Øjenbrynskorrigeringstråd: Funktioner i proceduren

Trindings er en almindelig øjenbryn depilation metode. Det udføres ved hjælp af en speciel snoet tråd. Dette er den ældste metode til hårfjerning - den blev brugt af smukke Ægypten og Østen, og ikke kun for øjenbrynsområdet. På nuværende tidspunkt er slibning kun for størstedelen kun for øjenbryn, da det giver den mest blide, smertefri og samtidig fjerner overskydende hår i dette område. Artiklen vil fortælle dig, hvordan du trækker øjenbryn med en tråd derhjemme: Vi lærer hvad det er, funktionerne i denne metode til fjernelse af hårfjerning, find ud af hvordan du kan gøre proceduren selv hjemme, hvad er dens fordele og kontraindikationer.

fordele

Der er betydelige fordele ved at fjerne uønskede hår i øjenbrynsområdet. Lad os fortælle om dem mere detaljeret.

 • Plukkende øjenbryn med en tråd fører ikke til forekomst af allergiske reaktioner: brænding, rødme, da der ikke anvendes kemiske præparater her.
 • Indgroede hår under korrektionen med tråd kan heller ikke være bange: proceduren eliminerer denne ubehagelige bivirkning ved epilering.
 • Selve proceduren er ikke så smertefuld som øjenbryn epilation med pincet eller især med varmt voks.
 • Denne procedure, mange mennesker svarer til skrubbeffekten. Tråd, trækker håret, trækker og huden, hvorfra den vokser. Som følge heraf er der en naturlig afskærmning af død hud.

Hvis vi ved hjælp af almindelige pincetter ofte ikke har mulighed for at fjerne tynde og lette hår, så er korrigeringsprocessen meget ren, når håret er helt fjernet. Dette er måske den vigtigste fordel ved øjenbrynskorrigeringstråd.

Efter øjenbrynskorrektion vokser håret ikke i lang tid. Nettoresultatet varer i fire uger. Denne fordel vil blive værdsat af travle kvinder af megacities, der har en evig mangel på tid.

Ved hjælp af en tråd kan du modellere øjenbrynene i enhver form. Tråden giver dig mulighed for at give øjenbrynene en klar og jævn form, som nogle gange er så svært at opnå ved konventionelle midler.

Som et resultat af at bruge øjenbrynskorrektion ved hjælp af en hårlinje, fortykker håret ikke og bliver ikke grovere.

Den største betydning af mange makeup kunstnere nu vedhæftes til øjenbrynens øvre linje - den såkaldte zaloy. Det menes at det er umuligt at røre og deformere den naturlige hal, da dette kan føre til en forandring af ansigtsudtrykket fuldstændigt (undertiden til en negativ). Fremgangsmåden ved trimningen giver dig mulighed for at gøre øjenbrynens hårfjerning uden at krænke en sådan vigtig hovedbøjning.

Mange damer foretrækker at give øjenbrynene et stærkt buet udseende - "hus". Denne form giver ansigtet en lidt overrasket søde udtryk, giver dig mulighed for at understrege kindbenene, trækker det ovale. Trådkorrektion er den mest effektive og effektive måde at give denne øjenbryn på denne fashionable form. Træet giver en naturlig vinkel til bøjningen - den der ser smukkeste ud.

Øjenbrynskorrektionstråd - metoden er meget enkel. Til implementeringen behøver du ikke købe dyrt udstyr: du behøver ikke købe lige elementære pincet. Du skal blot tage den sædvanlige sytråd, som findes i hvert hjem. En meget enkel plukningsteknik kan styres ved at praktisere et par timer.

Hvis du udfører proceduren regelmæssigt, kan du over tid ikke behøve øjenbrynskorrigering overhovedet. Efter hver procedure bliver hårsækkene svagere, producerer mere og tyndere hår, indtil deres styrke helt løber ud.

Metoden er den mest tilgængelige for alle. Der er ingen grund til at rejse overalt for at bekymre sig om tilstedeværelsen af ​​pincet: et stykke tråd kan findes overalt.

ulemper

Slibeproceduren har også sine svagheder. Lad os fortælle mere om dem.

At trække øjenbrynene ved hjælp af en tråd er ret svært for begyndere. Selv om der faktisk ikke er noget kompliceret i proceduren, for at korrekt og hurtigt udføre øjenbrynskorrektion med tråde, har du stadig brug for dygtighed og erfaring. Begyndere lider ofte af at give øjenbrynerne den ønskede form.

Ved udførelsen af ​​proceduren er det vigtigt at tage højde for flere vigtige nuancer, der kan være vanskelige i starten:

 • du skal følge grænsen angivet med en blyant
 • tage højde for tykkelsen af ​​selve tråden;
 • graden af ​​spænding.

Alle disse øjeblikke bliver selvfølgelig tydelige med tiden, men i første omgang kan de medføre alvorlige vanskeligheder i arbejdet.

Selvom korrektionsgarnet og mere sparsomt end pincet, men nogle gange forårsager håndgribelig smerte. Hvis huden er meget tynd og følsom, så kan der også komme blod på steder, hvor hårene trækkes ud.

Efter korrektion med en tråd kan du ikke straks farve dine øjenbryn, som du skal vente til hudens irritation aftager, og de mikroskopiske huller, der forbliver fra de trukket hår, er trukket.

Kontraindikationer

Som enhver anden kosmetisk procedure har øjenbrynshandelen også egne kontraindikationer. Så find ud af, hvem der ikke kan gøre denne procedure.

I tilfælde af krænkelse af hudens integritet i øjenbrynene er deres korrektion (herunder tråden) forbudt. Sådanne overtrædelser omfatter:

 • sår;
 • hudafskrabninger;
 • koger;
 • vabler;
 • bumser og åbenlyse irritationer.

Tilstedeværelsen af ​​mol og fremspringende papillomer nær øjenbrynene eller direkte på dem pålægger alvorlige begrænsninger af proceduren. Det anbefales ikke at forstyrre tumorer, selvom de er godartede, derfor er det bedre at ikke risikere.

Hudsygdomme såsom psoriasis, eksem og andre er også faktorer, der forbyder korrektion af tråden.

Det er alle kontraindikationer. Andre kategorier af borgere kan gøre øjenbrynens formgivning, herunder gravide kvinder.

Tips til at hjælpe dig med at trække øjenbrynens tråd hjemme:

Påkrævede inventar

Hvilke elementer og enheder vil være nødvendige for selvstændigt at udføre proceduren i huset derhjemme.

Den første ting du har brug for er selvfølgelig selve tråden. I sammensætningen skal der være økologisk bomuld eller silke. Tag en stærk tråd, så den ikke rives. Desværre har ofte sytråd ikke tilstrækkelig styrke, så tråden med en lille tilføjelse af silke eller nylon skal være mere nyttigt.

Tag og forstørre spejl. Under proceduren skal du se øjenbrynene i nærbillede for at se præcis hvilken side du skal klemme hårene på.

Forbered desinfektionsmiddel. Selvfølgelig er selve proceduren sikker, men de ekstra forholdsregler har ikke været skadelige for nogen. Derudover forbliver et mikroskopisk hul altid fra de udtrukne hår, som nogle specielt snigende mikrober kan komme ind i. Behandling af bakteriedræbende sammensætning garanterer manglen på betændelse og irritation efter proceduren.

For at reducere risikoen for bakterier skal du bære tynde gummihandsker før proceduren. De vil desuden give bedre greb med tråden, da de ikke glider og ikke sveder.

For at foreskrive den ønskede form for øjenbrynene, tag en kosmetisk blyant, som normalt opsummerer øjnene. For at sikre, at øjenbrynens form er glat og korrekt, skærpen blyanten godt inden mærkning. Og det er bedre, at blyanten er den kontrasterende farve på øjenbrynene, ellers kan nuancerne fusionere, og du vil ikke mærke den ønskede grænse.

procedure

Før du begynder at fjerne øjenbryn med tråd, skal du forberede alle de nødvendige ting og placere dem i adgangszonen. Fra tråden skal du klippe et stykke 50-55 cm lang og binde, så tråden har form som en cirkel. Så hvordan man trækker ud øjenbryn med en tråd uafhængigt i husforholdene: Vi starter.

etaper

 • Vask dine hænder grundigt med sæbe og vand for at minimere risikoen for infektion. Klare øjenbryn fra en blyant, fedt og forurening ved hjælp af kosmetisk lotion. Behandl dine øjenbryn og en zone på 3 cm omkring dem med en desinficerende forbindelse. Forresten vil banal hydrogenperoxid, som er i mange boliger, også være egnet til desinfektion.
 • Markér øjenbrynens form med en skarp blyant. Forsøg ikke at gøre øjenbryn tråd eller for bred. Overholde reglen om det gyldne middel, og afvig ikke for langt fra den naturlige form.
 • Plukningsteknikken er enkel: Tag tråden med begge hænder og læg den mellem tommelfingeren og pegefingeren i begge hænder. Vrid tråden 6-10 gange i midten: så du får et par løkker. Funktionsprincippet er som følger: Det er nødvendigt at stramme tråden, løsne den og flytte fingrene i forskellige retninger. Drejede løkker i midten trækker øjenbrynhår ud, som falder ind i dem.

Tip! Udfør proceduren omhyggeligt og omhyggeligt. Det er vigtigt, at hårene, der er inde i konturen, skitseret i blyant, ikke falder ind i løkken. Ellers vil det ikke fungere for at give en klar og jævn kontur. Og du kan helt ødelægge mønsteret af øjenbryn. Fjern hårene i retning af deres vækst, men ikke imod. Ellers kan du ikke få de mest behagelige fornemmelser, og selv smerter er mulige for personer med følsom hud. Hertil kommer, at trække hår ud i retning af deres vækst, forhindrer du deres efterfølgende indvækst.

 • Straks efter afslutningen af ​​proceduren behandles huden med en antiseptisk opløsning. Hvis du ser en lille rødme eller irritation, så ved, at dette er en reaktion af følsom hud, og det vil snart passere.

Som du kan se, involverer proceduren ikke noget kompliceret. Alle handlinger er elementære og enkle. Det vigtigste - at lære at hurtigt og dygtigt bruge en tråd, bare tilslutte de ønskede hår. Med den relevante erfaring udføres proceduren i minutter. Derudover kan den bruges til at fjerne antennerne over overlæben, som også ofte forgifter de smukke damers liv.

anbefalinger

For at beherske visdom af hårfjerning ved hjælp af en tråd, er det bedst at tilmelde en gang til mesteren, der ejer denne kunst. Efter en klar demonstration af slibningen kan du lære meget bedre, hvordan du selv udfører denne procedure.

Nyttige tips

Det vigtigste ved trinding er, hvor godt du drejer tråden og graden af ​​spænding. Hvis du aldrig har gjort denne procedure selv, anbefales det at du ikke starter browseren med det samme. Det er bedre at begynde at øve, trække håret over overlæben, og først da, når du har fingerfærdighed og forstå hvordan du holder og stram tråden, fortsæt til korrektion af øjenbryn.

Hvis proceduren forårsager alvorlig smerte, anbefales det at smøre det behandlede område med gel med lidokain, "Emla" eller andet tilgængeligt lokalbedøvende middel.

Et par dage efter behandling afstå fra skinnende øjenbryn, selv med en blyant. Denne begrænsning har til formål at minimere den mulige infektion i åbningen, indtil hullerne fra folliklerne trækkes ud. Du kan dog smøre hårene med ricinus eller burdockolie for at give dem skinne og mere tydeligt: ​​sådan behandling vil ikke forårsage skade.

Før proceduren anbefales det at anvende en lidt nærende creme på huden omkring øjenbrynene for at blødgøre det og gøre proceduren mere smertefri. Hvis hårene er meget hårde, anbefales det at dampe ud i ansigtet og være særlig opmærksom på øjenbrynene. Efter denne procedure kan hårene trækkes ud med meget mindre indsats. Tømmen af ​​timian, pebermynte eller kamille tilsat til dampkompositionen desinficerer desuden hudoverfladen og endog mætter den med næringsstoffer.

Så vi har overvejet trækets egenskaber - korrektion af øjenbrynens form ved hjælp af en almindelig tråd. Som du kan se, har proceduren ubestridelige fordele, derfor passer den til alle kvinder uden undtagelse. Med denne enkle og overkommelige metode kan du nemt bringe dine øjenbryn i rækkefølge, hvor og hvornår du vil.

Se også: Sådan trækkes du ud med øjenbryn med en tråd selv (video)

Ilona Puzenas blog

Kvinde - skabelsen af ​​naturen,

Kilden til hendes styrke er kreativitet.

Steg-for-trin instruktioner om korrekt plukning af øjenbryn med tråd derhjemme

Hilsner til dig!
Vi fortsætter med at bekendtgøre metoderne for øjenbrynskorrektion. Vores emne i dag: hvordan man korrekt pluk øjenbrynene derhjemme.

Vidste du, at øjenbrynskorrektion ved hjælp af tråde har en af ​​de ældste historier, og at næsten alle moderne kosmetiske procedurer er afledt af det?

Indhold:

 • Hvornår syntes sådan hårfjerning?
 • Hvad er fordelene ved at bruge øjenbryn fjerner?
 • Hvad er der brug for denne procedure?
 • Hvordan laver man tråden?
 • Trinvise instruktioner til at arbejde med silketråd

Vi vil også komme i kontakt med kontraindikationer og uønskede faktorer, nyttige tips, overvej hvad der er nødvendigt for øjenbrynvoks, hvordan man bruger dette værktøj og meget mere.

Hvornår syntes sådan hårfjerning?

Den første omtale af brugen af ​​tråde til kosmetiske procedurer optrådte i det gamle Babylon. På den tid, i aristokratiets kredse, begyndte den sædvanlige silketråd at blive brugt som det bedste redskab i epilering af overskydende hår. Og tråden fik enorm popularitet, både blandt kvinder og mænd.

Næsten øjeblikkeligt spredte innovationen sig blandt de sædvanlige håndværkere og endda slaver, og efter flere generationer brød mode til brug af tråde ud med en ny kraft, men allerede i det gamle Egypten. Kunsten at fjerne overskydende hår nåede hidtil usete højder under reglen om den berygtede Queen Cleopatra.

Lidt senere blev tråden som et kosmetisk værktøj brugt i det antikke Grækenland og det romerske imperium, og med tiden blev den kultur af moderne makeup.

Hvad er fordelene ved at bruge øjenbryn fjerner?

Den sædvanlige silketråd anses stadig for at være et af de bedste øjenbrynplejeværktøjer. Det kombinerer følgende kvaliteter:

 1. Twelling øjenbryn pincet meget mere smertefuldt end at bruge en tråd.
 2. Kvalitativt forberedt tråd fjerner flere hår på samme tid.
 3. Efter korrigering af hårlinjen med en tråd vokser hårene langsommere, de bliver tyndere og lysere.
 4. Ved hjælp af tråden fjernes både synlige og ikke synlige hår på kroppen.
 5. Korrektion kræver ikke ekstra enheder, med undtagelse af antiseptika og smertestillende midler (valgfrit).
 6. Denne type hårfjerning har en minimal risiko for forskellige infektioner i blodet.

Men desværre er teknikken til at fjerne overskydende områder ved hjælp af en tråd krævet visse færdigheder og færdigheder - kun i dette tilfælde vil hårfjerning udføres korrekt og smukt.

Hvad er der brug for denne procedure?

I betragtning af hvordan man trækker øjenbrynene ud med en tråd, er det bedre at forberede følgende materialer:

 • Bomuldsgarn, hvis længde ikke er mere end 50 cm.
 • Sanitizer.
 • Spejlet
 • Børste for at kæbe øjenbryn.
 • Saks.
 • Og behovet for smertestillende midler.

Du finder alt hvad du behøver i Roskosmetika. Priser og kampagner vil glæde dig.

Når alle værktøjer er klare og står foran dig, kan du begynde at justere øjenbrynene.

Hvordan laver man tråden?

For at komme i gang, har vi brug for en særlig bomuldsgarn, som er fremstillet som følger:

 1. Vi binder dens to ender og omslutter den i en ring.
 2. Kast den resulterende sløjfe på tommelfingeren og pegefingeren.
 3. Vi laver et par vendinger til dannelsen af ​​otte eller uendeligt tegn.
 4. Glem ikke at fjerne knuden fra arbejdsfladen, da tråden kun virker med den rene side (knuden skal være mellem to fingre på den ene side).

For bedre kontrol med krybende tråde og godt hårgreb anbefales det, at erfarne håndværkere krydser dem to gange, og at have fundet ud af, hvordan man får tråden korrekt, kan du sikkert skifte til korrektion.

Trinvise instruktioner til at arbejde med silketråd

Samt i ethvert forberedelse til kosmetiske procedurer, før du lærer, hvordan du korrekt trækker ekstra hår, skal du vælge det mest oplyste sted.

Lyset i dette rum skal være naturligt, hvilket har en positiv effekt på synet. Også et behageligt bord og en ikke mindre behagelig stol er presserende i rummet for ikke at blive distraheret fra arbejdet i forvejen.

Steg-for-trin hårfjerningsinstruktioner er som følger:

 • Brug en alkoholopløsning eller en særlig desinfektionsvæske til at behandle hudens overflade og den forberedte tråd.
 • Kæmper øjenbrynene til toppen og afskærer den ekstra længde af hår.
 • Vi sætter tråden på tommelfingeren og indekserer fingrene i begge hænder, og så begynder processen med fjernelse.
 • Vi trykker kraftigt på trådens arbejdsside i den sektion, du har brug for, glider den over huden med vridningsbevægelser (unødvendige hår fanges af det og fjernes fra overfladen ved at fortynde fingrene på den ene hånd og informationen om fingrene på den anden).
 • Gentag proceduren fuldstændigt på de steder, hvor korrektion er nødvendig.

Hvis du ikke har de nødvendige færdigheder, er det tilrådeligt at afstå fra at rette op på øjenbryns øvre del (du kan nemt beskadige deres form), og hvis du ikke klarte at trimme formen som du oprindeligt ønskede, kan du udfylde de dårlige steder med en blyant.

Alle de nødvendige værktøjer til korrektion af øjenbryn og ikke kun, kan du købe Gracy. Brug kun bevist kosmetik.

Kontraindikationer under brug

Enhver kosmetisk procedure derhjemme, herunder plukning af øjenbryn med tråde, har sine egne kontraindikationer eller uønskede faktorer:

 1. Hvis der er muld eller andre bulende formationer på huden ved siden af ​​øjenbryn, er det ikke den bedste løsning at udføre denne procedure, da de kan blive beskadiget ved et uheld. I dette tilfælde er risikoen for infektion af infektionssygdomme højere end normalt.
 2. Åreknuder er også en alvorlig faktor i fjernelse af overskydende hår fra øjenbrynene med en tråd.
 3. Det anbefales ikke at rette øjenbrynene under virkningerne af kraftig solskoldning (sol- eller termiske forbrændinger).
 4. Hvis du har friske sår, hudsygdomme, herpes osv., Så er det i dette tilfælde heller ikke brug af tråden.
 5. For gravide kvinder eller personer med høj smerte tærskel, øjenbryn korrektion tråd virker ret smertefuldt.

Denne type kosmetiske procedure kan med fordel anvendes ikke kun for at fjerne overskydende ansigtshår, men også på hele kroppen (du kan se på korrektion af øjenbryn på billedet før og efter lige nedenfor).

Nyttige tips

Efter at have besluttet at udføre korrektionen ved hjælp af en tråd, brug erfaringerne fra fagfolk:

 • Brug kun bomuldsgarn, da en anden tråd gør processen meget kompliceret eller gør den umulig.
 • Før du starter arbejdet, kan du se nyttige videotutorials, hvor du tydeligt kan se alle nuancer af kosmetiske procedurer.
 • For nemheds skyld er det bedre at bruge et stort, men ikke forstørrende spejl.
 • Øjenbrynskorrektion ved hjælp af tråden udføres kun langs den nederste kontur.
 • Træk hårene ud, stram huden let - det reducerer smerten.
 • Lav korrektioner regelmæssigt (helst hver anden uge), da det er meget nemmere at fjerne et par ekstra hår end at tilpasse formen til dine øjenbryn.
 • Fremgangsmåden kan udføres ved hjælp af en stencil.
 • Efter at det er påført, anbefales det at anvende en nærende eller helbredende creme på irriteret hud.
 • Hvis du er meget smertefuld under fjernelse af håret, skal du ikke forsømme smertestillende midler som f.eks. Et stykke is, det korrekte præparat, som jeg beskrevet lidt tidligere.
 • Før du trækker ud, er det tilrådeligt at markere begyndelsen, slutningen og det højeste punkt på øjenbrynet (bøjning).
 • Voks er bedre at bruge, hvis du har frække hår, der lever i dit personlige liv, og voksning hjælper i dårlige vejrforhold og holder formen på dine øjenbryn uberørlige.
 • Til højkvalitets øjenbrynskorrektion anbefales det at anvende voks umiddelbart efter proceduren, da Det bidrager til justering af hår.

Og i slutningen af ​​vores artikel vil jeg gerne tilføje: Hvis du ikke vil holde med modetrends, vil du regelmæssigt bruge nyttige tips eller effektivt dykke ind i forskellige makeup teknikker - vær sikker på at abonnere på vores nyhedsbrev!

En gang om ugen, efter at have modtaget en meddelelse fra os om offentliggjorte artikler i denne periode, vil du altid være opdateret om Fashion, Beauty, Health and Creativity.

Kun hos os kan du og dine venner opnå gode resultater ud fra komforten i dit eget hjem.)))

Diskuter emnet med venner, del dine oplevelser. Og i dag siger jeg farvel til mine kære læsere. Alt det bedste for dig.

Vi ses snart!
Med dig var Ilona

Hvis denne artikel var nyttig for dig, bedøm det - lys et hjerte))).

Øjenbryn tweaking med en trin-for-trin tutorial

Vi har allerede skrevet flere artikler om øjenbryn. Men igen vendt tilbage til dette emne. Det er jo en meget vigtig del af ansigtet. Enig pige vil se perfekt ud, så hun tænker ud på sin stil til mindste detalje. Øjenbryn, samt læber, øjenvipper, kræver omhyggelig omhu. Må ikke undvige plukning. Men hvad skal man gøre, hvis der pludselig ikke var nogen pincett i hånden? Det er enkelt - brug en almindelig tråd.

Dette er en meget hurtig, sikker og smertefri proces, og vær ikke bange for at du kan ødelægge formen. Desuden gentager du oftere proceduren, jo mindre hår vokser tilbage.

Sådan trækker du øjenbrynens tråd hjemme

Denne metode vil hjælpe med at slippe af med overskydende hår. Alt du behøver er en tråd, lidt tid og tålmodighed.

 1. Tag en 45 cm lang tråd.
 2. Lav en loop ved at binde en knude i enden.
 3. Drej det 6-10 gange i midten - du får en sådan løbeskib frem og tilbage.
 4. Øv pendlens bevægelse, og stræk derefter fingrene og derefter indsnævre dem.
 5. Når du allerede har lært at styre din shuttle, skal du trykke den mod uønskede hår og bevæge sig mod hårvæksten. Brug trekanten fra tråden til at vælge det ønskede sted.

Nyttige tips

 • Flyt meget langsomt og gentag ikke bevægelsen ofte.
 • Fang små områder.
 • Nybegyndere udfører bedre bevægelsen af ​​rumfærgen, før de forsøger at forme deres øjenbryn.
 • Pulver dine øjenbryn, før du begynder at plukke, det vil hjælpe med ikke at udnytte overskuddet.

Du er måske interesseret i en artikel om, hvordan du perfekterer dine øjenbryn.

Nå i disse videoer vil du se hele processen i aktion, i praksis. Men tror ikke, at hvis skønhedsbloggere gør alt meget let og hurtigt, så vil du også lykkes. De har mange års praksis, og hvis du pludselig ikke kunne gøre det første gang (som det var tilfældet med mig), vær ikke ked af det og prøv igen. Dine hænder bliver vant til tråden, og snart vil du gøre det selv med dine lukkede øjne.

Øjenbryn plukning: teknologi, tips og hemmeligheder

Øjenbryn plukning anses for eksotisk her, selvom metoden har været brugt aktivt af østlige kvinder i lang tid. Den klassiske teknologi for triding, nemlig den såkaldte øjenbrynpucking, har hundreder af år og kan med rette kaldes den mest effektive og hurtige måde at fjerne hår ikke kun på ansigtet, men også på kroppen.

Trækteknikken stammer fra de østlige traditioner for hudpleje, i mere end tusind år har metoden været brugt af kvinder i Thailand, Kina, Iran osv.

Tripping: grundlæggende teknologi

Hvis du er heldig nok til at være i øst, gå til skønhedssalonen, for sikker vil du se en mester holde en tråd i tænderne og en besøgende, der kaster over hans øjenbryn.

Det er det, dette "sakrament" kaldes den trillende. Selvfølgelig er moderne salonteknologi blevet mere sofistikeret og lidt anderledes end den klassiske.

Effektiviteten af ​​proceduren afhænger af den korrekte vridning af tråden.

Instruktioner til gennemførelse af triding:

 1. Eventuelle procedurer i ansigtet begynder med anvendelse af et desinfektionsmiddel. Som sidstnævnte kan du bruge en tonic, der indeholder mindst den mindste mængde alkohol.
 2. For at tråden frit skal trænge ind i hvert hår, skal du kæbe brynene opad.
 3. Forbered værktøjet, dets rolle vil blive udført af en almindelig bomuldsgarn med en længde på 55-60 cm. Spidsen af ​​gevindet er fast forbundet med hinanden, så der opnås en lukket ring.
 1. Hvis du har højre hånd, kast tråden på de fire fingre på din venstre hånd, mens tommelfingeren skal forblive fri.
 2. Vrid tråden så 8-10 væver form i midten.
 3. Tag tråden med tommelfingeren og pegefingeren af ​​begge hænder. Pres til øjenbryn (til stedet med hår, der kræver fjernelse), læg fingrene på højre hånd og spred det til venstre. På grund af denne bevægelse vil hårene blive trukket ind i den snoede del af tråden.

Anbefalinger og tips

Øjenbrynsplukningsproceduren beskrevet ovenfor er en klassisk, men efter at have lavet nogle justeringer kan du gøre det mere behageligt:

 1. Det første tip vedrører forberedelsen af ​​huden. Reglen om desinfektion forbliver ubrydelig, men ved hjælp af en nærende creme kan plukning gøres mindre smertefuldt. Cremen påføres på øjenbrynene og området omkring dem, lad være helt absorberet. Før du tager tråden op, våd håndklædet i varmt vand og fastgør det til øjenbrynene, dette vil fjerne rester af produktet og let opdele huden.

Hvis du har hårde hår, der er ret smertefuldt fjernet, brug en fugtighedscreme

 1. Hvis du har lidt tykke hår på øjenbryn, anbefaler vi at du udfører en fuld dampning på forhånd. Efter eget valg kan du sammenklæde øjenbrynene med tråd, du kan falde sammen med badebadet eller bruge den gamle gammeldags metode og sidde over et bassin, dækket af et håndklæde. Yderligere fordele ved proceduren kan udvindes, hvis en afkogning af urter (mynte, timian, kamille) anvendes som ekstraherende forbindelse.

Før du trækker øjenbrynene ud med en tråd, udfør proceduren for dampning af ansigtets hud.

Vær opmærksom!
Uanset hvilken forberedelsesmetode du vælger, forbliver øjenbrynens teknik med en tråd klassisk - hårene fjernes kun i retning af deres vækst.

Top triding spørgsmål

Nu ved du, hvordan du korrekt plukker øjenbrynene med en streng, og det er på tide at besvare de mest populære spørgsmål:

 1. Hvor lang tid tager proceduren? Hvis du først tog tråden, er det sandsynligt at bringe øjenbrynene i orden, vil tage dig mindst en time. Men ikke haste for at give op ideen og vende tilbage til dine yndlingspincetter med tiden, takket være træningen, kan du reducere tiden til en kvart time. Kun 15 minutter til skønhed!

En lille foto instruktion om, hvordan du trækker ud øjenbryn tråd

 1. Hvad skal man lave, hvis man løser løse hår? Du har sikkert en blyant i skønhedspersonalet, øjenskyggen eller pulveret (selvfølgelig mærket "for øjenbryn"), du kan altid visuelt skjule fejlen og huske at øjenbrynene vokser tilbage før eller senere. Før du plukker dine øjenbryn med en tråd, træner du på en mindre synlig del af huden.

For at forenkle processen kan du bruge en speciel enhed til triding (pris - fra 1500 rubler.)

 1. Er der brug for en særlig tråd til proceduren? Den tråd, du planlægger at bruge, skal være bomuld. Silke vil glide, og syntetisk tillader ikke at opnå den nødvendige spænding.

En naturlig bomuldstråd er nødvendig for at trække øjenbrynene ud.

Om fordele og ulemper

Så hvorfor er sådan en eksotisk metode til øjenbrynplukker at blive mere og mere populær?

 1. For det første kræver det ikke økonomiske omkostninger. Når du har mestret teknikken, kan du spare på professionelle pincet, voks og besøge salonen. Alt du behøver er 60 cm tråd.
 2. For det andet, forestillingen. Metoden vil blive værdsat af dem, der har lyse øjenbryn med en masse fine hår. Tråden fjerner alt uden at kræve omhyggelig "syn".
 3. For det tredje er proceduren bemærkelsesværdig, ikke kun fordi det med held fjerner hår, men også på grund af den lille virkning af peeling, da tråden forsigtigt fjerner det øvre keratiniserede epitel.
 4. For det fjerde varigheden af ​​at gemme resultatet. Hvis du følger alle anbefalingerne, får du den perfekte øjenbrynform i 3-4 uger.

Desværre har metoden for øjenbrynskorrektion en række ulemper, som du bør være bekendt med, før du trækker dine øjenbryn med en tråd derhjemme:

 1. Fremgangsmåden er ret smertefuld, især hvis du er vant til sådanne metoder som shugaring, voks eller depilatory cream.
 2. Umiddelbart efter depilation skal du mindst en halv time for at slippe af med rødme og svag hævelse.
 3. Hvis du ignorerer behovet for desinfektion, er der mulighed for infektion. Forresten er denne advarsel relevant for enhver metode til øjenbrynskorrektion.

Vær opmærksom!
Desværre giver brugen af ​​filamentmetoden dig ingen garanti for, at du ikke bliver bekendt med et så ubehageligt fænomen som indgroede hår.

Du kan hurtigt slippe af med rødme med dine egne hænder, for eksempel ved hjælp af en isterning

Kontraindikationer

Og endnu et punkt, der kræver din opmærksomhed og grundig bekendtgørelse, før du klemmer dine øjenbryn med tråd er kontraindikationer:

 1. Du bliver nødt til at opgive ideen, hvis der er tumorer (papillomer, mol og vorter) i det område, der skal behandles.
 2. En absolut kontraindikation er venøs dilatation og tilstedeværelsen af ​​herpesvirus.
 3. Du bliver nødt til at udskyde øjenbrynskorrektion, hvis du har lidt af solens overdreven kærlighed og modtaget solskoldning. Kategori af midlertidige kontraindikationer omfatter også virale og smitsomme sygdomme af forskellig art.

Nye vækst i ansigtet er en direkte kontraindikation for hårfjerning ved tråd

konklusion

Tripping er utvivlsomt en procedure, som fortjener din opmærksomhed. Gennemførelseshastigheden, lave omkostninger og muligheden for at gennemføre uanset betingelserne gør det muligt for en rask tråd at blive mere og mere populær. Hvis du beslutter dig for at denne metode er til dig, anbefaler vi at se videoen i denne artikel og ser frem til dine spørgsmål i kommentarerne.

Hvordan trækker du ud øjenbrynens tråd

For at gøre formen af ​​øjenbrynene perfekt teknik vil hjælpe hårfjerning tråd. Denne metode bliver stadig mere populær på grund af dens effektivitet. Du kan trække ud øjenbryn med en tråd derhjemme, du skal bare kende til metoden og øve lidt.

Sådan trækker du ud øjenbryn: instruktion

Hårfjerning bør ske med en bomuld eller speciel kosmetisk gevind. Sidstnævnte er vævet af meget tynde nylonfibre, der er karakteriseret ved høj styrke. Syntetiske eller silketråder er ikke egnede, fordi de glider på hårets overflade, og arbejdet med deres hjælp lykkes ikke. For en procedure er 50-60 cm materiale tilstrækkeligt.

Forberedende fase

Hårfjerning med en tråd er en ret smertefuld proces. For at minimere ubehag er det vigtigt at ordentligt forberede proceduren. Der er flere almindelige teknikker, der anbefales før manipulationen:

Brug en creme - du skal anvende en fugtighedscreme på det område af huden, der tidligere er desinficeret med alkohol fra overfladen, hvor håret bliver fjernet. Derefter skal du vente, indtil den absorberes. Bare et par minutter. Rester rengøres med en bomuldsstynde dyppet i varmt vand.

Dampning - under påvirkning af høje temperaturer vil porerne åbne op til det maksimale, som følge af hvilken hårfjerningsprocessen næppe vil forårsage smertefulde fornemmelser. For at dampe huden omkring øjenbrynene, kan du sidde på dampen fra varmt vand i 10-15 minutter, eller påfør et varmt håndklæde i huden i 5 minutter. Derefter skal det behandlede område tørres med en alkoholholdig tonic eller opløsning.

Når du har gennemført de forberedende procedurer, kan du fortsætte direkte til korrektionen af ​​øjenbrynens form. For dem, der ønsker at lære at trække ud øjenbryn ved hjælp af en tråd derhjemme, vil trin for trin instruktioner hjælpe:

Enderne af den forberedte tråd er forbundet, hvilket resulterer i en ond cirkel. Derefter skal du holde den del af tråden, hvor knuden er placeret med venstre hånd og højre side - den modsatte side. Hvis en person er venstrehåndet, skal hans hænder ændres.

Ved at holde cirklen tæt sammen med tråden, skal du lave 5-6 omdrejninger med din højre hånd. Hvis manipulationen udføres korrekt, danner tætte knuder tættere på højre side, og cirklen omdannes til et otte eller uendeligt tegn, der ligner en timeglas i form.

Den dannede otte af tråden skal tages fra begge sider med en tommelfinger og også med pegefingeren i begge hænder og bringes til øjenbrynene, der presses til huden. Fingrene er orienteret i modsat retning fra ansigtet. Når en trådlind (snoet sin sektion) kommer tæt på håret, der skal fjernes, er det nødvendigt at gøre følgende manipulation: Luk fingrene på den ene hånd samtidig med at du sprer fingrene på den anden. Med korrekt og synkron udførelse af denne bevægelse trækker håret sig ind mellem gevindets gevind.

Med et skarpt rykke trækker det faste hår ud. Bevægelsen bør være for hårvækst.

Behandlede hudområder desinficeres med alkohol.

Første gang at arbejde med en tråd er ret svært. Men med erfaring bliver bevægelser mere præcise og behændige. Med lidt øvelse vil det være muligt at lære at jævne og smukt trække øjenbrynene ud og bruge 5-10 minutter til at korrigere hver.

Videoen mere og mere tydelig:

Sådan reduceres smerte:

Vælg det rigtige tidspunkt for proceduren - det er ikke nødvendigt at justere formen på øjenbrynene under PMS såvel som i de første dage af menstruationen, fordi kroppen i løbet af denne periode er for modtagelig for smerte.

Før du udfører manipulationen, kan du tørre huden med en isterning eller frosset urteafkok (kamille, kalendula). Derefter er det nødvendigt, at det behandlede område er helt tørt.

Generelle tips:

For at rette øjenbrynene korrekt kan du trække den ønskede form med en blyant før proceduren. Så i færd med at arbejde bliver det lettere og hurtigere at afgøre, hvilke hår der skal fjernes.

En trådetråde skal placeres, så alle hårene, der skal trækkes ud, er placeret inde i den. Flytter tråden mod hårvækst.

Anbefalet fjernelse af hårfjerning: først området mellem øjenbrynene, derefter området over dem, og ved afslutningen af ​​proceduren behandles området under øjenbrynene.

Fordele og ulemper ved gevindkorrektion

Fordelene ved forsøget

Effektivitet - ved hjælp af et garn vil det være muligt at fjerne alt hår, lige neddykket hår, hvilket er vanskeligt at gøre ved hjælp af andre metoder. Øjenbrynslinjen er perfekt og udtryksfuld. Håret trækkes ud med roden, bryde ikke af.

Hygiejne - risikoen for infektion med en tråd er udelukket.

Sikkerhed - proceduren beskadiger ikke epidermis og giver næsten ikke irritation, hvilket er vigtigt for følsom hud.

Tilgængelighed - for proceduren kræver ikke specielle materialer, værktøjer.

Rens hud - tråd fjerner hår og døde hudceller.

Ulemper ved proceduren:

Sårhed - flere hår kan bryde ud samtidigt, hvilket øger smerten i proceduren.

Risikoen for indfødning af håret, hvis proceduren er udført forkert.

Procesens relative kompleksitet - for at lære at udføre det, skal du bruge tid og praksis.

Kontraindikationer:

Tilstedeværelsen af ​​kroniske hudsygdomme, herpes.

Forværring af virale eller smitsomme sygdomme.

Tilstedeværelsen i øjenbrynernes hudformationer: vorter, mol, papillomer.

Hudforbrænding, betændelse i øjenbrynene.

På grund af det faktum, at ved hjælp af tråden, selv de korteste og umærkelige hår er fjernet, varer effekten af ​​prøveepilationen en måned.

Plukkende øjenbryn med en tråd er en praktisk og praktisk metode, der giver fremragende resultater. På grund af dets praktiske og effektivitet er denne teknik et godt alternativ til øjenbrynskorrigering med pincet eller voks.

Hvordan trækker du ud øjenbrynens tråd

Det er svært at forestille sig en mands ansigt uden øjenbryn. Nogen er de næppe mærkbare, nogen for frodige, men der er stadig øjenbryn, og kvinder søger ikke at slippe af med dem helt. Medmindre du vil justere deres form.

Fashionistas bruger oftest pincet, men principperne for ansigtsforbedring forbedres fra år til år, så i kosmetologsalonen kan du få tilbud om en tilsyneladende usædvanlig procedure: "trial epilation", det vil sige øjenbrynskorrigering med tråd.

Dens teknik er enkel, men i mangel af færdighed kan en kvinde gøre sig ondt og ikke opnå en god effekt. I dag studerer vi trindingens træk og lærer dig at trække øjenbrynshår ud ved hjælp af en tråd.

Fordele ved hårfjerning

At lære at trække øjenbryn med en snor derhjemme vil straks virke svært og uværdig opmærksomhed. Det virker, hvorfor stå ved spejlet og laver dråber med en tråd, hvis der er pincet. Han greb et hår, slog hårdere, og det var alt - der var ikke mere vegetation. Selvfølgelig trækker pincetten håret godt ud, men med hjælp er det svært at trække det tynde blonde hår ud. Derfor går de enten ubemærket, eller kvinden gør ikke opmærksom på dem, fordi du stadig ikke kan slippe af med "pistolen".

Når man sammenligner den klassiske korrigeringsmetode med udformningen af ​​øjenbryn med en regelmæssig tråd, viser det sig, at fordelene ved en fjernende hårfjerning er større end de gode gamle pinsetter:

 1. Tilgængeligheden af ​​metoden. Der er en tråd i hvert hjem. Selv en teenagepige kan bruge den til at forbedre udseende. Teknikken er meget enkel og nem.
 2. Nøjagtighed. Den målrettede udførelse af proceduren giver dig mulighed for at indstille øjenbrynene i enhver form. Tråden trækker kun unødvendig vegetation.
 3. Hudsikkerhed. Efter triding på ansigtet forbliver ikke irritation og rødmeområder. Sterk smerte og allergi korrektion øjenbryn tråd forårsager ikke.
 4. Langsigtet effekt. Plukkede hår vokser meget langsomt. Du foretager den næste korrektion hurtigere end i 3 - 4 uger. Desuden bliver håret tyndere med regelmæssig modellering af øjenbryn med en tråd, og deres løg ødelægges. Dette medfører udryddelse af folliklerne af uønskede hår, og de ophører med deres aktivitet.
 5. Muligheden for at forbedre øjenbrynene under alle forhold. Hjemme, på arbejde, på ferie - ethvert sted er egnet til triding, hvis der er en tråd ved hånden.

Af de mangler ved fjernelse af hårfjerning på pandebuerne bøjer trådspecialister sig kun få punkter:

 • Sårhed med samtidig epilering af flere hår.
 • Øget risiko for indvækst af hår med forkert håndtering.
 • Tilstedeværelsen af ​​kontraindikationer (neoplasma, herpes, forbrænding eller betændelse i øjenbrynernes område, forværring af virale eller smitsomme sygdomme i kroppen, graviditet).

Hvad du har brug for til øjenbrynskorrigeringstråd

Først og fremmest for arbejde skal du bruge bomuld eller silketråd. Det er bedre ikke at bruge tynde produkter til syning af produktion, da tråden vil bryde og forsinke processen. Særligt ubehag vil først mærkes, når en kvinde ikke ved, hvordan man trækker sine øjenbryn med tråd og kun mester teknikken til triding.

Af tilbehør til korrektion af øjenbryn er x / b tråd nyttig:

 • Handsker.
 • Antiseptisk.
 • Isterning.
 • Spejl med effekten af ​​at øge det reflekterede billede.
 • Farve blyant til markering af en simuleret linje eller stencil.

Hvordan trækker du ud øjenbrynens tråd

Øjenbryn plukning kom til os fra Asien. Østlige kvinder gør denne procedure nemt og uden hjælp udefra. Vores kvinder er ikke værre end asiatiske kvinder, så for dem, der ønsker at beherske nuancerne af triding, vil vi nu fortælle dig, hvordan du trækker ud øjenbryn med en tråd selv.

Instruktioner til design af øjenbryn bomuld eller silketråd:

 1. Tør huden i øjenbrynsområdet med en isterning eller et frosset afkog af kalendula eller kamille. Lad området tørre og løbe over det med en vatpind fugtet med et antiseptisk middel uden alkohol. Det irriterer og brænder ansigtets hud. Det er bedre at tage Miramistin eller Chlorhexidin til desinfektion.
 2. Tegn på overfladen af ​​den ønskede kontur, med fokus på de anatomiske kurver. Se på billederne af de endelige resultater af prøveepilationen i forskellige versioner. Begyndelsen af ​​øjenbryn bør være enden af ​​den lige linje, der holdes parallelt med næsevingen. Bøjens højde er slutningen på en lige linje, der løber gennem eleven fra næsens vinge. Slutpunktet på linjen, der forbinder næsens vinge og yderkanten af ​​øjet, er slutningen. For at lette oprettelsen af ​​et perfekt øjenbryn hjælper en speciel stencil.
 3. Rive en halv meter tråd ud, fold den i halve og binde enderne. I midten gør du 5-10 vendinger til at danne 2 sløjfer. Hold produktet mellem tommelfingeren og pegefingeren i begge hænder. Korrekt fastholdelse af strukturen sikrer smertelig fjernelse af hår på øjenbrynbue.
 4. Den del af tråden, der snoet i midten, skal bevæges frit i hele segmentet med hver bevægelse af fingrene. Øvelse bevæger den centrale del, hvilket øger og mindsker afstanden mellem fingrene på henholdsvis venstre og højre hånd. Se træningsbilleder og videoer, der tydeligt viser, hvordan man forbereder og bærer en tråd, når man plukker øjenbrynene.
 5. Klem produktet til overskydende hår og før det mod hårets vækst. Til højkvalitets triding proces små områder af hud med forskellige bevægelser. Monotont bevægelse af tråden fører til dannelsen af ​​skaldede pletter. Først skal du slippe huden mellem øjenbrynene fra vegetationen og derefter arbejde gennem området over dem og færdiggøre manipulationen af ​​hårfjerning under øjenbrynene.

For at kroppen skal reagere mindre smertefuldt til triding, må du ikke gøre epilation på tærsklen til kritiske dage, hvis du har akut ICP, og i de første dage efter menstruationens begyndelse.

Analoger af konstruktionen af ​​tråden

Hvis du ikke ønsker at fjerne håret, der er ude af øjenbryns vækstlinje med en tråd, anbefaler vi dig at købe en enhed designet til triding. Det ligner et slangeskud med huller, hvorigennem tråden snoet i midten er passeret. Der findes også enheder i form af pruners og saks. Princippet om deres arbejde er det samme - tråden greb og trækker håret ud. Fordelen ved butiksdesignet over den sædvanlige tråd er, at den færdige enhed øger hårfjerningshastigheden. Dette gør det muligt for piger at fjerne hår fra alle dele af kroppen.

På trods af de mange metoder og midler til hårfjerning forbliver hårfjerning med en tråd en populær besættelse. Enkeltheden, lave omkostninger, minimale kontraindikationer og fraværet af bivirkninger gør den nødvendige tridningsprocedure nødvendig. Når du har mestret denne teknik, vil du være i stand til at fjerne uønsket hår derhjemme og ikke bruge penge på at besøge salonen.

Hvordan trækker du ud øjenbrynens tråd

Hvilke slags måder kvinder ikke kommer op med for at se smukke ud, og samtidig bruge pengene - i det mindste. Innovationerne og øjenbrynene gik ikke om stafetten: pigerne besluttede at det ikke er nemmere end at fjerne de ekstra hår med en almindelig tråd. Selv om innovationer - højt sagt: vejen er faktisk gammel, men ufortjent glemt. Vi vil fortælle, hvordan du trækker øjenbryn med en tråd derhjemme uden at påvirke familiebudgettet.

Hvor kom kendskabet til at plukke øjenbryn fra en streng?

Pluck øjenbryn på sådan en usædvanlig måde kom op med kvinder i øst. Det er dog kun standard for os - orientalske skønheder fra en tidlig alder blev uddannet i denne kosmetiske teknik, og i en alder af 13 udførte de en hårfjerningsprocedure på instinktniveau. For os kom kendskabet til plukning af hår for flere århundreder siden, men det klæbte ikke. Det begyndte at vinde popularitet kun i det 21. århundrede, da kvinder begyndte at stræbe efter at minimere omkostningerne fra en personlig eller familie tegnebog. Samtidig er navnet på triding fast fastgjort til proceduren.

Fordele og ulemper ved hårfjerning tråd

Hårfjerning flossing derhjemme har mange fordele. Vi vil analysere de vigtigste:

 • Hårene renses smertefrit, deres vækst efter hårfjerning ved tråden sænkes betydeligt.
 • Det er muligt at fjerne hår ved hjælp af en tråd fra enhver del af kroppen: Øjenbryn er det mest populære område for at bruge denne metode.
 • Denne procedure beskadiger næsten ikke huden. Som følge heraf er det muligt at undgå irritation og udseendet af smertefulde sår og ridser.
 • Tråden kan fange tynde og uklare hår
 • Øjenbrynsplejeproceduren er gratis: du risikerer kun den tid, der bruges ved udøvelsen af ​​proceduren.
 • Den særprægede hårfjerning med en tråd er, at håret trækkes ud af follikel sammen med roden. Dette fører til, at håret bliver tyndere med hver ny vækst, og i fremtiden kan den helt stoppe væksten.
 • Epilation med tråde bør foretrækkes for piger med lavt smerte tærskel: proceduren er smertefri og giver ikke ubehag.
 • Tråd fjernelse af hår - en hurtig procedure, der ikke kræver forudgående forberedelse.
 • Sammen med revne hår er huden renset fra døde partikler. Derfor kan proceduren for trådepilation overvejes samtidigt som en peeling og mikromassage af pannehullerne.

Der er ikke så mange ulemper ved proceduren, men du bør være opmærksom på dem, hvis du beslutter dig for at prøve første gang:

 • Under de første procedurer, såvel som med efterfølgende forkerte handlinger, når man arbejder med en tråd, går hårene af. Den forventede effekt opnås således ikke. Desuden accelererer en hårbrud vækst af vegetation.
 • Forkert triding fører til indgroede hår. Særligt grimt ser det ud på kvinder med fair skin.
 • Proceduren er ikke altid mulig at udføre alene: vær forberedt på at indgå hjemmehjælp til frelse af øjenbryn.
 • En anden session kræver en hårlængde på 4-6 mm. Indtil denne gang er det nødvendigt at gå med stygge stubber.
 • Mikromassage er god, men på grund af overdreven stimulering kan det medføre øget hårvækst.

Kontraindikationer

Denne procedure har ikke så lang række kontraindikationer, men deres overtrædelse fører til ubehagelige konsekvenser. Overvej dem:

 • Enhver patologi af huden i området med de superciliære buer. Dette omfatter også åbne sår, betændelser, irritationer og forbrændinger.
 • Tilstedeværelsen af ​​kræft og diabetes mellitus: På grund af nedsat immunitet øger sandsynligheden for ekstern infektion.
 • I forbindelse med hårbehandling er der fødselsmærker, vorter, papillomer.
 • Graviditet og amning

Det anbefales ikke at gøre hårfjerning hjemme under menstruation. Dette skyldes det faktum, at kvinder i perioden med naturlig udledning er mere følsomme for smerte.

Sådan trækker du øjenbrynens tråd hjemme

For selvstændigt at udføre proceduren for at svinge hjemme, skal du først undersøge oplysningerne. Vi præsenterer dig en komplet liste over handlinger, der skal planlægges og udføres for højkvalitets plukning af øjenbryn.

Hudpræparation

Sørg for at forberede din hud, inden du udfører proceduren: vask og rengør pandebrynene med skum. Dette er nødvendigt for at reducere sandsynligheden for infektion i åbne porer.

For at gøre processen smertefri, damp dit ansigt over urte eller kartoffel bouillon. Dette vil åbne porerne over hele ansigtet, og i tillæg til at plukke øjenbrynene vil du kunne udføre mekanisk rensning af ansigtet. Læs mere om, hvordan du gør dette, læs her.

Følg disse retningslinjer:

 • Fjern al fugt fra ansigtet ved at bruge et blødt håndklæde og efter tørring af huden med en strøm af varm luft fra en hårtørrer. Pas på - ikke brænd dig selv.
 • Stænk de steder, hvorfra håret fjernes, babypulver.

værktøj

Til proceduren derhjemme kræves to værktøjer - bomuldsgarn og hænder. Udelukkende syntetiske og silke tråd, da de skærer fingrene og håndfladerne.

ydeevne teknik

Riv en 50 cm lang tråd fra spolen og binde begge ender sammen for at danne et lukket kredsløb. Sæt tråden på begge hænder: Lad dine tommelfinger fri. Drej sløjfen midt i trådcirklen, og glid kerne af snoet i enhver retning: Du får to ulige løkker. Drej kernen selv mindst fem gange. Når tråden er snoet, skal du følge disse trin for at fuldføre proceduren:

 • Tag fat i tråden korrekt: løkkerne skal sættes på tommelfingeren og pegefingeren. En mulighed er tilladt, når en af ​​løkkerne er klæbet i en knytnæve.
 • Vedhæft den snoet figur otte til brynkanten: Flyt hjertet af figuren otte under hårene, der skal fjernes. I dette tilfælde bør en stor løkke være over hårene.
 • Opløs skarpt i fingerens retning, hold en lille loop: kernen vil svæve opad og bære hårene på vej.

Gentag disse trin, indtil alle de markerede hår er fjernet.

Vigtigt råd: Hvis kernen er tilstoppet med små hår, skal du ændre tråden, da det ikke giver den ønskede effekt.

Hudpleje efter triding

Efter proceduren skylles øjenbrynene med køligt vand. Blot med et blødt håndklæde. Hvis ansigtets hud er følsomt eller tørt, smør det med en fugtighedscreme. Forresten kan masker til tør hud findes her.

Anbefalinger til pleje i de kommende dage omfatter følgende punkter:

 • Gå ikke udenfor uden forsmøring af pandehulen med solcreme.
 • Begræns dit besøg til solarium, infrarøde bade.
 • Smør behandlet hud betyder at sænke hårvæksten.

Som regel er der ingen komplikationer efter triding, så prøv denne metode til hårfjerning mindst en gang - absolut værd. Desuden ved du nu, hvordan du trækker øjenbryn med en tråd derhjemme, og du vil ikke have problemer med at forberede proceduren.

Hvorfor har vi brug for skindhår

5 bedste voksstrimler til depilation 2018