Hvordan slippe af med hår på benene: effektive metoder! Hvad er nogle frygtelige måder at slippe af med benhår?

Hvad kun moderne kvinder ikke vil gøre på jagt efter, hvordan man kan slippe af med hår på deres ben!

Og sagen er, at den delikate og silkeagtige hud på benene er anerkendt som en af ​​attributterne til kvindelighed og skønhed.

Lad os finde ud af, hvilke hårfjerningsmetoder der er bedst at bruge, og som er sundhedsfarlige.

Langt og slanke ben vinker alle mænd uden undtagelse.

Og på trods af at mange mænd ikke specielt kigger ind i vegetationens nærværelse på disse meget ben, bliver kvinder ikke trætte af forvirrende, opfinde hvordan man kan slippe af med hår.

Det er ønskeligt ikke at skade huden, for at få en hurtig og langsigtet effekt, også "for billig". Desværre kan du billigt forsøge at fjerne håret fra benene kun hjemme, da salonmetoderne er ret dyre.

Men før du slippe af med hår på dine ben, skal du være opmærksom på hastigheden af ​​deres vækst og overflod af "vegetation" på uønskede steder. Sommetider er overdreven hårdhed ikke kun en fysiologisk funktion, men en konsekvens af forstyrrelser i hormonsystemets funktion. Hvis håret begyndte at vokse pludseligt, mens det stadig bliver mørknet og brudt, så skal du straks konsultere en læge og analysere den hormonelle baggrund. Det er muligt, at hårdhedsproblemet efter sig selv vil forsvinde efter passende medicinsk korrektion.

Resten af ​​ejerne af den skæve af naturen "vegetation" på deres fødder bliver nødt til at finde den bedste måde for sig selv, hvordan man "vinder" den. Faktisk er der masser af måder, men er de alle sikre?

Hvordan slippe af med hår på ben: folkemusik retsmidler

Kære piger og kvinder! På udkig efter skønhed må du ikke tage fat på alt, pas på! Der er meget farlige "populære opskrifter", hvorefter selv genoplivning ikke hjælper!

Datura

En meget simpel opskrift, som tilbydes i forskellige fora og steder - for at lave et stort almindeligt kogende vand og gips med et bandage (bomuldspinne), en kølig bouillon til depileringsstedet. Den mest frygtelige ting i disse opskrifter er, at det ofte anbefales at tage et sit-down bad i en stærk løsning af græs for at fjerne hår fra den nederste del af kroppen.

Resultaterne tager virkelig ikke lang tid at vente: hud med rigelig "spindelvæv" af kapillærer, svær svimmelhed, opkastning, bevidstløshed og lammelse. Hvis du har tid til at udføre en hurtig rensning af blodet i genoplivning, så tager det mindst tre dage. Hvis du ikke reagerer i tide, så er endda et fatalt resultat muligt.

Og vigtigst af alt: vil det uønskede hår forsvinde efter en sådan procedure? Næppe!

Manganopløsning

Der er en teori om effektiviteten af ​​en opløsning af mangan til hårfjerning både på benene og i bikiniområdet. Hun gik fra henstillinger fra obstetrikere - efter fødslen, selv i dag er nogle kvinder ordineret gentagne hyppige udvaskning med en svag lyserød opløsning til desinfektion af sår. Erfarne kvinder, der har bestået denne vanskelige vej, fandt ud af, hvordan man kunne slippe af håret på deres ben, fordi efter disse procedurer begyndte håret at falde intensivt ud.

Ja, med hyppig brug af en opløsning af mangan, kan håret falde ud, men virkningen vil påvirke huden - det vil sandsynligvis mørkere i dele (især hvis mangan er overdosis), det bliver tørt og kan begynde at skrælle. Lad os se det, det er ikke den bedste ide at håndtere uønsket hår.

"Chatterbox"

Ja, der er enkle og tilgængelige for hvert stof, der kan påvirke hårets tilstand og vækst uden at forårsage særlig skade.

Sensationel "talker": Bland 2 ml ammoniak, 35 ml medicinsk alkohol (ethanol), 5 ml ricinusolie og 1,5 ml jod, grundigt rystet. Sørg for at vente, indtil farven af ​​jod er væk, og blandingen bliver gennemsigtig. Det resulterende værktøj påføres huden efter proceduren, hårfjerning, det er bedre - et par gange om dagen. "Talker" hæmmer hårsækkene, håret holder op med at vokse. Opskriften er effektiv, men der er stor risiko for allergiske reaktioner og irritation, det er også umuligt at bruge til personer med tør hudtype.

Almindelig pimpsten

En gammel og ret effektiv måde, der kræver udholdenhed og tid. Pointe er dette: I hvert bad skal du gnide den dampede hud på benene i et par minutter med en pimpsten. Men det betyder ikke at nå sårene - vi taler om lette, pæne bevægelser. Hår forsvinder virkelig, men det vil kræve flere gentagelser af proceduren.

valnødder

Grøn peeling af nødder har en ødelæggende virkning på hårets rødder samt tinktur (afkok) af valnødskillevægge (kan være fyr). Håret holder op med at vokse, men proceduren skal udføres mange gange. Effekten accelereres, hvis du smører huden umiddelbart efter epilering.

Der er en nuance: den grønne skræl strammer stærkt og permanent den behandlede hud, så for sommeren er vejen for at sige mildt uegnet.

Hvordan slippe af med hår på ben: barbering og depilation

Sandsynligvis den mest populære måde at slippe af med benhår barberer benene. Effektiviteten af ​​hårfjerning med en barbermaskine er 100%. Det vigtigste i proceduren er kvaliteten af ​​barberprodukter (gel, fløde, skum, lotion) og selve barbermaskinen. Engangsbærer barberer også hår, men de gør det ujævnt og ikke dybt nok. Dette problem har ført til udseendet på markedet af specielle maskiner "til kvinder", som giver optimal barbering.

Metoden er meget hurtig, smertefri og ikke meget dyr. Men der er en ulempe. Efter barbering (selv den bedste barbermaskine) vokser håret hurtigt. Normalt vises børster efter to dage, og du skal gentage proceduren. Desuden kan selv en "sikker" maskine blive skadet dårligt ved ukorrekt håndtering. Og efter barbering i mange kvinder begynder håret at vokse ind i huden, og der kan danne blærer på dette sted.

Men med dygtig håndtering og ydmyghed med procedurens regelmæssighed bliver hun en vane, som at pudse tænderne og er taget for givet.

Efter barbering er det godt at smøre huden med en blanding af olivenolie og citron - det sænker hårvækst, lindrer irritation og holder huden øm.

Hvordan slippe af med hår på ben: depilatory cremer, voks, shugaring

Hvornår giver fløde mening?

Depilatory cream i dag sælges overalt, og valget er stort nok. Cremen giver dig mulighed for hurtigt at fjerne hår uden at beskadige huden på afråbningsområdet. Cremen fungerer som et opløsningsmiddel - håret bliver blødt og let løsnet fra roden.

Metoden, som regel smertefri, er at anvende cremen på de rigtige steder ved hjælp af en speciel spatel (medfølger i pakken), vent en bestemt tid angivet af producenten, og vask af stoffet med varmt vand. Effekten af ​​cremen varer lidt længere end en barbermands effekt.

Men som enhver anden metode har depilation creme funktioner. Cremerne indeholder den aktive ingrediens, svovl, hvilket giver dem en ubehagelig lugt og kan også i forbindelse med andre ingredienser forårsage hudintolerance eller allergier.

For at forhindre komplikationer er det bedre at gennemføre en følsomhedstest - påfør en fløde i et par timer på armens hud ved albuen. Hvis huden på dette sted ikke rødder, klør ikke og der er ingen udslæt, så kan cremen bruges sikkert.

Voks for at slippe af med hår på benene

Med et stærkt ønske om salonprocedurer kan hårfjerning med succes udføres hjemme, men der er nogle risici. Voksstrimler og den "professionelle" voks selv sælges i butikkerne i en bred adgang, men de skal kunne bruge dem. Først påføres voks på huden varmt, og på grund af uerfarenhed er det muligt at forbrænde dig selv dårligt. For det andet er proceduren meget smertefuld, og anæstetiske sprayer anvendes ofte i salonerne. For det tredje vokser håret i voks og pustler med ufuldstændig håndtering efter voksning.

Shugaring eller epilering med sukkerpasta

I hjemmet er shugaring også indledningsvis muligt for et par personer, der er interesserede i at slippe af med hår på deres ben, men flere og flere tilhængere vinder over denne metode. Dens fordel er i relativ billighed og effektivitet.

Pasta fremstilles som følger:

1. Bland et pund sukker, 40 ml citronsaft og 50 ml vand i en lille gryde (med låg)

2. Smør sukkeret i en lille ild under låget, i 6 minutter, bland det, dæksel låget igen;

3. Efter 6 minutter fjernes låget fra panden og pastaen koges, omrøres i yderligere 14-15 minutter, indtil farven er gul;

4. Hæld (nødvendigvis!) Det færdige produkt i en beholder med et tæt tilpasningslåg.

Hvis du forlader pastaen i en kasserolle, vil den fordøje og brænde.

Den færdige pasta sættes på huden og epilering udføres af den, og hvis konsistensen er sjælden, kan den bruges til epilering med strimler og rive dem sammen med hårene.

Kombineret metode

Super-effekt lover en kombination af hårfjerning (trækker) med anvendelse af depilation creme. Efter grundig behandling af de ønskede overflader ved hjælp af en epilator, shugaring, voks, eller som en sidste udvej, pincetter, påføres en depilationskrem på denne meget overflade på to timer. Enhver fløde fungerer i princippet, men Veet 3 Minutter virker bedst, især for følsomme områder. Efter denne behandling slutter hovedparten af ​​håret at vokse. Som sådanne procedurer udføres på "alderen" hår, vil de være mindre og mindre.

Men brug ikke cremen længere end angivet af producenten, da det kan forårsage en alvorlig kemisk forbrænding. Og alligevel: Metoden virker ikke på barberet hår, virkningen vil kun ske efter fuldstændig fjernelse sammen med den subkutane stamme.

Hvordan slippe af med hår på benene: photoepilation og andre drastiske foranstaltninger

Hvis vi taler om drastiske foranstaltninger derhjemme, så er det en almindelig epilator, som er en barbermaskin, i stedet for et blad med mange pincet. De roterer hurtigt og trækker håret hårdt fra roden. Ikke alle kan bruge en epilator - kvinder med følsom hud og med meget hår vil ikke udholde smerten under proceduren.

Salon behandlinger

• Elektrolyse er også meget smertefuldt, men det garanterer manglen på hår i lang tid. Selv med endokrine lidelser, vil det heller ikke stå - håret vil vokse tilbage.

• Laserfjernelse. I dag er en af ​​de mest effektive og sikre metoder. Laser fjerner imidlertid ikke bleget og gråt hår, og det vil tage op til 10 procedurer (og de er ikke billige).

• Elos Motif HR - du kan sige innovation. Enheden fjerner ikke kun mørkt, men lyst og tyndt hår. Det påvirker både radioen og lysenergien på hårakslen, opvarmer den med pæren. Sidstnævnte er endelig ødelagt, og håret vokser ikke længere. Metoden er effektiv, men dyr.

• Fotoepilering - hårfjerning med højimpulslampe, der ødelægger hårsækkenet med varme. Du kan bruge næsten alt med nogen hårfarve og den mest følsomme hud.

Så smukke damer, der er ingen grund til fortvivlelse - handlingsområdet er meget bredt, og det er ikke alle måder at slippe af med hår på dine ben! Prøv det, og du vil helt sikkert finde en måde at gøre dine ben uimodståelige!

Hvordan slippe af med hår på benene?

Hver pige spørger dette spørgsmål, hvordan man kan slippe af med hår på benene? Og endnu bedre, hvis du bliver af med håret hele tiden, så de aldrig vokser igen. Der er mange forskellige måder at slippe af med hår på benene.

Måder at fjerne benhår

 1. Barbermanden
 2. electrodepilator
 3. voks
 4. Shugaring
 5. creme

Sådan forbereder du på hårfjerning på benene

Ben hårfjerning kræver forberedelse. Huden skal være "skrubbet", som fjerner det døde hudlag. Efter grundigt damp huden. Det er bedst at barbere efter et varmt bad eller brusebad, så det bliver muligt for porerne at blødgøre og åbne og fjerne snavs. Barbering vil gå glat og giver ikke smertefulde fornemmelser.

Hårfjerning på benene

Hårfjerning fjernes sammen med follikelet. I hjemmet udføres epilering ved hjælp af shugaring eller voks. Effekten af ​​epilering er længere, men også midlertidig: Udseendet af nye hår kan ikke stoppes.

elektrolyse

Metoden for epilering, hvor elektroder indføres i håret, og strømmen får lov til at strømme. Helt en effektiv, men dyr metode.

Laser hårfjerning

Når laser hårfjerning kan fjerne mere end halvdelen af ​​vegetationen på benene.

photoepilation

Virkningen af ​​lys på pæren giver dig mulighed for at glemme vegetationen på dine fødder i flere måneder. Den mest smertefri metode.

voks

At slippe af med uønsket hår derhjemme vil effektivt hjælpe voks. Fremgangsmåden er lidt smertefuld. Der er måder at vokse på: varmt, varmt og koldt. Hot - den mest smertefulde.

Når man vokser hjemme, er det vigtigt at overveje følgende punkter:

 1. Voks kan kun bruges med hår længere end 5 mm.
 2. Før proceduren er det ønskeligt at bruge en skrubbe for at exfoliere huden på benene.
 3. Sørg for at drysse dine fødder med talkumpulver. Han fjerner overskydende fedt, og voks er lettere at "hente" hår.
 4. Vassen skal opvarmes i overensstemmelse med instruktionerne.
 5. Vassen skal påføres med en speciel applikator i et tyndt lag. Voksen påføres i retning af hårvækst.
 6. Lim stripen til voks. Du skal fjerne den mod hårets vækst. Da denne proces er smertefuld, er det bedre at rive stripen ud med en skarp bevægelse.
 7. Efter hårfjerning, fjern eventuelt voksrester og gnid huden med lotion eller olie.
 8. Efter påføring af et antiseptisk middel til huden, hvilket vil reducere irritation.

Hårfjerning på benene

Depilation - fjerner kun den synlige, perkutane del af håret. Depilation udføres med en barbermaskine eller fløde. Effekten af ​​depilation er midlertidig og varer ikke længe.

Depilation barbermaskine

Det nemmeste, hurtigste og billigste svar på spørgsmålet "Sådan fjerner du uønsket hår på benene." Imidlertid er det nødvendigt at ty til det en gang om to eller tre dage, fordi hårene er afskåret og ikke fjernet fra roden. Selvom barber allergier ikke forårsager dem, kan du skære dig selv.

electrodepilator

Denne gadget, selv om den ligner den elektriske barberkniv, rives op af roten. I starten kan proceduren være ganske følsom, men med tiden bliver nye hår tyndere, hvilket betyder, at det er lettere at dele med dem. Ubehagelige fornemmelser hjælper med at minimere køle-, massage- og peeling-dyser. Takket være batteriet er det sikkert at udføre proceduren lige i badeværelset.

Cream depilation

Denne metode er smertefri, overkommelig (depilatory cream kan købes ret billigt) og er enkel. Men der er ulemper ved sådanne metoder: Håret vil vokse hurtigt igen, og proceduren skal gentages om få dage.

Depilation creme hjemme er let, men du skal huske følgende nuancer:

 1. Brug ikke depilatory creme på hudlæsioner.
 2. Før aflejring skal du rengøre benets hud med en brusegel og en hård vask.
 3. Applicere cremen frit på huden.
 4. Instruktionerne skal angive, hvor lang tid du vil forlade cremen på huden.
 5. Fjern cremen med en speciel spatel eller svamp.
 6. Fjern resten af ​​cremen med en fugtig klud.

Shugaring procedure

En effektiv procedure til fjernelse af håret ved hjælp af shugaring, hvilket bringer mindre smerte end voksning. Hårfjerning sker med sukkerpasta, som kan købes eller tilberedes hjemme. Denne pasta består af sukker, citronsaft og vand. Det påføres mod hårvækst og fjernes langs vækstlinjen. Shugaring er inkluderet i listen over tjenester af skønhedssaloner, men det er muligt at udføre denne procedure derhjemme.

Det er vigtigt at huske:

 1. I tilfælde af hudsygdomme, papillomer, slid og sår, anbefales ikke shugaring.
 2. Før du epilerer håret på benene, forberede huden: Rens og affedt den, gnid med lotion.
 3. Tør hud anbefales at drysses med talkumpulver: det hjælper pastaen til bedre at få fat i hår.
 4. Du kan gøre det hjemme ved hjælp af 10 Art. skeer af sukker, 3 spsk. skeer af citronsaft og 1 spsk. en skefuld vand. Denne blanding skal koges over lav varme, indtil den når den ønskede konsistens.
 5. Varm pastaen i dine hænder, rul det op med en kugle, læg det på dine fødder mod håret og fjern derefter med en skarp bevægelse langs vækstlinjen.
 6. Efter afslutningen af ​​proceduren skal du fjerne rester af pastaen med vand, tørre huden med lotion.

Eliminerer irritation

Hvis irritation fremkommer efter depilering, er det nødvendigt midlertidigt at stoppe proceduren. Fra de fremvoksende humle perfekt enhver remedy for acne. Det skal påføres forsigtigt, ikke på hele huden, men kun på de steder, hvor irritation opdages. Hydrocortison-salve, fortrinsvis en procent, vil hurtigt reducere rødmen på huden og eliminere den ubehagelige brændende sensation.

Hvordan slippe af med hår på benene ved folkemetoder?

Hydrogenperoxid

Helt fjerne uønskede hår vil ikke fungere, men du kan lette dem. For at gøre dette skal du tage 3% af hovedkomponenten, tilsæt et par dråber ammoniak og mel. Depilation regelmæssigt for at lette håret.

Grønnødder

Du skal tage en frisk grøn valnød, skære den i halve og smøre hårene med saft, tag resterne af med en serviet. På denne måde kan du fjerne hår uden barberhøns, dine ben bliver bløde, glatte og smukke.

honning

Anvend honning hårfjerning bør være så længe håret ikke forsvinder helt. Metoden er kun egnet til kvinder, der ikke har en allergisk reaktion på bestanddelene i blandingen. En stor sked blomsterhoney blandes med frisk juice af en halv citron. Derefter opvarmes sammensætningen og påføres med et tyndt lag på benene. Efter tørring vaskes produktet forsigtigt uden brug af vand. Det er nødvendigt at gentage proceduren op til 4 gange om ugen.

Kaliumpermanganat

Værktøjet er velegnet til forsigtig depilering, ikke kun af benene, men også i bikiniområdet. I vand opløses flere granuler af kaliumpermanganat for at opnå en lyserød farve. Derefter opvarmes sammensætningen og fremstilles med et fodbad. Procedurens varighed er ikke mere end 20 minutter.

valmue

Blomster og frø skal brændes, indtil der opnås en ensartet aske. Derefter er problemområderne på benene dækket af denne aske, det skal afhjælpes i huden. Proceduren kræver gentagne gentagelser.

Grøn druer

Grønne druer kan redde dig fra unødvendigt hår. Klem saften fra de vilde umodne druer og smør huden i problemområder. Gentag proceduren hver dag. Produktet er egnet til at fjerne hår på følsomme områder af huden, selv på ansigtet.

citron

Citronsyre virker aggressivt på hårpærer, tyndere hår og ødelægger det gradvist. Hvis der efter epilering smøres huden med citronsaft, bliver hårvæksten langsommere, hårene bliver tyndere. Imidlertid virker ren citronsaft meget aggressivt på huden, det er ønskeligt at blande det i lige høj grad med honning. Honning-citronmaske skal opbevares på huden i 15 minutter og skylles med varmt vand. Proceduren udføres 2 gange om ugen.

eddike

Brug af æble eller vineddike kan betydeligt bremse væksten af ​​uønsket hår. Det anbefales at anvende epilering som sårheling, antibakterielt middel. Eddike forhindrer hårintræthed i huden efter epilering. Hvordan man bruger: En spiseskefuld æblecidereddike blandes med druemostolie (olie kan udskiftes med honning, lidt fortyndet med vand) og påføres huden i 15 minutter 1-2 gange om ugen.

sodavand

Soda hjælper mange med at bremse hårvækst og med langvarig brug for at slippe af med dem for evigt. Opløs en teskefuld sodavand i et glas varmt vand, sej. Fugt en gazet klud med mediet og anvende på problemområdet i 10 timer, sikre kompressen med en plaster eller bandage. Gentag proceduren i 3-5 dage. Håret vil svække og begynde at falde ud. Husk dog, at sodavand tørrer huden og kan forårsage ubehag.

Den største fordel ved folkemetoder er, at du permanent vil slippe af med hår på din hud. Når alt kommer til alt, hjælper en barbermaskine, voksning og andre traditionelle metoder kun i kort tid. Ulemper ved fjernelse af folkemusik er, at de indeholder kemikalier i høje koncentrationer, som, hvis de anvendes uforsigtigt, kan forårsage en allergisk reaktion eller brænde, og når der anvendes planter, der indeholder gift, er irritation og kløe muligt.

Tror ikke, at hårfjerningsmetoder vil spare dig for hårets problem for evigt. Efter en vis periode vil håret stadig vokse. Kun en procedure lindrer dem i lang tid, mens andre kun for et par dage.

Sådan fjerner du hår på ben: Vælg den rigtige metode

Glatte og smukke ben - drømmen om enhver moderne kvinde, der bryr sig om sig selv. I dag er der mange midler til at slippe af med uønsket hår. Nogle af dem er enkle og kræver ikke omkostninger, men de har ikke et langsigtet resultat, mens andre forårsager alvorlig ubehag under proceduren eller er dyre, men effekten af ​​glatte ben fortsætter i lang tid. Vi vil forstå, hvilke metoder der finder anvendelse hjemme, og om det er muligt at slippe af med håret på dine ben for evigt.

Hvorfor vokser håret på benene

Håret på benene vokser på alle mennesker fra naturen. Hos mænd er de som regel tykkere og hårdere end kvinder. Mænd er ikke forpligtet til at slippe af med vegetationen på kroppen, tværtimod betragtes det som et tegn på brutalitet og varmt temperament. Standarden for feminin skønhed er glatte ben, uden tegn på synligt hår. Samtidig vokser hver piges hår på benene forskelligt. I blå øjne blondiner er de som regel lyse og uklare, i brune øjne brunetter - mørke og mere tætte. En tynd fluff, umærkelig for andre, må ikke forårsage problemer for ejeren, især om vinteren, når bare ben ikke udsættes. En anden ting, hvis vegetationen er tyk og mørk, kan det forårsage en psykologisk ubehag i kvinderne, være årsagen til selvtillid og i dens kvindelige attraktivitet.

Skarpe ændringer i tykkelsen og intensiteten af ​​hårvækst på kroppen, herunder på benene, bør advares. Det er muligt, at hormonforstyrrelser opstod i kroppen, antallet af hanlige hormoner steg dramatisk, hvilket førte til overdreven hårdhed. I dette tilfælde skal du konsultere en læge og etablere en diagnose. Med korrekt behandling og normalisering af den hormonelle baggrund kan problemet gå væk.

Vi opregner de mest almindelige årsager til øget hårvækst hos kvinder:

 • øgede niveauer af mandlige hormoner i kroppen;
 • funktionsfejl i det endokrine system
 • bivirkninger af hormonelle lægemidler;
 • arvelige træk.

Generelt, hvis årsagen til væksten af ​​hår på benene ikke er i sygdommen, forbyder læger ikke fjernelse af hår på benene. Det vigtigste er at sikre, at den valgte metode ikke har en negativ indvirkning på sundhedstilstanden, og udfør proceduren i overensstemmelse med sikkerhedsreglerne for at forhindre betændelse i huden eller infektion.

Måder at fjerne uønsket benhår

Alle metoder til benhårfjerning kan opdeles i 2 typer:

Depilation refererer til måder at slippe af med uønsket vegetation, hvor kun en del af håret på overfladen af ​​huden fjernes. Dette sker ved skæring, barbering, opløsning af hår med depilatory cremer. Alle disse procedurer giver et hurtigt, men kortfristet resultat. Inden for få dage vokser nye hår, og de er endnu hårdere end før. Under hårfjerning fjernes håret fra roden, trækkes ud eller delvist ødelægges. Som følge heraf vokser nye hår i lang tid - i flere uger. Ofte bliver vegetationen svagere på grund af skader på hårsækkenet, hårene bliver tyndere eller lysere.

Saks, pincet, tråde

Måske er den mindst effektive måde at fjerne hår på, gennem saksskæring. Denne proces vil tage meget tid, og resultatet er usandsynligt at behage - selv når man skærer "under rod" på benene, dannes unastetiske hårstubber, og efter et par dage vil de vokse markant.

Træk hår med pincet er en tidskrævende og ubehagelig proces. Du bliver nødt til at bruge et par timer til at rense håret på dine ben ved hjælp af denne metode.

Hårfjerning med en tråd, snoet på en særlig måde, så når den strammes, tager den hår og tårer dem af roden, det kræver stor dygtighed. Selvom det er muligt at gennemføre denne procedure derhjemme, vil det tage lang tid.

barbermaskine

At skære hår med en barberkniv er en mere acceptabel metode end at bruge saks. Brug af maskinen kan hurtigt og smertefrit fjerne nogle af de hår, der er på overfladen af ​​huden. Men han har betydelige ulemper:

 • hår vokser hurtigt tilbage (i 2-3 dage);
 • nye hår ligner børster;
 • voksende vegetation kan blive tættere end før;
 • Der er fare for skade og hudskade.

Denne hurtige metode, på trods af det korte resultat, er populært blandt mange kvinder på grund af sin enkelhed og tilgængelighed til enhver tid. Det er nødvendigt at overholde forsigtighedsreglerne: Brug en engangs maskine eller en barberkniv, brug en barberkrem for at lette glidningen for at minimere skade på epidermis.

Depilatory cremer

Denne metode til fjernelse af håret henviser til metoderne for kemisk eksponering. En særlig cremeholdig bestanddel, der opløser hårene påføres benene, holdes i nogen tid og fjernes derefter med en spatel sammen med tabte hår eller vaskes med vand. Kemikalier ødelægger keratin skalaer, og håret kan nemt fjernes. Processen er helt smertefri, og nye hår bliver tyndere end før. Der er cremer, der ikke opløses i vand, under depilation kan du tage et brusebad uden frygt for at vaske kompositionen fra fødderne. Der er cremer og ulemper:

 • risiko for kemiske forbrændinger eller allergier
 • hårdt og tykt hår opløses ikke
 • bør ikke anvendes til hudlæsioner, dermatitis.

Ved brug er det nødvendigt at nøje følge instruktionerne om brug og eksponeringstid. Før du applicerer på fødderne, udfør en følsomhedstest - påfør en lille smule creme på hånden med cremen og vurder hudens reaktion efter 10 minutter. Hvis du oplever rødme, udslæt, kløe - anvend ikke sammensætningen.

epilator

Denne enhed ligner en elektrisk barbermaskin, men princippet om dens funktion er anderledes. I stedet for knive er den udstyret med en spindeltromme med en række mini pincet. I kontakt med hårene opfanger pinceterne dem og rive dem op af roden. Flere hår fjernes på samme tid, proceduretiden er ikke for lang. I betragtning af at håret trækkes ud af rødderne, vil den nye vegetation ikke vises snart og vil være mindre tyk end før, og benene forbliver glatte i flere uger. Denne metode har imidlertid ulemper:

 • høje omkostninger ved enheden
 • sårhed i proceduren
 • irritation og rødme i huden, udseendet af små røde pletter;
 • sandsynlighed for indvækst af nye hår.

Når du arbejder med epilatoren, skal du være opmærksom på: brug ikke mens du ligger i badet (risiko for elektrocution), desinficere huden efter brug for at forhindre bakterier i at komme ind i blodsårene på grund af de revne hår.

Voksning (voksning)

Sammensætningen omfatter ud over voks også nåleharpiks, paraffin, æteriske olier og andre additiver. Der er to metoder til voksning: varmt og koldt. I det første tilfælde købes voksen i en patron, som opvarmes i specielle enheder - vokssmelter eller i vandbad. En lille mængde varmt voks påføres huden, en strimmel af stof limes på, og så slides den væk fra hårets vækst. Denne proces kræver færdigheder, så det er normalt implementeret i saloner. Den kolde vej er lettere og mere overkommelig til brug i hjemmet. Det er nok at købe voksstrimler, som er en papir- eller stofbase med et lag af voks. Gnid strimlen med palmer for at varme lidt og blødgøre voksen, og sæt den så på foden og glat den. Når voksen går i indgreb med huden, bliver båndet slået af mod hårets vækst sammen med vegetationen. Effekten af ​​glathed vedvarer i 2-3 uger, og selve proceduren går hurtigt. Denne metode har sine ulemper:

 • forårsager smerte;
 • hot metode er svært at gennemføre på egen hånd
 • huden bliver rød og irriteret under proceduren.

Hvis du beslutter at depilere med varm voks, pas på, at du ikke bliver brændt. Brug et termometer til at overvåge voksets temperatur - sammensætningen påføres huden, når den opvarmes til 38-40 grader. Bemærk at varm voks har en negativ effekt på blodkar, så proceduren er kontraindiceret for åreknuder.

Shugaring

Denne procedure for teknikken til udførelse ligner voksning på en varm måde, men i stedet for voks, brug sukkermasse ved stuetemperatur. Det påføres huden i en lille mængde og glat. Hår mens begravet i en sød masse. Derefter fjernes melasse med en skarp bevægelse sammen med håret.

I dag betragtes denne metode til hårfjerning på benene effektivt, overkommelig og økonomisk. På grund af fraværet af kemiske komponenter fremkalder shugaring pasta ikke allergi og er trygt for huden. Ved hjælp af shugaring kan selv korte hår med en længde på 2-3 mm fjernes, og effekten af ​​glathed varer i 3-4 uger. De voksende hår er sparsomme og tynde, det er lettere og sværere at trække dem ud med hver efterfølgende procedure. Den eneste negative shugaring - ubehagelige følelser. Sukkerpasta kan købes i den færdige form i en specialbutik eller tilberede sig selv. Før proceduren er det nødvendigt at skrælle huden, tør det grundigt, drys med talkumpulver.

Shugaring Pasta Opskrift

 • sukker 200 g;
 • citronsaft 50 ml;
 • vand 1 spiseskefuld
 1. Bland ingredienserne i en ildfast dipper.
 2. Tænd en langsom ild og kog indtil den er tyk, omrøring.
 3. Lad afkøle naturligt.

Hvis pastaen hærdes og karameliseres efter afkøling, genopvarmes den igen og tilsæt lidt mere vand, hvilket giver en toffee konsistens.

Folkelige måder

Folkemetoder er normalt baseret på de skadelige virkninger på håret af kemiske eller plantekomponenter. Det er værd at overveje, at folkemæssige retsmidler kan være farlige og giftige, fremkalde allergiske reaktioner og forårsage hudforbrændinger. Før du bruger dem, skal en hudprøve udføres på et lille hudområde for at vurdere reaktionen og mulige negative virkninger. I mange tilfælde er det muligt at lette hårene ved hjælp af folkemedicin, og for at fjerne dem skal du udøve en masse indsats og tålmodighed ved regelmæssigt at gentage proceduren.

Følgende folkemedicin bruges til at fjerne og lette hår på benene:

 • Hydrogenperoxid. Med en opløsning fedt dine fødder rigeligt om morgenen og aftenen, eller lav kompresser til natten.
 • Soda. Fra bagepulver gør lotioner eller bade fra en opløsning af sodavand og varmt vand.
 • Citron. Juice citron behandler hudens ben 2 gange om dagen - hårene lyser.
 • Kaliumpermanganat Granulerne opløses i vand for at opnå en intens pink farve, varme op og lave fodbad.
 • Grøn valnød. Frisk umodne frugter skæres i halve og smør benene 2 gange om dagen.
 • Plant dope. Til depilation anvende en afkogning af tørre blade af dope - skyll benene 1 gang om dagen. Denne plante er giftig, så den skal bruges med forsigtighed, sandsynligvis udviklingen af ​​allergiske reaktioner.

Traditionelle healere kan også anbefale mange andre produkter til fjernelse af benhår, såsom euphorbia, nældebrød, aloe, jod, eddike, druesaft og andre. Det er værd at overveje, at mange af dem er i stand til at lette eller farve ikke kun håret, men også hudens ben.

Anmeldelser af kvinder på forskellige metoder til hårfjerning på benene

Alt skævt liv barberede. Her vil du have en epilator - være det forkert. Kortere spooky udseende flecked ben - og med indgroet hår

Margot

http://www.woman.ru/beauty/medley2/thread/3939796/

Jeg trækker håret ud på mine ben med pincet, det varer i 1 uge, men så kan der forekomme røde pletter under hårspiringen, så efter 7 dage fra afslutningen af ​​proceduren er det lidt lettere at salve dine fødder med en slags antiinflammatorisk væske, f.eks. Calendula.

Natalia

http://www.woman.ru/beauty/medley2/thread/3939796/

om grønne valnødder - nonsens, min søster smurt, ikke kun blev saften sort, hjalp ikke, men fyr, sådan viser en skrubbe, det viser sig at skrabe huden op til hårsække med en skrubbe, så vil de bestemt ikke vokse... åh, jeg lider, men hidtil har intet hjulpet bortset fra epilatoren... selv om pigerne fra forummet har rådgivet en ny type epilering for evigt, men vi er ikke i byen endnu, måske tager jeg mig til ro på ferie..

Lady Olga

https://deti.mail.ru/forum/dosug/obo_vsjom_na_svete/ubiraem_volosy_navsegda/

Jeg tror også, at en metode til voksning er velegnet til hjemmet fjernelse. Relativt billigt varer effekten op til 3-4 uger, du kan fjerne selv de hårdeste hår. Lidt smertefuldt, men en god effekt. Så kan du anvende en beroligende lotion.

Angelina.Kurkina

http://make-ups.ru/forum/viewtopic.php?t=306

Hvad jeg lige ikke prøvede... for min følsomme hud fandt jeg den perfekte mulighed! Dette er en shugaring, depilation processen er ret simpel og praktisk talt smertefri, men for mig er det meget vigtigt. Jeg kan godt lide, at glatheden varer 2-3 uger!

glad

http://make-ups.ru/forum/viewtopic.php?t=306

Jeg bruger epilatoren, da den vokser tilbage, det er, hvis jeg har spiket, trækker jeg ud. Men hver uge er mine ben glatte, så begynder tynde at bryde igennem.

Cara_Mel

https://www.u-mama.ru/forum/women/fashion/638544/index.html

Kan jeg slippe af med uønsket hår på mine ben for evigt

Slap af håret på benene for evigt hjemme er umuligt. For at gøre dette er det nødvendigt at fuldstændigt ødelægge hårsækkenet, hvilket opnås ved metoderne til hardwareeksponering i specialklinikker. Men sådanne procedurer giver ikke en absolut garanti, fordi "dvalende" follikler kan aktiveres, selvom det ikke sker snart. Med en radikal fjernelse af hår på benene ved hjælp af højteknologi, kan du slippe af med vegetationen i flere år, og nye hår kan vokse så sjældne og tynde, at gentagne procedurer ikke bliver påkrævet. Vi viser de mest populære hardwareprocedurer:

 • Laser hårfjerning. Hårene påvirkes af en laser, der ødelægger hårpigmentet. Fremgangsmåden er næsten smertefri, men den er kun effektiv til hår, der er mørkere end huden.
 • Elektrolyse. Det ødelægger håret og pæren ved hjælp af elektrisk strøm, som strømmer gennem nålen. Fremgangsmåden er meget smertefuld, og hvert hår behandles separat. Samtidig ødelægges hår af enhver farve, selv grå.
 • Epilering. Effekten på hårene har en lysimpuls, der ikke giver ubehagelige fornemmelser. Denne metode er effektiv, hvis håret på benene er mørkt og tykt, da området på ca. 5 kvadratmeter behandles. cm.

Hver af metoderne har kontraindikationer, så der er brug for konsultation inden brug af en specialist. Hardware metoder er effektive, men dyre. Hårfjerning kræver en hel række procedurer, omkostningerne ved hver kan variere fra 2 til 8 tusind rubler.

Hudpleje efter fjernelse af uønsket benhår

Måske forårsager hver metode til depilering eller depilering skade på huden. I bedste fald er kun epidermis beskadiget, og huden bliver tør og irriteret; i værste fald bliver den betændt, får en kemisk forbrænding eller bliver inficeret (hvis der forekommer kontaminering i et åbent sår).

Hvis huden er irriteret, rødmet eller der er blodpunkter, er det kontraindiceret:

 • solbadning;
 • svømme i poolen;
 • besøge badet og saunaen;
 • tag varmt bad;
 • gnide og mekanisk påvirke huden.

Fod hudpleje efter hårfjerning involverer følgende aktiviteter:

 1. Behandling af sår med antiseptika. Hvis du skærer dig selv, eller hvis du fjerner hår fra roden, skal du markere blærende rester, du skal smøre de beskadigede områder med en antiseptisk opløsning (hydrogenperoxid, miramistin, chlorhexidin osv.).
 2. Smøring med næringsstofformuleringer. Det er nødvendigt at berolige og fugtige huden. For at gøre dette anbefales det at smøre det med en creme indeholdende panthenol eller en nærende creme designet specielt til behandling af huden efter epilering. Naturlige æteriske olier - aloe, te træ, kamille har også fremragende fugtighedsgivende egenskaber.
 3. Regnskabsmæssig peeling. Denne procedure udføres et par dage efter hårfjerning, når huden beroliger. Pilling involverer behandling af huden med skrubber for at fjerne døde hudceller og forhindre, at nye hår vokser.

Video: DIY shugaring pasta

Når du planlægger at slippe af med hår på dine ben, skal du beslutte, om du vil gøre det hurtigt og smertefrit, men ikke for længe, ​​eller er du klar til at udholde smerte, bruge tid og energi, men for at opnå den ønskede glathed i lang tid. Afhængig af individuelle præferencer kan du vælge den bedste måde og slippe af med uønsket vegetation alene.

Hvordan slippe af med benhår hjemme: de mest effektive metoder

Hårfjerning på benene involveret hver pige. Det ser ud til, at alle mulige midler allerede er blevet forsøgt, men ikke giver et varigt resultat. Vi foreslår at overveje muligheder for at slippe af med benhår derhjemme for at få en langvarig, glat hudeffekt.

Epilation og depilation

Ikke alle damer, der følger skønheden i deres ben, kender forskellen mellem epilering og depilation. Forskellen ligger i en vigtig detalje:

 1. Hårfjerning fjerner hårets rod, som med vilje ødelægger pærens follikulære struktur for yderligere at forhindre vækst.
 2. Ved depilering ødelægges kun den overfladiske del af håret, så den fortsætter med at vokse yderligere - metoden anses for mindre effektiv.

Hårfjerning hjemme involverer brugen af ​​flere typer hårfjerning og hårfjerning. I det første tilfælde er dette brugen af ​​en elektrisk epilator, og alle andre sorter omfatter depilation: barbering, voks, shugaring, cremer og folkemægler. Overvej hver af mulighederne separat.

barbering

Barbering benene betragtes som en af ​​de mest overkommelige og hurtigste metoder til depilation. Til denne proces forårsagede ikke irritation, tør hud, det anbefales at følge nogle regler:

 1. Udfør proceduren, efter at huden er godt afskåret: den kan gøres under eller efter et bad.
 2. At skære benene mod hårets vækst vil give størst effektivitet - på denne måde bliver vegetationen fjernet mere effektivt, og for piger hvis hud er for følsom og deres hår vokser, er det nødvendigt at barbere benene efter hårvæksten.
 3. Brug specielle blødgøringsmidler: skum, mousses, geler eller cremer; Du bør ikke bruge sæbe i dette område: det vil kun tørre huden.
 4. Vælg en barbermaskin udstyret med fugtgivende strimler med næringsstoffer.
 5. Det er bedre, hvis maskinen har flere blade - så sker processen hurtigt.

Generelt er denne teknik udbredt, og selvom en pige besøger en skønhedssalon til epilering, kan hun nogle gange bruge en barbermaskine.

electrodepilator

Elektrolyse hjælper med at fjerne uønsket vegetation på benene i lang tid. Essensen af ​​teknikken består i brugen af ​​et specielt apparat: En elektrode bringes til hårets rod, som har en opvarmningseffekt på hårsækken og ødelægger den. Efter proceduren vokser håret ikke i ca. 1-2 måneder. Apparater til hjemmebrug er kompakte og nemme at bruge.

Epilering af benene derhjemme med en elektrisk enhed har følgende positive aspekter:

 • Processens effektivitet: Der er ikke behov for at bruge penge på salonen - du skal bare købe en elektrisk epilator;
 • uafhængig timing og hyppighed af gentagne sessioner som nyt hår vokser;
 • høj effektivitet i sammenligning med andre metoder.

Blandt manglerne kan man identificere faren for at forlade hudforbrændinger og ar. For at undgå dette er det nødvendigt at have en vis erfaring på dette område, eller at fjerne vegetationen på dine fødder ved hjælp af kære.

Elektropilatorer bruger flere metoder til indvirkning på pæren: termolyse, elektrolyse, blanding og flush. Under termolyse anvendes højfrekvent vekselstrøm under elektrolyse - likestrøm. En blanding betyder en kombination af disse to tilstande, og en flash leverer højfrekvent vekselstrøm med mere strøm, men mindre eksponeringstid.

Voksning - en af ​​måderne at slippe af med uønsket hår på benene, er ret udbredt. På grund af det faktum, at værktøjer til fjernelse af vegetation og apparater, der smelter voks, kan købes hos enhver skønhedssalon, har denne teknik fået succes.

Denne metode har flere fordele:

 1. Langvarigt resultat. Efter fjernelse af hår på benene varer virkningen fra 1 til 4 uger.
 2. Tilgængelighed. Det er nok at købe en flad træspatel, strimler og voks selv, såvel som voksning - og der er en glat hud på benene. Ja, det koster mere end en almindelig barbermaskine, men det er meget mindre nødvendigt at benytte sig af det angivne tilbehør.
 3. Brugervenlighed. Fjern hår på benene med voks er ikke svært. Selv dem, der ikke har oplevet proceduren før, kan studere instruktionerne på voksburken og starte processen.
 4. Den konstante gentagelse af sessioner bidrager til, at håret bliver tyndere og vokser sjældnere, så benene vil altid se attraktive ud.

Blandt de negative punkter i ansøgningen er værd at bemærke smerten i proceduren. Desuden skal håret være mindst 5 mm langt for at fastgøre håret på den anvendte voks.

Shugaring

En anden moderne form for depilation uden barbering er benhårfjerning med sukkerpasta. Denne metode er vist for både kvinder og mænd, fordi det er harmløst, selv om der er en del smerter under fjernelse af strimlen.

Pasta er en tyk sukker sirup, der kan fremstilles af dig selv hjemme. Epilation har 2 typer:

I det første tilfælde påføres den færdige pasta, som påføres på benets hud med en træspatel. Efter hærdningstiden skal strimlen med sukkerpasta skubbes kraftigt mod hårets vækst. Når shugaring hår fjernet blød karamel, præ-rulles i bolde. Det er nødvendigt at rulle det over huden mod hårvækst, hvorefter det er stærkt revet i retning af deres vækst - takket være dette bliver processen mindre smertefuld.

Det er muligt at slippe af med vegetationen på benene ved at shugaring selv takket være disse fordele:

 • effektivitet;
 • hypoallergen;
 • tilgængelighed af materialer
 • smertefri;
 • bekvemmelighed;
 • mangel på indgroede hår.

Virkningen af ​​proceduren varer ca. 20 dage, mens det er meget vigtigt at forberede blandingen korrekt.

Depilatory cream

Denne metode er kendetegnet ved, at cremer kemikalier påvirker hårvæksten negativt, mens de ikke påvirker follikelen. Ansøgningsproceduren er enkel: Produktet spredes jævnt på føttens hud, holdes i den ønskede tid, cremen fjernes med en speciel pind og skylles med varmt vand.

Som anmeldelserne viser, hjælper disse kompositioner ikke med at slippe af med det hårde hår på benene derhjemme, men de har flere fordele, som de er meget udbredt af piger:

 • smertefri: der er ingen følelse af smerte, ubehag eller irritation;
 • Ny vegetation bliver tyndere over tid;
 • Velegnet til enhver type og farve af hår.

Metoden har sine ulemper, blandt hvilke er en mulig allergisk reaktion på kemi, samt den korte varighed af effekten - lidt mere end en uge. Depilatory cremer hjælper ikke med at fjerne hår på benene for evigt, men de bliver en tryllestav med høj følsomhedstærskel.

Leg hårfjerning med folkemusik retsmidler

Ikke hver pige har råd til at købe en dyr elektrisk epilator eller beslutte at bruge voks. I denne situation kommer man til redning for at slippe af med vegetationen på folkemødre.

Blandt de populære metoder er brugen af ​​hydrogenperoxid, sodavand, rivanol og andre husholdningsmetoder. Overvej hver enkelt af dem mere detaljeret for at forstå, hvilken metode der passer bedst til.

Hydrogenperoxid

Metoden er ikke helt betragtet som en måde at slippe af med vegetationen, men det er snarere blegning af hår på benene. Efter proceduren udføres med peroxid bliver hårets struktur tyndere, og farven bliver svag, hvorfor vegetationen bliver mindre synlig.

Der er flere måder at fjerne hår på med dette værktøj:

 1. Smøring. Påfør peroxid til områder med vegetation to gange om dagen i flere dage i træk.
 2. Anvendelse med brugen af ​​mel. Kombiner 50 ml opløsning med 10 dråber ammoniak og hvedemel. Påfør blandingen på foden og lad i 15 minutter, skyll derefter.
 3. Anvendelse ved hjælp af sæbe. 5 dråber ammoniak og 1 tsk. peroxid blandet med 1 tsk. flydende sæbe. Massen påføres til områder med vegetation og inkuberes i en kvart time, hvorefter de vasker af og tørrer kamille med bouillon.

Anvendelsesmåder anbefales at bruge ikke mere end 1 gang om ugen.

Det er kendt, at sodavand er alkali, så det kan ødelægge follikel fra indersiden. Ifølge anmeldelserne har de gennemført flere procedurer for at fjerne vegetation på benene ved hjælp af sodavand, i en måned vil de stoppe med at vokse. Denne metode er god i tilfælde hvor håret vokser naturligt uden overskydende. I tilfælde af krænkelse af hormonproduktionen vil metoden være ineffektiv.

Den største fordel ved denne metode er dens tilgængelighed og langvarige resultat. Hvis du bliver plaget af spørgsmålet om, hvad du skal gøre, så at senere nye hår ikke vokser, skal du bruge denne teknik. Det udføres som følger:

 1. Opløs teskefuld sodavand i 200 ml varmt klart vand.
 2. Tag et stykke gasbind og dypp det i den resulterende opløsning.
 3. Påfør en komprimering til benets hud og læg den om.
 4. Wrap dette område med klæbende film og lad i 8-10 timer.

rivanola

Påfør dette værktøj for at slippe af med vegetationen startet for længe siden. På grund af de aktive ingredienser i sammensætningen anvendes rivanol også til andre kosmetiske formål. To vigtigste aktive ingredienser er ethacridin lactat og borsyre, som aktivt påvirker hårstrukturen.

På et hår begynder rivanol at ødelægge pærens struktur, hvorfor vegetationen falder ud af sig selv. Ifølge pigerne er effekten af ​​ansøgningen ret lang. Den største fordel ved metoden er dens tilgængelighed og hastighed, såvel som fraværet af indlysende kontraindikationer.

Andre hjemmetoder

Ud over disse muligheder for fjernelse af vegetation anvendes kaliumpermanganat meget: dets opløsning kan brænde hår og fjerne det. Med en sådan indvirkning er det vigtigt at forhindre forbrændinger på huden, samt at bære lukkede tøj på grund af opløsningens farve for bortskaffelsestidspunktet.

Den hurtiglime vandløb påvirker også pærens struktur. Det virker på princippet om depilatory cremer: anvendt på områder af benene, alderen i 30 minutter og vaskes af. Effekten opnås gennem flere gentagelser, så håret holder op med at vokse for evigt.

Ikke mindre populært er metoden til at anvende jod med ammoniak. Resultatet af proceduren er mærkbart allerede på dag 2 efter brug. Alkohol blandes med ammoniak og jod samt ricinusolie og påføres føttens hud.

Disse metoder er gode på deres egen måde, alle kan vælge en mulighed for sig selv. Vælg en metode til depilering baseret på hudens følsomhed, effektens varighed og omkostningerne ved materialer til hjemmebrug.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Sådan opvarmer du voksen i mikrobølgeovnen? Hvor meget for at opvarme voksen i mikrobølgeovnen?

Barber inden fødslen. Hvordan barberes og hvorfor?