Sådan vokser du håret efter shugaring - hurtigt eller ej

Problemet med uønsket vegetation på huden er kendt af enhver kvinde, og det konstante udseende af nye hår på benene og i bikinizonen er især sørgende. I øjeblikket tilbyder kosmetologi forskellige metoder til fjernelse af håret, hvilket vil medvirke til at glemme den hadede stubbe i et par uger.

En af de mest populære og tilgængelige procedurer er shugaring - eliminering af hår med sukkerpasta. Mange piger tvivler på, om man vil ty til denne metode, fordi de ikke ved, hvor meget hår ikke vokser efter shugaring.

Princippet om sukkerfjerning

Shugaring er en hårfjerningsmetode, der bruger sukker eller karamelpasta. Ifølge handlingsprincippet er karamellfjerning meget ligner voksmetoden til fjernelse af hår. Forskellen ligger i, at hovedkomponenten under shugaring ikke er voks, men sukkermasse. Desuden kan sammensætningerne ikke kun købes, men også personligt fremstillet.

Da sukkerpastaen pålægger en viskos konsistens og trænger ind i selve follikelen, bliver håret fjernet sammen med roden under proceduren, hvilket væsentligt forlænger den opnåede virkning. I de fleste tilfælde aktiveres hårvæksten efter shugaring ikke tidligere end efter 3 uger. Derfor er de fleste kvinder, der har prøvet denne procedure mindst en gang, aldrig tilbage til standard barbering.

For at finde ud af, hvor længe håret ikke vokser efter shugaring, skal du vide, hvilke fordele denne teknik har:

 • Denne type hårfjerning giver dig mulighed for at fjerne fra huden selv de mindste hår, hvis længde ikke er mere end 5 mm.;
 • en virkelig kvalitativ sammensætning fjerner ikke kun vegetationen fra huden, men nærer også vævene
 • sådan behandling kan udføres selv på de mest følsomme områder af kroppen, op til bikini zone;
 • hvis du strengt følger udførelsesmetoden, vil proceduren ikke forårsage smerte;
 • når shugaring er der ingen risiko for hudskade og indfødning af håret;
 • Korrekt udført procedure giver dig mulighed for at opretholde fuld glathed i huden op til 3 uger.

Hjælp! Den utvivlsomme fordel ved shugaring er, at den anvendte sammensætning let kan vaskes af ved hjælp af varmt vand.

Dette kan få håret til at vokse tilbage for hurtigt.

Nogle piger spekulerer på, hvorfor hår vokser hurtigt efter shugaring. Hvis lyset fluff begyndte at gøre sin vej inden for en uge efter shugaring, sandsynligvis skyldes dette sådanne faktorer:

 • ukorrekt procedure. Hvis shugaring teknikken blev overtrådt, kan hudens glathed og den påståede effekt reduceres;
 • brugen af ​​sammensætning af dårlig kvalitet. Hvis mesteren bruger den billigste pasta fremstillet af syntetiske komponenter, må hun ikke helt fjerne hårene;
 • ujævn hårvækst. I forskellige zoner i menneskekroppen vokser håret med forskellige hastigheder. Talrige kliniske undersøgelser har bekræftet, at de på benene og i det intime område vokser langsommere end i armhulerne:
 • mangel på korrekt spænding af epidermis under påføringen af ​​pastaen og under gennembrudet;
 • hårfjerning pasta med ukorrekt konsistens.

Det er vigtigt! Hvis mesteren arbejder uden spændinger, er det bedst at nægte sine ydelser, da sådan fjernelse ikke blot er ineffektiv, men også kan forårsage skade på huden.

Hvad bestemmer varigheden af ​​effekten af ​​glat hud

Hvor hurtigt hår vokser efter shugaring er umuligt at forudsige. For hver person vises vegetationen på kroppen med forskellige hastigheder, hvilket kan variere afhængigt af følgende årsager:

 • arvelighed. Hastigheden af ​​hårets udseende på kroppen afhænger stort set af race. Dermatologer og trichologer hævder, at brunetters hår vokser lidt hurtigere end blondiner, så det er ikke værd at forvente, at shugaring vil holde din hud glat i en måned;
 • generel sundhed. Nogle endokrine sygdomme fremskynder hårvækst, mens andre tværtimod sænker det. Hvis børsterne vises for hurtigt efter proceduren, kan dette skyldes skjoldbruskkirtelsvigt
 • tager medicin. Hvis en kvinde bruger orale præventionsmidler, kan det også fremskynde hårvækst;
 • procedureens hyppighed. Hvis du hele tiden går til shugaring sessioner, bliver dit hår i løbet af få måneder mere sparsomt og tyndt. Nogle piger hævder også, at ved konstant hårfjerning sænkes væksten i håret på benene og i det intime område.

Sådan forlænges effekten

Hvis håret efter shugaring vokser hurtigt igen, hvordan man sænker denne proces? Hair removal wizards advarer om, at det er næsten umuligt at påvirke vækstraten, da det afhænger af individuelle egenskaber og genetiske prædisponering for 80%. Det skal forstås, at håret fra shugaring ikke vil stoppe med at vokse alligevel, da proceduren ikke skader folliklerne. Men der er måder at hjælpe med at gøre denne proces mindre intens:

 • et par timer før proceduren anbefales det at skrælle. Skrubbering vil rense epidermierne af døde celler, hvilket vil give bedre sammensætning af sammensætningen til hårene og vil fjerne de fleste af dem;
 • huden kan dampes før proceduren. Dette vil hjælpe med at åbne folliklerne, så hårene trækker meget lettere ud;
 • mellem sessioner kan huden behandles med hæmmercremer. Sådanne cremer er forskellige i en speciel sammensætning, som ikke kun giver dig mulighed for at bremse hårets vækst, men vil gøre dem tyndere og lettere, og derfor vil de ikke være så mærkbare. Den positive effekt af brugen af ​​inhibitorer opnås på grund af det faktum, at de har evnen til at ødelægge proteinet, der danner basis for hårstangen.

Hvor meget hår begynder at vokse efter shugaring

Den periode, hvor den behandlede hud vil forblive glat afhænger primært af hvilket område behandlingen blev udført. Dermatologer hævder, at i forskellige dele af kroppen hår vokser i en anden hastighed:

 • aksillære huler. På dette område vil nye hår fremstå ret hurtigt, i de fleste tilfælde tager denne proces mindre end en uge. Masters of Shugaring sikrer, at armhule epilation normalt udføres med intervaller på 2 uger;
 • bikini område. Hvis proceduren udføres korrekt, begynder de første hår i den intime zone at bryde igennem ikke tidligere end i 15 dage. I de fleste tilfælde begynder processen med udseendet af en lyspistol, og kun 5-8 dage efter udseendet vil resten af ​​håret begynde at strømme ud;
 • ben. Det er for de nedre ekstremiteter, at shugaring er mest effektiv, da efter en sådan behandling varer hudens glathed op til 3 uger. Hvis du regelmæssigt udfører karamel epilation, kan hårene på benene næsten stoppe efter 8-12 måneder.

konklusion

Over 90% af anmeldelser om shugaring er positive. Hår efter regelmæssig forarbejdning med sukkerpasta bliver virkelig mere tynd og sjælden. Denne kendsgerning bekræftes ikke kun af skønhedssalonens kunder, men også af hudlæger.

Hvornår vokser håret efter shugaring?

Den gamle måde at fjerne uønsket hår på, er shugaring. Det indebærer fjernelse af hår med sukkerpasta. Proceduren kan udføres i kabinen eller hjemme. Det vigtigste problem, der generer piger før proceduren, er, hvor hurtigt hår vokser efter shugaring. Faktisk betragtes varigheden af ​​effekten som et af kriterierne for effektiviteten af ​​proceduren.

Effektvarighed

De fleste saloner og brochurer hævder, at håret ikke vil vokse tilbage 14-20 dage efter shugaring. Mange siger at hår vokser efter shugaring efter 14 dage, men deres struktur ændres. Håret bliver tyndere og lysere, hvilket visuelt gør effekten længere. For at forstå præstationen skal du forstå teknologien for shugaring.

Fremgangsmåden til hårfjerning er enkel. Pasta påføres huden, omslutter håret og klæber tæt på dem. Med en skarp rive af sukkermassen fjernes hårene sammen med folliklerne. Fremgangsmåden har fordele i sammenligning med andre metoder til hårfjerning.

Vandbasen blødgør huden, hvilket letter fjernelse af hår. Sukkermasse brydes ned i retning af hårvækst, så risikoen for indgroede hår er minimal, og håret trækkes sammen med pæren. Dette gør effekten længere.

Efter 3-4 behandlinger bliver hårene tyndere og lysere. Håret vokser ikke hurtigt igen, det bliver mindre mærkbart. Dette tilvejebringes af de lysende ingredienser, der udgør pastaen. Når sukkerblandingen selvstøbes, udføres klareringsfunktionen af ​​citronsyre.

Shugaring epilation er et godt alternativ til dem, der er allergiske over for vokspasta.

Tidsrummet over hvilket hår vokser afhænger ikke kun af pastaens komponenter og egenskaber. Den vigtige rolle spilles af epilationsstedet. Håret på forskellige steder vokser anderledes:

 • Axillary fossa. På dette område af håret vokser håret hurtigst. Kvinder opdager de første hår efter 7 dage, og i 1,5-2 uger giver hårets længde mulighed for at gentage proceduren. Shugaring med regelmæssig brug sænker hårets vækst, lyser. Visuelt er de svært at bemærke.
 • Bikini område. Håret vokser 14 dage efter proceduren. For det første har hårvækst tegn på heterogenitet. Adskilte hår vokser i et område, og i den anden kan du bemærke deres ophobning. Efter 7 dage vises de resterende hår. En undtagelse fra reglen er zonen af ​​dyb bikini, når håret måske ikke vises i 30 dage eller længere.
 • Nedre lemmer. Betragtes som det mest almindelige sted for depilation. Popularitet på grund af effektens varighed (mindst 21 dage). Efter at huden bliver blød og silkeagtig, er de karakteriseret ved en blid glans.

Det er vigtigt at bemærke, at de angivne tidsintervaller er betingede. Resultatet afviger afhængigt af individets egenskaber, forberedelse og teknologi i proceduren.

Måder at øge effektens varighed

Nøjagtigt bestemme den tid, hvor håret vokser, det er umuligt. Men med passende forberedelse til shugaring, når hudpleje efter fjernelse, kan du gøre effekten længere. Anbefalinger, der øger ydeevnen:

 • 2 eller 3 dage før shugaring, lav en overfladisk skrælning eller forsigtigt polere huden på det tilsigtede sted for epilering. Dette vil fjerne det cornified epithelium fra hudoverfladen og skjule den nederste del af hårakslen. Viskøs masse lettere at holde fast i håret, fjernelse sker med follikelet. Derfor har håret brug for mere tid til at vokse.
Nøjagtigt bestemme den tid, som håret vokser, du kan ikke
 • Huden før man begynder manipulationen skal dampes. Du kan anvende en varm komprimering fra medicinsk afkogning. Kamille apotek eller johannesurt. Dette er nødvendigt for at reducere smerte, udvide porer. Sukkermasse vil være lettere at trænge ind i folliklerne.
 • Hårlængden skal være fra 3 til 8 mm. Den optimale længde er 4-5 mm. Med en mindre hårlængde kan man simpelthen afbryde og ikke trækkes ud af folliklerne. Dette vil øge sandsynligheden for indgroet hår og hudirritation. Med længere hår bliver proceduren smertefuld.
 • På den anden dag efter shugaring mindst 2 gange om ugen skal du lave en skrubbe. Dette vil reducere sandsynligheden for indgroede hår, bevare glatheden af ​​huden.

Manglende overholdelse af anbefalingerne er ofte årsagen til at ineffektive shugaring. Kvinder er skuffede over metoden, og årsagen ligger kun i den forkerte teknologi til at holde og forlade efter shugaring. Det er vigtigt at observere regelmæssighed. Du kan bruge specielle agenter, der nedsætter hårvæksten. Dette vil øge varigheden af ​​resultatet.

Og hvad efter shugaring? Hvordan slippe af med hurtig hårvækst

I mange århundreder påvirket manglen på hår indirekte menneskets stilling og selvværd. Kulten af ​​spejlglat hud genoplivede den gamle orientalske måde at fjerne krøller med sukkerpasta. Men alt er ikke så glat. Lad os se hvorfor hår vokser hurtigt efter shugaring.

Faktorer der påvirker resultatet af en sød procedure

Før man frivilligt indvilliger i en smertefuld operation, forsøger alle at finde ud af, hvad effekten er, hvor længe den varer. Selv selv den mest kvalificerede specialist inden for depilering er ikke i stand til at give præcise svar på de pågældende spørgsmål. Årsagerne til dette er som følger:

 1. Genetik. Dette er naturen af ​​naturen, at håret er direkte proportional med race. Mørkhåret pige med indiske rødder bør ikke håbe på langsigtet succes efter epilering. En hvidhåret ung kaukasisk kvinde, takket være sin sjældne og tynde kanon, vil bruge sådanne metoder dobbelt så sjældent.
 2. Forkert procedure. Et mislykket forsøg på egen hånd eller en uerfaret mester er i stand til at reducere den påståede effekt af shugaring.
 3. Ujævn vækst af hår i forskellige områder af menneskekroppen. Hvis hovedbunden langsomt dækker hænderne, vokser områderne i armhulerne hurtigere. Det antages, at den længste tid forbliver huden i bikiniområdet og på benene.

6 grunde til hurtig hårvækst efter sukker hårfjerning

Shugaring er ikke en af ​​lederne blandt procedurerne for hårfjerning, men der er stadig herre der indrømmer fejl i processen. Og hvis slutresultatet af indsatsen vokser om en uge, er det værd at overveje, og ikke at ændre salonen. Almindelige fejl:

 • Mange mennesker glemmer spændingen af ​​huden. Dette bør ske ikke kun under fjernelsen af ​​sukkerstrimlen, men også i minutter med at påføre massen på kroppen. Hvis mesteren arbejder uden spændinger, er det bedre at nægte sine ydelser for at undgå skader, microcracks.
 • Jo blødere pastaen er, desto mindre smertefuldt vil hårfjerningen være. En almindelig fejl er den falske følelse af strakt hår, når gnidningspasta. Smerten i disse øjeblikke betyder ikke en komplet fangst af "vegetation".
 • Med fokus på gennembrudets styrke glemmer nogle salongmastere den vigtige parallelregel. Hvis hånden peger op, vil forsøget være smertefuldt og ineffektivt. En unaturlig fjernelse position kan føre til uønskede indgroede hår, brudte ender, og dette kaldes "sticking" i professionel slang (når pasta under overdreven tryk adheres til klientens hud).
 • Ikke mange mennesker kan opnå et højt niveau af hårfjerning i det dybe bikiniområde. Den grundlæggende sandhed siger: "Det er nødvendigt at starte hårfjerning i området med labia med lårets indre del". Violerer metoden for shugaring, kunderne ser hårde hår på deres læber i det intime område efter en uge.
 • Uopmærksom tilgang til de individuelle egenskaber hos klientens hud fører til udseende af smertefulde fornemmelser. Inden proceduren startes, bliver overfladen af ​​epidermis omhyggeligt skrabet og behandlet med talkum eller pulver. Hvis området ikke er tørt nok, vil dette føre til en stærk klæbning af pastaen til huden.
 • Fjernelse af fluffhår med masser af uhensigtsmæssig konsistens. Den menneskelige krop opfatter disse hår som et ydre beskyttende lag af epidermis. I tilfælde af deres fjernelse sker histaminreaktion med kløe, rødme, hævelse. Pasta til arbejde er kun velegnet blødt, ellers er det muligt at rive hårene væk uden at fjerne dem helt.

Hvis der i løbet af shugaring er de nuancer, der er anført ovenfor, og som følge heraf vokser hår hurtigt, er det nødvendigt at bruge tjenester fra et andet kosmetisk center.

Nogle interessante fakta om hårvækst

 • Brunetter har tykkere hår. I indiske kvinder er de hårdeste.
 • Tætheden kan prale af naturlige blondiner.
 • Hårfrekvensen er ifølge undersøgelsen 1 cm pr. Måned.
 • Hår fremstår i barnet i livmoderen.
 • I løbet af livet af en enkelt follikel vokser op til 20 hår.
 • Hos kvinder er pærerne 2 mm dybere end hos mænd.

Grundlæggende om shugaring succes hjemme

Overholdelse af hygiejnereglerne, forsigtighed ved anvendelse af naturlige ingredienser, et tidligere undersøgt problem med sammensætningen og typen af ​​dit eget hår vil reducere antallet af fejl ved shugaring i en hyggelig atmosfære. Hovedårsagen til fiaskoen derhjemme er uerfarenhed. Der er flere tips til begyndere, for et længere ophold på de behandlede områder glat og silkeagtigt:

 1. Pastekonsistensen er valgt eller kogt forkert. For de fleste områder på kroppen anbefales det at bruge en blød masse. Forkert applikation kan ødelægge hele processen.
 2. Vinkelret fjernelse af håret vil ikke kun være smertefuldt, men også ubrugeligt. De resterende hårpartikler vil snart blive stubbe. Du bør praktisere på forhånd og tage en behagelig position, mens du holder øje med din hånds rykke parallelt med det område af huden, der skal behandles.
 3. I hjemmet forsømmer mange mennesker reglen om at anvende talkumpulver. Ved at fjerne denne genstand skal klæbrig sukkerpasta være svært at fjerne og rive af huden. Den bedste måde er at vaske sammensætningen og tørre huden igen.
 4. Den forkerte retning af rysten under depilationen vil medføre hårintroduktion og hurtig fornyelse.

Shugaring er en af ​​de sikreste procedurer på grund af dets sammensætning og anvendelsesmetode. Der er dog ofte negative anmeldelser, hvor hovedårsagen er den hurtige vækst i håret efter en kort periode. Ud over de naturbetingede faktorer er der dem, der kan blive påvirket: En ukorrekt udført master shugaring session med ringe erfaring, sine egne unøjagtigheder på forskellige stadier af sukker depilation derhjemme. Efter at have gennemgået de mulige årsager og muligheder for deres løsning, vil det sandsynligvis forbedre shugaring og frigive din krop fra uønsket hår i lang tid.

Hvor lang håret vokser ikke efter shugaring (VIDEO + anmeldelser)

Indholdsfortegnelse

Vi har et stort antal forskellige typer hårfjerning. Så vi kan vælge imellem en regelmæssig barbering, en utrolig smertefuld voksepilation og den mest teknologisk avancerede laserepilation. Men ved siden af ​​disse typer af hårfjerning er der en af ​​de sikreste og overkommelige for enhver pige - shugaring (sukker hårfjerning).

Shugaring er en metode til epilering med sukkerpasta. Denne type af hårfjerning betragtes ikke kun den sikreste, men også så meget som muligt (så vidt muligt) smertefri. Derudover er det shugaring, der er meget gavnligt hvad angår omkostningerne ved proceduren og tilgængeligheden af ​​midler til epilering. Det antages også, at efter epilatoren vokser håret hurtigere end efter shugaring.

Også hårfjerning er let at udføre derhjemme. Du skal bare lære at forberede en særlig sukkerpasta og få stærk vilje til at skade dig selv.

Hvordan er shugaring-proceduren?

Essensen af ​​hårfjerningsproceduren med sukker er meget enkel. Fremgangsmåden udføres ved at påføre huden en særlig klæbende sukkerpasta (fabriksfremstillet eller selvfremstillet), der ligner karamel i udseende og konsistens.

Huden, der vil blive udsat for epilering, rengøres forsigtigt med en desinficerende lotion, så en lille pasta opvarmes og opvarmes (det hærder meget hurtigt i luften).

En blød pasta sættes på huden mod hårvækst og fjernes ved en skarp bevægelse i retning af hårvækst. Derefter omsluttes pastaen selv de korteste hår og fjerner dem. Og beskytter mod problemet med indfødning af hår.

Hvor lang tid varer virkningen af ​​hårfjerning sidste?

Det er ingen hemmelighed, at når det kommer til epilering, er det første, vi bryr os om, varigheden af ​​effekten. Vi ønsker, at håret ikke skal vokse så længe som muligt, og efter det er der ikke noget problem med hårintroduktion. Derudover menes det, at shugaring er den mest smertefri epileringsmetode.

Så reklamer og alle mestere i shugaring hævder at efter proceduren kan håret ikke vokse op til 2 uger. Og bliver også lettere, sjældne og ikke så forstyrrede. Det fremgår også, at efter 3-4 shugaringprocedurer bliver håret lettere, og kropsdele begynder at "vokse over" endnu mindre ofte - maksimalt i en måned.

For ikke at være ubegrundet, spurgte vi pigerne, der forsøgte shugaring-proceduren på sig selv. Lad os lære første hånd, hvor meget hår der ikke vokser efter shugaring, om håret vokser efter shugaring og om shugaring-proceduren er lige så effektiv som herrerne beskriver det. Så hvor meget hår vokser efter shugaring?

For mig er shugaring procedure ligner voksning. Hun er ikke anderledes i smerte og tid for genfødsel af nyt hår. Men hvis du sammenligner hårfjerningsprocessen med shugaring og voks - det er en billigere budgetprocedure. Den meget sammensatte pasta er billig (sukker og vand), voksning er ikke påkrævet, plader, strimler og olie til vask af voks. Virkningerne af shugaring er nemme at skylle med vand. Efter shugaring-proceduren voksede håret tilbage efter 2 uger. Og der var ingen udtynding eller blødning af håret - alle mine familiemedlemmer vendte tilbage til mig. Men hvis du vælger mellem voks eller sukker, er det bedre at vælge sidstnævnte. Det er mere budget og kortere i tide. Men det er bedre ikke selv at gøre denne procedure, men kontakt mesteren.

Jeg epilere med hjælp fra shugaring hele kroppen. Føreren anvender en særlig blanding, som hun brugte på dampbadet i et par minutter før proceduren. Forresten er det ikke varmt og lugter ret smukt. Men det var fint lige til det øjeblik de begynder at rive deres hår. Det gør ondt, men hurtigt. Det viser sig, at du sidder med en depilator længere end på en shugaring. På grund af det faktum, at herren der trækker en masse hår på en gang. Efter proceduren, den første dag med rødme på huden, men de gik hurtigt videre. Jeg brugte en body lotion, der virkelig reddede. Med hensyn til effekten voksede håret ikke i en halv måned (selvom mit hår vokser hurtigt nok). Efter shugaring bemærkede jeg en anden fordel - hårene vokser ikke ind som efter voks, depilator eller barbermaskine. Føreren overbeviste mig om, at hvis du går til en shugaring hver måned, så bliver dit hår endnu mindre. Det glæder sig.

Jeg rykker ofte nok, men ikke hele tiden. Det vil sige, jeg bruger barbermaskiner i pauser mellem procedurer. Effekten er imidlertid virkelig langvarig. Resultatet er det værd, på trods af at de første par procedurer er meget smertefulde. Men i modsætning til voks er det en meget hurtig proces og lider ikke længe. Af den måde, et interessant faktum. For mig var den mest smertefulde procedure med shugaring efter at have drukket et kursus af vitaminer for at styrke håret. Håret styrkes virkelig hele kroppen og skader virkelig skade. Det vigtigste, jeg kan lide om shugaring, er at det ikke tager meget tid og er meget billigt.

Fordelen ved shugaring?

Fordelen ved shugaring er, at du på denne måde kan fjerne hår fra alle dele af kroppen (ikke kun fra ben eller hænder). Størrelsen af ​​pastaen kan styres, og den maksimale mulige smerte og sikkerhed tillader endda intim epilering med sukker.

Efter proceduren skal huden behandles med en beroligende gel for at forhindre irritation og et middel, der nedsætter hårvæksten.

Hvordan laver man en pasta til shugaring selvstændigt?

Så vi har allerede sagt, at shugaring kan udføres hjemme og forberede en shugaringpasta alene. Men i shugaring efter, som ikke vokser hår er der nogle nuancer.

Shugaring pasta er opdelt efter grad af blødhed. Blød pasta bruges til at fjerne vellus hår (over læben, hænder), medium-blød pasta bruges til at fjerne hårdere hår (dette er epilering af benene), normalt ved at bruge en hård pasta til at epilere underarm og bikini områder, da håret på disse områder af huden er mere holdbart, og hårsækkene er meget stærke.

For at koge pasta til sukker epilering tage 10 spsk sukker uden lysbilleder, 4 spsk vand, en halv citron saft eller en halv teskefuld citronsyre uden lysbilleder. Bland alle ingredienserne i en gryde med en tyk bund og læg på lav varme. Sørg for at dække potten med et låg og rør lejlighedsvis, så sukkeret ikke brænder. I starten bliver blandingen gennemsigtig, så når den koger og små bobler vises på overfladen, er det nødvendigt at vente, indtil det bliver karamel. Det tager 5-7 minutter.

Det er meget vigtigt ikke at fordøje, blandingen skal være lidt mørkere end lysølen. Derefter skal du fjerne panden fra varmen og afkøle pastaen til en behagelig temperatur. Derefter kan du prøve at knæde hænderne med et lille stykke af blandingen. Hvis hun stikker til hænderne og ikke går til bolden, skal du lave lidt mere.

Hvor lang tid virker effekten af ​​shugaring sidste: hvordan håret vokser efter, hvordan man kan forbedre effekten, anmeldelser

Problemet med uønsket vegetation på den kvindelige hud har altid været relevant. Takket være et århundrede moderne teknologi er der i dag mange forskellige måder at håndtere hår på benene, armhulerne og i det intime område. En af de mest nye og populære måder er shugaring. Dette er fjernelsen af ​​uønskede hår med en særlig sukkerpasta. Mange piger, der foretrækker denne type hårfjerning, er interesserede i spørgsmålet: Hvor meget hår vokser ikke efter shugaring

Hvad er sukker depilation, fordelene ved metoden

Glatheden af ​​huden har altid været et ganske vigtigt kriterium for skønhed og det ideelle kvindelige udseende.

Denne procedure blev imidlertid hurtigt rent æstetisk. I dag kan alle moderne kvinder vælge den mest hensigtsmæssige metode til at håndtere overskydende hår. Blandt dem er den mest moderne og populære sukker depilation - shugaring.

Ved handlingsprincippet ligner shugaring meget på næsten alle kendte voksfjerning. I dette tilfælde anvendes i stedet for den opvarmede voks en speciel pasta fremstillet af sukker.

Under proceduren fjernes hårene sammen med roden, hvilket væsentligt forlænger det endelige resultat, nyt hår fremstår meget senere end under normal barbering.

De fleste kvinder, der har forsøgt shugaring, vender aldrig tilbage til andre måder at håndtere overskydende vegetation på. Denne metode har sine fordele, som omfatter:

 • brug kun naturlige ingredienser;
 • færre irritationer efter barbering, så proceduren er velegnet selv for intime områder;
 • hvis det gøres korrekt, er proceduren mindre smertefuld end voks eller hårfjerning med en depilator;
 • evnen til at fjerne selv meget små hår, hvis længde er mindre end 5 mm;
 • evnen til at lave pasta selv, uden at besøge dyre saloner;
 • længerevarende virkning
 • hudskader, forbrændinger, indbrud af hår er udelukket.

Faktisk har denne metode mange fordele, så hver kvinde skal prøve denne procedure mindst en gang.

Det er værd at bemærke, at denne metode ikke viste sig så længe siden, så mange piger er interesserede i sådanne spørgsmål: Hvor lang tid vokser håret efter shugaring, og hvordan man udfører proceduren korrekt for at forlænge effekten?

Video "Sammenligning af barbering og sukker hårfjerning"

En illustrativ video, der vil overbevise dig om, at sukkerhårfjerning er den bedste måde at håndtere uønskede hår på.

Hvor meget hår vokser ikke efter shugaring?

Faktisk påvirker mange faktorer den endelige effektivitet af proceduren. Hvordan hår vokser efter shugaring vil primært afhænge af genetisk modtagelighed for vegetationen. Nogle piger kan gøre depilation en gang om måneden, mens mængden af ​​hår på deres krop er minimal. Andre hver uge kæmper med dette problem, og håret bliver kun mere.

Hvor længe effekten af ​​shugaring varer afhænger også af sådanne faktorer:

 • sammensætningen af ​​den anvendte pasta
 • organismerens egenskaber, herunder genetisk prædisponering
 • hormonel baggrund (ofte med hormonforstyrrelser, ændringer, håret på kroppen af ​​en kvinde kan blive mere eller mindre);
 • Den del af kroppen, hvor uønskede hår fjernes.

Ud over genetisk og racemæssig forudsætning spiller procedurens rigtighed en stor rolle. Med den forkerte teknik til shugaring, fjernelse af håret i den forkerte retning, forbliver de fleste pærer i de dybe lag af huden. I dette tilfælde brydes hårene kun, hvilket fører til en kosmetisk effekt. Men i dette tilfælde vokser håret efter shugaring med meget hurtig hastighed. Hvis du ikke har denne færdigheds færdigheder, er det derfor bedre enten at søge hjælp fra en erfaren mester (i en skønhedssalon) eller at studere dette problem grundigt ved hjælp af forskellige videoer.

Separat skal det siges, at området for hårfjerning ikke er mindre vigtigt faktor. Som du ved, vises hårplantningen hurtigst i armhulerne og langsomt i armene. Derefter kan du vælge zone i benene og bikinizonen. Efter at have behandlet huden på hænderne, kan håret f.eks. Kun ses i 3-4 uger, og i armhulerne - i 1,5-2 uger.

I gennemsnit efter hvor meget hår begynder at vokse efter shugaring - det er 3-4 uger. Dette er underlagt procedurens korrekte karakter.

Med regelmæssig hårfjerning med sukkerpasta kan du se, at håret begyndte at forekomme sjældnere, deres antal faldt markant, og tykkelsen faldt, mens tykkelsen af ​​hårene også faldt.

Hvordan vælger du en pasta til shugaring?

Ud over korrektheden af ​​selve proceduren er det nødvendigt at vælge den rigtige shugaring pasta. Fra denne faktor vil afhænge af det endelige resultat af depilationen.

Generelt kan shugaringpasta opdeles i to kategorier - professionelle og hjemmelavede pastaer. I dag i professionelle butikker eller simpelthen på internettet er der et stort udvalg af pastaer fra russiske og udenlandske producenter.

Derudover kan du lave pasta selv hjemme. På internettet er der mange videoer, der viser i detaljer processen med at lave sukkerpasta. Faktisk er effekten af ​​en sådan hjemmelavet pasta lidt værre end den professionelle, men i betragtning af dens pris vil mange piger foretrække hjemmelavet pasta.

De mest kendte mærker omfatter produktet fra firmaet Gloria, som er produceret i Rusland. Denne pasta er foretrukket af mange kvinder, der gør hårfjerning hjemme. Den indeholder mange naturlige ekstrakter, olier, produktet har en ganske passende pris, og en bred vifte giver dig mulighed for at vælge den mest passende løsning. Som flertallet af piger noterer, er effekten ikke meget forskellig fra professionel salon shugaring.

Hvad angår eksperternes opfattelse, anbefaler de brugen af ​​cannapasta, som er produceret i Israel. Linjen er opdelt i flere typer, så hver kvinde vil kunne vælge den rigtige mulighed:

 • fast pasta - til tykkere og stivere hår;
 • Medium - universel indstilling, egnet til alle hud - og hårtyper;
 • blødt pasta til fine hår og følsom hud, fantastisk til bikiniområdet.

Hvis du vil opnå det bedst mulige resultat og en mere varig effekt, er det bedre ikke at spare på pasta og købe et færdigt produkt. Da nogle af det retfærdige køn, ved hjælp af pasta kogte hjemme, ofte klager over slutresultatet. Ifølge eksperter inden for skønhed skyldes det, at ikke hver pige formår at ordentligt forberede pastaen og bringe den til den ønskede konsistens.

Kontakt om muligt skønhedssalonen for at få hjælp, i det mindste de første få behandlinger. I fremtiden vil processen med at fjerne uønsket vegetation blive lettere, og du vil være i stand til at gøre hårfjerning hjemme.

Hvordan udvides resultatet?

Den endelige virkning afhænger af den korrekte forberedelse til proceduren:

 1. Håret skal vokse mindst 2-3 mm, men ikke mere end 4-5 mm. Disse tal er den optimale længde.
 2. To dage før proceduren anbefales det at udføre mekanisk afskalning ved hjælp af en skrubbe. Dette vil fjerne de keratiniserede celler på huden, med det resultat, at pastaen bedre vil trænge ind i de dybere lag og fange hårsækkene.
 3. Lige før epilering, tag et varmt bad, brusebad, det åbner porerne, og hårene bliver lettere at fjerne.
 4. Før du anvender pastaen direkte, skal du beskytte huden med en lotion eller hydrogenperoxid. Dernæst behandles dermis med talkumpulver.
 5. Efter afslutning af shugaring fugtes huden for at undgå irritation.
 6. Efter proceduren skal du bruge skrubbe to gange om ugen for at opretholde resultatet.

Når du udfører alle de ovennævnte handlinger, vil tiden, hvor meget effekten af ​​shugaring holder, stige betydeligt.

Shugaring - anmeldelser

På internettet er der mange forskellige anmeldelser om denne metode til depilation. Afhængigt af om proceduren udføres alene eller i en skønhedssalon, hvor en professionel gør det, adskiller det endelige resultat sig også.

"Jeg har fjernet hår med en shugring i omkring to år. Jeg kan sige, at håret på benene i løbet af denne tid er blevet meget tyndere, lettere og deres tæthed er faldet. For andre zoner har jeg ikke forsøgt proceduren endnu, fordi jeg ikke finder det meget behageligt. Sammenlignet med varmt voks er shugaring mindre smertefuldt, men selve proceduren tager længere tid. Jeg anbefaler at prøve det mindst en gang. "

"Jeg blev anbefalet at shugaring af en ven, der endda nægtede at voks voks til hans fordel. Første gang hun gjorde proceduren for mig, og jeg var ikke begejstret, fordi det forekom mig, at det var meget smertefuldt og ubehageligt. Men resultatet blev bedøvet mig! Jeg har glemt barbermaskinen efter shugaring i næsten en måned! Mens jeg var nødt til at barbere mine ben næsten hver 4-5 dage. Prøv det, det er det værd. "

"Jeg går til en skønhedssalon for en shugaring, omkostningerne ved proceduren er ikke den mindste, men effekten er pengene værd. Ved hjælp af sukkerpasta fjerner jeg hår i området af ben og bikini. Af fordelene kan jeg bemærke manglen på irritation, den ideelle glathed, som du ikke opnår med en barberkniv og en meget lang effekt. I gennemsnit besøger jeg salonen hver sjette uge med mindre hår! "

"Efter at have hørt om shugaring besluttede jeg at prøve. Jeg kogte pasta derhjemme ved hjælp af en video, det viste sig at være ret tyk, effekten tilfreds mig også. Selvfølgelig tog den første procedure mig omkring to timer plus tid til at forberede pastaen, men det skyldtes uerfarenhed. Nu tager min depilering ikke mere end en halv time, mens jeg gør det en gang om måneden. Jeg råder dig! "

Voks eller shugaring - hvilket er bedre?

Mange piger i lang tid kan ikke vælge, hvad der er bedre - voks eller shugaring. De fleste kvinder ved ikke engang, hvad forskellene mellem disse to typer af depilation er. Måske er de fra et teoretisk synspunkt virkelig ens. Men faktisk er disse to procedurer væsentligt forskellige fra hinanden.

Først under voksning med varm voks bør der anvendes specielle papirstrimler, som påføres huden på toppen af ​​den opvarmede voks. På grund af dette falder antallet af overdækkede hår, og deres fangst kan ikke garantere fuldstændig fjernelse sammen med pærerne. For det andet er voksning mere smertefuldt. På grund af det faktum, at sukkerpasta anvendes mod hårets vækst, giver processen med deres direkte fjernelse mindre ubehag. For det tredje er shugaring en billigere procedure. Der er ikke behov for at købe en meget dyr depilatory voks, strimler og klud til at fjerne voks hver gang. Derudover kan du lave en shugaring pasta med dine egne hænder, derhjemme.

Selvfølgelig er der i dag mindre smertefulde måder at håndtere uønsket vegetation på, blandt andet laser hårfjerning bliver stadig mere populært. Men det var shugaring, der selvfølgelig tog den ledende stilling i denne sag. I det mindste en gang, men du bør prøve denne nye metode, hvorefter du sandsynligvis ikke engang vil vende tilbage til en simpel barbermaskine, ophængsmiddel eller opvarmet voks.

Video "Shugaring - hvor lang tid vokser håret ikke?"

Vejledende video med en detaljeret beskrivelse af proceduren og svar på fælles spørgsmål.

Hvor lang tid er shugaring effekten

Shugaring, eller sukker depilation - en måde at fjerne uønsket hår, ved hjælp af en klæbrig og plastisk masse af sukker. Proceduren udføres både i kabinen og i hjemmet med brug af fabrik eller selvfremstillede værktøjer. Hvor længe resultatet vil være efter en sådan depilation afhænger i vid udstrækning af pastaens kvalitet og mesterens oplevelse.

Hvor længe varer effekten?

De fleste reklame hæfter af kosmetologer hævder at en procedure varer i mindst 2-3 uger glat hud. At håret begynder at vokse efter to uger, men selve strukturen ændres - det bliver lysere og tyndere, hvilket også øger varigheden af ​​den visuelle effekt af depilering. Men reklame er reklame og at understrege de positive aspekter af en bestemt teknik. For at forstå, hvor sandt kosmetologernes løfter er, skal du forstå princippet om shugaring.

Principen om shugaring er simpel - en klæbrig og viskøs sukkermasse omslutter håret og klæber stærkt på den, og som følge heraf trækker den med en skarp rive det sammen med sig selv og trækker det ud af follikelet. I denne henseende er shugaring ligner andre metoder til depilation, såsom voksning ved hjælp af voks. Men han har sine egne fordele. For eksempel blødgør brugen af ​​en vandbase i en pastaopskrift huden og det letter hårfjerningen. Under proceduren fjernes pastaen i forhold til hårets vækst, og de bryder sig ikke bare ved bunden, men fjernes sammen med pæren, hvilket også øger resultattiden.

Lys og tynd hår opstår faktisk, men en enkelt shugaring er ikke nok til dette - du har brug for mindst 3-4 procedurer, hvorved væksten af ​​"vegetation" på kroppen bliver langsommere, og hårene bliver næsten usynlige. Dette skyldes klargøringsmidlerne i sammensætningen af ​​sukkermassen - i den hjemmelavede pasta spilles en sådan komponents rolle af citronsyre.

Resultatets tid afhænger ikke kun af pastaens egenskaber og dets sammensætning, men også af de særlige forhold i det behandlede område. Tross alt vokser håret i bikiniområdet, underarmene, benene forskelligt. Kosmetologer bemærkede, hvilke områder efter hårdskæring vokser hurtigere, og på hvilket - langsommere:

 1. Armhuler - i dette område genoprettes håret hurtigst muligt. Ofte fremstår de første tegn på vækst inden for en uge efter proceduren, og efter 10-15 dage vokser de så meget tilbage, at den næste depilation kan gøres. Men med regelmæssig shuffaring sænkes væksten gradvist, og hårene bliver mindre synlige.
 2. Bikini zone - i dette område af kroppen begynder hår at vokse mærkbart to uger efter proceduren. For det første vokser individuelle hår og deres klynger ("pindsvin"), og en uge senere ses resten. Undtagelsen er dog en del af en dyb bikini - efter sådan depilation kan hår ikke vises der i en måned eller endnu længere.
 3. Fod hud. Depilation af benene ved hjælp af shugaring er populær på grund af den langvarige virkning - som regel ikke mindre end 3 uger. Efter proceduren opkøber huden en behagelig silkeblødhed, blid glans.

Men det er vigtigt at forstå, at ovenstående tal er omtrentlige - resultatet kan være både længere og kortere. Hvor meget effekten varer afhænger også af de nationale og genetiske egenskaber, kvindens hormonelle baggrund og en række andre forhold. Det er muligt at bestemme præcis, hvor lang glat hud vil forblive efter shugaring kun individuelt af erfaring, og på dette grundlag for at bestemme den optimale frekvens af procedurer. Som regel efter hvert efterfølgende manipulering vil varigheden af ​​at gemme resultatet gradvist øges.

Hvordan øger effektens varighed

Varigheden af ​​effekten kan øges, hvis du følger kosmetologernes anbefalinger til hudpleje efter proceduren.

Anmeldelser fra mange kvinder bemærker ofte, at efter at have besøgt nogle saloner eller specialister vokser deres hår om en uge, mens andre tager meget længere tid før de første hårs udseende. Derfor er du nødt til at følge en række anbefalinger til forberedelse af proceduren, dens gennemførelse og pleje efter shugaring:

 1. 2-3 dage før proceduren udføres lys overfladisk skrælning eller blød polering af huden inden for fremtidig hårfjerning. På grund af dette bliver laget af døde cornified celler, der skjuler den nedre del af hårstangen, fjernet. Efter en sådan procedure kan den viskøse masse blive fanget dybere i håret, under proceduren fjernes den fuldstændigt, og som følge heraf behøver det meget mere tid til at vokse igen.
 2. Straks inden depilation, damp huden, tage et bad, anvende en varm komprimering, fortrinsvis fra kamille eller St. John's vort bouillon. I modsætning til den populære tro er dette gjort ikke kun for at gøre proceduren mindre smertefuld - som følge af dampning udvider porerne i huden, hvilket gør det lettere for sukkermassen at strømme ned til selve rødderne.
 3. En vigtig faktor i succesfuld shugaring er en tilstrækkelig, men ikke overdreven, hårlængde. Optimalt 2-4 mm, med en mindre længde af massen kan ikke fange og fjerne, og med større risiko for, at håret bryder ud på overfladen af ​​huden og ikke rives ved rødderne. Dette vil ikke kun reducere varigheden af ​​depileringseffekten, men vil skabe forudsætninger for udbrud af indgroet hår og irritation.
 4. Efter proceduren, indtil de nye hår vokser, er det nødvendigt at behandle aflejringsområdet med en skrubbe mindst to gange om ugen. Dette forhindrer udviklingen af ​​indgroede hår og holder huden glat og endog uden irritation i mindst et par dage.

Forsømmelse af disse enkle regler er oftest årsagen til, at piger er skuffede over effekten af ​​shugaring, fordi i stedet for 3-4 uger glat hud får de kun 10-12 dage. Det er imidlertid vigtigt at forstå, at shugaring er udført regelmæssigt, en procedure om måneden er ikke nok til helt at rense huden fra uønsket hår. Og for at forbedre effekten, efter proceduren, brug en creme, der nedsætter hårvæksten. Takket være disse små hemmeligheder kan du udvide effekten af ​​sukkeraflejring i endnu et par uger.

Hvorfor vokser håret hurtigt efter shugaring?

Nogle kvinder klager over, at hår vokser hurtigt efter sukkerudslip. Hvis flere grunde hvorfor dette sker.

årsager:

- Forøget vegetation (hos kvinder med øget vegetation er det mandlige hormon lyst, så håret vokser hurtigt);
- hvis shugaring blev gjort hjemme, og der var ikke nok materiale til en fuldgyldig procedure;
- hvis shugaring er lavet ikke af en professionel
- vegetationen efter proceduren påvirkes også af cyklusdagen (hvis proceduren er udført i menstruationscyklusperioden vokser håret hurtigere).

Normalt for hurtig hårvækst på grund af det faktum, at skibsføreren ikke udfører hårfjerning korrekt.

Pasta skal anvendes mod hårvækst. Skyd - på vækst. I et andet tilfælde vil håret blive afskåret fra huden og ikke blive trukket ud af roden. Også, for en bedre epilering effekt, kan du flyde din hud, anvende en skrubbe. Det er også vigtigt, at hårene inden for sessionen er af tilstrækkelig størrelse (ca. 5 mm). En kortere længde pasta kan simpelthen ikke fange.

Hurtigt vokse håret efter shugaringa

, de kan også blive kompliceret af betændelse. Desværre må mange kvinder beskæftige sig med det faktum, at de efter epilering opdager indgroede hår på deres kroppe. I dag vil vi forsøge at finde ud af det

Håret vokser ikke tilbage om få uger. Da de fjernes ved roden, og hårsækkene forbliver på plads, vil de vokse tilbage efter et stykke tid, men de bliver tyndere og blødere end efter barbering.

faktum:
Epilation accelererer ikke hårvæksten, hvilket blev bekræftet af dermatologiske tests. Men de fleste kvinder gør epilering om sommeren, når hårvækst påvirkes af høj temperatur, hvilket øger blodcirkulationen og forbedrer rødernes ernæring, så et falsk indtryk kan forekomme.

- voksende hår forårsager ikke hudirritation, men vokser tyndere og blødere, hvilket i høj grad letter deres efterfølgende fjernelse;

- Dette er en praktisk smertefri procedure for hårfjerning sammen med løg sammenlignet med voksning, fordi her er håret fjernet i højden, og samtidig er pastaen ikke i kontakt med huden;

- huden modtager en ekstra bonus i form af skrælning og bliver blød og øm;

- manglende effekt af indgroet hår i modsætning til voksepilation, hvor hårene fjernes mod vækst og ofte afbrydes

6. Efter fuldstændig fjernelse af hår skal du anvende en beroligende og blødgørende hud (f.eks. Olie eller lotion).

Shugaring af underbenet, for at reducere procedurens tid, kan gøres ved kassettevoksning af hårfjerningsteknologi, brug kun karamel i stedet for voks. Kassetten er fyldt med karamel og påført huden såvel som opvarmet voks. Selvfølgelig påføres karamel, endda lidt opvarmet, mere stramt end varmt voks og trækker øjet synligt.

Myte nummer 4: I sukkerpastaen er der kemikalier, der giver det "klæbrighed".

Ansvarsfraskrivelse: Sukkerpasta - det mest allergivenlige produkt af alle anvendte til depilation! Det forårsager ikke allergi og irritation selv på den mest følsomme hud. Sammensætningen af ​​sukkerpasta indeholder kun naturlige ingredienser:

- Jeg er naturligvis meget genert. Men jeg vil gerne gøre hårfjerning. Måske vil du rådgive noget?
Hvis du vil komme til epilation af benene, så bliver du ikke nødt til at klæde dig helt af. Hvis du planlægger at lave en klassisk bikini - til dette er engangs shorts til rådighed. Men generelt behandler mesteren som professionel. At gøre dig smuk er hans job, så i dette tilfælde behøver du bare at prøve at smide begrænsningen og tune ind til et glimrende resultat.

- Skal jeg vokse hår med armhulerne og derefter gøre shugaring?
Hver metode til hårfjerning har sine fordele og ulemper. Og alle vælger sin metode. Fordelene ved shugaring i dette tilfælde er, at armhulerne forbliver glatte meget længere. For eksempel, efter en barbermaskine, bliver den næste dag stanset, og efter shugaring varer effekten af ​​perfekt glathed i 2-3 uger. Men selvfølgelig skal du vente og vokse hår fra 3 mm for at opnå et godt resultat, og det kræver tålmodighed!

datter Monroe og Kennedy

Jeg tror, ​​at voks og shugaring ikke vil tage så tykt hår som på en mands ansigt. IMHO selvfølgelig

skønhed kræver ofre
ikke barbere den samme dag.
Bryd koge karamel. Zhiloun epilator er den enkleste model - dette er en garanti for glatte ben, underarms mv.
Forresten, hypilater du dine hofter?

Ofte stillede spørgsmål:

 1. Hvad er mere smertefuldt: shugaring eller voksning? Da shugaring-proceduren udføres langs hårlinjen, er den mindre smertefuld end voksning. Fremkomsten af ​​smerte afhænger af mesterens professionalisme, som udfører hårfjerning.
 2. Hvad er bedre: sukker hårfjerning eller voks? Disse procedurer har mange ligheder, men hvilken metode man foretrækker, er det bedre at spørge en kosmetolog, da alt afhænger af tykkelsen og mængden af ​​hår.
 3. Hvor lang tid skal håret være? Optimal til at have hår højst 5 mm.
 4. Er det muligt at udføre sukkerfjerning under graviditet? Nej, under graviditet anbefales det ikke at udføre hårfjerning for at undgå irritation af livmoderen.
 5. Hvad skal man gøre med irritation efter proceduren? Generelt er irritation efter shugaring sjælden, men du kan behandle din hud flere gange om dagen med en fugtighedscreme.
 6. Hvordan skal man håndtere indgroede hår efter sukkerfjerning? For at gøre dette, 2 dage efter shugaring, er det nødvendigt at foretage en peeling session, så hårene bryder gennem tykkelsen af ​​epidermis.
 7. Hvor længe er shugaring nok? Mindste hår vokser ikke inden for 2-3 uger.
 8. Hvor lang tid tager proceduren? Det afhænger af arealet af den behandlede overflade og mængden af ​​hår. Et område på 10x10 cm behandles i 5 minutter.
 9. Hvilke andre former for hårfjerning kan rådgive en skønhedsekspert? Hvis klienten ønsker at slippe af med uønsket vegetation for evigt, kan kosmetologen anbefale laser eller Elos hårfjerning.

Resultater i billedet

Izumex. ru: Hvad er forskellen mellem voksstrimler i et almindeligt apotek og i salonen?

- Det samme end kosmetik fra husstanden adskiller sig fra professionel kvalitet. Derudover er der allerede anvendt en løsning på de farmaceutiske striber, hvilket gør depileringsproceduren ufuldkommen. I salonen anbringes voks direkte på kroppen. Derefter limes båndet til det behandlede område som håret vokser, og til sidst fjernes det sammen med håret mod vækst. Hvis du ønsker det, kan du købe voks og tape selv. Men på en mindelig måde skal du have en særlig uddannelse til dette.

Alt dette lyder smukt og eksotisk, men professionelle kosmetologer er ikke velkomne. For det første kan klæbende krystaller på huden umiddelbart efter epilering på irriterede porer let forårsage irritation og endog betændelse.

Det andet spørgsmål handler om limens art, der anvendes til dette formål: Limet er normalt ikke naturligt, men af ​​kemisk oprindelse, hvilket ikke er et plus i denne procedure.

Nå, et rent æstetisk spørgsmål - hvor længe vil et sådant "bikini-design" vare på din hud og hvad vil der ske, når du har på undertøj, badedragt, brusebad og seksuelle kontakter?

Vi håber, at disse oplysninger vil hjælpe dig med at gøre hårfjerningsprocessen ikke kun så effektiv som muligt, men også minimal smertefuld! Glat dine ben

Vi deler personlig erfaring og rådgivning: hårfjerning / depilation: voks, harpiks, epilator, barbermaskine...

Lynhår med hydrogenperoxid

Sådan forlænges virkningen af ​​voksning og hvor meget hår er nok