Sugarring for begyndere: Sådan gør du hjemme (instruktion)

Shugaring er en gammel, men meget effektiv og populær epileringsmetode i dag. Ordet shugaring kommer fra engelsk. Sukker (sukker), fordi denne måde at udrydde kroppen af ​​uønsket vegetation udføres ved hjælp af specialfremstillet sukkerbaseret pasta.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • Fordelene ved shugaring
 • Som pasta til at vælge eller lave mad selv. opskrift
 • Hårlængde
 • Trin for trin
 • Banding teknologi
 • Kontraindikationer
 • Hudpleje
 • anmeldelser

Shugaring dukkede op i det gamle Egypten og blev populært i Persien. Derfor kaldes denne procedure også "persisk" hårfjerning.

Ved hjælp af shugaring kan du fjerne hår på næsten alle områder af kroppen, der kræver korrektion af håret, op til fjernelse af hår i det intime område. Artiklen vil overveje proceduren for shugaring derhjemme, hvordan man gør det selv.

Fordelene ved shugaring over andre former for hårfjerning

Den vigtigste forskel mellem shugaring og andre former for hårfjerning er, at hårene fjernes i retning af deres vækst.

Shugaring gør huden blød i lang tid.

Dette giver shugaring flere fordele:

 • klienten har mindre smerte
 • ingen knuste hår
 • næsten aldrig indgroede hår.

Der er flere vigtige forskelle fra andre metoder til hårfjerning til fordel for dette:

 1. Sukkerpasta brugt til shugaring er et helt naturligt produkt (det indeholder sukker, vand, citronsyre), mens mange andre midler, der anvendes til epilering, indeholder eller udelukkende består af komponenter, der er skabt af den kemiske industri.
 2. Shugaring kan udføres på et sted så mange gange som nødvendigt for fuldstændigt at fjerne hår. Du kan sammenligne denne procedure med voksning (hårfjerning ved hjælp af voks). Voksning i et bestemt område er muligt maksimalt 2 gange, men bedst af alt - 1, ellers kan du skade huden.
 3. Efter shugaring kan du straks tage et brusebad og efter et par timer kan du sikkert gå til stranden, hvilket ikke er acceptabelt, når du udfører andre procedurer for at fjerne uønsket vegetation på kroppen, f.eks. Ved voksning eller fjernelse af hår med en elektrisk epilator.
 4. Ved shugaring er huden jævnere i længere tid - 5 - 7 dage længere, og hårene, der vokser efter en sådan epilering, bliver blødere, tyndere og lettere end de første. Og det er også en fordel i forhold til sådanne metoder til hårfjerning som voksning eller ved hjælp af elektrisk epilator.
 5. Shugaring er meget billigere end laser hårfjerning, fotoepilation, derudover kan denne procedure udføres hjemme, hvis du ved hvordan du gør det korrekt.

Hvilket sukker pasta at vælge

Hvis du ved, hvor man kan købe færdige præparater til shugaring, hvordan man laver dem selv, hvordan man gør proceduren korrekt, kan du med succes udføre det hjemme.

Vær opmærksom! Det er muligt at købe færdiglavet pasta eller gøre det selv.

Mængden af ​​sukkerpasta skal laves til engangsbrug.

opskrift:

 • vand - 2 tsk;
 • sukker - 6 tsk;
 • citronsaft - 2 teskefulde (hvis huden er følsom, er det bedre at erstatte saften med citronsyre).

Kombiner vand med sukker i en metalbeholder, varm det på ilden, omrør hele tiden, så blandingen ikke brænder. Hurtigt nok vil massen blive mørkere, erhverve en gullig farvetone, duften af ​​karamel vil dukke op. På dette tidspunkt skal du tilføje citronsaft og fjerne massen fra ilden.

Det er muligt at dække beholderen med et låg og drej massen ned i ca. 10 minutter, før den slukkes. Den forberedte blanding skal spredes i fingrene og være plastik.

Ingredienser til madlavning pasta er tilgængelige i hvert køkken. Men nogle gange er det ikke muligt at forberede en masse af den nødvendige konsistens, så mange foretrækker at købe professionel pasta i butikkerne. Der er flere typer pastaer, der adskiller sig i konsistens:

 1. Blødt - Velegnet til at fjerne tynde blonde hår hovedsagelig på overfladen af ​​arme og ben. Dette er den mest plastiske pasta. Det anbefales at anvende lidt opvarmet.
 2. Medium - den mest alsidige shugaring pasta. Fjerner medium hårdt hår.
 3. Tæt - bruges til hårfjerning af hårdt hår. Velegnet til hårfjerning i næsten alle områder.
 4. Meget tæt - oftest brugt til de mest følsomme områder (armhuler, bikini område).

Køber sukkerpasta, det er vigtigt at omhyggeligt undersøge dens sammensætning. Ingredienser, der tager sig af huden, såsom honning, planteekstrakter eller æteriske olier, kan tilsættes som led i professionelle pastaer fra producenter.

Tilføjelse af valnød ekstrakt hjælper med at sænke hårvæksten.

Vigtigt at vide! Højkvalitetspasta kan ikke indeholde ingredienser som smagsstoffer og konserveringsmidler.

Derudover skal du overveje følgende nuancer:

Hvis shugaring er planlagt til håndarbejde, anbefales det at tage tykke formuleringer, hvis i handsker eller ved hjælp af en spatelblød.

Valget af pastaen påvirkes af både lufttemperaturen og fugtigheden i det rum, hvor epilationen skal udføres: Jo lavere de er, desto mindre tæt skal konsistensen være.

Nogle gange i starten er det svært at bestemme, hvilken sukkerpasta der er egnet. I sådanne tilfælde producerer producenter små sæt, herunder forskellige kompositioner.

Hvor lang tid skal hårene være til højkvalitets shugaring

Du kan ordentligt gøre shugaring både i kabinen og hjemme. I begge tilfælde er længden af ​​vegetationen, der skal fjernes, vigtig. Foretrukne længde er 3-5 mm.

Den minimale hårlængde er 2 mm, men med en sådan længde er der ingen fuldstændig sikkerhed for, at det vil være muligt at fange alle hårene. Hvis håret er endnu kortere, er shugaringproceduren ikke mulig.

Maksimal længde - 5-7 mm. Til epilering af et bikiniområde anbefales en længde på 6-8 mm for første gang. Med længere hår er shugaringproceduren mere smertefuld. Derfor skal langt hår klippes til den anbefalede længde.

Trin-for-trin shugaring guide til begyndere

Du skal vide, i betragtning af shugaring hjemme, hvordan man korrekt gør denne procedure på forskellige områder af kroppen, der kræver korrektion af hår.

Shugaring - en populær, ny version af uønsket hårfjerning ved hjælp af kosmetisk sukkerpasta

Fjernelse af uønskede hår på ben og arme består af følgende trin:

 1. Bland pastaen med fingrene.
 2. Hold fast i huden en klump pasta og rul det mod hårets vækst.
 3. En skarp bevægelse for at fjerne pastaen på hårets vækst. Jo skarper bevægelsen, jo mindre smertefuldt vil proceduren være. Ved hjælp af en ledig hånd kan du strække huden, hvilket gør proceduren mere behagelig.
 4. Tag en anden 1 portion pasta og gentag de samme trin på samme sted.
 5. For at epilere hele overfladen af ​​armen eller benet.
 6. I sidste ende er det nødvendigt at vaske af rester af sammensætningen med varmt vand, anvende fugtighedspræparater.
Hvordan er shugaring færdig

Shugaring hænder og fødder vil tage omkring en og en halv time

Sharmaring underarms derhjemme bør gøres foran et spejl for at se, hvordan man anvender pastaen.

Før proceduren skal huden vaskes, tørres og anbringes et lille talkum (stivelse, babypulver). Du kan behandle huden med et desinfektionsmiddel, for eksempel er brugen af ​​chlorhexidin ganske almindelig.

Sekvensen af ​​handlinger er den samme som beskrevet ovenfor. Det skal dog bemærkes, at armhulen vokser i to retninger, så når du anvender pastaen, skal du være forsigtig og anvende sammensætningen mod hårvækst. Husk, at denne funktion er nødvendig, når du fjerner den.

Sukkerpasta påføres jævnt til hele området af armhulen. Hånden kan ikke sænkes før færdiggørelsen af ​​shugaring. Ved afslutningen af ​​proceduren bør også vaskes rester af pastaen med varmt vand.

På samme måde skal shugaring af den anden axilla udføres.

Shimping af armhulerne er den mest smertefulde. Dette skyldes det faktum, at hårsækkene her er stærkt fastgjort til folliklerne, og huden er meget følsom.

Shugaring i et bikini og dybt bikini område udføres ofte hjemme, så du bør vide hvordan man gør det korrekt. Dette skyldes delikatessen af ​​det behandlede område.

Hårfjerning i bikiniområdet

For det første behandles huden på epileringsstedet med desinfektionsmidler. Behandling udføres også bedst mod hårvækst.

Dernæst pulverer huden og pulveret med talkum (stivelse, pulver).

Som i de ovennævnte tilfælde, skal du anvende sukkerpasta på huden, bevægelsen af ​​ansøgningen - mod hårets vækst. Rive af pastaen skal også være skarpt ved at flytte hårets vækst. Om nødvendigt kan proceduren gentages straks.

Det anbefales derfor at shugaring hele overfladen, der kræver hårfjerning.

I sidste ende afvaskes rester af pastaen og behandles huden med fugtighedsgivende midler.

Når man skærer et ansigt, er hårlinjekorrektionen meget lille, men det kræver den største omhu. Ved epilering over læberne er det nødvendigt at sikre, at huden ikke strækker sig, ellers kan der dannes små blå mærker, hvilket er ret ubehageligt.

Shugaring bør begynde med håret over læbernes hjørner, på hagen, så pastaen greb bedre. Disse områder betragtes som de sværeste, fordi der vokser hårdt hår.

Shugaring giver hud til ansigtet en anden fordel udover hårfjerning. Når det fjernes og epidermis døde celler. Hudrensning forekommer.
Resten af ​​procedurens teknik er ikke forskellig fra ovenstående.

Bandage teknik shugaring

I betragtning af shugaring hjemme, hvordan man gør det, bør du nævne hans bandage teknik.

Shugaring: før og efter i lysken

Forberedelse af huden til udførelse af proceduren er standard: behandles med tonic, tør, drys med talkumpulver. Derefter skal du varme sukkerpastaen eller knæ det med fingrene til staten, som i blød ler.

Det næste trin er anvendelsen af ​​pastaen, som sker på samme måde som beskrevet ovenfor.

at fjerne pastaen er som følger: På det påførte lag af sammensætningen påføres en bandage.

Det kan være af stof eller papir. Fjernelse af pastaen sker ved anvendelse af sådanne strimler. Det bør være brat, ved bevægelse på hårets vækst, for at adskille pastaen med hårene fra huden. Det er bedst at stramme huden lidt rundt om bandagebåndet med din frihånd.

Afslutning af proceduren - vask af rester af sammensætningen, fugt det behandlede sted.

Nyttige tips fra eksperter

 • Jo skarpere du vil fjerne pastaen fra kroppen, desto mindre smertefuldt vil proceduren være.
 • Forlader pastaen på huden i mere end et minut er det ikke værd. Ellers holder gelen tæt på huden, og det vil være sværere at rive den af.
 • For at gøre proceduren mere effektiv, skal du prøve at trække huden af ​​med fri hånd, når du fjerner pastaen.
 • Ved slutningen af ​​sessionen vaskes den resterende karamel fra kroppen og smør huden med enhver beroligende.

Kontraindikationer: I hvilke tilfælde er det umuligt at gennemføre proceduren

Shugaring er absolut kontraindiceret i følgende tilfælde:

 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • Tilstedeværelsen af ​​koronar hjertesygdom, hypertension;
 • tromboflebitis i området beregnet til epilation;
 • tilstedeværelsen af ​​eventuelle hudsygdomme
 • nedsat blodkoagulation
 • sår, revner eller andre mikrotraumer af huden på procedurstedet;
 • i tilstedeværelsen af ​​tumorer (vorter, mol, etc.) i slagzonen.

Vær opmærksom! Med særlig omhu bør shugaring udføres for gravide, det er meget vigtigt at tage hensyn til kvinders individuelle karakteristika (følsomhed, graviditetens varighed osv.), Og om en lignende procedure er blevet udført før og hvordan den blev overført.

Hudpleje efter shugaring

Shugaring er en af ​​de mest gunstige epileringsprocedurer, for de fleste piger er det nok at behandle huden med en lotion, der indeholder alkohol. Under denne procedure forekommer sådanne problemer imidlertid som forskellige irritationer, betændelser eller rødme af huden på epilationsstedet.

Sådanne reaktioner kan være hos mennesker med meget følsom hud. I sådanne tilfælde er yderligere antibakteriel pleje nødvendig for overflader, der har undergået behandling med sukkerpasta.

Efter shugaring i 12 timer anbefales det at afholde sig fra:

 • besøg på saunaer, svømmebassiner mv.
 • badning;
 • aktiv sport
 • solariumbesøg;
 • Påføring af huden på stoffer, der bidrager til at lukke porerne.

Hvis der er komplikationer efter proceduren, skal følgende trin tages:

 • overholde de grundlæggende hygiejnekrav
 • desinficere det behandlede område
 • anvende fugtighedscreme og antiirriterende stoffer;
 • om nødvendigt udføre medicinsk behandling af hudoverfladen.

Shugaring er en effektiv og nem at bruge procedure, hvis teknik er enkel nok til at hver pige mester.

Artiklen diskuterer shugaring derhjemme, hvordan man korrekt gør bandage shugaring, samt typer sukker pasta og tilfælde, hvor shugaring er kontraindiceret.

Hvis teknikken følges, vil shugaring-proceduren helt sikkert tilfredsstille dig med et fantastisk resultat: ren, glat hud uden irritation og rødme!

Nyttige videoinstruktioner om proceduren for shugaring for begyndere

Følgende video viser, hvordan du laver en shugaring derhjemme:

Denne video viser, hvordan du shuffaring med Gloria-pasta:

Følgende video vil fortælle dig, hvordan du laver sukkerpasta hjemme:

Sådan gør du shugaring: epilation hemmeligheder

Hvordan får man glat hud, hvor hadede hår vokser så vedholdende?

Gør det ondt for at gøre shugaring

Hårfjerning fra rod forårsager altid smerte. Men i sammenligning med voks eller en elektrisk epilator virker sukkerpasta meget blødere. Med hver efterfølgende tid vil proceduren være lettere. Det er fornuftigt at lide 1-3 gange hårfjerning, efterhånden bliver hårene tyndere, og det bliver lettere at komme ud af hullerne.

Gør det ondt for shugaring, afhænger også af det behandlede område. I områder med følsom og tynd hud kan vokse tykt og tykt hår, for eksempel ligger det i bikiniområdet, underarms. Disse zoner er mest følsomme.

Den rigtige teknik er også af stor betydning. Hvis du påfører massen langsomt, rives hurtigt og efter hårvækst, vil proceduren være mere behagelig. Det vil give mindre ubehag, huden vil ikke forblive irritation. Den nemmeste og sikreste mulighed er at stole på mesterens hænder.

Forberedelse til shugaring

Hovedbetingelsen, uden hvilken det er umuligt at shugaring - er tilstedeværelsen af ​​hår. De skal vokse til en længde på 3-4 mm. Ellers kan pastaen ikke godt fange vegetationen. Hvis håret er for langt, skal de skæres til den ønskede længde. Et andet punkt - funktionerne i væksten. Hvis hårene er tætpresset på huden, så før shugaring anbefales det at skrubbe huden.

Sukkerpasta kan købes i butikken. Professionelle produkter baseret på fructose og glucose er særligt velegnede. Hvis du ikke kan købe dem, skal du lave mad fra det sædvanlige krystallinske sukker.

Sådan laver du en pasta til shugaring:

 1. Mål ud 10 spsk sukker, hæld i panden. Tilsæt en skefuld vand og saft med en halv citron, læg på komfuret.
 2. Opvarm massen langsomt, så alle krystaller opløst før kogning. Ellers vil kornene forblive og ridse huden.
 3. Kog karamellen over lav varme, indtil den bliver gul.
 4. Sæt lidt sukker sirup i koldt vand. Hvis det hurtigt bliver til en blød bold, skal du slukke for ovnen.

Teknik af

Ud over sukkerpasta skal du have talkum eller babypulver til fjernelse af hår. Til desinfektion brug for en antiseptisk opløsning, brug ofte det sædvanlige Miramistin eller dets billige analoge chlorhexidin.

Det er vigtigt! Epilering udføres ikke på områder med skadet hud, bumser eller pustler. Shugaring er kontraindiceret i diabetes mellitus. Hvis en kvinde er gravid, skal du konsultere en læge.

Sådan gør du shugaring derhjemme:

 1. Smør huden med antiseptisk, tør. Zoner, der er tilbøjelige til fugt pulver talkumpulver. Normalt er det en bikini, underarm.
 2. Klip af et lille stykke sukkerpasta. Hvis det er frosset, skal du opvarme et par sekunder i mikrobølgeovnen eller anbringe vandbad.
 3. Mash bolden grundigt med dine hænder, indtil det bliver lys, pearly, blød.
 4. Smør langsomt og smør pastaen mod hårets vækst, samtidig med at du trækker huden.
 5. Vent nogle få sekunder for hårene til at låse fast i masse.
 6. En skarp bevægelse for at rive et stykke karamelmasse over kanten i retning af hårvækst.

Hvis fra første gang ikke alle hårene blev fanget og pensioneret, så blev et stykke pasta genanvendt. Dette er en af ​​de vigtigste fordele ved shugaring - mild hudkontakt, acceptabel selv for epilering under graviditeten.

Hvor ofte har du brug for at gøre shugaring

Hvor ofte shugaring er lavet afhænger af den individuelle vækst i håret, såvel som det område, der behandles. Nogle områder bliver nødt til at blive epilater oftere, dette inkluderer bikiniområdet, armhuler, ben. Som regel kan der forekomme nye hår inden for 2-3 uger. Da de i disse steder er ru, tykke og endda mørke, behøver du ikke at trække med hårfjerning.

Håret på arme, ryg, ansigt, lår blandes ofte med fuzz. De er mere lyse og tynde, vokse langsommere. Disse zoner kræver ikke hyppig behandling. I nogle tilfælde kan pauserne mellem procedurerne nå to måneder. Fra et økonomisk synspunkt er det meget gavnligt at vælge præcis shugaring. Det vil vise sig at være ret billigt i forhold til omkostninger, og du behøver ikke at ty til epilering ofte og bruger meget tid på det.

Shugaring hjemme eller i kabinen?

Shugaring derhjemme er billig. Men det er ikke altid praktisk og sikkert. Det er vigtigt at udarbejde teknikken korrekt, lære procedurens regler. Ingen er immun fra forekomsten af ​​ubehagelige konsekvenser.

Det kan være indgroet hår, blå mærker, blå mærker. Særligt skræmmende infektion, der kan indtastes i såret. Shugaring kan gøres under graviditet, men ikke altid med en kvinde med en mave vil det være muligt at nå de nødvendige dele af kroppen.

Fordelene ved salonproceduren:

 1. Alle hygiejne- og sikkerhedsbestemmelser følges.
 2. Føreren vurderer tilstanden af ​​huden, håret, vælger den korrekte konsistens og type pasta. Han ved, hvordan man gør shugaring på et bestemt sted.
 3. Specialisten har arbejdet teknikken, det virker hurtigt, proceduren vil tage meget mindre tid, end når man selvstændigt udfører hjemme.
 4. Det er mere bekvemt for mesteren at behandle vanskelige at nå områder, bestemme retningen for hårvæksten, i nogle områder ændres det.
 5. Mindre ømhed Begyndere anbefales kraftigt at udføre de første 2-3 procedurer i shugaring i kabinen.

Det er meget vigtigt at vælge et godt sted for hårfjerning. For eksempel at lave Shugaring i studiet Brasilepil, hvor du ikke kun kan fjerne hår fra noget sted, men også få ekspertrådgivning gratis. Dette er et af de billigste steder i Moskva, og det skelnes af virkelig overkommelige priser og service af høj kvalitet.

Vi takker Brasilepil-specialisterne for deres hjælp til at udarbejde instruktionerne for sukkeraffalding derhjemme.

Instruktion: Sådan gør du shugaring derhjemme

Shugaring har længe vundet hjerterne hos kvinder (og nogle mænd også). I dag er det den mest populære metode til depilation i skønhedssaloner. Men mange damer gik videre og begyndte at gøre shugaring alene, hjemme. Dette sparer tid og penge. Men for ikke at blive skuffet over metoden skal du vide præcis, hvordan du gør shugaring derhjemme. En nybegynder ser ud til, at alt er enkelt, men denne frivolitet kan føre til ubehagelige konsekvenser. For at undgå dette er det nødvendigt at tage højde for nuancerne. Lad os sortere alt i orden.

Hvad er shugaring

Shugaring eller sukker depilation - hårfjerning med en særlig sukkerpasta. Det forsigtigt retter håret og fjerner det forsigtigt. Det er vigtigt at overholde teknikken til udfældning. Fordelen er nok råd om, hvordan man gør shugaring - videoer, fotos, anmeldelser, anbefalinger fra eksperter.

Indtil for nylig var voksning den vigtigste konkurrent for shugaring. Men Waxing har længe mistet denne kamp. Sugaring har flere fordele end voksning.

Plusser af den korrekte shugaring:

· Hypoallergen (der er ingen kemi i sammensætningen af ​​sukkermassen);

· Lav sandsynlighed for forbrændinger (sukkermassens arbejdstemperatur overstiger ikke 39 grader);

· Lønsomhed (omkostningerne ved proceduren er meget lave)

· Tilgængelighed (shugaring er let at gøre alene)

Shugaring pasta - vælg korrekt

Sammensætningerne varierer i konsistens og kan være:

 • bløde;
 • medium;
 • Tyk.
Foto: Den rigtige pasta til den rigtige shugaring

Fabrikanter tilføjer undertiden ultra-bløde og ultra-tunge masser til deres linjer, men de er beregnet til fagfolk.

Konsistensen er valgt, afhængigt af depileringsområdet, hårtype, procedurens betingelser, kropstemperatur. De sidste to punkter er ofte overraskende for begyndere, men de er yderst vigtige for procedurens succes.

Soft shugaring bruges til depilering af tyndt hår på store overflader - ben, arme. Det påføres på kroppen med en spatel, da det er næsten umuligt at tage det med dine hænder. Her skal det nævnes, at der er to depilationsteknikker - bandage og manual.

Den første mulighed indebærer anvendelse af specielle strimler, der holder fast i huden, med sukkerpasta påført den og derefter afbrydes med en skarp bevægelse. Manuel teknik involverer manuel applikation og rivepasta. Soft shugaring indebærer brug af bandager - hænder kan ikke fjerne det.

Foto: Blød pasta

Ved hjælp af tætte shugaring anbefaler fabrikanterne at gøre bikini og underarm depilation. Det vil sige små områder, hvor der vokser tykt, tykt hår. Overvej, at kroppens temperatur og fugtighed er højere på disse steder. Blød pasta med denne type hår og arbejdsforhold vil ikke klare. Med hensyn til shugaring teknik, så kan du kun arbejde med en tæt masse med dine hænder. Teoretisk kan der laves en tæt masse og ben, men processen vil vare lang tid, da det ikke vil fungere at anvende en tæt shugaring på en stor overflade.

Gennemsnitlig shugaring anses for universel. Det anbefales til begyndere. Med det kan du gøre depilation på benene, og fjern tykt hår i bikiniområdet.

Hvad angår betingelserne for anvendelse af shugaring, afhænger det hele af luftfugtighed og lufttemperatur. Hvis rummet er for fugtigt og varmt, så kan en blød sukkermasse strømme. Faktum er, at sammensætningen helt absorberer fugt fra luften, og jo mere vand det indeholder, jo blødere bliver det. Nå, fra varmen smelter sukkeret bare. Det samme gælder for kropstemperaturen - hvis hænder eller krop er varme, så kan shugaring også flyde. I tilfælde af varme hænder løses problemet med handsker.

For at vælge den rigtige konsistens er det nødvendigt at læse anbefalinger fra producenten - der er angivet både arbejdsvilkår og zoner og endog den anbefalede kropstemperatur.

Husk! Pastas er ikke rigtige eller forkerte. De er ikke egnede!

Industrielle pastaer er dyre og sælges oftest i store banker. Hvis du vil spare penge, så kan du gøre shugaring selv. Til sammenligning: shugaring i kabinen vil koste dig omkring 700-1000 rubler. For at gøre shugaring hjemme, skal du kun betale for sukker, vand og citronsyre.

Shugaring indsætter selv

For at gøre shugaring hjemme behøver du at vide, hvordan man laver pasta. Dens opskrift er enkel - sukker, vand, citronsyre. Sidstnævnte er nødvendig for at give sammensætningen plasticitet. Sammensætningen af ​​sammensætningen afhænger af, hvor meget vand det vil forblive under madlavning. Derfor, hvis du har brug for en blød pasta, vil tilberedningstiden være mindre end i tilfælde af en tæt sammensætning.

Shugaring er enkel - ingredienserne er blandet og simret. Stil konstant sammensætningen og monitor dens densitet. Det er meget vigtigt ikke at fordøje pastaen. Hvis det bliver brun og du føler duften af ​​brændt sukker betyder det, at sammensætningen ikke er egnet til brug. Under alle omstændigheder vil oplevelsen af ​​madlavning pasta komme med tiden. Men denne færdighed vil give dig mulighed for at spare meget - sukker, vand og citronsyre er billige.

Sådan forberedes huden til shugaring

Hvordan man laver en shugaring er et vigtigt spørgsmål. Men desværre overser kvinder ofte den korrekte forberedelse af epidermierne til proceduren. Men det er nøglen til succes. Først skal du vokse hår, inden du laver shugaring. Den optimale længde er 5 millimeter. Dette er vigtigt, fordi det er mest sandsynligt, at håret af en sådan længde vil fjerne pastaen fra første gang. Hvis der er flere forsøg, for eksempel tre eller fire, øges risikoen for irritation. Hver gang du river en shugaring væk fra din krop, fjernes et tyndt lag hud, så du risikerer skade.

Dagen før proceduren skal kroppen behandles med en skrubbe - den fjerner døde partikler, som vil give bedre påføring af sukkermassen til epidermis. Brug ikke skrubbe umiddelbart før proceduren, huden kan blive meget følsom og reagere dårligt på shugaring. Før proceduren er det bedre at tage et bad - huden vil fordampe, blødgøre og håret bliver lettere at fjerne.

Mange er bange for smerter under shugaring, især når det drejer sig om depilation af bikiniområdet. Smerte relievers vil hjælpe med at reducere smerte. Det er godt at have is på hånden - det vil reducere smerten umiddelbart efter bindestreg.

Nå er huden forberedt, det er på tide at gå videre til shugaring

Sådan gør du shugaring derhjemme

Minus self shugaring, der skal beherske teknikken. Ved første øjekast synes det at gøre shugaring er enkel - de anvendte komposition, trukket, fik glat hud. Det er desværre ikke tilfældet. Og bare ikke at få resultatet, mange kvinder begynder at spekulere på, hvordan man laver shugaring alene?

Foto: For at gøre den rigtige shugaring

Først og fremmest skal pastaen opvarmes. Arbejdstemperaturen på sukkermassen angives normalt på etiketten, men som regel er den 37-39 grader. Nogle pastaer skal opvarmes i mikrobølgeovnen, nogle er tilstrækkelige til at ælte i hænderne - de vil varme op fra varmen af ​​hænderne. Så læs producenternes anbefalinger.

For at få succes med proceduren skal du huske de vigtige punkter. Først skal du desinficere huden, før du påfører sukker. - Under shugaring dannes mikroskopiske sår, hvorigennem infektion kan trænge ind. Eventuelle antiseptika vil gøre - Miramistin, chlorhexidin. Efter desinfektion sættes talk på huden - det er nødvendigt for at fjerne resterende fugt og give bedre greb og fiksering af hår.

For det andet er det vigtigt at anvende massen korrekt på huden. Det anvendes mod hårvækst. Riv den i modsat retning og strengt parallelt med kroppen! Ingen lodrette jerks! Ved påføring og gabning skal du strække huden lidt med din fri hånd - dette vil falde

smerte, og hårene bliver lettere at undslippe. Lige efter tuggen, klapp lidt på det behandlede sted - smerten vil hurtigt falde ned. Husk! Indsæt pauser umiddelbart efter påføring! Du behøver ikke at tøve og vente, indtil den smelter på huden eller tværtimod hærder! Alt er gjort afgørende og hurtigt!

Det sker ofte, at shugaring "sticks" på huden. Der er mange grunde til dette - forkert temperatur og fugtighed, for varme hænder. Du kan fjerne denne "fast" med et andet stykke sukkermasse, som overføres fast.

For det tredje er det meget vigtigt ikke at glemme at behandle huden straks efter depilering. Først skal du fjerne rester af pasta. Det er bedre at gøre dette ved hjælp af særlige vådservietter - sukker, i modsætning til voks, er meget let at slette. Bare brug ikke sæbe! Det indeholder alkali, som kan forårsage irritation på huden, som allerede er i stress. Derefter skal huden desinficeres igen (det anbefales ikke at bruge alkohol, de vil tørre ud i huden) og derefter påføre en beroligende creme på den. Du kan forresten udnytte Panthenol.

Hvis du bruger bandager, er handlingssekvensen nøjagtig den samme som med manuel teknik - desinfektion, korrekt anvendelse af en shugaring, en rykke i den rigtige retning, behandling af huden.

Foto - anmeldelse: Sådan gør du shugaring hjemme korrekt Photo - review: hvordan man gør shugaring derhjemme

Hvordan man gør hårfjerning sukker er forståeligt, men mange mennesker tror, ​​at dette er nok og ignorere plejen efter proceduren.

Korrekt hudpleje efter shugaring

Denne fase er ikke mindre vigtig end alle tidligere. Det afhænger trods alt på den rigtige omhu, om irritation vil se ud på huden, om håret vil vokse, hvor snart skal næste shugaring udføres.

I starten er det tilrådeligt ikke at røre de fjernede zoner - du skal kun desinficere dem og blødgøre dem. Desinfektion er nødvendig, fordi der efter sænkning forbliver små sår på huden, og de vil helbrede om et par dage. For ikke at få betændelse skal du holde infektionen ude. En blødgørende og fugtgivende creme er også nødvendig, da epidermis er meget dehydreret under shugaring og skal være mættet med fugt. Det ville være godt at bruge lotion til langsom hårvækst. Det vil blødgøre huden og forlænge følelsen af ​​glathed.

Efter tre dage, når huden falder ned, kan du begynde at gøre skrubning - dette vil være en god forebyggelse af indfødning af hår. Husk, alt er godt i moderation, og det er ikke værd at skrubbe kroppen hver dag - du kan tørre huden helt og fratage dem deres naturlige lipidbeskyttelse.

Det antages, at hvis du gør shugaring, vil håret vokse mindre end efter voksning. Men de vokser stadig!

Skønhedseksperter råder dig til at anvende cremen med frugtsyrer - dette er en god forebyggelse af indfødning af hår. Det blødgør de øvre lag af epidermis, og det nyligt voksende hår vil lettere trænge igennem dem og vil ikke vokse indeni.

Først bør du opgive det syntetiske undertøj (hvis det var en shikaring bikini). Kroppen i det vil ikke trække vejret, men det vil svede voldsomt. Disse er ideelle betingelser for reproduktion af bakterier. Det er vigtigt ikke at tillade dette. Og selvfølgelig ingen sauna og solarium i de første dage!

Så den rigtige shugaring består af flere punkter:

 1. Valg af den rigtige pasta;
 2. Korrekt hudpræparation;
 3. Den korrekte teknik til shugaring;
 4. Korrekt pleje efter proceduren.

Videomateriale så præcist som muligt beskriver dig hvordan du gør shugaring derhjemme:

konklusion

Så et udtømmende svar på spørgsmålet "hvordan man gør shugaring korrekt" gives. Nu er spørgsmålet i praksis. Måske første gang, ikke alt vil vise sig, men over tid vil du gøre den rigtige shugaring hjemme såvel som enhver mester fra salonen!

Sådan laver du shugaring hjemme: Opskriften på sukkerpasta og 3 måder at fjerne selvhår

Næsten smertefri fjernelse af hår på kroppen bliver stadig mere tilgængelig. Og det kan gøres lige så effektivt både i kabinen og hjemme. Samtidig er sæt af komponenter til en sådan procedure minimal, og processen med at forberede sammensætningen er ikke byrdefuld, hvilket giver dig mulighed for at skabe et budget og nemt at fremstille materiale. Hvis du ikke ved, hvordan du laver en shugaring hjemme, vil vores anbefalinger og opskrifter hjælpe med at sørge for glatheden i din hud.

Fordelene ved shugaring derhjemme

Udtrykket "shugaring" kommer fra sukker (Eng.), Consonant with the Russian "sugar". Denne komponent er grundlaget for dannelsen af ​​en tæt og samtidig smertefuld substans, hvis formål er at fjerne hår på nogen del af kroppen eller ansigtet.

Dette er interessant. Der er en opfattelse, at shugaring er en relativt ny metode til depilation. Men det blev også aktivt brugt af de charmerende egyptiske kvinder Nefertiti og Cleopatra. Persiske skønheder forblev heller ikke ligeglade med fordelene ved sukker for at opnå glat hud.

Depilatory pasta er tilladt at købe eller lave det selv.

Uanset de anvendte råvarer har home shugaring flere fordele:

 1. Naturlig sammensætning, hypoallergen. Selvfremstillet pasta giver ingen tvivl i mangel af uacceptable komponenter.
 2. Brugervenlighed. Ubehag under sådan hårfjerning er ikke mere end fra voksproceduren.
 3. Langvarige resultater (glat hud leveres i gennemsnit i 14 dage).
 4. Yderligere plejefunktioner af pastaen. Produktet blødgør epidermis og ud over at håret fjerner døde celler.
 5. Et lille antal kontraindikationer.
 6. Regelmæssig hårfjerning med denne metode gør dem tyndere, mens væksten sænkes.

Typer af sukkerpasta til shugaring, hvordan man vælger

Evnen til at lave pasta hjemme eksisterer ikke altid. I disse tilfælde er det tilladt at vælge et produkt i butikken. Valget af produkter er ekstremt bredt: fra ultra blød til hård.

Når du vælger et produkt, skal du følge nogle anbefalinger:

 • Overvejelse af funktionerne i depilationsteknikker. Ved anvendelse af bandagefremgangsmåden ved anvendelse af specielle strimler, bør der gives fortrinsvis den bløde pasta. Manuel depilering kræver en mere stiv sammensætning på grund af behovet for et stærkt hårstik med et færdigt sukkerprodukt.
 • Kropstemperatur Afsnit af den menneskelige krop varierer ofte i temperatur. Uoverensstemmelsen er 1 - 2ºС. Hot spots bør "sendes" hårdt pasta.
 • Varmeren af ​​mesterens palmer. Folk med varme lemmer bør foretrække tyk pasta, med kølige dem - bløde.
 • Temperaturforhold på værelset. Jo højere det er, jo sværere pastaen.
 • Graden af ​​hårstivhed er den højeste i bikiniområdet og i armhulerne. Hårdt dækning indebærer brugen af ​​den samme pasta.

Der er følgende variationer af shugaring pasta:

 • Ultra blød. Halv-flydende produkt, godt til at fjerne hår på lemmer.
 • Bandage. Gælder for bandage depilation mulighed.
 • Blød. Velegnet til begyndere i affilering, da den er næsten universel og relevant for forskellige dele af kroppen, med undtagelse af bikini.
 • Medium hårdt Den anvendes til alle zoner, undtagen forfronten.
 • Tough. Den er bedst kombineret med mesterens varme fingre. Velprøvet i at fjerne det hårdeste hår.

Hvordan man laver sukkerpasta til depilation

Klip for at bekæmpe vegetation på enhver del af kroppen, der virkelig er kogt med egne hænder.

Shugaring pasta opskrift:

 • sukker - 10 el. l.;
 • vand - 4 spsk. l.;
 • citronsaft (0,5 stk.).

Algoritme for handlinger:

 • Sæt de angivne komponenter i en tyk bund beholder, bland dem.
 • Sæt blandingen på lav varme, luk beholderen med et låg.
 • Ingredienser omrører fra tid til anden og ser for at sikre, at sukker ikke holder fast i bunden.
 • Efterhånden bliver blandingen gennemsigtig. Efter kogende bobler vises på overfladen. Karmeltonen i blandingen indikerer pastaens parathed. Dette sker normalt efter 5 minutter.
 • Produktet fjernes fra varmen, afkøles. Lim kan testes - stræk et stykke i dine hænder. Hvis det stikker og ikke tager form - skal du lave pastaen i nogen tid.

Det er vigtigt at prøve ikke at fordøje pastaen (ellers får du slikkepind). Den undercooked blanding vil heller ikke fungere - det flydende stof vil simpelthen ikke fange hårene.

Hårlængde for en effektiv procedure.

Den optimale længde af hår til shugaring er 5 mm (men ikke kortere end 2).

Graden af ​​hårvækst afhænger af, hvor ofte hårfjerning skal udføres. Den gennemsnitlige frekvens af hårfjerning er en gang 3 til 4 uger. Gradvist bliver væksten af ​​vegetationen langsommere, det bliver ikke så mærkbar.

Praktiske tips til newbies

Før du bruger sukkerpasta til depilation, skal novice herrer tage højde for nogle praktiske tips:

 • Det antages, at om dagen er smertetærsklen noget højere end om aftenen. Af denne grund bør depilationen udskydes til første halvdel af dagen.
 • Skrubbning anbefales før fjernelse af håret.
 • I modsætning til voks er sukkerblandingen let afvasket med vand.
 • Ved depilering af store arealer er første gang det nødvendigt at udelukke sportsbelastninger. Intenst sved kan tilstoppe folliklerne, hvilket kan forårsage rødmen af ​​bikiniområdet - et utroligt delikat og delikat område. Efter at have gennemført depilation på dette sted, skal du opgive intimitet for en dag.

Hvordan man bruger sukkerpasta til shugaring

Sukkerfjerning af vegetation består i at udføre følgende handlinger:

 1. Depilatory behandling med affedtning lotion. Det er også tilladt at sprøjte huden med talkumpulver på toppen - pastaen passer bedst til en tør overflade.
 2. Temperaturen af ​​produktet skal være tolerant for at røre, dvs. næsten identisk med kropstemperaturen. Kold masse skal opvarmes. Du kan anvende en mikrobølgeovn (vandbad).
 3. Massen påføres i et ensartet lag på arealet dækket af vegetation. Tegning udføres mod hårets vækst.
 4. Den eksakte bevægelse af pastaen fjernes sammen med hårene (i retning af vækst).

Dyb bikini til sig selv

Mange piger har tillid til at gøre en shugaring selv kræver en utrolig, næsten akrobatisk fingerfærdighed. Faktisk er alt ikke så svært, det er kun værd at lave lidt øvelse.

Du kan lave en dyb bikini for dig selv ved at følge denne algoritme:

 1. Spred blandingen mod hårvækst. Bevægelsen skal udføres med tryk for at klæbe godt.
 2. Tag ikke en stor del af håret på en gang i løbet af deres fjernelse - alvorlig smerte kan forekomme.
 3. Vent 10-20 sekunder, tag kanten af ​​pastaen op og riv den af ​​i én bevægelse efter hårets vækst.
 4. Gentag trinene på de nødvendige steder, indtil alle hår er helt fjernet.

Rådet. Bikini område er ret vanskeligt. For at kvalitativt fjerne hår på alle sine områder er det praktisk at bruge et spejl under de første procedurer.

Bandage teknik shugaring

Der er to hovedteknikker til shugaring:

 • Bandage. Til anvendelse af halvvæskemasse anvendes spatel. En strimmel af stof lægges på toppen, revet af præcis bevægelse.
 • Manual. Depilation opstår uden brug af strimler.

De vigtigste faser af bandage teknologien:

 1. Behandl huden med lotion, fjern overskydende fedt og tør "skalaer". Hvis lotionen ikke er til stede, kan du anvende chlorhexidin.
 2. Kontroller hudens område, vælg retningen af ​​hårvæksten.
 3. Pulver huden med talkumpulver.
 4. Spatel til at fordele massen i dele af kroppen og lede den mod vegetationen. Derudover skal du have strimler af klud eller papir.
 5. Strimlen påføres pastaen, presses og glattes med hånden.
 6. Huden lige over båndet er spændt, og med en hurtig bevægelse adskiller den pastaen fra overfladen af ​​huden. Bevægelse udføres på hårets vækst.

Hudpleje efter hårfjerning

Hud efter depilation kræver en uundværlig pleje. For at gennemføre det tages der højde for flere regler:

 • Straks efter depilering skal integumentet behandles med et antiseptisk middel. Til dette formål er egnet "chlorhexidin", "miramistin" og andre dokumenterede værktøjer. Du kan anvende et beroligende lotion, der er designet til at passe til depilerede områder.
 • Umiddelbart efter depilation, bør du nægte at besøge badet, saunaen for en dag. Hvis dette forbud er blevet overtrådt, kan der dannes forbrændinger på huden. "Panthenol" er egnet til deres behandling.
 • Det depilerede område bør ikke fugtes i 12 timer.

Hvis der ikke er nogen beroligende lotion eller apotek ved hånden, kan området efter depilation behandles med infusion af følgende planter:

 • kamille;
 • eg bark;
 • salvie;
 • celandine.

Kontraindikationer

Shugaring er uforenelig med visse betingelser i kroppen, og har derfor flere kontraindikationer.

Disse omfatter:

 • diabetes;
 • epilepsi;
 • allergisk overfor sammensætningen af ​​kosmetik;
 • hjertesygdom;
 • herpes;
 • dermatologiske problemer (dermatitis, eksem osv.);
 • hævelse;
 • sår, mol inden for hårfjerning;
 • menstruation;
 • graviditet.

Gør en shugaring derhjemme er ikke så vanskelig som det kan virke ud af vane. Det vigtigste - at vælge en god opskrift og tilberede massen til at fjerne vegetationen. For dem, der ønsker at spare tid og kræfter, vil butikens produkter være egnet til hårfjerning. Og bekymre dig ikke om manglen på erfaring - efter at nogle bevægelsesforløb bliver mere sammenhængende, og proceduren selv vil tage mindre og mindre tid.

Hvordan laver man shugaring derhjemme. Trin for trin procedure

En sådan procedure som hårfjerning på mange piger og kvinder er skræmmende og frygtelig, og alt fordi de fleste af dens typer er ret smertefulde og ubehagelige. Et godt alternativ til epilator, voks og cremer er shugaring. Hvordan laver man shugaring hjemme, lad os finde ud af det sammen.

Hvad er sukker shugaring

Shugaring er en af ​​metoderne til at slippe af med uønsket kropshår. Denne metode har været kendt i meget lang tid, det siges, at dronning Cleopatra selv anvendte sukker shugaring til epilering.

Det særlige ved denne metode er, at håret er fjernet med en specielt kogt pasta af sukker, der blidt indhyller huden og praktisk talt ikke forårsager fremkomsten af ​​irritation, selv på meget følsom hud.

Sådan shugaring derhjemme

Shugaring kan nemt gøres hjemme, uafhængigt og uden hjælp af kosmetologer. At spørge hvordan man laver shugaring hjemme, bør du vide, at shugaring derhjemme udføres trin for trin, og dets gennemførelse kræver ikke specielle færdigheder og specielle forberedelser.

Den første ting at gøre er at forberede huden til proceduren. Det er nok at skrubbe kroppen (eller kun de steder, hvor hårene bliver fjernet), så tørt huden godt og under ingen omstændigheder anvende olier, lotioner og cremer i kroppen før udførelse af proceduren.

Det andet trin skal være forberedelsen af ​​shugaring derhjemme (en særlig blanding til selve proceduren).

Sådan tilberedes shugaring pasta hjemme alene

 • 10 fulde spiseskefulde sukker;
 • 4 fulde spiseskefulde vand
 • citronsaft (klem ud en halv citron eller tilsæt en halv teskefuld citronsyre).

Nogle kosmetologer anbefaler at tilsætte honning til pastaen for aroma og større viskositet, men honning er ikke inkluderet i den klassiske opskrift.

Efter blanding blandes alle ingredienserne til næste forberedelsesfase.

Sådan tilberedes shugaring pasta, så det er blødt og ikke falder fra hinanden:

Efter at alle pastaens komponenter er gået i panden med en tykk bund (dette øjeblik er meget vigtigt, skal bunden være så tyk som muligt, så pastaen ikke brænder), læg panden på en lille ild, dæksel med låg og start med at lave pastaen. Det skal blandes regelmæssigt og overvåge samtidig konsistensen.

For at sukkeret ikke brænder, skal blandingen hele tiden omrøres, det er bedre at gøre det med en træsked. Det første tegn på, at pastaen begynder at blive det nødvendige værktøj til fjernelse af håret, er boblernes udseende på overfladen. Meget snart vil pastaen få en karamelskygge, og den kan fjernes fra ilden. Den omtrentlige tidsreference er 5-7 minutter efter udseendet af bobler.

Blandingen anses for klar, når en dråbepasta hærder i vand og nemt ruller ind i en elastisk kugle, der ikke brister i dine hænder. Hvis du efter at slukke for ilden slider massen og ser mere ud som en elusiv gelé, skal du tilføje mere vand til det. På dette tidspunkt er det vigtigste ikke at overdrive det, ellers er det meget nemt at ødelægge produktet.

Andre Shugaring Pasta Opskrifter

Hvordan laver man en shugaring hjemme, ved hjælp af en shugaringopskrift, et alternativ til klassikeren? Ud over den traditionelle opskrift, som oftest bruges til at lave pasta derhjemme, er der andre.

1. Shugaring pasta uden citronsaft og syre med eddike.

Det antages, at tilsætningen af ​​citronsaft har en negativ virkning på huden, hvilket gør den følsom for sollys og tilbøjelig til udseendet af alderspletter.

 • 8 fulde spiseskefulde sukker;
 • 1 fuld spiseskefuld vand
 • 1 fuld spisesked med 6% æblecidereddike.

Du skal koge denne pasta i 10-12 minutter, den eneste minus, der ødelægger betydeligt indtryk af shugaring er den ubehagelige lugt af eddike under madlavning. 2. Indsæt i mikrobølgeovnen uden vand, men med tilsætning af honning Det er meget nemt at forberede og ikke behøver vand overhovedet! Vi skal bruge:

 • 1 fuld glas sukker;
 • 25% kop honning;
 • 25% glas citronsaft eller citronsyre.

Det er nødvendigt at blande alle ingredienserne i den endelige skål, læg i en mikrobølgeovn i 30 sekunder. I gennemsnit begynder blandingen i løbet af det 15. sekund at boble, du skal spore dette øjeblik og få det ud af mikrobølgeovnen til at blande godt. Derefter sendes blandingen igen til mikrobølgeovnen og hvert 15. sekund omrøres indtil det er ømt. Du kan tjekke beredskabet ved at droppe det i vandet. Til fuld beredskab pasta i gennemsnit skal 5 omrøring.

Shugaring hjemme trin for trin

Efter at have lavet pastaen, kan du fortsætte med proceduren selv shugaring.

Sådan shugaring derhjemme:

1. Du skal tage lidt pasta, rull ind i en bold (for bikini og underarm er lille, til andre områder som en valnød) og begynder at strække den.

2. Påfør huden på hårets vækst, glat og fjern derefter skarpt (jo skarpere bevægelsen er jo mindre smertefuld fornemmelsen), men i retning af hårvækst parallelt med huden.

3. Sæt derefter det samme stykke på huden igen og brug det, indtil håret har akkumuleret på det.

4. Mens du ripper af pastaen, skal du bruge den anden hånd til at stramme huden for at gøre processen mindre smertefuld.

Det er meget vigtigt at huske, at hvis det er forkert at rive af pastaen, kan indgroede hår og irritation forekomme. Derfor er det bedst at shugaring i små områder og overvåge nøje den retning, hvor hårene vokser i et bestemt område.

Hvis du tvivler på, om den korrekte pasta har vist sig, eksisterer svaret på spørgsmålet om hvordan man laver shugaring hjemme i netværket i formater af korte visuelle noter eller endog hele processen fra det øjeblik, hvor huden renses til demonstration af glat hud efter proceduren.

Sådan shuffaring hjemme (video)

Hvad skal jeg gøre efter proceduren?

Hud efter shugaring bør have et perfekt glat udseende, men på betingelse af at proceduren blev udført korrekt. Hvis der opstår irritation efter shugaring, skal du under ingen omstændigheder skrabe, smøre panthenol eller fede salver, du kan drysse områderne med talkumpulver og også drysses med termisk vand, det vil berolige huden og rødmen forsvinder.

Hudpleje efter shugaring

Gode ​​nyheder for alle pigerne, der er bekymrede for, hvordan man suger hjemme uden dårlige konsekvenser. Efter shugaring er procentdelen af ​​hudskader minimal, der bør ikke være irritation, når proceduren udføres korrekt, og huden selv bliver blød og fløjlsagtig. Svaret på spørgsmålet, hvis irritation er opstået efter shugaring, hvad der skal gøres, er utvetydigt - du skal lindre huden og fugte, men med fedtfattige olier og cremer og med antiseptiske salver eller termisk vand.

Sådan plejer du din hud efter shugaring

Den første regel er ikke at udsætte huden for sollys i 12 timer efter proceduren. Du kan også lave en beroligende komprimering fra en afkogning af kamille og egetræsbark. I løbet af de første tre dage efter shugaring er det ønskeligt at fugtige huden og ikke beskadige det med skrubemidler.

Kontraindikationer til proceduren

Det er værd at være opmærksom på kontraindikationerne af shugaring og bivirkninger, der opstår efter proceduren.

Bivirkninger er:

 • rødme og kløe i huden
 • øget svedtendens (især for dem, der lider af overdreven svedtendens)
 • fremkomsten af ​​små bumser i procedurens område.
Der er kontraindikationer:
 • dermatitis og tilstedeværelsen af ​​en inflammatorisk proces på huden;
 • diabetes mellitus
 • månedligt;
 • allergi over for sukker pasta ingredienser;
 • epilepsi;
 • åreknuder
 • maligne tumorer.

Og endelig gør skaderne ondt? Styrken af ​​smerte i alle forskellige, det afhænger af den enkelte følsomhed og hudtype.

Home Shugaring Anmeldelser

Home shugaring fortjener positiv feedback på grund af at proceduren er meget mere økonomisk i penge og tid brugt end i en skønhedssalon. Her er nogle anmeldelser af dem, der allerede har forsøgt shugaring derhjemme:

Instruktioner til brug af voksstrimler Deep Depil

Voskoplavy i Zelenograd