COSMOPOLITAN

Mange af os gør det. Selvom du normalt gør hårfjerning i salonen, skal du bruge cremer eller voks, en dag sker, når bare en barbermaskine sparer dagen. Der er et par regler, der gør barbering mere effektiv og sikrere!

Sådan barberes benene

For kvinder opfandt de specielle barbermaskiner: med blødgøringsstrimler, gelpuder, køleeffekt og planteekstrakter. Men hvis du ikke følger alle trin i proceduren, kan håret vokse ind i huden, rødme og skrælle, og overfladen forbliver ufuldstændigt glat. Tjek om du gør alt rigtigt, mens du barberer dine ben derhjemme?

1. Bray om morgenen

Om morgenen er huden mere elastisk og elastisk, og sandsynligheden for skade er meget lavere end om aftenen.

2. Smelt huden

Før du begynder at barbere, læg dig ned i et varmt bad eller ben smelte med varmt vand fra bruser. Dette vil blødgøre hårene og gøre huden mere elastisk. Dette er vigtigt for et af følgende trin.

3. Behandles med skrubbe

Dampet hud deles nemt med keratiniserede celler og udsætter hårets nederste del. Hvis du forsømmer dette stadium, forlader du håret på stumpens overflade, som begynder at stikke efter 12 timer.

4. Påfør skum eller barbergel

Mange piger bruger barbering gel, sæbe eller shampoo. Dette er en stor fejl! Kun specialprodukter til barbering omhygger huden og håret så tæt som muligt, giver en barbermaskine glide langs selve basen af ​​håret og berolige huden under barberingsprocessen.

5. Bray i retning af hårvækst, ikke imod

Ved første øjekast lyder det ulogisk, men det er en garanteret måde at undgå hårindvækst på. Kun "i kørselsretningen" og aldrig - "imod ulden." Når du bevæger dig i den forkerte retning, traumatiserer du huden, der dannes en mikrobolt på stedet for hårskæring, og voksende hår kan blive indgroet.

6. Overdrive det ikke

Hvordan barberer man benene? For hver del af huden skal du gå en barbermaskine nøjagtigt en gang. Hvis barbermanden har svigtet, er det tid til at skifte knivene eller købe en ny. Når du bruger en barberkniv flere gange på huden, er du næsten garanteret at skade toplaget, og dit hår... ja, de vil vokse.

7. rolig hud

Efter barbering, selv under alle forhold, er huden irriteret. Påfør en kølecreme eller et specielt "after shave" -produkt på det. Vigtigt: Brug ikke alkoholbaserede produkter for at undgå kløe og rødme.

10 tricks til dem, der barberer deres ben: hvordan man gør dem glatte i lang tid

Barbering er en simpel, effektiv og vigtigst, smertefri (i modsætning til epilation) måde at slippe af med hår på benene.

Med alle de ubestridelige fordele er der også ulemper. For eksempel manglen på langsigtet effekt, muligheden for at skære, hudirritation, indgroet hår. Men alt dette er let løst, hvis du barberer dine ben korrekt!

Nedenfor finder du 10 enkle tip, der hjælper dig med at undgå ubehagelige konsekvenser og opnå perfekt glathed på dine fødder!

1. Bath først, så barberer du!

Varm og damp, mens du ligger i badet (eller står under et varmt brusebad), gør flere ting på en gang: blødgør håret ikke kun på hovedet, men også på kroppen og åbner også porerne på huden. Nu bliver du meget nemmere og mere behagelig at barbere, og resultatet vil overstige alle dine forventninger.

2. Den rigtige barbermaskine eksisterer!

Ifølge undersøgelser af glatte ben kan du få, når du bruger en barberkniv med følgende egenskaber:

- Afrundet hovedform. Dette bidrager til en bedre pasning af maskinen til huden, og hjælper med at barbere af de korteste hår.

- Det flydende hoved hjælper med at gentage kurven på din krop, så du kan barbere håret selv på de mest utilgængelige steder.

- Et blødt og behageligt håndtag er en garanti for, at barbermaskinen ikke glider ud af dine hænder og ikke skærer din hud.

Med andre ord forlader billige primitive engangsmaskiner til mænd. Tilbring nogle penge på en god og bekvem barbering - behandle det som en investering i din egen skønhed.

3. Simple bevægelser.

Hvordan barberer du normalt dine ben? Uden at rive barbermaskinen, tager du hende fra anklen til knæet (som i billedet ovenfor) eller endda hofterne? Er du tilfreds med resultatet? Vi tror ikke. Sikkert skal du gå gennem det samme sted med en barbermaskine flere gange, irritere huden og risikere skade. For at forhindre dette, skal du prøve at flytte din fod i små, langsomme trin (2-3 cm hver), og tryk ikke for meget på maskinen.

4. Skum er ikke et legetøj!

Der er en opfattelse, at barberskum er et kommercielt træk, og det er i princippet ikke nødvendigt. Men det er hun, der vil tillade dig at nyde barbering dine ben. Skum moisturizes huden og giver glidning. Du kan købe et specielt barberskum. Du kan barbere gel det, måske endnu bedre. Men din balsam-hår balsam vil være en acceptabel mulighed. Normalt har de ganske passende konsistens og giver en god barbermaskine glide over kroppen.

Det vigtigste er ikke at bruge SOAP! Det vil give skum og endda glide, men i kombination med barbering vil det tørre huden, så ingen fugtighedscreme kan hjælpe dig. Og du vil undre dig over hvor disse rødme, irritation og kløe.

5. Body scrub - din bedste ven!

Huden opdateres løbende. Der er altid et lag af døde celler på overfladen af ​​kroppen. De påvirker kvaliteten af ​​barbering - de kan sidde fast mellem barberbladene. Som følge heraf skal glatheden glemmes. Vi anbefaler at skræl huden grundigt inden hver barbering. Det er bedst at bruge en ikke meget hård skrubbe med mellemstore partikler.

6. Mere bud, mere bud.

Aftershave hud er meget følsom og kræver særlig pleje. Prøv ikke at irritere hende. Gnid aldrig den glatte, barberede overflade med loofah eller endog et håndklæde. Vask dine hænder eller en meget blød svamp, og tør huden - blød det med et blødt håndklæde. Ellers venter du på sådanne problemer som irritation, rødme i huden og udslæt.

7. Overvej dine funktioner!

Reklame annoncerer, men du skal afhente produkter til barbering og hudpleje på grundlag af personlige behov. For eksempel, hvis din hud er tør, følsom og udsat for irritation, bør du ikke få alkoholholdige og aromatiserede produkter.

8. Glem ikke hofterne!

Mange kvinder barberer ikke håret på overbenene. Det antages, at håret er let, tyndt og næsten umærkeligt. Men se tæt på, og du kan opleve, at dette ikke er tilfældet i dit tilfælde! Prøven er meget enkel - hvis du ser disse hår godt i noget lys, så tro mig - manden vil også bemærke dem, hvilket ikke er meget behageligt. Men det vil være endnu mere ubehageligt for ham at føle dem, når han rører ved låret.

Se på denne horror og vær særlig opmærksom på området over knæene.

Lad ikke disse hår ødelægge dit ideelle billede - slippe af med dem!

9. Fugtgivende er nøglen!

Dine fødder har også brug for fugt. Giv dem lidt salighed - brug særlige fugtighedscreme og lotioner efter barbering. Dette vil reducere chancerne for indgroede hår og udslæt.

10. Ultraviolet beskyttelse af føttens hud.

Efter barbering vil din hud blive frataget beskyttende hår og blive mere modtagelige for sollys. Derfor skal du i tillæg til ansigt og skuldre glemme at lægge lidt creme med SPF på benene. Find et produkt, der ikke vil være fedtet og klæbrigt at anvende det var rart.

Brug vores tips og barbering dine ben vil ikke kun være lettere og hurtigere, men også meget pænere! Endelig giv mere råd. Det vigtigste ved barbering er regelmæssighed. Prøv at barbere dine ben hver dag, og du vil altid være smuk!

Sådan barberer du dine ben - enkle og nyttige tips

Depilation er den proces, hvormed uønsket hår skæres fra huden uden at påvirke pæren. Effekten er ikke så udtalt og langvarig som under epilation, men det vil være muligt at undgå ubehagelige fornemmelser. Hvordan barberes dine ben for at opnå maksimale resultater og ikke få hudirritation?

Valg af den rigtige maskine

Hvis du beslutter dig for at ty til depilation, så har du brug for en kvalitetsskraber. Til dato er der ingen mangel på disse værktøjer - de kan købes på specialiserede kosmetiske butikker, apoteker, onlinebutikker osv.

Der er visse udvælgelseskriterier, der anbefales at følge:

Til gengæld kan genbrugelige maskiner give dig mulighed for at udskifte knive. Men de er meget dyrere end en simpel engangsmaskine. Og de skal også ændres ofte, hvis det kun er fordi de hurtigt bliver stumpe.

Du skal også forstå, at maskinen skal være personlig. Ingen andre enheder, fordi det i det mindste ikke er hygiejnisk.

Sådan barberer du dine ben, så der ikke er nogen irritation

Brug en barbermaskine til at fjerne uønsket hår fra benene er faktisk ikke så svært - meget lettere end voksning derhjemme. Vi kan anbefale at følge de enkle instruktioner. Dette vil medvirke til at undgå problemer i form af irritation af huden, udseendet af indgroet hår eller bumser.

Det vigtigste er her at nøje overholde rækkefølgen af ​​handlinger. Du behøver ikke at gribe en barbermaskine og straks begynde at barbere dine ben. Først skal du forberede huden til denne procedure, hvilket er stressende for det. Derfor er det tilrådeligt at barbere efter at have taget et bad eller et bad (nødvendigvis varmt). Hvis der ikke er tid til at slappe af, skal du bare fugtige dine fødder med varmt vand.

Temperatureffekter blødgør det øvre lag af epidermis og åbner porerne. Dette er et af de vigtigste svar på spørgsmålet om, hvordan man barberer ben uden irritation derhjemme.

Næste skal du lægge på huden et særligt værktøj til barbering. Dette kan være det sædvanlige skum eller gel, som din mand bruger - de er velegnede til at løse dette problem. Du kan også bruge en balsam til kroppen eller håret. Fugtgivende vil gøre glidningen af ​​skarpe blade blødere, hvilket betyder, at det vil være muligt at undgå mekanisk beskadigelse af det øvre lag af epidermis.

Som regel fjerner langt de fleste kvinder deres ben mod hårvækst. Dette giver selvfølgelig det bedste resultat, men giver også altid altid irritation af huden. Hvis du har en højkvalitets maskine, med skarpe knive, og du bruger et ordentligt barberingsværktøj, kan du prøve en barbermaskine til hårvækst. Se, resultatet bliver ikke værre. Der vil heller ikke være irritation.

Bevægelsen skal være langsom og kort. Efter hver passage på huden skal skovene skylles under rindende varmt vand. Skum er godt, fordi du kan se, hvor du barberet alt, og hvor ellers er der hår. Hvis du bruger en gel eller fløde, så skal du kontrollere med hånden.

Langsom bevægelser vil opnå det ønskede resultat i et enkelt pass. Flere gange bære knive på samme område af huden er fyldt med nedskæringer og irritation. Det samme gælder, når du barberer en dum vev.

I sidste fase skal du vaske hårets rester og bruge barberingsprodukter fra huden og erstatte benene under varmt rindende vand. Anvend derefter en højkvalitets aftershave creme eller noget fugtighedscreme til dem. Ved denne procedure anses for fuldstændig.

Sådan barber du dine ben med en barberkniv uden irritation

Antag at du gjorde alt rigtigt, men rødme, peeling, små røde pimples, pustler eller indgroet hår dukkede stadig op på dine ben. Det betyder, at der blev lavet fejltagende steder. For at undgå dem skal du huske følgende regler og anbefalinger:

 • Rør aldrig dine ben tørt. Sørg for at fugte huden med varmt vand. Ellers beskadiger du straks det øverste lag af epidermis, hvilket betyder, at irritation ikke længere undgås;
 • Brug kun en skarp maskine. Hvis du føler, at knivene er stumme, skal du ændre dem. Jo skarpe barberen, jo mindre er risikoen for irritation;
 • Mange mennesker anvender en sæbeopløsning til huden. Dette er en dårlig beslutning - faktum er, at sæbe tørrer huden, mens den tværtimod skal fugtes;
 • Hvis det er muligt, gå kun en gang gennem et bestemt område af huden.
 • bevægelser skal være glatte, klare og korte. Du behøver ikke at køre maskinen gennem hele benet, fra benet til låret;
 • efter barbering kan benene fugtes med et rent håndklæde. Gnid ikke huden med den, fordi den er meget sårbar på nuværende tidspunkt, og du kan kun gøre sådanne handlinger værre;
 • Efter barbering skal du bruge højkvalitets reparationsmidler. Hvis der ikke er nogen specielle salver og cremer til rådighed, kan du anvende en børnecreme eller for eksempel Panthenol. Essensen af ​​sådanne handlinger er at fugte epidermis, samt skabe på huden overflade en slags beskyttende film, der beskytter mod infektion, mens det øverste lag ikke regenererer.

Depilation anbefales kraftigt at gøre om aftenen, f.eks. Ved sengetid.

Når du slapper af, vil din hud gradvist komme sig. Gå ikke ud på gaden, ind i dagslyset efter denne procedure, da ultraviolette stråler kan skade irriteret hud. Du kan også ikke svømme i saltvand.

Alkohol er et fremragende antiseptisk middel. Det anbefales at bruge til at bekæmpe irritation, fordi det reducerer inflammation og dræber enhver bakterie. Men det gælder kun de tilfælde, hvor irritationen allerede er der. Men efter barbering at bruge det eller noget middel baseret på det anbefales det ikke stærkt. Faktum er, at alkohol strammer huden, tørrer den og kan gøre den endnu mere sårbar. Hvis du vil sanere benene efter depilation, skal du tage chlorhexidin. Der er også et bredt udvalg af antiinflammatoriske salver, som du kan finde på ethvert apotek.

Skrælning på benets hud, mange kvinder forsøger at eliminere med en skrubbe. Men du skal vide, at hvis du ty til depilation med en barbermaskine, så er en skrubbe måske ikke nødvendig. Faktum er, at under barberingen sammen med håret fjernes det øvre lag af epidermis også, som generelt skreller af. Derfor kan brugen af ​​skrubbe også beskadige huden.

Det er ofte ikke nødvendigt at barbere dit hår for ofte, selvom din er mørk og vokser hurtigt. Du kan forsøge at lette dem med enkle og overkommelige værktøjer. Hvidt hår er ikke så mærkbart, men behovet for permanent bortskaffelse (selv lyse børster) forsvinder. Denne mulighed er selvfølgelig ikke egnet, hvis en kvinde af en eller anden grund skal konstant holde benene i perfekt renhed - for eksempel før en dato med en elsket mand.

Nu forstår du, hvordan du barberer dine ben uden irritation derhjemme. Hvis du nærmer dig denne begivenhed korrekt, vil du være i stand til at undgå de fleste, om ikke alle, de karakteristiske problemer. Hvis man stadig kan acceptere rødmen eller peeling, er sådanne fejl som indgroede hår eller pustler alvorlige. Manglende overholdelse af de enkle regler, der er relevante for hjemmet fjernelse med en barbermaskine, er fyldt med forringelse af tilstanden af ​​huden på benene.

Feliscope

Lykke er virkelighed.

11 fejl, vi laver, når vi barberer benene

Nå er kulden endelig væk, før en solrig, varm sommer! Og vi har sommer bekymringer.

Hvordan tager man sig af dig selv i sommersæsonen? Glem ikke at beskytte huden og håret mod solen, fugt vores hud, så sommervarmen ikke overdriver det! Og selvfølgelig sæt dine ben i orden, fordi sæsonen med åbne sko og korte nederdele allerede er begyndt.

Hvordan behandler vi uønsket hår på vores ben? Nogen foretrækker hårfjerning i en skønhedssalon, nogen gør det hjemme, men mange traditionelt foretrækker at barbere deres ben - som den hurtigste og mest smertefri måde.

I dag vil vi fortælle dig om de grundlæggende fejl, vi laver, når vi barberer benene. Undgå dem, så dine ben er smukke og din hud sund og smuk. Og for at undgå indfødning af håret!

Så du begår en fejl, hvis...
1. Støv ikke ud huden før barberingen. For at blødgøre håret og forenkle barberingsprocessen er det bedre at gøre det "på dampet hud", det vil sige efter at have taget et varmt bad eller en bruser.
2. Undlad at exfoliere huden før barberingen. Fjernelse af døde hudvægte forbedrer ikke kun kvaliteten af ​​barberingen, men reducerer også risikoen for hudskade.
3. Barber dine ben hurtigt. Hvis du ønsker at barbere dine ben med høj kvalitet, skal du gøre det forsigtigt og langsomt. Skynd dig kan forårsage nedskæringer!
4. Barber dine ben, når din hud er irriteret eller betændt. Gør det aldrig! Vent et par dage for huden at komme i orden, og derefter barbere.
5. Tag et bad eller et brusebad efter barberingen, og tør straks af. En sådan fejl kan medføre irritation på huden.

6. Brug en blunt barberkniv. Skift barbermaskine efter 3-4 barbering!
7. Barber dine ben lige før du går til stranden. Det er fyldt med irritationer! Før solbadning skal huden efter barbering hvile i mindst 12 timer.
8. Tør dine fødder med et hårdt håndklæde og påfør cremen på tør hud. Fødderne skal være lidt våde og anvende creme på våd hud!
9. Barber "tør". Nogle piger, når det ikke er tid, udøve hurtig barbering af tørre ben. Det er meget skadeligt! Selv om der ikke er barberingshjælp, bør hårene i det mindste bare absorbere vand i 2-3 minutter. Hvis du barberer tørre ben, bliver det en barbering af ringe kvalitet, huden bliver irriteret, og de indgroede hår kan forekomme.
10. Brug sæbe i stedet for skum eller barbergel. Sæbe er meget tør hud, og barbermassen fjerner også det øverste lag af huden, så rødme og kløe er næsten garanteret. Hvis du ikke har et barberskum, er det bedst at bruge en hårbalsam.
11. Genbrug en engangs barberkniv. Hvis du bruger en engangsbæremaskine, skal du ikke glemme at den er "engangs". Kast det væk efter første brug.

Sådan barberes benene. Små tricks

Skal du barbere dine ben? Er du sikker på at du gør alt rigtigt?

Af de magiske ritualer, som kvinder omgiver sig i skønhedens navn, er barbering ikke den mest behagelige, enig.

Denne proces opfattes som en daglig rutine, der fører til nedskæringer, irritation, indgroet hår og regelmæssig frustration.

Men den gode nyhed er stadig der! Barbering er slet ikke en vanskelig og kedelig proces.

Små tricks, der gør barbering et behageligt rituelt:

Vi vælger maskinen korrekt

Den myte, der længe har været brugt af fabrikanter af barberingstilbehør, er ikke blevet bekræftet af noget: jo flere knive i maskinen, renere det barberer.

For ikke at blive et andet marketingoffer, er det værd at huske en gang for alle:

Flere knive - flere hudproblemer.

Maskiner med et stort antal blade er modelleret for at skære hår under hudniveauet, hvilket skaber illusionen om en perfekt barbering. Dette medfører irritation og indgroet hår.

Da du bruger en barberkniv regelmæssigt, og dit hår fortsætter med at vokse, kommer du automatisk til en bevidst falsk konklusion, at du har følsom hud.

Og det får dig til at løbe til butikken for et andet rør af "magi" betyder at løse dit onde problem, at deltage i alle de samme vanskelige planer for marketingfolk.

For at løse problemet, få en klassisk T-formet maskine med udskiftelige blade.

I den forstand beskriver princippet "jo dyrere jo bedre" situationen så præcist som muligt. Prøv at vende sig til gammeldags maskiner, som forresten stadig er lavet. Med en betydelig omkostning for en sådan maskine, vil dens indhold koste dig en krone!

Tro, dine ben vil takke for det!

Eksfoliering? Hvorfor?

Vi ved, at det er vigtigt for sund hud og for hurtig fornyelse. I tilfælde af barbering hjælper exfoliants med at opnå det mest glatte resultat.

Sådan bruger du exfoliant?

1. Stå i brusebadet eller tag et bad for at varme og blødgøre ben og hårets hud.

2. Behandl huden forsigtigt med et eksfolierende - slibende partikler i dets sammensætning hjælper med at fjerne døde hudceller, der bliver tilstoppede under maskinens knive under barberingen.

3. Behandl huden med en maskine (til barbering, se nedenfor).

Faktum er, at når du fjerner døde hudceller, stiger håret lidt fra rødderne, hvilket gør det muligt at fjerne håret ekstremt tæt på roden. Så vi opnår både blødhed og glathed.

Som exfoliant kan du bruge:

 • Færdigberedt krat, tilberedt hjemme, for eksempel baseret på malet kaffe (også muligt på basis af havregryn, havsalt eller brunt sukker - der er mange opskrifter på internettet);
 • Særlige vaskeklude og handsker.

befugtning

Fugtgivende giver barbering med hudpleje. Bladet glider på huden uden at fange og trække hår ud.

To grundlæggende regler:

1. Kast skum og barbergel i det fjerne hjørne. Det har mange giftige ingredienser, der tørrer din hud.

2. Brug barberkrem eller olie. Disse produkter giver en behagelig glide, og vil nærme huden under barberingen og bagefter.

Nogle få nyttige tips:

 • Ved barbering skal du behandle dit ben først efter hårvæksten for at reducere hårets volumen. Så gå imod væksten.
 • I knæområdet skal anklerne være yderst forsigtige. Mindste tryk. Maskinen skal være i en vinkel på ca. 30-35 grader.
 • Barber ikke dine ben umiddelbart før du går til stranden - brænding og irritation fra saltvand vil blive givet til dig.
 • Barber dine ben, når du vasker dig grundigt, og ikke umiddelbart efter at du har klatret ind i bruser. Så du giver tid til at udvide, og dit hår blødgør.
 • Hvis du ikke har barberkrem, skal du huske, brug ALDRIG brusegel ved barbering. Situationen vil spare den sædvanlige hårbalsam. Det vil blødgøre håret og fugte huden.
 • Der er ingen grundlæggende forskel i sammensætningen mellem maskulin og feminin og efterberørende produkter, undtagen måske parfume. En vigtig faktor her er prisen. Kvindelige plejeprodukter er meget dyrere.
 • Tør allerede barberede ben med en isterning - så de bliver glatte som et glas.

Et par enkle ændringer vil gøre barberingsprocessen til et behageligt ritual, der eliminerer uønsket vegetation og gør din hud sund.

Du behøver ikke længere at overveje din hudfølsomme vandring i den endeløse søgning efter livreddende stoffer.

Sådan barberes benene

Statistikker siger, at de fleste af mændene altid er tiltrukket af skønheden i kvinders ben. Løftet om kvindelig tiltrækningskraft er ikke så meget kroppens konturer som sin pleje - en sund hud, fløjls hud, pedicure og endda solbrænding. Derfor supplerer hver selvrespektende kvinde jævnligt deres viden inden for kosmetologi. Selv i tilfælde af at en kvinde er en regelmæssig besøgende på en skønhedssalon, bør hun lære at barbere benene med en barberkniv korrekt. Der er mange grunde til dette.

For det første er barbering den mest økonomiske, hurtige og nemme måde at fjerne hår på. Denne metode bruges ikke kun til at fjerne hår på benene, bikini og armhulen kan også blive helt glatte efter barberingen. For det andet har forskere udviklet et stort antal unikke barbermaskiner, det er en fornøjelse at udføre barberingsprocedurer alene.

Nogle kvinder kan ikke lide et øjeblik - på den anden eller tredje dag efter barberingen genoptager håret sin vækst, og proceduren skal gentages igen og igen. For hovedparten af ​​det retfærdige køn er regelmæssig barbering med en barbermaskine eller maskine blevet en standardprocedure. Det er værd at bemærke, at ikke alle ved, hvordan man korrekt barberer deres ben, og i denne sag er alene afhængige af deres egen intuition. I denne artikel vil vi fortælle dig om de vigtige nuancer af kvindelig barbering.

Gør dig klar til at barbere dig

Forbered huden til en god barbering for at hjælpe med at skrubbe huden. Efter forbehandling af huden med en skrubbe, rengør og eksfolierer du døde hudceller af epidermis fra overfladen. Denne procedure vil spare dig for at få snavs i hårsækkene i barberingsprocessen.

Barbering i sig selv er meget lettere ved brug af en speciel gel. Gelen påført på den behandlede hud gør proceduren let og behageligt. Det gør ingen forskel hvilken gel du bruger - mand eller kvinde, men kvindelige muligheder har en mere behagelig lugt.

Hovedværktøjet i dine hænder er en barbermaskine. En kvinders barbermaskine adskiller sig kun fra en mænds barbermaskine i sit design og tilstedeværelsen af ​​et mere mobilt hoved. Denne forskel gør det muligt for barbermassen at glide over huden og gentage alle kroppens bøjninger og samtidig mindske risikoen for skade. En kvindelig maskine, som en mandlig maskine, har 2-4 knive, men deres tal har ringe virkning på glatheden af ​​barberingen. Den væsentligste kerne af kvalitetsbarbering i skarpheden af ​​maskinens knive. Det er uacceptabelt at barbere en gammeldags stumpskraber, fordi det forårsager skader på huden. Derfor skal bladet på maskinen ændres så ofte som muligt.

Maskinens valg - en ansvarlig sag

Lige så vigtigt er ikke kun spørgsmålet om, hvordan man skal barbere benene korrekt med en maskine, men også selve maskinens valg. Så nemt at miste dit hoved i en lang række modeller af kvinders barbermaskiner. Udover standardmaskiner med knive fremkom kvindernes elektriske barbermaskiner på markedet, designet til både våd og tør barbering. Til en våd barbering anvendes normalt varmt vand, samt yderligere kosmetik. De fleste af kvindernes elektriske barbermaskiner er batteridrevne, hvilket gør det muligt at bruge dem, når de rejser. Avancerede modeller er udstyret med specielle enheder - trimmere, der er designet til at justere og forkorte de længste hår.

Meninger om, hvordan man kan barbere sig - en maskine eller en elektrisk barbermaskine, afviger betydeligt. Hver af disse metoder har både positive og negative punkter. Mest sandsynligt at gennemføre dine egne eksperimenter og selv bestemme, hvad den bedste metode er for dig personligt.

Den største ulempe ved barberingsproceduren er behovet for dens hyppige anvendelse, der ledsages af faren for hudskæringer, det hyppige udseende af irritationer og udseendet af indgroede hår. Men på grund af dets tilgængelighed og enkelhed glider barberingen ikke sin popularitet blandt den kvindelige befolkning. Vi er sikre på, at hvis du lærer de enkle regler og finder ud af selv hvordan du barberer benene korrekt, så vil proceduren være så effektiv og sikker for dig som muligt.

Shave klogt

Før proceduren er det bedst at tage et varmt brusebad. Varmt vand damper ud huden, blødgør det, blødgør hår og åbner porer, hvilket letter barberingen. Under badning skal huden rengøres grundigt med rengøringsmidler. Denne foranstaltning forhindrer forekomsten af ​​inflammatoriske reaktioner efter barbering. Det område, du planlægger at barbere, behandle kropsskrubbe for at forhindre hårindvækst.

Når de forberedende aktiviteter er forbi, kan du sikkert begynde at barbere. Hvordan barberes dine ben med en barberkniv? Påfør hud, mousse eller barberkrem. Brug aldrig sæbe til dette formål, da det tørrer huden. Fugt derefter barberbladet og forsigtigt gnide det over huden. Tryk ikke hårdt på bladet, ellers risikerer du at skade huden. Traditionelt udføres barbermaskinen i retning af hårvækst - fra top til bund. Denne metode til barbering giver, selvom du ikke giver det perfekte resultat, dig mulighed for at beskytte dig mod nedskæringer og irritationer.

Mange kvinder kan lide at barbere deres ben i retning mod hårets vækst, for på den måde opnås den ideelle renhed og glathed i huden. Men når du bruger denne barberingsmetode, er det ikke nødvendigt at holde kniven to gange på et og samme område af huden, da det ellers kan blive alvorligt beskadiget. Sørg for, at barberbladet ikke tæpper, vask det så ofte som muligt under vand. Efter proceduren skal skraberen også skylles grundigt med vand.

Når barberingsproceduren er overstået, vaskes de barberende rester med vand, og huden tørres tørt. En fugtighedscreme påføres huden for at forhindre dens dehydrering. Hvis der opstår en inflammatorisk reaktion eller irritation, anbefales det at behandle huden med en hydrokortisoncreme, der effektivt lindrer brænding og rødme. Denne creme er en fremragende antiseptisk. Hvis underarmsområdet blev udsat for barbering, er det ikke nødvendigt at anvende antiperspiranter og deodoranter med alkoholindhold umiddelbart efter proceduren.

Hver detalje er vigtigt i barberingen. Ud over hvordan man barberer benene, er det værd at undre sig - hvornår skal man barbere benene? Det er optimalt at udføre proceduren om morgenen, efter et brusebad, når huden er dampet og blød.

Små nuancer

Når du træffer en beslutning om, hvor ofte du skal barbere dine ben, skal du fokusere på din egen krops individuelle egenskaber og ikke på fritidsråd fra siden. Hver kvinde har hårvækst i en anden takt, nogle vokser håret om et par dage og nogle - i 1-2 uger. Derfor bør din barberingsplan være individuel.

Forsøg aldrig at gå imod naturen. Jo oftere du barberer, jo mere uønsket hår vil vokse. Hvis naturen har belønnet dig med en let usynlig pistol, skal du overveje, om du bør tage barberkniven overhovedet. Det er bedre at røre sådanne hår i de mest ekstreme tilfælde uden at berøre lårene og knæene med bladet.

Der er et svar på spørgsmålet om, hvordan man barberer benene korrekt med en maskine, som kan kaldes den gyldne regel - one-touch barbering. Hvis du har svigtet med et forsøg på at fjerne alt unødvendigt hår, kan du gentage barberingens passage på stedet. Men ved den tredje berøring af bladet vil irritation uundgåeligt komme på huden.

Det bør være mere forsigtigt med barberingsproceduren, før du besøger poolen eller vandparken. Det er bedre at barbere benene en dag før vandbehandling, fordi det saltede og klorerede vand straks irriterer den frisk barberede hud, og røde pletter optræder med en karakteristisk brændende fornemmelse.

I den lyse sommersol ønsker man at bære en lys kjole og svæve som en sommerfugl, kært af den varme brise. Men samtidig er vores vidunderlige ben åbne for blikket fra andre. Vi ønsker dig at tilbringe sommeren i det mest vidunderlige humør, og dine glat barberede ben giver ægte beundring for alle!

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • 1000. +1 tip (299)
 • Tips til alle lejligheder (98)
 • Lille tricks god madlavning (84)
 • Mistress note (120)
 • Personlig Udvikling (83)
 • Hukommelsesudvikling (48)
 • Livstips (13)
 • Time Management (11)
 • Kommunikationsfærdigheder (9)
 • Hurtiglæsning (3)
 • Danse (77)
 • Latina (26)
 • Zumba Dancing Slimming (16)
 • Go-Go (5)
 • Dansemner (5)
 • Club danser (2)
 • Orientalsk dans (25)
 • FAQ (78)
 • FAQ video (20)
 • LiRu (2)
 • Design (6)
 • Memo (24)
 • Vores mindre brødre (656)
 • Hunde (35)
 • "De lever - som en kat med en hund" (25)
 • Mit dyr (5)
 • Fra kattens liv -1 (154)
 • Fra katte-2's liv (35)
 • Interessant om katte (62)
 • Killinger (18)
 • Katte (billeder) (232)
 • Til katteejere (37)
 • Disse herlige dyr (75)
 • På World Wide Web (327)
 • Muskelsamling (32)
 • Hvilke fremskridt har nået. (8)
 • Jeg vil gerne vide alt (114)
 • Kreativ skrivning (17)
 • Myter og fakta (36)
 • Bevidst kan du ikke tænke på (3)
 • Passionære Mordasti (44)
 • Fantastiske - tæt! (14)
 • Showbiz (40)
 • Alt om alting (39)
 • Liv i glæde (657)
 • Live Easy (186)
 • Ritualer, fortune fortælling, omens (126)
 • Helligdage, traditioner (97)
 • Money Magic (72)
 • Mand og kvinde (46)
 • Simoron (36)
 • Numerologi, horoskop (28)
 • For sjælen (25)
 • Feng Shui (17)
 • Esoterisk (2)
 • Palmistry (1)
 • Helligdomme (5)
 • Trofæets alfabet (103)
 • Sundhed (793)
 • Hjælp dig selv (362)
 • Selvmassage i henhold til alle regler (82)
 • Sygdomme (70)
 • Qigong, Tai Chi Chuan, Taichi (62)
 • Akupressur, Zoneterapi (39)
 • Alderdom er ikke en glæde? (26)
 • Traditionel medicin (9)
 • Vision korrektion (5)
 • Orientalsk medicin (2)
 • Live godt (132)
 • Traditionel medicin (45)
 • Rensning af kroppen (41)
 • Sidste cigaret (24)
 • Israel (144)
 • Byer (34)
 • Promised Land (10)
 • Nyttig information (5)
 • Izravideo (19)
 • Foto rapporter (11)
 • Yoga (210)
 • Yoga komplekser (123)
 • Yoga løser problemer (43)
 • Øvelser (30)
 • Asanas (9)
 • Yoga til fingre (mudra) (7)
 • Tips (2)
 • Skønhed uden magi (1153)
 • Ansigtsgymnastik, øvelser (219)
 • Luksuriøst hår (133)
 • Japansk skønhed, asiatiske teknikere (80)
 • Massage teknologi (60)
 • Ungers hemmeligheder (57)
 • Original Manicure (20)
 • Stien til strålende hud (111)
 • Kosmetiske taske (55)
 • Immaculate Makeup (105)
 • Problemer (40)
 • Kunsten at være smuk (33)
 • Stil (131)
 • Pleje (280)
 • Opskrifter (768)
 • Bagning (93)
 • Garnér (18)
 • Den første skål (12)
 • Etnisk køkken (6)
 • Dessert (53)
 • Snacks (118)
 • Dejprodukter (83)
 • At spise arkiveret (51)
 • Kød (113)
 • I en fart (31)
 • Drikkevarer (75)
 • Grøntsager og frugter (115)
 • Opskrifter (25)
 • Fisk, skaldyr (34)
 • Salater (60)
 • Saucer (8)
 • Vilkår (16)
 • Nyttige websteder (11)
 • Foto (8)
 • Fotoredaktører (3)
 • Strømforsyning (7)
 • Nyttige links (7)
 • Programmer (11)
 • I livet griner. (132)
 • Video Sjov (33)
 • Foto sjovt (2)
 • Legetøj (25)
 • Åh, de børn. (27)
 • Prikolyushechki (29)
 • Bare fantastisk! (15)
 • Needlewoman (209)
 • Strikning (21)
 • Nålarbejde (11)
 • Reparationer (3)
 • Gør det selv (83)
 • Vi skaber trøst (37)
 • Syning (70)
 • Digte og Prosa (245)
 • Lyrics (151)
 • Ordsprog (67)
 • Aphorisms, citater (22)
 • Prosa (4)
 • Populære udtryk (1)
 • Perfekt krop (629)
 • Bodyflex, oxysize (120)
 • Pilates (40)
 • Aerobic (25)
 • Callanetics (21)
 • Milena. Fitness (18)
 • Gymnastiksal (17)
 • Kropstransformering (5)
 • Anatomi (1)
 • Tips (69)
 • Sport (Video) (88)
 • Stretching (40)
 • Øvelser (231)
 • Photo World (63)
 • Kunstnere (5)
 • Natur (5)
 • Foto (16)
 • Fotografer og deres værker (31)
 • Blomster (8)
 • Photoshop (5)
 • Udfordre overskydende vægt (549)
 • Fanget i kostvaner (62)
 • Power Laws (118)
 • Spis for at leve. (76)
 • HLS (16)
 • Produkter (73)
 • Tabe sig intelligent (126)
 • Stien til det ideelle (103)

-video

-musik

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-Regelmæssige læsere

11 fejl, vi laver, når vi barberer benene

Benene på en kvinde er en af ​​de mest attraktive dele af hendes krop. Mange mænd skal først og fremmest være opmærksomme på benene. Hvis din hud er glat og fløjlsagtig, med en pæn pedicure på benene, vil dette ikke forlade nogen ligeglade.

Skønhed og den ideelle tilstand af benene kan kun opnås ved konstant pleje. Glat, jævn hud er ikke let for sine ejere. Siden begyndelsen har kvinder forsøgt på alle mulige måder at slippe af med onde hår. Moderne metoder til hårfjerning er meget mere forskelligartede. Men den mest populære er barbering ben

Hvordan man lærer at barbere benene


Trin 4: Hudbehandling
Når du er færdig med barbering, skal du ikke skynde dig med at tørre dig selv med et håndklæde. Behandl dine ben med en efterberbere creme eller lotion, når din hud stadig er våd. Hvis du ikke har en særlig efterskærmning, kan du bruge en hvilken som helst kropscreme. Det vil fugtige huden og berolige det, lindre irritation og kløe.

 • Rabe dine ben hurtigt. Du ved allerede, hvordan man barberer dine ben. Skynd dig er ikke nødvendigt her. Vil du få et godt resultat, og hold det i lang tid? Barber benene langsomt.
 • Barber dine ben, hvis din hud allerede er irriteret og betændt. Hvis du gør dette, vil du kun fjerne det beskyttende lag i huden og kun øge irritationen. Smerte, brændende, du er garanteret, der er sandsynlighed for hudinfektion.
  I dette tilfælde er det bedre at afstå fra barbering, indtil irritationen er gået. Brug et par dage bukser trods alt.
  Ingen sådan mulighed? Brug den elektriske barbermaskine.
 • Tag et bad eller en brusebad efter barberingen, og tør straks af og kig. Vi har allerede sagt, at det er bedre at tage et brusebad, før proceduren begynder, og at anvende efterskæringsproduktet på våd hud. Så det vil bevare mere fugtighed.
 • Brug en blunt barberkniv. Så du spilder kun tid, styrke og nerver. Nogle mennesker råder dig til at ændre barberkniven en gang om ugen, men ikke alle barberer så ofte - væksten i håret er anderledes for alle.
  Skift bladet efter 3-4 barbering.
 • Barber før du går til stranden. Mange forsøger at barbere deres ben lige før de går til solbade, i betragtning af at huden bliver glattere.
  Lad din hud hvile i mindst 12 timer, før du går ud i solen.
  Og hvis du ikke bare vil solbade, men svømme i havet, barber dine ben ikke mindre end en dag fra stranden. Saltvand på huden kan forårsage en brændende fornemmelse.
 • Barber om aftenen. Både mænd og kvinder bedre barberer om morgenen. På dette tidspunkt er huden mere elastisk end på noget andet tidspunkt på dagen. Dette gør det lettere at glide.
 • Barber "tør". Nogle piger, når de har absolut ingen tid, udøve en hurtig barbering på tør hud. Derefter vasker de hår af med koldt vand og løber på forretning.
  Vær ikke som dem. Selvom du har hårdt brug for at barbere dine ben, men der ikke er et barberings værktøj til rådighed, skal dit hår absorbere vand i mindst tre minutter. Hvis håret er tørt, er det meget svært at barbere dem, barbermaskinen bliver stump og huden bliver betændt.
 • Tør dine fødder med et hårdt håndklæde og påfør cremen på tør hud. Fødderne skal være lidt våde og anvende creme på våd hud!
 • Brug sæbe i stedet for barberskum. Hvis der ikke er skum i hånden, kan du bruge sæbe en gang. Men hvis du gør det hele tiden, vil du hurtigt forstå, hvorfor kosmetologer ikke rådes til at bruge sæbe før barbering. Sæbe er meget tør hud, og barbermaskinen fjerner også toplaget.
  Konsekvenserne er irritation, rødme, kløe.
  Kilde af

Brug disse tips, og prøv at undgå fejl, så dine ben bliver glatte og forførende.

Sådan barber du ben med en barberkniv

Benene på en kvinde er en af ​​de mest attraktive dele af hendes krop. Mange mænd skal først og fremmest være opmærksomme på benene. Hvis din hud er glat og fløjlsagtig, med en pæn pedicure på benene, vil dette ikke forlade nogen ligeglade. Hver kvinde bør være en god kosmetolog for sig selv. For at gøre dette skal du vide, hvordan man barberer dine ben, pluk øjenbrynene, trækker pile på dine øjne og mange mange andre tricks.

Amerikansk version i videoguiden

Hvordan man lærer at barbere benene

Barbering er den nemmeste måde at fjerne uønsket hår på. Derudover er det også den billigste. Den eneste ulempe er, at du skal gentage proceduren ofte nok. Men han er mere end dækket af talrige dyder. De vigtigste fordele er metodenes enkelhed og smertefrihed. Vi har fundet en masse luksuriøse barbermaskiner - med to eller tre blade, stribet med aloe-ekstrakt, engangsbrug og genbrug, med en afkøling eller desinficerende effekt. Mange barberingsprodukter, der er specielt lavet til kvinder, er smukke flasker med et glamourøst design og smukt ildelugtende indhold - barberhud og geler samt lotioner, cremer og olier efter barbering. Som de siger, for enhver smag.

På trods af procedurens enkelhed og overflod af kosmetik, skal du nærme hårfjerning med alt ansvar. Dette er nødvendigt for at minimere sandsynligheden for irritation og rødme i huden. Undlad at forsømme nogen af ​​trinene i proceduren.

Trin 1: Hudpræparation

Et af de vigtigste trin er forberedelsen af ​​huden til barbering. Huden skal være godt dampet, så det vil være elastisk og håret - blødt. Det er bedre at starte barberingsprocessen efter et varmt bad eller bad. Det er fornuftigt at bruge en kropscrub til at fjerne døde hudceller og rense porerne.

Trin 2: Anvendelse af barbering

Du kan bruge ethvert egnet middel - mousse, gel eller barberskum. Hvis der ikke er noget feminint, skal du bruge det mandlige middel. Men under ingen omstændigheder må du ikke bruge sæbe til dette formål - det tørrer huden. Grib ikke straks barbermaskinen. For at absorbere værktøjet skal du vente 2-3 minutter.

Trin tre: Barbering

Det viser sig, at ikke alle ved, hvordan man barberer benene. Mange barberer mod retningen af ​​hårvækst, brugt på samme sted flere gange. Dette kan ikke gøres, fordi sådanne manipulationer traumatiserer huden. Hvis din barbermaskine ikke fjerner hår med sine to eller tre knive første gang, så er det tid til at udskifte patronen. Men hvis behovet for re-razor i noget område af huden stadig opstod, gør det med ekstrem forsigtighed. Skub ikke bladet eller skarpe bevægelser med en barberkniv. Lad berøringerne være glatte og blide.

Barberben skal være i retning af hårvækst. Selvfølgelig synes vejen til barbering "mod ulden" mere effektiv, men det er kun ved første øjekast. Tro mig, indgroede hår er ubehageligt og ikke smukt. Og hvis du har hårdt hår i naturen, kan en barbering give dig meget mere alvorlige problemer. For eksempel betændelse på indvækststedet, som du skal konsultere en læge.

Trin 4: Hudbehandling

Når du er færdig med barbering, skal du ikke skynde dig med at tørre dig selv med et håndklæde. Behandl dine ben med en efterberbere creme eller lotion, når din hud stadig er våd. Hvis du ikke har en særlig efterskærmning, kan du bruge en hvilken som helst kropscreme. Det vil fugtige huden og berolige det, lindre irritation og kløe.

Engangs eller genanvendelig maskine?

Mange piger foretrækker engangsvæve. Og selv de klarer at bruge dem mere end én gang, fordi de ser, at strimlen desinfektionsmiddel eller blødgørende, der ligger over blades, stadig er uheldig. Faktisk kaldes sådanne maskiner, fordi de er beregnet til engangsbrug. Ofte fra den anden barbering begynder de at skade det øverste lag af huden. Dette fører til rødme, tørhed og irritation, på trods af anvendelsen af ​​fugtighedscreme efter barbering. Enhver maskine eller kniv bør udskiftes efter tredje til fjerde gang. Engangsmaskiner er nemme at bruge på ferie eller på vej, hvis der er et sådant behov. Nu for kvinder er designet ikke kun maskiner, men også elektriske barbermaskiner. Du kan vælge den bedste mulighed for dig selv alene af din egen erfaring.

De mest almindelige fejl ved barbering

 • Fejl 1: Barber dine ben hurtigt. Du ved allerede, hvordan man barberer dine ben. Skynd dig er ikke nødvendigt her. Vil du få et godt resultat, og hold det i lang tid? Barber benene langsomt.
 • Fejl 2: Barber dine ben, hvis din hud allerede er irriteret og betændt. Hvis du gør dette, vil du kun fjerne det beskyttende lag i huden og kun øge irritationen. Smerte, brændende, du er garanteret, der er sandsynlighed for hudinfektion. I dette tilfælde er det bedre at afstå fra barbering, indtil irritationen er gået. Brug et par dage bukser trods alt. Ingen sådan mulighed? Brug den elektriske barbermaskine.
 • Fejl 3: Tag et bad eller et brusebad efter barberingen, og tør straks af og kig. Vi har allerede sagt, at det er bedre at tage et brusebad, før proceduren begynder, og at anvende efterskæringsproduktet på våd hud. Så det vil bevare mere fugtighed.
 • Fejl 4: Brug en kedelig razor. Så du spilder kun tid, styrke og nerver. Nogle mennesker råder dig til at ændre barberkniven en gang om ugen, men ikke alle barberer så ofte - væksten i håret er anderledes for alle. Skift bladet efter 3-4 barbering.
 • Fejl 5: Barber før du går til stranden. Mange forsøger at barbere deres ben lige før de går til solbade, i betragtning af at huden bliver glattere. Lad din hud hvile i mindst 12 timer, før du går ud i solen. Og hvis du ikke bare vil solbade, men svømme i havet, barber dine ben ikke mindre end en dag fra stranden. Saltvand på huden kan forårsage en brændende fornemmelse.
 • Fejl 6: barber om aftenen. Både mænd og kvinder bedre barberer om morgenen. På dette tidspunkt er huden mere elastisk end på noget andet tidspunkt på dagen. Dette gør det lettere at glide.
 • Fejl 7: barbering "tør". Nogle piger, når de har absolut ingen tid, udøve en hurtig barbering på tør hud. Derefter vasker de hår af med koldt vand og løber på forretning. Vær ikke som dem. Selvom du har hårdt brug for at barbere dine ben, men der ikke er et barberings værktøj til rådighed, skal dit hår absorbere vand i mindst tre minutter. Hvis håret er tørt, er det meget svært at barbere dem, barbermaskinen bliver stump og huden bliver betændt.
 • Fejl 8: Brug sæbe i stedet for barberskum. Hvis der ikke er skum i hånden, kan du bruge sæbe en gang. Men hvis du gør det hele tiden, vil du hurtigt forstå, hvorfor kosmetologer ikke rådes til at bruge sæbe før barbering. Sæbe er meget tør hud, og barbermaskinen fjerner også toplaget. Konsekvenserne er irritation, rødme, kløe.

På en kvadrat tomme af den menneskelige krop er placeret omkring 3-4 tusind hårsække. Ikke overraskende bliver den sædvanlige barbering til en reel tortur for mange kvinder. Brug vores tips og prøv at undgå fejl, så dine ben bliver glatte og forførende.

Sådan barberes benene for første gang

Fotogalleri: Sådan barberes benene for første gang

Den nemmeste og billigste måde at slippe af med uønsket hår er barbering. Denne enkle og smertefri procedure har kun en ulempe: den skal gentages efter kort tid. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du barberer dine ben.

Ved hvilken alder kan proceduren udføres?

Det er ret svært at kalde en bestemt alder for at starte en sådan procedure, hver pige løser dette problem individuelt. Vi bemærker kun, at størstedelen af ​​det retfærdige køn begynder at fjerne uønsket vegetation på deres fødder fra omkring 12-13 år. Det er under ungdomsårene, at piger er meget bekymrede over deres udseende, de ønsker at se attraktive ud i deres kammeraters øjne, fordi drenge i denne alder også begynder at vise interesse for det modsatte køn.

Sådan barberes benene

Razor valg

Så at huden efter barberingen var glat og fløjlsagtig, uden skader og irritation, er det meget vigtigt at vælge et godt værktøj. Frisøren kan være engangs eller genanvendes, så længe den er skarp. Hvis du fjerner hår for første gang, skal du kun bruge nye blade.

Hudpræparation

For at opnå et godt resultat skal du forsigtigt forberede dine ben til barbering. Det er bedst at udføre depilationen efter at have taget et varmt bad, når huden er tilstrækkelig blød og dampet. Benene kan behandles yderligere med en kropsskrub for at slippe af med lag af døde celler.

Valget af barberingsprodukter

Det er værd at bemærke, at brug af sæbe til en sådan procedure er ekstremt kontraindiceret, fordi den tørrer huden. Det mest egnede middel er gel eller skum til barbering. Påfør en lille mængde af sammensætningen på huden, spred over hele overfladen, der skal behandles, og vent et halvt minut. Derefter kan du starte processen med hårfjerning.

Barberingsproces

Mange piger fjerner uønsket vegetation og holder maskinen mod hårets vækst. Denne metode synes at være mere effektiv, men det betragtes som forkert, fordi det alvorligt beskadiger huden. Det er bedst at barbere hår langs deres højde. Hvis maskinen er tilstrækkelig skarp og af høj kvalitet, bør du ikke have nogen problemer i form af de resterende børster. Forsøg ikke at presse kniven for hårdt, tag dig tid og gør ikke pludselige bevægelser. Ekstremt behørigt at håndtere området af ankler og knæ - på disse steder er det meget nemt at skære dig selv. For at undgå at skade huden omkring anklen, skal du slappe af din ankel. Når du barberer dit knæ, skal du rette dit ben.

Hudbehandling efter proceduren

Når hårfjerningen er færdig, vask af resterne med produktet og tør dine fødder. Derefter kan du anvende en fugtighedscreme eller babyolie til huden.

De mest almindelige fejl

Ved barbering gør mange piger nogle fejl:

 1. Rabe deres ben hurtigt. Denne procedure tolererer ikke hast, det vigtigste i det er nøjagtighed.
 2. Fjern hår fra betændt eller irriteret hud. Dette kan ikke gøres, fordi depilation kan forværre eksisterende problemer.
 3. Brug en gammel maskine med stumme knive. Som tidligere nævnt skal værktøjet være skarpt, ellers risikerer du at skade epidermis og forårsage infektion.
 4. Udfør proceduren før du besøger stranden. Efter barberingen skal huden genvinde lidt, ca. 12 timer, ellers vil solens stråler og havsalt negativt påvirke epidermis.
 5. Barber deres ben uden brug af vand og specialværktøj. For at udføre proceduren "på den tørre" kan i intet tilfælde ellers risikere at optage betændelse i huden.

I denne artikel fortalte vi dig i detaljer om, hvordan du barberer dine ben. Disse oplysninger vil være særligt nyttige for dem, der skal udføre depilation for første gang i deres liv. Vi ønsker dig succes i denne sag.

Razor til hår - egenskaber og valg

Historien om shugaring