Alt om øjenbrynskorrektion

Enhver pige vil gerne se attraktiv ud. Smuk makeup, den rigtige hudpleje, her er komponenterne i et uimodståeligt billede. Udseendet af øjenbryn er også vigtigt, fordi velplejede hår kan give et billede af fuldstændighed, formidle stemningen hos deres ejer, gøre ansigtet ekspressivt. Desværre har naturen ikke præsenteret alle repræsentanter for det rimelige køn med øjenbrynene ideelle fra fødslen, mange skal lære, hvad øjenbrynskorrektionen er.

Om proceduren

Først og fremmest skal du håndtere spørgsmålet om, hvad der er øjenbrynskorrektion. I et øjenbryn kan du regne med 600 hår, for at gøre dem rene, skal du trække nogle af dem, give den nødvendige kontur og gøre øjenbrynene helt symmetriske.

En professionel mester skal sikre, at symmetriske øjenbryn er ideel til ansigt, næse og øjne. For at gøre dette er der nogle regler for at vælge formen på øjenbrynene.

Vælg øjenbryn

Du kan finde mange muligheder for formularer, men du skal grundlæggende følge nedenstående regler.

For en oval eller rektangulær ansigtskontur er et øjenbryn uden bøjning med en hævet spids egnet. Bøjede øjenbryn betragtes som universelle, de er egnede til næsten enhver form for person, denne form er præget af en hævet hale og en smuk bøjning i den rigtige del af hårvækst.

Brovki "hus" vil dekorere et rundt ansigt, men det er vigtigt, at pause i midten var glat. For denne type kan du lave en høj bøjning. Løsningen til et firkantet ansigt vil være vandrette øjenbryn, de har ikke en pause, og linjen i hovedet og "halen" er på samme niveau. De kan også lidt afbalancere et langstrakt ansigt. Det er vigtigt, at resten af ​​typerne af denne formular vil gøre sullen.

Bestem ansigtsformen

Reglerne for valg af øjenbryn er klare, men ikke alle piger ved, hvilken type der skal tilskrives deres ansigt. Fremgangsmåden til bestemmelse af det er ret simpelt, og det kan gøres selvstændigt. Først skal du måle afstanden fra hagen til hårlinjen. Denne værdi skal divideres med 3, den bliver den første indikator.

Den anden værdi er afstanden fra næsens nederste linje til spidsen af ​​hagen. Nu vurderer vi de resulterende tal. Hvis tallene er lige, har du et ovalt ansigt, hvis den første indikator er større, så kan du tale om en firkant eller en langstrakt form. Hvis det er mindre, er ansigtet diamantformet.

Husk på, at en person ikke altid har en klar definition, ofte er der blandede typer, så er det bedre, at proceduren er professionel. Guiden vælger individuelt det formular, som du selv kan opretholde.

Når problemet med alle former er løst, er det værd at udforske korrektionsmetoder.

Om måder

Du kan ændre formen på øjenbrynene på forskellige måder. I salonerne er der professionelle procedurer, hvis teknologi er udviklet af højtstående specialister. Blandt dem kan du vælge en permanent makeup, der vil holde dine øjenbryn i den rigtige form i lang tid.

Men disse er radikale foranstaltninger, og de mest populære er følgende metoder til fjernelse af overskydende hår:

 • Pluck hår med pincet. Dette er en af ​​de hurtigste og mest overkommelige måder. Denne enkelhed er den største fordel ved proceduren. Der er dog ulemper ved denne metode. For det første er det ømhed, og for det andet den hurtige genvækst af de fjernede hår. Proceduren varer 10-15 minutter, så den er altid tilgængelig.
 • Depilation voks. Normalt foregår proceduren i kabinen, fordi det er svært at gentage det hjemme, det kræver en vis færdighed, ellers risikerer man at fjerne for meget øjenbryn. I salonen vil mesteren anvende den opvarmede voks til det ønskede område af huden, læg et stykke klud ovenpå. Efter et stykke tid fjernes klappen. De vigtigste fordele ved denne metode er hurtighed og langsigtet effekt. Huden forbliver glat i lang tid. Men der er nogle ulemper: hvis vævet er for skarpt fjernet, kan epidermierne blive såret.
 • Triding eller øjenbryn korrektur tråd. Denne metode stammer fra øst og spredt over hele verden. Effekten af ​​proceduren fortsætter i tre uger, mens du slippe af med ikke kun udtalt hår, men også en næppe mærkbar pistol. Blandt manglerne kan identificeres procedurens varighed og kompleksitet. Men hvis du er i stand til at mestre det fuldt ud, vil korrektionen tage mindre end en halv time fra dig, og plukningen selv vil være helt smertefri.

Nu ved du, hvordan man får øjenbrynskorrektion, dens typer kan variere i småblade, men hovedkategorierne er navngivet.

Tips til at hjælpe dig med at justere dine øjenbryn med pincet:

Hvad du behøver at vide

Du kan prøve forskellige typer øjenbrynskorrektion, men der er grundlæggende regler for hver af dem. For at kunne rette formen på øjenbrynene skal du overholde dem.

Først og fremmest skal du gennemføre alle forberedende procedurer. Beslut på formularen, så kan du markere hovedpunkterne. Det er for dem, at du vil blive guidet og oprette en hårlinie.

Tegn en vandret linie gennem øjets hjørne og næsefløj, normalt for dette skal du blot lægge en blyant. Så du får startpunktet for panden. Træk derefter en linje gennem midten af ​​overlæben og midten af ​​øjets pupil, dette er bøjningspunktet. Vi finder "halen" ved at trække en linje fra næsens vinge til det yderste hjørne af øjet.

Nu kan du begynde at plukke sig selv. Børst ned med en børste i retning af alle hårene, der fjernes, kam resten opad. Træk et hår er bedre i retning af vækst, jo tættere på roden du tager fat i, desto mindre ubehag får du.

Det er bedst at skifte håret på den ene side og den anden side, hvilket vil gøre syningene øjenbrynene symmetriske.

Yderligere tip

Hvert tilfælde har sine egne nuancer, det gælder også proceduren for ændring af øjenbrynens form. Men baseret på mange eksperters erfaringer kan du give følgende tips:

 • Glem ikke desinfektion, når du bruger pincet, er det nødvendigt at sterilisere det. Det er også nødvendigt at tørre desinfektionsområdet af huden, der skal behandles.
 • Det er bedst at udføre korrektionen i dagslyslys. Prøv at organisere en arbejdsplads ved vinduet. Det samme gælder farvningsproceduren.
 • Vær ikke modløs, hvis du plukker ud et ekstra plot, du kan tynde det med en blyant eller en skygge.
 • Hvis du tager denne formular for første gang, anbefaler vi at sammenligne resultaterne "før" og "efter".
 • Hvis korrektionen udføres konstant, vil det ikke tage meget tid og forårsage ubehagelige fornemmelser.

På trods af at de fleste af procedurens funktioner allerede er blevet overvejet, har pigerne, der lige er begyndt at udføre det selv, stadig mange spørgsmål. Lad os prøve at kort gennemgå hver enkelt af dem.

Ofte stillede spørgsmål

Der er myter og vrangforestillinger omkring denne procedure, dels giver de frygt og spørgsmål.

Hvor ofte har du brug for at foretage en korrektion?

Der kan ikke være et enkelt svar på dette spørgsmål, det hele afhænger af væksten i dine hår. Du kan regelmæssigt rette og fjerne små hår, men en gang om 14 dage er det normalt nødvendigt at foretage en generel korrektion.

Hvor mange gør øjenbrynskorrektion efter voksning?

Hvis vi taler om metoderne til plukning, er voks den mest holdbare måde. Ved konstant brug af voksstrimler begynder hårene at vokse langsommere og mindre hyppigt. Derfor er minimumsperioden gemt, resultatet er to uger, da denne periode kun øges.

Hvor mange år kan du trække øjenbryn?

Kosmetologer anbefaler at starte efter 16 år, når kroppen næsten er dannet, og pigen er praktisk taget blevet til en pige. Men allerede i en alder af 13-14 blev unge kvinder interesseret i at tage sig af sig selv. Hvis øjenbrynene er for tykke eller ser ud til at være sjusket, kan du begynde at justere deres form.

Er det skadeligt at plukke øjenbryn?

Denne misforståelse har intet grundlag, og svaret på spørgsmålet er entydigt - "nej". Den eneste skade, der kan opstå, er forsømmelsen af ​​sikkerhedsforanstaltninger. Husk at du skal vælge en god salon eller det rigtige værktøj, når det kommer til at udføre proceduren selv.

Er der en bedre metode?

Dette spørgsmål er helt individuelt. Hver metode har sine fordele og ulemper, men for hver pige er der mere eller mindre bekvemme måder. Prøv hver af dem at træffe det rigtige valg.

Nu ved du alt, hvad du behøver at vide, før du starter øjenbrynskorrektion. Prøv, eksperiment, men glem ikke de grundlæggende regler. Så vil resultatet behage dig.

Se også: Korrektion og farvning af øjenbryn derhjemme (video)

Øjenbrynskorrektion - hvordan man pluk øjenbryn

Hvordan vælger du øjenbrynens form

Før du går videre til korrektionen af ​​øjenbrynene og vælger den korrekte linje af deres bøjning, er det nødvendigt at bestemme ansigtets form. Når alt kommer til alt, passer en bestemt type ansigt til den rigtige form for øjenbrynene. Med sin hjælp kan du visuelt rette den ovale, for eksempel gøre det runde ansigt mere aflangt, og den aflange en - forkorte.

2. Runde ansigt. For at give ansigtet en oval form, er det nødvendigt at visuelt gøre det lidt snævrere og længere. Linjen af ​​øjenbrynens form er modelleret med en lille kink, lidt skarphed ved yderkanten. Frakturen skal foretages i en afstand på ca. 2/3 af det indre hjørne.

3. Kvadratisk ansigt. Øjenbryn er lavet næsten identisk, som for et rundt ansigt bliver kun en pause tættere på midten. Det er ikke nødvendigt at skarpe det, ellers vil øjenbrynene ligne "huse", hvilket giver ansigtet et lidt overrasket udseende.


4. Ovalt ansigt. Et sådant ansigt kan afrundes visuelt, hvis du formler dine øjenbryn med en blød kurve uden udtalt kinks. Ved yderkanten kan linien være lidt skærpet, dvs. gøre tyndere.

5. Stret ansigt. Ansigtet har en langstrakt oval, for at rulle den op, gøre den mere feminin, øjenbrynene skal arrangeres i form af lige linjer.

Når typen af ​​ansigt er bestemt og en passende øjenbrynform er valgt, kan du fortsætte til korrektionen.

Øjenbrynskorrektion derhjemme

Øjenbrynskorrektion forekommer i 3 trin: forberedende, direkte korrektion (fjernelse af overskydende hår) og endelig.

Hårfjerning udføres med voks, tråd eller pincet. I hjemmet bør voksning undgås, fordi uden færdigheder kan du forblive uden øjenbryn overhovedet. Det er bedre at overlade dette arbejde til mesteren i kabinen. Det er meget bekvemt at fjerne hår med en tråd. Denne metode til fjernelse af håret kaldes asiatisk eller orientalsk. Han er gradvist ved at vinde popularitet, fordi har flere fordele. For det første er hårfjerning meget hurtig, næsten uden at irritere huden. For det andet fjernes døde hudceller sammen med hårene, dvs. eksfoliering forekommer.

Sandt nok har denne metode en ulempe - det kræver færdigheder og erfaring. Du kan lære af mesteren i kabinen, tage et par betalt lektioner eller se demonstrationsvideoer. Hvis du ikke har færdigheder endnu, er den metode, der er bevist gennem årene, fortsat - øjenbrynskorrektion med pincet.

Hvis du stadig har formået at trække "overskydende" ud, og på dette sted scorede patches, kan de på slutningen af ​​depilationen blive forklædt med blæk eller blyant. Efterfølgende korrektion udføres med vækst af nye hår.

Du kan tilføje den ønskede nuance med en blyant. Det er bedre ikke at tegne en solid linje, men at anvende små slagtilfælde. Sjældne øjenbryn er bedre at male med mascara. Hvis øjenbrynerne ikke har brug for farvning, kan du rette deres form og tilføje skinne med en særlig transparent gel.

Øjenbrynskorrigering med tatovering

Tattoo refererer til justering af øjenbrynene, som udføres ved hjælp af permanent makeup. Det hjælper med at give dine øjenbryn den perfekte form, selv i tilfælde, hvor korrektionen med pincet og enkel farvning ikke vil hjælpe. For eksempel, hvis øjenbrynene er naturligt meget sjældne, lyse eller asymmetriske. Essensen af ​​proceduren er at fylde cellerne i stratum corneum med et farvestofpigment, der ligner tatovering. Først trækker mesteren øjenbrynens form med en blyant, og hvis klienten godkender det, fortsætter han direkte til tatoveringen, dvs. introduktion under huden af ​​en særlig maling. Fremgangsmåden er lidt smertefuld, så hvis det ønskes, udfør en lysbedøvelse. Hvis nogle "indfødte" hår er efterladt tatoveringslinjen, bliver de simpelthen fjernet med pincet.

Teknologi skaber en ny form for øjenbryn

Det er unødvendigt for piger og kvinder at bevise, at det ikke er en enkelt make-up, ikke et enkelt skabt billede bliver harmonisk og komplet, hvis du glemmer designet af dine øjenbryn.

Ikke kun øjnene og læberne er involveret i transmissionen af ​​følelser og information om en person, men udtrykket af øjenbryn opfattes af samtaleren i mindre grad. Naturen disponerer frit om genetisk materiale og sommetider er resultatet af hendes arbejde, for at sige det mildt, ikke til en kvinde. Ved hjælp af kosmetiske og overkommelige kosmetiske metoder kan du ændre de naturlige data samtidig med at ansigtsudtrykket bliver mere sødt og behageligt.

Hvilke øjenbryn har du brug for?

I skønhedssaloner er mestere i stand til at vælge formen af ​​øjenbryn, der forvandler ansigtet. Hvilke hemmeligheder bruger de professionelle og hvordan korrigerer øjenbrynene? For at skabe en smuk form for øjenbryn skal du tage højde for de grundlæggende proportioner af ansigtet, samt figurer, konturer, størrelsen af ​​læber og øjne.

Øjenbryn er traditionelt opdelt i tre sektioner: den indre del - hovedet, midterdelen - kroppen, den ydre del - halen.

Ideelt set skal de ekstreme punkter i begyndelsen, midten og slutningen svare til punkterne 1, 2 og 3.

Hurtigt afgøre den ideelle position af punkterne på ansigtsburken, for eksempel med en blyant. På billedet skal du tegne lige linjer, der forbinder næsens vinge med punkter: 1 - øjets indre hjørne, 2 - øjets centrum, 3 - det yderste hjørne af øjet. Det antages, at halen og hovedet på øjenbrynene skal være placeret på samme niveau. I de seneste tendenser fik placeringen af ​​halen både under og over øjenbrynets hoved.

Lad os nu håndtere den slags ansigt - så det bliver tydeligere, hvordan man vælger det øjenbrynsmønster, der passer til dit ansigt.

Lad os dvæle på fem grundlæggende typer:

 1. Andelen af ​​ansigtet tæt på formet af det ovale betragtes som ideelt.
 2. Rund form kræver visuel forlængelse og sammentrækning.
 3. Den rektangulære form er en høj pande og en lige afstand mellem templerne og kindbenene.
 4. Firkantet ansigt med en bred pande og samme brede underkæbe.
 5. Trekantet ansigt med smal hage og brede kindben.

Vigtigt råd fra udgiveren!

En nylig undersøgelse af hårplejeprodukter afslørede en forfærdelig figur - 98% af de populære shampoo ødelægger vores hår. Kontroller sammensætningen af ​​din shampoo for tilstedeværelsen af ​​sulfater: natriumlauryl / laurethsulfat, cocosulfat, PEG, DEA, MEA. Disse aggressive komponenter ødelægger hårstrukturen, frarøver krøllerne i farve og elastik, hvilket gør dem livløse. Men dette er ikke det værste!

Disse kemikalier trænger gennem blodet gennem porerne og spredes gennem de indre organer, hvilket kan forårsage allergier eller endda kræft. Vi anbefaler kraftigt at kassere sådanne shampooer. Brug kun naturlige kosmetik. Vores redaktører gennemførte en række shampoo tests, blandt hvilke de identificerede lederen, Mulsan Cosmetic.

Produkterne opfylder alle standarder og standarder for sikker kosmetik. Mulsan er den eneste producent af naturlige kosmetik. Vi anbefaler at besøge den officielle hjemmeside mulsan.ru. Vi minder dig om, at naturlige kosmetik ikke har en holdbarhed på mere end et års opbevaring.

Kombinationen af ​​typen af ​​ansigt og øjenbryn

Formen på øjenbrynene skal vælges ud fra ansigtsformen:

 1. Arched øjenbryn er kombineret med enhver form for ansigt. Hvis dit mål er et åbent udseende, så prøv dem.
 2. Bøjede øjenbryn er egnede til et rundt, rektangulært, ovalt ansigt.
 3. Brækkede øjenbryn kompensere for en bred nedre kæbe. De anbefales til kvadratiske og rektangulære former.
 4. Horisontale øjenbryn ser godt ud på et trekantet ansigt.
 5. I stigende øjenbryn er yderkanten lidt højere end den indre. Sådanne øjenbryn vil give legetøj til den ovale og rektangulære type.
 6. Øjenbryns hus er sjældent valgt, fordi de giver tristhed i billedet.

Øjenbryn fra billedet henviser til den korrekte form for øjenbryn. Og hvordan overveje øjenbrynskorrektion, som giver dem den form, de kan lide, overveje nedenfor.

Hvordan giver øjenbrynerne den ønskede form?

Ændre eller korrigere øjenbrynens form ved hjælp af en eller en kombination af flere teknikker. Øjenbryn hårfjerning er traditionel for at give den ønskede bøjning, tykkelse og form.

Populær fjernelse på følgende måder:

 1. Razor - metoden udøves ikke i professionelle saloner på grund af lav produktivitet og høj grad af skade på sart hud;
 2. Epilering med laser eller elektriske impulser - populære teknikker, der påvirker folliklerne og forhindrer hårvækst i fremtiden;
 3. Depilation med tråd (triding) eller pincet (trimning) - fjernelse af den synlige del af håret, oftere end andre teknikker bruges til at danne smukke øjenbryn;
 4. Sukkeraflejring eller voksning - udført varm eller kold ifølge instruktionerne.

Elektrisk hårfjerning og laser hårfjerning giver ikke øjeblikkelige resultater på grund af virkningen kun på synligt hår. Procedurerne er dyre og kræver gentagelse. Barbering og skæring af håret er effektivt som en nødsituation, en gangs manipulation - håret fortsætter med at vokse ganske hurtigt.

Forsøg er mindre almindeligt i vores land end i asiatiske lande, på grund af manglen på håndværkere, der er flydende i denne teknik. Det består i fjernelse af hår med bomuldsgarn. Nye hår opstår i 3-7 uger.

Trimming kaldes plukning pincet. Det er ikke mindre effektivt end triding. Plucking er ikke svært, den eneste advarsel er at følge reglerne for hudhygiejne og desinfektion af instrumenter.

Voksning er smertefuld og traumatisk. Sukker depilation påvirker kun øjenbrynene uden at beskadige huden. Effekten af ​​korrektionen varer ganske lang i begge tilfælde, men disse procedurer udføres bedst af mesteren i kabinen.

Lær mere om trimning - hvordan man laver øjenbrynskorrigering med pincet

Fremgangsmåden med øjenbrynskorrigering med pincet vil være smertefri, hvis du damper huden (for eksempel ved at påføre et varmt håndklæde) eller gnid det med isterninger. En sort blyant kan fremhæve et hårområde, der skal tilbage, og med en hvid blyant markerer håret, der skal fjernes.

Hvis der er en stencil, så er den påført og skitseret i hvid blyant.

 1. Pre-eyebrows kam pensel for bedre at se det ekstra hår at blive plukket.
 2. Begynd at trække øjenbrynene fra bunden og trække hvert hår i retning af vækst.
 3. De øvre øjenbryn berører i usædvanlige tilfælde, når de er klart uoverensstemmende med den påtænkte form.
 4. Efter afslutning af manipulationen behandles huden med et antiseptisk middel og smøres med en blødgøringscreme.

Øjenbrynskorrektion med kosmetik

Biotatuazh og permanent tatovering bruges til øjenbryn, når de foretrækkes regelmæssig farvetone. Når biotatuazhe i løbet er resistent maling eller henna, med permanent tatoverede pigmenter indføres i de øverste lag af huden. Disse teknikker opnår den ønskede dybde af hårfarve og korrektion af sjældne øjenbryn.

Det er nemt at lave perfekte øjenbryn linjer ved hjælp af en sort eller brun blyant, øjenskygge, mascara eller pulver. Farven på blyanten er valgt afhængigt af hårets farve på hovedet og øjenvipperens farve.

Det skal være en halv tone mørkere end hovedhåret og lidt lysere end øjenvipper. Pencil godt skærpe og justere deres vækst linje af øjenbryn. Så giv en klar disposition og ændre deres bredde, skjul hullerne mellem hårene.

Øjenskygge eller mascara gør det nemt at rette lyse tykke øjenbryn. Brug en børste til at anvende sminke til øjenbrynens spidser. Specielt pulver hjælper med at rette tynde, sjældne eller grå øjenbryn.

Hvordan øjenbrynskorrektion

Hjalp os

Ekaterina Savelyeva
Ejer Amelie Brow Bar på Maroseika

Eva Vistern
Brow UP Makeup Artist Trainer!

Fejende øjenbryn er stadig i trend: Modellerne viser dem på shows, fashionistas - i livet. Det lader til, at den nemmeste måde at få den perfekte form og farve på buerne på er at stole på mesteren i kabinen. Ved ikke, hvad jeg skal tilmelde mig? Vi valgte dig de fedeste procedurer - studer og vælg!

1. Triding

Enkelt sagt - hårfjerning silketråd. Ifølge vores eksperter er dette nok den mest smertefri og effektive måde at fjerne hår på. "Huden er ikke skadet, den er ikke udsat for høje temperaturer, som ved voksning, og derfor er risikoen for irritation minimal", siger Ekaterina Savelyeva.

"Proceduren giver dig mulighed for at fjerne absolut alle hårene, hvilket ikke altid er muligt at gøre med pincet eller voks. Ved at slippe af med selv pistolen omkring øjenbryn, vil du gøre grænserne meget klarere, "siger Eva Vestern. I de næste 2-3 uger kan du glemme behovet for at foretage en korrektion.

2. Microblading

En forholdsvis ny tjeneste, lidt som en tatovering. Med sin hjælp kan du "trække" hår, hvor de mangler, korrigere asymmetrien for øjenbryn, fylde dem med farve. Under proceduren injicerer masteren pigmentet i de øverste lag af huden (til en dybde på 1 mm) ved hjælp af de fineste nåle. Den vælger formen og skyggen af ​​buen og trækker hvert hår for hånd, lidt skygger maling - for at opnå det mest naturlige resultat.

Ifølge Eva Vistern skal du i en måned gå til en korrektion, som desværre er en forudsætning. Herefter vil effekten af ​​tykke øjenbryners karakter holde 6 til 10 måneder. Det hele afhænger af intensiteten af ​​pigmentapplikation, hudtype (den varer længere på tør maling). Og - uventet! - alder: hvert år fornyer cellefornyelsesprocesserne - i dette tilfælde er vi kun klar.

I skønhedssaloner udøver forskellige mikroblendingsteknikker. Vi fortæller dig, hvad hver er god til.

 • SlideTap eller skyggeteknologi er en frelse for ejere af utilstrækkeligt tætte buer. Effekten af ​​voluminøse øjenbryn farvet med skygger eller blyant er garanteret.
 • HD Line Brows eller hårteknik er løsningen, hvis øjenbrynene er naturligt tykke, men med "mellemrum". Guiden vil manuelt afslutte hårene på steder, hvor de mangler (oftest handler det om øjenbrynens tips). Ifølge Ekaterina Savelyeva kan du helt genskabe buen.

3. Øjenbryn udvidelser

Dekorativ procedure, der giver et øjeblikkeligt synligt resultat i de næste 2-3 dage, ikke mere. På næsen en vigtig begivenhed? I 1-3 timer kan mesteren nemt ændre formen på dine øjenbryn, tilføje tykkelse til dem eller rette asymmetriske buer.

Specialist bevæbnet med kunstige hår lavet af blød latex, tone til tone din egen. Hver enkelt er fastgjort til det naturlige med en speciel lim. Sammensætning, hvis noget, betragtes som et hundrede procent sikkert. "Det er muligt at opbygge latexhår selv på en næppe mærkbar ned - opmærksomhed, ejere af tynde og sjældne øjenbryn!" - glæder Eva Vestern.

 • Brug kosmetik med olier i sammensætningen;
 • del med ture til bad, saunaer og andre "varme" steder med høj luftfugtighed;
 • efter vask, gnid ansigtet med et håndklæde - det er bedre at blotte det med en engangs serviet.

4. Brow Lamination

Her taler vi om en omhyggelig regenerativ procedure, som er ordineret til alle ejere af tykt ubehæftet hår. Buerne behandles med en fikserende sammensætning, og keratin påføres næste. Sidstnævnte nærer hårene med nyttige mikroelementer, niveauer deres overflade og forhindrer fugt tab. På grund af dette er øjenbrynene tilsyneladende tykke, voluminøse og skinnende. Proceduren varer i en halv time, og resultatet varer 8-12 uger i træk.

3 spørgsmål til eksperten

Er det værd at gå henna øjenbryn farvning?

Ifølge Ekaterina Savelyeva er det nu en af ​​de mest populære procedurer i menuen med pandebjælker (20 minutter i mesterens stol - og du er færdig!). Som en bonus styrker henna håret og stimulerer deres vækst. "Effekten varer desuden i ca. en måned, og dette er i et minut den maksimale indikator for farvestoffer," siger Eva Vestern.

Men henna er ikke vist for alle. Så før du løber til salonen, vær venlig, se nedenstående liste.

 • Naturligt farvestof kan dårligt male over øjenbryn, hvis du har hud, der er tydeligt olieagtig eller tværtimod tør.
 • En allergisk reaktion på henna er ikke ualmindeligt.
 • Farvestoffet kan ikke bruges mere end en gang om måneden. Ellers tørrer hennaerne hårene, og de vil uundgåeligt kedeligt.

Hvordan vokse øjenbryn?

Fang en detaljeret handlingsplan fra Eva Vistern. Øjeblikkelige resultater venter ikke, det er nødvendigt med tid.

 • Bør dine øjenbryn hver dag med en stiv børste. Så hårene vokser i den rigtige retning.
 • Gør det til en regel en gang hver 3. dag før sengetid for at gøre et skrælnings øjenbryn med jord kanel. Pulveret vil exfoliere stratum corneum og stimulere blodgennemstrømningen til hårsækkene (og vi behøver bare det!). Hun scrubbed huden - sæt ricinusolie på buerne og gå i seng som sådan. I morgen må du ikke glemme det med en rensemiddel.
 • Se på specielle produkter, der stimulerer væksten af ​​øjenbryn og øjenvipper - med usma eller minoxidilolie i sammensætningen. Den første er en naturlig komponent, der virker meget mere effektivt end burdock og ricinusolier. Den anden er et vasodilatormiddel, der stopper hårtab og stimulerer væksten.

Hvordan male dine øjenbryn?

I hjemmet er det muligt at male øjenbryn med en særlig permanent maling (varer op til to uger) eller kål (det varer ca. 6 uger). Henna er alligevel en uforudsigelig naturlig komponent, som det er bedre ikke at være alene.

Hvad skal man gøre

 • Først bestem malingens farve. Blondiner anbefales at vælge en skygge til tone mørkere end deres eget. Brunetter er tværtimod lysere end farven på hårets rødder.
 • Bland maling og oxidant (1 til 1). Ønsker du at opnå en rig farve-blanding i forholdet 2 til 1.
 • Påfør produktet på panden med en skrå syntetisk børste og vent 5 minutter.
 • Fjern malingen fra bueens bund. Afregne yderligere 2 minutter og gør det samme med resten.
 • Næste dag på øjenbrynsområdet påfør en nærende creme eller maske. Derfor vil farvningens virkning vare meget længere.

Hvordan man laver øjenbryn i salonen: 2 ekspressive linjer

Ideelle ansigtsformer, smukt hår, charmerende øjne og et smil. Dette kan ødelægge en lille detalje - forkert formede øjenbryn. De lægger vægt på kvindernes nåde, skaber charme og appel. Funktionen af ​​små hår er at beskytte øjnene mod de lyse sol- og fugtdråber. Moderigtige kvinder kommer frem i æstetisk appel. Øjenbryn lægger stærkt vægt på en kvindes følelsesmæssige tilstand, og når en kære ung dame rynker pander, er det bedre for mænd at være forsigtige.

Hvordan man gør dette udtryk for følelser endnu lysere? Svaret på dette spørgsmål er ikke så simpelt som det ser ud til. Øjenbrynskorrigering kan nu gøres både hjemme og i salonen, alt afhænger af de økonomiske muligheder og det ønskede resultat.

Sådan bestemmer du ansigtets form for korrekt udformning af billedet

Ovalt ansigt angiver korrektionsmetoden. Det er muligt at bestemme hvilken form øjenbryn skal laves, dens bredde og længden af ​​hår, først efter at have bestemt ansigtets type:

 • Det ovale ansigt er formet som en testikel. Høj pande, aftagende hage, en glat overgang mellem dem.
 • Et rundt ansigt ligner en oval, kun plump kinder giver en afrunding til den ovale.
 • Det trekantede ansigt er skarpere, som om de er indskrevet i en omvendt trekant, hvis basis er i panden og den spidsede hages spids.
 • Et firdobbelt ansigt er mest almindeligt. Lige proportioner og symmetri.
 • Hjerteformede. Meget minder om et trekantet ansigt, kun dejlige kinder giver en elsker af brede smil.

For folk er det umuligt at anvende skabeloner, hver enkelt person er individuel. Meget få mennesker med klare konturer, som præcist kan bestemme ansigtets form. For at lave smukke øjenbryn i salonen eller hjemme, skal du kombinere mulighederne og basere på dem, komme i gang.

Hvert ansigt har sin egen bøjning: Korrekt maleri af øjenbryn og øjenvipper

Bestemmelse af ansigtets form kan du fortsætte med valget af øjenbrynens form. Også her deres uforanderlige regler:

 1. Det ovale ansigt har en glat bøjning uden pludselige overgange, det giver afrunding og harmoni.
 2. Et rundt ansigt tværtimod kræver en lille bøjning. Han vil give udtryksevne og føje følelsesmæssighed.
 3. Det er ønskeligt ikke at bryde de trekantede og firkantede former af geometrisk fuldstændighed, og derfor er det bedre at bringe øjenbrynet til tilstanden af ​​en lige linje. Alt som i geometri lektion.
 4. Det hjerteformede ansigt er en slags blanding mellem en trekant og en cirkel, øjenbrynskurven må også være et kompromis med disse tal.

Mesterens opgave er ikke at tillade konflikt mellem formularerne, for at gøre smukke øjenbryn i kabinen meget lettere, ikke kun fordi fagfolk arbejder der, men også fordi udsigten udefra gør det muligt at rette resultatet under arbejdet.

Typer af korrektion i kabinen

For at fjerne overskydende hår, brug en tråd (triding), voks eller pincet (pincet). Hjemme er de første to ikke anbefalet, men du kan gøre øjenbryn på frisøren på nogen måde:

Trådkorrektion: prisen er berettiget af resultatet

Asiatisk måde. Dens fordel ved langvarig bevarelse af effekten drejer mesteren en særlig bomuldsgarn i en løkke, og denne tråd fanger et frækt hår.

 • der er en udfrielse ikke kun fra overskydende hår, men også fra en pistol;
 • ingen irriterende virkning på huden
 • Synlig virkning varer 3 uger.

Der er kun en minus - det er en tidskrævende procedure, du kan trække øjenbrynene på frisøren ved hjælp af en kosmetisk tråd, men ikke hjemme.

Voks korrektion og hår metode

Fremgangsmåden ved hårfjerning, som er kendt for kvinder, udføres kun på det mest fremtrædende sted, omkostningerne ved en fejl er meget høje her. Komediefilmens helte forlader ofte alt håret på vokspapir, men i virkeligheden bør det ikke være tilladt. Ved hjælp af voks bliver ofte øjenbryn rettet i salonen. Denne metode anbefales ikke til hjemmebrug. Selvom han har et klart plus - perfekt glat hud, har han også ulemper:

 • sårhed i proceduren
 • rødme og beskadigelse af huden
 • store fejlomkostninger.

Pincet korrektion

Den klassiske måde, som vores bedstemødre brugte. Pincet kan trække øjenbryn på frisøren, og du kan justere dem hjemme. Det eneste problem er, at hår fjernet på denne måde vokser meget hurtigt, og procedurens ømhed er ikke opmuntrende.

Dekoration: øjenbryn tatovering, henna biotattoo, permanent makeup i salonen

Det er ikke nok at plukke øjenbrynene i kabinen for at give det udtryk. Du skal stadig trimme den ekstra længde for at give den ønskede farve. Anvend forskellige designmetoder:

 • Normal blækfarvning.
 • Polupermanent. Særlig hypoallergen sammensætning maler huden, maler over de beskadigede områder. Han holder i en måned
 • Tatovering. En dyr procedure, øjenbryn i salonen "gør dette"; hjemme er en sådan procedure udelukket. Effekten varer op til tre år, en korrektion kræves en gang hvert andet år.
 • Henna farvning. En frisk opløsning pryder håret i en måned, forudsat at der ikke spildes vand på dem i løbet af den første dag.
 • Nogle gange gør øjenbryn i kabinen kemisk styling. Hvis de ikke vokser i den rigtige retning, eller de holder sig ikke godt i huden.

Der er ingen enkelt opskrift til alle, kun en talentfuld mester kan give et komplet kig på hans kundes øjenbryn.

Nogle behandlinger kan gøres hjemme. Daglig anvendelse af ricinusolie, to gange om ugen nydende nærende maske, flere gange om dagen massage med en børste. Disse hjemmebehandlinger gør øjenbrynskorrektion i salonen en behagelig og effektiv øvelse.

Øjenbrynskorrektion derhjemme: regler og fejl

Hvordan bestemmer du formen?

 • Hvis du vil vurdere, om tyndere øjenbryn vil fungere for dig, tegner du den ønskede form, bruger øjenbryngel, og mens den endnu ikke har fikset hår, skal du bruge en pegefinger og tommelfingre til at klemme den øvre og nedre øjenbryn. Øjenbryn ser ud til at være to gange tyndere, og du vil kunne vurdere, hvordan de ser ud før korrektionen.
 • Forfølg ikke tendenser. Hver pige har individuelle karakteristika, idet der tages hensyn til, hvilke øjenbryn, som den af ​​den model fra catwalken, kan se helt anderledes ud i livet. Først og fremmest skal du være opmærksom på det ovale af ansigtet og formen af ​​øjnene. Store lige øjenbryn med nedre ydre hjørner af øjnene vil gøre dine øjne ser trætte ud, og for buede øjenbryn vil give dig et forbløffet udtryk på dit ansigt.

Forbered huden korrekt

 • Skræl huden omkring øjenbrynene med en blød børste. Dette fjerner ikke blot de hornede partikler, men stimulerer også blodgennemstrømningen, hvilket betyder, at proceduren vil være mindre smertefuld. Hertil kommer, at når du gør øjenbrynskorrigering derhjemme, er det muligt at gøre det efter at have taget et brusebad, mens huden er dampet og blød.
 • Tør øjenbrynene af med en lotion eller antiseptisk. Forsigtig ikke dette stadium - det kan føre til betændelse og hævelse.

øjenbrynskorrektionstrin

 • Kæm dine øjenbryn i retning af deres vækst.
 • Brug hvid kayal til at angive den ønskede form for øjenbryn. Fjern overskydende hår uden for de angivne linjer.
 • Klem huden tæt på det hår, du vil fjerne. Hvis huden går efter det, kan det forårsage smerte.
 • Grib et hår så tæt på roden som muligt og trækker sig trygt i retning af sin vækst. Chaotisk plukning er ikke kun mere smertefuldt, men kan også føre til, at hårene begynder at vokse i forskellige retninger og vil være vanskelige at style.
 • Efter proceduren skal du tørre dine øjenbryn med lotion og afstå fra sminke i flere timer.

Hvis du ikke bare behersker den klassiske øjenbrynskorrektion, men også voks- eller trådkorrektion (du bør læse om den teknik, du skal vælge her), bør du ikke tage op eksperimenter. For eksempel kan skødesløs håndtering af voks forlade dig uden øjenbryn. Ja, denne tendens eksisterer også, men det er usandsynligt, at det var det, du ønskede. Det er sikrere at besøge mesteren flere gange, observere sine handlinger og derefter opretholde resultatet derhjemme.

Har du selv øjenbrynskorrektion eller kontakt mesteren? Efterlad en kommentar.

Sådan gør du øjenbrynskorrektion selv hjemme

Øjenbryn - en kvindes kort. Ikke alle fra fødslen kan prale af deres perfekte form og farve. Derfor er øjenbrynskorrektion simpelthen nødvendigt for at give et godt indtryk af dig selv.

1 Procedurefunktioner

Alt hvad angår øjenbrynene: Formen, bredden og tykkelsen - påvirker pigens ansigt. De repræsenterer personen, sætte sin karakter. Dette er hvad du skal bekymre dig om hver dag, ligesom om hår styling og pæne, ordentlig makeup. Fordi selv den smukkeste og professionelle makeup kan ødelægge sløvede linjer.

Disse hårkonturer over øjnene giver ansigtet æstetik, hvilket gør det mere spektakulært og lyst. Men du skal passe på dem: justering, dekoration med rhinestones, piercing eller tatovering.

Derudover udfører bueformede linjer en beskyttende funktion, der beskytter øjnene mod sollys og fugt. Regn eller sved falder ikke på de slimede øjne, og strømmer ned i øjenbrynene, hold deres vej i retning af templet eller næsebroen, hvilket hjælper med at undgå øjenirritation.

Øjenbryn er en fantastisk måde at udtrykke dine følelser på og "læse" andres følelser. Kommunikerende bevæger vi ubevægeligt dem, skaber et sprog af ansigtsudtryk, hvormed man kan bedømme den interne tilstand.

Korrekt øjenbrynskorrektion begynder med et udvalg af deres korrekte form for en bestemt person.

2 Formularvalg

Ved at vælge formen af ​​ideelle øjenbryn skal vi først overveje og analysere funktionerne i vores ansigt, form, og ikke glemme øjenbrynens linjer. Baseret på hovedtyperne af ansigter identificerede make-up artister de tilsvarende øjenbrynformer:

 1. Dem, der har et rundt ansigt, har brug for en linje med en bøjning, med en bred begyndelse, en højt forhøjet midter og en moderat tynd ende. Ingen grund til at give en rund form, baseret på ansigtets kontur. Hvis de modelleres korrekt, med en pause, vil de være i stand til at understrege og genoplive pigens ansigt.
 2. Ejere af det ovale ansigt skal fokusere på de vandrette øjenbryn. De kan være lidt afrundede, men ikke for høje. Modelleringsfunktioner på denne måde skal du gøre dem lidt tyndere end naturlige. Husk at brede, vandrette linjer kan gøre en person streng og ru.
 3. Den firkantede form af ansigtet vil blive gjort mere attraktivt ved buede buer oprejst. Denne form af ansigtet er absolut ikke i harmoni med de tynde linjer i øjenbrynene. De buede linjer er universelle øjenbryn, der ser mest naturlige ud på ansigtet. Desuden kan hver give en lignende form, selv om der ikke er nogen specielle færdigheder i dette.
 4. Den bedste variation af øjenbrynene til trekantede - lidt hævede øjenbryn med en glat glat bøjning. arbejder på denne kontur, skal du trække linjen meget omhyggeligt: ​​det skal ikke være for at falde, for så vil ansigtet se meget trist ud. Eksperter kategoriserer kategorisk vandrette øjenbryn med en lignende ansigtsform.
 5. Dem, der har et langt ansigt, kan trygt eksperimentere med lige linjer med øjenbryn. Denne formular vil visuelt runde ansigtsegenskaberne.

3 Byg en perfekt lysbue

Øjenbrynskorrigering derhjemme består af 3 faser: forberedende, direkte korrektion og endelig.

Den forberedende fase begynder med at bestemme længden. Først skal du kaste dine øjenbryn og sætte en børste. Dette vil hjælpe med at bestemme begyndelsen, pause og slutningen så præcist som muligt. For at gøre dette skal du tage en blyant, stick eller tråd.

Øjenbryns startpunkt er kontaktpunktet mellem tråden og øjenbryn, tråden trækkes fra næsens vinge gennem øjenets indvendige hjørne.

Enden er en tråd fra siden af ​​næsen gennem øjets yderste hjørne.

Bøjningspunktet er hvor linjen passerer gennem midten af ​​eleven fra næsens laterale område.

Det er vigtigt at huske, at når man bygger en ideel kontur, skal dens tip være på samme niveau som udgangspunktet eller lidt højere. Ellers vil udseendet virke trist.

Det næste trin er øjenbrynskorrektion. Det starter med, at i 15 minutter smøres hårene med en fedtet creme for at lette smerten. Derefter fjernes cremen med en serviet, og der påføres noget koldt på det nødvendige område i 2-3 minutter.

4 læringsmetoder

Hvordan man laver øjenbrynskorrektion? Øjenbryn korrigeres på flere måder: med pincet (klassisk), orientalsk, ved hjælp af voks eller med en permanent sminkeprocedure.

Hver kvinde beslutter selv, hvilken vej man skal vælge.

Det skal dog huskes, at hvis der ikke er voksfortyndingsevner, er det bedre ikke at foretage vokskorrektion derhjemme, da der er en chance for at miste dine øjenbryn. Når man bliver spurgt hvordan man gør det korrekt, er det bedre at stole på dem, der er herrer i denne sag.

Det er meget bekvemt at fjerne hår med en tråd. Denne metode kom til os fra Asien, så kaldes den østlige. På grund af dens fordele bliver den gradvist populær. Med tråden kan du meget hurtigt fjerne hår, mens du ikke irriterer huden. Fjernelse af hårfjerning fjerner også døde hudceller.

Men for den østlige metode til hårfjerning, har du brug for evnen til hurtigt og klogt at klare arbejdet og oplevelsen. Betaler master et par lektioner og ser demo videoen, du kan lære denne metode. Når der ikke er nogen færdigheder og praksis i brugen af ​​tråd, bruger de den metode, der er bevist i årevis - de gør øjenbrynskorrigering med pincet.

Teknikken er meget enkel. Efter forberedelsesfasen, da vi besluttede os på formularen, begynder vi at trække hårene ud. Det anbefales at gøre dette i godt stærkt lys. Med den ene hånd trækker vi ud, og med den anden - strækker huden let. Håret skal trækkes ud med skarpe bevægelser en efter en ved deres base. Plukningen foregår på hårets vækst, men ikke imod det. For at justere og lave en perfekt kontur kan du først gå langs de øverste og nederste kanter af buen. Det er nødvendigt at stoppe med jævne mellemrum at kontrollere og evaluere arbejdet.

Hvis du pludselig trak noget ekstra ud og et sted var der en lumen, så efter depilation kan du gemme disse steder med en blyant eller blæk før genkorrektion, indtil nye hår vokser.

På det afsluttende stadium desinficeres huden. Epileringsstedet desinficeres med et alkoholholdigt middel, så påføres en creme med kamille på huden med en beroligende virkning.

Korrektionsprocessen omfatter ikke kun hårfjerning, men også farvning. Kosmetisk blyant kan give øjenbryn den ønskede nuance. Tekniske skitser - ikke solide linjer og streger. For sjældne øjenbryn bruge mascara. Og hvis der ikke er behov for at male dem, så kan du blot anvende en gennemsigtig gel, der vil konsolidere formen og give glans.

5 Øjenbryn tatovering

Kosmetologer anbefaler at gøre øjenbrynskorrektion derhjemme ved hjælp af permanent øjenbrynsminning. Tatoveringen ændrer ikke kun øjenbrynernes form og udseende, men også hele udseendet af en kvinde.

Først skal du rydde det nødvendige område af dekorative kosmetik og fedt. Når du har justeret de perfekte øjenbryn, skal du anvende en nærende creme omkring det behandlede område. Og så begynder du direkte at male.

Sådan laver du en tatoveringskorrektion:

 1. Sammenlign skyggen af ​​øjenbrynfarve og hårfarve. For at gøre dette kan malingen påføres bagsiden af ​​hånden.
 2. Malingen omhyggeligt justerer øjenbrynernes øvre og nedre konturer. Sørg for, at deres form, længden er den samme og den ønskede skygge opnået.
 3. Dyp nålen ind i apparatet for permanent og få den ønskede mængde af den valgte maling.
 4. Farve øjenbryn, der starter med den bredeste del. Nåle til at arbejde meget omhyggeligt uden at gå ud over den trukket kontur.
 5. Hvis du flytter nålen til slutpunktet, skal du behandle huden, der straks går gennem hele bredden af ​​det ønskede område.
 6. Øjenbrynens ender skal male over den tyndeste nål for at opnå en perfekt smuk form.

Denne permanente øjenbryn makeup udføres ved hjælp af fjerning, som kan udføres uafhængigt hjemme. Juster, hvis efter tatovering vil skyggen af ​​øjenbrynene se ud som om de er tegnet med blyant eller skygger.

Hårkorrigeringsmetoden er mere kompleks, hvilket kræver særlige færdigheder og tager længere tid.

Fordelene ved en tatovering er, at den er modstandsdygtig overfor slid og fugt, du glemmer hverdagens makeup med det, du spilder ikke noget ikke-kosmetisk tilbehør, og du får smukke, naturlige øjenbryn.

6 Bemærk

Vedligeholdelse og korrektion af øjenbrynene, glem ikke disse grundlæggende regler:

 • Læg ikke øjenbrynene for meget, da dette tilføjer alder;
 • med tykke, sammenfaldende øjenbryn er der risiko for at have et evigt truende og ugjædeligt ansigt;
 • øjenbryn fra et for højt "hus" vil give ansigtet et unødigt overrasket udseende;
 • daglig kæmning af hår - stimulering af deres vækst og lydighed
 • justere øjenbryn med pincet bør være på deres vækst;
 • Ved hjælp af en farveløs gel kan du rette øjenbrynene og fylde en blyant eller en skygge. Vælg farven efter farven på dit hår: Skyggen kan kun være et par nuancer lysere eller mørkere.

Lad ideelt set velplejede øjenbryn være dit højdepunkt og smukke ansigt design!

Grundlæggende regler for øjenbrynskorrektion derhjemme

I menneskekroppen er alt tænkt ud til den mindste detalje. For eksempel er udnævnelsen af ​​øjenbryn - buede linjer bestående af hår - at redde øjnene fra sol, snavs og vand. Små partikler sidder fast i dem uden at trænge ind i synet. Vand eller sved, der strømmer ned fra panden, bøjer rundt om øjenbrynene og dermed øjenområdet.

En anden vigtig funktion i øjenbrynene er udtrykket af følelser. Vi kan løfte eller flytte musklerne, der er ansvarlige for at ændre buenes position. Således viser en person sine følelser: overraskelse eller vrede, glæde eller beundring.

Det sædvanlige billede af mænd og kvinder, som har udviklet sig gennem århundrederne, kan ikke forestilles uden øjenbryn. De udfører også en æstetisk funktion, der giver udtryk for udseendet. Ofte justerer det retlige køn formen af ​​buerne. De kan gøre en lignende anmodning til salonen eller gøre øjenbrynskorrektion selv. Under alle omstændigheder er der visse regler, der hjælper med at omdanne ansigtet.

Hvordan bestemmer du den ønskede form?

Korrekt øjenbrynskorrektion begynder, når du bestemmer den rette bøjning for dit ansigt. Så du kan ikke kun understrege fordelene positivt, men også skjule de eksisterende ulemper.

 • Den trekantede ansigtsform vil se godt ud med afrundede bløde øjenbryn. Men gør ikke den ovale for høj. Det er nødvendigt at holde sig til en lige, let afrundet linje.
 • Hvis du har et rundt ansigt, kan du opnå effekten af ​​sin forlængelse, hvis du opretter en buet form. Undgå en skarp pause med et stort fald. Ellers indtryk af teatralske eller cirkus makeup. En let dråbe, lidt spids på yderkanten, skal vises i en afstand på ca. 2/3 fra det indvendige hjørne.
 • Et firkantet ansigt er udarbejdet på omtrent samme måde som en runde. Den eneste forskel er, at bruddet skal placeres ca. midt i øjenbrynslinjen - så kindbenene og hagen vil blødgøre.
 • Den ovale form bliver mere afrundet, hvis øjenbrynbuerne har en blød kurve uden kinks. Den lidt spidsede spids af det ydre hjørne ser elegant ud.
 • Et langstrakt ansigt bliver visuelt rounder og bliver blødt i tilfælde, når øjenbryn er trukket næsten lige linje. Dette er en visuel udvidelse af det ovale.

Korrektionsstrin

Mange piger beslutter ikke at bruge penge på salonprocedurer, men at rydde op alene. Korrektion af øjenbryn derhjemme giver mulighed for at opnå gode resultater. Det er kun nødvendigt at omhyggeligt studere materialet og finde ud af, hvad de grundlæggende procedureregler er.

Første fase

Først skal du bestemme, hvor øjenbrynene begynder og slutter, og stedet for deres midterste. Dette kan ikke forstås af øjet, skal styres af visse principper.

Tag en langstrakt tynd genstand: en strik eller en blyant (ikke en pen) vil fungere fint. Fastgør det til ansigtet lodret, så det berører næsens vinge og øjets hjørne, som kaldes internt. Hvor genstanden kommer i kontakt med øjenbryn, og der er begyndelsen.

Ved at rette blyanten gennem øjets hjørne, som er tættere på øret og næsens vinge, kommer vi til enden af ​​buen. Midten - det sted hvor øjenbryn bøjer - beregnes som følger. Når du passerer gennem næsekanten, skal du vedhæfte objektet til elevens område. Det sted, hvor kontakten med øjenbryn opstår, er bøjningens sted.

Hovedstadiet

Tale om, hvordan man retter korrektionen af ​​øjenbrynene hjemme, er det umuligt at ikke nævne bedøvelse. Uden det, især for første gang, kan armen falde, og formen vil vise sig at være ufuldkommen. For at reducere følsomheden og reducere ubehagelige følelser, spred dine øjenbryn med en baby eller fedtholdende creme. Efter en kvart time skal du fjerne den med en bomuldsstykke eller et håndklæde og anvende isterninger til det område, du forbereder i 2 minutter.

Der er flere måder at fjerne uønskede hår på. I skønhedssalonen kan du depileres med voks eller sukkerpasta. I hjemmet er det uønsket at bruge denne metode, især uden dygtighed og erfaring. Et forkert træk - og du risikerer at forblive uden øjenbryn overhovedet. Under alle omstændigheder skal du justere arbejdet med pincet.

En anden, original og vinder popularitet sidst er den østlige metode. Det består i brugen af ​​to tråde, som er snoet på en særlig måde, fjerner uønskede hår. Denne metode har sine fordele: Der er næsten ingen smerte, alt sker hurtigt, det hornede lag af epidermis skræller af. Men for at gøre øjenbrynskorrigering derhjemme på denne måde er det ikke så simpelt: erfaring er nødvendig. Du kan lære af mesteren i kabinen, tage private lektioner eller lære teknikken af ​​videokurser fra internettet. Under alle omstændigheder er det næsten umuligt at fjerne hår med en tråd første gang.

Den nemmeste og tidstestede metode er pincet med pincet. Det er tilgængeligt for alle, enkle. Kun et godt værktøj er nødvendigt: Ideelt, ikke medicinsk, men specialiseret, som kan købes i afdelingerne af professionel kosmetik og udstyr. Sådanne pincetter har ikke mellemrum mellem benene, det har nok tynde kanter til at fange selv tynde og korte hår ved siden af ​​huden.

To yderligere betingelser for vellykket arbejde med øjenbryn er et godt lys og et praktisk spejl. Fremgangsmåden udføres bedst om morgenen eller eftermiddagen, da selv den klareste lampe ikke giver den rigtige belysning. At vælge et spejl, være opmærksom på den stigende kopi: så du kan se og justere alt, selv de mindste og umærkelige nuancer.

Plukningsteknikken er ikke vanskelig. Med den ene hånd skal du tage pincetten, den anden trækker lidt på huden. Grib et hår og træk kraftigt i retning af sin vækst. Se konstant om i spejlet, se resultatet og ikke lade det trække for meget ud.

Gentagen korrektion udføres som nye hår vises. Hvis de regelmæssigt trækkes ud, bliver de tyndere, blegne og vokse langsommere.

Sluttrin

Når du er færdig med at plukke, skal du behandle dine øjenbryn og huden omkring dem med et antiseptisk middel. Derefter anbringes en beroligende creme. Det kan indeholde aloe, kamille, calendula. Den bedste mulighed - at forberede værktøjet selv.

Hvis du selv gjorde øjenbrynskorrektionen, virkede det ikke ideelt, der syntes små "fejl", den eneste vej ud er at male dem. For at gøre dette skal du bruge en høj kvalitet øjenbryn blyant. De holder ikke en sammenhængende linje og sætter straks streger, der maskerer mangler. Som regel kan en sådan fejl i plukning fra 2-3 gange undgås.

Nogle piger vælger ikke en korrektion, men en tatovering af øjenbryn. Dette er en bekvem teknik, som giver langsigtet effekt, men det kræver et højt niveau af færdighed fra en specialist, nøjagtighed og nøjagtighed af implementeringen.

Spørgsmålet om hvordan man gør øjenbrynskorrektionen kan undersøges af hver pige. Mastering af teknikken er ikke let, det vigtigste er ikke at trække mere ud end nødvendigt. Derfor behøver du ikke at skynde dig. Det er bedre at pre-markere ved begyndelsespunkterne, bøje og ende af øjenbryn, som du har markeret med en blyant.

Hvordan man laver sukker hårfjerning hjemme. Pasta opskrifter

Hvordan slippe af med hår på intime steder