Sådan korrekt og smukt pluk øjenbrynene i form af ansigtet

Alle piger og kvinder elsker komplimenter: jo mere jo bedre. For at øge antallet af faciliteter, der er adresseret til dig, skal du stoppe frowning ved kritik og i stedet give dem den perfekte form.

På hvordan man vælger formen på øjenbrynene i form af ansigtet og udfører proceduren for deres korrektion derhjemme, vil vi beskrive i denne artikel nedenfor.

Brovki "hus": Vælg formularen

For ikke at se altid overrasket, trist eller stramt, skal du vælge den rigtige form for øjenbryn. For hver er den individuel og afhænger af ansigtets form.

Anbefales ikke: Øjenbryns vinkel for skarp. Han vil lægge vægt på ansigtets cirkel.

Anbefales ikke: at bringe formularen til linjen.

Anbefales ikke: gør øjenbrynene meget tynde.

Korrektionsværktøjer

Enhver kvinde i mode kan danne en ideel form for hendes øjenbryn. For at gøre dette har du brug for dygtige hænder og specielle værktøjer i dem. Så blandt de forskellige børster, svampe og hårbørster, i kvindernes hjem bør kosmetik være:

 1. Pincet / Pincet. Det har et klart og vigtigste formål - fjernelse af overskydende hår med pandebuer. I stedet kan du bruge en almindelig tråd;
 2. Saks. Moden for "strenge" over øjnene er længe gået. Stylister rådes til at opretholde tæthed, men afskærer hår, der er for fremtrædende;
 3. Special linje (fleksibel) / stencil. Selv om mange er vant til at gøre alt "for øje", skal du huske at i nogle tilfælde kan øjet mislykkes. Derfor vil en stencil eller en linjal bidrage til at sikre og garantere at tegne lige øjenbryn;
 4. Epilator til ansigt / trimmer. Kan erstatte pincet og saks. Men moderne metoder i dette tilfælde er ringere end "klassikerne" og giver et mindre langsigtet resultat;
 5. Pensel til kamning. Den endelige akkord er hår til hår styling for at vurdere resultatet af dit arbejde.

Fra punkt til punkt: Øjenbrynskorrektionsplan

I stedet for en stencil eller blød linjal (hvis de ikke er til rådighed), kan du bruge en almindelig tråd, men for dette skal du kende korrektionsskemaet. Det kan betegnes med tre punkter.

 • Punkt A er begyndelsen. På dette tidspunkt er panden linjen i kontakt med næsens spids spids;
 • Punkt B er øjenbryns øvre punkt - dets midterste. Det skærer linjerne (hvis du trækker dem med hjælp af tråde), der fører fra næsens spids og fra midten af ​​øjet;
 • Punkt C er et udendørs punkt. Det er markeret på det sted, hvor linjerne fører fra næsens spids til den yderste kant af øjet (denne linje går videre).

Brows eller perfekte øjenbryn med dine egne hænder

Så det er på tide at finde ud af, hvordan man korrekt og smukt kan trække øjenbrynene i sig selv. Alle værktøjer og antiseptiske præparater er klare, og det er på tide at gå på en lidt smertefuld, men magisk proces med øjenbrynstransformation.

Metode nr. 1

Så hvordan man pluk øjenbryn med pincet:

 1. Ved hjælp af en kosmetisk blyant bør alle tre punkter i øjenbrynbue noteres;
 2. Markerede punkter skal forbindes med en blyant, lidt tegning den ønskede form. Herefter vil det være klart, hvilke hår der er overflødige, og det vil være muligt at begynde at trække dem ud;
 3. Du bør starte med hårfjerning i næsen. For det første er det æstetisk, fordi Frida Kahlo's øjenbryn ikke er på mode nu. For det andet synes et ansigt uden indgroede øjenbryn mere åben og venlig;
 4. Så skal du fjerne overskydende hår i bunden af ​​buerne. Eksperter råder over dette og stopper, ikke trækker hårene ovenfra, så de ikke vokser;
 5. Den endelige akkord efter korrektion er behandlingen af ​​øjenbryn med en antiseptisk og en creme med en fugtgivende virkning. En lille hævelse omkring øjnene kan fjernes med is.

Hvordan man laver en bue af hår, kan du finde i vores publikation på webstedet.

Sådan laver du en dyb bikini hjemme, læs i denne artikel.

Der er mange muligheder for korte hårklipp til tyndt hår.

Metode nr. 2

Hvis der pludselig ikke var nogen pincet på hånden, betyder det ikke, at du hurtigt skal køre ham i butikken (men hvis du køber det, er det værd), kan du gøre med improviserede værktøjer eller en mere almindelig tråd.

 1. Det er nødvendigt at skære 60 cm tråd fra spolen og forbinde segmentets to ender med et bundt. Den resulterende cirkel er viklet om fingrene på begge hænder på en sådan måde, at når de er fortyndet fra en streng, opnås et rektangel;
 2. Otte gange vride midten af ​​tråden, flytte hænderne, så de danner bogstavet "X";
 3. Derefter tegner vi nogle fingre sammen på højre hånd og tværtimod spredes fingrene til venstre. Den snoede del af tråden bevæger sig mod højre hånd. Så ændrer vi fingers position på hænderne og bringer fingrene sammen på venstre hånd: tråden bevæger sig igen. Handlingen skal gentages, indtil tråden er fri til at bevæge sig;
 4. Den snoede del af tråden skal flyttes på ovennævnte måde til den del af ansigtet, hvorpå det bliver nødvendigt at trække øjenbrynene ud. Tråden glider over dem, og når håret kommer i en knude, skal det trækkes ud skarpt.

Den anden metode er hurtigere og smertefri sammenlignet med korrektionen med pincet, men det kræver erfaring. Derfor, selvom første gang ikke fungerer perfekt, skal du fortsætte med at træne.

Smertefri procedure

"Garn" korrektion er ikke den eneste måde at reducere antallet af smertefulde fornemmelser på. Du kan "snyde" smerten ved at bruge små kvindelige tricks. Sådan trækker du ud øjenbrynene uden smerte derhjemme:

 1. Skift øjenbryn. Pluk flere hår fra hver øjenbryn skiftevis. Derefter vil huden have tid til at "slappe af";
 2. Fjern håret ved deres højde. Stret øjenbrynens hud og for at gøre det nemmere og hurtigere at fjerne hår, tag dem i bunden. Bare vær forsigtig med ikke at klemme din hud;
 3. For at reducere smerte kan eksternbedøvelse også udføres med is før proceduren. En lignende virkning har en børnegel til tandkød (når tænderne skæres);
 4. Hvis du er særlig følsom overfor smerte, kan du tage smertestillende midler.

Browsere "klumpet"

Alt fungerer ikke altid perfekt, og forventningerne (som i billedet) falder sammen med virkeligheden. Dette gælder også for øjenbryn, især når de tager hjem korrektion for første gang.

Hvis effekten ikke opfylder forventningerne, og alt for mange hår bliver plukket ud, skal du indånde mere luft (du kan jo ikke hjælpe med hysteri) og begynde at handle i henhold til følgende algoritme.

 1. Stop med at plukke øjenbryn. Ellers risikerer du at være fuldstændig uden dem;
 2. Tag en speciel kosmetisk blyant og del ikke med den i 1 - 2 måneder. Fordi han og kun han vil skjule resultatet af en mislykket korrektion, mens de nødvendige hår vokser. Det skjuler også manglerne af specielt pulver;
 3. Glem pincet og tråd for et stykke tid. Træk ikke "hamp" ud, som senere bliver nødvendig til de perfekte brooks. Tålmodighed og selvkontrol
 4. Opret øjenbryn korrigerende "frisure." De resterende hår skal placeres så de dækker de "skaldede steder". Fastgør hårets position vil hjælpe den sædvanlige spray til håret. Med brugen kan du også bøje dine øjenbryn og sætte den på en tandbørste.

Hold pasform: yderligere pleje

Når du bringer dine øjenbryn i orden, behøver du ikke længere at køre dem. Desuden tager periodisk tilbagetrækning meget lidt tid. En gang om få dage eller endda en uge skal du gøre følgende:

 1. Pluk ud overskydende regrown hairs;
 2. Påfør en fugtighedscreme på huden på pandebuerne
 3. Tint dem, hvis du ikke har en tatovering.

I alt 10 - 15 minutter, overholdelse af de grundlæggende tips i denne artikel, og dine øjenbryn er charmerende, og med dem dit udseende. Skønhed og evig forår til dig, kære damer!

Et par flere tips om at plukke øjenbryn er i den næste video.

Hvor smukt og korrekt pluk øjenbrynene. Trinvise instruktioner med fotos

Før du lærer at plukke øjenbryn til sig selv, er det nødvendigt at bestemme den mest passende form korrekt afhængigt af persontype. Vælg derefter en teknik og pluk øjenbryn, ifølge instruktionerne.

Sådan finder du den rigtige andel af øjenbryn

Fra øjenbrynens form afhænger en persons udtryk. Hvis øjenbrynens form vælges forkert, kan den give et ansigt et sultet, overrasket og endda dumt udseende. For at finde dit ideelle udseende, skal du sidde foran spejlet.

Ved hjælp af en kosmetisk blyant er det nødvendigt at bemærke tre hovedpunkter på øjenbryn, som i kombination danner den perfekte øjenbryn linje for hver kvinde.

Dette er punkterne:

 • Det første punkt er øjenbrynets hoved, for at markere starten, skal du vedhæfte en blyant for at forbinde næsens vinge og det indre hjørne af øjet (hele hårets hår, der strækker sig ud over blyanten tættere på næsebroen, skal trækkes ud);
 • Det andet punkt falder på den øverste del af øjenbryn (for korrekt at bestemme toppen, skal du forbinde næsens vinge og eleven med en blyant);
 • for at finde ud af, hvor den pande skal ende, er det nødvendigt at holde blyanten på fløjen af ​​næsen til den ydre øjenkrog op til skæringspunktet med øjenbrynet (hår uden blyanten udefra - trække sig ud).

Hvis en eller anden grund, drage fordel af denne algoritme er ingen mulighed for eller ønske, du kan lave øjenbryn i en "måge-wing", en bøjning, i henhold til den verdensklasse make-up, egnet til alle personer. Imiterer fuglens vinge, øjenbryn fra næsen stiger jævnt til templet med en lille bøjning. I øjeblikket er dette billede den mest populære og fashionable.

Skal jeg trække øjenbryn ovenfra

De fleste af de uønskede hår skal fjernes fra bunden, men det kan gøres øverst på øjenbryn. Dette behov opstår, hvis øjenbrynene er asymmetriske, for tykke, eller hvis fluffhåret over øjenbrynene er for mørkt og mærkbart. For at bestemme, om du skal trække hår ud langs øjenbrynens øvre ende, bør du børste dem med en børste. Herefter vil de ekstra hår være tydeligt synlige.

Forberedende forberedelse

Hvordan man trækker øjenbryn til sig selv, få kender.

Denne procedure kræver ikke særlig forberedelse, men for at opnå et godt resultat er det nødvendigt at observere en række betingelser:

 • Afhængigt af den valgte øjenbryn plukningsteknik, skal du forberede de nødvendige tilbehør - pincet, pincet, tråd eller voks.
 • Du bør forberede en behagelig "arbejdsplads" med god belysning og et stort nok spejl (så det afspejler hele ansigtet helt).
 • Det er nødvendigt at fjerne make-up fra ansigtet og i 5-10 minutter lægge på øjenlågene bomuldsstynder fugtet med varmt vand eller kamille afkogning. Denne procedure hjælper med at fugte huden og reducere smerten.
 • For at holde hårene godt adskilt fra hinanden bør du børste dem med en pande pensel langs linjen med naturlig vækst.

Sådan trækkes du ud med øjenbrynens tråd: instruktioner med fotos trin for trin

Øjenbryn kan formes ved hjælp af en almindelig bomuldstråd, der anvendes til syning. Denne metode er effektiv og næsten smertefri. Sådan korrekt pluk øjenbryn tråd sig selv - som vist på billedet nedenfor.

Kendskab til teknikken til at fjerne hår med en tråd hjælper dig med at forstå, hvordan du korrekt plukker dine øjenbryn til dig selv.

Efter at have studeret de enkle instruktioner og har trænet lidt, kan du komme ned til erhvervslivet:

 • Det er nødvendigt at forberede en tråd med en længde på 40-45 cm og binde dens ender i en knude, så ringen opnås.
 • Derefter skal du dreje tråden i midten 7-10 gange, den resulterende "otte" placeres på indekset og tommelfingeren.
 • Når fingrene udvider og kontraherer, vil den snoede del af tråden bevæge sig, tage fat og trække unødvendige hår.
 • Det er nødvendigt at fjerne håret langsomt, mod vækst, tildele et lille område med en trekant fra en tråd.

Teknik plukning pincet og pincet

Oftest er pincett eller specielle pincet brugt til at plukke øjenbryn i hjemmet og salonforholdene. Før proceduren, skal instrumentet prodezenfitsirovat en alkohol lotion, en serviet yderbeklædning antiseptisk (fx hydrogenperoxid eller chlorhexidin).

Hår bør fjernes i retning af vækst med skarpe, selvbevægende bevægelser. Hvert hår er taget i bunden, mens huden skal holdes og lidt strammes med anden hånd. Eksperter anbefaler at plukke begge øjenbryn på samme tid - 2-3 hår på den ene, så det samme på den anden side, således er det lettere at opnå symmetri.

Hvordan man laver smukke øjenbryn med voks

For at gøre en høj kvalitetskorrektion af formen på øjenbrynene med voks derhjemme, skal du have visse færdigheder til at arbejde med dette materiale.

Eksperter anbefaler brugen af ​​varm voks, det fjerner hår mest kvalitativt.

Inden proceduren startes, skal huden affedtes med lotion og pulveriseres med et lille talkum. Opvarmet til en temperatur på 37 grader, bør voksen påføres med en tynd træpind på en lille del af hårvækst og trykke den med en finger for bedre at rette hårene.

Efter nogle få sekunder, når voks ikke længere være klæbrig (men ikke hærder indtil udgangen), skal den påføres på papirstrimlen og holde huden med den anden hånd, for at fjerne massen mod hårvækst. Efter proceduren behandles huden med talkumpulver for at forhindre irritation.

Glatte øjenbryn gennem stencilen

En anden mulighed, hvormed du kan give dine øjenbryn den ønskede form er en færdiglavet stencil. Oftere sælges de i sæt bestående af stencils af forskellige former.

Blanket skal påføres på øjenbryn og skære rundt i konturen med blyanten i sættet. Hår uden for den trækede linje skal trækkes ud. Når du bruger denne metode, er øjenbrynene symmetriske og smukke uden ekstra indsats.

Smerte lindring procedure

Ofte forårsager proceduren for øjenbryn plukning smerte.

Smerten er tolerabel, men det anbefales til personer med en lav smerte tærskel for at mindske ubehaget at bruge følgende tips:

 • tørre huden med en isterning indpakket i cellofan eller lav kolde lotioner;
 • smøre huden rigeligt omkring øjenbrynene med en rig creme med kamille eller kalendula
 • 30 minutter før proceduren, det behandlede område med uønsket hår creme med lidocain (fx "Emla"), dog bør det ske i mangel af allergi over for lægemidlet;
 • foretage en korrektion efter at have taget et bad eller besøge et bad, når porerne i huden er åbne.

Øjenbrynskorrektion

Selv de mest ideelle øjenbryn kræver korrektion fra tid til anden. Hyppigheden af ​​denne procedure afhænger af hårets væksthastighed, det er normalt tilstrækkeligt til at korrigere formen på øjenbrynene 1 hver 2-3 uger. Men hvis hårene vokser hurtigt og stærkt synligt, skal proceduren gøres oftere.

Øvelsen har vist, at jo oftere du trækker øjenbryn, jo svagere bliver hårene, og jo mindre synlige er de. Over tid vil korrektion blive mulig meget mindre hyppigt.

Hvis hårene er for lange, kan du klippe dem med neglesaks, hjælpe dig med en lille kam med hyppige tænder. Eksperter anbefaler ikke at klippe mere end 2-3 mm hår, ellers vil øjenbrynene se unaturligt ud.

Professionelle tips

Sådan trækker du ud øjenbrynene for at behage ikke alene dig selv, men også til andre, vil professionelle makeup kunstnere undervise.

Den korrekte tilgang indebærer overholdelse af flere regler:

 • Du kan ikke plukke sine øjenbryn lige før de forlader huset - rødme og hævelse kan ikke skjule noget derudover, kan mikroskopiske sår få patogener og forårsage betændelse.
 • For at reducere irritation efter plukning af øjenbryn, gnides huden med en isterning eller en serviet gennemblødt i kamille bouillon.
 • Øjenbryn bør ikke være for tynd, som en tråd, i dag er det et tegn på dårlig smag. Men for tykke, "shaggy" øjenbryn også ikke dekorere den moderne pige.
 • Nu er øjenbrynens naturlige form på mode, men det betyder ikke, at de ikke har brug for mindst en minimal korrektion.
 • Fra begyndelsen til midten skal øjenbryn være noget bredere end i slutningen og have en lille bøjning i midten. Det er ikke nødvendigt at danne øjenbryn i form af et komma eller et spørgsmålstegn, det vil give ansigtet et latterligt udtryk.
 • Nære øjenbryn eller akryl på næsebroen giver en person et strengt udseende, men afstanden mellem dem må ikke overstige to fingers bredde.
 • Øjenbryn bør ikke være meget forskellig fra hovedfarven.
 • Indledningsvis har de fleste asymmetriske øjenbryn, så de skal plukkes forsigtigt for at opnå fuldstændig symmetri.
 • Til øjenbryn styling bør bruge specielle geler og mousses, som påføres i en lille mængde med en pensel.
 • For at opnå den perfekte form af øjenbrynene er det nyttigt at bruge råd fra en ven eller tage en selvhjælp. Når man ser fra siden, ses alle manglerne straks.
 • Plucking øjenbryn på egen hånd, er det vigtigt ikke at overdrive det.

Øjenbryn i form af ansigtet

For hver type ansigt anbefaler eksperter en bestemt form for øjenbryn. Korrekt valgt øjenbryn linje kan distrahere øjet fra manglerne af udseende og understrege fordelene.

For at bestemme ansigtets form skal du cirkulere markøren på spejlet med ansigtets refleksion uden hensyn til hår og ører. Efter at have undersøgt tegningen fra det fjerne, er det let at bestemme, hvilken form den ligner.

Hvad skal der være øjenbryn efter type person:

 • Hvis den ovale flade (panden lidt bredere end bunden, bløde egenskaber, udtrykt kindben), den vigtigste opgave er ikke at ødelægge hvad der er givet af natur. Øjenbryn skal ligne en vandret, let afrundet linje. Du bør ikke lave en stærk bøjning - dette vil visuelt gøre ansigtet strakt ud, og for meget brede øjenbryn vil gøre udseendet for stramt.
 • Runde ansigt er omtrent det samme i længde og bredde, kendetegnet ved en lav pande og en lille underkæbe. Piger med denne type person vil nærme øjenbrynene med en distinkt kinkning, moderat forhøjet, med lederen af ​​øjenbrynene bør være lidt bredere end spidsen. Denne form for øjenbryn "forlænger" ansigtet og giver udtryk for udseendet.
 • Lang flade (med en høj pande og en aflang hage) visuelt erhverve afrundede form takket være en absolut lige øjenbryn, og høj bue yderligere indsnævrer ansigtet.
 • Piger med brede kindben og hake bør undgå tynde øjenbryn med en skarp pause. Glatte linjer af et firkantet ansigt vil hjælpe pæne, afrundede øjenbryn af mellemtykkelse.
 • Ansigt, hjerteformet (med skarpe hjørner kindben og hage og et bredt pande), kan man visuelt linie med en lidt løftede øjenbryn med en blød kurve ( "vrazlet"), bør undgås lige linjer.
 • Klassiske, let afrundede øjenbryn af tilstrækkelig bredde - hvad der er nødvendigt for et diamantformet ansigt. Hovedopgaven i dette tilfælde er at gøre ansigtet mindre bredt i kindbenet. Derfor bør man undgå korrekte øjenbryn, skarpe hjørner og lige linjer.

Korrekt plukkede øjenbryn kan ikke kun give et blødhed og proportionalitet, men også visuelt forstørre øjnene, hvilket gør udseendet mere ekspressivt.

Det vigtigste er at ærligt indrømme selv hvilke mangler der findes og rette dem korrekt.

Velplejet, velformede øjenbryn er det vigtigste "udsmykning" af ansigtet, så selv med en minimal mængde af makeup (eller mangel på samme) hun ville se pænt og ryddeligt.

Video, hvordan man kan plukke øjenbryn selv

Sådan vælger du øjenbrynens form, se videoklippet:

Sådan pluk øjenbryn, find ud af videoklippet:

Sådan pluk øjenbrynene smukt hjemme. Lav perfekte øjenbryn

At skabe en attraktiv øjenbryn form er ret svært, valget skal ske baseret på ansigtets form. Det er bedst at kontakte en specialist for at få hjælp.

Men hvis der ikke er en sådan mulighed, kan du studere de grundlæggende oplysninger om dette problem - det vil fortælle dig, hvor smuk det er at trække dine øjenbryn hjemme.

Øjenbryn og ansigtsform: Hvilken er den rigtige for dig

Øjenbryn bøjning er valgt baseret på typen af ​​person. For at foretage en visuel analyse af facialkonturerne er det nødvendigt at samle alt håret og tegne en mental udformning.

Runde ansigt

Ejere af denne type anbefales at strække deres ansigt. Øjenbrynens form med en brudt linje, der skråner opad og gradvist falder ned, er den bedste løsning.

Forsigtig! Tillad ikke husets virkning. Ellers kan ansigtsudtryk blive overrasket eller trist, hvilket vil give det noget unaturligt.

Øjenbrynens runde form er heller ikke ønskelig, den kan endda mere rundt om ansigtet.

Ovalt ansigt

Rette og buede linjer er en glimrende mulighed for denne type ansigt.

Rette og buede linjer er en glimrende mulighed for denne type ansigt.

Det er vigtigt at huske! Linjen bør ikke holdes for lav til øjet, ellers vil udseendet blive dyster. Øjenbryn skal have en gennemsnitlig tykkelse, bøjningen er ikke særlig langstrakt.

Firkantet ansigt

For denne type person regnes regnbuen som den korrekte form for øjenbrynene. Linjerne skal gøres glatte, uden skarpe hjørner.

Rektangulært ansigt

I dette tilfælde skal øjenbrynene præsenteres i en lige linje med udtynding mod enden. Det er nødvendigt at overvåge længden af ​​øjenbryn, den bør ikke strammes.

Triangulært ansigt

For denne type ansigt er formen på øjenbryn i form af lige linjer ikke egnet. Formen i form af en buen vil se smuk ud, men dens bøjning skal være gennemsnitlig.

Diamant ansigt

Denne type ansigt er sjældent, for det er uacceptable linjer uden bøjning. Øjenbrynets spids skal sigte mod templet og være lys nok.

Nødvendige værktøjer til at skabe perfekte øjenbryn

En attraktiv øjenbryn form kan skabes af både en professionel mester og dig selv hjemme.

En attraktiv øjenbryn form kan skabes af både en professionel mester og dig selv hjemme.

For smukt at trække ud øjenbrynene er det ønskeligt at vælge et kvalitetsværktøj. I dette tilfælde vil processen og resultatet være i stand til at bringe glæde.

pincet

Det mest almindelige værktøj til proceduren.

Det har dog flere sorter:

 • metal pincet;
 • plast pincet;
 • baggrundsbelyst pincet.

Pincet - det mest almindelige værktøj til proceduren. Det har dog flere sorter.

Det er nødvendigt at vælge den rigtige indstilling baseret på dine egne følelser, mens du tager højde for hårets struktur.

Hver af de præsenterede pincet har en række fordele og ulemper, du kan identificere dem i processen med at bruge værktøjet.

Øjenbryn epilator

Ofte bruges hjemme. Den største ulempe ved epilatoren er imidlertid procedurens varighed og ubehagelig smerte.

Øjenbryn epilator bruges ofte hjemme. Den største ulempe ved epilatoren er imidlertid procedurens varighed og ubehagelig smerte.

Øjenbryn Trimmer

Det har mange funktioner, og har en række dyser. Takket være trimmeren kan hårene fjernes, reduceres, skæres, giver den ønskede form.

Proceduren er helt smertefri, egnet til ejere af følsom hud. Enheden viser tydeligt, hvor smukt det er at trække øjenbrynene hjemme.

Øjenbryn tråd

Til arbejdet skal du lave en bomuldstråd. Denne metode til hår ødelæggelse er ganske populær og har været kendt i lang tid.

Til arbejdet skal du lave en bomuldstråd. Denne metode til hår ødelæggelse er ganske populær og har været kendt i lang tid.

Forberedende procedurer

Øjenbryn plukning betragtes som en simpel procedure. Men for at gøre det smertefrit, bør du forberede dig på forhånd.

Øjenbryn plukning vil kræve følgende tilbehør:

Spejlet skal vælges i stor størrelse, og det skal ligge på benet.

Øjenbryn plukning vil kræve et spejl, pincet, tonic.

Du bør vælge et sted til gennemførelse af øjenbrynskorrektion. Det anbefales at udføre proceduren i dagslys. Hvis dette ikke er muligt, skal der bruges en ekstra lyskilde.

Før du begynder at arbejde med øjenbryn, skal du vaske dit ansigt og behandle øjenbryn med lotion.

Det er vigtigt at huske, at pincet også skal behandles med et desinfektionsmiddel. Hele instrumentet til jobbet skal være sterilt.

Det er vigtigt at huske, at pincet også skal behandles med et desinfektionsmiddel. Hele instrumentet til jobbet skal være sterilt.

Trin-for-trin øjenbryn korrektion instruktioner med pincet

I hjemmet er pincet et uundværligt værktøj til at skabe attraktive øjenbrynformer. Takket være ham kan du begge smukt plukke øjenbrynene og nemt skabe et fantastisk billede.

Når pandeformen er valgt, er værktøjet blevet udarbejdet til arbejdet. Justeringsprocessen kan startes.

I hjemmet er pincet et uundværligt værktøj til at skabe attraktive øjenbrynformer. Takket være ham kan du begge smukt plukke øjenbrynene og nemt skabe et fantastisk billede.

For at gennemføre denne proces bør du følge vigtige regler:

 1. Øjenbryn plukning skal gøres igen. På trods af at processen er lang, skal du behandle den med særlig tålmodighed.
 2. Når du trækker flere hår på en gang, kan du oprette skaldede pletter, der bliver vanskelige at forkæle i fremtiden.
 3. Det anbefales at trække kun den nederste del af hårene ud, som påvirker øvre kan forårsage vækst af øjenbryn.
 4. Øjenbrynshår skal destrueres uden fejl.
 5. Håret skal fjernes med 3 point: den indledende, endelige, bøjningspunktet.
 6. Proceduren for plukning starter fra næsen. I retning fra næsens fløj til øjenbryn skal der holdes en linje. Alle hår tilbage efter linjen skal fjernes.
 7. Derefter skal du vælge punktet for færdiggørelsen af ​​panden. For at gøre dette skal du trække en linje fra næsens vinge til øjenbrynet gennem øjets hjørne udefra. Overdreven hår skal ødelægges.
 8. Herefter skal du bestemme bøjningspunktet. Hertil kommer en linje fra næse til øjenbryn gennem øjets hjørne.
 9. Efter gennemførelsen af ​​korrektionen skal huden nær øjenbrynene behandles med et antiseptisk middel og anvende en creme.

Trin for trin øjenbryn korrektion instruktioner med voks strimler

Øjenbrynskorrigering ved hjælp af voksstrimler anvendes oftest i skønhedssaloner. Men efter at have studeret den grundlæggende arbejdsmetode, er det muligt at finde ud af, hvor smuk det er at trække øjenbrynene hjemme.

Øjenbrynskorrigering ved hjælp af voksstrimler anvendes oftest i skønhedssaloner.

Først skal du forberede de nødvendige værktøjer:

 • depilation kit;
 • et spejl;
 • hårnål;
 • voks remover;
 • pincet;
 • øjenbryn kam;
 • saks;
 • hudrensning;
 • pulver;
 • ansigt lotion.

Når alle materialer er forberedt, er det muligt at starte arbejdet.

Når alle materialer er forberedt, er det muligt at starte arbejdet.

Så instruktionen:

 1. Først skal du samle hår, fjerne dem med en hårnål eller bandage.
 2. Comb øjenbryn. Hvis deres længde overstiger 6 mm, bør hårene være trimmet lidt.
 3. Derefter skal du skitsere øjenbrynens kontur, for at behandle huden og håret med et affedtningsmiddel.
 4. Talc skal anvendes på hudområdet omkring øjenbrynene.
 5. Du kan anvende voks. Det er nødvendigt at udføre proceduren med ekstrem forsigtighed, uden at det påvirker hårene, der ikke skal fjernes.
 6. Når voks er påført, skal du vedhæfte en strimmel.
 7. Strimlen er nødvendig for at bryde en skarp rykke, det gøres mod hårets vækst.
 8. De resterende hår fjernes med pincet.
 9. Det er kun for at fjerne resten af ​​voks. Dette gøres ved specielle midler.
 10. Efter proceduren påføres lotion på huden.

Trin for trin korrektion øjenbryn tråd

Det er muligt at plukke øjenbrynene hjemme ved hjælp af en tråd. Denne metode er smertefri og hurtig nok.

Det er muligt at plukke øjenbrynene hjemme ved hjælp af en tråd. Denne metode er smertefri og hurtig nok.

Fra første gang kan øjenbrynskorrektion muligvis ikke virke, men med tiden vil tråden blive et uundværligt redskab til at skabe det perfekte billede.

Til arbejde skal du have en tråd, der måler 60 cm. Ved at forbinde sine ender skal du knytte en knude. Så skal du pakke tråden rundt om fingrene, så du får et rektangel.

Midt i tråden skal du vride 8 gange. Så skal du indsnævre fingrene i højre hånd og udvide fingrene til venstre. Efter det, tværtimod, så er den snoet tråd let at bevæge sig.

Til arbejde skal du have en tråd, der måler 60 cm. Ved at forbinde sine ender skal du knytte en knude. Så skal du pakke tråden rundt om fingrene, så du får et rektangel.

Den snoet del af tråden kommer i hårene. Når håret kommer ind i tråden, er en skarp bevægelse nødvendig for at trække den. Så du skal gøre med alle unødvendige hår.

Sådan trækker du ud øjenbrynene uden smerte

Plukkerende øjenbryn bringer ofte ubehag ledsaget af smerte.

At kende nogle funktioner i denne proces kan det gøres uden alvorlige konsekvenser.

Der er følgende måder at bidrage til at opnå denne effekt:

 • ved hjælp af anæstetika
 • ved hjælp af dampning
 • ved hjælp af is
 • med brug af fløde.

Plukkerende øjenbryn bringer ofte ubehag ledsaget af smerte.

Øjenbryn plukning ved hjælp af anæstetika

Hvor smukt at trække øjenbrynene hjemme og helt bedøve processen, foreslå særlige præparater, der indeholder lidokain.

De kan købes på et apotek eller en kosmetisk butik, de handler meget hurtigt og effektivt.

Øjenbryn plukning ved hjælp af dampning

En af de nemmeste måder at slippe af med smerte under øjenbrynskorrektion er at præ-dampe.

For at gøre dette, våd håndklæde med kogende vand og fastgør til øjenbrynene. Proceduren tager ikke mere end 5 minutter, og porerne åbnes godt.

En af de nemmeste måder at slippe af med smerte under øjenbrynskorrektion er at præ-dampe.

Øjenbryn plukning ved hjælp af is

Før du starter proceduren, anbefales det at smøre hudområdet nær øjenbrynene med is. Ejere af følsom hud, er det ønskeligt at pakke isen i gasbind.

Med denne procedure indsnævres porerne, og følsomheden reduceres.

Øjenbryn plukker med fløde

Takket være cremen bliver huden blød og hårene glider let ud.

Cremen påføres på øjenbrynene, og i alderen i 10 minutter for fuld absorption. Derefter skal cremen fjernes med en serviet, hvorefter du kan begynde at arbejde.

Cremen påføres på øjenbrynene, og i alderen i 10 minutter for fuld absorption. Derefter skal cremen fjernes med en serviet, hvorefter du kan begynde at arbejde.

Øjenbrynskorrektion regler hjemme

For at give dine øjenbryn et attraktivt udseende hjemme skal du tage et par skridt:

 • plukning;
 • farvning;
 • understrege kontur med en blyant.

plukning

Smukke pluk øjenbryn kan bruge et par pincet. Før du udfører proceduren, skal hårene kædes og laves en kontur. For nemheds skyld kan du bruge stencils.

Smukke pluk øjenbryn kan bruge et par pincet. Før du udfører proceduren, skal hårene kædes og laves en kontur.

Konturen kan tegnes med en blyant. For hvad det er nødvendigt at definere de grænser, hvormed konturen bliver trukket senere.

Brug pincet til at slippe af med alle unødvendige hår. Efter afslutning af proceduren skal huden behandles med lotion.

farve

Øjenbryn farvning på egen hånd kræver særlig opmærksomhed. Vælg først malingen og den passende skygge.

Øjenbryn farvning på egen hånd kræver særlig opmærksomhed. Vælg først malingen og den passende skygge.

Så skal du forberede øjenbrynene. De skal smøre burdockolie, hvilket er ønskeligt at modstå 30 minutter. Derefter skal olien fjernes med en sminkefjerner.

På øjenbrynene skal der påføres et affedtningsmiddel. Så kan du begynde farvningsprocessen. Efter 15 minutter kan malingen vaskes af.

Efter farve øjenbryn vil få en smuk farve. Malingen vaskes dog meget hurtigt, proceduren skal gentages en gang om måneden.

Understreger kontur

Understreger kontur med en blyant - det endelige tryk, når du opretter et attraktivt billede.

Farven på blyanten skal være den samme som øjenbrynens farve.

Understreger kontur med en blyant - det endelige tryk, når du opretter et attraktivt billede.

Før brug skal blyanten afkøles. For at gøre dette anbefales det at sætte det i fryseren i et par minutter.

Det første skridt er at tegne øjenbrynene. Linjer bør placeres så tæt som muligt på hårvæksten. Herefter skal du anvende streger, som om du opretter nye hår.

Derefter skal øjenbrynene kamme og farvetone med skygger. Ved hjælp af en kam anbefales øjenbryn at give en attraktiv form. Det er kun at beundre øjenbrynene, som nemt kan trækkes hjemme.

Øjenbryn pleje efter korrektion

De procedurer, der er forbundet med korrektion af øjenbrynene, gør hårene svækket. For at få dem til at se smukke ud, skal du sikre den efterfølgende pleje af øjenbrynene. Fremragende hjælpere i denne sag er forskellige olier, såsom ricinus og burdock.

De procedurer, der er forbundet med korrektion af øjenbrynene, gør hårene svækket. For at få dem til at se smukke ud, skal du sikre den efterfølgende pleje af øjenbrynene.

Så fordelene ved olier er som følger:

 1. Castorolie styrker hårene, hvilket gør huden blød. Det er nok at gnide et par dråber olie ved sengetid i retning af hårvækst.
 2. Burdock olie giver håret skinne. Det bør anvendes i opvarmet tilstand i 10 minutter.

Velplejede øjenbryn er altid i mode. Det vigtigste er at overvåge deres tilstand og foretage rettelige rettelser. Så det vil vise sig at skabe et attraktivt og naturligt udseende.

I denne video vil du lære at fjerne uønsket øjenbrynhår med en tråd.

I denne video deler pigen sine tips om plukning og korrigering af øjenbryn.

Denne video vil gøre dig bekendt med den korrekte øjenbrynplukningsteknik.

Sådan trækker du ud øjenbryn: trin for trin instruktioner

Korrekt plukkede øjenbryn kan korrigere øjnene og samtidig tilføje elegance til ansigtet. Selv det mest attraktive udseende kan ødelægge uskadte eller ikke rigtigt plukkede øjenbryn. Derfor er deres tilstand bedre at overvåge konstant.

Valg af længde, bredde og form

Valget af øjenbryn form afhænger af ansigtets form, som er forskelligartet.

Og dog er der 5 hovedformer:

 1. Runde ansigt. For piger med en lignende type ansigt, hævede, spidse øjenbryn med en brud nær ydersiden vil gøre.
 2. Ansigt firkantet form. De skal være lidt op og have formen af ​​en regnbue. Hovedet skal være bredt med en glat overgang i en lige linje nær øjenets centrum. Skarpe hjørner vil supplere kindbenet af et firkantet ansigt.
 3. Trekantet ansigtstype. Den bedste løsning anses for at være en afrundet og let hævet øjenbrynbue.
 4. Stret ansigt. Visuelt udvide formen af ​​ansigtet vil hjælpe øjenbrynene lige form. Deres bredde skal være medium, fordi tynde øjenbryn ikke vil være i stand til at understrege udseendet. Hale er bedre at løfte lidt op.
 5. Det ovale ansigt vil blive dekoreret med en buet form, som skal være lidt hævet.

Værktøj og øjenbryn forberedelse

Før du går videre til proceduren for plukning, skal du forberede værktøjer og arbejdsområde. Du kan bruge pincett eller pincet, i hvert fald værktøjet skal være af god kvalitet. Inden du bruger pincet, skal det desinficeres, du kan bruge alkohol til dette.

Det næste skridt er at vælge et spejl. Det skal være stort, så du kan se hele ansigtet, og selvfølgelig begge øjenbryn på samme tid for at give dem den samme form. Spejlet skal fastgøres, så begge hænder er fri til at arbejde.

Før arbejdet påbegyndes, skal arbejdsområdet tørres med lotion eller anden væske, der indeholder alkohol. Arbejdsområder behandles; hvis huden er betændt, er det bedre at ikke anvende alkohol på det.

Trin-for-trin tweaking instruktioner

 1. Sidde foran et godt oplyst spejl. Øjenbryn kam med en lille kam eller børste. Bevægelserne udføres på en sådan måde, at hårene forbliver i deres naturlige position.
 2. Blyant eller pen skal påføres parallelt med næsen. Begyndelsen af ​​panden linjen begynder hvor blyanten rører den. Kosmetisk blyant kan tegne en lodret linie sammen begyndelsen af ​​øjenbryn. Den samme manipulation skal ske med anden halvdel.
 3. Pincet fjerne alle hårene, der står for linjen. Håret skal holdes på selve basen og trækkes ud med en skarp bevægelse.
 4. Så er blyanten placeret langs næsens vinge og det ydre hjørne af øjet. På det sted, hvor blyanten krydser øjenbrynens linje, bør du sætte et punkt - det er dens ende.
 5. Alle fremspring ud over hårets punkt fjernes. Disse manipulationer udføres samtidig med to parter.
 6. Hvid blyant skal cirkulere hvert øjenbryn over og under. Linjen skal passere langs grænsen, der skal behandles.
 7. Alle hår der strækker sig ud over den hvide linje fjernes. Der er ikke behov for at skynde sig, så formularen var den samme.
 8. Ved afslutningen af ​​proceduren er det nødvendigt at fjerne linjerne i den hvide blyant. Steder, hvor hår blev plukket, kan behandles med en beroligende lotion.

Hvordan minimerer smerten?

Proceduren med plukning er ikke særlig behageligt, fordi udtrækning af hår giver smerte.

For at minimere dem skal følgende anbefalinger anvendes:

 1. 20 minutter før proceduren er det nødvendigt at lave en varmekomprimering. For at gøre dette kan du bruge fugtede stykker gasbind i varmt vand eller afkog af urter, for eksempel kan du bruge kamille.
 2. Huden kan også fryses ved at bruge isterninger fra almindeligt vand eller afkog af urter.
 3. 20 minutter før plukning, påfør blødgørende øjencreme til huden. Før proceduren skal du tørre den med lotion, så pincetten ikke glider.
 4. Inden for 10-15 minutter kan du holde ansigtet over dampen.
 5. Du kan bruge gelen, der bruges til gnidning i tandkød hos børn, der har tænder udbrudt. Når effekten kommer, skal den også fjernes fra huden med en lotion.
 6. Hvis du strammer huden på øjenbrynene, vil smerten føles mindre.
 7. Det er bedre at trække hår fra begge sider på en gang, det vil sige et par hår på den ene side og den anden. Så smerten vil falde, og ensartetheden vil være den samme.
 8. Under menstruation er det bedre ikke at udvælge hårene, for i løbet af denne periode øges følsomheden.

Hvad skal man gøre efter proceduren?

Efter proceduren skal du ikke glemme øjenbrynene til det næste sprøjtende hår. De skal overvåges hver dag og overholde følgende regler:

 1. For at gøre hårene mere følsomme, og deres vækst forbedret, bør du dagligt børste dine øjenbryn med en børste. Som en kam kan du bruge en pensel fra mascaraen, som du først skal vaske.
 2. Justering bør udføres 1 gang om ugen med pincet.
 3. Langt hår, der er dårligt afgjort i øjenbryn, kan skæres.
 4. Det skal være den rigtige farve på blyanten eller skyggen. Det er bedre for blondiner at bruge en eller to toner mørkere end deres hår; mørkere er tværtimod lettere med en halv tone eller tone.

Plukketråd

Selv i oldtiden fulgte kvinder deres skønhed og øjenbryn blev også rettet. Men der var ingen specielle enheder, og til dette formål blev der brugt en almindelig tråd.

Denne gamle metode får nu en meget almindelig brug. Selv om tråden fører til mere smertefulde fornemmelser, øges udtagningsgraden. En bevægelse kan straks trække et par hår ud.

fordele:

 1. Hårene bliver tynde og bløde med hver fjernelsesprocedure.
 2. Reduceret risiko for infektion.
 3. Sårhed, irritation og rødme i huden minimeres.
 4. Takket være tråden kan du slippe af med selv de letteste hår.
 5. Voksende hår i huden er udelukket.
 6. Denne metode er velegnet til både kvinder og mænd, der kan tilpasse overskæg eller skæg.
 7. Hårpæren fjernes fuldstændigt, så tiden mellem korrektion øges til en måned.
 8. Du behøver ikke købe dyre kvalitet pincet eller voks for at fjerne hår.
 9. Denne metode fører til den ideelle form for øjenbrynene, hvilket er meget vanskeligt at opnå ved brug af pincet.

ulemper:

 1. I tilfælde af en forkert procedure vil det være meget smertefuldt.
 2. For dem der ikke kan tolerere smerte, er en sådan kosmetisk procedure kontraindiceret.
 3. Træning af tråden er ret vanskelig.
 4. Tråd du kan fange et stykke hud, og dette vil føre til smerte.
 5. Hvis huden på øjenbrynene har papillomer eller mol, er proceduren kontraindiceret.
 6. Under menstruation eller graviditet øges smertens tærskel, så tråden skal kasseres.

Før proceduren udføres det forberedende arbejde:

 1. Kontrastvask, som slutter med varmt vand. Åbnede porer vil ikke holde hårpæren så tæt.
 2. Du kan også bruge metoden til frysning ved at anvende isterninger.
 3. Arbejdsområdet desinficeres.
 4. Efter disse procedurer skal hårene tørre ud, som i den våde tilstand vil de klæbe dårligt til tråden.
 5. Formularen kan tegnes i blyant.
 6. Børstning i panden mod væksten af ​​øjenbrynene vil bidrage til at sikre adgang til alle hårene.
 7. Derefter skal du forberede tråden.
 8. Det skal forbindes med en cirkel.
 9. Tråden kastes på begge hænder, så tommelfingrene er fri.
 10. I midten snor det og danner 7-10 omdrejninger. For at gøre dette er det nok at vride håndfladen i "X" i en lignende position.
 11. Herefter skal tråden smides over tommelfingeren og pegefingeren i begge hænder.
 12. Så skubber man ene ad gangen fingrene fra hinanden, leder drejningen til håret, som trækker håret ud.
 13. I løkken bør ikke falde ind i håret inde i konturen.
 14. Hårene fjernes ved vækst og ikke omvendt.
 15. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du behandle arbejdsområdet med et antiseptisk middel.

For ikke at oprette en ny form hver gang, bør den opretholdes efter en vellykket korrektion.

Hvor smuk at trække ud øjenbrynene

Denne lektion vil hjælpe med at gøre dine øjne større og mere udtryksfulde. Dette er muligt ved at give øjenbrynene en smuk form. Vi lærer at trække dem ud korrekt.

Øjenbryn - indramning af vores smukke øjne. Og du ser, at rammen ikke skal overskygge eller tværtimod desfigure selve billedet. Den rigtige ramme skal være smuk, men stadig er hovedformålet at forbedre skønheden i selve billedet. Dette gælder også for øjenbryn, pænt plukket og velplejet, det burde understrege din naturlige skønhed. I vores artikel lærer du, hvordan du laver smukke øjenbryn, bruger kun lidt tid og vælger de rigtige værktøjer.

Værktøj: øjenbryn børste, søm saks, hvid blyant.

Hvis processen med øjenbrynskorrektion er meget smertefuld for dig, skal du bruge vores tips om, hvordan du trækker øjenbrynene ud uden smerte.

Sådan retter du øjenbrynene

 1. Stå foran et godt oplyst spejl, og smør dine øjenbryn opad med en speciel børste. Skær de lange hår, der stikker ud over øjenbrynens øvre grænse med manicure saks. Kombinér derefter øjenbrynene ned og afskær alle ubehagelige hår, der strækker sig ud over den nederste kant. Øjenbryn trimning bør altid gøres, før du trækker dem ud. Så som du kan bryde linjen i øjenbrynene, fange de ønskede hår, der var for lange.

 • Hold børsten oprejst, læg den på næsens vinge. Øjenbrynet skal starte ved krydset med børsten. Dette punkt kan markeres med en hvid blyant. (A)

 • Så sæt penslen på næseboret og oversæt den så den dækker eleven. Krydsningspunktet med øjenbrynet vil være et ideelt øjenbrynbøjningspunkt. (B) Sæt også det andet punkt over øjenbryn og skift det i forhold til nedre punkt lidt tættere på templerne.

 • Sæt børsten tilbage til næseboret og led den til yderkanten af ​​øjet. Krydset er det ideelle endepunkt for panden. (B)

 • Markér alle disse punkter og tegne linjer mellem dem langs bunden af ​​øjenbryn. Dette vil være din ideelle form. (D)

 • Derefter forbinder de øvre punkter for helt at forme formen på dit øjenbryn.

 • Træk nu alt overskydende hår ud, malt i hvidt.

  Den ideelle mulighed er at understrege den naturlige øjenbrynform, du har. Men øjenbryn kan også justeres afhængigt af dit ansigtsform.

  Og selvfølgelig slutter processen med at give øjenbrynene en smuk form ikke der. Hvis dine øjenbryn er for lette, tynde og ikke har den ønskede form, så læs i vores næste artikel hvordan man kan omdanne dem.

  Sådan trækker du ud øjenbrynene hjemme: tips og regler

  Ifølge de fleste mænd er det mest mindeværdige og attraktive element i et tankevækkende billede et kig. Og intet vil lysere dine øjne som et velvalgt velplejet øjenbryn. Og for at finde ud af, hvordan smukt at trække ud øjenbrynene hjemme, tjek vores materiale.

  For korrekt korrektion af øjenbrynens form er det ikke nødvendigt at besøge en specialist, du kan selv gøre det.

  Formvalg

  Før du plukker øjenbrynene hjemme, bør du beslutte dig for deres fremtidige form. Vær opmærksom på denne proces. Korrekt valgt form vil ikke blot gøre ansigtet mere attraktivt, men også lysere op de forkerte funktioner.

  Når du vælger formen på øjenbryn, skal du bygge på dit ansigt.

  Hver type ansigt har sin egen type øjenbryn:

  • knækkede øjenbryn med en brud - for klumpede skønheder;
  • en høj-lift form vil glatte ud de skarpe funktioner i et firkantet ansigt;
  • afrundede øjenbryn - den perfekte løsning for ejere af et trekantet ansigt;
  • Rette brows visuelt gøre ansigtet mindre langstrakt;
  • Enhver af disse former er egnet til et ovalt ansigt.

  Vi trækker håret ud korrekt

  Så du har besluttet på formularen, det er tid til at lære - hvordan man pluk øjenbrynene hjemme og hvordan man undgår de mest almindelige fejl i processen.

  Vigtigt at vide!
  Hvis du, foruden at rette øjenbrynens form, vil ændre deres farve, skal farvningen først udføres, og kun derefter fortsætte med at plukke.

  Når du lægger en blyant på de angivne linjer, danner du begyndelsen, højeste punkt og ende af dit øjenbryn

  pincet

  Pincet - et af de mest populære værktøjer til at justere formen på øjenbrynshår.

  Det er praktisk og nemt at bruge, utrolig effektivt, og samtidig er prisen for det meget lavere end for salonprocedurer:

  1. Forbered arbejdspladsen og de nødvendige værktøjer. Spejlet er bedre at tage med en forstørrende effekt, det giver mulighed for ikke at gå glip af selv de mindste detaljer.

  Et godt oplyst område og et forstørrelsesspejl er allierede til selvkorrigering af øjenbryn.

  Anbefaling!
  Husk at et dårligt oplyst sted er den værste fjende i proceduren.
  Plukkende øjenbryn derhjemme er bedst udført i dagslys.

  1. Behandle pincet i alkoholopløsning for at forhindre infektion.
  2. Før du plukker øjenbrynene hjemme, smør huden med en lotion med en affedtningseffekt. Resterne af talg fremkalder glider af hår fra pincet og komplicerer proceduren.

  Fjernelse af makeup er en forudsætning for en kvalitetsproces.

  1. Forsigtigt og uden hastighed, tag hvert hår med pincet så tæt som muligt på roten og riv den ud med en skarp bevægelse.

  streng

  En anden meget populær måde at hurtigt plukke ud på dine øjenbryn i hjemmet er at bruge en tråd. Ja, ja - den mest almindelige tråd. Denne metode er ret usædvanlig, men er meget effektiv.

  Øjenbryn plukning instruktioner:

  • binde enden af ​​et lille tråd sammen;
  • glide sammen fire fingre på højre og venstre hånd, og læg derefter en tråd på dem (tommelfingre deltager ikke i processen);

  Plukker med en tråd er mindre smertefuld end med pincet, derfor foretrækker piger med lavt smerte tærskel denne type hårfjerning

  • Brug din højre hånd til at begynde at vride tråden, så i slutningen, midt i segmentet, vil der være omkring 5 til 9 krøller - de vil fungere som en hjemmelavet pincet. Generelt skal tråden have form af en timeglas;
  • tråd hvert løkke over tommelfingeren og pegefingeren;
  • Placér trekantenes trekant, så de ekstra hår, du vil fjerne, er i det;
  • Mens du åbner en hånd og lukker den anden, skal du hente uønskede hår og fjerne dem.

  Før du lærer, hvordan du korrekt trækker øjenbrynene hjemme med en tråd, kan mere end en procedure finde sted. Fortvivl ikke og skær dine færdigheder, du vil snart kunne bruge hele sessionen i minutter.

  Billedet viser et bevægelsesmønster under øjenbrynens plukning

  Tips og hemmeligheder til plukning

  Taler om, hvordan man korrekt pluk øjenbrynene hjemme, for ikke at nævne de små tricks, der vil gøre proceduren mere succesfuld og mindre smertefuld.

  1. Fjern ubehag i processen, du kan bruge isterningen eller frosne bouillon salvie eller kamille.
  2. En varm komprimering på øjenbryn hjælper også med at lindre smerter. Det åbner porerne og gør håret mere smidigt.
  3. I plukningsprocessen skal du trække huden over panden lidt. Overfladespænding reducerer smerte.
  4. Før proceduren skal du altid bøje dine øjenbryn langs deres højde. Således vil du være bedre i stand til at se, hvilke hår der skal fjernes, og hvilke er bedre at ikke røre ved.

  En lille anbefaling til dem, der ønsker at vide, hvordan man korrekt pluk deres øjenbryn derhjemme. Glem ikke om isterning eller varm komprimering for at lindre smerter.

  1. For at undgå betændelse og irritation af huden efter plukning, smør den med en creme indeholdende aloe vera ekstrakt.
  2. I færd med at glemme at flytte lidt væk fra spejlet og inspicere resultatet som om fra en afstand. Dette vil hjælpe med at bemærke asymmetrien af ​​plukkede øjenbryn eller andre ufuldkommenheder, så du straks kan fjerne dem.

  Afslutningsvis

  Du kan omhyggeligt justere øjenbrynens form uden hjælp af en mester fra en skønhedssalon. Det vigtigste at huske er en simpel men vigtig regel - en god bør være i moderation. Du behøver kun at understrege øjenbrynens naturlige skønhed og ikke gøre dem til tynde strings.

  Pæne velplejede øjenbryn vil gøre dig endnu mere attraktiv og ønskelig.

  Du kan få yderligere nyttige oplysninger fra videoen i denne artikel, og du kan stille alle dine spørgsmål om emnet i kommentarerne til materialet.

 • Typer af kvindelige trimmere til det intime område og hvordan man bruger dem

  Voksstrimler "Floresan Deep Depil"