lllokony

om skønhed og sundhed af hår

  Hjem »Farvning» Bleget hårfarvning

Farvebleget hår

Utrolige eksperimenter: bleget hår og pleje dem

Hårblegning er en populær frisørsalonbehandling. Hun har til hensigt at omdanne sig til en lys blonde eller til at rette mislykkede forsøg med farvning. Men efter pigmentprocessen har pigerne mange spørgsmål. For eksempel, farvning af bleget hår i lysebrunt eller anden skygge og give dem kompetent pleje.

Sund blondt hår tiltrækker opmærksomhed

Misfarvning: egenskaber ved processen og resultatet

Blegemiddel hår kaldes pigment ætsning procedure. Desuden kan den fjernede farve opnås både ved farvning og har en naturlig oprindelse.

Ofte bruger piger til misfarvning, hvis:

 • ønsker at slippe af med den uheldige farve;
 • de ønsker at blive en sexet blonde for en / flere gange.

Således bliver håret næsten farveløst. Den er let tilgængelig for efterfølgende farvning i en lys, lys eller mørk farve. Men samtidig kræver håret særlig pleje og opmærksom pleje.

Virkninger af proceduren

Misfarvning - aggressiv procedure

For at ætse farvet pigment fra tråde er der brug for meget stærke kemikalier. Mestere bruger som regel Blondoran, blander det med en oxidant. Procentdelen af ​​sidstnævnte og proportionerne af sammensætningen vælges baseret på den tilgængelige farve og type krøller.

Resultatet af præcisering opnået ved anvendelse af denne blanding viser sig ganske høj kvalitet. Lægemidlet har imidlertid en stærk aggressiv effekt på håret, rive keratinforbindelserne.

Som følge heraf mister krøllerne deres helbred og bliver:

Korrigering af blegede rødder vil kun reducere skade.

Derfor er det efter proceduren nødvendigt at sørge for korrekt pleje af bleget hår. Dette vil hjælpe dem med at "komme til deres sanser", for at vende tilbage elasticitet, glans og blødhed.

Hvordan redder du bleget hår?

Toning hjælper med at neutralisere marionetten

Der er to komplementære måder at hjælpe håret med at genvinde efter ætsning af pigmentet:

Toningbleget hår skal gøres straks.

Denne procedure fungerer samtidigt i flere retninger:

 • neutraliserer yellowness og "rusten" skygge;
 • fylder hulrum med farvepigment;
 • "Lukker" de øvre skalaer af hvert hår.

Til toning hår eksperter anbefaler at vælge:

 • aske;
 • lilla;
 • lilla-aske nuancer.

De vil hjælpe dig med at glemme spørgsmålet, hvordan man maler over yellowness og giver krøllerne en smuk skygge. Efter toning bliver håret blødt, smukt og smukt, men det vil stadig være nødvendigt med særlig pleje.

Billeder af gradvise blegningsresultater

Korrekt pleje

Vigtigste bestemmelser

Hvis du vil bevare hårets skønhed og sundhed, skal du sørge for at lære at pleje bleget hår.

Lyt først på de generelle anbefalinger fra praktiserende frisører:

 1. Skift kosmetik. Din nye shampoo bør ikke indeholde alkali. Det er nødvendigt, at han mærkes "for bleget / bleget hår."
 2. Stop med at bruge vand fra vandforsyningen: det vil forårsage yellowness og hele effekten vil blive ødelagt. Til vask er bedre egnet filtreret eller kogt væske.
 3. Vand skal ikke være meget varmt. Til vask af shampoo er den bedste mulighed varm, for at fjerne balsam og skylle - køligt.
 4. Så ofte som muligt, nægte dig selv en hårtørrer, krøllejern, strygning. Disse stylingsværktøjer er farlige for blegetørrede krøller.
 5. Husk: Salon straightening eller perm på bleget hår er kontraindiceret til dig!
 6. Det mest "svage" sted blegede tråde - tips. Fugt dem regelmæssigt med specielle produkter eller olier.
 7. Pas på med sol og havvand: dækk dit hår og brug plejepræparater.
 8. Sørg for regelmæssigt at bruge masker til bleget hår. Egnede værktøjer kan findes i professionelle butikker eller tilberede sig selv.

Særlige værktøjer skelnes af velvalgte komponenter.

Vær opmærksom på professionelle masker

Moderne professionelle værktøjer er en ægte frelse for bleget hår. Specielt designede komplekser hjælper med at genoprette krøller og ikke miste den overtagne nuance. Prisen på de fleste af dem varierer mellem 300 og 600 rubler.

De vigtigste komponenter, der skal være indeholdt i en hvilken som helst maske for anspændt ved straightening er:

 • dimethiconol;
 • sojabønneolie;
 • panthenol;
 • hydrolyseret keratin;
 • propylenglycol;
 • cyclopentasiloxan.

Hver komponent har et bestemt "ansvarsområde".

Brelil mærkevarer med shea smør

Vær opmærksom! Ud over disse stoffer indeholder professionelle masker mange nyttige elementer. Alle er valgt, idet der tages højde for kompatibilitet og kvalitet på krøllerne.

Phytomask vil gemme resultatet

Den moderne kosmetiske industri producerer en række værktøjer. Men du har brug for en særlig hårmaske: For bleget hår skal du vælge de bedste og mest effektive produkter.

Fortjente det bedste omdømme:

 • Pro Series Reparation (Wella);
 • Numero (Brelil);
 • Næringsmiddel (Kerastase);
 • Avocado og Carite (Garnier);
 • Phytomask intensiv (ren linje).

Effektiv folkeopskrifter genopretning

Masker til bleget hår med egne hænder skal gøres meget omhyggeligt. For ikke at forkæle det spektakulære blonde udseende og ikke blive gul, skal ingredienserne være neutrale eller have en lysende effekt.

Brug for eksempel et kefirbaseret produkt med en ingrediens.

Kefir har lysende egenskaber.

Alt du behøver er:

 • ½ kop kefir;
 • håndklæde;
 • madfilm.

Forvarm hovedindholdet i et vandbad / mikrobølgeovn. Påfør jævnt på krøllerne, træk enderne lidt mere omhyggeligt ud. Indpak dit hoved med et wrap og et håndklæde.

Efter en og en halv time vasker du dit hår på den sædvanlige måde. Om nødvendigt skal du bruge den passende balsam.

Mange piger klager over, at de ikke forstår, hvordan de skal vokse misfarvede tråde. Efter proceduren bliver håret meget skrøbeligt i enderne, tilbøjelige til at skære og bryde af.

Over for dette problem skal du være opmærksom på hjemmelavede olieblandinger.

Honning vil give forsigtig pleje

 • olivenolie - spisesked
 • æg - 1 stk.
 • flydende honning - spiseskefuld
 1. Varm nogle honning og smør.
 2. Slog ægget og tilsæt til den lidt afkølede honning-olie blanding.
 3. Påfør på hår, dække med en film til termisk effekt.
 4. Vask af efter 30-45 minutter. Fjern resten af ​​blandingen med shampoo.
 • enhver vegetabilsk olie
 • aloe juice
 • honning

Tag alle ingredienserne i lige dele. Vælg mængden afhængigt af længden af ​​krøllerne.

 1. Bland de listede produkter og varme i et vandbad.
 2. Brug en kam med sjældne tænder, anvend blandingen til dit hår. Behandl tipsene separat.
 3. Efter en time, fjern ved at vaske trådene med rent vand.
 • avocado - ½ frugt
 • banan - 1 stk.
 • burdock olie - 1,5-2 spiseskefulde
 1. Bland forsigtigt halvdelen af ​​avocado. I massen bør man ikke forblive klumper. Gør det samme med en banan.
 2. Tilsæt olie og bland igen. For bedre konsistens, brug en blender.
 3. Fordel produktet på hårets hoved, varmt med et håndklæde. Vask af ved at holde på hovedet 40-60 minutter.

Især vigtigt for beskadigede tip.

Tip! Hvis spidserne på hårets aksler er blevet meget tørre, skal du bruge ren, opvarmet kosmetisk / vegetabilsk olie. Det er et glimrende middel til nødhydrering.

Resumé af

Smuk blond - resultatet af omhyggelig, rettidig pleje og regelmæssig toning. Omsorg for bleget hår hjælper det med at forblive sunde, smidige og lange.

Videoen i denne artikel vil fortælle om de vigtige punkter i forbindelse med dette emne.

Hvad maling til at male misfarvet hår i mørk kastanje eller chokoladefarve?

svar:

DARIA ROMANOVA

chokolade vil være lidt rød at give. men mørk kastanje er det ikke. se selv, hvilket resultat du vil have. men med obsvechvechennogo hårfarve vil hurtigt vaske af.
dette er en "frostig kastanje" på obdzvechennye hår

Yuliya

Jeg har min hårfarve kastanje, men en gang jeg pomelirovalas. fremhævning viste sig meget hyppigt. Jeg kunne ikke lide det, og jeg ønskede at returnere den samme farve. chokolade mousse var perfekt. resultatet var tilfreds. Denne maling er som shampoo. selvom farven viste sig at være mørkere end min, men så var det lidt skyllet og der var normer. nu forstår jeg, at det er bedre at have min egen farve fra naturen, nu vokser jeg op))

helga

Bleget hår er meget porøst, deres skalaer er røde, så farvestoffet er meget vanskeligt at få fodfæste i håret. Derfor vil enhver maling blive skyllet ud ret hurtigt. For at undgå dette er det ønskeligt at lave pereprokrasku. Farvestoffet fortyndes med vand i stedet for oxidationsmidlet og påføres håret i 10-15 minutter, hvorefter den sædvanlige farvning med oxidanten udføres. Du kan først male håret med ikke-ammoniak maling, og så er det allerede på toppen, det er allerede modstandsdygtigt. Nogle professionelle mærker har specielle præ-maling produkter.
Husk også, at for bleget hårfarve kan ligge meget lysere eller mørkere end forventet. Sørg derfor for at udføre testen på en tynd streng, før du male. Brand maling er ikke så vigtigt. Desuden er valget af maling generelt en individuel ting, såvel som valget af en creme til ansigtet eller mascara. Nogen er glad for Palette-maling, den anden vil have den stærkeste allergi, den tredje vil generelt kun bruge professionelle malinger (forresten er de ofte billigere og billigere, kun oxidanten skal købes separat).
Og hovedregelen ved døende bleget hår: Hvis du ikke ønsker at få en grønlig farvetone, skal du i hvert fald for den første farvning vælge en maling med en varm skygge, i det mindste lys. Naturlige eller ashytoner har ofte et overskud af blåt pigment og i kombination med en gullig blomst af bleget hår giver greens. Chokolade nuancer gør aldrig sådan et mareridt.
Fortrinsvis må du ikke straks tage den mørkeste farve. Hvis det hurtigt vaskes væk, vil udsigten altid sætte det mildt ikke meget. Det er bedre at gå til den ønskede farve gradvist. Og sørg for at bevare hårfarven mellem farver med shampoo eller balm. Det er også vigtigt at bruge kun specielle produkter til farvet hår. Efter at have vasket dit hår en gang med shampoo til olieholdigt hår eller har lavet en oliemask, kan du afvaskes al farven på én gang.
Og sørg for at tænke rigtig godt, har du virkelig brug for en sådan mørk farve. Bestem din farve type !! ! Til sommerfarvetypen er sådanne eksperimenter altid tilladt, de kan være både blondiner og mørkebrunehårede kvinder med en kold eller neutral skygge af hår. For vinterpiger er toner mere mørkere end mørkebrune. Efterårspiger er ideelle mellemtoner fra lysebrun til medium kastanje og altid med en varm, gylden eller rødlig tinge. Men for foråret, som naturligvis ikke kan være mørkere end mørkblond (oftest naturlige blondiner eller lysblond), er mørke farver generelt tabu. Efter at have malet foråret i en mørkere farve, vil vi tilføje 10 år til det, dræbe alt det naturlige ømhed på ydersiden og gøre det blegt og smertefuldt i udseende. Så ignorér ikke din farvetype, det er meget vigtigt !! !
Så for at returnere den gamle blond uden alvorlig skade på håret vil være næsten uvirkeligt. Mål parykken i slutningen. Eller først maling i medium blond med en chokolade tinge. Denne farve går til flertallet, fordi det er noget gennemsnitligt i paletten. Og for at gøre dit hår endnu mørkere har du altid tid. Især da bleget hår nu giver dig mulighed for gradvist at måle hele skalaen af ​​toner fra det letteste til det mørkeste. Og det samme med næsten 10 billeder i de næste 10 måneder !! ! Og det tager ikke højde for alle mulige nuancer af en basisfarve :)

Elena Gavrilenko

farvet hvidt hår tonic golden brown viste sig meget lyst dårligt vasket af blond tager ikke hvad slags skønhed kan hjælpe?

Misha Maltsev

Farve naturligt hår.

svar:

Dewr cwningen

Lysebrunt hår indeholder en anstændig mængde pigment, og de kan kun skygges. For at farve hår i en lys farve er det nødvendigt at gøre misfarvning, vask og først derefter "farve" det pigmentfrie hår.
Jeg vil advare dig om følgende:
1. Blekning beskadiger håret meget dårligt. De bliver porøse, tørre og sprøde, og paradoksalt nok holder en sådan dårlig tilstand i nogen tid, selv efter at håret er helt vokset, det vil sige, at det nye pigmenterede (naturlige) hår har erstattet misfarvet hår. Sandsynligvis beskadiger misfarvningen hårsækkene, som langsomt er ved at blive genoprettet.
Derfor være forberedt på, at dit hår vil bryde, falde ud, og uden regelmæssig farve og laminering vil være meget tør, hård.
2. Hår vokse! De bliver nødt til at blive malet hele tiden med misfarvning af rødderne. Ren naturlig blondine vil være i stand til at forblive ikke lang - ikke mere end en uge, i hvilket tidsrum vil der være friskt mørkt hår på rodlinjen.
Baseret på dette anbefaler jeg stærkt, at du ikke bleger hår. Hvis du vil ændre udseendet - prøv toning, hår nuancer, eller vælg en farve i en mørkere nuance - på den måde får du mindre skade på dit hår. Overvej farvning med henna eller basma - farverne er ret "konkrete", men meget blide.

Catherine Ross

Er det muligt at misfarve og farve hår i blond og hvordan det vil påvirke håret

svar:

Irina Streltsova

Nu er det fuld af sparsomme og omsorgsfuldt malerier, der bliver ingen skade. Gå efter det.

Nadya Filatova

Og det er muligt at misfarve og male! Men det vil naturligvis skade dit hår!

Ksuxonja

Du kan. Lige på forhånd skal du være opmærksom på din hårs tilstand. Hvis det græder, vent lidt.

Himmel i øjnene

Jeg vil ikke råde dig, du vil brænde dit hår, og rødderne vokser hurtigt, du bliver nødt til at blive malet mindst en gang hver anden uge. men hvis du virkelig vil have noget, kan du, det er kun ønskeligt at lave det i en frisørsalon, farven bliver som den skal, og du vil ikke ødelægge dit hår, jeg ønsker lykke til!

karameller

Selvfølgelig kan du.. men det er det værd. Efter blegning er hårtab garanteret. Hun malede og mange gange. Og hvis de begynder at falde ud... så vil en afkok af løgskræl hjælpe! Held og lykke!

* bagira *

enhver farve forringer hår især hvid henna, det blødgør hår, især hvis du bruger en hårtørrer og et krøllejern, så bliver dit hår som bomuldsuld

Selvom det ikke er umiddelbart skadeligt, har jeg tabt meget hår i 3 år. Nu ønsker jeg virkelig, jeg havde malet (

BlondINKA

Hvis du gør denne procedure med en professionel, vil der ikke falde noget. Frisøren, jeg ved det.

Det vil ikke fungere uden skade, men hvis du efter blegning er seriøst engageret i behandling af dit hår, vil du ikke fortryde din tid og vil gøre omsorgsmasker - skaden vil være minimal!

Fornavn

Alt dette kan gøres. men der er risiko for at brænde hår.
Ja, selvom du med farvelægning farve dit hår, så får du det som halm... Og så pas på ikke zazhzhivay..

Igen kom jeg ind i denne glatte hældning, eller som et dårligt hoved giver jeg mig ikke hvile og håret på dette hoved! (Mine eksperimenter, + mange fotos).

Fordele: Tyk, bekvem at anvende, selv med en clarifier, farven er smuk)), blødt, ødelægger ikke håret, acceptabel pris, effektiv og effektivt lyser

Ulemper: helvede stinker, en frygtelig lugt (men resultatet er det værd), handsker

Jeg vil starte med en lille baggrund, hvis du ikke er interesseret, så straks gå ned til "Mine indtryk".

Et eller andet sted omkring to og et halvt år siden ønskede jeg pludselig at ændre noget i mig selv, jeg kunne ikke tænke på noget bedre, hvordan man farvede mit hår, det var muligt at have et hårklipp, selvfølgelig, men... Jeg besluttede ikke bare for at farve mit hår i nogen farve, jeg besluttede at blive blondine... Der var et spørgsmål HVORFOR? Jeg vil ærligt sige Jeg kender ikke mig selv, nu fortryder jeg... den sidste og første gang jeg var blondine for 7 år siden, ud af disse syv år 4 år var jeg en brunette, de sidste 3 år gik med naturlig hårfarve. Og efter at have vokset min naturlige hårfarve (mørkegrå) syntes det mig ikke så interessant, og her er resultatet... nu er jeg blond med gult hår eller fairhair brunhåret eller som Goldilocks mand siger: genert:

Om maling:

Min maling farve er EO - Super Blond.

Mine indtryk:

Generelt kunne jeg lide malingen, i det for mig selv fandt jeg flere plusser end minusser.

fordele:

 • Prisen er relativt lav
 • Konsistensen af ​​den færdige maling, den er ikke meget tyk, men ikke flydende, når den påføres, strømmer den ikke
 • Det irriterer ikke hovedbunden, jeg har personligt ikke brændt huden og leverede ikke ubehagelige fornemmelser, selvom de altid brugte maling, men ikke stærkt, men forårsaget nogle fornemmelser.
 • Stor balsam, hår efter det er meget blødt og skinnende
 • Straks egenskaben af ​​maling selv, lynnedslag, farve efter min mening lyste mit hår temmelig godt... med 4-6 toner, som lovet af producenten
 • Jeg ved ikke, om malingerne er malet eller om mit hår er mere eller mindre "sundt" (ikke farvet i 3 år), men efter maling faldt det ikke ud, dvs. Antallet af hår, der falder ud ved kæmning og styling med en hårtørrer, ændrede sig ikke, da jeg havde 3-5 hår før og efter maling.
 • Lugten, den er bare forfærdelig, den er meget skarp, den stikker fra øjnene og er meget øm i halsen, hvis du er allergisk, så vil jeg ikke anbefale dig at bruge denne maling. Hvis jeg brugte denne maling, så var det bedre i et godt ventileret rum, jeg var nødt til at bruge denne maling på badeværelset, jeg kvæmte næsten... senere klagede hele mit husholdning om lugten mens jeg maler.
 • Disse er forfærdelige tynde handsker, jeg erstattede dem straks med Avon malinghandsker. NED, nederst til venstre med foto flash, resten uden, foto taget i dagslys under processen umiddelbart efter farvning, hår vådt umiddelbart efter farvning af tørt hår, kunstig belysning til venstre uden blink til højre med et blink på den næste dag efter farvning, dagslys fra vinduet til venstre ingen blitz, højre med fotoblits næste dag efter maling, dagslys fra vindue, venstre uden fotoblitz, højre med fotoblits 2 og en halv uger efter maling, dagslys fra vindue, venstre uden fotoblitz, højre med fotoblits los til venstre uden en foto-flash til højre med en fotoblitz, billeder taget i dagslys

Bottom line:

Jeg kunne godt lide malingen, selv om det ikke lyste mig op til blondinen (men det er klart på et tidspunkt fra "brunette" i blondinen vil ikke male igen) men jeg er ligeglad tilfreds med denne maling, takket være hende og det faktum, at håret på stedet, og farven vil klatre op senere. Generelt Jeg anbefaler!

Fra kærlighed til had. hjalp med at vokse blond og helt rodede rødderne for sidste gang

Fordele: Tyk og ikke flydende, tyk, bekvem at påføre, blødt, spilder ikke håret, en lille pris, farven svarer til farven på billedet

Ulemper: helvede stinker, gullige rødder, en forfærdelig lugt (men resultatet er det værd), tørt, ikke den samme maling, der var før

Da jeg splejsede min indfødte hårfarve ud af en lys blond og tabte 80% af længden, blev det besluttet at stoppe med at male med farver og generelt scoff på håret på enhver mulig måde. MEN! Ser på mig selv i spejlet, så jeg en bleg mus, en typisk typisk slavisk kvinde. Det deprimerede mig. Og nu sad jeg i køkkenet, sagde min mor: "Du kan ikke lide mig, datter." Du går ikke!

Al din farve

Og det forstod jeg selv godt, efter 2 års plage med voksende forstod jeg, at det var forgæves. I lang tid vandrede vi rundt i forretningerne, jeg brugte altid professionel kosmetik og farvestoffer, og så tog det mig at købe denne maling.

Meget bekymret, fidgeting i stolen, som om jeg for første gang farver mit hår. Lugten af ​​maling er slagtning, især når den er frisk, gør ondt i øjnene, gør vejrtrækningen vanskelig. Efter at jeg havde vasket mit hoved, så jeg på et citron mareridt. Jeg var super gul. Det blev besluttet at bruge en anden boks igen, men lidt senere. Mit hår er ret nok for mig på niveauet 8ki tættere på 9, så i første omgang forstyrrer resultatet mig. Jeg tog malingen på en gang dårligt, gik væk til den anden gule, farven var smuk, selv meget naturlig med en varm farvetone, ligesom modellen på pakken. Der var ikke behov for yderligere toning, jeg var tilfreds med det endelige resultat, og jeg begyndte at købe det hver 2-3 måneder for at tynde rødderne. Efter farvning er der altid en varm farvetone på håret, det er kortvarigt og det efterlader med shampooing, det bliver mere koldt og kedeligt. Hele længden af ​​mig blev hvid efter 3 års brug, jeg sætter aldrig malingen på længden specifikt, kun i slutningen slutter jeg til tider hele hårets masse, jeg holder i 3 minutter og vasker den af. UDEN TINTING SHAMPOO OG TONING

Nu mere detaljeret:

Plusser:

 1. Brænder ikke hår (i sammenligning med andre husholdningsfarvestoffer)
 2. Økonomisk forbrugt (1 pakning er nødvendig for at farve rødderne, hvis rødderne er for lange 2 pakker)
 3. Blød cremeagtig konsistens
 4. Knækker ikke hovedbunden
 5. Efter brug er der ingen kløe og skæl
 6. Blødgøres blødt med 4 toner (det vil sige, at mit hårniveau 8k lyser til 12)
 7. God skygge, der ikke kræver yderligere toning
 8. Tidligere farvet hår bliver ikke gul
 9. Selv farvning

CONS:

 1. Kan give stærk yellowness (på tidligere umalet hår)
 2. Duften
 3. Balmvolumen for lille
 4. Uforudsigeligt resultat

Her tog jeg igen det i mit hoved for at nægte at male, uanset maling, og klareren er en klarer. Før eller senere bliver håret skørt svagt og splittet. På pandenes linje er det klart, at hårene er forsvundet, og efter en lang pause begyndte de at vokse bedre, hårets volumen øges, længden er mere tilfredsstillende. Men efter at have gået igen i 3 måneder og anstændigt voksende rødder, købte jeg maling igen, og som jeg havde en formontering tog jeg 3 pakker. Rødderne var 6 cm lange. Rødder før farvning

Jeg havde mere end 2 pakker på rødderne. Vasket af maling og skrig af håret gul, gul gul (før dette ikke var, kun i de fleste 1e farvning 3 år siden). Jeg delte straks 3 pakker og satte dem på tørrede rødder, gik sådan i 25 minutter, men yellowness gik ikke væk, jeg blev bare roligere. Det ser utroligt billigt ud. Jeg var meget ked af det (fordi hun ikke slap mig før) og mere Jeg vil ikke købe denne maling og Jeg anbefaler dig ikke. Alligevel er dette en affarvning, ikke et farvestof, du bør ikke forvente en skygge fra det, bare en lyn, som du stadig skal huske ved at toning med en anden maling. Men producenten holder sine løfter, fordi det virkelig godt lyser håret.

Synlig lys matteløshed i 3 cm fra rødderne. Rødder i dagslys

Hallelujah, 2 dage er gået fra farvningens dag og jeg vasket mit hoved, gul blev blødere, mere mat er ikke så ubehageligt. Jeg håber at det bliver endnu lysere efter den næste vask.

Ved lyset af lampen uden blitz efter vask skylles yellowness

Konklusionen er trods alle fordelene en enorm minus er yellowness, jeg elsker varme farver (jeg modsiger mig ikke, kun længden er hvid og rødderne er gule), så det skræmmer mig ikke så meget komme rundt til ingenting. Og så kunne jeg ikke finde ud af, hvad den samme oxidator er inde. Jeg forsøgte at blande 6% Ollin med en oxidator på strengen, og resultatet var for umærkeligt, mit hår blev bare rødt, 12% for ringe, ellers i 3 år ville jeg være skaldet. Måske 9%. Men det er bare mine antagelser. Tilbage til min favorit maling ESTEL giver det ikke sådanne uforudsigelige resultater. Men ikke desto mindre takker E0 for loyalitet i 3 år, da det fremragende resultat, hårets blødhed og for at bringe mig tilbage til blonden uden store tab, gjorde det muligt at vokse hår fra skuldre til taljen

Hårets tilstand efter farvning med E0 fortsætter med at lette dem. Tidligere farvede jeg prof. Supras hår på 6% og håret brød ud, var meget tørt, så i sammenligning med ovenstående vinder Garnier utvetydigt. Og tage eller ignorere dig.

Utrolige eksperimenter: bleget hår og pleje dem

Hårblegning er en populær frisørsalonbehandling. Hun har til hensigt at omdanne sig til en lys blonde eller til at rette mislykkede forsøg med farvning. Men efter pigmentprocessen har pigerne mange spørgsmål. For eksempel, farvning af bleget hår i lysebrunt eller anden skygge og give dem kompetent pleje.

Sund blondt hår tiltrækker opmærksomhed

Misfarvning: egenskaber ved processen og resultatet

Blegemiddel hår kaldes pigment ætsning procedure. Desuden kan den fjernede farve opnås både ved farvning og har en naturlig oprindelse.

Ofte bruger piger til misfarvning, hvis:

 • ønsker at slippe af med den uheldige farve;
 • de ønsker at blive en sexet blonde for en / flere gange.

Således bliver håret næsten farveløst. Den er let tilgængelig for efterfølgende farvning i en lys, lys eller mørk farve. Men samtidig kræver håret særlig pleje og opmærksom pleje.

Virkninger af proceduren

Misfarvning - aggressiv procedure

For at ætse farvet pigment fra tråde er der brug for meget stærke kemikalier. Mestere bruger som regel Blondoran, blander det med en oxidant. Procentdelen af ​​sidstnævnte og proportionerne af sammensætningen vælges baseret på den tilgængelige farve og type krøller.

Resultatet af præcisering opnået ved anvendelse af denne blanding viser sig ganske høj kvalitet. Lægemidlet har imidlertid en stærk aggressiv effekt på håret, rive keratinforbindelserne.

Som følge heraf mister krøllerne deres helbred og bliver:

Korrigering af blegede rødder vil kun reducere skade.

Derfor er det efter proceduren nødvendigt at sørge for korrekt pleje af bleget hår. Dette vil hjælpe dem med at "komme til deres sanser", for at vende tilbage elasticitet, glans og blødhed.

Hvordan redder du bleget hår?

Toning hjælper med at neutralisere marionetten

Der er to komplementære måder at hjælpe håret med at genvinde efter ætsning af pigmentet:

Toningbleget hår skal gøres straks.

Denne procedure fungerer samtidigt i flere retninger:

 • neutraliserer yellowness og "rusten" skygge;
 • fylder hulrum med farvepigment;
 • "Lukker" de øvre skalaer af hvert hår.

Til toning hår eksperter anbefaler at vælge:

 • aske;
 • lilla;
 • lilla-aske nuancer.

De vil hjælpe dig med at glemme spørgsmålet, hvordan man maler over yellowness og giver krøllerne en smuk skygge. Efter toning bliver håret blødt, smukt og smukt, men det vil stadig være nødvendigt med særlig pleje.

Billeder af gradvise blegningsresultater

Korrekt pleje

Vigtigste bestemmelser

Hvis du vil bevare hårets skønhed og sundhed, skal du sørge for at lære at pleje bleget hår.

Lyt først på de generelle anbefalinger fra praktiserende frisører:

 1. Skift kosmetik. Din nye shampoo bør ikke indeholde alkali. Det er nødvendigt, at han mærkes "for bleget / bleget hår."
 2. Stop med at bruge vand fra vandforsyningen: det vil forårsage yellowness og hele effekten vil blive ødelagt. Til vask er bedre egnet filtreret eller kogt væske.
 3. Vand skal ikke være meget varmt. Til vask af shampoo er den bedste mulighed varm, for at fjerne balsam og skylle - køligt.
 4. Så ofte som muligt, nægte dig selv en hårtørrer, krøllejern, strygning. Disse stylingsværktøjer er farlige for blegetørrede krøller.
 5. Husk: Salon straightening eller perm på bleget hår er kontraindiceret til dig!
 6. Det mest "svage" sted blegede tråde - tips. Fugt dem regelmæssigt med specielle produkter eller olier.
 7. Pas på med sol og havvand: dækk dit hår og brug plejepræparater.
 8. Sørg for regelmæssigt at bruge masker til bleget hår. Egnede værktøjer kan findes i professionelle butikker eller tilberede sig selv.

Særlige værktøjer skelnes af velvalgte komponenter.

Vær opmærksom på professionelle masker

Moderne professionelle værktøjer er en ægte frelse for bleget hår. Specielt designede komplekser hjælper med at genoprette krøller og ikke miste den overtagne nuance. Prisen på de fleste af dem varierer mellem 300 og 600 rubler.

De vigtigste komponenter, der skal være indeholdt i en hvilken som helst maske for anspændt ved straightening er:

 • dimethiconol;
 • sojabønneolie;
 • panthenol;
 • hydrolyseret keratin;
 • propylenglycol;
 • cyclopentasiloxan.

Hver komponent har et bestemt "ansvarsområde".

Sådan farvning bleget hår mørkt

At returnere den tidligere farve til bleget hår er meget vanskeligt.

Håret, der er blevet lyset, mister ofte sin glans og tiltrækningskraft. Efter at have fået et sådant resultat søger mange damer at genskabe hårets skønhed og den gamle skygge, hvilket er meget vanskeligt. Det er især svært at male bleget hår i mørk farve igen.

Professionelle er enige om, at radikale forandringer i hårfarve bør undgås, da en sådan aggressiv kemisk virkning, som blonding, ændrer hårets struktur, gør dem svage og livløse, vil det føles selv ved berøring. Men hvis håret allerede er misfarvet og opgaven er at farve strengene i en mørk farve, skal du handle trinvis og forsøger ikke at skade håret endnu mere.

Må ikke males med resistente maling, bare blegede krøller, det vil kun øge graden af ​​skade. Efter blegning kræver håret en pause på mindst 1-2 uger for at genoprette beskyttelsesfunktionen. På dette tidspunkt fugt og foder krøllerne med forskellige masker.

Valg af farvestof for bleget hår

Undersøg omhyggeligt farven på de blegede krøller og vælg den passende mørke maling. Faktum er, at bleget hår ikke er strengt hvidt, men kan være med en gul farvetone, lyserødt, blåt, perle, ashy osv. Derfor, så farverne ikke kommer i konfrontation og en helt uventet farvetone på hovedet ikke viser sig, er det nødvendigt at tage hensyn til kompatibiliteten og overlappende farver.

For eksempel, hvis der er en blond med en gul farvetone, når du farger hår med blåt pigment, er det sandsynligt, at du får en grønlig skinn af hår. Men det lilla pigment kompenserer for denne yellowness, så resultatet af farvning bliver bedre. Undersøg paletten listen for at bestemme basisfarven. Basisfarven er angivet på malingens emballage (lilla, violet-rød, rød, blå, blå-violet osv.).

Afhængig af hvor længe du vil være en brunette, skal du vælge den type maling:

 1. Permanente farvestoffer holder håret i lang tid og giver det en rig farve. Imidlertid kan de aktive bestanddele indeholdt i dem yderligere skade strukturen af ​​bleget hår. For at opnå en varig effekt skal lakken desuden holdes på hovedet længere. Permanente maling kommer ud efter 20-25 shampooing.
 2. Halvvarme maling er mindre modstandsdygtig, vask af efter 10 shampooer. De indeholder normalt ikke hydrogenperoxid eller ammoniak, og er derfor meget mindre skadelige for håret. Den skygge, der er opnået med dem, er mere naturlig, for eksempel kastanje.
 3. Vask af maling er god at bruge, når du ikke ved præcis, hvilken farve der passer bedst til dig, og du vil eksperimentere med forskellige nuancer. Disse maling fås i form af sprøjter, mousses mv. De maler det øverste lag af et hår uden at trænge dybt ind i det og går allerede i hovedet vask 2-3 gange. Med sådanne værktøjer er det let at få en lys blondine.

Fremgangsmåden til maling af hår i en mørk farve

En dag før farvning, test for allergier. Påfør lidt maling til huden bag øret. Hvis der efter en dag ikke er nogen manifestationer af en allergisk reaktion (udslæt, kløe, rødme, brændende), kan du begynde at male håret. Inden proceduren beskytter huden mod at blive maling: Bær handsker og anbring petroleumgel på håret på ansigt og hals.

For-fugt bleget hår med balsam. Du kan gøre det i 1-2 dage før farvning. For at holde farven så lang som muligt, tilsæt protein hårfedt til farvestoffet. Hvis du beslutter dig for at anvende permanent maling, blandes den med aktivatoren, efter instruktionerne på pakken.

Adskil en lille streng fra nakken. Start fra rødderne, læg maling langs hele længden af ​​trådene med en børste. Vent på den tid, der er angivet i instruktionerne (normalt 20 minutter). Vask strengen eller tørre med et hvidt håndklæde og vurder resultatet. Måske for den ønskede farve har du brug for lidt mere tid, eller det viser sig, at resultatet er helt forskelligt fra den planlagte. Med den forkerte kombination af farver vises ofte gul eller beskidt skygge. Juster malingsammensætning eller eksponeringstid.

Påfør maling på alt hår, forudinddelt i fire dele. Det er også nødvendigt at anvende maling fra rødderne, bevæger sig mod spidserne og omhyggeligt maler over strengene. Efter at have behandlet alle 4 dele, spred farvestoffet gennem håret med masserende bevægelser af dine fingre, som når du vasker dit hår.

Sug malingen til den tildelte tid, skyll derefter hovedet med rent vand. Vandet skal være varmt. Sæt på krøllens balsam, der kommer med maling. Opbevar det på det angivne tidsrum i instruktionerne og vask det derefter af.

Blot dit hår med et håndklæde og lad det tørre på egen hånd. Forsøg at undgå tørring med en hårtørrer, beskadiget af blegning og maling, håret kan ikke overdry.

Hårpleje efter farve

Efter maling vask ikke dit hår med shampoo i 2-3 dage. I løbet af denne tid vil malingen trænge ind i håret og fiksere. Sommetider har bleget hår ikke engang en resistent sort maling overhovedet, og den vaskes næste gang du vasker dit hår. I dette tilfælde bør du ikke forsøge at rette op på situationen selv, du skal kontakte en frisør for at få hjælp.

Efter farvning af de blegede tråde i en mørk farve skal du være særlig opmærksom på pleje og pleje af beskadiget hår. De bliver endnu mere tørre og sprøde, så de har brug for dyb fugt. Brug til denne balsam til hår mindst en gang om ugen, og hold den på håret i mindst en halv time. For bedre resultater kan du selv forberede næringsfulde balsamstoffer fra sunde og friske produkter. Disse værktøjer skal dog kun anvendes frisklavede.

For at opretholde den resulterende nuance af hårfarvebånd hver 6-8 uger. Men hvis det er muligt, prøv at male ikke helt krøller, men kun genvundne tips med naturlig farve, hvis de står stærkt ud mod den generelle baggrund. For at opnå en glat overgang skal man kun male med en pensel på rødderne og kamme håret med en kam til enderne. Efter fuld genvækst af hår er det ønskeligt at give dem hvile og ikke at udsætte dem for farvning eller misfarvning i mindst et år.

Hårfarvning efter lynnedslag - hvordan man ikke gør skade og opnår det ønskede resultat

De fleste kvinder har mindst en gang i deres liv forsøgt at ændre deres udseende ved farvning, lynhår. Det er ikke altid muligt at nå det resultat, der var planlagt. Ofte bliver håret lidt lettere eller tværtimod mørkere end forventet. Det sker, at mørkere helt uventede toner. Sådan repareres alt, mens du ikke gør krøllerne skade? Kan jeg farve mit hår umiddelbart efter lynnedslag, eller skal jeg vente? Overvej et mere spændende spørgsmål.

Når der produceres farvning efter afklaring

Under virkningen af ​​aggressive komponenter ødelægges pigmentet i håret. Denne proces er ikke øjeblikkelig, forekommer gradvist. Som et resultat af en enkelt procedure er krøllerne normalt ikke i stand til at miste pigmentet fuldstændigt.

For det første ødelægges partikler af det røde spektrum, derefter orange, og for det meste gul. Derfor bliver håret efter lynnedslag ofte rødlige toner. Kampen mod yellowness er kendt for mange farvede blondiner.

Det er vigtigt! Efter blegning er hår, der har en unaturlig farve, generelt i stand til at erhverve helt uventede toner. En grøn, blå farve afsløres. Dette sker ved at blande nuancer af modsatte spektre.

Ikke alle vil beslutte at gå med unaturligt røde, grønne krøller og derfor i nødstilfælde er det nødvendigt at gøre farvning af bare bleget hår. Som regel kommer krøller efter afklaring ikke til deres bedste, og den efterfølgende misfarvning kan forværre problemet.

En god mester vil afholde sig til at farvning straks efter lynet håret, vil anbefale at vente omkring 2 uger. I løbet af denne periode må du forsøge at bringe en ordentlig form, der er beskadiget af misfarvningskurver.

Hvordan man producerer farve efter afklaring

Den bløde tilstand af bleget hår er ikke ualmindeligt. Tørre, tynde tråde, splittede ender - halvt besværet. Brændte, knuste hårbundt kan findes ganske ofte. Især hvis afklaringen blev gjort hjemme. Amatører gør ofte fejl, så savner den resulterende skygge, overskygger billedet ganske ofte.

At vide, hvor meget hår der kan farves efter lynnedslag, kan yderligere udslæt handlinger undgås. Afhængig af resultaternes overholdelse med forventningerne virker de på forskellige måder.

nødsituationer

Efter blegning kan håret få en helt uventet tidevand: gul, blå, grøn. Kan jeg farve mit hår efter at få denne effekt? Det er bedst at fokusere på hårets tilstand.

En meget udtalt yellowness optræder, hvis de mørke krøller lyser. Overdreven greens vises, når man undgår kunstige nuancer. Særligt oplagt "sump" på hovedet opstår, når man forsøger at misfarve håret, mættet med basma eller henna.

Maling af en sådan skændsel tåler ikke forsinkelse. Brug af resistente farvestoffer anbefales ikke. Den mest effektive, harmløse måde - tonic, tonet shampoo fra yellowness.

Du bør ikke forsøge at mætte det langvarige hår med en tone mere intenst. Nok lyseksponering. Proceduren kan tage 2-3 trin, men der skal være en pause mellem dem i flere dage.

Harmløse effektive metoder - folkemæssige retsmidler. For at hjælpe med at redde situationen kan: tomatjuice, bagepulver, æblecidereddike, citronsaft, kefir, acetylsalicylsyre.

En professionel mester i sådanne tilfælde vil lave en syrefjerner, men i hjemmet anbefales det ikke at gøre dette på bleget hår.

En fremragende løsning ville være en maling af en mørkere nuance. Det kræver en nøjagtig beregning. Hvordan farvning af bleget hår med synlige problemer er bedre kendt for en professionel, kun amatør gør ondt.

Overgangen til en lysere skygge

Det sker ofte, at afklaringen ikke gav det ønskede resultat. Jeg vil have mere intens, hvidere. Udgangen fra den mørke farve skal udføres i flere faser med en uges pause. Sådan lyste du mørkt hår uden tab, fortalte vi tidligere. Rødhårede står ofte over for yellowness.

Shampoos, tonics vil hjælpe med at få en skygge lysere. Virkningen af ​​midlerne er ret forsigtig, men man bør ikke forvente et øjeblikkeligt resultat. Pick up ammoniakfrit farvestof - en god mulighed. Hvilken palette passer? Lysebrun. Yellowness råder over - pålidelige skygger. I salonen vil mesteren tilbyde at gøre mild toning på en lavkoncentrationsoxideringsmiddel.

Ved hjælp af hjemmelavede opskrifter er det også tilladt at forsøge at gøre overgangen til en lysere farve. Afhængig af den originale skygge kan man vælge kanel, rabarber, løgeskal - mørkhåret, kefir, citron, honningblondiner.

En god udvej er at lave højdepunkter, så vil du kunne opdatere billedet, få en skygge lysere (i det mindste delvist). Farven falder mere naturligt, hårets skade vil være mindre.

Advarsel! Sommetider, efter gentagen blegning med stærkt koncentrerede formuleringer, pigmenter "brygger" og efterlader den resulterende farve til "snehvid" bliver en uopnåelig drøm for altid.

Overgang til en mørkere nuance

Der er situationer, hvor misfarvning opfattes som helt negativ. Jeg vil hurtigt returnere alt til sin plads, eller i det mindste få den mørkeste nuance.

Det lader til, at det er lettere at male tilbage. Men lysere krøller, ekstremt tilbageholdende med at opfatte farvemætning, skygge falder ujævnt, holder dårligt, vaskes ud.

At afgøre, hvornår du kan farve dit hår er yderst nødvendigt. Hvis misfarvningen ikke forårsager meget skade - i 1-2 uger. Øjeblikkelig farve i mørkere nuancer kan give uforudsigelige resultater. Forskellige kemiske forbindelser reagerer, en uventet effekt opnås.

Det er bedst at vente lidt tid, derudover foderkrøller. Det anbefales ikke at ændre farven drastisk. Vælg nuancer af lysebrunt sortiment er den bedste løsning. Malingen på de afklarede tråde falder ikke straks. Vi skal udføre proceduren 3-4 gange før skyggen kan rettes ordentligt.

Det anbefales ikke at anvende resistente farvestoffer til at ændre farven på det klarede hår. Sådanne forbindelser ødelægger overdrevent de allerede svækkede tråde.

Eksperimenter med naturlige farvestoffer kan ende i dyb skuffelse. Henna, Basma på bleget hår vil opføre sig utilstrækkeligt. Det er bedre at bruge en stærk infusion af løgskræl eller almindelig tebrygging. De vil give en gylden rødbrun tone.

For at bestemme, hvor meget hår der kan farves efter lynet, skal hver pige være alene. Det er nødvendigt at realistisk vurdere hårets tilstand. Udsigten til at skille sig med krøller er værre end et par dage med en uacceptabel skygge.

Spild ikke tid forgæves! Ind imellem farvning, gør hår restaurering:

Nyttige videoer

Frisør-stylist Christina vil snakke detaljeret om konsekvenserne af mislykket afklaring og vise dig, hvordan du løser det.

Hvordan male over bleget hår. Sådan farvning bleget hår

Næsten hver pige eksperimenterede mindst en gang i sit liv med hendes hår. Og ganske ofte er sådanne eksperimenter forbundet med lyn eller blegningskurver.

Lyn eller misfarvning?

Den første grund til dette ønske om at betydeligt lysere håret er ønsket om at blive som et hundrede procent aske blondine. Men der er en mere verdslig grund - et dårligt maleri.

Når alt kommer til alt, hvis du farve dit hår hjemme, så er muligheden for at købe en gang ikke meget høj kvalitet, maling er ret stor. Men takket være en række blegende hårfarve kan du rette en sådan irriterende fejl.

Faktisk er blegning, blegning af hår en sløring af naturligt eller kunstigt pigment. Så du kan udføre en lignende procedure med din naturlige hårfarve og med farvet.

Det vigtigste er at omhyggeligt vælge det produkt, du planlægger at bruge til blegning af hår, fordi hvis det er af dårlig kvalitet, kan du forårsage uoprettelig skade på dine krøller. Forskellen mellem lyn og blegning er, at du kan lette dit hår i flere nuancer, men du kan kun misfarve det til en hvid-aske farve.

Nu for selve proceduren. Først og fremmest bør du vide, at formålet med misfarvning er at ændre farven i retning af lyseren med 6-7 toner. I dette tilfælde bør hårets struktur bevares. Derfor, hvis du efter det første besøg på en skønhedssalon bemærker, at dit hår er blevet mere skørt og har mistet sin glans, anbefales det at du ændrer guiden.

Blegemidler: ulemper efter brug

Først og fremmest, før du går til salonen for en lignende procedure, bør du vide, hvad det kan være farligt for dit hår.

Konsekvenserne kan være som følger:

 • Beskyttende hårskalaer kan blive brændt. Her er sagen, at der under indflydelse af et alkalisk miljø åbnes specielle skalaer på hvert af vores hår. Og i tilfælde af en forbrænding, selv under betingelse af intensiv indflydelse af det gunstige syre miljø, kan ingen garantere tilbagevenden til den oprindelige tilstand. Som følge heraf vil dine krøller blive tynde og svage, hvilket selvfølgelig ikke vil have en positiv effekt på dit udseende;
 • Konsekvensen af ​​forsvinden af ​​det beskyttende lag er vanskeligheder med kæmning, hård hårdhed. Også håret begynder at splitte meget stærkt. Og for at en eller anden måde bringe dine krøller i orden, bliver du nødt til at bruge temmelig dyre balm, der midlertidigt kan spille en beskyttende rolle for dine krøller.
 • En anden konsekvens af ukorrekt blegningsteknologi kan være en reduktion af fedtdækslet på hovedbunden. Som følge heraf forsvinder den beskyttende film på hårsækkene, og hårene vil efterhånden begynde at falde intensivt ud.

Som du kan se, kan konsekvenserne af ukorrekt misfarvning være ret beklageligt for vores hår. Så hvis dit hår er kært for dig, så prøv at finde en professionel mester, der ikke kun vil udføre en lignende procedure på højeste niveau, men også kunne rådgive et par professionelle eller hjemmeplejeprodukter til dine krøller.

Hvilken slags maling kan misfarve hår

Først og fremmest er det værd at bemærke, at næsten enhver procedure i forbindelse med blegning kan være ret smertefuldt, hvis du bryder teknologien. Derfor, hvis du ikke er sikker på dine evner, kan du måske henvende dig til fagfolk.

Men hvis du endelig besluttede at skifte på egen hånd, så skal du helt sikkert vælge en af ​​dem, fordi skaden efter at have brugt dem er minimal. Og effekten er meget blødere end ved brug af professionelle værktøjer.

Disse farver omfatter Garnier. Den sparsomme effekt af dette middel til farvekrøller forklares ved, at den indeholder jojoba- og hvedeolier samt olivenolieekstrakt. Disse ingredienser overholder helt sikkert beskyttelsen af ​​krøller fra den aggressive indflydelse af et alkalisk miljø uden brug af hvilket det er umuligt at misfarve krøllerne.

Et andet godt værktøj til farvning er Color Shine. I sin sammensætning kan findes ekstrakt af tranebær og. Ulempen i forhold til andre farver er, at du kun kan lyse krøllerne kun for få toner, og effekten varer maksimalt to til tre uger.

En anden stor maling er L'Oreal. Det vil være et glimrende valg for dem, der ønsker at skjule grå hår på en lignende måde. Også i dette tilfælde er sandsynligheden for en resulterende gullig skygge af krøller næsten nul. Og den aggressive virkning af det alkaliske miljø kompenseres med succes af tilstedeværelsen af ​​kollagen, hvedeprotein og forskellige æteriske olier i sammensætningen af ​​det aktive stof.

Den eneste ulempe ved dette værktøj er ganske høj pris. Men hvis du har råd til det, så er opsparing absolut meningsløst, da et sådant valg ville være en af ​​de bedste. Af den måde kan denne maling misfarve og mørkt hår. Så hun er universel.

Hårblegning: folkemedicin

For mindre præciseringer kan du ikke kun bruge professionelle, men også folkemægler. Og det første værktøj i denne liste er det sædvanlige apotekskamomil. Du kan bruge det som følger: Bryg kun 30 gram tørrede farmaceutiske kamille blomster i et glas kogende vand. Den resulterende bouillon bør ikke straks filtreres.

Til en gang bør det brygges lidt, så det er tilrådeligt at dække glasset med et låg og lade det komme i ca. en halv time. Efter det forsynes forsigtigt det og hældes det i en lille mængde varmt vand. Dette vand skal skylles krøller efter vask.

Advarsel! For at løse effekten kan du ikke skylle afkogningen fra hovedet.

For at male krøllene i en gylden honningfarve, kan du bruge gurkemeje eller safran. For at gøre dette skal du opløse to spiseskefulde af et eller andet krydderi i vand, og sæt den resulterende blanding på en lille brand, bring den koge.

Derefter insisterer bouillon i en halv time, og så fugter hele håret grundigt. Krøller kan snoet i en bundt, der dækker toppen med plastikfilm. Hold en lignende maske på hovedet i ca. en halv time, og vask det af med en regelmæssig shampoo. Men desværre, mørkt hår at farve på denne måde vil du ikke lykkes.

Hvilken slags maling kan farve bleget hår

I princippet er malingsprocessen efter misfarvning ikke anderledes end den sædvanlige. Men husk at efter en aggressiv indflydelse på hvert hår i et alkalisk miljø er det bedre at give din shag en lille pause.

Den bedste mulighed i dette tilfælde ville være fraværet af forskellige kosmetiske procedurer på krøllerne i to eller tre uger. På dette tidspunkt kan du forkæle dine krøller med hjemmelavede masker, som ikke kun vil genoprette hvert hår, men også sikre dig ingen livløshed og brølhed i et stykke tid.

Men efter en sådan hvile kan du sikkert bruge alle mulige farver til at skabe dit billede. Forresten, hvis du vil blive rødhåret, så kan du i stedet for forskellige kemiske agenser bruge henna til at male bleget hår.

Det er ret nemt at male krøller med henna: Du skal følge instruktionerne på pakken. Advarsel! Prøv kun at købe indiske henna. For det første vil virkningen af ​​det vare meget længere. Og for det andet, efter at have brugt det, bliver krøllerne glattere og skinnere.

Som du kan se, er blegning hår ret simpelt. Og hvis du beslutter dig for at gennemføre en sådan procedure derhjemme, skal du først bestemme, hvilken slags maling du vil male, udvikle en kompleks rehabiliteringsbehandling, og du kan fortsætte. Held og lykke!

Nogle gange betyder blegning af hår, at kvinder ikke betyder, hvor meget denne procedure beskadiger dem. Håret, der har gennemgået afklaring, mister glans, bliver beskadiget, tørt. Utilfreds med dette resultat søger kvinder at male i en anden farve. Samtidig er det vigtigt at huske, at håret efter lynet har brug for en pause og intensiv pleje.

PG placering sponsor Artikler om "Sådan farvning bleget hår" Sådan farvning dit hår i ashy farve Sådan farvning mørkt hår Hvordan du vælger hårfarve i henhold til din øjenfarve

Må ikke males med resistente maling bare bleget hår, det kan øge graden af ​​skade. Efter et så aggressivt kemisk angreb som blonding har krøllerne brug for tid (1-2 uger) for at genoprette deres struktur og beskyttelsesfunktioner. Efter blegning skal håret fugtes stærkt og fodres med forskellige masker.

Hvis du ikke kan vente 2 uger før maleriet ikke er bedst, skal du bruge en blød, ikke-ammoniakmaling med naturlig lysskygge. Yellowness kan gemmes ved at vælge bløde gyldne toner af farvestoffet: hvede, honning og møtrik.

Hvis du vil opnå platin nuancer, så brug lilla tinging shampoo på dit hår (i 3-5 minutter). Violette pigmenter neutraliserer yellowness. Det vigtigste er ikke at overdrive produktet på håret, for ikke at ende med lilla krøller.

Hvis du ønsker at male bleget hår i en mørkere nuance, begynder du med lysebrun. Det blegede hår er tomt inde, da det naturlige farvepigment blev ætset ud af det under blondingsprocessen. Derfor vil mørke nuancer af resistent maling ikke vare længe på håret.

Derudover kan pletter og uregelmæssigheder danne, når der farves i en mørk farve, hvilket kræver genanvendelse af maling.

Vælg ikke at farve bleget hår lyse og mættede farver: sort, rød, kobber. De falder på beskadiget hår er ekstremt dårligt og ujævnt. Resultatet af farvning med sådanne malinger kan være uforudsigeligt. At henvende sig til mørk farve, giver fortrinsret til naturlige nuancer.

Hvis du skal male bleget hår i en nuance, der ligger tæt på din naturlige farve, skal du vælge et farvestof, som er lettere end hårets naturlige farve, så det ikke bliver for mørkt.

Vær forberedt på, at malingen hurtigt vasker håret af. For at fastsætte de kunstige farvepigmenter af maling i strukturen af ​​det blegede hår, vil det tage 3-4 farvning efter en vis periode.

Søg hjælp fra en frisør. Kun en specialist vil kunne vælge den rigtige professionelle maling og den ønskede procentdel af oxidationsmiddel til det, hvilket ikke vil skade det allerede beskadigede hår.

Bleget hår er svært at farve ensartet i den ønskede farve fra første gang, så det er bedst ikke at eksperimentere med dit udseende derhjemme.

Andre relaterede nyheder:


I dag har du valgt rødt hår, og i morgen vil du have en lysebrun eller noget andet. Tag din tid For at forhindre det røde pigment i at påvirke resultatet af den nye farvning, skal der følges adskillige regler. Du skal bruge - vaske hårfarve; - shampoo; - farvestof / tonic / hårbalsam.


En moderne kvinde kan vælge den hårfarve, hun kan lide, som hun føler sig mest attraktive. I dette tilfælde er ejerne af blondt hår lettere at ændre billedet, mens mørkhårede kvinder skal gøre en stor indsats for at male omhudet. Sådan ændres


Askens nuancer forbliver på toppen af ​​popularitet siden slutningen af ​​det sidste århundrede. Disse ædelstålmodulationer relished fashionistas i alle aldre. Hvordan opnår man en populær farve? PG placement sponsor Artikler om "Sådan farves dit hår i asy farve" Sådan farves misfarvet


Kvinder stræber altid efter skønhed. Ønsker at være endnu mere overbevisende, eksperimenterer de ofte med udseende, især hår. Ændringen af ​​hårfarve er også et underbevidst ønske om at tilføje lysstyrke og positivt til dit liv. Men ikke altid skyggen efter farvning opnås som den var


Hvis resultatet af hårfarve overraskede dig eller endda skuffet, bør du ikke løbe til butikken for den næste pakke hårfarve. Gentagen farvning kan beskadige håret, så det bliver tørt og skørt og mister sin skønhed. Der er flere måder at rette en mislykket farve på.


Blondt hår er meget let at male igen i enhver skygge. Meget vanskeligere er tilfældet med mørkt hår. Og hvis du har sort eller mørkt kastanjebrunt hår, bliver farvning allerede ved at blive et problem. Det er trods alt umuligt at straks male sorte farver i lysere toner. Det kræver

Mange piger spekulerer på, hvor meget hår der kan farves efter lynnedslag. Tross alt er hårbelysning en ansvarlig og omhyggelig proces.

Men på hvad kun kvinder ikke vil gå for at ændre formen. Millioner af mørkhårede kvinder ønsker at blive skrøbelige blondiner. Det er proceduren for håret som en lynnedslag.

Farvebleget hår

Skal jeg tørre mit hår straks efter lynet, eller vent stadig en vis tid? Svaret er ikke ligetil. På den ene side er det klart, at håret efter aflæsning allerede er helt udmattet. På den anden - ingen ønsker at gå med en orange moppe på hovedet. Det hele afhænger af de enkelte kendetegn ved både håret og kroppen af ​​hver kvinde.

Lynprocessen foregår ved at vaske pigmentet, hvilket giver en bestemt farve til håret. Hår bliver meget tyndere og mister sin tidligere glathed og glans. Håret er efterladt uden farve. Hvad de vil være, afhænger af det efterfølgende maleri.

Lightening-arrangementet foregår i ca. flere trin. Det er også ønskeligt, at det blev udført af en professionel i kabinen. Hvis pigen havde en lysebrun farve før processen, ville processen passere hurtigere end at lyse op fra en brunette. Ting er meget værre, når en ikke-naturlig brunette besluttede at blive en blondine.

Konstant farve i mørke nuancer vil efterlade en ubehagelig orange farve. For misfarvning af "kunstige" brunetter er det usandsynligt at tage selv de mest højklassede fordele.

Teoretisk kan maleriet gøres den næste dag efter påføring af clarifier. Dette gælder kun i to tilfælde:

 • Den fremtidige blonde har meget stærkt hår, og lynet påvirker ikke dem;
 • fremtidig blondine betyder ikke noget om hårets kvalitet - resultatet er vigtigt.

Men det er kun teoretisk. Mest sandsynligt vil farvelægeren anbefale at vente ca. 2 uger. I løbet af denne tid skal du intensivt genoprette beskadiget hår.

Arsenal for bleget hår

Masker og balsamer til bleget hår skal nødvendigvis ses i fremtidens blondie arsenal. Ved valg af shampoo skal også behandles med ansvar. Shampoo indeholdende ammoniumlaurethsulfat og ammoniumlaurylsulfat er ikke egnet til beskadigede blegede låse.

Tørring, retting og krølning med krøllejern bør også opgives. De tørrer op selv sundt hår, og hvad kan vi sige om emnet til kemisk behandling. Vand til vask af hovedet må ikke tappe, kogning er nødvendig.

Du kan bruge vandfilteret. Lægemidler til skylning fra kamille, knobrod, nælde og mynte har en god effekt.

Den helbredende maske vil fremskynde processen med at genoprette blegede og farvede tråde. For at forberede masken skal du:

 • oliven eller burdock olie - 1 spsk. l.
 • æggeblomme - 1 stk.
 • honning - 1 tsk;
 • Cognac - 1 tsk

Alle ingredienser skal blandes grundigt. Ansøg derefter på hår og spred over hele længden. Pak dit hoved med en film eller et varmt håndklæde. Efter 2 timer skylles med rigeligt vand.

For den bedste effekt er det ønskeligt at genoprette hovedbunden i en måned.

End at truede med akut farve efter afklaring

Når en kvinde ikke ønsker at vente længe og skynder sig at farve håret straks efter lynet, er det nødvendigt at tage højde for alle mulige konsekvenser af en sådan beslutning.

Som det allerede er kendt, bliver håret meget tyndt efter lynet, det bliver tørt og den sunde glans forsvinder. En anden mulighed er mislykket blegning. Hvis du overdriver den kemiske opløsning, kan du "brænde" hår. De tørres i en sådan grad, at de simpelthen begynder at falde ud og bryde af.

Efter forsvinden af ​​farvepigmentet på håret forbliver det gult. Dens skygge afhænger af den tidligere farve (bleget lysebrunt bliver gul og sort - lys orange). Denne yellowness vil dukke op i lang tid.

Farvestof fra bleget hår vaskes meget meget tidligere end ved simpel farvning. Dette skyldes også manglen på pigment. Kohler konsoliderer ca. 3-4 farver. Yderligere manipulationer med kemiske farvestoffer vil svække håret endnu mere, og ved udgangen kan du få en "gul vaskeklud" i stedet for blondt hår.

Du kan glemme lydigt hår. Mest sandsynligt vil de konstant være forvirrede, strække og falde ud.

Så det er værd at overveje - er det nødvendigt? Eller det er bedre at vente lidt, så senere behøver du ikke at fortryde

Lysende midler

En vigtig rolle i farveskvaliteten spilles af midlerne til afklaring.

Blegestadierne afhænger også af hvilket produkt der vælges. Hvis en kvalitetsklarer, så vil det medføre meget mindre skade.

Kosmetiske butikker er fulde af disse varer, så du skal bare forstå mindst et par af dem.

Blonde eller Blondiner - de mest populære og billige lysere. Disse midler er så aggressive, som de er billige. Hvis der ikke er noget ønske om at "brænde" håret, er det bedre ikke at holde det på håret i mere end 15 minutter.

Estel, såvel som de tidligere midler, har lav pris og moderat aggressivitet. Det vil ikke irritere hovedbunden, men håret vil stadig tørre.

Syoss er et godt produkt, den eneste minus der er den fremvoksende yellowness. Producenter garanterer at efter maling forsvinder det.

L'Oreal Platinum er den dyreste, men også den mest effektive clarifier for tråde.

Efter hvilken tid kan du farve dit hår efter lynet - det er op til alle at beslutte. Og det er bedre, at denne procedure blev udført udelukkende af en professionel. Skønhed kræver selvfølgelig ofre, men sundhed bør ikke være et offer.

Nå, lad os finde ud af, hvordan man barberer maskinen på et intimt sted? Til en begyndelse er det værd at huske på, at barbermaskine bevægelser bør følge strengt hårets vækst i bikiniområdet, ikke ellers. Husk at løfte.
Hvordan man bruger barberskum

Hvordan misfarve håret over læben

COSMOPOLITAN