Hvordan slippe af med armhulen i hjemmet og i salonen

Hår i armhulen er i enhver voksen. Nogle mennesker behandler dette problem med ligegyldighed, men for andre bliver det et ægte problem, især deres hår vokser meget hurtigt. Det er nok for mange at barbere armhulen en gang om ugen, men der er også dem, der har hår vokser om aftenen. Sådanne mennesker er interesserede i spørgsmålet om hvordan man kan slippe af med armhulshår for evigt. Især dette spørgsmål interesserer den smukke halvdel af menneskeheden.

Disse tider er længe gået, da mænd ikke opmærksomme på denne ejendommelighed. Nu er det umagen værd for pigen at komme offentligt i det mindste med en lille mængde vegetation under armene, da hun straks vil blive grin. Piger har gjort ægte kunst ud af at opretholde deres egen skønhed. Omhyggelig selvpleje, vedtagelse af specielle bade og brugen af ​​forskellige kosmetik er blevet hverdagslige ting i næsten enhver kvindes liv.

Der er mange måder at slippe af med vegetationen. De mest almindelige metoder, der fjerner håret under armene:

 • Depilation. Dette omfatter alle sine typer: voks, varmt, kemisk.
 • Shugaring.
 • Epilation, foto og laser epilation.
 • Enkel barbering.

Nogle af disse metoder vil give dig mulighed for at slippe af med armhulen i hjemmet, mens andre vil have brug for specielt udstyr fra skønhedssaloner.

Depilation som en effektiv metode

Depilation er en procedure, hvor håret kunstigt fjernes. Ved fjernelse fjernes kun den overfladiske del af håret, mens pærerne forbliver. Derfor er det ikke værd at gå i stykker over hvordan man fjerner håret under armene med hjælp af depilation for evigt. Svaret er enkelt - det kan ikke gøres. I bedste fald kan du slippe af med maks. 2 uger ved hjælp af hårfjerning fra hår. På trods af den tilsyneladende enkelhed har depilation kontraindikationer:

 1. Lav smerte tærskel hos mennesker.
 2. Diabetes mellitus.
 3. Onkologiske sygdomme.
 4. Tilstedeværelsen på huden af ​​revner, slid og andre krænkelser af integritet.
 5. Sygdomme i det kardiovaskulære system.
 6. Herpes i forværring.
 7. Allergisk reaktion på de bestanddele, der findes i det depilatoriske stof.

Proceduren begynder med at dække huden med en speciel gel eller et andet depilatorisk stof designet til at blødgøre huden, hvilket vil hjælpe med til at gøre hele processen mindre smertefuld.

Til voksning anvendes en særlig slags voks, varmt, koldt eller varmt. Vassen opvarmes til en temperatur på 60 ° C. Hvis du bruger det hjemme, skal du være yderst forsigtig, da der er en sandsynlighed for en forbrænding. På trods af alle risici er denne metode den mest smertefri, da varm voks blødgør huden og giver dig mulighed for at fjerne hår hurtigt og uden smerte.

Depilation med kold voks er den mest smertefulde. Det er nødvendigt at gnide en voksstrimmel i palmerne, så det tager temperaturen af ​​kroppen og derefter påføres det på hudområdet. Efter 15 minutter er det nødvendigt at rive en strimmel mod hårvækst med en skarp bevægelse. En person bør forberede sig på stærk smerte.

Varm voks opvarmer op til 40 ° C, hvorefter det får lov at hærde. Du skal fjerne voks med en klud eller tykt papir på princippet om kold voks.

Shugaring som en metode til at slippe af med hår er den ældste måde, da den blev kontaktet af flere faraoer. Efter shugaring huden bliver meget blød og øm. Desuden er denne metode også betragtes som den sikreste for enhver hudtype. For at anvende denne metode er det nødvendigt at forberede sød toffee. Kræver citronsaft, 1 spsk. l. vand og 10 tsk. sukker eller honning. Komponenterne skal anbringes i en ildfast beholder, derefter brændes og røres lejlighedsvis. Det er nødvendigt at koge denne blanding i 10 minutter. Efter at blandingen er afkølet, skal den rulles ind i en klæbrig kugle. Bold skal rulle i modsat retning fra hårets vækst. Her erstatter bolden barbermaskinen. Hvis stoffet er for hårdt, kan det dryppes med varmt vand eller blødgøres med damp.

Underarm epilation

Epilation er den yngste og mest højteknologiske metode til at slippe af med armhulen. Sådanne procedurer udføres bedst i salonen med en professionel kosmetolog. Der er mange typer hårfjerning, det er værd at nævne de mest almindelige:

 1. Elektrisk epilator Denne procedure er ret smertefuldt. Epilation finder sted ved hjælp af specielle maskiner.
 2. Epilering. Denne metode er sikker for enhver hudtype. Metoden består i en højpuls lys effekt på hårsækkene.
 3. Laser hårfjerning. Mekanisk skade opstår på follikelen, såvel som penetration af strålen ind i de mørkeste områder af hårene.

Underarm barbering

Denne metode er den mest almindelige. Du kan bruge både konventionelle maskiner og elektriske barbermaskiner. Det skal bemærkes, at denne metode er ekstremt traumatisk, da det er let at skære dig selv med en kniv. Selvom du i butikker finder du barbermaskiner til sikker barbering.

HVOR SKADER UNDERGROUND! DETTE HJEMMELSESHJEMMELSE VIL REMOVE UNDESIRABLE HAIR FOREVER.

De fleste piger står over for problemet med uønsket hår. Næsten alle forsøger at løse det ved hjælp af fælles værktøjer. Barbering, brug af voks, sukkerpasta, laser og foto hårfjerning har længe været kendt.

Salon hårfjerning vil fjerne uønsket hår permanent, men omkostningerne ved en sådan procedure er ret høj. Særligt påvirker budgetgenerering på hele kroppen betydeligt. Desuden er salonmetoder ikke altid sikre og kan forårsage forskellige hudsygdomme.

Heldigvis er der overkommelige, sikre metoder til at slippe af med uønsket hår for evigt. De er tidskrævende, men resultatet er det værd!

Hvordan slippe af med hår

Sukkermaske

DU VIL VÆRE

2 spsk. l. citronsaft
2 spsk. l. sukker
2 tsk. vand

ANSØGNING

Bland i en lav skål alle ingredienserne. Påfør blandingen på hårige områder af huden. Vent, indtil blandingen tørrer - det tager ca. 10 minutter. Skyl huden med køligt vand.

Gentag proceduren hver dag i en måned. Citronsyre vil ikke blot misfarve hårsakslen, men også ødelægge sin struktur, så håret forhindres i at komme igen.

Honning maske

DU VIL VÆRE

2 spsk. l. citronsaft
2 spsk. l. honning

ANSØGNING

I en lav skål blandes citronsaft og honning i den angivne mængde. Hvis du har krystalliseret honning, rør det for at opnå en masse homogen konsistens. Tag en bomuldsstynge og anbring hårfjerner på huden i retning af det voksende hår. Lad produktet stå i 10-15 minutter, indtil det er helt tørt og skyll med rindende vand.

Proceduren kan udføres ikke mere end 2 gange om ugen i løbet af måneden. Hvis det ønskede resultat ikke opnås, kan du øge varigheden af ​​kurset med yderligere 2 uger. Pas på! Denne maske kan forårsage allergier, da dets komponenter er meget aktive.

Der er mange måder at fjerne hårfjerning på. Som du kan se, har vi valgt den mest effektive for dig. Vær sikker på at dele værdifulde råd med dine venner og start proceduren med at forberede sommeren! Når alt kommer til alt, er glat hud lige så vigtig en del af skønhed som en god figur og et sundt hår.

Hår under armene: Modernitetens dårlige tone

Tilstedeværelsen af ​​hår i armhulen er lang irrelevant, og endog på en eller anden måde grimt af æstetiske årsager. For dem, der ikke ved, hvordan man fjerner håret under armene, anbefaler vi dig at prøve flere muligheder for fjernelse. De er ret velkendte og meget enkle.

Forskere, der støtter Darwins teori om udviklingen af ​​menneskekroppen og vores oprindelse i aben-slægten, tyder på, at vegetationen dækker vores krop af en grund. Der er teorier, der giver håb om at finde ud af, hvorfor vi får tildelt kropshår.

Teorier om betydningen af ​​kropshår

 • håret på vores krop tjener som en påmindelse om et nært forhold til primate forfædre. Antallet af og strukturen af ​​hår har signifikant tyndt, og besætter lokalt områderne af hovedet, armhulerne, lysken, benene og arme. Indtil tidligere gange blev tilstedeværelsen af ​​hår betragtet som et ganske acceptabelt fænomen, indtil nogle aspekter ikke signifikant forstyrrede eksistensen (mere om dette senere).
 • armhule hår bruges til akkumulering af sved sekretioner, som omfatter de såkaldte feromoner. De tjener til at tiltrække personer af det modsatte køn, der påvirker lugtesensorerne. Fjernelse af hår fra armhulerne fratager kvinder bevidst en chance for at blive bemærket.
 • dækslet udfører beskyttelsesfunktionen mod skader, køling, overophedning. I armhulerne er lymfeknuder, som skal være i konstant varme. Hypotermi af sådanne organer kan føre til alvorlige sygdomme.
 • hår på kroppen, for eksempel i armhulen, beskytter mod friktion forårsaget af tæt kontakt tæt på kroppens dele.

Det eneste sande bevis på nogen teori blev ikke fundet. Og er det vigtigt, hvis den moderne menneskehed længe har nægtet at acceptere genfaktoren og forklarer alt med simpel forargelse over for problemerne med overdreven hårdhed. Mange grunde tillod os at tro, at depilation er et must. Og vi snakker ikke kun om æstetik, men også om det praktiske aspekt af denne beslutning.

 1. Ubehagelig lugt på grund af akkumuleret svedudledning er ikke en fordel i samfundet.
 2. Du bringer ikke kun lugten, men også mærkbare våde pletter på tøj.
 3. Overdreven hår på din krop gør dig visuelt til et "vildt dyr", som vil få andre til at tvivle på din rydderi.
 4. Det er helt umoderent og går imod moderne canons udseende.

Alle måder at fjerne armhulen

En barbermaskin er den hurtigste og billigste metode til hurtigt at fjerne armhulen. Det barberede område bliver perfekt glat.

Ulemper ved at bruge en barbermaskine:

 1. om aftenen vil der være en prikkende fornemmelse, du barberer dem flush med huden, hvilket betyder, at de hurtigt vil vokse;
 2. brug af maskinen øger området for yderligere hårvækst;
 3. barberet armhule hår forsvinder ikke for evigt.

Epilator hjælper med at fjerne håret under armene i længere tid. 3-4 dage kan du ikke bekymre dig om, at de vil forstyrre dig.

Ulemper ved at bruge epilatoren:

 1. let ømhed under epilation
 2. rødme og let brændende fornemmelse i armhulen efter epilation
 3. Hår i det epilerede område vil ikke forsvinde for evigt.

Voksning mere produktivt redder dig for overskydende hår. Varm voks fjerner hår i større områder - ben, arme og bryst i tilfælde af mænd, og varmt voks bruges til ansigt, underarm og bikinier. Voks til hårfjerning påføres med en spatel, fjernet manuel, dvs. med en skarp bevægelse af hånden. Før håret fjernes, anvendes body lotion og talkum for at beskytte mod termiske virkninger. Efter at hårfjerningsproceduren er afsluttet, påføres serum på armhulerne for langsom vækst. Sådanne manipulationer hjælper med at slippe af med rødme.

Ulemper ved at bruge voksning:

 1. smerte under proceduren
 2. underarm hår vil ikke forsvinde.

Shugaring eller armhule fjernelse gennem brug af konserveringsfri sukkerpasta, lindrer uønsket hårdhed mest smertefrit. Manuelt udstyrsspecialist arbejder vidundere. For en langvarig effekt, post-epilation prof. betyder.

Ulemper ved at bruge shugaring teknik:

 1. Ingen 100% hårfjerning resultat;
 2. Fuld bortskaffelse af problemet med overskydende hårhår heller.

Laser hårfjerning er den mest moderne teknologi, der lover at redde dig fra underarm hårvækst efter 4-6 sessioner. Laserens bølge passerer hele oxen og når pæren. Opvarmer hurtigt og ødelægger folliklerne med pigment i løbet af millisekunder. Laser hårfjerning sikrer dig et langvarigt resultat. Garanteret effekt på hår 1-3 ml i længden, efterlader ikke bivirkninger ved anvendelse af specielle sedativer.

Ulemper ved at bruge laser hårfjerning:

 1. smerte under proceduren
 2. direkte sollys i den epilerede zone er uacceptabelt (selv om en sådan advarsel ikke er helt relevant for armhulen).

Som du kan se, er det meget nemt at fjerne overskydende hårplantage under armene. En masse muligheder for et andet budget og kompleksiteten af ​​proceduren vil lindre dig fra ubehagelige fornemmelser. Løsning af et hygiejnisk problem vil gøre dit liv meget lettere, og du vil være mere selvsikker. Du vil ikke bekymre dig om hvordan du kigger på dette sekund og for evigt glemmer stivheden i dine bevægelser. Armhulen er ikke kun dårlig form. Dette er årsagen til dermatologiske sygdomme, som bliver nødt til at henvende sig til en specialist. Løs dit problem en gang for alle. Fjern uønsket vegetation og forblive sund.

Det er vigtigt at vide, at barnet i intet tilfælde skal fjerne uønsket hår. De metoder, der anvendes af voksne, er meget skadelige for børn, fordi deres hud er for øm og det er let at skade det.

Video: Shagaring armhule fjernelse i salonen

Lær hvordan man nemt fjerner armhulen med hjemmet.

Det hele afhænger af det spejl, du ser ud, tid og sted hvor du bor og den måde, som samfundet pålægger. Således er behovet for at fjerne hår i armhulerne en mindre bagatel eller et alvorligt problem, der skal løses.

Der er dem, der forlader dette hår, vokser roligt og har ingen problemer.

Men de, der er bekymrede for dette, vil være interesserede i enhver ny måde at fjerne armhulen hår uden ulejlighed og tab af tid.

Traditionelle hårfjerningsmetoder

I en verden, hvor den måde, vi ser ud er meget vigtig, vokser skønhedssentrenes rolle konstant.

De tilbyder tusindvis af behandlinger til både kvinder og mænd, så de kan se godt ud.

Blandt andre ydelser tilbyder de naturligvis også depilation: med voks eller laser, hvilket er mere eller mindre den endelige løsning på dette problem.

Faktisk kan du også løse dette problem selv, hjemme, ved hjælp af forskellige procedurer. Det kan være varmt eller koldt voks, depilatory cremer osv.

Hvis du har travlt, kan du til sidst bruge en barbermaskin. Dette er den hurtigste måde at fjerne hår på.

Desværre er de mest effektive metoder til depilering sædvanligvis ret smertefulde, de kan forårsage irritation, og dette mørkner ofte armhulenes hud.

Af denne grund vil vi dele med dig nogle naturlige, økonomiske og brugervenlige depileringsmuligheder, der hjælper med at fjerne hår eller sænke væksten i denne følsomme del af vores krop.

Fordele ved hjemmet armhulsprodukter

Hjemrecept til at slippe af med uønsket hår på nogle dele af kroppen er blevet brugt siden oldtiden.

Deres effektivitet afhænger ofte af tykkelsen, mængden af ​​hår og hvor ofte vi bruger dem.

Ikke desto mindre antyder sund fornuft, at da disse er naturlige produkter, er deres brug til gavn for vores hud, der giver næring, hydrering og glathed.

Ikke desto mindre er det tilrådeligt at lave en lille test, selvom der er tale om almindelige ingredienser, der kan findes i ethvert køkken, inden man bruger et hjemmet mod depilation.

Påfør lidt på indersiden af ​​din arm og vent et øjeblik for at se, om du har en allergisk reaktion.

Citron og sukker hjælper med at fjerne armhulen

En af de mulige metoder til hårfjerning på dette område er shugaring (fra engelsk. Shugar - sukker) - et naturligt alternativ til traditionel depilation med voks.

ingredienser

 • ½ citronsaft
 • 1 kop sukker (200 g)

forberedelse

 • Klem saften af ​​en halv citron og bland den med en kop sukker i en beholder med den ønskede størrelse.
 • Tilsæt vand, hvis saften ikke dækker alt sukker.
 • Varm blandingen over medium / høj varme, omrør med en ske, indtil sukkeret er helt opløst.
 • Når blandingen koger, reducer varmen. Kog det, indtil du får en tyk, klæbrig pasta, som du derefter kan rulle ind i en skål.

(Berør ikke massen for shugaring med fingrene, du kan blive forbrændt!). I farve skal det meget ligne honning.

 • Nu skal massen til shugaring køle ned, og den kan bruges.

Udsættelse

 • Vask og tør din armhule. Hvis du vil, kan du drysse huden med talkumpulver for at forhindre, at pastaen klæber på den.
 • Påfør et tyndt lag pasta til armhulen, og fjern det ved at trække i modsat retning af hårvækst.
 • Hvis mærker forbliver på din hud, skal du vaske dem af med varmt vand.

Alternative hjemmetoder til at hjælpe med at sænke hårvæksten

En anden interessant mulighed er at bruge naturlige ingredienser for at bremse hårvæksten i den aksillære region. Til dette formål passer vi perfekt gurkemeje.

ingredienser

 • 1 tsk gurkemeje (5 g)
 • vand (efter behov)

forberedelse

 • Løs kun noget af dette krydderi i vand, indtil du har en tyk creme.
 • Påfør produktet til armhulen efter depilering og lad det virke i 20 minutter.
 • Vask af med varmt vand.

For de bedste resultater kan du gentage proceduren hver 2 eller 3 dage mellem depilationer.

Almond olie er et andet alternativ, der vil hjælpe med at opnå en lignende virkning.

Hvordan slippe af med vegetationsarmhulen. Populære hjemme metoder

Smukt, tykt og velplejet hår - dette er fremragende! Men kun på hovedet. På resten af ​​kroppen er vegetation ikke velkommen. Ifølge ideen om natur har hår, der er over hele kroppen, en beskyttende funktion. Men vi er ikke længere primitive mennesker, og tøj beskytter os.

Så det er stadig værd at sætte æstetik i første omgang og slippe af med hår overalt undtagen hovedet.

Hver pige ved om salon og hjemme moderne procedurer, der hjælper med at løse dette problem. Således spørgsmålet: hvordan man fjerner kropshår i lang tid? Men der er også folkemyndigheder, som også er ret effektive og vil hjælpe med at slippe af med problemet for evigt.

En sådan mulighed vil se udmærket, selv med en vanskelig økonomisk situation, som kan købes ingredienser til en rigtige spørgsmål blandinger for øre på ethvert apotek.

For hvert område af kroppen har sine egne opskrifter og anbefalinger. Nedenfor overvejer vi metoderne til at slippe af med armhulen.

Hydrogenperoxid

Den nemmeste og mest kendte komponent, der hjælper med at fjerne overskydende hår. Den bruges både i ren form og anvendes som basis i forskellige sammensætninger.

Straks foretage en reservation, at denne metode sandsynligvis ikke er egnet til piger med tykke og mørke hår. Men for at klare blødt lys - peroxid er ret kraft.

Metoden har flere fordele:

 • billig;
 • smertefri;
 • associeret hudblegning;
 • lyser hår;
 • Over tid er hårene fuldstændig ødelagt af virkningen af ​​peroxid.

Selvfølgelig vil det tage meget tid og tålmodighed for at gøre armhulerne glatte. Ved anvendelse af peroxid bliver håret tyndt og farveløst. Hvis du er klar til at vente, skal du bruge en af ​​nedenstående opskrifter.

 1. Hydrogenperoxid + ammoniak. Bland begge komponenter (peroxid i dette tilfælde tages 5 eller 10%). Det anbefales at bruge blandingen så ofte som muligt, mens de ikke skylles.
 2. Peroxid med ammoniak. Fem dråber ammoniak tilsættes til blandingen af ​​6% peroxid og sæbeopløsning. Blandingen påføres uønskede hår i 15 minutter. Det er nødvendigt at udføre proceduren 1 gang om 7 dage. Hvis der opstår en brændende fornemmelse, skylles straks blandingen.

Med regelmæssig brug (baseret på anmeldelser) kan hår forsvinde på bare seks måneder.

citron

Den mest berømte og dokumenterede bedstemors opskrift på hårfjerning er en blanding af citron og sukker. Denne metode har vist god præstation. Det ligner meget på shugaring eller voksning, men ingredienserne er enklere og billigere. Forberedelse af blandingen som følger:

 • 150 gram sukker blandet med friskpresset juice af en halv citron
 • tilsæt 3 spsk vand
 • sæt blandingen på en langsom ild og rør konstant;
 • Kog ikke med koge.

Blandingen skal være varm, men ikke skoldende. I denne tilstand påføres det på huden og får lov at hærde. Derefter skal du trække kraftigt mod hårets vækst. Det er bedst at anvende produktet i små portioner og udføre proceduren hver 7-14 dage.

En anden opskrift er jod og citronsaft. For to spiseskefulde citronsaft skal bruge 7 dråber jod. Det er nødvendigt at bruge to gange om dagen med en vatpind.

Urtefrø med olivenolie

Nem at forberede tinktur hjælper dig med at slippe af med armhulen i hjemmet. Det forbereder således: brændenælde knuste frø (40 g) blev blandet med olivenolie (100 g) blev blandingen infunderet over 2 uger.

På den 15. dag skal du strainere og hælde infusionen i en lukkende skål.

Du kan ikke bruge værktøjet mere end et par gange om dagen.

Datura frø med vodka

Denne simple tinktur kan betydeligt bremse væksten og reducere hårets tykkelse. For at forberede du behøver kun to ingredienser - dope frø og vodka. Per 1 liter alkohol er 200 gram knust græs. Forbereder tinktur 5 dage. Det er bedst at holde det i køleskabet.

Det er bedre at bruge tinktur to gange om dagen. For at genoprette huden efter påføring skal du f.eks. Anvende drueolie.

Hvis irritation opstår, skal du straks holde op med at bruge tinkturen, da urtet er giftigt og er et stærkt allergen.

Valnødder på alkohol

Denne opskrift er allerede kendt for mange tilhængere af traditionel medicin som et fremragende middel til ledsmerter. Men ikke alle ved om den anden, æstetiske, ansøgning.

Denne tinktur hjælper med at klare overflødig vegetation på kroppen. For at forberede sammensætningen behøver du 50 g valnødder og 150 ml alkohol. Tilsæt blandingen i et mørkt sted eller mørkere glasbeholder. Den anvendes dagligt.

Der er oplysninger, hvor det hedder, at pinjekerner også er egnede som den første komponent.

Varm gurkemeje

Gurkemeje kan blandes med mel (kikærter eller ærter). Her skal du forberede to produkter på én gang - mod håret og for huden. Den første er mel, gurkemeje og vand. Det omrøres til en pasty tilstand, påføres uønskede hår og tæt dækket af en film.

Fjern blandingen efter 40 minutter. På applikationsstedet vil huden være gullig, men vær ikke bange for. Det er her den anden blanding er nødvendig - lotion.

Det er let at lave mad: bland citronsaft og olivenolie i lige store mængder. Det er nok at tørre huden med denne sammensætning, og den naturlige farve bliver genoprettet.

Således vil du få glatte armhuler i løbet af få måneder.

konklusion

Hvis du overholder alle ovennævnte krav og forholdsregler, vil du opnå det ønskede resultat. Naturlige hårfjerningssammensætninger vil koste dig en øre og hjælpe til sidst at få de ønskede perfekte armhuler.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Sådan fjerner du hår fra armhulerne

Kvinder, der begyndte fra oldtiden, forsøgte at slippe af med overskydende vegetation på kroppen, i armhulerne - herunder. Fra tidernes morgen forsøgte de at gøre deres krop glat og smuk.

Hver pige, før eller senere, skal stå over for dette problem, fordi udseendet af uønsket vegetation i armhulerne antyder puberteten. For at fjerne håret fra armhulerne tilbyder moderne kosmetologi forskellige muligheder. Du kan bruge salonservice og udføre proceduren derhjemme.

Salon tjenester

Skønhedssaloner kan tilbyde deres klientprocedurer, der gør det muligt at fjerne overskydende hår i problemområder ikke kun for et par uger eller måneder, men for evigt.

I listen over tjenester er til stede:

Elektrolyse. Smertefuld men meget effektiv måde essensen er at ødelægge hårsækken ved lav spænding impulser passerer gennem en nål indført i underarm område. Ved hjælp af denne procedure kan unødigt hår fjernes ret hurtigt.

Epilering. Denne sikre metode gør det muligt at fjerne håret i armhulerne for evigt. Det vil nok tage lang tid at besøge kontoret. Kurset består af 10 procedurer, der skal udføres hver tredje uge.

Depilation af armhulen med fotoepilation

Laser hårfjerning. Ligesom den tidligere metode vil det hjælpe med at slippe af med unødvendig vegetation for evigt. Men for et besøg er et godt resultat umuligt at opnå. Derfor skal du besøge en kosmetolog mindst 5 gange.

Elos epilation. Helt ny metode, der kombinerer de vigtigste fordele ved alle eksisterende metoder til fjernelse af unødvendig vegetation, som samtidig adskiller sig væsentligt fra dem. Handlingsprincippet for elosepilation er brugen af ​​små doser elektrisk strøm kombineret med lysenergi, som falder på huden, ødelægger folliklerne. Således kan du ved hjælp af denne metode permanent slippe af med unødvendig vegetation. Sandt nok, for at opnå denne effekt vil skulle bruge mere end en måned.

Armpit hårfjerning med Elos epilation

Hvordan kan jeg fjerne hår ved mig selv

Ikke alle kvinder kan eller vil løse problemet med hårfjerning under armene, besøger en skønhedssalon. Det er helt muligt at rense unødigt hår i et så känseligt område selv hjemme ved hjælp af enkle, men effektive metoder.

Cremer eller geler specielt designet til depilation er det enkleste og mest smertefrie værktøj, som næsten alle kvinder bruger hjemme. For at opnå det ønskede resultat er det nødvendigt at anvende sammensætningen til hulrummet under armhulerne, lad i 10 minutter og fjern derefter med en speciel padle. Den eneste ulempe ved denne metode er, at proceduren skal udføres regelmæssigt, som håret vokser.

Electrodepilator. Bruges til at fjerne uønsket vegetation sammen med roden, hvilket bremser processen med sin vækst med 3-4 uger. Proceduren er ret smertefuld, men resultatet er imponerende.

Electroepilator til fjernelse af hårfjerning

Brug voksstrimler. Måden at fjerne håret fra armhulerne i hjemmet i et par uger på samme tid, så huden bliver glat og ren. Det er rigtigt værd at minde om, at en sådan metode er ret smertefuld, og ikke alle kvinder er i stand til at tolerere en sådan procedure.

Brug en barbermaskine. Den enkleste og ældste måde at håndtere unødvendig vegetation i armhulen. I dag har moderne maskiner vist sig på butikshylder, der ikke traumatiserer huden med specielle blødgøringsstrimler. Efter barbering er det nødvendigt at bruge specielle lotioner, der fjerner hudirritation. Denne metode er god for dem der har travlt eller ikke ønsker at bruge ekstra penge på dyre saloner og specielle cremer. Resultatet kan opnås øjeblikkeligt. Den største ulempe ved underarm barbering er behovet for hyppig gentagelse af proceduren. Resultatet er bogstaveligt talt en dag eller to.

Hårfjerning med barbermaskine

Depilation sukker eller shugaring. En gammel måde, som blev glemt på en gang, men nu vinder popularitet igen. Effekten efter en shugaring holder flere uger. Metoden er helt sikker. Samtidig er det ret nemt at gøre det selv hjemme. For at gøre dette skal du forberede en sukkerkugle: kog karamel fra sukker, vand og citronsaft. Når blandingen er afkølet, skal du strække den i dine hænder og danne en bold, hvorved håret fjernes under armene. Du skal bare ride det på linjerne modsat hårets vækst. Det skal straks siges, at proceduren er ret smertefuld, ligesom de fleste metoder til mekanisk fjernelse af unødvendig vegetation.

For ikke at beskadige huden i armhulerne anbefales det at følge visse regler efter depilation:

 • lindre huden og lindre irritation med en speciel gel;
 • Udsæt ikke det behandlede område til vand for den første dag efter proceduren;
 • at skrælle i det behandlede område, således at indgroede hår ikke vises
 • brug specialværktøjer til at bremse hårvæksten for at opretholde resultatet af depilation så længe som muligt;
 • udfør depilation i den kolde årstid - en gang om ugen, og om sommeren - meget oftere, op til 3 gange om ugen.

Kontraindikationer for depilationprocedurer

Før du fortsætter med depilation, skal du være opmærksom på, at der er en række kontraindikationer for dens gennemførelse:

 • diabetes mellitus
 • onkologi;
 • skader på huden
 • hjerteproblemer;
 • herpes;
 • allergisk reaktion på ingredienser;
 • lav smerte tærskel.
For problemer med hjertet anbefales det ikke at gøre underarm depilation

Vegetation i armhulerne, ifølge evolutionsteorien, var nødvendig for den gamle mand til at beskytte lymfeknuderne. Men i øjeblikket er det ikke længere at opfylde sin oprindelige funktion. Kvinder, der bor i byens komfort, er det ikke nødvendigt at have en sådan beskyttelse. Derfor forsøger de på nogen måde at slippe af med det, som fra et irriterende problem.

Ritty.ru

Kvinders online magasin for dejlige damer

Hvordan slippe af med armhulen?

 • skønhed
- 10.10.2017 10.10.2017 0 1493


Hver kvinde vil altid se hende bedst og være opmærksom på alle dele af hendes krop. Det ser ud til, selv ikke så mærkbare armhule kan ødelægge alt positivt indtryk af dig. Sådan forhindrer du dette og fjerner håret på armhulerne, hvilket gør det til den mest effektive og smertefri måde?

Hvorfor har vi brug for armhule?

Pigens hår under hendes arme indikerer puberteten. Fra dette tidspunkt begynder piger at blive forstyrret af sådanne spørgsmål som: "Hvorfor vokser håret under armene" og "Hvilke metoder til at slippe af med håret under armene?".

Epilation, depilation, barbering eller shugaring?

Disse metoder er langt den mest almindelige i kampen mod armhulshår. Hvilken en passer til en bestemt dame afhænger af hvilket mål der er vigtigst. Barbering er mindst smertefri, epilering vil bidrage til at opretholde glathed længere. Om disse og andre metoder til at fjerne armhulehår, såvel som deres egenskaber, vil vi beskrive nedenfor.

barbering


Representerer en af ​​de typer af depilation, er den ældste måde at fjerne hår på armhulerne. Normale barbermaskiner anvendes, både til mænd og skabt specielt til kvinder, eller elektriske barbermaskiner.

Af fordelene kan man notere billighed, brugervenlighed og hurtige resultater. Men barbering har mange flere minusser. Det vigtigste er kortsigtet bevarelse af resultatet - som regel fra et par dage til en uge og en halv, det hyppige udseende af skader på huden - nedskæringer, irritation, kløe eller udslæt samt den eksisterende mulighed for hårvækst under huden.

• Engangsmaskiner kaldes engangsbrugsmaskiner, fordi det er nødvendigt at ændre et kedeligt blad så ofte som muligt;

• Før du barberer, skal du anvende specielle geler på huden, og hvis de ikke er til stede, så i det mindste flydende sæbe, for at glatte maskinen glider over huden. Efter proceduren anvendes en beroligende effekt, der indeholder ekstrakter af kamille, aloe og andre planter. Ikke være overflødig og brug af specielle stoffer, der nedsætter hårvæksten.

• For at undgå hudirritation, barber armhulen op til fem gange om måneden om vinteren og op til ti om sommeren.

hårfjerning


Med denne metode er effekten på hårets side på overfladen af ​​huden uden at påvirke den subkutane del. Dette er forskellen mellem depilation og epilation, som fjerner alt hår.

Med denne tilgang skaber den ikke en varig effekt. Som praksis viser, at fjerne håret i armhulerne opnås i gennemsnit i et par uger.

Derudover har nogle former for depilation en række kontraindikationer: hjertesygdom, diabetes, herpes, allergier, lavt smerte tærskel og andre.

Depilation begynder med behandling af armhulerne med en speciel forbindelse. Fordelen i dag på markedet er deres enorme sortiment for enhver smag og budget. Form for frigivelse - gel, skum eller fløde - vælg baseret på dine præferencer. Hovedformålet med sådanne midler - smertelindring.

Efter afrøringen er afsluttet, som i tilfælde af barbering, påføres en beroligende gel på armhulerne for at forhindre irritation.

Underarm voks depilation


Anvendelsen af ​​voks til depilation, opvarmet til forskellige temperaturer, er meget almindelig i dag. Dens popularitet opnås primært ved at opretholde en langvarig effekt - fra 14 til 35 dage.

1. Depilation af armhuler med varm voks er ønskeligt at udføre i specialiserede skønhedssaloner, fordi derhjemme er det let at få en termisk forbrænding med voks, som opvarmes til 60 ° C. Det blødgør huden for nem fjernelse af håret og gør proceduren så smertefri som muligt.

2. Varm voks opvarmer op til 40 ° C. Efter applikation til armhulerne hærges det og fjernes pludseligt.

3. Kold voks har en kropstemperatur og påføres armhulerne. Efter et par minutter kommer en speciel strimmel mod hårvækst.

Den sidste mulighed for depilation er den mest smertefulde, derfor anbefales det ikke for folk, der ikke lider smerte og fjerner massivt hår.

Efter depilering er færdig, skal følgende retningslinjer følges:

• Vask ikke armhulerne i løbet af dagen;
• For at forhindre indgroet hår skal du lave en ugentlig peeling;
• For at øge effekten af ​​depilation, anvend formuleringer for at bremse hårvæksten.

Efter disse enkle tips, fjerner du underarm hår næste gang du har brug for mindst tre uger.

Kemisk depilering


Som navnet antyder, indebærer denne metode fjernelse af hår ved kemiske midler. Gel, fløde osv. smøre på armhulerne og inkubere i ca. en kvart time, hvorefter den fjernes med en skraber. Selv om proceduren er smertefri, skal alle dine manipulationer være langsomme og glatte for at undgå irritationer.

Resultatet af denne type depilation opbevares i en uge eller to. Men på grund af sammensætningen af ​​sådanne midler, er deres hyppige brug ikke anbefalet, da Der er fare for kemisk forbrænding.

Epilation og dens typer

Pigen er under laser fjernelse af armhulen.
Som nævnt ovenfor er forskellen mellem hårfjerning og depilering, at med denne procedure fjernes håret helt med hårfollikel.

De mest populære typer hårfjerning i dag er:

• Hårfjerning med elektrofilm. Processen er meget mere smertefuld, end det kan synes ved første øjekast. Med hver efterfølgende procedure bliver smerten svagere, og hårene er mindre mærkbare. Epilatoren ser ud som en elektrisk barbermaskine, og producenterne forbedrer det hele tiden, forsøger at gøre epilering mindre smertefuldt og mere behageligt. En elektrisk epilator giver dig mulighed for at gemme resultatet op til to til tre uger.

• Fotoepilation. Den mest effektive og sikrere type hårfjerning. Det hjælper til permanent at slippe af med håret under armene. Håret er ødelagt af lyspulser, der virker på folliklerne. Photoepilation anbefales at gentages hver 3-4 uger, og efter 5-6 måneder vil du evigt glemme håret i armhulen. I sjældne tilfælde er det nødvendigt at udføre 10 procedurer.

Foto og laser hårfjerning er kontraindiceret, så du skal konsultere en specialist. Derudover er der fare for bivirkninger, såsom forbrændinger, nedsat syn, udseende af ar osv. Derfor bør denne procedure ikke udføres i saloner og klinikker med tvivlsomt ry.

• Elektrolyse. Med denne metode indsættes en nål i armhulerne, som producerer elektriske impulser af en given spænding, hvilket fører til ødelæggelsen af ​​hårpæren.

• Elos epilation. Det er den mest moderne måde at håndtere overskydende armhule hår. Hårfollikel ødelægger forskellige frekvenser og lysbølger rettet mod huden. Ligesom ovenstående to metoder giver dig mulighed for permanent at fjerne håret under armene. Den største ulempe ved Elos-hårfjerning er dens varighed og lang ventetid på det endelige resultat. Hver procedure tager 15-120 minutter og kræver en månedlig gentagelse. Resultatet opnås allerede ved 5-8 specialbesøg.

Axillary sugaring


Den ældste måde at slippe af med armhulen. Fordelene ved denne metode er dens fuldstændige sikkerhed, fraværet af irritation på huden efter proceduren, muligheden for selvpåføring, samt en gavnlig virkning på huden. Fjern armhulen i gennemsnit i en uge og en halv.

Shugaring er opdelt i to typer:

1. Sugaring - hårfjerning med en sukkerkugle. Du kan tilberede det selv fra sukker eller honning, med tilsætning af citron og vand.

For at øge effekten anbefales det:

• Et par dage før shugaring skal være let peeling;
• Før proceduren skal huden dampes med en komprimering fra beroligende urter;
• Sukker fjerner ikke hår længere end 6 mm og kortere end 2-3 mm;
• For at lindre smerte efter proceduren skal du anvende en kold komprimering;
• 2-3 dage efter shugaring bør ikke bruge antiperspiranter og deodoranter
• 12 timer efter proceduren bør du ikke tage et bad, gå til swimmingpoolen, saunaen, solariumet;
• Shugaring foretrækkes i første halvdel af menstruationscyklussen.

2. Sukker voksning. Ikke så almindelig som den foregående metode. Hårfjerning er ikke en sukkersammensætning og halvvæskende varm voks.

Afslutningsvis er nogle interessante fakta om armhuler:

1. Damerne begyndte at barbere sig under damernes arme i 1915 efter offentliggørelsen af ​​et uæstetisk billede af en pige med en hævet kjole i en fransk kjole i et magasin.
2. Epilation accelererer ikke hårvækst, som det almindeligvis antages, og denne kendsgerning er allerede videnskabeligt bevist. Et sådant falsk indtryk kan skyldes, at epilering udføres om sommeren, når blodcirkulationen stiger fra varmen, hvilket forbedrer hårets næring og deres vækst.
3. Spiret hår under armene er ikke mørkere. Som sådan synes de at skyldes manglende udsættelse for sol og rengøringsmidler.
4. Den gennemsnitlige hårvækst er 6 mm pr. Måned.
5. 26% af mændene sniffer deres armhuler.
6. Der er et erhverv - underarm duft. Dets repræsentanter tester antiperspiranter for modstand.

For at se æstetisk glædeligt og være sikker skal en ægte dame være opmærksom på alle dele af hendes krop. Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig med at vælge den mest hensigtsmæssige måde at slippe af med håret under dine arme.

Del posten "Hvordan slippe af med armhulen?"

Sådan fjerner du håret under armene?

Opretholdelse af skønheden i deres egen krop er den ældste besættelse af kvinder, hvor de blev ægte elskerinder. Takket være selvpleje, særlige bade, naturlige shampooer, kendskab til planternes fordele, bliver en kvinde en gudinde, som er rost og elsket af mænd, der naivt tror, ​​at det er meget nemt for en kvinde at være smuk. Men vi ved, at det ikke er tilfældet, og damerne står over for store vanskeligheder og endda problemer. Lad os tale om, hvordan du fjerner armhulen hår hurtigt, smertefrit og helst i lang tid.

Måder at bekæmpe overskydende "pels"

Der er flere muligheder for at håndtere armhulen. I vores artikel betragtes sådanne metoder som:

 • depilation (voks, kemiske, varme)
 • shugaring
 • hår barbering
 • epilation (laser, fotoepilation) osv.

Vi går nu mere direkte til den specifikke beskrivelse af hver af disse metoder.

Depilation: Hvad er det?

Dette udtryk refererer til processen med kunstigt at fjerne hår i stedet for sin unormale vækst. I modsætning til epilation påvirker depilation kun den del af håret der er på overfladen, dvs. uden at ødelægge hårets bund. I denne henseende kan effekten af ​​depilation ikke vare i lang tid, i bedste fald - bare et par uger. Før du begynder på depilation, er det vigtigt at gøre dig bekendt med de tilgængelige kontraindikationer:

 • lav smerte tærskel i kroppen
 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • onkologiske sygdomme
 • akut herpes sygdom
 • manglende integritet af huddækslet (tilstedeværelsen af ​​revner, slid)
 • hjerte-kar-sygdomme
 • personlig intolerance over for komponenterne i depilationsprodukterne.

Afhugningsproceduren skal påbegyndes ved at anvende en speciel gel eller andre midler til depilering (fløde, skum osv.) Til det behandlede område, hvilket blødgør huden og gør det muligt at gøre de efterfølgende depilationstrin smertefrie.

Depilering af underarm med voks. Denne type depilering er baseret på brug af varm, kold og varm voks. Resultatet af denne ikke helt behagelige metode er ophør af hårvækst i 14-35 dage.

 1. Depilation ved brug af varm voks sker ved hjælp af en særlig voks sammensætning, opvarmet til 60 grader. Hvis du beslutter dig for at bruge denne metode hjemme, skal du være opmærksom på, at der er fare for at blive brændt. Imidlertid kan denne metode med rette betragtes som den mest smertefri, fordi den varme voks på huden blødgør den, og hårene fjernes let og frit.
 2. Depilation med kold voks indebærer forvarmning af voksstrimlerne i dine palmer til kropstemperatur. Efter voksens opvarmning anbringes strimlerne på underarmområdet. Efter et par 5-10 minutter trækkes båndet af med en skarp bevægelse mod hårvækst. Bemærk, at depilation med kold voks er den mest smertefulde procedure, så det er værd at gøre det kun for at fjerne små hårområder.
 3. Depilation af armhulerne med varm voks indebærer opvarmning af voks til 40 grader. Herefter hærder voksen på armhulen og bliver hård. Voks fjernes ved hjælp af tætte stykker papir eller stof, fastgjort på overfladen og fjernet i samme skarpe bevægelse som med kold voks.

Hvordan fuldfører proceduren for depilation?

For at afslutte proceduren for depilation og ikke skade armhulenes hud, skal du gøre følgende:

 • Påfør en beroligende gel til det behandlede område - det vil fjerne irritation og berolige huden;
 • På den første dag efter proceduren må du ikke udsætte armhulenes følsomme hud på vandet.
 • For at reducere risikoen for indgroede hår, eksfolierer man underarmområdet en gang om ugen;
 • For at bevare effekten af ​​proceduren skal du bruge specielle formuleringer, der nedsætter hårvæksten.

Kemisk depilering

Denne form for depilation involverer fjernelse af overskydende hår ved brug af specialiserede forbindelser: geler, cremer, aerosoler og andre lægemidler, som har en kemisk oprindelse.

Virkningsprincippet for ovennævnte blandinger kan kaldes deres skadelige virkning på hårets struktur, som som følge af eksponering for dem ødelægges. For at slippe af med håret i armhulerne, skal du anvende sammensætningen med et tykt lag og efter ca. 15-10 minutter fjernes med en speciel enhed - scapulaen (sædvanligvis solgt med et kemisk middel) og skylles med varmt vand.

Fjernelse af sammensætningen, bemærk at bevægelserne skal være uskarpe, strøg, ellers risikerer du at få betændelse og irritation af det beskadigede område af huden.

Fremgangsmåden ved kemisk depilering kan kaldes smertefri, og virkningen af ​​den kan opretholdes i gennemsnit fra 4 til 14 dage (individuelt bestemt for hver person). Undgå at misbruge denne procedure mere end 3 gange om ugen, det kan føre til kemiske forbrændinger.

Underarm barbering

Barbering af axillary zone er en anden form for depilation, men det skelnes ikke kun af teknologi, men også af høj invasivitet. Barberingsarmhuler kan udføres ved hjælp af maskinen, og ved hjælp af en elektrisk barbermaskine. Barbering af overskydende hår kan "fryse" hårvækst fra 2 dage til 2 uger.

Lovers af denne metode til depilation bør vide, at en stor minus er karakteristisk for barbering - muligheden for indgroede subkutane hår. Ud over disse ulemper fører hyppig barbering til hurtigere hårvækst, irritation og kløe (selv ved anvendelse af fugtighedscreme) samt manglende evne til at fjerne hår i nogle områder af huden på grund af akselbøjninger.

Sammen med ulemperne er fordelene ved barberingsproceduren også karakteristiske. Det er værd at bemærke, at denne type depilation er ret billig, det sparer tid (det giver en øjeblikkelig virkning, du behøver ikke at vente meget tid), og også - den er tilgængelig på fritiden og kræver ikke dyb viden og erfaring.

Undgå fejl ved barbering Du kan hjælpe følgende enkle regler:

 • Vælg en god barbermaskine, bedst med et dobbelt eller tredobbelt blad og en beskyttelsesstrimmel til sart feminin hud. På grund af at 90% af engangsmaskinerne er af ringe kvalitet, anbefaler vi at du holder op med at bruge dem.
 • Udskift kedelige blade med nye;
 • Glem ikke at påføre gelen efter afføring, før proceduren begynder (for at skabe en glidende virkning) samt sedativer, der indeholder kamille, calendula eller aloe. Hvis du ønsker det, kan du bruge et værktøj, der nedsætter hårvæksten.
 • Udfør proceduren for depilation i den kølige årstid ikke mere end en gang om ugen, og om sommeren - ikke mere end 3 gange om 7 dage.

Epilation og dens typer

Med væksten i moderne teknologi øges antallet af epileringstyper. Lad os tale om de mest populære blandt dem.

 • Epilation med epilator. Hårfjerning i armhulsområdet med en elektrisk epilator er en ret smertefuld procedure. Men hvert år plejer producenter af elektropladere om kvinder og producerer mere komfortable modeller. Over tid vil du vænne sig til proceduren for hårfjerning og vil ikke føle smerte. Desuden bliver hårene svage og næppe synlige. Effekten af ​​brugen af ​​elektrisk epilator varer i 2-3 uger.
 • Epilering. Ved hjælp af denne metode kan du slippe af med håret for evigt. Photoepilation er en helt sikker hudbehandling. Essensen af ​​metoden ligger i virkningen på hårpærerne af højpulseret lys. Efter kun 5-6 procedurer forsvinder håret og vokser aldrig igen, men i nogle tilfælde kan denne virkning opnås efter 10 behandlinger. Intervallet mellem behandlingerne skal være 3-4 uger.
 • Armhulenes hårfjerningszone. Resultatet af virkningen af ​​denne metode til hårfjerning som i fotoepilation er hårets forsvinden for evigt. En signifikant effekt er mærkbar umiddelbart efter den første session, men det betyder ikke, at håret forsvinder efter en gang. For den fulde effekt skal gennemgå et kursus på 4-5 procedurer. Hemmeligheden bag denne metode ligger i strålingens indtrængning i de mørke hårlag såvel som i den mekaniske skade på folliklerne. Denne metode har kontraindikationer, så glem ikke at konsultere en læge.
 • Elektrolyse. Elektrolysen er en af ​​måderne at få glat og fejlfri underarm på. Effekten opnås ved at indføre i huden i armhulen af ​​en tynd nål, der udstråler lavspændings elektriske impulser, hvilket bidrager til ødelæggelsen af ​​hårsækken.
 • Elos epilation. Denne nye metode til hårfjerning kombinerer alle fordelene ved de ovennævnte måder at håndtere overskydende hår på, men Elos hårfjerning har ikke noget at gøre med dem. En god fordel ved Elos hårfjerning er en mærkbar stramning og udjævning af huden, som sikkert vil glæde ældre kvinder. En anden åbenbar fordel ved Elos hårfjerning kan betragtes som at slippe af med problemet med mørke armhule. Det er nødvendigt at forberede proceduren i forvejen og afstå den sædvanlige epilering eller udtørring i 2 uger for at tillade hårene at vokse til 2-3 mm.

Elos-epilering, oversætter som elektrooptisk synergi, og taler om virkningen af ​​en lille del af den elektriske strøm og lysenergi, som er i kontakt med huden hårsækkene ødelægges. Procedurens varighed er fra 15 til 120 timer. Fuld forsvinden af ​​hår kan opnås efter 5-8 procedurer, hvor intervallet mellem kan være fra 1 til 1,5 måneder.

Underarm shugaring

Denne metode til at slippe af med overskydende hår var kendt i det gamle Ægypten, på tidspunktet for dronning Nefertiti, der brugte en særlig blanding til at passe på hendes skønhed. Efter skygge bliver huden blød, blød og blød at røre ved. Den utvivlsomme fordel ved "søde depilation" betragtes som absolut sikkerhed for alle hudtyper.

Der er to typer shugaring:

 • Sugaring-depilation ved hjælp af en sukkerkugle. Denne metode er sikker, billig og billig. Du skal tilberede toffee, hvor du skal inkludere saften af ​​en halv citron, vand (1 spsk), sukker (10 spsk. Skeer) eller honning. Sæt alle ingredienserne i en ildfast fad, læg sammensætningen på lav varme og rør konstant. Kog blandingen og fjern efter 10 minutter fra varmen. Strukturen får chokolade og karamel skygge. Når du har ladet stoffet afkøle, rul det ind i en kugle og knæ det i dine hænder for at gøre det blødt. Hvis massen er for solid, tilsættes en dråbe varmt vand til det eller sæt det i et vandbad. Nu rul bolden mod hårvækst og rive hårene langs vækstlinjen. Nyd det perfekte og æstetiske udseende af armhulenes hud!
 • Sukker voksning. En mindre almindelig type shugaring. Essensen af ​​metoden er at fjerne håret med varmt, halvflydende voks. Efter, når voksen kommer på huden, til det område, der skal behandles, skal du lægge en klud eller tykk klud og skarpt rive.

Underarm Hår: Nysgerrige Fakta

Vi hentede nogle interessante fakta om det ekstra hår i armhulerne, bikini og ben. Vi tror, ​​at nogle af dem vil virke meget nysgerrige for dig:

 • Fremgangsmåden ved hårfjerning på ingen måde fremskynder hårvæksten, og dette bekræftes af talrige dermatologiske tests. Men mange kvinder forsøger at modbevise denne kendsgerning, og af hvilken grund. Det er ofte nødvendigt at udføre proceduren om sommeren, når varmen øger blodcirkulationen i kroppen og forbedrer hårets ernæring ved rødderne, hvilket skaber et falsk billede.
 • Efter fjernelse bliver håret ikke mørkere. Faktisk har de voksne hår deres egen naturlige farve, og de ser kun mørke ud, fordi de endnu ikke har været udsat for sol, sæbe, brusegeler og chloreret vand.
 • Efter epilation er nyligt voksede hår karakteriseret ved en kileformet form. Derfor synes det udadtil at hårene er tyndere.
 • Årstiden har en effekt på hårvæksten. Undersøgelser viser, at hårvækstaktiviteten manifesteres i foråret-sommeren.
 • Den gennemsnitlige hårvækst er 6 mm pr. Måned.

Udseendet af en kvinde er et kraftigt våben mod mænd mod deres stædighed og ulydighed. Dit udseende bør ikke være forkert, ellers vil våbenet ikke længere have en sådan indvirkning som før.

Hvad er bivoks? Hvordan gør bier det? Er voks ikke bi?

Elos hårfjerning derhjemme