Hydroperit til blegning og lynhår - brugsanvisning

Nå må du selvfølgelig ikke male og misfarve. Personligt gjorde jeg dette (af mange grunde) som følger:

På hendes mørke blonde tykke hår tog længden af ​​hver skulder (lidt lavere) to pakker af hydroperit, hver på 10.

Sæt pakken af ​​hydroperit i midten af ​​et dobbelt notebookark og rul det med en rullestang mange gange, så tabletterne er pulveriserede, helst med pulver direkte i pakken, og skær derefter kanten først med den ene hånd for at ryste pulveret og derefter med den anden hånd og ryst pulveret i en keramisk kop / skål / skål Så er den anden pakke. Tilsæt varmt vand (ikke højere end kropstemperatur) skylles med pulveret og blandes grundigt, indtil det er helt opløst. Tilsæt shampoo / flydende sæbe / brusegel med omtrent det samme volumen som hydroperitopløsningen og bland godt og tilsæt en halv teskefuld flydende ammoniak (vandig ammoniakopløsning) lige før påføring på håret.

Smør huden langs hårlinjen ca. 5 cm bred med petroleumsgelé, skum hovedet med en blanding af shampoo og wrap med polyethylen. Hold på. Nå, jeg holdt på mit hår i cirka 40 minutter - det afhænger af hvilken hårlængde, tykkelse, struktur, hvilken grad af misfarvning du vil - generelt, empirisk. Skyl grundigt. Ja, du skal ikke vaske dit hoved på forhånd, det er gjort på snavset hår. At tynde kompositionens rødder er lavet flere gange mindre, der skal påføres med en tandbørste på hårets rødder, mindre tid opretholdes.

Hænder og fødder - smør i en time og vask af.

Hydroperit bruges kun i piller, væske virkede ikke over mig.

Hvordan er hårblegning med hydroperiod?

For at blegge hår derhjemme kan bruges en række midler - fra blide naturlige produkter og urter til farmaceutiske stoffer. Et af disse stoffer, hvis anvendelse du kan opnå præcisering af krøller er hydroponit - en forbindelse af hydrogenperoxid og urinstof.

Disse komponenter påvirker hårets naturlige pigment, ødelægger det, og derfor lyser strengene hurtigt. Du kan købe stoffet uden problemer i et apotek - det sælges i form af tabletter og koster kun pennies. Sådan lyser du håret med en normal hydroperiode derhjemme - læs nyttige oplysninger i de følgende afsnit.

Nyttige oplysninger om hydropladen

Hydrogenperoxid og carbamidopløsning - et farmaceutisk produkt beregnet til antiseptisk behandling af forskellige skader på huden, kan anvendes som et desinfektionsmiddel til forskellige gynækologiske infektioner og infektiøse læsioner i halsen og strubehovedet. På grund af dets egenskaber til at lette og endda fjerne hår, bruges stoffet ofte i kosmetiske procedurer.

Hydroperit kan lette hovedbunden, grim og for mørk vegetation på hænder og fødder, ved hjælp af en opløsning af hydrogen og urinstof, fjern uønskede hår over læben.

Der er praktisk taget ingen kontraindikationer for brugen af ​​stoffet. Afklaring af krøllene med hydroperit er umuligt kun med individuel intolerance over for stoffet. Men når du arbejder med dette værktøj, skal du følge visse regler, ellers risikerer du alvorlig skade på dit eget hårs sundhed.

Regler for brug af hydroperit i proceduren for hjemme blegning

Husk det vigtigste - det er umuligt at bruge hydroperit opløsning for ofte til at blege sundt hår. Den aktive ingrediens i lægemidlet - hydrogenperoxid påvirker hårets struktur - ødelægger det og beskadiger hårløgene.

Ved arbejde med dette stof anbefales det også at overholde følgende regler:

 • Før lette hår med hydroperit skal hovedets dermis i hårlinjen behandles med en tyk fløde for at forhindre muligheden for alvorlige epithelialforbrændinger;
 • Når du arbejder med et stof, skal du forsøge at holde det ude af syne. Hvis imidlertid denne ulejlighed er sket - vask øjnene med rigelige mængder køligt vand;
 • Hvis du ikke ønsker at misfarve krøllerne, men kun for at glanse over nogle tråde - håret skal behandles i en afstand på ca. en centimeter fra roden og øge tiden for eksponering for stoffet med ca. en kvart time.

For at klare håret med stoffet så sikkert som muligt - før proceduren, skal du sørge for at teste for muligheden for en allergisk reaktion. Dette hjemmelavede lysværktøj er ikke egnet til kvinder, hvis hår er tilbøjeligt til øget tørhed eller brølhed. Ejerne af overfølsom hud bør også opgive lynproceduren med en hydroperitisk opløsning.

Hvordan man korrekt oplyser normalt hår derhjemme?

Teknologien til afklaring af krøller med en hydroperitisk opløsning

Hvis du aldrig har arbejdet med dette stof og ikke har brugt det til kosmetiske formål, så er det første spørgsmål, der opstår før dig, spørgsmålet om, hvordan og i hvilke proportioner, fortyndet hydroponisk til lynhår.

Lad os fortælle om alt i orden:

 • For ikke at brænde krøller skal du få en hydroperitisk opløsning med en koncentration på ikke over 15%
 • For at gøre blandingen skal du tage to tabletter af stoffet og fortolke dem i et fint homogent pulver i en glasskål. Kapaciteten kan også være plastik eller porcelæn, men under ingen omstændigheder metal! For at undgå mulige hudforbrændinger - beskytt dine hænder med gummihandsker;
 • Til knuste tabletter af stof tilsættes nøjagtigt to milliliter ammoniak og en lille (halv stor kasket) af naturlig shampoo. Ingredienser omrøres med en træspatel, og hvis du bemærker at massen viser sig at være flydende, skal du tilføje lidt almindeligt mel i det;
 • Før du behandler dit hår med en hydroperitisk masse, skal du vaske dit hår. På rene hår er skalaerne afsløret, og løsningen i dem vil trænge igennem bedre. Påfør blandingen i håret og forsøge at forhindre, at det falder i hovedbunden. Hold blandingen på krøllerne højst fem minutter - mere end eksponeringsbetingelserne er fyldt med brændende hår. Derefter skal massen vaskes af krøllerne med masser af køligt vand og derudover fluffer spidserne med næringsrig vegetabilsk olie.

Resultatet af afklaring med en opløsning af hydroperit afhænger af hårets indledende farve. Hvis håret er for mørkt - skal proceduren gentages flere gange, indtil det ønskede resultat opnås. Nogle gange giver en vandig blanding grimme yellowness på håret. Denne yellowness kan skjules ved at male dem med et farvestof uden ammoniak i sammensætningen.

Hvordan gemmer misfarvning?

Det er allerede nævnt, at det ofte er umuligt at anvende hydroperitblandinger til blegning af hår, og derfor er det vigtigt at kende de grundlæggende regler for pasning af hår efter proceduren, hvilket vil hjælpe dig med at opretholde en attraktiv skygge længere.

Det er tilrådeligt at bruge speciel kosmetik til farvet hår, nemlig de linjer med pleje, der er skabt for blondiner efter begivenhederne på lynnedslag i 14-20 dage. Denne kosmetik hjælper dig med at holde en lys skygge og give dine krøller en smuk glans.

Du skal gå ind i dit arsenal af kosmetik til pleje af hår, nærende masker og olier, der vil hjælpe dit hår, genoprette mere aktivt efter udsættelse for en aggressiv løsning, samt returnere en glat og sund glans.

Også, før du lyser dit hår med en hydroperiode, overvej følgende. En gang om ugen er det tilrådeligt at lave en ret maske til de afklarede tråde. Hvis du køber en maskesammensætning i butikken, skal du være opmærksom på forekomsten af ​​aminosyrer, ceramider, keratin. Disse ingredienser vil være særligt nyttige til dehydrerede blegede krøller.

For at holde en kold eller asy skygge af blond på tråde - brug hver anden uge brug tonics og farveværktøjer.

Disse tonics har normalt en let lilla eller blå farvetone og skaber en smuk iset skygge, når de farver krøller.

De misfarvede låse bør helst blive udsat for varme så lidt som muligt. Men hvis du stadig ikke kan opgive hårtørret, stryge eller krølle, skal du forarbejde strengene med termiske beskyttere til styling.

Hvis du har udført proceduren for afklaring i sommer eller efterår - skal hårpleje nødvendigvis omfatte kosmetik med solcreme filtre. Dine krøller svækkes ved udsættelse for et aggressivt lysende middel, og derfor er det vigtigt at beskytte dem mod skadelig ultraviolet stråling.

Når du besøger saunaen eller swimmingpoolen - skjul strengene under en badehætte eller for tæthed behandle med vegetabilske olier (jojoba, burdock), fordi klor i vandets sammensætning kan give en grim grøn reflux på de blegede krøller.

Lad dine krøller glæde dig med deres fremragende helbred og elegante udseende!

Hvordan man bruger hydroperit til at lette håret

Med udviklingen af ​​moderne kosmetikindustrien, blegning af hår med hydroperit, snarere loyalitet over for traditioner end nødvendighed. Men vi vil alligevel forstå funktionerne i denne teknologi for blegning og overveje alle fordele og ulemper ved denne kosmetiske procedure.

Lys hvidhed opnås ikke umiddelbart

Glemt Grandma's Opskrifter eller Hydroperier

Almindelig folie hjælper med at beskytte huden.

Dette lægemiddel sælges på ethvert apotek i form af tabletter (1,5 g), seks eller otte stykker.

Sammensætningen indbefatter hydrogenperoxid og urinstof.

 • Hydrogenperoxid har tendens til at ændre strukturen og ødelægge farvepigmentet.
 • Urea fremmer bedre penetration af peroxid i hårstrukturen.

Hvis vi taler om fordelene ved sådan farvning eller misfarvning, er det under stor tvivl. Selvfølgelig, i de dage, hvor der var et stort udvalg af hårfarver og butikkerne kunne kun finde "Henna" eller "Basma" gidroperit var uundværlig (se også artiklen "hårmaske med vodka: anbefalinger til produktion og ansøgning ").

Billedet viser sammensætningen på rødderne

I det enogtyvende århundrede er lynhår med hydroperiode og ammoniak derhjemme mere sandsynligt en hyldest til tradition end et presserende behov. Og alligevel lærer vi opskriften til denne mystiske sammensætning, som vil gøre vores krøller til snehvidt, nogle gange er der en anden effekt (lyst rødt hår), men mere på det nedenfor.

Er interessant. For tredive år siden havde befolkningen endda udtrykket "hydroperitisk blondine", som fastslog den offentlige mening om en fed fashionista.

Fremstilling af sammensætningen

Blandingen skal have en cremeagtig konsistens.

Hvis du stadig har brug for at tænde håret hårdt, fremstilles sammensætningen som følger:

 • To tabletter af hydroperitol slibes forsigtigt til en tilstand af pulver, tilsættes to ampuller ammoniak og to spiseskefulde neutrale shampoo (bedre til børn). Bland grundigt.

Er vigtigt. Bland kun blandingen i keramiske, glas- eller plastskål. Dette krav gælder for kamme: brugt træ eller plast.

Vi bruger kun keramik og plast til blanding af farvestoffet.

 • Før du tænder håret med en hydropermit, skal du ikke vaske dit hoved i mindst en dag. Fedt vil forhindre hudskade;
 • At anvende struktur på tørt uvasket hår og for at opretholde fem til ti minutter afhængigt af ønsket effekt. Skyl grundigt med varmt vand;
 • Gentag proceduren efter 2 til 3 dage, hvis effekten ikke er tilfredsstillende.

Er vigtigt. Forskellige strukturer kan give en fuldstændig uventet reaktion på farvningen af ​​hydroperit. Nogle gange viser det sig lyse rød eller gulerod farve, og noget hår giver endog en grønlig farvetone.

Misfarvning af kropshår

Glat og attraktivt

I forbindelse med en uventet reaktion bruges sådanne forbindelser oftest til at misfarve unødvendigt dække på arme og ben, såvel som under armene. Huden i disse områder af kroppen er ikke så følsom, så proceduren er mindre stressende for kroppen. Denne kosmetiske procedure kan udføres med egne hænder, hjemme (læs også artiklen "Gurkemeje til hår - naturlig epilering fra indiske prinsesser").

Ændringer i struktur og fuldstændig misfarvning kan opnås. Selvfølgelig helt fjerne uønsket hår virker ikke, men de bliver mindre synlige på kroppen.

Meget vigtigt. Kontroller for en allergisk reaktion. For at gøre dette skal blandingen anvendes i femten minutter på huden bag øret eller på bagsiden af ​​hånden - hvis der ikke er rødme og kløe, kan misfarvning udføres.

Efter blegning skal huden smøres med en fed creme uden duftstoffer og farvepigmenter. Ideel baby creme, hvis pris er lille. Enhver anden creme kan også give en uforudsigelig kemisk reaktion på misfarvning.

Er vigtigt. Påfør sammensætningen for blegning af hår over læbeinstruktionen, anbefales ikke. Du kan brænde huden, som i læderområdet er huden den mest følsomme.

Tips til brug af hydroperit

Affaldsharircuts og farver skelnes af unaturlig vægt.

Før du farger hår med en hydroperiode og minimerer stresspåvirkningen på kroppen, foreslår vi at studere folks tips om dette emne:

 • Mel kan tilsættes til sammensætningen, det er et naturligt fortykningsmiddel, der ikke tillader blandingen at strømme ned i nakken og ansigtet, når det påføres og forhindrer forbrændinger;
 • Før farvning bliver hovedbunden smurt med en fed fløde, som også forhindrer en forbrænding;
 • Til tyndt hår skal du anvende en sammensætning på tre procent og til hårdt hår - en fem procent koncentreret. Eksempel - 1 tablet per ml væske - 30% opløsning;

Vintage er populær igen

Er interessant. Hydroperit hårlæt giver en vedvarende, og endda lindrer skæl, da det fuldstændigt desinficerer huden og eliminerer det fra svampen.

 • Ashy skygge giver bouillon persille rod;
 • Dækning af krøllerne under farvning med plastikhætte er umuligt - du kan få meget alvorlige forbrændinger, op til tab;
 • Før du misfarver hår med hydroperiod, udfør et kursus af nærende masker wraps baseret på burdock, linfrø eller majsolie med tilsætning af æggeblomme og honning. Dette vil reducere stress-effekten af ​​misfarvning;

Er vigtigt. Alle procedurer skal udføres med handsker, tøj skal dækkes, da blandingen fuldstændig misfarger ikke kun håret, men også stoffet.

Professionelle tips

Det sker og ubehageligt resultat

For at få det perfekte hvide hår skal du gå gennem seks faser af blonding:

 • Lys rød;
 • Rødlig orange
 • Bright orange;
 • Orange og halmgult;
 • Gylden gul;
 • Gul.

For en så lang proces derhjemme er det vigtigt at være tålmodig. Forskellige uforudsigelige hårreaktioner opstår, når sammensætningen bremses. Blandingen begynder at påvirke ikke pigmentet, men hårets akselpartikel. I dette tilfælde skal blandingen hurtigt vaskes af med varmt vand og lægge en ny.

konklusion

Der er mange moderne alternativer til denne stressfulde metode til lynhår.

Med et stort udvalg af professionelle hårfarvestof og en række opskrifter til national lightning baseret på naturlige ingredienser (honning, kamille, kefir), ville det være en professionel kemiker at lette hårets hoved med hydraulisk garn. Vi håber, at videoen i denne artikel vil hjælpe dig med at erhverve den ønskede krøllekurve korrekt og uden risiko (se også artiklen "Burdock for hair: healing properties and their use").

Hydroperit til blegning af hår - snehvide krøller derhjemme

Hvis du beslutter at lette håret på hovedet uden at besøge salonen og billigt, så prøv at bruge hydroponic til at blegge håret. Denne enkle opskrift er en af ​​de budgetmæssige og tidstestede valgmuligheder. Det er nok at vælge de rigtige proportioner, ikke at bryde teknologien og vælge en effektiv pleje efter proceduren.

Hvad er hydroponisk

Hydroperit - et stof med antiseptiske egenskaber i form af tabletter eller pulver. På håret kommer den aktive komponent ind i en oxidativ reaktion med luft, hvilket resulterer i, at hårpigmentet er neutraliseret. Jo længere sammensætningen er på krøllerne, desto mere pigment neutraliseres det. Det er på grund af disse egenskaber, at mange piger bruger til at vælge hårbelysning med hydroperiod.

Lægemidlet kan findes i et apotek eller bestilles online. Prisen på en pakke på 8 tabletter varierer fra 15 til 45 rubler.

Sammensætningen af ​​lægemidlet

Nogle gange forveksler de begrebet "hydroperit" og "hydrogenperoxid". Dette skyldes, at peroxid er en integreret del af hydroperit (ca. 35%). Det vil sige, det er en forbindelse af urinstof og peroxid. Det er interaktionen mellem disse komponenter giver det ønskede resultat.

Gidroperit - ikke en magisk pille. Han vil ikke være i stand til at lette de sorte krøller til blomsternes tilstand. Det maksimale resultat er afklaring med 2-3 toner. Sorte tråde bliver mørk kastanje, brunhåret - lysebrun, let hvede farve vil få blonder af blond. Der vil ikke være nogen effekt på røde krøller, læs hvordan man lyser rødt hår.

Sikkerhedsforanstaltninger

Der er ingen specielle kontraindikationer for hydroponiske. Det anbefales ikke at bruge under graviditet, laktation, samt overfølsomhed. Lægemidlet bør altid anvendes med forsigtighed hos personer, der er tilbøjelige til allergi. Kløe, brændende, ubehag - tydelige tegn på, at brugen af ​​lægemidlet bør stoppe.

Tip! Før brug er det bedre at lave en allergitest. For at gøre dette skal en lille mængde af blandingen påføres håndens hud på ydersiden af ​​albuen. Hvis der er irritationer fra ansøgningen, skal opgives.

Hjem brug

Lad os se på, hvordan man lettere håret med hydroperiod hjemme. Pigen, der valgte hydroponic til at blegge hår på grund af lave priser, og proceduren vil helt sikkert gerne udføre sig selv alene. Teknologien er ret simpel. Nok til at forberede den kemiske sammensætning i nøje overensstemmelse med proportionerne, læg den først ved rødderne og derefter langs hele længden. Vask af efter at have opnået det ønskede resultat.

Det er bedre at begynde at anvende løsningen fra bagsiden af ​​hovedet, for i templerne er trådene tyndere og lettere, deres farve vil forekomme hurtigere.

Fugtigt hår ser mørkere ud end tørt, så du skal vaske af sammensætningen uden at vente på platinskyggen. Skyl strengene under rindende vand i ca. 10 minutter, fortsæt med shampooing og komplet med en nærende maske.

Tip! Hvis du foretrækker naturlige produkter, skal du sørge for at prøve: kamille til at lette hår, honning eller kombinationer af produkter som honning og citron til at lette.

Instruktioner til brug

Den rigtige løsning - nøglen til vellykket afklaring. For at bestemme, hvordan man opløser hydroperit for at lette håret, skal man vælge de rigtige proportioner, for dette skal man fokusere på tykkelsen og strukturen af ​​håret. Procentdelen af ​​det aktive stof til forskellige hårtyper bestemmes som følger:

 • bleget - højst 3%
 • tynd, porøs, svækket - 4-6%;
 • Sund, men tynd og blød - 6-8%;
 • medium hårdhed - 8-10%;
 • hård asiatisk type - op til 12%.

Den originale farve af tråde er vigtig. For lettere er det værd at sænke koncentrationen af ​​opløsningen og observere det opnåede resultat.

Tip! Hvis din hårtype er vanskelig at bestemme, er det nok at starte med en mindre procentdel af koncentrationen, der gradvist øger koncentrationen.

En sammensætning på 1 procent opnås med en opløsning af 1 tablet hydroperit i 30 ml vand. Til de tyndeste krøller skal du have 3 tabletter.

Før og efter billeder

Fremhævende hydroperit

Hydroperiodens fremhævning, whitening individuelle tråde. For at gøre dette skal du bruge en hætte til fremhævning og en bomuldspinne. Påfør den løsning, du har brug for, afgang 1 cm fra hovedbunden. Affarvningen af ​​enderne af trådene vil give en fashionabel ombre-effekt.

Fremgangsmåden ligner den sædvanlige melirovanie: Du skal bære en hat, trække trådene med fingrene eller en krog, anvende opløsningen med en vatpind, vent på den nødvendige tid og vask den af. For at reducere omkostningerne ved proceduren kan hætten udskiftes med ethvert tilgængeligt værktøj, for eksempel polyethylen eller film.

Anvendes med ammoniak

Nogle gange for at forbedre effekten er det muligt at gøre håret blegning med ammoniak og hydroperiode; til dette formål tilsættes ammoniak (ammoniak) til opløsningen. Opskriften vil se sådan ud:

 • tre tabletter af hydroperit;
 • 10 ml vand
 • 10 dråber ammoniak.

Tabletter skal knuse, blandes med vand, tilsættes ammoniak, rystes. Bleken effekten vil være mere intens. Ved anvendelse af ammoniak til lysere hår skal der tages omhu på grund af den skarpe, kvælende lugt.

En lignende sammensætning kan lette håret på kroppen. Den resulterende blanding skal påføres problemområdet, lad det tørre, skylles med rindende vand. Hårene bliver som om brændt lidt tyndere. Proceduren på kroppen og håret kan gentages mere end en gang om ugen.

Advarsel! Denne metode er ikke egnet til at lette vegetation over overlæben og på andre dele af ansigtet, da der er alvorlige irritationer.

Også hvedemel tilsættes til opløsningen for en tykkere konsistens. For en mere mild effekt, tilsættes 0,5 spiseskefulde barberskum.

Applikationstips

Et par enkle regler vil gøre belysningen lysere:

 1. Bland ingredienserne skal være i ikke-metalliske redskaber.
 2. Sørg for at bruge gummihandsker.
 3. Det er bedre at opgive proceduren med split ends, da de bliver endnu mere overdried.
 4. Du kan ikke lette tråde direkte i hovedbunden. Beskyt huden ved at børste med en fedtet creme hårlinjen.
 5. To uger før farvning, varmebehandling, perm eller farvning, og brug af stylingprodukter anbefales ikke.
 6. Efter blegning er det nødvendigt at genoprette krøllerne ved hjælp af balsam og spændende masker.

Hydroperitol-farvning har fordele ved lavpris og komponenttilgængelighed. Men markedet for hårprodukter udvikler sig dynamisk. Vises flere og flere farvestoffer i forskellige priskategorier. Deres negative påvirkning på krøller reduceres til nul. I dag kæmper producenterne for pleje af maling. Hvis krøllerne er for beskadigede, bør du tænke over behovet for at bruge sådanne radikale metoder eller at begynde at foretage en testafklaring af en streng for at vurdere resultatet.

Hvis du ikke er klar til en sådan aggressiv indvirkning, vil følgende artikler være nyttige for dig:

Elsker interessante og fashionable billeder? En artikel om professionel hårfarvning derhjemme vil afsløre alle de finesser og hemmeligheder af en lys transformation.

Hydroperit til lynhår: 100% succes

Sjovet siger "Intet maler en kvinde som hydrogenperoxid" er 100% rigtig, eller mindst 95.

Blondiner udadtil ser mere øm, dejlig, venlig, end brunetter eller brunhårede kvinder. Selv de mænd, der foretrækker mørkt hår, udskiller unødigt kvinder med hvide tråde.

Derfor indtog hydroperit i lang tid et af de første steder blandt midlerne i kampen for det beundrende mandlige udseende.

Glemte bedstemors opskrifter: Hydroponisk for at lette håret på hænder, ansigt og hoved

I kemisk sprog lyder hydroponit som clathrat af hydrogenperoxid med urinstof. Verdensnavnet er urinstofperoxid. Ved kontakt med vand danner det:

 • hydrogenperoxid;
 • carbamid (urinstof).

Produktet sælges i hvert apotek i form af tabletter - 8 stk. I en pakke. Lynhår med hydroperit blev værdsat af 2 grunde:

 1. Varig effekt
 2. Tilgængelighed og lave omkostninger.

I dag koster tabletter i gennemsnit ca. 30 rubler pr. Pakke, men den tidligere popularitet er en fortid, i afsnittet "Glemte bedstemorens opskrifter".

I forfølgelsen af ​​blonde krøller ruinerede vores bedstemødre deres hår. Moderne midler kan undgå eller reducere krænkelsen af ​​hårets struktur.

Og prisen er ikke kun farve, men også en sund glans, pomp og hårstyrke. Et lynhår med hydroperit og ammoniak er kendetegnet ved aggressive effekter.

Fremstilling af farvesammensætning: i hvilke mængder fortyndede tabletter med ammoniak

Instruktioner til brug af hydroperit til afklaring ser således ud:

 1. To tabletter af hydrogenperoxid slibes i en glas- eller porcelænbeholder og tilsæt 10 ml vand. Arbejdet skal udføres i gummihandsker.
 2. Tilsæt 2 ml (10 dråber med en pipette) 10% ammoniak (ammoniak) og 0,5-1 tsk shampoo. Opløsningen blandes grundigt med en træ eller plastik (!) Ske.
 3. En lille mængde mel tilsættes for at skabe en tykkere løsning.
 4. Opløsningen påføres på vådt hår med en pensel og efterlades i 5 minutter. Skyl strengene grundigt.

Hvordan farve dit hår med hydroperit - reglerne for korrekt brug

Farvning af dit hår i en anden farve er den nemmeste måde at ændre dit udseende på. Og da de fleste mænd foretrækker blondiner, er kvinder oftest malet hvidt.

Lysere dit hår afhænger af din naturlige hårfarve. Det sværeste er at lette mørkt hår. Dette kræver flere trin. Først får vi brun hårfarve, derefter rød, derefter halmfarve, og først efter det - den ønskede blonde.

Det er umuligt at lette rødt hår, den røde nuance forbliver altid. Det er nemmest at lette blondt hår.

Hvordan man bruger hydroperit til at lette håret?

For at lette håret, brug piller hydroperit. Dette er agenten på grundlag af hvilken en antiseptisk opløsning fremstilles. Hydroperit bruges til at lette håret, fordi dets to hovedkomponenter, urinstof og hydrogenperoxid ødelægger hårpigmentet, når det interagerer med hinanden.

Tabletter skal knuses i pulver og fortyndes med vand. For at opnå 50 g af sammensætningen til blegning (10% peroxid) har du brug for 16 tabletter hydroperit, 5 g flydende sæbe, 34 g vand og 8-10 g ammonium. Komponenterne blandes i en ikke-metallisk beholder.

For at misfarve hår har du brug for:

 1. Påfør sammensætningen, startende fra bunden, fra nakken.
 2. At behandle den tidlige zone, parietal region. Vent 10 minutter.
 3. Spred den klarende blanding over rødderne.
 4. Vask af blandingen efter 2-3 minutter ved brug af en stor mængde vand.

Det er ikke altid muligt at opnå afklaring ved at udføre en procedure. Du kan få brug for 2-3 påføring af en blanding af hydroperiod. Honning hver ansøgning skal tage 2-3 dage.

Det skal huskes, at hydroponisk skyller håret, så vi anbefaler, at blegningen holder op med reparationsmasker. Camphorolie er bedst egnet til dette.

Fordelene ved kamferolie

Camphor olie er fremstillet af rødder og træ af kamfer træ dyrket i Japan, Taiwan og Kina. Han er specielt opdrættet i Canada, Californien og Sri Lanka. Den indeholder 50% kamfer, som fordampes meget hurtigt og er et produkt af krystaller.

Også i olien indeholder:

 • Phellandren, som aktiverer produktionen af ​​kollagenfibre, så håret bliver elastisk og håndterbart.
 • Safrol. Komponenten har en anti-inflammatorisk og antibakteriel virkning, som gør det muligt for kamferolie at have en gavnlig effekt på hovedbunden.
 • Camphen. Stoffet er karakteriseret ved at reducere egenskaber, så brugen af ​​kamferolie behandler udskårne og sprøde krøller.
 • Cineole. Dette er et sjældent stof, som stimulerer metaboliske processer i celler. Cineol er et stimuleringsmiddel til hårvækst, hvilket gør strenge stærke og tykke.

Camphorolie og kamfer er meget effektive til behandling og genoplivning af hår. De hjælper med at forbedre blodsirkulationen af ​​hårsækkene og stimulere stofskiftet. Kamfer er ofte inkluderet i kosmetik.

Brugen af ​​dette værktøj vil hjælpe med at genoprette håret efter farvning, især - efter blegning. Masker baseret på kamferolie er velegnede til dem, der har givet en klar farve til håret ved hjælp af en opløsning af hydroperit.

Shampoo til fedtet hår med kamferolie

Denne shampoo er meget nem at lave hjemme. For at forberede det, skal du tage en æggeblomme, to spiseskefulde vand og 1/2 tsk kamferolie. Alt blandes godt. Hvis du har langt hår, så fordobles antallet af ingredienser. Vi anvender shampoo på vådt hår og masserer hovedbunden. Vask af med varmt vand for at forhindre, at ægget ruller. Denne shampoo er specielt velegnet til fedtet hår.

Camphor maske til skørt, kedeligt og beskadiget hår

Det er nødvendigt at tage en flaske kamferolie og bland den med saften af ​​en citron. Vi gnider denne blanding i hårrødderne (lidt) og masserer det godt. Procedurens varighed er fra 5 til 10 minutter. Vi lægger en plastikkappe eller en film på vores hoved og pakker det i et håndklæde. Behandlingsforløbet op til to uger.

Særlige instruktioner

Det skal huskes, at når man bruger kamferolie, skal man overholde nogle regler:

 • I epilepsi og andre sygdomme, der er forbundet med konvulsive tilstande, kan dette produkt ikke anvendes, da det har en stærk lugt.
 • Masker bør ikke komme på slimhinderne i øjnene, da olien forårsager alvorlig irritation.
 • Hvis der i løbet af proceduren for påføring af masken var følelse af kvalme eller svimmelhed, skylles blandingen straks og drikker et glas mælk. Udseendet af disse symptomer indikerer en intolerance over for lugten af ​​kamferolie.
 • Maske på basis af olie skal udføres ikke mere end en gang hver 7-10 dage.

Brug kamferolie til hårbehandling ligesom enhver anden naturlig behandling, du bør ikke være for ivrig: På den måde kan du ikke forbedre tilstanden, men tværtimod forværre det.

Hvordan man laver lynhår "Gidroperit"

indhold

Virkningen af ​​"Hydroperit" på krøller

Dette antiseptiske lægemiddel og i dag bliver fortsat aktivt anvendt af kvinder til fremstilling af kosmetik til hjemmet. Den fremstilles i form af pulver og tabletter.

At komme på trådene reagerer hydrogenperoxid (den aktive komponent i "Hydroperit") med luft. Som et resultat af den oxidative proces er hårpigmentet delvist neutraliseret. Jo længere agent er på hele længden af ​​håret, jo lysere strengene bliver.

Nogle mener, at brug af dette stof kan dramatisk ændre farve på krøllerne. Dette er en misforståelse.

Det maksimale mulige resultat er 3 toner. For eksempel fra sort vil du komme ud i mørk kastanje, brunehårede kvinder bliver blonde, og hvedeblondiner får en skygge tæt på platin.

Regler for anvendelse

Eksperter anbefaler ikke ofte at bruge ammoniak og "Hydroperit" for at lette håret. Dette skyldes den skadelige effekt af de aktive komponenter på strukturen og folliklerne. Strande efter dem bliver svage og skøre.

I arbejdet med at arbejde med stoffet anbefales det at følge disse regler:

 1. Før du starter proceduren, er det nødvendigt at beskytte huden mod forbrændinger ved at behandle den med en creme.
 2. Sørg for, at det ikke falder på slimhinderne (i øjnene, på læberne) i håret.
 3. Sørg for at forprøve for følsomhed over for stoffets komponenter.
 4. Glem ikke beskyttelsen af ​​hændernes hud - kun arbejde i gummihandsker. Bedre i special - kosmetiske. Men hvis der ikke findes nogen, vil apotekerne gøre det.
 5. Opløsningen skal fremstilles i en glas- eller porcelænskål. Under ingen omstændigheder kan ikke metal anvendes.

Det anbefales at bruge "Hydroperit" til at oplyse håret ikke mere end 1 gang om 7 dage. Men inden det søges, er det bedre at konsultere en specialist.

Hvis dine krøller er tilbøjelige til skrøbelighed eller tørhed, fungerer dette værktøj ikke for dig. Det vil forværre eksisterende problemer.

Sådan vælger du koncentrationen

Det er nødvendigt at vælge den nødvendige koncentration af "Hydroperit" under hensyntagen til flere kriterier:

 • hårets individuelle egenskaber
 • nuværende hår tilstand
 • ønsket grad af afklaring.

Koncentrationen af ​​klareren vælges afhængigt af krølleformet type:

 1. Den første er naturlige tykke, hårde tråde, der ikke tidligere har været krøllet eller lysnet. Du skal bruge en opløsning af stoffet med en mætning på fra 9 til 12 procent.
 2. Den anden - elastiske krøller af mellemtykkelse. De vil kræve en sammensætning på mellem 7 og 10%.
 3. Det tredje - svage tynde og bløde hår. Det er nødvendigt at forberede et middel på 4-7 procent.
 4. Fjerde - håret af en af ​​de ovennævnte typer, som var skadet salon procedurer. Lav en opløsning på 3-4%.

Forsømmelse af disse beregninger kan føre til en væsentlig forringelse af trådene. Med denne præcisering er eksperimenter ikke velkomne.

Hårbelysning

Overholder instruktionerne til brug af "Hydroperit" til lynhår, kan du opnå det ønskede resultat og ikke såre meget krøller. Det vigtigste er at nøje observere proportionerne og rækkefølgen af ​​handlinger.

For at forberede klareren har du brug for følgende ingredienser:

 • "Gidroperit" - 2 tabletter;
 • ammoniak;
 • glasbeholder;
 • shampoo;
 • handsker;
 • speciel børste.

Crush tabletter i pulver. Tilsæt dem to hætteglas med alkohol og en dessert sked af shampooen, som du sædvanligvis vasker dit hår på. Rør til glat.

Glem ikke at være forsigtig, når du udfører proceduren derhjemme. Det anbefales at dække skuldrene med noget vandafvisende materiale. Smør eksponeret hud med en fedtet fløde eller olieolie.

Det er nødvendigt at begynde at anvende blegestrukturen fra en nakke. Afslut - templer. For nemheds skyld opdele hele processen i 2 trin.

Den første omfatter retting af tråde med en afstand på 2 centimeter fra rødderne. Ændring af tone i dine krøller vil forekomme inden for 8 minutter.

Den anden fase begynder med en hurtig anvendelse af agenten nær rødderne. Ti minutter senere skal håret vaskes. Glem ikke om gendannelsesmasken eller balsammen.

misfarvning

Fuld neutralisering af pigmentet i hovedbunden med "Hydroperit" er umuligt uden skade på håret. Derfor bruges den primært til at lysere et par toner.

Fuldt misfarve dette stof kan kun uønsket vegetation på hænder, fødder og andre dele af kroppen. Denne metode er særlig god, hvis den har en meget mørk farve.

Øget hår efter barbering stivhed er en bevist og dokumenteret kendsgerning. Og dette antiseptiske, tværtimod blødgør dem ved først at ødelægge pigmentet og derefter strukturen. Det er dog nødvendigt at bruge det ekstremt omhyggeligt for ikke at modtage kemiske forbrændinger.

For at gøre et blegemiddel, kan du bruge følgende opskrift. Opløs tabletten "Hydroperit" i en spiseskefuld vand. Tilsæt et lille stykke sæbe og 1 el. l. ammoniak. Bland alle ingredienser godt.

Påfør blandingen på huden. Efter 20 minutter skal fødderne eller den anden del af kroppen, der behandles af dem, vaskes. Det er vigtigt at fjerne værktøjet helt.

højdepunkter

Ved hjælp af "Hydroperit" kan du lette individuelle krøller. Forbered dig på denne bomuldspindel og en speciel hætte. Løsningen påføres strengene med et indent på 1 centimeter fra hovedets epidermis.

For at forberede blekningsblandingen skal du købe 4 tabletter af "Hydroperit". Hæld dem med en sked shampoo og 1 tsk. ammoniak. Sæt hætten på. Fjern derefter de nødvendige tråde med en krog og påfør produktet på dem. Efter 15 minutter skylles.

Det er bedst at vaske krøllerne med shampoo uden silikone. Men hvis du har fedtet hår, kan du med det.

Misfarvningen af ​​tipsene giver en ombre virkning. Med hensyn til implementering og kompleksitet er denne procedure praktisk taget ikke anderledes end almindelig fremhævning.

Med ammoniak

For at øge effekten kan du kombinere "Hydroperte" (3 tabletter) og ammoniak (10 dråber). Disse komponenter anbefales at fortyndes med 10 ml vand. Brug ammoniak til at lette håret være omhyggeligt, fordi det har en meget skarp, ubehagelig lugt.

Med denne sammensætning kan du med succes forkæle uønsket vegetation på kroppen. Lad gruel på problemets område af huden. Vask dine hænder eller fødder efter tørring helt. Du vil bemærke, at hårene synes at have brændt ud.

Husk at under ingen omstændigheder ikke anvende et sådant værktøj på ansigtet. Det er også forbudt at bruge det til et bikiniområde.

Sikkerhedsforanstaltninger

Visse kontraindikationer for "Hydroperit" er ikke tilgængelige. Anbefales ikke til brug:

 • gravide kvinder;
 • sygepleje;
 • kvinder med overfølsomhed.

Før første brug af dette værktøj er det nødvendigt at foretage en allergitest. Påfør en lille blanding på ydersiden af ​​albuen på bøjningen. Hvis kløe, brændende eller andre ubehag forekommer, skal du opgive Hydroperit.

I processen med lynnedslag anvendes brugen af ​​pålidelige beskyttelsesmidler til hænderne. Vær også opmærksom på tilstanden af ​​din hud. Det bør ikke have slid, revner og sår.

Før du beslutter dig for en sådan procedure, skal du gennemgå anmeldelser af kvinder, der allerede har lettet deres krøller på denne måde. Det er ønskeligt, at de ledsages af et billede før og efter.

Uønsket hårfjerning

For at slippe af med unødig og grim vegetation på kroppen, skal du lave en speciel sammensætning baseret på "Hydroperit". Bemærk, at fjernelse muligvis ikke tager 2-3 applikationer, men meget mere. Efter alt skal du helt "brænde" håret.

Tilbered 3 tabletter af "Hydroperit" (15%) og 10 ml vand. Rør ingredienserne.

Påfør en masse til det ønskede område af huden. Når produktet tørrer, kan det vaskes af. Fremgangsmåden gentages hver anden dag, indtil du får et positivt resultat.

For at opsummere

Efter depigmentering vil krøllerne have brug for en særlig, forsigtig pasning. Som et resultat af blegning mister de deres naturlige glans, de kan blive svage og sprøde. Derfor, før du beslutter dig for en sådan procedure, skal du tænke grundigt.

For at genoprette beskadiget hår efter afklaring kan du bruge specielle masker og balsams. Men det er ønskeligt at vælge dem efter anbefaling fra en erfaren specialist.

Lynhår med hydroperit og ammoniak

Hvordan man bruger hydroperit til at lette håret

Med udviklingen af ​​moderne kosmetikindustrien, blegning af hår med hydroperit, snarere loyalitet over for traditioner end nødvendighed. Men vi vil alligevel forstå funktionerne i denne teknologi for blegning og overveje alle fordele og ulemper ved denne kosmetiske procedure.

Lys hvidhed opnås ikke umiddelbart

Glemt Grandma's Opskrifter eller Hydroperier

Almindelig folie hjælper med at beskytte huden.

Dette lægemiddel sælges på ethvert apotek i form af tabletter (1,5 g), seks eller otte stykker.

Sammensætningen indbefatter hydrogenperoxid og urinstof.

 • Hydrogenperoxid har tendens til at ændre strukturen og ødelægge farvepigmentet.
 • Urea fremmer bedre penetration af peroxid i hårstrukturen.

Hvis vi taler om fordelene ved sådan farvning eller misfarvning, er det under stor tvivl. Selvfølgelig var der i de tidspunkter, hvor der ikke var et stort udvalg af hårfarver, og kun "Henna" eller "Basma" kunne findes på hylderne i butikkerne. Hydroponit var uerstatteligt (se også artiklen "Hårmaske med vodka: anbefalinger om fremstilling og ansøgning ").

Billedet viser sammensætningen på rødderne

I det enogtyvende århundrede er lynhår med hydroperiode og ammoniak derhjemme mere sandsynligt en hyldest til tradition end et presserende behov. Og alligevel lærer vi opskriften til denne mystiske sammensætning, som vil gøre vores krøller til snehvidt, nogle gange er der en anden effekt (lyst rødt hår), men mere på det nedenfor.

Er interessant. For tredive år siden havde befolkningen endda udtrykket "hydroperitisk blondine", som fastslog den offentlige mening om en fed fashionista.

Fremstilling af sammensætningen

Blandingen skal have en cremeagtig konsistens.

Hvis du stadig har brug for at tænde håret hårdt, fremstilles sammensætningen som følger:

 • To tabletter af hydroperitol slibes forsigtigt til en tilstand af pulver, tilsættes to ampuller ammoniak og to spiseskefulde neutrale shampoo (bedre til børn). Bland grundigt.

Er vigtigt. Bland kun blandingen i keramiske, glas- eller plastskål. Dette krav gælder for kamme: brugt træ eller plast.

Vi bruger kun keramik og plast til blanding af farvestoffet.

 • Før du tænder håret med en hydropermit, skal du ikke vaske dit hoved i mindst en dag. Fedt vil forhindre hudskade;
 • At anvende struktur på tørt uvasket hår og for at opretholde fem til ti minutter afhængigt af ønsket effekt. Skyl grundigt med varmt vand;
 • Gentag proceduren efter 2 til 3 dage, hvis effekten ikke er tilfredsstillende.

Er vigtigt. Forskellige strukturer kan give en fuldstændig uventet reaktion på farvningen af ​​hydroperit. Nogle gange viser det sig lyse rød eller gulerod farve, og noget hår giver endog en grønlig farvetone.

Misfarvning af kropshår

Glat og attraktivt

I forbindelse med en uventet reaktion bruges sådanne forbindelser oftest til at misfarve unødvendigt dække på arme og ben, såvel som under armene. Huden i disse områder af kroppen er ikke så følsom, så proceduren er mindre stressende for kroppen. Denne kosmetiske procedure kan udføres med egne hænder, hjemme (læs også artiklen "Gurkemeje til hår - naturlig epilering fra indiske prinsesser").

Ændringer i struktur og fuldstændig misfarvning kan opnås. Selvfølgelig helt fjerne uønsket hår virker ikke, men de bliver mindre synlige på kroppen.

Meget vigtigt. Kontroller for en allergisk reaktion. For at gøre dette skal blandingen anvendes i femten minutter på huden bag øret eller på bagsiden af ​​hånden - hvis der ikke er rødme og kløe, kan misfarvning udføres.

Efter blegning skal huden smøres med en fed creme uden duftstoffer og farvepigmenter. Ideel baby creme, hvis pris er lille. Enhver anden creme kan også give en uforudsigelig kemisk reaktion på misfarvning.

Er vigtigt. Påfør sammensætningen for blegning af hår over læbeinstruktionen, anbefales ikke. Du kan brænde huden, som i læderområdet er huden den mest følsomme.

Tips til brug af hydroperit

Affaldsharircuts og farver skelnes af unaturlig vægt.

Før du farger hår med en hydroperiode og minimerer stresspåvirkningen på kroppen, foreslår vi at studere folks tips om dette emne:

 • Mel kan tilsættes til sammensætningen, det er et naturligt fortykningsmiddel, der ikke tillader blandingen at strømme ned i nakken og ansigtet, når det påføres og forhindrer forbrændinger;
 • Før farvning bliver hovedbunden smurt med en fed fløde, som også forhindrer en forbrænding;
 • Til tyndt hår skal du anvende en sammensætning på tre procent og til hårdt hår - en fem procent koncentreret. Eksempel - 1 tablet per ml væske - 30% opløsning;

Vintage er populær igen

Er interessant. Hydroperit hårlæt giver en vedvarende, og endda lindrer skæl, da det fuldstændigt desinficerer huden og eliminerer det fra svampen.

 • Ashy skygge giver bouillon persille rod;
 • Dækning af krøllerne under farvning med plastikhætte er umuligt - du kan få meget alvorlige forbrændinger, op til tab;
 • Før du misfarver hår med hydroperiod, udfør et kursus af nærende masker wraps baseret på burdock, linfrø eller majsolie med tilsætning af æggeblomme og honning. Dette vil reducere stress-effekten af ​​misfarvning;

Er vigtigt. Alle procedurer skal udføres med handsker, tøj skal dækkes, da blandingen fuldstændig misfarger ikke kun håret, men også stoffet.

Professionelle tips

Det sker og ubehageligt resultat

For at få det perfekte hvide hår skal du gå gennem seks faser af blonding:

 • Lys rød;
 • Rødlig orange
 • Bright orange;
 • Orange og halmgult;
 • Gylden gul;
 • Gul.

For en så lang proces derhjemme er det vigtigt at være tålmodig. Forskellige uforudsigelige hårreaktioner opstår, når sammensætningen bremses. Blandingen begynder at påvirke ikke pigmentet, men hårets akselpartikel. I dette tilfælde skal blandingen hurtigt vaskes af med varmt vand og lægge en ny.

konklusion

Der er mange moderne alternativer til denne stressfulde metode til lynhår.

Med et stort udvalg af professionelle hårfarvestof og en række opskrifter til national lightning baseret på naturlige ingredienser (honning, kamille, kefir), ville det være en professionel kemiker at lette hårets hoved med hydraulisk garn. Vi håber, at videoen i denne artikel vil hjælpe dig med at erhverve den ønskede krøllekurve korrekt og uden risiko (se også artiklen "Burdock for hair: healing properties and their use").

Hvordan lette ansigtshår: enkle opskrifter til kvindelig skønhed

Ansigtshår giver en masse problemer for kvinder i alle aldre. Ifølge de almindeligt anerkendte standarder for skønhed skal damen have et storslået hårhoved, men vegetationen på hendes ansigt, desværre, udsmykker ikke. Det er naturligvis bedre ikke at fjerne ansigtshår (ellers vil de vokse igen, men mere stive), men for at lette. Spørgsmålet om, hvordan man lettere ansigtshår er måske en af ​​de mest smertefulde på kvinders sider og fora.

Hvad er årsagen?

Årsager til mærkbart hår på ansigtet af en kvinde kan være forskellige. I nogle er dette problem relateret til det endokrine system, og der kræves specialisthøring, i andre er det bare en genetisk funktion. Særligt påvirket af de sidste mørkhudede piger af den sydlige type. Under alle omstændigheder vil der altid være en vej ud med moderne fremskridt inden for kosmetologi. For eksempel kan overskydende hår fjernes eller lyses.

Hvad er mulighederne?

I hjemmet kan ansigtshår belyses på forskellige måder. De tre mest populære produkter er hydrogenperoxid, citron og hydroponit.

For at lette ansigtshåret med hydrogenperoxid, skal du købe en 3% hydrogenperoxidopløsning på apoteket og gøre følgende manipulationer dagligt: ​​Tør de steder, der er gennemblødt i den uønskede fluff, med en vatpind fugtet med en peroxidopløsning. Så meget ofte fjerne uønskede hår på overlæben eller på hagen.

Selvfølgelig vil det ikke fungere for at opnå resultater på et tidspunkt, men de første positive ændringer vil ses i en uge. Anvendelsen af ​​peroxid er god, fordi den i modsætning til aggressiviteten af ​​dette stof for hår har en ret sparsom virkning på huden og er signifikant ringere i denne henseende til citron eller andre midler.

Sandt nok, eksperter anbefaler stadig stærkt lidt for at forberede huden til proceduren. Så en uge eller to før den planlagte afklaring med hydrogenperoxid, skal du begynde at gøre masker på problemområder med tilsætning af kaffe eller andre skrubber. Om natten er det bedre at smøre zonen, der er behandlet med hydrogenperoxid, med en creme, der har en blødgørende effekt.

Hydroperit bør behandle problemområder med forhøjet hår i ansigtet, hvis du hurtigt vil opnå maksimal effekt. Denne opløsning af hydrogenperoxid og urinstof er meget effektiv i brug og giver dig mulighed for hurtigt at opnå det ønskede resultat.

Kvinder har længe værdsat effektiviteten af ​​den følgende maske: hydroponisk (i tabletter), flydende ammoniak, skummende barberingsmiddel. 3 tabletter hydroperitol knustes i pulver og tilsæt 1 tsk ammoniak. Fortynd alt dette med 1 tsk rent vand. Tilsæt til denne sammensætning omkring en spiseskefuld barberskum. Denne blanding skal påføres håret, så den helt dækker dem.

Hold fra 15 minutter til en halv time (alt afhænger af hudens følsomhed). Pas på: Hvis du holder en sådan maske i mere end 30 minutter, kan du få en alvorlig forbrænding.

Interessant kan uønsket ansigtshår misfarves selv med phytomedications. For eksempel infusion af farmaceutisk kamille eller citron. Den første brygges i forhold 1 del af blomster til 3 dele vand (1: 3) og opbevares i en termos i ca. 5 timer. Derefter filtreres afkogningen af ​​kamille og gnid disse problemområder med denne løsning.

Procedurens varighed er tre uger. Den anden er normalt brugt juice. Fra 1 citron presses saften i en lille skål. En bomuldspinne dyppet i citronsaft tørre problemområder flere gange om dagen. Uønskede hår bør gradvist helt misfarve.

video

Lysende hår på hænder

Lerochka

Her er andelen af ​​peroxid + ammoniak 3 tabletter af hydroperit, en halv sked ammoniak, 2 teskefulde vand, 1 el. ske skum, og hold den i dine hænder i 15-30 minutter. Jeg gør det selv =) Jeg kan godt lide det

Gæsten

Og så stikker håret ikke? Jeg har det samme problem. Med en fjollet barberet, nu vokse tilbage og KØLE! hvad skal man gøre?

Lerochka

Og så stikker håret ikke? Jeg har det samme problem. Med en fjollet barberet, nu vokse tilbage og KØLE! hvad skal man gøre?

Lerochka

Damn piger, det forekommer mig, eller er det sandt med hår og ammoniak, brænder dit hår?

Julia

GIRL. Fra i dag ved jeg ikke, hvad mørkt hår er))
Bland 1 spiseskefuld hydrogenperoxid, 3 dråber ammoniak og barberskum
Læg hænderne i 30 minutter! Effekten er synlig med det samme! Held og lykke til dig!))

Lerochka

GIRL. Fra i dag ved jeg ikke, hvad mørkt hår er))
Bland 1 spiseskefuld hydrogenperoxid, 3 dråber ammoniak og barberskum
Læg hænderne i 30 minutter! Effekten er synlig med det samme! Held og lykke til dig!))


I lang tid?

Olya

GIRL. Fra i dag ved jeg ikke, hvad mørkt hår er))
Bland 1 spiseskefuld hydrogenperoxid, 3 dråber ammoniak og barberskum
Læg hænderne i 30 minutter! Effekten er synlig med det samme! Held og lykke til dig!))
Glad for dig)
Angiv venligst procentdelen af ​​hydrogenperoxidopløsning? Og de generelle proportioner)

Gæsten

Farvet hår Blondeksom. Plukket, men tolerabel. Har opretholdt 10 minutter. Nu skinner de, men ikke så synlige som før. Hvor længe er det? Blondex købt i Black Cat.

Katia

Ladies! Jeg er bare chokeret over hvor mange mennesker, eller rettere os piger, lider af IT. Min historie adskiller sig ikke fra de mange, der er beskrevet ovenfor. Jeg prøvede også mange ting, barberet bogstaveligt hver anden dag, og følgelig følte jeg mig som en kaktus: (Epilatoren hjalp mig heller ikke. Indgroede hår, irritation, kort sagt, det har flere minuser, generelt en stor minus efter min mening.
Jeg har hyppigt, mørkt hår. I weekenden læste jeg dette forum og besluttede at købe hydroperoxid på apoteket og noget andet der, men jeg gik til Auchan for blot at være nysgerrig. og købte en clarifier for 12 rubler :) i sammensætningen er der den samme hydroponit, ammoniak. Nå og noget andet kaldet BLONDEA hair clarifier firma som jeg forstår det er indenlandske ArtColor :) I dag testede jeg :) Mine pigge blev farveløse! Hurra! For at være ærlig tvivlede jeg, det var skrevet for at holde 40 minutter, men 20 var nok for mig også !! og irritationen er forbi! Jeg vil ikke barbere mit hår mere! lad dem vokse), fordi de slet ikke er synlige!


Hvad kaldes retsmidlerne? Fortæl mig venligst! og i hvilken afdeling?)

Gæsten

Jeg købte Estel for 70 re
Huden blev ikke hvidt, men mærkbart) plus jeg solbeder ofte, nu er der et lyst sted omkring navlen. Men jeg er ærligt ligeglad, for længe har jeg hadede den mørke vej)

Vefa

Hurra! For at være ærlig tvivlede jeg, det var skrevet for at holde 40 minutter, men 20 var nok for mig også !! og irritationen er forbi! Jeg vil ikke barbere mit hår mere! lad dem vokse), fordi de slet ikke er synlige!
Godt, jeg er enig i, du har tændt dit hår, men jeg er plaget af et spørgsmål, så efter et stykke tid vil de mørke igen, og de bliver nødt til at knuse rundt igen. HVOR HVOR MANGE DAGER eller ÅR bliver du nødt til at tænde igen? skriv hvis ikke svært

Natasha

Og hvis et intimt sted at farve sort hår bliver hvid?

Zerchik

Jeg har lettet i lang tid, jeg prøvede meget, og denne blanding af peroxid med ammoniak! Personligt er jeg ikke begejstret, det tørrer min hud meget og baker gal, klare 10 minutter med en bum, men jeg ser ingen speciel virkning (medmindre de vokser langsommere) gjorde jeg det en gang om ugen om måneden. Forfærdeligt plaget Jeg har også ændret koncentrationen, og resultatet er næsten ikke mærkbart. Hvad kan det være forbundet med?
Stadig stoppet ved blekhårfarverne, men det er ikke nok i lang tid - 2-3 uger, og du skal males igen! og gør ofte det. Jeg er bange for at brænde huden.

Vefa

Zerchik tak)) Jeg har ikke prøvet det endnu, men jeg vil prøve at male, det forekommer mig, at der vil være normer, jeg har bare ikke meget tid med et barn, men jeg er ivrig efter at prøve, hvordan det vil være

Vefa

Julia. Hvordan? Jeg har et problem på ryggen, men hvordan man siger præsterne herover, og det forekommer mig, at når vi sover med sin mand, trækker han strøm til det hårede sorte sted, det virker mig så ubehageligt, det gør mig virkelig galt. Og i mine hænder barberer jeg hver anden dag, selvfølgelig er jeg træt, men hvad jeg skal gøre for skønhedens skyld, er jeg personligt klar til alting.

Anna

Supra fungerer perfekt, men efter det har håret skinnet, er det ikke naturligt for det naturlige blonde hår på hænderne. fortæl mig maling uden glans, vær venlig, hvis nogen prøvede)

Vefa

ArtColor Blondea i Auchan synes at være normal, jeg lyser op på min ryg))

Anna

Den 2. dag efter ovenstående begyndte mørke rødder at vokse! hvad er det forbundet med? på hænderne så hurtigt kan ikke vokse! Spidserne er lette og rødderne er mørke. fortæl mig det middel, at hårene bliver næsten gennemsigtige og ikke skinner i lyset?

Olya

I dag købte jeg en Blondex, holdt i 20 minutter, brændt lidt, men tolerabel) Resultatet er bare fantastisk, håret er blondt, jeg kan stadig ikke tro det)

Vefa

Jeg kunne godt lide det også. der er for 20 rubler er 150 interessant er der en forskel?

Anna

piger og hvad har du efter mørke i flere dage, voksede mørke rødder ikke? og i lyset skinner håret ikke?

Olya

købt til 25. i 4 dage begyndte sorte rødder at vokse ((

Vefa

i betydningen af? er det efter 4 dage igen dem, der skal males? noget kom ikke til mig. ))

Naska

Har nogen prøvet kamille? På den første side er der en opskrift, de siger, brygger på hånden, polyethylen og går i to timer. Forsigtigt, ingen forbrændinger og hudaflastning, har nogen prøvet det?


de bliver blødere og ikke mere: (tre gange gjorde

Chemika

peroxid og ammoniak, ikke dårligt, men du kan uden det
bland 3 tabletter af hydroperit, en halv teskefuld soda og tilsæt 3% hydrogenperoxid til huden og vente 10 minutter og slutte om 24 timer (hvem har nogle hudegenskaber og allergiske reaktioner), huden bliver lysere, men om 2-3 timer kommer den tilbage skygge, men proceduren skal gentages efter en uge, så et par gange.

Vefa

Chemika, ja, det er hæmorider hver uge igen for at gentage. Prøv ArtColor er generelt en lille ting uden ord og nok i 3 uger. Jeg er til 13 rubler. Sidste gang købt.
Naska, dette er tull, kamille er godt for dem der har travlhed til at bade i et bassin)

Pauline

Jeg har et recept spørgsmål med peroxid.
Men skal det være tweaked?

Alla

Jeg har et recept spørgsmål med peroxid.
Men skal det være tweaked?


Ja, men det afhænger af hudens følsomhed.
Jeg tændte Blondex, som er 1, som denne gang var nok til 1 dag - rødderne vokser straks. mens jeg forsøger at lyse en gang om ugen, vil de måske ikke vokse så hurtigt. Jeg lyser det stadig på andre steder - det vokser ikke der så hurtigt.

Chemika

ArtKolor, næsten den samme handling med Blondex (rødderne vaskes hurtigt væk), og med tre uger af hydroperit kan du arbejde i et halvt år, selv om nogen kan lide :)

gæst

strannaya, forårsager huden ikke nogen skade. Jeg har allerede gjort 5 gange. Og jeg ved ikke helt sikkert om hudens lysning. Jeg er selv meget hvid og har ikke set nogen forskel før og efter. Jeg tror ikke, jeg kan få en solbrændt, hvis du mener


Kan du fortælle mig, er det muligt på lignende måde at lette håret på andre steder, vil det hjælpe, hvis håret er hårdere end på hænderne?

Toma

kakoi smisl osvetlyat 'volosi, esli ix vse ravno yavno vidno daje svetlimi?
kasaeshya ruk, en oni chuvstvuyutsya. brrrrr (du har ladet dig forsinke med dig :) Jeg har det :) muj dovolen, jeg mene klassen, kogda på laskaet ix :)
shugaringgggg for evigt.

Lisa lisovna

så lys op. x))
nip frygteligt, nej. Jeg smurt hænderne igen, så resultatet er synligt.
med bryster. alle hårworms (eller næsten alle) lider med uld der.
smørede brystvorter med fløde og omkring dem et helvete af en blanding af hydroperit og ammoniak)
brændt de første 5 minutter, men nu ikke længere. Jeg håber, at huden ikke skaler ud))

Gæsten

så lys op. x)) knager frygtelig, nej. Jeg smurt hænderne igen, så resultatet er synligt. med bryster. alle hårworms (eller næsten alle) lider med uld der. udsmidte brystvorter med fløde og omkring dem helvede blanding af hydroperit og ammoniak) brændt de første 5 minutter, men nu er væk. Jeg håber, at huden ikke skaler ud))


Fortæl mig, hvordan gik det med dig, og hvordan blev du oplyst? Og så købte jeg peroxid og ammoniak, men jeg har ikke gjort noget endnu.

ale

hydrogenperoxid. Jeg bruger det selv hver dag.. det lyder meget godt..

Sofka

Hej, jeg er 14, mit hår er ret mørkebrunt end sort, men i dagslys virker det sort og meget mærkbart, jeg er kompliceret kompleks i skolen, i nærværelse af drenge. Hårene er lange, efter min mening købte jeg en maling garnering med farve neychirol (110), men jeg har ikke bestemt mig endnu, mor har ikke noget imod, men jeg forstod ikke al din korrespondance, hvor længe effekten vil være, og hvis huden ikke bliver hvid, en gang, og for ikke at huske mere, (jeg er ikke flov over den lille glans) venligst, hvem forsøgte at male, skrive)) i forvejen ATP

Gæsten

Forsøgte at lyse med en blanding af peroxid, hydroperid og ammoniak. Anvendes til huden på armen, 5 centimeter lang, holdt i ti minutter, som rådgivet på en af ​​stederne. Hår forblev den samme farve, ændrede næsten ikke engang skygge. Men nu går jeg med en forbrænding på min hånd, det er allerede den femte dag..
Jeg forstår ikke, hvad jeg gjorde forkert. Ingen havde det?

Misso

Jeg havde tykt og mørkt hår, men jeg løste problemet. Ved 12 ml. peroxid tilsættes 4,5 ml. ammoniak og 1/4 tsk sodavand. Min hånd irriterede ikke løsningen, men se, hvad din hud er. Peroxid var 30%. Jeg ved ikke præcis, hvilken farve de vil vokse, hvis de er barberede, forsøgte jeg bare ikke. Derfor lyser jeg op for ikke at barbere mig, jeg er træt. Jeg tændte håret på mine fingre, men ikke helt. Så fjernede hun håret, så blev det mørke hår mørkt, og den allerede blekede blond, tilsyneladende rødderne blev beskadiget.

Misso

Forresten havde håret på hænderne på denne blanding straks efter 5 minutter allerede lysnet, men med peroxid gjorde jeg det i flere faser, og det var meget langsomt. Peroxid klæbte min hud, men denne løsning er ikke. Jeg håber det hjælper dem i nød! GÅ ikke, vær forsigtig!

Gæsten

Piger! Der er så mange af os!
Jeg er chokeret)
Jeg har også et sådant problem.
hænder. rædsel.
Jeg er sort alene, mit hår er tykt, mit hår er forfærdeligt i mine hænder, og de er også lange!
Jeg er bange for at barbere eller gøre hårfjerning - jeg er bange for at søm vil gå.
Jeg vil gerne prøve noget som blondex (jeg ser, alle rådgiver), hjælp, hvordan man bruger det? og hvad er resultaterne?


Alt emballage mix (undtagen hårbalm) blandes til den ene side. masser, spred det på dine hænder (uden handsker) og vent 5 minutter, ikke mere. hvis der er sår, ikke brug, svulmer de op og gør ondt. og uden sår modigt. Efter 5 minutter skal du vaske af med sæbe eller gel til leof? Herf bedet er rød, men efter 2 timer skal det passere. Må ikke anvendes til følsom hud.

Gæsten

Fortæl os på hvilket tidspunkt af blanding skal en masse påføres huden? Efter grundig blanding forbliver blandingen skum, hisser og intet af det (en blanding af hydroperid, ammoniak og peroxid 3%) hjælper venligst!
Eller noget andet er stadig bedre at blande? det vigtigste til at hjælpe!
og hvor kan jeg købe blondex som en sidste udvej?

Asi

Jeg hader dette hår. Folk kommer med en kur mod kræft, men de kan stadig ikke komme væk med hår? Det er en skam. Damn dem. Nogle gange vil man generelt forvirre denne norm for "skønhed" skabt i vores samfund, fordi hver enkelt er individuel og hver har en særlig mængde kropshår.

Karina

Piger, maling "Blondex" er den bedste mulighed for lynhår!) Jeg kontrollerede det selv, nu bruger jeg det hele tiden! hvad der blev læst i net, som om det efterlader forbrændinger på hænderne, ikke tro! alt er godt!)) det koster kun 20 rubler, og effekten er sindssyg!))

Chemika

Jeg hader dette hår. Folk kommer med en kur mod kræft, men de kan stadig ikke komme væk med hår?
Faktisk er der hormonal medicin mod overskydende hår, men du skal gå til en endokrinolog for at få ham ret, hvis du vil

Lynhår med peroxid og ammoniak mv.

paprika

Hvis du virkelig ønsker at lette budgettet, så brug de tilgængelige og nyttige produkter til hår. Nemlig: kamille afkogning, citron, kefir, kanel. For 3-4 procedurer kan du lette tråde med 3 toner nøjagtigt, og kanelbrunehårede piger opnår lysebrun hårfarve)
Efter masken af ​​kefir og saft af en halv citron (du kan også tilføje dine yndlingsolier), genkender du bare dit hår. Glat, strålende og utroligt lydig)

Olga

Barbarisk måde - du kan brænde dit hår. Det er bedre at vælge en mere mild maling. Nå, så opskrift med peroxid
Du skal bruge
- hydropermit tabletter;
- et ark papir;
- rullestift;
- glas eller porcelæn servise;
- tsk;
- 2 ampuller ammoniak.
instruktion
1
Bestem koncentrationen af ​​den opløsning, der er nødvendig for at lette håret. Procentdelen af ​​peroxid i farvestoffet afhænger af hårets tykkelse. For tykt hår er en 8-12% opløsning nødvendig, mellemtæt hår er 6-8%, tyndt hår er 3-6%. Hvis du vil bleges tørt hår, reducerer koncentrationen af ​​opløsningen med 2-3% fra den anbefalede. Dette er nødvendigt for ikke at brænde dem.
2
Tag 5 tabletter af hydroperit, læg dem på et ark blankt papir. Fold arket i halvdelen. Krymp tabletterne i papiret ved at trykke på dem, for eksempel med en rullestift. Hæld de opnåede krystaller i en glas- eller porcelænskål. Tilsæt dem 1 tsk (5 ml) varmt vand. Du modtog 5 ml 30% hydrogenperoxidopløsning.
3
Fortynd den resulterende opløsning til din ønskede koncentration. For at bestemme mængden af ​​vand, der er nødvendigt til fortynding, foretag en andel:
5 ml - 30%
X ml - Y%, hvor Y er koncentrationen af ​​den opløsning, du vil have.
I overensstemmelse hermed er X = Y% × 5 ml / 30%.
For eksempel har du brug for en 12% løsning. Andelen i dette tilfælde ser sådan ud:
5 ml - 30%
X ml - 12%
X = 12% × 5 ml / 30% = 2 ml. Derfor skal du i en 30% peroxidopløsning for at opnå 12% koncentration, tilføje yderligere 2 ml vand.
4
Hæld 2 ampuller flydende ammoniak i peroxidopløsningen. Ammoniak fremskynder misfarvningsprocessen.
5
Påfør farvestoffet på håret. Hvis du bleger kropshår, så blød i 3-5 minutter. Ved blekning af hår på hovedet - 10-15 minutter. Skyl peroxidet med rigeligt varmt vand efter den angivne tid.
6
Hvis resultatet af afklaring ikke tilfredsstillede dig, gentages proceduren i 3-4 dage.

Diode laser hårfjerning

Depilatory cream veet