Hvordan slippe af med stub for evigt: adskille alle veje

Alle mænd, barbering dag for dag, bliver gidsler af denne procedure. For nogle af dem er hun så irriteret, at de seriøst tænker på, hvordan man kan slippe af med stub for evigt.

Moderne kosmetiske teknologier tillader mænd at slippe af med den hadede procedure for daglig barbering. At henvende sig til en professionel i en skønhedssalon, kan du få glat hud på dit ansigt og glemme kløende og sjusket børster i mange måneder. I denne artikel vil vi se på nogle af de mest effektive metoder til fjernelse af ansigtshår.

Hvordan barberes, så børsterne ikke vises?

Ved brug af våde barberingsteknik kan maskinen udføres mod hårets vækst. Alle specialister anbefaler generelt at gøre dette i højden, men nogle gange kan der undtages. I dette tilfælde er hårene barberet i selve roden og huden bliver blød og blød. Sådan barberes, så børsterne ikke vises i hele drænet.

Det skal imidlertid forstås, at fjernelse af det hårde ansigtshår mod sin vækst er fyldt med ubehagelige konsekvenser i form af nedskæringer, betændelser og irritationer. Og uanset hvor rent en mand forsøger at barbere på den anden dag, hvis han løber hånden over hans kind, vil han føle en ubehagelig grovhed. Baseret på dette kan vi sige, at enhver barberingsteknik ikke vil være en løsning.

Hvis man bruger barbering til at slippe af med ansigtshår, viser sig at være maksimalt en dag, så ved at bruge andre teknologier kan man glemme irriterende stubbe i uger og endda måneder. For at slippe af med et skæg, skal du regelmæssigt udføre procedurer i flere år, og ingen vil garantere et 100% resultat.

Så lad os se på nogle af de mest populære måder at fjerne uønsket ansigtshår, som bruges af moderne mænd.

Shugaring

Der er nogle funktioner til denne procedure hos mænd. Så på ansigtskæringspastaen kan man kun bruge nogle få tynde hår. Hvis skæget hos mænd er tykt, er det bedre at være opmærksom på andre måder. Klæbemiddel appliceres mod hårvækst, og den fjernes i modsat retning med en skarp bevægelse. Brugen af ​​sukkerpasta forårsager ikke allergier minimerer udseendet af indgroet hår.

Det er shugaring og voksning, der oftest anvendes i dag af mænd på grund af den loyale pris for proceduren og dens effekt beregnet i en til to uger (afhængigt af mængden af ​​hår på ansigtet og deres tykkelse).

voks

Kold eller varm voks anvendes til voksproceduren. Oftest anvendes varm voks eller varm voks til male depilation. Det giver dig mulighed for at fjerne hår af enhver tykkelse på mænds ansigt, mens voksens varme fjerner smerte og proceduren overføres meget lettere. For de mest beskedne klienter og dem, der lider af alvorlig smerte, kan proceduren for fjernelse af børster med voks udføres under lokalbedøvelse.

Laser hårfjerning

Ved hjælp af en laser kan du slippe af med skæget for evigt. Selvfølgelig tolereres en sådan kardinal metode smertefuldt af repræsentanterne for det stærkere køn, mens selve proceduren er dyr. Effekten af ​​laser hårfjerning afhænger direkte af den regelmæssige brug, mens du følger en række regler. Laserstrålen virker gennem huden på hårsækkenet, ødelægger den, og håret falder bare ud over tid. Virkningen af ​​den første procedure varer ikke mere end en måned, hvorefter den skal gentages. Eksperter hævder, at efter 6-8 behandlinger for ansigtshårfjerning med en laser, kan du permanent slippe af med et irriterende skæg. Men oftere end ikke, mænd ønsker ikke at lide sådan endda for at opnå den perfekte effekt.

photoepilation

Laseren virker meget dårligt på lys og gråt hår. Hvordan fjerner skæg blond eller mænd med lyst gråt hår? De vil komme til hjælp med fotoepilation. Kameraet fungerer på samme system som laseren. Strålen er rettet mod hårsækken og som følge af en sådan indvirkning kollapser den og falder til sidst. Den eneste ulempe ved laser- og fotoepilation er den høje pris for procedurerne, og effekten vil ikke umiddelbart ses. I løbet af flere dage bliver du nødt til at gå rundt med ansigtshår, som falder gradvist ud.

elektrolyse

Fjernelse af et skæg ved hjælp af et elektrisk apparat kan kaldes den mest overkommelige løsning. Når du har lagt en lille mængde til en elektrisk epilator, kan du bruge den i flere år til det tilsigtede formål. Det vigtigste er at lede enheden mod hårets vækst, så de specielle knive kunne få fat i hvert hår. Denne procedure er mere smertefuld end shugaring. Hvis sukkerpastaen trækker håret ad gangen, så løber epilatoren dem kontinuerligt, en efter en.

ELOS hårfjerning

Hvis en mand er bange for smerte og ikke ved, hvordan man kan slippe af med et skæg uden denne følelse, vil den mest optimale løsning for ham komme til salonen til proceduren for ELOS-epilering. Fremgangsmåden er baseret på brug af lys- og radiofrekvensstråling. På denne måde kan du fjerne enhver hårtykkelse og et hvilket som helst antal af dem uden at kontakte direkte med huden. Elos hårfjerning garanterer fuldstændig fjernelse af alt hår, selv velstand, efter at have gennemgået en fremgangsmåde.

AFT hårfjerning

Hvordan fjerner du ansigtshår med denne type hårfjerning? Alt er meget simpelt, du skal gå i salonen til en kvalificeret mester, som bruger et specielt apparat, udsætter hvert hår for termiske effekter. I dette tilfælde elimineres hårspidserne, og dermed får klienten en glat og glat hud uden et strejf af vegetation. AFE-hårfjerningen er helt smertefri og kræver ikke meget tid. Alle gråhårede og små hår falder ud og spiser sjældent. Et andet positivt punkt er, at på den mørke hud efter eksponering ikke forekommer forbrændinger eller ar, som ofte sker med de aggressive effekter af en laser.

Dybest set vil den gennemsnitlige mand til at fjerne stubben have brug for omkring 4-5 procedurer for helt at slippe af med ansigtshår. Samtidig skal procedurerne tage noget tid. Oftest anbefaler kosmetologen ikke at komme til fjernelse tidligere end i en måned.

Da nogle mænd bruger hele deres styrke og penge på at dyrke et moderigtigt skæg og tilføjer pomp og tykkelse til det, søger andre efter passende metoder at slippe af med skæg for evigt, og det er svært at skylde på at gøre en sådan usædvanlig beslutning. Mange piger elsker glatte mænds kinder er meget stærkere end tærskelstubbe, og det giver også mænd et kraftigt skub til at gå til en skønhedssalon for at fjerne det tætte ansigtshår.

Sådan undgår du smertefulde stubbe på benene efter barbering

Hver pige, der barberer benene, har råd om, hvordan man undgår stubbe efter barbering, ikke? Det er ikke bare mit problem, er det? Især om sommeren, for kvinder er det en pligt, hvis de ikke kan lide depilation eller bruge en depilatory cream. Jeg har altid valgt at barbere, ellers blev jeg irriteret ved brug af andre midler, men denne stub dræber mig! Hun er usammenhængende, men værst af alt, hun gør ondt! Hvis du er ivrig efter at vise dine silkebløde ben, men vil undgå alle disse ubehagelige stykker, har jeg et par magiske tip for at undgå uønsket stubbe!

1. Brug den rigtige barbermaskine

Vi piger elsker mændsstub, men jeg kan ikke sige det modsatte. Derfor, for at din mand skal overveje dig virkelig smuk, skal du følge alle vores råd. Det vigtigste tip er at vælge den rigtige barbermaskine. Brug ikke den gamle barbermaskine, der ligger i dit badeværelse i århundreder. Se, at der ikke er rust. Gem også ikke på barbermaskinen. Jeg ved, at gode barbermaskiner kan være dyre, men det er værd at vælge med en fugtighedscreme. Det er også fristende at bruge en razor til mænd på grund af alle disse ekstra blade, men de passer ikke til din hud. Vælg en barbermaskine til dig selv - og nej, det behøver ikke at være pink!

2. Exfoliere føttens hud

Fodpleje er meget vigtigt. Exfoliation hjælper med at barbere benene. Derefter slippe du af med den tørre, døde epidermis, der træder i barbermaskinen, hvilket fører til nedskæringer. Glat overflade bidrager til en glat barbering, så skræl huden af ​​dine fødder med en skrubbe før barberingen. Bare find et produkt, der passer til din hud, og det vil ikke irritere det.

3. Vent til slutningen

Du skal vente til slutningen af ​​badning for at undgå stubbe. Du kan endda suge det i badeværelset, hvis du vil. Lad vandet være varmt, men ikke varmt. Efter et stykke tid bliver huden blødere, og vandet blødgør og hår på benene. Du giver også din hud til at vænne sig til vandet, så du behøver ikke at barbere gåsebunterne - hvilket er bare selvmord.

4. En lille olie gør ikke ondt

Før du barberer dine fødder, børst dem med lidt olie. Du behøver ikke meget, du skal bare skabe barriere mellem hud og barbermaskine (men ja, du vil også bruge et barberingshjælp - vent!). Olie hjælper barbermaskinen til at glide på huden lettere, fordi den fugter det. Du vil også lide mindre fra en kortbrænding.

5. Fortæl såpen - nej

Nu er du klar til at skumme! Anyway, jeg mener ikke bogstaveligt. Hvis du bruger brusegel eller sæbe til barbering og vask, er du ikke alene. Det gør jeg også, men vi skal stoppe det. Barbering med sæbe tørrer din hud og øger chancerne for tilbageholdende børster og stykker. Brug i stedet en gel- eller barberkrem til at fugtige huden. Hvis du har brug for at se, at du barberer, det vil sige specielle midler, der er oplyselige for dette, eller det kan være en tyk, uigennemsigtig creme. Bare sørg for at den er tyk nok!

6. Lad bladet gøre sit arbejde

Gentagelse af bevægelse på samme sted og presser hårdere på kniven vil kun resultere i ubehagelig stubbe. Du behøver ikke at gøre det, lad bladet gøre sit job. Hold barbermaskinen let og barber opad. Hvis du har brug for at barbere i hjørnerne, pas på og tryk ikke hårdt på. Husk, at alle disse manipulationer kan føre til et snit.

7. Gå stille, barber bedre

Skynd dig ikke under barberingen. Selvom du har travlt, husk at barbering kun tager et par minutter. Det tager ikke for evigt, hvis du gør det langsomt. Lav lange, langsomme strimler fra anklen til knæet og ikke lave hurtige og pludselige bevægelser med dit håndled. Dette vil føre til nedskæringer!

Hvis du foretrækker en barberingsmetode, behøver du ikke at gå til andre metoder for at undgå udskæringer og stubbe. Alt du behøver er lidt tid, forberede huden og forsigtigt barbere. Kan du lide en barbermaskine, eller er du en voksfanatiker, eller foretrækker du at bruge en depilator?

Kropspleje

  • offentliggjort
  • 19-01-2018 kl. 17:06

Hår på vores kroppe skabt af naturen selv, men begrebet skønhed og mode - menneskehedens opfindelse. Siden antikken har kvinder troet, at en smuk kvindelig krop skal være hårløs og øm, som en baby, og vegetationens opstand er mange mænd. Ægyptisk skønhed Nefertiti torturerede sig selv for at have en glat, silkeagtig hud. Vi moderne skønheder er meget mere heldige.

Du kan slippe af med hår ved hjælp af depilation og epilering. Depilation fjerner unødvendig vegetation på kroppen i et stykke tid. Du kan depile ben, armhuler og bikini område derhjemme. Du kan slippe af med hår i flere år eller endda for evigt ved hjælp af salonmetoder til fjernelse af hår, fordi du normalt har brug for flere procedurer. Så lad os starte med de enkleste metoder til depilering derhjemme, og derefter gå videre til de mest moderne metoder, der tilbydes til os i skønhedssaloner.

Metode nummer 1. Barbering er den mest almindelige måde at slippe af med vegetationen på kroppen i hverdagen, men her er det vigtigste at barbere benene regelmæssigt, dvs. om 2-3 dage, nogle gange oftere. På trods af dette ser de skarpe børster ud næste dag. Hvis huden er lys og håret er mørkt og vokser hurtigt, er det bedre at afvise denne metode. "Spiky" til berøring af benene - ikke en løsning.

For at blødgøre håret før barberingen, er det bedst at bruge specielle emulsioner og barberskum. Nu kan du købe specielt "kvindelig" skum, der kun er beregnet til depilation, der er emulsioner til følsom hud. Du kan barbere i retning af hårvækst eller mod vækst. Barbering mod hårvækst er mere grundig. Efter proceduren vaskes skumresterne og vaskes med koldt vand. Derefter tørres huden tør og smøres med creme efter barbering. Det lindrer irritation og genopretter beskyttelsesfilmen på overfladen af ​​huden. Ideelt, hvis du vælger denne metode, skal dine ben være barberet hver dag.

Metode nummer 2. Kemisk blegning er en enkel og effektiv metode, forudsat at du har sparsomt og ikke-stift hår på dine fødder. Væskeblødgøringsmiddel påføres huden og vaskes af efter en vis tid. Håret lyser, bliver usynligt på kroppen, skør. Kemisk blegning gør og hjemme.

For at gøre dette skal du tørre håret flere gange om dagen med en svamp fugtet i en lille mængde 5-10% hydrogenperoxid, hvortil nogle få dråber ammoniak tilsættes.

Perhydrol (50% hydrogenperoxid) kan også anvendes. Den fortyndes med vand i forholdet 1:10. Kompresser fra denne løsning påføres 1-2 timer hver dag, indtil håret bliver misfarvet. For at opretholde virkningen af ​​kompresser gentages i 3-4 dage.

Metode nummer 3. Depilation voks. Voksning kan være af tre typer: varmt, varmt og koldt. Hot depilation er den mest smertefri. Forskellen mellem dem er kun i voksets temperatur. Butikkerne sælger specielle kassetter, fyldt med voks og et apparat til genopvarmning. Kassetten indsættes i maskinen, og efter 15-20 minutter kan du starte proceduren.

Sammensætningen påføres i retning af hårvækst. På det behandlede område er overlejret papir, som er inkluderet i vokspatroner, det er revet af ved en skarp bevægelse mod hårets vækst. Voksende hår fjerner hår fra dine ben i en måned. Efter proceduren kan du ikke tage et varmt brusebad. Det er nødvendigt at behandle fødderne med antiinflammatoriske opløsninger. Der er også særlige beroligende lotioner. Du bør ikke vokse under menstruation. Patienter med epilepsi, diabetes, trombose eller åreknuder, denne metode er absolut kontraindiceret.

Metode nummer 4. Cream - depilatories. Der er specielle cremer til bikiniområdet.

Metode nummer 5. Depilatory maskiner trækker hår fra roden, så denne metode til hårfjerning vil gøre dine ben glatte i 1-2 måneder. Moderne depilatorier gør med effekten af ​​afkøling for at blødgøre de ubehagelige og smertefulde fornemmelser. "Minus" af sådanne maskiner er, at ved hjælp af dem bliver håret effektivt fjernet til knæene, i bikiniområdet er mekanisk fjernelse af vegetation meget smertefuldt. Hertil kommer, at der efter regelmæssig brug af denne aflejringsmetode forekommer indgroede hår på huden.

Metode nummer 6. Elektrolyse er en metode til fjernelse af håret, som giver dig mulighed for permanent at slippe af med uønsket hår. På hårsækkehandlingen ved udledning af elektrisk strøm. Proceduren udføres i kabinen, har normalt brug for et par sessioner. Tiden på en session er ikke mere end 10 minutter.

Metode nummer 7. Ultralyd hårfjerning - en radikal hårfjerning ved hjælp af et moderne apparat og en speciel gel. Proceduren begynder med voksaflejring. Derefter behandles hudens overflade med en speciel gel. I løbet af den første session vil du slippe af med de hårfollikler, der er i den aktive vækstfase. Det er nødvendigt at gennemføre flere sessioner. Den største ulempe er, at stoffer til hårfjerning ødelægger foruden hårsækkene og de omgivende hudceller. Kontraindikation er individuel intolerance. Denne metode er uønsket for bikiniområdet.

Metode nummer 8. Laser hårfjerning - den seneste præstation af skønhedsindustrien inden for smertefri fjernelse af hår. Når laser hårfjerning laser energi øjeblikkeligt opvarmer og derefter ødelægger celler indeholdende hårsækkede celler. Laser ødelægger hårsækkene af kun mørkt hår. Det virker ikke på lys, fluffy hår og er ineffektivt med mørk hud.

For fuldstændigt at eliminere overskydende hår er det nødvendigt at udføre flere procedurer, da efter en session kun hår i den indledende fase af udviklingen fjernes permanent. Ældre og gamle hår vokser efter hårfjerning. En let rødme af huden kan vare i nogen tid, men det kræver ikke særlig behandling og går væk alene. Efter laser hårfjerning i løbet af ugen kan du ikke solbade, i to uger bør du bruge solcreme når du går ud til solen.

Også i sektion:

Metode nummer 9. Fotoepilation er en af ​​de nye, effektive og smertefrie måder at slippe af med unødvendig vegetation. Håret er påvirket af en kilde til stærk lysstråling, som følge af varmeeffekten, er hårsækken ødelagt. I modsætning til laser hårfjerning fjerner photoepilation hår af enhver farve og struktur på alle hudtyper og på enhver del af kroppen. Den eneste undtagelse er meget lys og gråt hår.

Fra 3 til 6 procedurer er nødvendige for at opnå en varig flerårig effekt med et interval på flere uger op til en og en halv måned, men efter de første sessioner er hårets struktur ødelagt, og de bliver mere sparsomme og tynde. Efter laser hårfjerning i løbet af ugen kan du ikke solbade, i to uger bør du bruge solcreme når du går ud til solen.

Mere om emnet:

Glem ikke at medtage os på listen over kilder, som du vil komme på tværs af fra tid til anden:

Vi vil også være glade for at se dig i vores lokalsamfund på VKontakte, Facebook, Odnoklassniki, Google+. Vi er glade for nye venner

Hvordan slippe af med stubben i ansigtet og hvordan slippe af med stubben på benene?

Meget interessant spørgsmål. Da jeg kun havde problemer med hår på mine ben, kan jeg tilbyde følgende muligheder:

 • daglig barbering
 • shugaring
 • hårfjerning
Det er bare for ansigtet, jeg tror ikke, at nogen risikerer at gøre en shugaring. For mænd er dette nok et tabu.

For mænd er det vigtigt at slippe af med stubbe i ansigtet, da de ikke barberer deres ben (de fleste af dem). En elektrisk barbermaskine, en barbermaskine, helst med flere knive, hjælper dem med at barbere, trimme. Kvinder bruger voksstrimler, trimmer og pincet til at slippe af med uønsket hår på ansigtet. Til barbering af en kvindes ben bruger de alle moderne metoder og muligheder: voksning, shugaring, laser hårfjerning, en epilator, voksstrimler, en depilatory creme, en barbermaskine.

Hvordan slippe af med hår på benene: effektive metoder! Hvad er nogle frygtelige måder at slippe af med benhår?

Hvad kun moderne kvinder ikke vil gøre på jagt efter, hvordan man kan slippe af med hår på deres ben!

Og sagen er, at den delikate og silkeagtige hud på benene er anerkendt som en af ​​attributterne til kvindelighed og skønhed.

Lad os finde ud af, hvilke hårfjerningsmetoder der er bedst at bruge, og som er sundhedsfarlige.

Langt og slanke ben vinker alle mænd uden undtagelse.

Og på trods af at mange mænd ikke specielt kigger ind i vegetationens nærværelse på disse meget ben, bliver kvinder ikke trætte af forvirrende, opfinde hvordan man kan slippe af med hår.

Det er ønskeligt ikke at skade huden, for at få en hurtig og langsigtet effekt, også "for billig". Desværre kan du billigt forsøge at fjerne håret fra benene kun hjemme, da salonmetoderne er ret dyre.

Men før du slippe af med hår på dine ben, skal du være opmærksom på hastigheden af ​​deres vækst og overflod af "vegetation" på uønskede steder. Sommetider er overdreven hårdhed ikke kun en fysiologisk funktion, men en konsekvens af forstyrrelser i hormonsystemets funktion. Hvis håret begyndte at vokse pludseligt, mens det stadig bliver mørknet og brudt, så skal du straks konsultere en læge og analysere den hormonelle baggrund. Det er muligt, at hårdhedsproblemet efter sig selv vil forsvinde efter passende medicinsk korrektion.

Resten af ​​ejerne af den skæve af naturen "vegetation" på deres fødder bliver nødt til at finde den bedste måde for sig selv, hvordan man "vinder" den. Faktisk er der masser af måder, men er de alle sikre?

Hvordan slippe af med hår på ben: folkemusik retsmidler

Kære piger og kvinder! På udkig efter skønhed må du ikke tage fat på alt, pas på! Der er meget farlige "populære opskrifter", hvorefter selv genoplivning ikke hjælper!

Datura

En meget simpel opskrift, som tilbydes i forskellige fora og steder - for at lave et stort almindeligt kogende vand og gips med et bandage (bomuldspinne), en kølig bouillon til depileringsstedet. Den mest frygtelige ting i disse opskrifter er, at det ofte anbefales at tage et sit-down bad i en stærk løsning af græs for at fjerne hår fra den nederste del af kroppen.

Resultaterne tager virkelig ikke lang tid at vente: hud med rigelig "spindelvæv" af kapillærer, svær svimmelhed, opkastning, bevidstløshed og lammelse. Hvis du har tid til at udføre en hurtig rensning af blodet i genoplivning, så tager det mindst tre dage. Hvis du ikke reagerer i tide, så er endda et fatalt resultat muligt.

Og vigtigst af alt: vil det uønskede hår forsvinde efter en sådan procedure? Næppe!

Manganopløsning

Der er en teori om effektiviteten af ​​en opløsning af mangan til hårfjerning både på benene og i bikiniområdet. Hun gik fra henstillinger fra obstetrikere - efter fødslen, selv i dag er nogle kvinder ordineret gentagne hyppige udvaskning med en svag lyserød opløsning til desinfektion af sår. Erfarne kvinder, der har bestået denne vanskelige vej, fandt ud af, hvordan man kunne slippe af håret på deres ben, fordi efter disse procedurer begyndte håret at falde intensivt ud.

Ja, med hyppig brug af en opløsning af mangan, kan håret falde ud, men virkningen vil påvirke huden - det vil sandsynligvis mørkere i dele (især hvis mangan er overdosis), det bliver tørt og kan begynde at skrælle. Lad os se det, det er ikke den bedste ide at håndtere uønsket hår.

"Chatterbox"

Ja, der er enkle og tilgængelige for hvert stof, der kan påvirke hårets tilstand og vækst uden at forårsage særlig skade.

Sensationel "talker": Bland 2 ml ammoniak, 35 ml medicinsk alkohol (ethanol), 5 ml ricinusolie og 1,5 ml jod, grundigt rystet. Sørg for at vente, indtil farven af ​​jod er væk, og blandingen bliver gennemsigtig. Det resulterende værktøj påføres huden efter proceduren, hårfjerning, det er bedre - et par gange om dagen. "Talker" hæmmer hårsækkene, håret holder op med at vokse. Opskriften er effektiv, men der er stor risiko for allergiske reaktioner og irritation, det er også umuligt at bruge til personer med tør hudtype.

Almindelig pimpsten

En gammel og ret effektiv måde, der kræver udholdenhed og tid. Pointe er dette: I hvert bad skal du gnide den dampede hud på benene i et par minutter med en pimpsten. Men det betyder ikke at nå sårene - vi taler om lette, pæne bevægelser. Hår forsvinder virkelig, men det vil kræve flere gentagelser af proceduren.

valnødder

Grøn peeling af nødder har en ødelæggende virkning på hårets rødder samt tinktur (afkok) af valnødskillevægge (kan være fyr). Håret holder op med at vokse, men proceduren skal udføres mange gange. Effekten accelereres, hvis du smører huden umiddelbart efter epilering.

Der er en nuance: den grønne skræl strammer stærkt og permanent den behandlede hud, så for sommeren er vejen for at sige mildt uegnet.

Hvordan slippe af med hår på ben: barbering og depilation

Sandsynligvis den mest populære måde at slippe af med benhår barberer benene. Effektiviteten af ​​hårfjerning med en barbermaskine er 100%. Det vigtigste i proceduren er kvaliteten af ​​barberprodukter (gel, fløde, skum, lotion) og selve barbermaskinen. Engangsbærer barberer også hår, men de gør det ujævnt og ikke dybt nok. Dette problem har ført til udseendet på markedet af specielle maskiner "til kvinder", som giver optimal barbering.

Metoden er meget hurtig, smertefri og ikke meget dyr. Men der er en ulempe. Efter barbering (selv den bedste barbermaskine) vokser håret hurtigt. Normalt vises børster efter to dage, og du skal gentage proceduren. Desuden kan selv en "sikker" maskine blive skadet dårligt ved ukorrekt håndtering. Og efter barbering i mange kvinder begynder håret at vokse ind i huden, og der kan danne blærer på dette sted.

Men med dygtig håndtering og ydmyghed med procedurens regelmæssighed bliver hun en vane, som at pudse tænderne og er taget for givet.

Efter barbering er det godt at smøre huden med en blanding af olivenolie og citron - det sænker hårvækst, lindrer irritation og holder huden øm.

Hvordan slippe af med hår på ben: depilatory cremer, voks, shugaring

Hvornår giver fløde mening?

Depilatory cream i dag sælges overalt, og valget er stort nok. Cremen giver dig mulighed for hurtigt at fjerne hår uden at beskadige huden på afråbningsområdet. Cremen fungerer som et opløsningsmiddel - håret bliver blødt og let løsnet fra roden.

Metoden, som regel smertefri, er at anvende cremen på de rigtige steder ved hjælp af en speciel spatel (medfølger i pakken), vent en bestemt tid angivet af producenten, og vask af stoffet med varmt vand. Effekten af ​​cremen varer lidt længere end en barbermands effekt.

Men som enhver anden metode har depilation creme funktioner. Cremerne indeholder den aktive ingrediens, svovl, hvilket giver dem en ubehagelig lugt og kan også i forbindelse med andre ingredienser forårsage hudintolerance eller allergier.

For at forhindre komplikationer er det bedre at gennemføre en følsomhedstest - påfør en fløde i et par timer på armens hud ved albuen. Hvis huden på dette sted ikke rødder, klør ikke og der er ingen udslæt, så kan cremen bruges sikkert.

Voks for at slippe af med hår på benene

Med et stærkt ønske om salonprocedurer kan hårfjerning med succes udføres hjemme, men der er nogle risici. Voksstrimler og den "professionelle" voks selv sælges i butikkerne i en bred adgang, men de skal kunne bruge dem. Først påføres voks på huden varmt, og på grund af uerfarenhed er det muligt at forbrænde dig selv dårligt. For det andet er proceduren meget smertefuld, og anæstetiske sprayer anvendes ofte i salonerne. For det tredje vokser håret i voks og pustler med ufuldstændig håndtering efter voksning.

Shugaring eller epilering med sukkerpasta

I hjemmet er shugaring også indledningsvis muligt for et par personer, der er interesserede i at slippe af med hår på deres ben, men flere og flere tilhængere vinder over denne metode. Dens fordel er i relativ billighed og effektivitet.

Pasta fremstilles som følger:

1. Bland et pund sukker, 40 ml citronsaft og 50 ml vand i en lille gryde (med låg)

2. Smør sukkeret i en lille ild under låget, i 6 minutter, bland det, dæksel låget igen;

3. Efter 6 minutter fjernes låget fra panden og pastaen koges, omrøres i yderligere 14-15 minutter, indtil farven er gul;

4. Hæld (nødvendigvis!) Det færdige produkt i en beholder med et tæt tilpasningslåg.

Hvis du forlader pastaen i en kasserolle, vil den fordøje og brænde.

Den færdige pasta sættes på huden og epilering udføres af den, og hvis konsistensen er sjælden, kan den bruges til epilering med strimler og rive dem sammen med hårene.

Kombineret metode

Super-effekt lover en kombination af hårfjerning (trækker) med anvendelse af depilation creme. Efter grundig behandling af de ønskede overflader ved hjælp af en epilator, shugaring, voks, eller som en sidste udvej, pincetter, påføres en depilationskrem på denne meget overflade på to timer. Enhver fløde fungerer i princippet, men Veet 3 Minutter virker bedst, især for følsomme områder. Efter denne behandling slutter hovedparten af ​​håret at vokse. Som sådanne procedurer udføres på "alderen" hår, vil de være mindre og mindre.

Men brug ikke cremen længere end angivet af producenten, da det kan forårsage en alvorlig kemisk forbrænding. Og alligevel: Metoden virker ikke på barberet hår, virkningen vil kun ske efter fuldstændig fjernelse sammen med den subkutane stamme.

Hvordan slippe af med hår på benene: photoepilation og andre drastiske foranstaltninger

Hvis vi taler om drastiske foranstaltninger derhjemme, så er det en almindelig epilator, som er en barbermaskin, i stedet for et blad med mange pincet. De roterer hurtigt og trækker håret hårdt fra roden. Ikke alle kan bruge en epilator - kvinder med følsom hud og med meget hår vil ikke udholde smerten under proceduren.

Salon behandlinger

• Elektrolyse er også meget smertefuldt, men det garanterer manglen på hår i lang tid. Selv med endokrine lidelser, vil det heller ikke stå - håret vil vokse tilbage.

• Laserfjernelse. I dag er en af ​​de mest effektive og sikre metoder. Laser fjerner imidlertid ikke bleget og gråt hår, og det vil tage op til 10 procedurer (og de er ikke billige).

• Elos Motif HR - du kan sige innovation. Enheden fjerner ikke kun mørkt, men lyst og tyndt hår. Det påvirker både radioen og lysenergien på hårakslen, opvarmer den med pæren. Sidstnævnte er endelig ødelagt, og håret vokser ikke længere. Metoden er effektiv, men dyr.

• Fotoepilering - hårfjerning med højimpulslampe, der ødelægger hårsækkenet med varme. Du kan bruge næsten alt med nogen hårfarve og den mest følsomme hud.

Så smukke damer, der er ingen grund til fortvivlelse - handlingsområdet er meget bredt, og det er ikke alle måder at slippe af med hår på dine ben! Prøv det, og du vil helt sikkert finde en måde at gøre dine ben uimodståelige!

Hvordan slippe af med stubben i ansigtet og hvordan slippe af med stubben på benene?

Meget interessant spørgsmål. Da jeg kun havde problemer med hår på mine ben, kan jeg tilbyde følgende muligheder:

Det er bare for ansigtet, jeg tror ikke, at nogen risikerer at gøre en shugaring. For mænd er dette nok et tabu.

For mænd er det vigtigt at slippe af med stubbe i ansigtet, da de ikke barberer deres ben (de fleste af dem). En elektrisk barbermaskine, en barbermaskine, helst med flere knive, hjælper dem med at barbere, trimme. Kvinder bruger voksstrimler, trimmer og pincet til at slippe af med uønsket hår på ansigtet.

At barbere kvindens ben bruger alle de moderne metoder og evner:

Påfør epilator, voksstrimler, depilation creme, barbermaskine.

Hvordan slippe af med benhår hjemme: de mest effektive metoder

Hårfjerning på benene involveret hver pige. Det ser ud til, at alle mulige midler allerede er blevet forsøgt, men ikke giver et varigt resultat. Vi foreslår at overveje muligheder for at slippe af med benhår derhjemme for at få en langvarig, glat hudeffekt.

Epilation og depilation

Ikke alle damer, der følger skønheden i deres ben, kender forskellen mellem epilering og depilation. Forskellen ligger i en vigtig detalje:

 1. Hårfjerning fjerner hårets rod, som med vilje ødelægger pærens follikulære struktur for yderligere at forhindre vækst.
 2. Ved depilering ødelægges kun den overfladiske del af håret, så den fortsætter med at vokse yderligere - metoden anses for mindre effektiv.

Hårfjerning hjemme involverer brugen af ​​flere typer hårfjerning og hårfjerning. I det første tilfælde er dette brugen af ​​en elektrisk epilator, og alle andre sorter omfatter depilation: barbering, voks, shugaring, cremer og folkemægler. Overvej hver af mulighederne separat.

barbering

Barbering benene betragtes som en af ​​de mest overkommelige og hurtigste metoder til depilation. Til denne proces forårsagede ikke irritation, tør hud, det anbefales at følge nogle regler:

 1. Udfør proceduren, efter at huden er godt afskåret: den kan gøres under eller efter et bad.
 2. At skære benene mod hårets vækst vil give størst effektivitet - på denne måde bliver vegetationen fjernet mere effektivt, og for piger hvis hud er for følsom og deres hår vokser, er det nødvendigt at barbere benene efter hårvæksten.
 3. Brug specielle blødgøringsmidler: skum, mousses, geler eller cremer; Du bør ikke bruge sæbe i dette område: det vil kun tørre huden.
 4. Vælg en barbermaskin udstyret med fugtgivende strimler med næringsstoffer.
 5. Det er bedre, hvis maskinen har flere blade - så sker processen hurtigt.

Generelt er denne teknik udbredt, og selvom en pige besøger en skønhedssalon til epilering, kan hun nogle gange bruge en barbermaskine.

electrodepilator

Elektrolyse hjælper med at fjerne uønsket vegetation på benene i lang tid. Essensen af ​​teknikken består i brugen af ​​et specielt apparat: En elektrode bringes til hårets rod, som har en opvarmningseffekt på hårsækken og ødelægger den. Efter proceduren vokser håret ikke i ca. 1-2 måneder. Apparater til hjemmebrug er kompakte og nemme at bruge.

Epilering af benene derhjemme med en elektrisk enhed har følgende positive aspekter:

 • Processens effektivitet: Der er ikke behov for at bruge penge på salonen - du skal bare købe en elektrisk epilator;
 • uafhængig timing og hyppighed af gentagne sessioner som nyt hår vokser;
 • høj effektivitet i sammenligning med andre metoder.

Blandt manglerne kan man identificere faren for at forlade hudforbrændinger og ar. For at undgå dette er det nødvendigt at have en vis erfaring på dette område, eller at fjerne vegetationen på dine fødder ved hjælp af kære.

Elektropilatorer bruger flere metoder til indvirkning på pæren: termolyse, elektrolyse, blanding og flush. Under termolyse anvendes højfrekvent vekselstrøm under elektrolyse - likestrøm. En blanding betyder en kombination af disse to tilstande, og en flash leverer højfrekvent vekselstrøm med mere strøm, men mindre eksponeringstid.

Voksning - en af ​​måderne at slippe af med uønsket hår på benene, er ret udbredt. På grund af det faktum, at værktøjer til fjernelse af vegetation og apparater, der smelter voks, kan købes hos enhver skønhedssalon, har denne teknik fået succes.

Denne metode har flere fordele:

 1. Langvarigt resultat. Efter fjernelse af hår på benene varer virkningen fra 1 til 4 uger.
 2. Tilgængelighed. Det er nok at købe en flad træspatel, strimler og voks selv, såvel som voksning - og der er en glat hud på benene. Ja, det koster mere end en almindelig barbermaskine, men det er meget mindre nødvendigt at benytte sig af det angivne tilbehør.
 3. Brugervenlighed. Fjern hår på benene med voks er ikke svært. Selv dem, der ikke har oplevet proceduren før, kan studere instruktionerne på voksburken og starte processen.
 4. Den konstante gentagelse af sessioner bidrager til, at håret bliver tyndere og vokser sjældnere, så benene vil altid se attraktive ud.

Blandt de negative punkter i ansøgningen er værd at bemærke smerten i proceduren. Desuden skal håret være mindst 5 mm langt for at fastgøre håret på den anvendte voks.

Shugaring

En anden moderne form for depilation uden barbering er benhårfjerning med sukkerpasta. Denne metode er vist for både kvinder og mænd, fordi det er harmløst, selv om der er en del smerter under fjernelse af strimlen.

Pasta er en tyk sukker sirup, der kan fremstilles af dig selv hjemme. Epilation har 2 typer:

I det første tilfælde påføres den færdige pasta, som påføres på benets hud med en træspatel. Efter hærdningstiden skal strimlen med sukkerpasta skubbes kraftigt mod hårets vækst. Når shugaring hår fjernet blød karamel, præ-rulles i bolde. Det er nødvendigt at rulle det over huden mod hårvækst, hvorefter det er stærkt revet i retning af deres vækst - takket være dette bliver processen mindre smertefuld.

Det er muligt at slippe af med vegetationen på benene ved at shugaring selv takket være disse fordele:

 • effektivitet;
 • hypoallergen;
 • tilgængelighed af materialer
 • smertefri;
 • bekvemmelighed;
 • mangel på indgroede hår.

Virkningen af ​​proceduren varer ca. 20 dage, mens det er meget vigtigt at forberede blandingen korrekt.

Depilatory cream

Denne metode er kendetegnet ved, at cremer kemikalier påvirker hårvæksten negativt, mens de ikke påvirker follikelen. Ansøgningsproceduren er enkel: Produktet spredes jævnt på føttens hud, holdes i den ønskede tid, cremen fjernes med en speciel pind og skylles med varmt vand.

Som anmeldelserne viser, hjælper disse kompositioner ikke med at slippe af med det hårde hår på benene derhjemme, men de har flere fordele, som de er meget udbredt af piger:

 • smertefri: der er ingen følelse af smerte, ubehag eller irritation;
 • Ny vegetation bliver tyndere over tid;
 • Velegnet til enhver type og farve af hår.

Metoden har sine ulemper, blandt hvilke er en mulig allergisk reaktion på kemi, samt den korte varighed af effekten - lidt mere end en uge. Depilatory cremer hjælper ikke med at fjerne hår på benene for evigt, men de bliver en tryllestav med høj følsomhedstærskel.

Leg hårfjerning med folkemusik retsmidler

Ikke hver pige har råd til at købe en dyr elektrisk epilator eller beslutte at bruge voks. I denne situation kommer man til redning for at slippe af med vegetationen på folkemødre.

Blandt de populære metoder er brugen af ​​hydrogenperoxid, sodavand, rivanol og andre husholdningsmetoder. Overvej hver enkelt af dem mere detaljeret for at forstå, hvilken metode der passer bedst til.

Hydrogenperoxid

Metoden er ikke helt betragtet som en måde at slippe af med vegetationen, men det er snarere blegning af hår på benene. Efter proceduren udføres med peroxid bliver hårets struktur tyndere, og farven bliver svag, hvorfor vegetationen bliver mindre synlig.

Der er flere måder at fjerne hår på med dette værktøj:

 1. Smøring. Påfør peroxid til områder med vegetation to gange om dagen i flere dage i træk.
 2. Anvendelse med brugen af ​​mel. Kombiner 50 ml opløsning med 10 dråber ammoniak og hvedemel. Påfør blandingen på foden og lad i 15 minutter, skyll derefter.
 3. Anvendelse ved hjælp af sæbe. 5 dråber ammoniak og 1 tsk. peroxid blandet med 1 tsk. flydende sæbe. Massen påføres til områder med vegetation og inkuberes i en kvart time, hvorefter de vasker af og tørrer kamille med bouillon.

Anvendelsesmåder anbefales at bruge ikke mere end 1 gang om ugen.

Det er kendt, at sodavand er alkali, så det kan ødelægge follikel fra indersiden. Ifølge anmeldelserne har de gennemført flere procedurer for at fjerne vegetation på benene ved hjælp af sodavand, i en måned vil de stoppe med at vokse. Denne metode er god i tilfælde hvor håret vokser naturligt uden overskydende. I tilfælde af krænkelse af hormonproduktionen vil metoden være ineffektiv.

Den største fordel ved denne metode er dens tilgængelighed og langvarige resultat. Hvis du bliver plaget af spørgsmålet om, hvad du skal gøre, så at senere nye hår ikke vokser, skal du bruge denne teknik. Det udføres som følger:

 1. Opløs teskefuld sodavand i 200 ml varmt klart vand.
 2. Tag et stykke gasbind og dypp det i den resulterende opløsning.
 3. Påfør en komprimering til benets hud og læg den om.
 4. Wrap dette område med klæbende film og lad i 8-10 timer.

rivanola

Påfør dette værktøj for at slippe af med vegetationen startet for længe siden. På grund af de aktive ingredienser i sammensætningen anvendes rivanol også til andre kosmetiske formål. To vigtigste aktive ingredienser er ethacridin lactat og borsyre, som aktivt påvirker hårstrukturen.

På et hår begynder rivanol at ødelægge pærens struktur, hvorfor vegetationen falder ud af sig selv. Ifølge pigerne er effekten af ​​ansøgningen ret lang. Den største fordel ved metoden er dens tilgængelighed og hastighed, såvel som fraværet af indlysende kontraindikationer.

Andre hjemmetoder

Ud over disse muligheder for fjernelse af vegetation anvendes kaliumpermanganat meget: dets opløsning kan brænde hår og fjerne det. Med en sådan indvirkning er det vigtigt at forhindre forbrændinger på huden, samt at bære lukkede tøj på grund af opløsningens farve for bortskaffelsestidspunktet.

Den hurtiglime vandløb påvirker også pærens struktur. Det virker på princippet om depilatory cremer: anvendt på områder af benene, alderen i 30 minutter og vaskes af. Effekten opnås gennem flere gentagelser, så håret holder op med at vokse for evigt.

Ikke mindre populært er metoden til at anvende jod med ammoniak. Resultatet af proceduren er mærkbart allerede på dag 2 efter brug. Alkohol blandes med ammoniak og jod samt ricinusolie og påføres føttens hud.

Disse metoder er gode på deres egen måde, alle kan vælge en mulighed for sig selv. Vælg en metode til depilering baseret på hudens følsomhed, effektens varighed og omkostningerne ved materialer til hjemmebrug.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Alt om hvordan man effektivt slippe af med hår på benene


Det antages, at kvinder begyndte at fjerne overskydende hår på kroppen for hundrede år siden, da korte kjoler og strømper begyndte at komme i mode. Faktisk var det rimelige køn i tusindvis af år på udkig efter et svar på spørgsmålet: hvordan man kan slippe af med hår på benene? Dette var en mere velkendt barbering, og endog brændingen af ​​overskydende vegetation ved ild. Ikke alle metoder har overlevet til vores dage - på grund af deres lave effektivitet og endda nogle traumer. Men i dag er der mange muligheder for at fjerne hår på benene. Det vigtigste er at omhyggeligt undersøge alle mulighederne og vælge hvad der er rigtigt for dig i alle henseender.

De mest populære måder at fjerne hår på

Vi vil ikke overveje sådanne exotics som de brændte skaller af pinjekerner og gnide med et håndklæde. Der er ingen tegn på, at disse muligheder vil hjælpe med at fjerne "vegetationen" på benene for evigt og uden risiko for helbred. Selv om netværket regelmæssigt popper op informationer, at disse metoder med held hjælper med at bekæmpe overskydende vegetation. Det er bedre at vende tilbage til de metoder, som mange kvinder bruger - fra deres oplevelse kan du allerede dømme, hvad det er værd at spilde tid og penge.

Så, fjernelse af benbehov i dag kan gøres på en af ​​følgende måder:

 • barbering;
 • depilatory creme;
 • voks;
 • epilator;
 • elektrisk, laser, fotoepilation;
 • shugaring.

Dette er noget, der allerede er blevet testet af tusindvis af kvinder, og fordele, ulemper og levetid for hver metode kan beskrives i tilstrækkelig detaljer.

Når du vælger en metode til hårfjerning på benene, skal du sørge for at se på medicinske kontraindikationer. Nogle metoder kan være sundhedsskadelige.

Fordele ved hver metode til fjernelse af hår på benene

For at gøre det eneste rigtige valg skal du have alle oplysninger om hver metode. Lad os starte med hver enkelt fordel.

 1. Barbering. Billig og hurtig måde at fjerne hår på benene. Det største affald i første fase er en god maskine. Yderligere kun udskiftelige kanter, gel eller skum til barbering og blødgøringsfløde til ben er nødvendige. Selve processen tager cirka fem til ti minutter. Og du kan gøre derhjemme, hvilket er meget praktisk.
 2. Depilatory cremer. På det tidspunkt tager proceduren omtrent det samme som barberingen. Til omkostninger - lidt mere.
 3. Epilator. Træk hår fra roten, og derfor vil de vokse langsommere. Efterhånden bliver håret tyndere og vokser ikke så tykt, hvor hårdmetoden skal være mindre og mindre. Det økonomiske spørgsmål er også vigtigt. Investering her er et engangs køb af enheden I fremtiden er sådanne investeringer ikke nødvendige. Hvis du kun køber en god fodkrem, men du gør det hele tiden.
 4. Wax. Hår med denne metode fjernes fuldstændigt uden irritation og børster. De begynder at vokse omkring to til fire uger, afhængigt af naturlige data. Over tid, og overhovedet at ty til voksning vil have mindre og mindre, fordi hårene begynder at vokse mindre og bliver mere tynde og usynlige. Og med en vis erfaring og fingerfærdighed kan denne procedure også udføres hjemme.
 5. Forskellige hardwaremetoder til hårfjerning: elektrisk, foto og laser. Fjern håret på benene, hvis ikke for evigt, så helt sikkert i lang tid. I første omgang skal du gå til proceduren en gang om måneden, og derefter mindre og mindre. Essensen af ​​disse metoder er reduceret til dræbningen af ​​hårsækkenet, og derfor forsvinder uønsket vegetation gradvist. Det er også en af ​​de mest smertefrie muligheder, hvilket også er vigtigt.
 6. Shugaring. Trods sin tusindårige historie er denne måde at slippe af med hår i vores land stadig stigende blandt kvinderne. Men fans af denne depilation er allerede ganske få, fordi det er smertefrit, billigt (hvis det gøres hjemme), det efterlader benene glatte i en måned, eller endnu længere.
Indgroet hår

Negative sider

Så billedet var færdigt, og du havde mulighed for objektivt at evaluere hver af metoderne til hårfjerning, skal du vide om manglerne ved hver af dem.

 1. Barbering. Der kan være nedskæringer og irritationer, og håret vokser tilbage næste dag og bliver visuelt tykkere og stiv.
 2. Cremer. Der kan være allergiske reaktioner, og hårene vokser tilbage så hurtigt som barbering.
 3. Epilator. Snarere lang og ubehagelig procedure. Derudover er der risiko for irritation og indgroet hår.
 4. Wax. Hvis det sker hjemme, er der risiko for at få forbrændinger og blå mærker. Hvis i kabinen - det er dyrt. Derudover er det en temmelig lang procedure og meget smertefuld.
 5. Hardware metoder til hårfjerning. I hjemmet er det umuligt at gøre, kun i kosmetologikontoret. Dette er en ganske dyr proces, og der er ingen garanti for at det vil fjerne håret permanent. Derudover har de mange medicinske kontraindikationer, der skal tages i betragtning. Elektrisk og laser hårfjerning er også meget lang, da hvert hår behandles separat her.
 6. Shugaring. At gøre i kabinen er dyrt. I hjemmet er dine risici ikke altid i stand til at koge en god pasta, du kan jord det selv og møbler og alt rundt. Men for begge disse tilfælde er det rigtigt, at det er meget lang, selvom den professionelle vil bruge alt meget hurtigere end du selv gør.

Medicinsk side af problemet

At vælge selv den ideelle mulighed, der giver dig mulighed for permanent at fjerne overskydende hår, ud over bekvemmeligheden og den finansielle komponent, er det bedre at vide, og om denne eller den metode vil være farlig for dig.

 • Så bør du ikke bruge en barbermaskine, hvis der er udslæt på huden, dermatologiske sygdomme, forbrændinger eller andre irritationer. Du må heller ikke ty til denne metode til godartede tumorer.
 • Depilatory cremer bør ikke anvendes af samme årsager. Derudover er det bedre ikke at bruge dem under graviditet og i maligne tumorer.
 • Epilator - alt det samme, samt åreknuder, hjerte-kar-sygdomme, diabetes, nogle psykiske sygdomme.
 • Elektro, foto, laser hårfjerning, voks og shugaring anbefales heller ikke, når alle disse sygdomme er til stede.

Foto og laser hårfjerning bør ikke udføres af blondiner og med gråt hår. Men dette er ikke en kontraindikation, der er simpelthen ikke noget punkt på grund af dets lave effektivitet.

I betragtning af alle disse øjeblikke, inden du vælger metoderne til hårfjerning, bør du konsultere en specialist. Ellers viser det sig at fjerne håret, men der er risiko for at få en komplikation, hvilket klart er ubrugeligt.

Hvordan man reducerer smerte og gør hårfjerning mere effektiv?

Enhver dame, der tænker på, hvordan man kan slippe af med hår på benene, helst for altid, er interesseret i dette spørgsmål. Lad os prøve lidt for at finde ud af, hvad der kan gøres i denne retning.

For at hårfjerning ikke var meget ubehageligt, er alkohol naturligvis ikke det værd. Ofte er det endda en kontraindikation for de fleste metoder til depilering. Men drikke bedøvelse i en time eller to, før proceduren er helt mulig. Derudover kan du smøre benene med kølefløde. Men sidstnævnte mulighed kan noget reducere effektiviteten, da porerne bliver smalle, og håret kan simpelthen afbrydes i stedet for at gå på pension.

Du bør ikke gøre depilation i et par dage før og under menstruation, fordi følsomheden stiger i løbet af denne periode. En anden mening er, at det er bedre at holde fast i månens faser. Hårfjerning hos kvinder med en aftagende måne vil sænke deres vækst, og på en voksende henholdsvis vil accelerere.

Når du har mistet dit humør, er det værd at smøre dine ben med en creme, der forhindrer hårvækst. Og sørg for regelmæssigt at skrælle derhjemme, hvilket forhindrer hårets indvækst under huden og efterfølgende betændelse. Til dette formål vil de sædvanlige kaffegrunde eller endda havregryn, der er jordet i mel, gøre.

Hvorfor dyrker piger overskæg

Barberede ben i mænd: Kvindernes mening om dette