Sådan barberer du en mand: alt hvad du skal overveje

En stærk halvdel af kloden står konstant over for problemet med irritation af huden efter barbering. Mange mænd skal barberes næsten hver dag, selvom meget få mennesker helt sikkert ved, hvordan man barberer korrekt for ikke at skade hud og hårsække. Faktisk afhænger meget af den korrekte udførelse af barberingsteknikken og brugen af ​​højkvalitets egnet kosmetik.

Først og fremmest for at lære at skrabe et skæg korrekt skal faderen, men i livet viser alt andet. Hvis du laver fejl i lang tid, kan du observere ikke kun hudirritation og udslæt, men også ujævn vækst af ansigtshår, skaldede pletter og andre lidelser. Enhver kan lære teknikken til at udføre sådanne procedurer, alt hvad du skal gøre er at lære de grundlæggende punkter og regler.

Hvor ofte skal mænd barbere sig?

Mænds barbering og dens hyppighed er rent individuelle spørgsmål, hver mand bestemmer for sig selv, om han skal fjerne stubben på hans ansigt og hvor ofte dette skal gøres. Følgende faktorer spiller en vigtig rolle i hyppigheden af ​​procedurer:

 • mandens alder (jo ældre, jo hurtigere bliver brystene);
 • national identitet (orientalsk type mænd er f.eks. præget af hurtig vækst);
 • niveauet af testosteron i kroppen (jo højere det er, jo hurtigere skægget og overskæg vokser);
 • organismens individuelle egenskaber.

Hvis en mands hud reagerer roligt nok til barbering, kan sådanne procedurer udføres mindst hver dag. Men hvis det efterfølgende viser tegn på irritation og pseudofolliculitis, er det bedre for en mand at gøre det ikke mere end 1 gang om 2 dage. Under barberingen er ansigtets hud skadet, så det er værd at give epidermis mulighed for at komme sig tilbage, for eksempel i weekenderne.

Hvilket værktøj at bruge?

For at en mand skal følge handlingsforløbet for at fjerne ansigtets hud fra stubbe, skal han først beslutte at skære sit skæg og overskæg. Det vil sige, at du først skal forberede det nødvendige udstyr og værktøjer, mens eksperter tilbyder følgende muligheder at vælge imellem:

 1. Disposable barbermaskiner - Sådanne maskiner kan kun bruges 1-3 gange for at fjerne barbene og derefter smide dem ud, så det stumme kniv ikke beskadiger huden. Sådanne maskiner har en minus - fraværet af blødgøringsstrimler til en sikker og blød barbering.
 2. Genanvendelige maskiner - med en sådan maskine vil det være behageligt for en mand at barbere et skæg, det er kun nødvendigt at skifte kassetter med jævne mellemrum. Den sikreste barbering kan være ved brug af kassetter med flydende hoveder, der ikke udøver tryk på huden og derved beskytter dem mod slid og snit, ligesom kassetter med blader, der bevæger sig i forskellige retninger.
 3. En barbermaskine er en farlig barbering, der kun kan bruges af erfarne mænd med eksisterende færdigheder. Med et sådant værktøj er spørgsmålet om, hvor ofte du skal barbere, mere relevant end nogensinde, da den ukorrekte og hyppige brug af maskinen er fyldt med irritationer.
 4. En elektrisk barbermaskin er den sikreste måde at barbere stubbe på, og du kan endda holde den mod hårvækst. Men for stive børster anbefaler eksperter ikke dette værktøj, da det måske ikke fuldt ud kan klare opgaverne. En sådan barberingsplan kan barbere på tør hud uden kosmetik til barbering og efter barbering.

Ud over de listede værktøjer er det vigtigt for en mand at vælge de rigtige kosmetiske produkter til at fjerne børster og beskytte huden efter procedurer. Fra sådanne midler afhænger det direkte af kvaliteten af ​​procedurerne, samt sandsynligheden for negative reaktioner fra epidermis.

Valg af kosmetik til barbering

Før man bestemmer sig for at barbere et skæg, skal man også forberede et sæt kosmetik til at lette barberingen og forhindre hudirritation. Sådanne midler forbereder huden til den kommende handling, letter maskinens glide, blødgør de hårde hår og danner et beskyttende lag for huden, så manden ikke skader hende med knivene.

Du skal vælge kosmetik ved hjælp af flere parametre:

 1. Hudtype Producenter af barberings- og barberingsprodukter har udviklet og tilbyder separate produkter til olieholdige og normale (balsams, geler, colognes og lotioner), tør og følsom hud i ansigtet (cremer, balsamer og geler).
 2. Menneskealder. Mange moderne kosmetikprodukter er designet ud fra epidermis alderskarakteristika, for eksempel anti-aging cremer og balsam.
 3. Produktets sammensætning. Når man vælger kosmetik, er det vigtigt at se på sammensætningen af ​​komponenterne. Det er bedre at bruge naturlige produkter med urteekstrakter, olier og naturlige tilsætningsstoffer. Allergi-syge bør vælge allergivenlige lægemidler.
 4. Pålidelighed producent. Mange stylister og kosmetologer anbefaler ikke at ændre producenterne, men at bruge velprøvede mærker.

Hver mand skal stole på sådanne parametre, som vælger midlerne til sikker barbering og hudbeskyttelse efter procedurerne. Det er bedre at tage begge produkter fra samme fabrikant, da dette giver en omfattende og mest effektiv pleje.

Sådan barberes et skæg, overskæg og ansigt: ordninger og teknikker

Mange mænd ved ikke præcis, hvordan man udfører barberingsprocedurer, og hvorfor det er umuligt at barbere et skæg med maskiner eller en lige barberhøvel hver dag. Eksperter anbefaler at gøre dette i mindst 1-2 dage, da sammen med børstehårene fjerner det skarpe blad på maskinen det øverste lag af huden. Derefter kan hud, som ikke kan tilpasse sig det ydre miljø, blive udsat for irritation.

Funktioner af proceduren, hvordan man korrekt barberer et skæg, omfatter følgende punkter:

 1. Kinder. For at begynde at barbere et skæg og overskæg er det nødvendigt ifølge traditionen fra kinderne. Separat skal man tænke på, hvordan man anvender skum på ansigtet før barberingen. Det er nødvendigt at forberede ansigtet ved at dampe huden med varmt vand, hvorefter du anvender skum eller barbergel med dine hænder eller en lille børste. Maskinen skal køres fra begyndelsen af ​​børstehårene til haklinjen, så bladene bevæger sig fra top til bund. Brug den brugte hånd, så du kan strække huden, så bladene glider lettere.
 2. Hals. Dernæst skal du barbere din hals, som også bør være barberskum. Trænger til at føre maskinen fra nakken til hæklinjen. Hvis de indgroede hår overholdes på nakken efter tidligere procedurer, kan de fjernes med pincet.
 3. Hage og overskæg. Det er i disse områder af ansigtet børster, at den hårdeste og mest modstandsdygtige over for kanterne på maskinen overholdes. På dette tidspunkt er skummet eller gelen allerede tilstrækkeligt fugtet og næret huden og håret. Hvis ikke, kan du igen vaske med varmt vand og anvende et andet lag af produktet. For at afskære whiskers, skal du trykke på overlæben til tænderne så meget som muligt. Hage og overskæg skal barberes strengt efter hårlinjen.
 4. Svære at nå områder. Når det er bedre at barbere på vanskelige steder, ikke alle mennesker ved det, og eksperter anbefaler at lade denne proces være til sidst. For at gøre dette skal du vaske dit ansigt, se de områder, hvor børsterne forbliver, fugt maskinens knive i varmt vand og barber forsigtigt uden pres og indsats.

Efter barbering skal ansigtet skylles med køligt vand for at lukke porerne og genopfriske huden. Dab dit ansigt bedre med et papirhåndklæde, da væv i kontakt med irriteret hud kan forværre situationen. Ved afslutning påføres en balsam, lotion, creme eller aftershave gel på huden med en forfriskende og beroligende virkning.

Før og efter billeder

Hvordan barberes halsen bag dig selv?

Fjernelse af overskydende vegetation omkring halsen er et must for begge mænd med glat skåret ansigt og skæg mænd. Og hvis nogen kan gøre det fra forsiden, så spørgsmålet om hvordan man barberer halsen bag sig selv, fører mange mænd til en dumhed. Til sådanne formål er det bedre at bruge en trimmer samt to spejle for at se ryggen af ​​hovedet. Trimmeren hjælper med at undgå irritation, og spejle skal løses, så begge hænder er fri.

Hårene på nakken skal være barberet med glatte og pæne bevægelser, og for at få en flad linje kan du bruge kammen som linjal for trimmeren. Den mest ideelle mulighed er en afsmalende form for hår bag nakken, som i nogen tid efter hårgenvækst vil se velplejede. Men det bedste ved at håndtere en sådan opgave er en barber i mændens salon.

Efter shave hudpleje tips

Efter barbering vil ansigtets hud opleve stress, så det er vigtigt at tænke gennem ikke kun korrekthed, men også hudpleje teknik ved hjælp af kosmetik. Stylister giver flere instruktioner:

 1. Til fedtet hud skal du bruge geler og lotioner, der indeholder egetræsbark eller te-træolie.
 2. For normal hud vil enhver form for kosmetik være egnet, hvilket giver en bedre lys sammensætning.
 3. Til tør hud skal du anvende cremer eller hudbalsamme med værdifulde olier, E-vitamin og kamille.
 4. For følsom hud betyder passende allergivenlig middel i form af balsam, geler og lotioner.
 5. Efter hver barbering skal huden skylles med køligt vand, der fugter med et papirhåndklæde.

Anvend kosmetik skal massere lysarm bevægelser. Det er bedre at udføre proceduren om morgenen, når huden hviler. Hvis huden udsættes for regelmæssige irritationer, er det bedre at barbere sig før sengetid for at give tid til tilpasning.

konklusion

Skæg og skæges barberingsteknik skal fuldt ud overholde anbefalinger og krav fra specialister, da dette vil undgå irritation, betændelse, indgroede hår og hudtrauma. Barbering er vigtigt at vælge høj kvalitet og brugervenlig kosmetik samt pålidelige og sikre værktøjer. Det er nødvendigt at give hvile til huden mellem procedurerne, derfor er det muligt at skifte til at bruge maskinen og elektriske barbermaskiner eller skrivemaskiner. Kun omhu, der fuldt ud opfylder ovenstående krav, vil hjælpe en mand med at opretholde en sund hud og børster.

Hvor ofte skal en mand barbere?

Hvor ofte skal en mand barbere?

Hver mand er individuel, hvis nogen barberer hver dag, så kan man lide at gå med skæg. Og nogen overholder sin stil og gør disse frisurer fra sit skæg eller stub. Der er også arbejde hos mænd, hvor han ikke har ret til at komme med børstehår, eller status tillader ikke barbering af skæget. Alt afhænger af rytmen hos den mand, der bor, med hvem han kommunikerer og hvordan han elsker sig selv)).

Personligt har jeg hver tredje dag. Hvis senere begynder huden at skrælle. Det er muligt oftere, men jeg ser ikke ud til at ligne en dreng. Så jeg tror, ​​at en gennemsnitlig mand bør barbere en gang hver anden dag. Men det afhænger også af genetik. Fordi nogle mennesker barberer hver dag.

Mine arbejdsdage barberer hver dag, og så har han en barbering "weekend"; Der er bestemt noget sexet og brutalt i lys uhøfligt, men hvis det kommer til sin mand, nej. Pointen er ikke, at han ikke går, men det faktum, at hvis han rører mig med børster, bliver jeg straks dækket af røde pletter, der irriterer min hud. Så her tror jeg, spørgsmålet er individuel. Derudover behøver nogle ikke at barbere hver dag, fordi der ikke er noget at barbere der (som min bror), men nogen behøver ikke på grund af superfølsom hud, ellers vil det være sådan.

Hver mand (fyr) vil have sit eget svar. Personligt barberer jeg en gang hver tredje dag, og det er nok for mig. Hvis jeg ikke barberer i fire dage, kan jeg ikke sove normalt - mit skæg er allerede prikket og ubehaget er permanent. Jeg plejede at barbere hver dag i hæren, men det skete to gange om dagen (om morgenen og om aftenen), men sådan en rutine ville ikke virke i mit liv - det forstyrrer mig og endda brutale mænd, de som er let uhærvede som kvinder)

min mand barberer en gang om ugen, eller endda to gange. =) Jeg er glad, når han barberer glat, jeg kan ikke lide de første par dage efter barberingen, fordi børsterne er meget prikket og ikke så slemt, fordi håret jo længere jo mere blødere bliver de)))

Hyppigheden af ​​at barbere en mand afhænger af mange faktorer. For eksempel fra mandens alder, mens fyren er ung, så er der en gang om ugen nok for ham at have et pænt udseende. Men med alder er ansigtsplantage af en eller anden grund aktiveret, og der vil være et par gange allerede. og det afhænger også af niveauet af testosteron (mannlig harmonisk) i blodet. Jeg har en ven, så han bare barberet og børsterne på hans ansigt som om han ikke havde barberet mindst en uge. Derfor kan der ikke være nogen stiv ramme i dette spørgsmål!

som min første lærer plejede at sige - en ægte mand skulle være renskåret og lidt fuld))) så det viser sig, at du skal barbere efterhånden som dit hår vokser, jo hurtigere du vokser, jo oftere skal du barbere! alt er naturligt!

Min barbering hver 5 dage på min anmodning)) Jeg kan ikke lide et rent barberet ansigt. Jeg tror, ​​det vil tilgive ham. Men ufarvet går, bliver nogle manlige, rent min type. Selvom jeg personligt kender mænd, der barberer hver dag og kvinder, der elsker, når mænd har et rent barberet ansigt. Smag og farve som de siger.

10 tips om barbering

Meget ofte oplever mænd vanskeligheder og frygt for at barbere deres ansigter og nakke. Svær lindring, den fremspringende Adam, virkelig tilføjer problemer og kræver en vis færdighed for at undgå skade og lære at barbere.

Nogle, som følge af overdreven forsigtighed, er efterladt barberet hud. Nogen er bekymret for rødme, smerter fra nedskæringer, indgroet hår. Alt dette kan skyldes den forkerte tilgang til barbering.

I denne artikel vil vi fortælle 10 tips om, hvordan man korrekt barberer en mand og undgå udskæringer, rødme af huden og andre irritationer forårsaget af barbermaskine.

Rådets nummer 1. Brug barberingshjælp

Nogle producenter hævder at du kan barbere dit ansigt og hals uden at bruge skum eller barbergel. Tag ikke deres ord til det. Ja, de bruger en slags sæbestrimmel til at blødgøre barberingen, men det erstatter ikke en fyldig barberingsgel / skum. Sørg derfor for at bruge barberskum.

Brug barberkrem eller gel

Rådets nummer 2. At studere retningen af ​​hårvækst

Håret på dit ansigt kan vokse i forskellige retninger. Hårpærer placeret på den ene side af ansigtet eller halsen kan endda arrangeres i en cirkel. Forståelse af retningen af ​​hårvækst er det første skridt til en ordentlig barbering.

Den nemmeste måde at bestemme retningen for hårvækst er at holde fingeren over en 2-3 dag børstehår. Hvis børsterne ridse fingeren - du fører mod hårets vækst. Hvis fingeren går glat - du får hårvækst. Du kan endda tegne et "hårvækstkort" på papir, hvis det bliver lettere for dig at huske dette. Retning afbildet af pile på begge sider af ansigtet.

Barbering er nødvendig i retning af hårvækst. Vær ligeglad! Dette er hovedreglen for barbering.

Undersøg retningen af ​​hårvæksten

Rådets nummer 3. Barbering forberedelse

Korrekt forberedelse af huden overses ofte. Som regel skyller mændene ansigtet, hagen, men de kan for eksempel glemme halsen. Glem ikke at skylle hele ansigt og hals med varmt vand. Skyl grundigt af snavs. Det er endnu bedre, hvis du damper din hud under et varmt brusebad eller et varmt håndklæde placeret på dit ansigt og hals i 2-3 minutter. Porerne således åbne og barberes bliver både lettere og sikrere.

Skyl dit ansigt, hage og nakke

Rådets nummer 4. Ansigtsbehandling med olie

Hvis du har en meget følsom hud, vil det medføre en lille mængde barberolie, som reducerer irritation. En tynd film vil ikke tillade bladet at røre ved huden, og du kan nemt gå gennem vanskelige områder.

Du kan købe olie til barbering i vores online butik Bowandtie Shop Gallery.

Gør dette: vask dit ansigt -> påfør olie -> påfør barberkrem.

Behandl ansigtets ansigt med olie

Rådets nummer 5. Brug koldt vand til barbering

Efter at have forberedt ansigtet og dampet huden, skal du forsøge at barbere og skylle maskinen med koldt vand. Da det ikke er mærkeligt, bemærker mange mennesker et fald i irritation og risikoen for at skære ansigt og nakke.

Brug koldt vand til barbering

Rådets nummer 6. Brug en "special" barbermaskin

Ved ordet "special" menes en barbermaskine med blødgøringsstrimler og et stort antal blade (fra 3 stk.). De kaldes undertiden "sikkerhedsskrabere" til barbering. Faktisk sørgede fabrikanten af ​​maskinerne for, at man med skarpt kendskab til barbering ikke kunne få ondt eller skære sig selv, endda barberer hårvækst (som annonceret). Produktionen anvender højkvalitets skarpe blade placeret i en vis vinkel, således at kanten af ​​bladet ikke rager ud stærkt og gør ikke ondt i ansigtet.

Brug en multi-blade barbermaskin

Rådets nummer 7. Træk nogle svært tilgængelige hud

På nogle steder er barbering meget svært, selv ved at bruge alle mulige blødgøringsmidler. For eksempel er Kadyk-regionen et meget komplekst område. Forsøg at flytte huden væk eller trække den for at flytte dit hoved frem eller tilbage. Kortere razorbevægelser vil også medvirke til forsigtigt barbering af et komplekst område.

Træk nogle svært tilgængelige hud

Rådets nummer 8. Gør ikke stor indsats.

Tryk ikke på barbermaskinen, når du barberer. Barbering skal roen og uden anstrengelse. Hvis det ondskabsfulde hår ikke barberer, prøv en lille ændring i barbermaskinens retning.

Gør ikke stor indsats, ellers blive såret.

Rådets nummer 9. Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Når du er færdig med barberingen, skyll ansigtet og halsen grundigt med varmt vand (før påføring efter efterskæringen). Dette giver dig mulighed for at slippe af med barberskum og partikler af barberet hår.

Efter anvendelse af aftershave anbefales det at skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke ansigts- og nakkeporerne. Dette er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen og derefter køre gennem den støvede by.

Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Rådets nummer 10. Overdrive det ikke.

Lad os se det. Mange mennesker undlader at rake deres ansigt og hals perfekt selv efter mange års træning. Det er klart, at huden ikke bliver som en baby, selvom du hælder alle barberingsprodukterne på dig. Prøv derfor ikke at skære dig selv og bringe dine færdigheder til et "tilfredsstillende" niveau, og jeg synes, det er ret nok til at se "præsentabel".

Så vi har gennemgået 10 tips om, hvordan man barberer en mand korrekt og undgå vanskeligheder inden barberingen. Selvfølgelig skal du følge alle de tip på en gang, ikke det værd. Eksperimenter. Overhold hvordan huden reagerer på en eller anden tilgang til barbering, og jeg er sikker på at du kan opnå gode resultater. Hvis du bliver træt af barbering hver morgen, kan du altid lære at dyrke et skæg.

Kan stadig vokse et skæg

Anbefal læsning

Forfatter og administrator af den mandlige stil blog BowTie.ru

Det viser sig, at barbering er en hel kunst)) Nu forstår jeg hvorfor jeg ofte bliver irriteret efter barbering...

Hvis du kun barberer i retning af hårvækst, vil barbering ikke være glat (i hvert fald for mig, men jeg tror ikke, at jeg er den eneste), så jeg barberer først for hårvækst og derefter imod. Det er da - hvis du barberer straks mod hårets vækst, bliver irritationen stærkere. Jeg barberer kun på hårets vækst, hvis udgangen er ubetydelig, og det behøver ikke at se på alle 100 for at give huden en hvile. Første gang jeg hører om barberolie og aldrig kom på tværs - skal du finde og prøve.

Før jeg begyndte at dyrke et skæg, undertiden gjorde jeg det samme som dig: først i retning af hårvækst, så mod. Sandt, ikke alle områder, men kun hvor hårene dukkede op.

Følgende hjælper mig meget. Efter påføring af skum eller gel på ansigtet holder jeg det på huden i ca. et minut før barbering, og så bliver det meget mere behageligt at barbere

Godt råd, tak;)

Sandelig, gel / skum blødgør hår og hud endnu mere!

Jeg barberer hele tiden kun mod hårvækst. Ellers skærer hårdt, især hvis håret er kort, skal du gå igennem flere gange, hvilket øger irritation og risiko for udskæring. Jeg barberer hver 2-3 dage, nogle gange mindre. Efter et varmt brusebad, fantastisk. I løbet af arbejdsugen om morgenen har du ikke travlt med et håndklæde, selv om rådene er gode. Hvis jeg på ferie ikke kan barbere i en uge, men min kone brummer, kan ikke lide. Så håret er længere og kan være først på hårets vækst og derefter mod. Han voksede kun et lille skæg som en ugift student som et forsøg, selv om det var mere sandsynligt en popricol og dovenskab. Om skylning af maskinen med koldt vand hørte ikke, jeg vil prøve. Nu bor jeg hos min kone i et privat hus, vandet i hanen er kun koldt. Jeg vasket mit ansigt med en kold, opvarmede vandet i barberingsskålen, spred det færdige skum med en lille børste og barberer mod væksten. Nu prøver jeg først at bare massere med en lille børste dyppet i varmt vand over ansigtet, hårene stiger og derefter skum. På steder, hvor jeg ikke straks barberer, passerer flere gange til en tilfredsstillende tilstand. Derefter vasket han med koldt vand og anbragte en lille smule creme / balsam efter barbering, jeg fjernede overskuddet med almindeligt toiletpapir, så jeg kunne være klar hurtigere og ikke vente, indtil cremen blev absorberet, selvfølgelig blev en lille fløde smidt væk. Jeg har heller ikke hørt om smørret, creme eller balsam efter barbering er nok, irritation er lille.

Hvad har vi? og vi har mak3 og den kombinerede fyuzhin. Så det er alt, hvad Fyuzhin har brug for at bruge geler eller cremer med alkohol skriver køling eller forfriskende. Og hvad med Mac3 uden alkohol. Læs omhyggeligt. Og behøver ikke aftershave. Han så noget sådan i Klive I, stejlt som han barberer ansigtet mod vækst eller måske vokser hans hår opad... fra bunden til toppen. Hvis nogen hjalp.. plus mig.

Hvor ofte skal en mand barbere?

Personligt kan jeg lide lette uskadede mænd (især for hendes mand). Og når han barberer jævnt, så ser han yngre ud. Og hvor ofte skader du eller dine mænd (spørgsmål til alle)? Og hvad kan du lide bedre: et glat skåret ansigt eller et let uhåret ansigt?

Hyppigheden af ​​at barbere en mand afhænger af mange faktorer. For eksempel fra mandens alder, mens fyren er ung, så er der en gang om ugen nok for ham at have et pænt udseende. Men med alder er ansigtsplantage af en eller anden grund aktiveret, og der vil være et par gange allerede. og det afhænger også af niveauet af testosteron (mannlig harmonisk) i blodet. Jeg har en ven, så han bare barberet og børsterne på hans ansigt som om han ikke havde barberet mindst en uge. Derfor kan der ikke være nogen stiv ramme i dette spørgsmål!

Der er næppe nogen etableret standard i denne henseende.

Nogen tror ikke at forlade huset uden at skulle barbere hver morgen.

Nogle mænd, der har en hurtig vækst af børster, klarer at barbere to gange om dagen. Normalt er de repræsentanter for Kaukasus.

Personligt barberer jeg et gennemsnit på 2 gange om ugen. Årsagerne?

2) Jeg kan godt lide en lille uskadet selv mere end et glat skåret ansigt.

Ingen har endnu talt imod dette. Herunder min missus. )

Derfor er dette en individuel sag.

Mit svar: 1 hver 3-4 dage.

Mine arbejdsdage barberer hver dag, og så har han en "weekend" fra barbering. Der er bestemt noget sexet og brutalt i lys uhøfligt, men hvis det kommer til sin mand, nej. Pointen er ikke, at han ikke går, men det faktum, at hvis han rører mig med børster, bliver jeg straks dækket af røde pletter, der irriterer min hud. Så her tror jeg, spørgsmålet er individuel. Derudover behøver nogle ikke at barbere hver dag, fordi der ikke er noget at barbere der (som min bror), men nogen behøver ikke på grund af superfølsom hud, ellers vil det være sådan.

Sådan barberes

Den første oplevelse af våde barbermaskiner. Jeg kan huske ham godt, selv om mange år er gået. Ingen er hjemme, et badeværelse, et spejl, farens barbermaskine, lidt varmt vand hældes fra vandhanen, et stykke vaskevaske, en pensel. Jeg troede alt gik glat. Den dag blev husket som en "blodig søndag", men det var bestemt det værd. Min fars overraskede smil, der så virkningerne af den første barbering på mit ansigt... Men alt kunne have været gjort forskelligt.

Hvis du stadig er ung, og du kun skal føle det skarpe stål på dit ansigt for første gang, så læs det meget omhyggeligt. Det samme gælder dem, der hele sit liv foretrak elektriske barbermaskiner, men besluttede nu at blive bekendt med barbermaden.

Selvfølgelig har teknologien gået langt, og moderne jakker, shiki og lignende højkapslede ergonomiske maskiner med det ndeste antal blade er slet ikke det samme som en sovjetisk barbermaskine med udskiftelige dobbeltsidede blade "Sputnik".

Men på grund af uerfarenhed er det muligt at gøre ting med dem. Derudover er der andre aspekter af barbering, der er vigtige at overveje. Her er de syv mest almindelige fejl, som nybegyndere gør, når de rager vådt.

Scoret på forberedelsen af ​​huden

En meget almindelig fejl, især for dem, der går på en våde barbering med en elektrisk barbermaskine. Tror du, at når du tørrer dit ansigt med vand, før sæbe er nok? Absolut ikke.

Tør hud er fjenden for en behagelig barbering. Du skal bruge ca. tre minutter til den for-våde procedure.

Vandet skal være varmt, men ikke varmt. Du tager en fugtighedsgivende sæbe i ansigtet, og så forsigtigt og med arrangementet behandler du huden. Geler og kropsæber passer ikke - de tørrer huden. Forresten er forberedelsen af ​​nakken ikke mindre vigtig. Der er huden endnu mere øm.

Åh, fu, en anden særlig sæbe til den person, der skal købe. Hvad er jeg, pige? Nej, du er en bevidst mand, der bruger specialiserede midler til at opnå det bedste resultat.

Gemt på barberskum

Køb det billigste barberskum med rabat i butikken - det er ikke den bedste løsning. Vil du virkelig redde på dit ansigt? I sig selv er et sådant skum i en cylinder under tryk meget tør hud. For at udjævne effekten tilføjer producenten stoffer, som gør skummet til en slags smøremiddel. For at stabilisere hele kemiske anlægget er der en masse andre ingredienser tilgængelige, der ikke har nogen relation til barberingen selv, men er kun rettet mod at opretholde denne masse i sin oprindelige tilstand. Dækket med konserveringsmidler og stabilisatorer? Nå, held og lykke. I bedste fald sker der intet. I værste fald fange en allergisk reaktion.

Hvis du allerede køber skum eller gel i en ballon, så tag hypoallergen fra mere eller mindre kendte producenter. Det bedste valg er en særlig sæbe eller gel, der skummes og påføres ansigtet med en børste.

Mod uld

At begynde at barbere straks imod uld er næsten garanteret små, hyppige hvide hudformationer som blærer, forbrændinger eller acne. Barbering rent voksende hår søger en vej til frihed. Især på sart hud. Som en bonus er der rødme, kløe, brændende og forfærdeligt udseende. Har du brug for det?

Til at begynde med, lad os lave kartografi. Ja, faktisk skal vi lave et mentalt kort over retningen af ​​hårvækst på ansigtet. Det er let at bestemme retningen for vækst - vi barberer ikke i flere dage for at lade håret vokse, så strejk det i forskellige retninger. I hvilken retning er der ingen modstand, i den retning vokser håret. Tricket er, at væksten er forskellig for forskellige dele af ansigtet. Se selv. På kinderne ned. Jo tættere på kindbenene, jo mere tydeligt er vækstretningerne "delt" til bunden af ​​kæben og hagen. På selve hagen på alle rædsler. Under hagen vækst til ungdomsbadekaret. Alt dette skal overvejes og barberes ordentligt.

Vi begynder at barbere strengt efter hårvækst. Ikke rent nok? Åh, alligevel, i slutningen af ​​dagen kan du allerede mærke den nydannede stubbe.

Barbering er ikke at slippe af med ansigtshår, men reducerer dets længde.

På ansigtet vokser håret meget hurtigt. Okay, vil du stadig have noget renere? Derefter barberes vinkelret på væksten. Stadig lidt? Derefter barberes vinkelret i modsat retning. Det er nok, tro mig.

Tryk så, at det næsten tog af huden

Indianerne praktiserede fjender scalping, og mange uerfarne brugere af barbermaskiner forsøgte at fratage sig deres hud og gjorde en stor indsats for maskinen under barberingen. Hvorfor skubbe så hårdt? Tror det, at det bliver renere? Men hovedet med knive i en moderne maskine er designet til at glide langs de naturlige konturer af en persons ansigt. Hvis du trykker på hovedet i ansigtets hud, skaber du en forsænkning, bladets kontakt med overfladen ændres. Hårene forbliver længere, og huden modtager fuldstændig unødvendig unødvendig mekanisk skade.

Alle disse klokker og fløjter, som f.eks. En beskyttende ramme, gummibånd til forspænding af huden foran knivene samt udformningen af ​​det nøjagtige antal knive, kompenserer delvis for barberings personens overdrivelse, men det optimale resultat opnås uden nogen indsats fra personens side. Tryk ikke på maskinen på huden, det er bedre at skifte knive oftere.

Forkert vinkel

Denne fejl gælder både for moderne maskiner med et bevægeligt hoved og til monolitiske T-formede maskiner af det gamle design. Det er svært at vænne sig til den T-formede barberkniv, da det er nødvendigt at opretholde den korrekte position af maskinen i forhold til hudoverfladen hele tiden. Indledningsvis skal dækslet på det T-formede maskinehoved (under hvilket bladet) komme i kontakt med huden, men ikke lægge pres på det. Nu vippes maskinen, indtil bladet rører ved huden. Dette er den rigtige position.

At lære at opretholde og "føle" den rigtige vinkel er praksis og absolut koncentration nødvendig. Prøv at træne i stilhed.

Med moderne maskiner er alt det enklere og mere kompliceret på samme tid. Knivvinklen er fast, hvilket betyder at du er komfortabel og komfortabel, eller du skal skifte maskine / knive. Ingeniører kan ikke tage højde for hver persons egenskaber og derfor designe maskinen, så den passer til flertallet. Men du er ikke flertallet. Prøv at kigge efter producenten og modellen af ​​maskinen og knivene, hvorved ubehag og skader på huden ikke vil. En enkeltbladsmaskine er ikke så dyr.

At tørre

Der er sådanne ubelejlige steder på ansigtet (for eksempel hagen og i nærheden af ​​læbernes hjørner), der ikke er så let at barbere med høj kvalitet i ét pas. Fungerede ikke første gang? Påfør skummet på dette sted igen, før du berører bladet igen. At gå med en barbermaskine over et tørt område er et helvede, en rigtig tin, især for hud, der ikke er vant til sådanne procedurer. Lad dem være doven for at genpåføre skummet eller gelen. Fugt mindst med vand.

Ti gange et sted

Reklamehåndere siger til os: "Mindre bevægelser - mindre irritation." Dette er faktisk en grundlæggende sandhed. Med tilstrækkelig dygtighed kan du barbere, så maskinen ikke mere end én gang passerer hvert eneste punkt i ansigtet. Dette er højden af ​​færdigheder. I mellemtiden husk: kravle 10 gange på ét sted - den rigtige vej til irritation og hudskade. Moderne maskiner har 3-5 blade. Faktisk skraber du i huden allerede 3-5 gange. Dette er mere end nok.

Over tid kan nogle regler fraviges. Huden vil blive brugt og bliver mindre krævende under forberedelse og pleje. Erfaring giver dig mulighed for at barbere hurtigere, bogstaveligt talt på maskinen. Men husk, barbering ansigter er et ritual, vores privilegium. Ritual kan ikke udføres travlt. Mange får glæde af denne proces, og derfor gør barbering så behageligt og behageligt som muligt tilsyneladende en helt normal ide. Stræk glæden - barber ordentligt.

Hvor ofte skal jeg barbere mit skæg

Fuld information om "hvor ofte skal du barbere et skæg" - alt det mest relevante og nyttige i dette problem.

Sådan barberes for at dyrke et skæg

Men for at opnå en længde på et par centimeter, sænker hårvæksten. Derfor, for mænd, der ønsker at dyrke et skæg, opstår spørgsmålet - hvordan man barberer ordentligt, så skæget vokser.

Årsagerne til skægets langsomme vækst

Først overveje de vigtigste faktorer for hurtig eller langsom hårvækst:

 • Individuelle træk ved ansigtet, hårsækkernes lave aktivitet;
 • Genetisk disposition
 • Manglen på gavnlige sporstoffer og vitaminer i kroppen;
 • Manglende testosteron;
 • Forkert værktøjsvalg - elektrisk eller barbermaskin, farlig eller sikker osv.
 • Forkert barberingsmetode;
 • Dårlig ansigtsbehandling.

Disse grunde er enten relateret til mekaniske effekter på håret på ansigtet (barbering og pleje) eller på grund af kroppens tilstand.

Hvad angår de to første punkter fra vores liste - organismens individuelle karakteristika og den genetiske disposition, er de let at opdage. Først skal du tale med din far eller bedstefar. Hvor nemt var det for dem at vokse et skæg i deres ungdom, i en moden alder for to år siden? De kan have konfronteret de samme hårvækstproblemer som dig.

Husk at hårsækkets aktivitet er forskellig for alle mennesker. Og puberteten hos drenge går også på forskellige måder. Nogen laver den første fluff på hans ansigt i en alder af 14, og nogen har ikke brug for at barbere klokken 17. For nogle er fremskridtene indlysende, og for nogen stopper det - som det var for mere end et år siden, er det stadig, skæget vokser ikke.

De næste to grunde - manglen på testosteronhormon, vitaminer og sporstoffer i kroppen. For væksten, især for håret på ansigtet, møder hanhormonet testosteron. Det er han, der støtter den mandlige libido, stimulerer udviklingen af ​​mandlige organer i reproduktive system, sekundære seksuelle egenskaber. For at forstå, hvad der er niveauet af testosteron i din krop, skal du kontakte en endokrinolog. Han vil ordinere test og behandle ham om nødvendigt.

Uafhængigt påvirke niveauet af testosteron dåse. Det er bevist, at aktiv træning, især styrketræning, især kan øge niveauet af hormonet i kroppen. Direkte udvikling afhænger af øvelsens intensitet, deres varighed, hvileintervaller, iværksætterens indsats mv.

Hvad angår vitaminer og mineraler er kalium, calcium, jern, magnesium og zink vigtigt for hårvækst. Det er også nødvendigt at forbruge nok vitaminer fra gruppe B (B2, B5, B6, B8 osv.), Vitamin C og vitamin D. På apoteker i dag kan du finde hele komplekser, der har til formål at styrke hår og negle, og endda er designet specielt til at forbedre skæg vækst. Vitaminer E og A kan findes i kapsler i flydende form - de tilsættes til hårolie. Denne blanding kan gnides ind i rødderne, samt spredes over hele længden af ​​håret for at stimulere vækst og styrke.

Barbering og professionel rådgivning

God ernæring med varieret kost, herunder kilder til protein og fiber - er også en vigtig faktor for god vækst. Få nok søvn og undgå stress.

Og vi vil se nærmere på de sidste tre punkter, som hjælper med at svare på spørgsmålet "hvordan man barberer ordentligt, så skæget vokser."

 • Barbering har brug for et værktøj, som ikke vil traumatisere huden. Hvis det er en elektrisk barbermaskine, skal knivene være skarpe. Hvis det er en barbermaskine, er knivets skarphed generelt afgørende faktor. Jo mere bladerne er, jo mere irritation i ansigtet er, jo værre er det for skægets vækst. Hvis du har følsom hud, er det bedre at give præference til en elektrisk barbermaskine;
 • Næste punkt er hudpræparation. Vask dit ansigt med varmt vand. Tag en speciel barbergel eller et skum (til en barbermaskine). Interessant: i barbershop, der kom i mode for to eller tre år siden (mænds frisør, der tilbyder skæg og overskægsdesign), bruger de et varmt håndklæde i stedet for vask. Den er anbragt på den nederste del af klientens ansigt i et par minutter for at rense huden, blødgøre hår og damp. Efter barberingen skal huden behandles med tonic for at berolige og lindre irritation, og derefter fugtiggøres med en efterberbere creme eller gel. For tre eller fire år siden brugte de aktivt toiletvand og alkoholholdige lotioner til hudbehandling, men denne tendens er længe forbi, fordi sådan pleje kun tørrer. I mellem barbering er det nyttigt at skrælle det øverste lag af huden med en skrubbe eller peeling. Dette vil redde fra indvækst, skæget vil vokse jævnt;
 • Barberingsteknik. Se, hvordan et skæg vokser? Det vokser fra top til bund. Og du bør barbere stubbe fra top til bund, i retning af hårvækst. Start med kinderne - fra kanten af ​​ørepinden. Kindbenet og hagen området vil kræve stor indsats, håret på kinderne er ikke så hårdt, de er lettere at fjerne. Du kan placere maskinen lidt i en vinkel på huden, strække den med en lille barberfri hånd. På den nederste del af hagen rages børsterne i omvendt fra bunden opad. Særligt problematisk del, hvor der er de mest nedskæringer - whiskers areal under næsen. Det er nødvendigt at presse læben til tænderne og placere barbermaden i en vinkel med klare, sikre bevægelser for at fjerne barrene. Lagre på varmt vand, det vil være godt, hvis du finder en sprøjteflaske og brug den som en spray. Regelmæssig befugtning af børster med varmt vand vil gøre det blødere, lettere at fjerne.

Skynd dig ikke for at skære skæget - håret på det vokser ujævnt, hurtigere på kinderne, langsommere på hagen. Du risikerer at forstyrre dannelsen af ​​et skæg med hurtige handlinger.

Prøv mindst én gang at ansætte tjenester fra professionelle barbermaskiner. For to år siden, eller tre, troede ingen endog, at mænd ville tilmelde sig salonen til skægpleje og for overskæg. Ikke desto mindre er det meget flot og resultatet er virkelig fremragende. Guiden fortæller dig, hvordan du passer til et skæg. Her finder du plejeprodukter og stimulerende vækst.

Barber hjælper dig med at vælge skægets form og den optimale længde. Desuden ses det bedre fra siden - om et skæg er dannet og vokser symmetrisk og vokser, om alt overskud på ansigtet fjernes.

Det er muligt at øge væksten ved hjælp af olier - burdock eller castor. En god effekt er også den regelmæssige kæmning af skæget med dine fingre og en fin kam - den vokser hurtigere på grund af et bedre skynd af blod til hovedbunden. Forresten masserer din hud med fingerspidserne også den bedste blodcirkulation omkring folliklerne. Prøv forskellige masker (folkeopskrifter) af sennep og varm peber, de vil helt sikkert øge skægets vækst.

Spor hvordan hårvæksten var for to til tre år siden, for et år siden. Hurtigt dyrke et skæg er en kunst, som af flere grunde ikke er for alle. Pas på din hud og skæg, og dine chancer for succes vil stige.

Nyeste artikler og anmeldelser

 • Magazine sektioner
 • haircuts
 • pleje
 • Vokse ud
 • Olien
 • Om portalen
 • Om projektet
 • Kontakt os
 • Sitemap

Kopiering af webstedsmaterialer er muligt, forudsat

installer et aktivt indekseret link til vores websted!

Bliver håret hurtigere efter barbering: fiktioner eller fysiologi?

Mange mænd er i stand til alle slags tricks til at fremskynde skægets vækst, samt at opnå tykt og langt ansigtshår. Modet til skæg har dækket næsten hele verden, så kun den dovne drømmer ikke om at dyrke og modellere et stilfuldt skæg. Men på grund af genetiske egenskaber og andre indflydelsesfaktorer kan processen med at dyrke skæg og overskæg blive forsinket i lang tid.

På grund af sådanne problemer er mænd i stigende grad tilbøjelige til at spørge, hvad der vil ske, hvis du ofte barberer, hvor meget barberingshyppigheden påvirker hårvæksten og deres struktur. Der er en opfattelse, at oftere en mand vil barbere stubben, jo tykkere håret vil vokse og vigtigst meget hurtigere end før. Hvorvidt barbering påvirker hårvæksten afspejles i udtalelse fra specialister, som gentagne gange har undersøgt dette problem.

Virkelighed eller myte?

Stereotyperne hos en mand om, hvorvidt hår vokser hurtigere efter barbering, er længe siden blevet fordrevet og afvist af eksperter. Men for første gang blev myten ødelagt af en genudsendelse i Science Digest-publikationen allerede i 1963, hvor Dr. Berman detaljeret beskrev alle de indflydelsesfaktorer, der kunne bremse eller fremskynde væksten af ​​hanstanker. Eksperten fokuserede på, at selvom du barberer hver dag på lang sigt, vil der ikke være nogen indflydelse på væksten.

Stereotypen blev også ødelagt, at hvis du barberer oftere, vil en mand mørke sit skæg. Skægets væksthastighed og skygge påvirkes i højere grad af genetisk prædisponering og sundhedstilstand. Du kan ændre skyggen under barberingen, hvis der anvendes hydrogenperoxid, ammoniak, sodavand, høje temperaturer og alkali.

Det er kendt, at skæggets hår på roden vokser tykkere end ved spidserne. Efter barbering i et stykke tid kan en mand bemærke udseendet af tykke hår, med det resultat, at børsterne bliver tykkere, mørkere. Dette gælder især for unge, der slipper af pistolen ved barbering, og i stedet vokser fuldgyldige børster. Derfor blev myten genoplivet, hvorefter hyppig barbering accelererer skægets vækst. Eksperter besvarer spørgsmålet om, hvorvidt håret bliver hårdere helt sikkert - nej.

Hvad sker der, hvis du barberer en gang om ugen eller hver dag?

I første omgang fokuserer eksperter på, at hyppig barbering er gavnlig for ansigtets hud, da døde hudceller fjernes ved hjælp af en maskine. Hvis man i lang tid skal skrubbe huden eller ikke rense den ved barbering, bliver den kedelig, og iltudvekslingen vil blive forstyrret. Men det er også kendt, at hyppig barbering ofte fremkalder irritation af ansigtets hud, derfor hvis du barberer oftere, kan du også beskadige huden.

Hver mand bør individuelt bestemme den tilladte hyppighed af barbering, fra hudreaktionen til proceduren. For at reducere risikoen for hudskade er det vigtigt at bruge speciel kosmetik under barbering - skum, balsam, geler. Det er også ønskeligt at barbere hårene langs deres vækstlinje for ikke at provokere udseendet af indgroede hår.

Ellers skal du forstå det, uanset at en mand hver dag fjerner børsterne eller gør det en gang om ugen, påvirker dette ikke væksten. Hyppig, men nødvendigvis sikker og korrekt udført barbering, bortset fra at renser ansigtets hud og gør det muligt at trække vejret fuldstændigt. Men hvis hver gang du barberer huden bliver rød, kløende og irriteret, skal du glemme den daglige barbering.

Hvor ofte barberer i hæren?

Hver teenager vil snart eller senere gå til hæren til tjeneste, og som du ved, bør ingen stubbe eller anden vegetation være i hæren efter reglerne. Få mennesker ved, hvorfor i løbet af tjenesten i hæren skal alle gutterne barbere håret ikke kun i ansigtet, men også på hovedet. Faktisk kommer hele svaret til hygiejne og sanitet.

Alle draftees trænes i sådanne regler, hvorefter de regelmæssigt skal skære negle, barbere børsterne og fjerne overskydende vegetation på hovedet. Dette gøres også således, at der under brug af udstyr og beskyttelsesudstyr ikke er ubehag og vanskeligheder. Samtidig forbyder charteret ikke at bære skæg, men under service kan omstændighederne være forskellige, og ansigtshår er et fremragende tilflugt for patogener.

Gift mænd barbere oftere?

Nøjagtig samme måde som stereotypen blev brudt, jo oftere du barberer, jo hurtigere skægget vokser, er de meninger, som mænd er gift, oftere barberet end single guys. Sociale undersøgelser og undersøgelser har ikke skabt nogen forbindelse mellem hyppigheden af ​​barbering og mænds civilstand. Men britiske forskere og sociologer har afsløret andre interessante fakta.

For eksempel, at hvis du barberer et skæg hver dag, er sådanne mænd mere tilbøjelige til at have sex med det modsatte køn. Som følge heraf er sådanne mænd mere tilbøjelige til at gifte sig, da de får stor glæde af sex med kvinder. På grund af manglen på skæg, hyppigt samleje, er disse heldige mennesker mindre tilbøjelige til at blive afhængige af dårlige vaner og påvirkninger, og derfor advarer de andre resulterende sygdomme.

Rabe regler

Det handler om, hvordan man barberer en mand, der afhænger af hudens og hårsækkernes helbred. Forkert udførte procedurer resulterer i sidste ende på indfødning af håret, hvilket allerede fører til langsom eller sjælden skægvækst. Derfor fremsætter eksperter 10 gyldne regler for korrekt barbering:

 1. Det er nødvendigt at bruge barberingsprodukter, skum, balsam, gel, fugtighedsbevarende midler under hver procedure.
 2. Før du bruger maskinen, er det nødvendigt at bestemme væksten af ​​børsterne. I fremtiden behøver maskinens bevægelse kun hårlinjen.
 3. Før barbering skal du forberede dit ansigt, vaske det med varmt vand og sæbe. Hvis håret er meget hårdt, kan du dampe det med et varmt håndklæde.
 4. For følsom hud kan du bruge olie til at beskytte den fra bladet. Påfør den inden barberingen.
 5. Under barberingen skylles maskinen og huden bedre med koldt vand.
 6. At skære et skæg er bedre med en maskine med et stort antal blade og blødgøringsstrimler (i almindelighed er dette en "sikkerheds barberkniv").
 7. I vanskelige steder (under hagen eller i adamsæble) er nødvendig for at trække huden for at gøre det nemmere at barbere stubbe.
 8. Vær ikke nidkær og læg press på maskinen under barberingen. Bevægelsen skal være glat, uhyggelig og glidende.
 9. Efter barbering skal du vaske dit ansigt grundigt, skyll med koldt vand for at lukke huden porer, anvende lotion eller efter barbering balsam.
 10. Overdrive det ikke med barbering, da få mænd klarer at opnå den mest glatte hud.

Det skal forstås, at hyppig barbering ikke er en måde at accelerere skægets vækst, men snarere en procedure for at slippe af med det. For hurtigt at kunne vokse et skæg, skal du slippe af med faktorerne for negativ indflydelse, spis godt, pas på hormoner og brug stimulanter.

Anbefalinger fra endokrinologen

Enhver endokrinolog vil svare på spørgsmålet om, hvorfor skæget vokser langsomt, så meget afhænger af menneskets hormonelle baggrund. For skægets vækst har du brug for et optimalt niveau af testosteron i kroppen, og for at bestemme det skal du kun donere blod i diagnosticeringscentret. Forøg testosteron og dermed accelerere væksten af ​​et skæg kan være en god ernæring, aktiv sport, regelmæssigt sexliv og en sund livsstil. Og der er ikke noget forhold mellem hyppigheden af ​​barbering og hårvækst.

Væksten af ​​hår i skæg afhænger ikke af hyppigheden af ​​barbering, men kan blive bremset på grund af ukorrekt barbering. Derfor skal en mand for at starte med at kunne bruge maskinen og kosmetikken korrekt, og derefter vokse et skæg. Vækstraten påvirkes i højere grad af genetik og arvelighed, og efter det hormonelle baggrund, sundhedstilstand og livsstil.

Hvor ofte kan du barbere?

Spørgsmålet om hyppigheden af ​​barbering er en af ​​de mest populære på nettet. Han bliver ofte spurgt af mænd og kvinder. Alle vil vide, hvor ofte du kan barbere, og hvis der er nogen skade fra hyppig barbering. Spørgsmålet er populært, men der er intet kompliceret og hemmeligt. Alt er elementært og enkelt.

Jeg er ikke læge, men takket være min personlige erfaring og visse viden inden for kosmetologi, ved jeg, at du kan barbere hver dag, men uden irritation. Desværre bliver de fleste irriteret og derfor skal de barbere håret om dagen eller endnu mindre. Det største problem her ligger i manglen på forståelse for den rigtige barbering. Ja, bare kør over ansigtet med en barberkniv, som i en Gillette annonce, kan enhver dumme. Folk ser reklamer og gør, hvad de ser. Ikke den mest fornuftige opførsel. Selvfølgelig tager ingen skylden fra producenterne. Reklame fremmer ikke kun produktet, men også en persons tænkning og adfærd. For at reducere procentdelen af ​​modtagende irritationer er det derfor nødvendigt at forstå de grundlæggende regler for barbering og følge dem. En lille artikel "Unsuccessfully shaved" hjælper dig med at forstå, at ikke alt er så let at barbere og irritation kan opnås af forskellige årsager. Men tilbage til vores hovedspørgsmål.

Ja, du kan barbere hver dag, men det betyder ikke, at dette er obligatorisk. Uanset hvordan du barberer, er huden stadig skadet, og dens beskyttende egenskaber reduceres. Derfor er det nødvendigt at bruge forskellige aftershave produkter og give hende hvile. Med en god mulighed bør barbering være en dag eller to. Desværre kan ikke alle have råd til en sådan frekvens, da arbejdstøjskoden regulerer, at en mand skal være barberet. Tilstedeværelsen af ​​stubbe på ansigtet betragtes som en overtrædelse. I nogle tilfælde forbudt overskæg og skæg. Takket være kjolekode forstår du, hvor lidt frihed en moderne person har. Ja, jeg glemte næsten en anden god grund, som forpligter dig til at barbere hver dag - din kone. Kan du lide hendes glatte ben? Og hun elsker dit glatbehandlede ansigt, og prøv at sige nej. Umiddelbart fravæn fra køn, med henvisning til hovedpine. 

En tung grund til at øge intervallet eller ikke barbering er forskellige sygdomme eller vanskelige miljøforhold. Når en person har en række dermatitis eller hudsygdomme, bør du konsultere en læge om muligheden for barbering generelt og hvad du kan bruge. Mange mennesker glemmer, at i midler til barbering og efter er der forskellige komponenter, som aggressivt påvirker huden eller forårsager allergier. Derfor skal man i forbindelse med udvælgelsen af ​​midler også være forsigtig og i tilfælde af rødme eller mere alvorlige problemer, bør du opgive ansøgningen og forsøge at identificere kilden til problemet. Du kan foretage et standard testværktøj på albuen. Med komplekse miljøforhold er alt klart. Hvis der er risiko, er det bedre at vente til mere favorable forhold.

Hvis du er uafhængig i alle planer, er alt godt med sundhed, og miljøet er gunstigt, og beslut dig selv, hvor ofte du skal barbere. Det vigtigste er, at du føler dig komfortabel og nyder barbering, og ikke bliver til et mareridt.

Hvor ofte skal en mand barbere?

Personligt kan jeg lide lette uskadede mænd (især for hendes mand). Og når han barberer jævnt, så ser han yngre ud. Og hvor ofte skader du eller dine mænd (spørgsmål til alle)? Og hvad kan du lide bedre: et glat skåret ansigt eller et let uhåret ansigt?

Hyppigheden af ​​at barbere en mand afhænger af mange faktorer. For eksempel fra mandens alder, mens fyren er ung, så er der en gang om ugen nok for ham at have et pænt udseende. Men med alder er ansigtsplantage af en eller anden grund aktiveret, og der vil være et par gange allerede. og det afhænger også af niveauet af testosteron (mannlig harmonisk) i blodet. Jeg har en ven, så han bare barberet og børsterne på hans ansigt som om han ikke havde barberet mindst en uge. Derfor kan der ikke være nogen stiv ramme i dette spørgsmål!

Hver mand (fyr) vil have sit eget svar. Personligt barberer jeg en gang hver tredje dag, og det er nok for mig. Hvis jeg ikke barberer i fire dage, kan jeg ikke sove normalt - mit skæg er allerede prikket og ubehaget er permanent. Jeg plejede at barbere hver dag i hæren, men det skete to gange om dagen (om morgenen og om aftenen), men sådan en rutine ville ikke virke i mit liv - det forstyrrer mig og endda brutale mænd, de som er let uhærvede som kvinder)

Mine arbejdsdage barberer hver dag, og så har han en "weekend" fra barbering. Der er bestemt noget sexet og brutalt i lys uhøfligt, men hvis det kommer til sin mand, nej. Pointen er ikke, at han ikke går, men det faktum, at hvis han rører mig med børster, bliver jeg straks dækket af røde pletter, der irriterer min hud. Så her tror jeg, spørgsmålet er individuel. Derudover behøver nogle ikke at barbere hver dag, fordi der ikke er noget at barbere der (som min bror), men nogen behøver ikke på grund af superfølsom hud, ellers vil det være sådan.

som min første lærer plejede at sige - "en ægte mand skal være renskåret og lidt fuld)))" så det viser sig at du skal barbere efterhånden som dit hår vokser, jo hurtigere du vokser, jo oftere skal du barbere! alt er naturligt!

Hvad du behøver at vide om laser hårfjerning og hvor hurtigt og effektivt det er at fjerne uønsket hår

Hvad skal man gøre med indgroede hår på benene