Voks strips: hvordan man bruger

Vaskning anses for at være en populær måde at håndtere overskydende hår på. Der er flere og flere produkter i butikker, der letter denne fremgangsmåde, for eksempel tapeter. Brug af voksstrimler til depilering er enkel, men for at opnå en glat hud i lang tid, skal du kende reglerne.

 • 1. Fordele og ulemper
 • 2. Varianter af voksstrimler
 • 3. Forberedelse til voksaflejring
 • 4. Hvordan man bruger voksstrimler
 • 5. Efter depilering
 • 6. Kontraindikationer
 • 7. Mulige bivirkninger
 • 8. TOP 5 bedste striber til hårfjerning
 • 9. Papirstrimler til depilation
 • 10. Ofte stillede spørgsmål
 • 10.1. Hvor smertefuldt er det at fjerne håret med voksstrimler?
 • 10.2. Hvad hvis det gør ondt?
 • 10.3. Er det muligt at opvarme voksstrimler til depilation i en mikrobølgeovn?
 • 10.4. Hvad hvis strimlerne ikke trækker hårene ud?
 • 10.5. Hvordan fjerner du den resterende voks fra huden?
 • 10.6. Hvor længe vil resultatet vare?
 • 10.7. Hvad kan erstatte strimler til depilation?
 • 10.8. Hvad er bedre voksstrimler eller voks?
 • 10.9. Hvad er de bedste voksstrimler eller creme til fjernelse af hår?
 • 10.10. Hvad er den bedste epilator eller voksstrimmel?

Fordele og ulemper

Voksstrimler er en fælles hårfjerningsmetode, da de har følgende fordele:

 • lave omkostninger;
 • praktiske;
 • tilgængelighed;
 • nye hår bliver tyndere og lettere;
 • mulighed for selvstændig brug.

Depilatory strips er måske den billigste måde at fjerne uønsket hår.

Kvinder foretrækker at lave hårfjerningsstrimler på grund af bekvemmelighed, fordi voksen allerede er påført overfladen, og det er kun at bruge dem. Moderne produkter fjerner endda korte hår (starter fra 2 millimeter), så du kan ikke skjule grimme stubbe under tøj. Kosmetiske butikker tilbyder et bredt udvalg af strimler til forskellige hudtyper, selv i supermarkedet er der en stativ med disse produkter.

Voksstrimlerne er naturligvis til stede og ulemper, ellers ville der ikke være blevet udviklet andre måder at fjerne hår på. Efter deres anvendelse forekommer irritation af epidermis og allergi over for voks undertiden. Derudover optager voksstrimler sammen med barbering en førende position i antallet af indgroede hår. For personer med følsom hud kan epileringsprocessen være meget smertefuldt.

Varianter af voksstrimler

Voksstrimler er opdelt efter to grundlæggende kriterier.

 1. Hudtype. Forbrugerne tilbydes produkter til følsom, tør, olieagtig og normal hud.
 2. Epilation område. Du kan købe strimler til ansigt, bikini, underarm og ben.

Fabrikanter tilbyder også papir og tekstilbånd. Den første mulighed er budget og er kun egnet til en epilering. Sættet omfatter wipes, der fjerner rester af stoffet. Stofmodeller anvendes gentagne gange, men voksen købes stadig separat for dem.

Når du vælger voksstrimler, er det vigtigt at bestemme hvilken type hud der er korrekt, ellers vil der ikke være nogen ønsket virkning, eller der vil opstå alvorlig irritation.

Forberedelse til voksaflejring

Regler for brug af voksstrimler giver dig mulighed for at forberede kroppen til hårfjerning og give maksimale resultater.

 1. En dag før epilering er det nødvendigt at skrælle huden, det vil give højkvalitets voksadhæsion og vil være en forebyggelse mod indgroet hår.
 2. Samtidig anbefales det ikke at bruge cremer og lotioner.
 3. Hvis du vil fjerne hårene i armhulen, bliver du nødt til at opgive deodoranten.
 4. Nogle gange, sammen med strimlerne tilbydes geler anvendt før proceduren. Det indeholder komponenter med antiseptiske egenskaber, såvel som de forhindrer tør hud.
 5. Tag et varmt bad eller brusebad før epilering, vand åbner porerne, blødgør huden og reducerer risikoen for skadelige bakterier.
 6. Du bør omhyggeligt studere instruktionerne, der forklarer reglerne for brug af strimler, og kun derefter fortsæt til proceduren.

Hvordan man bruger voksstrimler

Epilering med voksstrimler derhjemme tager normalt ikke mere end en time. Af sig selv er depilatory tapes et materiale med et ensartet lag af afkølet og frosset stof for at aktivere voksens klæbende egenskaber, det skal opvarmes. Dette gøres nemt og uden brug af fremmede midler. Du skal tage båndet i dine hænder og gnide det med dine palmer i femten tyve sekunder.

Derefter skal du fjerne beskyttelsesfilmen og placere produktet på det ønskede område, husk, lim stripen på hårets vækst.

I slutningen af ​​en skarp bevægelse for at trække båndet mod hårets vækst, ikke at glemme at holde huden. Fjernelse af båndet udføres kun i denne retning, ellers er epidermisens integritet brudt, og irritation og indgroede hår fremstår.

Efter depilation

Letvægtsregler accelererer epidermis recovery. Efter proceduren påføres en speciel salve eller gel baseret på kortison på den behandlede hud. Disse midler vil reducere rødme og betændelse, og også bremse væksten af ​​follikler. For de bedste resultater anbefales det at bruge dette værktøj de næste syv dage efter vandbehandling.

Efter epilering øges følsomheden af ​​epidermis kraftigt, så i to dage bliver du nødt til at glemme scrubs, parfume og undgå direkte sol.

Kontraindikationer

Fjernelse af uønsket hår med tape designet til depilation, er karakteriseret ved et minimum af kontraindikationer, men stadig er de.

 • kuldegysninger og feber;
 • utilstrækkelig hårlængde i det epilerede område
 • svampe og andre virussygdomme i huden, især i akut form;
 • sår, ridser og revner i epilationsområdet.

Depilation anbefales ikke til gravide, da smertestærsklen i løbet af denne periode er øget, og allergiske reaktioner, der kan skade barnet, er ikke udelukket.

Mulige bivirkninger

Enhver kosmetisk procedure, herunder depilering med voksstrimler, kan have ubehagelige konsekvenser, og de er ikke altid forbundet med en overtrædelse af procedurens teknologi, nogle gange er det en individuel hudreaktion.

 1. Ofte oplever kvinder rødme og kløe. Først og fremmest skal du kontrollere tilstedeværelsen af ​​en allergisk reaktion på voks, generelt er det bedre at gøre det selv før begyndelsen af ​​hårfjerning. Særlige sprøjter, is og teposer er egnede til at berolige huden. Universalmidler er panthenol og aloe.
 2. Utilstrækkelig hudspænding under voksfjernelse fører nogle gange til dannelse af blå mærker, dette fænomen er ikke ualmindeligt for at starte kosmetologer eller når man udfører proceduren alene.
 3. Om sommeren efter epilering dannes mørke pletter på huden. Vassen indeholder stoffer, som øger hudens følsomhed over for sollys, og de behandlede områder tønner hurtigere. For at undgå denne besvær er det nok at bruge en beskyttende creme og give op i garvningen i mindst 2 dage.

TOP 5 bedste striber til fjernelse af hår

Hver kvinde bestemmer individuelt de bedste strimler til depilation. Nedenfor er velprøvede bånd, der er i stor efterspørgsel.

Papirstrimler til depilation

På hylderne kan du finde engangs papirstrimler til depilation. De er billigere, og en vis mængde voks spredes på papiret på forhånd med et jævnt lag. Det sker, voksen holder løst fast til overfladen, så du skal lægge mere arbejde på at opnå et godt resultat. Vær ikke bange for papirstop, da der anvendes en særlig stærk film på den.

Nogle virksomheder tilbyder ikke-vævede bånd, for eksempel er dyb depil voksstrimler fremstillet af et specielt elastisk materiale.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor smertefuldt er det at fjerne håret med voksstrimler?

Ubehag afhænger stort set af, hvordan du bruger voksstrimler, individuelle egenskaber og smertegrænser. Mere tolerant depilation udføres af en kosmetolog med korrekt forberedelse.

Hvad hvis det gør ondt?

For at mindske ubehag bruger kvinderne følgende metoder:

 • damp ud huden
 • brug skrubbe;
 • udfør proceduren i de første 7 dage efter menstruation.

Det er værd at bemærke, at de første punkter var indledningsvis inkluderet i forberedelsesfasen, derfor taler vi om deres gentagelse. I mangel af kontraindikationer er det tilladt at drikke anæstetisk medicin eller at smøre lokalbedøvelse.

Er det muligt at opvarme voksstrimler til depilation i en mikrobølgeovn?

Denne metode er mere egnet til flydende voks, der er ikke meget på strimlerne, så der er stor risiko for overophedning af stoffet og forbrænding. Ifølge instruktionerne opvarmes strimlerne kun med deres hænder, men i det hele taget er der ingen begrænsninger.

Hvad hvis strimlerne ikke trækker hårene ud?

Lige så hård på hårfjerning voksstrimler påvirker for langt eller kort hår, i det første tilfælde skal de omhyggeligt trimmes, og i den anden - vent indtil de vokser.

Efter vedvarende brug af barberhårene bliver hårdere og svære at fjerne, for at opnå resultatet skal du gentage proceduren.

Forkert forberedelse eller overtrædelse af hårfjerningsprocessen forhindrer fuldstændig fjernelse af håret, så analyser dine handlinger og følg instruktionerne.

Øget svedtendens gør det sværere at vokse, dryss huden med babypulver eller talkum, hvilket eliminerer overskydende fugt.

Hvordan fjerner du den resterende voks fra huden?

Købte voksbånd suppleres med specielle servietter, men hvis de ikke er nok fjernes stoffet:

 • kludserviet med olie påført den
 • rige creme;
 • særlige hud lotion;

Du kan også varme op i kroppen med en hårtørrer gennem en klud.

Hvor længe vil resultatet vare?

Huden forbliver glat i en til tre uger, afhængigt af stedet og individuelle egenskaber. For eksempel lover voksenstrimlerne i firmaet Vit, glatte ben i en hel måned.

Hvad kan erstatte strimler til depilation?

Nogle gange er der i hjemmet depilation mangel på færdige voksstrimler. De kan erstattes af uafhængigt skære ud af tæt naturligt stof (linned, bomuld), stærkt sporpapir eller pergament beregnet til bagning. Det vigtigste er, at materialet skal være stærkt og ikke åbent i stykker, og voks skal holde fast ved det godt.

Hvad er bedre voksstrimler eller voks?

I brugervenlighed vinder strimlerne helt sikkert, fordi voksen på dem allerede er påført med et tyndt lag, hvilket betyder, at du ikke behøver at opvarme bulkglas og forsøge at fordele stoffet jævnt over huden.

Den nemme anvendelse af voksstrimler gør det nemt at fjerne uønsket vegetation derhjemme, og epilering med flydende voks kræver erfaring og viden.

Hvad er de bedste voksstrimler eller creme til fjernelse af hår?

Forskellen mellem båndene og cremen - tilstedeværelsen af ​​smerte. Men resultatet af voksning opretholdes dobbelt så lang tid. Det er vigtigt at vælge den rigtige afskallende creme, som ikke forårsager allergier, og brug den omhyggeligt for at undgå forbrændinger, og voksen indeholder ikke aggressive stoffer og er sikkert.

Hvad er den bedste epilator eller voksstrimmel?

Voksstrimler er velegnede til korte og hårde follikler, som epilatoren ikke kan klare, hvorefter huden bliver glat. Det antages, at dem, der bruger epilatoren, har mere indgroet hår og irritation.

Hvordan man laver strimler til depilation selv

Hvad kan erstatte de købte strimler til depilation og hvordan du laver din egen hjemme, hvis du ikke kan bruge købet?

Valgmuligheder for at lave hjemmet hårfjerning produkter er mange. Med lidt indsats og lidt tid kan du få et værktøj, der ikke er mindre effektivt end det du købte i butikken.

Sådan udskiftes strimler til depilation

Brugen af ​​færdige strimler belagt med voks er en simpel, bekvem epileringsmetode. Ligesom andre metoder har den nogle kontraindikationer forbundet med menneskets individuelle karakteristika.

Hvis det er umuligt at bruge færdige strimler, kan du finde et alternativ.

Hvad kan erstatte strimler til depilation? Der er flere muligheder:

 • brug en lignende metode til fjernelse af hår
 • gøre dem selv.

Lignende metoder til depilering er:

 1. Brug kold voks fra røret.
 2. Anvendelsen af ​​varm (kassette) voks.
 3. Voksende varm voks.
 4. Shugaring (ved hjælp af sukker). Ultra soft and medium caramel bruges hovedsagelig til shugaring bandage teknologi, når produktet påføres direkte på en del af kroppen og fjernes ved hjælp af en strimmel limet ovenpå.
 5. Honning hårfjerning - en god mulighed, end du kan erstatte strimlerne med voks.

Det er nemt at lave strimler selv. Til basis for egnet papir (pergament, sporpapir) eller naturligt stof (linned, bomuld). Syntetisk stof til fremstilling af strimler til voks kan ikke anvendes. Det er dårligt fjernet, forårsager irritation og pustler.

Pasta påføres på bunden, som er let at forberede selv.

Fordele ved hjemmet hårfjerning produkter

Selvfremstillede hårfjerningsprodukter har nogle fordele:

 1. De fremstilles individuelt under hensyntagen til egenskaberne ved hårets struktur, hudens følsomhed.
 2. Til deres fremstilling ved hjælp af naturlige ingredienser, som eliminerer risikoen for en allergisk reaktion.
 3. Har få kontraindikationer.
 4. Forberedt i overensstemmelse med alle regler betyder ikke mindre effektiv end købt i butikken. Men deres omkostninger er meget lavere.
 5. Ved opbevaring af købte købsfonde kræves overholdelse af de vilkår og betingelser, der er angivet i instruktionerne. Blandinger fremstillet af sig selv kan opbevares i lang tid.

Der er mange opskrifter til hjemmet retsmidler til hårfjerning. Alle er ret enkle, må ikke skabe vanskeligheder hverken i fremstillingen eller i brug.

Sådan laver du strimler til fjernelse af håret hjemme

Det er ret nemt at lave dine egne voksstrimler til depilation eller shugaring derhjemme. Til dette har du brug for:

 • Forbered strimlerne selv
 • Forbered epilerende blanding.

Du kan købe rene (uden voks) strimler i alle kosmetiske afdelinger, de er billige. Praktisk at anvende er strimler af cellulose, spandbond eller har en nonwoven base. Men hvis du vil, kan du gøre dem selv.

Hertil kommer, at naturligt stof eller robust papir skæres i rektangler. Størrelsen af ​​segmenterne afhænger af den påtænkte zone for hårfjerning. For ansigtet skal du forberede en lille striber, som er praktisk at bruge. Til ben kan de gøres større til at fange et større hudområde.

Det skal huske på, at for lange strimler er svære at bruge: de vil vride og smuldre.

Som en pasta fjerner du hår, undtagen voks, du kan bruge sukkerkaramel, honning.

Hjemmelavet voks behov:

 • bivoks - 100 g;
 • paraffin - 50 g.;
 • SAP - 200 gr.

Alle komponenter blandes og opvarmes i vandbad eller voks - en speciel enhed beregnet til opvarmning af voksblandinger.

Grundigt blandet fjernes voksen, får lov at afkøle til en temperatur på 38-40 ° C.

Den færdige voksmasse påføres til færdiglavede strimler, der trækkes tilbage fra kanten af ​​1-1,5 cm. Derefter er strimlerne klar til brug. De anbefales at bruge til at slippe af med hår på hænder og fødder.

Fjernelse af overskydende hår i områder med følsom hud gøres bedst ved hjælp af strimler, der har en anden sammensætning. For ham har vi brug for:

 • bivoks - 130 g.
 • carnauba voks (palm) - 350 g;
 • glycerin - 5 ml;
 • æterisk olie - 5 ml.

To typer voks smelter til en flydende tilstand, hvorefter glycerin og olie tilsættes til dem. Alle komponenter er blandet. Påfør voksblandingen kan afkøles til en temperatur på 35-40 ° C.

For at lave en honey epilating blanding derhjemme, skal du:

 • naturlig honning (uanset konsistens) - 200 ml;
 • sukker - 200 g;
 • citronsaft - 1 tsk.

Honning, sukker og citronsaft blandes og opvarmes over en brand, indtil de smeltes. Massen bringes til tilstanden af ​​en tyk sirup og fjernes fra varmen. Efter afkøling til 35-37 ° C kan den anvendes.

For at gøre sukker candy til shugaring, skal du:

 • sukker - 8-10 el.
 • vand - 1 spsk. l.;
 • citronsaft - 1 tsk

Komponenterne blandes i en lille gryde, koges over en ild. Efter opkøb af en gule farve brygges blandingen i yderligere 5-7 minutter med hyppig omrøring. Derefter fjernet fra varme og afkølet.

Hvis du har brug for en flydende konsistens af karamel, skal du tilføje mere citronsyre.

Sukkerpasta bruges til at fjerne hår på alle dele af kroppen.

ansøgning

En depilation session med hjemmet retsmidler udføres på samme måde som salon procedurer.

En af hovedbetingelserne for dens succes er forberedelsen af:

 1. Den optimale hårlængde før fjernelse er 4-7 mm. Korte hår er svært at trække ud, og plukning af lange forårsager alvorlig smerte.
 2. Huden i det epilerede område skal behandles med et antiseptisk præparat, og når det absorberes, pulveriseres med talkum eller babypulver. Dette vil beskytte epidermis mod skade.
 3. Hvis det er nødvendigt, kan epileringsstedet med følsom hud bedøves ved at anvende koldt eller behandlet med lokalbedøvende midler.

Fremgangsmåden ved depilering i sig selv er enkel, det kan kun forårsage vanskeligheder ved den første udførelse:

 1. Epilerende pasta anbringes på det forberedte område med en træspatel: voksen glattes i retning af hårvækst, sukkerkaramel og honningpasta er imod.
 2. Indtil massen er fuldstændigt hærdet, overlejres en tidligere forberedt strimmel og presses tæt på den. Kantene på strimlerne bør godt stikke ud over grænserne af den påførte pasta.
 3. Bryder strimler. Voks - mod hårvækst, sukker og honningkaramel - langs hårets vækst.

Brug af kogte voksstrimler er endnu nemmere. De er overlejret på den forberedte del af kroppen og glattes for hånd med hårets vækst. Fjernet med en hurtig rykke i modsat retning.

Efter hårfjerning skal huden blødgøres med enhver efterskærmning eller babyolie.

Et godt alternativ til færdige hårfjerningsstrimler er hjemmelavede hårfjerningsmetoder. Ofte er de meget mere effektive end salonprocedurer. Samtidig er de nemme at bruge, billigere, næsten ikke forårsager irritation og hudskader.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Intim depilation med voksstrimler: fordele, problemer

Evnen til at gøre intim depilation alene er en vigtig færdighed. Han vil spare penge, bidrage til at opretholde selvtillid, når du ikke har mulighed for at besøge salonen. Hvis du for første gang fjerner uønskede hår i bikiniområdet, skal du prøve de færdige sæt med voksstrimler. Denne metode har flere fordele i forhold til barbering, og varigheden af ​​resultaterne er den samme som ved voksning eller sharing.

Voksstrimler, eller hvad er koldvoksning

Voksning voks er varmt og koldt. Begge metoder til voks fjerner uønskede hår fra roden, hvilket giver et langvarigt resultat - fra 2 til 6 uger.

Voksning anbefales at vælge, når du straks skal fjerne en stor mængde hår i et bredt område.

Den varme metode er depilation med opvarmet voks, der hælder direkte på huden. En kold voks er brugen af ​​færdige voksstrimler. De behøver ikke at blive opvarmet. Til selvhår fjernelse anbefaler ofte koldmetoden. Og her er hvorfor:

 • For det første fjerner stripen muligheden for forbrændinger. Og i et så delikat område som en bikinizone er dette en vigtig nuance.
 • For det andet er koldvoksning en renere metode. Det ledsages ikke af besværlige præparater, det involverer ikke retter eller spatler, det efterlader orden efter sig selv. Brugte strimler smides i en almindelig affaldsbeholder, der er ingen særlige forhold til bortskaffelse.
 • For det tredje kræver koldmetoden ikke meget erfaring, selv begyndere kan klare voksstrimler.
 • For det fjerde sparer proceduren sig selv, den løber meget hurtigere end den varme metode.
 • For det femte er voksstrimler til rådighed for de fleste af os, de sælges altid i supermarkeder, skønhedsafdelinger og apoteker.
Voksstrimler er klar til brug og kræver ikke opvarmning og andre enheder.

Der er kold voks og ulemper:

 • Strimlerne kan kræve genanvendelse, de trækker ikke altid alle hårene for første gang. Irriteret hud må undertiden igen undergå en smertefuld procedure.
 • Koldvoksning kan være mere smertefuld end en varm metode, da varm voks opvarmer huden og åbner porerne, hvilket gør det lettere at trække hår ud af folliklerne.
 • Strimlerne bruges ikke til meget følsom hud.
 • Hvis hår med en længde på 2 millimeter er egnet til varm voks, er det nødvendigt med længere vegetation til koldvoksning - 5-6 mm.
En barbermaskine er en risiko for nedskæringer på huden; koldvoksning udelukker dette

I modsætning til en barbermaskine, efter voksstrimmerne bliver der ingen udskæringer på huden. Så du kan beskytte dig mod forekomsten af ​​betændelse og infektioner, fordi et snit er næsten et åbent sår. Bivirkningerne ved voksaflejring omfatter blødhed, rødme, indgroede hår, blå mærker. Men rødme og irritation skal passere om et par timer.

Typer af wakisnga i bikiniområdet

Hvis du for første gang beslutter dig for at vokse den intime zone, så er den første ting at begynde med at vælge en stil (design) af depilation. For at bestemme typen af ​​design skal du først svare på to spørgsmål:

 1. På hvilke dele af bikinizonen kan du forlade dit hår?
 2. Hvor skal håret fjernes helt?

Vælg nu en af ​​de populære stilarter:

American depilation er den nemmeste, og brasilianske og Hollywood stilarter er de mest tidskrævende.

 • Amerikansk standard. Dette er den såkaldte basiske bikini-voksning eller standard bikini-voksning. Det indebærer fjernelse af de hår, der går ud over trusser eller badedragt. Det vil sige, at vegetationen fjernes fra hofterne, benene, underlivet. Yderst vil pubhår se ud som en trekant.
 • Ekstra standard. Basisbikinivoksningen er taget som basis, men mere hår fjernes langs hårets omkreds og som følge heraf bliver trekanten mindre i størrelse.
 • Fransk voksning. Hvis du vil fjerne mere hår, så kan vi anbefale et fransk design. Han fjerner næsten alt håret foran, påvirker labia. Men efterlader vegetationen.

Hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring med intim depilation, bliver de franske, brasilianske og Hollywood bikini-voksestile bedst udført i salonen, fra en professionel mester.

 • Brasiliansk. Unge kvinder, der fører en aktiv livsstil og har regelmæssigt sex, vælger i dag brasiliansk depilation. Fra fronten kan puben ligner fransk voksning, selvom der ofte er en meget tynd strimmel tilbage i midten. Der er også mulighed for at fantasere på temaet for forskellige designs foran Men det vigtigste, der adskiller den brasilianske metode, er fuldstændig fjernelse af alt hår bagfra.
 • Hollywood Waxing. Proponenter af denne type depilation slippe af med absolut alt hår, både foran og bagved.

Kold voks er en passende løsning til bikiniområdet, fordi der ved hjælp af strimler er mulighed for at danne pæne konturer af depileringsdesignet. For eksempel giver shugaring ikke en sådan mulighed. Standard voksstrimler anbefales til amerikanske og ekstra standard stilarter.

Intim voksvoksning: trin for trin

Kvaliteten af ​​proceduren afhænger af rigtigheden af ​​dine handlinger. Hvis du følger den nødvendige sekvens af handlinger, kan du undgå ubehagelige fænomener for huden.

Hudpræparation

 • 48 timer før depilation, skræl huden på bikiniområdet. Dette vil fjerne døde celler, lindre hårvækst. Brug bløde creme uden syrer.
 • Tag en smertepille før voksning for at reducere ubehag ved depilation.
 • Umiddelbart før proceduren skal huden være tør og ren. Derfor er det vigtigt at tørre huden med et håndklæde, og ikke at vokse umiddelbart efter et brusebad. Baby pulver - et egnet værktøj, der hjælper med at slippe af med overskydende fugt, det er sikkert og forårsager ikke allergier.
 • Anvend ikke cremer eller lotioner på huden - det skal affedtes. Undtagelsen er et specielt forberedende produkt til voksning - det er voksolie, det produceres af mærker, der specialiserer sig i produkter til depilering. Fordelen ved dette værktøj er, at det i modsætning til talkumpulver ikke tørrer huden.
 • Hvis du laver en amerikansk stil, kan du ikke tage af undertøj, men det er bedre at beskytte trussens kanter ved at indpakke dem med et papirhåndklæde.

Hvis du bruger voksstrimler i bikiniområdet for første gang, skal du først prøve dette produkt på et mindre følsomt område - for eksempel på benets hud.

Voksstrimler er som regel pakket i par: Udpakning dem, du får to strimler

Anvendelse strimler

 • Fjern strimlen fra pakken og varm den lidt mellem palmerne i fem sekunder. Voksstrimler kan skæres med saks, gør mindre stykker for at gøre dem lettere at arbejde med.
 • Fjern forsigtigt voksstrimlen fra beskyttelsesfilmen (eller af hinanden - afhængigt af producenten).
 • Fastgør strimlen til huden, så den ikke krøller sig.
 • Tryk skæret på huden, stryg det i retning af hårvækst, så det klæber til hver kvadratcentimeter af huden.

Anvend ikke voksstrimler på garvet hud, samt på de områder af dækningen, som agenten med retinol påføres. Dette medfører risikoen for at forstyrre sunde epidermale celler.

Stripping strimler

 • Hold huden med den ene hånd, den anden trækker kanten af ​​voksfladen.
 • Handler mod hårvækst. Rive stripen af ​​med en skarp bevægelse, så der ikke er nogen blå mærker.
 • Hvis alle hårene ikke strækkes første gang, gentag indtil du kan lide resultatet. Men det er bedre ikke at gøre det mere end 3-4 gange i træk - der vil være for meget irritation af huden.

Hårlængde 6 mm - optimal for at opnå perfekte resultater fra første gang. Hvis der er hår på 3-4 mm - bliver du nødt til at anvende strimler igen.

Der er en streng regel for voksstrimler: de bør revet strengt mod retningen af ​​hårvækst.

Afslutning af proceduren

 • Tag et brusebad (varmt, ikke varmt!) For at rense huden efter voksstrimlerne. Vask evt. Voks af med sæbe og vand. Brug babysæbe eller allergifremkaldende midler - dette vil medvirke til at undgå unødig hudirritation. Hvis der stadig er rester af voks, skal du anvende kropsolie til dem. Kosmetiske mærker tilbyder et specialiseret produkt til brug efter forkølelse - pleje og rensningsolie. Værktøjet kan bruges i stedet for bruser - det er praktisk, når du ikke har betingelserne for at besøge badeværelset.
 • Påfør en beroligende tonic til huden (uden alkohol!) Eller en lys fugtighedscreme.

Video: Sådan gør du voks voks i bikiniområdet

Hudpleje bikini zone efter voksstrimler

 1. I de første 24 timer efter strimlerne skal du undgå opvarmning af huden. At bo i solen, saunaen og hot tubs på dette tidspunkt er forbudt.
 2. Må ikke svømme i vand efter depilering. Chloreret poolvand er også uønsket. Alt dette kan forårsage irritation på huden: åbne porer er i starten meget modtagelige for infektioner.
 3. Som fugtighedscreme, brug cremer med beroligende og antiseptiske ingredienser, såsom te træ ekstrakt, aloe vera, grøn te eller kamille. Påfør kun cremen med rene hænder: Så længe porerne forbliver åbne, er der risiko for infektion. Kosmetiske mærker tilbyder et specialiseret produkt til brug efter voksstrimler - dette er en pleje og beroligende creme eller olie.
 4. Hvis rødmen og betændelsen ikke passerer i løbet af dagen, skal du konsultere en læge.
 5. Undgå at gnide den behandlede hud mod tøj. Brug kun bomuldsundertøj, der passer til din størrelse. Når huden "trækker vejret" og sveden stiger, skaber det et ideelt miljø til reproduktion af mikrober. Som et resultat - udslæt, irritation, rødme og acne i bikiniområdet.
 6. Prøv at holde en deodorant eller parfume på bikiniens hud på den første dag efter depilering med striber.
 7. Du kan kun bruge scrubs om få dage. Regelmæssigt exfoliate huden er nødvendig for at undgå udseendet af indgroet hår.
 8. Nye hår vil begynde at ses på huden om en uge. Du ønsker måske at slippe af med dem, ikke forventer en genoptagelse med voksstrimler. Men det er bedre at undgå barbering mellem voksens sessioner, så hele håret gradvist kom ind i samme vækstfase. Så kan du sjældent henvise til depilation.

Gennemgang af populære voksstrimler

Den voks, der anvendes til strimlerne, fremstilles hovedsageligt af paraffinvoks eller bivoks. Sammensætningen bør også omfatte smørende og fugtgivende ingredienser (for eksempel olier) og aromaer.

 • Veet. Strimlerne fra denne internationale producent er af høj kvalitet og tilgængelighed. Veet sælges i enhver større butik eller apotek. Veet voksstrimler består af kun naturlige ingredienser og indeholder nødvendigvis et beroligende og fugtgivende stof - for eksempel sheasmør eller roser. De mest populære er pakker med 10 strimler (5 par limet sammen). Derudover er der inde i kassen 2 våde klud og instruktioner. Det er også vigtigt, at Veet producerer strimler til forskellige hudtyper: tør, følsom, normal. En af de seneste innovationer fra Veet er gelbaserede strimler (nem gelwax teknologi), der ikke behøver at blive opvarmet i dine palmer.
Veet producerer voksstrimler til forskellige hudtyper.

Processen tager meget lidt tid. Det lader til, at Veet Easy Gelwax gelstrimler ikke påvirker huden, og arbejder udelukkende med hår. Derfor har messing med servietter at fuldføre proceduren meget ringe. Resultatet er rent. Identisk til shugaring.

La_Sirene

 • Floresan. Det russiske firma skaber overkommelige strimler til alle hudtyper. Der er sæt af striber specielt designet til bikiniområdet - DeepDepil. I deres sammensætning - kamille ekstrakt og omsorgsfulde olier. I standardpakker til hjemmetablering er der som regel 20 strimler på elastisk stof, en mini-flaske af beroligende gel er fastgjort.
Overkommelig pris - dette adskiller voksstrimlerne fra Floresan

Plusser: Billige, god creme efter depilering komplet, egnet til følsom hud.

Ulemper: Dårligt fanger håret.

Ptichka-sinichka

 • Lady Caramel. Et andet fordelagtigt tilbud på det russiske marked er en pakke med 16 voksstrimler og beroligende olie "til en latterlig pris", som købere siger. Voksen striber af dette firma er husket af brugere med nyttige aromaer af vanille eller jordbær. Som du ved, er aromaterapi i stand til at slappe af og lindre stress, og i en så smertefuld proces som voksning er det vigtigt.
Lady Caramel strimler har altid behagelige og beroligende aromaer.

Hvor mange metoder til fjernelse af hårfjerning jeg ikke har prøvet... men de passer ikke alle sammen med mig. Jeg besluttede at prøve metoden for koldvoksning, og nu er det det bedste og mest effektive for mig.
Stoppet på striberne Caramel. Først købte jeg voksstrimler fra Veet, men der er få af dem i pakken i forhold til disse, og de koster 2 gange mere). Solgt eller kosmetiske butikker, eller i apoteker. Der er også en speciel olie til fjernelse af voks, meget bekvemt, 12 ml vil være nok til hele kroppen. Derudover er olien meget velsmagende og lugter godt.

glamourøse kat

Store fejl ved brug af voksstrimler til bikiniområdet

 1. Du har ikke hår af den krævede længde. Spabadet viser, at kvinder, der gør voksindhold af bikiniområdet for første gang, pre-shave pubis. Det er klart, at de ønsker at komme frem for mesteren (eller assisterende ven) på den bedst mulige måde. En sådan fejl er ret almindelig. Men koldvoksning kan kun klare hår fra 6 mm og derover. Derfor skal du ikke skære eller barbere dit hår før proceduren.
 2. Du ved ikke, hvilket resultat du vil have. Bestem på forhånd, om du vil gøre brasiliansk depilation, om du skal fjerne håret bagfra eller lade en lille trekant foran. Når valget er lavet, bliver det lettere at planlægge proceduren og afstemme den. Panik og skuffelse er ikke de bedste allierede, når du er forpligtet til at følge instruktionerne tydeligt.
 3. Du valgte den forkerte dag. De dage, hvor du har PMS, eller hvis du har menstruation, er ikke egnet til voksning. Planlæg ikke intim depilation med striber i 3 dage før de kritiske dage og under menstruationen - i løbet af denne periode har huden det højeste niveau af følsomhed.
 4. Du glemmer personlig hygiejne. Ren hud i bikini zone er en garanti for, at waking vil være af højere kvalitet. I de første dage efter voksning af bikiniområdet må du ikke bære strambukser, samt undertøj af syntetiske stoffer.
 5. Du forsømmer hjælp fra en professionel. Hvis du har brug for den brasilianske metode, så kan du i det mindste for første gang ikke uden hjælp udenfor. Det er bedre at gå til salonen til en erfaren mester for at se, hvordan han arbejder inden for bikiniområdet. Det er ofte det sværeste at placere voksstrimlerne korrekt. Prøv at overvinde skyggen og den første procedure udført ved hjælp af en voksende troldmand. En erfaren ven er også en god mulighed.
 6. Du bringer ikke resultatet til perfektion. Voksende frustration kan være, hvis der er sparsomme hår på puben. De kan fjernes med pincet. Tag din tid, afslut processen med ro.
 7. Du betaler ikke nok opmærksomhed til efterfølgende hudpleje. Det skal tage tid, før huden er glat og øm. Vær tålmodig i de næste 18-20 timer. Hvis der er alvorlig irritation, vil hydrocortisoncreme berolige huden efter vakisnga og hjælpe med at modstå infektioner. Hydrocortisoncreme beroliger irritationer på huden og forhindrer infektioner.
 8. Du har sex efter voksning. Dette er absolut umuligt at gøre. Intima skal opgives i mindst en dag. Ellers kan irritation ikke undgås. Og måske er det nødvendigt at lide og med betændelser på huden.

Depilering af bikiniområdet i dag er ikke begrænset til at gå til salonen. Der er mange enheder til hjemmet fjernelse. Voksstrimler blandt dem - en af ​​de mest populære. De er elskede for brugervenlighed og tilgængelighed. Men som enhver voksning er denne metode smertefuld og har flere begrænsninger. Og kun efter reglerne for voksning sikrer et anstændigt resultat. Heldigvis er disse regler ikke mange, og det er nemt at følge dem.

Voksstrimler til depilering til ben

En smuk glat krop er meget mere attraktiv uden overskydende hår. Selv de gamle romere og grækere brugte bomuldstråde, karamel, honning og voks til kosmetiske procedurer. Nogle midler fra oldtiden har mistet deres relevans i den moderne verden. Voks og gennem århundrederne fortsætter dog med at holde ledende stillinger i kampen mod uønsket vegetation. Der er forskellige modifikationer af denne metode. Fjernelse af voksstrimler er meget populær. Metoden har mange fordele, og med sin hjælp kan du hurtigt fjerne vegetationen hjemme alene.

For at fjerne hår fra forskellige dele af kroppen skal du bruge et koldt produkt (strimler til depilation til bikini, ansigt, underarm) eller varmt (i voks smelter produktet op og påføres derefter på overfladen). Hjemme, den nemmeste måde at bruge den første mulighed på. Og enkle tips hjælper med at gøre proceduren så effektiv og sikker som mulig.

Veet voksstrimler

Fordelene ved metoden og dens ulemper

Depilation med voksstrimler har flere fordele:

 • Varigheden af ​​resultatet. Under manipulationen fjerner strimler vegetationen sammen med roden. Voksning giver en følelse af utrolig glathed i 3-4 uger. Dette resultat har ikke en barbermaskine og cremer. Ved regelmæssig brug af voks formindsker væksten i håret betydeligt, og selve vegetationen bliver svag, lys og sprød. Det er mindst 1 gang værd at prøve denne type depilation, at øve sig for at verificere dens effektivitet;
 • økonomi. Voks striber kan bruges flere gange. Båndet limes til hudoverfladen, indtil voksen forsvinder fuldstændigt. I gennemsnit kan 1 strimler anvendes 3-4 gange;
 • tilgængelighed af proceduren. Det udføres uden problemer i en kosmetologs kontor eller selvstændigt hjemme. Hvis du aldrig har gjort voksaflejring, så er det første gang at stole på mesteren. Efter den første session bliver det lettere at håndtere uønsket vegetation i benene, underarmene og ansigterne alene hjemme.

Men som enhver kosmetisk manipulation har voksmetoden ulemper:

 • ømhed. I løbet af sessionen bliver hårsækkene trukket ud, dette ledsages af et vist ubehag. Det er værd at huske, at hver gang voksning af benene med voksstrimler bliver hurtigere og smertefri. For første gang kan du bruge smertestillende midler eller sprayer;
 • Hårlængden skal være mindst 5 mm. Ellers vil voksen ikke kunne dække den behandlede overflade jævnt.

Typer af voksstrimler

Kosmetologi tilbyder mange varianter af produktet til bekæmpelse af uønsket vegetation. Når du vælger voks til fødderne eller andre dele af kroppen, skal du være opmærksom på:

 • sammensætning. Ud over voks og dufte indeholder den ideelle pakke essentielle olier og planteekstrakter. Komponenter giver langsommere vækst af hår, lindrer stress i huden, genopretter vandbalancen;
 • udnævnelse. Voksstrimler til depilering af benene er ikke egnede til at fjerne vegetation fra ansigtet eller bikiniområdet. På disse områder adskiller huden sig i antallet af talg- og svedkirtler, hårets diameter og dybden af ​​folliklerne. Derfor anvendes voks i forskellige tætheder. For nemheds skyld fremstilles produktet også i forskellige størrelser. Den mindste for ansigt og armhuler, så for bikini, den største - til benene. Denne nuance er værd at overveje, at proceduren var så effektiv som muligt;
 • tilgængelighed af yderligere produkter. Det er godt, hvis producenten ud over strimler placerer servietter i pakken for at fjerne rester, en vækstblokeringssonde. Disse midler hjælper med at forlænge effekten, reducerer sandsynligheden for ubehagelige konsekvenser.

Selv det mest ideelle produkt kan ikke anvendes i visse tilfælde. Det er værd at afvise voksaflejring:

 • i strid med hudens integritet (nedskæringer, slid, ridser), irritation og udslæt;
 • efter en sol, termisk, kemisk forbrænding;
 • med couperose og kredsløbssygdomme i det område, hvor proceduren er planlagt.

Nogle kosmetologer anbefaler ikke voksning under graviditet og amning.

Benvoksning

Procedure Tips

Voksstrimler til depilering af benene giver dig mulighed for selv at gøre proceduren. For at få effekten ikke værre end i skønhedssalonen, skal du lytte til anbefalinger fra eksperter:

 • færdige voksstrimler eller voks og behandlingspapir kan købes i kosmetiske afdelinger i supermarkedet, apoteker, specialbutikker eller bestilt på hjemmesider. Foretage præfabrikerede kits. De indeholder også specielle klud til fjernelse af voksrester fra huden. Nogle virksomheder investerer desuden en sonde af en balsam eller gel for at bremse hårets vækst;
 • et par dage før sessionen, anbring en lille skrubbe på huden. Dette vil fjerne de keratinøse dele af huden, åbne porerne, frigive indgroede hår;
 • Før en session er det nødvendigt at affedt og rense huden mod forurening. For at gøre dette skal du bruge sparsomme midler, der ikke indeholder alkohol. Påfør lidt talkum, babypulver eller stivelse. Så vil voksen bedre holde sig til vegetationen;
 • På det valgte område af huden skal du holde en strimmel i løbet af hårets vækst. Fordel det jævnt over overfladen, ikke tillade dannelse af luftbobler;
 • trygge fremskridt mod sig selv rive ned strimlen. For at minimere ubehag skal du holde huden og trække den lidt med fingrene.
 • en sektion kan behandles med en strimmel flere gange indtil fuldstændig fjernelse af uønsket vegetation;
 • Efter sessionen skal du fjerne rester fra hudens overflade ved hjælp af specialservietter. Beauticians anbefaler ikke at fjerne voks med en vaskeklud, skrubbe, sæbe, negle. Det er så let at skade huden, stimulere hårets indvækst;
 • Efter sessionen påføres deodoranter og alkoholholdige produkter ikke på huden.

Finesserne af korrekt depilation

Det er mindst en gang værd at prøve voksstrimler, og du kan ikke afvise dem. Glat hud vil glæde dig længere, hvis du bruger hemmelighederne af mestre på voksafhældning:

 • hvis du har svært ved smerter, så brug smertestillende midler. Inden sessionen i 1 time, tag en pille med bedøvelsesmedicin, kan du anvende produktet på huden. Apoteket har et stort udvalg af sprøjter, cremer, der har smertestillende og antiseptiske egenskaber. De påføres i 20 minutter, dækket på toppen med klæbende film. I løbet af denne tid vil huden miste følsomhed, og det vil være muligt at starte en session med uønsket vegetation;
 • Når du har fjernet hårene i bikiniområdet, må du ikke bære tykke syntetiske undertøj. Det skaber effekten af ​​saunaen, fører til betændelse og irritation af overfladen. Giv præference i de første 3 dage efter sessionen til bomulds- eller silkeprodukter;
 • For at reducere ubehag under depilation skal du klippe for lange hår til en længde på 5 mm. Dette kan gøres med en trimmer eller saks;
 • under menstruation må du ikke bruge voksstrimler. På dette tidspunkt er følsomheden af ​​huden høj. Derfor vil proceduren være smertefuld;
 • behandle hudoverfladen jævnligt med en skrubbe. Dette forhindrer hårets indvækst, dannelsen af ​​pustler. Du kan bruge færdige kosmetik eller tilberede dit eget produkt fra kaffegrunde;
Karamel - Voks til fortynding af kroppen
 • umiddelbart efter at sessionen ikke anbefales at besøge bad, sauna, solarium og solbade. Eksponering for ultraviolet stråling eller varme fremkalder dannelsen af ​​pustler, rødme, udslæt. Derfor skal du vente mindst 3 dage efter depilering.

Depilatory strips: nogle detaljer om brug

I dag er der flere måder at slippe af med uønsket vegetation på kroppen.

En af de billige, effektive og bekvemme måder - voksstrimler til depilation.

Typer af voksstrimler til depilation

Voksstrimler præsenteres på markedet ved hjælp af et sæt af de mest forskellige mærker af producenten og varetyperne. For at vælge den rigtige, behøver du ikke skynde dig, men læse omhyggeligt de specifikke oplysninger på pakken.

Voksstrimler varierer i tykkelse og størrelse af papir og vokslag, kvaliteten af ​​voks. Der er universelle strimler, men det er bedre at vælge dem, der er designet til en bestemt type hud (tør, olieagtig, normal eller følsom).

Derudover er der også specialiserede voksstrimler til fjernelse af hår på hænder, ben, på ansigtet eller i bikiniområdet. De fremstilles i mere egnede størrelser, samtidig med at der tages højde for de særlige egenskaber ved hårvækst i bestemte områder.

Konsekvenser af hyaluronsyreinjektioner. Ung hud i enhver alder.

For dem der er interesserede i hvor mange bryster der vokser, er der detaljerede oplysninger om funktionerne i udviklingen af ​​kvindebrystet.

Hårfjerning

I pakken er der i tillæg til voksstrimler specielle olierede servietter og instruktioner, som skal læse omhyggeligt.

For at udføre hårfjerning ved hjælp af strimler, skal du først anvende en lille talkum på ren, tør hud.

Voksstrimler ligger i pakken parvis "ansigt" til hinanden. De skal varme, gnide mellem palmerne og afbryde forbindelsen.

Det er vigtigt ikke at overophede strimlerne, de skal blive varme, omtrent som kropstemperaturen. Hvis de gnides tungt og i lang tid, vil de blive for varme fra friktion, og voksen forbliver på huden og håret fjernes dårligt.

Derefter limes wax strips til huden på steder af hårfjerning i retning af deres vækst. Strimlen skal holde fast, for det glattes det med håndfladen og presser hårdt ned.

Nu kan du fjerne voksstrimmen, mens du river af hårene. Dette gøres mod hårvækst. Huden under båndet er fastgjort med den ene hånd, den anden kommer af med en skarp bevægelse. Hvis hårene forbliver, kan proceduren gentages.

Når man river ned strimlerne, er det vigtigt ikke at trække dem op, så er huden mere beskadiget. Bevægelsen, der afbryder strimlen, skal rettes langs overfladen af ​​det behandlede område så tæt som muligt på huden.

Fjern uafhængigt hår med voksstrimler på forskellige dele af kroppen. Hårfjerning på overlæben over eller under øjenbrynene på hagen er helt tilgængelig.

At håndtere hår på benene er ret nem at håndtere. Men med hænder eller armhuler bliver det sværere, da det er nødvendigt at fiksere huden og rive stripen på samme tid, og det er ikke praktisk ved håndtering af arme og armhuler.

Hvad angår bikinilinjen, er det hensigtsmæssigt at strippe håret langs linjen af ​​linnet, fra hofters indre overflade. Epilering af en dyb bikini på denne måde er normalt ikke færdig.

Kontraindikationer

 • Hudskader i forbindelse med hårfjerning,
 • Forværring af eventuelle hudsygdomme
 • Øget kropstemperatur
 • Ikke nok hårlængde.

Hvad skal man gøre, hvis det gør ondt

Fremgangsmåden ved hårfjerning kan næppe kaldes smertefri. Nogen er i stand til at udholde sådan smerte, men nogen klare ikke med disse fornemmelser. For at gøre proceduren mindre smertefuld kan du bruge små tricks:

 • Damphud før proceduren,
 • Pre-use skrubbe,
 • Depilation er bedre i den første uge efter menstruation.

Forbehandling af huden vil gøre hårfjerning lettere, og derfor mindre smertefuld. Kroppens respons på smerte varierer i forskellige perioder af kvindesyklusen. For at føle mindre smerte er det bedre at udføre en sådan procedure, når du er rolig og afslappet.

Hvis du ikke har styrken, kan du bruge Emla creme eller spray Lidocaine. Disse er smertestillende midler til påføring på huden.

Jeg spekulerer på, hvad læber efter botox? I vores artikel, et billede af patienter før og efter proceduren.

Strammet hud uden rynker - resultatet af at anvende Restylane Vital Light. Her er detaljerne om brugen af ​​stoffet.

På følgende link kan du lære at lave et fransk manicure hjemme uden strimler https://nesekret.net/beauty/bodycare/francuzskij-manikyur. Smuk manicure billigt og sur!

Efter depilation

Sådan fjerner du voksrester

Efter fjernelse af voksstrimlerne fra huden, er der stadig en vis mængde voks på den. I pakken med striber er specielle klud, der er designet til at fjerne resterende voks. Hvis disse servietter ikke er nok, kan du bruge et af følgende værktøjer:

 • Kludserviet fugtet i olivenolie, solsikkeolie,
 • Fedt fløde,
 • Særlig hud lotion efter voksning,
 • Opvarmning af huden med en hårtørrer gennem en klud.

Der er anbefalinger til vask af voks med varmt vand og sæbe. Denne metode er den mindst effektive, og yderligere tørring efter depilering har ikke den bedste effekt på huden.

Hudpleje efter proceduren

Generelle anbefalinger efter nogen depilation er, at du ikke kan solbade et par dage enten i solen eller i et solarium.

Du kan heller ikke tage varmebehandlinger: bad, bad, sauna.

I et par dage er det umagen værd at udsætte sporten, da sved vil irritere huden.

I stedet for det fjernede hår er der ofte røde pletter, der ødelægger hudens udseende. Selvfølgelig passerer de med tiden, men deres eliminering kan fremskyndes.

Hudplejeprodukter efter depilation:

 • Creme eller spray Panthenol,
 • Hydrogenperoxid,
 • klorhexidin
 • solkoseril,
 • Aloe Vera eller Tea Tree Oil
 • Baby creme,
 • Ansigtscreme med et ekstrakt af calendula, kamille, havtorn,
 • Fugtighedscremer.

Alle disse værktøjer hjælper med at lindre eller reducere inflammation og fremskynde genoprettelsen af ​​normal hudtilstand. Begynd at bruge dem, det vil sige på huden, du har brug for straks efter proceduren.

Opfattelsen af ​​huden ved forskellige produkter er forskellig for hver person, så du skal vælge de produkter, du allerede har brugt. Hvis du endnu ikke har brug for det, må du måske prøve mere end en, før den mest succesrige bliver valgt.

Det er vigtigt at vide, at alle alkoholiske tonika og lotioner tørrer huden, så efter brug af dem skal du påføre en fugtighedscreme. Tross alt er tør hud mere sårbar.

Alo- og te-træolier fremmer hurtigere helbredelse og regenerering. De bør dog ikke påføres huden efter depilering i sin rene form. De skal tilsættes til en fugtighedscreme eller opløst i olie. Først efter det kan du bruge.

Ofte har de enkleste midler, der anvendes under normale forhold, også en fremragende effekt på lindring af irritation og fremskyndelse af huden. Dette er en børnecreme eller ansigtscreme. Det er bedre, hvis de har en fugtgivende effekt.

Efter ca. 3-4 dage anbefales det at behandle huden på steder med depilation med en skrubbe. Dette vil reducere risikoen for indgroede hår.

Fordele og ulemper ved fjernelse af hårfjerningsstrimler

Som alle andre produkter har voksstrimler fordele og ulemper, for at vælge den mest passende metode til fjernelse af håret, er det værd at lære det at kende fra alle sider.

fordele:

 • Komfort og tilgængelighed: Der kræves ingen særlige forhold, det er muligt at udføre depilation, selvom du ikke er hjemme.
 • Rentabilitet: En stribe kan bruges flere gange.
 • Langvarig effekt: op til 4 uger afhængigt af de enkelte egenskaber.
 • Gradvis forværring af hårvækst på grund af regelmæssig traumatisering af pærerne.

ulemper:

 • Smerter under proceduren,
 • Følelse af hudklæbrighed på grund af voksrest,
 • Det er ikke altid muligt at fjerne alt håret, og du skal rengøre det med pincet,
 • Sandsynligheden for blå mærker eller slid på huden med utilstrækkelig fiksering under rivebåndet,
 • Risikoen for allergi over for komponenterne i sammensætningen, der dækker strimlerne,
 • Risikoen for at bryde håret, som kan fremskynde væksten,
 • Sandsynligheden for groft hår, når du bruger voksstrimler på ansigtet.

Når du læser anmeldelserne kan du finde negativ, hvilket indikerer dårlig fjernelse af hårfjerning. Når du bruger voksstrimler, er det bedre at vælge specielle og bruge dem kun til deres tilsigtede formål. For eksempel er det ikke nødvendigt at fjerne epilering af bikiniområdet med striber for at fjerne hår på benene.

Ikke desto mindre tager producenten hensyn til de særlige egenskaber ved vækst og struktur af hår i forskellige zoner. I overensstemmelse med dette bestemmes af densiteten, sammensætningerne af sammensætningen anbragt på strimlerne, dens tykkelse.

Hvis den første hårfjerningsprocedure ved hjælp af voksstrimler ikke lykkedes, var der måske noget i vejen. Det er mere værd at lære bekendtskabet med vejledningen. Måske forstår nogen teknologien til at udføre denne type hårfjerning efter at have set en video, der fortæller om det.

Mange mennesker klarer sig at tilpasse sig fra anden eller tredje gang, og alle efterfølgende procedurer går glat. Det er dog muligt, at denne metode til fjernelse af håret ikke virker for nogen. Det er muligt, at hudirritation vil være meget stærk. Så skal du vælge en anden metode til fjernelse af hår.

Lær alle hemmelighederne af slankende linolie. Hvad du har brug for til effektivt vægttab.

Hvordan ansøge rødme på et tyndt ansigt for at læse artiklen. Typer af rødme og reglerne for deres anvendelse.

Pris af varer

Omkostningerne til strimlerne er meget forskellige.

For eksempel koster Veet for normal hud i mængden af ​​12 stykker i gennemsnit 250 rubler.

Byly for ansigtsudsmykning - 220 rubler, Shary for hårdt hår - 170 rubler.

Prisen er mest afhængig af antallet af strimler i pakken, og jo flere af dem er jo mere økonomiske det viser sig.

Jo dyrere er voksstrimlerne, som omfatter forskellige komponenter, der passer til huden, for eksempel æteriske olier. Men efter at have brugt dem, vil der være mindre hudproblemer, og det vil blive hurtigere.

Det er svært at sige, hvor meget proceduren vil koste, da det afhænger af mængden af ​​hår og området af det behandlede hudområde. Når du fjerner hår fra forsiden af ​​en pakke i 12 stykker, kan det være nok flere gange.

Hvis du har brug for at fjerne hår på dine ben, så er det muligt, at en hel pakke vil gå væk på en gang, især hvis de vokser over hele overfladen af ​​tibia.

Valget af voksstrimler er altid individuelt, fordi hver organisme har sine egne egenskaber.

Du kan finde flere oplysninger om dette emne i afsnittet Epilation.

8 spørgsmål om pubic hår, som du var bange for at spørge

Hvordan man hurtigt vokser øjenbryn efter plukning