10 fejl shugaringa derhjemme

Ved hjælp af shugaring kan du slippe af med uønsket hår på ben, ansigt, underarm og bikini. Til dette anvendes sukkerpasta. Det kan købes eller koges hjemme. Sammensætningen af ​​lægemidlet bør kun omfatte naturlige ingredienser. Ifølge den klassiske opskrift skal pasta indeholde sukker, vand og citronsyre. Hvordan man laver en shugaring, kan du finde ud af i instruktionerne for det færdige produkt eller ved at læse det relevante afsnit i artiklen.

Sammensætningen af ​​pastaen og sensationerne under dens gennemførelse

Dette er den sikreste og mest smertefri form for epilering. Med ham er håret fjernet i løbet af deres vækst. Denne metode er velegnet til alle, men forsigtighed skal følges af dem, der er allergiske over for citronsyre. For allergikere er der mulighed for glucose og fructose.

Smerter ved shugaring kan afhænge af følgende faktorer:

 • biorhythms og tid på dagen (lettere procedure overføres om aftenen);
 • individuel følsomhed
 • fase af kvinders menstruationscyklus
 • Tilstedeværelsen af ​​alkohol i blodet (det lindrer);
 • betyder temperaturer;
 • følelsesmæssighed af patienten.

Metode for proceduren

Hvordan laver man shugaring? Før du starter proceduren, er det nødvendigt at forberede huden. For at gøre dette har du brug for en våd klud. Med sin hjælp skal du rense huden mod hårvækst. Så er det ønskeligt at bruge et specielt værktøj, der er designet til at passe på huden efter og før epilering. Sukkerpasta anvendes korrekt mod hårvækst. En fjernelse af vegetation udføres i løbet af væksten. Denne metode vil forhindre brud af hår under deres fjernelse. I dette tilfælde er dermis ikke skadet, og derfor vil der efter proceduren ikke være betændelse og irritation på den. Ny vegetation vil begynde at vokse tre uger efter manipulationen.

 • mangel på hårindvækst;
 • enkel og bekvem brug
 • små omkostninger ved manipulation;
 • hypoallergenprodukt
 • smertefri procedure
 • brug derhjemme.

Hvis du skal håndtere flere zoner, skal du altid begynde at flytte fra top til bund. For hver zone skal du tage et nyt stykke pasta. Efter manipulation anbefales ikke at besøge solarium, pool eller gym i 12 timer. Det anbefales at bruge en massage mitten når du svømmer. Dette forhindrer hårets indvækst og holder en let peeling af huden.

Ved anvendelse af den færdige pasta-procedure kaldes voksning. Når du bruger denne metode, vil hårfjerning ligne voksning. Midler i form af varme påføres i zone med fjernelse af unødvendig vegetation. Dette gøres ved hjælp af en speciel padle. En papirstrimmel presses over den, som skal glattes for hånden. Med en lille indsats er den slået af i retning mod hårets vækst.

Shugaring hus

Shugaring derhjemme er let. Denne manipulation indebærer brugen af ​​karamelkugler, som skal udarbejdes på forhånd. Efter denne epilation forbliver huden langsom og blød. Værktøjet er nemt at forberede i hjemmet selv. For det første er det bedre at lave et lille volumen af ​​produktet, og derefter - under hensyntagen til de efterfølgende procedurer.

Til fremstilling af sukkerpasta skal du have sukker i mængden af ​​6 teskefulde, 2 teskefulde varmt vand og 2 teskefulde citronsyre. I en lille gryde skal du sætte sukker, hæld vand på toppen. Rør og kog sirupen over lav varme. Under madlavning skal du konstant røre det, så det ikke brænder.

Over tid vil massen begynde at erhverve en brunfarve. Det er nødvendigt at lave en test for karamelisering. Til dette placeres en dråbe sirup i koldt vand i en tallerken. Det bør hærde og ikke sprede sig. I dette tilfælde koges karamel korrekt og klar. Nu kan du tilføje citronsyre og fjerne værktøjet fra ovnen. Bland den resulterende masse grundigt igen for at opløse kornene og opnå ensartethed. Det er nødvendigt at afkøle sammensætningen ved stuetemperatur, men ikke til slutningen. Ellers kan det hærde. Denne masse er nok til engangsbrug.

Til fremstilling af et større volumen pasta skal det koges i en anden mængde. Sukker skal tages 1 kg, vand - 8 spsk og citronsyre - 7 spsk. Opskriften bruger citronsyre i stedet for citronsaft, da det kan forårsage irritation på følsomme hudtyper.

For at forberede i henhold til denne opskrift skal alle ingredienserne blandes i en separat beholder på forhånd og derefter lægge dem i en varmebestandig gryde og lægge høj varme op. Massen skal omrøres konstant, så den ikke brænder og ikke holder fast i potten. Det er nødvendigt at koge over en stor ild i et par minutter, derefter reducere det, og luk gryden med et låg. Lad i 10 minutter, bland derefter og kog i yderligere 10 minutter. Proceduren gentages. Sukker vil først være flydende og homogen, så vises bobler i den. Så skal du blande massen igen og lade i 10 minutter. Der kommer en lugt af karamel.

Efter lidt tid begynder pastaen at misfarve og blive gennemsigtig. Når skum og bobler vises, er puljen tilbage, men uden låg, i 5 minutter på ilden. Den samlede tilberedningstid er 45 minutter. I slutningen omrøres blandingen og hældes i en plastbeholder med det passende volumen.

Hvis præparatet under forberedelsen viste sig at være for tyk, skal du tilføje 1 spsk vand og læg det i et vandbad. Vi må vente, indtil blandingen begynder at smelte, rør det godt, fjern fra varme og lad det køle af. Hvis massen er flydende, så er den ikke egnet til shugaring.

Anvendelsesmåde

Efter kogning af karamellen er det nødvendigt at knæde godt i hånden. I denne proces vil det lyse, perle skygge vises på den. Massen skal svare til plasticin i dens konsistens. Fra denne masse lave en bold og anvende den mod hårets vækst i det ønskede område. Hårfjerning produceret af hårvækst. Hvis sammensætningen begynder at hærde, skal den opvarmes i et vandbad.

Fremgangsmåden udføres på hår med en længde på 2 til 5 mm. Dette er den optimale længde med denne metode til fjernelse af hår. Hvis håret er vokset længere, er det bedre at fjerne dem på en anden måde, og proceduren med sukkerpasta skal udføres gennem tiden, indtil hårene når den optimale længde. For det bedste resultat i selve procedurens gennemførelse skal det holdes parallelt med overfladen af ​​ben og arme eller et andet område af legemet eller ansigtet.

Under proceduren skal du sørge for, at hårene er trukket ud og ikke slået fra. Den anvendte indsats bør være strengt parallel med hudens overflade og hårvæksten. Under shugaring derhjemme er der ingen risiko for at blive brændt, det er hans fordel. På armhulen er det anbefalet at bruge små portioner karamel. Det er nødvendigt at rulle sukkerkuglen fra toppen ned til området under dine hænder. Træk håret til toppen. Du kan også udføre hårfjerningszoner i ansigtet og bikini.

Shugaring af arme og ben

Kendskab til proceduren er bedre at starte fra dette område. På arme og ben er det lettere at træne og få erfaring med hårfjerning på denne måde. Huden skal være ren og tør, ellers vil sukkerpastaen ikke holde fast.

Vi tager et stykke kogt karamel og begynder at ælte det i vores hænder og derefter rulle det op i form af en bold. Tryk denne bolle på foden eller i hånden, hvor det er nødvendigt at fjerne overskydende vegetation. Nu, med lidt indsats, ruller vi et stykke karamel mod hårvækst. Vi tager afsted og venter i to minutter. I løbet af denne tid bliver sukkerhår pakket rundt om håret. Det kan ledsages af en følelse af tæthed i huden. Hårene begynder at strække sig. Nu har du brug for en skarp bevægelse for at rive karamellen med hår fra huden i retning af deres vækst.

Så opvarmer vi det samme stykke i vores hænder og ælter det med fingrene. Påfør igen på huden, på det næste område med vegetation. Alle manipulationer er ens. På samme måde gentager vi alle handlinger, indtil hele armen og benene er ryddet af hår. Når en del af karamel bliver snavset, skal du skifte den til en ny.

Når man udfører manipulationer på benene med frihånden, er det ønskeligt at holde huden på lemmerne. Alle manipulationer skal udføres parallelt med lemmernes overflade. Dette vil give det bedste resultat og reducere smerten. Bevægelsen ved adskillelsen af ​​pastaen med hårene skal være skarp.

Efter shugaring skal fod og hænder vaskes med varmt eller varmt vand for at fjerne alle sukkerrester. Så skal du påføre en fugtighedscreme. Irritationer efter manipulationer på ben og arme sker ikke, huden bliver blød og glat, så du kan straks gå ud uden at skjule kroppen under lukkede tøj. Efter at få en god shugaring af lemmerne, kan du gå videre til mere følsomme områder af kroppen.

Bikini shugaring

For hårfjerning af dette område derhjemme, bør hårets længde ikke være mere end 0,5 cm. Hvis de er længere, kan proceduren være meget smertefuld. Derfor, hvis længden ikke passer, er det bedre at udføre epilering med en anden metode, og efterlad shugaren næste gang, når håret vokser til den optimale længde.

Ved udførelse af manipulationen af ​​et ben læg på kanten af ​​badet eller møblerne ved hånden. Karamelkuglen skal være lille. Hans behov for at strække fingrene og anvende på huden i det intime område. Det anbefales at udføre arbejdet i små områder for helt at fjerne hår fra første gang. En enkelt epileringszone skal være 20 kvadrat med 20 mm.

Den klæbende masse skal glattes for hånd i retning mod hårets vækst. Du skal vente ca. 15-30 sekunder for at koble massen med vegetationen. Nu, lidt trækker huden, med en skarp bevægelse er det nødvendigt at rive karamellaget over hårets vækst. Proceduren for en enkelt behandling er bedre at ikke strække i tid, da jo længere sukkermassen forbliver på den delikate hud, jo sværere bliver fjernelsen.

Efter den første behandling af bikiniområdet kan enkelte hår forblive. For at opnå fuldstændig fjernelse er det ikke værd, fordi du kan forårsage rødme. Det er nødvendigt at fortsætte behandlingen af ​​det næste hudområde, hvilket efterlader den savnede til senere, mens huden hviler. Ved afslutningen af ​​proceduren er det nødvendigt at vaske alle rester med varmt vand og anvende en speciel creme designet til brug efter epilering.

Brug på armhulen

Armhulen er meget følsom og følsom. Derfor udføres hårfjerning på det i små portioner karamel såvel som i bikinizonen. Håret i denne zone vokser opad, så den søde masse ruller nedad. Afbrydelse af reservoiret udføres på væksten af ​​hårlinjen op. Hele proceduren kan tage cirka 30 minutter. Den første manipulation kan være mere smertefuld på grund af hårlampens styrke. Over tid vil hårene svække, smerten vil falde, og al manipulation vil ikke tage mere end 5 minutter.

Shugaring ansigt område

Normalt forekommer uønsket vegetation over overlæben. Hårene er korte i længden. De er nemme at fjerne ved hjælp af karamelmasse. Sårhed fraværende under manipulation. Alle hårfjerningstrin ligner shugaring andre områder. Det anbefales efter proceduren at nægte at besøge solariet i et par dage. Dette kan føre til uønsket pigmentering og forbrændinger.

Sukker hårfjerning forårsager ikke irritation af huden. Derfor kan du straks bruge åbne tøj efter brug af karamel. Dette er næsten en smertefri epilering. Men ulempen ved shugaring er procedurens varighed og dens besværlighed. Det kan tage 1,5 timer.

Kommentarer

Olivia - 29. september 2015 - 18:47:

Shugaring er en fantastisk måde at slippe af med overskydende hår, jeg bruger det selv og rådgive alle))

Valeria - 1. marts 2016 - 12:23:

Olivia, laver du madlavning selv? Jeg prøvede det, det viser sig.. men hver gang det er anderledes, er det som en sten, og så strømmer den lige over mine arme

Tatyana - 25. marts 2017 - 23:06:

Her havde jeg også, så nu køber jeg shugaring pasta Start Epil og ikke genere.

Gæst - september 2, 2017 - 13:12:

Jeg fik dem ligesom krystaller, hvad skal jeg gøre?

Gæst - 9. december, 2017 - 11:07:

Der er en fejl i denne opskrift. Hvis du begynder at lave mad uden citronsyre, får du sukkerkrystaller. Det skal straks føjes til massen.

Tatyashka - 15. marts 2016 - 20:31:

Jeg formåede at lave en lille portion pasta fra den 4., før den var for solid og for flydende. Så kogte, som i videoen sagde. Men hun kogte mig i 15 minutter og ikke 45! Den midterste ild sat, men det kogte hurtigt og begyndte at mørkere, jeg besluttede at slukke det. Det viste sig temmelig fast vægt, men ælter godt.

Alina - 16. marts 2016 - 05:09:

Gæst - 25. marts 2016 - 18:19:

Meget godt værktøj. Og vigtigst af alt - ikke dyrt, som i kabinen, og længe nok.

Kira - 5. april 2016 - 21:03:

Og jeg kan ikke lave denne pasta korrekt, jeg har ikke prøvet det, jeg gør det ikke, jeg vil fordøje det. Problemet er kortere. Erhvervet shugaring pasta fra Gloria. Meget tilfreds med købet. Alt viser sig godt, ligesom i kabinen.

Leysan - 14. december 2017 - 23:25:

Og hvor bestilte de?

Anastasia - 8. juni 2016 - 12:10:

Fra min egen erfaring kan jeg sige, at shugaring er mindre smertefuldt og mere økonomisk end voks. Ingredienser til tilberedningen er ikke svært at finde, og færdige pastaer er nu et stort udvalg til forskellige priser. Jeg bestiller f.eks. Helen Maais pasta, fordi det er billigere end populære mærker, og kvaliteten er bare fantastisk! Prøv det, jeg tror du vil kunne lide det.

Gæst - 11. februar 2017 - 12:43:

Hvordan bestiller du pasta?

Svetlana - 18. juni 2016 - 08:40:

Jeg er chokeret over forfatteren af ​​artiklen. Påfør pastaen og lad den stå i 2 minutter for at binde med hårene? Ja, sådan en procedure, og dagen kan blive forsinket, afhængigt af antallet af depilerede steder! En masse ubrugelig tekst og ikke et ord om talkum, som skal bruges til mindre traumatisering af huden. kortere artikel på C klasse, en masse "vand" fra lameren, tegning info fra internettet, shugaring pasta i hans hænder holdt ikke.

Natalia - 29. august 2016 - 00:11:

Svetlana, du er sandsynligvis et proffs i denne virksomhed) Af en eller anden grund mislykkes det, det holder mig til min hud og hænder! Forsøgt flere gange! Affedtet, sprinklet med talkumpulver, men desværre (kan jeg bede dig om råd)?

Gæst - 16. februar 2017 - 01:25:

Jeg er helt enig med dig

Gæst - 3. april 2017 - 16:41:

TALC? Hvad er du Han vaskes ikke ud af blodet. De kan generelt ikke bruges.

bare mor - 29. juni 2016 - 16:16:

Pasta koge godt i mikrobølgeovnen: 6 spiseskefulde sukker, 2 spsk vand, 0,5-1 hl citronsyre og et minut i mikrobølgeovnen, hvis ikke klar - i yderligere 10 sekunder. Før arbejde skal du behandle huden med et antiseptisk middel (on-cal callaula, miramistin), derefter med talkumpulver, og du kan fortsætte.

Irina - 22. juli 2016 - 14:58:

Og mere om talkum, pozh-ta))

Gæst - 16. februar 2017 - 01:28:

Du skal blot anvende talkum på huden før proceduren.

Gæst - 12. juni 2017 - 16:19:

Talc er kun nødvendig for at fjerne overskydende fugt, det vil sige sved. Og ikke mere

Gæst - 24. juli, 2016 - 10:07:

Meget god opskrift))) fra første gang fik jeg en god pasta

Gæst - 17. september, 2016 - 21:01:

God aften, og pastaen skal være flydende først efter mikrobølgeovnen? Hvor meget er det at bruge mikrobølgeovnen?

Olga - 30. november 2016 - 23:55:

Mange tak for din opskrift, det er hurtigt og nemt at forberede.

* Yana Azizova * - 22. juli, 2016 - 18:11:

Hej
Og jeg kan normalt ikke lave denne pasta. Hvor mange har ikke prøvet, så kog det ikke, og fordøj det. Problemet, kort sagt, jeg har også. Da det mislykkedes mange gange, overgav hun det overhovedet. Træt allerede. Bedre "Electric Epilator" køb. Med denne type af hårfjerning er meget lettere. Og det tager lidt tid. Forgæves forsøgte at lave denne pasta. Forgæves min tid spildt og mine nerver også. Bullshit denne "shugaring". Dette er min mening. Vær venlig at dømme ikke strengt.
Farvel.

# Yana Azieva # - 22. juli 2016 - 18:15:

Hej
Nonsens denne "Shugaring".
Farvel.

Julia - 22. september 2016 - 10:51:

Kogt pasta shugaring - 10 el. sukker 1.st.l. vand og på spidsen af ​​en lille knivlim. syre. Pastaen viste sig, men ikke alt håret trækker ud og pastaen smelter hurtigt, hvis du arbejder det i lang tid. Måske gjorde hun det ikke, men hun tilbragte både tid og nerver.

Tatyana - 28. september 2016 - 11:17:

Kogt pasta ifølge opskriften fra artikel 6 i h. sukker, 2 tsk vand og 2 tsk. citronsyre, alt arbejdede ud, armhule udtørring var vellykket.

Larisa - 16. oktober 2016 - 19:48:

Jeg gjorde det okay første gang - både pasta og depilation! Jeg er tilfreds med resultatet! Tak!

Gæst - 19. oktober 2016 - 16:43:

Din shugaring opskrift er dårlig.

Gæst - 31. oktober 2016 - 16:11:

Og hvad tog du med papirstrimler?

Catherine - 11. november 2016 - 01:10:

Velkommen! Piger fortæller mig, tak, hvad med en intim zone? Og er det endda muligt at gøre denne procedure der? Efter alt er huden meget delikat og følsomt.

Gæst - 16. februar 2017 - 01:24:

Det er muligt, men smertefuldt. Efter nogle få procedurer vil du blive brugt, og det bliver lettere.

Svetlana - 11. juli 2017 - 08:17:

Bag de 5 procedurer i bikini zone (dyb fjernelse), lidt mindre smerte, men stadig spændes og ryster hver gang, vi har brug for pauser mellem at trække.

Elena - 20. november 2016 - 15:26:

Hej Hjælp piger, jeg kan ikke gøre det, pasta stikker til mine hænder og intet kommer ud.

Rina - 13. december 2016 - 09:03:

1 Ingredienser:
• 6 teskefulde sukker,
• 2 teskefulde varmt vand,
• citronsaft fra halv citron.
Forbered en skål til kogning af karamel og et krus med koldt vand i forvejen for at kontrollere paratets parhed under fortykningsprocessen.
Fremstilling af sammensætningen:
1. Bland sukker og vand i køkkengrej.
2. Sæt sirupet på en langsom ild og omrør, kog.
3. Når karamelmassen begynder at skifte farve fra hvid til gylden karamel, skal du kontrollere beredskabet. Sæt en dråbe af blandingen i koldt vand. Hvis karamel ikke spredes i vandet, men fryser der i form af en flad dråbe, er pastaen til epilering klar.
4. Tilsæt citronsaft til karamel og fjern sammensætningen fra varmen, fortsæt med at røre, indtil kornene forsvinder, og der opnås en ensartet gylden masse.
5. Køl karamel til stuetemperatur.
1 kop granuleret sukker
1,5 tsk citronsyre,
2 spsk. skeer vand (varmt).
Næste pasta fremstilles på samme måde som i den første opskrift. Konsistensen af ​​den færdige karamel til epilering skal være sådan, at kugler nemt kan rulle ud af pastaen.
Fordelen ved at bruge citronsyre i opskriften er, at den krævede koncentration ikke behøver at gættes i sammenligning med naturlig citronsaft, som kan have forskellig surhed.
Hvis sammensætningen er mere sur end nødvendigt, hærder karamel ikke godt. Og tværtimod, hvis syren ikke er nok, viser sukkerpasta sig at være ikke-plastisk.
Kogt pasta er nok til hele sæsonen.
1. Tag 1 kg granuleret sukker, 8 spsk. skeer vand (varm) og 7 el. spiseskefulde friske citronsaft.
2. Bland de ovennævnte ingredienser og sæt den søde blanding i høj varme i et minut.
3. Rør og efter et andet minut, reducer varmen til et minimum.
4. Karamelblandingen er dækket med et låg og kogt i yderligere 10 minutter under omrøring.
5. Når sukkeret begynder at smelte, fjern låget og fortsæt med at røre. Den samlede tid i brand er ca. 45 minutter.
Hæld derefter den færdige karamel i en opbevaringsbeholder. Før og efter hver procedure opbevares pastaen i køleskabet.
Shugaring: Opskrift i mikrobølgeovn
Til opskriften skal du bruge:
• 4 spsk. skeer af sukker med en lille dias,
• 1 tsk citronsyre,
• 1.5 Art. skeer vand.
Ingredienserne blandes i en glasbeholder, som derefter placeres i en mikrobølgeovn i den mest kraftfulde tilstand. Tilberedningstid - ca. 3 minutter, indtil karamelmassen bliver gyldenbrun. På dette tidspunkt er du nødt til at røre blandingen flere gange og åbne mikrobølgeovnen. Tilberedt karamel skal afkøles før brug til stuetemperatur.
Med en høj følsomhed i huden, især til epilering af den intime zone, anvendes en opskrift uden citronsyre, der kan forårsage irritation på huden.
2 spsk. skeer vand er blandet med 4 spiseskefulde sukker og en teskefuld flydende honning. Derefter fremstilles sukkerpasta som i ovenstående opskrifter med citronsyre.
Shugaring opskrift på 10 spiseskefulde sukker
Ingredienser: 10 spiseskefulde (ca. 250 gram) sukker, 1 spsk vand, frisk juice fra en halv citron.
Sukkercaramel er kogt til gylden farve, som i de tidligere versioner. Hvis pastaen fordøjes, og farven bliver mørk brun, bliver den for hård. Hvis du foretrækker bandingsteknikken for depilation, kog pastaen mindre (ikke længere end to minutter), fordi du har brug for en tyndere konsistens.

Gæst - 17. januar 2017 - 23:54:

Og forstod ikke om strimlerne af papir.

Gæst - 5. februar, 2017 - 20:40:

Det behøver ikke papirstrimler! Hænder alt er gjort.

Gæst - 16. februar 2017 - 01:22:

Jeg gik til salonen for shugaring
Først blev huden smurt med talkumpulver, der blev påført hårvækstblandingen, trukket ud mod vækst. Lidt smertefuld, intim zone, naturligvis den mest smertefulde.
Så kan du ikke (kosmetologrådgivning):
Solbade 2 dage
Påfør cremen i 2 dage
Bathe med sæbe (det anbefales at bare brusebad uden brug af vaskemidler)
Skrub epilat huden efter 5 dage
Forfatteren af ​​artiklen, inden jeg skriver, anbefaler jeg mindst en gang for at forsøge at gøre en shugaring dig selv og i kabinen.

Agripa - 23. februar 2017 - 10:21:

Shugaring anvendes mod hårets vækst og fjernes ved vækst, konklusionen gik du til den fattige herre. Selvom mesteren gjorde alle de andre procedurer som det skulle, ved han ikke, hvordan man skal gøre shugaringproceduren. Denne metode til fjernelse er en af ​​forskellene mellem shugaring og voksning. Så kør ikke på forfatteren, hvis du kommer til en sådan mester, vælg forsigtigt salonen og mesteren. I de fleste saloner ved ikke de falske herrer sig selv, hvad de laver. Jeg taler som kvalificeret mester.

Dasha - 17. februar 2017 - 17:11:

Og så. I går kogt pasta viste alt ud. Men da laget trak, så så blodet op, hårene blev trukket ud med alt det muligt. Her og der blev afskedigelser. Kramperne på armhulerne er skræmmende, alt er nibbling den anden dag ((((

Gæst - 19. februar 2017 - 14:34:

Til dette anvendes talkumpulver, så huden ikke er skadet.

Laura - 27. februar 2017 - 13:46:

Piger. Før du gør dig selv, skal du studere problemet mere grundigt. Genlæse en masse anmeldelser og websteder, og lav så og indsæt og shugaring. Det er umuligt at stole på det så blindt.

Agripa - 16. marts 2017 - 12:20:

Dasha, måske har du for følsom hud, eller du gjorde noget forkert. I hvert fald gentag proceduren ikke selv, konsulter med en professionel. Levomikolem indtil smør, indtil den passerer.

Laura - 27. februar 2017 - 13:52:

Generelt, hvis pastaen ikke pludselig er kogt (ved uerfarenhed), er der intet at bekymre sig om. Sæt det i mikrobølgeovnen i ca. 200 sekunder. Lad det stoppe. Kontroller opdrift. Hvis noget, igen i mikrobølgeovnen. For eksempel får jeg aldrig en tyk pasta, men jeg bruger bandage teknik i dette tilfælde. Det er alt sammen.

Gæst - 27. februar 2017 - 13:53:

Og glem ikke at trække huden før du trækker. Så du vil undgå blodsudgydelser og blå mærker.

Gæst - 22. marts, 2017 - 22:47:

Bliver håret aldrig?

Gæst - 27. marts, 2017 - 09:41:

I 2 uger vender de lidt tilbage)

Ivanka - 2. april 2017 - 17:57:

Kogt i mikrobølgeovnen, hurtigt og simpelt, men om talkum, vidste jeg ikke og lagde den intime del lige sådan, ventede et øjeblik og trak. og udtrænges sammen med pastaen og et stykke hud ((2 uger overlejringer med salver, forfærdelig smerte og som følge heraf et uæstetisk ar. Jeg tror, ​​hvor jeg skruede så meget op, når man stegte, når den blev påført eller på grund af mangel på talkum.

Laura - 26. april 2017 - 21:26:

De skruede op ved ikke at studere materialet, hvordan man bruger sukkerpasta korrekt, jeg anbefaler dig at se mindst en YouTube-video, og jeg var heldig at deltage i et værksted på shugarinka og købe mærkepasta med stor rabat. Rekaundu dig i YouTube for at score. Maris. Studio shugaring, meget gode video tutorials finder.

Catherine - 22. april, 2017 - 15:36:

En god måde. Jeg koger pastaen selv for ikke at fordøje, hæld koldt vand i pladen, og efter kogning af pastaen skal du konstant kontrollere beredskabet ved at hælde en lille ske i vandet.

Gæst - 7 maj, 2017 - 17:12:

Fortæl mig venligst, og i stedet for citron kan du eddike. Jeg har lige læst i et magasin, som du kan.

Gæst - 8. maj, 2017 - 20:17:

Og stanken kan tage det! Tag en citron - det bedste!

Gæst - 23. juni 2017 - 21:57:

Alt uklarhed virker ikke. Resultatet var tjære. Hele huset er i røg, og han har en frygtelig lugt af denne blanding.

Gæst - 29. juni 2017 - 08:45:

Kan bare ikke erstattes med noget?

Gæst - 11. juli 2017 - 16:12:

Og hvorfor erstatte citronsyre til noget, det er mangelvare.

Gæst - 16. august 2017 - 09:26:

Jeg gør nu tredje gang med mesteren. Jeg kan godt lide det. Sandt en gang om måneden. En uge efter tre hænder og strække barbermaden. Jeg vil fjerne alt allerede. men hidtil holdt. Jeg håber videre vil vokse mindre. Og så planlægger jeg at gøre det selv. Jeg håber at lykkes.

Shugaring til sig selv er reel

Shugaring eller med andre ord fjernelse af uønsket vegetation med sukkerpasta er en yderst effektiv procedure, der er i høj efterspørgsel. Derudover kan du nemt shugaring dig selv, kende reglerne og nogle subtiliteter af proceduren. For at gøre dette er det nok at købe i butikken eller lave sukker pasta selv.

Hvad sker shugaring pasta

Den færdige sukkermasse er af flere typer. Hovedkomponenterne er altid sukker, vand og citronsyre, kun deres proportioner varierer, og tilsætningsstoffer er inkluderet for at opnå en anden konsistens af det færdige produkt. Derfor afhænger pastaens formål af densiteten.
Typer af stof til shugaring:

 • blødt, i modsætning til anden halvflydende konsistens, designet til afhugning af tyndt hår på en flad overflade. Denne pasta er god for ejere af følsom hud, da den har en sparsommelig effekt. Ofte udføres applikationen ikke med sine hænder, men med en spatel, fjernelse - med bandingstrimler. At bruge den manuelle teknik - kræver færdigheder og erfaring;
 • Gennemsnittet anses for at være et universelt produkt, både tynd og mere stiv vegetation er acceptabel for dens handling. I dette tilfælde, anvendt manuel teknik. Før pastaen sættes lidt op,
 • solid skabt specielt til shugaring hårdt hår (for eksempel et bikini område). Stof kræver obligatorisk opvarmning og opvarmes derefter i hænderne, og kun derefter udføres proceduren.


For at gøre shugaring hjemme, især hvis det er de første forsøg, er den ideelle løsning et middel af middelkonsistens. På grund af dets egenskaber spredes det ikke, når det håndhæves samtidig, forbliver ret blødt og nemt at anvende. Et sådant produkt behøver ikke altid opvarmning.

I fremtiden er det endda muligt at kombinere forskellige typer karamel til shugaring for at opnå en universel konsistens for dig selv.

Madlavning sukkermasse hjemme

Hvis du vil spare penge eller være sikker på, at sukkercaramel til depilation kun består af naturlige ingredienser, er det muligt at forberede det selv. Konsistensen af ​​det endelige stof vil afhænge af forholdet mellem ingredienser. Her kan du eksperimentere og vælge den bedste mulighed for dig selv.

Den klassiske opskrift omfatter kun 3 komponenter:

 • sukker - 6 tsk;
 • varmt vand - 2 tsk;
 • citronsyre - 2 tsk

Sukker blandes med vand i en metalpande. Bring blandingen til kog, rør derefter om lav varme, omrør lejlighedsvis. Så snart sirupet begynder at mørkere og tykke - fjern fra varme. I alt bør tiden på ovnen ikke overstige 20 minutter.

Karamel tjekker parat på to måder:

 1. En lille mængde at dryppe i koldt vand, mens stoffet ikke skal spredes og hærde.
 2. Saml karamel i en ske, og hvis det allerede er klar, dannes noget som en bold.

Efter kontrol skal du tilføje den resterende ingrediens - citronsyre, blandes, indtil den opløses, og lad blandingen afkøles, indtil den er varm.

Denne del af sukkercaramel er nok til en procedure. Den kan være forberedt til fremtidig brug, mens den opbevares i køleskabet. Men ligesom alle naturlige kosmetikker oplagres sukkermassen ikke i lang tid og taber i sidste ende sine egenskaber. Af denne grund anbefales det at udarbejde en ny batch før hver depileringssession.

Ved første øjekast betyder ikke fremstilling af sukkerpasta noget vanskeligt, men det er ikke let nok at finde den rigtige andel første gang. Pastaen kan vise sig at være flydende og ikke at gribe hårene eller omvendt for hårdt og ikke engang varme op i hænderne. For at opnå den ønskede konsistens skal du arbejde hårdt.

Udfører selve proceduren

Shugaring tiltrækker smukke damer ved, at proceduren kan udføres uafhængigt uden problemer. Den nemmeste mulighed er at fjerne mediumdensitetspasta ved hjælp af en manuel teknik, der ikke kræver unødvendige værktøjer og dermed yderligere omkostninger. Hvordan gør man det? For at få et kvalitetsresultat, skal du først forberede huden, og kun derefter fortsætte til aflejringen.

Hudpræparation

 1. Et par timer før depilering anbefales det at skrælle, således at allerede døde celler ikke forhindrer stoffet i at interagere med dermis og hår.
 2. Vask og tør det område, der skal behandles. For bedre effekt kan du let dampe huden i brusebadet eller anvende et varmt håndklæde.
 3. Tør dermis med en antiseptisk opløsning for at forhindre infektion i porerne.
 4. Stænk depileringsstedet med talkumpulver for at reducere stoffets kontakt med huden og styrke med hårene.

Shugaring mig selv

 1. Klip en lille mængde sukkercaramel ud af den samlede masse (ca. valnødstørrelse), ælt det med dine hænder i et par minutter. Hvis en købt blanding anvendes, skal anvisningerne angive, ved hvilken temperatur fjernelsen kan udføres. Det skal muligvis opvarmes i vandbad eller i mikrobølgeovn.
 2. Beredskabet til brug bestemmes af blandingens konsistens - det bliver blødt, ligesom ler og ændrer en lille farve. For at anvende pastaen er det nødvendigt at rulle det i en bold, anvende det tæt på huden og strække det mod hårets vækst for at danne et jævnt lag.
 3. Fjernelse udføres ved en skarp bevægelse i retning af hårvækst parallelt med huden, under alle omstændigheder ikke op. Forkert bevægelse kan føre til skade og blå mærker. For den bedste effekt kan du med din fri hånd trække huden i modsat retning til spalten.
 4. For at fjerne rester af sukkerblandingen skal det behandlede område vaskes med varmt vand uden brug af sæbe.
 5. Tør af sted med fjernelse med et antiseptisk middel, og efter et stykke tid anvende antiinflammatorisk creme.
 6. Den samme del af karamel kan bruges flere gange i en session. Røverløshed bestemmes, fordi bolden bliver overskyet.

Bikini område

Du bør være opmærksom på shugaring i bikiniområdet, denne procedure er meget realistisk at gøre for dig selv, ved at vide nogle funktioner:

 • effektiv og smertefri fjernelse udføres med en fast masse;
 • Hårets længde må ikke overstige 5 mm, da de vil bryde af og ikke bryde ud af roden;
 • hvis hårene brydes af, skal du kontrollere procedurens korrekte karakter
 • fjernelse udføres i små portioner.

Handy område

Området ved hånden er også meget følsomt, så depilationen udføres som et bikiniområde - små bolde af sukkermasse. Det er nødvendigt at rulle blandingen nedad, da der er en vis funktion i dette område - håret vokser opad. Følgelig brydes filmen ned i retning af hårvækst. Det er bekvemt at udføre manipulationen foran spejlet, så der er et overblik over hele fjernelsesområdet.

De første procedurer er særlig smertefulde på grund af uanvendt hud og stærke hårsække. Over tid svækker hårets rødder, huden tilpasser sig, og smerten falder.

Hvis det ikke var muligt at rive hele vegetationen fra første gang, kan du gentage proceduren igen i samme område. Nogle kilder giver oplysninger om, at antallet af sletninger kan være ubegrænset, men det er det ikke. Uanset hvor mild proceduren er, er det stadig en mekanisk effekt på dermis, som har en irriterende effekt.

Nyttige tips

Et par finesser, som du behøver at vide og følge, hvis kampen mod uønsket vegetation opstår gennem shugaring:

 • En fast pasta, uden at se på dens tætte struktur, skal være let at varme op og holde fast. Hvis dette ikke sker, er type pasta valgt forkert, eller produktet er ikke tilstrækkeligt opvarmet;
 • Hårlængden til fjernelse af høj kvalitet bør være fra 2 til 5 mm;
 • et par dage før shugaring anbefales det ikke at bruge et solarium og sauna;
 • en dag før sessionen, stop med at bruge kosmetik, der ændrer fedtindholdet og pH i huden
 • 2 dage efter fjernelse, lav en skrælning for at undgå indfødning af håret;
 • For ikke at forårsage irritation i stedet for shugaring, bør tætte tøj kun omfatte naturlige fibre.

Kontraindikationer

Shugaring udføres hjemme eller under betingelser i en kosmetologsalon, i hvert fald er der kontraindikationer til proceduren. Listen er naturligvis ikke så omfattende som hardwaremetoderne, men man bør ikke forlade dem alene. Det vil være korrekt at rådføre sig med lægen, og først efter hans anbefalinger gør proceduren.

Hvornår skal du vente lidt med en shugarig?

 • i tilfælde af infektiøse dermatologiske sygdomme
 • i alvorlige sygdomme i det kardiovaskulære system
 • diabetikere;
 • med tendens til at bløde;
 • hvis der er papillomer på det behandlede område, mol i stort antal, vorter osv.
 • åreknuder på hårfjerningsstedet
 • skader og beskadigelse af dermis inden for epilation.

Spørgsmålet om, hvordan man laver en shugaring selv, fik et udtømmende svar. Af ovenstående er en positiv konklusion om proceduren i hjemmet lovende: enkelt, overkommeligt og effektivt. Det er bedre at starte øvelsen med de mindst sårbare områder - arme og ben, og først derefter gå til følsomme områder af huden. Bikini-zonen bliver mest mastret, i betragtning af vegetationens stivhed, den delikate dermis og ulejligheden, når man shugaring sig selv, men fjernelsen i dette område kan dog også styrkes.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Sugarring for begyndere: Sådan gør du hjemme (instruktion)

Shugaring er en gammel, men meget effektiv og populær epileringsmetode i dag. Ordet shugaring kommer fra engelsk. Sukker (sukker), fordi denne måde at udrydde kroppen af ​​uønsket vegetation udføres ved hjælp af specialfremstillet sukkerbaseret pasta.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • Fordelene ved shugaring
 • Som pasta til at vælge eller lave mad selv. opskrift
 • Hårlængde
 • Trin for trin
 • Banding teknologi
 • Kontraindikationer
 • Hudpleje
 • anmeldelser

Shugaring dukkede op i det gamle Egypten og blev populært i Persien. Derfor kaldes denne procedure også "persisk" hårfjerning.

Ved hjælp af shugaring kan du fjerne hår på næsten alle områder af kroppen, der kræver korrektion af håret, op til fjernelse af hår i det intime område. Artiklen vil overveje proceduren for shugaring derhjemme, hvordan man gør det selv.

Fordelene ved shugaring over andre former for hårfjerning

Den vigtigste forskel mellem shugaring og andre former for hårfjerning er, at hårene fjernes i retning af deres vækst.

Shugaring gør huden blød i lang tid.

Dette giver shugaring flere fordele:

 • klienten har mindre smerte
 • ingen knuste hår
 • næsten aldrig indgroede hår.

Der er flere vigtige forskelle fra andre metoder til hårfjerning til fordel for dette:

 1. Sukkerpasta brugt til shugaring er et helt naturligt produkt (det indeholder sukker, vand, citronsyre), mens mange andre midler, der anvendes til epilering, indeholder eller udelukkende består af komponenter, der er skabt af den kemiske industri.
 2. Shugaring kan udføres på et sted så mange gange som nødvendigt for fuldstændigt at fjerne hår. Du kan sammenligne denne procedure med voksning (hårfjerning ved hjælp af voks). Voksning i et bestemt område er muligt maksimalt 2 gange, men bedst af alt - 1, ellers kan du skade huden.
 3. Efter shugaring kan du straks tage et brusebad og efter et par timer kan du sikkert gå til stranden, hvilket ikke er acceptabelt, når du udfører andre procedurer for at fjerne uønsket vegetation på kroppen, f.eks. Ved voksning eller fjernelse af hår med en elektrisk epilator.
 4. Ved shugaring er huden jævnere i længere tid - 5 - 7 dage længere, og hårene, der vokser efter en sådan epilering, bliver blødere, tyndere og lettere end de første. Og det er også en fordel i forhold til sådanne metoder til hårfjerning som voksning eller ved hjælp af elektrisk epilator.
 5. Shugaring er meget billigere end laser hårfjerning, fotoepilation, derudover kan denne procedure udføres hjemme, hvis du ved hvordan du gør det korrekt.

Hvilket sukker pasta at vælge

Hvis du ved, hvor man kan købe færdige præparater til shugaring, hvordan man laver dem selv, hvordan man gør proceduren korrekt, kan du med succes udføre det hjemme.

Vær opmærksom! Det er muligt at købe færdiglavet pasta eller gøre det selv.

Mængden af ​​sukkerpasta skal laves til engangsbrug.

opskrift:

 • vand - 2 tsk;
 • sukker - 6 tsk;
 • citronsaft - 2 teskefulde (hvis huden er følsom, er det bedre at erstatte saften med citronsyre).

Kombiner vand med sukker i en metalbeholder, varm det på ilden, omrør hele tiden, så blandingen ikke brænder. Hurtigt nok vil massen blive mørkere, erhverve en gullig farvetone, duften af ​​karamel vil dukke op. På dette tidspunkt skal du tilføje citronsaft og fjerne massen fra ilden.

Det er muligt at dække beholderen med et låg og drej massen ned i ca. 10 minutter, før den slukkes. Den forberedte blanding skal spredes i fingrene og være plastik.

Ingredienser til madlavning pasta er tilgængelige i hvert køkken. Men nogle gange er det ikke muligt at forberede en masse af den nødvendige konsistens, så mange foretrækker at købe professionel pasta i butikkerne. Der er flere typer pastaer, der adskiller sig i konsistens:

 1. Blødt - Velegnet til at fjerne tynde blonde hår hovedsagelig på overfladen af ​​arme og ben. Dette er den mest plastiske pasta. Det anbefales at anvende lidt opvarmet.
 2. Medium - den mest alsidige shugaring pasta. Fjerner medium hårdt hår.
 3. Tæt - bruges til hårfjerning af hårdt hår. Velegnet til hårfjerning i næsten alle områder.
 4. Meget tæt - oftest brugt til de mest følsomme områder (armhuler, bikini område).

Køber sukkerpasta, det er vigtigt at omhyggeligt undersøge dens sammensætning. Ingredienser, der tager sig af huden, såsom honning, planteekstrakter eller æteriske olier, kan tilsættes som led i professionelle pastaer fra producenter.

Tilføjelse af valnød ekstrakt hjælper med at sænke hårvæksten.

Vigtigt at vide! Højkvalitetspasta kan ikke indeholde ingredienser som smagsstoffer og konserveringsmidler.

Derudover skal du overveje følgende nuancer:

Hvis shugaring er planlagt til håndarbejde, anbefales det at tage tykke formuleringer, hvis i handsker eller ved hjælp af en spatelblød.

Valget af pastaen påvirkes af både lufttemperaturen og fugtigheden i det rum, hvor epilationen skal udføres: Jo lavere de er, desto mindre tæt skal konsistensen være.

Nogle gange i starten er det svært at bestemme, hvilken sukkerpasta der er egnet. I sådanne tilfælde producerer producenter små sæt, herunder forskellige kompositioner.

Hvor lang tid skal hårene være til højkvalitets shugaring

Du kan ordentligt gøre shugaring både i kabinen og hjemme. I begge tilfælde er længden af ​​vegetationen, der skal fjernes, vigtig. Foretrukne længde er 3-5 mm.

Den minimale hårlængde er 2 mm, men med en sådan længde er der ingen fuldstændig sikkerhed for, at det vil være muligt at fange alle hårene. Hvis håret er endnu kortere, er shugaringproceduren ikke mulig.

Maksimal længde - 5-7 mm. Til epilering af et bikiniområde anbefales en længde på 6-8 mm for første gang. Med længere hår er shugaringproceduren mere smertefuld. Derfor skal langt hår klippes til den anbefalede længde.

Trin-for-trin shugaring guide til begyndere

Du skal vide, i betragtning af shugaring hjemme, hvordan man korrekt gør denne procedure på forskellige områder af kroppen, der kræver korrektion af hår.

Shugaring - en populær, ny version af uønsket hårfjerning ved hjælp af kosmetisk sukkerpasta

Fjernelse af uønskede hår på ben og arme består af følgende trin:

 1. Bland pastaen med fingrene.
 2. Hold fast i huden en klump pasta og rul det mod hårets vækst.
 3. En skarp bevægelse for at fjerne pastaen på hårets vækst. Jo skarper bevægelsen, jo mindre smertefuldt vil proceduren være. Ved hjælp af en ledig hånd kan du strække huden, hvilket gør proceduren mere behagelig.
 4. Tag en anden 1 portion pasta og gentag de samme trin på samme sted.
 5. For at epilere hele overfladen af ​​armen eller benet.
 6. I sidste ende er det nødvendigt at vaske af rester af sammensætningen med varmt vand, anvende fugtighedspræparater.
Hvordan er shugaring færdig

Shugaring hænder og fødder vil tage omkring en og en halv time

Sharmaring underarms derhjemme bør gøres foran et spejl for at se, hvordan man anvender pastaen.

Før proceduren skal huden vaskes, tørres og anbringes et lille talkum (stivelse, babypulver). Du kan behandle huden med et desinfektionsmiddel, for eksempel er brugen af ​​chlorhexidin ganske almindelig.

Sekvensen af ​​handlinger er den samme som beskrevet ovenfor. Det skal dog bemærkes, at armhulen vokser i to retninger, så når du anvender pastaen, skal du være forsigtig og anvende sammensætningen mod hårvækst. Husk, at denne funktion er nødvendig, når du fjerner den.

Sukkerpasta påføres jævnt til hele området af armhulen. Hånden kan ikke sænkes før færdiggørelsen af ​​shugaring. Ved afslutningen af ​​proceduren bør også vaskes rester af pastaen med varmt vand.

På samme måde skal shugaring af den anden axilla udføres.

Shimping af armhulerne er den mest smertefulde. Dette skyldes det faktum, at hårsækkene her er stærkt fastgjort til folliklerne, og huden er meget følsom.

Shugaring i et bikini og dybt bikini område udføres ofte hjemme, så du bør vide hvordan man gør det korrekt. Dette skyldes delikatessen af ​​det behandlede område.

Hårfjerning i bikiniområdet

For det første behandles huden på epileringsstedet med desinfektionsmidler. Behandling udføres også bedst mod hårvækst.

Dernæst pulverer huden og pulveret med talkum (stivelse, pulver).

Som i de ovennævnte tilfælde, skal du anvende sukkerpasta på huden, bevægelsen af ​​ansøgningen - mod hårets vækst. Rive af pastaen skal også være skarpt ved at flytte hårets vækst. Om nødvendigt kan proceduren gentages straks.

Det anbefales derfor at shugaring hele overfladen, der kræver hårfjerning.

I sidste ende afvaskes rester af pastaen og behandles huden med fugtighedsgivende midler.

Når man skærer et ansigt, er hårlinjekorrektionen meget lille, men det kræver den største omhu. Ved epilering over læberne er det nødvendigt at sikre, at huden ikke strækker sig, ellers kan der dannes små blå mærker, hvilket er ret ubehageligt.

Shugaring bør begynde med håret over læbernes hjørner, på hagen, så pastaen greb bedre. Disse områder betragtes som de sværeste, fordi der vokser hårdt hår.

Shugaring giver hud til ansigtet en anden fordel udover hårfjerning. Når det fjernes og epidermis døde celler. Hudrensning forekommer.
Resten af ​​procedurens teknik er ikke forskellig fra ovenstående.

Bandage teknik shugaring

I betragtning af shugaring hjemme, hvordan man gør det, bør du nævne hans bandage teknik.

Shugaring: før og efter i lysken

Forberedelse af huden til udførelse af proceduren er standard: behandles med tonic, tør, drys med talkumpulver. Derefter skal du varme sukkerpastaen eller knæ det med fingrene til staten, som i blød ler.

Det næste trin er anvendelsen af ​​pastaen, som sker på samme måde som beskrevet ovenfor.

at fjerne pastaen er som følger: På det påførte lag af sammensætningen påføres en bandage.

Det kan være af stof eller papir. Fjernelse af pastaen sker ved anvendelse af sådanne strimler. Det bør være brat, ved bevægelse på hårets vækst, for at adskille pastaen med hårene fra huden. Det er bedst at stramme huden lidt rundt om bandagebåndet med din frihånd.

Afslutning af proceduren - vask af rester af sammensætningen, fugt det behandlede sted.

Nyttige tips fra eksperter

 • Jo skarpere du vil fjerne pastaen fra kroppen, desto mindre smertefuldt vil proceduren være.
 • Forlader pastaen på huden i mere end et minut er det ikke værd. Ellers holder gelen tæt på huden, og det vil være sværere at rive den af.
 • For at gøre proceduren mere effektiv, skal du prøve at trække huden af ​​med fri hånd, når du fjerner pastaen.
 • Ved slutningen af ​​sessionen vaskes den resterende karamel fra kroppen og smør huden med enhver beroligende.

Kontraindikationer: I hvilke tilfælde er det umuligt at gennemføre proceduren

Shugaring er absolut kontraindiceret i følgende tilfælde:

 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • Tilstedeværelsen af ​​koronar hjertesygdom, hypertension;
 • tromboflebitis i området beregnet til epilation;
 • tilstedeværelsen af ​​eventuelle hudsygdomme
 • nedsat blodkoagulation
 • sår, revner eller andre mikrotraumer af huden på procedurstedet;
 • i tilstedeværelsen af ​​tumorer (vorter, mol, etc.) i slagzonen.

Vær opmærksom! Med særlig omhu bør shugaring udføres for gravide, det er meget vigtigt at tage hensyn til kvinders individuelle karakteristika (følsomhed, graviditetens varighed osv.), Og om en lignende procedure er blevet udført før og hvordan den blev overført.

Hudpleje efter shugaring

Shugaring er en af ​​de mest gunstige epileringsprocedurer, for de fleste piger er det nok at behandle huden med en lotion, der indeholder alkohol. Under denne procedure forekommer sådanne problemer imidlertid som forskellige irritationer, betændelser eller rødme af huden på epilationsstedet.

Sådanne reaktioner kan være hos mennesker med meget følsom hud. I sådanne tilfælde er yderligere antibakteriel pleje nødvendig for overflader, der har undergået behandling med sukkerpasta.

Efter shugaring i 12 timer anbefales det at afholde sig fra:

 • besøg på saunaer, svømmebassiner mv.
 • badning;
 • aktiv sport
 • solariumbesøg;
 • Påføring af huden på stoffer, der bidrager til at lukke porerne.

Hvis der er komplikationer efter proceduren, skal følgende trin tages:

 • overholde de grundlæggende hygiejnekrav
 • desinficere det behandlede område
 • anvende fugtighedscreme og antiirriterende stoffer;
 • om nødvendigt udføre medicinsk behandling af hudoverfladen.

Shugaring er en effektiv og nem at bruge procedure, hvis teknik er enkel nok til at hver pige mester.

Artiklen diskuterer shugaring derhjemme, hvordan man korrekt gør bandage shugaring, samt typer sukker pasta og tilfælde, hvor shugaring er kontraindiceret.

Hvis teknikken følges, vil shugaring-proceduren helt sikkert tilfredsstille dig med et fantastisk resultat: ren, glat hud uden irritation og rødme!

Nyttige videoinstruktioner om proceduren for shugaring for begyndere

Følgende video viser, hvordan du laver en shugaring derhjemme:

Denne video viser, hvordan du shuffaring med Gloria-pasta:

Følgende video vil fortælle dig, hvordan du laver sukkerpasta hjemme:

Hvor længe er Raptor mygepladen nok?

SampleSociety