæbe. Vi kan trygt sige, at de ikke ved, hvordan man barberer.

Hvis du har en tyk stiv børste, skal du kun overdådigt skumme dit ansigt generøst. For at gøre dette skal du simpelthen vaske med varmt vand i et par minutter og blut efter et håndklæde og påfør derefter skummet.

Hvis du bruger specielle midler til at blødgøre børsterne, må du ikke spare, men købe en dyr creme eller barberskum. Billige muligheder vil forårsage allergier eller fremkalde irritation. I tilfælde af ubehagelige symptomer ændrer du lægemidlet. Et dyrt stof vil hjælpe bladene glide lettere.

Det sker ofte, at en mand fra første gang ikke kunne fjerne al vegetation, og sparsomme hår stikker ud i forskellige retninger, slet ikke glædeligt øjet. Lad være med at være doven, anvend barberingsprodukter igen, og maskinér dette område mere grundigt. Det er bedre at bruge mere tid end at gå med børsteharpiksrester.

Efter barberingen skal der påføres en speciel efterskæringsgel med massearbejder. Det hjælper med at fugtige huden, lukke porerne, desinficere og lindre irritation. Også her skal du ikke være nærig - din grådighed vil medføre ubehagelige konsekvenser for dit ansigt.

Sådan barberes et skæg: instruktioner og anbefalinger

Har det været 2-3 uger siden den sidste barberingsprocedure og et anstændigt skæg dannet? Hvordan barberes et skæg, hvis huden under tykt hår ikke længere er synlig? Bare følg de enkle tips.

Hvis du ikke er sikker på dine evner og er bange for at skade dig selv, skal du kontakte de første par gange i frisørsaloner, hvor du vil blive omhyggeligt og professionelt hjulpet med at bringe et skæg i orden. Bare kontroller renheden af ​​de værktøjer, som mesteren bruger. Bedre endnu, tag din egen maskine med et par dyser for at være sikker på, at proceduren er ren.

Nogle mænd foretrækker at bære et stilfuldt smukt skæg. Nogle gange hjælper det sig med at skjule fejlene i ansigtet. En professionel mester vælger den rigtige mulighed for dig. For dem, der foretrækker at skabe sådan skønhed på deres eget ansigt, vil specielle maskiner til skægberøring hjælpe.

For at opnå en vis effekt bør du studere formen på læberne, især kindbenene og hagen. Korrigering af mindre fejl ved hjælp af et skæg hjælper med til at gøre det til et ornament og ikke en smagfuld tendens af sæsonen. Vi må ikke glemme funktionerne i ansigtshår vækst. Gør et helt glat skæg, vil ikke fungere, hvis overskæget vokser dårligt, og der er ingen flokke af kindben og hage.

En person med et rundt ansigt skal vokse en goatee eller goatee. Med dårlig hårvækst i nogle områder kan du tage et eksempel fra kendte personligheder og bruge deres stil med at bære et skæg. Abraham Lincoln havde et tykt skæg på hans hage, da han ikke havde overskæg. Salvador Dali havde tværtimod en vidunderlig overskæg og bortskaffet anden vegetation til fordel for et usædvanligt udseende.

Foto: Hårklippet skæghåremaskine med eller uden vedhæftede filer.

For at skabe et smukt skæg kan du bruge en hårklipper på dit hoved. Særlige dyser udgør et skæg, barberer den ekstra længde. Med deres hjælp kan du selvstændigt arrangere den ønskede model på hagen.

Populære skæg modeller

 • børste - bare gå trimmeren over hele vegetationen, trimme længden til nogle få millimeter;
 • anker - hår forbliver langs hele hagen, og under læben er forbundet, efterlader kinder jævnt barberet. Du kan efterlade en tynd overskæg;
 • skipper - starter fra templerne og strækker sig til kæben. Moderne mænd gør smukke zigzags;
 • skærm - starter fra templerne og lukker helt hagen helt.

Hvis du udfører proceduren derhjemme, skal du bruge en speciel skæg trimmer og følge enkle tips:

 1. Du skal sørge for dit skæg hver dag, så det forbliver jævnt og glat.
 2. Vask dit hår med shampoo, inden du starter proceduren, så håret bliver blødt og smidigt;
 3. Under hårklippet er det bedre at holde maskinen i en lille vinkel og bevæge sig over ansigtet;
 4. Brug ikke en trimmer rundt om halsen. Det er bedre at ty til hjælp fra en konventionel maskine.

Forsig ikke de nyttige råd om, hvordan du barberer ordentligt, enten ved 14 eller 50 år, og dit ansigt vil altid se smukt ud. Der er ingen forskel, det er glat, barberet eller med et pænt lille skæg. Pas på dig selv, gør barbering en behagelig vane og føle dig som en ægte mand.

10 tips om barbering

Meget ofte oplever mænd vanskeligheder og frygt for at barbere deres ansigter og nakke. Svær lindring, den fremspringende Adam, virkelig tilføjer problemer og kræver en vis færdighed for at undgå skade og lære at barbere.

Nogle, som følge af overdreven forsigtighed, er efterladt barberet hud. Nogen er bekymret for rødme, smerter fra nedskæringer, indgroet hår. Alt dette kan skyldes den forkerte tilgang til barbering.

I denne artikel vil vi fortælle 10 tips om, hvordan man korrekt barberer en mand og undgå udskæringer, rødme af huden og andre irritationer forårsaget af barbermaskine.

Rådets nummer 1. Brug barberingshjælp

Nogle producenter hævder at du kan barbere dit ansigt og hals uden at bruge skum eller barbergel. Tag ikke deres ord til det. Ja, de bruger en slags sæbestrimmel til at blødgøre barberingen, men det erstatter ikke en fyldig barberingsgel / skum. Sørg derfor for at bruge barberskum.

Brug barberkrem eller gel

Rådets nummer 2. At studere retningen af ​​hårvækst

Håret på dit ansigt kan vokse i forskellige retninger. Hårpærer placeret på den ene side af ansigtet eller halsen kan endda arrangeres i en cirkel. Forståelse af retningen af ​​hårvækst er det første skridt til en ordentlig barbering.

Den nemmeste måde at bestemme retningen for hårvækst er at holde fingeren over en 2-3 dag børstehår. Hvis børsterne ridse fingeren - du fører mod hårets vækst. Hvis fingeren går glat - du får hårvækst. Du kan endda tegne et "hårvækstkort" på papir, hvis det bliver lettere for dig at huske dette. Retning afbildet af pile på begge sider af ansigtet.

Barbering er nødvendig i retning af hårvækst. Vær ligeglad! Dette er hovedreglen for barbering.

Undersøg retningen af ​​hårvæksten

Rådets nummer 3. Barbering forberedelse

Korrekt forberedelse af huden overses ofte. Som regel skyller mændene ansigtet, hagen, men de kan for eksempel glemme halsen. Glem ikke at skylle hele ansigt og hals med varmt vand. Skyl grundigt af snavs. Det er endnu bedre, hvis du damper din hud under et varmt brusebad eller et varmt håndklæde placeret på dit ansigt og hals i 2-3 minutter. Porerne således åbne og barberes bliver både lettere og sikrere.

Skyl dit ansigt, hage og nakke

Rådets nummer 4. Ansigtsbehandling med olie

Hvis du har en meget følsom hud, vil det medføre en lille mængde barberolie, som reducerer irritation. En tynd film vil ikke tillade bladet at røre ved huden, og du kan nemt gå gennem vanskelige områder.

Du kan købe olie til barbering i vores online butik Bowandtie Shop Gallery.

Gør dette: vask dit ansigt -> påfør olie -> påfør barberkrem.

Behandl ansigtets ansigt med olie

Rådets nummer 5. Brug koldt vand til barbering

Efter at have forberedt ansigtet og dampet huden, skal du forsøge at barbere og skylle maskinen med koldt vand. Da det ikke er mærkeligt, bemærker mange mennesker et fald i irritation og risikoen for at skære ansigt og nakke.

Brug koldt vand til barbering

Rådets nummer 6. Brug en "special" barbermaskin

Ved ordet "special" menes en barbermaskine med blødgøringsstrimler og et stort antal blade (fra 3 stk.). De kaldes undertiden "sikkerhedsskrabere" til barbering. Faktisk sørgede fabrikanten af ​​maskinerne for, at man med skarpt kendskab til barbering ikke kunne få ondt eller skære sig selv, endda barberer hårvækst (som annonceret). Produktionen anvender højkvalitets skarpe blade placeret i en vis vinkel, således at kanten af ​​bladet ikke rager ud stærkt og gør ikke ondt i ansigtet.

Brug en multi-blade barbermaskin

Rådets nummer 7. Træk nogle svært tilgængelige hud

På nogle steder er barbering meget svært, selv ved at bruge alle mulige blødgøringsmidler. For eksempel er Kadyk-regionen et meget komplekst område. Forsøg at flytte huden væk eller trække den for at flytte dit hoved frem eller tilbage. Kortere razorbevægelser vil også medvirke til forsigtigt barbering af et komplekst område.

Træk nogle svært tilgængelige hud

Rådets nummer 8. Gør ikke stor indsats.

Tryk ikke på barbermaskinen, når du barberer. Barbering skal roen og uden anstrengelse. Hvis det ondskabsfulde hår ikke barberer, prøv en lille ændring i barbermaskinens retning.

Gør ikke stor indsats, ellers blive såret.

Rådets nummer 9. Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Når du er færdig med barberingen, skyll ansigtet og halsen grundigt med varmt vand (før påføring efter efterskæringen). Dette giver dig mulighed for at slippe af med barberskum og partikler af barberet hår.

Efter anvendelse af aftershave anbefales det at skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke ansigts- og nakkeporerne. Dette er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen og derefter køre gennem den støvede by.

Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Rådets nummer 10. Overdrive det ikke.

Lad os se det. Mange mennesker undlader at rake deres ansigt og hals perfekt selv efter mange års træning. Det er klart, at huden ikke bliver som en baby, selvom du hælder alle barberingsprodukterne på dig. Prøv derfor ikke at skære dig selv og bringe dine færdigheder til et "tilfredsstillende" niveau, og jeg synes, det er ret nok til at se "præsentabel".

Så vi har gennemgået 10 tips om, hvordan man barberer en mand korrekt og undgå vanskeligheder inden barberingen. Selvfølgelig skal du følge alle de tip på en gang, ikke det værd. Eksperimenter. Overhold hvordan huden reagerer på en eller anden tilgang til barbering, og jeg er sikker på at du kan opnå gode resultater. Hvis du bliver træt af barbering hver morgen, kan du altid lære at dyrke et skæg.

Kan stadig vokse et skæg

Anbefal læsning

Forfatter og administrator af den mandlige stil blog BowTie.ru

Det viser sig, at barbering er en hel kunst)) Nu forstår jeg hvorfor jeg ofte bliver irriteret efter barbering...

Hvis du kun barberer i retning af hårvækst, vil barbering ikke være glat (i hvert fald for mig, men jeg tror ikke, at jeg er den eneste), så jeg barberer først for hårvækst og derefter imod. Det er da - hvis du barberer straks mod hårets vækst, bliver irritationen stærkere. Jeg barberer kun på hårets vækst, hvis udgangen er ubetydelig, og det behøver ikke at se på alle 100 for at give huden en hvile. Første gang jeg hører om barberolie og aldrig kom på tværs - skal du finde og prøve.

Før jeg begyndte at dyrke et skæg, undertiden gjorde jeg det samme som dig: først i retning af hårvækst, så mod. Sandt, ikke alle områder, men kun hvor hårene dukkede op.

Følgende hjælper mig meget. Efter påføring af skum eller gel på ansigtet holder jeg det på huden i ca. et minut før barbering, og så bliver det meget mere behageligt at barbere

Godt råd, tak;)

Sandelig, gel / skum blødgør hår og hud endnu mere!

Jeg barberer hele tiden kun mod hårvækst. Ellers skærer hårdt, især hvis håret er kort, skal du gå igennem flere gange, hvilket øger irritation og risiko for udskæring. Jeg barberer hver 2-3 dage, nogle gange mindre. Efter et varmt brusebad, fantastisk. I løbet af arbejdsugen om morgenen har du ikke travlt med et håndklæde, selv om rådene er gode. Hvis jeg på ferie ikke kan barbere i en uge, men min kone brummer, kan ikke lide. Så håret er længere og kan være først på hårets vækst og derefter mod. Han voksede kun et lille skæg som en ugift student som et forsøg, selv om det var mere sandsynligt en popricol og dovenskab. Om skylning af maskinen med koldt vand hørte ikke, jeg vil prøve. Nu bor jeg hos min kone i et privat hus, vandet i hanen er kun koldt. Jeg vasket mit ansigt med en kold, opvarmede vandet i barberingsskålen, spred det færdige skum med en lille børste og barberer mod væksten. Nu prøver jeg først at bare massere med en lille børste dyppet i varmt vand over ansigtet, hårene stiger og derefter skum. På steder, hvor jeg ikke straks barberer, passerer flere gange til en tilfredsstillende tilstand. Derefter vasket han med koldt vand og anbragte en lille smule creme / balsam efter barbering, jeg fjernede overskuddet med almindeligt toiletpapir, så jeg kunne være klar hurtigere og ikke vente, indtil cremen blev absorberet, selvfølgelig blev en lille fløde smidt væk. Jeg har heller ikke hørt om smørret, creme eller balsam efter barbering er nok, irritation er lille.

Hvad har vi? og vi har mak3 og den kombinerede fyuzhin. Så det er alt, hvad Fyuzhin har brug for at bruge geler eller cremer med alkohol skriver køling eller forfriskende. Og hvad med Mac3 uden alkohol. Læs omhyggeligt. Og behøver ikke aftershave. Han så noget sådan i Klive I, stejlt som han barberer ansigtet mod vækst eller måske vokser hans hår opad... fra bunden til toppen. Hvis nogen hjalp.. plus mig.

Sådan barberes maskinen korrekt

Menneskehedens historie har mange hundrede nyttige opfindelser, og en barbermaskine er en af ​​de mest bemærkelsesværdige. Det var han, der gjorde den moderne mand ud af den primitive mand, idet han havde reddet et ædelt ansigt fra fuldstændig ikke-ædle vegetation. Teknologi er en ting, og kunsten at bruge den er helt anderledes. I dag kan alle købe en moderne barbermaskine, men kun erfarne mennesker kan skære hår uden irritation og nedskæringer med en perfekt håndbevægelse, og derfor kan vi i dag finde ud af, hvordan du gør det korrekt med en barbermaskine, en maskine, en elektrisk barbermaskine for første gang uden problemer.

Barbering for første gangs maskine

For et halvt århundrede siden brugte mænd barberingsbørster og farlige blade, som kunne risikere at skylle hele ansigtet. I dag blev de erstattet af sikre maskiner og elektriske barbermaskiner, tilsyneladende perfekte. Gentagelsen af ​​facial konturer, skjulte blade og barbering uden skum og geler - disse slogans er fyldt med moderne reklame, men med nye enheder kom nye problemer: tør hud, irritation, afskæring af de øverste lag af hud og dermatitis.

I dag er valg af barbermaskine stadig et aktuelt problem, barberknivskarberne renser naturligvis huden af ​​vegetation, men sammen med håret fjerner de de øverste lag af huden, hvilket gør det til et gunstigt miljø for bakterielle infektioner. Den elektriske barbermaskin er en moderne højteknologisk gadget, men det kan ikke tage alle de korte hår, som som følge heraf vokser ubehageligt ind i huden. Derfor er kunstens barbering ikke noget fra fortiden, og det går videre fra far til søn, og vi vil lære at gøre det korrekt kl. 13, 14, 15, 16 år.

Måske hver forretningsmand, der ikke har mere end en halv time at lave morgenøvelse i dag, drømmer om en smidig, smertefri procedure. Det er ikke nok tid til at tage denne proces for alvorligt, og overdreven lidenskab vil føre til kamp "ar" på hagen. Efter at have husket flere enkle bevægelser og regler, vil du ikke i en dag kunne glæde din ledsager med glat hud og behageligt udseende. Alt, hvad der er brug for, er et ønske, en bevægelsesteknik, der føres til automatisme, og et par små mandlige hemmeligheder.

Rakningsteknik - trinvise instruktioner

 • Klargør huden for denne procedure. Før du bruger en barberkniv, skal du forsigtigt forberede den ønskede hud i ansigtet for skarpe knive. Vask dit ansigt med varmt vand og damp det lidt: dette vil blødgøre børsterne, hvilket minimerer ubehag i processen. Du kan lægge en lille fløde på kinderne, så huden bliver mindre følsom over for metal. Det er nødvendigt at fugte en lille frotté håndklæde i varmt vand og lade det køle lidt, ansigt på ansigtet i cirka tyve sekunder. Blød hud er bedre at barbere, bliver smidig, og hårsækkene er mere udsatte.
 • Vi behandler ansigtet med skum eller gel. Dette er nødvendigt for at skabe et sikkert lag mellem huden og bladene, hvorved kinderne beskyttes mod nedskæringer og mikroskader. Barberskum eller gel er presset ud og påført i en cirkulær bevægelse på ansigtet. Det er vigtigt, at hele overfladen af ​​huden er jævnt dækket af sammensætningen. Du kan bruge den gamle, men dagens populære metode - en klassisk barberingsbørste, hvorved gelen skummes godt og dækker alle dele af huden med den.
 • Forbered barbermaskinen. Den vigtigste regel er at aldrig bruge stumpklinger, de skærer håret hårdt og klæber til huden og fører ofte til irritationer og nedskæringer. Derfor skal engangsmaskiner kastes væk umiddelbart efter brug: De undlader ikke kun at producere den ønskede virkning, men samler også de patogene bakterier på deres overflade. Flere praktiske muligheder vil ændre bladene på genanvendelige barbermaskiner.
 • Vi starter med hårvækst. For ikke at skade ansigtets hud skal du begynde med kinderne på hagen. En let berøring er tilstrækkelig: i dette område er hårene bløde og afskåret, selv ved afstivede knive. En almindelig fejl hos mange mænd er at barbere sig mod hårdvækst, det irriterer huden: det bliver rødt, tørrer ud og små bumser vises på overfladen. Det antages, at en sådan proces vil gøre huden renere, men dette er kun berettiget i sidste fase, når du skal fjerne helt korte hår. Det er sikrere i vækst, men fjerner ikke håret over hele længden. For større effektivitet er det nødvendigt at strække huden lidt i retning af barbermaden, som om man løfter hår. Så du fanger blade af vegetation i den mest forskelligartede stilling, du kan finde et kompromis ved at lære at skære skæg og overskæg skråt. Så du vil dræbe med en barbermaskine "to fugle med en sten": forhindre irritation og gøre ansigtet perfekt glat.
 • Vask forsigtigt barbermaskinen gennem hvert pass. Det er nødvendigt, at under bladet ikke samler hår og rester fra gelen, hvilket forstyrrer en ren hygiejnisk procedure. Forbered en beholder med varmt, men ikke brændende vand på forhånd, hvor du vil skylle barbermaskinen efter hver passage af maskinen. Hvis dine børster er bløde, er det nok at dyppe bladet i ist vand: det bliver skarpere og skærer perfekt håret i bunden.
 • Barber halsen, hagen og overskæget. En af hovedreglerne er glathed af bevægelser, det er ikke nødvendigt at lægge pres på bladet eller skrabe huden med maskinen, som sandpapir, med al den maskuline indsats. Glatte håndbevægelser over ansigtet, knap rørende det. Så du vil kunne minimere metalkontakt med huden og undgå irritation, når du er færdig med kinderne, fortsæt fra nakken til hagen. Du kan slippe af hårdt indgroede hår ved forsigtigt at hente dem op med almindelige pincet og rage dem væk ved bunden. At trække dem er uønsket: du risikerer at løbe ind i irritation og sår, som regel vokser de hårdeste og tykkeste hår i hagen og overskægsområdet, så du skal først dyppe bladene i varmt vand i nogle få sekunder. Når du føler, at din hud er jævnt fugtet, kan du omhyggeligt begynde at barbere din overskæg over din overlæbe. Dette kræver den rigtige teknik: lidt skrå, med strakte hud.
 • Vi barberer på svært tilgængelige steder. Efter hovedskæringen er der altid hår på ansigtet, der er ikke mange af dem, men det gør dem mere mærkbare og smører det overordnede gode indtryk, så vær særlig opmærksom på deres fjernelse. Det er ikke nødvendigt at genanvende barberingsproduktet, for på den tid vil huden være godt forberedt, det er nok at vådte maskinen med lidt varmt vand. Først og fremmest prøv kanten af ​​bladet at gå på svært tilgængelige områder for hårvækst. Hvis dette mislykkes, kan du ændre vinklen og endnu mere pres, men du bør ikke gøre det med hele bladets overflade, for ikke at irritere den genudslettede hud. Rengjorte vanskeligt tilgængelige områder bør straks behandles med en særlig olie eller creme til hudpleje. Umiddelbart efter denne procedure skal du ikke gå ud i kulde eller under solen: huden er stadig for følsom overfor ydepåvirkninger. Så det er meget svært for hende at returnere balancen: Overfladen bliver enten overdrevet, eller det begynder at glinke med en olieagtig glans.
 • Berolige huden. Efter proceduren skal du vaske rester af skum med køligt vand. Det er køligt, fordi for lavt en temperatur vil irritere sårene og lukke ubehandlede porer - et godt miljø for fremtidig acne, anvendes en speciel lotion til nedskæringer. Virksomheden, farve, viskositet er ligegyldigt: det vigtigste er, at der ikke er alkohol i sammensætningen, det tørrer huden, gør den følsom for kulde og vind, berøver beskyttelsesbarrierer. Når ansigtet er tørt, kan du anvende en ikke-fedtet lyscreme, der beroliger irriterede områder. Du bør ikke behandle denne procedure uforsigtigt, ellers vil et glat, smukt barbert ansigt kun forblive en drøm. Ved første øjekast ser den beskrevne algoritme ud som et komplekst sæt regler, som er lette at glemme, det er det ikke. Hvis du tvinger dig til at gøre alt konsekvent og klart et par gange, vil en sikker barberingsprocedure hurtigt blive en vane og vil ikke tage mere end 10-15 minutter. Dette er det samme arbejde - bare ikke på andres projekt, men på din egen krop, og tilbagevenden er større, og fornemmelserne er mere behagelige. Nyd denne proces er usandsynligt at lykkes, men tilfredsstillelsen af ​​deres eget udseende er givet, den bedste belønning for dit arbejde vil beundre blik af unge kvindelige fans.

Sådan barberes med en straight razor Gillette video instruktion

Hemmeligheder på den rigtige barbermaskine

I denne proces er der mange nuancer, der kan gøre livet lettere eller tværtimod komplicere det og tvinger dig til at smide razors med vrede eller gå til en hudlæge, de skal huskes for at være fuldt udstyret på en ansvarlig dag:

 1. Skum og gel bør ikke indeholde sæbe komponenter: jo mindre produktet skum, desto bedre;
 2. Den ideelle frekvens - to gange om ugen: fra hyppige procedurer bliver håret svært, for sjældent - tykt og uartigt;
 3. Kogende vand og is før, under og efter denne procedure er kontraindiceret: de stærkt irriterer huden og bidrager til dannelsen af ​​acne;
 4. Den bedste tid er morgen, når hævelsen fra ansigtet allerede er gået i seng, og huden er ikke træt for dagen; om aftenen er huden for træt, så den vil se lidt rynket og alderen;
 5. Efter barbering er cremer påført kun efter fuldstændig tørring af huden, ellers vil hagen dækkes med bumser;
 6. Lotion anvendes først efter vask med koldt vand;
 7. Köln bruges kun som en sidste udvej: det har negativ indvirkning på huden efter proceduren;
 8. Følsom hud kræver udvælgelse af specielle olier anbefalet af hudlæger; fedte cremer og alkoholbaseret kosmetik bør udelukkes.

Hvordan man korrekt barberer mænd

konklusion

Til en sådan procedure kan huden i princippet ikke bruges. Det er altid stress, som dog er blevet en integreret del af en menneskes liv, men en lille fingerfærdighed og viden hjælper huden med at gøre den smuk for evigt og barbering - hvis ikke behagelig, så helt sikkert en smertefri og sikker procedure.

Sådan barberes

Den første oplevelse af våde barbermaskiner. Jeg kan huske ham godt, selv om mange år er gået. Ingen er hjemme, et badeværelse, et spejl, farens barbermaskine, lidt varmt vand hældes fra vandhanen, et stykke vaskevaske, en pensel. Jeg troede alt gik glat. Den dag blev husket som en "blodig søndag", men det var bestemt det værd. Min fars overraskede smil, der så virkningerne af den første barbering på mit ansigt... Men alt kunne have været gjort forskelligt.

Hvis du stadig er ung, og du kun skal føle det skarpe stål på dit ansigt for første gang, så læs det meget omhyggeligt. Det samme gælder dem, der hele sit liv foretrak elektriske barbermaskiner, men besluttede nu at blive bekendt med barbermaden.

Selvfølgelig har teknologien gået langt, og moderne jakker, shiki og lignende højkapslede ergonomiske maskiner med det ndeste antal blade er slet ikke det samme som en sovjetisk barbermaskine med udskiftelige dobbeltsidede blade "Sputnik".

Men på grund af uerfarenhed er det muligt at gøre ting med dem. Derudover er der andre aspekter af barbering, der er vigtige at overveje. Her er de syv mest almindelige fejl, som nybegyndere gør, når de rager vådt.

Scoret på forberedelsen af ​​huden

En meget almindelig fejl, især for dem, der går på en våde barbering med en elektrisk barbermaskine. Tror du, at når du tørrer dit ansigt med vand, før sæbe er nok? Absolut ikke.

Tør hud er fjenden for en behagelig barbering. Du skal bruge ca. tre minutter til den for-våde procedure.

Vandet skal være varmt, men ikke varmt. Du tager en fugtighedsgivende sæbe i ansigtet, og så forsigtigt og med arrangementet behandler du huden. Geler og kropsæber passer ikke - de tørrer huden. Forresten er forberedelsen af ​​nakken ikke mindre vigtig. Der er huden endnu mere øm.

Åh, fu, en anden særlig sæbe til den person, der skal købe. Hvad er jeg, pige? Nej, du er en bevidst mand, der bruger specialiserede midler til at opnå det bedste resultat.

Gemt på barberskum

Køb det billigste barberskum med rabat i butikken - det er ikke den bedste løsning. Vil du virkelig redde på dit ansigt? I sig selv er et sådant skum i en cylinder under tryk meget tør hud. For at udjævne effekten tilføjer producenten stoffer, som gør skummet til en slags smøremiddel. For at stabilisere hele kemiske anlægget er der en masse andre ingredienser tilgængelige, der ikke har nogen relation til barberingen selv, men er kun rettet mod at opretholde denne masse i sin oprindelige tilstand. Dækket med konserveringsmidler og stabilisatorer? Nå, held og lykke. I bedste fald sker der intet. I værste fald fange en allergisk reaktion.

Hvis du allerede køber skum eller gel i en ballon, så tag hypoallergen fra mere eller mindre kendte producenter. Det bedste valg er en særlig sæbe eller gel, der skummes og påføres ansigtet med en børste.

Mod uld

At begynde at barbere straks imod uld er næsten garanteret små, hyppige hvide hudformationer som blærer, forbrændinger eller acne. Barbering rent voksende hår søger en vej til frihed. Især på sart hud. Som en bonus er der rødme, kløe, brændende og forfærdeligt udseende. Har du brug for det?

Til at begynde med, lad os lave kartografi. Ja, faktisk skal vi lave et mentalt kort over retningen af ​​hårvækst på ansigtet. Det er let at bestemme retningen for vækst - vi barberer ikke i flere dage for at lade håret vokse, så strejk det i forskellige retninger. I hvilken retning er der ingen modstand, i den retning vokser håret. Tricket er, at væksten er forskellig for forskellige dele af ansigtet. Se selv. På kinderne ned. Jo tættere på kindbenene, jo mere tydeligt er vækstretningerne "delt" til bunden af ​​kæben og hagen. På selve hagen på alle rædsler. Under hagen vækst til ungdomsbadekaret. Alt dette skal overvejes og barberes ordentligt.

Vi begynder at barbere strengt efter hårvækst. Ikke rent nok? Åh, alligevel, i slutningen af ​​dagen kan du allerede mærke den nydannede stubbe.

Barbering er ikke at slippe af med ansigtshår, men reducerer dets længde.

På ansigtet vokser håret meget hurtigt. Okay, vil du stadig have noget renere? Derefter barberes vinkelret på væksten. Stadig lidt? Derefter barberes vinkelret i modsat retning. Det er nok, tro mig.

Tryk så, at det næsten tog af huden

Indianerne praktiserede fjender scalping, og mange uerfarne brugere af barbermaskiner forsøgte at fratage sig deres hud og gjorde en stor indsats for maskinen under barberingen. Hvorfor skubbe så hårdt? Tror det, at det bliver renere? Men hovedet med knive i en moderne maskine er designet til at glide langs de naturlige konturer af en persons ansigt. Hvis du trykker på hovedet i ansigtets hud, skaber du en forsænkning, bladets kontakt med overfladen ændres. Hårene forbliver længere, og huden modtager fuldstændig unødvendig unødvendig mekanisk skade.

Alle disse klokker og fløjter, som f.eks. En beskyttende ramme, gummibånd til forspænding af huden foran knivene samt udformningen af ​​det nøjagtige antal knive, kompenserer delvis for barberings personens overdrivelse, men det optimale resultat opnås uden nogen indsats fra personens side. Tryk ikke på maskinen på huden, det er bedre at skifte knive oftere.

Forkert vinkel

Denne fejl gælder både for moderne maskiner med et bevægeligt hoved og til monolitiske T-formede maskiner af det gamle design. Det er svært at vænne sig til den T-formede barberkniv, da det er nødvendigt at opretholde den korrekte position af maskinen i forhold til hudoverfladen hele tiden. Indledningsvis skal dækslet på det T-formede maskinehoved (under hvilket bladet) komme i kontakt med huden, men ikke lægge pres på det. Nu vippes maskinen, indtil bladet rører ved huden. Dette er den rigtige position.

At lære at opretholde og "føle" den rigtige vinkel er praksis og absolut koncentration nødvendig. Prøv at træne i stilhed.

Med moderne maskiner er alt det enklere og mere kompliceret på samme tid. Knivvinklen er fast, hvilket betyder at du er komfortabel og komfortabel, eller du skal skifte maskine / knive. Ingeniører kan ikke tage højde for hver persons egenskaber og derfor designe maskinen, så den passer til flertallet. Men du er ikke flertallet. Prøv at kigge efter producenten og modellen af ​​maskinen og knivene, hvorved ubehag og skader på huden ikke vil. En enkeltbladsmaskine er ikke så dyr.

At tørre

Der er sådanne ubelejlige steder på ansigtet (for eksempel hagen og i nærheden af ​​læbernes hjørner), der ikke er så let at barbere med høj kvalitet i ét pas. Fungerede ikke første gang? Påfør skummet på dette sted igen, før du berører bladet igen. At gå med en barbermaskine over et tørt område er et helvede, en rigtig tin, især for hud, der ikke er vant til sådanne procedurer. Lad dem være doven for at genpåføre skummet eller gelen. Fugt mindst med vand.

Ti gange et sted

Reklamehåndere siger til os: "Mindre bevægelser - mindre irritation." Dette er faktisk en grundlæggende sandhed. Med tilstrækkelig dygtighed kan du barbere, så maskinen ikke mere end én gang passerer hvert eneste punkt i ansigtet. Dette er højden af ​​færdigheder. I mellemtiden husk: kravle 10 gange på ét sted - den rigtige vej til irritation og hudskade. Moderne maskiner har 3-5 blade. Faktisk skraber du i huden allerede 3-5 gange. Dette er mere end nok.

Over tid kan nogle regler fraviges. Huden vil blive brugt og bliver mindre krævende under forberedelse og pleje. Erfaring giver dig mulighed for at barbere hurtigere, bogstaveligt talt på maskinen. Men husk, barbering ansigter er et ritual, vores privilegium. Ritual kan ikke udføres travlt. Mange får glæde af denne proces, og derfor gør barbering så behageligt og behageligt som muligt tilsyneladende en helt normal ide. Stræk glæden - barber ordentligt.

Hvad er karakteristisk for Elos hårfjerning, hvad det er, og hvordan denne metode kombinerer fordelene ved andre former for hårfjerning

Hvorfor er det bedre at barbere, inden du får fødsel, og hvordan man gør det selv