Hvor ofte at barbere en pige

Tvister om behovet for at barbere armhulerne har ikke aftaget i lang tid. Nogle repræsentanter for den vestlige udstillingsvirksomhed fremmer aktivt bevarelsen af ​​vegetationen i dette område, styret af udtrykket "det er naturligt er ikke grimt".

 • 1. Skal jeg barbere min armhule
 • 2. Fordele og ulemper ved underarm barbering
 • 3. Hvilken barbermaskine er bedre at barbere armhulerne
 • 4. Forberedelse af proceduren
 • 5. Sådan barberes armhulerne perfekt med en barberkniv uden irritation
 • 6. Hvordan slippe af med irritation efter barbering armhuler
 • 7. Nyttige tips og forholdsregler
 • 8. Sådan redder du på barbering
 • 9. Alternative måder at fjerne armhulen hår
 • 10. Ofte stillede spørgsmål
 • 10.1. Hvornår begyndte kvinderne at barbere armhulerne?
 • 10.2. Hvordan barberes armhule for første gang?
 • 10.3. Hvor ofte skal man barbere armhulerne?
 • 10.4. Hvorfor er armhulen efter barbering?
 • 10.5. Hvad er bedre end en barbermaskine eller epilator?

Skal jeg barbere min armhule

Afvisning af armhulsbekæmpelse er en ekstrem form for europæiske kvinders kamp for naturlighed, foruden opgivelsen af ​​kosmetik og falsk hår opfordrer de til at forlade vegetationen på kroppen. Du skal dog stå over for det, hårede armhuler - det er ikke smukt, ikke attraktivt og absolut ikke hygiejnisk. I enhver handling frigiver menneskekroppen sved, som straks absorberes i hårene. Høj luftfugtighed er et ideelt miljø for bakterier, der skaber en ubehagelig lugt og andre problemer.

Proponenter af vegetation hævder, at for at beskytte mod den ubehagelige lugt skal du regelmæssigt tage et bad. Men i varmt vejr, når talgkirtlerne er mest aktive, er det usandsynligt, at de fleste mennesker får mulighed for at køre under badet hver time. Derfor er kvinder, der ønsker at se attraktive ud og ikke tortere andre med en ubehagelig lugt om behovet for at barbere armhulerne, ikke engang et spørgsmål.

Fordele og ulemper ved underarm barbering

Folk blev opdelt i to lejre, tilhængere af aksillær depilation giver argumenter til fordel for proceduren:

 • æstetisk udseende
 • ingen ubehagelig lugt
 • ingen begrænsning, når du bærer åbne tøj.

Og modstandere reagerer med følgende ulemper:

 • der er stor risiko for skade og infektion;
 • indgroet hårproblem;
 • nogle tror at sveden øges efter barberingen;
 • Resultatet er kortvarigt.

Generelt er minuserne af armhule fjernelse forbundet med en overtrædelse af procedurens teknologi, så det er vigtigt at lære at rette barberingen på dette område.

Hvilken barbermaskine er bedre at barbere armhulerne

Til depilation er det bedre at vælge en særlig kvindelig maskine med højkvalitets knive. Moderne barbermaskiner gentager silhuetten af ​​kroppen, så barbering bliver sikrere.

Dem, der er bange for at bringe infektionen, kan du bruge engangsmaskiner, de er lettere, men med deres funktion klare.

Den nye maskine giver dig mulighed for at barbere overskydende hår ad gangen og derved minimere kontakt med skarpe blade med hud.

Nogle modeller suppleres med specielle puder med gel eller fugtgivende strimler for at gøre epilering endnu mere praktisk.

Forberedelse af proceduren

Før du bliver ved med at hæmme armhulerne, skal huden dampes, for det er et varmt bad eller bad egnet. Efter sådanne handlinger vil huden genvinde hurtigere, og ubehag under barberingen vil synke markant.

For at undgå indgroet hår og yderligere rense huden fra døde celler, kan du behandle det ønskede område med en blød skrubbe.

Sådan barberer du armhulen razor uden irritation

Efter simpelt forberedende arbejde kan du fortsætte med selve proceduren. For at forbedre barberglidning påføres en speciel gel eller skum på huden. Det er bedre at opgive brugen af ​​sæbe, det tørrer og strammer huden.

For at barbere deres armhuler rigtigt, skal de først fugtige maskinens klinge med vand. Så holder du den epilerede arm op, hold forsigtigt på huden i retning af hårvækst. Men for en perfekt glat hud bliver det nødvendigt at lave et par bevægelser i modsat retning.

Tryk ikke kniven for hårdt, ellers øges risikoen for at beskadige huden. Hvis det er muligt, hold ikke et sted mange gange. Skyl shaveren regelmæssigt under rindende vand for at fjerne de udskårne hår fra knivene.

Efter proceduren skal huden tørres forsigtigt og give den en hvile fra deodoranter og andre irriterende faktorer.

Hvordan slippe af med irritation efter barbering armhuler

Fremragende pleje af armhulenes følsomme hud er tilvejebragt ved hjælp af aloe-, azulen-, vitamin E- og mentolekstrakter. De lindrer irritation, giver yderligere hydrering og forbedrer hudregenerering.

Det anbefales også at bruge en creme med papain, hvilket nedsætter hårets vækst og ikke tillader dem at vokse ind i huden. Enzymet kommer inde i stangen og lyser håret og gør det tyndere.

Nogle gange, for at lindre irritation efter barbering af armhulerne, er det nok at bruge en baby creme med kamille eller calendula ekstrakt.

En almindelig årsag til ubehag og indgroet hår er et kedeligt blad, så det er vigtigt at konstant overvåge tilstanden og ændre det i tide.

Nyttige tips og forholdsregler

 1. For at skabe en glat hudoverflade skal du strække din arm så meget som muligt.
 2. Det er vigtigt at overvåge maskinens renlighed, da hårene hurtigt bliver tilstoppede mellem knivene.
 3. Razor - et emne for personlig hygiejne, så det skal individualiseres for hver person.
 4. Det er bedre ikke at barbere armhulerne på tærsklen til et besøg i poolen, chloreret vand kan forårsage irritation.
 5. Deodoranter indeholdende alkohol bør ikke påføres huden umiddelbart efter proceduren.

Sådan redder du på barberingen

En fejl, der ønsker at spare penge på depilation, er at købe billige maskiner. Men det er værd at pengene til en god barbermaskine, for så skal man enten ofte ændre produktet for at bevare knivens skarphed eller at epilere med en kedelig barbermaskine, og det er fyldt med skader og indgroede hår.

Måske kan du forsøge at spare på hjælpemidler, for eksempel ved at købe skum i stedet for gel, prisen er normalt lavere, og resultatet er det samme.

Alle effektive måder at spare på er baseret på forlængelsen af ​​bladets driftstilstand:

 • godt dampet hud og hår før proceduren;
 • fortryder ikke gel eller anden kosmetik;
 • Køb produkter af høj kvalitet med udskiftelige elementer.

Alternative måder at fjerne armhulen hår

Barberingsarmhuler med en barbermaskine er den nemmeste måde for selv begyndere at fjerne hår. Ofte søger kvinder efter alternative muligheder, der giver en længere effekt. Disse omfatter hjemme epilator og shugaring, men mange er bange for smerte. Du kan også besøge skønhedssalonen og lave en laser eller anden hårfjerning, men sådanne procedurer er dyre og har kontraindikationer.

Derfor er barbering den bedste mulighed, og overholdelse af reglerne vil spare dig for mulig skade og forenkle proceduren.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår begyndte kvinderne at barbere armhulerne?

Moden til en glat hud i armhulerne kom kun til Europa i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, det var på det tidspunkt, at kjoler med åbne hænder dukkede op, og de klæbende hår så grimme ud. Desuden blev innovationen ikke umiddelbart populær, det tog omkring 15 år fra den første reklame for åbne kjoler, før den trådte ind i modeistas liv.

Hvordan barberes armhule for første gang?

Den første barbering af armhulerne varierer lidt fra teknologien i efterfølgende procedurer, bortset fra erfaring vil sandsynligheden for nedskæringer falde. Derfor er det nok at opbevare antibakterielle midler i tilfælde af skader og ofte skylle maskinen fra barberet hår, da de vil være ret lange og hurtigt udfylde det frie mellemrum mellem knivene.

Hvor ofte skal man barbere armhulerne?

Intensiteten af ​​hårvækst for hver person er individuel, men absolut bør du ikke bruge en barberkniv dagligt. På grund af den hyppige skade på huden ved hjælp af knivene, øges følsomheden og tendensen til irritation. Derfor barberer armhulen mindst en gang hver 3-4 dage.

Hvorfor er armhulen efter barbering?

En almindelig årsag til irritation i armhulerne er en allergisk reaktion, herunder barberingsprodukter. Desuden kan ubehag forårsages af indgroede hår. Endelig kan mekanisk skade på maskinen forårsage ubehag.

Hvad er bedre end en barbermaskine eller epilator?

Epilatoren øger den tid, hvor huden forbliver glat. Men mange kvinder kan ikke tolerere smerten under brugen og vende tilbage til den klassiske barbermaskine.

Ønsket om at se smukke og velplejede fremstår i piger som teenager, de begynder at drømme om glatte ben og bede om råd fra voksne.

Shaving the ass er kun i de mest ekstreme tilfælde, når der ikke er tid eller mulighed for en anden depileringsmetode.

Kvindernes hænder er altid i sikte, og først og fremmest bliver opmærksom på dem. Derfor forårsager tykt eller mørkt hår på hænderne komplekser hos kvinder og.

Med hvor mange år kan du barbere ben, armhuler og intim zone. Ønsket om at se smukke og velplejede fremstår i piger som teenager.

Lær hvordan du barberer dine ben med epilator korrekt og smertefrit.. Tvister om behovet for at barbere armhulerne har ikke aftaget i lang tid.

Hvor ofte skal barbere armhule?

Min mand har forfærdelig vegetation under armene. Jeg kan bare ikke få ham til at barbere det væk. Jeg vil gerne spørge, hvor ofte du skal shave under dine arme?

Først og fremmest bør du fokusere på, hvor hurtigt dit hår vokser, og også tage hensyn til følsomheden af ​​huden. Denne procedure bør ikke udføres mere end en gang hver 7 dage. Under alle omstændigheder at barbere eller ikke at barbere armhule - alle beslutter sig selv.

I øjeblikket sys mange sommertøj, så det tydeligt kan se armhuleområdet, og som følge heraf bliver håret synligt, hvilket ikke vil bidrage til at skabe billedet af en pæn mand. De fleste mænd foretrækker at forlade vegetationen på dette område og anbefaler blot at anvende vandprocedurer oftere, hvilket angiveligt giver dig mulighed for at fjerne en bestemt "aroma". Men om sommeren, når en person konstant sveder, er det usandsynligt, at han får mulighed for at bade hver time. Nogle mennesker tror ikke engang, at de kan lugte dårligt. Sådanne personer er kun bekymrede for udseendet, som følge heraf de glemmer sådanne "baggrunde", og der opstår ganske ubehagelige situationer. Især i steder af store folkemængder.

Det er også værd at bemærke, at proceduren for fjernelse af overskydende vegetation vil hjælpe med at spare på deodoranter. Jo mere en person sveder, desto mere skal hun bruge en antiperspirant, da der sker signifikant reduktion af svedtendannelse, er der mindre duft at kræve, hvilket vil spare penge, især om sommeren. Glem ikke, at skadelige mikroorganismer kan slå sig ned på overkanten af ​​armhulen. Fugtigt miljø hjælper dem med at formere enorme kolonier. Hvis bakterierne kommer på såret, kan der forekomme infektion i hårbunden.

Under alle omstændigheder tager processen med hårfjerning ikke meget tid, selvom du ikke har visse færdigheder. Ikke desto mindre skal man huske på, at det ikke kun er ønskeligt at barbere underarmene, men også at vaske dem uden problemer - det er ligegyldigt, om de er skaldede eller hårde.

Hvordan man barberer armhulerne

Her har vi de næste billeder af vestlige berømtheder. Og mere og mere ser vi stjerner med overgroede armhuler på dem. Periodisk kommer på tværs af artiklens øjne, hvor vi taler om det faktum, at ikke alle kvinder i Europa (herunder indbyggere i Frankrig) fjerner hår i armhulen.

Og efterhånden stiger spørgsmålet i mit hoved: er det nødvendigt at fjerne overskydende vegetation fra kroppen? Pludselig troede vi bare reklamselskabet for de virksomheder, der producerer epilatorer og barbermaskiner, og denne procedure er ikke så nødvendig.

Hvorfor skal jeg fjerne hår i armhulen?

I dag er damer, hvoraf de fleste bor i Europa, begyndt at nægte modetrends og kæmper for den skønhed, der gives til en kvinde af natur. Selvfølgelig er denne tendens positiv. Hud med et tykt lag af foundation vil altid tabe sundt, og tykke naturlige øjenvipper og hår ser meget bedre ud end kunstig.

Men er det nødvendigt at gå til ekstremer? Det er usandsynligt, at overgroede kvindelige armhuler vil have et behageligt, æstetisk attraktivt udseende. Hertil kommer, hvilken slags hygiejne kan vi tale om i dette tilfælde? Sved, der udskilles af huden, vil blive absorberet af håret. Og i et fugtigt miljø, som du ved, er der en vellykket reproduktion af bakterier. Herfra er ikke kun en uren lugt, men også andre alvorlige problemer.

Dem, der fortaler at forlade håret i armhulen, anbefaler hyppige vandbehandlinger og hævder, at den uønskede "duft" ikke vises. Men om sommeren, når en person sveder uendeligt, er det usandsynligt, at han får mulighed for at komme ind i bruser hver time. De kvinder, der ikke engang tror, ​​at de kan lugte dårligt, og som bekymrer sig om, hvordan de ser i åbne kjoler, har brug for at barbere armhulerne.

Sådan barber du armhulerne korrekt

Det er kendt, at damerne allerede i dronning Cleopatras tid kunne fjerne overskydende vegetation fra deres kroppe. Arkæologer har fundet specielle enheder til denne procedure. Nu er der mange metoder, som du kan fjerne hår i armhulen, men barbering tager helt sikkert førstepladsen blandt dem, for det er sådan, at du hurtigt kan slippe af med unødvendig vegetation uden nogen særlig ubehag.

Men efter barbering, hvis det ikke er gjort omhyggeligt, kan der være skår på huden og irritation. For at forhindre dette sker, skal piger følge nogle regler:

 1. Før proceduren er det nødvendigt at tage et varmt brusebad, så huden bliver dampet ud.
 2. Dernæst behandler vi armhulen med en skrubbe. Så det keratinøse lag af huden vil blive fjernet, og det indgroede hår bliver ikke en hindring.
 3. Smør derefter huden med barberkrem eller gel, beregnet til brusebadet. Brug ikke sæbe i dette tilfælde, da det kun tørrer huden ud.
 4. Barbering er nødvendig med en skarp barber til kvinder, som har flere knive og beskyttelsesstrimler, der letter barberingsprocessen.
 5. Fremgangsmåden udføres i retning af hårvækst, hvis efter barbering på huden normalt forekommer irritation. Efter barberingsproblemer sker der ikke? - Barber derefter dit hår mod deres højde, så barberingen bliver mere effektiv og ren.
 6. I slutningen skylles armhulerne med køligt vand. Hvis huden er følsom, er det ønskeligt at bruge til dette formål afkog af lægeplanter: calendula, kamille. Lotioner indeholdende ekstrakter af disse urter er også egnede. Du kan også bruge kosmetik, der sænker hårets vækst.

Hvor ofte skal uønsket vegetation fjernes i armhulen?

Du skal fokusere på hvor hurtigt dit hår vokser, og også tage hensyn til følsomheden af ​​din hud. Som normalt om vinteren udføres proceduren en gang hver syv dage om sommeren to eller tre gange om ugen. Der er kvinder, der har brug for at barbere hver dag, og det er også normalt.

Kan jeg bruge en depilator til barbering af mine underarm?

De heldige, der ejer denne enhed, spekulerer ofte på, om det er muligt at fjerne hår i armhulenes område med en epilator. Det er muligt, kun denne procedure vil være meget smertefuld. Selvfølgelig vil der med hver efterfølgende tid være færre og mindre problemer, men resultatet vil behage: Du opnår ikke dette med en barbermaskine eller en maskine. Tipene "korrekt barbering" gælder også for epilatoren.

Det er op til dig at bestemme præcis hvilken enhed du skal bruge, mens du barberer armhulerne, men efter voksnings- og hårfjerningsproceduren bliver epilatorhuden glat og behagelig at røre ved, hårene er tynde og ubesværede.

Jeg vil opsummere en interessant sag om, hvilke forskere for nylig har fundet ud af, for første gang. Vi taler om barbering af mænds armhule. Som et resultat af forsøget formåede forskerne at finde ud af, at damerne kunne lide lugt af svedprøver fra barberede mænds armhule meget mere end fra overgroede. For os er denne opdagelse ikke sådan en nyhed, men det har endnu engang bekræftet behovet for at fjerne overskydende vegetation i armhulsområdet, både hos kvinder og mænd.

Armpit epilation regler eller hvordan man korrekt barberer armhulerne

Hvordan barberer man armhulerne? Dette spørgsmål bekymrer ofte den kvindelige halvdel af menneskeheden. Denne spænding forklares blandt andet af tilstedeværelsen af ​​et stort udvalg af metoder og midler, der tilbydes af moderne kosmetologi.

Du kan selvfølgelig gå i salonen, betale en betydelig mængde og slippe af med armhulen uden problemer. Men ikke alle foretrækker denne mulighed, og derfor stopper på en mere overkommelig måde - barbering derhjemme.

Hvad er der brug for?

Først og fremmest bemærker vi: blandt de mange eksisterende metoder til fjernelse af kropshår er den mest relevante og fælles metode barbering.

Hvorfor? Det kan trods alt være forbundet med ubehagelige følelser, og derudover er der risiko for irritation. Men barbering er ret hurtig og smertefri.

Dette gælder også for underarms. Derfor behøver du bare at vide, hvordan man gør det sikkert og hurtigt.

Men først påpeger vi, at du er nødt til at købe en skarp barbermaskine. Det er uønsket at bruge en engangs barberkniv: den er ikke skarp nok, så det kan beskadige huden.

Det er vigtigt at bruge forskellige dyser i maskinen til forskellige zoner. Det er ikke nødvendigt at epilere med en enkelt dyse og bikiniområdet, benene og underarmene. Hvis du beslutter at gøre dette med en enkelt dyse, skal du desinficere med kogende vand eller alkohol efter hver procedure.

Sammen med maskinen vil der også være brug for højkvalitets barberkrem. Vælg nøjagtigt cremen, fordi den absorberes meget godt og skaber også et pålideligt beskyttelseslag.

Hvordan barberes?

Lad os nu tale mere om selve processen. For dette skal du vide og konstant tage højde for nogle enkle regler. I dette tilfælde vil resultatet altid være godt mod baggrunden for fraværet af negative konsekvenser.

Så overvej disse regler:

 1. For det første bør en underarm barbering altid føres af et varmt bad eller brusebad. Bare varmt vand hjælper med at åbne hudens porer og blødgøre håret. Og dette letter i høj grad den efterfølgende barbering;
 2. Efter badet (brusebad) skal du sørge for at anvende en creme på huden i armhulerne. Hvis du ikke har købt det, kan du bruge skum eller brusegel. Sæbe bør ikke anvendes, da dets komponenter tørrer huden
 3. Derefter skal du tage en maskine, våd den i vand og glat, uden at trykke, begynde barbering. Barbermaden bør flyttes i retning af hårvækst: dette vil undgå beskadigelser og nedskæringer. Men da der i dette tilfælde stadig er en vis mængde hår, er det muligt at foretage flere bevægelser i modsat retning. Dette vil give dig en ren og glat hud i underarmområdet. Glem ikke at skylle maskinen regelmæssigt i vand;
 4. Efter afslutning af barberingen skylles armhulerne med vand, blottet med et blødt håndklæde og sørg for at behandle med creme.

Hvad skal procedurens frekvens være? Shave armhuler som nødvendigt, men i hvert fald ikke oftere end hver anden dag. Faktum er, at huden har brug for noget tid til at komme sig. Hvis du stadig ikke bruger vores råd, risikerer du at tjene dig selv irritation, og det er meget værre end lidt uskadet.

Om muligheden for at bruge epilatoren

Kan jeg bruge epilatoren til denne procedure? Generelt kan du, men husk at epilatoren er en temmelig smertefuld enhed, fordi den fjerner hår direkte sammen med pærerne.

Derfor afhænger din beslutning af denne faktor. Fordelene ved epilatoren omfatter det faktum, at dets brug giver et godt og stabilt resultat. Brugt epilator i analogi med en barberkniv.

Men det endelige valg skal laves af hver pige selv. Det er trods alt ikke kun og ikke så meget som resultatet. Og alle ønsker at barbere deres armhule uden afskæringer og uden efterfølgende irritation.

Hvis du stadig beslutter at bruge epilatoren, så vælges der en smal dyse, så vil den fange mindre hår og du vil ikke være så smertefuld. Som lette smertestillende middel kan du prøve menthol-effektgelen.

Andre co-måder

Der er også flere andre måder at epilere på armhulerne, men vi anbefaler ikke at gøre det selv, på grund af procedurens kompleksitet omfatter sådanne metoder:

 1. Voksende epilering
 2. Epilation med elektrisk epilator
 3. Epilering ved hjælp af shugaringmetoden

Alle disse metoder er ret komplekse og kræver mindst minimal færdigheder. Hvis du stadig vil gøre en af ​​disse procedurer alene, anbefaler vi at du går flere gange til salonen og ser hvordan den professionelle gør det, og prøv igen - gentag dette hjemme.

Skal jeg barbere armhule til ægte mænd?

Mange repræsentanter for det stærkere sex oprigtigt forstår ikke, hvorfor nogle af deres medmennesker er involveret i en sådan tilsyneladende ikke-maskulin affære som at barbere deres armhuler. De mener, at armhulerne kun bør barberes til kvinder, for uberørte armhuler er et tegn på seksualitet. Smukke damer er altid bekymrede over, at deres kroppe ikke har hår (den eneste undtagelse er hovedet).

Hvad angår mænd, bør du ikke gå til det yderste - at skære benene og brystet sammen med epilering er tydeligvis ikke et tegn på modig seksualitet.

Men armhuler er et andet spørgsmål. Når man tænker på, om man skal barbere armhuler for mænd eller ej, skal man tage højde for, at en mand primært er en person, ikke et dyr. For svaret på et sådant spørgsmål er det mest objektive, det er værd at lave en liste over argumenter for og imod.

Argumenter til fordel for underarm barbering

 1. Først og fremmest, er du nødt til at være opmærksom på æstetik samt en smuk mandlig krop er meget glædeligt at øjet (der er ingen tvivl om, at messen køn litsezreyut smukke mandlige krop med ikke mindre glæde end mænd - kvinder). Der er en opfattelse af, at det er den hårløse mandlige krop, der er den mest seksuelle. Og hvis tilstedeværelsen af ​​hår på brystet, arme og ben er helt acceptabelt (og nogle gange endda nødvendigt), så forekommer håret på armhulerne helt sikkert ikke ind i nogen seksualitet. Der er ingen tvivl om, at godt barberede armhuler i gymnastiksalen og på stranden ser meget sexet ud.
 2. Når der er et spørgsmål om barbering af denne del af kroppen, skal du straks sige om hygiejne. Hårede armhule sveder meget hurtigere, med det resultat, at duften er bare modbydelig (dette gælder især for den varme periode). Derfor skal de vaske oftere og den nemmeste måde at barbere dem på.
 3. Mærkeligt nok kan mænd, som regelmæssigt barberer denne del af kroppen, spare mange penge. Faktum er, at hvis du har hår på armhulerne, skal du have meget mere deodorant for at forhindre den behagelige lugt af sved. Du har også brug for meget mere gel og sæbe, men hvorfor betale mere? Og du skal tage højde for det faktum, at de fleste fleste deodoranter er beregnet til påføring på huden, først da giver de den forventede virkning. Hvilken effekt kan vi tale om, hvis deodoranten primært fokuserer på håret?

Underarm Shaving Arguments

På trods af at ovenstående argumenter er virkelig overbevisende, fremsætter modstandere af en sådan procedure deres argumenter, som heller ikke er logiske.

 1. Modstandere af en sådan procedure tror oprigtigt, at hvis morens natur skabte mænd med hårede armhuler, så er det nødvendigt for noget. Derfor vil sådanne mænd ikke gå imod skaberen.
 2. Elemental dovenskab. Hvis en mand bare skal barbere sit ansigt regelmæssigt, fordi det kan ses af alle, så kan man ikke sige det om armhuler. Selv de repræsentanter for det stærkere køn, som ikke er indlysende modstandere af en sådan procedure, udsætter det ofte for senere.
 3. Der er et element af maskulinitet. Armhulen er et af de tegn, der skelner en mand fra en kvindelig.

Hvordan barberer man armhulerne?

Hvis der dog træffes en beslutning til fordel for en sådan procedure, skal du vide, hvordan du gør det korrekt.

 1. Først og fremmest skal du vaskes grundigt i bruseren. Huden på armhulerne skal være helt ren, du skal slippe af med snavs, ikke sparsom sæbe.
 2. Den ønskede del af kroppen bør smurt med barberskum (nogle mænd bruger til dette formål barberskum, er det også acceptabelt, men pointen er, at det er værre end optages i huden, forårsager barbering vil være meget mere).
 3. Før man går i gang med den umiddelbare barberingsproces, skal armhulen masseres grundigt. At barbere var så rent som muligt, du skal gnide fløden og samtidig skære lidt på huden.
 4. Dette skal gøres ikke ved den sædvanlige mandlige barbering, men af ​​den kvindelige, som er beregnet til depilation. Alle repræsentanter for de stærkere køn, der foretrækker at bruge dette værktøj, enstemmigt Bemærk utrolig høj effektivitet, blødhed og komfort i barbering processen.
 5. Barbering armhulene skal gøres fra toppen ned (og ikke omvendt), fra hånden til ribbenene, på huden bør kun trykkes lidt. Hår barberet en lille smule, efter at anbefales hver bevægelse af maskinen til at vaske i vandet (især for de mænd, der ikke har barberet steder og der er en stor mængde af hår).
 6. Ofte er der en del af håret i dybden, hvor kroppen samler sig med skulderen, en sådan zone betragtes som den sværeste. Du skal bare indånde mere luft, hæve din hånd, indtil den stopper, og sænk derefter lidt. Brystburet på samme tid stiger til det maksimale, hvilket gør det muligt at barbere håret i det svært tilgængelige område.

Hver mand beslutter sig selv for at barbere armhulen eller afstå fra en sådan besættelse. En mand skal altid forblive en mand, og det afhænger ikke af tilstedeværelsen af ​​hår.

Del det med dine venner, og de vil helt sikkert dele noget interessant og nyttigt med dig! Det er meget nemt og hurtigt, skal du bare klikke på den serviceknap, du bruger mest:

Skal jeg barbere min lyske og armhule

I den seneste hidtid er en god komedie af Adam Sandler "Rid dig ikke med Zohan", en af ​​de vigtigste roller gik til skindhår. Hovedpersonen sagde, at det mere frodige hår i det intime område - jo bedre, især da piger virkelig kan lide at ligge på hans hårpude.

Men i virkeligheden er sandsynligheden for at nogen vil lide dine "Zambezi Forests" ekstremt lav. Af en eller anden grund foretrækker folk puder i stedet for skindbuske. I stedet vil du blive bedt om at barbere dem ud og antydes, at 70'erne er langt væk. Du kan opbygge en elsker af gamle skoleværdier og hævder, som Hank Moody, at hår i fødedrag og armhuler gør dig i stand til at forstå, at din seksuelle partner allerede er voksen, og du selv er en voksen onkel, men samfundet har besluttet at steder, som folk ikke gør vist, skal være glat som et godt barns ansigt.

Barbering eller ikke barbering - det er spørgsmålet. Hamlet havde naturligvis ikke noget problem, på det tidspunkt tænkte de ikke engang på sådanne ting. Det er værd at sige, at der stadig ikke er noget konkret svar på dette spørgsmål. Derfor studerer vi spørgsmålet.

ulemper

1. Eventuelle spørgsmål vedrørende den intime side af livet kan ikke overvejes uden at tage hensyn til lægehjælp. Vi bad Fedor Dobrolyubov, urolog, at give anbefalinger.

"Jeg er ikke en tilhænger af hårfjerning. En ting er kvinder, hårfjerning anbefales fra hygiejnisk synspunkt. Men mennesket er ikke godt. Dette kan føre til en svækkelse af deres beskyttelse mod forskellige infektioner. Huden på testiklerne er ret øm, og på grund af det faktum, at de fleste mænd barberer disse steder, er der alligevel mange skære på huden. Ud over ubehag er der en fare for, at infektion kan komme igennem dem, og der er alt muligt, selv alvorlige operative sager. "

Der er en anden nuance: Faktum er, at pubis og testikler er dækket af hår til termoregulering af kønsorganerne. Små lymfeknuder nær testiklerne og lysken skal beskyttes mod kold luft og pludselige temperaturændringer. Det er at barbere pelsen, den mandlige stamme fordømmer det dyrebare organ til hypotermi. Og under samleje er testiklerne beskyttet af hår for bedre fordampning af sved og beskyttelse mod salte og syrer.

3. Vores læge fortalte en anden interessant funktion. Det viser sig, at vores mandlige feromoner fordamper fra overfladen af ​​håret i ljummen og på armhulerne. Og uden dem kan vi miste noget maskulin appel.

4. Generelt er dette vildt ubehageligt. Efter de første få procedurer bliver huden på armhulerne på lænden til et rødt, acne-dækket felt af ubehag og irritation. Irriteret hud selv i en afslappet tilstand har tendens til at mærkes, og når den hele tiden gnider mod undertøj, skjorte, undertrøje eller læder, bliver tilstanden til helbrødsmel, og alt dette er kun fordi det kolde blad har krøllet håret fra kausalstedet.

6. Og vigtigst af alt: Hvorfor nægter du, hvad naturen gav dig? Hår på disse steder er ikke atavisme, de har deres egen rolle og deres formål, så det er ikke godt at slippe af med dem. Og generelt er det ikke en mands forretning - at skrabe intime steder foran et spejl. En mand er altid optaget, og han har ingen tid til sådan noget vrøvl. Ligegyldigt hvad pigerne og dem omkring dem tænker på ham. Hvis nogen giver sin brændende krop af lidenskab - tager han denne med en lun og kraft, der erobre andre dyder.

Godbidder

1. Visuelt ser kønsorganet ud af en perle sig større. Der vil ikke blive tilføjet ekstra centimeter til de tilgængelige 11, og penetrationsdybden øges ikke. Men når øjet rører ved denne zone, går sjælen ind i glædelige sataniske danser, og straks er selvtillid fra et sted taget.

2. Mænd, drenge og ældre ældre har altid været interesserede i at vide, hvilke personer i det modsatte køn tænker på deres kønsorganer. Og de tror, ​​at den barberede stang af kærlighed er et symbol på renheden af ​​sin ejer. De siger, at en normal person, der ser sig selv og er meget følsom over for hygiejnereglerne, vil helt sikkert barbere sin "rod". For mange kvinder er den barberede jade stang meget sexier og mere attraktiv end en shaggy.

4. Meget ofte, jomfruer, piger og kvinder, selv den mest ensomme og desperate, hvilken skæbne præsenterer muligheden for at have sex en gang hvert 5. år, kan ikke lide at overdrive det shaggy kønsorgan med orale smag. Måske i 70'erne og tidligere gange var kvinder mere tålmodige, men det nye århundrede gav os piger, der ikke kan lide at spytte ud uønskede hår. Faktisk kan du forstå dem, og vi er flov. Det har vist sig, at kvinder er mere tilbøjelige til oralsex, hvis de ser et æstetisk velplejet sexorgan.

5. I store og varme bukser og bukser vil æggene være behagelige og ingen overkøling, der er ikke set nogen problemer med termoregulering. Tværtimod antages det, at testiklerne overophedes i flere lag væv og med naturlig pels, og hvis du fjerner "frakken", vil den danne en temmelig gunstig temperatur for testiklernes normale funktion. Deres temperatur bør være 3,3 grader lavere end kropstemperaturen (for dette er de bragt ud). Og overskydende opvarmning forhindrer normal modning af spermatozoer og frigivelse af testosteron. Selvom der ikke er så mange mænd i verden, der bærer en garderobe omkring deres hofter. Tværtimod forsømmer mange sims det faktum, at de fryser cockpitterne ved at nægte at bære deres underbukser i en kold årstid.

Og det kan ikke siges, at Brit Cavaliers er mindre populære. Når lægerne siger - det betyder, at der stadig er fare, men det er umuligt at sige, at problemet er så presserende. Og hvis du tilpasser dig selv og hænger på det, ophører processen med at give ubehag.

Armpit hår er ikke en forbløffende sexet ting. Hår på brystet, på armene, på benene - dette er modigt, men på ryggen og på armhulerne - det andet sted i aseksualitet efter strømper under sandaler.

7. Men skønhed er en ting, og en anden er hygiejne. Hårede armhuler sveder meget hurtigere, hvilket resulterer i lugten er bare modbydelig, især når patienten har problemer med at svede eller uden for vinduet nådesløst solen opvarmer. Derfor er det ønskeligt at barbere dem og vaske dem uden fejl - det er ligegyldigt, om de er skaldede eller hårde.

8. Og her er et eksempel på hvor hygiejne og økonomi kombineres i en. Faktum er, at overgroede armhuler lugter meget dårligt, og derfor har de brug for mere deodorant, sæbe og vand. Og så lever virkningen ikke altid op til forventningerne, fordi de fleste fleste deodoranter er beregnet til anvendelse på huden, ikke til håret. En deodorant limer kun hårene i grim coma, som løber hele sveden.

Hvorfor ikke barbere armhulerne

Uhårede armhuler synes at være mange af de værste tabuer. Det ser ud til, at en moderne pige kan gøre noget med sin krop - med undtagelse af retten til selvstændigt at afgøre spørgsmålet om hendes hår. Så et af de vigtigste spørgsmål i vores tid er "At barbere eller ikke at barbere?".

Svaret er ret simpelt.

- Hvis du barberer armhulerne bare fordi du kan lide følelsen af ​​glat hud - fortsæt, det er en stor undskyldning.

"Hvis du barberer under pres fra samfundet og på grund af frygten for, hvad andre mennesker måske tænker på dig, kan det være på tide at droppe barbermaden." I det mindste ikke for længe.

Undersøgelser viser, at flere og flere kvinder gør dette valg - hvilket betyder, at hudens ufuldkomne glathed gradvist bliver den nye norm. Forresten er det ikke så nyt (obsession med hårfjerning optrådte ikke så længe siden) og var ikke den mest levedygtige ide.

Tilbage i 2013 barberede 95% af kvinderne mellem 16 og 24 år deres armhuler. Men i 2016 faldt dette tal til 77%. Salget af hårfjerningsprodukter er også faldet - hvilket betyder at tiderne skifter (og efterhånden bliver hårede).

Nogle forskere ser årsagerne til sådanne ændringer i diversificeringen af ​​skønhedsstandarder. Enhver ser afhængighed af, at færre kvinder vil skade deres hud med barbering og depilering.

Hvorfor stop med at barbere armhulerne? (i det mindste for eksperimentets skyld)

1. Spar tid. Ja, barbering i armhulerne tager ikke så meget tid som at barbere benene, for eksempel. Men endda 5 minutter, som du bruger på det hvert par dage, for livet af op til et anstændigt antal dage. Og nu svar dig ærligt - har du virkelig ikke en mere interessant lektion, som du kunne bruge denne gang til?

2. Spare penge. Der er en "skat på pink", på grund af hvilken kvinders produkter med samme egenskaber som mænd er af en eller anden grund til at være dyrere. Men selvom man vælger mænds maskiner eller engangsbærere, kommer der i et år en temmelig behagelig mængde ind, som som tid kan bruges til noget mere nyttigt.

3. Omdanner dit billede. Tænk - barberede armhuler udgør virkelig en så stor del af din personlighed og dit billede, at du ikke kan nægte det? Hvis ja, bør barbering lige nu ophøre med at være din prioritet i livet - fordi lære at elske dig selv er meget vigtigere.

4. omtale deres forhold til andre mennesker Jeg vedder på, at du har en ven eller bekendtskab, om hvilken du synes "Nå vil han helt sikkert ikke lide det"? Men er denne persons mening virkelig vigtig for dig, så der er behov for at gøre noget ubehageligt og bruge tid og penge på det? Og hvis en person holder op med at elske dig bare på grund af håret på hans krop, har du virkelig brug for denne person?

5. Virkning på sundheden. Uanset hvor meget de taler om "skadelige" bakterier, der er betændt i uhårede armhuler (lyder som begyndelsen på en horrorfilm), barberer ondt snarere end fordele. Se for dig selv - bakterierne vises under alle omstændigheder og vil være mere end sikre. Men ved hjælp af en barbermaskine, hver gang du laver en meget grov peeling til en meget følsom og følsom hud i armhulerne. Det vil sige, fjern det lag af hud, der endnu ikke er klar til at exfoliere. Derfor irritation, grovdannelse, mørkning af huden og ubehagelige fornemmelser.

Favorit argument fortaler "glathed" - "dette er uhygiejnisk!". Men det er nemt at kæmpe med ham: det er nok at huske, at det ikke er håret der giver sved. Og hygiejneprodukter påvirker heller ikke håret, men på svedkirtlerne - så en god deodorant virker lige så godt på både barberede og uhårede armhuler.

De fleste moderne kvinder er næsten væmmede over den blotte tanke på håret på den kvindelige krop. Men hvis vi taler om selvkærlighed, hvorfor ikke starte med at acceptere en så naturlig og normal ting som kropshår? Derudover er det næppe muligt at finde en kvinde et sted, som barbering og depilering er en rigtig fornøjelse. Så hvorfor fortsætte med at bekymre dig om et detaljeringsbillede, der ikke engang gør os lykkelige?

Bare husk at ingen og intet skal fortælle dig hvad du skal gøre med din krop: I dette spørgsmål bør du kun styres af sund fornuft og dine egne følelser.

Efter barbering creme med vitaminer F og E

Sådan vælges en trimmer