Hvordan slippe af med benhår hjemme: de mest effektive metoder

Hårfjerning på benene involveret hver pige. Det ser ud til, at alle mulige midler allerede er blevet forsøgt, men ikke giver et varigt resultat. Vi foreslår at overveje muligheder for at slippe af med benhår derhjemme for at få en langvarig, glat hudeffekt.

Epilation og depilation

Ikke alle damer, der følger skønheden i deres ben, kender forskellen mellem epilering og depilation. Forskellen ligger i en vigtig detalje:

 1. Hårfjerning fjerner hårets rod, som med vilje ødelægger pærens follikulære struktur for yderligere at forhindre vækst.
 2. Ved depilering ødelægges kun den overfladiske del af håret, så den fortsætter med at vokse yderligere - metoden anses for mindre effektiv.

Hårfjerning hjemme involverer brugen af ​​flere typer hårfjerning og hårfjerning. I det første tilfælde er dette brugen af ​​en elektrisk epilator, og alle andre sorter omfatter depilation: barbering, voks, shugaring, cremer og folkemægler. Overvej hver af mulighederne separat.

barbering

Barbering benene betragtes som en af ​​de mest overkommelige og hurtigste metoder til depilation. Til denne proces forårsagede ikke irritation, tør hud, det anbefales at følge nogle regler:

 1. Udfør proceduren, efter at huden er godt afskåret: den kan gøres under eller efter et bad.
 2. At skære benene mod hårets vækst vil give størst effektivitet - på denne måde bliver vegetationen fjernet mere effektivt, og for piger hvis hud er for følsom og deres hår vokser, er det nødvendigt at barbere benene efter hårvæksten.
 3. Brug specielle blødgøringsmidler: skum, mousses, geler eller cremer; Du bør ikke bruge sæbe i dette område: det vil kun tørre huden.
 4. Vælg en barbermaskin udstyret med fugtgivende strimler med næringsstoffer.
 5. Det er bedre, hvis maskinen har flere blade - så sker processen hurtigt.

Generelt er denne teknik udbredt, og selvom en pige besøger en skønhedssalon til epilering, kan hun nogle gange bruge en barbermaskine.

electrodepilator

Elektrolyse hjælper med at fjerne uønsket vegetation på benene i lang tid. Essensen af ​​teknikken består i brugen af ​​et specielt apparat: En elektrode bringes til hårets rod, som har en opvarmningseffekt på hårsækken og ødelægger den. Efter proceduren vokser håret ikke i ca. 1-2 måneder. Apparater til hjemmebrug er kompakte og nemme at bruge.

Epilering af benene derhjemme med en elektrisk enhed har følgende positive aspekter:

 • Processens effektivitet: Der er ikke behov for at bruge penge på salonen - du skal bare købe en elektrisk epilator;
 • uafhængig timing og hyppighed af gentagne sessioner som nyt hår vokser;
 • høj effektivitet i sammenligning med andre metoder.

Blandt manglerne kan man identificere faren for at forlade hudforbrændinger og ar. For at undgå dette er det nødvendigt at have en vis erfaring på dette område, eller at fjerne vegetationen på dine fødder ved hjælp af kære.

Elektropilatorer bruger flere metoder til indvirkning på pæren: termolyse, elektrolyse, blanding og flush. Under termolyse anvendes højfrekvent vekselstrøm under elektrolyse - likestrøm. En blanding betyder en kombination af disse to tilstande, og en flash leverer højfrekvent vekselstrøm med mere strøm, men mindre eksponeringstid.

Voksning - en af ​​måderne at slippe af med uønsket hår på benene, er ret udbredt. På grund af det faktum, at værktøjer til fjernelse af vegetation og apparater, der smelter voks, kan købes hos enhver skønhedssalon, har denne teknik fået succes.

Denne metode har flere fordele:

 1. Langvarigt resultat. Efter fjernelse af hår på benene varer virkningen fra 1 til 4 uger.
 2. Tilgængelighed. Det er nok at købe en flad træspatel, strimler og voks selv, såvel som voksning - og der er en glat hud på benene. Ja, det koster mere end en almindelig barbermaskine, men det er meget mindre nødvendigt at benytte sig af det angivne tilbehør.
 3. Brugervenlighed. Fjern hår på benene med voks er ikke svært. Selv dem, der ikke har oplevet proceduren før, kan studere instruktionerne på voksburken og starte processen.
 4. Den konstante gentagelse af sessioner bidrager til, at håret bliver tyndere og vokser sjældnere, så benene vil altid se attraktive ud.

Blandt de negative punkter i ansøgningen er værd at bemærke smerten i proceduren. Desuden skal håret være mindst 5 mm langt for at fastgøre håret på den anvendte voks.

Shugaring

En anden moderne form for depilation uden barbering er benhårfjerning med sukkerpasta. Denne metode er vist for både kvinder og mænd, fordi det er harmløst, selv om der er en del smerter under fjernelse af strimlen.

Pasta er en tyk sukker sirup, der kan fremstilles af dig selv hjemme. Epilation har 2 typer:

I det første tilfælde påføres den færdige pasta, som påføres på benets hud med en træspatel. Efter hærdningstiden skal strimlen med sukkerpasta skubbes kraftigt mod hårets vækst. Når shugaring hår fjernet blød karamel, præ-rulles i bolde. Det er nødvendigt at rulle det over huden mod hårvækst, hvorefter det er stærkt revet i retning af deres vækst - takket være dette bliver processen mindre smertefuld.

Det er muligt at slippe af med vegetationen på benene ved at shugaring selv takket være disse fordele:

 • effektivitet;
 • hypoallergen;
 • tilgængelighed af materialer
 • smertefri;
 • bekvemmelighed;
 • mangel på indgroede hår.

Virkningen af ​​proceduren varer ca. 20 dage, mens det er meget vigtigt at forberede blandingen korrekt.

Depilatory cream

Denne metode er kendetegnet ved, at cremer kemikalier påvirker hårvæksten negativt, mens de ikke påvirker follikelen. Ansøgningsproceduren er enkel: Produktet spredes jævnt på føttens hud, holdes i den ønskede tid, cremen fjernes med en speciel pind og skylles med varmt vand.

Som anmeldelserne viser, hjælper disse kompositioner ikke med at slippe af med det hårde hår på benene derhjemme, men de har flere fordele, som de er meget udbredt af piger:

 • smertefri: der er ingen følelse af smerte, ubehag eller irritation;
 • Ny vegetation bliver tyndere over tid;
 • Velegnet til enhver type og farve af hår.

Metoden har sine ulemper, blandt hvilke er en mulig allergisk reaktion på kemi, samt den korte varighed af effekten - lidt mere end en uge. Depilatory cremer hjælper ikke med at fjerne hår på benene for evigt, men de bliver en tryllestav med høj følsomhedstærskel.

Leg hårfjerning med folkemusik retsmidler

Ikke hver pige har råd til at købe en dyr elektrisk epilator eller beslutte at bruge voks. I denne situation kommer man til redning for at slippe af med vegetationen på folkemødre.

Blandt de populære metoder er brugen af ​​hydrogenperoxid, sodavand, rivanol og andre husholdningsmetoder. Overvej hver enkelt af dem mere detaljeret for at forstå, hvilken metode der passer bedst til.

Hydrogenperoxid

Metoden er ikke helt betragtet som en måde at slippe af med vegetationen, men det er snarere blegning af hår på benene. Efter proceduren udføres med peroxid bliver hårets struktur tyndere, og farven bliver svag, hvorfor vegetationen bliver mindre synlig.

Der er flere måder at fjerne hår på med dette værktøj:

 1. Smøring. Påfør peroxid til områder med vegetation to gange om dagen i flere dage i træk.
 2. Anvendelse med brugen af ​​mel. Kombiner 50 ml opløsning med 10 dråber ammoniak og hvedemel. Påfør blandingen på foden og lad i 15 minutter, skyll derefter.
 3. Anvendelse ved hjælp af sæbe. 5 dråber ammoniak og 1 tsk. peroxid blandet med 1 tsk. flydende sæbe. Massen påføres til områder med vegetation og inkuberes i en kvart time, hvorefter de vasker af og tørrer kamille med bouillon.

Anvendelsesmåder anbefales at bruge ikke mere end 1 gang om ugen.

Det er kendt, at sodavand er alkali, så det kan ødelægge follikel fra indersiden. Ifølge anmeldelserne har de gennemført flere procedurer for at fjerne vegetation på benene ved hjælp af sodavand, i en måned vil de stoppe med at vokse. Denne metode er god i tilfælde hvor håret vokser naturligt uden overskydende. I tilfælde af krænkelse af hormonproduktionen vil metoden være ineffektiv.

Den største fordel ved denne metode er dens tilgængelighed og langvarige resultat. Hvis du bliver plaget af spørgsmålet om, hvad du skal gøre, så at senere nye hår ikke vokser, skal du bruge denne teknik. Det udføres som følger:

 1. Opløs teskefuld sodavand i 200 ml varmt klart vand.
 2. Tag et stykke gasbind og dypp det i den resulterende opløsning.
 3. Påfør en komprimering til benets hud og læg den om.
 4. Wrap dette område med klæbende film og lad i 8-10 timer.

rivanola

Påfør dette værktøj for at slippe af med vegetationen startet for længe siden. På grund af de aktive ingredienser i sammensætningen anvendes rivanol også til andre kosmetiske formål. To vigtigste aktive ingredienser er ethacridin lactat og borsyre, som aktivt påvirker hårstrukturen.

På et hår begynder rivanol at ødelægge pærens struktur, hvorfor vegetationen falder ud af sig selv. Ifølge pigerne er effekten af ​​ansøgningen ret lang. Den største fordel ved metoden er dens tilgængelighed og hastighed, såvel som fraværet af indlysende kontraindikationer.

Andre hjemmetoder

Ud over disse muligheder for fjernelse af vegetation anvendes kaliumpermanganat meget: dets opløsning kan brænde hår og fjerne det. Med en sådan indvirkning er det vigtigt at forhindre forbrændinger på huden, samt at bære lukkede tøj på grund af opløsningens farve for bortskaffelsestidspunktet.

Den hurtiglime vandløb påvirker også pærens struktur. Det virker på princippet om depilatory cremer: anvendt på områder af benene, alderen i 30 minutter og vaskes af. Effekten opnås gennem flere gentagelser, så håret holder op med at vokse for evigt.

Ikke mindre populært er metoden til at anvende jod med ammoniak. Resultatet af proceduren er mærkbart allerede på dag 2 efter brug. Alkohol blandes med ammoniak og jod samt ricinusolie og påføres føttens hud.

Disse metoder er gode på deres egen måde, alle kan vælge en mulighed for sig selv. Vælg en metode til depilering baseret på hudens følsomhed, effektens varighed og omkostningerne ved materialer til hjemmebrug.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Anbefalinger om hvordan man kan slippe af med kropshår for evigt: folkemagasiner, salonprocedurer, hjemmelavede metoder

Hvordan slippe af med uønsket kropshår for evigt? Hvilke af pigerne undrede sig ikke over dette problem. Overdreven vegetation på kroppen er langt væk af mode.

Der er mange metoder til fjernelse af hår. For jævn hud uden unødvendige hår på hver del af kroppen bør du bruge din metode. Hvilken man skal vælge? Lad os finde ud af det.

Hjemmet metoder

Bekendtgør dig med de mest effektive midler til selvhår fjernelse. I hjemmet vil enhver pige klare sig med en sådan opgave. Lidt tålmodighed, dygtighed og glat hud vil glæde dig i lang tid.

Barbermanden

Gamle, dokumenteret metode. Velegnet til de fleste områder på kroppen.

 • proceduren varer kun et par minutter;
 • der er ingen smerte, irritation;
 • særlige færdigheder er ikke nødvendige
 • billig og sur.
 • efter et kort segment (mindre end en dag) begynder hårene at bryde igennem igen under huden;
 • med hver barbering bliver håret tykkere, mørkere, vokser hurtigere.

Pimpsten

Denne metode er kendt for længe siden. Fremgangsmåden er enkel:

 • mens du bader, gnid forsigtigt dine fødder, hvor håret vokser;
 • ikke tryk på huden, overvåge epidermis integritet;
 • Hvis du tænker på, hvordan du fjerner hår i bikini-zonen, skal du vælge en anden metode. Pimpsten til ømme områder er ikke egnet;
 • Brug et naturligt middel hver anden dag;
 • Efterhånden vil håret holde op med at vokse.

Overvejet: Pimpsten indeholder kemiske elementer, der påvirker hårsækkenet negativt. Prøv det! Og pludselig vil denne metode hjælpe dig.

Shugaring

Sukker hårfjerning - en populær hjemme metode, der giver dig mulighed for permanent at slippe af med grim vegetation. Alt du behøver er en speciel shugaring pasta.

Anlægget håndterer steder med overskydende "vegetation". Efter en vis periode fjernes en skarp bevægelse af sammensætningen i modsat retning af hårvækst.

 • sukkerpasta kræver ikke opvarmning
 • der er ingen alvorlige smerter;
 • Effekten af ​​hårfjerning er mærkbar op til 20 dage;
 • shugaring bruges selv til behandling af intime områder;
 • med regelmæssig behandling bliver hårene tyndere, lysere, deres vækst falder ned;
 • indgroede hår er sjældne.
 • åreknuder
 • diabetes mellitus
 • citronsyreallergi;
 • betændelse ved det påtænkte sted for epilation
 • tilstedeværelsen af ​​papillomer.

Lær interessante oplysninger om betydningen af ​​mol på forskellige dele af den menneskelige krop.

Hvordan man behandler fødeallergi hos børn? Effektive metoder beskrives i denne artikel.

voks

Den dokumenterede metode er egnet til behandling af forskellige zoner. Årsager til popularitet:

 • rimelige voksomkostninger til voksning
 • brugervenlighed;
 • varig effekt.
 • fremkomsten af ​​indgroede hår
 • under hjemmeprocedurer med varmt voks kan du forbrænde øm hud;
 • stærk smerte.
 • Varm eller kold voks med særlige strimler påføres det ønskede område, udglattes med hånden;
 • strimler kommer skarpt ud i retningen modsat retningen af ​​hårvæksten.

Hårfjerning lotion og fløde

Den enkle metode er velegnet til mange af det retfærdige køn. Der er næsten ingen kontraindikationer.

Denne metode, såvel som andre, er forbudt at blive anvendt i sådanne tilfælde:

 • stedet er dækket af ikke kun unødvendige hår, men også vorter, papillomer, der er irritation, sår;
 • der er en individuel følsomhed over for komponenterne. Læs omhyggeligt sammensætningen af ​​kemikalier fra uønsket vegetation.
 • nem anvendelse og fjernelse af sammensætningen
 • ingen smerte, ubehag under proceduren.
 • ikke altid ensartet bortskaffelse af hår af forskellig længde;
 • mere sparsomme cremer og lotioner har ringe virkning på hårde hår;
 • allergiske reaktioner er mulige;
 • Kosmetik af høj kvalitet til kemisk hårfjerning er dyrt.

Elektrisk epilator

Hvordan slippe af med hår på dine ben for evigt? Hvilken metode vil i lang tid tillade at nyde ømheden af ​​glat hud?

Køb en speciel enhed, der giver dig mulighed for at trække vegetationen på benene med roden. Effekten varer op til tre uger. Bliv involveret, hold den korrekte hældningsvinkel på enheden under epilation - og resultatet bliver fantastisk.

 • kompakt størrelse af epilatoren;
 • bekvemt at fjerne hår på benene;
 • rimelige omkostninger ved enheden
 • Tilstedeværelsen af ​​dyser, der reducerer smerte, letter epilering
 • Med konstant brug bliver hårene tyndere, nye vises ikke overalt.
 • smertefulde fornemmelser under proceduren
 • ukorrekt behandling af områder med overdreven vegetation fører til indfødning af håret;
 • Det er ikke særlig praktisk (og ret smertefuldt) at gøre epilation i bikiniområdet.

Salon behandlinger

Er du klar til at bruge penge på en skønhedssalon eller har besluttet at besøge en kosmetologiklinik? Godt valg! Ved hjælp af moderne procedurer kan du i lang tid glemme unødvendige hår.

Hvilken procedure skal du vælge? Rådfør dig med en skønhedsekspert. Lægen vil tage hensyn til:

 • område af uønsket hårdhed
 • kontraindikationer;
 • dine økonomiske muligheder.

Laser hårfjerning

Proceduren betragtes som en af ​​de mest effektive. Laserstrålen trænger dybt ind i hårsækkenet, ødelægger den indefra.

Fjernelsen af ​​pæren forklarer manglen på hårvækst i fremtiden. Hvis der er enkelte hår, betyder det at hårsækken ikke er helt fjernet.

Hvis du ikke ved hvordan du kan slippe af med armhuls hår for evigt, skal du være opmærksom på denne moderne metode. Laser hårfjerning er smertefri. Procedurer kan udføres selv på de mest ømme områder, herunder bikiniområdet.

 • flere trin er påkrævet. En pause mellem procedurer - et par uger eller mere (efter lægens skøn)
 • i de fleste tilfælde skal vedligeholdelsesbehandling foretages hvert halve år - et år;
 • i det intime område efter brug af laseren, forekommer irritation, kløe, hævelse nogle gange;
 • kun fuldstændig fjernelse af alle hårsækkene, herunder de "sovende", kan opnås ved mangel på vækst af unødvendig vegetation.

Vær opmærksom! Grå og blondt hår reagerer ikke på effekten af ​​en laserstråle.
Læs mere om laser hårfjerning på denne side.

photoepilation

Fremragende metode, så du ikke kan tænke på hårfjerning i flere år. Lys eksponering ødelægger hårfolliklen fundamentalt.

 • smertefri procedure
 • varig effekt.
 • høje omkostninger ved teknikken;
 • Der kræves adskillige procedurer med månedlige mellemrum.

Elos epilation

Den nyeste teknologi, der kombinerer elektrisk og laser hårfjerning. Hårsækken påvirkes samtidig af en rettet strøm af pulser og højfrekvent strøm.

 • mangel på smerter og irritation af epidermis;
 • høj kvalitet hårfjerning;
 • det anbefales til forskellige zoner, herunder intime;
 • egnet til blondt hår;
 • Efter et helt kursus, fjernelse af "sovende" hårsække varer den ideelle glathed i huden op til fem år.
 • flere procedurer med et interval på 7-8 uger kræves;
 • ret høj pris;
 • Tilstedeværelsen af ​​kontraindikationer af anden art (fra graviditet til diabetes). Obligatorisk høring af terapeuten.

Folkemetoder og opskrifter

Mange kvinder bruger dokumenterede metoder. Naturprodukter er egnede til behandling af forskellige områder.

Brug af traditionelle medicinopskrifter anbefales til alle, der tænker på at slippe af med ansigtshår, men ønsker ikke at gå til en kosmetisk klinik. Tal med en kosmetolog eller en hudlæge om, hvilke midler der er rigtige for dig.

At slippe af med hår derhjemme:

 • alkohol + castorca. Tilslut 35 g medicinsk alkohol, 5 g ricinusolie, 2 g jod, 5 g flydende ammoniak. Behandl epidermis to gange om dagen. Efter et par dage skal uønsket hår falde ud;
 • grønne valnødder. Vælg en møtrik, vask, skræl, pause. Tør det ønskede område med et stykke af en uovertruffen møtrik. Gradvist bliver håret tyndere, lettere. Efter to eller tre uger skal den forsvinde;
 • tinktur af valnødspartitioner. Ingredienser: 150 ml alkohol, 50 g nødder. Uge insisterer på en flaske mørkt glas. Dagligt behandle hårene på ansigtet;
 • harpiks sibirisk cedertræ. For ansigtet er denne metode ikke egnet, men på benene giver den en fremragende effekt. Påfør naturligt produkt på huden, fjern ved hjælp af strimler til depilation. Regelmæssig brug af metoden vil slippe af med håret i lang tid.

Hvordan slippe af med indgroet hår

Det er selvfølgelig lettere at sige: "Lad ikke dette fænomen være." Men med nogle former for behandling af epidermierne, for eksempel ved hjælp af voks eller en elektrisk epilator, observeres hårets indvækst ofte.

 • forkert procedure
 • ændringer i strukturen og stivheden af ​​hvert hår.

Hvordan forekommer indgroet hår:

 • i løbet af proceduren forbliver pæren intakt;
 • den øvre del af det uønskede hår er bøjet;
 • et hår kan ikke "gennembore" huden, vokser indad eller til siden.

Hvordan slippe af med indgroet hår? Gnid ikke de ønskede områder meget pimpsten, forsøger at få hårene fra dybderne. Præcis behandling vil ikke hjælpe, for meget pres beskadiger epidermis.

Prøv den viste metode:

 • behandle huden over det indgroede hår med almindelig acne medicin;
 • fedtede sekretioner omkring pæren opløser, som gradvist udsætter håret;
 • anvende en terry håndklæde fugtet med varmt vand til dette sted hver dag;
 • hold kompressen i 10 minutter. Gentag flere gange;
 • Er håret allerede klart synligt? Tag den desinficerede nål eller pincet;
 • tørre huden med et antiseptisk middel;
 • Tag forsigtigt det bøjede hår op, træk det ud til overfladen;
 • rengør overfladen igen med alkohol, en opløsning af borsyre til desinfektion.

Hvordan man behandler vitiligo hjemme? Find ud af effektive behandlingsopskrifter lige nu!

Detaljer om årsagerne til pigmentpletter på kroppen, læses på denne adresse.

Følg linket http://vseokozhe.com/bolezni/mollyusk/kontagiozniy.html og lær alt om bløddyrs contagiosum hos børn.

Egnede metoder til fjernelse af affald vegetation

Hvordan slippe af med hår på intime steder og i bikiniområdet? Er det muligt at vokse armhule? Hvordan fjerner uønsket ansigtshår? Spørgsmål - massen.

Når du vælger den mest blide og effektive metode, skal du følge vejledningen fra kosmetologer:

 • ben - barberkniv, pimpsten, voks, shugaring, laser hårfjerning, elektrisk epilator. Gode ​​resultater giver - Elosepilation, lotioner, cremer, opskrifter af traditionel medicin;
 • bikini område - barbering, laser hårfjerning, shugaring, photoepilation;
 • armhuler - "kvindelig" barberkniv, elektrisk epilator, foto, elektrisk, laser hårfjerning;
 • ansigts-folkemæssige midler, shugaring, laser brug, elektro og foto epilation. Anbefales ikke: barbering, plukning med pincet.

Er det muligt ved hjælp af folkemæssige midler at slippe af med kropshår for evigt? Find ud af svaret i følgende video:

Kan du lide denne artikel? Abonner på opdateringer via RSS, eller bliv afstemt med Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus eller Twitter.

Sådan fjerner du hår på ben: Vælg den rigtige metode

Glatte og smukke ben - drømmen om enhver moderne kvinde, der bryr sig om sig selv. I dag er der mange midler til at slippe af med uønsket hår. Nogle af dem er enkle og kræver ikke omkostninger, men de har ikke et langsigtet resultat, mens andre forårsager alvorlig ubehag under proceduren eller er dyre, men effekten af ​​glatte ben fortsætter i lang tid. Vi vil forstå, hvilke metoder der finder anvendelse hjemme, og om det er muligt at slippe af med håret på dine ben for evigt.

Hvorfor vokser håret på benene

Håret på benene vokser på alle mennesker fra naturen. Hos mænd er de som regel tykkere og hårdere end kvinder. Mænd er ikke forpligtet til at slippe af med vegetationen på kroppen, tværtimod betragtes det som et tegn på brutalitet og varmt temperament. Standarden for feminin skønhed er glatte ben, uden tegn på synligt hår. Samtidig vokser hver piges hår på benene forskelligt. I blå øjne blondiner er de som regel lyse og uklare, i brune øjne brunetter - mørke og mere tætte. En tynd fluff, umærkelig for andre, må ikke forårsage problemer for ejeren, især om vinteren, når bare ben ikke udsættes. En anden ting, hvis vegetationen er tyk og mørk, kan det forårsage en psykologisk ubehag i kvinderne, være årsagen til selvtillid og i dens kvindelige attraktivitet.

Skarpe ændringer i tykkelsen og intensiteten af ​​hårvækst på kroppen, herunder på benene, bør advares. Det er muligt, at hormonforstyrrelser opstod i kroppen, antallet af hanlige hormoner steg dramatisk, hvilket førte til overdreven hårdhed. I dette tilfælde skal du konsultere en læge og etablere en diagnose. Med korrekt behandling og normalisering af den hormonelle baggrund kan problemet gå væk.

Vi opregner de mest almindelige årsager til øget hårvækst hos kvinder:

 • øgede niveauer af mandlige hormoner i kroppen;
 • funktionsfejl i det endokrine system
 • bivirkninger af hormonelle lægemidler;
 • arvelige træk.

Generelt, hvis årsagen til væksten af ​​hår på benene ikke er i sygdommen, forbyder læger ikke fjernelse af hår på benene. Det vigtigste er at sikre, at den valgte metode ikke har en negativ indvirkning på sundhedstilstanden, og udfør proceduren i overensstemmelse med sikkerhedsreglerne for at forhindre betændelse i huden eller infektion.

Måder at fjerne uønsket benhår

Alle metoder til benhårfjerning kan opdeles i 2 typer:

Depilation refererer til måder at slippe af med uønsket vegetation, hvor kun en del af håret på overfladen af ​​huden fjernes. Dette sker ved skæring, barbering, opløsning af hår med depilatory cremer. Alle disse procedurer giver et hurtigt, men kortfristet resultat. Inden for få dage vokser nye hår, og de er endnu hårdere end før. Under hårfjerning fjernes håret fra roden, trækkes ud eller delvist ødelægges. Som følge heraf vokser nye hår i lang tid - i flere uger. Ofte bliver vegetationen svagere på grund af skader på hårsækkenet, hårene bliver tyndere eller lysere.

Saks, pincet, tråde

Måske er den mindst effektive måde at fjerne hår på, gennem saksskæring. Denne proces vil tage meget tid, og resultatet er usandsynligt at behage - selv når man skærer "under rod" på benene, dannes unastetiske hårstubber, og efter et par dage vil de vokse markant.

Træk hår med pincet er en tidskrævende og ubehagelig proces. Du bliver nødt til at bruge et par timer til at rense håret på dine ben ved hjælp af denne metode.

Hårfjerning med en tråd, snoet på en særlig måde, så når den strammes, tager den hår og tårer dem af roden, det kræver stor dygtighed. Selvom det er muligt at gennemføre denne procedure derhjemme, vil det tage lang tid.

barbermaskine

At skære hår med en barberkniv er en mere acceptabel metode end at bruge saks. Brug af maskinen kan hurtigt og smertefrit fjerne nogle af de hår, der er på overfladen af ​​huden. Men han har betydelige ulemper:

 • hår vokser hurtigt tilbage (i 2-3 dage);
 • nye hår ligner børster;
 • voksende vegetation kan blive tættere end før;
 • Der er fare for skade og hudskade.

Denne hurtige metode, på trods af det korte resultat, er populært blandt mange kvinder på grund af sin enkelhed og tilgængelighed til enhver tid. Det er nødvendigt at overholde forsigtighedsreglerne: Brug en engangs maskine eller en barberkniv, brug en barberkrem for at lette glidningen for at minimere skade på epidermis.

Depilatory cremer

Denne metode til fjernelse af håret henviser til metoderne for kemisk eksponering. En særlig cremeholdig bestanddel, der opløser hårene påføres benene, holdes i nogen tid og fjernes derefter med en spatel sammen med tabte hår eller vaskes med vand. Kemikalier ødelægger keratin skalaer, og håret kan nemt fjernes. Processen er helt smertefri, og nye hår bliver tyndere end før. Der er cremer, der ikke opløses i vand, under depilation kan du tage et brusebad uden frygt for at vaske kompositionen fra fødderne. Der er cremer og ulemper:

 • risiko for kemiske forbrændinger eller allergier
 • hårdt og tykt hår opløses ikke
 • bør ikke anvendes til hudlæsioner, dermatitis.

Ved brug er det nødvendigt at nøje følge instruktionerne om brug og eksponeringstid. Før du applicerer på fødderne, udfør en følsomhedstest - påfør en lille smule creme på hånden med cremen og vurder hudens reaktion efter 10 minutter. Hvis du oplever rødme, udslæt, kløe - anvend ikke sammensætningen.

epilator

Denne enhed ligner en elektrisk barbermaskin, men princippet om dens funktion er anderledes. I stedet for knive er den udstyret med en spindeltromme med en række mini pincet. I kontakt med hårene opfanger pinceterne dem og rive dem op af roden. Flere hår fjernes på samme tid, proceduretiden er ikke for lang. I betragtning af at håret trækkes ud af rødderne, vil den nye vegetation ikke vises snart og vil være mindre tyk end før, og benene forbliver glatte i flere uger. Denne metode har imidlertid ulemper:

 • høje omkostninger ved enheden
 • sårhed i proceduren
 • irritation og rødme i huden, udseendet af små røde pletter;
 • sandsynlighed for indvækst af nye hår.

Når du arbejder med epilatoren, skal du være opmærksom på: brug ikke mens du ligger i badet (risiko for elektrocution), desinficere huden efter brug for at forhindre bakterier i at komme ind i blodsårene på grund af de revne hår.

Voksning (voksning)

Sammensætningen omfatter ud over voks også nåleharpiks, paraffin, æteriske olier og andre additiver. Der er to metoder til voksning: varmt og koldt. I det første tilfælde købes voksen i en patron, som opvarmes i specielle enheder - vokssmelter eller i vandbad. En lille mængde varmt voks påføres huden, en strimmel af stof limes på, og så slides den væk fra hårets vækst. Denne proces kræver færdigheder, så det er normalt implementeret i saloner. Den kolde vej er lettere og mere overkommelig til brug i hjemmet. Det er nok at købe voksstrimler, som er en papir- eller stofbase med et lag af voks. Gnid strimlen med palmer for at varme lidt og blødgøre voksen, og sæt den så på foden og glat den. Når voksen går i indgreb med huden, bliver båndet slået af mod hårets vækst sammen med vegetationen. Effekten af ​​glathed vedvarer i 2-3 uger, og selve proceduren går hurtigt. Denne metode har sine ulemper:

 • forårsager smerte;
 • hot metode er svært at gennemføre på egen hånd
 • huden bliver rød og irriteret under proceduren.

Hvis du beslutter at depilere med varm voks, pas på, at du ikke bliver brændt. Brug et termometer til at overvåge voksets temperatur - sammensætningen påføres huden, når den opvarmes til 38-40 grader. Bemærk at varm voks har en negativ effekt på blodkar, så proceduren er kontraindiceret for åreknuder.

Shugaring

Denne procedure for teknikken til udførelse ligner voksning på en varm måde, men i stedet for voks, brug sukkermasse ved stuetemperatur. Det påføres huden i en lille mængde og glat. Hår mens begravet i en sød masse. Derefter fjernes melasse med en skarp bevægelse sammen med håret.

I dag betragtes denne metode til hårfjerning på benene effektivt, overkommelig og økonomisk. På grund af fraværet af kemiske komponenter fremkalder shugaring pasta ikke allergi og er trygt for huden. Ved hjælp af shugaring kan selv korte hår med en længde på 2-3 mm fjernes, og effekten af ​​glathed varer i 3-4 uger. De voksende hår er sparsomme og tynde, det er lettere og sværere at trække dem ud med hver efterfølgende procedure. Den eneste negative shugaring - ubehagelige følelser. Sukkerpasta kan købes i den færdige form i en specialbutik eller tilberede sig selv. Før proceduren er det nødvendigt at skrælle huden, tør det grundigt, drys med talkumpulver.

Shugaring Pasta Opskrift

 • sukker 200 g;
 • citronsaft 50 ml;
 • vand 1 spiseskefuld
 1. Bland ingredienserne i en ildfast dipper.
 2. Tænd en langsom ild og kog indtil den er tyk, omrøring.
 3. Lad afkøle naturligt.

Hvis pastaen hærdes og karameliseres efter afkøling, genopvarmes den igen og tilsæt lidt mere vand, hvilket giver en toffee konsistens.

Folkelige måder

Folkemetoder er normalt baseret på de skadelige virkninger på håret af kemiske eller plantekomponenter. Det er værd at overveje, at folkemæssige retsmidler kan være farlige og giftige, fremkalde allergiske reaktioner og forårsage hudforbrændinger. Før du bruger dem, skal en hudprøve udføres på et lille hudområde for at vurdere reaktionen og mulige negative virkninger. I mange tilfælde er det muligt at lette hårene ved hjælp af folkemedicin, og for at fjerne dem skal du udøve en masse indsats og tålmodighed ved regelmæssigt at gentage proceduren.

Følgende folkemedicin bruges til at fjerne og lette hår på benene:

 • Hydrogenperoxid. Med en opløsning fedt dine fødder rigeligt om morgenen og aftenen, eller lav kompresser til natten.
 • Soda. Fra bagepulver gør lotioner eller bade fra en opløsning af sodavand og varmt vand.
 • Citron. Juice citron behandler hudens ben 2 gange om dagen - hårene lyser.
 • Kaliumpermanganat Granulerne opløses i vand for at opnå en intens pink farve, varme op og lave fodbad.
 • Grøn valnød. Frisk umodne frugter skæres i halve og smør benene 2 gange om dagen.
 • Plant dope. Til depilation anvende en afkogning af tørre blade af dope - skyll benene 1 gang om dagen. Denne plante er giftig, så den skal bruges med forsigtighed, sandsynligvis udviklingen af ​​allergiske reaktioner.

Traditionelle healere kan også anbefale mange andre produkter til fjernelse af benhår, såsom euphorbia, nældebrød, aloe, jod, eddike, druesaft og andre. Det er værd at overveje, at mange af dem er i stand til at lette eller farve ikke kun håret, men også hudens ben.

Anmeldelser af kvinder på forskellige metoder til hårfjerning på benene

Alt skævt liv barberede. Her vil du have en epilator - være det forkert. Kortere spooky udseende flecked ben - og med indgroet hår

Margot

http://www.woman.ru/beauty/medley2/thread/3939796/

Jeg trækker håret ud på mine ben med pincet, det varer i 1 uge, men så kan der forekomme røde pletter under hårspiringen, så efter 7 dage fra afslutningen af ​​proceduren er det lidt lettere at salve dine fødder med en slags antiinflammatorisk væske, f.eks. Calendula.

Natalia

http://www.woman.ru/beauty/medley2/thread/3939796/

om grønne valnødder - nonsens, min søster smurt, ikke kun blev saften sort, hjalp ikke, men fyr, sådan viser en skrubbe, det viser sig at skrabe huden op til hårsække med en skrubbe, så vil de bestemt ikke vokse... åh, jeg lider, men hidtil har intet hjulpet bortset fra epilatoren... selv om pigerne fra forummet har rådgivet en ny type epilering for evigt, men vi er ikke i byen endnu, måske tager jeg mig til ro på ferie..

Lady Olga

https://deti.mail.ru/forum/dosug/obo_vsjom_na_svete/ubiraem_volosy_navsegda/

Jeg tror også, at en metode til voksning er velegnet til hjemmet fjernelse. Relativt billigt varer effekten op til 3-4 uger, du kan fjerne selv de hårdeste hår. Lidt smertefuldt, men en god effekt. Så kan du anvende en beroligende lotion.

Angelina.Kurkina

http://make-ups.ru/forum/viewtopic.php?t=306

Hvad jeg lige ikke prøvede... for min følsomme hud fandt jeg den perfekte mulighed! Dette er en shugaring, depilation processen er ret simpel og praktisk talt smertefri, men for mig er det meget vigtigt. Jeg kan godt lide, at glatheden varer 2-3 uger!

glad

http://make-ups.ru/forum/viewtopic.php?t=306

Jeg bruger epilatoren, da den vokser tilbage, det er, hvis jeg har spiket, trækker jeg ud. Men hver uge er mine ben glatte, så begynder tynde at bryde igennem.

Cara_Mel

https://www.u-mama.ru/forum/women/fashion/638544/index.html

Kan jeg slippe af med uønsket hår på mine ben for evigt

Slap af håret på benene for evigt hjemme er umuligt. For at gøre dette er det nødvendigt at fuldstændigt ødelægge hårsækkenet, hvilket opnås ved metoderne til hardwareeksponering i specialklinikker. Men sådanne procedurer giver ikke en absolut garanti, fordi "dvalende" follikler kan aktiveres, selvom det ikke sker snart. Med en radikal fjernelse af hår på benene ved hjælp af højteknologi, kan du slippe af med vegetationen i flere år, og nye hår kan vokse så sjældne og tynde, at gentagne procedurer ikke bliver påkrævet. Vi viser de mest populære hardwareprocedurer:

 • Laser hårfjerning. Hårene påvirkes af en laser, der ødelægger hårpigmentet. Fremgangsmåden er næsten smertefri, men den er kun effektiv til hår, der er mørkere end huden.
 • Elektrolyse. Det ødelægger håret og pæren ved hjælp af elektrisk strøm, som strømmer gennem nålen. Fremgangsmåden er meget smertefuld, og hvert hår behandles separat. Samtidig ødelægges hår af enhver farve, selv grå.
 • Epilering. Effekten på hårene har en lysimpuls, der ikke giver ubehagelige fornemmelser. Denne metode er effektiv, hvis håret på benene er mørkt og tykt, da området på ca. 5 kvadratmeter behandles. cm.

Hver af metoderne har kontraindikationer, så der er brug for konsultation inden brug af en specialist. Hardware metoder er effektive, men dyre. Hårfjerning kræver en hel række procedurer, omkostningerne ved hver kan variere fra 2 til 8 tusind rubler.

Hudpleje efter fjernelse af uønsket benhår

Måske forårsager hver metode til depilering eller depilering skade på huden. I bedste fald er kun epidermis beskadiget, og huden bliver tør og irriteret; i værste fald bliver den betændt, får en kemisk forbrænding eller bliver inficeret (hvis der forekommer kontaminering i et åbent sår).

Hvis huden er irriteret, rødmet eller der er blodpunkter, er det kontraindiceret:

 • solbadning;
 • svømme i poolen;
 • besøge badet og saunaen;
 • tag varmt bad;
 • gnide og mekanisk påvirke huden.

Fod hudpleje efter hårfjerning involverer følgende aktiviteter:

 1. Behandling af sår med antiseptika. Hvis du skærer dig selv, eller hvis du fjerner hår fra roden, skal du markere blærende rester, du skal smøre de beskadigede områder med en antiseptisk opløsning (hydrogenperoxid, miramistin, chlorhexidin osv.).
 2. Smøring med næringsstofformuleringer. Det er nødvendigt at berolige og fugtige huden. For at gøre dette anbefales det at smøre det med en creme indeholdende panthenol eller en nærende creme designet specielt til behandling af huden efter epilering. Naturlige æteriske olier - aloe, te træ, kamille har også fremragende fugtighedsgivende egenskaber.
 3. Regnskabsmæssig peeling. Denne procedure udføres et par dage efter hårfjerning, når huden beroliger. Pilling involverer behandling af huden med skrubber for at fjerne døde hudceller og forhindre, at nye hår vokser.

Video: DIY shugaring pasta

Når du planlægger at slippe af med hår på dine ben, skal du beslutte, om du vil gøre det hurtigt og smertefrit, men ikke for længe, ​​eller er du klar til at udholde smerte, bruge tid og energi, men for at opnå den ønskede glathed i lang tid. Afhængig af individuelle præferencer kan du vælge den bedste måde og slippe af med uønsket vegetation alene.

Hvordan slippe af med hår på dine ben for altid hjemme

Mange kvinder er bekymrede over spørgsmålet: hvordan man kan slippe af med hår på deres ben for altid hjemme. I modsætning til mænd, til hvem vegetationen på kroppen ikke giver anledning til bekymring, må den kvindelige halvdel af menneskeheden på en eller anden måde slippe af med det. Opfundet mange måder at fjerne hår. Men de har alle ikke kun fordele, men også ulemper. Derudover er hver person individuel, så du skal vælge en måde at slippe af med hår gennem forsøg og fejl.

Hårfjerningsmetoder

For at fjerne vegetation fra kroppen er der to typer procedurer: depilation og epilation. Den første er den mest almindelige - dette er en regelmæssig barbering, som kun afskærer den synlige del af håret. Men denne metode er upraktisk, fordi den skal gentages hver 1-3 dage. Håret vokser hurtigt, og det bliver stiv og kan vokse ind i huden. Derfor er for mange kvinder barbering ikke den rigtige måde.

For nylig er proceduren for hårfjerning blevet udbredt. Denne hårfjerning sammen med roden, hvorefter de ikke vokser i lang tid. Det er den rigtige måde at fjerne hårfjerning på, som de fleste kvinder leder efter, fordi denne procedure kan gentages en gang om måneden, og resten af ​​tiden kan du nyde glat hud. Men ikke alle metoder til hårfjerning er smertefri og sikker.

Der er nu mange procedurer, der giver dig mulighed for at slippe af med uønskede hår på benene for evigt. Men de fleste af dem kan kun udføres i skønhedssalonen. Disse er laserfjernelse, ultralydbehandling, foto og elektrolyse, kemiske procedurer. Men de er ikke egnede til alle kvinder, da de har kontraindikationer og bivirkninger.

Derfor søger mange efter enklere og sikrere måder at fjerne hår for evigt. Nogle tips er testet tid, og deres effektivitet er blevet bevist af mange anmeldelser, andre kan være farlige. Derfor bør eventuelle hårfjerningsmetoder behandles med forsigtighed, forsøge midler til bestanddelernes intolerance, og når du fremstiller hjemmepreparater, skal du følge opskriften nøjagtigt. Du bør ikke forsøge at fjerne hår med pincet, ved hjælp af pimpsten eller andre eksotiske metoder. Dette kan slippe af med hår, men konsekvenserne for huden kan være alvorlige.

Medicinske hårfjerningsprodukter

Særlige hårfjerningskrem har været på salg for nylig. Og før det brugte kvinder de mest almindelige billige farmaceutiske præparater til disse formål.

 • De lavede en mættet opløsning af kaliumpermanganat og fugtede deres fødder om aftenen før sengetid. Men et sådant værktøj tørrer huden stærkt.
 • Du kan forberede en effektiv løsning. For at gøre dette skal 100 ml alkohol tilsættes 3 g jod, 10 ml ricinusolie og 4 g ammoniak. Efter et par timer vil opløsningen misfarve. De skal smøre huden 2 gange om dagen.
 • Så ofte som muligt skal smøre hårene med hydrogenperoxid. Gradvis bliver de tyndere, bliver lys og sprøde. Men denne metode er ikke egnet til tørfølsom hud. For at blødgøre virkningen af ​​peroxid, kan den blandes med barberskum eller mel og tilsæt et par dråber ammoniak. Blandingen påføres på fødderne og holdes til tørre. Gentag proceduren dagligt.

Folkemetoder til fjernelse af hår

Også i folkemedicin er der mange opskrifter til fjernelse af uønskede hår fra benene. De er testet tid, de fleste af dem har meget positiv feedback på ansøgningen. Med korrekt brug og fraværet af individuel intolerance over for komponenterne i disse værktøjer vil det være med til at slippe af med hår på deres ben for evigt. Grundlæggende bruger disse opskrifter naturlige urte ingredienser, så bivirkninger er sjældne.

 • Kerner og skaller af grønne valnødder bruges ofte. Den eneste bivirkning ved dette værktøj er at farve huden i en bronzefarve. Der er flere opskrifter til sådan hårfjerning: Smør hårene med saft af grønne nødder, hugs skallerne og fortynd med en lille mængde vand, brænd skallerne og brug asken, lav en salve af et glas hakket kerne og en sked tjære, insisterer sammensætningen på 3 uger. Alle disse værktøjer skal anvendes i lang tid, indtil hårene helt forsvinder.
 • Urtefrø kan blødgøre hår og ødelægge hårsække. De kan bruges friske, knuste på forhånd eller til at forberede infusionen i vegetabilsk olie. Påfør mindst 2-3 uger.
 • Effektive midler på basis af plantens dope. Det er giftigt, så pas på. Dens frø knuses og fortyndes med en lille mængde alkohol. Insister betyder at du har brug for 2-3 uger. Du kan også lave en rig afkogning af dots rødder.
 • Sikre selv for tynd følsom hud er frisk juice af umodne druer.
 • En sådan blanding har også en mild effekt: saften af ​​en halv citron og en spiseskefuld tyk honning. Varm lidt op og applicer på fødderne. Rul blandingen efter hånden efter tørring. Dette værktøj tynder ikke kun hår, men bekymrer sig også for huden.

Shugaring

For nylig er proceduren for fjernelse af hår med sukker sirup blevet populær. Specielt forberedt sammensætning efter afkøling trænger ind i porerne, klæber til hårene og hårsækkene. Efter fjernelsen af ​​denne film er håret trukket ud med det. Denne procedure er ret smertefuld og kan have bivirkninger, men mange kvinder foretrækker det.

For at forberede sammensætningen til shugaring skal du opløse 10 stykker sukker i en lille mængde vand, tilsæt saften af ​​en halv lille citron. Meget madlavning på lav varme eller i vandbad. Den færdige sammensætning har en brunlig farve og holder sig ikke i hænderne.

Påfør meget varme mod hårvækst. Efter det hårdner, fjern i én bevægelse i retning af hårvækst.

Særlige salver og cremer

For nylig er der kommet midler på markedet, der påføres huden og blødgør hårene. Derefter fjernes en speciel spatelcreme sammen med hele vegetationen. De fleste af disse produkter ligner barbering, da de kun fjerner hår over overfladen af ​​huden. Derudover kan de forårsage allergiske reaktioner eller irritation.

Blandt det store antal salver og cremer er det bedre at vælge dem, der indeholder urte ingredienser. De har en blødere effekt. Det bedste værktøj, der vurderes af de mange anmeldelser, er "Perfection". Det er et kompleks bestående af creme og lotion til hudpleje. Ved hjælp af Perfection hårfjerningsværktøj kan du hurtigt og smertefrit slippe af med ben vegetation for evigt.

Hver kvinde har sine egne midler til at fjerne uønskede hår. Men hvis proceduren bringer ubehag eller smerter, efter at der er irritation, er det bedre at vælge en anden måde.

Sådan fjerner du hår på ben for evigt: Brug folkemetoder og salonprocedurer

Når håret på kvindernes ben blev betragtet som normalt. Repræsentanter for det retfærdige køn og havde ingen anelse om, at de skulle fjernes. Men i dag er hårfjerning et af de mest presserende problemer. Piger, der allerede i deres teenagere drømmer om at dreje deres fluffy ben til glatte og forførende ben.

Overdreven "hårdhed" giver kvinder en masse problemer. Det eneste de ikke gør er altid at se fantastisk ud. Den mest almindelige metode er at barbere benene. Men de stive børster, der vises efter et par timer, ser æstetisk uinteressant ud. Derfor tænker piger på, hvordan man permanent kan slippe af med hår på deres ben.

Individuelle funktioner

Hvordan kan du permanent fjerne hår på dine ben?

Langt fra hver kvinde kan evigt glemme vegetationen på benene. Dette skyldes kroppens egenskaber. Nogen har hårdt og groft hår, nogen er mere heldige - de er lyse og bløde.

Derfor skal du være opmærksom på arten af ​​deres vækst inden du træffer foranstaltninger. Hvis de i løbet af de sidste par år er begyndt at vokse hurtigere, og deres antal er steget, kan dette være et symptom på forstyrrelser i kroppen.

I dette tilfælde bør du ikke prøve at fjerne dem hjemme.

Hvis du altid har haft "pomp", så skal du finde en optimal og effektiv måde at hjælpe dig med at glemme om dette problem. Sådanne metoder som barbering og depilering virker ikke for dig og vil kun forværre situationen.

Procedurer, der udføres i kabinen

Det længste resultat er lasermetoden. Strålen ødelægger pæren og trænger dybt indeni. På dette sted vokser håret ikke længere. Men proceduren skal ske i flere faser. Dette skyldes, at mange follikler er i sovende tilstand, de er ikke synlige på overfladen. Og under proceduren vågner de op. Derfor kræves gentagne sessioner. Det eneste negative er, at laseren ikke kan påvirke det grå og lyse hår.

En anden effektiv procedure, der garanterer fjernelse af hår på benene for evigt er fotoepilation. Princippet om dets funktion ligner lasermetoden, kun hår dræber varme. Denne metode er kun egnet til piger med mørkt hår. Men for at fuldstændig ødelægge pærerne, skal du gentage sessionerne mindst en gang hvert halve år.

Budgetmetoder - epilering med sukkerpasta eller voks. Men benene bliver glatte for ikke så længe. Værktøjet påføres benene, og efter et stykke tid fjernes det sammen med håret. Shugaring er mindre traumatisk og indvortsproblemet er ikke så udtalt.

Hvad kan der gøres hjemme?

Hvis du af en eller anden grund ikke ønsker at kontakte en specialist, kan du prøve at fjerne håret på dine ben for evigt med folkemidlet.

Elektrisk epilator er i stor efterspørgsel. Han plukker hårene på benene fra rødderne, fordi huden forbliver glat i flere uger. Efter regelmæssig brug bliver hårene tyndere og vokser ikke så aktivt. Fremgangsmåden er ret smertefuld, så du skal først bruge en kølepude.

Nogle piger bruger pincet, uanset hvor absurd det lyder. Men denne metode er kun egnet til dem, der har næsten ingen hår og de er meget tynde og delikate.

Ikke alle har tålmodigheden til at trække hvert hår ud - det gør ondt i lang tid.

Opskrifter af vores bedstemødre

Da der ikke var nogen nymodede epilatorer, undrede kvinder sig, hvordan de permanent kunne fjerne håret på deres ben. De brugte folkemetoder, der hjalp med at slippe af med vegetationen for godt.

Lime Mask

Den aktive komponent er kalk.

Jo mere det vil være i sammensætningen, desto mere aktiv er det.

 • Kombiner arsen og kalk i lige store mængder;
 • Tilsæt fordampet aloesaft;
 • Bland godt sammen med problemområder;
 • Placer beholderen med blandingen på ilden, sænk fjederen der og kog, indtil alle villi er faldet;
 • Sæt derefter et stykke smør i massen og anbring sammensætningen.

Seashell maske

Denne sammensætning er meget blødere end den forrige, og er velegnet til rethårede piger.

 • Varm skallerne, hug dem og opvarme dem
 • Tilsæt aske, lime og knuste brændte druer, rør om;
 • Påfør blandingen på problemområdet.

Lime efterlader en ubehagelig lugt på huden. Det er nemt at rengøre med ler, rosenvand og eddike.

Påfør dem på dine fødder og skyll med varmt vand. Fjern også duften af ​​druerblad, fersken, henna.

Pleje efter epilering

Fjernelse af vegetation er kun halvdelen af ​​kampen. Til huden var glat og delikat, er det nødvendigt at tage sig af hende. Efter proceduren bliver det følsomt, rødme eller indgroede hår kan forekomme.

Professionelle anbefaler at følge proceduren for at følge reglerne:

 • Smør huden med antiseptisk eller beroligende creme;
 • Du må ikke gnide eller ridse dine fødder på den første dag, anvende en blødgørende creme flere gange om dagen;
 • Undgå direkte sollys og gå ikke til solarium i flere dage;
 • På den anden dag er det nødvendigt at gøre pilling, for ikke at vokse hår. Gentag proceduren et par gange om ugen.

Uanset hvordan du fjerner hår på dine fødder for altid, vælger du at bruge specielle cremer, der sænker hårets vækst.

Sådan laver du en pasta til shugaring. Pasta opskrift og madlavning instruktioner

Depilation voks hjemme: strimler eller flydende voks? Typer af voksafskalling derhjemme