Depilering af sukker derhjemme. Hjemmelavet shugaring

Sugar Depilation

Fordelen ved proceduren er dens lave omkostninger. For at forberede sammensætningen bliver nødt til at købe sukker og citron. Selvom shugaring og kan føre til irritation, og nogle kvinder har individuel intolerance over for denne procedure. Varigheden af ​​effekten er også et klart plus. I virkeligheden sammenlignet med en barberkniv gør knoglen glatte i en periode på ca. 1,5 måneder. Og efter at have haft en smerte en gang, kan du lykkeligt gå i ca. 6 uger med åbne ben. Og hvis man sammenligner, er smerten ved depilering med sukker meget lavere end for voksaflejring.

Shugaring derhjemme

At gøre depilation sukker derhjemme er let. Der er næsten ingen problemer med madlavning. Du kan enten lave en kold pasta eller varm. Fjern den klæbrige blanding fra huden med en voksstrimmel eller med dine hænder. Forskellen fra voksproceduren er, at sammensætningen påføres hårvækst. Og du kan lave en klæbrig bold, som skal rulle på huden.

Forberedelse af sukkerpasta til depilering er meget enkel. 10 spsk l er anbragt i ildfastsbeholderen. sukker, 1 el. vand og juice fra en halv citron. Når du sætter blandingen på ilden, skal du se det godt og omrøre konstant. Ellers kan du ødelægge hele pastaen. Opbevaring af blandingen på ilden efter kogning i ca. 10 minutter. Derefter skal pastaen fjernes fra varmen og afkøles til en temperatur, der er acceptabel for huden.

For at kontrollere, om blandingen er forberedt korrekt, skal du tage lidt pasta med fingrene og rulle i dine hænder. Blandingen bør ikke holde fast i hændernes hud.

Hår til forarbejdning shugaring bør være omkring 6 mm lang. Før proceduren skal huden renses godt, ellers vil den ønskede virkning ikke opnås.

Ved anvendelse af en spatel påføres blandingen langs hårets vækst og derefter påføres en strimmel bomuld, så et lille pastafrit område forbliver. Tykkelsen af ​​den påførte blanding bør være lille. Nu skal du vente lidt, indtil pastaen klæber til strimlen. Sørg for, at pastaen er fast, det er nødvendigt at rykke en strimmel med en skarp bevægelse mod hårvæksten. For at svække smerteeffekten, skal du holde hudområdet med din hånd under den behandlede.

Under ingen omstændigheder kan du ikke trække strimlen til siden eller opad. Ellers vil det være meget smertefuldt.

Hvis det behandlede område er meget følsomt, så gør afskalningen bedre på små dele.

Hvordan man gør sukker hårfjerning derhjemme

 • Kosmo.wiki
 • 2013/04/18
 • Depilation af sukker, Home epilation
 • 12 kommentarer

Indhold:

Den mest overkommelige måde at fjerne hår i hjemmet kan sikkert kaldes shugaring (fra det engelske ord sukker - sukker). Denne metode betragtes som den sikreste og hypoallergeniske, ud over dens lave omkostninger og lette udførelse. I modsætning til voksepilation er sukker gældende for alle følsomme områder, selv de mest intime. Desuden er der nok til at tage et varmt brusebad for at fjerne rester af den anvendte blanding. Disse og andre fordele ved shugaring gør den til den mest populære til brug i hjemmet.

Sådan laver du sukkerfjerning for at undgå fejl, når du gør det selv og for at gøre processen mere behagelig - vi forsøger det sammen. Det vigtigste er at lære at lave sukker til depilation, så det har den rette konsistens.

Hvordan tilbereder sukker til fjernelse af hår?

Du kan finde mange opskrifter til madlavning, men de er alle baseret på kun 3 komponenter: sukker, vand, citronsaft. Men deres kvantitative sammensætning er anderledes. I et tilfælde tilbydes vand og sukker i forholdet 1: 1 (et glas) og saften af ​​to citroner, i den anden - et glas sukker og 1 el. ske med vand med 2 el. skeer af citronsaft, og i den tredje eller tiende - helt anderledes.

Til prøven vil vi lave en sukkerpasta til epilering i en lille mængde. Hvis alt fungerer korrekt, kan vi straks teste os selv - det er bedre at starte med benene for første gang. Så lad os starte:

 1. Forbered 2 beholdere: et metal til madlavning sukkerblanding, den anden - plast eller glas til den færdige sammensætning. Du har også brug for en spatel til at røre sirupen.
 2. Vi tager granulat, uden dias 10 spsk, 1 spsk vand, citronsaft - 4 spiseskefulde. Vi blander alle komponenter i en metalbeholder.
 3. Sæt beholderen på en lille ild, omrør lejlighedsvis, kog den. Kogning skal være langsom, hvide fine bobler. Når vandet fordampes, får sirupet en gylden nuance. Den umiddelbare kogeproces er ca. 10 minutter. Sirupen skal ikke blive brun.
 4. Fjern beholderen fra varmen og hæld forsigtigt i en anden beholder til afkøling. Det tager mindst tre timer, så du kan lave sukker til fjernelse af håret om natten. Glem ikke at fylde metalbeholderen ud af sirupen med varmt vand.
 5. Sukkermasse er klar, hvis den er varm til berøring (som frisk mælk) og elastisk, og fra det kan du som plastin gøre en bold. Hvis den stikker til hænder, er den ikke afkølet til enden. Hvis det er fast, smelter det i et vandbad med tilsætning af lidt vand og afkøles derefter igen.

For at gøre sukker til hårfjerning korrekt, er det vigtigt at kende følgende:

 • I løbet af hele opvarmnings- og kogepunktet kan man ikke ændre brænderflammens intensitet (hverken tilsæt eller subtrahere) - ilden skal være den samme;
 • hvis blandingen ikke får den ønskede skygge (gylden eller karamel) - det betyder, at der er meget vand i det, og det vil koge længere. Du kan tilføje en skefuld sukker;
 • hvis sukkermassen stadig har en brunfarve og har duften af ​​brændt sukker, så virker det ikke for hårfjerning. Fra det kan du lave børn "cockerel" på en pind.

Hvordan man laver hårfjerning sukker

Den tilberedte blanding skal være varm og blød, da den er knæet i hænderne. Hvordan man gør sukker depilation korrekt? På huden påføres hårfjerning mod hårvækst. Vent bare et par sekunder, og så brat på væksten af ​​hår med den ene hånd, rive den påførte masse. For at reducere smerten med din brugte hånd på samme tid strækker vi huden. Sammen med sukkerpastaen kommer begge hår og døde hudpartikler ud. Derfor ser huden efter sukkerfjerning sig ud som silke.

Resterne af sukkermassen vaskes let af med varmt vand, du kan bruge en blød brusegeler, og det er lettere end at vaske af voks efter en lignende procedure. Behandl din hud med specielle olier eller fløde efter depilering. Normalt efter denne metode er der ingen irritation på huden, eller lille rødme forsvinder den aller næste dag. Men resultatet af glatte ben vil vare næsten en måned.

Nu ved du, hvordan man fjerner hårfjerning med sukker derhjemme. Efter selvsikker handling med shungaring på benene, kan du gå videre til sukkerepilation i andre mere følsomme områder, selv en dyb bikini.

Hvordan man laver hårfjerningssukker hjemme: reglerne og anbefalingerne. Ulemper og fordele ved shugaring

Tilstedeværelsen af ​​hår på kvinder på benene, arme, bikini-område, underarm er betragtes som dårlig form. Hvilke metoder blev ikke opfundet for at slippe af med uønsket vegetation. De mest gunstige og hypoallergeniske af dem var shugaring. Det kan gøres i skønhedssaloner, men billigere derhjemme. Overvej alle detaljer om epilering af sukker.

Hvordan man laver sukker til fjernelse af hår

Alle opfandt moderne og antikke opskrifter er organiseret på en kombination af 3 ingredienser:

Karamel opskrifter

 • sukker
 • rent vand
 • citronsaft

De kan variere i forholdet, for eksempel i den første variant - 1 glas sukker og vand, saft fra 2 citroner, i det andet - 1 glas sukker, 1 spsk vand og 2 citronfrugter i den tredje - helt anderledes.

Så hvordan man fjerner hårfjerning hjemme med sukker og ikke at forveksle med madlavningsteknologi:

 1. Forbered plastik, metalbeholdere til madlavning og madlavning af pasta samt en spatel.
 2. 10 art. skeer af sukker + 1 el. en skefuld vand + 4 spsk. ske citronsaft placeres i en metalskål (kasserolle) og omrøres.
 3. Vi sætter beholderen på en lille ild og koges, omrøringen blandes konstant, så den ikke synker. I det mindste fastgør ilden og koge. Inddampningen af ​​vand tager undertiden mere eller mindre end 10 minutter. Guldfarve vil gøre det klart, at sirup er klar.
 4. Fjern metalbeholderen fra brænderen og hæld sammensætningen i en plastik (glas, træ) beholder til afkøling. Tiden for sirup at blive til en pasta er 3 timer, så det er bedst at forberede et værktøj til epilering med sukker natten over.

Kontroller, om pastaen er klar til shugaring, er det muligt at røre ved. Hvis den stikker - sæt ekstra tid til størkning, formet som lerret, fast og uelastisk - smelte på dampbadet med tilsætning af en lille mængde vand og lad den igen stå i 3 timer ved stuetemperatur.

For det første lav en prøveversion. Hvis pastaen viser sig, kan du sikkert lave mad i større mængder.

Regler for at lave den perfekte sukkerpasta

 1. Forbrændingsflammens intensitet må ikke ændres under hele tilberedningen.
 2. Hvis pastaen ikke får en gylden nuance, betyder det meget væske. Du kan afhjælpe situationen på to måder: tag længere tid til at forberede eller tilsæt en skefuld sukker.
 3. Den brune farve af den søde blanding indikerer at sukkeret er for højt på ilden. Det er ikke længere egnet til shugaring.

Enkle regler vil hjælpe med at undgå almindelige fejl lavet af uerfarne piger, der besluttede at lave deres egen pasta til epilering.

Hvilken pasta passer til: klar fra butikken eller hjemmelavet

Det er næsten aldrig muligt for begyndere at lave pasta alene for første gang, så kosmetologer anbefaler at købe færdiglavet sød masse til epilering på hylderne i specialbutikker. Der er endda kit, der omfatter flere typer pastaer med forskellige tætheder og plejeprodukter efter shugaring (talkum, creme, lotion).

Sammensætningen af ​​køb af pasta indeholder ikke kun sukker (honning), vand, citronsyre, men også pleje og fugtighedsekstrakter - æteriske olier og vegetabilske ekstrakter.

Der er flere typer:

 • Blød. Designet til at fjerne tyndt hår på hænder, ansigt, nogle gange på benene. Opvarmes på et dampbad, påføres en del af kroppen og bryder med en speciel strimmel.
 • Mellemdensitet. Karamel er universel. Opvarmet med varme hænder og fjerner hår med moderat hårdhed.
 • Høj densitet Det bruges til at fjerne hårdt hår, for eksempel under armene, i bikiniområdet. I arbejdstilstand gives ved at ælte varme hænder. Det stiver hurtigt, så de bruger det med små kager. Når den anvendes til at holde ikke mere end 15 sekunder, ellers lover proceduren at være smertefuld.

Karamelmasse, der er lavet hjemme, varierer stort set ikke fra den købte, kun nu er det umuligt at gætte den fremtidige sammenhæng under madlavning, kun ved hjælp af konstante eksperimenter.

Regler for perfekt sukkerfjerning

Forberedelse af proceduren er bedre at starte om to dage, idet man har renset huden af ​​de gamle epitelpartikler med en skrubbe. Umiddelbart før proceduren tages der et bad for at åbne porerne. Det anbefales ikke at bruge cremer, lotioner og andre produkter, der indeholder fedt eller olie.

Shugaring anbefalinger

Instruktionen om shugaring består i følgende faser:

 • fra en sukkermasse til dannelse af en bold med en diameter på 5-7 cm, forvarmning i hænderne
 • Påfør på en del af huden, der skal depileres, mod hårvækst, for ikke at bryde den af, når du trækker ud
 • Vent et par minutter for bedre klæbning af pasta og hår
 • at trække massen af ​​med en pludselig bevægelse af hånden. På dette tidspunkt, sammen med hårene, bliver partikler af den døde epidermis skrællet af, foryngende og udjævning af huden.

Hvordan man laver sukker hårfjerning hjemme. Pasta opskrifter

Sukker hårfjerning - på anden måde shugaring (fra engelsk. Sukker, hvilket betyder sukker) - er fjernelse af uønsket kropshår med klæbrig sukkerpasta. Pastaen ruller over et lille område af hud, hårene klæber godt til det, og når man fjerner pastaen, trækkes de ud af huden.

Denne epilering er kendt siden oldtiden og kom til os fra arabiske lande. Der shugaring er meget populær til denne dag. Der er sådan et ritual - bruden før brylluppet skal fjerne alt uønsket kropshår. Huden efter sukkerfjerning er meget glat og blid.

Hvad er fordelene ved andre hårfjerningsmetoder?

 1. Epilering ved hjælp af karamelpasta er for det første en naturlig procedure, hvorfra der ikke er nogen skade. Sammensætningen af ​​pastaen er kun sukker, citronsaft og vand. Selvfølgelig, hvis du er allergisk over for citrusfrugter, er shugaring ikke egnet. Du kan gøre selv for følsom og delikat hud.
 2. Hvis madlavning pasta dig selv hjemme er meget økonomisk fra et materielt synspunkt.
 3. Hårene fjernes let, smerten mærkes kun ved de første procedurer, når huden ikke er vant til en sådan virkning, og håret er ret tykt og sidder fast i hullerne. Efter 2-3 sukkerepilationer bliver håret tyndere, blødere og meget lettere at trække ud.
 4. Der er ingen støt på huden, nye hår vil ikke vokse hurtigt, og i gennemsnit bør sukkerepilation udføres en gang om 14-20 dage. Det vil være nødvendigt at vente, indtil hårene vokser med 2-3 mm, så de kan klæbe til pastaen. For kort hår vil være svært at fjerne.
 5. Sukker hårfjerning sammenlignet med voks mindre traumatisk, fordi karamelsirupen holder ikke så meget på huden og beskadiger ikke det øvre lag af epidermis. Men effekten af ​​let peeling er til stede. Udover hårpasta bliver horny, døde celler fanget, alt dette forbedres af frugtsyrer indeholdt i citron, så huden efter epilering er ikke kun "nøgen" uden hår, men også meget glat og delikat.
 6. Hvis pastaen forbliver på huden - det er nemt at vaske det under badet, fordi sukker opløses godt i varmt vand.
 7. Du kan gøre sukker hårfjerning på nogen del af huden - ben, hænder, armhuler, bikini område og ansigt.
 8. Hvis du fjerner pastaen korrekt - til hårvækst reduceres risikoen for indgroede hår til nul. Inflammation efter shugaring er også et sjældent tilfælde, fordi citronsaft er et fremragende antiseptisk middel.

Hvordan laver man sukkerfjerning hjemme og laver pasta?

Hvis du ikke har en færdig købspasta (du kan købe den i specialbutikker eller via en online butik), kan du selv lave det. Her ser vi på opskriften på 1 kg sukker på en gang, så meget pasta vil være nok til regelmæssig brug i 6-8 måneder. Men for første gang, for at lære at lave pasta korrekt og prøve denne type epilering, skal du tage en lille mængde sukker. Citronsaft kan erstattes med citronsyre.

Pasta opskrift til et stort antal:

 • Sukker - 1 kg
 • Citronsaft - 8 spiseskefulde
 • Vand - 8 spiseskefulde

For en lille smule pasta:

 • Sukker - 10 spsk uden dias
 • Vand - 1 spsk
 • Citronsaft - 1 spsk (som er lig med presset juice fra en halv citron)

Opskrift Shugaring Indsæt med Citronsyre:

 • Sukker - 5 spsk
 • Vand - 3 spsk
 • Citronsyre - en halv teskefrit uden dias

Fyld en passende gryde med de nødvendige ingredienser: vand, citronsaft og sukker. Bland og sæt på langsom ild. Blandingen skal konstant omrøres, så sukkeret ikke brænder.

Hvide bobler skal dukke op på overfladen - det er godt, hold mad over lav varme, omrøring. Efter ca. 10-15 minutter (afhængigt af mængden af ​​sukker, jo mere sukker, jo længere du skal lave mad), bliver pastaen mørkere og bliver gul. Vi kontrollerer paratets parathed som sådan: vi slipper en dråbe på pladen. Dråben skal være plastik og ikke spredes. Du kan også sætte pasta i et glas med koldt vand. I vand skal det omdannes til en fast dråbe. Ikke brænd dig selv - pasta er meget varmt! Fjern fra varme.

Pasta skal hældes i den form, hvori den vil blive opbevaret, helst med et låg. Hvis du har fordøjet pastaen, vil det være svært og ikke egnet til sukkerepilation. Hvis det er for flydende, skal du lave mad.

En god og ordentlig pasta, selv når den er kold, skal kunne formes, med en finger er det nødvendigt at bruge en finger. Varm plastpasta, strækker sig godt og dårligt revet, når den strækkes, klæbrig. Denne pasta fjerner håret meget godt. Ved æltning af sukkerpasta bliver den en smuk beige, pearly farve med en lille gennemsigtighed.

På billedet nedenfor blev pastaen lidt fordøjet, det blev meget mørkt og da det var knæet, var det ikke så plastisk. Det skal være lidt tyndere.

Hvordan man laver sukker hårfjerning selv?

Først skal du rense huden, det er bedst at gøre det med en fugtig klud eller klud gnidning mod hårets vækst. Derefter beskadig hud tonic. At tørre Du kan også drysse huden med talkumpulver.

Eller bare for at berøre ren hud mod hårvækst, så hårene stiger. Pastaen skal være varm, den optimale temperatur er 37-39 grader.

Sukker hårfjerning pasta anvendes på hårvækst med en pressende, glat bevægelse og fjernes med en skarp bevægelse i retning af hårvækst. Dette hjælper med at reducere smerte og undgå indgroede hår.

På billedet nedenfor er pastaens konsistens korrekt, det er mere transparent, blødere end i billedet ovenfor. Denne pasta er lettere at arbejde med.

Efter proceduren

Når du har lavet en sukkerepilation, vil huden forblive lidt klæbrig. Fjern klæbrighed meget let med varmt vand. Glem også at anvende en fugtgivende, nærende eller beroligende creme.

Kontraindikationer til shugaring

Efter solbadning eller besøge en solbad skal du ikke gøre sukkerepilation. Du skal vente på, at huden "kommer til hans sanser". Også shugaring bliver nødt til at vente, hvis huden har irritationer og rødme. Og selvfølgelig, hvis du er allergisk over for citron og andre citrusfrugter, er sukkerepilation ikke egnet.

Video, hvordan man gør sukkerhårfjerning korrekt:

Hud efter sukker hårfjerning ser godt ud - glat som silke uden irritation og rødme. Hvis du har undladt at forberede pastaen og gøre en god hårfjerning - kan du altid finde en mester for shugaring, hvem vil gøre alt på højeste niveau!

Sådan laver du shugaring hjemme: Opskriften på sukkerpasta og 3 måder at fjerne selvhår

Næsten smertefri fjernelse af hår på kroppen bliver stadig mere tilgængelig. Og det kan gøres lige så effektivt både i kabinen og hjemme. Samtidig er sæt af komponenter til en sådan procedure minimal, og processen med at forberede sammensætningen er ikke byrdefuld, hvilket giver dig mulighed for at skabe et budget og nemt at fremstille materiale. Hvis du ikke ved, hvordan du laver en shugaring hjemme, vil vores anbefalinger og opskrifter hjælpe med at sørge for glatheden i din hud.

Fordelene ved shugaring derhjemme

Udtrykket "shugaring" kommer fra sukker (Eng.), Consonant with the Russian "sugar". Denne komponent er grundlaget for dannelsen af ​​en tæt og samtidig smertefuld substans, hvis formål er at fjerne hår på nogen del af kroppen eller ansigtet.

Dette er interessant. Der er en opfattelse, at shugaring er en relativt ny metode til depilation. Men det blev også aktivt brugt af de charmerende egyptiske kvinder Nefertiti og Cleopatra. Persiske skønheder forblev heller ikke ligeglade med fordelene ved sukker for at opnå glat hud.

Depilatory pasta er tilladt at købe eller lave det selv.

Uanset de anvendte råvarer har home shugaring flere fordele:

 1. Naturlig sammensætning, hypoallergen. Selvfremstillet pasta giver ingen tvivl i mangel af uacceptable komponenter.
 2. Brugervenlighed. Ubehag under sådan hårfjerning er ikke mere end fra voksproceduren.
 3. Langvarige resultater (glat hud leveres i gennemsnit i 14 dage).
 4. Yderligere plejefunktioner af pastaen. Produktet blødgør epidermis og ud over at håret fjerner døde celler.
 5. Et lille antal kontraindikationer.
 6. Regelmæssig hårfjerning med denne metode gør dem tyndere, mens væksten sænkes.

Typer af sukkerpasta til shugaring, hvordan man vælger

Evnen til at lave pasta hjemme eksisterer ikke altid. I disse tilfælde er det tilladt at vælge et produkt i butikken. Valget af produkter er ekstremt bredt: fra ultra blød til hård.

Når du vælger et produkt, skal du følge nogle anbefalinger:

 • Overvejelse af funktionerne i depilationsteknikker. Ved anvendelse af bandagefremgangsmåden ved anvendelse af specielle strimler, bør der gives fortrinsvis den bløde pasta. Manuel depilering kræver en mere stiv sammensætning på grund af behovet for et stærkt hårstik med et færdigt sukkerprodukt.
 • Kropstemperatur Afsnit af den menneskelige krop varierer ofte i temperatur. Uoverensstemmelsen er 1 - 2ºС. Hot spots bør "sendes" hårdt pasta.
 • Varmeren af ​​mesterens palmer. Folk med varme lemmer bør foretrække tyk pasta, med kølige dem - bløde.
 • Temperaturforhold på værelset. Jo højere det er, jo sværere pastaen.
 • Graden af ​​hårstivhed er den højeste i bikiniområdet og i armhulerne. Hårdt dækning indebærer brugen af ​​den samme pasta.

Der er følgende variationer af shugaring pasta:

 • Ultra blød. Halv-flydende produkt, godt til at fjerne hår på lemmer.
 • Bandage. Gælder for bandage depilation mulighed.
 • Blød. Velegnet til begyndere i affilering, da den er næsten universel og relevant for forskellige dele af kroppen, med undtagelse af bikini.
 • Medium hårdt Den anvendes til alle zoner, undtagen forfronten.
 • Tough. Den er bedst kombineret med mesterens varme fingre. Velprøvet i at fjerne det hårdeste hår.

Hvordan man laver sukkerpasta til depilation

Klip for at bekæmpe vegetation på enhver del af kroppen, der virkelig er kogt med egne hænder.

Shugaring pasta opskrift:

 • sukker - 10 el. l.;
 • vand - 4 spsk. l.;
 • citronsaft (0,5 stk.).

Algoritme for handlinger:

 • Sæt de angivne komponenter i en tyk bund beholder, bland dem.
 • Sæt blandingen på lav varme, luk beholderen med et låg.
 • Ingredienser omrører fra tid til anden og ser for at sikre, at sukker ikke holder fast i bunden.
 • Efterhånden bliver blandingen gennemsigtig. Efter kogende bobler vises på overfladen. Karmeltonen i blandingen indikerer pastaens parathed. Dette sker normalt efter 5 minutter.
 • Produktet fjernes fra varmen, afkøles. Lim kan testes - stræk et stykke i dine hænder. Hvis det stikker og ikke tager form - skal du lave pastaen i nogen tid.

Det er vigtigt at prøve ikke at fordøje pastaen (ellers får du slikkepind). Den undercooked blanding vil heller ikke fungere - det flydende stof vil simpelthen ikke fange hårene.

Hårlængde for en effektiv procedure.

Den optimale længde af hår til shugaring er 5 mm (men ikke kortere end 2).

Graden af ​​hårvækst afhænger af, hvor ofte hårfjerning skal udføres. Den gennemsnitlige frekvens af hårfjerning er en gang 3 til 4 uger. Gradvist bliver væksten af ​​vegetationen langsommere, det bliver ikke så mærkbar.

Praktiske tips til newbies

Før du bruger sukkerpasta til depilation, skal novice herrer tage højde for nogle praktiske tips:

 • Det antages, at om dagen er smertetærsklen noget højere end om aftenen. Af denne grund bør depilationen udskydes til første halvdel af dagen.
 • Skrubbning anbefales før fjernelse af håret.
 • I modsætning til voks er sukkerblandingen let afvasket med vand.
 • Ved depilering af store arealer er første gang det nødvendigt at udelukke sportsbelastninger. Intenst sved kan tilstoppe folliklerne, hvilket kan forårsage rødmen af ​​bikiniområdet - et utroligt delikat og delikat område. Efter at have gennemført depilation på dette sted, skal du opgive intimitet for en dag.

Hvordan man bruger sukkerpasta til shugaring

Sukkerfjerning af vegetation består i at udføre følgende handlinger:

 1. Depilatory behandling med affedtning lotion. Det er også tilladt at sprøjte huden med talkumpulver på toppen - pastaen passer bedst til en tør overflade.
 2. Temperaturen af ​​produktet skal være tolerant for at røre, dvs. næsten identisk med kropstemperaturen. Kold masse skal opvarmes. Du kan anvende en mikrobølgeovn (vandbad).
 3. Massen påføres i et ensartet lag på arealet dækket af vegetation. Tegning udføres mod hårets vækst.
 4. Den eksakte bevægelse af pastaen fjernes sammen med hårene (i retning af vækst).

Dyb bikini til sig selv

Mange piger har tillid til at gøre en shugaring selv kræver en utrolig, næsten akrobatisk fingerfærdighed. Faktisk er alt ikke så svært, det er kun værd at lave lidt øvelse.

Du kan lave en dyb bikini for dig selv ved at følge denne algoritme:

 1. Spred blandingen mod hårvækst. Bevægelsen skal udføres med tryk for at klæbe godt.
 2. Tag ikke en stor del af håret på en gang i løbet af deres fjernelse - alvorlig smerte kan forekomme.
 3. Vent 10-20 sekunder, tag kanten af ​​pastaen op og riv den af ​​i én bevægelse efter hårets vækst.
 4. Gentag trinene på de nødvendige steder, indtil alle hår er helt fjernet.

Rådet. Bikini område er ret vanskeligt. For at kvalitativt fjerne hår på alle sine områder er det praktisk at bruge et spejl under de første procedurer.

Bandage teknik shugaring

Der er to hovedteknikker til shugaring:

 • Bandage. Til anvendelse af halvvæskemasse anvendes spatel. En strimmel af stof lægges på toppen, revet af præcis bevægelse.
 • Manual. Depilation opstår uden brug af strimler.

De vigtigste faser af bandage teknologien:

 1. Behandl huden med lotion, fjern overskydende fedt og tør "skalaer". Hvis lotionen ikke er til stede, kan du anvende chlorhexidin.
 2. Kontroller hudens område, vælg retningen af ​​hårvæksten.
 3. Pulver huden med talkumpulver.
 4. Spatel til at fordele massen i dele af kroppen og lede den mod vegetationen. Derudover skal du have strimler af klud eller papir.
 5. Strimlen påføres pastaen, presses og glattes med hånden.
 6. Huden lige over båndet er spændt, og med en hurtig bevægelse adskiller den pastaen fra overfladen af ​​huden. Bevægelse udføres på hårets vækst.

Hudpleje efter hårfjerning

Hud efter depilation kræver en uundværlig pleje. For at gennemføre det tages der højde for flere regler:

 • Straks efter depilering skal integumentet behandles med et antiseptisk middel. Til dette formål er egnet "chlorhexidin", "miramistin" og andre dokumenterede værktøjer. Du kan anvende et beroligende lotion, der er designet til at passe til depilerede områder.
 • Umiddelbart efter depilation, bør du nægte at besøge badet, saunaen for en dag. Hvis dette forbud er blevet overtrådt, kan der dannes forbrændinger på huden. "Panthenol" er egnet til deres behandling.
 • Det depilerede område bør ikke fugtes i 12 timer.

Hvis der ikke er nogen beroligende lotion eller apotek ved hånden, kan området efter depilation behandles med infusion af følgende planter:

 • kamille;
 • eg bark;
 • salvie;
 • celandine.

Kontraindikationer

Shugaring er uforenelig med visse betingelser i kroppen, og har derfor flere kontraindikationer.

Disse omfatter:

 • diabetes;
 • epilepsi;
 • allergisk overfor sammensætningen af ​​kosmetik;
 • hjertesygdom;
 • herpes;
 • dermatologiske problemer (dermatitis, eksem osv.);
 • hævelse;
 • sår, mol inden for hårfjerning;
 • menstruation;
 • graviditet.

Gør en shugaring derhjemme er ikke så vanskelig som det kan virke ud af vane. Det vigtigste - at vælge en god opskrift og tilberede massen til at fjerne vegetationen. For dem, der ønsker at spare tid og kræfter, vil butikens produkter være egnet til hårfjerning. Og bekymre dig ikke om manglen på erfaring - efter at nogle bevægelsesforløb bliver mere sammenhængende, og proceduren selv vil tage mindre og mindre tid.

Dine fødder sundhed

Enkel og klar om behandling af fodsygdomme

Sukker hårfjerning - en opskrift til brug derhjemme

Nu er vores tjenester mange typer hårfjerning, som kan udføres både i saloner og hjemme. Selvfølgelig vil vi alle spare på dyre procedurer. Og her vil vi blive reddet af en vidunderlig metode til fjernelse af håret - sukkerfjerning. Det kan udføres hjemme, og det er næsten ikke dyrt - bare et par sukkerrør.

En kvinde er forpligtet til at være blid, subtil, yndefuld, uhyggelig. Men hvad skal man gøre, hvis naturen belønnede dig med overskydende hår i stedet for vinger? Nu er vores tjenester mange typer hårfjerning, som kan udføres både i saloner og hjemme. Selvfølgelig vil vi alle spare på dyre procedurer. Og her vil vi blive reddet af en vidunderlig metode til fjernelse af håret - sukkerfjerning. Det kan udføres hjemme, og det er næsten ikke dyrt - bare et par sukkerrør.

Sukkerepilation er en af ​​de ældste typer af epilering. Det blev brugt i oldtidens Egypten og Persien, hvor tilstedeværelsen af ​​kropshår blev betragtet som uanstændigt. Et af navnene på denne procedure er persisk epilering. Nu er hun bedre kendt under det fashionable navn "shugaring", fra engelsk. sukker - sukker.

Fordele ved sukker hårfjerning

Som du ved, kan en type hårfjerning ikke være egnet til absolut alle kvinder. Det er mere bekvemt for nogen at bruge voks, for at nogen kan bruge sukker eller karamel til epilering. Nogen foretrækker mekaniske epilatorer, og nogen er tilfredse med en barbermaskine.

Ofte er der en kombination af tynd lys hud og mørkt hår, der vokser meget hurtigt. I dette tilfælde er barbering ikke kategorisk egnet: selv umiddelbart efter det skinner sorte follikler gennem huden, og på en dag - fuldstærkede børster.

Efter en mekanisk epilator indtræffer hårintroduktion meget ofte, hvilket ikke gør kvinder glad overhovedet. Desuden er denne metode meget smertefuld.

Voks er ret traumatisk, nogle gange tårer den tynde hud, som kan efterlade ar.

Med hensyn til hårfjerningssukker sammenligner det sig positivt med andre former for hårfjerning:

 • Herefter er indgroede hår en sjælden undtagelse.
 • Hår begynder at fremstå tidligst end to uger, eller endda en måned.
 • Fremgangsmåden er næsten smertefri, da sukkerpastaen meget forsigtigt omslutter håret, men holder det tæt. Når du vokser, har du brug for en meget energisk ryk, ellers vil håret glide. Når shugaring nok lys bevægelser - hvis håret kom ind i pastaen, så vil det ikke gå overalt.
 • Ingen irritation, kun rødme i de første minutter efter proceduren.
 • Hypoallergeniske produkter, der anvendes. For eksempel kan honning ofte være allergisk, og sukker kan være yderst sjældent.
 • Sukkerepilation er også en let skrælning af huden.
 • En meget billig måde at slippe af med overskydende hår: 6 spiseskefulde sukker er nok til at epilere et ben (helt) eller bikini zoner.
 • Du kan bruge på absolut nogen del af kroppen, herunder i ansigtet.
 • Hvis du stadig har en del af ubrugt pasta - så kan du varme det op og bruge det igen.
 • Nå og som en sidste udvej er det en velsmagende karamel -).

Mange piger i vores tid er plaget af spørgsmålet - hvordan man voks voks i hjemmet. Vi vil fortælle om det med eksempler og praktiske råd.

Lider leddegigt? Læs vores tips om, hvad du skal spise for gigt.

Begrænsninger for sukker hårfjerning

Der er ikke så mange af dem, men det er ikke desto mindre værd at overveje, at denne metode ikke passer til alle.

Shugaring bør ikke bruges til hudlæsioner (sår, sår) og til forskellige hudsygdomme.

 1. For det første kan det endnu mere traumatisere det berørte område;
 2. For det andet overfører infektionen til andre.

Hvis der er papillomer eller vorter i det epilerede område, bør du heller ikke gøre sukkerepilation, da det kan skade neoplasmen, hvilket vil medføre øget vækst eller blødning.

Dette problem er bedre at konsultere en læge. Han vil fortælle dig, om du skal fjerne papillomer og rådgive den mest hensigtsmæssige og blide måde at fjerne hår på.

For åreknuder samt for diabetes er det også tilrådeligt at konsultere din læge først.

Hvordan virker hår epilering sukker

Sukkerpasta meget tæt omslutter håret, nogle af dets komponenter trænger ind i selve hårsækken. Normalt er håret fjernet fuldstændigt, så der er ingen indtagelse og følgelig en inflammatorisk proces. Håret kan afbrydes, hvis træket er for skarpt eller i den forkerte retning.

Pasta skal anvendes på hårvækst og at rive ud - mod.

Vigtigt punkt: Hår på 2-6 mm fjernes mest effektivt. Langere kan bryde, så de skal trimmes på forhånd.

På grund af den dybe gennemtrængning fjerner pastaen det øvre fordybede lag af huden, hvilket skaber en eksfolierende effekt. Men, og dette er især vigtigt i hjemmet, bør proceduren for sukkerfjerning ske på ren hud, så fedtstoffer og andre forurenende stoffer ikke reducerer dets effektivitet.

Du kan anvende sukkerpasta igen på samme sted uden frygt for skade, da kun det døde hudlag er fjernet.

Sukker har antiseptiske egenskaber, hvilket også reducerer muligheden for irritation.

Sukkerpasta opskrift

På internettet kan du finde mange opskrifter til sukkerfjerning. Under alle omstændigheder skal du have sukker, vand og citronsyre (eller citronsaft). Den sidste komponent er obligatorisk, for uden det vil "bug" ikke virke, og karamellen vil bare hærde. Selvfølgelig kan du spise det, men vi har brug for noget andet fra det.

For en del af shugaring skal du:

 • 6 spsk. sukker,
 • 2 spsk. vand
 • 2 tsk. citronsyre.

Gonarthrose i knæleddet 3 grader giver meget lidelse. Hvordan man undgår sygdommen?

Hvad kan forårsage alvorlige knæsmerter? Læs denne artikel.

Pastalavningsproces

 1. Hæld sukker i en metalskål og fyld den med vand. Vi sætter på den midterste ild. Temperaturen skal holdes den samme.
 2. Vi forstyrrer at opnå en homogen masse. Glem ikke at røre det gennem hele præparatet, så det ikke brænder.
 3. Vi venter på vores sirup at begynde at koge (boblende) og tilsætte citronsyre. Imidlertid sættes det undertiden samtidigt med andre ingredienser.
 4. Pasta begynder at mørkne. Når det bliver ravt, med en ske, som du rører, dryp et par dråber på en tallerken. Hvis dråberne ikke spredes på overfladen, skal du slukke for ilden.
 5. Hæld karamellen ind i en flad plade, og vent indtil den køler lidt ned for ikke at brænde dine hænder.

Hvis den første pandekage viste sig at være en klump - bekymre dig ikke. Måske fordøjede du pastaen eller satte lidt citronsyre eller vand. Mastery kommer med erfaring.

Processen med sukker hårfjerning

Før du fjerner hårfjerning hjemme, skal huden først affedtes.

Tag et lille stykke pasta fra tallerkenen og knead det i dine hænder, så det bliver plastik og bøjeligt. I starten er det meget smukt: gennemsigtigt, honningfarvet. Under brug ophobes de fjernede hår og hudpartikler i det, så det bliver mørkt og overskyet.

Derefter fastgør dette stykke af spænde, sig til benet og strække lidt langs hårvæksten. Det er nødvendigt at skyde med en sikker bevægelse af hånden mod vækst, ikke for hurtigt og skarpt, men ikke langsomt, ellers vil hårene strække sig, og det vil skade.

De første få tilgange er måske ikke meget effektive. Når sukkermassen allerede absorberer en vis mængde hår og tør hud, bliver det mere sprødt og det bliver bedre at holde fast i håret.

En skive af pastaen kan bruges mange gange, indtil den bliver fuldstændig uklar og begynder at holde stærkt på huden selv. Så rive den nye. Normalt forbliver pastaen ikke på huden, men selvom det sker, vaskes det let af med varmt vand.

Det er bedre at rive små stykker og epilere et lille område. Dette vil øge hastigheden og nøjagtigheden af ​​dine bevægelser og reducere behovet for at behandle det samme område igen.

Vi minder dig om, at du skal fjerne pastaen strengt mod hårets vækst.

Ved afslutningen af ​​proceduren skal de epilerede områder vaskes med varmt vand.

Med erfaring vil denne procedure tage mindre og mindre tid, og det skal gøres mindre og mindre, idet hårene svækker, vokser tyndere og vokser langsommere.

For første gang tager du tid. Du bør ikke prøve denne procedure for første gang en time før datoen. Der er en mulighed for, at pastaen ikke vil vise sig med det samme. Ved selve processen med hårfjerning derhjemme skal du også fange det. For at undgå at blive skuffet og ikke at synde på en shugaring, må du ikke gøre det for travlt.

Hvis du er vant til mesterens hænder, kan du ansøge om denne procedure i en skønhedssalon.

Resumé af

 • Sukker hårfjerning - en meget enkel og billig måde, du kan bruge derhjemme.
 • Sukkerpastaopskriften er ret simpel, og madlavningsprocessen tager et par minutter.
 • Hår begynder at vokse efter 3-4 uger, og indgroede hår og irritationer forekommer næsten aldrig.
 • Brugte produkter forårsager ikke allergi.
 • Kan bruges på enhver del af kroppen, også på ansigtet.
 • Hver gang bliver hårfjerning udført hurtigere og hurtigere.
 • Huden efter sukker "skrælning" bliver glat og silkeagtig.

Video: Sukker hårfjerning derhjemme

Prøv måske, hårfjerning med sukker vil være din ideelle måde at fjerne hår.

Hjalp artiklen? Du kan sige tak til forfatteren af ​​artiklen:

Sugaring (sukker hårfjerning): hvordan man gør derhjemme?

En af hovedkomponenterne i skønhed er glat hud. I stræben efter idealen har kvinder i mange år forsøgt alle tilgængelige metoder til depilation, der spænder fra en banal barbermaskine og slutter med fotoepilationen så populær i dag. Desværre opfylder slutresultatet ikke altid kvindernes forventninger. For nylig er sukkerepilation blevet stadig mere populær, det kaldes også shugaring. Det grundlæggende princip, hvormed sukker er depileret, er det samme som voksaflejring: hårfjerning med skade på hårfollikelens integritet og derved signifikant bremse yderligere hårvækst. Hårpæren er dog genoprettet over tid, så denne metode til hårfjerning kan ikke tilskrives radikale foranstaltninger. Den vigtigste forskel fra den sædvanlige voksepilation er, at i stedet for vokspasta anvendes til shugaring. Sukkerpasta til shugaring er intet andet end et specielt behandlet sukker til epilering, som bruges som et alternativ til voks.

At være eller ikke at være shugaring?

Kvinder spørger ofte, om shugaring har kontraindikationer. Den eneste hindring for at udføre sukkerfjerning hjemme såvel som i salonerne er tilstedeværelsen af ​​en sygdom som diabetes hos en kvinde. Sukker til depilering i små mængder gennem hudens porer trænger ind i blodet. For en sund person udgør det ingen fare, men for syge mennesker kan det blive en formidabel komplikation. Desuden, hvis du planlægger at udføre shugaring derhjemme, er pastaens opskrift meget vigtig. Citronsyre, som er en del af det, kan forårsage alvorlig hudirritation - især i bikiniområdet.

Der er visse begrænsninger, hvor epilering med sukker derhjemme skal forsinkes i et stykke tid:

 1. Du behøver ikke at ty til hårfjerning af sukker, hvis dagen før du blev udsat for langvarig udsættelse for sollys eller besøgt en garvning. Det anbefales heller ikke at gøre hårfjerning på tærsklen til et besøg på stranden eller solariumet.
 2. Hvis du har hudlæsioner, bør du heller ikke gøre hårfjerning, før såret heler.

Hvad er bedre shugaring eller voksning?

I kampen for en smuk og glat hud, der ikke indeholder hår, anvendes mange forskellige metoder, teknikker og teknikker. Blandt de mulige muligheder for at slippe af med uønsket vegetation på huden, bruges voks og sukkeraflejringer oftest. Sidstnævnte kaldes også shugaring, fra det engelske "sukker" - sukker. Disse to typer af depilation har meget til fælles, men der er forskelle. For at forstå, at shugaring eller voksning er bedre, overvej fordele og ulemper ved hver af disse metoder.

Depilation voks: høj kvalitet og hurtig

Voksning er en måde at bekæmpe uønsket hår på med smeltet voks. Varm eller kold voks påføres det ønskede hudområde, hærder og fjernes ved hjælp af specielle papirstrimler. Sammen med voksen fjernes håret i det berørte område også.

Fordelene ved voksning:

 • Langvarig effekt. Glat hud varer i to til tre uger.
 • Hastighed og tilgængelighed. Voksning kan ske både i salonen og i hjemmet. Det er ret hurtigt, da det påvirker hele gruppen af ​​hår, og ikke hver af dem særskilt.
 • Virkningen af ​​regelmæssig brug. Med hver ny procedure bliver håret tyndere og vokser langsommere.

Ulemper ved voksaflejring:

 • Ømhed. Selvom det ifølge eksperter forekommer ubehag kun under de første procedurer, så bliver huden mindre følsom og reagerer ikke så akut.
 • Hudirritation og allergiske reaktioner. I flere dage efter proceduren kan hud rødme forekomme, som til sidst forsvinder.
 • Hårlængde Til voksning er det nødvendigt, at industriens hår er mindst 0,5 mm. Ellers vil denne procedure være ineffektiv.
 • Restriktioner efter proceduren. Inden for 2-3 dage efter voksning anbefales det ikke at massage og solbade. Der er også begrænsninger for brugen af ​​vaskemidler under brusebadet.

Sugar Depilation: Safe og Permanent

Shugaring (caramel depilation) - hårfjerning med sukker blanding. For at udføre denne procedure behøver du kun sukker og vand uden yderligere kunstige komponenter. Den afkølede karamelmasse som følge af tilberedningen af ​​sukker og vand påføres huden. For ikke at bryde hårene, men for at trække dem helt ud, fjernes karamelmassen fra huden i retning af hårvækst.

Fordelene ved shugaring

 • Tilgængelighed. Sukker hårfjerning er ti gange billigere end voks.
 • Glat hud. Ud over hårfjerning påvirker karamelmassen også velgørende virkning på huden selv, hvilket gør den fløjlsagtig og øm.
 • Eliminering af allergiske reaktioner og rødme i huden.
 • Manglende indgroede hår.

Ulemper ved shugaring

 • Procedurens varighed. Ved hjælp af sukkeraflejring behandles huden gradvist, sektion efter sektion, hvilket øger varigheden af ​​denne procedure betydeligt.
 • Gentagelsesbehandling. Ikke altid shugaring er i stand til at fjerne alle hårene i et givet hudområde. Derfor skal denne procedure gentages flere gange.
 • Begrænsninger af slagzoner. Eksperter anbefaler ikke at bruge shugaring til at fjerne hår i særligt følsomme områder, f.eks. I bikiniområdet eller i armhulerne.

På trods af alle fordele og ulemper ved begge metoder til fjernelse af kropshår, for at forstå, at shugaring eller voksning er bedre, skal du prøve dem begge i praksis. Kun i aktion kan man vurdere kvaliteten og effektiviteten af ​​hver af dem.

Hvordan fjerner sukker hårfjerning?

Det er ønskeligt at forberede huden mindst en dag før epilationen. Det er nødvendigt at gøre peeling på nogen måde derhjemme. Til dette formål, den sædvanlige skrubbe eller hårde vaskeklud. Lige før proceduren skal huden rengøres af snavs, sved og makeuprester. Du bør ikke anvende creme eller lotion på kroppen, huden skal være helt tør. For bedre kontakt af hårene med sukkerpasta og for ikke at beskadige huden, anvendes talkum eller pulver på det epilerede område. Betydningen af ​​proceduren er, at sukkerkuglen i form af varme er jævnt fordelt på huden, tæt presset og bryder derefter langs hårlinjen sammen med de eksisterende hår. Den samme pasta kan genanvendes. Den optimale hårlængde til en shugaring procedure er ikke mere end 5 mm.

Shugaring teknikker og typer sukker pasta

Teknikken til hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta er noget anderledes, da professionelt fremstillede sukkerpasta med forskellige konsistenser anvendes i salonerne. Sukkerpasta er af følgende typer:

 • Blød, elastisk og mest blid pasta, der påføres på lige store overflader af det store område. Disse omfatter arme, ben, mave.
 • Sukkerpasta med en gennemsnitlig konsistens - betragtes som et universelt middel og vil blive anvendt praktisk taget i enhver zone i ansigt og krop.
 • Paste af tæt konsistens anses også for at være et universelt middel, hvorved håret bliver fjernet i armens, benets, underarms, bikini, overlæbe.
 • Meget tæt sukkerpasta - bruges til at fjerne hår i følsomme områder (dyb bikini, armhuler, antenner).

Til fjernelse af hår ved anvendelse af sukkerfjerning anvendes forskellige teknikker. Disse omfatter:

 1. Manuel eller klassisk shugaring teknik. I denne teknik anvendes pastaer af enhver konsistens, og hårfjerning gøres manuelt (på en manuel måde). Kosmetologen anvender pastaen på en sådan måde, at den ikke spredes (strengt forbi hårfjerningen), og så slår den af ​​med skarpe bevægelser med håret. Pasta påføres hårlinjen og fjernes langs linjen. Hænder sukker kan opvarmes til kropstemperatur.
 2. Banding teknik. Proceduren shugaring ligner hårfjerning med voks. På samme måde ved hjælp af en spatel sætter pastaen, og pålæg derefter en særlig strimmel eller bandage. Denne teknik anvendes i tilfælde hvor håret er langt og skal fjernes på en stor overflade af huden. Banding teknik bruges også til at fjerne hår i svært tilgængelige områder af kroppen.
 3. Manuel teknik med brug af applikationer. Den bruges med høj lufttemperatur og overdreven svedtendens. For at gøre dette skal du bruge en meget tæt pasta, som anvendes med applikationer på hårfjerningssteder. Forlad ansøgningen i 2 minutter, og afbryd hårlinjen.

Video shugaring procedure (manuel teknik)

Banding teknologi

Mulige komplikationer og hudreaktioner under og efter proceduren med sukker og karamelludslæt

Forekomsten af ​​bivirkninger efter disse procedurer kan skyldes:

 • unskillful depilation, der fører til klipede hår eller hygiejniske overtrædelser
 • øget individuel følsomhed overfor sammensætningerne anvendt ved aflejringsprocessen

Blandt de uventede virkninger af sukker og caramel depilation fremhæves de reaktioner, der er forbundet med forekomsten af:

 • overdreven tørhed i huden. For at fjerne dette problem skal du straks bruge en fugtighedscreme efter afslutningen af ​​proceduren.
 • irritationer på huden, initieret af både mekanisk skade under proceduren og høj følsomhed over for pastaens bestanddele. Som regel forsvinder en sådan irritation inden for få dage. Hvis læsionsområdet er stort, er det bedre at kontakte en læge, der anmoder om udnævnelse af en specialiseret behandling.
 • indgroede hår, som er forårsaget af at kombinere flere metoder til depilation (fx sharps og barbering).
 • solskoldning på huden som følge af solskoldning eller vand og termiske procedurer direkte i 2 dage efter depilation.
 • øget hårvækst i de behandlede områder på grund af hormonforstyrrelser. Det er obligatorisk at underrette den behandlende endokrinolog, der skal planlægge en undersøgelse, om sådanne konsekvenser af depilation.

Hvordan laver sukkerpasta?

Nu, da vi fandt ud af at hjemmet fjernelse med sukker har mange fordele, lad os tale om, hvordan du fjerner dig selv. Det skal straks bemærkes, at pastaen til proceduren kan købes i en kosmetisk butik eller på internettet, men det vil være meget enkelt og det vigtigste er at gøre det billigt selv. Når alt kommer til alt, vil det helt sikkert være fra naturlige produkter og vil derfor være mere gavnligt for huden. Plus, du kan spare penge, fordi derhjemme pasta til sukker hårfjerning kan gøres for en krone. Til fremstilling af sukkerpasta skal du selvfølgelig sukker, vand og citronsaft. Tag ti spiseskefulde sukker og tilsæt en spiseskefuld vand og omkring tre spiseskefulde citronsaft. Nogle laver kun pasta med vand og sukker, men citronen her vil være en meget nyttig ingrediens, som vil nærme huden og desinficere den under proceduren. Derefter skal al denne blanding sættes på en stille ild og begynde at lave mad, omrøring. Rør pastaen, indtil den tykes, men ikke overkog. Den perfekte pasta skal være konsistensen, som blød karamel. Hvis du får en sukkervæske, så har du lagt en masse vand. Du kan gemme situationen ved at tilsætte sukker til gryden. Og hvis du tværtimod får karamell slik, det vil sige sukkerpasta hærder som det køler, så fordøjer du enten shugaring eller tilføjer lidt vand. Her kan du også redde situationen ved at tilføje lidt vand eller citronsaft. Hvis du får en blød karamel, bliver alt gjort korrekt. Pasta kan afkøles og bruges til epilering. Forresten er det ikke nødvendigt at lave en pasta hver gang. Det bruges meget lidt under epilering, så resten kan sættes i en krukke og lukkes inden næste procedure. Vi anbefaler, at du øve dig på at gøre shugaringpasta i små portioner, og kun når du netop har opnået den rette konsistens, kan du gå videre til store portioner, der varer i lang tid.

Hvordan man laver sukker hårfjerning hjemme?

Nu hvor du har lavet pastaen, kan du gå videre til epilationen selv. Før epilering anbefales det at forberede huden til proceduren. Hvis du tidligere har barberet eller vokset, skal du vokse hår op til 4 millimeter. Efter et par epilation shugaring vil pasta imidlertid tage hår endnu 1-2 millimeter. Det er bedst at affedre et hudområde før epilering, for eksempel ved at vaske det med almindelig babysæbe. Derefter tørre huden og drys med et lille talkum. Nu er huden klar til hårfjerning. Du kan fortsætte! Der er flere måder at udføre sukker hårfjerning, der gælder hjemme. Du kan påsætte pastaen på huden med en træspatel, som voks, lim en strimmel stof eller specialpapir på spredningsområdet og rip stripen ud mod hårvækst. Du kan også rive et stykke pasta, lave en kugle eller pølse fra det og begynde at rulle den over huden. Den klassiske teknik til at udføre sukkerfjerning er som følger. Vi tager en kugle af pasta størrelse af en valnød og begynder at knæde det med dine fingre. Når karamel bliver plastisk, sløv og lettere - du kan fortsætte. Med den anden, tredje og fjerde fingre spredes vi ind imod hårvækst, hvorefter vi rive i retning af hårvækst. Det er nødvendigt at lave et dash ikke op, men parallelt med huden.

Hudpleje efter sukker- og karamellaflejringsprocedurer

Efter procedurerne for sukker og karamel depilation i to dage, anbefales det ikke at bruge alkaliske rengøringsmidler (sæbe og shampoo), alkohol lotioner. Det er heller ikke nødvendigt at solbade i denne periode, for at ty til vand og termiske procedurer, herunder at besøge badet. Gå ikke til gavn og brug af plejeprodukter, der indeholder i sammensætningen af ​​syre.
Efter disse former for depilation er det nødvendigt at berolige huden ved hjælp af lette beroligende geler, termisk vand. Hvis irritationen fortsætter efter to dage, anbefales det at bruge calendula tinktur.

Bleaching (lightening) uønsket hår - anmeldelse

Bleaching (lightening) uønsket hår - anmeldelse