Sådan fixes øjenbryn form hjemme

Smukt buede øjenbryn giver en unik charme til en kvindes ansigt. Desværre kan ikke alle prale af de naturligt perfekte øjenbryn. Men heldigvis kan deres form let korrigeres. Og for dette er det ikke nødvendigt at søge hjælp i skønhedssaloner.

Hvordan bestemmer du din type person?

Der er et meget stort antal variationer af øjenbrynformer, men kun fem vigtigste:

 1. Runde - denne formular blødgør ansigtsudtrykket visuelt, hjælper med at "skjule" de udprægede egenskaber;
 2. Buet - ret spektakulær form Det giver ansigtet en følelse af tillid;
 3. Lige - visuelt gør ansigtet mere ovalt og kort;
 4. Øjenbryn med en pause - give deres ejere større beslutsomhed. Også en skarp pause forynger lidt ansigtet;
 5. Øjenbryn med en blød pause - giver ansigtet større femininitet.

For korrekt at bestemme hvilken form for øjenbryn der er bedst for dig, er det nødvendigt at fastslå præcis, hvilken form dit ansigt er. Til dette skal du lave en lille test:

 • Mål dit ansigt med en linjal fra hårlinjen til hagen;
 • Opdel det resulterende tal med 3;
 • Mål fra bunden af ​​hagen til næsens bund.

svar:

 • Hvis nummeret du modtog i andet afsnit er mere end nummeret i det tredje, er formen på dit ansigt sandsynligvis firkantet og langt;
 • Hvis nummeret du modtog i andet afsnit er mindre end nummeret i tredje, er formen på dit ansigt runde eller rhombic;
 • Hvis disse to tal er omtrent ens, er dit ansigt ovalt eller hjerteformet.

Vi vælger formen på øjenbrynene på typen af ​​person

Du har allerede bestemt typen af ​​dit ansigt, så vil vi give dig nogle anbefalinger om valg af formen på øjenbryn:

  1. Til en rund ansigtstype er brudte øjenbryn bedst med korte tips og en høj lift. Denne formular vil visuelt forlænge dit ansigt og gøre det slankere. Men gør ikke bruddet meget skarpt, eller brynene vil være urentable for at fremhæve ansigtsrundheden. Det er ikke nødvendigt at lave et rundt øjenbryn, det vil yderligere understrege rundheden af ​​ansigtet.
 1. For et langstrakt ansigt er de vandrette og lige øjenbryn bedst egnet. Så dit ansigt vil blive mere afrundet. Øjenbryn med en pause vil ikke være egnet til denne type ansigt, de vil stærkt understrege dens længde.
 2. Til en firkantet ansigtstype er høje buede øjenbryn eller kinks bedst. De glatter visuelt ud af kæbens massivitet. For denne type person passer øjenbryn af en tynd rund form ikke overhovedet.
 3. For et hjerteformet ansigt ville den ideelle mulighed være afrundede øjenbryn, som aflede opmærksomheden fra den skarpe hage. Denne type ansigt er helt uhensigtsmæssigt vandrette lige øjenbryn, hvilket vil forstyrre den generelle balance af ansigtsegenskaber.
 4. Til en rhomboid type ansigt er bøjede øjenbryn med en top eller brudt øjenbryn bedst. Denne form for visuel sd
 5. elaet
  Dine kindben og whisky er allerede. Rette øjenbryn er helt upassende for et sådant ansigt, de vil visuelt gøre det endnu bredere.
 6. Til en oval-type ansigt vil enhver øjenbryn form gøre. Bare behøver ikke at gøre en meget høj løft ved øjenbryn, det vil give dig et vredt eller overrasket udseende.

Sådan nærmer du processen og hvad er der brug for?

Når du har bestemt typen af ​​dit ansigt og formen på det øjenbryn, der passer dig bedst, fortsætter vi direkte til korrektionen. I moderne kosmetologi er der flere måder at udføre denne procedure på:

 1. Den asiatiske måde - udføres med en tråd. Fordelen ved denne metode er dens delikatesse, det forårsager næsten ikke irritation på huden. Men denne metode kræver god dygtighed og færdigheder. Korrektion på denne måde kan gøres uafhængigt, men i første omgang er det bedre at afslutte et lille kursus med en professionel kosmetolog. Eller læs litteraturen og se træningsvideoen for at forstå essensen af ​​denne metode. Foto- og videoinstruktioner kan nemt findes på internettet.
 2. Vaxkorrektion bruges oftest kun i saloner; hjemme er denne procedure ret vanskelig at udføre. Gør det selv, risikerer du at forblive uden øjenbryn overhovedet.
 3. Tweezing med pincet er en traditionel metode til øjenbrynskorrektion. Det bruges ofte både i saloner og hjemme. Denne metode har trods alt to betydelige fordele: tilgængelighed og enkelhed. Den største ulempe er, at de fjernede hår vokser ganske hurtigt.

Da metoden til "plukning med pincet" oftest bruges hjemme til øjenbrynskorrektion, vil vi fokusere mere på det.

Så hvad har du brug for denne procedure:

 • Øjenbryn pincet;
 • Et spejl, lidt bedre, bedre;
 • Bomuld pads;
 • Desinfektionsmiddel;
 • Børster til børstning af hår og styling øjenbryn.

Trin for trin instruktioner til korrektion af øjenbryn derhjemme:

  1. Bestem længden af ​​øjenbrynene - for dette skal du vedhæfte en linjal eller blyant til næsens vinge i retning af det indre hjørne af øjet. Krydsets krydsningspunkt med øjenbryn er begyndelsen. Og sætte blyanten på fløjen af ​​næsen til den ydre øjenkrog, vil du definere slutningen af ​​øjenbrynene;
 1. Øjenbryns højeste punkt bør være bøjningsstedet;
 2. Inden du fortsætter med korrektionen, desinficere alle instrumenter godt. Træk derefter øjenbrynshuden med den ene hånd til siden, og den anden, tag pincetten. Den mest hensigtsmæssige måde er at holde pincet i en spids vinkel til øjenbryn med tre fingre - indeks, stort og medium. Hvert hår bør greb på selve basen og trækkes ud i retning af sin vækst med en hurtig og skarp bevægelse.
 3. Træk ud hår er kun nødvendigt fra undersiden af ​​øjenbryn, uden at røre den øverste del. Pluck øjenbryn har brug for et hår, selvom de er ret sjældne.
 4. Efter afslutningen af ​​proceduren behandler øjenbryn og hud omkring den med en alkoholopløsning. Og så påfør en beroligende creme med kamille eller glycerin.

Tips og praksis

Vi vil give dig nogle tip om, hvordan du bedre og mindre traumatisk udfører øjenbrynskorrektion:

 • Rør ikke øjenbrynene, hvis du har betændelse i huden nær øjnene for at undgå infektion.
 • Plug ikke øjenbrynene inden menstruationscyklusens start, i løbet af denne periode er huden meget følsom;
 • Øjenbryn plukning kræver god belysning, så brug denne procedure om dagen ved vinduet eller ved at tænde en kraftig lampe;
 • Hvis du overdimenterer det en lille stund, plukker du, prøv at maskere det mislykkede område med en kosmetisk blyant, det skal kun være i overensstemmelse med dit øjenbryn;
 • På ydersiden af ​​øjenbryn kan hårene misfarves med hydrogenperoxid. For at gøre dette skal du tilføje et par dråber ammoniak i peroxid, og derefter anvende en bomuldspindel forsigtigt på opløsningen på hårene. Vent et par minutter, indtil du føler en lille prikkende fornemmelse, og skyll derefter med vand;
 • Lovet om smukke øjenbryn er regelmæssig pleje. Derfor oftere vil du udføre korrektionen, jo lettere bliver det at gennemgå denne procedure.

Interessant video om emnet:

Almindelige øjenbrynskorrigeringsfejl

Hvis du kunne lide vores artikel, og du har nogle tanker om dette, kan du dele med os! Det er meget vigtigt for os at kende din mening!

Den perfekte korrektion: hvordan man løser øjenbryn?

Tips og liv hacks fra en professionel

Grafiske, smukt definerede øjenbryn - en af ​​de seneste skønhedstendenser i de seneste år. Ikke desto mindre foretrækker mange piger stadig hjemmelavede eksperimenter med snor og pincet, som desværre ikke altid ender med succes. Om hvordan man hurtigt retter øjenbrynene, fortalte ELLE makeup artist Krygina Studio Ksenia Kaverina.

Ksenia Kaverina, makeup artist Krygina Studio

"Efter en mislykket øjenbrynskorrektion er der intet tilbage, men at være tålmodig, læg pincett til side og følg nogle enkle regler. Først og fremmest skal du købe en speciel øjenbryn børste: Den skal være elastisk nok til ikke kun at glatte håret, men også at massere huden grundigt. Gør det en regel at kamme dine øjenbryn hver dag i retning af hårvækst - det skal blive den samme vane, som f.eks. Børster i tænderne.

Du kan også tilføje specielle øjenbryn vækstolie til din daglige børstning: for eksempel ricinus, mandel, burdock, hvedekim og druesaft. Værktøjet skal påføres inden sengetid, gnide det med massagebevægelser, og om morgenen skylles grundigt med en sminkefjerner. Mens du vasker hovedet, kan en lille smule balsam også påføres øjenbryn. Flere gange om ugen gør det let at skrælle huden - så det bliver bedre at trænge ind i hårsækkene. For at gøre tingene lettere for dig, sæt en børste og olie på sengebordet for ikke at glemme dem før du går i seng.

Det sværeste i voksende øjenbryn er at vente på det øjeblik, hvor de fjernede hår vokser ved en fejl og fylder alle huller. I afventning af dette lykkelige øjeblik, masker "hullerne" ved hjælp af øjenskygger eller en blyant for øjenbryn. Fokus på deres naturlige form, fyld øjenbryn med skygger en tone lysere end hår. Så tegner vi hårene på de manglende steder med en tynd vokspenne, der passer til øjenbrynene. Det er vigtigt at bruge en vokspenne, da den skaber den mest naturlige effekt. Hvis du selvfølgelig har tykke øjenbryn, skal du anvende en gennemsigtig fixativ gel for at rette resultatet og farve mascara - hvis du vil øge øjenbrynens ekspressivitet. Om aftenen må du ikke glemme at rense dine øjenbryn fra kosmetik - de skal ligesom hvilehuller have brug for hvile.

Hvis du ikke er klar til at tilbringe tid om morgenen for at skabe smukke øjenbryn, er der altid permanent makeup (tatovering) eller øjenbrynudvidelser. Desværre vil ingen af ​​disse teknikker erstatte de savnede hår. Selvom tatoveringen er lavet af høj kvalitet og over tid ikke omdanner farvepigmentet til rødt, grønt eller blåt, vil dine øjenbryn stadig blive tonet regelmæssigt, så de ser naturlige ud. Opbygning er også en meget kortvarig teknik, der kun kort hjælper med at finde svaret på spørgsmålet om, hvordan man hurtigt kan løse mislykkede øjenbryn. Men makeup-kunstnere anbefaler kun at udnytte det som en sidste udvej, for eksempel på tærsklen til en vigtig begivenhed. Faktum er, at resultatet af proceduren varer ikke mere end 1-2 dage - når de vokser, er de kunstige hår fastgjort til huden med lim, derfor falder de meget hurtigt væk.

Hvis du alligevel ventede indtil det øjeblik, hvor alle de manglende hår i branchen, ikke haste for at starte selvkorrektion - er det bedre at kontakte en bevist mester for at hjælpe dig med at finde den rigtige form. Hvis dette ikke er muligt, så prøv at overholde følgende regler.

Før du begynder at fjerne hår, arm dig selv med en lys blyant og marker 3 vigtige punkter for at bygge dine øjenbryn. Den første er starten på øjenbryn. For at gøre dette skal du lægge blyanten på toppen af ​​næsens vinge (det sted, hvor piercing er gennemboret), mens du holder blyanten lodret. Ved krydset mellem blyanten og øjenbrynene sætter et punkt. Alle hårene, som blev bagved blyanten tættere på næsen, kan du sikkert trække ud.

Det andet punkt er panden bøjning. Igen skal du lægge blyanten på næsens øverste kant (stedet for piercing) - den skal se strengt op og gå gennem yderens yderside (samtidig med at udseendet skal være lige). Ved krydset mellem blyanten og øjenbrynet sættes en prik - på dette sted skal øjenbryn bøjes i overensstemmelse med dine proportioner af ansigtet.

For at bestemme det tredje punkt - øjenbrynens tip - hold blyanten nær det samme udgangspunkt (sted til piercing) og med kompas tegne en buet til yderste hjørne af øjet. Krydsets kryds med øjenbryn er dens endepunkt. Sørg for, at øjenbrynens spids ikke styres nedad kraftigt, ellers vil udseendet virke trist - det skal sigte mod det tidsmæssige hulrum.

Hvis du har store ansigtsegenskaber, høj pande, eller hvis du f.eks. Vil have din næse til at se mindre ud, er du velkommen til at vokse eller tegne brede øjenbryn. Kram hårene op, så øjenbrynene vises bredere og ansigtsgenstanden mere harmonisk. Hvis du tværtimod har miniaturefunktioner, bør du ikke vægte dem med brede øjenbryn. Undgå grafisk, tydeligt tegnet, som en øjenbryn. I tendensen "røgfyldte" øjenbryn (røgfyldte pande) med lidt slørede naturlige grænser og hår, kæmede opad for effekten af ​​ringe uagtsomhed.

Øjenbryn farve vælger, starter fra skyggen af ​​hår på hovedet. Husk at koldt øjenbrynstoner (grå, grafit) kan kaste dig et par år, så giv præference til en mere velkendt brun farvepalet. Ideelt set bør øjenbryn være en eller en halv lysere end hårets rødder. Hvis du har en kompleks farve af flere farver (ombra, shatush), så er en tone mørkere end den lyseste skygge af hår.

Under hjemlig øjenbrynskorrektion skal du kun fjerne de hår, der er klart ude af form. Efter farvning i et par dage er det også værd at afvise olie, hvilket bidrager til udvaskning af farvepigmentet. For at holde resultatet efter at have besøgt browseren så længe som muligt, så spørg din mester om at tage et billede før og efter øjenbrynskorrektion. Så du vil forstå præcis, hvor de ekstra hår blev fjernet, og hvor du bare skal dyrke dem. "

Hurst Shkulev Publishing

Moskva, st. Shabolovka, hus 31b, 6. indgang (indgang fra Horse Lane)

5 tricks til at hjælpe med at rette øjenbrynene hjemme: detaljerede instruktioner

Øjenbrynene skifter så voldsomt og viser utilfredshed, så rejser sig op og viser overraskelse. Med deres hjælp kan du forstå, hvilken slags følelser et ansigt viser. Men hele sminket afhænger af øjenbrynens type og form. Følg vejledningen for at justere øjenbrynene korrekt hjemme.

1. Overvej modetrends.

Ofte ser man på ansigtet, så tager man straks opmærksom på øjenbrynene. Deres form, farve, densitet - kan være meget anderledes, men øjenbryn skal altid være velplejede, smukke. Derfor skal du nøje overvåge deres tilstand og tage hensyn til modetrends, og de siger - øjenbrynene skal se naturligt ud.

Gør smukke og fashionable øjenbryn er ikke så svært som det ser ud til. Du skal bare altid kende foranstaltningen. Ofte behøver du bare at trække et sted og et sted at tegne. Gentag på de enkelte funktioner i øjenbrynene.

 • Ejere af tykke og brede øjenbryn gør det slet ikke svært. Ofte er piger med mørkt hår og brune øjne kendt for sådanne øjenbryn.
 • Hvis øjenbrynene er sjældne og lyse, kræver de mere opmærksomhed - tegning og udfyldning af formularer, farve hår.

2. Pulver øjenbryn før korrektion.

Hvis du ikke har tid til at besøge salonen, så kan du oprette en smuk form derhjemme. Erfarne eksperter anbefaler at justere øjenbrynene til hårvækst (ikke så smertefuldt). Øjenbryns hår er dækket af udskillelse af talgkirtler, hvorfor pincet ofte hopper ud. For at reducere slip, før du starter proceduren, kan du simpelthen let pulver øjenbryn.

3. Marker formen på forhånd

 • For at forstå, hvor længe øjenbryn passer til ansigtet, skal du bruge en populær metode. Du skal tage en blyant og fastgøre den til næsens vinge, så den passerer gennem ydersiden af ​​øjet. Så du kan nemt se grænserne for øjenbrynets ende.
 • For at forstå, hvor begyndelsen af ​​øjenbrynene er nødvendig for at fastgøre en blyant til næsens vinge og bestemme skæringspunktet med øjenbryn.
 • For at markere den maksimale bøjning, skal du igen forbinde den tilsvarende vinge af næsen og iris i øjet, mens du ser lige ud i spejlet.

4. Overvej ansigtets form

 • De, der har sænket øvre øjenlåg eller et "runde" ansigt ovalt, bør øge deres øjenbryn.
 • "Tegn det ovale" ansigt? Så fjern hårene på øverste linje.
 • Trekantet eller firkantet ansigt? Formålet med en blid bøjning af øjenbrynene, uden en høj stigningsvinkel.
 • Glem også hårene på næsen. De skal alle fjernes.

5. Nuancer af korrektion

 • Først måler du panna specials. maling og kun derefter form.
 • Når du vælger farven på øjenbrynene, afviser skyggen af ​​hårrødderne. Blondiner maler øjenbryn på tone mere mørkt, brunhåret tone i tone eller lidt lysere, brunetter i sort.
 • Vask dine hænder med sæbe og behandl med et flydende antiseptisk middel for at forhindre bakterier i at komme ind i follikelet.
 • Før fjernelse proceduren er bedst at dæmpe huden. Det kan være en isterning.
 • Før du trækker et hår, skal du let trykke på huden i nogle få sekunder.
 • Det var ikke muligt at slippe af med ubehagelige fornemmelser efter hårfjerning, påfør en kølepresse - et stykke bomuld gennemblødt i køligt vand.
 • Efter proceduren er det nødvendigt at behandle øjenbryn med alkohol og læg et lille lag antiseptisk creme (Boro Plus). Så du kan undgå rødme på huden.

Hvis du efter korrektionen ikke kunne lide formen, så er det bedre at vente mindst en måned for hårene at genvinde igen, grene, så kan du forsøge at skabe dem igen. Vi anbefaler en lys massage og bruge Alerana øjenbryn vækst stimulerende eller ricinusolie.

For dem, der ikke er sikre på, at de vil være i stand til at arrangere deres øjenbryn alene, skal de kontakte de fagfolk, de hjælper med at foretage en korrektion med alle funktionerne.

Sikker på, du kunne lide vores instruktioner! Del nyttig information med venner, de vil være taknemmelige for dig! Kig på emnet: Fejl i design af øjenbrynene, på grund af hvilke du ser 2-3 år ældre.

MirTesen

Alt om vores rosiner. Omslag og "kakerlakker"

Øjenbryn form. Hvordan giver dine øjenbryn den rigtige form? Sådan repareres øjenbrynene hjemme?

Formen af ​​øjenbrynene afhænger af typen af ​​ansigt og individuel fysiologi. Forskellige typer øjenbryn.

Øjenbrynens form kan være anderledes. Afhængig af den korrekte metode til øjenbrynskorrektion, makeup

Hvordan man laver formen på øjenbrynene hjemme?

For at skabe en smuk og korrekt form for øjenbryn derhjemme, skal du finde tre nøglepunkter, der vil danne begyndelsen af ​​øjenbryn, dens ende og det højeste punkt i buen. Selvfølgelig kan øjenbrynens form gøres, men du skal tage højde for din stil, det overordnede billede og karakteren, så øjenbrynene ser passende ud.

Den ideelle løsning er i overensstemmelse med de naturlige data og fysiologien i ansigtet. For at gøre dette skal du bruge søgemetoderne for de tre nøglepunkter. Tag en linjal, fastgør den på siden af ​​næsen og tilslut en ret linje med øjenbrynets begyndelse ved næsen. Dette er det første punkt.

Find det andet punkt ved hjælp af en lige linje, som skal lægges fra næsens vinge og det ydre hjørne af øjet. Hvor linjen fortsætter med at krydse med øjenbryn - der vil være et andet nøglepunkt.

Øjenbryns højeste punkt er placeret ved hjælp af en lige linje, som skal lægges fra næsens vinge og hornhindenes ydre kant. Forlæng linjen til øjenbryn og husk dette punkt. Nu kan du tegne et øjenbryn, så dets begyndelse og ende ikke går ud over grænserne for de fundne punkter og bøjning ved det tredje punkt.

Smuk perfekt øjenbryn form. foto

For at få en smuk og perfekt form for øjenbryn, skal du arbejde dem godt ud i din makeup. Hvis du beslutter dig for at trække nogle øjenbrynhår ud, skal du udelukkende lave det på øjenbrynets nederste kant. Fjernelse af toppen vil være meget mærkbar og ikke æstetisk.

Øjenbrynene vil se smukke ud, hvis deres form er valgt korrekt, afhængigt af typen af ​​person. Et eksempel på den ideelle form af øjenbryn, afhængigt af fysiologien, se på billedet.

Øjenbryn i form og type ansigt

 • Smuk og perfekt øjenbryn form afhænger af mange parametre. Det er nødvendigt at tage hensyn til opbygningen af ​​øjenbrynene og formen af ​​ansigtet. For et rundt ansigt er øjenbryn med et brudt look med en høj løft velegnet. Kinken bør ikke være for skarp
 • Til ovalformede ansigter er lige vandrette øjenbryn velegnede. Den trekantede form af ansigtet er mindre almindeligt, men for det bør vælges lidt hævede øjenbryn af medium længde. Rette øjenbryn i denne form for ansigt er bedre ikke at
 • Hvis ansigtet er hjerteformet, skal øjenbrynene være korte og tykke. Piger med et sådant ansigt anbefales kraftigt ikke at holde deres øjenbryn længe, ​​dette vil skærpe deres hage endnu mere og gøre hele ansigtet grimt
 • Med et tilstrækkeligt langstrakt ansigt gøres øjenbrynene lige og tykke. Formens ende kan laves i form af en buet hale. Dette hjælper rundt om ansigtet og blødgør sin overdrevne forlængelse. Formen på øjenbrynene skal være lige, og halen er ikke meget lavere
 • Til et firkantet ansigt er velplejede og let afrundede øjenbryn egnede. Hvis øjnene er indstillet meget langt fra hinanden, reducer afstanden mellem øjenbrynene.

Øjenbryn form

Hvert år ændres mode til øjenbrynens form. Imidlertid blev de ideelle øjenbryn altid betragtet som sådan, da de var velplejede. Dette år betragtes som populære tykke øjenbryn så tæt som muligt på den naturlige form. Tiden for tynde strenge er gået, nu er sådanne øjenbryn betragtes som et træk.

For at pacificere de ulydige øjenbryn, brug en dråbe ricinusolie. Dagligt børste dine øjenbryn, det vil give dem en velplejet og smuk form. Øjenbryn kan tilsættes med specielle opvarmningsmasker eller konstant brug af fløden.

Øjenbryn form korrektion

Når du har fundet kontrolpunkter for øjenbrynene, kan du visuelt forestille dig den linje og den form, de danner. Til visuel forståelse kan du endda tegne en tynd linje. Nu skal du begynde at rette op på øjenbrynens form. Alle hår, der er uden for vores form, skal fjernes.

Hvis din hud er meget følsom, følg proceduren efter et varmt brusebad. Dette vil blødgøre håret. Du kan købe i apotekets eksternanæstetiske stof baseret på benzocain.

Hvordan trækker du ud øjenbryn?

Brug en hånd, træk huden med den anden, brug et par pincet til at tage et hår i selve basen og træk det kraftigt i retning af vækst. Fjern altid kun ét hår ad gangen og se omhyggeligt hvilke som skal fjernes, og hvilke der skal tilbage.

Fortsæt ikke til korrektionen før kvindedagens start. Efter proceduren skal du sørge for at bruge alkohol lotion og blødgørende creme. Pluck øjenbryn er bedst om aftenen, på dette tidspunkt vil smerten være minimal.

Øjenbrynsform til rund ansigt

Den runde form af ansigtet er kendetegnet ved en blød linje af hagen, hvor de øvre og nedre dele af ansigtet er omtrent ens i størrelse. Højden af ​​ansigtskonturen er den samme med bredden, små afvigelser er mulige. For en sådan person vælges øjenbrynformer, der vil skabe en visuel lighed med en oval ansigtsform.

Formen på øjenbrynene skal være med en tydelig synlig bøjning, med en faldende hale. Sådanne øjenbryn understreger den vertikale form. Det er kategorisk kontraindiceret til at gøre den afrundede form af øjenbrynene, det vil igen understrege ansigtscirkel.

Pas på med lige øjenbryn, der er blottet for nogen bøjning. Denne formular er ikke egnet til alle. Det er vigtigt at overveje ikke kun den runde form af ansigtet, men også andre anatomiske træk.

Øjenbryn form for et firkantet ansigt

Den firkantede form af ansigtet er kendetegnet ved en bred hage, hvis dimensioner er lig med bredden af ​​panden og kindbenet. Samtidig er ansigtsegenskaberne meget udtryksfulde og skarpe. På et sådant ansigt er vinkler tydeligt udtrykt, hvilket skaber skarphed.

 • Øjenbryn bør gøres bredt nok. På samme tid forsøger du at udtrykke bunden af ​​øjenbryn godt og lave spidse tips. Øjenbryn bøjning er lavet så tæt som muligt på den centrale del af øjet, en lille skift mod øret er tilladt.
 • Øjenbryn med høj bøjning er også velegnede til et firkantet ansigt. Prøv at lave en kinklinie med en høj løft. Dette kan trække opmærksomheden væk fra vinkler.
 • Du kan eksperimentere med formen på øjenbrynene, da firkantets facon accepterer enhver øjenbryn godt, undtagen for meget tynde tråde. Hvad du ikke bør gøre, så det er svært at trække ud øjenbrynene. Undgå også lige øjenbryn, lige linjer understreger massiviteten af ​​ansigtet.

Øjenbryn form til ovalt ansigt billede

Et ovalt ansigt er altid blevet betragtet som en ideel form, der ikke kræver yderligere korrektion. Forsøg at understrege formernes naturlighed. Se nøje, måske får du sådanne fysiologiske træk, der ikke kræver ændringer eller tilføjelser.

Praktiske alle øjenbrynformer passer til et ovalt ansigt. Her er sagen bag dine præferencer. Noget at skjule eller fremhæve ved hjælp af øjenbryn er ikke nødvendigt. Du kan bruge en blød fraktur, prøv lige øjenbryn eller lav en lille oval form.

Øjenbryn form for et trekantet ansigt

Den trekantede form af ansigtet er kendetegnet ved større størrelser af den nederste del og indsnævring af hovedet ovenfor. Denne form af ansigtet skaber en massiv hage og et udtalt kæbeområde. Øjenbrynens form bør visuelt udvide det øvre rum og aflede opmærksomheden fra bunden. Brug en bred pandeform.

En anden variant af det trekantede ansigt er muligt, når hagen er indsnævret og panden har en stor og udtalt form. Det er velegnet lidt hævede øjenbryn med en glat bøjning. Undgå lige former, skarpe bøjninger og store kinks.

Øjenbryn Form Stencil

Nu populære skabeloner, der parodiserer formen af ​​øjenbryn af berømtheder. Du kan hente et godt billede. Hvis du er bange for at tage risiko selv, skal du bede om hjælp i en skønhedssalon.

Inden du bruger stencilen, bør du omhyggeligt undersøge dens data for at sikre, at sådanne øjenbryn passer til dit ansigt. Om nødvendigt kan der laves en stencil derhjemme. Så du kan altid lave den perfekte øjenbryn form, der passer dig.

At skabe en stencil passe enhver gennemsigtig tynd plastik. Forbered en lang linje, fastgør ansigtet og form den ønskede form, brug derefter en stationær kniv til at skære den nødvendige stencil.

Formen af ​​øjenbrynene i form af næsen

 • Formen på øjenbrynene kan i høj grad distrahere opmærksomheden fra svaghederne i ansigtet. Men de vil virke ubetydelige eller ubetydelige. Hvis du vil skjule en lang næse, gør dine øjenbryn længe nok med en god bøjning.
 • Forsøg at holde dem på en god afstand fra hinanden, men uden overskud, der forkæler naturlighed. Det vil tiltrække samtalernes synspunkter til toppen af ​​dit ansigt.
 • Hvis du skal skjule en stor næse, gør dine øjenbryn udvidet. Lad dem ikke blive korte. Rette linjer bør også undgås. En smuk og ekspressiv bøjning vil tiltrække opmærksomhed.

Øjenbryn form

Der er flere populære øjenbrynformer, der bruges til at give udtryk for ansigtet. Du kan ændre enhver form ved at tilføje en bøjning eller forlænge spidsen, men de originale figurer har altid deres grundlag:

 • lige øjenbryn
 • buede øjenbryn
 • øjenbryn form bue
 • øjenbryn form

Lige øjenbryn form

Øjenbrynens lige form er lavet med en knap mærkbar bøjning af halen. Sådanne øjenbryn ser godt ud med deres naturlige tæthed. Tænk godt på ansigtsegenskaber og giv dem rigor.

Buede øjenbryn

Den buede form bringer sig opmærksom på. Det anses for at være ret legende og fræk. Bøjede øjenbryn bør understreges samlet makeup. Øjenbrynens glatte bøjning er naturlig, sådan øjenbryn er så smuk og interessant som muligt.

Øjenbryn form hus

Sådanne bryn er normalt foretrukket af piger med et rundt ansigt. Formularen forlænger ansigtet lidt, hvilket eliminerer rundheden og bringer den tættere på den elskede oval. Du bør nøje overveje oprettelsen af ​​sådanne øjenbryn for at undgå billedet af den evigt triste skuespiller.

Form øjenbryn buen

Arched eyebrows glatte ud iøjnefaldende uregelmæssigheder. Velegnet til at fremhæve ekspressive øjne. Sådanne øjenbryn er normalt lavet lang nok, bøjningen er altid glat uden brudte linjer.

Tykke øjenbryn

Tykke øjenbryn kan være af nogen form, oftest bruge en lige eller brudt form. Tykke øjenbryn buen nogle gange kan ødelægge dit ansigt med sin massivitet. Når du bygger tykke øjenbryn, bør du overveje andre fysiologiske træk i ansigtet.

Øjenbryn Form

Meget lyse øjenbryn bør tones, ellers slipper ansigtet dets attraktivitet. Nogle gange ser det ud til, at øjenbrynene er helt fraværende. Ideel når øjenbrynene er en tone mørkere end den naturlige hårfarve. Sådanne øjenbryn kan gives enhver form afhængigt af fysiologien. I starten skal lette øjenbryn være tyk og med en bøjning.

Kort øjenbryn form

Korte øjenbryn er enten ret eller buet. Overvej ansigtets form og de overordnede dimensioner af de enkelte dele af kroppen. Undgå store kinks for korte øjenbryn. Det gør ansigtet komikere.

Naturlig øjenbryn form

Øjenbrynens naturlige form er ikke altid perfekt. I de fleste tilfælde er en lille korrektion nødvendig, men det skal være meget minimal. Modetrends er i dag mere tiltrukket af den naturlige skønhed og rige tykke øjenbryn.

Øjenbryn form pencil

Ved hjælp af en blyant kan du altid give dine øjenbryn den perfekte form. Vælg gode professionelle blyanter, der lægger et tyndt lag op og gentager hårets tekstur. Overvej omhyggeligt farven på blyanten. Som følge heraf skal øjenbrynene blive lidt mørkere end hårfarven, men lidt lettere end øjenvipper.

 • Hvis du vælger en farve på en blyant, der ikke adskiller sig fra øjenbrynens naturlige farve, vil indstillingerne være næsten umærkelige
 • Begynd at male øjenbrynene med næsen og se efter på øjenbrynens form. Bevægelsen skal være kort, som om du tegner de savnede hår, der skaber den nødvendige form for øjenbryn
 • For den korrekte position af øjenbryn, kam de eksisterende hår i den rigtige retning. Så du vil se, hvor du skal bruge en blyant.
 • På steder hvor hår vokser meget sjældent, slukke øjenbryn. Det vil gøre dem tyk og smuk.

Øjenbryn form skygger

For at rette øjenbrynene med skygger, skal du bruge en børstekamme eller en børste med et skråt spids. Når du bruger øjenskygger til at give den ønskede form til øjenbrynene, skal hele øjenbrynens overflade blive malet, og unødvendige områder skal trækkes ud.

Før du starter proceduren bør du børste dine øjenbryn langs deres vækstlinjer, skrive nogle skygger og anvende et jævnt lag på overfladen. Glat dem derefter glat mellem øjenbrynshårene. Det er muligt at bruge både skure og creme muligheder.

Sådan repareres øjenbryn form?

Øjenbryn form kan korrigere pleje for dem. Hvis korrektionerne er små, kan du bruge kosmetik. Hvis korrektionen er signifikant, skal du bruge et værktøj til at vokse øjenbryn. Velegnet serum med peptider, vitaminer og planteekstrakt.

Samtidig er det nødvendigt at hele tiden massere, kaste øjenbrynene, anvende forskellige olier. Regelmæssig makeup kan tilføje volumen til øjenbrynene og rette den oprindelige form.

Hvordan vælger du øjenbrynens form til tatovering?

Øjenbryn tatovering er ikke en procedure, der genopretter naturlige data. Dette er en korrektionsmetode, der hjælper med at mørke meget lyse øjenbryn, for at give udtryk for ansigtet, hvis øjenbrynene er meget sjældne. I nogle tilfælde er øjenbryn tatovering gjort efter enhver sygdom, som øjenbrynene er faldet helt ud af.

Beslutning om proceduren bør du vælge den mest naturlige form for øjenbryn, som du tidligere brugte. Overvej funktionerne i ansigtet og kravene i den ændrede mode.

Øjenbryn form. Hvordan giver dine øjenbryn den rigtige form? Sådan repareres øjenbryn?

Formen af ​​øjenbrynene afhænger af typen af ​​ansigt og individuel fysiologi. Forskellige typer øjenbryn.

Øjenbrynens form kan være anderledes. Afhængigt af den korrekte øjenbrynskorrigeringsmetode kan makeup enten blive perfekt eller ødelægge dit udseende.

Hvordan man laver formen på øjenbrynene hjemme?

For at skabe en smuk og korrekt form for øjenbryn derhjemme, skal du finde tre nøglepunkter, der vil danne begyndelsen af ​​øjenbryn, dens ende og det højeste punkt i buen. Selvfølgelig kan øjenbrynens form gøres, men du skal tage højde for din stil, det overordnede billede og karakteren, så øjenbrynene ser passende ud.

Den ideelle løsning er i overensstemmelse med de naturlige data og fysiologien i ansigtet. For at gøre dette skal du bruge søgemetoderne for de tre nøglepunkter. Tag en linjal, fastgør den på siden af ​​næsen og tilslut en ret linje med øjenbrynets begyndelse ved næsen. Dette er det første punkt.

Find det andet punkt ved hjælp af en lige linje, som skal lægges fra næsens vinge og det ydre hjørne af øjet. Hvor linjen fortsætter med at krydse med øjenbryn - der vil være et andet nøglepunkt.

Øjenbryns højeste punkt er placeret ved hjælp af en lige linje, som skal lægges fra næsens vinge og hornhindenes ydre kant. Forlæng linjen til øjenbryn og husk dette punkt. Nu kan du tegne et øjenbryn, så dets begyndelse og ende ikke går ud over grænserne for de fundne punkter og bøjning ved det tredje punkt.

Smuk perfekt øjenbryn form. foto

For at få en smuk og perfekt form for øjenbryn, skal du arbejde dem godt ud i din makeup. Hvis du beslutter dig for at trække nogle øjenbrynhår ud, skal du udelukkende lave det på øjenbrynets nederste kant. Fjernelse af toppen vil være meget mærkbar og ikke æstetisk.

Øjenbrynene vil se smukke ud, hvis deres form er valgt korrekt, afhængigt af typen af ​​person. Et eksempel på den ideelle form af øjenbryn, afhængigt af fysiologien, se på billedet.

Øjenbryn i form og type ansigt

 • Smuk og perfekt øjenbryn form afhænger af mange parametre. Det er nødvendigt at tage hensyn til opbygningen af ​​øjenbrynene og formen af ​​ansigtet. For et rundt ansigt er øjenbryn med et brudt look med en høj løft velegnet. Kinken bør ikke være for skarp
 • Til ovalformede ansigter er lige vandrette øjenbryn velegnede. Den trekantede form af ansigtet er mindre almindeligt, men for det bør vælges lidt hævede øjenbryn af medium længde. Rette øjenbryn i denne form for ansigt er bedre ikke at
 • Hvis ansigtet er hjerteformet, skal øjenbrynene være korte og tykke. Piger med et sådant ansigt anbefales kraftigt ikke at holde deres øjenbryn længe, ​​dette vil skærpe deres hage endnu mere og gøre hele ansigtet grimt
 • Med et tilstrækkeligt langstrakt ansigt gøres øjenbrynene lige og tykke. Formens ende kan laves i form af en buet hale. Dette hjælper rundt om ansigtet og blødgør sin overdrevne forlængelse. Formen på øjenbrynene skal være lige, og halen er ikke meget lavere
 • Til et firkantet ansigt er velplejede og let afrundede øjenbryn egnede. Hvis øjnene er indstillet meget langt fra hinanden, reducer afstanden mellem øjenbrynene.

Øjenbryn form

Hvert år ændres mode til øjenbrynens form. Imidlertid blev de ideelle øjenbryn altid betragtet som sådan, da de var velplejede. Dette år betragtes som populære tykke øjenbryn så tæt som muligt på den naturlige form. Tiden for tynde strenge er gået, nu er sådanne øjenbryn betragtes som et træk.

For at pacificere de ulydige øjenbryn, brug en dråbe ricinusolie. Dagligt børste dine øjenbryn, det vil give dem en velplejet og smuk form. Øjenbryn kan tilsættes med specielle opvarmningsmasker eller konstant brug af fløden.

Øjenbryn form korrektion

Når du har fundet kontrolpunkter for øjenbrynene, kan du visuelt forestille dig den linje og den form, de danner. Til visuel forståelse kan du endda tegne en tynd linje. Nu skal du begynde at rette op på øjenbrynens form. Alle hår, der er uden for vores form, skal fjernes.

Hvis din hud er meget følsom, følg proceduren efter et varmt brusebad. Dette vil blødgøre håret. Du kan købe i apotekets eksternanæstetiske stof baseret på benzocain.

Hvordan trækker du ud øjenbryn?

Brug en hånd, træk huden med den anden, brug et par pincet til at tage et hår i selve basen og træk det kraftigt i retning af vækst. Fjern altid kun ét hår ad gangen og se omhyggeligt hvilke som skal fjernes, og hvilke der skal tilbage.

Fortsæt ikke til korrektionen før kvindedagens start. Efter proceduren skal du sørge for at bruge alkohol lotion og blødgørende creme. Pluck øjenbryn er bedst om aftenen, på dette tidspunkt vil smerten være minimal.

Øjenbrynsform til rund ansigt

Den runde form af ansigtet er kendetegnet ved en blød linje af hagen, hvor de øvre og nedre dele af ansigtet er omtrent ens i størrelse. Højden af ​​ansigtskonturen er den samme med bredden, små afvigelser er mulige. For en sådan person vælges øjenbrynformer, der vil skabe en visuel lighed med en oval ansigtsform.

Formen på øjenbrynene skal være med en tydelig synlig bøjning, med en faldende hale. Sådanne øjenbryn understreger den vertikale form. Det er kategorisk kontraindiceret til at gøre den afrundede form af øjenbrynene, det vil igen understrege ansigtscirkel.

Pas på med lige øjenbryn, der er blottet for nogen bøjning. Denne formular er ikke egnet til alle. Det er vigtigt at overveje ikke kun den runde form af ansigtet, men også andre anatomiske træk.

Øjenbryn form for et firkantet ansigt

Den firkantede form af ansigtet er kendetegnet ved en bred hage, hvis dimensioner er lig med bredden af ​​panden og kindbenet. Samtidig er ansigtsegenskaberne meget udtryksfulde og skarpe. På et sådant ansigt er vinkler tydeligt udtrykt, hvilket skaber skarphed.

 • Øjenbryn bør gøres bredt nok. På samme tid forsøger du at udtrykke bunden af ​​øjenbryn godt og lave spidse tips. Øjenbryn bøjning er lavet så tæt som muligt på den centrale del af øjet, en lille skift mod øret er tilladt.
 • Øjenbryn med høj bøjning er også velegnede til et firkantet ansigt. Prøv at lave en kinklinie med en høj løft. Dette kan trække opmærksomheden væk fra vinkler.
 • Du kan eksperimentere med formen på øjenbrynene, da firkantets facon accepterer enhver øjenbryn godt, undtagen for meget tynde tråde. Hvad du ikke bør gøre, så det er svært at trække ud øjenbrynene. Undgå også lige øjenbryn, lige linjer understreger massiviteten af ​​ansigtet.

Øjenbryn form til ovalt ansigt billede

Et ovalt ansigt er altid blevet betragtet som en ideel form, der ikke kræver yderligere korrektion. Forsøg at understrege formernes naturlighed. Se nøje, måske får du sådanne fysiologiske træk, der ikke kræver ændringer eller tilføjelser.

Praktiske alle øjenbrynformer passer til et ovalt ansigt. Her er sagen bag dine præferencer. Noget at skjule eller fremhæve ved hjælp af øjenbryn er ikke nødvendigt. Du kan bruge en blød fraktur, prøv lige øjenbryn eller lav en lille oval form.

Øjenbryn form for et trekantet ansigt

Den trekantede form af ansigtet er kendetegnet ved større størrelser af den nederste del og indsnævring af hovedet ovenfor. Denne form af ansigtet skaber en massiv hage og et udtalt kæbeområde. Øjenbrynens form bør visuelt udvide det øvre rum og aflede opmærksomheden fra bunden. Brug en bred pandeform.

En anden variant af det trekantede ansigt er muligt, når hagen er indsnævret og panden har en stor og udtalt form. Det er velegnet lidt hævede øjenbryn med en glat bøjning. Undgå lige former, skarpe bøjninger og store kinks.

Øjenbryn Form Stencil

Nu populære skabeloner, der parodiserer formen af ​​øjenbryn af berømtheder. Du kan hente et godt billede. Hvis du er bange for at tage risiko selv, skal du bede om hjælp i en skønhedssalon.

Inden du bruger stencilen, bør du omhyggeligt undersøge dens data for at sikre, at sådanne øjenbryn passer til dit ansigt. Om nødvendigt kan der laves en stencil derhjemme. Så du kan altid lave den perfekte øjenbryn form, der passer dig.

At skabe en stencil passe enhver gennemsigtig tynd plastik. Forbered en lang linje, fastgør ansigtet og form den ønskede form, brug derefter en stationær kniv til at skære den nødvendige stencil.

Formen af ​​øjenbrynene i form af næsen

 • Formen på øjenbrynene kan i høj grad distrahere opmærksomheden fra svaghederne i ansigtet. Men de vil virke ubetydelige eller ubetydelige. Hvis du vil skjule en lang næse, gør dine øjenbryn længe nok med en god bøjning.
 • Forsøg at holde dem på en god afstand fra hinanden, men uden overskud, der forkæler naturlighed. Det vil tiltrække samtalernes synspunkter til toppen af ​​dit ansigt.
 • Hvis du skal skjule en stor næse, gør dine øjenbryn udvidet. Lad dem ikke blive korte. Rette linjer bør også undgås. En smuk og ekspressiv bøjning vil tiltrække opmærksomhed.

Øjenbryn form

Der er flere populære øjenbrynformer, der bruges til at give udtryk for ansigtet. Du kan ændre enhver form ved at tilføje en bøjning eller forlænge spidsen, men de originale figurer har altid deres grundlag:

 • lige øjenbryn
 • buede øjenbryn
 • øjenbryn form bue
 • øjenbryn form

Lige øjenbryn form

Øjenbrynens lige form er lavet med en knap mærkbar bøjning af halen. Sådanne øjenbryn ser godt ud med deres naturlige tæthed. Tænk godt på ansigtsegenskaber og giv dem rigor.

Buede øjenbryn

Den buede form bringer sig opmærksom på. Det anses for at være ret legende og fræk. Bøjede øjenbryn bør understreges samlet makeup. Øjenbrynens glatte bøjning er naturlig, sådan øjenbryn er så smuk og interessant som muligt.

Øjenbryn form hus

Sådanne bryn er normalt foretrukket af piger med et rundt ansigt. Formularen forlænger ansigtet lidt, hvilket eliminerer rundheden og bringer den tættere på den elskede oval. Du bør nøje overveje oprettelsen af ​​sådanne øjenbryn for at undgå billedet af den evigt triste skuespiller.

Form øjenbryn buen

Arched eyebrows glatte ud iøjnefaldende uregelmæssigheder. Velegnet til at fremhæve ekspressive øjne. Sådanne øjenbryn er normalt lavet lang nok, bøjningen er altid glat uden brudte linjer.

Tykke øjenbryn

Tykke øjenbryn kan være af nogen form, oftest bruge en lige eller brudt form. Tykke øjenbryn buen nogle gange kan ødelægge dit ansigt med sin massivitet. Når du bygger tykke øjenbryn, bør du overveje andre fysiologiske træk i ansigtet.

Øjenbryn Form

Meget lyse øjenbryn bør tones, ellers slipper ansigtet dets attraktivitet. Nogle gange ser det ud til, at øjenbrynene er helt fraværende. Ideel når øjenbrynene er en tone mørkere end den naturlige hårfarve. Sådanne øjenbryn kan gives enhver form afhængigt af fysiologien. I starten skal lette øjenbryn være tyk og med en bøjning.

Kort øjenbryn form

Korte øjenbryn er enten ret eller buet. Overvej ansigtets form og de overordnede dimensioner af de enkelte dele af kroppen. Undgå store kinks for korte øjenbryn. Det gør ansigtet komikere.

Naturlig øjenbryn form

Øjenbrynens naturlige form er ikke altid perfekt. I de fleste tilfælde er en lille korrektion nødvendig, men det skal være meget minimal. Modetrends er i dag mere tiltrukket af den naturlige skønhed og rige tykke øjenbryn.

Øjenbryn form pencil

Ved hjælp af en blyant kan du altid give dine øjenbryn den perfekte form. Vælg gode professionelle blyanter, der lægger et tyndt lag op og gentager hårets tekstur. Overvej omhyggeligt farven på blyanten. Som følge heraf skal øjenbrynene blive lidt mørkere end hårfarven, men lidt lettere end øjenvipper.

 • Hvis du vælger en farve på en blyant, der ikke adskiller sig fra øjenbrynens naturlige farve, vil indstillingerne være næsten umærkelige
 • Begynd at male øjenbrynene med næsen og se efter på øjenbrynens form. Bevægelsen skal være kort, som om du tegner de savnede hår, der skaber den nødvendige form for øjenbryn
 • For den korrekte position af øjenbryn, kam de eksisterende hår i den rigtige retning. Så du vil se, hvor du skal bruge en blyant.
 • På steder hvor hår vokser meget sjældent, slukke øjenbryn. Det vil gøre dem tyk og smuk.

Øjenbryn form skygger

For at rette øjenbrynene med skygger, skal du bruge en børstekamme eller en børste med et skråt spids. Når du bruger øjenskygger til at give den ønskede form til øjenbrynene, skal hele øjenbrynens overflade blive malet, og unødvendige områder skal trækkes ud.

Før du starter proceduren bør du børste dine øjenbryn langs deres vækstlinjer, skrive nogle skygger og anvende et jævnt lag på overfladen. Glat dem derefter glat mellem øjenbrynshårene. Det er muligt at bruge både skure og creme muligheder.

Sådan repareres øjenbryn form?

Øjenbryn form kan korrigere pleje for dem. Hvis korrektionerne er små, kan du bruge kosmetik. Hvis korrektionen er signifikant, skal du bruge et værktøj til at vokse øjenbryn. Velegnet serum med peptider, vitaminer og planteekstrakt.

Samtidig er det nødvendigt at hele tiden massere, kaste øjenbrynene, anvende forskellige olier. Regelmæssig makeup kan tilføje volumen til øjenbrynene og rette den oprindelige form.

Hvordan vælger du øjenbrynens form til tatovering?

Øjenbryn tatovering er ikke en procedure, der genopretter naturlige data. Dette er en korrektionsmetode, der hjælper med at mørke meget lyse øjenbryn, for at give udtryk for ansigtet, hvis øjenbrynene er meget sjældne. I nogle tilfælde er øjenbryn tatovering gjort efter enhver sygdom, som øjenbrynene er faldet helt ud af.

Beslutning om proceduren bør du vælge den mest naturlige form for øjenbryn, som du tidligere brugte. Overvej funktionerne i ansigtet og kravene i den ændrede mode.

Hvordan man laver den perfekte øjenbryn form

Nu er det modigt at være naturligt. Derfor er det ikke værd at barbere og overdrevent plukke øjenbryn. Men for at bringe til staten "uncut hedge" bør det heller ikke være. Øjenbrynene skal være svagt buede af mellemtykkelse og bredde. Farve så tæt som muligt på naturligt. Det er tilladt at afvige med 1 - 3 toner. Det vigtigste kriterium, der skal styres, når du vælger den passende form for øjenbryn er den type ansigt.

Valg af ansigtsform

Der er flere hovedtyper ansigt: oval, rund, langstrakt, firkantet, diamantformet og ansigt-hjerte:

 • Oval. Ejere af denne form for ansigt anses for heldige. Det er trods alt en ideel form, der ikke kræver en stærk korrektion. Øjenbryn passer vandret uden stor bøjning. For skarp eller høj kink strækker visuelt ansigtet. Overdreven tykkelse og bredde bør også undgås. Dette kan føre til en "krigsherre øje."
 • Aflange. Øjenbrynets hovedopgave er at gøre ansigtet visuelt bredere, for at tilføje en behagelig rundhed. Helt lige linjer overhovedet klare dette uden et antydning af coquetry. Denne formular er nu i trend. Som med det ovale ansigt, klart, bør høj bøjninger undgås. Således er det let at forværre vinkel og forlængelse.
 • Runde. Her er opgaven at visuelt forlænge ansigtet. Ved dette høje er kink med det mærkbare øjenbryn, hvad vi har brug for. Men med en bøjning skal du være forsigtig med ikke at overdrive det, men i stedet for et ideal får man et komma. Kontraindikeret højrundet form.
 • Square. I dette tilfælde vil afrundede buede linjer hjælpe med at glatte hårbenet i kindbenet og hagen. Du kan gå til et lille trick ved at øge bredden. Denne teknik hjælper med at skifte opmærksomhed fra de skarpe funktioner. Tynde skarpe øjenbryn kan gøre en kvinde med et firkantet ansigt til en ond mime.
 • Hjerteformede. Ansigtet med et hjerte er brede kindben og en skarp hæk. Balancering af det overordnede billede vil hjælpe de klassiske øjenbryn "vrazlet". Det betyder, at de er oprejst, med en glat bøjning.
 • Diamantformet. Et ansigt af denne type kombinerer bredden af ​​en firkant og et skarphed i et hjerte. Den klassiske version er også velegnet, men bredere. En klar kontraindikation er lige eller skarpt buede linjer.

Designe den perfekte form

Oftest er den korrekte form den, der gentager linjen i øjenbrynbue. Men hvis du vil eksperimentere, så kan du gå på to måder.

Stencil metode

For at gøre dette skal du købe eller skære stenciler af forskellige former. Vask al sminke ud af dit ansigt, læg dit hår i en bolle og stik dit smør. Sørg for at åbne halslinjen. Dernæst skal den være placeret foran spejlet i et godt oplyst sted og begynde montering, alternativt at anvende de eksisterende stenciler.

Nå, hvis der er nogen i nærheden, der kan evaluere resultatet udefra. Ellers kan du tage en selfie. Når det viste sig at vælge en af ​​mulighederne, skal du tage en mørk blyant og tegne nye oven på dine øjenbryn. Hvis selv i denne komiske form ser ansigtet harmonisk ud, så kan du sikkert begynde at trække ud.

Metoden for tre linjer

Fremgangsmåde:

 • Kosmetisk blyant forbinder visuelt punktet på næsens vinge med det indre hjørne af øjet. Krydsningen af ​​denne linje med øjenbryn giver os det første punkt - begyndelsen. Tegn et blyantmærke.
 • Forbind næsens vingepunkt med midten af ​​øjet (elev). Visuelt udvide linjen, markerer næste punkt. Dette er et sted at bøje. Indtil dette punkt stiger linjen fra begyndelsen jævnt op og ændrer ikke bredden.
 • Det sidste segment går fra næsens vinge gennem øjets yderste hjørne. Det resulterende punkt markerer slutningen.
 • Det sidste trin er en glat forbindelse af punkter, definitionen af ​​bredde. Alle hår, der falder uden for den angivne form, fjernes.

Ved hjælp af disse to metoder kan du nemt definere "din" form hjemme.

Breddevalg

De fleste øjenbryn passer med mellembredde. Meget bredt har råd til kvinder med store ansigtsegenskaber. I resten vil de se latterlige og uhøflige ud. Især bør man være forsigtig med overdreven bredde af damerne med tynde træk.

Hvordan giver dine øjenbryn den rigtige form

Fasen med at vælge den ideelle form er afsluttet, og tidspunktet for korrektion er kommet.

Til dette skal du:

 • Øjenbryn børste;
 • pincet;
 • Antiseptisk.
For at fikse formularen og ikke lade hårene skifte, vil en speciel gel eller voks hjælpe. De kan påføres straks eller ved at tegne omridset med en blyant.

Det er nødvendigt at behandle korrektionen som en lille operation under overholdelse af de grundlæggende hygiejnebestemmelser. Husk at vaske dine hænder med sæbe, tør pincet med et antiseptisk middel. Pensel forsigtigt kam hår, danner den ønskede kontur. Pincet, ikke skynder at trække alt unødvendigt. Behandle alle med antiseptisk.

Det anbefales ikke at knibe hår langs den øverste linje. Bedre at gøre det nedenfor. På toppen af ​​håret er tykkere, har mere levende pigmentering. Efter udtynding forbliver mørke prikker.

Til dette:

 1. Brug en skarp blyant til at tegne en linje, der forbinder de tre hovedpunkter (begyndelsen, midten og slutningen);
 2. Skygge med en lille bevægelse af blyanten;
 3. Hård børste godt skygget;
 4. Overlay fixative.

farve

Når maleri derhjemme skal være meget forsigtig. Det er bedre at købe dyre maling af kendte mærker. Der kan være overraskelser med billige modparter.

Hvis der ikke er rødhed og andre tegn på allergi, kan du sikkert gå videre til proceduren:

 1. Smør det øvre øjenlåg fede øjencreme;
 2. Brug en vatpind eller børste til forsigtigt at påføre malingen, startende fra spidsen og gradvist at bevæge sig mod begyndelsen;
 3. Lad være i 5 - 15 minutter, ifølge instruktionerne;
 4. Vask af med en vatpind dyppet i varmt vand.

Malingen ser oprindeligt et par toner lysere ud end slutresultatet. Derfor er det ikke nødvendigt at tilføje mere pigment end angivet i instruktionerne.

Øjenbryn skal males en efter en, ikke to på én gang.

Den endelige farve skal vise sig 1 -2 toner mørkere end håret. Med meget mørke browsere vil en kvinde se vulgært ud. Makeup-kunstnere anbefaler at holde sig til følgende regel: blondiner er mørkere i tone, brunetter er lettere i tone og fairhairet og brunhåret i tone.

For nogen plejer øjenbryn er enkel og kræver ikke stor indsats. For nogle er dette en konstant kamp med uønskede hår og overdreven tykkelse. Men det er det værd. De giver ansigtet et tegn. Ikke en make-up vil ikke være i stand til at skjule de pæne forsømte øjenbryn. Men smukt og moderat farvet kan skabe det perfekte billede selv uden makeup.

Pine kegler og skaller for at reducere væksten af ​​uønsket hår

Hvordan gøres voks i et dybt bikiniområde