Hvor ofte gør bikini hårfjerning

Bikini epilering: hvor ofte skal man lave

Vi studerer hvor meget hårfjerning zone bikini

Bikini-zonen er en speciel zone. På den ene side er hun altid i syne: en swimmingpool, en sauna, et fitnessrum og et spa er kun en del af de tidspunkter, hvor vi skal klæde sig foran andre. På den anden side er det en temmelig intim del af kroppen, hvis pleje er en vigtig egenskab af dit personlige liv. Ifølge moderne hygiejniske normer og skønhedskoncepter er det ikke kun piger, men også mænd, der holder hende i orden og i en jævn tilstand. Men for åbent at tale om dette, er nogle stadig genert.

High spot

Mærkeligt nok er der dem, der skraber sig med en barbermaskine, bare fordi de ikke kan beslutte sig for en anden måde at fjerne hår på. Dette skyldes dels feedback på forummet, som indeholder ret modstridende information. Hertil kommer, at skønhedscentre og professionelle hårfjerningsstudier ved beskrivelse af tjenester naturligvis kun roser deres metoder. At finde uafhængig information er undertiden svært.

Det vigtigste spørgsmål, der interesserer alle, der ønsker at prøve en ny måde at fjerne hår i det intime område på, er hvor lang tid bikini hårfjerning er. Jeg svarer: alt er individuel og først og fremmest afhænger af den valgte metode.

Der er kun én ting til fælles - hver persons hår vokser ved forskellige hastigheder. Det afhænger af hormonniveauet, der er ansvarlig for tilstedeværelsen af ​​hår på vores krop. Det er umuligt at diagnosticere i absentia, cirka befuldmægtiget kan orientere dig ved første konsultation. Og for at forstå præcis, når næste gang at gøre hårfjerning, kan du kun på personlig oplevelse.

Hvor ofte gør bikini hårfjerning?

Lad os kigge hurtigt på de vigtigste metoder til fjernelse af håret i bikiniområdet og tage de gennemsnitlige resultater for orientering.

Den mindste periode af glathed - 2 uger.

I modsætning til barbering fjernes håret fra roden, så de har stadig brug for tid til at vokse til overfladen. Nogle piger udvider "holdbarheden" af vask ved blot at plukke enkelt voksende hår med pincet.

Den mindste glathed er 2,5-3 uger.

Når shugaring hår fjernes også med rod mekanisk. I modsætning til voks bliver de trukket ud af højden, så denne hårfjerning er lidt mere effektiv. Der er ingen risiko for at bryde en del af håret i bunden, henholdsvis, det er ikke sådan, at nogle af dem vil vokse hurtigere.

Den mindste periode af glathed - permanent med fjernelse af gammel og ny hårvækst.

Elektrolyse er måske den eneste metode, der kommer tæt på at faktisk forstå ordet "for evigt." Hårkrosset hår er ikke længere restaureret. Dette er dog ret omhyggeligt og langt arbejde - herren skal dræbe et hår ad gangen. I en session, helt klart, vil zonen ikke fungere. Og ærligt, dette er en besættelse for masochist. Bikini reagerer ganske følsomt selv til en smertefri diode epilation, og selv bedøvelse vil ikke hjælpe her.

Den mindste glathed er 1 måned.

I sammenligning med alle andre hardwareteknikker er fotoepileringens forløb den længste. Du bliver nødt til at gå til klinikken mindst 8-10 gange eller mere. Og efter et par år skal proceduren gentages. Kun egnet til mennesker med mørkt hår og skøn hud, vil andre muligheder ikke være effektive. Den gode nyhed er, at sådan fjernelse af håret er meget billigt.

Den mindste glathed er 1-1,5 måneder.

Dual energi - radio og lys, fjerner håret mere effektivt. Velegnet til lysere og rødt hår. Kurset består af ca. 6-8 procedurer.

Diode laser hårfjerning

Den mindste glathed er 1-2,5 måneder.

Vil passe til enhver form for hår på enhver hud. Allerede efter den første session vises "skaldede patches". For fuldstændig fjernelse af dyrket hår fra sovende løg skal du lave en laser omkring 4-6 gange. Hver gang håret bliver mindre, begynder de at blive til pistol, intervallet mellem behandlingerne vil stige.

Det skal forstås, at når vi taler om "fjernelse for evigt", mener vi "fjernelse i lang tid." Det er svært at forudsige, hvordan dit hår vil opføre sig. Selv efter en laser eller Elos epilation kan vedligeholdelsesprocedurer være nødvendige 1-2 gange om året for at fjerne sparsomme spirehår. Dog kan hundrede procent siges: der er ingen ineffektiv epilation!

Hvor ofte skal shugaring udføres?

Brugen af ​​sukker er grundlaget for shugaring teknikken. Fremgangsmåden giver dig mulighed for at fjerne hår af lille længde. Andre metoder til hårfjerning til fjernelse af hårfjerning kræver lang hårlængde. Dette forårsager en følelse af ubehag. Mange er interesserede i spørgsmålet om, hvor ofte man skal gøre shugaring. Pause mellem manipulationer påvirkes af mange faktorer - korrekt beredskab til proceduren, implementeringsteknologi, hårets strukturelle egenskaber.

Fordele og ulemper

Kosmetologi tilbyder mange måder at fjerne uønsket hår på. Populariteten af ​​shugaring skyldes sine positive sider.

fordele:

 • Metoden bruger naturlige ingredienser. Derfor kan den bruges til følsom hud. Naturlige ingredienser forårsager ikke allergiske reaktioner og irritation af epidermis.
 • Håret fjernes med en pære. Du kan lave en shugaring med en hårlængde på 4 mm.
 • Manglende indgroet og brudt hår på grund af hårfjerning i retning af deres vækst.
 • Kan udføres hjemme.
 • Billig komponent pris (sukker, citronsyre).
 • Let proces.
Læger anbefaler at udføre proceduren ikke mere end en gang hver tredje uge.

ulemper:

 • Hår efter fjernelse med en barbermaskine er hårdt, det er ikke altid muligt at suge epilering. Derfor anbefales det at holde flere sessioner for voksning før proceduren.
 • Smertefulde fornemmelser, men ikke så udtalte som ved voksning. Over tid bliver hårstrukturen tyndere, og proceduren bliver mindre smertefri.

Epilationszoner

Sukker hårfjerning er blevet populær blandt kvinder og mænd. Det fjerner uønskede hår i forskellige zoner. Hvor ofte kan du gøre proceduren i forskellige zoner:

 • Nedre lemmer. Glatheden varer i 21 dage. Hver procedure ændrer hårets struktur. Derfor næste gang håret vil vokse tilbage langsommere, og proceduren vil være smertefri.
 • Hænder. Proceduren gentages efter 3 uger. Efter 1 epilering kan en anden procedure være nødvendig tidligere. Men hver gang varigheden af ​​resultatet stiger.
 • Axillære huler. Glatheden af ​​huden opretholdes i 14-21 dage. Efter hver fjernelse bliver håret blødere og tyndere.
 • Ansigtet. Glatheden af ​​integumentet varer ca. 21 dage. Sukker hårfjerning betragtes som den sikreste måde at fjerne hår fra ansigtsområdet. Det fremkalder ikke irritation, allergier, forlader ikke forbrændinger.
 • Bikini. I denne zone forbliver huden langvarig glat og silkeagtig. Den første procedure ledsages af alvorlige smerter. Proceduren for dyb bikini shugaring gentages i gennemsnit i 1-1,5 måneder. Normalt er intervallet 10-14 dage. Men det afhænger af hårets struktur.
 • Ryg og skuldre (for mænd). Intervallet mellem behandlingerne varierer fra 3 til 4 uger.

På disse områder forekommer irritation sjældnere end ved andre metoder.

Frekvens af

Hvor ofte skal proceduren udføres, er processen individuel. Den nøjagtige timing er svær at ringe til. I gennemsnit er intervallet mellem hver epilering 2-3 uger. Men hvis ledningsteknologien er blevet brudt, kan hårene på huden forekomme tidligere. Efter hver hårfjerning ændres håret, det bliver lysere og tyndere. Det er mindre mærkbart og lettere at trække ud.

For at forstå, hvor ofte du skal gøre hårfjerning, er det vigtigt at overveje 2 aspekter:

 • Beauticians anbefaler ikke at skade huden mere ofte end 1 gang om 21 dage. Hvis en persons metabolske processer er normale, vokser hårene kun i den ønskede længde i løbet af denne tid. Derfor er dette aspekt ikke en begrænsning.
 • Den optimale hårlængde er 3-4 mm. Når voks hår skal være længere. Kvinder skal skjule deres regrown hår under deres tøj, indtil de når deres optimale længde. Med shugaring er alt meget nemmere og hurtigere.

Den første epilering betragtes som den mest smertefulde. Huden tager tid at vænne sig til aggressive effekter. I denne periode kan du bruge smertestillende midler, især hvis du gør shugaring i den dybe bikini zone.

Forberedende fase

Et utvetydigt svar på spørgsmålet om hvor ofte du kan gøre sukkerfjerning, nej. Men forberedelsen til proceduren og den korrekte udførelsesmetode vil udvide resultatet fra fjernelsen.

Hyppigheden af ​​shugaring procedure afhænger af depilation zone (i forskellige dele af kroppen, hår vokser med forskellige hastigheder) såvel som på individuelle menneskelige karakteristika

Forberedende foranstaltninger:

 • 1-2 dage før proceduren skal lette skrubning udføres for at rense epidermis af døde partikler for at lette fjernelse af hår.
 • Den optimale hårlængde er 4-5 mm. Hvis håret er længere, kan epilationen være smertefuldt, og den korte hårpasta kan ikke fange.
 • Før epilering anbefales det at dampe epidermis i badeværelset. Dette vil sikre åbningen af ​​porerne, gøre hårfjerning nemmere. Den optimale temperatur af pastaen er 37-40 ° C.
 • I 24 timer er det bedre ikke at anvende kosmetik på huden, som omfatter olier. Pastaen holder håret værre, og fjernelsen vil tage længere tid.
 • Solskoldning beskadiger huden. Derfor er det i 3-4 dage bedre at ikke solbade, og ikke at gå på tyrkiet, for ikke at provokere irritation.
 • Efter fjernelse er det bedre at bære løse tøj fremstillet af naturstof (bomuld), flytte mindre. Det bedste tidspunkt at tilbringe er aften.

ydeevne teknik

I salonen klager klienten og ligger ned på sofaen. I normal bikini hårfjerning specialist kan foreslå at bære en engangstang. Forberedelse af lotion påføres det epilerede område. Når absorberes, er området pulveriseret med talkumpulver. Med en bomuldsskive løftes håret for at sikre et bedre greb på håret.

Et særligt træk ved shugaring er anvendelsen af ​​pastaen og dens fjernelse. Sukkermasse påføres huden mod hårvækstretningen og fjernes i retning af deres vækst. Denne teknologi gør det muligt at reducere antallet af indgroede hår. Efter afslutningen af ​​manipulationen fjernes restmængderne af sukkermassen med vand. En lotion påføres det epilerede område, hvilket reducerer inflammation og beroliger huden.

Bikini epilering: Alt du ønskede at vide, men var bange for at spørge

Selv en overskyet sommer er stadig en svømmesæson. Så vi taler om en ferie på Middelhavskysten, en flod i landsbyen med min bedstemor eller en families vandland, og epilering er også tilføjet til de sædvanlige hudpleje ritualer. Herunder - hårfjerning zone bikini.

Den bedste mulighed ud af alt muligt, hvis vi taler om et langsigtet resultat, er brasiliansk hårfjerning, også kendt som dyb bikini hårfjerning. Men hvis du aldrig har gjort det før, før du går på salonen, vil det være nyttigt at finde ud af, hvad der venter på dig, hvor farligt det er, og hvordan man reducerer smerten til et minimum. Nedenfor har vi samlet svar på fem hovedspørgsmål.

Brasiliansk hårfjerning - gør det ondt?

I netværket kan du finde mange historier om piger, der måtte opleve "frygtelige smerter" under intim voksning. Men her er alt som andetsteds meget individuelt, og fornemmelserne afhænger af smertetærsklen og beredskabet af huden (og kroppen som helhed) til epilering.

En kvalificeret guiden vil fortælle dig, at 3-4 dage før sessionen begynder du at behandle det intime område med en skrubbe eller en blød peeling - dette vil "løsne" hårsækkene, så hårene bliver lettere fjernet. En anden vigtig regel: Planlæg ikke en brasiliansk epilation for menstruationsperioden, for i det øjeblik bliver den kvindelige krop i princippet mere følsom over for skader.

"For første gang kan bikini voksning være smertefuldt, men hvis du gør det regelmæssigt, vil ubehaget hurtigt gå væk", siger Summer Vasilas, medstifter af Waxing City Epilation Studio, på Medical Daily. - Jeg fortæller altid mine kunder, at hvis smerten ikke blev mindre, ville folk ikke gøre det igen og igen. Nå, jeg hører ofte fra dem, at proceduren var meget mindre smertefuld, end de forventede. "

Vil hårene blive tykkere og mørkere?

Det antages, at oftere du fjerner hår fra kroppen - og ikke så vigtigt, på hvilken måde - jo mere stiv og mørk bliver de. Men du vil være glad for at vide, at denne erklæring ikke har noget videnskabeligt grundlag. Hormoner påvirker hårvæksten: under pubertet, aldersrelaterede hormonelle ændringer eller overgangsalder. Og ikke mere. Så hvis hårene på din krop er bløde og lette, bør du ikke være bange for, at der vil ske nogle grundlæggende ændringer for dem.

Hvordan man undgår indgroede hår?

Den første og vigtigste ting, der vil hjælpe dig med at slippe af med indgroede hår, er eksfoliering et par dage før epilering og inden for få dage efter det. Desuden er det vigtigt at behandle hårfjerningsområdet med salicylsyre (hvis det er muligt, gør det hver 1.5-2 time) efter proceduren. Og selvfølgelig skal du ikke glemme, at der er andre faktorer, der fremkalder hårets indvækst. Pas på med stramt tøj og stramme stoffer som uld og linned.

Hvor ofte skal jeg gøre bikini hårfjerning?

Afbrydelser mellem sessioner spænder normalt fra 3 til 6 uger. "Men for at forberede sommeren, helst bør du gøre det hele året rundt," sagde Uni K Wax Centers salonindehaver Naomi Grupenmager, Popsugar. - Ved regelmæssig voksning vil pauserne stige, fordi jo oftere du gør det, jo svagere bliver hårsækken. Men hvis du følger bikinizonen hele sommeren, og så beslutter at tage en pause om vinteren, husk at du skal starte fra begyndelsen. "

Hvad skal der gøres før sessionen?

Tag et bad før du går til salonen - det er det eneste, en professionel forventer af dig. Og prøv at klare angst, hvilket er helt naturligt, hvis du gør noget som dette for første gang. Undersøgelser viser, at vi føler smerte mere akut, når vi er nervøse, da det forårsager hormoner at være i disarray. Så hvis du i gang med at høre musik med hovedtelefoner eller tjekke sociale netværk, vil mesteren sikkert ikke noget imod det.

Hvor ofte bør shugaring udføres for perfekt glathed af huden

Mange metoder kan bruges til at fjerne uønsket hår i forskellige dele af kroppen. En af de moderne metoder til epilering i dag er shugaring med brugen af ​​sukkerpasta. For at give fortrinsret til denne metode til fjernelse af håret er det vigtigt at vide, hvor ofte man skal gøre shugaring?

Grundlæggende om metoden

Hårfjerning ved hjælp af smeltet sukker, vand og citronsaft blev brugt i Cleopatras tid. Hidtil er passagen af ​​en sådan kosmetisk procedure, såsom shugaring, tilgængelig i de fleste skønhedssaloner og hjemme.

Anvendelsen af ​​pasta fra naturlige ingredienser og langvarig virkning og giver dig mulighed for at give præference for denne metode. Siden da er shugaring hår trukket ud i retning af vækst, så selv i sammenligning med voksning:

 • hudoverfladen er skadet mindre;
 • smerten er svagere
 • tilfælde af hårindvækst er praktisk taget udelukket;
 • Temperaturen på den påførte pasta (op til 40 grader) er ikke i fare for forbrændinger.

Ud over disse er der sådanne fordele:

 • lave omkostninger ved ingredienser til madlavning pasta;
 • evnen til at ansøge hjemme
 • kan påføres på følsom hud;
 • sandsynligheden for allergi minimeres
 • god tolerance
 • varig effekt
 • enkel procedure.

Procedurernes særlige egenskaber omfatter behovet for at regne hår op til ½ cm, udjævning af ubehagelige ubehagsproblemer ved at tage orale eller eksterne smertestillende midler.

Ikke alle karamelpastaer er de samme. Afhængig af anvendelsesteknikken og behandlingsområdet anvendes forbindelser af forskellig plasticitet:

 • hårdt (til armhuler og bikini)
 • medium (til ben);
 • blødt (til ansigtet).

Frekvens af proceduren

Shugaring er velegnet til at fjerne uønsket vegetation på stort set alle dele af kroppen:

Hyppigheden af ​​sukker hårfjerning afhænger af sådanne faktorer:

 • overholdelse af procedurens regler
 • Karamelpastaens type og tekstur
 • væksthastigheden af ​​hår (afhængig af individuelle egenskaber);
 • overholdelse af forberedende og genoprettende foranstaltninger efter shugaring.

Til dine oplysninger! Den gennemsnitlige hårvækst er ca. 0,6 cm pr. Måned.

Hver person på forskellige dele af kroppen vokser hår med en vis hastighed. På det moderne marked er specielle kosmetik til at bremse væksten i hårvæksten. Du kan begynde at bruge dem et par dage efter proceduren.

På hans fødder

For denne zone forbliver shugaring blandt de foretrukne procedurer. Efter epilering er håret, der vises, mindre synligt og tyndere. Glat hud varer ca. 3 uger. Brugen af ​​skrubber anbefales tre dage efter shugaring og som profylakse mindst en gang om ugen.

Tip! For det sjældnere behov for at gennemgå proceduren anbefales en ikke-aggressiv peeling i et par dage før det.

På ansigtet

Shugaring på ansigtet skal gøre oftere end på andre områder af kroppen. Hår kan optræde på overlæben efter 7 dage. Afhængig af kroppens egenskaber kan dette være en længere periode.

Hårets længde under den første procedure skal være 4 mm, med følgende - mindst 3 mm. Hårde pastaer til ansigtsområdet er ikke egnede, den anvendte karamel bør være nødvendigvis blød.

På hænder

Epilering af dette område er sjældent. Det er lavet af dem, der har hår, der er meget tykt og mærkbart. Ved valg af metoder til epilering af et sådant specifikt område gives der ofte præference til shugaring.

Proceduren tager en halv time eller lidt mere. Karamelpasta er valgt mellemkonsistens. Med den rigtige procedure vises håret på hænderne først efter 3 uger.

Tip! Ved epilering for første gang er det ønskeligt, at hårene er mindst 6 mm. I de næste sessioner opnås effekten selv i kortere længde.

På bikiniområdet

Efter shugaring vil håret begynde at virke om cirka to uger. Vækst af hår er ujævnt i dette område. I zonen af ​​dyb bikini kan uønsket vegetation måske ikke forekomme selv efter en måned, og pubic hår meget tidligere.

Afhængig af egenskaberne ved manipulationen kan gentagelse af shugaring anbefales om en halvanden måned. I dette tilfælde skal pastaen være ret hård.

Til dine oplysninger! På mange måder afhænger resultatet af færdigheden hos den person, der udførte proceduren.

På armhulerne

I armhulen vokser håret meget hurtigere end på andre dele af kroppen. Resultatet af shugaring vil være højere, hvis hårlængden er ca. 0,6 cm. Dette kræver 10-20 dage. Efter manipulation af komplekse pleje af området er det ikke nødvendigt med undtagelse af overholdelse af hygiejnebestemmelserne. Efter et par dage er det tilrådeligt at skrubbe.

På ryg og skuldre

Mellem procedurerne bør shugaring finde sted fra 3 uger til en måned. Hårfjerning i disse områder vælges ofte af mænd, der søger at få glat hud.

Anbefalinger kosmetologer

Hvor ofte hårfjerning skal udføres, bestemmes individuelt.

 1. Det gennemsnitlige interval mellem sessioner er fra 2 til 3 uger. Denne periode kan flyttes, hvis proceduren blev udført med overtrædelser.
 2. Efter hver efterfølgende hårfjerning bliver håret tyndere, lettere, deres antal falder.
 3. Normalt en gang hver tredje uge betragtes shugaring som den bedste løsning.
 4. Længden af ​​de regrownes hår bør ikke være mindre end 0,3-0,4 cm. For den første session er den længere.
 5. Den første procedure for epilering på en ny måde er den mest smertefulde. Over tid vil ubehag blive svagere.
 6. Hvis følsomheden af ​​huden er meget høj, anbefales det at bruge smertestillende midler.
 7. Det er tilrådeligt at fordamme huden, så vil proceduren blive vellykket.
 8. Få dage efter proceduren og fortsæt med at bruge hårvæksthæmmere (geler, cremer osv.).
 9. Et par dage før shugaring anbefales ikke at solbade og gå til solarium.
 10. Lim til hårfjerning, du kan bruge købet eller gøre dig selv.
 11. Det er umuligt at udføre manipulationer i nærvær af kontraindikationer.
 • graviditet;
 • diabetes mellitus
 • tilstedeværelsen af ​​tumorer
 • åreknuder
 • beskadigelse af epidermis (forbrændinger, udskæringer osv.).

Korrekt forberedelse og nøjagtighed af shugaring vil minimere ubehag under proceduren og muliggøre en mere sjælden session.

Voksning: tips og tricks til begyndere

Forfatterens oversættelse fra Sphinx depilation salon

Oversættelse: Anastasia Nazarova, redaktør af bloggen til sphinx depilation salon

Få ekspertråd om, hvad du kan forvente fra din første voksningssession.

I de sidste par år er voksning blevet en populær tjeneste, der tilbydes i skønhedssaloner og kurbade. Mange vælger voks til langvarig hårfjerning på forskellige dele af kroppen, såsom øjenbryn, overlæbe, armhuler eller nogle mere intime steder. Men for dem, der aldrig har gjort voks (eller, når de har gjort det en gang, har en dårlig oplevelse), kan denne procedure virke lidt skræmmende. Hvis du overvejer at prøve at vokse hårfjerning, så er det for dig, at vi har samlet detaljerede oplysninger og ekspert anbefalinger vedrørende hvert aspekt af denne procedure - fra forberedelsesfasen og mulige smertefulde fornemmelser til, hvilke resultater der kan forventes. Således vil du være godt teoretisk grundet, før tiden kommer til at sige farvel til uønsket vegetation.

Anbefales til voksning

Voksning er et godt alternativ til at fjerne uønsket hår med barbering. Denne procedure anbefales til folk i alle aldre og begge køn. Selv om det er ønskeligt at begynde at bruge voks i en ung alder, når håret stadig er mindre tæt, og at fjerne det, vil det være mindre smertefuldt, men nogen kan ty til at anvende denne procedure uanset alder.

Voksning eller barbering?

Voksning har en fordel i forhold til barbering, fordi med det bliver håret fjernet fra roden. Når du barberer, skærer du bare hårene, og efter et par timer kan du allerede se det nyligt voksne hår eller de blålige skygger fra hårsækkene under huden i det barberede område. Til gengæld varer virkningen af ​​voksfjerning ikke kun op til en måned (redaktørens note: i gennemsnit 2 uger), men det er også mere permanent: hårene bliver tyndere over tid, og deres vækst går langsommere. Plus, på grund af voksepilation afskalles døde hudceller, så huden forbliver blød og blød i længere tid.

Forberedelse til voksning

Hvis du er bange for mulig smerte, kan du tage bedøvelsesmedicin en time før sessionen. Det anbefales også at anvende en eksfolierende skrubbe dagen før sessionen og ikke at bruge body lotion på dagen for sessionen. Også for armhulen anbefales ikke at bruge en antiperspirant, for ikke at reducere effektiviteten af ​​proceduren.

Hvor ofte skal voksning udføres

Hvis du for nylig har barberet, vent omkring fem dage. Selvom intervallerne mellem voksens sessioner kan variere afhængigt af, hvor hurtigt hår vokser og hvad deres tæthed er, er den mest optimale periode omkring en måned. Det er tilrådeligt at vente 3-4 uger, men i nogle hastende tilfælde, for eksempel når du har en ny kæreste, eller hvis du skal på ferie, kan du sommetider reducere intervallerne mellem sessioner og deltage i en ny session på mindre end tre uger.

Hvordan er sessionen

Til at begynde med vil din mester rengøre og desinficere det område, hvor håret bliver fjernet. Derefter vil han anvende voksen og vil gradvist fjerne hår fra små områder af det valgte område. Der er to typer voksning: blød og hård (redaktørens bemærkning: På det russiske marked for kosmetologitjenester kaldes disse typer hårfjerning henholdsvis varm voks og varm voksfjerning). Blødt hårfjerning sker ved hjælp af papir eller klud strimler, og under hårdt hårfjerning fjernes voksen uden strimler. Generelt bruges hård epilering til at fjerne hår i bikiniområdet, og blødt hår bruges til mere omfattende områder, såsom ben eller armhuler. Efter voksning fjerner masteren den resterende voks fra huden og påfører cremen.

Smertefaktor

Voksning er ikke smertefri, fordi hår trukket ud af rødderne. Selvfølgelig med hårfjerningsmetoder, når håret ikke fjernes fra roden, er ubehaget minimalt, men resultaterne er også minimal. Noget ubehagelige fornemmelser, selv om de er til stede, men forgår straks efter procedurens afslutning. For at sikre, at alt passer korrekt, kan du bede mesteren vise dig den anvendte strimmel med håret fjernet. Slået fra hårets rod har en lille mørk pære på enden.

Hudpleje umiddelbart efter epilering

Selv om smerten forsvinder umiddelbart efter, at voksningssessionen er afsluttet, kan området, der berøres af denne procedure, forblive meget følsomt i nogen tid, så det anbefales ikke at bruge skrubber i 48 timer og ikke udsætte dette område for solstråling. stråler i mindst 24 timer. For at reducere irritation eller rødme, køb kortisone salve på apoteket (redaktørens bemærkning: dette lægemiddelnavn blev angivet i den engelske oversættelseskilde, vi anbefaler ikke personligt brug af stoffer) og anbringer et tyndt lag på huden.

Yderligere pleje

Efter rødmen er gået, anbefales det at tage et bad (redaktørens note: ikke tidligere end 24 timer), og fjern døde hudceller, så porerne ikke tøs, danner indgroede hår og fedtede stik. Hvis der dog forekommer kork eller indgroede hår, skal du ikke klemme noget og ikke trække dig selv ud!

Hygiejne under voksning

Først og fremmest skal du sørge for at gå til et sted, hvor fuldstændig sterilitet af procedurerne sikres. Føreren, der skal udføre proceduren, skal have et certifikat (redaktørens note: i Rusland er dette en medicinsk uddannelse, mindst sygepleje og en kosmetologs certifikat, i det mindste "Pleje i kosmetologi") og ikke bruge de materialer og værktøjer, der anvendes igen efter den tidligere klient. Ikke sikker på hvad du vil have, hvis mesteren anvender voks til din overlæbe med samme spatel, som han påførte voks på dit bikiniområde til din tidligere klient.

Epilation bikini område

Der er visse bekymringer med hensyn til epilering af bikiniområdet, men de adskiller sig ikke fra dem, der observeres med hensyn til epilering i andre dele af kroppen. På trods af dette er epilering af bikiniområdet et af de mest populære procedurer i øjeblikket.

Epilation bikini område og brasiliansk hårfjerning

Brasiliansk hårfjerning fjerner mere hår end hårfjerning fra et bikiniområde. Ved epilering af et bikiniområde fjernes håret kun på den øverste del og på siderne af det intime område, mens brasiliansk epilering fjerner hår i de øvre og nedre dele og på siderne og faktisk hvor vegetationen er til stede. Nogle gange er der en lille strimmel af hår tilbage i den øvre del af det intime område, men ofte fjernes vegetationen helt. Under den traditionelle epilering af bikiniområdet kan du forblive i dit undertøj, men for brasiliansk epilation skal du helt udsætte det intime område. Det er meget vigtigt at forberede din hud omhyggeligt før en brasiliansk epileringssession samt følge nogle hygiejne- og etiketteregler, så proceduren er så behagelig som muligt for dig og din mester. Læs mere i artiklen: 5 ting, som din herre over brasiliansk hårfjerning vil være meget taknemmelig for dig.

Hvorfor foretrækkes brasiliansk hårfjerning?

Blandt grundene til, at kunderne foretrækker brasiliansk hårfjerning, er de mest betydningsfulde renlighed, bekvemmelighed og selvfølgelig seksualitet. Mærkeligt nok er det mænd, der ofte tyder på brasiliansk hårfjerning (redaktørens note: dette er langt fra at være tilfældet i Rusland, der er 1 mand pr. 100 kvindelige klienter). Men ikke kun seksualitet er hovedårsagen til, at de fleste kunder vælger brasiliansk hårfjerning. Når du sidder på stranden eller ved poolen i en badedragt, føler du dig så komfortabel som muligt, og du føler dig ikke bekymret, og kontroller hver gang, om intime hår ikke ser ud under dit badedragt eller svømmebukser.

Er epilering af bikiniområdet det mest smertefulde?

Nogle kvinder tolererer ikke epilation i bikiniområdet, men de føler sig godt, når de plukker deres øjenbryn. Nogle kunder kan være helt normale til at udføre epilationen af ​​bikini-zonen, men de kan ikke tolerere epilering af håret på deres ben. Det hele afhænger af hver enkelt persons egenskaber. Men smerten varer endnu et sekund længere efter den øjeblikkelige gennemførelse af proceduren. I sidste ende bliver hårene svagere, og processen bliver mindre og mindre smertefuld.

Er det noget i hvilken periode i den månedlige cyklus at gøre hårfjerning?

Eksperter siger, at voksfjerning føles mere smertefuldt i løbet af ugen før kritiske dage, så det mest optimale ville være at gøre denne procedure inden for en uge efter. Men hvad nu hvis du er gravid? Tror ikke, at hudens følsomhed under hele graviditeten ændres betydeligt. Under graviditeten er der også dage, hvor vi er mere følsomme for fysiske effekter, og når mindre. Derfor påvirker graviditeten ikke stigningen i smerte i proceduren.

Afslutningsvis kan vi sige, at voksfjerning er forfærdelig kun for dem der er bange for smerte og ubehag, men det er kun værd at prøve denne procedure, da al frygt straks bliver glemt.

Hvor ofte gør hårfjerning

Epilation voks giver dig mulighed for at fjerne håret helt fra roden. Efter det bliver hårene mere sparsomme, lyse og bløde. Ved hjælp af voksaflejring fjernes håret hurtigt og holder resultatet i flere uger. Huden efter proceduren forbliver glat, da voks fjerner døde hudceller sammen med håret, der virker som et glimrende eksfolieringsmiddel.

Hvor ofte skal voksning udføres?

Hyppigheden af ​​denne procedure afhænger direkte af hver persons fysiologi, det vil sige om hvor hurtigt dit hår vokser på din krop. Vi vil kun angive omtrentlige omtrentlige intervaller mellem depileringsprocedurerne.
For hver zone i den menneskelige krop er der som regel særskilte udtryk karakteristiske:

 • zone af læber, hage og øjenbryn - hver 2-4 uger;
 • arme, ben, bikini - hver 4-6 uger.

Bemærk også, at hvis du tidligere har brugt cremer til at fjerne uønskede hår eller barbering, så vil håret blive vist inden de angivne datoer efter den første afskrivningsprocedure.

Når du ikke kan gøre voksaflejring

Du kan ikke vokse håret, hvis:

 • Du har gennemgået en afskalningsprocedure i hårfjerningsområdet;
 • Tag tetracyclin eller retin A;
 • du har solskoldning på din hud;
 • ar (mindre end tre måneder);
 • hvis du har diabetes, tromboflebitis;
 • i tilfælde af tab af følsomhed i zoner, der kræver depilation
 • svampe, viral eller bakteriel infektion.

Intim epilation. Hvor ofte laver du?

Fast for dem, der regelmæssigt gør hårfjerning. Sukker, voks, maskine, pincet, det er ligegyldigt. Spørgsmålet er, hvor ofte trækker du dit hår ud?

Hvorfor spørge. Jeg er den lykkelige ejer af øget shaggy. Efter at have prøvet en masse metoder, stoppede jeg ved en shugaring for alt og voks til fødderne (intet andet end voks tager dem ikke).

Overalt lover de at det er nok at gøre hårfjerning hver 3-4 uger. Faktisk er arme og ben virkelig en gang om måneden. Men bikini og armhuler kan trækkes ud en gang hver 1.5 uge. Efter 3 uger er skoven allerede tyk. Og efter 4

Jeg vil bare vide, er jeg den eneste så rase eller hvad?

S. S. Svar på dumme spørgsmål.

- Og hvis dit hår på dine hænder er det samme som på dine fødder, hvad vil du gøre?

- Nej, jeg har ikke barberet mine hænder før. Umiddelbart voksede mørk og spidsagtig.

Hvor ofte gør hårfjerning

Brugen af ​​sukker er grundlaget for shugaring teknikken. Fremgangsmåden giver dig mulighed for at fjerne hår af lille længde. Andre metoder til hårfjerning til fjernelse af hårfjerning kræver lang hårlængde. Dette forårsager en følelse af ubehag. Mange er interesserede i spørgsmålet om, hvor ofte man skal gøre shugaring. Pause mellem manipulationer påvirkes af mange faktorer - korrekt beredskab til proceduren, implementeringsteknologi, hårets strukturelle egenskaber.

fordele:

 • Metoden bruger naturlige ingredienser. Derfor kan den bruges til følsom hud. Naturlige ingredienser forårsager ikke allergiske reaktioner og irritation af epidermis.
 • Håret fjernes med en pære. Du kan lave en shugaring med en hårlængde på 4 mm.
 • Manglende indgroet og brudt hår på grund af hårfjerning i retning af deres vækst.
 • Kan udføres hjemme.
 • Billig komponent pris (sukker, citronsyre).
 • Let proces.

ulemper:

 • Hår efter fjernelse med en barbermaskine er hårdt, det er ikke altid muligt at suge epilering. Derfor anbefales det at holde flere sessioner for voksning før proceduren.
 • Smertefulde fornemmelser, men ikke så udtalte som ved voksning. Over tid bliver hårstrukturen tyndere, og proceduren bliver mindre smertefri.

Sukker hårfjerning er blevet populær blandt kvinder og mænd. Det fjerner uønskede hår i forskellige zoner. Hvor ofte kan du gøre proceduren i forskellige zoner:

 • Nedre lemmer. Glatheden varer i 21 dage. Hver procedure ændrer hårets struktur. Derfor næste gang håret vil vokse tilbage langsommere, og proceduren vil være smertefri.
 • Hænder. Proceduren gentages efter 3 uger. Efter 1 epilering kan en anden procedure være nødvendig tidligere. Men hver gang varigheden af ​​resultatet stiger.
 • Axillære huler. Glatheden af ​​huden opretholdes i 14-21 dage. Efter hver fjernelse bliver håret blødere og tyndere.
 • Ansigtet. Glatheden af ​​integumentet varer ca. 21 dage. Sukker hårfjerning betragtes som den sikreste måde at fjerne hår fra ansigtsområdet. Det fremkalder ikke irritation, allergier, forlader ikke forbrændinger.
 • Bikini. I denne zone forbliver huden langvarig glat og silkeagtig. Den første procedure ledsages af alvorlige smerter. Proceduren for dyb bikini shugaring gentages i gennemsnit i 1-1,5 måneder. Normalt er intervallet 10-14 dage. Men det afhænger af hårets struktur.
 • Ryg og skuldre (for mænd). Intervallet mellem behandlingerne varierer fra 3 til 4 uger.

Hvor ofte skal proceduren udføres, er processen individuel. Den nøjagtige timing er svær at ringe til. I gennemsnit er intervallet mellem hver epilering 2-3 uger. Men hvis ledningsteknologien er blevet brudt, kan hårene på huden forekomme tidligere. Efter hver hårfjerning ændres håret, det bliver lysere og tyndere. Det er mindre mærkbart og lettere at trække ud.

For at forstå, hvor ofte du skal gøre hårfjerning, er det vigtigt at overveje 2 aspekter:

 • Beauticians anbefaler ikke at skade huden mere ofte end 1 gang om 21 dage. Hvis en persons metabolske processer er normale, vokser hårene kun i den ønskede længde i løbet af denne tid. Derfor er dette aspekt ikke en begrænsning.
 • Den optimale hårlængde er 3-4 mm. Når voks hår skal være længere. Kvinder skal skjule deres regrown hår under deres tøj, indtil de når deres optimale længde. Med shugaring er alt meget nemmere og hurtigere.

Den første epilering betragtes som den mest smertefulde. Huden tager tid at vænne sig til aggressive effekter. I denne periode kan du bruge smertestillende midler, især hvis du gør shugaring i den dybe bikini zone.

Et utvetydigt svar på spørgsmålet om hvor ofte du kan gøre sukkerfjerning, nej. Men forberedelsen til proceduren og den korrekte udførelsesmetode vil udvide resultatet fra fjernelsen.

Forberedende foranstaltninger:

 • 1-2 dage før proceduren skal lette skrubning udføres for at rense epidermis af døde partikler for at lette fjernelse af hår.
 • Den optimale hårlængde er 4-5 mm. Hvis håret er længere, kan epilationen være smertefuldt, og den korte hårpasta kan ikke fange.
 • Før epilering anbefales det at dampe epidermis i badeværelset. Dette vil sikre åbningen af ​​porerne, gøre hårfjerning nemmere. Den optimale temperatur af pastaen er 37-40 ° C.
 • I 24 timer er det bedre ikke at anvende kosmetik på huden, som omfatter olier. Pastaen holder håret værre, og fjernelsen vil tage længere tid.
 • Solskoldning beskadiger huden. Derfor er det i 3-4 dage bedre at ikke solbade, og ikke at gå på tyrkiet, for ikke at provokere irritation.
 • Efter fjernelse er det bedre at bære løse tøj fremstillet af naturstof (bomuld), flytte mindre. Det bedste tidspunkt at tilbringe er aften.

Shugaring Teknik

I salonen klager klienten og ligger ned på sofaen. I normal bikini hårfjerning specialist kan foreslå at bære en engangstang. Forberedelse af lotion påføres det epilerede område. Når absorberes, er området pulveriseret med talkumpulver. Med en bomuldsskive løftes håret for at sikre et bedre greb på håret.

Et særligt træk ved shugaring er anvendelsen af ​​pastaen og dens fjernelse. Sukkermasse påføres huden mod hårvækstretningen og fjernes i retning af deres vækst. Denne teknologi gør det muligt at reducere antallet af indgroede hår. Efter afslutningen af ​​manipulationen fjernes restmængderne af sukkermassen med vand. En lotion påføres det epilerede område, hvilket reducerer inflammation og beroliger huden.

Er det muligt at gøre laser hårfjerning ofte

Moderne kosmetologi tilbyder kvinder forskellige måder at fjerne hår på deres ben og i bikiniområdet. Proceduren i den intime zone er den mest smertefulde, og du skal behandle et stort område på dine fødder. Laser hårfjerning er en hurtig, effektiv metode til at slippe af med unødig vegetation uden smerte og i lang tid. Overvej, hvor ofte laser fjernelse skal fjernes, for ikke at skade kroppen og have en glat, velplejet hud.

Egenskaber ved laser hårfjerningsmetode

Den første laser hårfjerning opstod tilfældigt. En fysiker under et eksperiment med en neodymium laser emitter satte hånden og senere opdagede, at håret på denne del af kroppen stoppede med at vokse.

Siden da er metoden blevet perfektioneret, flere typer laseremittere er blevet skabt til fuldstændig og effektiv fjernelse af håret:

Enhederne har et bestemt anvendelsesområde, specialisten vælger den bedste emitter for hver enkelt sag.

Metoden er baseret på effekten af ​​en laserstråle på melanin indeholdt i håret. Strålen passerer gennem håret i epidermis med 2-4 mm og ødelægger folliklen. Som følge heraf bliver det uigennemtrængeligt, en ny vegetation fremgår ikke af denne hårpære.

Fordelene ved laser hårfjerning til bikini zone og ben er:

 • lille ømhed, som er meget vigtig for den intime zone, smerter er næsten ikke følt på benene;
 • gennemførelseshastighed
 • ingen skade på epidermis
 • Langsigtet (op til 6 år) effekt, det vil sige mangel på hårvækst.

Efter epilering er der ingen ar, ar, og der er næsten ingen indvækst.

Lokale begrænsninger

Laserproceduren kan have nogle begrænsninger forbundet med lokale hudproblemer. Disse omfatter:

 • slid, keloid ar, ar, åbne sår og sår;
 • betændelse og hævelse af epidermis;
 • papillomer og fødselsmærker;
 • akne;
 • tatoveringer;
 • smertefuld pigmentering.

Nogle betingelser passerer med tiden, og proceduren kan udføres efter behandling og genopretning af dermis integritet. Rådgivning vil give en skønhedsekspert.

Er vigtigt. Laser eksponering forbedrer hudens tilstand, det bruges til at fjerne vaskulære læsioner, glatte epidermis.

Kontraindikationer og virkninger af laser hårfjerning er mindre. De fleste af kunderne noterer sig en forbedring af hudens tilstand, fraværet af skader, der normalt opstår efter andre metoder.

Kontraindikationer til laser hårfjerning:

 • hudsygdomme - allergisk, dermatitis, eksem og andre;
 • eventuelle sygdomme i det akutte stadium
 • diabetes, andre patologier i det endokrine system;
 • med åreknuder, er epilering af benene ikke udført;
 • sygdomme i kardiovaskulære og kredsløbssystemer;
 • hormonelle lidelser hos kvinder;
 • tager visse lægemidler, herunder antibiotika.

En række medikamenter øger lysfølsomheden, så laserfjerning kan være smertefuldt og forårsage forbrændinger.

Ifølge reglerne for laser hårfjerning, skal du omhyggeligt forberede sig til:

 • Må ikke solbade i solen eller i et solarium i 20 dage før proceduren;
 • fra menstruationens slutning til begyndelsen af ​​det næste skal være mindst 5 dage;
 • Hårets længde skal fjernes for at forbedre slagkraften - 3-5 mm.

Den bedste effekt er påvirket af mørk vegetation og lys hud. Jo højere kontrasten er, desto højere er effektiviteten af ​​metoden. Fremgangsmåden udføres ikke på gråt hår. Let hår er også svært at laser handling.

Fra hvilken alder kan udføres

Piger under 18 år skal vælge en anden type hårfjerning. Ung alder betragtes som en kontraindikation for adfærd. I ungdommen er der aktiv hårvækst i hele kroppen. Men på grund af hormonelle ændringer er hyppige ændringer i hårets farve og struktur, deres fortykkelse, ofte ikke kun ineffektivt, men også skadeligt.

Med en stabil menstruationscyklus og den skriftlige tilladelse fra forældrene udføres proceduren på pigerne i minimumsbeløbet.

Hvor mange gange har du brug for at udføre proceduren

Laserstrålen påvirker hårets melanin, så det skal være i et vækststadium. I denne tilstand er der samtidig kun en tredjedel af alle hårsækkene. Derfor er kun en del af hele vegetationen i en session fjernet, og kun en mindre.

Da følgende elementer bliver mere aktive, skal manipulationen af ​​deres ødelæggelse gentages. Hvor mange laser hårfjerning sessioner du har brug for afhænger af mange faktorer:

 • hårstrukturer;
 • vækstegenskaber
 • betingelser for follikler og hud;
 • steder hvor hårfjerning udføres;
 • hormonelle træk.

Selv den mest erfarne mester kan ikke bestemme varigheden af ​​kurset på forhånd. Hvor mange sessioner er nødvendige, bliver det normalt klart efter 2-4 procedurer.

Der er gennemsnit af antallet af sessioner afhængigt af placeringen af ​​epilationen, som skal bruges til at opnå tålmodighed og forberede det nødvendige beløb:

 • ansigt - 4-5;
 • mave - 4-6;
 • hofter - 5-6;
 • bikini område - 4-8;
 • nedre ben - 5-10.

I forskellige dele af kroppen sker vækst på sin egen måde. Men endnu mere afhænger det af den enkelte.

Sessionsvarigheden er som regel:

 • bikini område - 20 minutter;
 • dyb bikini - 30-40;
 • fødder - 30-40 minutter.

Varigheden afhænger af tykkelsen af ​​hovedbunden.

Nogle kvinder vokser ikke hår på deres ben, mens andre er et ægte problem. Derfor er det vanskeligt at bestemme på forhånd, hvor mange laser hårfjerningsprocedurer der er nødvendige for at fjerne håret helt.

Høringen af ​​kosmetologen udarbejder en individuel tidsplan for hårfjerning, som justeres efter hver efterfølgende session. Efter proceduren skal huden genvinde for at aktivere væksten af ​​de følgende hår. Det tager normalt 4-6 uger. En sådan tidsperiode er nødvendig mellem sessionerne.

Det er umuligt at fremskynde processen, da hårfornyelsen fortsætter på en naturlig måde og afhænger af organismen. Om 2 uger er huden fuldstændig restaureret, den gentagne session går uden problemer.

Vil det slippe for evigt

Slip af hår for evigt umuligt. Proceduren sikrer, at vegetationen ikke vises inden for et år. Væksten stopper normalt 4-6 år. Emerging vegetation er normalt tyndere og svagere. Lasermetoden giver dig mulighed for at fjerne hår i en længere periode, samt svække den efterfølgende vækst.

For at udnytte fordelene ved teknikken fuldt ud, skal du fuldføre det fulde kursus, der er foreskrevet af en specialist. I fremtiden bør du besøge salonen en gang om året for at fjerne de resterende aktive follikler.

For information. Laseren kæmper godt med indgroede og svage hår, der kan forekomme efter andre metoder til depilering.

Mulige konsekvenser af laser hårfjerning og hvordan man håndterer dem

Metoden til laserbestråling anvendes i ca. 20 år. I løbet af denne tid er apparaterne blevet væsentligt forbedret, og den negative påvirkning på kroppen er reduceret. Men laser hårfjerning har stadig nogle konsekvenser.

Deres sværhedsgrad er ofte forbundet med manglende faglige færdigheder og viden om kosmetologer. Patienten ser personen i medicinsk form og anser ham for en specialist, der er i stand til at beregne risiciene og vurdere faren for kroppen.

Midlertidige reaktioner kan være:

Umiddelbart efter manipulationen behandles overfladen med panthenol. Lægemidlet skal anvendes yderligere, hvis der er reaktioner. Disse ubehagelige følelser vil passere inden for flere dage. I fremtiden bør du bruge fugtighedscreme

Alvorlige bivirkninger efter laser hårfjerning med et langt kursus er:

 • folliculitis;
 • allergiske reaktioner
 • pigmenteringsforstyrrelser;
 • kløe og skrælning
 • purpura;
 • ardannelse;
 • skorpe;
 • ændre farve tatoveringer;
 • infektion med beskadigelse af epidermis.

Hvis der ikke anvendes sikkerhedsbriller, kan der forekomme retinale forbrændinger. Med sådanne problemer skal du kontakte en hudlæge og en øjenlæge.

Amerikanske undersøgelser viser, at de største problemer opstår på grund af manglende personalets professionalisme. De fleste specialister har ikke medicinsk uddannelse og kan ikke se hudsygdomme hos patienter, som forværres af en laser.

Patient anmeldelser på laser hårfjerning er for det meste positive. Dette er et rigtigt fund for dem, der er trætte af konstant barbering og lider af smerte under shugaring eller voksaflejring.

konklusion

Laserbestrålingsteknologien forbedres, nye enheder oprettes. Særlige geler lindre smerter og beskytter huden under manipulation. Resultaterne af epilering af det intime område og ben opbevares i flere år, hvilket er en stor lettelse for kvinder.

Ofte stillede spørgsmål om voksning og shugaring

Vil huden straks være perfekt glat efter den første voksnings- og shugaringprocedure?

Under den første procedure for voksning eller shugaring kan hårene ikke fjernes fuldstændigt, hvis du har brugt en barberkniv før depilering. Da håret skæres under barberingen og ofte vokser flere hår fra en hårfollikel på en gang, er det korteste hår normalt ikke synligt, da længden er mindre end 1 mm. I dette tilfælde er det ekstremt svært at fange dette hår med voks eller sukker.

Hvad er den mest optimale hårlængde for depilationproceduren?

Som følge af depilation glædede dig i 3 uger eller mere, er det ønskeligt, at hårets længde var 5 millimeter. Denne længde er nået 2-3 uger efter den sidste depilation eller 1,5-2 uger efter den sidste brug af barbermaskinen. Hvis det er nødvendigt, vil vores mester rette hårets længde med en trimmer inden proceduren for shugaring eller voksning.

Hvor ofte skal jeg gøre proceduren for voksning og shugaring?

For konstant glathed i huden er det nok at gøre depilation en gang hver 3-4 uger.

Hvor længe varer epileringssessionen?

Depilation i armhulerne tager normalt 10-15 minutter. Ca. 30 minutter er nødvendigt for at fjerne hår i bikiniområdet. For første gang tager depilering lidt længere. Med hver efterfølgende tid tager proceduren mindre tid.

Hvor lang tid er effekten efter voksning og shugaring?

Efter depilation med sukker og voks forsvinder håret i en periode på 3 til 6 uger. Med regelmæssig udtørring bliver håret tyndere og vokse langsommere.

Er depilering farlig under graviditeten?

Ja, hvis en pige aldrig har gjort en depilation før graviditet, eller mere end 2 måneder er gået siden den sidste depilation. Truslen om abort er en direkte kontraindikation for epilering.

Hvordan udføres proceduren for voksning?

Fjernelse af hår fra ben og arme bruger mesteren varm voks. Vassen påføres i et tyndt lag og fjernes forsigtigt ved hjælp af specialpapir. Ved hårdørring i bikiniområdet, armhulen og ansigtsområdet bruger masteren varm voks, anbringer den på huden i små striber og fjerner den derefter med hænderne (arbejder i handsker). Hår vokser langt langsommere og lettere og tyndere.

Hvordan udføres proceduren med depilation med sukker (shugaring)?

Sukker appliceres på alle dele af huden med hænder (en skønhedspartner arbejder i handsker) mod hårvækst, den fjernes ved hårvækst med en let og skarp bevægelse af hånden. Efter proceduren er der praktisk taget ingen rødme og irritation på huden.

Får jeg smerte?

100% slippe af med smerte vil ikke fungere, men du kan reducere dem til et minimum!

Faktorer der påvirker smerte:

1. Psykologisk holdning.

2. Fase i menstruationscyklussen.

3. Din tærskel for følsomhed

4. Søvnløshed, træthed, depression, sult kan påvirke smertegrænsen.

5. Hvis du gør depilation for første gang, og før du barberet, vil ubehaget være stærkere.

Sådan reduceres smerte:

1. Kun en positiv holdning før proceduren!

2. Den ideelle periode for depilation er 1. fase i menstruationscyklussen.

3. Brug professionelle tjenester. Kun en sand mester ved, hvilken metode man vælger, og hvordan man gør proceduren korrekt. Og selvfølgelig er smerten under depilation direkte afhængig af mesterens hænder og erfaring.

4. Brug en skrubbe i 1 dag før depilation. Eksfoliering af døde hudpartikler bidrager til mindre smertefuld og lettere fjernelse af hår. Men brug aldrig skrubbe på dagen for selve proceduren!

5. Depilationsproceduren vil være let, hvis du trækker vejret dybt og slapper af. Hårfjerning på følsomme områder er næsten smertefri, hvis rysten udføres på en dyb udløb.

6. Prøv at bruge lokalbedøvelsesmidler: Astra Emla creme, Light Dep creme, lidokainbaserede sprayer. Du kan købe sådanne værktøjer i apotekskæder. En time før depilation anbringes rigeligt bedøvelsesmiddel på depilationsområdet, indpakning med film og fjern ikke før proceduren begynder. Filmen er nødvendig for at bevare effekten af ​​anæstesi, uden at værktøjet forsvinder.

7. Tag en time før depilation smertepiller, der hjælper dig. For eksempel: Pentalgin, ketanov, Nurofen og andre.

8. Ikke koncentrere dig om smerte, skift din opmærksomhed, for eksempel tale med mesteren. Tværtimod anvendes aflejringsmetoden af ​​millioner af kvinder, og selvfølgelig kan du også! Huden vil være smuk og glat i lang tid!

Hvordan kan jeg forberede min hud til voksning og sukkeropvoksning?

Vi anbefaler at bruge en skrubbe 24 timer før depilation. Prøv også at eliminere kropsplejeprodukter og et besøg i garvnings salonen for dagen. Jo mere hår vokser, jo bedre: hvis det er nødvendigt før proceduren, vil mesteren reducere deres længde.

Hvorfor danner indgroede hår efter voks og sukkerepilation?

Udseendet af indgroede hår er påvirket af hudtype, ikke metoden til depilering. Det anbefales at skrælle for at fjerne døde hudceller for at hjælpe hårene gennem huden. Vi anbefaler at bruge specielle produkter mod indbrud af hår.

Er infektion mulig via værktøjer?

Absolut udelukket. Vores specialister bruger kun engangsmaterialer under proceduren.

Er depilering mulig i kritiske dage?

Er muligt. Brug bare en tampon og indstil det faktum, at din hud vil være mere følsom i disse dage end normalt.

Hvordan pleje huden efter voksnings- og shugaringprocedurer?

Du kan ikke bruge skrubbe i 24 timer efter depilation, det er ikke tilrådeligt at besøge en solarium, ikke spille sport og nægte at bruge solbrænding. Efter 24 timer kan huden fugtes og skrælles, så indgroede hår ikke fremstår, og det forbliver rent af grove celler.

Bruger du smertestillende midler under epileringsproceduren?

Vores salon specialister bruger Lidocaine Spray.

Vi inviterer dig også til at besøge vores forfatters blog, hvor vi forsøger at dække de vigtigste spørgsmål vedrørende voksning og shugaring, der spænder vores kunder.

Vores tjenester

Feedback om os

God dag! Jeg var heldig at være i Catherine's blide hænder. Jeg har aldrig mødt sådanne herrer en gang: alt er hurtigt, pænt. Mange tak, virkelig glæder mig til det næste besøg!

Mange tak for at mestre Yana. Smuk pige og en stor mester. Hurtigt, næsten smertefrit, mesterens tilfælde. :)) Jeg håber at der vil være en anden handling!

Jeg kunne godt lide alt oooooochen, takket være Master Ekaterina. Sørg for at gå igen. Mange tak! ))

Hvordan vælger man den bedste epilator til bikini zone

Permanent ansigtshår fjerner