Depilatory cream: hvordan man handler, hvordan man bruger det

På udkig efter en effektiv og bekvem depileringsmetode skal kvinder forsøge mange forskellige midler. Hvis det tidligere var barbermaskinen den mest populære, er der i dag mange andre praktiske metoder i skønhedens arsenal. Et godt alternativ til den mekaniske metode til fjernelse af overskydende vegetation er kemisk depilation med cremer. Det eneste der stopper det fra at bruge det er bekymring for selve cremenes sikkerhed. Forståelse af, hvordan depilation creme fungerer, vil bidrage til at klarlægge dette problem. I øjeblikket er der mange forskellige cremer til rådighed. Lova fiskeri creme til depilation, creme til depilation Evelyn, creme til depilation Baptiste - bare nogle af dem.

Hvordan det virker

Efter at have set reklamerne ser det ud til, at det efter at have påført huden ødelægger pæren, og håret falder ud. Seere er sikre på, at håret ikke vokser i tre dage, nogle hævder at en uge. Men brugerne hævder, at håret stadig begynder at vokse næsten umiddelbart efter depilation. Faktum er, at de kemikalier, der kommer ind i cremen, kun ødelægger hårets aksel, og mere specifikt keratin (det mekanisk stærke protein der udgør håret).

Operationsprincippet er som følger: de svækker forbindelsen mellem proteinkæderne inde i håret. Rødden af ​​cremen lider slet ikke. Hårsækken forbliver intakt, og håret begynder at vokse stille efter at have fjernet sin ydre del. Dette fører til, at håret vokser efter en sådan procedure. For at reducere intensiteten af ​​deres vækst og for at forhindre det hurtige udseende af ubehagelige børster, introducerer producenter specielle ingredienser i formlen af ​​cremer. Det kan være forskellige urteekstrakter, Ussuri humle, sojabønner, andre tilsætningsstoffer af plante- og kemisk oprindelse. De påvirker hårsækken og sænker hårvæksten. Et eksempel på en creme, der nedsætter hårvæksten, er fløjlpulvercreme. Hvis du vil slippe af med håret helt, skal du være opmærksom på de typer af hårfjerning for evigt. Her finder du flere oplysninger.

Videoen beskriver, hvordan depilation cremen virker:

Hvordan øge effektiviteten

Hår består hovedsageligt af keratin. Dette er hans proteinramme. Det thioglykoliske salt af natrium eller kalium, der er en del af depilationskremmen, har en destruktiv effekt på den. Under depilationproceduren ødelægger eller smeltes disse ingredienser i hårstrukturen. I det væsentlige virker cremen som en almindelig barbermaskine. Kun bladet skærer af vegetationen, og kremen løser det op. Men hårsækkenet forbliver uberørt alligevel.

Der er flere grupper i linjen af ​​depilation cremer:

 • universelle cremer;
 • hypoallergeniske formuleringer til delikat hud;
 • cremer til hårdt hår;
 • betyder med effekten af ​​hudpleje.

Alle er designet til brug på bestemte hudområder og har forskellige eksponeringstider. Jo kortere aldringstid på cremen på huden, desto højere er koncentrationen af ​​kemikalier i dens sammensætning.

Beauticians bruger professionelle cremer til depilation. De adskiller sig væsentligt i deres sammensætning fra konventionelle midler. Blandt ingredienserne i disse cremer er proteolytiske enzymer såsom:

Teknologien til at bruge sådanne værktøjer er forskellig fra den sædvanlige depilation ved hjælp af en creme. Huden med den påførte sammensætning opvarmes af infrarøde stråler. Denne procedure kan erstattes med en silicone bandage. Som et resultat trænger cremen i folliklen og ødelægger pæren. Dette fører til ophør af hårvækst. Sådanne depilations udføres hovedsageligt i salonen. De har en betydelig ulempe - høj pris.

På video: Sådan gør du depilation creme

fordele

Depilation med en creme har meget at gøre med barbering. Men stadig har denne metode en række væsentlige fordele, takket være, at den bliver stadig mere populær.

 • Enkelhed. Proceduren kan med succes udføres hjemme: det kræver ikke særlige færdigheder og ekstra udstyr.
 • Smertefri. Dette er den mest blide måde at blive depilation på.
 • Pris. Depilation creme er forholdsvis billigt. Når man sammenligner med laseraflejring, er prisen på cremen meget lavere. Men depilation med en barberkniv eller shugaring derhjemme vil koste mindre.
 • Lav skaderate. Huden under proceduren er ikke udsat for mekanisk stress. Dette gør det muligt at undgå udskæringer og andre mikrotraumas, som ved barbering.
 • Effektivitet. Det er muligt at fjerne hår hurtigt fra områder i et stort område.
 • Komfort i brug. Der er cremer og skum, der kan bruges i brusebadet. De behøver ikke hårfjerning og spatelcreme. Det er nok at vaske overskydende vegetation med en vandstrøm.
 • Hårets struktur ændres ikke. Nyt hår bliver ikke tykkere eller tykkere.

ulemper

Depilatory cremer, som andre kemikalier, kan forårsage en allergisk reaktion. Nøjagtigt at følge instruktionerne hjælper med at undgå sådanne manifestationer. Men hvis du beslutter dig for at bruge depilation creme for første gang, test din hud følsomhed over for virkningen af ​​dets komponenter. For at gøre dette skal du anvende cremen på albuebøjningen, hold i 5-10 minutter. Efter 24 timer skal du kontrollere tilstanden på huden på dette sted. Hvis alt er i orden, kan du fortsætte til depilation.

Videoen fortæller om fordele og ulemper ved depilation med creme:

Men dette er ikke det eneste negative af dette populære værktøj. Ulemperne omfatter også:

 • Kort effekt. Efter et par dage bliver vokset hår synligt på huden, og proceduren skal gentages.
 • Ujævn fjernelse af håret. Kemikalier påvirker hårets krop langs hele længden. Når håret fjernes med en spatel, kan det bryde sig ikke nær selve huden, men i enhver højde. At ødelægge strukturen af ​​tykt hår vil tage mere tid. Alt dette kan føre til udseende af områder med resterende hår.
 • Høj syre-basehastighed af creme. Depilatorisk sammensætning har en pH på 12. Dette er to gange det naturlige niveau af surhed i huden. Cremen kan forårsage kemiske forbrændinger og mikrotrauma, især hvis du øger den anbefalede eksponeringstid.
 • Udseende af indgroet hår er ikke udelukket.
 • Æstetisk effekt opfylder ikke altid forventningerne. Svarte pletter forbliver på huden, da cremen ikke virker på hårets rødder.
 • En depressiv virkning på huden og neglene. Fremgangsmåden skal udføres med handsker og undgå at få cremen på stoffet, der indeholder keratin (negle og hår). Du kan ikke anvende cremen på slimhinden og huden i nærheden af ​​øjnene.
 • Høje krav til opbevaring af cremen. Med de forkerte temperaturforhold reduceres værktøjets effektivitet kraftigt.
 • Ubehagelig lugt. Det varer lang tid - fra flere timer til dage er det svært at forkæle det med kosmetik.
 • Et stort antal kontraindikationer.

Men på trods af en så stor liste over mangler fortjener denne metode til depilering opmærksomhed. Det kan dog kun bruges af dem, der ikke har kontraindikationer, som omfatter:

 • graviditet og amning
 • skader på huden
 • hudsygdomme (dermatitis af forskellig art, acne, eksem, herpes, koger, psoriasis);
 • godartede læsioner på huden (vorter, papillomer, mol, fibromas);
 • onkologi.

Hvordan man bruger eller hvordan man ansøger

Korrekt brug af cremen vil gøre huden glat og silkeagtig. For proceduren skal du:

 • depilatory creme;
 • scapula (normalt kommer med fløde);
 • body scrub;
 • bruser gel;
 • fugtighedscreme efter depilation.

Efter at have bestået testen for cremenes følsomhed, kan du fortsætte med proceduren. Depilationsteknologi består af flere faser.

 1. Damp huden ved at tage et bad eller en bruser.
 2. Fjern døde hudceller og fedtpartikler med en shower gel. Sæbe kan ikke bruges. Det tørrer huden for meget.
 3. Påfør en skrubbe, behandle dem områder, der vil blive udsat for depilation.
 4. Fjern kratrest og tør huden med et håndklæde.
 5. Påfør et tyndt lag creme til huden.
 6. Vent, indtil cremen fungerer (eksploateringstiden er angivet på pakken med cremen). Normalt er cremer designet i 5-15 minutter.
 7. Fjern cremen med blødgjort hår med en plastik eller gummi spatel.
 8. I stedet for en spatel kan du bruge en svamp eller et håndklæde. Derefter fjernes håret i en cirkulær bevægelse.
 9. Skyl af rester, tør huden med et håndklæde.
 10. Påfør fugtigheds- og anti-inflammatorisk creme, gel eller mousse. Det må ikke indeholde alkohol og stærke syrer.
 11. Du kan bruge midlerne til at bremse hårvækst.

Proceduren kan gentages ikke tidligere end i 72 timer. Derudover anbefales det ikke at gå ud i solen i 24 timer. Husk, høj kvalitet creme, og overholdelse af teknologien i dens anvendelse vil bidrage til at undgå mange problemer. I dette tilfælde spiller prisen ikke altid en stor rolle. I lavpris segmentet er der et meget anstændigt middel til depilation.

Hvis du bruger veet depilation creme, her finder du instruktioner til brug.

Sammenligning med andre arter

Depilatory cremer sammenlignes ofte med barbering. De har virkelig meget til fælles. Forskellene i eksponeringsmetoder - barbermaskinen fjerner håret mekanisk, cremen - kemisk. Begge metoder påvirker ikke hårsækken.

Barbering er den billigste måde at depilere på. Det giver dig mulighed for hurtigt at behandle betydelige hudområder. Ingen grund til at vente, indtil cremen fungerer, men resultatet er det samme som for cremen. Men cremen har en vigtig fordel.

Kirurger før operationer fjerner altid hår fra huden, hvor de laver snit. Dette skyldes de høje krav til sterilitet. Hvis de tidligere var til depilation, brugte de kun en barbermaskine, men i dag er den næsten fuldstændig erstattet af cremer. De giver dig mulighed for at fjerne hår uden at skade huden. Enhver udskæring er en åben vej til infektion.

Videoen fortæller dig hvad der er bedst for en barberkniv eller skræmmende creme:

Elektriske depilatories virker også hurtigt og effektivt, men fornemmelserne ved at bruge dem er ikke behagelige. Depilator trækker hår ud og gør det hurtigt og effektivt. Hvis du bruger en elektriske depilator regelmæssigt, bliver huden vant og smerten er næsten ikke følt. Men alt afhænger af din smertegrænse.

Shugaring, hårfjerning og voksning er også smertefulde procedurer. Men resultatet af sådan depilation ser ganske attraktivt ud: Der er ingen sorte prikker, men du kan gøre det hjemme. Efter proceduren kan der forekomme rødmen af ​​huden, som passerer hurtigt, især hvis du bruger specielle midler. Her kan du læse, hvordan du gør voksafhaling hjemme. I tilfælde af voksaflejring kan proceduren forblive spor af voks. Hvis du står over for et sådant problem, læs derefter, end fjern rester af voks efter depilation. Til depilation i bikini zonen kan du bruge voksstrimler.

Alle former for depilation er mere overkommelige end salonepilation med elektrisk strøm og laser eksponering. Gode ​​resultater giver en kombination af flere måder. Indledningsvis kan depilationen foregå i salonen, og så holdes huden i orden ved hjælp af cremen. Af den måde anvendes denne metode ikke kun af kvinder, men også af mænd. Depilatory creme til mænd er også populær.

Anti-cellulite creme: hjælper det? Hvordan virker det?

Anti-cellulite creme er et specielt kosmetisk produkt, der tager sigte på at forbedre blodcirkulationen og lymfeet i de dybere lag af huden, fjerne overskydende væske og øge tonen. Men på samme tid kan ikke hver creme, selv om den har ordet "anti-cellulite" på det, betragtes som sådan.

Hvilke kvaliteter skal en cellulitcreme have, hvordan man vælger den, hjælper det virkelig? Lad os prøve at finde ud af det.

Rollen og stedet for anti-cellulite creme i kropspleje

Umiddelbart bemærker vi, at cremer (såvel som geler, lotioner, serum og andre kosmetik) ikke er i stand til at erstatte kompleks kropspleje alene. For ikke at udvikle cellulite er det vigtigt at passe på dig selv:

 • drik nok væsker;
 • ikke forsømme øvelse;
 • undgå junk food;
 • tage vitaminer og mineraler kosttilskud;
 • overvåge det generelle helbred.

Og alligevel, i systemet med disse opgaver indtager produkter med anti-cellulite handling et værdigt sted. De anvendes uafhængigt som den endelige fase af kosmetiske procedurer og som en del af forskellige manipulationer, som supplerer effekten af ​​andre midler.

Hvordan virker anti-cellulite cremer:

 • aktivere kollagen syntese;
 • fremskynde metabolismen i dermis;
 • øge blodgennemstrømningen
 • stimulere lipolyse.

Disse værktøjer kan købes frit på et apotek eller butik, der skal bruges hjemme. Uafhængig brug af cremer giver dig mulighed for at spare på dyre kosmetiske procedurer.

Hvem hjælper kosmetik til cellulite

Over tid bliver problemet med kosmetisk cellulite til et fænomen kaldet lipodystrofi. Det er tegn på metaboliske sygdomme, begyndelsen af ​​sclerotiske processer i huden. Konventionelt er der fire faser:

Den første - huden er visuelt glat, naturlig farve, men hvis du klemmer den, kan du se ændringen i mønsteret og udseendet af tuberkler. Nogle gange kan du mærke en svag hævelse, frihed.

Den anden cellulite skræl er synlig for øjet, de bliver mere udtalt, hvis du spænder musklerne, for eksempel på skinkerne. Huden bliver ujævn, lidt ru, det subkutane fedtlag komprimeres.

Den tredje - hudtonen ændres, fordi det under det ser ud som kapillært netværk - det er normalt synligt på lårene. Selve huden bliver blabby, bleg. Når du passerer det med din hånd, er tydelige knuder tydeligt mærket. Bindevævet på dette stadium regenereres, irreversible fibrøse ændringer begynder i den.

Den fjerde ledsages af en udtalt metabolisk lidelse. På den generelle sundhed her og kan ikke tale. Dystrofiske ændringer i det subkutane fedt når det terminale stadium. Huden er blålig, kold til berøring, uden tone. Følsomhed på grund af kompression af nerveender falder. Fedtknolde er tydeligt adskilt fra hinanden af ​​hulrum.

Det er klart, at forebyggende foranstaltninger i form af massage, cremer, wraps kun hjælper i de første to trin. Hvis ændringerne på huden skrider frem, er høring af læger nødvendig: en endokrinolog (endokrinolog-gynækolog) og en hudlæge eller kosmetolog med tilstrækkelige kvalifikationer og erhvervserfaring. Brugen af ​​cremer og andre midler i disse faser er ønskeligt, men det vil ikke afhjælpe problemet, selv om det vil bidrage til at undgå forringelse.

Hvordan man bruger cremer

Hvis du bruger cremen dagligt, skal du se en visuelt synlig effekt fra applikationen. Dens fravær kan skyldes forkert brug af værktøjet.

Hovedårsagen til, at cremen ikke virker - påføring på huden, som ikke er forberedt på det. Husk strukturen af ​​epidermis - det øverste lag af huden. Den består af fem underlag, og den øverste, kåt, udfører en udelukkende barriere, beskyttelsesfunktion og indeholder ikke levende strukturer. Kræmen er naturligvis svært at "bryde igennem" gennem de tætte lag af døde keratocytter, tætte og tykke, fordi de er specielt designet til at forhindre penetration af fremmede stoffer i kroppen.

Derfor er den første regel om anvendelse af anti-cellulite cremer - forvaskning. Denne procedure vil blødgøre stratum corneum, fjern de fleste af de døde celler og lette penetrering af cremen.

Efter at cremen er absorberet i huden, bæres de aktive ingredienser med strømmen af ​​lymfe og blod. Dermed konklusionen: i områder med dårlig blodcirkulation vil behandlingen ikke have nogen effekt, der forbliver en "dødvægt". Den anden brugsregel er at sikre blodgennemstrømning til huden.

Dette kan gøres på forskellige måder:

 • damp kroppen i et varmt vand bad
 • påvirker huden med en stærk stråle i brusebadet, du kan bruge temperaturkontrast;
 • besøge saunaen eller badet, derudover ved hjælp af en kost
 • Lav en massage - manuel, hardware eller vakuum;
 • gnid kroppen med en speciel mitten eller vaskeklud.

Du kan bruge enhver tilgængelig metode, alternativ eller kombinere dem. Det vigtigste er at gøre huden rød.

En anden effektiv måde at sikre blodgennemstrømning på er motion. Det er endnu bedre end massage, fordi det virker indefra. Muskler kræver meget ilt til at arbejde, blodet strømmer aktivt til dem, og endda store skibe og ikke kun hudens kapillarer udvides.

Sådan vælger du den rigtige creme til cellulite

Fra overflod af anti-cellulite produkter på hylderne i butikken øjne. Ofte spekulerer producenterne på dette problem, hvilket er smertefuldt for mange kvinder, og tilbyder midler, som i princippet ikke er i stand til at frembringe noget resultat.

Før du køber, studer omhyggeligt fondens sammensætning. Alle komponenter i den er skrevet efter faldende massefraktion. Hvis de aktive ingredienser designet til at kæmpe med "appelsinskal" er angivet i slutningen, betyder det, at der simpelthen er for få af dem. Faktisk vil du smøre på dig selv den sædvanlige fugtighedscreme.

Den høje pris garanterer ikke, at denne creme er mere effektiv end andre. Nogle gange vil producenterne simpelthen "afskrække" de penge, der bruges til reklame. Hvis sammensætningen af ​​de to mærker af cremer er ens, men en af ​​dem er meget dyrere, er det næppe værd at betale for meget.

Der er ingredienser, der bør undgås i cremenes sammensætning. Disse er methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon, propylenglycol, polyethylenglycol. De to første stoffer er konserveringsmidler, der tilsættes for at forlænge produktets levetid. De er stærke allergener og neurotoksiner. De anden to er emulgerende og fugtgivende midler. Det menes at de også kan forårsage allergier, kontaktdermatitis, acne, eksem.

Ingen vil naturligvis tilføje klart skadelige stoffer til kosmetik, og alle certificerede produkter kontrolleres for sikkerhed. Disse komponenter bør ikke have skadelig virkning på kroppen, når de anvendes eksternt.

Typer af anti-cellulite cremer

For at vælge det produkt, der passer dig, skal du tage højde for flere punkter: hudens egenskaber og tilstand, det ønskede resultat, anvendelsesmåden.

Til massage

Disse værktøjer forbedrer effekten af ​​massageprocedurer og anvendes direkte under proceduren.

Eksempel: "Bad. Sauna. Massage "fra Vitex.

Med køleeffekt

De har en udtalt tonisk og stramningsvirkning, de er vist med en tendens til åreknuder, vaskulære "stjerner". Disse er normalt flydende cremer. De anbefales at blive anvendt efter sport, aktiv massage til at berolige huden.

Eksempel: Floresans "Fitness Body".

Opvarmningseffekt

Udvid kapillærerne, øg blodstrømmen til huden, har en antitoksisk og fedtforbrændende virkning. Enhver varmekrem forbrænder huden, især når den først påføres, så det skal kontrolleres på forhånd for tolerabilitet (på indersiden af ​​albuen). Velegnet til dem, der ønsker at tabe sig, fjern hævelse. Forhindrer udseendet af stregmærker.

Eksempel: Termoaktiv creme-gel "Slim Extreme" fra Eveline; aktiv fløde til korrektion af figuren "Termisk effekt" af Faberlic.

Til wraps

Disse er koncentrerede produkter designet til hurtigt at reducere kroppens volumen på grund af den lipolytiske virkning og fjerne overskydende væske. Godt lindre hævelse, stram huden. Sådanne produkter anvendes som følger: påført huden, indpakket på toppen med en klæbende film for at skabe en drivhuseffekt.

Eksempel: Creme og creme maske fra Guam.

Hvilke komponenter hjælper fra cellulite

Pick up cremen vil være lettere, hvis du tager hensyn til kompositionens komponenter.

Tabel 1 beskriver effekten af ​​de forskellige ingredienser i cremen:

Koffein, methylnikotinat, kanel, aminophyllin, silicium, L-carnitin, tang, kakao

Hestekastnut, hestetail, vedbend, lavendelolie, ginkgo biloba, fucus

mynte, mentol, enebær, tea tree, eucalyptus, nelliker

Stramningseffekt, eliminering af stregmærker

kollagen, elastin, vitaminer fra gruppe B, A, E, C, umættede fedtsyrer, hyaluronsyre, alger

Capsaicin, æteriske æteriske olier, nikotinsyre, ingefær

Jo mere aktive stoffer i fløden, og jo højere deres koncentration er jo bedre.

Hjem retsmidler

Ud over færdige cremer, i kampen mod cellulite, kan du bruge hjemmelavet. Måske vil de arbejde endnu bedre, fordi du sikkert vil vide, hvad og hvor meget der bruges.

Sammensætning baseret på baby creme

Denne creme bruges til stregmærker og cellulitter. Det er baseret på enhver creme til babyer med et minimum antal dufte (100 ml), som skal sættes i en ren krukke. Til ham tilsættes 4 g mumie, fortyndet i 1-2 spsk. l. varmt vand, 10 dråber grapefrugt, appelsin, citron eller enebær olie, 5 dråber kanelolie. Værktøjet opbevares i køleskabet i op til to uger. Påfør det efter brug af skrub eller massage med en vaskeklud. Flush - efter 2-3 timer for at fjerne rester af mumien fra huden.

Opvarmningssammensætning til indpakning

Kernen i en af ​​mulighederne er den velkendte salve "Kapsik" med capsaicin (rød peber ekstrakt). 1/3 tsk salve blandet med 2 el. l. baby creme og 2 ampuller koffein (sælges i apotek). Alt blandes forsigtigt på problemområder, og undgå kontakt med beskadiget hud og slimhinder. Hold i en halv time, skyll med koldt vand.

En anden mulighed er at bruge aminophyllin. Dette lægemiddel har en udtalt opvarmning og lipolytisk virkning, sælges i et apotek som et middel mod bronchial astma og er en del af mange cremer til kropsformgivning (for eksempel Turboslim).

Til hjemmeindpakning skal der tages 10 ml aminophyllinopløsning, blandes med 20 g babycreme, påføres på ren hud, pakning med film og hold i 1 time. Vask af med varmt vand.

Fugtighedscreme: skade eller fordel?

Er fugtgivende virkelig gavnligt?

Spørg en ven af ​​din, en kollega eller dig selv: Hvilket skønhedsprodukt begynder og slutter din dag med? Svaret vil være det samme for alle: fugtighedscreme. Vi kan ikke forestille os vores liv uden det, ligesom uden en smartphone og kaffe. Og hvad hvis det ville være bedre uden ham (ligesom uden en smartphone og kaffe)? ELLE afslører alle hemmelighederne af fugtighedscreme.

Hvad er en fugtighedscreme? Ofte er det en kombination i visse mængder vand, siliconer, mineralske eller naturlige olier, alkohol og konserveringsmidler. I grund og grund er deres opgave at hurtigt afhjælpe problemet med udtørring af huden. I stedet for glat, mættet strålende hud får vi kun en midlertidig illusion, der virker, mens der er fløde på ansigtet. Situationen i de dybe lag i huden forbedres ikke, og måske endda forværres. Så hvad du ikke vidste om fugtighedscreme:

1. Fugtighedscreme sænker den naturlige eksfolieringsproces

Hver måned arrangerer huden selv skrælning. Det sker på denne måde: Nye hudceller stiger fra den nedre del af epidermis til dens overflade, de er på vej, og på toppen dør de og eksfolierer. At give plads til næste batch. I det mindste skal de.

Fugtighedscreme interfererer med denne naturlige cyklus, idet de gamle, døde celler holdes på overfladen af ​​epidermis, i stedet for at lade dem gå på engelsk. Hvad truer det med? Tør, kedelig hud - en gang. Afmatningen i cellefornyelsesprocessen er to. Akkumuleringen af ​​døde celler i de øverste lag signalerer epidermierne for at bremse ned i skabelsen af ​​nye unge celler. Det vil sige, at det nøjagtige modsatte af vores drømme om fugtet, strålende ung hud så længe som muligt opstår. Ups!

2. Fugtighedscreme krænker hudens egne hydratiseringsprocesser.

Ifølge globale undersøgelser har kun 15% af befolkningen en genetisk prædisponering for tør hudtype, hvilket kræver fugtighedscreme. Resten af ​​dehydrering erhvervet som følge af ukontrolleret og overdreven brug af fugtighedscreme. Her er et paradoks.

Pointen er dette. Huden er i sin natur designet til at fugte sig selvstændigt uden hjælp udenfor, det er borger eller fløde i en gylden krukke. Men når huden bliver vant til at modtage et fugtighedsbevarende produkt i tilstanden "to gange om dagen", stopper den med at syntetisere sin egen fugt indefra. Og hvorfor, hvis en person omhyggeligt modtager en frisk del af sund creme?

Endnu værre. Hudceller fra overfladen af ​​epidermis, dem der regelmæssigt behandles med fugtighedscreme fra krukker og rør, sender beskeder til de nederste lag, at de har alt okay, jeg har ikke lyst til at drikke. Som et resultat kommer celler i dermis til hvile, det vil sige, de producerer ikke fugt. Huden bliver tør og mindre elastisk.

3. Fugtighedscreme forbedrer hudfølsomheden

Den konstante brug af fugtighedscreme (og vi er ingen steder uden det) ændrer den naturlige balance mellem proteiner, vand og lipider i huden. Som følge heraf svækkes barrierefunktionen, hvis formål er at bevare fugt og næringsstoffer inde, og forlade bakterier og ydre stimuli ud. Forringet beskyttelse fører til en ubalance og derfor følsomheden af ​​huden, det vil sige dens modtagelighed over for eksterne faktorer. Jo mere fugtighedscreme for følsom hud du bruger, jo værre det føles og ser ud.

4. Fugtighedscreme træsko porer

For tætte teksturer kan tilstoppe porer, der forårsager sorte pletter og betændelse. Men de cremer, der synes at være vægtløse og luftige, kan være comedogene. Årsagen - i silikoner. De er ansvarlige for vores yndlings silkeagtige tekstur og løser virkelig problemet med tørhed. Dog midlertidigt og samtidig påfyldning af porerne. De absorberes ikke, men forbliver på overfladen sammen med fedt, snavs, døde celler. Denne batch fylder og udvider porer.

Sådan slår du vane af fugtighedscreme

For at teste om din hud kan leve uden fugtighedscreme og føle sig godt, lav et eksperiment - rive dem fra hinanden. Nu er det den perfekte tid til dette. Faktisk, om sommeren, i løbet af en periode med forhøjede temperaturer, bliver huden tvunget til at producere flere af sine egne naturlige olier. Og det kan godt uden uden hjælp. Det skal tage tid for huden at blive vant til uafhængighed igen. Her er nogle tips til at gøre denne overgang mere behagelig:

• Skift til serum. I stedet for en creme skal du bruge en serum- eller vandbaseret lotion. På denne måde får du de samme fugtighedsgivende egenskaber, men uden nogen trussel mod porerne eller celleregenerationsprocessen.

• Vask uden sulfater. Sommetider er huden tør og strammet bare på grund af det. Hvad møder dagligt med aggressivt sulfat vaskemiddel. hvis dette er tilfældet, køb en sulfatfri gel eller tillid micellært vand.

• Glem ikke at eksfolere. Regelmæssig eksfoliering kan rette en grå farve. I stedet for at scrubs med slibende bolde, brug skønhedsprodukter med syrer. De bedste er mælkesyre glykol. De vil bidrage til forsigtigt at slippe af med det kedelige øvre lag, hvilket giver huden en naturlig glød.

• Brug sanskrin. Solbeskyttelse er stadig af afgørende betydning. For at dispensere med det standard fugtgivende format i denne kategori, skift til sprøjter, tonal foundation eller mineralpulver med SPF.

Når der kræves fugtighedscreme

Men fugtighedscreme er ikke altid dårlig. For det første må du ikke glemme de 15% af mennesker med genetisk tør hud. De har brug for en creme. Man kan heller ikke undvære det under ekstreme vejrforhold, som vind og kulde, det vil sige den russiske vinter.

Hurst Shkulev Publishing

Moskva, st. Shabolovka, hus 31b, 6. indgang (indgang fra Horse Lane)

Hvordan gør depilatory cream

Kampen med overdreven vegetation i piger bruger en masse tid og kræfter. Razors er ikke egnet til alle på grund af irritation, men for at udholde smerten i håret, der trækkes ud af epilatoren kræver enorm viljestyrke. Derfor er depilatory creme til følsom hud og bikini zone blandt disse produkter særligt populære hos piger.

Princippet om drift

Sammensætningen af ​​midler til hårfjerning omfatter aktive kemiske komponenter. De spiser væk keratin, som er det vigtigste hårmateriale. Det øverste lag er beskadiget i en sådan grad, at det let fjernes fra overfladen af ​​huden og efterlader intet spor. Man skal huske på, at mange mærker af kosmetik bruger kemikalier, der er så stærke, at huden også er beskadiget i nogen grad.

 1. Det fuldstændige fravær af mekanisk skade på huden. Efter barbermaskinen er der dannet forskellige irritationer, som forårsager stor ulejlighed: kløe, smerte og efter akne arr kan forblive;
 2. Brugervenlighed. Det tager mindre end 5 minutter at fuldføre denne kosmetiske procedure;
 3. Holdbarhedseffekt. Razor efterlader en skarp spids af håret, som hurtigt begynder at stikke ud under overfladen af ​​epidermis. Depilatory cream renser huden næsten perfekt, hår efter at den har en afrundet finish;
 4. Depilatory creme til det intime område kan anvendes under graviditet, efter fødslen og amning. Det absorberes ikke i epidermis og vaskes hurtigt af overfladen.

Men der er nogle ulemper. For det første er fløjen måske ikke egnet til hårdt hår - på grund af den tykke base vil vegetationen forblive på huden næsten intakt, og opvaskemaskinen bliver simpelthen vasket af med vand. For det andet er sandsynligheden for bivirkninger ikke udelukket. Dette er udslæt, hævelse, kløe, feber.

Video: Sådan bruger du depilatory cream

bedømmelse

For at vælge den bedste depilatory creme til krop og ansigt, skal du se mange forskellige midler til dette handlingsprincip. Vi har samlet en vurdering af de mest kendte mærker:

Er cremen i stand til at trænge ind i huden?

I dag stopper kontroversen ikke om spørgsmålet: Kan en kosmetisk creme trænge ind i huden? Fabrikanter af kosmetik besvare dette spørgsmål bekræftende og præciserer, at cremenes sammensætning og dens formel spiller en stor rolle. Modstandere modsiger dem med henvisning til hudens struktur og dens barriere - beskyttelsesfunktion. Hvem har ret? I denne artikel vil vi forsøge at forstå dette problem, men først begynder vi med hovedstrukturen i vores hud.

Hudstruktur

Huden er det største overfladeorgan i vores krop. Hvad kunne være lettere hud? Denne krop er trods alt altid i syne. Men bag den tilsyneladende enkelhed ligger en kompleks og multifunktionel krop, som har en bred vifte af fysiologiske funktioner og patologiske processer der opstår i den.

Så består huden af ​​tre lag:

 1. Det første lag af hud er epidermis eller hud;
 2. Den anden er dermis eller selve huden;
 3. Det tredje - hypodermis eller subkutant fedt.

Epidermis består af fem lag:

 • kåt lag (overflade lag);
 • strålende lag;
 • granulært lag;
 • stikkende lag;
 • basal lag.

Hvert lag har sine egne opgaver og funktioner. I det nedre lag af epidermis er det basale eller kimlag. Alle metaboliske processer finder sted i det, keratin, immun og pigmentceller dannes.

I det stikkende lag er stikkende keratinocytter dannende flere rækker. Her flyder lymfen, som transporterer næringsstoffer til cellerne og fjerner nedbrydningsprodukter fra dem.

Det granulære lag indeholder hydrofobe strukturer, der forhindrer indtrængning af vand i de underliggende lag. I dette lag producerer celler keratinisering af epitelet.

Det strålende lag er en homogen strimmel af lyserød farve, der består af to lag af flade celler uden kerner og organeller.

Og endelig - stratum corneum. Den epidermis hovedopgave - at producere stratum corneum. Stratum corneum udfører en barrierebeskyttende funktion og har ingen levende celler. Når cellen flytter til det øverste lag, dør det ud eller keratiniseringen. Derfor består stratum corneum af døde skalaer, som konstant skrælles af og forsvinder. Tykkelsen af ​​dette lag er individuel for alle og afhænger af styrken af ​​den mekaniske belastning. Stratum corneum er en god hindring for patogene mikrober og toksiner, men samtidig er det også en hindring for næringsstoffer fra cremen.

Alle celler i epidermis er organiseret i lag eller lag. Tykkelsen af ​​lagene i epidermis varierer i forskellige dele af kroppen. F.eks. På palmer og såler af fødderne er det tykkeste lag, og på øjenlågens hud - den tyndeste.

Huden udfører meget vigtige funktioner, som regulerer vitaliteten af ​​vores krop:

 • beskyttende funktion (beskytter huden mod penetration af mikrober, vira, skadelige kemikalier, vand udefra);
 • termoregulerende (regulerer varmeoverførsel: varmestråling og sved);
 • receptor (i huden er mange nerveender);
 • immunitet (beslaglæggelse, transport af antigener og udvikling af immunresponset).

Som det fremgår af ovenstående, er det næsten umuligt at trænge ind i huden med næringsstoffer fra cremen. Derudover tykes det hornede lag med alderen. Så hvordan skal man være? Før du besvarer dette spørgsmål, find ud af, hvordan cremer virker.

Virkningsmekanismen af ​​cremen

Husk! Alle cremer virker på samme princip, uanset deres sammensætning, komponenter eller pris. Cremen virker kun på epidermis (overfladelag i huden), fugtgivende det og skaber en beskyttende film på overfladen. De dyreste og vigtige komponenter, der er angivet i cremen, trænger ikke ind i huden, men forbliver på overfladen. Og alt sammen fordi kosmetisk creme ikke er en medicin, er den kun beregnet til at fungere på niveau med epidermis.

I henhold til international lov påvirker alle kosmetik, der er certificeret som kosmetik, og ikke som stoffer, kun hudens overflade. Men det viser sig, at mange forbrugere, der bruger store penge på køb af dyre anti-age cremer, simpelthen ikke er bekendt med denne internationale lov. Og nogle producenter, der parasitterer på mærket "collagen", "elastin" eller andre populære komponenter, tjener simpelthen af ​​forbrugernes uvidenhed. Efter at have læst til disse linjer, kære læsere, har du ikke travlt med at være ked af det. Dette er tilfældet, men der er nogle nuancer. I dag er der stadig metoder, der hjælper cremer gennem hudens beskyttende barriere.

Måder at trænge ind i fløden

Metode nummer 1. Ødelæggelsen af ​​stratum corneum. Hvis du behandler huden med et særligt stof med anionaktive overfladeaktive midler, så du kan fjerne hele fedtlaget, vil strømmen af ​​aktive ingredienser i huden stige med 20%. Enhver kemisk peeling kan også ødelægge lipidmantlen, hvilket forbedrer blodcirkulationen og giver bedre indtrængning af aktive stoffer i huden.

Metode nr. 2. Krem med æteriske olier. Kremer med æteriske olier indbefattet i fløden betragtes som naturlige forstærkere (ledere), der er i stand til at transportere de aktive stoffer dybt ind i huden. Æteriske olier har evnen til hurtigt at passere gennem stratum corneum og trækker andre ingredienser. Men her er tre punkter vigtige.

 1. Æteriske olier, der udgør kosmetisk creme, skal være naturlige. Det skal siges, at der er mange forfalskninger på markedet for æteriske olier.
 2. Prisen på naturlige æteriske olier er meget høj, hvilket gør det endelige kosmetiske produkt fabelagtig dyrt.
 3. For mange forbrugere forårsager æteriske olier den stærkeste allergiske reaktion.

Når man køber en creme med æteriske olier, bør man overveje ovenstående faktorer.

Metode nummer 3. Brug af hardware tekniker. Apparatets kosmetologi er i sig selv en meget effektiv metode til at påvirke huden. Vi taler om sådanne hardware metoder som: ionofares, galvanoterapi, mikrostrøm terapi. Ved hjælp af hardware teknikker er det muligt at opnå penetration af de aktive ingredienser i huden ved hjælp af mikrostrømme eller ultralyd.

Metode nummer 4. Nanoteknologi. Teoretisk er denne metode meget attraktiv. Men i praksis er opnåelse af stabilitet af nanoingredienser meget vanskelig. Nanopartikler i en creme kan ændre deres struktur og interagere med andre partikler. De kan komme ind i blodbanen, hvilket kan forårsage uønskede virkninger. Der er også tekniske vanskeligheder, der stadig er meget vanskelige at ordne.

Metode nummer 5. Anvendelse af peptider. Peptider er forbindelser, hvis molekyler består af aminosyrer, der er bundet af peptidbindinger. Til dato er kosmetik med peptider den mest effektive. Peptider trænger ind i huden på grund af dets struktur: sekvensen og et sæt aminosyrer. Evnen af ​​kobberholdige peptider til at trænge ind i huden er velkendt. Der er endda regenerative teknologier baseret på brugen af ​​kobberholdige peptider. De udløser regenereringsprocesser, aktiverer fibroblaster, bidrager til produktionen af ​​"nyt" kollagen og elastin. Den såkaldte "botox effekt" creme er meget effektiv og populær. Den består af peptider, der blokerer de neuromuskulære synapser. Virkningen af ​​sådanne cremer svarer til injektioner.

Vi overvejede indførelsen af ​​kosmetiske produkter i huden. Hvis du læser omhyggeligt ind i cremenes sammensætning og kender nogle nuancer, kan du få et pålideligt og effektivt lægemiddel.

Køb fløde: hvad skal du se efter?

At indse, at med kosmetiske produkter ikke er så slemt, hvad skal man se efter, når man køber en creme?

 1. Producenter af cremer har deres egne tricks. Sammensætningen på cremenes emballage i henhold til lovgivningen i Den Russiske Føderation skal beskrives på latin eller på engelsk. Årsager vedrører creme, på emballagen, hvis sammensætning er opført på russisk.
 2. Listen over ingredienser er kompileret, da mængden af ​​komponenten falder. Det vil sige, at vandet i fløden altid er det meste, hvilket betyder, at det altid skal være førende på en sådan liste.
 3. Beskytter cremen, hvis den indeholder for mange aktive stoffer: placenta ekstrakt, hyaluronsyre, molekylær ilt, phytohormoner, embryonale celler, coenzym Q10, frugtsyrer, collagen, elastin, vitaminer, retinol. Og igen opstår spørgsmålet om, hvordan disse stoffer kan passere gennem det beskyttende lag af huden, men problemet er ikke kun det.
 4. For eksempel anvendes placenta ekstrakt i regenerative teknologier. Dette er en meget effektiv anti-aging procedure, men kun når det kommer til injektioner. I det andet tilfælde skal i cremen være ekkankere, som kan "skubbe" de aktive stoffer bag ham gennem det beskyttende lag af huden.
 5. Embryonale celler i en creme er en ren marketing gimmick. For det første er brugen af ​​humane embryonale celler forbudt over hele verden. Alle fostre (fra den latinske. Fetus - frugt) kosmetik, som sælges på det kosmetiske marked - af animalsk oprindelse. Og her opstår et helt naturligt spørgsmål: Hvordan kan en levende embryoncelle overleve i en creme? Og hvis hun er død, hvad er brugen af ​​det? Embryonceller skal eksistere i et bestemt miljø og opbevares ved en bestemt temperatur. De har også brug for mad, kun på denne måde er deres fornyelse og eksistens mulig.
 6. I kosmetisk creme kan være apple stamceller, det patenterede navn er PhytoCellTec ™ Malus Domestica. Sådanne kosmetik er virkelig. Derfor bør udtrykket embryonale eller stamceller kun advares. Hvis vi taler om føtal kosmetik, så skal pakken have en vis markør, der forklarer, at det drejer sig om stoffer af animalsk oprindelse. Mærkning kan være sådan: ekstrakter af Ovar, Placenta, Cutis, Hepar, Amnion, Liquor amnii (fostervand), placenta proteiner, proteiner af føtal hud osv. Hvis plante stamceller, så er det patenterede navn PhytoCellTec ™ Malus Domestica indikeret. Men igen, hvor effektive er disse ingredienser i fløden - et moot point.
 7. En anden markedsføring flytter producenter - molekylær oxygen i sammensætningen af ​​cremen. Internettet har længe været den opfattelse, at vores hud "trækker vejret", og molekylært oxygen bidrager til berigelsen af ​​celler med ilt. Vi dømmer: vores hud trækker ikke vejret. Huden kan ikke udføre sine funktioner korrekt, hvis luften ikke strømmer. Men molekylær ilt i en creme er bare en høj grad af anvendelse af biokemiske termer til at powere hjernen til forbrugeren. Der er mulighed for over-oxygenering af kun beskadiget væv. Det vil sige, at stratum corneum skal gøres midlertidigt - for at ødelægge det.
 8. Favoritkomponent i kosmetiske producenter - kollagen. Kollagen er en del af anti-aging kosmetik (den mest eftertragtede og dyre). Med alderen erstattes elastisk kvalitetskollagen med "defekt", slidt kollagen. Det vil sige, vi kan ikke sige, at collagen produceres mindre. Dens struktur ændres, og der opstår ubalance i produktionen: ungt kollagen produceres mindre og mindre, og gamle bliver mere og mere. Og det viser sig en stor ophobning af amorft protein med en brudt struktur. For at syntetisere nyt collagen, skal du vende sig til regenerative teknologier, der stimulerer autologe fibroblaster. Kollagenmolekylet er så "tungt", at det i en creme ikke kan trænge ind i huden. Af denne grund hydrolyseres kollagenmolekyler for bedre absorption af huden.
 9. Hyaluronsyre er en uundværlig bestanddel af enhver kosmetisk creme. Men med hende ikke så simpelt. For at det kan manifestere sine magiske egenskaber er det vigtigt at bruge sin korrekte molekylære form. Cremer bruger kun lavmolekylær form af hyaluronsyre. Således er det i stand til at passere gennem stratum corneum og vise dens fugtighedsgivende egenskaber.
 10. Phytohormoner er en stor marketingfælde. Favoritkomponent i anti-age (anti-aging) kosmetik. Det er kendt, at produktionen af ​​hormoner, der er ansvarlige for ungdommen og skønheden i huden, gennem årene er reduceret. Deres mangel på det mest beklagelige billede på udseendet af kvinder. Brugen af ​​hormon erstatningsstoffer i cremenes sammensætning i overgangsalderen er et rimeligt og hensigtsmæssigt skridt. Men lad os se, hvad tricket er. Der er phytohormoner og phytoøstrogener. Betydningen af ​​disse udtryk er ikke identisk. Phytoøstrogener er ikke hormoner, men de er i stand til at reproducere virkningen af ​​humane østrogener. Det vil sige, de aktiveres i kroppen, starter processen med hudregenerering, fremmer syntesen af ​​kollagen, elastin og hyaluronsyre. Phytohormoner er plantehormoner. Planter har deres egne hormoner, som de producerer for at bevare deres vitale funktioner. Phytohormoner har ringe til fælles med phytoøstrogener, de har absolut ingen østrogenlignende virkning. Af denne grund er de aldrig vant til at erstatte østrogen. Følgelig bidrager cremen indeholdende phytohormoner ikke til foryngelse af huden og forbedring af hudparametre. Det viser sig en anden reklame stunt og spildte penge. Phytoøstrogener er plantestoffer, der kan reproducere virkningerne af østrogen i den kvindelige krop. Men her er der en lille, men meget betydelig nuance. Phytoøstrogener afslører kun deres handlinger i den rigtige koncentration og under særlige forhold. Dette er en meget kompleks og tidskrævende proces, der ikke er så let at starte. For phytoøstrogener at vise deres hormonlignende egenskaber er en koncentration, der er tusindvis af gange større end den af ​​vores autologe østrogen, påkrævet. Kun i dette tilfælde vil phytoøstrogener være effektive. Men hvis du bare smør huden med en sådan creme, så vil der ikke være nogen fordel af det.
 11. Coenzym Q10 - fundet i en stor mængde cremer. Hvad er dette stof om? Coenzym Q10 er en kraftfuld antioxidant, der forhindrer dannelsen af ​​frie radikaler i huden. Det stimulerer også processen med hudfornyelse, hjælper med at holde fugt i det. Imidlertid er effekten af ​​coenzym Q10 begrænset kun af det øvre lag af epidermis. Det er også han, der ikke kan trænge ind i huden og neutralisere frie radikaler der. Og alene Coenzyme Q10 er ikke nok som antioxidant. Normalt gives den maksimale effekt ved brug af antioxidanter i par og grupper.
 12. Oftest anvendes frugtsyrer som en del af peeling og exfoliants. Den hensigtsmæssige anvendelse af frugtsyrer i cremer - forårsager en masse kontroverser. For effektivt at påvirke huden bør indholdet af frugtsyrer i cremen ikke være mindre end 70%. For kosmetisk creme er dette uacceptabelt, fordi en sådan koncentration før eller siden kan forårsage alvorlig hudskade. Narkotika med 5% indhold af frugtsyrer er ineffektive, med 10% er allerede farlige. Kosmetiske cremer, der kan købes i butikker, indeholder typisk ikke mere end 3% frugtsyrer. Nogle gange er deres indhold endnu mindre end 3%, hvilket gør kosmetik med frugtsyrer fuldstændig ubrugelig og ineffektiv.

Det er vigtigt! Når du køber kollagen og elastin creme, skal du se efter udtrykket "kollagenhydrolysat" "elastinhydrolysat" på pakken. Husk, for at cremen skal "arbejde" skal kollagen og elastin kun være i form af et hydrolysat. Men dette gælder ikke for hyaluronsyre. Kollagen og elastinproteiner, de kan udsættes for hydrolyse. Hyaluronsyre er et polysaccharid, et kemisk stof, der ikke kan hydrolyseres.

Og kun dosen gør det til en kur...

Vi har fundet ud af, at ingredienserne i den kosmetiske creme virkelig kan omgå stratum corneum og komme ind i huden. I dette tilfælde er det muligt at sige, at enhver kosmetisk creme er en effektiv kosmetisk? Her, som altid, er djævelen i detaljerne.

Naturligvis spiller en stor rolle af cremenes sammensætning, den kemiske form, hvori komponenterne præsenteres, deres interaktion med hinanden. Men dosen af ​​de aktive ingredienser i cremen er også vigtig. Faktum er, at nogle komponenter kun viser deres aktive regenererende egenskaber i en bestemt koncentration.

Fabrikanter bør på emballagen angive koncentrationen af ​​en ingrediens, men som vi kan se sker det ikke. Så det viser sig, de aktive stoffer i cremen nok, men de "arbejder ikke". Ovenfor gav vi eksemplet på frugtsyrer. For høj en koncentration af frugtsyrer i cremen kan skade huden, for lavt har ikke en kosmetisk effekt.

Af denne grund erklærer mange kosmetikproducenter blot, at der er en eller anden "effektiv" ingrediens til markedsføringsformål, idet de ved, at koncentrationen ikke er tilstrækkelig til at den er aktiv. Her stiller du spørgsmål om, hvordan man skal være og hvad skal man gøre? Vend dine øjne til professionel kosmetik.

Hvorfor professionel kosmetik

For det første er biologisk aktive stoffer i høj koncentration i professionelle kosmetik. Og ikke kun i høj, men i den koncentration, hvor de manifesterer deres regenererende egenskaber.

For det andet er stofferne i sådanne kosmetiske midler i den passende kemiske form. Kollagen og elastin i form af et hydrolysat og hyaluronsyre i en lavmolekylær form.

For det tredje trænger de aktive stoffer dybt ind i hypodermis og endda dermis.

For det fjerde er virkningen af ​​brugen af ​​professionel kosmetik mærkbar efter en uge.

Sammenfattende kan vi sige, at professionel kosmetik ikke er beregnet til at forklare problemer, men at løse dem. Dens effektivitet har vist sig ved kliniske undersøgelser, regelmæssige forbedringer af formler og sammensætning og anvendelse af innovativ teknologisk udvikling.

Hvordan virker depilation creme: en aktiv effekt på hårstrukturen

For nylig blev barbering betragtes som den nemmeste og mest overkommelige metode til fjernelse af hår. Men kosmetologien udvikler sig, og der udvikles nye teknikker, som i lang tid kan slippe af med vegetationen. Der er mange gode måder at fjerne vegetation i forskellige dele af kroppen. Der er kemiske, mekaniske metoder til opnåelse af det ønskede resultat. Mange kvinder fjerner deres hår alene. Til disse formål foretrækker de at bruge depilatory cremer. Men for andre damer forbliver det et mysterium, hvordan depilation cremen virker. Lad os prøve at finde ud af det.

Fordele og ulemper ved cremer

Hvis en creme bruges til at slippe af med vegetationen på kroppen, så har den som enhver anden vare sine fordele og ulemper. Det er værd at bemærke, at hver type af depilatorisk creme har en anden virkning på huden. Dette forklares af organismens individuelle karakteristika (hudtype, modtagelighed for sammensætningen af ​​produktet).

Den creme, der hjælper med at slippe af med hår, har følgende fordele:

 • vegetationsfjernelsesproceduren tager ikke meget tid. Der er cremer, du kan bruge, mens du tager et bad, det er endnu mere praktisk. Selv barbering med en maskine tager længere tid;
 • Effekten af ​​en depilatory cream gælder for forskellige dele af kroppen med et universelt formål med produktet;
 • proceduren giver en god effekt, fordi når du påfører cremen kan du se om hudområdet er blevet behandlet eller ej;
 • Den største fordel kan kaldes fraværet af smerte under depilation. Depilation er behagelig, uden nedskæringer og irritationer;
 • depilatory cream er nem at bruge. Til selvstændig anvendelse af depilation kan creme anses for den mest succesfulde mulighed.

Der er få ulemper, og de fremgår af analfabeterens anvendelse af lægemidlet:

 • i tilfælde af manglende overholdelse af de regler, der er fastsat i instruktionen, er det muligt at overdrive fløden på huden. Hudets område som følge af forsømmelse kan påvirkes;
 • Resultatet efter depilation varer cirka en uge. Effekten er længere end efter en barbermaskine, men mindre sammenlignet med epilering.

Blandt fordelene ved produktet er brugen af ​​en hårfjerningskrem i det intime område. Huden i dette område er meget følsom. Brugen af ​​cremen udfører to opgaver på én gang - fjernelse af vegetation og samtidig fodring af sart hud.

Korrekt brug

Valg af midler til fjernelse af hår, forudlæse annotationen til produktet. Instruktioner til brug af depilation creme omfatter følgende punkter:

 1. midler påføres på den tørre, rene og forberedte hud. Du kan tage et brusebad for at udvide hudens porer;
 2. Det er vigtigt at distribuere fløden korrekt på det behandlede område. For denne del af værktøjet presses ud på en speciel spatel (medfølger). Du kan ikke gnide produktet ind i huden, du behøver kun jævnt fordelt;
 3. læs i annotationen, hvor meget depilation creme fungerer, og overdrive det ikke mere end den angivne tid;
 4. efter stående minutter er det nødvendigt at fjerne rester af midlerne sammen med de forsvundne hår. For at gøre dette, med den samme spatel, der blev påført cremen, i retning mod hårets vækst, fjern forsigtigt sammensætningen sammen med vegetationen. Hvis du bruger en svamp i stedet for et skulderblad, skal bevægelserne være cirkulære;
 5. hudfrit område vaskes med varmt vand. Kun rent vand er nødvendigt, uden sæbe og geler;
 6. Når du anvender depilatory cream i brusebadet, behøver du ikke engang en spatel for at fjerne rester og hår. Alt er helt vasket af med vand.

Advarsler under brug

For at opnå det ønskede resultat skal du ikke kun følge de regler, der er foreskrevet i vejledningen, men også være opmærksom på forsigtigheden, når du bruger en depilator:

 • i løbet af sessionen, skal du sørge for at overholde de angivne i produktets annoteringstidspunkt. Hvis du ignorerer instruktionerne, kan du tjene en forbrænding;
 • Før du bruger det, skal du gøre dig fortrolig med, hvordan depilation cremen virker. Beskrivelsen indeholder instruktioner, i hvilke tilfælde afhjælpningen kan være skadelig eller uforudsete. Så, efter et intensivt ophold under solen eller i et solarium, er det bedre at opgive den kemiske depilator. Mange cremer giver en hvidblegningseffekt til hudbelægningen;
 • Prøv ikke at få fløden på hudens delikate slimhinder. At fjerne vegetation fra ansigtet og ved fjernelse af en dyb bikini, er det bedre at bruge andre midler til at fjerne hår;
 • Anvendelse af en creme for at slippe af med vegetation, glem ikke at bære handsker. Således beskytter du dine negle mod ødelæggelse;
 • da depilatory cream er et kemisk middel, bør det ikke anvendes til gravide kvinder og kvinder, der ammer;
 • Vær særlig forsigtig med gentagen brug af cremen, når du bemærker de resterende hår efter depilering. Under alle omstændigheder skal du opretholde et interval på fem dage, og kun derefter fortsætte til den anden procedure. Glem ikke at overvåge eksponeringstiden for sammensætningen til huden, ellers undgår du en forbrænding.

Efter afslutningen af ​​den kosmetiske begivenhed er at afstå fra solskoldning, varme bade, udflugter til saunaen. Om to dage vil alle de anførte handlinger blive tilgængelige.

Anvendelse på forskellige hudområder og funktioner

Depilatory cream kan påføres på arme, ben, i armhulerne, i bikiniområdet, underlivet, på brystet og i ansigtet.

Den enkleste metode til depilation, der bruger en creme, er fjernelse af vegetation på ben og arme. Mere omhyggeligt skal du behandle brugen af ​​creme på intime steder og armhuler. På disse steder er huden mere følsom og sårbar. Careless håndtering af hudens kemiske sammensætning er let at beskadige.

For at undgå uønskede konsekvenser, for at fjerne hår i armhulerne og i bikiniområdet, brug en creme, der er specielt designet til disse områder.

Når du fjerner armhuler, skal du ikke glemme at fjerne deodorantrester fra huden på forhånd. Tør derefter tørre, drys huden med talkumpulver.

Hvis du bruger en depilatory creme i ansigtet, skal du være særlig forsigtig. Anvend ikke sammensætningen tæt på slimhinderne (omkring øjnene og læberne). Ansigtet efter behandling har også brug for næringsstoffer, endda mere end nogen anden del af kroppen.

Creme selektion

For at besvare spørgsmålet om, hvad man skal kigge efter, når man vælger en depilatory cream, skal man bruge anbefalingerne, og når man vælger en creme, styres følgende produktegenskaber:

 1. hudeksponeringstid. Dette er et vigtigt punkt, især i forhold til følsomme områder (bikini, armhuler, ansigt). Jo mindre afhjælpe er på kroppen, jo bedre;
 2. Når du vælger, skal du styre din hudtype. På pakker er det normalt angivet, hvilken hud og hvilken del af kroppen produktet er beregnet til;
 3. universelle midler, der passer til ethvert område af huden, med undtagelse af ansigtet, sælges
 4. der er højhastighedskompositioner;
 5. Vær opmærksom på emballagen. Næsten hver fløde har en speciel spatel.

Nogle cremer ud over hovedfunktionen - depilation, samtidig fugte og nære huden.

Kontraindikationer

Depilatory cremer bør ikke anvendes til hudlæsioner. Hvis der er nogen neoplasmer på kroppen, så er det også umuligt at anvende lægemidlet, uanset deres natur.

En hvilken som helst sygdom inden for dermatologi er en kontraindikation for brugen af ​​depilatorisk creme. Dette gælder ikke kun eksem, sår, forskellige udslæt og psoriasis, men også acne.

Før du påfører cremen, skal du teste for en allergisk reaktion på produktet. For at gøre dette skal du bruge lidt penge på albuebukken. Hvis huden i en time ikke blev rød, og der ikke er nogen synlige tegn på irritation, så kan du bruge cremen.

Gelatin depilation derhjemme

Skal en mand barbere sin lyske?