Dyb bikini hjemme alene

Overdreven kropshår er ikke på mode nu. Moderne kvinder for alvor at slippe af med dem for at se attraktive og pæne. I dette tilfælde fjernes håret ikke kun på pubis og på lårene, men også i regionen af ​​labia. Denne procedure kaldes dyb bikini. Ifølge meningsmålinger er mere end 20% af mænd tiltrukket af sådan depilation. Måske er det ikke så meget. Men hvis der er sådanne tilhængere, så kræves denne procedure, og et vist antal kvinder bruger det.

Men dyb hårfjerning derhjemme er ikke let, det er meget sværere end bare at slippe af med overskydende hår i pubicområdet. Selvfølgelig er det bedst at gå til en skønhedssalon til dette og kontakte en professionel mester, som vil tilbyde en række procedurer for at fjerne overskydende hår. Men for dem der ikke har mulighed for at besøge skønhedssaloner, kan du selv gennemføre denne procedure.

Først og fremmest skal det bemærkes, at der er to muligheder for fjernelse af overskydende hår: hårfjerning og udtørring. De er ofte forvirrede. Derfor bør vi dvæle på forskellen mellem depilation og epilering.

Epilation er den fuldstændige fjernelse af hår med follikelet. På stederne i proceduren holder håret op med at vokse overhovedet. Det kan dog kun holdes i kabinen. Her har erfarne mestere ved hjælp af specialudstyr udført procedurerne for elektrisk, foto- og laserfjerning.

Depilation - hårfjerning over overfladen af ​​huden. Efter denne procedure vokser håret over tid. Men intervallet imellem afhænger af, hvilken metode der anvendes til afhugning. Det er også muligt at slippe af med håret i den dybe bikini zone. Desuden kan det gøres hjemme. Trods alt er ikke alle af os klar til at tage en så intim lejlighed til en fremmed.

Hvad er nogle måder at dybe bikini på?

 1. Barbering

Dette er den mest overkommelige og smertefri måde at fjerne hår på. Du behøver kun at købe en barberkniv for at forhindre irritation. Imidlertid passer denne depilation ikke til nogen. En bikini zone er trods alt et temmelig utilgængeligt sted. At fjerne hår i dette område med en barbermaskine er meget ubehageligt. Derudover er det nødvendigt at gentage denne procedure hver 2 til 3 dage. Og hvis håret vokser for hurtigt, så hver dag. Desuden på grund af brugen af ​​en barbermaskine står mange over for problemet med indgroede hår. Vælg derfor flere moderne metoder til depilation. Der er dog sådanne tilfælde, at der hverken er tid eller midler til at bruge dem. Her i sådanne øjeblikke vil razor altid komme til undsætning. Og proceduren tager ikke meget tid.

 • pincet

  Dette er også en ret gammel måde at fjerne uønsket hår på. Det er ikke overraskende, at det bruges meget sjældent. Det er selvfølgelig nemt at trække øjenbryn med pincet, men med et bikiniområde er situationen meget mere kompliceret. Pincet kan kun bruges til at understøtte nøjagtigheden efter køn - hårklipp, og kun i ekstreme tilfælde. Depilation med pincet er smertefuld, lang og ineffektiv.

 • Kemisk depilering

  Denne procedure udføres ved hjælp af alle former for cremer, aerosoler, geler og lotioner, som sælges i butikker. Hjemme er de næsten umulige at lave mad. Det er ikke værd at nævne, at kosmetik bør være af høj kvalitet, især når det kommer til det dybe bikiniområde. Påfør den nødvendige mængde af depilatory creme på hårfjerningsområdet, vent en vis mængde tid, fjern derefter resten af ​​cremen med en speciel spatel og skyl grundigt med vand.

  Vælg kun højkvalitets hypoallergeniske midler. Husk dog, at næsten alle midler til fjernelse af bikiniområdet og andre dele af kroppen har en høj syre-alkalisk balance. Ikke hver hud vil acceptere det normalt. Og under depilationen af ​​den dybe bikini zone vil der sandsynligvis forekomme et slag på slimhinden. Så det er usandsynligt, at ubehag og brændende fornemmelse under proceduren undgås.

 • Wax depilation

  Denne metode er blevet brugt i flere århundreder, og den er stadig populær. Samtidig er anvendelsen af ​​voks ved forskellige temperaturer kendetegnet: kold, varm og varm. Så hvordan går voksningsproceduren? Køb specialpakker på apoteket, der indeholder en vokspatron og hårfjerningsstrimler. Bemærk, at når du depilerer en dyb bikini, skal du bruge så smalle som muligt patroner, der gør det muligt at fjerne hår selv på de mest vanskelige steder. Depilation med kold voks udføres ved hjælp af færdige strimler med hårfjerner påført dem. De opvarmer sig i palmerne, så hold dem til huden og kom ud sammen med unødvendige hår. Dette er en ret smertefuld procedure.

  Derfor anbefales det at bruge varm eller varm voks til aflejring af bikiniområdet. Men den anden mulighed indebærer opvarmning af voksen til en meget høj temperatur, og den ukorrekte anvendelse kan føre til forbrændinger. For at undgå de negative virkninger af depilation med varm voks, kan du kun gøre det i salonen med hjælp fra fagfolk. Men til brug i hjemmet er varm voksafhældning meget velegnet. Fremgangsmåden er som følger. Vassen, opvarmet til den ønskede temperatur (højst 40 grader), påføres de nødvendige områder. Efter at det er afkølet og hærdet, er der specielle strimler fastgjort til det, som fjernes med en skarp bevægelse, hvorved uønsket hår fjernes.

  Det afhænger af, hvor ofte voksen bruges, hvor ofte du bliver nødt til at udføre proceduren. Denne afstand er som regel fra to uger til en måned. En særlig fordel ved voksaflejring er, at den kan bruges til at fjerne ikke kun overskydende hår, men også keratiniseret hud. Således vil du efter en sådan procedure ikke kun slippe af med uønsket vegetation, men som følge heraf får du glat, fløjlsagtig hud.

 • Brug af en depilator - en speciel enhed, der kan købes hos enhver hardware butik

  På grund af det faktum, at bikini zone er meget tynd og delikat hud, beslutter ikke alle piger en sådan procedure. Der er dog meget modige, hvem tør det. Det vigtigste er at gøre alt rigtigt og anvende specielle blødgørende kosmetik før og efter påføring.

 • Shugaring

  Dette er en relativt ny metode til depilation, som for nylig er blevet mere og mere populær blandt det retfærdige køn. Det kaldes også "persisk" og "sukker" depilation. For proceduren kan du købe et færdigpakket shugaring kit i kosmetikbutikken eller forsøge at forberede det selv. Dette er en ret simpel proces.

  Så til madlavning pasta har du brug for 3 spiseskefulde sukker, 1 spsk vand og 1 tsk citronsyre. Send alle komponenter til puljen med en tyk bund og læg på en meget stille brand. Sørg for, at blandingen ikke bobler. Det skulle som det var lidt sløv og smelte. Over tid vil den lysegul væske begynde at opnå en ensartet konsistens og mørkere. Så snart du mærker en farveændring, skal panden med pastaen fjernes fra ilden og hældes i den anden beholder. Så sammensætningen til shugaring vil afkøle meget hurtigere. Vær opmærksom på, at den klare blanding ikke skal holde fast i hænderne. I dette tilfælde tilbereder du det forkert.

  Så forbered en anden skål, hvor der ikke hældes noget koldt vand. Våd dine hænder, hent en pasta til shugaring og smør det område, der kræver depilation. Træk derefter kraftigt tilbage. Proceduren udføres i små områder. Resultatet er et perfekt glat bikini område. Husk at det ikke virker på langvarige hår. Det er bedre at barbere dem, og derefter efter et par dage forsøger at bruge shugaring. Takket være denne metode vil du slippe af med hår i tre uger.

 • Laser Home Depilator

  Denne enhed har dukket op ganske for nylig, men har allerede været elsket af mange kvinder. For et par år siden var proceduren for laser depilation kun mulig i en elefant. Nu, lige nok til at købe en speciel enhed. Laser depilation er bedst egnet til dyb bikini. Hun er helt smertefri. Og hun skiller sig ud blandt andre depilationsprocedurer, fordi hendes hår vokser meget længe og til sidst forsvinder fuldstændigt. Ved hjælp af en laserpræparat kan du glemme et sådant problem som irritation og indgroede hår.

 • Indikationer og kontraindikationer

  Så er depilationen af ​​denne zone vist:

  1. I nærvær af uønsket hår.
  2. På grund af de professionelle krav fra for eksempel modeller og atleter.

  Kontraindikationer dyb bikini:

  1. Onkologiske og kardiovaskulære sygdomme.
  2. Diabetes mellitus.
  3. Tilstedeværelsen af ​​inflammatoriske elementer på huden, især pustulær.
  4. Infektionssygdomme af viral natur.
  5. Herpes.
  6. Overfølsomhed over for de komponenter, der blev brugt under proceduren.

  Uanset hvilken form for depilation af dyb bikini derhjemme du vælger, husk at denne procedure skal udføres ved omhyggeligt at forberede huden. Hår bør ikke være for lang. Derfor bør du ikke køre dig selv. Hvis hårets længde er mere end 2 cm, skal de skæres med saks, og kun derefter fortsæt direkte til proceduren. På den anden side er for korte hår også ret ubehagelige at fjerne.

  Vask bikiniområdet grundigt inden proceduren. Det er bedre at bruge en blød skrubbe indeholdende glycolsyre og salicylsyre til rensning. Det vil ikke kun rense huden af ​​ydre forurening, men også blødgøre folliklerne. Og det vil gøre aflejringsprocessen meget mindre smertefuldt. Til sidst tørre bikiniområdet og drys med talkumpulver. Dette vil hjælpe med at slippe af med overskydende fugt.

  Pleje af bikiniområdet efter depilation

  Efter depilation forsøger du også at følge visse anbefalinger. Genital hår har en særlig funktion i en kvindes krop. De tjener som en slags barriere, der forhindrer indtrængen af ​​forurening og infektion i slimhinden og derved bidrager til bevarelsen af ​​sund mikroflora. Hvis du regelmæssigt tager en dyb bikini ud, vil dette område kræve særlige hygiejneprocedurer og grundig rensning.

  Det er også nødvendigt at tage sig af fugt. Til dette kan du bruge speciel kosmetik. Fugtighedscreme bør behandle huden straks efter proceduren. Det vil lindre fra sådanne ubehagelige konsekvenser som irritation. De første par timer efter en dyb bikini må ikke udsættes for kontakt med vand. Desuden skal du ikke besøge badet, saunaen, swimmingpoolen. Må ikke svømme i havet! For at forhindre, at de indgroede hår bliver depilated, skal du lave en let peeling hver uge ved hjælp af speciel kosmetik til følsom hud.

  Hårets genvækstshastighed afhænger i vid udstrækning af kvindens fysiologiske egenskaber og på hvilken type afhærdning der blev valgt. Men hver gang hårene bliver tyndere og vokser mindre og mindre. Og for at forbedre effekten af ​​proceduren umiddelbart efter depilation, brug en creme, der nedsætter hårvæksten.

  Som du kan se, kan den dybe bikini-procedure nemt udføres uafhængigt hjemme. Du behøver kun at vælge den rigtige metode til depilation og overholde de nødvendige regler. Efter en sådan procedure vil du helt sikkert føle dig som en dronning, selv i den mest ærlige badedragt. Men før du beslutter dig for det, vejer du fordele og ulemper og tænker på de negative konsekvenser, der måtte afvente dig.

  Midler til fjernelse af hår på intime steder

  Fra de ældste gange har kvinder kæmpet med overskydende hår på deres kroppe. Det retfærdige køn har altid forsøgt at få en glat, silkeagtig, velplejet hud. Damen blev skabt af naturen selv for at tjene som en mus for mænd.

  Derfor kæmpede hun altid for den fløjlsagtige hud, som ville have fanget enhver kriger og getter. Da mode er meget foranderlig, var skønhedens standarder anderledes end de moderne. Fra tid til anden var der perioder med opmuntring til overdreven vegetation og radikale befrielse fra det. De fleste kvinders mening er fejlagtigt, at depilation ikke er så længe siden indført i obligatoriske manipulationer med ens egen krop. Selv i det gamle Rom og Grækenland praktiseres fjernelse af overskydende vegetation på de hårede dele af huden. Dette bekræftes af flere kvindelige statuer med et perfekt glat bikiniområde.

  Der er tegn på, at selv Cleopatra selv regelmæssigt praktiserede depilation sessioner på sig selv. Da der i disse dage ikke var noget stort udvalg af måder at håndtere hår på, brugte de hovedsagelig improviserede folkemetoder: voks og pincet. Takket være den tekniske udvikling er der meget ændret siden da. Til dato er der mange forskellige måder at håndtere overskydende hår på. Lad os prøve at forstå dem for at gøre det lettere at vælge den mest egnede mulighed for dig selv.

  Intim hårfjerning

  Moderne hårfjerning i det intime område

  I dag er en kvinde i stand til at foretage en sikker depilation session af ethvert område af hendes krop. For at gøre dette kan du besøge en særlig salon eller holde en session derhjemme.

  I nogle tilfælde er det ikke nødvendigt at besøge et specialiseret sted, fordi du nemt kan klare dit hår derhjemme. Men visse procedurer kræver brug af specialudstyr og kvalificeret personale. Desværre, uanset hvilket sted eller metode du vælger, vil du ikke være i stand til at slippe af med hår for evigt. Over tid vil naturen tage sin vej, og de vil begynde at dukke op igen.

  Gentle, modtagelig hud i lyskeområdet er altid meget følsom overfor enhver mekanisk eller kemisk virkning. Af denne grund er der et behov for at finde en egnet metode til at slippe af med hår, hvilket ville fjerne de negative virkninger eller overdreven ubehag. Derudover forventer hver kvinde den længste mulige virkning fra proceduren for at minimere hyppige virkninger på en sådan følsom hud. Hvilke metoder til hårfjerning eksisterer i dag?

  Brug en barbermaskine

  Dette værktøj er den mest almindelige blandt moderne kvinder. Som enhver anden metode har den sine fordele og ulemper. Blandt fordelene er det meget vigtigt at fremhæve:

  • procedurens hastighed
  • mangel på smerte
  • Mulighed for brug på helt forskellige områder af kroppen
  • Intet behov for særligt udstyr;
  • muligheden for at foretage en fjernelse af hårfjerning hjemme
  • Intet behov for hjælp fra andre mennesker (du kan gøre alt selv).
  Brug en barbermaskin til at fjerne hår i det intime område

  Blandt ulemperne ved at bruge en barbermaskine er følgende:

  • kort effekt, ledsaget af hurtig hurtig vækst af hår. Af denne grund vil der altid være behov for regelmæssig brug af maskinen. Gentagne permanente procedurer kan forstyrre det øvre lag af epidermis, der forårsager infektion eller betændelse;
  • hudirritationer i den intime zone, karakteriseret ved rødme, kløe og tilstedeværelsen af ​​små pustulære bumser. Denne tilstand er en konsekvens af forringet hårvækst (vokser ind i huden). Under barberingen begynder den skarpe spids af håret at vokse i modsat retning og grave ind i huden. Dette gælder især for ejere af hårdt sort hår. Ifølge anbefalinger fra eksperter, for at forhindre betændelse, skal du bruge et specielt værktøj før og efter barberingen.
  Razor fjernelse kan forårsage irritation.

  voks

  Denne type af hårfjerning praktiseres af mange kvinder, der løbende kæmper med overskydende vegetation. Det er værd at bemærke, at gamle skønheder i oldtiden brugte det som en yndlingsmetode til at håndtere hår. Til denne dag er der mange fans af en sådan effektiv måde. Dens essens ligger i, at den opvarmede voks påføres den hårige overflade. Derefter påføres en speciel stofstrimmel. Når voks hærder, rives de af den stribede strimmel med hårene. Brug af denne metode til at fjerne uønsket hår på intime steder er meget mere effektivt end den forrige. Blandt fordelene værd at fremhæve:

  • effektvarighed - kan vare op til en måned
  • nem at bruge, når den bruges alene
  Voksning i bikiniområdet
  • muligheden for at foretage en fjernelse af hårfjerning hjemme
  • fravær i de fleste tilfælde af irritation eller betændelse. I tilfælde af meget følsom hud kan rødmen forekomme i nogen tid;
  • med hver ny procedure vil hårene begynde at tynde og tynde;
  • tager ikke meget tid til proceduren.

  Der er imidlertid en væsentlig ulempe ved denne gamle metode - høj smerte. Ikke alle kvinder er i stand til at udholde sådan smerte. Kun de mest modige og hårde beslutter at foretage en lignende hårfjerning hjemme. Med henblik på sikkerhed udføres proceduren for hårfjerning på intime steder bedst i en specialiseret salon.

  Intim hårfjerning med voks

  Epilering ved særlige kemiske tiltag

  Sådanne midler omfatter forskellige cremer, emulsioner, opløsninger, som hurtigt og relativt lang tid kan fjerne uønsket vegetation. Sådanne værktøjer til bekæmpelse af hår optrådte ikke så længe siden. Du kan købe dem i næsten enhver kosmetisk butik.

  Prisen for dem varierer betydeligt, så du kan hente et værktøj til enhver tegnebog. Hold lotion eller emulsion på den hårige del af huden i en halv time. Fjern derefter produktet med en speciel spatel og vask huden grundigt. Den største fordel er, at denne metode vil gøre sig af med vegetationen meget hurtigt, smertefrit og også fjerne udseendet af irritation.

  Producenter af disse cremer anbefales stærkt inden brug for at teste for et allergen, hvilket giver en vis mængde penge på albuebukken. Hvis din hud ikke er ændret udad efter et stykke tid, kan du bruge dette lægemiddel. Vær dog forsigtig og forsigtig, når du fjerner hårfjerningen korrekt. Fløden faldt ikke på slimhinden i lammens område. Ellers er der risiko for mindre forbrændinger.

  Depilation creme til bikini og underarms Camomile Depilation

  Shugaring

  En forholdsvis ny metode til at håndtere hår på alle dele af kroppen. Der er andre navne på en sådan enestående måde: karamel hårfjerning, sukker hårfjerning. Der er en opfattelse, at du ved hjælp af shugaring kan slippe af med overskydende vegetation for evigt, men det er ikke sådan.

  Ca. hver måned kræves der en ny procedure. Denne metode er baseret på brugen af ​​sukkerpasta på de hårige dele af kroppen, hvorved det er muligt at fjerne overskydende hårdhed i lang tid (op til en måned). Shugaring bruges i gamle civilisationer, men over tid glemte de det. Og for nylig har denne "lækre" hårfjerningsmetode genoptaget sin eksistens. Moderne kvinder foretrækker at bruge denne metode på intime steder. Essensen af ​​proceduren er at ælte den opvarmede pasta og rulle den på en håret overflade.

  Det er meget vigtigt at gøre dette korrekt, det vil sige ifølge hårets vækst. Derefter suges sukkerkagen skarpt ned imod hårvækst.

  Da en sådan pasta er nem at forberede derhjemme, kan du selv selv foretage en epileringssession. For at gøre dette blandes 1 kilo sukker, 8 spiseskefulde citronsaft og 120 ml vand. Placer på komfuret og kog til opskumning. Det er nødvendigt at lave en sådan blanding, så du føler dig tryg ved at tage den i dine hænder. Start hårfjerning. Hvis du har hæmatomer, papillomer, dybe sår eller betændelser, er det bedre at udsætte en sådan procedure i et stykke tid, indtil fuldstændig genopretning.

  Laser hårfjerning

  Snarere nye midler til at fjerne overskydende hår i forskellige dele af kroppen. At gennemføre en sådan session kræver et besøg på en særlig salon, fordi det ikke kan undvære særligt udstyr.

  Hovedforskellen fra de andre metoder, der er nævnt ovenfor: Ved hjælp af en laser kan du slippe af med overskydende hår for evigt. Denne metode er særlig relevant, når du bruger laser hårfjerning intime steder, fordi det ikke repræsenterer nogen direkte mekanisk handling. Ved hjælp af en laserstråle er hårsækken ødelagt med det efterfølgende tab. Afhængig af typen af ​​laser kan procedurerne afvige fra hinanden. Så ved hjælp af en diodelaser får du ikke en øjeblikkelig effekt. Hårene falder først efter 2-3 uger.

  Neodymlaser er karakteriseret ved brugen af ​​et hjælpestof - en kul suspension. Under påvirkning af strålen trænger trækul ind i hårsækkenet, og opvarmning ødelægger det. Alexandrite laser er velegnet til alle typer og hårfarver. Desuden antænder den den ydre del af håret og derved giver en øjeblikkelig effekt. Med hver efterfølgende procedure vil hårene tynde, tynde og lette. Over tid er der en chance for at slippe af med vegetationen for evigt. Hvis du har åreknuder, modtagelighed for dannelsen af ​​keloidær eller åbne sår, er det bedre at nægte at bruge en laser.

  Laser Hair Removal Bikini Area

  Er der et alternativ til enhver form for unødvendig fjernelse af håret?

  Hidtil har intime hårklipp været meget populært. Hvis du er træt af den banale dyb fjernelse af et intimt sted, kan du sikkert gå videre til eksperimentet.

  Denne proces er så unik og original, at den let kan kaldes kunst. Det er naturligvis umuligt at have et intimt hårklipp hjemme. Derfor skal du besøge salonen, der specialiserer sig i levering af sådanne tjenester. Under alle omstændigheder vil det være usædvanligt og interessant selv med henblik på eksperimentet. Sådanne haircuts vil hjælpe dig med at diversificere sexlivet.

  Hvordan slippe af med pubic hair: 6 metoder, der virker

  Kvinder begyndte at fjerne hår fra pubic zone relativt nylig. Indtil dette tidspunkt har håret på disse områder ikke skændet nogen, men for en moderne pige er det vigtigt at føle sig perfekt i alt, så mange mennesker tænker på at fjerne uønsket hår på de mest ømme steder. I dag er vi på siden af ​​ladystory.ru vil være opmærksom på dette følsomme og vigtige problem.

  Det er muligt at slippe af med pubic hår på forskellige måder - ved hjælp af kosmetologer i saloner og selvstændigt hjemme.

  Kosmetologi i kampen mod overskydende hår i følsomme områder

  Professionelle kosmetologer hjælper med at slippe af med pubic hår ved hjælp af laser hårfjerning, foto epilation og elektrolyse.

  Den mest effektive måde at fjerne uønsket hår på er laser hårfjerning, især hvis håret i disse steder er hårdt og mørkt. Denne epilation udføres af en laserstråle rettet mod håret. For at løse resultatet skal du gøre mindst 10 procedurer. Det vigtigste plus er fraværet af smerte.

  Photoepilation ligner laser hårfjerning, men ikke så dyrt. Denne type af hårfjerning anbefales ikke til personer, der er følsomme for lys. For fuldstændig fjernelse af uønsket hår bør gøres fra 3 til 10 procedurer. Ulemper ved metoden - gentag proceduren efter 2 måneder.

  Elektrolyse udføres på grund af effekten af ​​strøm på hårene i de intime områder. Takket være denne epilering er det muligt at slippe af med håret permanent eller gøre det tyndere og mere usynligt.

  Hvordan slippe af med pubic hår derhjemme?

  Hvis økonomiske ressourcer ikke tillader dig at gøre en epilation af bikinizonen i salonen, kan du forsøge at slippe af med uønsket hår på intime steder derhjemme. Det er billigere og sparer også tid.

  Med en barbermaskine

  Dette er den nemmeste og mest kendte metode til at slippe af med kropshår, især i sarte områder. Da intime områder er i fare for enhver form for infektion, anbefales det at bruge engangsmaskiner med en speciel strimmel, der vil befugtre følsom hud under barberingen og undgå irritation. Den største ulempe ved denne metode er et kortvarigt resultat. Den næste dag kan der også forekomme en lille stub, mens der under barberingen med en maskine ofte forekommer udskæringer.

  No-scratch shaving regler

  - Brug altid en ny, skarp maskine, gamle barbermaskiner er tvunget til at gøre flere passerer, hvilket er meget mere skadeligt for huden;

  - Brug ikke sæbe som barberskum. Nogle gange er det bedre at tage ægtefællens tilbehør på sløret, muligheden er endnu bedre - at bruge en hårbalsam. Da det ikke er overraskende, er det et ideelt værktøj til sikker hårfjerning med en barbermaskine.

  Afhaling af et bikiniområde med en creme

  Depilation creme er en anden populær måde at slippe af med uønsket hår på følsomme steder. Depilation er lavet ved hjælp af specielle depilatory cremer. Disse værktøjer virker som dette: Hårets struktur blødgør, hvorefter cremen sammen med håret fjernes fra overfladen af ​​kroppen med en spatel. På fløden, der er egnet til brug i sarte steder, bør være det passende mærke.

  Det er vigtigt ikke at glemme at lave en følsomhedstest, ellers kan konsekvenserne være uforudsigelige.

  Det vigtigste plus er fraværet af sår efter depilation. Og ulemperne er, at depilators har aggressive stoffer i deres sammensætning, så de bør kun bruges til ekstremt og øvre hår på intime steder.

  Folk afhjælper for at fjerne uønsket hår i bikiniområdet

  Udover at barbermaskiner og depilatorier fjerner uønsket hår i sarte områder, kan du bruge et gammelt værktøj, der er tilberedt derhjemme.

  Dette værktøj er baseret på et højt sukkerindhold. For at forberede massen til fjernelse af pubic hår, skal du tage 10 spiseskefulde sukker, juice af en citron og kun 1 spiseskefuld vand. Derefter skal du blande alt og sætte i brand. Kog massen skal være at opnå karamelfarve. Påfør massen på håret på intime steder, du har brug for varmt til hårvækst. Fra oven skal du vedhæfte et specielt tape til depilation (købt i saloner), vent et par minutter og rive båndet mod hårvækst.

  Fans af metoden hævder, at det først kan være smertefuldt, men snart bliver huden brugt, og som følge heraf opnås et helt rent bikiniområde. Dette er selvfølgelig en måde for ekstreme elskere, så tænk hundrede gange før at gøre noget, der ligner dig selv.

  Sådan fjerner du hår på intime steder for evigt: det kan gøres derhjemme!

  Glat og silkeagtig hud er drømmen om enhver kvinde, som er vokset ud af ideerne om menneskets æstetiske standarder, der er stærkt forankret i den offentlige bevidsthed. Siden antikke tider har anerkendte skønheder nøje overvåget udseendet af uønsket vegetation på kroppen.

  Fraværet af irriterende hår var et stort privilegium, som på grund af den komplicerede og høje pris for proceduren kun kunne have adelige dame af aristokratisk oprindelse.

  I dag betragter næsten enhver moderne kvinde blød og glat hud som en af ​​de største hemmeligheder af tiltrækningskraft. Konstant voksende hår, som jeg gerne vil fjerne en gang for alle, forårsager en masse angst og problemer for den smukke halvdel af menneskeheden. Hvilke slags ofre de ikke behøver at lave, nogle gange gør utænkelige og ofte ikke smertefri manipulationer med deres egen krop.

  På trods af at skønhedssaloner i dag tilbyder det mest varierede udvalg af hårfjerningsprocedurer på kroppen, foretrækker mange skønheder at bruge tidtestede og velprøvede hjemmebaserede metoder til at håndtere dette sarte problem.

  Er det muligt at slippe af med dem selv?

  Ønsker at inspirere kvinder til at opnå det ønskede resultat i plejen af ​​deres egen krop, som ikke vil have et enkelt ekstra hår, må vi dog indrømme, at det ikke er muligt at slippe af med al vegetation på kroppen helt og permanent hjemme. Eksperter siger, at selv den mest moderne kosmetiske teknologi salon ikke giver et absolut resultat.

  Samtidig er folkemedicin kendt for et stort antal metoder, hvis regelmæssige anvendelse vil gøre denne opgave væsentligt lettere, idet håret med hver efterfølgende procedure bliver mere og mere tyndt og næppe mærkbart, vil deres vækst aftage betydeligt. Med tilstrækkelig omhu og omhu vil hårene virkelig blive næppe synlige, samtidig med at de bevarer deres naturlige beskyttelsesfunktion mod bakteriernes indtrængning.

  Af alle de dele af den menneskelige krop, som hår vokser at blive fjernet, har det intime område den mest følsomme hud. Mange af de metoder, der bruges til at påvirke overskydende hår i bikiniområdet, forårsager en stærk og ofte smertefuld reaktion.

  Af denne grund er ikke alle piger klar til at prale af, at de slet ikke er bange for intim depilation og er parat til nemt at beslutte at udføre det på nogen måde. Kendskab til populære opskrifter, der effektivt håndterer problemet, og samtidig ikke forårsager for stor ulejlighed, vil altid være vejen.

  Fjernelse metoder og trin-for-trin instruktioner

  Overvej hjemmelavede hårfjerningsmetoder i det intime område, der har fået den største kærlighed og popularitet.

  Shugaring

  En af de ældste og samtidig effektive hjemmetoder anses for at være shugarnig - depilation ved hjælp af sukkerpasta. Den er forberedt på denne måde: opløs sukker i vand, tilsæt citronsaft. Dernæst koges pastaen, afkøles derefter, og kugler rulles fra den resulterende blanding, som påføres problemområder, der tidligere er fedtet med talkumpulver.

  Her behøver de at holde i nogen tid, og derefter fjerne, ved hjælp af stofstrimler. Metoden skelner tilgængelighed og brugervenlighed. Det forårsager normalt ikke allergier eller irritationer på huden, efterlader ikke indgroet hår, har en yderligere effekt af peeling. Det har en behagelig lugt af karamel. Den største ulempe er stærk smerte, som dog gradvist falder over tid.

  Wax depilation

  En anden smertefuld, men bekræftet effektivitetsprocedure er voksaflejring. Det kan gøres på to måder: varmt og koldt. Den første anses for at være at foretrække, især for bikiniområdet.

  For at udføre proceduren i hjemmet, er det nødvendigt at købe specielle papirstrimler med voks påført dem, der opvarmes i mikrobølgeovn. Varm voks kan også købes i en flaske, der har en rulle til nem anvendelse. Kold voks opvarmes af hænderne.

  Vassen påføres med et tyndt lag på hårene, ikke kortere end 0,5-1 cm, og fjernes derefter mod vækst. Alvorlig smerte skyldes, at hårene trækkes sammen med rødderne næsten samtidigt. Metoden anbefales ikke til eksisterende skader på hud og menstruation.

  Elektrisk separator

  Ofte bruger piger en elektrisk afskærmning derhjemme. I udseende er det en miniature tang, der trækker hår ud med rødder. Også ret smertefuldt. Farlige virkninger af indgroet hår. Effekten varer ikke mere end en måned, og efterhånden bliver håret tyndere.

  Hvordan kan du uafhængigt fjerne cellulite fra maven? De bedste måder.

  Lær af denne artikel, hvordan man laver et omslag med Kapsikam derhjemme.

  Hår misfarvning

  Hvis vegetationen på kroppen ikke er meget tyk, kan misfarvningsmetoden hjælpe meget. For at gøre dette skal du tage 5-10% hydrogenperoxid. Overfladen tørres med en fugtig vatpind to gange dagligt. Gradvist bliver hårene tyndere og mindre synlige.

  Særlig fløde

  Der er et stort udvalg i skønhedssaloner og apoteker med særlige depilation cremer, som også er velegnede til den delikate bikini zone. Cremen påføres jævnt på overfladen med et tyndt lag, lades i 10-15 minutter og fjernes derefter med en speciel spatel sammen med håret.

  Den kemiske reaktion virker aktivt, ødelægger håret langs hele længden. Over tid bliver de også mere subtile. Ulemperne ved fremgangsmåden er mulige allergiske reaktioner, vedvarende kemisk "aroma", som øjeblikkeligt fordeles i rummet, de skadelige virkninger af cremen på huden.

  Hårfjerningsmix

  Med forsigtighed på grund af mulige kemiske forbrændinger på huden, skal metoden til jod og ammoniak anvendes, på trods af faren, der har vist sig godt. Til dette formål fremstilles en blanding, hvortil der tilsættes 1,5 g jod, 2 g ammoniak, 5 g ricinusolie, 35 g medicinsk alkohol.

  Efter blanding blandes i flere timer. Når blandingen helt taber sin farve, påføres den til de ønskede områder to gange om dagen. En måned efter en regelmæssig procedure vil problemet med overskydende hår miste sin relevans.

  Med en valnød

  En af de mest effektive måder at slippe af med kropshår for evigt er at bruge en valnød. Der er to måder.

  Den første indebærer behandling af hår med grøn skrælsaft fra en umodne frugt. En betydelig ulempe er en mærkbar farvning af huden, som erhverver en ekstremt resistent bronzebrunfarve.

  Den anden er mere almindelig i hverdagen: knustede skaller blandes med vand og får en svampet tilstand. Gnid blandingen på huden tre gange om dagen. Udfør indtil vegetationens fuldstændige forsvinden.

  Kaliumpermanganat eller kaliumpermanganat

  Faren for farvning af huden i pink farve findes, hvis du bruger en anden kendt metode til fjernelse af hår, kaliumpermanganat eller kaliumpermanganat. Det er blevet observeret, at hvis du gnider huden med det hver aften, vil dit hår forsvinde for evigt, og det skal huskes, at ekstrem omhu kan føre til tør hud og endda kemiske forbrændinger.

  Hvilke effektive masker til cellulite kan gøres hjemme?

  Hvordan laver man et omslag med brug af kosmetik Guam? Læs denne artikel.

  Sådan laver du en salt krop dig selv - http://omaskah.com/telo/skrabyi/solevoj.html

  Infusion af dope

  En fælles metode er infusion af dope. Dens frø er formalet til pulver, for eksempel i en kaffekværn. Fyld med vodka og lad det stå i op til to uger. På trods af at dope betragtes som yderst giftige og endog giftige planter, giver det mange fordele, og de kan smøre områderne på huden, selv i tilfælde af for meget hårvækst.

  Nilefrø

  Nisse vil også bidrage til at ødelægge hår, men det kræver ikke blade, men frø. Du kan gnide deres hår umiddelbart efter indsamling. Du kan også lave en infusion af 40 g knuste frø med tilsætning af 100 ml vegetabilsk olie, som skal insisteres på et køligt skyggefuldt sted i to uger. Påfør blandingen en gang hver anden eller tre dage. Pas på om hudlæsioner eller irritationer er til stede. Der er risiko for forbrændinger.

  vindruer

  Umodne druer bruges ofte til samme formål. De tager frisk juice af umodne bær og smør dem med problemområder. Håret bliver tyndere og lysere over tid. Velegnet til følsom hud, har ingen kontraindikationer og er ikke farlig for forbrændinger.

  Hvad anbefales ikke?

  På trods af den eksisterende bred vifte af dokumenterede effektive opskrifter til bekæmpelse af overskydende hår, skal det huskes, at selv deres anvendelse har en række alvorlige kontraindikationer. Især anbefales det ikke at gøre depilering for ikke at skade ikke kun huden, men også immunsystemet som helhed, hvis følgende sygdomme findes:

  • - skader og sygdomme i huden af ​​forskellige slags
  • - vaskulær inflammation og åreknuder
  • diabetes;
  • - Allergi (kræver omhyggelig undersøgelse af sammensætningen af ​​de anvendte midler).

  Forskere fra videnskabsfolk i nyere tid har i stigende grad fundet bevis for den eksisterende fare under bikinizonenes depilation ved infektion med molluscum contagiosum - det humane papillomavirus. Metoden til forebyggelse er overholdelse af hygiejnereglerne under mekanisk påvirkning på huden, hvorefter sår og ridser kan forblive åbner adgangen til blodet for mikroorganismer.

  Hvis du beslutter dig for at bruge en barbermaskine til at pleje et intimt område, anbefales det ikke at bruge en kvindelig maskine, det er bedre at erstatte det med en mandlige, som er meget mere tilpasset til at gentage kurverne af kroppens naturlige lindring.

  Kvinder anmeldelser

  Nastya

  Jeg har længe ønsket at gøre en dyb depilation i det intime område, men meget skræmmende... Fortæl mig, er det virkelig så smertefuldt?

  Tatiana

  Fra de ældste gange besluttede opfindsomme kvinder at bruge sukker til at fjerne uønsket hår. Proceduren er ikke dyr, den er perfekt til alle dele af kroppen og til særligt følsomme områder som bikinier.

  Du behøver kun at vælge den rigtige pasta, det skal være en vis tæthed. Jeg var bedst egnet blanding i lige store mængder af to typer pasta Start Epil - tæt og medium tæthed. Jeg er meget tilfreds med effekten og anbefaler det til alle!

  Lena

  Jeg kunne godt lide cannapasta pasta mest, jeg bruger det i meget lang tid. Fungerer perfekt under processen. Det er nemt at anvende og rive af. Der er ikke behov for at smøre ti gange, alt hvad der er brug for fra første gang, fjernes.

  Katia

  For at fjerne hår på særlige steder køber jeg cremer med særlige mærker (til følsom hud). I første omgang ser det ud til, at det er lidt varmt, men så passerer sensationerne. Jeg stoppede ved fjernelseordningen ved hjælp af cremen kun på puben, jeg skar alt, der er placeret under manuelt ifølge gynækologens råd for at undgå indbrud af bakterier.

  Der er et stort udvalg af produkter, der med succes kan bruges til at fjerne uønsket hår derhjemme. De fleste af dem kræver ikke særlige materielle omkostninger og er meget overkommelige. Når du vælger en metode, skal du først og fremmest styres af organismens individuelle naturlige egenskaber, husk nyttige anbefalinger og mulige kontraindikationer.

  Under alle forhold og korrekt efter opskrifterne kan du opnå meget gode resultater alene, det er nok at være forbeholdt omhu og tålmodighed. Overtrædelser i skønhedens navn er ikke en ny sandhed, men stadig relevant, men en glat og følsom hud, som et spædbarn, er værd at gøre.

  Hårfjerning i intime steder - bedste måder, anmeldelser

  Hårfjerning på intime steder er et ret følsomt problem, som næsten alle kvinder står overfor. I mode, den ideelle bikini linje, og for at opnå det, skal du lægge stor indsats. Salonprocedurer, barbermaskiner, specielle cremer: Alt dette giver ikke altid det ønskede resultat. Hvilken måde at vælge og hvad skal man gøre, så huden bliver så glat og øm så lang som muligt? Du vil lære om dette ved at læse denne artikel.

  I mode, den ideelle bikini linje, og for at opnå det, skal du lægge stor indsats

  Skal jeg fjerne hår i intime områder?

  Dette spørgsmål betragtes som ret kontroversielt. På den ene side hævder mange, at depilering ikke kun er en måde at blive mere seksuel og attraktiv på: Hårfjerning er en hygiejnisk procedure. Modstandere af fjernelse mener dog, at hår på visse steder i den menneskelige krop ikke kun er der. Især beskytter håret i den pubic zone mod skadelige bakterier. Det er ikke for ingenting, at vores bedstemødre ikke engang kendte navnet på hårfjerning på intime steder, og de havde ingen problemer med dette: Infektioner var mindre almindelige, og kvinder fødte meget oftere end i dag, hvor mange kvinder flittigt fjernes fra den "naturlige barriere" i det intime område.

  Overbevisende undersøgelser viser imidlertid, at depilering af de "delikate" områder af den kvindelige krop fører til en øget sandsynlighed for, at en urogenital infektion ikke eksisterer. Derfor kan håret fjernes sikkert (hvis du selvfølgelig vil have det).

  Tip! Det kan kun begrænses til korrektion af hår: Fjern dem på siderne, og i midten justeres med en speciel trimmer. Så du reducerer risikoen for irritation til et minimum.

  Huden i de intime områder af menneskekroppen er øm og følsom. Derfor kan valg af en depileringsmetode være ekstremt vanskelig.

  Hvad er hårfjerningsmetoder?

  Huden i de intime områder af menneskekroppen er øm og følsom. Derfor kan det være ekstremt svært at vælge en depileringsmetode. Som regel bruges følgende metoder til at fjerne hår på intime steder derhjemme:

  • barbering med maskinen;
  • hårfjerning med særlige cremer;
  • hårfjerning voks;
  • shugaring;
  • brug af en husstandspilator.

  Lad os tale om fordele og ulemper ved alle ovennævnte metoder.

  Tip! For at få håret til at vokse langsomt tørres huden regelmæssigt af med valnøddekok: det hjælper med at øge tiden mellem depileringsprocedurerne.

  barbermaskine

  De fleste kvinder bruger en barbermaskine til at slippe af med unødvendig "vegetation". Dette er virkelig meget praktisk, men for at opnå det ønskede resultat er det vigtigt at observere en række betingelser:

  • du kan kun barbere hår på dampet hud, det er tilrådeligt at gøre det efter et bad eller i brusebadet;
  • Du kan ikke nægte specielle cremer og geler til hårfjerning på intime steder: de blødgør håret og beskytter huden. Ellers kan irritation og betændelse forekomme;
  • For at beskytte følsom hud mod irritation bør håret barberes ikke diagonalt mod hårvækst, som mange gør, men diagonalt.
  De vigtigste fordele ved proceduren er fuldstændig smertefrihed, billighed og evnen til hurtigt at fjerne alt unødvendigt hår.

  De vigtigste fordele ved proceduren er fuldstændig smertefrihed, billighed og evnen til hurtigt at fjerne alt unødvendigt hår. Men der er også ulemper: barbering ved hjælp af en maskine forårsager ofte ganske stærke betændelser i det intime område på grund af, at knivene beskadiger den sarte hud. Derfor er maskinen ikke egnet til alle: Til kvinder, hvis hud er særlig følsom, er andre metoder egnede.

  Tip! Brug kun nye maskiner til hårfjerning i bikinizonen! Hvis knivene er stumme, risikerer du at beskadige huden lidt. Hvis det stadig sker, skal du tørre sårene med hydrogenperoxid eller et andet desinfektionsmiddel: dette vil undgå udvikling af inflammatoriske processer.

  Voks til depilation

  For at fjerne hår med voks har du brug for voks selv, specielle spatler til dets anvendelse og strimler af uvævet materiale.

  Fremgangsmåden er ekstremt enkel: voks påføres håret, en stofstrimmel limes til den. Derefter skal strimlen brydes med en skarp bevægelse. Det ser ud til, at der ikke må opstå vanskeligheder. Voksning har dog også en række finesser:

  • håret skal være mindst 5 mm i længden: ellers vil voksen ikke være i stand til at "gribe" dem;
  • strimmel bryder mod hårvæksten i en skarp bevægelse. Ikke alle kvinder er i stand til at klare en sådan opgave: Når voksen bliver revet af huden, opstår der ganske smertefulde fornemmelser;
  • En dag før hårfjerning på intime steder med voks, skal huden behandles grundigt med en skrubbe: Dette vil gøre proceduren mere effektiv.
  Fremgangsmåden er ekstremt enkel: voks påføres håret, en stofstrimmel limes til den. Derefter skal strimlen brydes af en skarp bevægelse.

  Ved hjælp af voks kan du fjerne hår i lang tid: voks, i modsætning til en barbermaskine, skærer ikke bare hårene, men fjerner dem sammen med roden.

  På grund af det faktum, at proceduren er smertefuld, kan mange kvinder simpelthen ikke udføre en sådan "udførelse" over sig selv. Hertil kommer, at de intime områder i vores krop har en ret kompliceret "relief", derfor at klare håret ved hjælp af voks er en ret vanskelig opgave. Hvis du vil prøve voksaflejring af intime områder, skal du besøge skønhedssalonen: herrer anvender specielle formuleringer til klientens hud, som reducerer ømhed. Derudover kan du lære de grundlæggende principper for voksaflejring og spørge master alle dine spørgsmål.

  Tip! Der er specielle striber til hårfjerning på intime steder: voks er allerede blevet anvendt på dem. En sådan strimmel limes til huden som en plaster og fjernes med en skarp bevægelse. Anvendelsen af ​​strimler af voks forenkler processen med fjernelse af hår.

  epilator

  Den mest populære enhed til hårfjerning på intime steder, er selvfølgelig epilatoren. Hårfjerning i intime områder med en epilator er ret smertefuldt, så det er tilrådeligt at købe en speciel kølemodel eller epilator, der kan fungere i vand. Hvis dit hår er tykt og mørkt nok, skal du forlade epilatoren.

  Påfør epilatoren er meget enkel: han tager fat i håret og fjerner det fra roden. Resultatet er, at huden forbliver glat og øm i lang tid. Desuden bliver hårene mere og mere tynde, takket være den regelmæssige brug af epilatoren, og smerten vil efterhånden blive mindre intens. For at gøre proceduren mere effektiv, er det imidlertid nødvendigt at eksfoliere det intime område regelmæssigt og udføre udtørring efter badet, når huden bliver blød og dampet.

  Påfør epilatoren er meget enkel: han tager fat i håret og fjerner det fra roden. Resultatet er, at huden forbliver glat og øm i lang tid.

  Tip! Efter brug af epilatorer noterer mange kvinder håret indvækst. For at undgå dette skal du skrubbe huden regelmæssigt, og tør det med et hårdt håndklæde efter brusen. For at gøre resultatet endnu bedre, brug fugtgivende og blødgørende cremer.

  Depilatory cremer

  Intim hårfjerning creme synes at være en af ​​de nemmeste måder at klare overflødig vegetation på og opnå det perfekte bikini område. Det kan trods alt være enklere: Cremen påføres huden, og efter et par minutter fjernes det sammen med hårene. Denne procedure har imidlertid en række nuancer:

  • Depilatory cream er ikke for alle. Hvis din hud er irritabel og følsom, bør du opgive fløden: den indeholder aggressive kemikalier;
  • creme kan ikke påføres slimhinden: dette kan provokere udviklingen af ​​en alvorlig inflammatorisk proces;
  • Ved hjælp af cremen kan kun fjerne tyndt hår. Desuden skal deres længde nå 3-4 mm.
  Depilatory cream er ikke for alle. Hvis din hud er irritabel og følsom, skal du opgive fløden: den indeholder aggressive kemikalier

  Depilatory cream er ikke for alle. Det kan dog virkelig give et godt resultat: effekten varer lang tid, og håret vokser mere og mere tyndt.

  Tip! Før du bruger købt depilation creme, test det på et lille område af huden. Hvis huden bliver rød, bør brugen af ​​fløden til det tilsigtede formål opgives.

  Shugaring

  Hårfjerning fra kroppen ved hjælp af sukkerpasta har været kendt siden oldtiden. Denne metode er ret effektiv og enkel, fordi det er muligt at forberede en blanding til shugarning selv hjemme. Du skal bruge sukker, vand og lidt citronsaft. Alle komponenter blandes og smelter i et vandbad, indtil blandingen ligner karamel. Når massen afkøles, påføres den på huden og kommer af med håret.

  De utvivlsomme fordele ved shugaring omfatter:

  • hypoallergen sammensætning;
  • Yderligere komponenter kan tilsættes til blandingen for at nære og blødgøre huden, såsom honning;
  • sammensætningen indfanger endda ret korte hår;
  • pasta giver ikke irritation på huden, hvilket er meget vigtigt, når håret fjernes i intime områder;
  • Effekten af ​​shugaring fortsætter i lang tid: mange kvinder sammenligner det med hårfjerning på intime steder med en laser.
  Shugaring temmelig smertefuld måde: ikke alle kvinder modstår det

  Glat hud varer i flere uger, i hvilken tid det har tid til fuldt ud at komme sig fra en ret traumatisk procedure.

  Men for at lære at lave en blanding med den rigtige konsistens skal du øve. Desuden er shugaring ret smertefuldt: ikke alle kvinder modstår det.

  Tip! Du kan ikke tilberede shugaringpasta alene, men købe den på en skønhedssalon. Det sælger pastaer med forskellige tilsætningsstoffer, der nærer og fugter huden. Derudover er konsistensen af ​​købspastaen ideel til proceduren. Læs omhyggeligt sammensætningerne: Hvis pastaen indeholder konserveringsmidler og farvestoffer, er det bedre at nægte købet: Se efter en bedre version.

  trimmer

  Denne metode er velegnet til piger, der ikke ønsker at skade deres hud. Trimmeren skærer forsigtigt hår, så risikoen for irritation eller betændelse minimeres. Ved hjælp af en trimmer kan du oprette et bikini-design uden at skade huden eller slimhinden.

  Trimmeren er dog ikke for alle: Den ideelle glathed kan ikke opnås med det - håret bevares, men bikiniområdet har et smukt, velplejet udseende. Derfor, hvis din hud er meget følsom, må du muligvis stoppe barberingen og vælge en trimmer.

  Trimmer skærer forsigtigt hår, så risikoen for irritation eller betændelse minimeres.

  Tip! Til salg finder du specielle kvinders trimmere med forskellige dyser. Ved hjælp af disse vedhæftede filer kan du fjerne hår i armhulen, skabe intime haircuts og endda trimme øjenbryn. Derfor bør du være opmærksom på disse multifunktionsenheder: de giver dig mulighed for straks at løse flere problemer.

  Kvinder anmeldelser

  Hvis du ikke ved hvordan man vælger en metode til fjernelse af hårfjerning på intime steder, vil anmeldelser hjælpe dig med at navigere i de forskellige produkter, som producenterne tilbyder.

  Olga: "Jeg besluttede at fjerne hår i bikiniområdet ved hjælp af en epilator. Piger, jeg har aldrig oplevet sådan smerte i mit liv - en ægte udførelse! Derfor kom jeg igen til barbermaskinen igen: det gjorde ikke ondt og hurtigt. "

  Tatyana: "Efter at jeg var færdig i salonen proceduren for shunting af intime steder, besluttede jeg at jeg havde fundet min egen metode til depilation. Næsten ingen smerte, og huden i tre uger er glat, som en baby. Nu laver jeg pasta i hjemmet: shugarnig er den enkleste, mest nyttige og effektive metode til depilation, testet! ".

  Svetlana: "Mit valg er en klassiker. Jeg bruger kun barbermaskiner til hårfjerning. Jeg køber engang i supermarkedet: en maskine - en barbering. Af den måde, så irritation på huden ikke opstår, brug specielle olier til barbering. Dette vil hjælpe med at undgå indtrængen og irritation. "

  Det er vigtigt at finde "din" metode til depilation, hvilket passer dig. Og det kan kun gøres gennem forsøg og fejl.

  Elena: "Jeg prøvede alle metoder til depilation i den intime zone. Så besluttede hun at det var bedst ikke helt at fjerne håret, men at lave en intim frisyre med en trimmer. Barber håret helt kun på siderne. Alt ser meget pænt ud, min mand kan også lide mig. Jeg har glemt at vokse hår, smerter, pustler og tidligere, da jeg brugte barbermaskiner, var alt dette. "

  Tamara: "Depilation cremen kom op til mig, men ganske dyrt. Billige med opgaven klare ikke. Jeg bruger proceduren hver anden til tre dage: huden er glat, som en baby. "

  Det er således muligt at hævde kun en ting med tillid: Det er vigtigt at finde "din" afhugningsmetode, der passer til dig. Og det kan kun gøres gennem forsøg og fejl.

  Depilation i bikiniområdet med pincet

  Sådan fjernes rester af voks efter depilation