Madlavning sukkerpasta til shugaring derhjemme: 5 opskrifter

Hvis du kender den rigtige opskrift på shugaring pasta, er det ret nemt at lave mad derhjemme. Dette vil hjælpe med at spare penge i forhold til at købe færdige produkter i butikken. En af fordelene ved selvforberedelse er, at du altid kender komponenterne i pastaens sammensætning til epilering.

Egenskaber ved fremstilling af blandingen

Højkvalitets hårfjerning indebærer en forståelse for, hvordan shugaringmassen skal se ud, hvilken sammensætning den skal have, hvad der skal gøres i en eller anden uforudsete situation relateret til depileringsproceduren.

I sig selv er produktets konsistens meget lig med sukkercaramel, hvortil vand eller citronsyre tilsættes, afhængigt af hvilken blanding du vil oprette. Ud over de grundlæggende komponenter kan det indeholde andre stoffer, der kan øge effektiviteten af ​​brugen af ​​produktet, have en beroligende eller anti-allergisk virkning på huden.

En række forskellige typer pasta til shugaring (dets opskrifter og metoder til anvendelse) giver dig mulighed for at eksperimentere med målet om at vælge den mest passende mulighed.

For at forstå, hvilken shugaringopskrift der skal vælges hjemme, skal du lave pastaen i flere densitetsvarianter (fra første gang ikke mange mennesker får massen af ​​den ønskede konsistens). Pastaen skal ikke være for flydende eller viskøs (jo mørkere er den - tættere og omvendt). Denne tilstand påvirkes af den proportionelle blanding af de krævede ingredienser.

Eksperter identificerer tre typer viskositet:

 1. Blød og flygtig, der minder om tekstur af honning. Den bedste mulighed for manuel fjernelse af overskydende vegetation på kroppen manuelt.
 2. Mellemdensitet. Best for hårfjerning på hænder og fødder, fjernelse udføres ganske omhyggeligt, stoffet er effektivt til anvendelse mod hårdt hår.
 3. En tæt konsistens anvendes til særligt ømme områder af kroppen (hovedsagelig til armhuler og bikiniområder), hvor vegetationen er kendt for dens ruhed og hårdhed.

For hver pige eller kvinde er valg af tæthed individuel. Men i de fleste tilfælde skal du bruge den anden mulighed, da den er mere praktisk og nem at bruge. En anden funktion - den gennemsnitlige tæthed anvendes på næsten alle dele af kroppen.

Klassisk opskrift

Det er nødvendigt at konstant overvåge kogestoffets tilstand, det er vigtigt ikke at blive distraheret fra madlavning, ellers vil du ikke kunne opnå det ønskede resultat. En blanding til shugaring derhjemme er ikke så vanskelig at forberede som det forekommer ved første øjekast. Perederzhat ingredienser i brand, selv om nogle få sekunder, ødelæg derefter produktet.

Videoen nedenfor viser, hvordan man klargør en pasta til shugaring med den maksimale bevarelse af de anvendte komponenters gavnlige egenskaber:

Det er nødvendigt at lave mad meget hurtigt, det er det vigtigste øjeblik i processen. Massen skal påføres hurtigt på kroppen.

Forbered pasta til shugaring derhjemme kan kvalitativt underkastes følgende regler:

 • Sukkeret, der anvendes i forbindelse med fremstillingen af ​​stoffet, bør udvælges stort, da karamelisering er meget hurtigere og lettere, vil fint sukker i form af sand ikke være i stand til at bringe den fremtidige pasta til den krævede tilstand;
 • hvis sukker ikke var nok, bør du reducere antallet af andre komponenter, der bruges til at afbalancere forholdet mellem ingredienser i produktet
 • hvis du skal bruge citronsaft, er det bedst at vælge frosne eller friske, i det ekstreme tilfælde er det muligt at erstatte det tørre koncentrat;
 • i begyndelsen af ​​tilberedningsprocessen skal du vælge den rigtige gryde, helst rustfrit stål, det anbefales at afholde sig fra teflon og emalje;
 • så snart blandingen er tilberedt, er det nødvendigt at hælde det straks ud af gryden, da det vil være svært at gøre dette: Vent et par sekunder, indtil konsistensen afkøles en smule, og bevæg den forsigtigt til en anden beholder.

Pasta skal anvendes umiddelbart efter forberedelsen. Det er vigtigt, at det ikke begynder at hærde, for i en sådan tilstand vil dets anvendelse være svært.

Sukkerpasta Opskrifter

Med citronsaft

Lav en pasta hjemme kan være en klassisk opskrift. De grundlæggende ingredienser i dette tilfælde er vand, citron og sukker.

Forberedelsen skal udføres i overensstemmelse med følgende princip:

 • klemme saft fra citron
 • ifølge opskriften (til 8 spiseskefulde sukker tilsættes 2 spiseskefulde citronsaft og vand) bland alle ingredienserne;
 • Bland grundigt massen og lad den være ved lav varme;
 • indtil stoffet begynder at koge, er det nødvendigt at smelte alt sukker;
 • Til kogt pasta skal man på forhånd udarbejde beholderen;
 • hvis der er usmeltede saccharinblade, og væsken allerede koger, kan du slukke for ilden i et stykke tid og vente på, at alle granulaterne smelter;
 • efter kogning er det nødvendigt at skubbe lidt af den resulterende masse og slippe den ind i et kar med koldt vand, stoffet skal tykke, det føles som ler;
 • stoffet af den tilberedte form til brug i bandage-teknologi er blødt, ligner tyggegummi, så hvis du får dette resultat, kan madlavning udfyldes;
 • så snart stoffet bliver tykt, er det nødvendigt at fjerne gryden fra varmen og hæld i en anden beholder.

Madlavningspasta er færdig. Nu kan du fortsætte direkte til brug.

Med citronsyre

Hvis der ikke er nogen frisk citronsaft til rådighed, kan den erstattes med citronsyre. I dette tilfælde er sekvensen som følger:

 • Alle nødvendige ingredienser (4 spsk liter vand, 6 spiseskefulde granulatsukker og 2 tsk liter citronsyre) kombineres i en gryde og blandes forsigtigt;
 • varme massen i flere minutter ved at placere den på ovnen over en lille ild;
 • efter det er det nødvendigt at slukke komfuret og lade fremtiden klistre i 10 minutter;
 • det er vigtigt at røre regelmæssigt, således at sukkerkornene smelter jævnt i en gryde;
 • Den resulterende karamel skal sættes i brand igen og koges i flere minutter, det er bedre ikke at afvige fra produktet, før det er klar, ellers kan du gå glip af slutningen af ​​madlavningen;
 • du kan kontrollere tilstanden af ​​et stof ved at droppe en dråbe i vandet, og hvis det tykkes, skal du færdiggøre præparatet;
 • Korrekt shugaring udføres, når konsistensen bringes i overensstemmelse med karamelens tykkelse, så fjern produktet og lad det afkøle i et stykke tid.

Ved tilberedning af pastaen anbefales det at bære beskyttelseshandsker, da stoffet kan brænde huden i tilfælde af utilsigtet kontakt. Men en god, velkogt konsistens er svær at spildes, da den allerede har taget den ønskede tæthed.

Med honning i mikrobølgeovnen

Den bedste shugaring pasta opskrift er en nem måde at bruge en mikrobølgeovn på. Det er velegnet til dem, der har meget lidt tid til at smelte sukker på komfuret.

 • Der er ikke brug for vand, kun honning (2 spsk), citronsaft (2 spsk) og sukker (4 spsk) anvendes;
 • først skal du blande i de angivne mængder citronsaft og honning;
 • Tilsæt derefter den specificerede mængde sukker til blandingen;
 • massen skal blandes grundigt, så det er nødvendigt at sætte det i en mikrobølgeovn i 7-10 minutter;
 • Derefter røres indtil alle bobler forsvinder;
 • gentag proceduren - lad pastaen stå i yderligere 10 minutter i ovnen;
 • til den efterfølgende madlavningspasta skal du bruge en træpind, bring blandingen til det ønskede niveau af tæthed;
 • For at kontrollere niveauet af beredskab, skal du droppe noget stof i koldt vand, så tag en dråbe tandstikker for at kontrollere dens viskositet.

For at afslutte forberedelsen af ​​sukkermassen er det nødvendigt at bringe det til farven af ​​flydende honning, så snart stoffet begynder at afkøles, bliver det mere tæt. Madlavning shugaring derhjemme er let nok, hvis proportionerne er korrekt observeret.

Med eddike

Dette er en usædvanlig måde at forberede en pasta til depilation. Det er nødvendigt at overholde forsigtighedsreglerne: eddike er ikke så sikkert som citronsaft. Opskriften er simpel nok:

 • bland vand og eddike i lige store mængder i en kasserolle og tilsæt 2 gange mere granulat og sæt den mindste ild;
 • til madlavning pasta ønskede konsistens du nødt til konstant at røre massen;
 • Kontroller regelmæssigt beredskab med en dråbe anbragt i koldt vand;
 • Efter afslutning skal du fjerne fra varme og lade afkøle.

Det er nødvendigt at bruge pastaen meget omhyggeligt, først efter at du har sørget for, at alle normer og korrelationer er blevet overholdt, kan du begynde at anvende. Epilering skal gøres sådan:

Sådan opbevares den kogte masse

Når du har lavet pastaen, skal du passe på den rette opbevaring. Hvis det er korrekt opbevaret, så hvordan man forbereder blandingen igen, er det ikke nødvendigt at tænke i lang tid. Karamel er perfekt bevaret i køleskabet. Hun er kræsen og kan stille på hylden ved siden af ​​kosmetikken, men du skal bruge stramme dæksler.

Det er vigtigt ikke blot at vide, hvordan man laver sukkerpasta, men også hvordan man forlænger holdbarheden. Det vigtigste - for at forhindre luftens indtrængning i bankerne, vil en kemisk reaktion med ilt svække pastaens egenskaber. Opbevaring kræver ikke særlige forhold. Men hvis karamel hærdet over tid, kan den opvarmes i mikrobølgeovn, blandes og bringes tilbage til den ønskede konsistens.

Men du bør ikke varme meget, fordi hvis et stof udsættes for for høje temperaturer, bliver det ubrugeligt og epilering vil være umuligt. Hvordan bruger du pastaen, hvis den er overophedet? Det er værd at afkøle lidt og straks bruge til det tilsigtede formål.

Som du kan se, er det meget nemt at gøre depilation hjemme. blanding Opskrift sukker kan ændres afhængigt af de individuelle karakteristika og personlige anmodninger, så spørgsmålet om, hvordan man kan gøre shugaring skal være styret af, hvad strukturen af ​​nuancerne i din hud er, og hvilken form for hårfjerning er det rigtige for dig.

Sådan shugaring derhjemme

Piger, indrømme, vi drømmer alle om en magisk creme, der en gang smurt og alt, intet hår. Men desværre har kosmetikproducenterne hidtil ikke forkælet os. I dag vil vi fortælle dig om en af ​​de mest effektive og billige metoder til fjernelse af hår. Sådan laver du shugaring hjemme - læs i vores materiale!

Råd om valg af pasta til shugaring med en specialist, en sonde med levering til 99 rubler.
Se også: Forholdsregler og regler for forberedelse til shugaring
Shugaring er en metode til at fjerne overskydende hår med sukkerpasta. Denne type hårfjerning betragtes som en af ​​de ældste. I oldtiden udførte de første skønheder i Indien og det gamle Egypten ritualet om at fjerne kropshår ved hjælp af sukker og honning. Vi vil forsøge at forblive i rollen som Cleopatra!

Før du går på salonen eller laver en pasta hjemme, bør du altid rådføre sig med en specialist og tjekke din hud for følsomhed overfor visse komponenter. Manglende viden kan påvirke din hud hårdt. Om alle nuancer beskrev vi tidligere: Forholdsregler og regler for forberedelse til shugaring

Råd om valg af pasta til shugaring med en specialist, en sonde med levering til 99 rubler.
Grundlaget for shugaring er sukkerpasta. Du kan købe det i færdig form eller tilberede det selv.

For at koge pasta til sukker epilering tage 10 spsk sukker uden lysbilleder, 4 spsk vand, en halv citron saft eller en halv teskefuld citronsyre uden lysbilleder. Bland alle ingredienserne i en gryde med en tyk bund og læg på lav varme. Sørg for at dække potten med et låg og rør lejlighedsvis, så sukkeret ikke brænder. I starten bliver blandingen gennemsigtig, så når den koger og små bobler vises på overfladen, er det nødvendigt at vente, indtil det bliver karamel. Det tager 5-7 minutter.

Det er meget vigtigt ikke at fordøje, blandingen skal være lidt mørkere end lysølen. Derefter skal du fjerne panden fra varmen og afkøle pastaen til en behagelig temperatur. Derefter kan du prøve at knæde hænderne med et lille stykke af blandingen. Hvis hun stikker til hænderne og ikke går til bolden, skal du lave lidt mere.

Se også: Min første og eneste shugaringpasta, det bedste jeg ikke har fundet endnu!
Så blandingen er svejset og klar, hår mindst 3-5 mm lang, huden er ren og tør. Nu kan du sikkert gå videre til epilering. For at gøre dette er det nødvendigt at klemme et stykke pasta på størrelse med en valnød og knæ det med dine hænder, indtil det lyser. Påfør pastaen skal være imod væksten af ​​hår, lægge stor indsats, som om udsmide det. Men du skal bryde i retning af vækst. Det er det der modvirker indgroet hår.

Råd om valg af pasta til shugaring med en specialist, en sonde med levering til 99 rubler.

Efter proceduren vaskes rester af pastaen og påføres en beroligende body lotion.

Shugaring derhjemme kan gøres på alle områder af kroppen, herunder en dyb bikini. Og huden vil virkelig forblive glat og silkeagtig i 10-20 dage.

FORDELE AF SHUGARING (SUGAR EPILATION)

Se også: Min første og eneste shugaringpasta, det bedste jeg ikke har fundet endnu!
1. Budget.
For proceduren behøver du kun sukker og vand, sådan fjernelse er overkommelig for alle.

2. Mindre smerte.
I sammenligning med voks griber sukkermassen i mindre grad med huden, derfor beskadiger den ikke så meget og forårsager smerte. Næsten smertefri epilering. Denne metode til hårfjerning kan anvendes selv for kvinder, der lider af åreknuder og andre vaskulære sygdomme.

Råd om valg af pasta til shugaring med en specialist, en sonde med levering til 99 rubler.
3. Hypoallergen.
Vand og sukker fremkalder ikke allergi hos langt de fleste mennesker. Til sammenligning indeholder voksens sammensætning nogle stoffer - for eksempel konserveringsmidler, der kan påvirke huden negativt og forårsage allergier.

4. Manglende indgroet hår.
Ved epilering er hvert hår omsluttet i blød karamel og fjernet helt med pæren. Dette negerer risikoen for spiring i det resterende hår. Hvis du fjerner hårene i retning af deres vækst, så forhindrer radikale at bryde af.

Se også: Min første og eneste shugaringpasta, det bedste jeg ikke har fundet endnu!
Og derudover gør karamelpasta til shugaring, der trænger ind i de dybere lag af huden, det blødt og næret. Denne metode til hårfjerning har så mange fordele, at det er synd at ikke prøve!

Shugaring hjemme: hvordan man laver mad

Smuk silkeagtig hud uden hår er en drøm om kvinder og et mysterium for mænd. Mange repræsentanter for det stærkere køn forstår ikke, at der er en hårfjerningsteknik kaldet shugaring.

Det er muligt at slippe af med overskydende vegetation på kroppen i salonen eller hjemme ved at lave sukkerpasta til shugaring alene. Dens opskrift er ikke unik, og du skal bare vælge den der passer dig og mestre teknikken i denne procedure.

De vigtigste fordele ved sukkerepilation hjemme er evnen til at spare penge på at besøge salonen og få en smuk krop uden unødvendigt hår til en krone.

Grundlæggende komponenter

For at huset shugaring skal finde sted hurtigt, smertefrit og effektivt, skal du købe eller lave en særlig pasta. Dens hovedkomponenter er sukker og vand. Nogle shugaring opskrifter indeholder honning, citronsaft eller citronsyre. Proportionerne af produkterne er forskellige, men resultatet er en-stingende karamel, beregnet til armhulefjerning i bikiniområdet på arme, ben og ansigt. Nogle kvinder bruger endda pastaen til at forbedre formen på deres øjenbryn.

Det sker, at shugaring ikke kun indeholder naturlige stoffer, men også syntetiserede farvestoffer og smagsstoffer. Vi anbefaler ikke at købe et sådant produkt, fordi det på forhånd er umuligt at forudsige, hvilke slags negative reaktioner kroppen reagerer på.

At gennemføre shugaring derhjemme, vil du desuden have brug for:

 1. Body Scrub Det vil exfoliere døde hudpartikler af epidermis og sikre tæt påhæftning af karamel til den hårede overflade. Brug af skrubbe efter shugaring forhindrer indfødning af hår.
 2. Antiseptisk. Væsentlig for desinfektion af hud og eliminering af bakterier. Solgt i form af en speciel lotion til shugaring. Du kan også bruge cologne eller medicinsk alkohol.
 3. Talc eller body tonic. Sådanne værktøjer giver en affedtningsvirkning.
 4. Fugtighedscreme. Den nærende creme nærer stressende hud, fugter det og lindrer hævelse. Irriterede steder behandles med panthenol.
 5. Midler til at bremse hårvæksten. Valgfrit, men ønskeligt medlem af depilationen. Den gennemsnitlige glathed effekt af shugaring er noteret af kvinder ved 2 uger. Det hjælper med at forlænge det betyder at hæmme follikelens aktivitet.

Madlavning opskrift

Overvej hvordan man laver madlavning hjemme for en enkelt session.

Det kræver tre standard ingredienser:

 • Sukker - 6 tsk.
 • Vand - 2 tsk.
 • Citronsyre - 2 tsk.

Sukker hældes i en metalbeholder og hældes med vand. Skålene lægges på en lav ild, og indholdet omrøres kontinuerligt med en ske, ellers vil det brænde. Så snart blandingens farve begyndte at spille med gullige nuancer, og selve produktet begyndte at udstråle lugten af ​​karamel, blev citrongræss hældt i skålen, og pastaen blev fjernet fra ilden.

Dit sukker skal smelte fuldstændigt og blive en homogen viskøs masse. Hæld det derefter under et låg på en næppe synlig brand i ca. 10 minutter. Sæt derefter pastaen i en plastikkop og lad den køle af.

Det er muligt at høste blandingen i store mængder. Derefter opbevares det på et tørt mørkt sted og før brug - for at opvarme det rigtige beløb i et vandbad. Under alle omstændigheder skal massen være smeltbar og bøjelig, men ikke strømme gennem fingrene. Denne shugaring opskrift er designet til overfølsomme væv.

Sådan tilberedes sukker til shugaring

Hvis du ønsker at lave sukkerfri sukkercaramel med citronsaft, vil indholdet af ingredienserne være anderledes:

 • Sukker - 300 g
 • Citronsaft - 40 ml.
 • Koldt vand - 40 ml.

Sådan tilberedes en blanding til hjemmelavet shugaring:

 1. Komponenterne placeres i en skål med en tyk bund (væske først, derefter sand). Alt er blandet og sæt kasserollen på en moderat opvarmet komfur.
 2. Massen er kogt, ilden sænkes og produktet koges i 5-7 minutter. Fra processen med madlavningspasta til shugaring, der ikke distraheres, omrøres indholdet af tanken konstant med en træspatel.
 3. Når svampen køber en gylden nuance, fjernes tallerkenen fra ovnen og kvaliteten af ​​karamellen vurderes. Hendes tekstur og farve skal ligne honning. Hvis det fremstillede produkt viste sig at være for let, skal du tilføje det. Hvis pastaen fordøjes, skal den bortskaffes. Det er umuligt at hælde karamel i vasken, fordi det hærder i rørene og hæmmer passagen af ​​de nedadgående væsker.

Sådan gør du proceduren hjemme

At vide, hvordan man korrekt forbereder en blanding til shugaring derhjemme, er det nødvendigt at lære subtiliteterne af sukkerepilationen selv. Hvis du lagde op med alle de midler, vi skrev om i første afsnit, er alt, hvad der er tilbage, at finde tid til en skønhedssession. Så lad os starte...

 1. Mash pastaen med din hånd som modellering ler. Hun vil blødgøre og kaste nacre.
 2. Påfør produktet mod hårvækst, og fjern den klæbende masse strengt efter hårvækst. Vegetationen i dette tilfælde vil bryde ud sammen med pærerne, hvilket er vigtigt for effektens varighed.
 3. Forsøger at fjerne shugaring, forsinkes området af den behandlede hud lidt. Bevægelsen skal være sikker og skarp.
 4. Skyl det afsatte område med varmt vand, tør det grundigt og smør alternativt med antiseptisk og fugtgivende / nærende creme.

Det er nødvendigt at arbejde med sukkerpasta med tørre hænder, da produktet ikke tåler fugt. Brug handsker eller drys dine hænder med talkumpulver for at forhindre fugt eller sved i at forkæle karamellen. I ekstreme tilfælde skal du tørre dine håndflader med papirhåndklæder.

Hvis længden af ​​uønsket hår overstiger 2 - 3 mm, skal de skæres med saks. At gennemføre shugaring på kort hår er behageligt og smertefrit. Hvis du ikke har erfaring, skal du ikke skynde dig, fylde din hånd så meget som du har brug for. For at holde karamellen smidig, hold den på dampbadet. Ved afslutning af sukker hårfjerning skal du tørre af med dig selv fra din håndflader med våde klud eller vask dine hænder med varmt vand.

Manuel shugaring teknik

Når man udfører manuel fjernelse af håret, skal man anvende en tyk blanding til shugaring (se opskrift med citronsyre, hvor pastaen også tilberedes i 10 minutter). Eksperter anbefaler manuel shugaring teknik til fjernelse af antenner over overlæben og hår i bikini og underarms område.

Reglerne for den manuelle shugaring teknik er:

 1. Tag et stykke karamel og knæ, så produktet bliver klæbrigt.
 2. Roligt kugle bolden mod hårets vækst, smøre den hårige overflade af kroppen.
 3. Rip off sukkerstrimmel på hårvækst.

Banding teknologi

For at udføre shugaring i bandage teknikken, vil det være nødvendigt at tilberede flydende karamel (kogetid fra kogningstidspunktet er 10 minutter). Denne metode er fokuseret på depilation af store områder af kroppen - arme, ben, lår.

Hårfjerning i henhold til reglerne for bandage teknologi:

 1. Fordel den varme masse på kroppen mod hårvækst ved hjælp af en spatel. Laget skal være tyndt og ensartet.
 2. Anbring en papirstribe af samme størrelse på den klæbende overflade. Glat strimlen, så den stikker til karamel. I stedet for papir kan du tage en tynd klud.
 3. Skarpe forstyrre strimlen på hårets vækst.
 4. Desinficere huden med en antiseptisk og berolige fugtgivende mælk.

Face shugaring

Fluff over læben eller mærkbare antenner hos kvinder ødelægge udseendet af selv det mest smukke ansigt og generere komplekser. Men shugaring løser dette problem. Tag en hel del karamel og tyndt på ansigtet mod hårets vækst. Skær et fladpapir i 20 sekunder, og flytte en hånd i den modsatte retning.

Deep shugaring bikini område

Sammenlignet med fjernelse af hår på hænder og fødder, holder en bikini shugaring derhjemme en mere raffineret procedure. Teknikken til at udføre sukkerfjerning er den samme, men ømheden og utilgængeligheden af ​​det følsomme område er besværligt. For at undgå alvorlig smerte, når der slibes et lag karamel, skal hårene forkortes på forhånd med manicure-enheder.

Overvej at udføre en shugaring bikini område i form af instruktioner:

 1. Et ben sættes på døren.
 2. En lille sukkerkugle rullede palmer og strække forsigtigt håret på stedet.
 3. Meget hud ad gangen tager ikke. Den optimale størrelse af hvert nyt område er 2 x 2 cm.
 4. Velcro trækker mod hårets vækst og venter på, at pastaen hærder (ca. 30 - 60 sekunder).
 5. Huden trækkes og skærer skarpt det søde lag i retning af hårvækst.
 6. Hvis der stadig er hår i bikinizonen, bliver de omhyggeligt barbert med en maskine i retning af vækst.
 7. Proceduren er afsluttet ved at vaske kønsorganerne med varmt vand og forarbejdning med en nærende creme.
 8. Gentag manipulationen efter 10 dage, ikke tidligere.

Uanset hvor du lavede en sukkerepilation, må du ikke solbade eller gå i solbadet i de første dage efter proceduren. Ellers vises pigmenterede læsioner eller forbrændinger på huden.

Sådan tilberedes en blanding til shugaring derhjemme

For at kvalitativt og hurtigt fjerne overskydende hår fra kroppen er det ikke nødvendigt at gå til salonen. Depilation kan udføres uafhængigt. Især til boligforhold egnede shugaring. Det vigtigste er at korrekt forberede og udstyre den korrekte pasta. Du kan købe det i butikken - det vil være dyrt. Du kan tilberede det selv. Dette er en budgetmulighed. Hvordan laver man en blanding til shugaring rigtigt? Men først skal du bestemme hvilken blanding du har brug for.

Hvordan man vælger en blanding til shugaring

Sammensætningen af ​​blandinger til shugaring er enkel - sukker, vand, citronsyre. Derfor er det så nemt at lave en blanding til shugaring derhjemme. Men med professionelle pastaer er det naturligvis mindre. Sandt og betale for komfort vil have.

Nogle producenter kan variere sammensætningen med æteriske olier. Men det er mere sandsynligt at gøre produktet mere attraktivt ud fra et markedsmæssigt synspunkt.

Hvis du vil have en sort, kan du også droppe et par dråber af din æteriske æteriske olie, når du laver mad. Bare husk at estere kan forårsage allergier.

Men tilbage til udvælgelsen af ​​sukkermasse. Blandinger til shugaring adskiller sig kun i konsistens. Der er tre typer - blødt, medium og tæt. Succesen med shugaring afhænger af blandingens sendetæthed.

Foto: Blandinger til shugaring

Tætte herrer arbejder normalt i saloner. Det er lækkert, det er svært at påføre huden (du kan kun arbejde med det med dine hænder), men det fjerner selv det tykkeste og hårdeste hår. Derfor bruges den til bikini depilation.
Blød pasta er designet til shugaring ben, hænder, ansigt, det vil sige områder med blødt hår. De arbejder med hende i manuel teknik og i bandage. For at finde et fælles sprog med hende skal det praktiseres. I uhyggelige hænder kan det begynde at smelte og holde fast i huden.

Blanding til medium densitet shugaring anbefales til begyndere. Det er nemt at anvende, du kan arbejde med det ved hjælp af bandager (bandage teknik) og hænder. Det kræver ikke betingelserne for brug og kropstemperatur. Faktum er, at i varme og ved høj fugtighed kan massen smelte og miste dens egenskaber. Så jo højere temperaturen af ​​luften og kroppen, jo strammere blandingen skal være.
Så med tætheden besluttet er det tid til at gå videre til den praktiske del af shugaring.

Hvordan laver man en blanding til shugaring derhjemme

Som allerede nævnt er opskriften til en blanding af shugaring enkel:

Mange mennesker forbereder en forbindelse til sukkeraflejring uden citronsyre. Men det er meningsløst - det er helt harmløst og forårsager ikke allergiske reaktioner. Syre er nødvendigt - ellers får du ikke en pasta, men en slikkepind. Citronsyre giver blandingen plasticitet. Med den får den viskositet og spredes ikke på huden.

Forresten kan du bruge citronsaft (citron shugaring, madlavning manual). Men i dette tilfælde vil det være svært at beregne den rigtige mængde juice. Med citronsyre vil sådanne problemer ikke opstå.
Sukker er bedre at tage så meget som muligt. Rørsukker er også egnet, men det vil øge omkostningerne ved sammensætningen betydeligt, men vil ikke medføre praktiske fordele. Du kan gøre shugaring med almindeligt sukker.

For at lave en blanding til shugaring hjemme skal du have en gryde, helst med tykke vægge. Bland 10 spiseskefulde sukker og en skefuld vand i den, tilsæt en halv sked citronsyre og sæt ilden på. Tænd en langsom brand. Sukker skal være helt opløst, og massen bliver rav. Ved konstant omrøring bringes sammensætningen til koge. Sørg for, at han ikke brænder! Yderligere styres af fornemmelser. Sammensætningen bliver mørkere. Bare vent ikke på duften af ​​brændt sukker - i dette tilfælde bliver massen ubrugelig.

Villighed bestemmes af øjet, sammensætningen skal være viskøs. Hvis du koger en tyk pasta, så slip en dråbe i en beholder med vand. Hvis dråben ikke mister sin form - blandingen skal fjernes fra ilden. Begynder kan være svært at gætte graden af ​​beredskab. Dette kommer kun med erfaring.

Husk at mindre vand i sammensætningen, jo tættere pastaen kommer til at vise sig. Derfor er det meget vigtigt at overvåge tilberedningstiden. Hvis det fordøjes og vand ikke er nok, bliver pastaen til candy. Og hvis du ikke sætter det på - vil sammensætningen være for flydende og vil ikke rette hår.

Hvis du ikke har gættet forberedelsestiden, kan situationen afhjælpes. Hvis det er for flydende, tilsæt mere sukker. Hvis, tværtimod, for tæt - tilsæt vand. Efter tilsætning af ingredienserne skal pastaen koges igen under konstant omrøring.

Når pastaen er klar, fjern den fra varmen og lad den afkøle. Nu kan du lave en shugaring.

Forresten, i stedet for almindeligt vand i blandingen, kan du tilføje bouillon af urter. Det vil ikke påvirke effektiviteten af ​​shugaring, men det er nyttigt for huden.

Sådan tilberedes en blanding til shugaring i mikrobølgeovnen

En blanding til shugaring kan laves i mikrobølgeovnen. På den ene side er denne metode mindre arbejdskrævende - pastaen er tilberedt hurtigt. På den anden side vil det være vanskeligt at kontrollere blandingenes beredskab. Men mange kvinder vælger en mikrobølgeovn til at lave pasta.
Madlavningssystemet er ensartet - bland ingredienserne i en passende beholder og sæt i en mikrobølgeovn. For det første kan ovnen tændes med fuld effekt i 20 sekunder. Fjern derefter blandingen og bland den. Dernæst reducer strømmen og tænd sekunderne med 15-20. Bland derefter det igen og kontroller graden af ​​beredskab - det bestemmes på samme måde som ved madlavning på ovnen.

Bland til shugaring uden citron

Dette er ikke den bedste løsning, men det har ret til at eksistere. Æbleeddike bruges oftest i stedet for citronsyre. Udskift kun citronen med en skefuld 6% æblecidereddike. Madlavningssystemet er det samme. Under madlavningen bliver køkkenet fyldt med ubehagelige lugtstoffer. Men når pastaen køler, vil duften fordampe.

Shugaring med eddike har en bonus - det er bedre at bruge denne pasta til varicosity, eddike er nyttigt i dette tilfælde. Men det er bedre at ikke regne med en stærk terapeutisk effekt, selvfølgelig. Ingen shugaring er i stand til at gøre et mirakel og slippe af med blodproblemer.

Og husk, hvis du fordøjer en pasta med citronsyre, kan den bruges som candy til te. Blandingen med eddike skal kastes væk. Anmeldelser af rigtige mennesker om eddikepasta er kontroversielle. Nogle kvinder anser det for absolut ubrugeligt. Så det er bedre ikke at eksperimentere og stole på beviste opskrifter.

Det sker, at i stedet for eddike eller citronsyre anbefales det at tilføje forskellige tvivlsomme ingredienser til blandingen - urtedekoktioner, for eksempel (jeg vil understrege - i stedet for eddike eller syre og ikke i stedet for vand). Eksperter siger - disse komponenter erstatter ikke syren! Det er takket være hende, at kemiske reaktioner forekommer i blandingen, hvilket giver sammensætningen med den ønskede viskositet.

Ingen syre shugarinvideo

Bland til shugaring derhjemme: video

I denne video fortæller forfatteren i detaljer hvordan man laver en blanding til shugaring derhjemme, hvilket sikkert vil spare dig tid til shopping og selvfølgelig din blodrør!

konklusion

En blanding til shugaring kan udføres ad gangen, eller den kan genbruges. Sukker er et fremragende konserveringsmiddel, så sammensætningen vil ikke forringes. Det kan opvarmes og bruges til det tilsigtede formål. Forresten er det bedst at varme op i mikrobølgeovnen. Hvis du overophedede pastaen - sæt den i fryseren i et par sekunder, vil det hurtigt afkøles.

Generelt er det klart, hvordan man laver en blanding til shugaring. Det er fortsat at vælge teknikken og finpudse det, og du kan konkurrere i sukkeraflejring med enhver professionel.

Home Shugaring - 5 opskrifter

Shugaring giver dig mulighed for sødt at slippe af med overskydende vegetation på kroppen. Dette er en af ​​de mest effektive og vigtigst smertefrie metoder. Mange har forsøgt denne procedure i kabinen, de vil gerne gentage det selv. Hovedopgaven er at blande produkterne korrekt. Vælg en home shugaring opskrift, som du kan lide.

Shugaring hjemme: fordele og ulemper

Shugaring er en epilering baseret på sukker. Dette produkt er i alle hjem. For første gang opdagede denne metode i oldtidens Persien. Men på trods af århundrederne har teknologien ikke ændret sig og er stadig populær.

Effekten af ​​sukkerpasta kan sammenlignes med voksning, men den største forskel er meget mindre smerte. Og efter skyggende hud forbliver silkeagtig og glat.

fordele:

 • Tilgængelighed. Takket være billige ingredienser kan hver kvinde have råd til denne procedure. Efter alt behøver du kun citronsaft (citron), sukker og vand.
 • Sikkerhed. Det er næsten umuligt at få en forbrænding eller betændelse. Det vigtigste er at følge anbefalingerne for ansøgning. Sammen med hårets rødder er det umuligt at rive det øverste lag af huden, som bevarer et attraktivt udseende.
 • Fremgangsmåden er behagelig. Kroppen skal påføres næsten ikke varm pasta, hvilket eliminerer forbrændinger. Lav smerte på grund af at trække hår i retning af vækst.
 • Sammenlignet med andre metoder til at slippe af med uønsket vegetation varer effekten meget længere. Afhængig af typen af ​​hud og hår varer resultatet fra to til fire uger.
 • Kan bruges på samme hudområde mange gange. Sammenlignet med voks, som beskadiger og irriterer huden, kan sukkerpasta påføres området med hår så mange gange som nødvendigt, indtil de er helt fjernet.
 • Efter proceduren er det nok at vaske resterne af med vand.

Som med enhver epilation har shugaring ulemper:

 • Procedurens varighed er meget længere end ved fjernelse af voks eller barbering. For eksempel, for shugaring intim zone dyb bikini vil tage en halv time. På samme tid, når fjernelse af voks bliver nødt til at bruge ikke mere end en halv time.
 • Selvom opskriften er enkel, skal du lære at lave pasta. Hvis du lidt fordøjer det, virker den ønskede effekt ikke. Vær tålmodig, og efter et par træningsprogrammer får du den perfekte blanding.
 • Det er nødvendigt at overvåge massens temperatur under brug. Udenfor kan sukkerpastaen være varm, og inden i kan den forblive varm. Som følge heraf kan du blive brændt.

Vigtige tips til nybegyndere

For at få en hurtig og høj kvalitet effekt, følg de enkle retningslinjer.

 1. Påfør pastaen med bløde og plastiske bevægelser, og fjern det hurtigt og hurtigt.
 2. For ikke at skade dermis, sørg for at drysse huden med talkumpulver før proceduren.
 3. For at reducere smertens følsomhed, for at forhindre brud på hårene og for at forhindre klæbestik, før du fjerner, skal du sørge for at strække huden.
 4. For at stoppe smerten, straks efter fjernelse, rør let på huden med din hånd.
 5. Hvis du beslutter dig for at behandle flere områder af huden, skal du starte med de mest følsomme.
 6. Når du fjerner ansigtshår, skal du kun udføre manipulationer i retning af massagelinjen.
 7. Fjern hårene kun i retning af vækst. Dette vil bidrage til at undgå betændelse og reducere tiden for proceduren.

Til shugaring af hænder, ryg og ben, er bandagemetoden egnet, hvor en blød pasta påføres et stort hudområde. Særlige strimler limes på toppen og kan udskiftes med en bomuldsklud. Derefter fjernes båndet med en skarp bevægelse.

Manuel (manuel) metode bruges til sharing underarms, antenner, skæg, bikini. Til denne procedure vil massen have brug for medium og fast densitet.

Enkel sukkerpasta til shugaring

Sukkercaramel rullet i bolde hjælper med at slippe af med unødvendig vegetation. Det skal påføres kroppen mod hårvækst, så flad og fjern i retning af vækst.

Pasta giver dig mulighed for at klare selv med kort hår og fungerer som en slags skrubber - fjerner døde celler.

ingredienser:

 • sukker - 12 el. skeer;
 • kogt vand - 4 spsk. skeer;
 • citron - 1 el. en ske.

fremstilling:

 1. Forbered emaljeret beholder. Placer produkterne undtagen citron. Blandingen skal konstant omrøres, ellers vil massen brænde. Kog indtil gylden.
 2. Hæld i citronsyre. Massen vil mørkere kraftigt. Kog to minutter og fjern fra varme.

Det er umuligt at anvende varmt. Vent et par minutter. Massen til proceduren kræver en varm, behagelig til kroppen.

Citron Cooking Opskrift

Massen er ret tyk, så det er bedre at forberede det nødvendige beløb til en procedure.

ingredienser:

 • sukker - 15 el. skeer;
 • saft - citron
 • vand - 1,5 st. skeen.

fremstilling:

 1. Sukker hæld vand og kog indtil gyldenbrun. Rør massen konstant for at undgå at brænde.
 2. Hæld saften, klemt fra citron. Omrøring koges i to minutter.

Med tilsætning af eddike

Ikke alle har en citron på hånden, så vil eddike komme til undsætning.

ingredienser:

 • sukker - 8 el. skeer;
 • honning - 2 spsk. skeer af naturlige;
 • vand - 1 spsk. ske;
 • Eddike - 1 tsk.

fremstilling:

 1. Bland sukker med honning. Hæld vand. Kog, konstant omrøring.
 2. Når produkterne er helt opløst, og få en homogen masse - hæld eddike. Kog. Hele proceduren, der starter fra starten af ​​madlavning, skal tilbringe en kvart time.

Shugaring pasta i mikrobølgeovn

Hvis du har brug for en mængde pasta til en procedure, kan du bruge en mikrobølgeovn.

ingredienser:

 • sukker - 6 el. skeer;
 • syre - 0,5 tsk citron
 • vand - 2 spsk. skeen.

fremstilling:

 1. Rør produkterne og sæt i ovnen.
 2. Indstil timeren i to minutter. Pastaens klarhed kontrolleres med skygge, farven ligner cognac.
 3. Cool og stræk dine hænder.

Med æteriske olier

Æteriske olier indeholder gode stoffer, der hjælper med at passe på huden. Besidder bakteriedræbende egenskaber, de hjælper med at lindre betændelse, helbrede sår og har en lille peeling effekt. Mange mennesker tror, ​​at denne mulighed er ideel til bikini. Men du kan fjerne vegetation opnået pasta på alle dele af kroppen.

ingredienser:

 • vand - ¼ kop;
 • sukker - 2 el. skeer;
 • æteriske olier - 5 dråber;
 • citronsaft - ¼ kop.

fremstilling:

 1. Alle produkter blandes. Kog fire minutter.
 2. Tag et glas koldt vand. Dyp en ske i blandingen og dryp ind i vandet. Hvis der dannes en rund kugle i bunden, er blandingen klar. Hvis ikke, kog et par sekunder.

Mulige problemer under madlavning

Ved første øjekast ser det ud til, at det er meget nemt at fjerne hår på kroppen ved hjælp af karamelpasta. Men ved de første forsøg på at lave pasta på egen hånd står mange piger over for problemer.

 1. Den mest almindelige er klæbende pasta. Dette skyldes, at massen ikke er tilsat, det er nødvendigt at holde det på ilden lidt længere, så blandingen bliver mere tæt.
 2. Massen forbrænder under tilberedningen. For at undgå dette vil hjælpe konstant blanding pasta under madlavning. Du kan ikke distrahere, ellers vil den straks brænde.
 3. Shugaring stikker til hænderne. Under kogning skal du regelmæssigt kontrollere tilstanden af ​​pastaen på dine hænder. Hun burde ikke holde fast. Hvis det viste sig for blødt, vil massen ikke have skildrende egenskaber. Kog det i et par minutter.
 4. Massen er flydende eller fast. Det er nødvendigt at nøje overholde proportionerne angivet i opskriften, hvis du tilføjer mere vand, forbliver pastaen flydende og ikke egnet til brug. Hvis mindre - hærder og også ikke vil arbejde med hende.
 5. For ikke at ødelægge pastaens struktur er det nødvendigt at lave mad med minimal varme og forhindre dannelse af stort skum. Kun bobler er tilladt på overfladen.

Shugaring pasta opbevaring

Varm sukkerpasta hældes i en beholder og dækkes med et låg. For at opnå større tæthed kan du indsætte en pakke. Det er umuligt at opbevare i køleskabet, da der er høj luftfugtighed.

Opbevaringstemperatur fra 0 til +25 grader i et tørt rum væk fra solen.

Sådan bruges

Iagttagelse af den korrekte tilgang til proceduren vil du få et langt resultat og smertefrit fjernelse.

 1. Tag et bad. Dette vil hjælpe porerne til at åbne op og reducere smerte som følge heraf.
 2. Brug baby pulver eller talkumpulver. Påfør det hudområde, du skal behandle. Masse lettere at holde fast i håret og vil ikke røre ved epidermis.
 3. Før brug, bland pastaen godt.
 4. Den ideelle hårlængde er fem millimeter.
 5. Placer på den ønskede overfladepasta mod hårvækst. Tykt lag er ikke værd at gøre. Hold i fem sekunder. Derefter abrupt fjern i retning af hårvækst, efter at trække huden.
 6. Skyl med vand.

Hvis du følger anvisningerne til forberedelse og brug nøjagtigt, er det let at undgå negative konsekvenser. Som følge heraf får du silkeagtig og meget glat hud.

Shugaring derhjemme

På alle tidspunkter blev det antaget, at en ægte dame skulle blive præpareret fra hoved til tå. Hvordan opnår man dette "lille blod"? Meget simpelt. Det er nødvendigt fra tid til anden at gøre sukker hårfjerning eller shugaring. Derefter vil satin og fløjl, ud for huden på en ægte dame, virke bare en hård sækklæbe.

Sukker hårfjerning eller hvordan man laver en shugaring selv

Spørgsmål om hvordan man laver shugaring hjemme vil forsvinde af sig selv, hvis en kvinde brugte voksplader til at fjerne overskydende hår. Fremgangsmåden ved shugaring svarer noget til voksning, den eneste forskel er, at sukkerhårfjernelsesteknikken reducerer smerten væsentligt og modvirker hårindvækst.

Denne procedure er god, fordi hårets længde, der passer til hårfjerning, ligger i området fra 1 til 6 mm, for den passer ikke kun til "hovedvåben til en kvinde" - benene, men også armhulen og bikiniområdet.

For at kunne gøre shugaring i hjemmet er det nødvendigt, at huden var tør og ren. Desuden er denne procedure kontraindiceret i diabetes og i nærvær af hudlæsioner.

Hvis du ved præcis hvordan du gør alt efter videnskaben - kan du undgå unødvendig hudbetændelse og forskellige allergiske reaktioner.

Hjemmelavet pasta til shugaring, opskrift

Blandingen til shugaring er så god, at ingredienserne er i hver hostes hus. Vanskeligheden er, at dens forberedelse kræver meget præcis overholdelse af opskrifter og teknologi.

Så, shugaring pasta, opskrift:

 1. - 10 spiseskefulde uden dias af sukker.
 2. - 4 spiseskefulde vand.
 3. - Juice en halv citron eller en halv teskefuld citronsyre uden dias.

Citronsyre bør anvendes, hvis der ikke er tid eller ønske om at filtrere saften.

Procedurens succes afhænger helt sikkert af, hvordan man forbereder blandingen. Svar på spørgsmålene om hvordan man laver shugaring eller hvordan man laver en pasta, vil blive fundet af sig selv, hvis man følger madlavningsteknologien korrekt.

For at forberede blandingen derhjemme, skal du bruge en gryde med en tyk bund. Det er nødvendigt at blande alle ingredienserne og lægge på lav varme. Sørg for at dække potten med et låg og rør lejlighedsvis, så sukkeret ikke brænder. I starten bliver blandingen gennemsigtig, så når den koger og små bobler vises på overfladen, er det nødvendigt at vente, indtil det bliver karamel. Det tager 3-5 minutter. Det er meget vigtigt ikke at fordøje. Blandingen skal være lidt mørkere end lysølen.

Derefter skal du fjerne panden fra varmen og afkøle pastaen til en behagelig temperatur. Derefter kan du prøve at knæde hænderne med et lille stykke af blandingen. Hvis hun stikker til hænderne og ikke går til bolden, skal du lave lidt mere. Hvis blandingen fordøjes, køles den straks og bliver bare et hårdt slik, hårdt og sprødt.

Hvis blandingen viser sig at være for klæbrig, skal du læse artiklen "Hvad hvis shugaringpastaen stikker til dine hænder?"

Du kan også se processen med at lave sukkerpasta i denne video:

Kom i gang

Nu kan du starte epileringen selv. For at gøre dette er det nødvendigt at klemme et stykke pasta på størrelse med en valnød og knæ det med dine hænder, indtil det lyser. Hvis pastaen er meget tyk og æltning hårdt, kan du slippe et par dråber vand på bolden, proceduren bliver meget enklere.

Vi råder dig til at læse vores artikel om hårkrøller.

Brugen af ​​sukker hårfjerning vil tillade selv hjemme at gøre huden af ​​benene perfekt glatte, området af bikini og underarms virkelig silkeagtig. Virkelig shugaring - en bemærkelsesværdig præstation i kampen for kvindelig skønhed.

Sådan tilberedes shugaring

Sidens indhold:

Shugaring har været brugt til at fjerne uønsket hår i mange år, erfarne piger har lært at arbejde effektivt med pasta og fjerne hår på forskellige steder. For at resultatet skal lykkes, er det vigtigt at tage sig af den korrekte tilgængelighed af sukkerpasta, som kan købes i butikken eller skabes af dig selv.

Introduktion til hjemmelavet shugaring

Sukkercaramel har unikke egenskaber, fordi det er et helt naturligt produkt, der ikke skader menneskers hud.

Den er fremstillet af almindeligt sukker, vand og citronsyre, der erhverver de nødvendige egenskaber.

Husmødre tænker: Hvor meget skal man lave shugaring og hvilke tips til madlavning? Lad os adskille. Læs mere: Sådan gør du shugaring derhjemme.

Korrekt kogt pasta bør kun have positive egenskaber, der vil have gavnlige egenskaber på huden.

Men pastaens hovedopgave er at have nok klæbeevne til sikkert at tage fat på hårene og trække dem ud. Cooking shugaring indebærer obligatorisk overholdelse af alle regler og proportioner, for de fleste kvinder vil pastaen vise sig efter flere forsøg.

Men efter du vil føle hele princippet om yderligere forberedelse. Eksperter anbefaler i de første faser at bruge færdiglavet butikspasta, så du vil forstå dens egenskaber og vil effektivt kunne slippe af med vegetationen på kroppen.

Det er vigtigt at huske, at en anden sukker sammensætning er valgt afhængigt af det område, der bliver depileret, hudens egenskaber og temperaturen i rummet. Distinguish det ved tæthed - blød, medium og tykk karamel.

Før du lærer at tilberede shugaring pasta, gøre dig fortrolig med dens tæthed og brug:

 1. Soft - bruges ofte i bandage teknologi, det kan sprede sig eller holde sig i hånden. I opskriften skal der tilsættes mere vand, hvilket forårsager tætheden falder. Anvendes på følsomme områder af kroppen.
 2. Mellemdensitet - den mest alsidige, velegnet til ethvert område af kroppen og pålideligt trækker hår. Gennemsnitlig tæthed opnås ved standardproportioner. Anvendes på arme, ben, underarms, bikini område mv.
 3. Tæt - gælder for hårdt stærkt hår og kropsdele som ben, arme. For at navigere, hvordan man laver shugaring med en tæt tekstur, brug mere sukker i sammensætningen.

Først skal du gøre dig bekendt med kontraindikationer og tips fra eksperter, og først da kan du sugere og lave pasta.

For at skabe nok masse, har du brug for et par ingredienser, til 1 ansøgning nok et stykke på størrelse med en valnød.

Sådan tilberedes shugaring pasta hjemme

Så lad os komme i gang. For at starte, sørg for at de vigtigste ingredienser er tilgængelige:

 • Sukker - 1 kop, ca. 250-300 gram;
 • Vand - ¼ kop eller 50 gram;
 • Citronsaft - ¼ kop eller 40 gram.

Sukker, brug almindelig hvid, det anbefales ikke at tage brun.

I mangel af citronsaft, tag simpel citronsyre. Citronsyre fortyndet i vand vil blive en analog af citronsaft. Nok teskefuld uden en bakke, som er fortyndet i vandkapacitet.

Det viser sig en god udskiftning med fremragende egenskaber. Til fuldt arbejde er det nok at tage en almindelig mediumkapacitet potte, til tider er en skål egnet.

Følg derefter vejledningen for at hjælpe med at lave en shugaringpasta derhjemme:

 1. Bland tre ingredienser til opløsning af sukkeret, og hæld derefter blandingen i gryden;
 2. Det er nødvendigt at koge først på medium varme, når sammensætningen koger, omrøring langsomt reducere varmen til det mindste;
 3. På dette tidspunkt skal du se farven, efter at kogningen er sammensat, skal mørkere og som følge heraf få en lys gylden farve;
 4. Rør pastaen hele tiden, indtil den når gul;
 5. Ved påvisning af pastaens gule nuance, sluk for varmen og se resultatet. Honning nuance angiver parathed, for lys farve indikerer underkogt karamel. Vi bliver nødt til at sætte gryden på ilden igen og koge lidt.

Nu ved du hvordan man laver sukker til shugaring og hvilken farve skal være karamel. Mange piger begår en fejl, når de fordøjer karamel, og det bliver for tæt.

Det er svært at påføre huden, det er meget fast og uegnet. En tæt sammensætning er bedre at købe i butikken.

Hvor meget at lave mad?

At navigere i fremstillingen af ​​pasta bør baseres på dens farve og brandniveau.

Under afkøling kan sammensætningen mørkere lidt, vær ikke foruroliget over dette.

For tyk pasta

Hvis du lærte at gøre shugaring hjemme, men pastaen ikke fungerede lidt, bliver tyk, vil praktiske råd fra husmødre hjælpe med at løse problemet.

Følg disse tips:

 1. Sæt tyk karamel i en skål;
 2. Tilsæt lidt vand og sæt karamel i mikrobølgeovnen i ca. 15 sekunder;
 3. Fjern den varme masse og begynde at blande den og derved fortyndes med vand;
 4. Massen bliver mere plastisk, hvilket betyder, at du får en god gennemsnitskonsistens, der er egnet til at fjerne mest hår.

Sådan shugaring derhjemme

Shugaring kan nemt gøres hjemme, uafhængigt og uden hjælp af kosmetologer. At spørge hvordan man laver shugaring hjemme, bør du vide, at shugaring derhjemme udføres trin for trin, og dets gennemførelse kræver ikke specielle færdigheder og specielle forberedelser.

Den første ting at gøre er at forberede huden til proceduren. Det er nok at skrubbe kroppen (eller kun de steder, hvor hårene bliver fjernet), så tørt huden godt og under ingen omstændigheder anvende olier, lotioner og cremer i kroppen før udførelse af proceduren.

Det andet trin skal være forberedelsen af ​​shugaring derhjemme (en særlig blanding til selve proceduren).

Shugaring hjemme trin for trin

Efter at have lavet pastaen, kan du fortsætte med proceduren selv shugaring.

Sådan shugaring derhjemme:

 1. Det er nødvendigt at tage lidt pasta, rul det ind i en bold (for en bikini og underarm er lille, til andre områder som en valnød) og begynde at strække den.
 2. Påfør huden på huden mod hårvækst, glat og fjern derefter skarpt (jo skarpere bevægelsen er jo mindre smertefuld fornemmelsen), men i retning af hårvækst parallelt med huden.
 3. Sæt derefter det samme stykke på huden igen og brug det, indtil håret har akkumuleret på det.
 4. Mens du ripper af pastaen, skal du bruge den anden hånd til at stramme huden for at gøre processen mindre smertefuld.

Det er meget vigtigt at huske, at hvis det er forkert at rive af pastaen, kan indgroede hår og irritation forekomme. Derfor er det bedst at shugaring i små områder og overvåge nøje den retning, hvor hårene vokser i et bestemt område.

Hvis du tvivler på, om den korrekte pasta har vist sig, eksisterer svaret på spørgsmålet om hvordan man laver shugaring hjemme i netværket i formater af korte visuelle noter eller endog hele processen fra det øjeblik, hvor huden renses til demonstration af glat hud efter proceduren.

Hvad skal man gøre efter proceduren

Hud efter shugaring bør have et perfekt glat udseende, men på betingelse af at proceduren blev udført korrekt.

Hvis der opstår irritation efter shugaring, skal du under ingen omstændigheder skrabe, smøre panthenol eller fede salver, du kan drysse områderne med talkumpulver og også drysses med termisk vand, det vil berolige huden og rødmen forsvinder.

Hudpleje efter shugaring

Gode ​​nyheder for alle pigerne, der er bekymrede for, hvordan man suger hjemme uden dårlige konsekvenser.

Efter shugaring er procentdelen af ​​hudskader minimal, der bør ikke være irritation, når proceduren udføres korrekt, og huden selv bliver blød og fløjlsagtig.

Svaret på spørgsmålet, hvis irritation er opstået efter shugaring, hvad der skal gøres, er utvetydigt - du skal lindre huden og fugte, men med fedtfattige olier og cremer og med antiseptiske salver eller termisk vand.

Sådan plejer du din hud efter shugaring

Den første regel er ikke at udsætte huden for sollys i 12 timer efter proceduren. Du kan også lave en beroligende komprimering fra en afkogning af kamille og egetræsbark.

I løbet af de første tre dage efter shugaring er det ønskeligt at fugtige huden og ikke beskadige det med skrubemidler.

Kontraindikationer til proceduren

Det er værd at være opmærksom på kontraindikationerne af shugaring og bivirkninger, der opstår efter proceduren.

Bivirkninger er:

 • rødme og kløe i huden
 • øget svedtendens (især for dem, der lider af overdreven svedtendens)
 • fremkomsten af ​​små bumser i procedurens område.

Der er kontraindikationer:

 • dermatitis og tilstedeværelsen af ​​en inflammatorisk proces på huden;
 • diabetes mellitus
 • månedligt;
 • allergi over for sukker pasta ingredienser;
 • epilepsi;
 • åreknuder
 • maligne tumorer.

Og endelig gør skaderne ondt? Styrken af ​​smerte i alle forskellige, det afhænger af den enkelte følsomhed og hudtype.

Funktioner af epilering af forskellige dele af kroppen

Sådan gør du shugaring derhjemme, kan du lære fra forskellige kilder. Det er tilstrækkeligt at følge flere regler og tage hensyn til procedurens omfang. Så processen vil være nem og smertefri.

Epilering af hænder og fødder

Følsomheden af ​​arme og bens hud er mindre udtalt sammenlignet med andre dele af kroppen.

En lille mængde pasta skal påføres det ønskede område og vente et par minutter. Så snart følsomheden af ​​huden bliver mere udtalt, er det nødvendigt at skære stærkt af den stivnede masse kun i retning af hårvækst.

Shugaring af arme og ben udføres fuldstændigt. Efter proceduren skal rester af sukkermassen på huden vaskes af og påfør en fugtighedscreme. Huden og hændernes hud er næsten ikke udsat for irritation.

Shugaring dybt bikini område

Sværere og delikat hud i det intime bikiniområde. Hvis du har mere end 5 mm hår, vil epilering være smertefuldt.

Indsæt anvendes med blide bevægelser. Massen glattes i retning af hårvækst.

Efter 30-60 sekunders ventetid bliver det stivne materiale slået fra, mens huden skal trækkes: Denne proces vil give mindre smerte. Hvis der mangler nogle hår i epileringsprocessen, anbefales det at fjerne dem på en punktvis måde med pincet eller en barberkniv.

Gentagen shugaring på en dag vil irritere huden. Processen kan gentages ikke tidligere end i 7-10 dage.

Underarm shugaring

Epilation af armhulerne er også en smertefuld proces. Det skal holdes forsigtigt og forsigtigt. Pastaen appliceres mod hårvækstretningen, og de vokser opad.

Lommerne i armhulerne er robuste, men hvis du hele tiden gør shugaring-proceduren, bliver de svækket.

Epilering af ansigtsområdet

Shugaring på ansigtets hud udføres i læberne for at fjerne små hår over overlæben og langs sine kanter, de såkaldte kvindelige whiskers.

Karamel påføres med et tyndt lag i stedet for epilering mod hårets vækst og efter 20 sekunder brydes den tørrede pasta kraftigt ned.

Under proceduren er det nødvendigt at sikre, at det på dette område er konstant tørt, ellers vil produktet ikke kunne fange håret gennem sved.

Body shugaring

I nogle tilfælde kræver det aflejring af krop, ryg og bryst. I sådanne tilfælde er der brug for hjælp fra udenforstående. Teknikken ligner den forrige.

Home Shugaring Anmeldelser

Home shugaring fortjener positiv feedback på grund af at proceduren er meget mere økonomisk i penge og tid brugt end i en skønhedssalon. Her er nogle anmeldelser af dem, der allerede har forsøgt shugaring derhjemme:

Risikoen for at gøre shugaring hjemme alene, som følge heraf var jeg behageligt chokeret!

Før shugaring testede jeg ikke kun hårfjerningsmetoder: voks, cremer osv. Jeg har en meget følsom hud, og resultatet har altid haft den samme irritation.

Og så lavede jeg ifølge en meget elementær opskrift en pasta til shugaring derhjemme, gjorde epilationen og fik bare en fantastisk effekt! Der er ingen irritation, alt hår er fjernet uden "øer", huden er blød og blid, og der er ikke behov for at fugte det. Vidunderlige hjem shugaring ting!

Jeg gjorde en "dyb" shugaring 7 dage før min tur til havet (det er sådan, at alle hudirritationer forsvinder inden ferien). Lidt smerte, selvfølgelig, men tolerabel. En time senere glemte jeg at jeg havde smerter.

Umiddelbart glidede 10 dage, da jeg hviler uden hudirritation og overskydende kropshår. Jeg kommer hjem igen, jeg vil shugaring nu over hele min krop!

For en måned siden gjorde jeg denne procedure på en kosmetologs kontor, og nu gør jeg det hjemme. Det vigtigste i denne simple gerning er at lave sukkerpasta.

Resultatet og hjemme var værd at gøre. Jeg er ejer af tør hud og ingen lotioner hjalp mig ikke, og efter hjemmet blev min hud så blød og blød, og efter brusen bliver den også fugtet. Prøv det, og du vil helt sikkert lykkes!

Jeg kan ikke stå nogen smerte, så jeg var skeptisk til epileringens procedurer. Læs mere: Intim depilation creme.

Efter råd fra en ven besluttede jeg mig for at prøve en shugaring, men at starte hjemme for ikke at spilde penge. Resultatet oversteg alle mine forventninger.

Jeg blev ikke smertefuldt såret, og blandingen til shugaring jeg kogte den perfekte opskrift fra første gang. Nu gør jeg shugaring udelukkende hjemme og har ikke engang besøgt en kosmetolog.

COSMOPOLITAN

Værre maskine Gillette Venus Embrace har ikke prøvet.