Smukke øjenbryn i hjemmet trin for trin fotos

Smukt designede øjenbryn - gøre ansigtet mere attraktivt. At give dem form og farve derhjemme er ikke en nem opgave. Det vigtigste er at nærme sig denne proces korrekt.

Perfekte øjenbryn på billedet:

plukning

For at gøre smukke øjenbryn hjemme, skal du trække dem ud korrekt. Til sådanne handlinger skal du bruge pincet og neglesaks.

Vask dit ansigt, før du trækker dine øjenbryn derhjemme. Hvis din hud er følsom og trækker hår op, ser udseendet af irritation ud, skal du pre-dampe dit ansigt. Således vil proceduren ikke være så smertefuld.

Efter vask, blæk dit ansigt med et ikke meget hårdt håndklæde. Tag en øjenbryn børste og kam dem med det. Derefter kan du bestemme, hvilken længde øjenbryn vil se perfekt ud på dit ansigt. Brug en blyant. Fastgør det til næsespidsen. Rør den anden side til det øvre hjørne af øjet, til bunden af ​​øjenbryn. Du vil få et punkt, hvorfra øjenbryn starter.

En yderligere opgave er at bestemme, hvor øjenbryn er placeret. Bær en blyant gennem øjets yderste hjørne. Sådan gør du det, tag et kig på billedet:

Begynd at trække overskydende hår. Skynd dig ikke, alle handlinger skal udføres omhyggeligt for ikke at trække for meget ud.

Hvis du ikke ved, hvordan du pluk øjenbrynene hjemme, foreslår vi at du ser videoen:

Korrektion med pincet og saks

Håret fra næsen skal trækkes ud. Så begynder at fjerne hårene i nederste del af øjenbrynene. Træk om nødvendigt håret fra det øvre område.

Øjenbryn form, som du kan gøre dig selv hjemme på billedet:

Træk hårene ud, så overgangene er glatte. Glem ikke, at vinklede og dårligt afrundede steder gør dit ansigt sultet.

For at lette plukningsprocessen hjemme skal du trække huden langs øjenbrynens vækstlinje og trække dem i samme retning.

Når alt kommer til alt er unødvendige hår elimineret, kan det synes for dig, at det resterende overskud er slået ud af form. Det er ikke nødvendigt at trække dem ud. Brug negle saks, skære længden af ​​disse hår, for ikke at fange resten.

Når du er færdig med at trække hårene ud, skal du ryste dem væk fra dit ansigt. Påfør en antiseptisk creme på området omkring øjenbrynene. Et sådant værktøj vil forhindre betændelse og lindre irritation. Det er ønskeligt, at kosmetikproduktets sammensætning var kamille eller aloe.

Juster øjenbryn med kosmetik

Så er formen på øjenbrynene derhjemme gjort, nu skal du jævnligt trække hår ud, som hurtigt vokser. Fremhæv øjenbryn under kraften i dekorative kosmetik i form af skygger, blyant og gel.

Sådan får du øjenbrynskorrektion med en blyant derhjemme, se videoen:

Vi male øjenbrynene en blyant

Øjenbryn blyant er et klassisk kosmetisk produkt, der bruges til at farve hår i hjemmet. Som regel er den præsenteret i brun og sort. Deres nuancer kan variere, og du skal vælge dem afhængigt af krøllefarven og øjenbrynens naturlige tone.

Lav en smuk øjenbryn blyant let. Der er to måder at designe øjenbryn på denne måde.

Behøver at male lige gennem hårene. Denne mulighed er passende, hvis øjenbrynene er naturligt tykke, der er ingen huller mellem hårene. I dette tilfælde er blyantens opgave at gøre øjenbrynene mørkere.

Metoden indebærer farvning ikke kun hårene, men også huden. Muligheden passer dig, hvis dine øjenbryn er sjældne og korte.

Lav subtile berører for at gøre øjenbrynene så naturlige som muligt.

Gel og skygge

Fremragende erstatningsblyant - skygge. Med deres hjælp kan du lave perfekte øjenbryn derhjemme, som i billedet:

Til anvendelse af skygger skal vippebørste. Skriv på hendes skygge og anvend på dine øjenbryn. Du kan også male over eksisterende huller.

Hvis du gør øjenbryn skygger, afvige ikke fra deres form. Det eneste, der er tilladt, er at bringe spidsen lidt, hvis øjenbrynene ikke har nok længde.

Fremhæv øjenbryn kan være farveløs gel. Det er ønskeligt at bruge til at temme frække hår.

Nyttige tips

 • Hvis du har bleg og ikke bred nok øjenbryn, så tag et kig på en sådan procedure som toning. Det er umuligt at gøre det alene alene hjemme, så du kan ikke gøre det uden hjælp fra en specialist Du skal sørge for, at mesteren producerer toning gennem licenserede farvestoffer af høj kvalitet.
 • Afvige ikke fra øjenbrynens naturlige form. Prøv ikke at trække en masse hår, så tynde øjenbryn er ikke kun i trend, men de vil give dig et par ekstra små. Sørg for at se videoen om, hvordan du klæber dine øjenbryn.
 • Brug den hvide blyant til at forhåndsvise formularen.
 • Det er bedre at gøre plukning om aftenen, om morgenen vil rødmen og irritationen komme ned. Men samtidig er det vigtigt at gøre øjenbrynskorrektion i godt lys.
 • Juster øjenbrynene til renset hud. Sørg for at fjerne makeupen før du plukker.
 • Eliminere hår i retning af deres vækst. Ellers vil de ikke vokse efter behov, og de vil være shaggy.
 • På tidspunktet for træk skal du kontrollere processen. Formen af ​​begge øjenbryn var den samme.
 • Skønhedseksperter rådgiver ikke hjemme for at trække øjenbrynene i den øvre zone, da du kan forkæle den naturlige smukke form.
 • Glem ikke, at bøjningspunktet er et område, hvor øjenbryn er hævet til det maksimale. Dette sted er i stand til visuelt at udvide eller indsnævre ansigtet. Hvis det er tættere på templerne, bliver ansigtet visuelt bredere. Jo tættere det er på midten, jo mere bliver ansigtet.
 • Det er ikke tilrådeligt at bruge til korrektion af øjenbryn, sådan som en barberkniv. Du risikerer at afskære de hår, der er ansvarlige for en smuk form. Før du klemmer håret, desinficer du instrumentet med alkohol.

konklusion

Nu ved du, hvordan du gør dine øjenbryn smukke hjemme. Det vigtigste er en kompetent tilgang til en sådan procedure.

For at gøre øjenbrynene mere ekspressive, kan du også se på den radikale metode til tatovering. Sådanne farvning er dog permanent, så du behøver kun at gøre det med en bevist mester.

Se billeder og videoer, og lad dig selvjustere dine øjenbryn!

7 tips til at lave perfekte øjenbryn derhjemme - til dig selv

Hver kvinde vil have perfekte øjenbryn. Fordi en korrekt udvalgt øjenbrynsform for en kvinde er en mulighed for at skygge øjnernes skønhed, for at rette udseendet af udseendet og endda ansigtet for at distribuere accenter i udseende. Så lad os lave perfekte øjenbryn i hjemmet selv!

Hvilke hemmeligheder du behøver at vide til smukke øjenbryn bliver et andet højdepunkt i dit billede?

Tip 1. Bestem banen for øjenbryn form korrektion.

Mange stylister rådes til at starte med en kosmetisk blyant til at tegne den smukke øjenbrynform, som du vil lave dig selv, og kun derefter fortsætte med at fjerne overskydende hår.

Pluck øjenbryn behøver ikke kun på bundkanten, men også på toppen.

Men på den øverste linje - pas på: forsigtigt fjern kun de hår, der overtræder konturens slimhed med pincet.

Tip 2. Lys billedet

Træk du hårene ud på næsen? Du kan ikke trække ud, hvis de er lette og næsten usynlige.

Men mørke hår skal fjernes - kvindens øjne skal være åbne. Lysbro uden vegetation vil hjælpe med at se mere velplejede og attraktive.

Tip 3. Sans for foranstaltning påkrævet

Som regel ser øjenbrynens naturlige form mere økologisk og behagelig ud. Men det betyder ikke, at øjenbrynerne ikke behøver at trække ud overhovedet.

Selvom du ikke vil ændre formen på øjenbrynene, er det absolut nødvendigt at følge nøjagtigheden af ​​din "indfødte" form og styre dens "bushiness".

Tip 4. Dorisovki uden fanatisme

Hvis din øjenbryn af en eller anden grund er langt fra ideel: De ser for sjældne eller lyse ud og skaber ikke den nødvendige kontrast på dit ansigt. Når du bruger sminke, skal du male dine øjenbryn med en speciel blyant (til øjenbryn eller øjnene).

Brug hårteknikken. Det vil sige lave korte streger i retning af dine "indfødte" hår. Se på billedet nedenfor.

Men vær ikke for ivrig, ellers i sidste ende bliver "øjenbryn" af øjenbrynene genstand for stolthed til et motiv for latterliggørelse.

Tip 5. Respekter proportionerne i forfølgelsen af ​​standarden

Der er ideelle proportioner, som bør overvejes, når du korrigerer formen på øjenbrynene.

For eksempel bør begyndelsen af ​​banebroen tage samme linje med næsekanten og det indre hjørne af øjet.

Den højeste del skal være placeret diagonalt med næsens vinge og øjenlæren, og øjenbryn skal ende diagonalt fra næsens vinge til øjets kant.

Tip 6. Vi udelukker os fra reglerne og eksperimentet: Hvordan vælger du øjenbrynens form

Stylister påpeger, at kun en øjenbrynform er ideel til hver ansigtsform.

Selvfølgelig kan du eksperimentere, fordi hver regel har sine egne undtagelser.

Og kvinder med en oval ansigtsform er undtagelsen, da enhver form for øjenbryn passer til dem:

Men klumpede damer bør give fortrøstning til høje øjenbryn med en kort skarp spids.

På et rektangulært ansigt ser lige øjenbryn harmonisk ud uden udtalt stigninger.

Et trekantet ansigt vil dekorere det afrundede og lange øjenbryn.

Øjenbryn på et firkantet ansigt skal formes med en høj løft, men deres længde skal være endnu mindre end for kvinder med en oval ansigtsform.

Eksperimentelle tip: Hvilken form for øjenbryn er det rigtige for dig

For at gøre dine øjenbryn til den rigtige form hjemme og uafhængigt, udfør flere eksperimenter for hver valgt øjenbrynform. Medmindre du selvfølgelig er interesseret.

Metode "5 trin":

 1. Efter at have lagt fundamentet på ansigtet, så prøv at "skjule" dine øjenbryn så meget som muligt. Bare dække dem med et tykkere lag af tone (rolig, du lærer bare, hvilke former for øjenbryn der passer til dig).
 2. Så pulver hele ansigtet.
 3. Gør dine øjenvipper ud.
 4. Du kan lave en lille eyeliner, hvis du bruger den i din make-up.
 5. Og nu begynder du at "designe" dine nye øjenbryn, som du selv vil prøve:
  • Tegn en pandeform
  • fyld det med "hår" ved hjælp af en øjenbryn eller øjen blyant,
  • Lav en baggrund med en børste eller applikator.
  • og værdsætter dit øjenbryn design!

Hvad siger du? Passer denne øjenbryn form dig til? Er dit udseende mere udtryksfuldt?

Hvis NEJ - skyll din "kunst" og gentag 5 trin.

Hvis JA - fantastisk! Ønsker du at vælge en anden øjenbryn form i din samling?

Tip 7. Den lille hemmelighed af den perfekte form af øjenbrynene

Hvis du bruger pile i din øjenmakeup, klare eller fjer, skal linjen på din øjenbryn ende med niveauet for pilens ende.

Ellers vises dine øjenbryn kort, og billedet er ufærdigt. Og din samtalepartner vil have følelsen af ​​at "noget mangler" i dit ansigt...

For at bringe dine øjenbryn i perfekt stand, er det fornuftigt at tilmelde dig en specialist i korrektion. Han vil kunne vurdere, hvor godt din nuværende øjenbryn form ser ud, og hvad der kan gøres for at forbedre det.

Også en ekspert vil give råd om øjenbryn makeup, som vil bidrage til at se endnu lysere og mere spektakulære end før.

Sådan bruger du disse tips og hvad du skal tilføje fra dig selv, selvfølgelig bestemmer du...

Af den måde, kære læser, hvordan kan du lide disse pigers øjenbryn på billedet nedenfor? Hvad tror du: Hvor korrekte er hver øjenbryn?

Skriv i kommentarerne din mening: under hvilket nummer er virkelig perfekte øjenbryn:

Jeg ønsker dig skønhed og ømhed i enhver alder!

Tak for din opmærksomhed!

 1. Skriv dine spørgsmål, meninger, forslag og forslag - i kommentarerne!
 2. Og klik på knapperne på sociale netværk! Måske søger nogle af jeres kvinders venner dette emne, så hjælp dem!

En gave til dig

Download to værktøjer til din makeup:

1) CHECK SHEET på foryngende makeup.

Han vil hjælpe dig i processen med din makeup, gå ikke glip af vigtige hemmeligheder og chips.

2) Bogen "Sådan vælger du mascaraen, hvis du er til fordel for..."

Og du vil lære at nemt vælge forskellige typer mascara, der passer til dine øjenvipper.

Resultatet er smukke, bløde og naturlige øjenvipper!

Hvordan man laver smukke øjenbryn derhjemme, trin for trin foto instruktion

Ingen kommentarer endnu. Vær den første! 6.984 Visninger

Du kan finde en masse tips og trinvise fotos om, hvordan du smager smukke øjenbryn hjemme, men nogle punkter rejser alligevel spørgsmål. Øjenbrynskorrigeringens rolle bør ikke undervurderes. Øjenbryn - en ekstremt vigtig komponent i ansigtet, og når de er ordentligt dekoreret, bliver udseendet dybere, et smil - mere attraktive ansigtsegenskaber bliver tydelige.

Hvordan vælger du den rigtige form for øjenbryn?

Først og fremmest er du nødt til at bestå en lille test for at bestemme placeringen af ​​øjenbrynene på ansigtet. Til testen har du brug for en blyant eller pen:

 1. Først skal du fastgøre håndtaget til næsens vinge lodret på en sådan måde, at den passerer gennem øjets indre hjørne.
 2. Slutpunktet i dette segment betyder begyndelsen af ​​øjenbryn.
 3. Derefter påføres penen fra næsens vinge mod pupillen, og enden af ​​linjen falder sammen med øjenbryns højeste punkt.
 4. Det tredje imaginære segment trækkes fra næsens vinge til yderste hjørne af øjet og viser hvor endepunktet af kanten er.

Formen på øjenbrynene kan endda påvirke ansigtsudtrykket: det kan gøre det ondt, overrasket, venligt. For at korrekt korrigere øjenbryn bør du følge nogle regler og lære enkle færdigheder.

Nuance! Hvis øjnene er tæt plantet, kan de visuelt "flyttes fra hinanden" ved at flytte begyndelsen af ​​øjenbrynene væk fra næsen og derved øge afstanden mellem dem. Og når øjnene er brede, vil indsnævring af afstanden mellem dem hjælpe, idet man noterer de punkter, hvor øjenbrynene begynder, lidt tættere på næsebroen.

Det resulterende skema er den første ting, der skal følges, når du korrigerer. Det andet og ikke mindre betydningsfulde øjeblik er ansigtets form. Baseret på forholdet mellem dele af ansigtet og deres egenskaber er der 5 hovedformer af ansigtet:

Ansigtsformen påvirker, hvilke bryn passer harmonisk ind i ansigtets form, og som vil se unaturligt ud.

Runde ansigt

For det anbefales at lave en standardformular med en lille kink ("house"). Hun vil korrigere den overdrevne "rundhed" i ansigtet, hvilket gør det forholdsmæssigt. Men det er vigtigt at undgå skarpe hjørner og skarpe bøjninger.

Firkantet ansigt

Store kindben og massiv hage. En sådan person har brug for yderligere rundhed. Den buede form passer perfekt til denne opgave, helst med høj stigning og lang hale. Velegnet og bueformet.

Triangulært ansigt

Ansigt med smal hage, bred pande. Dette ansigt kaldes også ansigtets hjerte. En passende form til den er afrundet, der kan glatte ud skarpe funktioner. Bøjning skal gøres glat og ikke meget udtalt. Rette linjer bør undgås, de vil skærpe ansigtet endnu mere.

Ovalt ansigt

Det anses for ideelt, hvis det er let afrundet og lidt indsnævret omkring kindbenene. Velegnede muligheder med en blød bøjning.

Fakta! Hvis ansigtet er ovalt eller firkantet, og samtidig med at panden er høj, skal øjenbrynene ikke fremstilles for bred eller for tynd. Du bør også undgå stærk bøjning.

Rektangulært ansigt

Høj pande, brede kindben, smal hage. Det er også kendetegnet ved en lige afstand mellem templerne og kindbenene. Her kommer de direkte muligheder. Dette vil tillade noget blødgøring af ansigtet, hvilket vil give det femininitet.

Hvis der opstår vanskeligheder ved formfastsættelse, kan stencils bruges i sæt til at hjælpe med at vælge den bedste løsning.

Øjenbryn hjem korrektion procedure

Når den ønskede form er bestemt, kan du fortsætte til korrektionen. Den består af flere faser: forberedelse, korrekt korrektion og omsorgsprocedurer.

uddannelse

Før du begynder at skabe den ideelle form for øjenbrynene, de nødvendige forberedende tiltag:

 1. Pincet skal forrenses (fx med alkohol eller chlorhexidin). Pincet med afrundede tip giver det bedste resultat.
 2. Vask alle sminke fra ansigtet, tør hud med lotion for at desinficere det, og kog derefter øjenbrynene med en børste.
 3. Blyant nogen farve for at tegne den ønskede form. Umiddelbart ses det i hvilke områder plukning er påkrævet.
 4. Korrektion kan udføres direkte på de trukket linjer.

Det anbefales at udføre korrektion før sengetid, da huden i disse områder er ret følsom, og rødme kan forekomme efter proceduren.

Tip! Belysning skal være så lyst som muligt.

procedure

Når huden er forberedt og de nødvendige øjenbryn er tegnet med en blyant, bliver der taget pincet, og forsigtigt begynder et og et hår at plukke.

Træning af hår skal være hurtige og skarpe bevægelser nødvendigvis i retning af vækst og fange hårene i selve roten, så de ikke går i stykker. Hvis hårene trækkes ud mod vækst, så er for det første risikoen for indgroede hår stor, og for det andet vil hele processen blive meget mere smertefuld.

Nuance! Glatte grænser og smuk form opnås, hvis håret glattes med en pensel under korrektion fra tid til anden.

Gennem hele processen er det vigtigt at konstant sørge for, at øjenbrynene ser symmetrisk ud. Hovedkorrektionen er lavet på øjenbrynets nederste kant, i de indre og ydre dele. Med den øverste linje skal du være yderst forsigtig, da selv de mindste ændringer i det kan ændre formen meget.

færdiggørelse

Ved afslutningen af ​​proceduren skal huden desinficeres igen (hydrogenperoxid eller chlorhexidin vil gøre). Du kan også tørre de behandlede områder med isbiter. Dette vil indsnævre porerne og forhindre infektionen i at komme ind. Påfør derefter en fugtighedscreme på huden.

Det er vigtigt! Det anbefales ikke at bruge en barbermaskine til barbering af overskydende hår under korrektion. Så du kan fjerne hår, der ikke er beregnet til fjernelse, og desuden vil barberede hår vokse hurtigere og blive meget hårdere.

Hvis der efter plukning på huden forekommer mindre læsioner, betyder det:

 • tea tree olie;
 • aloe juice;
 • kamille afkogning.

Det er nødvendigt at smøre de behandlede områder med væske, lad de fugtighedsgivende stoffer blække.

Øjenbrynskorrektion med makeup

Der er forskellige kosmetiske enheder, der kan hjælpe med at gøre øjenbrynene smukkere, nemlig:

 • for at give den ønskede form
 • visuelt tilføje tykkelse
 • give en klar oversigt
 • gøre dem bredere;
 • skift farve.

Først skal du vælge en farve. Det skal være korrekt kombineret med et strejf af hår. Der er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge en farve:

 1. Til blondiner passer lysebrune toner lidt mørkere end farven på deres hår.
 2. Ejere af rødt hår anbefales kastanje og terracotta farver.
 3. Brunhårede og dem, der har mørkt blondt hår, passende farve, der matcher hårets farve eller lidt mørkere.
 4. Brunetter bør vælge en farve, der matcher hårskyggen.

De grundlæggende værktøjer i øjenbryn makeup er skygger og blyant. Før du bruger dem, skal du forberede dine øjenbryn: affedt dem og huden rundt med lotion, og børst dem med en speciel børste og læg dem i retning af hårvækst med en lille nedadgående hældning. Derefter kan du fortsætte med make-up.

Hvordan tegne øjenbryn i blyant?

Det er bedre at tage en blyant fast og godt jordet. Det skal tages i betragtning, at der for øjenlåg og øjenbryn anvendes forskellige blyanter: den første er meget blødere.

 1. Blyant tegner de nederste og øverste linjer. De skal gå parallelt og ikke tæt.
 2. Fyld forsigtigt mellemrummet, børstet med en børste. Du behøver ikke at tegne en solid linje med en blyant, det er bedre at anvende korte små streger.
 3. Tegn en subtil afslutning.

Hvis der er urolige klæbende hår, skal du glatte dem med en penselkamme og derefter anvende gelen til fiksering.

Tip! Hvis du lægger lidt beige skygger under øjenbryn, bliver konturerne klarere.

Hvordan male øjenbryn med skygger?

Skygger er velegnede til ejere af tykke og brede øjenbryn. Justering af skyggernes form er lidt lettere end med en blyant, fordi:

 • de er hurtige og nemme at anvende;
 • godt skygget;
 • har en bred vifte af farver;
 • Du kan blande flere farver for at få den ønskede nuance.

Skygger skal vaskes matte og i hvert fald ikke skinnende. Det er også vigtigt, at de er hårde og ikke smuldrer, når de påføres.

Selve processen med makeup ved hjælp af skyggerne ligner at bruge en blyant:

 1. Før skyggerne påføres, kam hårene med en penselkamme.
 2. En børste angiver de øvre og nedre grænser. For at holde skyggerne længere, kan du let fugte børsten lidt.
 3. Så er hele øjenbrynet malet over, skyggerne er skyggefulde.

I første omgang kan en sådan make-up være tidskrævende. Det er vigtigt ikke at skynde og omhyggeligt tegne formularen. Snart vil hånden "syltetøj", og proceduren bliver meget hurtigere.

Har du brug for øjenbrynspleje?

Justering af øjenbrynens form er utvivlsomt et meget vigtigt aspekt ved at passe på dem, men ikke den eneste. Som enhver del af kroppen har øjenbryn brug for regelmæssig pleje. Grundlæggende principper:

 1. Om morgenen og inden du går i seng, skal du kæme dem med en speciel børste. Det forbedrer blodgennemstrømningen til hårsækkene, styrker øjenbrynene, gør dem tykkere.
 2. Hver 3-4 dage er det ønskeligt at kombinere kammen med en lysmassage.
 3. To gange om måneden øjenbryn masker vil være nyttigt. Til dette er decoktioner af urter eller vitaminer i ampuller egnede. Du kan også bruge vegetabilske olier. Det ønskede stof påføres en bomuldsstynge og gnides ind i øjenbryn. Takket være denne procedure modtager hårene yderligere ernæring.
 4. Sørg for at følge farven. Hvis håret på hovedet er blevet farvet og dets farve er ændret, er det nødvendigt at finde en ny farve til øjenbrynene, så nuancerne kombineres. Farvning gør blyant, skygger eller speciel maling.

Videoen viser detaljeret, hvordan skygger gør den perfekte øjenbryn form. Alle disse tips hjælper med at gøre dine øjenbryn smukkere, tykkere og lysere til minimale omkostninger.

Hvordan man laver smukke øjenbryn i hjemmet: trin for trin med fotos

Øjenbrynene tiltrækker altid opmærksomhed på ansigtet, så hver pige søger at gøre dem rene og glatte. Kompetente korrigerede øjenbryn er i stand til at udjævne fejlene i ansigtet og med fordel lægger vægt på dens fordele. Nogle gange er det nok at ændre formen på øjenbrynene, og billedet er komplet.

For at gøre dette er det ikke nødvendigt at kontakte eksperterne, du kan korrekt justere øjenbrynene derhjemme. Desuden behøver du ikke erhverve nogen specielle enheder, du behøver kun højkvalitets pincet, en behagelig børste og eventuelt en blyant, hvis det bliver nødvendigt at ændre hårets farve. Hvis øjenbrynene er frække, skal du have saks ved hånden, en gelfiksering, samt en antiseptisk (i tilfælde af sår). Brow behandling foregår i tre trin: først er en bøjning af linjen planlagt, så ekstra hår er plukket ud, og øjenbryn er let tonet med sluttrinnet. Men overvej det mere detaljerede.

Hvad er variationerne af øjenbrynformer?

For korrekt korrektion af øjenbryn skal der tages hensyn til nogle vigtige faktorer: Ansigtsegenskaber, øjenbrynens form, retning af ydre hjørner mv. Vi bør ikke glemme de enkelte funktioner. Hvis du har en ru ansigtstræk, øjenbrynene er ikke for dig, og omvendt - tykke øjenbryn kan ødelægge billedet af raffinement. Vi foreslår at overveje flere muligheder for øjenbrynformer og bestemme hvilken der passer til dig.

 • Klassiske øjenbryn. Universal form, egnet til enhver form for person. Sådanne øjenbryn åbner øjenlågene, det er gavnligt at hæve dem og dermed lidt foryngende ansigtet.
 • Runde øjenbryn. Sådanne øjenbryn var i mod i sovjetiske tider, men selv nu har de ikke mistet deres relevans. Denne formular vil hjælpe visuelt blødgøre ru funktioner.
 • Lige smalle øjenbryn. Denne mulighed er designet til tynde kvinder, ved hjælp af smalle lige øjenbryn kan du visuelt "forøge" ansigtet og blødgøre den skarpe hage.
 • Trekantform. Eller øjenbryn "hus". Denne mulighed er for piger med et overvurderet center for brow-buer. Det bruges til at fjerne et overrasket udtryk fra ansigtet.
 • Broken form. En meget fashionabel mulighed for moderne kvinder. Øjenbryn "med en pause" giver ansigtet en naturlig, korrigerende fejl, og ser - ekspressivitet.

Hvordan pluk øjenbryn og smukt?

 1. Enhver øjenbrynskorrigering begynder med fjernelse af hår placeret på næsen. Dette skal gøres ikke kun for æstetik, men også for at fjerne udseendet af udtryk for dysterhed i ansigtet.
 2. Derefter skal du gå til bunden af ​​øjenbrynene, trække hårene ud, så linjen viste sig naturlig og pæn. Den første ting du skal fokusere på er glatheden af ​​browbukser, uden vinkler og overdreven rundhed.
 3. En vigtig nuance: Det er nødvendigt at arbejde med pincet i retning af hårvækst, så du vil reducere de smertefulde fornemmelser til det maksimale og i høj grad lette processen selv.
 4. Efter dette trin, kan det være, at et par hår ud fra den generelle baggrund, og fjerne dem meget ønskeligt, for ikke at ødelægge den glatte sving. I dette tilfælde vil saks til manicure hjælpe dig. Brug kun dem til at trimme de klæbende hår - og øjenbrynene vil straks se bedre ud.
 5. Nu skal du bare gå over de færdige buer med en børste (for at give den en ideel form) og smøre den med enhver antiseptisk (dette forhindrer mulig inflammation og fjern rødhed).
 6. For at rette effekten kan du rette formularen med en speciel øjenbryngel.

Hvordan rette øjenbryn med kosmetik?

Før du køber øjenbryn kosmetik, skal du beslutte, hvad du har brug for fra al den overflod af produkter, der tilbydes i dag. Dybest set er der tre muligheder: blyant, skygge og maling. Det afhænger selvfølgelig af øjenbrynens farve: en blyant er nok til nogen, nogen skal bruge skygger eller maling. En vigtig advarsel: Du bør begynde at male først efter omhyggelig øjenbrynskorrektion.

 • Blyant. Først og fremmest skal du huske på, at øjenbrynene kræver en speciel blyant, den er mere solid og har naturlige farver, fra en tyk sort skygge til et lysebrunt gamma. Blød eyeliner er bedre at bruge. Tonen skal vælges så tæt som muligt på øjenbrynens naturlige farve. Det er nødvendigt at tynde lige gennem hårene, uden stærkt tryk, efter lidt fugtning af skifer.
 • Shadow. Denne kosmetik bruges, hvis øjenbrynene er lyse. Skygger skal være kedelige, i hvert fald ikke pearlescent, ellers vil øjenbrynene se vulgært ud. Denne makeup børste påføres med en børste, hvorefter den er let pulveriseret for holdbarhed og eliminering af fedtindhold. At holde skyggerne på øjenbrynene bør være strengt langs linjen, således at pulverpartiklerne ikke falder på ansigtet.
 • Paint. En meget bekvem løsning er at male øjenbryn med kemisk maling, især når tiden er kort. Men i intet tilfælde er det et hårfarve, nemlig øjenbryn, for ikke at skade din hud. Køb maling i en specialbutik, læg forsigtigt på med en børste, og ti minutter senere fjern overskydende med en bomuldspinne dyppet i makeup remover. Farven varer op til tre uger.

Tips til øjenbrynskorrektion

For at give dine øjenbryn en pæn og naturlig form, tilbyder vi nogle vigtige anbefalinger. Med deres hjælp opnår du ikke kun den bedst mulige visuelle effekt, men du selv vil føle sig velplejede og komfortable.

 • Det er bedst at rette øjenbrynene inden sengetid, fordi huden på dette sted er meget øm, følsom og tynd, og der kan forekomme irritation efter plukning.
 • Træk hår er nødvendigt, efter at rydde huden, for ikke at bringe infektion. Brug en vatpind til enhver sminke.
 • Brug aldrig en barberkniv! Denne mulighed er også kortvarig - så du kan ødelægge formen på øjenbrynene permanent og gøre dem asymmetriske.
 • Rør ikke øjenbrynens øvre linje, i de fleste tilfælde behøver hårene på dette sted ikke fjernes. Det er bedre at først rådføre sig med en makeup artist.
 • Et værktøj til at fjerne overskydende hår skal først tørres af med en alkoholopløsning - desinfektion hjælper med at eliminere sandsynligheden for betændelse.
 • Hvis huden er olieagtig, bliver hårene fedtede, og pincet vil ikke trække dem ud, men bryde. For at undgå dette vil almindeligt pulver hjælpe, det vil dæmpe overskydende fedtindhold.
 • Når korrektionen er gennemført, skal du vaske med varmt vand og tørre dine øjenbryn med et beroligende middel. Ideel til en almindelig aloe.
 • Forsøg at regelmæssigt, mindst et par gange om ugen, smøre dine øjenbryn med ricinus eller burdockolie - dette vil styrke dem, lindre fra sløvhed og give naturlighed.

Hvordan man laver smukke øjenbryn hjemme

Har du besluttet at forsøge dig selv at give dine øjenbryn en pæn form? Derefter skal du bruge de nødvendige værktøjer. Standard sæt indeholder pincet, gel til formgivning, skygger med pensel, konturpenne, blød børste, lille saks og antiseptisk. Du kan også holde pulver og mascara ved hånden.

Hvis du vil behandle dine øjenbryn regelmæssigt uden hjælp fra en salon makeup artist, så er den bedste mulighed at købe et komplet sæt, som også omfatter manicure værktøjer. I korrigeringsprocessen beslutter du selv, hvilke pincetter der egner sig bedst til dig, eller hvilken børste bedst "interagerer" med dine øjenbryn.

 • Nu kan du gå videre til justering af øjenbrynene. Den første ting at begynde med er at børste dine øjenbryn op med en børste for at bestemme den ekstra længde.
 • Tag nu søm saks og skær forsigtigt de hår, der gik ud over øjenbrynens øje. Så du justerer formen og gør den mest naturlige.
 • Hvis du vil fjerne små hår, men du ikke kan afhente dem med almindelige pincet - brug vinklede tang, det hjælper med at fjerne problemhår.
 • Nu kan du gå tilbage til standard skarpe pincet, og med sin hjælp slippe af med større og ekstra hår, hvilket giver pandebuerne den form, du har brug for.
 • Derefter skal du bestemme det område, hvor væksten af ​​øjenbryns hår begynder. For at gøre dette skal du bruge en stav (du kan bruge en omvendt børste), den skal være fastgjort langs den ene side af næse og hjørne af øjet. Det sted, hvor tipet angiver, er starten på øjenbrynens vækst.
 • Ved brug af den samme børste skal du definere buen. Vi anvender staven, så den er placeret fra næsen til øjenbrynene, der strækker sig tæt på øjets pupil.
 • Det er kun at "beregne" øjenbrynens kant. Det bør være på det sted, hvor penselpidsen peger, hvis den påføres fra næsekanten og langs øjets yderste hjørne.
 • Alt, du har identificeret alle nødvendige nuancer for korrekt korrektion. Til sidst skal du bruge en blyant eller skygger til at give dine øjenbryn den ønskede nuance.

Knække hår, ujævn pande linje, for tykk form - det hele ser ud til at være sjusket og æstetisk grimt. Hvis du ikke lægger vægt på, hvordan øjenbrynene vokser, kan dette nemt ødelægge ethvert billede, selvom der anvendes en meget forsigtig sminke på ansigtet. Denne video viser tydeligt, hvordan man kan lave smukke øjenbryn på egen hånd.

Hvordan man laver øjenbryn derhjemme

Smukt ansigt - alle piger drømmer om det. En vigtig rolle i gennemførelsen af ​​dette ønske om at spille øjenbryn. Hvis du vælger den rigtige form for dem, vil de perfekt fremhæve ansigternes naturlige skønhed og udseendeets udtrykkelighed.

Om hvordan du kan lave øjenbryn hjemme, lærer du ved at læse artiklen.

Artiklens indhold:

Den rigtige form for øjenbrynene - hvordan man gør formen på øjenbrynene hjemme?

For at skabe den rigtige form for øjenbrynene, bør du overveje mange faktorer: ansigternes egenskaber og form, retningen af ​​øjenbrynens hjørner og meget mere. Ved at overholde vores følgende anbefalinger, kan du nemt lave øjenbrynskorrektion derhjemme.

Den rigtige form:

 • Klassiske afrundede glatte øjenbryn passer perfekt til enhver form for ansigt. De vil ikke kun åbne øjnene, men forynge også dit ansigt lidt;
 • Øjenbryn "hus" (trekantet form) er velegnet til piger, som i naturen har et lidt overvurderet centrum af øjenbryn. Ellers risikerer du at blive overrasket hver dag;
 • Afrundede bueformede øjenbryn var populære ikke kun i Sovjetunionens tid, men også blandt moderne kvinder. Denne formular er ideel til kvinder med grove ansigtsegenskaber, fordi de blødgør dem visuelt lidt.
 • Øjenbryn med en "pause" er en af ​​de mest fashionable former blandt moderne kvinder. Det vil give dit udseende udtryksfuldhed og dit ansigt - naturlighed. Med det kan du skjule nogle ubalancer i ansigtet;
 • Smalle lige øjenbryn - ideel til tynde kvinder, fordi de visuelt udvider ansigtet og glatter ud en skarp hage.

Øjenbrynens ydre hjørner

Særlig opmærksomhed under udformning af øjenbryn bør gives til yderste hjørner, for med deres hjælp kan du helt ændre ansigtsudtrykket:

 • Corners kigger op - denne retning er typisk kun for kvinder. Det giver personen nogle naivitet, ømhed og overraskelse;
 • Corners ser ned - denne retning giver ansigtet af sorg og træthed. Heldigvis er denne fysiologiske funktion meget sjælden;
 • Øjenbrynens bund og det ydre hjørne er placeret på samme linje - den mest succesfulde retning. Kvinder med sådanne øjenbryn kan vælge enhver form for dem, deres ansigt vil stadig have et intelligent tankevækkende udseende.

Glem ikke at tage hensyn til dine individuelle egenskaber:

 • Kvinder med grove ansigtsegenskaber vil ikke passe tynde øjenbryn;
 • Massive øjenbryn kan ødelægge et sødt, ømt ansigt;
 • Blondiner går ikke mørke øjenbryn og brunetter - lys.

Sådan klæber du dine øjenbryn korrekt - video, detaljerede instruktioner

Først skal du bestemme den rigtige placering af øjenbrynene, og for dette skal du lave en simpel test.

Øjenbryn form test

 • Du skal bruge: en linjal, farvede blyanter, dit billede i fuld ansigt.
 • For korrekt at bestemme begyndelsespunkterne, øjenbrynens ende og midten (højeste punkt) skal du tegne tre linjer. De starter alle på næsens vinge og passerer gennem øjets indre og ydre hjørner og gennem eleven. Krydsningspunktet mellem disse linjer med dit øjenbryn vil være begyndelsen, slutningen og midten.
 • Når du har besluttet placeringen af ​​øjenbryn, kan du starte korrektionen direkte.

Video: Øjenbrynskorrektion derhjemme

Nogle anbefalinger til tweaking øjenbryn:

  • Det er bedre at trække øjenbryn om aftenen, før du går i seng, for efter proceduren kan der forekomme en lille irritation på øjenlågens følsomme hud;
  • Korrektion bør udføres på ren hud, så før proceduren skal du fjerne makeup; Læs: Bedste makeup remover.
  • Håret skal fjernes i retning af vækst. Ellers kan de begynde at vokse forkert og skabe en shaggy effekt;
 • Det er ikke nødvendigt at bruge en barberkniv eller en saks under øjenbrynskorrektion. Du risikerer ikke kun at ødelægge formen ved at løsne den, men resultatet af denne korrektion er ikke meget holdbart;
 • I løbet af proceduren må du ikke glemme at sikre, at øjenbrynene er symmetriske;
 • Mange kosmetologer anbefaler ikke uafhængigt at plukke øjenbrynens øvre linje, hvor du risikerer at ødelægge dens form. Se også: Hvordan vælger du en kosmetolog korrekt?

Gør smukke øjenbryn former med dine egne hænder

Korrekt pleje

To enkle trin: Rensning plus ernæring sikrer naturlig skønhed og tæthed.

 • et spejl;
 • ricinusolie;
 • bomuldsplader;
 • en lille børste fra brugt mascara eller en speciel kam.

Efter at have fjernet makeup skal du påføre en dråbe olie på dine øjenbryn, massage med en børste. Dette vil forbedre blodcirkulationen, og ricinusolie vil nærme, styrke hårsækkene og genoprette tykkelsen af ​​tynde øjenbryn.

form

Lager på fashionable makeup med et lille sæt børster. For at gøre øjenbrynene smukke hjemme skal du studere ansigtets egenskaber, vælge den optimale form, fremhæve fordelene og skjule fejlene.

 • Forhøjede buer vil passe med rundede piger, med en lille kink, en raffineret ende, en bred begyndelse, de øvre punkter trækker lidt mod templerne.
 • Oval vil dekorere lige, vandret, let afrundet i slutningen af ​​linjen.
 • Triangulært ansigt vil hæves, glat buede linjer, mellemstørrelse. Undgå skarpe kinks - ansigtet vil være vinklet.
 • På et firkantet ansigt ser høje, lange, brede pandebuer godt ud - de balancerer proportioner. For tynde forkortede linjer vil ødelægge indtrykket, udadvendt forstørre ansigtet.

Før du følger modetrends på tynde eller alt for brede øjenbryn, skal du vurdere, hvordan de passer dig personligt.

korrektion

Har smukke øjenbryn, kan du uden at plukke. Til korrektion derhjemme skal du:

 • diagonale pincet;
 • antiseptiske bomuldsstoffer;
 • pensel;
 • søm saks;
 • et spejl

Bekvemt beliggende i et godt oplyst sted, for eksempel modsat vinduet. Behandle forsigtigt med øjenbryn antiseptisk. Børste børsten langs vækstlinjen, lav to - tre opadgående bevægelser. Hår, ikke vendt tilbage til dets oprindelige sted, og de resterende hænger ud, skæres med små saks. Skær forsigtigt hårets spidser ud med fokus på buens overkant.

Brug pincet til at fjerne uønsket vegetation under den ønskede form. Korrektion at være bundlinjen.

Andre teknikker, der hjælper med at give øjenbrynene en smuk form.

 • Trådkorrektion. Den hurtigste, billigste vej - du skal bruge en almindelig sytråd. Klip et stykke af en længde på 15-20 cm. Slip enderne - det viste sig en ring. Drej, drej cirklen til en figur otte. Stræk den resulterende enhed med indeks og tommel af begge hænder. Brug børsten til at give retning. Desinficer hudoverfladen med et antiseptisk middel. Klem unødvendige hår, rullende den snoet del af huden fra venstre mod højre, styring af dine fingre. Skynd dig ikke, skynd dig kan skade, bryde hår. I stedet for glat hud forbliver stikkende "hamp".
 • Fjernelse med voks, sukker. Denne metode bruges, når der er meget ekstra hår. Den varme blanding påføres huden og fjernes efter afkøling. Det er vigtigt at overveje, hvor følsomt ansigtets hud er på sådanne procedurer, om der er en allergi over for de komponenter, der udgør epilatoren.

Make-up-kunstner vil bidrage til at gøre en smuk øjenbryn form. Du bliver nødt til at vedligeholde linjen, rettidigt fjerne overskydende.

registrering

Hvis du er tilfreds med bøjningen, er tykkelsen af ​​pande linjen, den naturlige farve og derefter efter korrektion det nok at bruge en særlig gennemsigtig gel til at fixe hårene. Utilstrækkelig tykkelse, korrekt øjenbryn makeup.
Det er nødvendigt:

 • blyant for kontur;
 • skygger af en lignende tone;
 • hård børste;
 • blød børste til fyldning med farve.

Naturlighed er i mode, så make-up kunstnere anbefaler at justere farven lidt med en blyant, understreger den naturlige form givet af naturen. Men hvis øjenbrynene er tynde, utænkende, vil du udvide, for at give lysstyrke. Den klassiske form består af et hoved (den bredeste del, der ligger ved næsen), krop, hale (placeret ved templet). Bestem kontrolpunkter ved at følge trin-for-trin instruktionerne.

 1. Start af buen. Vedhæft en blyant, der forbinder det indre hjørne af øjet med næsens vinge, som vist på billedet. Sæt et næppe mærkbart mærke.
 2. Elevation. Tegn en linje gennem næsens side og midtpunktet af eleven. Marker toppunktet.
 3. Edge. Spidsen af ​​halen er placeret ved at forbinde næsens kant og øjenlågets yderste hjørne. Lav en notat.

Start tegning øjenbryn form med en blyant.

 • Påfør en let lige linje fra det første mærke og lav bunden.
 • Efter at have nået stigningspunktet, spore halen med klare afrundningsbevægelser med fokus på kanten af ​​buen.
 • Begynd at fylde lysslag, der efterligner naturligt hår, hvilket skaber en smuk form.
 • For at gøre blyanterne mere naturlige, brug en hård flad børste, følg skyggeledningen af ​​linjerne.
  Stagefyldningsskygger. Brug en blød børste til at udfylde hullerne, tilføj lydstyrke og dybde. Træk ikke en klart lodret linie i begyndelsen af ​​næsen - tonen skal styrkes gradvist.
 • Det endelige tryk giver arbejdet en kontrast og udtrykkelighed. Med en blød børste skal du skrive skyggerne af en lys farve, flytte nedre og øvre kant af øjenbrynens spids. Du kan bruge en lys blyant. Bland forsigtigt.
 • Fix frække hår med en gennemsigtig styling gel. Pensel anvende sammensætningen, lad tørre.

Valg farve af dekorative kosmetik, overveje en skygge af en hud, en naturlig hårfarve. Husk, kolsort farve er østbrændende brunetter med mørk hud. Sort brun brud klassiske brunetter, mørkebrunt hår. Brun - brun, rød. Folk med lyse øjne, blondt hår, det er bedre at vælge gråbrune farver.

farve

Vil give pandebuer en varig, mættet farve i to til tre uger uden brug af tatovering og daglig farvning. Langsigtet effekt kan opnås permanent maling, henna.
Det vil tage:

Farvepaletten spænder fra lysebrun til sort. Sammenlignet med kemiske farvestoffer vinder henna takket være dets naturlige sammensætning. Anvendelsesmetoden er den samme. Cotton pad, alkohol affedt hår, hud. Lav en blanding i henhold til vedlagte anvisninger, anvend. Slet den maling, der er gået i udlandet, hvilket giver en smuk form. Sørg for, at arbejdet ser pænt ud, symmetrisk, bemærk tiden. Lysfarvning kræver 5 min. - Hår vil få farve, intensiv 15-20 minutter. - få effekten af ​​tatovering ved farvning af hud og hår.

konklusion

For at gøre øjenbrynene smukke, og udseendet åbent, ekspressivt, brug tre enkle trin: korrektion af linjer, tankevækkende form, naturlig farve. Husk at tage sig af din daglige pleje. Spar penge ved at købe mange kosmetik.

Få en til to kvalitetsprodukter, der passer til farveskemaet og et par professionelle børster. Eksperiment med nuancer, vælg det bedste. Med praksis bliver færdigheden slået, og tiden vil gå mindre.

Korrekt video korrektion

Hvordan man laver smukke øjenbryn derhjemme? Apparater gør øjenbrynens smukke form derhjemme

Smukke, glatte, tykke øjenbryn tiltrækker ansigtet, gør billedet komplet.

Selv en almindelig kvinde bliver de let til en smuk kvinde.

Øjenbryn kan ikke kun ændre ansigtsudtrykket, men retter også sine mangler.

Scruffy brow linje kan ødelægge den perfekte makeup.

Men med velplejede, velindrettede øjenbryn, har du råd til at gøre uden tone, mascara og rødme. Samtidig er det slet ikke nødvendigt at bruge en salon makeup artist: smukke øjenbryn kan nemt laves hjemme.

Du skal handle i tre faser:

• Identificer den korrekte kurve på browlinjen

• Juster øjenbryn, trækker overskydende hår ud;

• maling over panden linjen giver det større klarhed.

Selvfremkaldende øjenbryn er ikke så vanskelige som det kan synes. På hvert trin i undersøgelsen af ​​brow-linjen har sine egne finesser og hemmeligheder, som du behøver at vide.

Hvordan man laver smukke øjenbryn i hjemmet: bestem bøjningslinjen

Smukke øjenbryn er først og fremmest den rigtige form. Før du begynder at fjerne overskydende hår, skal du finde punktet for begyndelse, ende og bøjning af øjenbrynene. Den klassiske ordning er meget enkel. For det første definerer vi det rigtige øjenbryn.

1. Begyndelsen af ​​brynslinjen (nær næsen): Et tip af en tynd kosmetisk blyant skal fastgøres til højre næse, og den anden spids skal rettes mod det indre hjørne af højre øje. Få en lige linje, der angiver startpunktet for højre øjenbryn. Alle hårene, som vil være bag blyanten, skal tages hensynsløst.

2. Øjenbrynens ende (ved templet): Lad den nederste spids af blyanten ligge på samme sted, og flyt den øverste til det yderste hjørne af højre øje. Krydset med øjenbryn vil vise, hvor panden skulle ende. Hvis øjenbrynet ender før det fundne sted, skal det trækkes.

3. Bøjning af panden: Send en blyant, så den passerer fra højre næsebor gennem elevens midte. Krydsning af en blyant med et øjenbryn er det rette sted at bøje.

Det samme skal ske med venstre øjenbryn. Denne teknik med "tre dele" - en klassisk version, der passer til alle.

Men der er også hemmelige bøjnings tricks, der kan hjælpe med ansigtskorrektion:

• For at visuelt strække et lille ansigt, kan de klumpede damer gøre øjenbrynene bøjede højere og skarpere;

• Hvis personen har en firkantet form, kan du udføre et klassisk design (bruddet er placeret over eleven) eller blande bøjningspunktet lidt til templet.

• Et stærkt udvidet ansigt vil blive reddet af strengt vandrette, lige øjenbryn;

• en halvcirkelformet pande linje er ideel til et ansigt-hjerte;

• Hvis ansigtet er ovalt, kan du skærpe spidsen for at give billedet mere krydderi.

"Mode til øjenbryn", såvel som til tøj, farve på læbestift eller hælets form ændrer sig konstant. For nogle år siden havde piger lige brede browsere "a la Vodyanova", i dag er naturen i mode. Derfor bør browlinien være harmonisk med en klassisk brudlinje med medium bredde, med en glat taper til spidsen.

For nybegyndere i makeupkonstruktionen er det nogle gange svært at fastslå, hvilken type ansigt og den passende form for øjenbryn. For at forenkle opgaven kan du arrangere øjenbrynene på salongmesteren: han vil helt sikkert ikke forveksle. Det er kun for at følge øjenbrynene, rette dem i tide og opretholde en smuk form.

Sådan laver du smukke øjenbryn i hjemmet: foretag en korrektion

Har besluttet på øjenbrynernes form og størrelse, kan du fortsætte med korrektionen, det vil sige fjernelse af overskydende hår. Fjernelse teknik kan være anderledes, men den nemmeste måde at arbejde hjemme er at arbejde med almindelige pincet. Du kan selvfølgelig prøve noget eksotisk, som en silketråd eller en barbering. Men den orientalske metode er ret kompliceret i uafhængig applikation, og med en barbermaskine er det nemt ikke at beregne og fjerne de nødvendige hår.

Hvad kan hjælpe med korrektionen? Det er vigtigt at overveje tre punkter:

• give tilstrækkelig belysning

• Træk hårene ordentligt.

Hvis smertetærsklen er lav, skal du sørge for at forberede hud- og øjenlågsområderne for at mindske ubehag. Der er to metoder til smertelindring: køling eller varm dampning. I det første tilfælde skal et kølepræparat lavet af isterninger påføres på øjenlågsområdet. Du kan bruge en afkogning af farmaceutiske urter: kamille, salvie, celandine. En sådan is, hvis de gnider øjenlågens hud, hjælper med at lindre irritation.

Til dampning skal du bare holde dit ansigt på dampen eller lave en varm vådkomprimering (du kan også gøre urteafkogning). Hvilken vej er bedre, du skal afgøre empirisk. På den afkølede hud føles smerten mindre, men den varme dampning letter træk af hårene.

Det er meget vigtigt at give tilstrækkeligt lys til proceduren. Det er bedst at arbejde i stærkt sollys eller stærkt kunstigt. Hvis du fjerner de ekstra hår, så løser du situationen øjeblikkeligt, bliver det umuligt. Vi bliver nødt til at vente i en måned, når det uheldige plukkede hår vokser tilbage. Ja, og sår fra pincet, som kan gøres med mangel på lys, er usandsynligt at behage.

Træk hår har brug for en skarp, rettet langs væksten i hårbevægelsen. I intet tilfælde skal pincett være rettet mod hårets vækst: På den måde vil de ikke blive trukket sammen med løget, men blot brudt. Der vil være en grim sorte prik.

For længe, ​​for kort, meget bred eller tværtimod ser et tyndt øjenbryn latterligt og latterligt ud. Derfor er nøjagtighed, uhørt tempo og moderering ekstremt vigtigt for arbejdskvaliteten.

Endelig nogle vigtige anbefalinger:

• Før du går i gang med at trække alt overskydende ud, skal øjenbryn kæmes i løbet af hårvæksten. Dette vil medvirke til at undgå at fjerne de ønskede hår;

• Du kan kun knibe bundlinjen. Øvre hår kan ikke røres;

• Pincet skal først behandles med en alkoholopløsning. Et rent desinficeret instrument er et løfte om, at pimples og betændelser efter proceduren ikke vises på huden;

• Efter proceduren er det bedre at tilbringe dagen hjemme, uden sol, vind og støv, dekorative kosmetik. Huden vil komme sig hurtigere;

• Med fedtet hud kan hårene dækkes af en fedtet hemmelighed. Pincetten i dette tilfælde vil glide, og hårene bliver ikke trukket ud, men knækket. For at løse problemet kan du simpelthen pulver øjenbryn;

• ingen forstørrelsesspejle! Med en stærk stigning kan du blive båret væk og ødelægge alt ved at trække de ønskede hår.

Efter korrektion skylles ansigtet med varmt vand, og der påføres huden et afkølende beroligende middel. Du kan blot tørre det med et stykke hjemmelavet aloe.

Øjenbryn kan ikke kun plukke, men også skære. Dette sker hvis hårfjerning ikke er mulig. Øjenbryn er nødt til at kæmpe op, og derefter alle "out of order" hår trimme ved hjælp af en lige negle saks.

Sådan laver du smukke øjenbryn i hjemmet: Vælg værktøj og tone

Når pande linjen er fuldt indrammet, kan du fortsætte til sin makeup. Selvom farve- og tæthedsdragt, skal hårene rette en transparent gel. Hvis farven på hår og øjenbryn er anderledes, og tætheden er dårlig, bør du bruge øjenbrynens kosmetik.

Der er flere kosmetik til at anvende tone:

• øjenbryn blyant

• øjenbrynskygger

Hvert produkt har mange positive, så hvordan man vælger er et smagsspørgsmål. Der er imidlertid nogle generelle anbefalinger.

Den nemmeste mulighed - toning gel. Hvis du med succes vælger tonen, er der ingen problemer med designet overhovedet. Du skal bare bøje dit hår med et pigment, og panden linjen ser perfekt ud. Denne mulighed passer dog kun til ejere af typen af ​​tykke, glatte øjenbryn.

Den mest almindelige måde er en blyant. Det bruges af det store flertal af kvinder, og ikke tilfældigt. Pencil teknik er meget enkel, giver dig mulighed for at opnå den perfekte pande linje, maske de "skaldede pletter", giver en smuk harmonisk farve til hårene. Hvis noget er gjort forkert, er pigmentet let at slette og genanvende.

Blyant er meget bekvemt at tegne kontur af øjenbryn. Du skal dog tage højde for ledelsens egenskaber:

• meget blød kan "flyde" i varmen og hårdt - for at ridse huden;

• Blød blyant påføres så let, at du ikke kan beregne mængden af ​​tone og gøre øjenbrynene for lyse.

• Bløde midler er velegnede til at påføre maling over hår ved hjælp af klækningen. Men hvis du vil fylde rummet mellem de sparsomme hår, er det bedre at bruge en solid stylus.

Hvis blyanten er normal, ikke automatisk, skal den konstant skærpes. Du skal fryse den bløde stylus, inden skærpen knækker og knuser kernen.

Det er svært nok at vælge den rigtige farve til øjenbrynens blyant. Standardreglen: For brunetter og brunehårede kvinder vil lægemidlet være lidt lettere end hårets tone og for blondiner - lidt mørkere. "Lille" betyder to toner, ikke mere. Rødhårede piger, lyse af natur, passer til enhver mulighed.

Hvad du behøver at frygte, er det absolut skygge af skifer. Han ødelægger billedet, giver det en vulgaritet og absurditet. Præference bør gives ashy nuancer af varierende intensitet. Forsigtighed bør ske med rødlige nuancer af blyanter. De er kun egnet til piger med en varm hudtone og en let rødlig hårfarve.

Hvordan man laver smukke øjenbryn hjemme: Træk øjenbryn

Teknikken til at anvende pigment til øjenbrynene er ganske simpelt, hvis du mestrer det. Med lidt øvelse kan du gøre øjenbryn makeup hurtigt og præcist. Først skal du bestemme det endelige resultat: Vi justerer enten øjenbrynene, eller blot mørk dem.

Der er mange teknikker til at korrigere og fylde øjenbrynene med farve.

Her er en af ​​de mulige muligheder:

• trække øjenbryns kontur ved hjælp af en hvid kaj;

• hvis øjenbryn er sjælden, er det nødvendigt at lægge streger på det langs hårets naturlige vækst med blyant eller skygger;

• Kog panden med en børste for jævnt at fordele tonen;

• Skygg en hvid tone omkring panden for at give den større klarhed og lysstyrke.

Professionelle makeup artister til at give øjenbrynene mere naturlig brug af forskellige nuancer, og sætter øjenbrynens spids en lysere skygge.

Hvis øjenbryn ikke kræver korrektion, kan du blot anvende øjenbrynskygger med en særlig kort, tæt børste. Skygger skal være kedelige, uden skimmer. De vil blive fyldt meget smukt, delikat, naturligt.

Det endelige tryk på øjenbryn makeup er fiksering med gennemsigtig gel. Dette stadium er ikke nødvendigt, hvis hårene ligger fladt. Men for de ulydige øjenbryn er et fixativ meget ønskeligt, især hvis du er offentligt i hele arbejdsdagen.

Vær ikke bange for at eksperimentere med farve, form, teknik til at anvende tone. Det er nemt at lave smukke øjenbryn i hjemmet. Alt, hvad der er brug for, er lidt øvelse og begær.

Anbefalinger om, hvordan man misfarve hår derhjemme

Finesserne ved processen med at farve øjenbrynene