Hvad du behøver at vide om laser hårfjerning og hvor hurtigt og effektivt det er at fjerne uønsket hår

Blandt metoderne til at håndtere uønsket vegetation på kroppen er det bedst at vende sig til epilering.

Ideen om hårfjerning er den fuldstændige ødelæggelse af follikelen. I dag er der mange metoder til fjernelse af uønsket vegetation: QOOL epilering, elektroepilering, AFT epilation, fotoepilering.

I denne artikel vil vi diskutere en anden sådan metode, som gør det muligt at glemme det ubelejlige hår - en laserbehandling af problemområder.

Laser hårfjerning - hvad er det, hvordan det er gjort og hvad er forberedelserne til session og post-procedure pleje, hvilket er bedre: fotoepilation eller laser og hvad er deres forskelle, hvor lang tid har denne metode til fjernelse af håret, anmeldelserne på proceduren, fordele og ulemper samt fotos før og efter og omtrentlige priser - vi vil fortælle om dette senere.

Princippet om drift

Essensen af ​​denne procedure ligger i den retningsbestemte laserdødelæggelse af follikelen, hvor hvert hår stammer fra. Bjælken er perfekt fanget af melanin.

Efter en tid falder den vegetation, der behandles på denne måde, ud, og dens genopståelse bliver umulig.

effektivitet

Ved at vælge denne metode til at slippe af med uønsket hår, kan du regne med en absolut afgivelse fra dette problem.

For at opnå et absolut resultat er det nødvendigt at gennemgå et sæt aktiviteter. For dem, der besøgte behandlingsrummet for første gang, er der en mærkbar forbedring med det blotte øje: Det meste af håret forsvinder, og resten, men langsomt, fortsætter med at vokse.

Så du skal gå igennem flere sessioner, hvoraf antallet afhænger af fjernelseszonen, såvel som indholdet af mandlige hormoner hos en patient.

Vi understreger resultaterne af laser hårfjerning, fotos før og efter proceduren:

Hvor mange sessioner er der brug for

Standardantalet gentagelser er fra 3 til 8. Men de besøgende på klinikken, hvis niveau af androgener er signifikant højere end gennemsnitsværdien, skal returnere op til to gange om året.

Med hensyn til periodiciteten af ​​operationer er der to tilgange:

 • Den første af disse indebærer, at hver ny procedure udføres i begyndelsen af ​​den hurtige vækstfase.

Hvis du har lyst til at lære, hvordan du bruger proceduren med fotoforyngelse, kan du blanke huden, udglatte rynker og fjerne edderkopper, så kan disse oplysninger læses på vores hjemmeside.

Og her vil du lære, hvordan hyaluronsyre under laser biorevitalisering, når de nedre lag af epidermis, genopretter vævets struktur og forbedrer deres tilstand.

Hvordan adskiller denne metode sig fra andre former for hårfjerning?

For at få det mest komplette billede af placeringen af ​​laserteknologi, blandt andre teknikker, overveje funktionerne i hver af dem, baseret på fælles kriterier.

Elektrolyse - har status som eksemplarisk præstation. En nålelektrode indsættes i hårsækken (follikel), som ved hjælp af en elektrisk strøm ødelægger rod og tilstødende væv fuldstændigt.

Der er to typer af denne metode til hårfjerning - pincer og nål. Det ser ud til, at et sådant fabelagtigt værktøj skal udrydde sine modstykker. Dette vil utvivlsomt ske, når denne metode taber vægtige fejl, nemlig:

 • smerte og tidskrævende
 • specialisten kræver fremragende færdigheder og høj nøjagtighed af operationen
 • mange ubehagelige konsekvenser, hvoraf det væsentligste er udseende af ar på hudoverfladen.

Det er af disse grunde, at elektrolyse kun anvendes til at fjerne individuelle hår, der ikke er modtagelige for andre former for fjernelse.

Elos eller elektro-optisk synergi er en blanding af lys og elektriske effekter. Anvendelsen af ​​den første bærer formålet med opvarmning af follikelet, således at strømmen kan trænge ind i en dybde på 6 millimeter, hvilket er dobbelt så meget som laserens gennemtrængende effekt.

Sidstnævnte er ekstremt let at give mørkt hår, mens Elos er mest effektivt, når man arbejder med blondt hår.

Fotoepilation, baseret på behandling af hudområdet med intens fokuseret lys. Stråling af det synlige spektrum absorberes af melanin efterfulgt af opvarmning af hvert hår og ødelæggelse af stamceller med ansvar for vækst.

Brugen af ​​denne teknologi er ringere end laseren: På trods af effektiviteten af ​​proceduren i tilfælde af mørkt hår, er lyset ikke i stand til at klare lighteren.

Typer af lasere

Den største forskel mellem laserinstallationer, der involverer specialister, ligger i bølgelængden. Denne parameter er afgørende for det endelige resultat.

Følgende liste over lasere, der anvendes til laserfjerning, er arrangeret i stigende bølge trin:

 • Ruby laser har den korteste bølge. Det er vant til at slippe af med mørkt hår på hvid hud, såvel som alder pletter og tatoveringer lavet med malinger af forskellige og intense farver.
 • Alexandrite laser, som bruges i tilfælde af rødt og blondt hår, samt dets anvendelse under laser hårfjerningsproceduren anbefales til delikat hud med en lav følsomhedstærskel. Ligesom den tidligere version kan den bruges til at samle tatoveringer og hyperpigmenterede formationer.
 • Diode laser. Det er universelt i forhold til typen af ​​hud. Desuden er laser hårfjerning en diode laser klarer godt med behandlingen af ​​stiv hår og deres overdrevne vækst. Desuden tykt hår blødgør, og har en normal stivhed - helt forsvinde.
 • Neodymepilation. Tillader dig at fjerne mørkt hår på mørk hud, samt relevante, hvis det er nødvendigt for at slippe af med kapillærnet, akkumulering af hudorme og ar.

Kontraindikationer

Disse omfatter:

 • hormonel ubalance;
 • åreknuder
 • amning periode samt graviditet selv;
 • kræftsygdomme;
 • dermatologiske lidelser.

uddannelse

Først og fremmest, i mindst 2 måneder, skal du glemme at plukke hår og andre handlinger, der beskadiger folliklerne.

Sikker til driften af ​​hårets længde er begrænset til to millimeter. En uge før den kommende begivenhed udelukker brugen af ​​lotioner og tonics, og på den fastsatte dag nægter deodorant og enhver kosmetik.

Kvinder bør planlægge sessionen, så der er et tidsinterval på mindst 7 dage mellem dets dato og nærmeste menstruationsperiode.

Hvordan er proceduren

Tidligere bestemmer lægen fototypen af ​​hud og hår hos den person, der har ansøgt om sine ydelser. Baseret på resultaterne er den bedste metode til laserfjernelse valgt.

Med hensyn til patientens følsomhed over for smerte, søges en optimal bedøvelse. Bruges normalt cremer, der distribueres på stedet i forvejen (pr. Time). Dette aspekt bør planlægges i god tid.

Hårfjerning bør ledsages af brug af specielle briller af både klienten og lægen. En stråleanordning, som genererer laserimpulser, er rettet mod en ren og tør hudoverflade. Hver af dem efterfølges af aktiveringen af ​​kølesystemet. Dette fjerner smerte og betændelse.

Nærmere oplysninger om hvordan proceduren for laser hårfjerning, vi foreslår at du kigger på denne video:

Mulige konsekvenser

Forekomsten af ​​sådanne afhænger af graden af ​​hudmodtagelighed og forekomsten af ​​allergier. I dette tilfælde kan der være rødme, som vil passere efter et par dage.

Blandt andet klager nogle patienter på blå mærker, brænder og ødemer. Dette kan ske enten ved en inkompetent læge eller for at få en solbrændthed inden laserfjerningsproceduren.

For at udelukke den første grund skal man, når man vælger en kosmetolog, ikke gå videre fra den attraktive pris, men fra eksekutørens erfaring og professionalisme. Nå, hvis du for nylig har solbrændt, så tag bare en vis pause, før du går til klinikken.

Med andre ord ligger ulykkenes oprindelse i den forstyrrede balance af hormoner, som skal sættes i orden.

Efterprocedureperiode

Kosmetologen har gennemført arbejdet en speciel forbindelse til det behandlede sted, der er designet til at reducere irritation. Resten vil allerede afhænge af din bevidsthed.

Så i nogle dage efter sessionen bør du smøre huden med en creme eller lotion, så den blødgør.

Selv om der er komplikationer i form af spor af forbrændinger, kan du slippe af med dem i en uge ved hjælp af en speciel salve til helbredelse.

Hvad man ikke skal gøre efter laser hårfjerning:

 • solbade og damp i badet, saunaen eller solariumet;
 • brug antibiotika, hormoner, antipsykotika og andre lægemidler
 • rive af skorpe fra sår;
 • Forlad huset på en solskinsdag uden at bruge en creme med en beskyttelsesgrad på 30 enheder.

Hvor effektiv er fjernelsen af ​​ar og ar med hjælp af dermabrasion og hvilke typer af denne procedure du vil finde ud af ved at klikke her.

Sådan vækker du de ressourcer, der er gemt i din krop, ved hjælp af cryosauna, og hvilke indikationer og kontraindikationer hun har, finder du her.

anmeldelser

Tilbagemelding fra personer, der har forsøgt proceduren på sig selv og besluttet at dele deres meninger med dig:

"Jeg gennemførte et kursus på 10 sessioner for at behandle en ekstra bikini zone. Et positivt resultat er absolut tilgængelig, selv om håret ikke forsvinder helt - det er trods alt et kommercielt trick. Jeg vokser bare fluff i ungdomsårene. Derfor går jeg til korrigeringen hvert år tættere på sommeren. Generelt meget tilfreds. "

 • Maria:

  "Mit hår er lysebrunt, laser hårfjerning hjalp ikke, selvom jeg gjorde 8 procedurer. Nu har jeg skiftet til elektroepilation - effekten er straks synlig, men der er ingen vej ud af smerte. "

  "Jeg gjorde en bikini til 6 sessioner, selv pistolen er nu væk. Armhuler - 5 og ben - 10 procedurer: Også alle er glade, huden er glat som efter barbering. Du skal bare nøje vælge laser og finde en intelligent specialist. I mit tilfælde arbejdede diodlaseren hver måned med en gentagelse. "

 • Laser hårfjerning er en af ​​de kostbare procedurer for at slippe af med hår, så du skal overveje alle tilgængelige muligheder, inden du træffer en endelig beslutning.

  Omkostningerne ved laser hårfjerning varierer fra 1000 til 15.000 rubler, afhængigt af zonen. Derudover bør man huske på, at en session ikke kan gøre.

  Hvis du alligevel valgte denne teknik, så vær yderst forsigtig, når du søger efter en egnet kosmetolog, og vurder hans faglige evner på grundlag af reel feedback og den uddannelse han modtog.

  Laser hårfjerning: hvordan proceduren udføres, funktioner af laser hårfjerning af benene, ansigt og bikini område, kvinders anmeldelser og prisen for proceduren

  I den moderne skønhedssektor har laser hårfjerning længe været kendt for at være en universel metode til at slippe af med uønsket hår ikke kun på kroppen, men også på ansigtet såvel som i følsomme områder med følsom hud. Kvinder foretrækker denne metode for dens relative holdbarhed og smertefrihed sammenlignet med mekanisk hårfjerning. Men i dag er laser hårfjerning ikke alle i fare, med gode grunde til dette. Lad os se på laser hårfjerning fra alle sider og drage de rigtige konklusioner om denne metode til hårfjerning.

  Det vigtigste i artiklen

  Laser hårfjerning teknologi, essensen og varigheden af ​​processen

  Laser hårfjerning er resultatet af laser eksponering for hårsækken, nemlig melanin pigmentet, der er bundet i hårsækken. Det er bevist, at lys kan både øge hårvækst og forhindre det. Derfor fører laserstråling til det faktum, at hårlampens struktur ændrer sig, hårsakslen varmes op, og håret dør af. Processen med at generere en puls, der bærer infrarødt lys ind i hårstangen, kaldes fotothermolyse. Efter bestråling falder dog ikke altid straks: processen med at dø og falde ud tager op til to uger.

  Mørke "modne" hår med et højt indhold af melanin er mest følsomme over for laser hårfjerning - du kan slippe af med dem selv i en laser hårfjerning session. Til endelig fjernelse af blondt hår kræves 4-6 procedurer med intervaller på 8-10 dage, undertiden udføres et gentaget forløb.

  Laser hårfjerning allerede under den første procedure hjælper effektivt med at fjerne synligt hår på kroppen og ansigtet, men på huden er der også tynde, lyse, næsten usynlige hår, som stadig er i ro. Efter alt vokser håret på menneskets hud ujævnt. Ca. 2 uger efter proceduren aktiveres deres follikler, og disse hår bliver synlige med det blotte øje. Men deres struktur vil ikke være så stærk, som den var før laser hårfjerning session, henholdsvis vil de bukke hurtigere til laserens effekter.

  Efter 2-3 sessioner noterer patienterne ikke kun en reduktion i antallet af hår, men hævder også, at de er blevet meget tyndere, mere uhåndterlige.

  Det er værd at bemærke, at metoden til laser hårfjerning ikke beskadiger huden i det omfang, mekaniske metoder kan gøre: Laseren virker hårdt selektivt og efterlader huden uforstyrret. Derfor er proceduren så populær selv for at holde på de mest følsomme områder af huden: i bikiniområdet, i armhulerne og også på ansigtet.

  Når laser hårfjerning udføres, er den mest populære en diodelaser eller alexrit laser, hvor man efter 4-5 sessioner kan prale med en perfekt glat hud, hvis ikke for altid, så i meget lang tid. Alexandrit-laserpulserne har den korteste varighed, hvilket giver den mest blide epilering af lige mørkt og groft hår fra let følsom hud uden synlige konsekvenser. Med det kan du udføre proceduren flere gange hurtigere end at bruge andre typer laser.

  For eksempel vil det tage 30-35 minutter at behandle et ben til knæet, 15 minutter til bikiniområdet, ca. 12-15 minutter til armhulerne og kun 7-10 minutter for at fjerne antennerne.

  Kun gråt hår vil ikke efterleve laser hårfjerning, da de helt er blottet for henholdsvis melaninpigment, selv en kraftig alexandrit laser foran dem vil være magtesløs.

  Photoepilation eller laser hårfjerning: hvilket er bedre?

  Til at begynde med er laser hårfjerning en type fotoepilation, og sidstnævnte udføres også ved hjælp af en laser med et bredt bølgespektrum - 400-1200 nm. Dette forklarer ligheden af ​​procedurer, men photoepilation anses for mere universel, med en mere intens virkningsmekanisme. Derfor, hvis du beslutter dig for at slippe af med håret, f.eks. På dine fødder eller i hænderne, kan du sikkert tilmelde dig denne procedure.

  Laser hårfjerning er mere populær i kosmetologi, nemlig i tilfælde, hvor du er nødt til at slippe af med uønskede vegetationsfølsomme områder med følsom hud - armhuler, bikini område, området over overlæben og andre "akkumuleringssteder" af irriterende hår. En pulserende laserstråling behandles op til 200 kvadratmeter. mm af hud, så det er et effektivt middel til at slippe af med hår i et anstændigt område.

  Kontraindikationer til laser hårfjerning

  1. Herpes, irritation eller pusdannelse på huden.
  2. Diabetes i nogle af dens former (det er vigtigt at konsultere din læge).
  3. Onkologi (tilstedeværelsen af ​​både maligne og godartede tumorer).
  4. Nogle akutte smitsomme sygdomme.
  5. Graviditet og amning.
  6. Åreknuder, når det kommer til epilering af benene.
  7. Kardiovaskulære sygdomme.
  8. Den aktive fase af allergier.
  9. Forbrændinger, ridser og skader på huden.
  10. Frisk eller meget mørk solbrændthed (på grund af den store sandsynlighed for forbrændinger).

  Hvordan er laser hårfjerning af benene?

  Fremgangsmåden til laser hårfjerning skal udarbejdes på forhånd:

  • Må ikke solbade i mindst 2 uger før den påtænkte procedure (en brunbrun kan forårsage udseendet af alder pletter efter laser hårfjerning);
  • forkorte hår til en længde på 1-2 mm (dvs. barberben eller andre dele af kroppen et par dage før epilering);
  • Brug ikke alkoholkrem i flere dage før proceduren.
  • For at minimere sandsynligheden for smerte, fjern laserfjernelse en uge eller 7-10 dage efter din periode.

  Baseret på patientens smertetærskel beslutter specialisten, om han skal anvende anæstesi. Hvis epilering af benene udføres, hvor huden ikke er så følsom som for eksempel i armhulen, så kan man ikke anvende anæstesi eller bruge en speciel creme, der dulmer fornemmelsen.

  Laserbehandlet hud skal være ren og tør. Sminkeren leder laseremitteren til huden med hårene og skaber arbejdsimpulser. Mellem dem virker hudkølesystemets virkning, udøver en bedøvelsesvirkning, derfor er der ingen alvorlig smerte under proceduren. Kun en lille del af patienterne taler om noget prikkende og brændende fornemmelse, som går hurtigt.

  Det meste af håret, der udsættes for stråling forsvinder umiddelbart efter proceduren, men nogle hår kan vare i omkring en uge. Følgende procedure udføres først efter hårets indtræden i aktiv vækstfasen, hvilket var usynligt under den foregående session.

  Egenskaber af laser hårfjerning zone bikini og underarms

  Selvfølgelig ved repræsentanterne for svagere køn, hvor smertefuldt det er at fjerne tyndt hår i armhulerne og bikiniområdet, især fordi hårene på disse steder ikke kun er vanskelige at fjerne, men vokser også meget hurtigt. Nedskæringer, betændelser, irritation og indgroede hår forbliver ofte fra de sædvanlige metoder til deres ødelæggelse. Derfor er laser hårfjerning af følsomme områder blevet bare et kup på området for at fjerne uønsket hår.

  Bliver ejeren af ​​glatte armhule, fri for alle former for vegetation, vil hver og en af ​​os ikke blot have et æstetisk udseende, men også føle sig frisk, behagelig og ren. Armhuler - en af ​​de mest delikate områder med den mest delikate hud, og med det groveste og tæt voksende hår.

  Håret i armhulen vokser normalt temmelig tykt, har ret tykke stænger, hvilket gør det til et ideelt "materiale" til laserfjerning. Du kan slippe af med dem allerede i 3-4 procedurer, og efterfølgende, cirka en gang om året, underkastes en støtteprocedure (for nogen kan det være oftere, alle individuelt).

  Resultaterne af diodlaseren i armhulerne og bikiniområdet:

  Ofte udføres epilering af bikini og underarmszone af en amerikansk fremstillet Lumenis Light Sheer ET diodelaser, som har maksimal effektivitet og sikkerhed. Laser hårfjerning af følsomme områder involverer anæstesi før proceduren. For at gøre dette påføres en speciel creme eller gel på epileringszonen, hvilket minimerer mulig smerte.

  Hvad er dyb laser hårfjerning?

  Dyb laser hårfjerning kaldes hårfjerning af en laserstråle i utilgængelige intime steder (pubic, labia, området mellem skinkerne). Proceduren er meget nyttig for dem, der ønsker at føle sig mest hygiejniske og friske, samt afslappet i det intime liv.

  Du kan udføre dyb laserfjerning i 30-40 minutter, og du kan nyde perfekt glat hud uden irritation i flere uger eller måneder. Samtidig vælger kosmetologens patient selv dybden af ​​de epilerede zoner, og prisen afhænger af denne indikator.

  Laser ansigtshår fjernelse

  Hårvækst efter laser hårfjerning

  Som allerede nævnt, vokser håret meget mindre og tyndere efter den første procedure med laser hårfjerning. Nogle patienter rapporterer 80% hårtab i det epilerede område efter første salonbesøg! Et fuldt epileringskursus, der udpeges individuelt af en kosmetolog, giver dig mulighed for at slippe af med uønsket vegetation, hvis ikke for evigt, så i meget lang tid.

  Nogle hår efter laser hårfjerning kan ikke have travlt med at forlade din hud, men de bliver meget lettere, blødere og mere usynlige. Selv efter barbering bliver din hud ikke dækket af stive børster, og dit hår vil ikke vokse. Med tiden bliver sådanne hår tyndere og falder ud.

  I nogle tilfælde skal laser fjernelse af laser gentages for at opnå den maksimale virkning. Desuden forbedres hudens overordnede udseende ved hjælp af laserhårfjernelse, og dens foryngelse produceres.

  Efter laser hårfjerning procedure i 2 uger kan du ikke solbade, bruge alkohol lotion, undgå mekanisk skade på huden, prøv ikke at trække ud enkelt hår, men at trimme dem om nødvendigt.

  For at reducere rødme og hævelse af huden efter epilering anbefales det at behandle det epilerede hudområde med panthenol.

  Fordele og mulige effekter af laser hårfjerning

  Så fordelene ved laser hårfjerning indebærer ubetinget:

  • evnen til at få øjeblikkelige resultater og fjerne hår i en virkelig lang tid;
  • udtynding af hår, der ikke har gået i pension første gang
  • synlig reduktion af mængden af ​​hår fra proceduren til proceduren indtil deres fuldstændige destruktion.
  • slippe af med indgroede hår og hudbetændelser;
  • allergi-fri procedure;
  • relativ smerteløshed (alt afhænger af den individuelle smertegrænse), hvilket er særligt vigtigt for epilering af følsomme områder med delikat hud;
  • høj effektivitet af proceduren og dens effektivitet (det meste af håret falder straks efter proceduren eller inden for 7-10 dage efter det)
  • ingen grund til at vokse håret specifikt før proceduren i lang tid;
  • uskadelig for huden på grund af laserens selektive virkning;
  • Relativ høj hastighed af epilation (en flash af laser "dræber" flere hår på én gang).

  Dybest set har laser hårfjerning ingen komplikationer ud over dem, der kan skyldes kontraindikationer til brug af laser. For eksempel, hvis en patient er allergisk over for følsom hud, kan han få udslæt eller rødme efter proceduren, som forsvinder om få dage.

  Nogle patienter klager over blærer, blå mærker eller hævelse, hvilket kan være resultatet af en frisk brunbrun opnået før epileringsproceduren. Solbrænding er trods alt resultatet af en kraftig effekt af ultraviolet stråling på huden: Beskadiget af UV-stråler, det bliver ekstremt modtageligt for laserstråling.

  Patienter med udtalt sved kan bemærke udseendet af purulente follikler efter proceduren.

  Det skal huskes, at øget "hårdhed" måske ikke er en "gave af naturen", men en konsekvens af hormonal indtagelse, og laser hårfjerning kan ikke hjælpe med at korrigere hormonel ubalance. Selv efter flere sessioner vil hårlinjen genoptages.

  Laser hårfjerning: priser og anmeldelser

  Priserne på laser hårfjerning varierer i forskellige dele af landet, men vi giver de mest generaliserede indikatorer. For eksempel i Moskva er denne procedure i denne prisklasse:

  I St. Petersburg er laserhår fjernelse til rådighed til disse priser:

  Og for eksempel i Vologda kan du slippe af med uønsket hår og have følgende midler:

  Lad os bekendtgøre anmeldelser af rigtige mennesker om denne procedure, mens vi for nemheds skyld ikke kun repræsenterer indtryk af kvinder, der er tilfredse med proceduren, men også dem, som hun af en eller anden grund ikke gav det rette resultat.

  Vælge en klinik, hvor du vil gennemgå laser hårfjerning sessioner, gør det klogt, ikke jage efter billighed og tilgængelighed: læs anmeldelser om institutionen, henvendelser om specialister, spørg om nyhed og effektivitet af udstyret, tilmelde dig en indledende konsultation. Kosmetologens fejl kan jage dig yderligere og derfor passe på skønhed og æstetik, glem ikke praktisk og sund fornuft. Vær ikke bare smuk, men også sund!

  Hvad er laser hårfjerning, og hvordan det udføres

  I dag er laser hårfjerning i kosmetologi en moderne måde at løse en delikat, men ret naturligt problem - slippe af med øget hår på kroppen. Hvad skal du vide og hvad man skal forberede, går i salonen?

  Fordelene ved denne teknik

  I dag tilbyder mange saloner og skønhedssaloner laser hårfjerning for at fjerne uønsket hår. Proceduren er i stor efterspørgsel blandt kvinden. Hvad er årsagen til en sådan popularitet?

  Men faktum er, at proceduren for laser hårfjerning sammenligner sig positivt med andre metoder og har flere fordele:

  1. Huden i eksponering for laseren modtager ikke nogen skade. Det vil sige, forbrændinger, irritationer og andre negative fænomener kan ikke forekomme på huden, da mørke pigmenter absorberes fuldstændigt af en laserpuls, hvilket forhindrer dem i at påvirke huden.
  2. Lasermetoden er praktisk talt ufarlig og påvirker ikke menneskers sundhed.
  3. Denne metode, i modsætning til de andre, forårsager ikke en allergisk reaktion, da denne stråling har en antiinflammatorisk og antibakteriel virkning. Ikke underligt at laseren bruges aktivt i forskellige medicinske felter.
  4. Metoden er universel, da det er muligt at gøre laserfjerning på forskellige dele af kroppen, herunder dem med øget følsomhed - i pubicområdet på ansigtet, i armhulerne.
  5. Hvis vi sammenligner det med elektrolyse, hvor hvert hår fjernes separat, udsættes et område på ca. 1,5 kvadratmeter laserbehandling, når det udsættes for en laser. cm.
  6. Bevist effektiviteten af ​​laser hårfjerning i kampen mod udviklet hår hos kvinder, når hårene vokser intensivt i ansigt og nakke.
  7. Denne teknik er en ægte frelse for ejere af følsom hud, da det i modsætning til nogle andre muligheder er muligt at undgå irritation.
  8. Laseren anbefales i vanskelige tilfælde, når det kommer til indgroede hår i bikiniområdet, nær halsen, i nærvær af mørkt hår på lys, bleg hud. Linket beskriver i detaljer laserstråling af bikiniområdet.

  På video - laser hårfjerning:

  En anden vigtig nuance, der interesserer patienter: er det smertefuldt at gøre laser hårfjerning? Nej, der er ingen smerter, der er kun en lille prikkende fornemmelse. Men hvis en person er overfølsom, så er der mulighed for at bruge lokalbedøvelsesmidler - cremer, lotioner, der påføres huden før proceduren.

  Typer af apparater til proceduren

  En lignende procedure udføres i en klinik eller skønhedssalon, men institutionen skal have en særlig licens til at levere disse tjenester. Hvordan er laser hårfjerning gjort? Fremgangsmåden udføres ved hjælp af specialudstyr, og i dag findes der flere typer enheder. Hvilken slags laser enhed til bedre? Du kan lære dette ved at gøre dig bekendt med funktionerne i hver:

  1. Ruby hårfjerning. I dag betragtes en rubinlaser som en forældet teknologi, da den udelukkende virker på melanin. Det vil sige, hår, der har mørk pigmentering, er underkastet fjernelse, og laserstrålen "ser ikke" den lyse vegetation. Denne teknik har risiko for forbrændinger eller pigmentering på huden, der har en solbrændthed.

  Ruby hårfjerning

 • Alexandrit laser. For at udføre laser hårfjerning med alexandrit laser anvendes en alexandrit krystal beriget med krom. Efter det bliver huden glat. Og dette er den ideelle mulighed for "antennen". Denne epilering er velegnet til fair-skinned brunetter, da cellerne indeholdende melanin absorberer stråling perfekt. Jo mørkere hårpigmentet, og håret selv er tykkere, desto mere effektivt er proceduren og resultatet mere mærkbart. Men med denne type eksponering er risikoen for hudforbrændinger lidt højere end med andre typer laser. Det anbefales ikke at udføre hårfjerning mindst 14 dage før eller efter solbadning.

  Alexandrit laser

 • Diode laser hårfjerning. Eksperter overvejer denne metode til at fjerne uønsket vegetation som den sikreste. Takket være diode laser hårfjerning forsvinder håret i 1,5-2 uger efter manipulationen. Hvis vi snakker om, hvem der er egnet til denne mulighed, kan hårfjerning, så mange apparater bruges til hud med solbrændthed, bare passere fra 3 til 5 dage efter udsættelse for solen. Diode-laser-proceduren er smertefri, da brugen af ​​vakuumdyser og et kølesystem minimerer disse følelser. Det eneste du kan føle er en lille prikken. Efter epilering fortsætter en lille hyperæmi på huden i en time, så forsvinder den. I foto-diode laser til hårfjerning.

  Diode laser hårfjerning

 • Neodymepilation. En sådan stråling absorberes perfekt af hæmoglobin, så den anvendes aktivt til behandling af vaskulære sygdomme, informationstatoer og hudforyngelse. Dette epileringssystem er specielt designet til mennesker med mørk og mørk hud, derfor er den også effektiv til garvet hud. Du kan gennemgå proceduren om sommeren.

  Der er også udstyr til laser hårfjerning af blandede typer, for eksempel en kombination af alexandrit og neodym laser, de er i stand til at fjerne hår af enhver tykkelse. Under linket finder du yderligere oplysninger om typer af lasere til laserfjerning.

  Hvor lang tid er proceduren?

  Procedurens varighed afhænger af nogle faktorer (hvilken epilering udføres, det behandlede område) og kan være fra 20 til 90 minutter. For eksempel tager det cirka 15 minutter at fjerne ansigtshår, og et bikiniområde vil tage meget længere - cirka en og en halv time.

  Hvor lang tid falder håret efter laser hårfjerning? Hovedparten af ​​håret fjernes umiddelbart efter proceduren, og en lille del falder inden for en uge og en halv efter epilering. Men hvor mange hårfjerningsprocedurer er der brug for? Dette spørgsmål bekymrer størstedelen af ​​piger, der beslutter sig for denne procedure. Det er bedre at gå gennem flere sessioner af laseren for at få størst effekt. Dette skyldes det faktum, at laseren kun virker på de hår, der vokser, hvilket er omkring en fjerdedel af den samlede vegetation.

  På video den bedste laser hårfjerning:

  Nogle er interesserede i spørgsmålet, hvor ofte skal jeg gå igennem proceduren? For helt at slippe af med håret har du brug for 4-6 sessioner, hvor intervallet mellem kan være fra en måned til 2. Efterfølgende epilering udføres, når hårene begynder at vokse, hvorpå laseren ikke har haft effekt. Hvor længe læser laser hårfjerning i bikiniområdet, læs her.

  Kontraindikationer og ulemper

  Hvad er kontraindikationerne til laser hårfjerning? Laser hårfjerning har formået at etablere sig som en effektiv metode til hårfjerning, men ligesom de fleste kosmetiske procedurer har det sine egne egenskaber og kontraindikationer. For eksempel anbefales det ikke i følgende tilfælde:

  1. Laseren fungerer godt mod mørkt hår, men det kan ikke klare lys, gråt eller rødt hår.
  2. Ikke alle lasermetoder er velegnede til garvet eller garvet hud, da der ud over risikoen for forbrænding er mulighed for, at stråling på hårsækken ikke virker.
  3. Denne manipulation er kontraindiceret i en række sygdomme: onkologi, diabetes mellitus, herpesinfektion og andre patogener.
  4. Kan jeg gøre laser hårfjerning under graviditet? Kvinder under graviditet og amning bør opgive denne manipulation.
  5. Hvis der er skader på huden af ​​forskellig oprindelse, skal du vente, indtil de heler.

  Desuden anbefaler eksperter ikke at gennemgå laser hårfjerning, hvis der er åreknuder, et stort antal mol og pigmentering, akut allergi, menstruationsblødning eller hormonelle lidelser. Du kan finde ud af i detaljer, om laser hårfjerning er skadelig i denne artikel.

  I hvilke tilfælde vises laseren

  Som det blev klart, har laser hårfjerning nogle begrænsninger. Så hvornår er det bedre at bruge det? Det anbefales i følgende tilfælde:

  • med hypertrichose - en sygdom, hvor hårvæksten stiger hår begynder ikke bare at vokse hurtigere, men bliver også tykkere, deres antal stiger, vises overalt, også på ansigtet; Denne gruppe omfatter overdreven kropshår, som er en national særegenhed;
  • med et stort antal af den såkaldte "pistol" - i denne situation er et par sessioner nok til at glemme problemet i lang tid eller helt slippe af med det;
  • hvis uønsket vegetation dækker et stort område af kroppen, er denne metode mere effektiv end andre, da det giver dig mulighed for hurtigt at fjerne hår; for antennene vil det tage et gennemsnit på 8 minutter, til benene 40-50 minutter.

  Før du anbefaler nogen form for hårfjerning, skal specialisten præcisere alle nuancer og finde ud af om der er kontraindikationer.

  Forberedende øjeblikke

  Hvis du allerede har tildelt laser hårfjerning, hvordan man forbereder sig på det, så alt går glat? Denne kosmetiske procedure kræver en seriøs tilgang og nogle forberedelser:

  1. 1-2 måneder før laser eksponeringen er det nødvendigt at opgive alle procedurer, der kan skade hårsækken, herunder fjernelse af hårfjerning med pincet mv.
  2. I 4 uger - er at beskytte din hud mod udsættelse for sollys. Det vil sige, du skal bruge solcreme kosmetik og ikke solbade. Dette præparat vil undgå udseendet af pigmentering efter epilering.
  3. 7 dage før manipulationen er at nægte brugen af ​​kosmetik, der indeholder alkohol.
  4. I nogle tilfælde anbefales det at trimme hårene lidt eller barbere dem forsigtigt. Under laserbehandling af lange hår er der risiko for mikroforbrændinger, da laseren forbrænder dem. De optimale hår er fra 3 til 5 mm.
  5. Før proceduren skal du ikke bruge kosmetik, parfume og deodoranter.

  På videoen, hvor ofte fjerner laser hårfjerning:

  Inden behandling af huden påbegyndes, udfører en laserekspert en test for at identificere en mulig reaktion på stråling. Dette giver dig mulighed for at vælge det mest passende niveau af laserstråleffekten. Naturligvis tages der i dette tilfælde hensyn til, hvad farve hår og hud, hvordan huden reagerer på ultraviolet lys.

  Procedure for forskellige zoner

  Funktionerne i manipulationen vedrører som regel problemområder, hvis hud er meget følsom og har også en kompleks anatomisk struktur. Dette er en bikini zone, hvor det er meget sværere at vælge den passende type epilering på grund af ovenstående faktorer.

  Den forberedende proces er ikke forskellig fra forberedelsen til behandling af andre steder, men det er nødvendigt at overholde nogle regler:

  1. Før proceduren skal håret fjernes med en barberkniv.
  2. Sørg for at bruge smertestillende midler til eksterne midler - geler eller sprøjter indeholdende lidokain. Men tag ikke oral medicin. Hvis lokalbedøvelse ikke er tilstrækkeligt, skal du informere specialisten før proceduren.
  3. I nogle tilfælde er en enkelt session tilstrækkelig for kvinder at slippe af med uønskede hår. Hvis dette ikke er nok, er gentaget hårfjerning ordineret i 3-5 uger. Det skal bemærkes, at helt hår falder ud i gennemsnit en uge efter eksponering for laseren.

  Hvis vi taler om arme og ben, kræver disse områder normalt regelmæssig fjernelse af håret, så det er ikke så nemt at opnå den synlige effekt. Før hårene vokser langsommere og deres antal falder, er gennemsnitligt 3 sessioner af laserbehandling nødvendig.

  Interessant nok er armhulenes hud egnet til den såkaldte "prøve". Hvis klienten føler smerte fra laseren i dette område, vil resten være den samme.

  anbefalinger

  Hvad skal man gøre efter laser hårfjerning, og hvad skal man ikke gøre kategorisk? Normalt giver kosmetologen detaljerede anbefalinger til hudpleje, der har været udsat for laser eksponering, som omfatter følgende:

  1. Efter manipulationen er huden noget hyperemisk, men dette forsvinder om 2-3 timer. Hvis lægen anbefaler brug af antiinflammatoriske lægemidler, er det bedre at bruge dem.
  2. Hvis du har gennemgået laser hårfjerning, efter proceduren vil der blive mærket stærk varme på de behandlede områder. Du kan afkøle huden med et regelmæssigt stykke is. I nogle tilfælde kan lægen ordinere behandling med en opløsning af Hydrocortison eller Solarsaine Aloe gel.
  3. Selv om skader på huden, når den udsættes for en laser, er ekstremt sjælden, men hvis dette sker, kan området behandles med Polysporin. Udseendet af nyt hår på det behandlede område bør ikke være skræmmende, da dette vil skubbe de døde hår ud af hudlaget til overfladen.
  4. Umiddelbart efter epilering, bør du ikke vådte huden eller bruge kosmetik.
  5. Inden for et par uger efter proceduren er bad og sauna forbudt, da sveden stiger under deres besøg, og dette kan forårsage betændelse i hårsækkene.
  6. Forbuddet gælder også for solbadning, og hvis du skal være under solen, skal du bruge produkter med beskyttelse mod UV-stråler.
  7. Første gang efter manipulation kræver huden omhyggelig håndtering, hvis den gnides, ridses på dette tidspunkt, så er det muligt, at ar vil forblive på den.

  Ved videohændelsen efter laser hårfjerning:

  Det er vigtigt at spørge specialisten, når du kan begynde at bruge de sædvanlige kosmetiske produkter.

  Mulige komplikationer

  Hvilke tegn kan signalere at noget gik galt i kroppen? Blandt advarselsskilte er:

  1. Udseendet af blærer, revner i huden. I dette tilfælde er det nødvendigt at se en læge, du skal muligvis tage antibakterielle midler eller bruge en bandage. Men under alle omstændigheder skal lægen være opmærksom på hans klients tilstand.
  2. Redness enhancement. Som allerede bemærket er hyperæmi et normalt fænomen efter laser hårfjerning. Men normalt går det efter et stykke tid. Hvis dette ikke sker, og huden bliver rødere og stærkere, bliver det varmt og purulente udledninger fremstår - det er et tegn på, at et smittende middel er kommet ind i kroppen. Det er bedre ikke at vente på forværringen af ​​tilstanden, men straks rapportere dette symptom til lægen.

  Hvis efter proceduren pletter vises på huden, så skal du ikke fortvivle. Dette er muligt, hvis huden har et mørkt pigment, dette fænomen går væk efter et par dage eller måneder. I dette tilfælde er det værd at vente og ikke haste til næste session, hvilket gør et længere interval.

  Desuden er den krævede anvendelse af solcreme og eventuelt et blegemiddel.

  Men normalt erfarne kosmetologer kan undgå sådanne bivirkninger, da de mere præcist vælger den passende type laser og eksponeringstidspunktet.

  I moderne kosmetologi, laser hårfjerning anses for at være den bedste mulighed for at slippe af med uønsket hår. På trods af forekomsten af ​​nogle kontraindikationer og mulige bivirkninger har denne populære procedure vundet læger og klienters tillid. Linket beskriver laser hårfjerning af en overskæg hos kvinder.

  11 ting at vide om laser hårfjerning

  1. Hvordan virker laser hårfjerning?

  For at laserens lysenergi skal påvirke håret, skal der findes særlige stoffer i kroppen, der vil tiltrække, absorbere og udføre en fysisk-kemisk reaktion. Den vigtigste absorber, der er nødvendig for laser hårfjerning er melanin. Det er han der giver farve til hår og hud.

  Melanin har 3 fraktioner: eumelanin, som er ansvarlig for mørke nuancer, pheomelanin, som er ansvarlig for lys nuancer, og neuromelanin, som er placeret i hjernen strukturer. I sidste ende bestemmer overvejelsen af ​​en bestemt fraktion den endelige skygge af hårfarve. Kun eumelanin har lysabsorberende evner. De resterende fraktioner afspejler lys, så hårfjerning af let hår, uanset om det er let fluff, blond eller grå, er umuligt. For sådanne mennesker er laser hårfjerning spild af tid og penge. De anbefales normalt at henvende sig til andre former for fjernelse af hår: fjernelse eller elektrolyse.

  Når lysenergien absorberer melaninholdige hårstænger, finder forskellige reaktioner sted i det subkutane væv, hvis hoved er termisk. Håret opvarmes til en høj temperatur, hvilket fører til ødelæggelsen af ​​follikelet. Derfor kaldes processen med lysepilation termolyse (termotemperatur, lysis-destruktion), og fra et videnskabeligt synspunkt kaldes foto- og laserepilation korrekt photothermolysis (lys-termo-destruktion). Når photothermolysis hår opvarmes til 70-80 grader Celsius. Alle celler i hårsækkenet, herunder papillens celler, dør, derfor fortsætter hårvæksten ikke længere i lang tid.

  Men desværre er follikelstrukturen genoprettelig, så det er umuligt at fjerne håret permanent.
  Du skal også forstå, at der er forskellige faser af livet i håret: vækststadiet, mellemproduktet og hvilestadiet. Kun de hår, der er i vækstfasen, kan fjernes ved hjælp af laser hårfjerning, da de er mættet med melanin. I vækstfasen er fra 20% til 90% af epileringszonen, så efter ca. 2 uger forekommer tabet i områder. Overgangen fra søvnfasen til vækstfasen tager 21-28 dage, hvilket bestemmer intervallet mellem behandlingerne maksimalt 30-31 dage.

  Men det sker, at på grund af de enkelte karakteristika ved overgangen tager mere end en måned. I dette tilfælde, en måned efter proceduren, skal du styres af de hår, der vises: hvis de er, så er overgangen sket, og du kan arbejde.

  Ofte efter 3-5 sessioner forsøger folliklen at genopfylde de tabte pærer og aktiverer deres modning. En sådan reaktion er naturlig, den hedder "paradoksal vækst." Men det går hurtigt med de efterfølgende procedurer. Det vigtigste - at roe ned, ikke panik og bare fortsæt kurset.

  2. Hvad er den bedste teknologi med hensyn til pris / kvalitet forhold?

  Til dato er der dusinvis af lasere fra forskellige producenter. Men de kan alle reduceres til flere typer: alexandrit, diode, neodym, Elos, AFT, IPL og IPLASER.
  Vi bruger kun lasere med IPLASER-systemet, da de er den sikreste, mest effektive og smertefri. De har endda et certifikat fra RosEpidemStantsii, ifølge hvilket en medicinsk licens ikke er nødvendig for at arbejde på det. Ikke desto mindre er alle vores mestre kvalificerede læger, da det er vigtigt at vurdere risikoen og muligheden for laserhårfjerning for hver klient individuelt.

  3. På hvilke dele af kroppen kan du fjerne hår med en laser, og hvormed ikke?

  Ved hjælp af en laser kan du fjerne hår overalt på kroppen, også på kvinders kønsorganer, i næse eller i ørerne. Undtagelse - øjne. Da huden omkring øjnene er meget tynd, for at undgå risikoen for skader og følgevirkninger, epilerer vi ikke håret under øjenbrynene, men vi kan igen og igen.

  4. Hvor mange procedurer er nødvendige for fuldstændig hårfjerning?

  Dette er et individuelt spørgsmål. Der er mange svindlere på markedet, der lover at gøre det i 6, 5 eller endda 4 sessioner, men det er et trick at tiltrække kunder, intet mere. Ja, der forekommer sjældne undtagelser, når pigernes hår forsvinder i 4 sessioner, men sandsynligheden for et sådant resultat er ca. 0,5%. Flere realistiske tal - 6-10 sessioner. Dette er et gennemsnit. Og det betyder, at det undertiden sker 12. Vi advarer ærligt vores kunder om dette, så de er mentalt forberedt.

  Derudover, når guiden fortæller dig det nøjagtige antal sessioner, du har brug for, skal det advare dig. I livet kan ingen specialist sige præcis, hvor mange sessioner du har brug for til fuldstændig hårfjerning. En ting er hårets farve, tykkelse og tykkelse. Ja, vi kan overveje dem og vurdere sagens kompleksitet. Men der er faktorer som hormoner og arvelighed, og ingen kan forudsige deres adfærd. Og selvom du går forbi en masse dyre tests, er der ingen garanti for, at i seks måneder vil aflæsningerne ikke ændre sig. Ligesom hårvækst.

  5. Hvordan pleje huden mellem sessioner?

  Hvad man ikke skal gøre før laser hårfjerning:

  • depile den valgte zone (voks / shugaring / electro-epilator) mindre end 30 dage før sessionen. Fordi ved fjernelse bliver håret fjernet sammen med follikelet, og vi har simpelthen intet at påvirke;
  • solbade 7 dage før proceduren
  • brug peels, scrubs i tre dage før sessionen.

  Hvad skal man gøre efter laser hårfjerning:

  • Undgå udsættelse for sol eller solarium i 7-10 dage. Hvis du planlægger en ferie til søs, kan du bruge solcreme (mindst SPF50) og anvende det hver 3-4 timer på alle dele af kroppen, der har været udsat for lys. Prøv om muligt at beskytte det behandlede område mod direkte stråler;
  • i intervallet mellem procedurer udelukker eventuelle alternative metoder til fjernelse og fjernelse af hår, undtagen barbering;
  • venter på hårtab fra 10 til 21 dage. De ripper ikke ud. Du kan kun bidrage til at falde væk med en vaskeklud eller skrubbe.

  Særlig kosmetik og pleje er ikke nødvendig.
  Som med enhver kosmetisk procedure har laser hårfjerning kontraindikationer. Dette er:

  • akut allergiske reaktioner i huden, især en allergisk reaktion på lys - fotodermatose;
  • eksacerbation af kroniske sygdomme (eksem, psoriasis, lichen planus, ichthyosis, atopisk dermatitis, lupus erythematosus, sclerodermi, bullous dermatose, collagenose, vaskulitis, dyschromi);
  • iskæmisk hjertesygdom og hypertension;
  • herpes i det akutte stadium
  • farlige åreknuder (antikoagulantia bør seponeres inden for en måned)
  • nogen godartede og ondartede neoplasmer
  • akutte infektionssygdomme
  • graviditet og amning (amning)
  • moles, nevi, pigment og fødselsmærker, papillomer, vi går bare rundt og trækker dem fra 2-3 mm;
  • hvis du for nylig har haft botulinum toksininjektioner.

  Efter Botox, Dysport, Xeomin, Relatox, forskellige dermafillere og biorevitalizanter baseret på hyaluronsyre, kan epilering i injektionszoner kun udføres efter 2 måneder. Dette skyldes, at enhver form for energi fremskynder nedbrydningen af ​​indsprøjtede lægemidler. Men i andre områder kan du gøre hårfjerning som normalt.

  6. Er laser hårfjerning en smertefuld procedure?

  Afhænger af laseren. På Alexandrit er der for eksempel hyppige tilfælde af forbrændinger. På vores laser er det maksimale, du vil føle, let tinning eller en følelse af varme. Der var en sag, da en klient var indigneret i den smertefri procedure, bekymret for, at der ikke ville være nogen effekt.
  Desværre kommer mange piger til os med brændemærker og ar efter at have besøgt andre klinikker. Det er dog vigtigt at forstå det for at få klienten til at føle sig intet, så længe ingen teknologi tillader det.

  7. Er der risiko for indgroet hår, folliculitis eller hudkræft?

  Der er ingen risiko for indgroet hår. Desuden eliminerer laseren dem. Hvis håret ikke er for dybt, når lyset det, håret dør og efterhånden skubber huden det til overfladen. Afhængig af forsømmelsen af ​​sagen kan disse indgroede hår vare i en periode på 1 til 8 måneder.

  Folliculitis kan have en bakteriel, svamp, viral eller parasitisk ætiologi, men laseren kan ikke være dens kilde. Men i tilfælde af sygdommen anbefales laser hårfjerning ikke, for ikke at forværre situationen. I dette tilfælde er det bedre at konsultere en hudlæge. I vores studie er der en sådan specialist, den første konsultation med ham er gratis.
  Om kræft: Dette er en af ​​de mest almindelige bekymringer. Nej, laseren forårsager ikke kræft, dets lys er harmløst, det bekræftes officielt af Rostest. Laseren virker med en infrarød stråle, og hudkræft forårsager ultraviolet lys. Du er mere tilbøjelige til at skade dig selv ved at bruge lang tid i solen eller i en garvningslokale end i en laser hårfjerningsprocedure. Desuden er det kun en gang om måneden. Laser hårfjerning påvirker heller ikke de indre organer, da lyset ikke trænger så dybt - maksimalt op til de nedre lag af epidermis.

  8. Hvordan forbereder man sig på den første procedure?

  Før proceduren skal du barbere det valgte område. Denne anbefaling gives sjældent, fordi for de fleste lasere er det nødvendigt at vokse hår op til 3-5 mm. For vores gør dette er ikke nødvendigt, hvilket er helt sikkert mere behageligt i hverdagen.

  Hvis klienten ønsker at fjerne håret over læben eller på armene og ikke har rørt dem der før, kan mesteren fjerne håret selv før epilering ved hjælp af en elektrisk trimmer.
  Og det vigtigste er ikke at læse horrorhistorier, men at afstemme en positiv måde.

  9. Er det sandt, at laseren fjerner håret permanent?

  Har brug for regelmæssige procedurer. Da håret på vores krop er i forskellige faser af vækst, kan vi kun påvirke dem, der er aktive. Derfor kan et fuldt kursus af laser hårfjerning vare i seks måneder, indtil alle hårene igen vækker sig og vi "lyser" dem ikke i perioden med aktiv vækst.

  10. Er der nogen begrænsninger for piger med hudkarakteristika: pigmentering, vitiligo eller albinisme?

  Ja, der er begrænsninger. Som det blev sagt, er fjernelse ved hjælp af laser hårfjerning af let hår umuligt. Også et vanskeligt tilfælde - rødt hår (skandinavisk hudfototype). De er taget, men med en sandsynlighed på 50 til 50. Der var tilfælde, hvor håret ikke blev værre end mørkt, og det skete, at laseren ikke handlede.

  Det er vigtigt at bestemme karakteren af ​​hudens egenskaber. På husstandsniveau er det nemt at afgøre, om laser hårfjerning er skadeligt eller ikke, simpelthen: forestil dig, om opvarmning af huden i et problemområde vil være skadeligt? Hvis du ikke ser noget godt i dette, så sandsynligvis bør du ikke gøre epilering.

  Pigmentering, som regel går vi rundt om håndtaget. Under alle omstændigheder er det bedre at rådføre sig med en specialist dermatolog.

  11. Hvad skal pas på at vælge en salon?

  Først og fremmest vil jeg gerne åbne mine øjne for, hvilke metoder til bedrageri der er på dette område.

  Først laser. Nu køber mange saloner billige kinesiske dioder, som er ineffektive. Meget ofte i sådanne saloner forbudt lave priser for procedurer, for eksempel 200 rubler til overlæben. Hvis dette ikke er et lager, men en normal pris, skal du være opmærksom.

  For det andet er der i lasere en del (en lampe eller et håndtag som helhed), der skal ændres. For eksempel, i vores laser skal håndtaget ændres hver 350-400 tusind blink, da lampens strøm falder, og med det er resultatet af proceduren. Men mange skruppelløse saloner forsømmer dette og skinner med "tomme" lamper. Effekten er den samme som hjemme under lyspæren.
  Særligt kloge saloner gør de første 1-2 sessioner på en normal laser, så klienten ser effekten, og i løbet af 3-4 sessionen kan de danne et "tomt" håndtag. Som følge heraf er en person overbevist om, at sagen er i hans træk, og ikke i mangler på udstyr, for i første omgang var effekten.

  For det tredje udfører skrupelløse saloner procedurer, på trods af tydelige tegn på, at laserfjerning ikke passer til klienten. En dag bad en pige os om at redde hende fra håret på hænderne. Hun gik til en dyr klinik i 1,5 år og fik ingen effekt. Ved første øjekast blev alt klart: hun havde hvidt gennemsigtigt hår. Da vi sagde, at ikke en enkelt laser i princippet tager sådant hår, var hun chokeret og sagde, at hun allerede kunne købe en bil for de penge, hun forlod i klinikken.

  Eller endnu en sag. En meget mørk mand kom med sort hår på ryggen, maven og brystet. Føreren bemærkede, at de allerede voksede stubbe og spurgte hvad de havde gjort før. Klienten sagde, at han allerede gik til laseren. Føreren foreslog, at der sandsynligvis var 1 sessions styrke, fordi håret voksede ret tykt. Men manden indrømmede, at han allerede havde lavet 15 sessioner på Alexandrite i en dyr klinik. Mest sandsynligt, for ikke at brænde huden (Alexandrite kan kun fjerne håret på huden kun op til den 4. fototype) fjernede de kraften til det maksimale, men det var ikke nok at brænde håret. Som følge heraf startede manden vores kursus fra bunden. Efter den første session var effekten umiddelbart synlig, hvilket efterlod omkring 99% af håret, som var i det aktive stadium.

  Her er hvad du ikke vil sige i nogen salon:

  1. Laser hårfjerning fjerner ikke hår for evigt. Kun i 12 måneder, i sjældne tilfælde op til 5 år. Vi kan sige det for evigt, men underlagt støtteprocedurer. Efter nogle tid vågner nogle hår stadig op.

  2. Laser hårfjerning er slet ikke uden smerte - fornemmelser vil stadig være ubehagelige. Forskellen gælder kun: fra prikken, som i elektroforese, til forbrændinger.

  3. Fra nogle lasere kan hår vokse mørkere end de var. Med denne effekt er vores eksperter for nylig blevet stødt på. Appelleret til pigerne, der efter at have besøgt andre saloner i stedet for en pistol på hofterne begyndte at vokse mørkt hår. Kolleger fortalte mig, at det efter Alexandrit desværre nogle gange sker.

  4. Før hele kroppen er epileret, prøv en laser på et lille hudområde. Vi for eksempel udfører et gratis testdrev - det er her, når du kan gøre en armhule, se hvad der sker i 2-3 uger, og hvis resultatet passer dig, så kom til os for en seriøs procedure.
  Og mere. Nogle kunder siger, at du skal finde en laser, der passer til dig. Så prøv anderledes. Vi håber, at Soft Soft Salon bliver dit "eget" sted for dig.

 • Instruktioner BRAUN Silke-epil 5-541 - epilator

  Sådan fjerner du uønsket hår derhjemme: mekanisk eller kemi. Hvad er effektive hårfjerningsmetoder?