Hvor ofte har du faktisk brug for at ændre sengetøj

Hvad er de vigtigste ting i huset? Sikkert i toppen 3 er en seng. I sengen bruger vi en væsentlig del af vores liv: dette er et sted at sove, for kærlighedens komfort og til at læse om aftenen, nogle gange endda til morgenmad. Men dette møbel ligner ikke kun af os - det er også et yndlingssted for skadelige bakterier og svampe, og fra en hyggelig "fæstning" kan sengen let omdannes til en blomstrende infektionshave. Så siger mikrobiologen ved New York University, Philip Tierno.

Ifølge ham bør sengetøj ændres en gang om ugen. Ellers begynder det mikroskopiske liv at udvikle sig i folderne af lagner, pudebetræk og dynebetræk, hvilket endda kan føre til sygdomme. Ifølge undersøgelsen af ​​svampekontaminering af sengelinned indeholder både nede og syntetiske puder op til 16 typer svampe. Desuden er ikke alle dem et produkt af sekretioner af vores krop - selvom sved, hudpartikler og andre udskillelser naturligvis bliver en god base for deres udvikling.

Så reproducerer svampen aktivt aktivt i et varmt og fugtigt miljø, og det er disse forhold, vi skaber i sengen. Kun i den producerer en person ca. 118 liter sved om året. Sengen får også støv og snavs, som vi bringer fra gaden. Og dem, der har kæledyr, er nødt til at sove blandt uldens og spytens kødspartikler.

Støv går i seng ikke kun direkte fra menneskekroppen: banal tyngdekraft spiller en stor rolle her, og selv tæpper sparer ikke tøjet fuldstændigt. For det første har støv evnen til at trænge ind i de mindste sprækker mellem sengen og sengetæppet, og for det andet at sprede og lave sengen, i en bevægelse løfter vi en hel støvskyde lagt på sengetøj.

Selvfølgelig kan vi ikke overveje alle disse ting med det blotte øje. Men hvis vi kunne, ville vi ikke længere sove i et sådant mudder. Og sagen her er ikke engang så meget i den æstetiske komponent, men snarere i den kendsgerning, at vores mund og næse i søvn er ekstremt tæt på sengetøj, og derfor adderer vi faktisk alt, der er på det. For astmatikere og allergier kan det være dobbelt farligt. Men selv i en sund person kan konstant indånding af støv og snavs, som er ophobet efter en eller to uger med at bruge tøjet, forårsage ondt i halsen og andre ubehagelige symptomer, og jeg vil ikke tænke over, hvad svampen kan gøre.

Hvor ofte har sex at holde sig sundt?

Spørgsmålet om, hvor ofte sex har bekymring, bekymrer mange mænd og kvinder i alle aldre. Det er trods alt ingen hemmelighed, at kærlighedsfrekvensen direkte påvirker vores humør og trivsel og dermed bidrager til forbedring eller forringelse af helbredet.

Hvor afhængig er kønsfrekvensen på en persons alder?

Intensiteten af ​​samleje er mest afhængig af en persons alder. Således observeres toppet af produktionen af ​​hormon testosteron hos mænd i alderen 24 til 27 år, og han vil gerne have mest sex i denne periode.

Ikke desto mindre kan unge under 21 år have sex mere intensivt og gøre 4-6 seksuelle samlinger om ugen. Dette skyldes primært, at de på nuværende tidspunkt normalt har en regelmæssig partner, så de fuldt ud kan tilfredsstille deres ønsker.

Mellem 21 og 25 år kan antallet af intime kontakter pr. Uge falde en smule - op til 3-4 gange om ugen, hvilket skyldes manglen på fritid for unge og starten på at bygge en karriere.

Unge, hvis alder er mellem 25 og 35 år, betaler intimitet 2-3 aftener om ugen.

Endelig har 40-50-årige mænd (og dermed deres partnere i samme alder) i gennemsnit en gang om ugen.

Efter 50 år forkæles mænd og kvinder normalt i kærlighedsglæder sjældnere end en gang om ugen, eller endda forlade intimitet.

Selvfølgelig er de præsenterede indikatorer gennemsnitlige. Disse resultater blev opnået af forskere fra Vesteuropa på basis af en 5-årig undersøgelse af deltagere i eksperimentet.

Du kan være interesseret i at læse Efferetz-doktrinen, som fortæller om grænsen for antallet af ejakulations mænd.

Hvor ofte har sex til sundhed?

Ud over alderen har en persons seksuelle grundlov og den generelle sundhedstilstand en vigtig indflydelse på hyppigheden af ​​samleje. Der er to modsatte synspunkter: nogle hævder at du skal have sex så ofte som muligt - mindst flere gange om ugen, ellers får kroppen ikke den nødvendige udledning. Andre er overbevist om, at en mand i løbet af ejakulation og orgasme mister værdifulde næringsstoffer, som følge heraf svækker hans krop og nervesystemet er udtømt. Proponenter af denne udtalelse mener, at køn skal være så sjældent som muligt, ideelt - kun for at opfatte et barn.

Hvilke af dem er rigtige? Sandheden er som normalt i midten. Både overskud og afholdenhed er sundhedsskadelige. Derfor bør du have sex, når der er et stærkt ønske om intimitet og helst under egnede forhold.

Hvordan har man sex i nærværelse af nogle intime problemer?

I nogle tilfælde nægter folk køn på grund af problemer, der nemt kan fjernes. Så mange mænd tror, ​​at deres medlem er for lille, så de er flov over at starte et intimt forhold til en kvinde. I dette tilfælde kan hjælpe et sådant lægemiddel som en creme for at øge penon penis. Stoffer, der er en del af stoffet (arginin, peptid, hyaluronsyre og andre) øger blodgennemstrømningen til penis, forbedrer tilstanden af ​​penisvævets væv, hvilket resulterer i en forøgelse af tykkelsen og længden af ​​penis.

Da Penon creme kun består af naturlige ingredienser, forårsager det ikke bivirkninger, derfor er det meget sikrere end kemiske præparater. Du kan købe cremen på vores hjemmeside. Som et resultat af brugen af ​​dette værktøj vil en mand være i stand til at opnå selvtillid, når han kommunikerer med en kvinde, og derfor øger hyppigheden af ​​samleje.

I intime forhold er det vigtigste ikke antallet af seksuelle kontakter, men deres kvalitet. Efter en fuld og lyst intim dato, både en mand og en kvinde føler en hidtil uset styrkestrøm, er i et godt humør. Og dette kan opnås ved permanent arbejde på sig selv, maksimal udnyttelse af det, der er givet af naturen, og mulig eliminering af eksisterende mangler ved generel helbredelse af kroppen eller brug af hjælpemidler.

Hvor ofte

Hvor ofte er den modige crowd omringet (Lermontov)

"Hvor ofte den modige crowd er omgivet" - kreativt arbejde i poetisk form, skabt i 1840 af Mikhail Yuryevich Lermontov.

Dette digt blev skrevet af Mikhail Yuryevich Lermontov i 1840 og skønnes af mange kritikere som et af de mest betydningsfulde digte, i sjælfulde og følelsesmæssige pathos, tæt på "Dødens død". Ifølge samtidige blev dette digt skrevet efter et besøg i Lermontovs maskerade om natten den 1. januar 1840. Offentliggørelse førte til en ny forfølgelse af digteren, senest "tilgivet".

litteratur

 • Samling "Lermontov" Lyrics ", redigeret af E. D. Volzhina.
 • Indsamling af "Lermontov" Udvalgte Digte " udgave i 1982.

Wikimedia Foundation. 2010.

Se, hvad "Hvor ofte" findes i andre ordbøger:

"Så ofte som den modige menneskemængde er omgivet" - "HVIS DEN ANDELLE KOLON ER ENVIRONERET", betyder et af de mest. vers. L. (1840), i sine accusatory pathos tæt på "Døden af ​​en digter". Creative. historie vers. er stadig genstand for ikke-døende tvister mellem forskere. Vers. har en epigrafi "1... Lermontov Encyclopedia

Hvor ofte og hvorfor tidlige valg afholdes i Italien - I Italien ved valget til deputeretkammeret i det italienske parlament kl. 22.00 (kl. 00.00 i Moskva) sluttede den første afstemningsdag. På det tidspunkt, hvor afstemningsstederne lukkede, var omsætningen 59,04%, indberettet indenrigsministeriet. I Italien er det højeste lovgivende organ...... Encyclopedia of newsmakers

Hvor ofte er den modige crowd omringet (Lermontov) - Betydningen af ​​emnet i artiklen er spørgsmålstegn ved. Du skal i artiklen vise betydningen af ​​sit emne ved at tilføje tegn på betydning for bestemte kriterier af betydning, eller hvis særlige kriterier af betydning for...... Wikipedia

Som en kylling med PAWN - skriver uforståeligt, sjusket, grimt. Det forstås, at personen (X) har en dårlig håndskrift, sjusket og uforståeligt. Det siges med misbilligelse. PEQ. Standard. ✦ X skriver som kyllingepote. uændret. I tingenes rolle. Ordbestillingen af ​​komponenterne...... Frasologisk ordbog af det russiske sprog

Ofte stillede spørgsmål om Time Travel... Wikipedia

Sådan beskytter du dit barn mod pædofile: Råd til forældre - Eksperter - psykologer og kriminologer - giver en række anbefalinger til forældre om, hvordan man beskytter deres barn mod at møde med kriminelle og lære ham at handle kompetent i en farlig situation. Trist barn Hvis du giver slip...... Encyclopedia of newsmakers

Som Ginger siger - Som fortalt af Ginger Type... Wikipedia

Sådan samles svampe - En betydelig del af svampehøsten opsamles til personlig brug af landbefolkningen, sommerboerne og også (omend i mindre antal) af byfolkene. Svampe plukning begynder i det tidlige forår og fortsætter til det sene efterår med en kort pause i begyndelsen...... Encyklopædi af champignonplukkeren

Hvordan laver du KDE2 - under FreeBSD? et populært internetmeme, oprindeligt et spørgsmål fra et citat, som i lang tid var i første omgang i bedømmelsen af ​​"Runets citatbog" 42. Indhold 1 Citattekst 2 Oprindelig citat 2.1... Wikipedia

Sådan laver du KDE2 til FreeBSD - Sådan laver du KDE2 til FreeBSD? et populært internetmeme, oprindeligt et spørgsmål fra et citat, som i lang tid var i første omgang i bedømmelsen af ​​"Runets citatbog" 42. Indhold 1 Citattekst 2 Oprindelig citat 2.1... Wikipedia

Den eneste

 • Kilde:
 • depositphotos

Forskere ved Kinsey Institut fandt, at en nøgle regulator af frekvensen af ​​køn i en persons liv er hans alder.

Sexologer har længe aftalt, at det ikke er så vigtigt, hvor ofte en person har sex. Det er vigtigt, at han gør det fra tid til anden og føler sig helt tilfreds. Men der er begrebet normer, som forskere har etableret ved at analysere statistiske data.

Hvor ofte har folk sex afhængigt af alder?

 • 18-29 år - 112 gange om året eller 2 gange om ugen
 • 30-39 år - 86 gange om året eller 1,6 gange om ugen
 • 40-49 år - 69 gange om året eller mindre end 1 gang om ugen

Når vi bliver ældre, øges risikoen for udvikling af kroniske sygdomme, hvilket negativt påvirker frekvensen og kvaliteten af ​​seksuel aktivitet, siger Dr. Justin Lechmiller.

Hvad angår folk over 50 år, blev deres forskere fra Kinsey-instituttet ignoreret, men aldersrelaterede elskere interesserede forskere ved University of Manchester, der interviewede mere end tusind mennesker i alderen 50 og 90 år. Det viste sig, at for disse mennesker er sex en ekstraordinær begivenhed i livet, fordi de oplever en række fysiologiske og psykologiske problemer.

Problemet forværres af, at folk over 50 er flov over at søge hjælp fra læger, hvis de oplever lav libido eller lider af kroniske sygdomme. Samtidig undgår kvinder oftere mulige seksuelle kontakter på grund af psykiske problemer, og mænd - på grund af fysiske (hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, diabetes - er ofte årsager til impotens).

Eksperter insisterer: uanset alder skal du løse problemerne af seksuel art - regelmæssig observation fra en læge og rettidig behandling kan forlænge en persons sexliv i en meget gammel alder.

Tarot og hyppigheden af ​​spådom


De fleste af de spørgsmål, begynder tarologer spørger om hyppigheden af ​​fortune-fortælling på kortene. Næsten alle, der lige er begyndt at arbejde med det magiske dæk, er interesserede i hvor mange gange du kan gætte på tarot om dagen, ugen, måneden. Også ikke alle ved, hvor længe du kan få adgang til kort på samme problem. Nå, lad os forstå dette.

Hvor ofte kan du gætte på Tarot selv?

Når vi først begynder at arbejde med kort, lærer vi os selv, vi studerer, vi skal selv gøre ting, for der er ingen klienter endnu, og jeg vil gerne kontrollere rigtigheden af ​​vores egne fortolkninger. Naturligvis opstår spørgsmålet straks: Hvor ofte kan du gætte på Tarot selv?

Svaret vil være meget enkelt: Så meget som du passer, men underlagt en enkelt regel - spørg ikke det samme spørgsmål igen. Faktum er, at kortene ikke kan lide at blive "spurgt igen", så i de følgende forhold til samme situation kan de lyve. Derfor, hvis du gætter dig selv om det samme emne, er det bedre at omformulere spørgsmålet, foretage en anden justering eller blot trække klare kort ud af dækket.

Du kan ganske enkelt omformulere spørgsmålet. For eksempel spurgte du dækket "Hvilke følelser føler Vasya for mig?" Og var ikke tilfredse med det modtagne svar. Skynd dig ikke for at få et andet dæk til at spørge om det samme - bedre ændre formuleringen af ​​spørgsmålet til "Hvordan vil mit forhold til Vasily udvikle?" Eller "Hvordan reagerer Vasya, hvis jeg gør det og det?".

Hvor ofte kan du gætte på tarot kunder?

Her afhænger alt også af dit personlige ønske og trivsel. Hvis du føler dig alvorlig træthed og tab af energi, tager du to kunder om dagen - begræns dig til dette beløb, og hvis du kan gøre for ti mennesker om dagen uden problemer, så fortsæt.

Der er endnu et "ømt spørgsmål" for begyndende tarologer - hvor mange gange kan du gætte på Tarot for en person? Her betyder det, at en klient kommer til dig og beder dig om at lave flere layouter på én gang i en session. Hvis emnet for hans spørgsmål er anderledes, og du er helt i stand til at klare en sådan opgave, skal du bruge det nødvendige antal layouter. Det vigtigste er, at spørgsmålene ikke gentages.

Mange tarologer mødes regelmæssigt med deres kunder, for eksempel en gang om måneden - normalt er denne periode tilstrækkelig til at ændre forholdene, og justeringen kan gentages i lyset af disse ændringer. Husk at dit mål er at hjælpe en person med at forstå situationen, og ikke at få ham til at løbe til dig hver dag.

Hvor ofte kan du gætte på tarot-forholdet?

De, der bryr sig om, hvor ofte du kan gætte på Tarot om et forhold til en mand eller en kvinde, bør du tænke på dette. Verden omkring os ændrer sig ikke med lysets hastighed, og hvis Vasya ikke elsker dig i dag, er det usandsynligt, at han pludselig bliver forelsket i en uge, især hvis du ikke gør noget for det, skal du bare sidde og bede om råd fra kortene. Ændre noget, vent på, at der sker nye begivenheder - og indsæt derefter igen på kortene.

Endnu mere insisterende anbefaler vi, at de, der spørger, hvor ofte du kan gætte på Tarot for at vende tilbage til din elskede. Hvis kortene svarer første gang, at det kan returneres, så sørg for at spørge dem om, hvordan præcis dette kan gøres, og vent ikke en uge for at komme efter samme layout igen. Med information fra det magiske dæk skal du handle og ikke sidde med foldede arme.

Hvis Tarot siger, at chancen er gået glip af, og personen ikke vender tilbage til dig - fortsæt, og bland ikke dækket tredive gange i håb om at der nu vil være lovende kort. Ja, de kan virkelig virke, men ikke for at fortælle dig, at dette er præcis, hvordan det vil være, men kun for at du endelig falder bag dem. Ønsket - få det!

Hvor ofte kan du gætte på analysen af ​​situationen?

Det hele afhænger af situationen selv. Du kan kun spørge igen, når omstændighederne ændres. For eksempel vendte du til kort om situationen på arbejdspladsen, fik svar, og en uge senere ændrede myndighederne, eller der skete noget, der ramte eller kan påvirke løsningen på dit spørgsmål - så er det ikke forbudt at foretage justeringen igen.

Eller for eksempel besluttede du at købe en lejlighed, fandt to muligheder, lavede en aftale, fandt ud af hvilken passer dig bedst, og i færd med at indsamle dokumenter fandt du pludselig en anden bolig, du kunne lide. Og nu før du igen er valg af to muligheder, men i stedet for en lejlighed vises nu den anden. I dette tilfælde kan du igen henvise til det magiske dæk.

Hvor ofte kan du gætte fremtiden for Tarot?

Sammen med det populære spørgsmål "Hvor mange gange kan du gætte på en tarot om dagen?" Spurges ofte, og en anden - når kan du igen bede om kort om fremtiden? Det hele afhænger af detaljerne. Hvis du overvejer fremtiden i personlige relationer, øjeblikkelige udsigter på arbejdspladsen, ændrer sig i familien (forhold til slægtninge), er det hver især tilrådeligt ikke at gentage mere end en gang om måneden. Eller foretag en gentagelsesjustering, hvis omstændighederne ændrer sig drastisk.

Hvis du har valgt en kompleks tilpasning, der dækker alle livsområder på én gang, så før det starter, skal du angive en tidsramme. Du kan foretage en balance for den næste måned, tre måneder, seks måneder eller et år, og gentag derfor kun spammelsen, når denne periode slutter. Vi laver den årlige saldo en gang om året, månedligt - en gang om måneden. Alt er logisk og forståeligt, er det ikke?

Hvor ofte har du brug for sex?

Sex har en gavnlig effekt på både mænd og kvinder. Det styrker deres sundhed, forbedrer stemningen og den samlede vitalitet. Derfor, uanset køn og alder, bør sex være involveret så ofte som muligt.

Mangel på aktivt seksuelt liv påvirker sundhedstilstanden, der forårsager irritabilitet eller apati, søvnløshed eller nedsat immunitet og forværring af sygdomme som følge af blodstagnation i de indre organer.

Men det overskydende køn er heller ikke nyttigt. I et forsøg på at maksimere antallet af seksuelle handlinger under et enkelt møde sætter en person en for stor belastning på sin krop og udstøder den. Så, både mænd og kvinder har brug for så meget sex som de vil, og mens det er sjovt, men ikke bærer deres krop.

Hvor ofte har du brug for sex?

Sexologer anbefaler mellem 2-3 til 5 seksuelle handlinger om ugen. De er sikre på, at to gange er nok. Du kan dog have en anden mening. Hvis du har brug for mere, skal du have sex så meget som du vil have. Tilfredsstille dine sundhedsbehov og din partner også! Du er ikke forpligtet til at følge en plan, og endnu mere - bekymre dig om at du elske sjældnere 3-4 gange om ugen. Især når du mener, at et sådant tempo er undtagelsen snarere end reglen. Det er ikke nødvendigt at tælle, hvor mange gange om ugen det viser sig at have sex. Meget vigtigere, hvor meget glæde det giver dig.

Hvert par har sin egen norm

Mætning af sexliv afhænger af temperament af partnere, deres alder, vaner, livsstil. For eksempel er der mennesker med lav seksuel aktivitet. De behøver ikke at stræbe efter optegnelser, langt mere korrekt - for at finde din sjælskammerat og elske hende ikke tre gange om en nat, men kun én gang, men hvordan!

Men de sydlige nationer vil ofte have sex, og de har brug for det, for i deres blod er testosteroniveauet højere. Han er høje og unge mænd, så de kan nemt modstå disse sex maraton. Men med alderen er testosteron produceret mindre og mindre, og dermed vil ønsket også falde. Det vigtigste er ikke at panikere og ikke at lede efter stoffer til impotens. Som regel falder seksuel aktivitet ret langsomt, og mænd indtil alderdom forbliver i rækken og glæder sig selv og deres kærester.

Sex efter brylluppet

Det sker ofte, at unges seksuelle liv er opdelt i en periode med "før" og "efter" ægteskabet. I starten ønsker de at have sex ofte og i lang tid; arme, kys og kærtegn er nødvendige som luft. Og så tager etableringen af ​​fællesliv væk deres tid og energi, romantik erstattes om aftenen af ​​en computer eller et tv, en rutine trænger ind i forholdet. Ægtefæller er irriteret på hinanden, forsøger at aflevere damp på siden, og dette kun skader deres forhold.

Og det ville være bedre at arrangere nogle gange datoer som tidligere - kun for to, ikke at fokusere på indenrigsforhold, og lægge større vægt på hinanden. Og selv efter ti eller femten år kan deres følelser forblive lidenskabelige, og du kan have sex så mange gange som nødvendigt for unge og temperamentelle par. Måske vil ikke hver nat være stormfulde og lidenskabelige, men efter hver romantisk dato vil ømhed og kærlighed omfavne ægtefællerne med en ny magt.

Og hvis sex ikke er så ofte som du vil, så:

 • du skænder meget og finder ud af forholdet;
 • kompleks på grund af deres udseende
 • en computer, bærbar computer, telefon eller tv i dit soveværelse distraherer dig fra kærlighedsforhold;
 • din partner eller partner er mindre interesseret i dig;
 • din tiltrækning er reduceret på grund af svangerskabsforebyggende midler.

Enhver af disse grunde kan elimineres - og det afhænger kun af dig. Foretag en indsats, hvis du har brug for det, og have sex som du vil - ofte med smag, forsigtigt og uhyggeligt, eller lidenskabeligt og lidenskabeligt.

Hvor ofte

Hvor ofte er den modige crowd omringet (Lermontov)

"Hvor ofte den modige crowd er omgivet" - kreativt arbejde i poetisk form, skabt i 1840 af Mikhail Yuryevich Lermontov.

Dette digt blev skrevet af Mikhail Yuryevich Lermontov i 1840 og skønnes af mange kritikere som et af de mest betydningsfulde digte, i sjælfulde og følelsesmæssige pathos, tæt på "Dødens død". Ifølge samtidige blev dette digt skrevet efter et besøg i Lermontovs maskerade om natten den 1. januar 1840. Offentliggørelse førte til en ny forfølgelse af digteren, senest "tilgivet".

litteratur

 • Samling "Lermontov" Lyrics ", redigeret af E. D. Volzhina.
 • Indsamling af "Lermontov" Udvalgte Digte " udgave i 1982.

Wikimedia Foundation. 2010.

Se, hvad "Hvor ofte" findes i andre ordbøger:

"Så ofte som den modige menneskemængde er omgivet" - "HVIS DEN ANDELLE KOLON ER ENVIRONERET", betyder et af de mest. vers. L. (1840), i sine accusatory pathos tæt på "Døden af ​​en digter". Creative. historie vers. er stadig genstand for ikke-døende tvister mellem forskere. Vers. har en epigrafi "1... Lermontov Encyclopedia

Hvor ofte og hvorfor tidlige valg afholdes i Italien - I Italien ved valget til deputeretkammeret i det italienske parlament kl. 22.00 (kl. 00.00 i Moskva) sluttede den første afstemningsdag. På det tidspunkt, hvor afstemningsstederne lukkede, var omsætningen 59,04%, indberettet indenrigsministeriet. I Italien er det højeste lovgivende organ...... Encyclopedia of newsmakers

Hvor ofte er den modige crowd omringet (Lermontov) - Betydningen af ​​emnet i artiklen er spørgsmålstegn ved. Du skal i artiklen vise betydningen af ​​sit emne ved at tilføje tegn på betydning for bestemte kriterier af betydning, eller hvis særlige kriterier af betydning for...... Wikipedia

Som en kylling med PAWN - skriver uforståeligt, sjusket, grimt. Det forstås, at personen (X) har en dårlig håndskrift, sjusket og uforståeligt. Det siges med misbilligelse. PEQ. Standard. ✦ X skriver som kyllingepote. uændret. I tingenes rolle. Ordbestillingen af ​​komponenterne...... Frasologisk ordbog af det russiske sprog

Ofte stillede spørgsmål om Time Travel... Wikipedia

Sådan beskytter du dit barn mod pædofile: Råd til forældre - Eksperter - psykologer og kriminologer - giver en række anbefalinger til forældre om, hvordan man beskytter deres barn mod at møde med kriminelle og lære ham at handle kompetent i en farlig situation. Trist barn Hvis du giver slip...... Encyclopedia of newsmakers

Som Ginger siger - Som fortalt af Ginger Type... Wikipedia

Sådan samles svampe - En betydelig del af svampehøsten opsamles til personlig brug af landbefolkningen, sommerboerne og også (omend i mindre antal) af byfolkene. Svampe plukning begynder i det tidlige forår og fortsætter til det sene efterår med en kort pause i begyndelsen...... Encyklopædi af champignonplukkeren

Hvordan laver du KDE2 - under FreeBSD? et populært internetmeme, oprindeligt et spørgsmål fra et citat, som i lang tid var i første omgang i bedømmelsen af ​​"Runets citatbog" 42. Indhold 1 Citattekst 2 Oprindelig citat 2.1... Wikipedia

Sådan laver du KDE2 til FreeBSD - Sådan laver du KDE2 til FreeBSD? et populært internetmeme, oprindeligt et spørgsmål fra et citat, som i lang tid var i første omgang i bedømmelsen af ​​"Runets citatbog" 42. Indhold 1 Citattekst 2 Oprindelig citat 2.1... Wikipedia

Hvor ofte har du virkelig brug for at vaske jeans

Udtalelsen fra forskere chokerer dig sjovt!

Det ser ud til, at jo oftere du sletter en ting, desto bedre. Det bliver blødere, lugter godt, og bakterierne (omend usynlige, men ikke mindre afstødende) har ikke tid til at formere sig og vandre. Så det viser sig, at reglen om hyppig vask gælder for enhver beklædningsgenstand, undtagen den der er syet af denim. Eksperter anbefaler ikke at vaske jeans i mindst et par uger efter køb, ellers risikerer du at skade den farve, som du har købt jeans på. Desuden mister du jeans hurtigt og formår at strække sig på de forkerte steder. Nu om bakterierne.

For nylig gennemførte Rachel McQueen, en junior assistent professor ved Textilfakultetet, Universitetet i Alberta, i den canadiske by Edmonton, et forsøg. Han fangede en elev med haler og lovede ham en test (vi formoder, det var præcis, hvordan det var), hvis han havde på seg jeans uden at slette dem i 15 måneder. Efter denne lange periode tog McQueen en prøve fra overfladen af ​​langvarige jeans. Som forventet var antallet af bakterier imponerende.

Så bad McQueen den samme studerende om at bære et andet par jeans, også uden vask, kun to uger ("Jeg har nok af det", en utilfreds studerende delte sikkert med sine kammerater). Da McQueen tog en prøve fra overfladen af ​​disse jeans, viste det sig, at antallet af bakterier falder sammen med antallet, der slog sig på overfladen af ​​stoffet efter 15 måneders slid!

Det viser sig, det er ligegyldigt hvor ofte du vasker dine jeans - en gang om to uger eller en gang om 15 måneder. Så du kan spille poker vaskemaskine med en klar samvittighed: du behøver det virkelig ikke.

Hvor mange gange kan du have sex?

Hvor mange eventyr skrev brødrene Grimm?
Hvor mange æg kan jeg spise om dagen?

Det intime liv er ikke acceptabelt for statistikker, uanset hvor hårde forskere forsøgte at "gennemsnitlige" dataene om det for de nysgerrige skyldes skyld. Så spørgsmålet om hvor ofte du kan forkæle dig i kærlighed er individuel, men eksperter søger svaret på det. Hvad lærte de?

Kærlighed aritmetiske

Hvis vi anser at varigheden af ​​samleje hos moderne mennesker er 2-3 minutter, og for hvile og genopretningspartnere har brug for 15-30 minutter, så kan folk elske omkring 20 gange om dagen. Hvorfor sker det ikke her?

Sandsynligvis fordi 7-9 timer en person skal sove for at kunne slappe helt af. En stor del af vores tid er også besat af studier og arbejde, hobbyer, kommunikation med venner og familie.

Forskere hævder også, at hvis samleje bliver for hyppigt, vil elskere blive trætte af dem og begynde at opfatte dem som en "pligt". Dette vil tvinge folk til at undgå nærhed i det mindste et stykke tid.

Sexliv som en formel for sundhed

Intime relationer har gode bonusser. Hvad slags Forskere fra forskellige lande besvarer dette spørgsmål:

 1. Køn fortsætter ikke kun løbet, men styrker også immunforsvaret. Til dette er en intim kontakt pr. Uge tilstrækkelig, såvel som for at tabe sig. I kolde årstider kan du øge antallet af køn i ugen op til 2 gange.
 2. Tre gange om dagen om ugen hjælper med at organisere arbejdet i hjertet og blodkarrene.
 3. Drømmer du om en glat hud uden udslæt, overdreven tørhed og andre problemer? Øv sex op til 4 gange om ugen.
 4. 5-6 intim intimitet om ugen hjælper med at udvikle kreativ tænkning og positiv holdning.
 5. Ønsker du at slippe af med angst, depression, forbedre arbejdet i alle organer i kroppen? Så har du brug for en utrættelig partner, klar til at forkæle dig i kærlighed 7 gange om ugen.

Hvor mange gange om dagen kan du have sex? Forskere siger, at en seksuel kontakt pr. Dag anses for sikker for kroppen. Samtidig fastsætter forskere, at det er nødvendigt at tage højde for partnerens alder, deres arbejdsbyrde i løbet af dagen, temperament og endog det land, hvor partnerne bor. Så beboere i varme lande er mere tilbøjelige til hyppigt samleje end mennesker, der lever under mere alvorlige klimaforhold.

Køn og harmoni i ægteskabet

"Skemaet" af en seksuel lyst til en mand og en kvinde falder ikke sammen. Så mænd ønsker at deltage i samleje omkring 5-6 gange om ugen, en kvinde ville være nok til 1-2. For at samtykke i forhold til at regere så længe som muligt anbefaler sexologer at vælge den "gyldne middel": intimitet 3-4 gange om ugen.

Det er rimeligt at antage, at sådanne figurer i hvert par vil variere afhængigt af temperament af manden og kvinden, deres alder, forholdets "længde af tid".

Hvor ofte skal elske at blive gravid?

En masse par tænker på forplantning. Alt dette kan påvirkes, om end med en lille procentdel af tillid.

Eksperter foreslår et par to metoder. Den første metode er intim intimitet i en dag, hvis de forventede forældre ikke har sundhedsmæssige problemer, sædkvalitet og andre faktorer, der kan skade befrugtningen af ​​ægget.

Den anden måde at tænke på et barn vil have sex i ægløsningskalenderen. Så når det bliver bygget inden for et par måneder på grund af måling af fremtidens mors basale temperatur, er det værd at vælge en særlig frugtbar periode til kopiering. Dette er 3 dage før ægløsning og på dagen for dets forekomst.

Nogle ægtefæller bruger den samme kalender som en af ​​metoderne til at forhindre graviditet. Du skal dog vide, at du bliver nødt til løbende at kontrollere dataene, så det nye familiemedlem ikke vises uventet, hvis parret ikke bruger andre præventionsmetoder.

Hvor ofte har du faktisk brug for at ændre sengetøj

Hvad er de vigtigste ting i huset? Sikkert i toppen 3 er en seng. I sengen bruger vi en væsentlig del af vores liv: dette er et sted at sove, for kærlighedens komfort og til at læse om aftenen, nogle gange endda til morgenmad. Men dette møbel ligner ikke kun af os - det er også et yndlingssted for skadelige bakterier og svampe, og fra en hyggelig "fæstning" kan sengen let omdannes til en blomstrende infektionshave. Så siger mikrobiologen ved New York University, Philip Tierno.

Ifølge ham bør sengetøj ændres en gang om ugen. Ellers begynder det mikroskopiske liv at udvikle sig i folderne af lagner, pudebetræk og dynebetræk, hvilket endda kan føre til sygdomme. Ifølge undersøgelsen af ​​svampekontaminering af sengelinned indeholder både nede og syntetiske puder op til 16 typer svampe. Desuden er ikke alle dem et produkt af sekretioner af vores krop - selvom sved, hudpartikler og andre udskillelser naturligvis bliver en god base for deres udvikling.

Så reproducerer svampen aktivt aktivt i et varmt og fugtigt miljø, og det er disse forhold, vi skaber i sengen. Kun i den producerer en person ca. 118 liter sved om året. Sengen får også støv og snavs, som vi bringer fra gaden. Og dem, der har kæledyr, er nødt til at sove blandt uldens og spytens kødspartikler.

Støv går i seng ikke kun direkte fra menneskekroppen: banal tyngdekraft spiller en stor rolle her, og selv tæpper sparer ikke tøjet fuldstændigt. For det første har støv evnen til at trænge ind i de mindste sprækker mellem sengen og sengetæppet, og for det andet at sprede og lave sengen, i en bevægelse løfter vi en hel støvskyde lagt på sengetøj.

Selvfølgelig kan vi ikke overveje alle disse ting med det blotte øje. Men hvis vi kunne, ville vi ikke længere sove i et sådant mudder. Og sagen her er ikke engang så meget i den æstetiske komponent, men snarere i den kendsgerning, at vores mund og næse i søvn er ekstremt tæt på sengetøj, og derfor adderer vi faktisk alt, der er på det.

For astmatikere og allergier kan det være dobbelt farligt. Men selv i en sund person kan konstant indånding af støv og snavs, som er ophobet efter en eller to uger med at bruge tøjet, forårsage ondt i halsen og andre ubehagelige symptomer, og jeg vil ikke tænke over, hvad svampen kan gøre.

Tinktur af dope - vil hjælpe med at slippe af med håret for evigt!

Lyst hudirritation efter barbering i det intime bikiniområde: Hvad skal man gøre, hvordan man slippe af og rengør