Hvad skal man gøre, hvis det klør efter barbering af huden. Efter barbering hud kløe: forebyggelse af kløe, barbering regler

Hudirritation efter barbering er et almindeligt problem for mange mænd og kvinder.

I dette tilfælde vil personen føle smerte og brænde på det berørte område af kroppen.

Der er også ofte alvorlig kløe og betændelse.

Lad os overveje mere detaljeret, hvad der skal gøres, hvis huden klør efter barbering og hvordan man forhindrer det.

Hvad skal man gøre, når kløende hud efter barbering: årsagen til problemet

Ofte forekommer dette ubehagelige symptom af sådanne årsager:

1. Forkert barberingsproces. For eksempel kan en person trykke for hårdt på bladet, traumatisere huden med det eller slet ikke på håret med creme.

2. Brug af en hård vaskeklud efter barbering eller et bikiniområde kan også let forårsage kløe, da huden efter denne procedure allerede er påvirket, og at gnide en hård vask i det kun vil forværre situationen.

3. Brug af maskiner med allerede bluntede knive.

4. Anvendelse af en lotion, der indeholder alkohol, kan også forårsage alvorlig irritation, rødme og kløe.

Efter barbering hud kløe: hvad skal man gøre og hvordan man skal håndtere det

For at den næste barbering skal gå perfekt, bør du bruge disse anbefalinger:

1. Afvis depilering i mindst en uge, så den berørte hud har tid til at genvinde lidt. Barbering når huden er meget kløende eller forbrændinger under ingen omstændigheder kan det ikke fordi det kan forværre problemet yderligere.

2. Påfør højkvalitetsmaskiner med et skarpt blad (det er ønskeligt, at sådanne knive har mindst to eller tre).

3. Selve kæden skal behandles ordentligt og vaskes grundigt, så der ikke findes mikrober på den. For at gøre dette, er det ønskeligt at bære lidt i varmt vand med lidt tilsat æterisk olie af appelsin.

4. Når du bruger engangsmaskiner, kan de ikke bruges mere end to gange i træk, fordi dette blad er meget hurtigt stumpet og senere forårsager alvorlig hudirritation (det beskadiger kun det øvre lag af epidermis).

5. Når du bruger en elektrisk barbermaskin, er det vigtigt at vide, at det skal være helt tørt.

6. Det er tilrådeligt ikke at gøre barbering meget ofte - mindst hver anden dag.

7. Umiddelbart efter proceduren skal maskinen vaskes godt under rindende vand og tørres. Opbevar den i et separat lukket sted (skab). Kun på denne måde kan den reddes fra sedimentering og yderligere reproduktion af bakterier, der forårsager irritation.

8. Under barberingsprocessen anbefales det ikke at trykke barbermaskinen for hårdt på huden. Hvis hendes blad er skarpt, vil det være i stand til fuldt ud at klare sin opgave.

9. Hvis kløe på huden efter hver barbering, uanset hvilken type maskine, så er problemet måske i gelen. For at gøre dette er det bedre at erstatte dette værktøj med et andet, designet til følsom hud. Det er også vigtigt, at det ikke indeholder alkohol.

10. Under barberingen kan du ikke strække eller strække huden, da det kan beskadige og endda skære det.

11. En barbermaskine bør altid flyttes i retning af hårvækst eller til siden, men ikke "mod pelsen". Dette er en stor og meget almindelig fejl, som mange gør, og så lider af alvorlig kløe i forskellige dele af kroppen.

Hvis din hud bliver rød efter barberingen med en maskine, så er det på tide at tænke på alternative metoder til hårfjerning. Disse er:

• laser hårfjerning (helt smertefri og giver langvarige resultater);

• voksaflejring (en hurtig og effektiv metode, der giver dig mulighed for at glemme problemet med overskydende hår i lang tid);

• brug af depilatory cremer (de kræver ikke specielle færdigheder og indsatser, og desuden fungerer de fint).

12. Brug kun de maskiner, der har et behageligt håndtag. Ikke kun den generelle bekvemmelighed ved barbering, men også selve resultatet afhænger i vid udstrækning af dette.

13. Efter barbering af en bikinizone anbefales det at bruge babypulver baseret på talkumpulver. Det "lindrer" huden, desinficerer det og forhindrer mulig inflammation.

14. Det er meget vigtigt at være opmærksom på vasketøjet, når du fjerner bikiniområdet. Den skal være helt ren og lavet af naturlige stoffer (helst bomuld).

Dette forklares ved, at en kvinde ofte efter en sådan barbering sætter på syntetiske trusser, som ved kontakt med følsom hud forårsager alvorlig irritation og kløe. For at dette ikke skete, skal du kun bære bløde og ikke meget tætte undertøj efter depilation.

Efter barbering hud kløe: hvad skal man gøre og hvordan man barberer

Den traditionelle barbering omfatter:

1. Først skal du tage et varmt brusebad eller bad, for lidt at dampe ud i huden og forberede den på depilation. Når man barberer en mand, vil det være nok at vaske flere gange med varmt vand.

2. Dernæst skal du anvende skum eller barbergel på hele hudområdet. Det skal være jævnt fordelt over hele overfladen af ​​håret og efterlader ingen glimt.

3. Det er meget vigtigt ikke at bruge almindelig sæbe i stedet for barberskum, da det tørrer og irriterer huden. Desuden bør personer med for følsom hud kun bruge "milde" antiallergiske produkter og geler.

4. Straks efter påføring af barberkrem kan proceduren ikke startes samtidig. Du skal vente et par minutter til gelen virkelig virkede og blødgjort håret lidt. Først efter det kan du barbere.

5. Barbering hår skal langsomt, ikke hvor langsomt. Du skal også være forsigtig og forsigtig med ikke at skære dig selv ved et uheld.

6. Efter barberingen skal der anvendes en særlig "beroligende" lotion på huden. Det forhindrer kløe og rødme. Hvis du barberede dit ansigt, skal du fugtige et håndklæde i koldt vand og fastgøre det på huden. Denne "gammeldags" metode hjælper også med at undgå irritation.

Hvad skal man gøre, når huden efter barbering klør: behandling og traditionelle metoder

Udseendet af kløe på huden efter barbering er det første signal af dets betændelse. I dette tilfælde er det nødvendigt at træffe foranstaltninger så hurtigt som muligt, ellers kan pus begynde at samle sig under huden for kun at forværre situationen.

De bedste metoder til behandling af en sådan tilstand er:

1. Påføring af bomuldspuder til kløende hud, der tidligere har været gennemblødt i kamille bouillon. Dette middel lindrer huden og forhindrer betændelse.

2. Du kan smøre den sædvanlige børns cremefarvede hud eller salve kaldet Panthenol.

3. Hvis kløende bumser forekommer på huden, skal de olieres med te-træolie.

4. For at desinficere pruritiske acne kan de smøres med chlorhexidin eller hydrocortison-salve.

5. Eloejuice er meget effektiv. For at gøre dette skal du klippe et blad af en sådan plante og fastgøre den på irriteret hud. Du kan også presse saften og suge den i en bandageforbindelse. En sådan komprimering kan også genoprette huden.

6. Anvendelse af salve med calendula ekstrakt er indiceret for rødhed og svag hævelse af huden.

7. Almond eller kokosolie er fremragende antiinflammatoriske midler, der er effektive til kløe efter barbering.

8. Hvis der opstår ubehagelige kløende bump på huden, skal de fjernes ved hjælp af anti-acne medicin. Til dette kan du bruge en 2% opløsning af benzoylperoxid. Det vil fjerne en sådan reaktion på barbering og forbedre hudtilstanden.

På trods af den tilsyneladende uskyldige barberingirritation kan denne tilstand være farlig, hvis disse symptomer forekommer:

1. Øget kropstemperatur (indikerer en stærk inflammatorisk proces i kroppen).

2. Alvorlig kløe, der ikke går væk i flere dage i træk (signalerer infektion af sår og indkomst af patogene bakterier ind i dem).

3. Udseende af hævelse med purulente bumser (indikerer hudundertrækning).

4. Udseendet af hudsårene, som spor af forbrændinger.

5. Følelse af pulsering eller varme i det barberede område.

Hvis ovenstående symptomer opstår, er det stadig bedre at spille det sikkert og konsultere en læge. Efter undersøgelse kan lægen ordinere en passende salve og endda anbefale en barberingsgel, der er mest egnet til en person.

Det er også vigtigt at vide, at efter at der er opstået en så stærk irritation, er det bedre at slippe af med den brugte barbermaskine og erstatte den med en ny, bedre en.

Tip 1: Sådan håndteres kløe intimt sted efter barbering

Korrekt barbering - irritationsforebyggelse

Hvordan man skal håndtere irritation

Tip 2: Sådan fjerner du irritation efter barbering af bikini

 • hvordan man fjerner irritation efter barbering

Tip 3: Hvordan håndteres sved

Hvorfor sveder en person

Udskillelse er kroppens naturlige reaktion på forhøjet følelsesmæssig eller fysisk anstrengelse. Sammen med væsken, som svedkirtler udskiller, frigives stoffer, der ikke længere er nødvendige af kroppen eller er skadelige for det. For eksempel tunge salte fanget med mad, medicin, urea, giftige stoffer eller andre organiske forbindelser, der allerede har gennemført deres "mission". Mingling med udskillelsen af ​​talgkirtlerne begynder disse produkter at udlede en fedtet lugt, og høj vandindhold i deres sammensætning øger kun det.

Sådan genkender du "fjenden"

Det videnskabelige navn på denne egenskab af organismen er hyperhidrose. Læger skelner mellem to typer svedtendens:

· Almindelig (generaliseret) hyperhidrose,

· Lokal (essentiel) hyperhidrose.

Ofte er der i en almindelig person, der ikke lider af alvorlige sygdomme, lokal sved, hvor palmer, fødder, indinale folder og aksillære huler bliver våde. Det kan fremkalde nervespænding, fysisk indsats eller høj omgivelsestemperatur.

Generel hyperhidrose er sved på hele overfladen af ​​hudens overflade. Det fremkaldes af infektiøse, endokrine, onkologiske og gynækologiske sygdomme. Derudover kan problemer med indre organer som hjerte, lunger, lever, nyrer og galdeblære, forstyrrelser i cirkulations- og nervesystemets funktion også medføre generel sved. For at slippe af med generel sved er det nødvendigt at løse det problem, der provokerer det. Problemet kan kun identificeres efter en hel lægeundersøgelse.

De vigtigste måder at bekæmpe sveden på

Du kan kæmpe med øget sved på forskellige måder, men du skal vælge en metode individuelt.

Den hygiejniske metode består i ordentlig hudpleje, regelmæssig rensning og overholdelse af de grundlæggende hygiejnebestemmelser. For at vaske huden er det bedre at bruge produkter, der indeholder fra 10 til 30% aluminiumsalte.

Kosmetiske metode er deodoriserende kosmetik. Det er nødvendigt at vælge dem i overensstemmelse med hudens egenskaber og svedenes intensitet. Anvende midler til huden har brug for længe før udgivelsen af ​​"hos mennesker", så de aktive stoffer har tid til at starte deres arbejde.

Hardware metoder - virkningen på problemområderne i huden med elektriske impulser. Elektrisk strøm reducerer aktiviteten af ​​talgkirtlerne og sveden falder. Men sådanne procedurer kan skade kroppens metaboliske system.

Injektionsmetoder er punktinjektionen af ​​butolotoxin fra gruppe A i epidermis. Proceduren varer op til 6 måneder, i løbet af denne periode blokerer stoffet nerveimpulser og svedkirtler.

Kløe i det intime barberingsområde

Sandsynligvis vil enhver kvinde, der overvåger tilstanden af ​​vegetationen på hendes krop, vide om problemet, når kløe opstår i den intime barberingszone. Det "delikate" sted kan klø så meget, at det irriterer og forstyrrer livets sædvanlige rytme. Hos kvinder opstår dette problem ofte, da den følsomme hud i det intime område er modtagelig overfor eventuelle effekter.

Hvorfor er der en kløe i det intime område efter barbering, samt hvordan man kan slippe af med det og være i stand til at forhindre, vil vi se på denne informative artikel.

grunde

I det intime barberingsområde kan kløe opstå af følgende årsager:

 • Den kvindelige krop og hud i særdeleshed kan være meget modtagelige for de komponenter, der er indeholdt i produkterne før og efter barberingen. Måske endda forekomsten af ​​en allergisk reaktion og brænding.
 • Øget hudfølsomhed.
 • Forkert barberingsprocedure.
 • Brug substandard produkter designet til / efter barbering. Det kan også skyldes, at tørdæksler behandles.
 • Brug af en knust barberkniv, sjælden ændring af beskidte knive.
 • Hyppig barbering - hver 2-3 dage.
 • Ignorerer eller fejlagtig udførelse af pleje efter proceduren.
 • Brug af trusser fremstillet af syntetiske "ikke-åndedrættende" materialer.

Hovedårsagen til forekomsten af ​​kløe efter barbering af den intime zone hos kvinder skyldes beskadigelse af integriteten af ​​det øverste lag af huden. Som følge heraf øges blodstrømmen på irritationsstedet med henblik på hurtig genopretning af væv, hvorfor en inflammatorisk reaktion dannes.

I tilfælde af nedskæringer er det nødvendigt at overvåge hygiejnen særligt nøje, da en infektion kan komme ind i kroppen gennem sår.

Fejlfinding metoder

Følgende er anbefalinger til, hvordan du effektivt kan lindre kløe efter barbering på intime steder:

 • Olie. Egnet naturlig base eller æteriske olier: te træ, kokosnød, patchouli, lavendel, sesam, oliven, bergamot, hvedekim. De er præget af antiinflammatorisk, antibakteriel, sårheling, beroligende og fugtgivende effekt.

Du kan bruge flere opskrifter til forberedelse af anti-kløe retsmidler:

 1. Bland 1 tsk. honning, 2 dråber patchouliolie, 1 stor sked havregryn. Påfør blandingen i huden og skyll efter 15 minutter.
 2. Bland en dråbe oliven- eller sesamolie med en dråbe lavendel- eller te-træolie, og påfør det derefter på det hudområde, der har gennemgået barberingsproceduren.
 3. I kroppen lotion, tilsættes 2-3 dråber æterisk olie. For at forberede et sådant værktøj skal du straks.
 • En anden måde at fjerne kløften efter at have barberet intime steder og at slippe af med ubehagelige fornemmelser i bikiniområdet er at bruge specielle salver, lotioner eller geler. Det er værd at være opmærksom på:
 1. kosmetik med aloeekstrakter og vitaminer A, E, F;
 2. cremer og skum, der indeholder panthenol - "Bepanten", "Rescuer", "Panthenol";
 3. antibakterielle salver - zinksalve, Miramistin, chlorhexidin;
 4. hormonale midler til lokal handling - "Sinaflan", hydrokortison salve "
 5. midler rettet mod at fremskynde helingsprocessen - Malavit, Actovegin, Neosporin.

Med hormonelle midler bør det være yderst forsigtigt. Deres ukontrollerede brug kan føre til alvorlige konsekvenser.

 • Andre midler. For eksempel kan du prøve at vaske din hud med vaskesæbe eller anvende babypulver. Også lindre kløe hjælper den næste metode. Det er nødvendigt at gøre en vrøvl på 2-3 aspirin tabletter, knust og blandet med 1 spsk. l. ske aspirin, påfør det på huden og vask af efter 5 minutter.

Vælg nogle egnede metoder og prøv dem, hvis du er bekymret for kløen i det intime barberingsområde. Sørg for, at nogle af dem bliver effektive.

Sådan barberes

For at kvinder ikke har ubehag efter barbering af den intime zone, kløe og andre ubehagelige fornemmelser ikke forstyrrer, skal du lære at barbere korrekt. Der er intet svært i dette, men nogle mennesker udfører forkerte handlinger, der fører til et sådant problem.

Barbering forberedelse:

 1. At vaske et skridsikkert middel til intim hygiejne med antibakteriel virkning.
 2. Nå damp huden ved at tage et bad eller bad. Du kan også lægge et varmt, vådt håndklæde til det intime område i ca. fem minutter. Dette vil gøre det muligt for håret at blødgøre og huden bliver mere elastisk.
 3. Det er nødvendigt at skrubbe huden med speciel kosmetik for at forberede huden til barberingsprocessen. Eliminering af døde hudceller gør processen med at fjerne overskydende hår mere effektivt og hjælper også med at forhindre efterfølgende hårindvækst.
 4. Når forberedelsen er færdig, skal du straks fortsætte med barberingen:
 5. Det er nødvendigt at anvende et barberingsmiddel (skum eller gel) på huden. Hvis der ikke findes et sådant middel, er en blød creme gel med en fugtighedsvirkende virkning eller endda en hårbalsam egnet. Sæbe bør ikke anvendes. Det tørrer meget huden.
 6. Så skal du tage den mest komfortable stilling til barbering. Når du fjerner hår fra den dybe bikini zone, er det tilrådeligt at bruge et spejl, som vil hjælpe med at undersøge alt i detaljer i displayet.
 7. Flyt barbermaden meget omhyggeligt i retning af top-down og hårvækst. Tryk på, mens det ikke er det værd. Vask straks barberkniven under vandhanen for at vaske barberede hår.

Også vigtigt er den efterfølgende pleje, som ikke bør glemmes på nogen måde:

 1. Barberingsrest skal vaskes af med varmt vand og derefter forsigtigt blutte huden med et rent, blødt håndklæde.
 2. At behandle en hudafdeling, udsat for fjernelse af hår, til hydrogenperoxid.
 3. Smør med en fugtgivende og blødgørende kosmetik. Det kan være en creme eller gel efter barbering, såvel som ethvert andet værktøj, der er egnet til følsom hud.
 4. Når produktet absorberes, er det tilrådeligt at bruge lidt tid uden undertøj, og derefter lægge på løse bomuldstrømpebukser.

Denne enkle procedure hjælper med at gøre processen mere komfortabel, effektiv og sikker.

Forebyggelse af ubehag efter barbering

 • For at minimere risikoen for irritation i bikiniområdet og forhindre mulig kløe, overvej følgende anbefalinger:
 • Du bør kun bruge en højkvalitets barbermaskine med to eller tre blade, en fugtighedscreme og et behageligt håndtag.
 • Så ofte som muligt skal du skifte kniv eller barberkniv, hvis det er beregnet til en enkelt brug.
 • Det er værd at være særlig opmærksom på at forberede sig på barbering og hudpleje efter det.
 • Efter barbering kan du ikke bruge hårde vaskeklude og lotioner, som omfatter alkohol.
 • Det er uønsket at foretrække stramt undertøj med en stor procentdel af syntetiske fibre i stoffet. Du bør vælge trusser fra naturlige materialer.
 • Hvis der efter hver barberingsproces forekommer kløe og irritation, kan det være nødvendigt at udskifte barbermaskinen med en depilatorisk creme.

Hvis du følger anbefalingerne om korrekt barbering og forebyggelse af ubehag, vil det i de fleste tilfælde være muligt at undgå irritationsproblemet i det intime område.

Irritation efter barbering på benene: Sådan fjerner du hurtigt, købt og hjemmehjælp

Indsendt af: admin i vigtige tips 04.09.2018 0 170 Views

Sådan fjerner du irritation på benene efter barbering: farmaceutiske og hjemmehjælpemidler

Irritation - det gør ondt, ubehageligt, grimt. Det kan forekomme på huden på ethvert sted og ikke nødvendigvis kun i følsomme områder. Bumser, rødme, små bump fører til det faktum, at efter barbering ben ser rodet og endog skræmmende. Som et resultat, i stedet for et kort nederdel skal du bære bukser, hvilket ikke altid er behageligt. Faktisk er der masser af måder at klare irritation på og i fremtiden for at forhindre dets forekomst.

Huden på pigernes ben er øm, det kræver en speciel tilgang. Der er ingen irritation, rødme efter barbering, hvis du kender de grundlæggende regler og strengt følger dem. I intet tilfælde kan du gøre proceduren "på flugt." Det er nødvendigt at forudbestemme tidspunktet for fjernelse af håret. Nogle piger er tvunget til at gøre dette næsten hver dag, andre har brug for 2-3 gange om ugen. Det er bedre at efterlade en barbering om aftenen for at udføre det langsomt og korrekt.

 1. Våd barbering Skru ikke maskinens tørre fødder. Du bør altid bruge skum eller barberkrem. Ingen shower gel eller sæbe vil erstatte dem.
 2. Kvalitet maskine. Det afhænger af ham 50% af succesen, så behøver ikke at gemme. En god barbermaskine har skarpe knive (helst flere stykker), et flydende hoved, en helium eller silikone strimmel.
 3. Dampende hud. Nok til at tage et varmt brusebad eller ligge et stykke tid i badet. Hårene bliver blødere, porerne åbner, barberingen bliver bedre.
 4. Afslutning af proceduren. Efter barbering skal du fugtige huden. Hvis der er et snit, behandles det skadede område straks med et antiseptisk middel.

Du kan ikke barbere dine ben lige inden du går til stranden, badet eller saunaen, og lige før du går ud, som mange piger gør. Huden blev udsat for mekanisk stress, du skal give tid til at genvinde. Af denne grund er det bedre at udføre afskallingen om aftenen.

Tip! Bliver hårene parallelt med huden og passer tæt? Før depilation skal de løfte. Det er praktisk at gøre dette ved hjælp af en skrubbe. Men hvis huden har betændelse, åbne sår eller små pustler, så kan det ikke gøres.

Irritation opstår ofte på grund af forkert procedure. Det kan ikke udføres mange gange af maskinen på samme sted. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på kvaliteten af ​​barbermaskinen og relaterede produkter. Der må ikke opstå problemer under maskinen på huden. Ideelt - bladet glider, skærer alt i sin vej uden yderligere tryk.

Sådan barberes benene:

 1. Damp eller vask i det mindste med varmt vand. Påfør et barberingsmiddel straks over hele overfladen, det vil desuden blødgøre hårene.
 2. Skarp maskine til at holde benene i retning af hårvækst. Du kan ikke barbere sig imod det, det fører til irritation. Langsomt behandle benene, skynd dig og hurtigt skrabe er ikke nødvendigt.
 3. Efter proceduren afvaskes resterne godt.

Umiddelbart, mens overfladen er våd, skal du anvende en lotion eller aftershave creme, gnid, lad den være helt absorberet.

Valget af specielle irritationsmidler på benene efter barbering er lille. Ofte er de kosmetisk produktion, det vil sige ikke medicinsk, der tager sigte på at fjerne tørhed, fugtgivende, kan have antibakterielle egenskaber. Det er bedre at gå til apoteket og afhente et lægemiddel, der forbedrer hudregenerering, fremmer celleregenerering, lindrer rødme, eliminerer kløe og andre relaterede problemer. De fleste af disse værktøjer er velkendte og har endda et hjem.

Regelmæssig aspirin hjælper med at klare irritation, fjerner rødme, hjælper huden med at komme sig hurtigere. Du skal male et par tabletter, det er bedre at gøre det straks i pakken. Hæld derefter i en skål, tilsæt lidt vand, rør. Nogle gange tilføjer apotek glycerin.

Smør føttene med en opløsning 1-2 gange om dagen, lad i 15 minutter, skyll med varmt vand. Efter aspirin kan du anvende cremer, lotioner.

Dexpanthenol produkter arbejder undere, og de er helt sikre. Der er forskellige former for frigivelse, men cremer og geler er velegnede til hjemmebrug. Der er mange analoger med forskellige navne. De mest almindelige er bepanthen og d-panthenol. Koncentrationen af ​​det aktive stof er 5%. Det er muligt at sætte midler med panthenol selv på stærkt beskadigede, betændte steder. Lægemidlet vil fremskynde vævregenerering, de første positive resultater vil blive mærkbare på den anden dag.

Dette værktøj har en baktericid virkning, hjælper med at klare forskellige hudproblemer, der ofte bruges til at behandle skæl. Under ingen omstændigheder kan den påføres i sin rene form. Det er bedre at tilføje 2-3 dråber i en tsk lotion eller kropscreme, rør og smør benene. Denne blanding kan bruges til at forhindre hudproblemer efter barbering.

Lægemidlet er beregnet til behandling af tandsygdomme, men har vist sig effektivt i forhold til ydre hudproblemer. Solcoseryl har en regenererende, membranstabiliserende, sårheling og angioprotektiv virkning. Det kan anvendes selv på åbne sår, men kun efter foreløbig desinfektion. Chlorhexidin bruges normalt til dette. I en opløsning til fugtning af en tampon, behandle det ønskede område, smør stoffet.

Værktøjet har en analog - Actovegin. Dette lægemiddel er tilgængeligt i form af salve og fløde, der anvendes på lignende måde.

Salicylsyre er et billigt og simpelt middel, der også kan bruges til at behandle irritation. Det er velegnet til hud med bump, betændte områder, rødme. Derudover vil salicylsyre hjælpe med at klare indgroede hår. Det anbefales at anvende kun på beskadigede områder. Du kan tørre dine fødder umiddelbart efter depilation, inden du påfører en fugtighedscreme.

Hvis irritation ledsages af skrælning af huden, kan tørhed, kløe, så salicylsyre ikke anvendes.

Vigtigt: Ofte kan du finde en anden form for frigivelse af stoffet med det samme indhold af aktive stoffer. Hvordan er de forskellige? Dybest set absorptionshastighed. Cremer og geler trænger hurtigt ind i hudlaget, salverne forbliver på overfladen længere, men de giver også næring, nogle gange fugtiggør, må ikke overfladen tørre ud.

Ud over lægemidler og kosmetik efter barbering vil forskellige urter, olier og fødevarer bidrage til at slippe af med irritation. I folkemedicin og fototerapi er der mange effektive opskrifter. Dette er normalt vandinfusioner og afkogningsmidler til smøring af beskadiget hud ved påføring af kompresser. Alkoholholdige sammensætninger kan anvendes, men ikke ofte. Ellers vil det skade endnu mere, øget tørhed, kløe, skrælning vil blive tilsat irritationen.

Et af de mest tilgængelige, velkendte, nemme at bruge medicinske planter er apotekskamomile. Det kan sikkert bruges til irritation. Fra 2 el. l. blomster (du kan med græs) og 300 ml vand til at forberede en afkogning eller infusion (i en termo), stamme, fugte klud og wrap ben, hold i mindst 30 minutter. For nemheds skyld er det tilladt at indpakke stretchfilm, gøre husholdningsarbejde. På samme måde kan du i stedet for kamille bruge egetbark eller calendula blomster.

Aloe (også kendt som agave) kan bruges til at rette op på problemer efter barbering. Det er nok at klemme ud saften fra de tykkeste og kødfulde blade, smøre den berørte hud. Men det er bedre at gøre alle reglerne: Hold arkene i køleskabet i 7-10 dage, hugg, klem og brug først efter det. Det har vist sig, at plantens aldring på et køligt sted øger mængden af ​​gavnlige og helbredende stoffer. Klemt juice opbevares smukt, hvis du bruger rene og tørre retter.

Også, aloe kan tilsættes til de færdige cremer og lotioner, blandet i enhver proportioner. Men i dette tilfælde er det uønsket at opbevare agenten, og det er bedre at forberede det umiddelbart før brug.

Det enkleste middel til at lindre irriteret hud. Til forarbejdning anvendes almindelig is eller frosne urteafkok, infusioner. Du skal tage en terning og tørre problemområder, indtil isen er helt smeltet. Det samme værktøj hjælper midlertidigt med at lindre kløen, der ofte ledsager problemet. Efter brug skal cremen påføres.

I 1 spsk. l. enhver kosmetisk olie (kokos, fersken eller mandel) tilsættes 2 kapsler af vitamin A og E, omrøres. Brug blandingen umiddelbart efter barberingen og genopret huden i daglig pleje.

Brew 2 spsk. l. hakket persille med et glas kogende vand, lad i 2 timer, stamme. Fugt en tampon, tør huden flere gange om dagen. Ud over at fjerne problemer, vil persille lysere huden, hjælpe med at udjævne farven. Denne infusion kan bruges til kompresser.

Barbering skal ofte, især om sommeren. Hvis der efter hver barbering opstår irritation på benene, har huden simpelthen ikke tid til at komme sig. Som følge heraf forværres hendes tilstand kraftigt, hærde skorper og ar vises. Der kan også være mørke pletter og røde pletter, betændte humle, hvor hårene vokser. Du kan ikke tillade dette!

I sådanne tilfælde skal du bare opgive barbermaskinen. I den kolde årstid forlade dine fødder alene i 7-10 dage. Lad det være uæstetisk, men huden skal genoprettes. Eller bare vælg en anden måde at fjerne hår. Hvis der ikke er åbne sår og tør irritation, brug en depilatory cream. Som en mulighed - at behandle shugaring eller elektrisk epilator. I dette tilfælde vil der være 3 uger at komme sig.

Med meget følsom hud kan kun fotoepilation, laser, elosa og andre lignende salonprocedurer, der fjerner håret i lang tid, klare problemet.

Hvordan hurtigt slippe af med irritation efter barbering

Efter depilering opstår der ofte irritation på huden, hvilket forårsager svær ubehag. Hvordan hurtigt slippe af med irritation efter barbering og er det muligt at forhindre udseende?

Den irritation, der opstår efter hårfjerning med en barberkniv, er lettere at forebygge end at forsøge at slippe af med det. Der er flere regler, hvis overholdelse vil minimere traume til huden, når du barberer og dermed sandsynligheden for ubehagelige konsekvenser. Her er de:

1. Bladene skal være skarpe, så det er vigtigt at skifte patronerne på barbermaskinen i tide. Engangsapparater kan ikke bruges mere end to eller tre gange.

2. Barbering kropshår helst ikke mere end en gang hver 2-3 dage.

3. Forud er det nødvendigt at dampe huden godt, ideelt - tag et bad eller et brusebad i mindst fem minutter. Hvis vandprocedurerne ikke passer ind i dine planer, kan de udskiftes med en kompress fra et håndklæde fugtet med varmt vand og påføres et par minutter til det sted, hvorfra håret fjernes.

4. Før barbering anbefales det at behandle huden godt med en skrubbe.

5. Du skal bruge specielle geler, skum eller cremer til barbering, og for at fjerne hår i bikiniområdet og i armhulerne, er det bedre at vælge produkter til følsom hud. Sæbe, shampoo, shower gel - et dårligt alternativ. I ekstreme tilfælde kan du bruge hårbalsam.

6. Barber håret til retningen af ​​deres vækst. Det antages, at barbering mod hårvækst giver et glattere resultat, og det er sandt, men samtidig fremkalder det irritation.

7. Ved afslutningen af ​​proceduren skal hårfjerningsstedet skylles med køligt vand og blottet med et rent håndklæde.

8. Undlad at forsømme midlerne efter barbering. En særlig creme, gel eller lotion vil godt berolige og fugte huden.

9. Maskinens blade efter brug skal renses grundigt og desinficeres fortrinsvis.

Hvis der stadig opstår irritation, så er det selvfølgelig tid til at tænke på, hvordan man kan slippe af med kløe efter barbering. Der er flere populære opskrifter, såvel som lægemidler, som hurtigt og effektivt lindrer irritation.

1. En afkogning af persille. En flok persille finhakket, hæld kogende vand, insistere i en time, og tør derefter den irriterede hud med en bomuldsstynde dyppet i denne bouillon. Det hjælper med at lindre kløe og helbrede mikrotrauma.

2. En blanding af aspirin og glycerin. Crush to aspirin tabletter og bland dem med to spiseskefulde glycerin. Anvend lette patting eller masserende bevægelser. Giv tørt, skyll ikke.

3. Olieblanding. I kosmetisk olie, såsom fersken, mandel eller druesaft, tilsættes vitaminer fra kapsler, A og E. Påfør huden olie umiddelbart efter barberingen. En anden olieblanding er et par dråber tea tree olie tilsat til to spiseskefulde af enhver vegetabilsk olie.

4. Bøtter apotek gebyrer. Fjerner godt kløe-dekoktioner af calendula, kamille, succession eller egebark. De kan forberedes på forhånd, opbevares i køleskabet og tørre huden efter hver barbering.

5. Baby cremer. De fugter og beroliger godt.

6. Aloe Vera juice. Hvis du har dette husplante, skal du blot klippe et stykke papir et par centimeter lang, klem saften på en bomuldsstykke og gnide det irriterede område. Dens saft vil ro og fugt.

7. Antiseptika: Miramistin, chlorhexidin og hydrogenperoxid. Brug dem, hvis du skærer dig selv. De desinficerer og helbreder godt sår.

8. Zinksalve. Det vil hjælpe, hvis huden er tilbøjelig til dannelse af pustler efter barbering.

9. Infusion af birkeblader. Hæld et par friske blade med et halvt glas kogende vand, lad det brygge i en og en halv time, forspænd, fugt gasbind eller håndklæde og påfør det irriterede område i 5-10 minutter.

Disse opskrifter og værktøjer i de fleste tilfælde vil hjælpe med at slippe af med kløe. Hvis der opstår stærk irritation efter hver barbering, og ovenstående opskrifter medfører kun mindre lindring, bør du tænke på andre måder at fjerne hår på, såsom voksning, shugaring, ved hjælp af depilatory cream.

Hvis du følger reglerne for barbering og ordentlig pleje efter denne procedure, kan irritation generelt undgås. Men hvis du på trods af alle de forholdsregler, der blev taget, kløen efter barbering stadig dukkede op, bør du ikke være ked af det. Næsten i ethvert førstehjælpskasse eller kosmetikpose er der mindst et af de ovenfor nævnte midler, der hjælper med hurtigt at løse problemet.

Sådan fjerner du irritation i bikiniområdet efter barbering.

Bikiniområdet er en af ​​de mest følsomme dele af kroppen: huden her er tynd, delikat og tilbøjelig til irritation. Især ofte opstår irritation efter barbering og sommetider går ikke væk i flere dage.

Huden rødder, bumser vises, plager af uoverstigelig kløe og ubehag. Hvordan slippe af med irritation efter barbering i bikiniområdet? Overvej de mest trofaste måder.

Hvordan barberes?

For det første er det meget vigtigt at vide, hvordan man barberer et bikiniområde korrekt. Det er fejlene i denne omhyggelige proces, der forårsager efterfølgende ubehag. Dine trin for trin handlinger:

 1. Tag et varmt brusebad eller et kort bad, så huden varme op og bliver varm;
 2. Påfør barberskum over hele bikiniområdet;
 3. Det er vigtigt at barbere hårvækst, så huden får mindre mikroskader;
 4. Efter barbering skylles huden med koldt vand og påføres en eftershave lotion designet til følsom hud.

Populær opskrift på irritation.

For det andet skal du forsigtigt prøve følgende opskrift. Dem, der anvender det, viser, at dette er det bedste svar på spørgsmålet om, hvordan man kan slippe af med irritation efter barbering i bikiniområdet.

Du skal bruge et par aspirintabletter og en farmaceutisk opløsning af hydrogenperoxid. Før barbering blandes en eller to tabletter af acetylsalicylsyre, blandes i en mos med varmt rent vand og masserer blandingen til et bikiniområde. Skyl og barber I slutningen af ​​den, i stedet for lotion, tørre huden med en bomuldspindel dyppet i 3% hydrogenperoxid. Det kan udskiftes med en citronskive.

Hvordan kan du ellers hjælpe dig selv?

Vi har samlet for dig de mest interessante og effektive tips til forebyggelse og elimination af irritation efter barbering. I nærheden kan du læse hvordan du kan slippe af med hævelse af øjet. Læs nu 12 tips, og find ud af, hvilket er bedst for dig.

 1. Brug ikke kniv og en elektrisk barberkniv. Glade ejere af elektriske barbermaskiner sikrer fuldstændig mangel på irritation i bikiniområdet efter barberingen;
 2. Skift blad ofte. Ideelt set efter hver barbering;
 3. Brug kun højkvalitets barbermaskiner med et praktisk håndtag til dig personligt;
 4. Efter barbering brug baby pulver baseret på talkum på bikini området;
 5. Vær opmærksom på linnedet. Det skal være helt rent og ændre så ofte som muligt. Naturlige stoffer er at foretrække. Det er kontakt med materiale af undertøj bliver ofte årsagen til en smertefuld søgning efter et svar, hvordan man kan slippe af med irritation efter barbering i bikiniområdet. Sommetider er irritation en slags allergisk reaktion på stoffet, men det kan også skyldes fysisk gnidning, så eksperimentere med stilarter;
 6. I tilfælde af stærk irritation kan du påføre bomuldspuder med kamilleafkogning til de beskadigede områder - dette vil berolige huden og fremskynde genopretningsprocessen;
 7. Nogen hjælper klassisk babycreme eller babyolie;
 8. Fremskynde helingen af ​​alvorlig irritation med bumser tea tree olie;
 9. Vidunderligt helbredende middel - Panthenol;
 10. Chlorhexidin er også i stand til at desinficere og fjerne bumser, et effektivt og sikkert, lugtløst middel;
 11. I alvorlige tilfælde sparer hydrokortison salve;
 12. Hvis du ofte bliver plaget af irritation efter barbering i bikiniområdet, kan du prøve at prøve skræmmende cremer.

Nå endelig vil du nok være interesseret i at læse om shugaring er mulig hjemme, samt en opskrift med citronsyre.

Hvad skal jeg gøre, hvis mine ben kløe efter barbering?

Enhver, der ikke ved, hvordan man ridse hans ben efter barbering, forstår ikke dette græd for hjælp. Lad os ikke tale lang tid om skønheden og seksualiteten af ​​velplejede kvindelige ben, som har en fascinerende effekt på den stærke halvdel af menneskeheden. Vi går straks til kernen i spørgsmålet - hvad skal vi gøre for at slippe af med den uudholdelige kløe, der ledsager en så enkel kosmetisk procedure som hårfjerning.

For at forstå handlingens algoritme er det nødvendigt at forstå årsagerne til dette fænomen. Det kan trods alt være lige så banalt.

Årsager til kvindelig ubehag

Først skal du forstå procedurerne. Hvad er epilering og depilation?

 1. Epilation er fjernelse af hår fra roden, det vil sige fra follikelet. Denne procedure gør hårvæksten langsommere, håret bliver tyndere og blødere. Ved at manipulere regelmæssigt kan du opnå en fuldstændig ophør af deres vækst.
 2. Depilation - fjernelse af den øvre del af håret uden at påvirke roten. I dette tilfælde skal proceduren udføres ofte nok til at holde benene i den rigtige tilstand. Hår vokser hurtigt, kan blive sværere.

Eksperter siger: "Depilation er et stykke tid, epilation er for evigt."

Den første grund til at kløe efter depilation (såvel som efter depilering) kan være for tynd og følsom hud. I dette tilfælde skal du udføre proceduren meget omhyggeligt, for at bruge specialiseret kosmetik. Men i hjemmet er det svært at udføre epilering, der kræver enten specialværktøjer eller specialværktøjer. Det bedste i dette tilfælde er at ansætte en professionel mesters tjenester i en god skønhedssalon. Ak, kære unge damer, sådan er din skæbne. Skønhed kræver offer!

Barbering er en enklere måde, det er nemt at udføre derhjemme. Men irritation forårsager kløe forekommer også. Og der er følgende grunde:

 • blunt barberblad;
 • udførelse af proceduren på tør hud
 • manipulation på uforberedte ben
 • forkert behandling af huden efter barbering eller slet ingen;
 • brugen af ​​konventionel toilet sæbe, snarere end et særligt barberingshjælpemiddel;
 • et uegnet barberingsmiddel, der forårsager allergi eller irritation
 • Især vigtigt for "blid" - barbering mod hårvækst.

For at undgå kløe, som i høj grad irriterer efter en sådan kosmetisk procedure, er det ikke nok at kende årsagerne til fænomenet. Nogle unge damer tror ikke engang på, at der er et helt ritual om at slippe af med uønsket vegetation.

Forberedende aktiviteter

Hvis før og efter epilationen udført i salonen, vil mesteren gøre alt, hvad der er nødvendigt, så hjemme er du din egen kosmetolog. Og barberingsproceduren kan omsættes til en ægte afslapning i slutningen af ​​en travl dag.

Den første ting at gøre er at indstille sig til den positive, udsætte alle forretninger og tage tid for dig selv. Og så alt i henhold til det godkendte scenario.

 1. Tag et bad (varmt eller varmt - som en der elsker). I vandet kan du tilføje havsalt, æteriske olier, afkog af urter. Tea tree, lavendel eller rose olie har en meget god effekt. Fra medicinske og duftende urter, vælg kamille, calendula, lovage. Varmt vand med tilsætningsstoffer renser huden, åbner porerne og blødgør hårene.
 2. Sørg for, at knivene på maskinen er skarpe og desinficer den - vask det med rindende vand, helst med varmt vand og behand det med et antiseptisk middel. I dette tilfælde behøver du ikke at tænke på hvad der skal gøres med pustler og alvorlig irritation forårsaget af uhygiejniske tilstande.
 3. Vask dine hænder grundigt med sæbe. De skal være praktisk talt sterile, som en kirurg. Under barberingen vil mikrokasser og små ridser uundgåeligt forekomme. Ingen grund til at sætte snavs i dem med ubehandlede hænder.
 4. Forbered antiseptika til behandling af hud efter barbering.
 5. Fremgangsmåden udføres bedst om aftenen, så huden har tid til at "slappe af og flytte væk" efter barberingen. Derudover vil strømpebukser eller bukser, som du bruger, når du forlader huset, være en yderligere irriterende faktor for det nyligt behandlede læder.

Der er et andet glimrende værktøj, der vil have en positiv effekt ikke kun på hårene, men også på hele huden på dine smukke ben - peeling. Straks efter badet behandle benene med følgende sammensætning:

 • spisesked af naturlig flydende honning;
 • spiseskefulde tunge creme
 • spiseskefuld frisk olivenolie;
 • spiseskefuld kaffe grunde.

Blandingen påføres jævnt på overfladen af ​​huden og lades i 10-15 minutter. I løbet af denne tid kan du bruge alt forberedende arbejde. Derefter, med lette masserende bevægelser, der bevæger sig fra top til bund, "ruller" sammensætningen. Skyl resten af ​​med varmt vand og blut med en bomulds håndklæde. Tørretørring er ikke nødvendig.

Huden fra en sådan procedure bliver silkeagtig, hår - endnu blødere og mere bøjelig.

Barberingsproces

Det mest afgørende øjeblik er barbering. Der er ikke noget kompliceret om det. Men igen er der visse tips, der hjælper med at undgå irritation og kløe.

 1. Påfør et barberingsmiddel til dampet og lidt fugtig hud på benet. Prøv ikke at låne det fra hendes mand. Du skal kun bruge kvinders produkter, der indeholder særlige fugtighedscreme og blødgøringsmidler.
 2. Lad produktet stå i et par minutter for at "interagere" med hud og hår. Dette vil yderligere reducere modstanden, hvilket gør barberingen glat og glat.
 3. Barbermaskinen må ikke presses for hårdt mod hudens overflade, men det er heller ikke nødvendigt blot at "stryge". Bestræbelserne skal være gennemsnitlige, bevægelserne skal være præcise og hurtige. Især vigtigt for "sissy" - barbering for hårvækst, og ikke imod.
 4. Efter proceduren under strømmen af ​​varmt vand for at vaske af rester af sæbe sammensætningen. Læk blot huden, men tør aldrig i noget tilfælde.
 5. Behandl overfladen med et antiseptisk middel. Efter et par minutter påfør en fugtighedscreme med kamille, calendula eller aloe. Dette vil ikke kun hjælpe helingen af ​​små revner, men også fugtige huden.

Hvis det ønskes, kan du selvstændigt tilberede en fugtighedscreme, der ikke giver til køb. Derudover kan du selv vælge sammensætningen af ​​dine yndlings dufte og oprette dit eget "kosmetiske mærke". For at gøre dette skal du tage 20-30 ml baseolie (mandel, oliven, hørfrø, sesam) og tilsæt et par dråber æteriske olier: tea tree, ylang-ylang, patchouli, lavendel, rosmarin. Vælg den, du bedst kan lide, men brug ikke mere end to etere i en sammensætning.

Hvis der er en i historien, er det bedre at udføre en tolerance test. På håndleddet eller albuen indefra anbring en dråbe æterisk olie og gnid den. Vent en kvart time og kontroller reaktionen. Hvis der ikke er rødme, mærkes der ingen kløe eller andre ubehagelige manifestationer - du kan sikkert bruge den.

Der er tilfælde, hvor der, underlagt alle regler for forberedelse, barbering og efterbehandling, stadig er irritation og kløe. Hvad skal man gøre i dette tilfælde?

Hvis alt er normalt, så skal du bruge ikke enkle kosmetiske antiseptika, men specialiserede medicinske. Dette kan være salve Miramistin, Solcoseryl, Actovegin.

Hydrogenperoxid eller alkohol anvendes også. Men i dette tilfælde er det nødvendigt at fugte grundigt efter deres anvendelse. Disse stoffer, der har en stærk antiseptisk virkning, tæmmer trods alt huden stærkt.

Og babypulver, især med kamille eller lavendel, vil fjerne selv den stærkeste irritation i et øjeblik. Og prøv Bepanten's salve. Det er indikeret for blære dermatitis hos nyfødte og håndterer perfekt hudproblemer.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Hvordan slippe af med kløe efter barbering

Irritation efter barbering bekymrer mange kvinder. Dette sarte problem manifesterer sig ofte i områder med overfølsomhed: pubis, lyske, armhule. Næsten alle kvinder, der regelmæssigt bruger en barbermaskine til at slippe af med uønsket hår fra tid til anden står over for et lignende problem. Denne kropsreaktion kan forklares ved, at barberingsprocessen også fjerner laget af epidermis. Vævet modtager mikroskopisk skade og forsøger at genvinde.

Det sker også, at irritationen bliver for stærk. Så er det bedst at foretrække andre metoder til hårfjerning. Dette kan være en shugaring og voks depilation. Og nogle gange kan en simpel undersøgelse af reglerne og nuancerne for at bruge barberhud og hudpleje efter at have fjernet uønsket hår rette op på situationen.

Forhindre irritation efter barbering

Ofte har kvinder et spørgsmål, hvordan man kan slippe af med hudirritation og endnu bedre - hvordan man forhindrer det i at forekomme? For at gøre dette, helt nok til at opfylde flere grundlæggende regler for at hjælpe med at håndtere hudproblemer efter barbering.

Det er nødvendigt at begynde processen med at slippe af med håret først efter at have taget et bad eller brusebad, når huden er blevet helt dampet og fugtet. Effektiviteten af ​​barberingen øges samtidigt, og den mulige irritation minimeres.

For en mere behagelig barbering bør du bruge specielle skum og geler, som i dag kan købes hos enhver butik. Disse midler hjælper med at løfte hårene fra hudoverfladen og derved gøre det lettere for barberbladene. At ignorere barberingsprodukter kan forårsage alvorlig hudirritation.

Det er nødvendigt at ændre barbermaskinen eller patronen i tide, da en forældet kniv også kan have en skadelig virkning på hudens tilstand. Gem ikke på deres egen skønhed og sundhed. Det kedelige blad fører til, at en kvinde gentagne gange skal razor på samme sted på huden, hvilket beskadiger epidermis meget mere end normalt. I mangel af en normal barbermaskine er det bedre at stoppe med barberingen helt, inden du køber en ny.

Barbermaskinen er et individuelt emne til personlig pleje, så du bør ikke låne den til andre, ellers kan irritation ikke undgås.

Hvad skal man gøre, hvis det sker efter barbering i det intime område?

1 Hvordan slippe af med kløe og irritation?

Sådan fjerner du irritation og kløe, bør du forstå mere. Det første skridt er at gennemføre proceduren korrekt for at reducere udslætets intensitet. Barbering bør kun foretages på dampet hud. Det er bedst at sidde i et varmt bad eller stå under et varmt brusebad i mindst 10 minutter. Så kan du gå videre til proceduren.

Det er meget uønsket at barbere alt hår. Det er bedre at rengøre den vigtigste vegetation med en speciel klipper med nulfastgørelse. Det fjerner håret næsten helt uden at skade epidermis. Næste, efter barberingshuden skal du anvende en baby creme, der beroliger irriteret epidermis.

Havtornolie har fremragende blødgørings- og regenereringsegenskaber. Du kan bruge oliven eller abrikos. Påfør olien, skal være bløde bevægelser. Undgå at bære undertøj straks. Det anbefales at vente, indtil produktet er fuldt absorberet.

For at undgå alvorlig irritation kan du smøre eksponeringsstedet med kamilleafkogning, som effektivt lugter huden og reducerer betændelsen. Salvie har samme egenskab Om nødvendigt kan du bruge de sædvanlige børns olieolie.

Under ingen omstændigheder bør alkoholopløsninger anvendes på irriteret epidermis. De vil føre til mere betændelse, og irritation vil intensivere.

2 Yderligere værktøjer og tip

Sådan fjerner du irritation og kløe, hvilket øges. Hvis der ikke er nogen styrke til at udholde, og det område, der har gennemgået barbering klør mere og mere, anbefales det at bruge enhver antihistamin til lokal anvendelse. Det er nødvendigt at lægge en lille gel på kausalområdet og vente. Efter en halv time stopper kløen.

Hvis der ikke findes noget sådant middel ved hånden, men der er allergiske piller, så kan du bruge dem. For at gøre dette skal du opløse en tablet i vand og vådte en bomuldsstuds, som skal tørre kausalområdet.

Med stærk irritation kan du bruge acetylsalicylsyre - metoden er ens. Tabletten anbefales at opløses i vand og gøre en ansøgning til problemområdet. Intensiteten af ​​irritationen vil straks falde.

Så at ubehagelige manifestationer ikke komplicerer livet, anbefales det ikke at bære undertøj umiddelbart efter barbering i nogen tid, især med hensyn til syntetiske muligheder. I pauserne mellem procedurer er brugen af ​​en blød skrubbe vist.

Hvis irritationen er intens, kan du tørre området med betændelse med en isterning. Eller brug den sædvanlige babyolie.

Hvorfor modeller ikke pluk øjenbryn

Shugaring pasta i patroner