Retsmidler for irritation efter epilering

I kosmetologi er der mange forskellige epileringsteknikker, men de er forenet af en faktor - mulig hudirritation. Uafhængigt fjerne irritation efter epilering kan være ved hjælp af folkemetoder, naturlige produkter og medicin.

 • 1. Hvorfor opstår irritation, og hvordan manifesterer den sig selv
 • 2. Sådan fjernes irritation efter epilering hurtigt
 • 2.1. Lægemidler og kosmetiske præparater
 • 2.1.1. Cremer og salver
 • 2.1.2. Lotioner, balsamer
 • 2.1.3. Kosmetiske olier
 • 2.1.4. Hydrogenperoxid
 • 2.1.5. Baby talkum
 • 2.2. Folkemetoder
 • 2.2.1. Urte infusioner
 • 2.2.2. Lægeplantejuice
 • 2.3. Fjern irritation i ansigtet med naturlige lægemidler.
 • 2.4. Hvad hvis der er en stærk betændelse?
 • 2.5. Allergisk irritation
 • 3. Hvordan man undgår irritation?
 • 4. Ofte stillede spørgsmål og svar
 • 4.1. Er det muligt at solbade og svømme i havet, hvis irritation ikke har passeret efter shugaring?
 • 4.2. Hvad skal man gøre, hvis irritation fortsætter efter brugen af ​​babypulver?
 • 4.3. Kløende fødder efter epilatoren, hvordan man skal være?
 • 4.4. Hvordan slippe af med røde pletter efter hårfjerning?
 • 4.5. Efter laser hårfjerning huden er rød, hvad skal man gøre?
 • 4.6. Hvilken metode til depilering forårsager ikke irritation?
 • 4.7. Det har været mere end en uge efter epilering, og huden er stadig i pletter og fortsætter med at kløe, hvad kunne det være?
 • 4.8. Hver gang jeg har stærk irritation i bikiniområdet efter voks, hvad skal jeg gøre?

Hvorfor opstår irritation, og hvordan manifesterer den sig selv

Hudirritation efter depilering afhænger i høj grad af graden af ​​følsomhed hos den menneskelige epidermis. Efter aggressive teknikker (voksning, shugaring), rødme, skrælning, kløe, røde pletter, pletter og andre problemer kan forekomme, selv blandt ejere med hud modstandsdygtig over for ydre påvirkninger.

En hvilken som helst teknik, især med rodhårfjernelse, forårsager mikrotrauma til epidermislaget. Selv en almindelig barberkniv ridser huden.

Udseendet af mikroskader kan først være usynligt for øjet og ikke mærkbart. Symptomer optræder ofte kun få timer efter depileringssessionen.

Mere sjældent forekommer irritation efter shugaring, voksning, laser eller fotoepilation på grund af en allergisk reaktion af kroppen til et bestemt stof, stråling.

Meget ofte opstår hudbetændelse hos kvinder, der prøver proceduren for første gang. Efterhånden bliver epidermierne vant til depilation, og hver gang de ubehagelige konsekvenser reduceres til et minimum.

Sådan fjernes irritation hurtigt efter hårfjerning

Fjern irritation efter depilation, på mange måder, betragte de mest effektive af dem.

Lægemidler og kosmetiske præparater

Cremer og salver

Apoteker har stoffer rettet mod vævregenerering og hurtig eliminering af negative dermatologiske symptomer. Cremer / salver Bepanten, D-panthenol, Dexpanthenol, Pantoderm har en lignende sammensætning og aktivitetsspektrum. Medicinerne hjælper med hurtigt at fjerne irritation af enhver art, hvor som helst på kroppen, og berolige huden efter epilering. Midler anvendes i et tyndt lag til det beskadigede område 3-4 gange om dagen.

Lotioner, balsamer

I kosmetiske butikker sælges balsamer til at berolige huden efter depilering. For hurtigt at eliminere irritationen efter depilation i ansigtet, kan du bruge mænds aftershave lotion. Det indeholder de komponenter, der helbreder epidermis mikrotrauma. Dette værktøj er tilladt at anvende på ethvert område af kroppen. De samme egenskaber har en beroligende creme efter depilation, som kan findes i en kosmetikbutik eller et apotek. Typisk smører agenten huden flere gange om dagen eller ifølge instruktionerne.

Kosmetiske olier

Væsentlige eller konventionelle olier er en god måde at rydde op i din hud derhjemme. Antiseptiske, regenererende, antiinflammatoriske egenskaber har æteriske olier:

 • mint;
 • rosmarin;
 • citron;
 • gran;
 • eukalyptus;
 • kamille;
 • te træ;
 • nelliker;
 • enebær;
 • salvie.

Den grundlæggende kosmetiske mala oliven, fersken, mandel, rose, havtorn hjælper også med rødhed, kløe, klemning, skrælning.

Æteriske olier bør ikke anvendes i ren form, de anbefales at blive fortyndet med regelmæssig (tilladt solsikke) olie 1:10. Blandingen kan bruges i bikiniområdet, underarms, på ben, ansigt, hænder.

Hud smøre 3-5 gange om dagen indtil fuldstændig forsvinden af ​​symptomer.

Hydrogenperoxid

Et enkelt, overkommeligt værktøj, der hjælper med at lindre irritation efter epilering og desinficere huden. Cotton swab fugtet i en opløsning af peroxid (3%) og tørre dem med betændt hud. Peroxid fjerner effektivt selv alvorlig irritation, eliminerer røde pletter, punkter efter depilering, lindrer og heler epidermal mikrotraumas. Tørring udført 2-4 gange om dagen.

Baby talkum

Talc sælges i næsten ethvert apotek og børneforretninger. Det indeholder stoffer, der eliminerer mange ubehagelige hudemner. Pulver påføres umiddelbart efter epilering og gentag proceduren 2-3 gange om dagen. Talc effektivt lindrer irritation fra den mekaniske epilator, voks, shugaring, laser.

Folkemetoder

Urte infusioner

Urteekstrakter hjælper med at lindre irritation efter depilering. Kamille, calendula, mynte, egebark, salvie, rosmarin, oregano - disse planter effektivt bekæmpe dermatologiske problemer. Infusion fremstilles som følger: 1 spsk. l. urter (du kan blande de opregnede urter) dampes med et glas kogende vand og infunderes i 3 timer. Derefter filtreres væsken, en tampon fugtes i opløsningen og tørrer det berørte hudområde op til 10 gange om dagen.

På denne måde fjernes irritation meget hurtigt efter shugaring, voks, skrivemaskine og andre teknikker, som traumatiserer huden. Vores bedstemødre blev af med mange hudsygdomme med urter.

Lægeplantejuice

Aloe, kalanchoe eller gyldne overskæg - disse juice har helbredende egenskaber og behandler mange hudsygdomme.

Det er nødvendigt at tage 1-2 blade af planten, vask, tør og klem saften ud af dem. Den resulterende saft til at smøre skadet hud.

Røde pletter efter epilation, brænding, pletter og andre ubehagelige symptomer vil passere meget hurtigt. Påfør saft af disse planter anbefales, selv med stærke inflammatoriske processer.

Fjern irritation i ansigtet med naturlige lægemidler.

Mange piger fjerner hår over læben, på hagen, ved templerne. Efter epilering vises rødmen ofte på ansigtet, da huden i dette område er meget øm.

Fjern bivirkningerne vil hjælpe maske fra naturlige ingredienser.

 1. Havregryn. Flager lugter perfekt ansigtets hud. En håndfuld havregryn dampet med kogende vand og sat på ansigt i 15 minutter, derefter vasket af med varmt vand.
 2. Agurk. Et stykke grøntsag gnides på et fint rivejern, og gruel er anbragt på ansigtet i 15-20 minutter og skylles derefter med vand. Agurksaft vil effektivt afhjælpe irritation af overlæben efter epilering og vil hurtigt fjerne rødme.
 3. Gulerødder. Denne rod indeholder stoffer, som fremmer regenerering af hudceller. Gulerod gned på et rivejern og satte vassel på ansigtet i 20 minutter, vask derefter af med varmt vand.

Hvad hvis der er en stærk betændelse?

Det sker, at hudirritation efter epilering bliver alvorlig betændelse: pustler, revner og endda sår dannes, der er stærk smerte ved berøring. Sådanne symptomer kan opstå på grund af infektion i det beskadigede lag af dermis. Problemet kræver hurtig brug af stoffer.

 1. Antiseptiske opløsninger. Chlorhexidin, Miramistin, Hexicon, Chlorophyllipt, Furacilin - Disse lægemidler er tilgængelige i form af væsker og bruges til at desinficere huden. For at desinficere huden bliver produktet fortyndet i henhold til vejledningen og får dem til at gnide smertefulde områder. Lægemidler dræber skadelige mikroorganismer i sårene og hjælper med til hurtigt at lindre betændelse.
 2. Anti-inflammatorisk salve. Alvorlig irriteret irritation efter voksning med voks eller anden metode hjælper med at fjerne salver med antibiotika: Miramistin, Levomekol, Sintomitsin, Erythromycin, Gentaxan, Baneocin.

For at behandle huden korrekt skal du studere instruktionerne.

Allergisk irritation

Hud kløe, rødme går ikke væk i lang tid, punkter eller blærer dukkede op, hævelse, hævelse - alt dette kan være en allergisk reaktion på epilering. I dette tilfælde anbefales det at behandle huden med steroidpræparater.

Medicin i form af salver, der lindrer allergiske og inflammatoriske symptomer fra huden: Sinaflan, Betamethason, Mat, Hyoxyson, Triderm, Diprolen. De vil næsten øjeblikkeligt fjerne hudirritation efter epilering, men de bør ikke bruges i mere end 5-6 dage.

Steroid (hormonale) salver har mange kontraindikationer og skal ordineres af en læge. Uafhængig brug af sådanne midler er yderst uønsket.

Hvordan man undgår irritation?

Irritation efter depilation med voks, laser, maskine, sugaring kan undgås eller reduceres væsentligt ved at overholde følgende anbefalinger:

 1. Korrekt forberede huden i overensstemmelse med metoden (det er tilrådeligt at dampe det før voksning eller shugaring, men inden laserproceduren er kemisk depilering tværtimod umuligt at svæve).
 2. Hår skal fjernes på ren desinficeret hud.
 3. Under proceduren skal alle hygiejneregler overholdes (engangs- eller personlige redskaber, rene hænder, servietter osv.).
 4. Uanset metoden, den første dag efter sessionen er det umuligt for huden at gennemgå en afkobling, solstråler. Brug ikke kosmetik, der indeholder alkohol, brug saunaer, solarium, chlorerede puljer.
 5. Det anbefales ikke at gnide huden med et håndklæde, brug en skrubbe og en hård vask til de første 2-3 dage efter sessionen.
 6. For at undgå irritation i det intime område efter epilering, skal du bære naturligt stofundertøj og bære løse tøj i de første par dage.
 7. Hvis der efter en bestemt teknik er konstant ubehagelige symptomer, kan det være nødvendigt at ændre metoden.
 8. For at minimere irritation efter voksning eller shugaring, bør hår fjernes mod deres vækst, og barbering skal ske tværtimod ved hårvækst. Epilatormaskinen fjerner også hår mod deres vækst.
 9. Irritation på benene efter epilering vil være mindre, hvis du bærer et nederdel, og ikke skinny jeans i de første dage.
 10. Depilation uden betændelse og irritation er mulig, når det gøres af en professionel. Prøv at se en specialist, hvis du ikke kan undgå negative konsekvenser derhjemme.
 11. I det behandlede område skal hårets længde overholde reglerne for teknologi (1-1,5 cm til shugaring, voksning, mekanisk skrivemaskine og 2 mm til laser- og fotoepilation).
 12. Hvis der er kløe efter depilation, hævelse - det kan være en allergi, bør du ændre vejen og se epidermis reaktion.

Disse tips hjælper med at undgå irritation, men garanterer ikke fuldstændig fravær, da hudens følsomhed og dens reaktion på stimuli er meget individuel for alle.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Er det muligt at solbade og svømme i havet, hvis irritation ikke har passeret efter shugaring?

Du bør ikke gøre dette, især hvis der var en epilation af bikini-zonen. En infektion kan komme ind i hudens mikrotrauma.

Hvad skal man gøre, hvis irritation fortsætter efter brugen af ​​babypulver?

Brug andre midler: salver, cremer, urteinfusioner, antiseptiske væsker.

Kløende fødder efter epilatoren, hvordan man skal være?

Måske er dette en særlig reaktion af huden på denne metode til depilation, prøv at ændre metoden eller brug antipruritiske lægemidler (Triderm, Sinaflan, Radevit).

Hvordan slippe af med røde pletter efter hårfjerning?

Sandsynligvis er det sår fra hårene, der er revet ud af roden. Fjernelse af pletter kan gøres ved hjælp af regenererende salver / cremer, medicinske urter.

Efter laser hårfjerning huden er rød, hvad skal man gøre?

Laser blink kan brænde følsom hud. Hjælp anti-brænde stoffer: Bepanten, D-panthenol og andre analoger.

Hvilken metode til depilering forårsager ikke irritation?

Du kan ikke give et præcist svar, hver persons reaktion er individuel.

Det har været mere end en uge efter epilering, og huden er stadig i pletter og fortsætter med at kløe, hvad kunne det være?

Henvis til hudlægen, måske er det en allergi, svamp eller anden infektion, kan ikke svare præcist.

Hver gang jeg har stærk irritation i bikiniområdet efter voks, hvad skal jeg gøre?

Prøv epilering sukkerpasta, det er mindre traumatisk.

Irritation efter epilering

Epilation - en procedure til fjernelse af hår fra bestemte dele af kroppen. Det adskiller sig fra depilation, idet det fjerner håret med hårsækken. Irritation efter hårfjerning er et ubehageligt fænomen, som hver anden pige står overfor (uanset hudtype), og det er normalt, siger eksperter.

Årsager til

Epilation er en procedure uden hvilken livet af en moderne dame ikke kan leve uden, men selv det kræver ofre. Efter proceduren reagerer mikrodamager med røde pletter på kroppen, kløe og ubehageligt udseende på hudoverfladen. Under proceduren udsættes hårets "krop" og dets rod for mekanisk skade. Sidstnævnte er forresten større end tykkelsen af ​​et hår og beskadiger celler fra indersiden. Her er det - årsagen til irritation.

Rød prikker fremkommer ved epilering - voks, sukker, laser, fotoepilation og almindelig epilator. Disse er alle potentielle irritationsmidler for vores hud. Så hovedårsagerne til dette ubehagelige fænomen er som følger:

 • Den første årsag er den mekaniske effekt på dermis, fordi håret trækkes ud af roden. Hårsækken tæt "samarbejder" med nerveenderne i cellerne. Når hans (hårets rod) er usynligt udslettet, lider alle - kvinden, håret og dets rod. Især svært for huden.
 • Efter fjernelse af hårroten øges talgproduktionen. Det klæber bogstaveligt talt porerne, hvilket forårsager irritation og delvis hårindvækst.
 • Under epilation fjernes også det kornede lag af huden - opmærksom på de tørre støvpartikler på epilatoren eller i sukkerpastaen, det er de "døde" skalaer.
 • For tynd og følsom derma bliver under alle omstændigheder dækket af irritationer - dette er dets anatomiske funktion, og du bliver nødt til at acceptere det. Små udslæt (og endda kløe) forfølge en sådan kvinde i lang tid, men erfarne brugere af epilatoren og voks kunne komme op på nogle enkle måder at håndtere problemer - læs om det nedenfor.
 • Hud, der ikke bruges til hyppig epilering, er irriteret. Ved først (op til seks måneder) kan huden reagere stærkt, men gradvist vil kløen og rødmen forsvinde. Allerede efter et par timer efter hårfjerningsproceduren kan sådanne problemer glemmes.
 • Dårlig kvalitet voks, sukker, beskidt, blunt epilator kan blive årsagerne til rødhed i huden og forårsage mere alvorlige konsekvenser - allergier og pustler. For at forhindre dette skal du passe på din epilator og kontakte certificerede mestre med erfaring, anbefalinger og billeder af rene værelser i sociale netværk.
 • Resterne af voks eller sukker på huden kan tilstoppe epidermis, hvilket resulterer i pustler. Rens huden grundigt efter hårfjerning - ved hjælp af specielle væsker eller traditionelle metoder.

Så når der er rød prikker på kroppen efter epilering, er det en normal hudreaktion på en irritation, det er helt naturligt. Men på nogle kvinder danner disse samme punkter i 10 minutter og forsvinder, andre bliver plaget af yderligere to eller tre dage og suppleres med kløe. Hvor længe de bliver på kroppen, påvirkes af huden. På den "tykke" og ikke meget følsomme udslæt pass for et par timer. På lys, tyndt, følsomt kan de vare op til to til tre dage.

Hvis hårfjerning er for grusom for at bekæmpe hår, bør du foretrække aflejring (hårfjerning med barbermaskine eller fløde). Det er dog ikke egnet til daglig brug - irritation overhaler stadig før eller senere. Under depilation fjernes hårets overfladiske krop, og efter en dag begynder det at prikke ubehageligt.

Hvordan man undgår?

Korrekt forberedelse til fjernelse af håret vil reducere omfanget af dets manifestation. Velrenset og forberedt hud vil sige tak. Vi kan fremhæve følgende nyttige anbefalinger:

 • Før du fjerner hår, skal du rengøre huden med en skrubbe i ca. 24 timer. Slibende partikler fjerner de forhøjede celler i epidermis og "åbner" banen til hårets rod. De fjerner hindringerne for hårsækken. Du kan bruge skrubbe i et par timer før proceduren eller umiddelbart før den. Hvis huden er meget følsom og tynd, er det bedre at gøre det om et par timer.
 • Ren hud under anvendelse sanitizing sammensætning - det kan være hydrogenperoxid, en alkohol og 70 grader, "Miramistin" eller ethvert farmaceutisk produkt.
 • Du kan fordamme huden. Så bliver det lettere for hårsækkene at passere gennem de åbne porer på overfladen, og de vil skade huden mindre. Metoden til dampende kosmetologer roser ikke altid.
 • Hvis du bruger en epilator, kan du køle huden meget. Derefter vil smerten blive yderligere reduceret, da reaktionen af ​​nerveenderne på kroppen vil blive sløvet.
 • Efter proceduren skal du sørge for at anvende en fugtighedscreme til de "berørte" områder af kroppen: "Bepanten", "Panthenol", den sædvanlige barnlige - betyder ikke noget. Nå, hvis produktet vil indeholde beroligende ingredienser - aloe vera, planteekstrakter.
 • Inden du går til kosmetikrummet, skal du ikke besøge saunaen eller badet i 3 dage. Det anbefales ikke at udføre dampprocedurer, selvom der skal tages et bad.

Irritation efter depilering

Hårfjerning på ansigt og krop er en populær procedure blandt kvinder og mænd. Uanset hvilket værktøj du vælger, en barbermaskine eller varm voks, kan hudirritation forekomme. Lær hvordan man kan slippe af med det.

 • Tegn på irritation efter depilering
 • Årsager til irritation
 • Sådan reduceres sandsynligheden for irritation: Dine handlinger før depilering
 • Hvordan man reducerer irritation: Hvad skal man gøre efter depilation
 • Måder at eliminere irritation
 • Oversigt over midler

Tegn på irritation efter depilering

Irritation er en helt normal hudreaktion på hårfjerning med pincet, voks, en barberkniv eller en elektrisk epilator, fordi denne procedure beskadiger hud- og hårsækkene. For at styre hvordan man fjerner irritation, var så nyttig som muligt, skal du først finde ud af, hvad der er forskellen mellem hårfjerning og udtørring.

Hårfjerning fjernes fuldstændigt med roden. Denne effekt kan opnås ved hjælp af voks, shugaring, laser eller elektrolyse.

Depilation er en procedure til fjernelse af den synlige del af håret, for eksempel med en barberkniv eller skræmmende creme.

Det er nødvendigt at skelne depilation og epilering. © iStock

Efter proceduren kan huden opføre sig forskelligt afhængigt af dets oprindelige tilstand og hårfjerningsmetoden.

Tørhed og flak forekommer som regel efter påføring af en barberkniv - kniven beskadiger det øvre lag af epidermis og beskadiger dets integritet.

Udseendet af røde pletter på hårfjerningsstedet er et hyppigt problem for dem, der bruger en epilator eller voks. Typisk passerer punkterne hurtigt: Efter et par dage, hvis huden er normal, lidt længere - hvis den er følsom.

Indgroede hår fremstår på huden, der har en tykkere stratum corneum og forårsager forskellige ulemper, fra et uæstetisk udseende til en risiko for betændelse.

Omfattende rødme kan indikere en allergisk reaktion på komponenterne i en depilator eller en forbrænding efter epilering med varm voks eller sukker.

Årsager til irritation

Chancerne for en negativ hudreaktion efter depilering er virkelig høje. Og der er forklaringer til dette.

Huden reagerer ofte på hårfjerning med irritation. © iStock

microtrauma

Selv den mest avancerede barberhøvler, der barberer hår, beskadiger det øverste lag af huden, hvilket kan føre til rødhed, tørhed og flak.

Skader på nerveender forårsager et naturligt respons i form af lokal rødme - røde pletter vises på hårsækkets side.

forurening

Hvis der ud over røde pletter efter depilering optrådte små inflammatoriske elementer med pus inde i huden, resulterede epileringen sandsynligvis i skade på epidermis barriereegenskaber og forstyrrelse af den normale bakterieflora.

Hår indvækst

Allergisk reaktion

I dette tilfælde er det muligt ikke kun irritation og rødme i huden, men også kløe og endda hævelse.

Sådan reduceres sandsynligheden for irritation: Dine handlinger før depilering

For at huden skal reagere på hårfjerning så smertefrit som muligt, er det værd at forberede det til proceduren på forhånd.

Afskallning af huden forhindrer indfødning af håret. © iStock

Den bedste forebyggelse af hårindvækst - rettidig afskalning. Brug skrubbe mindst en gang om ugen.

Hvis dit problem er efter-epilering, tørhed og skrælning, begynder du at intensiv fugtbehandle huden et par dage før proceduren. Den nemmeste mulighed er at anvende kremkrem dagligt efter et brusebad.

Umiddelbart inden voksning behandler skibsføreren huden med pulver eller talkum. Dette er et vigtigt punkt: jo mere våd hud er, jo længere tid vil det tage at arbejde på det, og jo stærkere er irritationen.

Hvordan man reducerer irritation: Hvad skal man gøre efter depilation

For forskellige typer procedurer varierer metoderne til elimination af irritation og rødme.

Et par dage før depilation begynder at fugt huden. © iStock

Efter behandling med en barberkniv eller skindkrem er en fugtighedscreme med beroligende ingredienser (allantoin, kamilleekstrakt) nyttig.

Efter voksning med voks eller elektrisk epilator for at fugte huden på den første dag, tværtimod er det ikke nødvendigt. Det er bedre at undgå vand fra hårfjerningsstederne. Brug pulverabsorberende, dette forhindrer væksten af ​​bakterier i folliklerne.

For at forhindre indfødning af håret kan du behandle huden med et specielt middel eller udvise mild peeling.

Måder at eliminere irritation

Huden på forskellige områder af ansigt og krop reagerer på hårfjerning på forskellige måder. For eksempel bliver hudens ben tør, og inflammatoriske elementer kan forekomme i bikiniområdet.

Efter hårfjerning anbring en fugtgivende beroligende creme på huden. © iStock

Hyppig følgesvigt efter epilering - lille inflammatorisk udslæt. Dette er folliculitis. For at forhindre udseende, skal du behandle huden med et antiseptisk middel, når du har fjernet hår med voks, pincet eller fløde.

Hvis irritation af hud på ben, hænder og krop opstår efter barbermaden, smør de behandlede områder med en beroligende creme.

Almindelig babypulver eller et produkt med talkumspulver hjælper med irritation efter epilering med voks eller en elektrisk epilator.

I intet tilfælde må du ikke vådte huden efter epilering (procedurer, der involverer fjernelse af hår med roden): fugt kan øge hudens negative reaktion. For at forebygge eller reducere betændelse, brug talkum.

Oversigt over midler

Disse beroligende og genoprettende produkter kan være nyttige før, under og efter depilering og epilering.

Hvordan man laver voks voks

På jagt efter de bedste midler til at slippe af med overskydende hår på kroppen, vælger mange piger strimler til depilation. Dette værktøj er mere effektivt end en barbermaskine, og forårsager mindre smertefulde fornemmelser end en epilator. Derudover er voksstrimler fremragende til hjemmetabning. Med deres rette brug kan du opnå resultater ikke værre end efter en salonprocedure.

Typer af depilation bånd

I kosmetiske butikker kan du finde begge strimler med et klæbrigt stof, der allerede er påført dem, og rene dem. Sidstnævnte bruges til depilation med varm og varm voks, samt med phyto-harpiks og shugaringpasta (smeltet karamel). De sælges enten i ruller eller i færdige bånd af forskellig længde: Korte bruges til at fjerne ansigtet (området over overlæben) og bikinizoner og lange - til arme og ben.

Afhængigt af materialet kan strimlerne være klud eller papir. At dømme efter anmeldelser, foretrækker piger at bruge bånd af slidstærk papir, da de er tættere og mere praktiske at bruge. Vævstrimler kræver nogle færdigheder og koster mere, men de kan vaskes og genanvendes, mens papirtape til depilation er engangsbrug.

Hvor kan jeg købe strimler til depilation

Færdigfremstillede voksstrimler kan købes selv i et almindeligt hypermarked, for eksempel i Auchan eller i karrusellen. Netbånd sælges hos kosmetikforretninger som L'Etoile. Du kan også købe voks til disse strimler. Endelig er et stort udvalg af værktøjer til depilation præsenteret i onlinebutikker.

Forbereder sig til at arbejde med strimler

Fjernelse af overskydende vegetation på kroppen ved hjælp af strimler kan startes, når hårets længde er 4-5 mm. Hvis de er kortere, vil voks eller pasta ikke være i stand til at koble dem, og tiden for proceduren vil blive spildt. Hvis hårene er længere, er de mere tilbøjelige til at bryde af, og proceduren i sig selv vil være mere smertefuld.

Først skal du forberede huden. For at gøre dette, behandler dagen før depilationen det med en blød skrubbe for at exfoliere døde celler og undgå indfødning af hår. Derefter skal du fugtige huden med en kropscreme.

Før depilering skal huden blive fedtet. For denne tonic eller lotion er egnet. Du kan også bruge et desinfektionsmiddel som chlorhexidin. For at reducere smerte anvendes forskellige anæstetika, hovedsagelig i form af cremer eller sprayer (for eksempel Emla creme eller Lidocaine spray). Derefter anvendes talkum eller babypulver til epileringszonerne: Disse stoffer beskytter huden mod skade og giver en mere holdbar kombination af hår og voks.

Instruktioner for brug af strimler

Den nemmeste måde at anvende de færdige voksstrimler på, som allerede er påført klæbrig sammensætning. Arbejde med rent tape til depilering er lidt vanskeligere, fordi du skal forberede voks selv. Men generelt kræver de samme behandling:

 • varme strimlen ved at holde den mellem dine palmer i 30 sekunder og fjern det beskyttende lag fra det (eller hvis strimlerne limes sammen i to, adskiller dem);
 • Hvis varmt voks anvendes, skal det først smeltes og opvarmes til den ønskede temperatur. Påfør derefter det med et tyndt lag på det behandlede område;
 • Hold forsigtigt strimlen på den forberedte hud, glat i retning af hårvækst i ca. 15 sekunder. I løbet af denne tid vil den klæbrede sammensætning have tid til at parre med hårene;
 • så holder du huden, skal du rive båndet mod hårvækst. Samtidig skal båndet trækkes op, men langs det behandlede område, dvs. hele tiden holder båndet tæt på huden - så epilationen bliver mindre traumatisk.
 • efter proceduren er nødvendig for at fjerne rester af voks. Som regel komplet med strimler er olierede klud til at fjerne klæbende spor. Hvis de ikke er, eller de er forbi, kan du vaske voksen med en bomuldsspand fugtet med enhver olie (vegetabilsk, oliven, kosmetisk). Du bør ikke engang forsøge at fjerne spor af voks med sæbe eller vand: dette vil ikke medføre det ønskede resultat, men tørrer kun huden og forårsager mere irritation.

Umiddelbart efter depilering skal de behandlede områder desinficeres og fugtes. For at undgå dannelse af indgroet hår, skal du rengøre huden med en skrubbe efter 3 dage efter operationen. For at reducere irritation, kan du anvende på de beskadigede områder "Panthenol", såvel som cremer med calendula eller kamille ekstrakt. Derudover skal i flere dage afstå fra at spille sport og besøge badet. Udsæt ikke huden i direkte sollys. Alkoholbaserede lotioner og parfume skal også kortvarigt opgives. Det er nødvendigt at lide et par dage med begrænsninger, så 2-3 uger for at nyde glat hud.

Kontraindikationer til proceduren

Det er værd at bemærke, at depilation med striber ikke er den sikreste procedure, og det har kontraindikationer:

 1. forskellige dermatologiske sygdomme, herunder acne, sår på huden i depilation zone;
 2. diabetes mellitus
 3. høj kropstemperatur
 4. åreknuder
 5. svangerskabsperiode.

Desuden skal brugen af ​​strimler opgives, hvis der er en individuel intolerance over for de stoffer, der anvendes under depilation, såvel som ved en lav smerte tærskel. I disse tilfælde skal du finde en anden måde at slippe af med vegetationen.

Sådan erstattes strips for depilation: gør det selv

Strimler til hårfjerning kan gøres hjemme. Til dette har du brug for tykt papir, og det er bedre at bruge sporpapir eller pergament til bagning.

Du kan lave og vævsstrimler, kun stoffet skal vælges tæt, så det ikke rives, når du prøver at fjerne det fra huden og ikke er gennemblødt med voks. Det valgte materiale skal skæres i strimler af passende længde. Så skal du anvende smeltet voks eller shugaring pasta på huden og lim de færdige strimler på toppen.

Hvad er bedre: voksstrimler eller depilatory cream

Strimler - ikke den eneste måde at fjerne hår på. Nogle foretrækker cremer til depilation. Disse er specielle formuleringer, der påføres huden i 15-20 minutter, og derefter fjernes med en speciel spatel. Deres virkning er, at de opløser hårene.

Depilation med creme er en absolut smertefri proces, i modsætning til hårfjerning ved hjælp af strimler, dvs. Dette er en god mulighed for piger med følsom hud eller lav smerte tærskel. Effekten af ​​brugen varer dog i gennemsnit ca. fem dage, og efter påføring af voksbånd holdes glatheden i en måned.

Anmeldelser om hårfjerning strimler

Irina, 23 år gammel (Tambov):

"Til ben bruger jeg Veet striber. Generelt klare de med deres opgave. Det vigtigste - at trække strimlen skarpt, så fjerner det næsten alle hårene. Det eneste jeg mangler er en pakke til at afslutte benene helt. Men to er nok. Min irritation fra strimlerne passerer kun den næste dag. "

Olga, 21 år gammel (Nizhny Novgorod):

"Jeg bruger italienske voksstrimler fra Bottega Verde. De efterlader ikke voks på huden, og resultatet er fremragende! Jeg anbefaler det til alle! "

Natalya, 25 år gammel (Volgograd):

"Jeg købte i dag strimler til Byly depilation. Jeg var meget tilfreds! Dette var min første oplevelse, så det fungerede ikke straks. Men da, da jeg regnede med, hvordan man brugte dem korrekt, lykkedes det mig at lave en dyb bikini depilation - alt er fint! "

Elena, 32 år gammel (Ekaterinburg):

"Fra voksstrimlerne mærkes smerten først først. Fra første gang kan det ikke være muligt at trække alle hårene ud, men hvis du går båndet flere gange i samme område, er alt helt fjernet. Jeg har ikke nok olieservietter, så jeg tager simpel olivenolie - det gør et fremragende arbejde! I bikiniområdet vises kun irritation for første gang. Der er ingen blå mærker og ingen udslæt efter 4-5 ansøgninger! Over tid bliver hårene tyndere, og resultatet er længere synligt. Det er værd at lide for dette! "

Sådan fjerner du irritation efter epilering

Problemet med hårfjerning på kroppen bekymrer næsten alle kvinder. Derfor er de konstant på udkig efter hurtige, smertefri og effektive måder. Derudover er der et andet krav til proceduren: fraværet af irritation efter epilering. Men ofte kan det ikke undgås.

De røde pletter, kløe og desquamation kan indikere både en forkert procedure og en allergisk reaktion i kroppen. Derfor er det vigtigt ikke blot at vælge en måde at fjerne hår på, men også at kende den korrekte udførelsesteknik. Det anbefales også at finde ud af på forhånd, hvordan man fjerner irritation efter epilering.

Hvorfor opstår irritation?

Når du fjerner hår på kroppen, uanset hvad depilationen blev gjort, kan negative virkninger forekomme i form af irritation, rødme, pletter og kløe. De kan skyldes forskellige faktorer.

 • Alvorlig irritation opstår, når epilatoren bruges første gang. Denne hudreaktion betragtes som normal, da den ikke er vant til sådanne virkninger.
 • Når du fjerner hår med voks eller barbermaskine, skal du overvåge produktets kvalitet.
 • Fjernelsesproceduren kan udføres forkert med en uregelmæssig sekvens.
 • Symptomer på en allergisk reaktion på depilatoriske formuleringer kan forekomme på hudoverfladen.
 • En kvindes hud kan have øget følsomhed.

Irritation er en særlig reaktion fra huden til stressfulde situationer eller indtrængen af ​​en infektion. I det første tilfælde observeres reaktionen på overfladen af ​​huden, som ligger i følsomme områder med særlig følsomhed: ansigt, bikini, armhuler. På disse områder er der et særligt dybt arrangement af hår. Også under epilation er det øvre lag af epidermis beskadiget.

Infektion er mulig, hvis proceduren udføres uden at overholde hygiejnebestemmelserne. Blandt overtrædelserne tildeles utilstrækkelig renhed af huden før fjernelse, samt brugen af ​​kosmetiske præparater af lav kvalitet til depilering. I dette tilfælde letter patologiske mikroorganismer lettere at trænge ind i de beskadigede lag af huden.

Acne og røde pletter efter hårfjerning

Efter fjernelse af hår kan udslæt i form af acne observeres. Deres udseende skyldes en række årsager.

 • Acne vises med utilstrækkelig renhed af hænder og redskaber til epilering.
 • Hud kan have særlig følsomhed.
 • Udslæt kan være resultatet af en mekanisk effekt på epidermis.
 • Når voksning og sukker hårfjerning kan observeres individuelle intolerance over for visse stoffer i sammensætningerne til hårfjerning.
 • Udslæt kan forekomme, hvis en kvindes krop ikke kan modstå infektioner, mens svækkelse af immunforsvaret.

Hårfjerning kan også forårsage problemer i form af røde prikker. De er dannet af samme grunde som acne. Hvis man undlader at følge epileringsreglerne, er nerveenderne beskadiget, hvilket fører til udseende af udslæt, der ligner dermatitis.

Måder at eliminere irritation

Enhver kvinde bør have en creme, lotion, salve eller recept til irritationsmidler. Tross alt kan udslæt, tørhed, kløe og rødme forekomme pludselig. Hvis der ikke var nogen tilgængelige stoffer, var det værd at bruge nogle midler. De hjælper med at fjerne irritation hurtigt og uden konsekvenser.

 • En fremragende mulighed for at fjerne infektioner, der kan forårsage rødme, er desinfektion. Dette kan gøres ved hjælp af hydrogenperoxid. De baktericide egenskaber af opløsningen giver dig mulighed for at slippe af med de negative virkninger af mikrober og bakterier. Efter behandling af det berørte område med peroxid er det vigtigt at påføre en fugtighedscreme på huden.
 • Lignende egenskaber med en beroligende effekt har et calendula ekstrakt. Det fugtede gasbind eller uld, med hvilke der laves lotioner. Efter tre applikationer påføres en fugtighedscreme på huden.
 • Du kan fjerne irritation med aloe. For proceduren kræves plantens stamme. Med den oserende del er det nødvendigt at føje et stykke til irritationsområdet i et par minutter. Derefter anbefales det at male planten og genpåføre det på det berørte område i 15 minutter.
 • Chlorhexidin bruges til at fjerne inflammation, smalle porer og desinficere sår.
 • En anti-brænde salve anses for at være et effektivt middel til irritation på ben og krop. Det har antibakterielle virkninger, såvel som højt fedtindhold. På grund af disse egenskaber hjælper værktøjet med at fjerne smerte, rense og lindre huden. Det er nødvendigt at vælge stoffer, hvis sammensætning der er panthetin og panthenol

Folkelige retsmidler

For irritation efter epilering kan du ikke kun bruge specielle præparater, men også folkelige opskrifter. Effektive af dem er de værktøjer, der let fremstilles fra skrotkomponenterne.

Olier anses for at være nyttige ved irritation. De nærer huden, så du kan klare problemerne efter epilering. Du kan bruge den æteriske olie af te, palisander. 5 dråber blandet med tre spiseskefulde vegetabilsk olie. Sammensætningen gnides områder af huden, der er irriteret.

Hvis der ikke er olier til rådighed, kan du bruge almindelig solsikke. Det blødgør ikke kun huden, men desinficerer også.

Fjern irritation på huden og afkog på basis af lægeplanter.

Blandt dem er:

De beroliger huden og hjælper med at genoprette hurtigere. Du kan lave lotioner med dem, sætte bomuldsuld dyppet i bouillon, til den berørte hud. Tillades også at anvende en komprimering i 15 minutter.

Ethvert middel til irritation efter epilering er mest effektivt umiddelbart efter proceduren. Hvis du anvender dem på huden senere, er det sandsynligt, at den inflammatoriske proces spredes til de øverste og indre lag af epidermis. Så er det nødvendigt at fjerne betændelse, ikke irritation.

Hvordan man undgår irritation?

Den nemmeste måde at undgå irritation ved fjernelse af uønsket hår er at reparere beskadiget hud. For at forhindre udseende af rødme, tørhed og kløe er det nødvendigt at observere nogle forholdsregler.

 • Epilation udføres om aftenen, så huden genopstår natten over.
 • Før proceduren skal du skylle hudoverfladen i badet eller brusebadet, damp det, rengør det med skrubbe. Du kan desinficere hårfjerningsområdet med en antiseptisk opløsning.
 • Barbering skal ske med en ny skarp maskine. Det er vigtigt at bruge en speciel creme.
 • Hårfjerning udføres på vækst med enhver form for hårfjerning.
 • Ved hyppige irritationer er det umagen værd at opgive denne epileringsmetode og erstatte den med en lettere procedure.

Efter epilering anbefales det at fugt og lindre huden med en lotion eller fløde samt olie. Hvis udseendet af bumser ikke kunne undgås, er det et stykke tid værd at afkøle det irriterede område med en ispakning.

Oftest forekommer irritation, når solstrålerne på det behandlede område. Derfor er det efter epilering værd at nægte at besøge stranden, solarium.

I tilfælde af at ubehagelige symptomer vises konstant og under nogen indflydelse, bør du overdrage hårfjerningsprocessen til fagfolk. Derfor kan hårfjerning udføres i skønhedssaloner.

Irritation efter epilering: hvordan man bedst kan slippe af med rødme

Hudirritation efter epilering er lettere at forhindre.

For at forhindre irritation og rødme på huden på fødder eller andre områder skal du vaske alle behandlede områder grundigt med antibakteriel sæbe inden hårfjerning, damp, gnide med medicinsk alkohol og derefter kun fortsætte til den direkte procedure for at fjerne uønsket vegetation. Sådanne metoder hjælper med at beskytte dig mod udseende af irritation.

Hvordan håndteres irritation efter epilation, hvis det stadig vises

Efter at du har fjernet alt hår fra dine ben, arme, underarm eller bikini-område, tørres hele huden af ​​med alkohol eller alkoholholdig lotion og påfør en frisk fugtighedscreme.

For dem, der allerede har oplevet irritation efter epilering, anbefales mere effektive metoder til huddesinfektion for at forhindre irritation. Før du udfører proceduren, køb en alkoholholdig opløsning af chloramphenicol, chlorhexidin eller Miromina i apoteket. Håndter forsigtigt et af midlerne til den zone, hvor hårfjerningen blev udført. Gentag behandlingen i flere dage 3-4 gange om dagen.

Ikke mindre effektivt værktøj til bekæmpelse af hudirritation efter epilering - "Panthenol." Værktøjet er beregnet til ridser, sår, mindre forbrændinger, men også egnet til at lindre irritation. Liberalt smøre huden, efter 30 minutter, fjern overskydende med en antibakteriel klud.

Fjern kløe og irritation af huden efter voksning med voks kan gøres ved hjælp af tea tree olie. Bland 5 dråber af en antiseptisk olie med 1 tsk olivenolie. Påfør dette produkt på huden i stedet for fugtighedscreme.

Blæser af calendula, celandine og kamille hjælper også kløe og irritation af huden efter epilering eller depilation. I stedet for afkogning kan du bruge alkoholtinkturer af disse urter og gnide den berørte hud.

Irritation efter depilation: hvilken vej er bedre at bruge

Kvinders ønske om at se perfekt ud, kender ingen grænser. Glat hud - ser ikke kun æstetisk glædeligt ud, men giver også tillid til det kvindelige køn i mange situationer.

Men i stræben efter perfektion er det vigtigt ikke at tabe dit hoved og korrekt, uden tab, komme sejrende ud i kampen om skønhed.

For at nærme processen med depilation klogt, skal du vide nogle finesser. Tross alt er huden smuk, når den ikke kun er glat, men også ren, uden irritation.

Men ofte efter fjernelse af hår forbliver ubehagelig rødme og små bumser.

Hvis en sådan situation opstår, skal du øjeblikkeligt begynde behandling for at forhindre forekomst af dermatitis.

Lad os finde ud af det sammen. For at kende fjenden personligt skal du forstå, hvad han er.

Så depilation er fjernelse af hår fra overfladen af ​​huden, mens follikelen, hvorfra det nye hår vokser, ikke ødelægges. Der er ikke så mange typer af depilering - hårfjerning med voks, phyto-harpiks, kemisk sammensætning, sukkeraflejring, barbering.

Hvorfor er der irritation efter depilation

Af forskellige former for depilation forekommer irritation af forskellige årsager. En af grundene kan være en voks af utilstrækkelig kvalitet eller forsinket. Således skaber voks i stedet for en kosmetisk fugtgivende virkning den modsatte virkning.

Hvis du gør depilation for første gang, så er sandsynligheden for smertefuld rødme meget høj.

Huden, som var i en hvilestilling, udsættes for mekanisk stress, og dens naturlige reaktion på denne irritation er rødme og udslæt.

Ejerne af tynd, følsom og delikat hud bør tænke omhyggeligt, inden de vælger denne type afpudsning, som voks. Den aggressive virkning af vokskomponenterne påvirker trods alt også huden, ødelægger det sarte overlag og forårsager irritation.

Hvis du vælger en barberhud, er det helt muligt for huden at have mikroskader, ridser, som ikke er synlige ved første øjekast, men fører til rødmen af ​​huden og smertefulde fornemmelser efter barbering.

En anden årsag til ubehagelige udslæt er en allergi over for den kemiske sammensætning af depilatorisk voks. Hvis du er tilbøjelig til allergi, anbefaler vi dig at teste på et lille hudområde.

Det sker, at en kvinde, der søger at glatte benene, ikke holder øje med de små bumser på huden, udfører proceduren med depilation med voks. Således forværrer den situationen yderligere.

Sådan laver du en shugaring hjemme, læs vores materiale.

De bedste opskrifter til lip augmentation masker derhjemme vil fortælle vores artikel.

Metoder til forebyggelse af problemer efter depilering

For at undgå sådanne situationer er det mest rimeligt at forhindre dem. For at gøre dette skal du følge visse regler:

 1. Før rengøringsproceduren udføres, skal huden rengøres og dampes. Du kan bare tage et varmt bad. Hvis du ignorerer dette stadium, kan du forårsage betydelig skade på huden.
 2. Når voksen er blevet fjernet fra huden, er det tilrådeligt at desinficere overfladen af ​​huden. Mange kilder anbefaler at bruge en alkoholopløsning, men vi anbefaler ikke ejere af delikat hud at gøre dette. Det er bedre at tørre huden med hydrogenperoxid. Termisk vand vil gøre.
 3. Det er ønskeligt at have på hånden et specielt værktøj efter depilering. Hvis du vil bruge efter barberingsbalsam, der indeholder menthol, alkohol og andre aggressive ingredienser, der ikke er egnede til følsom kvindeskind, kan du få den modsatte virkning. I stedet for en beroligende effekt får du et nyt parti af irritation.
 4. Sørg for at vælge typen af ​​depilation i henhold til hudtype og dens følsomhed.
 5. Hvis barbermaskinen - din trofaste assistent i proceduren for hårfjerning, skal du kontrollere dens renlighed, ændre den i tide og sørg for at bruge skum eller barbergel.

Hvis der imidlertid efter indledningen af ​​foreløbige sikkerhedsforanstaltninger er sket denne irritation i form af irritation, prøv følgende:

 1. Påfør det skadede område enhver salve der har en antiseptisk virkning (Miramistin, Boro Plus, Malavit).
 2. Du kan forsigtigt tørre huden med infusion af kamille eller celandine. Ikke dårligt hjælper calendula. Umiddelbart vil afkog af urter ikke lindre irritation. Det er nødvendigt at gentage proceduren flere gange om dagen, hvilket gør lotion på beskadiget hud.
 3. Ud over urtedekoktioner, brug aloe juice, har en helbredende, antiseptisk virkning.
 4. Hvis du har et lille barn, kan du behandle irritationszonen med babypulver eller fløde, som du bruger som en ble til dit barn. Nå, hvis sammensætningen af ​​denne creme er zinkoxid.
 5. Hvis årsagen til irritation er en allergisk reaktion, kan du tage nogen antihistamin og smøre det berørte område med anti-allergisk creme eller salve. God hjælp Fenistil gel, for eksempel. Men valget af en sådan creme eller salve er rent individuelt. Hvis du er tilbøjelig til allergi, så tror vi, du vil finde dit middel i førstehjælpskassen.

Særlige produkter til bekæmpelse af hudirritation

Specialværktøjer efter depilering er et stort valg for enhver smag og tegnebog. Når du vælger dem, skal du være opmærksom på sammensætningen. Meget godt, hvis det vil omfatte ekstrakt af aloe, kamille, calendula. Creme, gel skal have en fugtighedsgivende egenskab, de er designet til at blødgøre huden og lindre følelsen af ​​ubehag efter depileringsproceduren.

Du kan købe et lægemiddel til behandling af irritation på huden. I grund og grund har disse midler antiallergisk virkning, de vil ikke indeholde aggressive kosmetiske dufte og komponenter.

De kan anvendes ikke kun efter depilation, men også når der opstår en anden form for hudrødhed. Sådanne midler indbefatter depantenol, bepanthen, histan, bor plus og andre lignende midler. De er tilgængelige for enhver forbruger, og det er ønskeligt at få dem i din førstehjælpskasse ved hånden.

Forskellen mellem specielle lægemidler og kemiker er, at de løser flere hudproblemer på én gang:

 1. fjern resterende depilatoriske midler;
 2. nærer huden med vitaminer
 3. beskytte mod betændelse
 4. fugter;
 5. lindre irritation
 6. blødgøre huden
 7. langsom hårvækst
 8. Lad ikke håret vokse ind i huden.

Disse midler fås i form af lotioner, gelé, olier, sprayer, emulsioner. Fabrikanter er også bekymrede for elskere af rejser.

Derfor producerer de fleste specialværktøjer efter depilering også bekvemme minimumstørrelser, hvilket er meget bekvemt, når man rejser. Også, når du vælger sådanne kosmetiske midler, overveje metoden for depilation og hudtype.

Hvis du foretrækker voks eller fyto-harpiks hårfjerning, skal du vælge et oliebaseret produkt, da det bedst opløses fedt. Påfør en lille mængde på huden og fjern med en serviet.

Når tør hud er bedre at vælge kosmetik med en let, delikat tekstur: lotioner, sprayer, termisk vand.

Disse værktøjer mætter huden perfekt med fugt, nærer det med vitaminer. Efter påføring af dem vil huden være øm, blød, uden rødme.

Når du fjerner hår fra følsomme områder, som bikini, ansigt, armhuler, mælk vil være et godt valg.

Den sarte struktur fugtiger huden, beroliger den og fjerner rødme, så du vil glemme, at du for nylig har haft en ubehagelig procedure.

Hvis din hud har en lavere smerte tærskel, hvis det er svært at udholde udtørring, skal du vælge en særlig emulsion. Det lindrer hurtigt irritation og ubehag, blødgør og fugter huden.

Sådan fjerner du irritation efter depilering

Passerede folks kontrol og fortjente fremragende mærker efter hudplejeprodukter efter depilation:

 1. Gel efter depilation Vitex 2 i 1 Special Care (anmeldelser);
 2. Gel efter depilering Faberlic (anmeldelser);
 3. Gel-serum efter depilation med et kompleks mod indvækst mod indvækst af hår Karamel fra NPO "Elfa";
 4. Sæt til hjemmet depilation Depil fra White Line;
 5. Efter barbering balsam "Juniper" fra L'Occitane;
 6. Efter Shave Balm "Apollo" fra Fresh Line;
 7. Creme til tør og normal hud med sølv og te-træolie fra Vitamin EF;
 8. Gel efter depilering "Taiga Formula" fra Green Mama;
 9. Efterskæringsbalsam, der reducerer hårvækst Post-Shave Soother Beard-Control Formula fra Clinique.

Anmeldelser af populære værktøjer efter depilation, se linket: http://www.ladiesproject.ru/reviews/sredstvo-posle-depilyacii.

Alle specielle produkter har en subtil, behagelig aroma, der vil gøre hudplejeproceduren efter depilation til et hjem spa og give dig mange hyggelige indtryk.

Braun Series 5 5040s Electric Shaver

Øjenbryn tatovering - pas efter proceduren og vigtige tips. Vigtige punkter i plejen af ​​øjenbryn efter tatovering, regler og kontraindikationer