Sådan barberes maskinen: nuancer, som du ikke vidste

Hver anden mand begynder sin dag med en procedure for at fjerne overskydende ansigtshår, på et enkelt sprog - med barbering. Den moderne barberingsindustri tilbyder en række værktøjer til dette, det være sig engangs- eller genanvendelige maskiner, barbermaskiner og elektriske barbermaskiner, clippers og trimmere. Men oftest bruger mænd konventionelle maskiner.

Hvordan man barberer med en maskine, skal du lære fra en ung alder, da en barbering forstyrrer væksten af ​​overskæg og skæg, forårsager irritation og betændelse i huden, fører til skader, slid og nedskæringer. I denne henseende anbefaler eksperter, at alle mænd handler i overensstemmelse med standardinstruktionerne om, hvordan man skal barbere skægget med en maskine hjemme.

Fordelene ved denne metode

Maskinen til barbering optrådte i mænds drift i lang tid, meget tidligere end moderne elektriske apparater. Moderne butikker tilbyder et bredt udvalg og udvalg af maskiner til skæg og overskæg afhugning, og stylister og barbermaskiner kalder de vigtigste fordele ved at bruge maskiner. For eksempel:

 • Høj kvalitet og effektiv barbering. Ved hjælp af et sådant værktøj vil en mand være i stand til at barbere hårene ved selve roten, hvorved ansigtets hud bliver glat og rent. Og maskinens knive fjerner de hornede hudlag, renser porerne.
 • Tilgængelighed. Som nævnt ovenfor kan du finde en barberskrab i enhver butik til husholdningskemikalier, kosmetik og andre husholdningsartikler. Derudover sælges maskinerne til overkommelige priser.
 • Brugervenlighed. Enhver mand kan barbere sig med en standard maskine; der er ingen særlige krav til at udføre en sådan procedure.

Samtidig skal du forstå, at du skal bruge en barbershør forsigtigt, da der er enhver chance for at skade huden med knive. Hvis dette er en engangs maskine, kan den bruges ikke mere end 2-3 gange, og for en genanvendelig maskine skal du regelmæssigt købe udskiftningspatroner.

Forberedende fase

For nogen, bør barbering med en maskine begynde med forberedende aktiviteter, da den rigtige forberedelse er 50% succes. Det er nødvendigt at forberede ansigtets hud for at lette kontakten af ​​epidermis, hår med maskinen, samt for at undgå risici for irritation, nedskæringer og slid. For at gøre dette skal du blødgøre huden ved hjælp af to metoder:

 • vaske dit ansigt i varmt vand i flere minutter;
 • suge et håndklæde i varmt vand og læg det på huden i et par minutter.

Derefter skal huden være sikker på at anvende en barbering. Det anses for at være den mest populære barbergel, da det passer til alle hudtyper, fugt og plejer hud og hår og er mere end økonomisk i forbrug. For en fed type ansigt er det bedre at vælge skum, og det forbedrer brysthårene bedre, så de let kan barberes med maskinblade.

Hvilken slags barberingsprodukter skal du bruge?

Når du udfører barbering med børster med en engangsbæremaskine eller genanvendelig maskine, skal en mand tage sig af valget af kosmetik. Formålet med barbering af kosmetik er at fugt og blødgøre hud og hår på ansigtet, hvilket gør det muligt for knivene at glide så meget som muligt og barbere hår af enhver tykkelse og hårdhed. Formålet med aftershave kosmetik er at forhindre irritation, tørhed, indtrængning af patogen flora i huden.

Du kan bruge følgende typer barberingsprodukter:

 • skum - egnet til fedtet og normal hud i ansigtet, det passer perfekt til skægets og overskægets hår, hvilket giver en razorglide og hurtig fjernelse af håret.
 • gel - en tyk konsistens giver en lille mængde produkt til at dække et stort område af ansigtet, gelen intensiverer og blødgør både huden og håret, så de kan barberes sikkert af;
 • creme - dette værktøj er mere egnet til personer med følsom og tør hud, blød og fedtet tekstur dybt fugt og dækker huden med et beskyttende lag.

Eksperter anbefaler ikke at spare på kosmetik til barbering, da det påvirker graden af ​​traume i huden, glidning af bladene i ansigtet og hårfjerning. I intet tilfælde kan det ikke barberes med et maskine skæg og overskæg på tør hud eller med simpel sæbe.

Barberingsteknikker

En overskæg og skægbjælke kan være engangsbrug eller genanvendelig. I det første tilfælde taler vi om plastmaskiner med flere knive, som du kan barbere 1-3 gange, hvorefter de smides ud og tager en ny maskine. En genanvendelig barbermaskine er normalt lavet af metal, den erstattes med udskiftelige kassetter med knive, som regelmæssigt ændres. Princippet om barbering med sådanne anordninger er meget ens.

Sådan barberes t-formet maskine?

Den T-formede maskine er en genanvendelig barbermaskine, som indebærer en regelmæssig udskiftning af kassetter med knive. Til barbering med en sådan maskine har du brug for de samme forberedende foranstaltninger og en liste over værktøjer. Næste i maskinen skal du indsætte bladet, tag håndtaget i slutningen. Nu skal en mand vælge den optimale vinkel af bladene i forhold til ansigtets hud (ca. 30 grader).

Ideelt set skal maskinens greb ser diagonalt ud på gulvet, så bladene kommer i kontakt med huden. Nu kan du barbere hårene på ansigtets hud, for denne maskine skal bevæge sig fra top til bund, først i kinderne og derefter på halsen og i slutningen barberer overskæget. Hvis hårene er dårligt fjernet, kan du flytte bladene vinkelret på hårlinjen. Under ingen omstændigheder må man ikke trykke på maskinen, da dette vil medføre skæring af huden og irritation.

Efter barbering af børster og whiskers skal du vaske dit ansigt med rindende vand og inspicere vanskelige steder. Hvis hårene forbliver, er det ikke nødvendigt at genanvende barberingshjælpen. Fugt kun maskinen med vand og fjern eventuelt resterende hår. Du kan flytte væk fra reglerne og barbere hår mod deres vækstlinier på sådanne steder, for eksempel på hagen og i næseområdet, hvor der er ansigtslindring.

Sådan barberes en engangs barberkniv?

Når du har påført barberingsproduktet på huden, skal du starte proceduren selv, først barber hårene fra kindområdet. På mandens kinder er hårene den blødeste og mest lydige, derfor er det lettere at fjerne med en barberkniv. Maskinen skal svede hårets vækstlinje som regel fra brystets begyndelse til hagen. Hvis hårene skæres hårdt langs deres vækstlinje, kan du ændre skarphedsvinklen meget.

På hårdt tilgængelige steder under barberingen kan du strække huden med din anden frihånd. Men at skubbe og forsøge at holde maskinen på ansigtet kan ikke, fordi det vil forårsage alvorlig hudirritation. Næste barber hårene på nakken og flytter maskinen fra nakken til hagen med glatte bevægelser. I dette tilfælde skal maskinen skylles så ofte som muligt i koldt vand for ikke at tilstoppe knivene med hår.

Efter halsen begynder de at barbere på overskægsområdet, i dette område er hårene den mest stive og har brug for intensiv blødgøring. Derfor skarver overskæg den sidste, så hårene forbliver så lange som muligt under skum eller barbergel. For at barbere på overskæg, presses overlæben til tænderne, som om man trækker den. Maskinens retning skal også være i en lille vinkel, men ikke mod hårets vækstretning.

Hud- og instrumentpleje

Ved barbering skal en engangs og genanvendelig barbermaskine skylles så ofte som muligt i vandet for ikke at tilstoppe mellemrummet mellem knivene. Hold værktøjet rent og tørt i et ventileret tørrum. For at passe på din hud skal du bruge følgende typer produkter:

 • creme er ideel til tør hud i ansigtet, da det indeholder nærende ingredienser, der intensivt fugter huden;
 • Balsam - et universelt middel til alle hudtyper, men det er mest velegnet til følsom hud;
 • Lotion - flydende konsistens og alkoholindhold vil give høj kvalitet pleje for fedtet hud i ansigtet;
 • Gel er et universelt middel til alle hudtyper, som beskytter, fugter og beroliger huden efter barbering.

Kosmetik til barbering og efter bør ikke kun være fra en producent, men helst fra en række produkter fra mærket. Dette vil beskytte huden og sikre sin maksimale omfattende pleje.

konklusion

At shave en engangs maskine (sikkerheds barberkniv) er meget nemmere, så den er mere egnet til begyndere og unge mænd til en sikker og effektiv barbering. Men at barbere en T-formet maskine kræver færdigheder og evnen til at bruge den, så den bruges ofte af erfarne mænd. Rakningsteknikken for begge indstillinger er omtrent den samme, kun for at arbejde med en genanvendelig maskine, du skal forsøge at finde den optimale vinkel af barbering. Under alle omstændigheder er fjernelsen af ​​børstehårene ved bladet den mest effektive metode til alle eksisterende.

Sådan barberes

Den første oplevelse af våde barbermaskiner. Jeg kan huske ham godt, selv om mange år er gået. Ingen er hjemme, et badeværelse, et spejl, farens barbermaskine, lidt varmt vand hældes fra vandhanen, et stykke vaskevaske, en pensel. Jeg troede alt gik glat. Den dag blev husket som en "blodig søndag", men det var bestemt det værd. Min fars overraskede smil, der så virkningerne af den første barbering på mit ansigt... Men alt kunne have været gjort forskelligt.

Hvis du stadig er ung, og du kun skal føle det skarpe stål på dit ansigt for første gang, så læs det meget omhyggeligt. Det samme gælder dem, der hele sit liv foretrak elektriske barbermaskiner, men besluttede nu at blive bekendt med barbermaden.

Selvfølgelig har teknologien gået langt, og moderne jakker, shiki og lignende højkapslede ergonomiske maskiner med det ndeste antal blade er slet ikke det samme som en sovjetisk barbermaskine med udskiftelige dobbeltsidede blade "Sputnik".

Men på grund af uerfarenhed er det muligt at gøre ting med dem. Derudover er der andre aspekter af barbering, der er vigtige at overveje. Her er de syv mest almindelige fejl, som nybegyndere gør, når de rager vådt.

Scoret på forberedelsen af ​​huden

En meget almindelig fejl, især for dem, der går på en våde barbering med en elektrisk barbermaskine. Tror du, at når du tørrer dit ansigt med vand, før sæbe er nok? Absolut ikke.

Tør hud er fjenden for en behagelig barbering. Du skal bruge ca. tre minutter til den for-våde procedure.

Vandet skal være varmt, men ikke varmt. Du tager en fugtighedsgivende sæbe i ansigtet, og så forsigtigt og med arrangementet behandler du huden. Geler og kropsæber passer ikke - de tørrer huden. Forresten er forberedelsen af ​​nakken ikke mindre vigtig. Der er huden endnu mere øm.

Åh, fu, en anden særlig sæbe til den person, der skal købe. Hvad er jeg, pige? Nej, du er en bevidst mand, der bruger specialiserede midler til at opnå det bedste resultat.

Gemt på barberskum

Køb det billigste barberskum med rabat i butikken - det er ikke den bedste løsning. Vil du virkelig redde på dit ansigt? I sig selv er et sådant skum i en cylinder under tryk meget tør hud. For at udjævne effekten tilføjer producenten stoffer, som gør skummet til en slags smøremiddel. For at stabilisere hele kemiske anlægget er der en masse andre ingredienser tilgængelige, der ikke har nogen relation til barberingen selv, men er kun rettet mod at opretholde denne masse i sin oprindelige tilstand. Dækket med konserveringsmidler og stabilisatorer? Nå, held og lykke. I bedste fald sker der intet. I værste fald fange en allergisk reaktion.

Hvis du allerede køber skum eller gel i en ballon, så tag hypoallergen fra mere eller mindre kendte producenter. Det bedste valg er en særlig sæbe eller gel, der skummes og påføres ansigtet med en børste.

Mod uld

At begynde at barbere straks imod uld er næsten garanteret små, hyppige hvide hudformationer som blærer, forbrændinger eller acne. Barbering rent voksende hår søger en vej til frihed. Især på sart hud. Som en bonus er der rødme, kløe, brændende og forfærdeligt udseende. Har du brug for det?

Til at begynde med, lad os lave kartografi. Ja, faktisk skal vi lave et mentalt kort over retningen af ​​hårvækst på ansigtet. Det er let at bestemme retningen for vækst - vi barberer ikke i flere dage for at lade håret vokse, så strejk det i forskellige retninger. I hvilken retning er der ingen modstand, i den retning vokser håret. Tricket er, at væksten er forskellig for forskellige dele af ansigtet. Se selv. På kinderne ned. Jo tættere på kindbenene, jo mere tydeligt er vækstretningerne "delt" til bunden af ​​kæben og hagen. På selve hagen på alle rædsler. Under hagen vækst til ungdomsbadekaret. Alt dette skal overvejes og barberes ordentligt.

Vi begynder at barbere strengt efter hårvækst. Ikke rent nok? Åh, alligevel, i slutningen af ​​dagen kan du allerede mærke den nydannede stubbe.

Barbering er ikke at slippe af med ansigtshår, men reducerer dets længde.

På ansigtet vokser håret meget hurtigt. Okay, vil du stadig have noget renere? Derefter barberes vinkelret på væksten. Stadig lidt? Derefter barberes vinkelret i modsat retning. Det er nok, tro mig.

Tryk så, at det næsten tog af huden

Indianerne praktiserede fjender scalping, og mange uerfarne brugere af barbermaskiner forsøgte at fratage sig deres hud og gjorde en stor indsats for maskinen under barberingen. Hvorfor skubbe så hårdt? Tror det, at det bliver renere? Men hovedet med knive i en moderne maskine er designet til at glide langs de naturlige konturer af en persons ansigt. Hvis du trykker på hovedet i ansigtets hud, skaber du en forsænkning, bladets kontakt med overfladen ændres. Hårene forbliver længere, og huden modtager fuldstændig unødvendig unødvendig mekanisk skade.

Alle disse klokker og fløjter, som f.eks. En beskyttende ramme, gummibånd til forspænding af huden foran knivene samt udformningen af ​​det nøjagtige antal knive, kompenserer delvis for barberings personens overdrivelse, men det optimale resultat opnås uden nogen indsats fra personens side. Tryk ikke på maskinen på huden, det er bedre at skifte knive oftere.

Forkert vinkel

Denne fejl gælder både for moderne maskiner med et bevægeligt hoved og til monolitiske T-formede maskiner af det gamle design. Det er svært at vænne sig til den T-formede barberkniv, da det er nødvendigt at opretholde den korrekte position af maskinen i forhold til hudoverfladen hele tiden. Indledningsvis skal dækslet på det T-formede maskinehoved (under hvilket bladet) komme i kontakt med huden, men ikke lægge pres på det. Nu vippes maskinen, indtil bladet rører ved huden. Dette er den rigtige position.

At lære at opretholde og "føle" den rigtige vinkel er praksis og absolut koncentration nødvendig. Prøv at træne i stilhed.

Med moderne maskiner er alt det enklere og mere kompliceret på samme tid. Knivvinklen er fast, hvilket betyder at du er komfortabel og komfortabel, eller du skal skifte maskine / knive. Ingeniører kan ikke tage højde for hver persons egenskaber og derfor designe maskinen, så den passer til flertallet. Men du er ikke flertallet. Prøv at kigge efter producenten og modellen af ​​maskinen og knivene, hvorved ubehag og skader på huden ikke vil. En enkeltbladsmaskine er ikke så dyr.

At tørre

Der er sådanne ubelejlige steder på ansigtet (for eksempel hagen og i nærheden af ​​læbernes hjørner), der ikke er så let at barbere med høj kvalitet i ét pas. Fungerede ikke første gang? Påfør skummet på dette sted igen, før du berører bladet igen. At gå med en barbermaskine over et tørt område er et helvede, en rigtig tin, især for hud, der ikke er vant til sådanne procedurer. Lad dem være doven for at genpåføre skummet eller gelen. Fugt mindst med vand.

Ti gange et sted

Reklamehåndere siger til os: "Mindre bevægelser - mindre irritation." Dette er faktisk en grundlæggende sandhed. Med tilstrækkelig dygtighed kan du barbere, så maskinen ikke mere end én gang passerer hvert eneste punkt i ansigtet. Dette er højden af ​​færdigheder. I mellemtiden husk: kravle 10 gange på ét sted - den rigtige vej til irritation og hudskade. Moderne maskiner har 3-5 blade. Faktisk skraber du i huden allerede 3-5 gange. Dette er mere end nok.

Over tid kan nogle regler fraviges. Huden vil blive brugt og bliver mindre krævende under forberedelse og pleje. Erfaring giver dig mulighed for at barbere hurtigere, bogstaveligt talt på maskinen. Men husk, barbering ansigter er et ritual, vores privilegium. Ritual kan ikke udføres travlt. Mange får glæde af denne proces, og derfor gør barbering så behageligt og behageligt som muligt tilsyneladende en helt normal ide. Stræk glæden - barber ordentligt.

Sådan barberes maskinen korrekt

Menneskehedens historie har mange hundrede nyttige opfindelser, og en barbermaskine er en af ​​de mest bemærkelsesværdige. Det var han, der gjorde den moderne mand ud af den primitive mand, idet han havde reddet et ædelt ansigt fra fuldstændig ikke-ædle vegetation. Teknologi er en ting, og kunsten at bruge den er helt anderledes. I dag kan alle købe en moderne barbermaskine, men kun erfarne mennesker kan skære hår uden irritation og nedskæringer med en perfekt håndbevægelse, og derfor kan vi i dag finde ud af, hvordan du gør det korrekt med en barbermaskine, en maskine, en elektrisk barbermaskine for første gang uden problemer.

Barbering for første gangs maskine

For et halvt århundrede siden brugte mænd barberingsbørster og farlige blade, som kunne risikere at skylle hele ansigtet. I dag blev de erstattet af sikre maskiner og elektriske barbermaskiner, tilsyneladende perfekte. Gentagelsen af ​​facial konturer, skjulte blade og barbering uden skum og geler - disse slogans er fyldt med moderne reklame, men med nye enheder kom nye problemer: tør hud, irritation, afskæring af de øverste lag af hud og dermatitis.

I dag er valg af barbermaskine stadig et aktuelt problem, barberknivskarberne renser naturligvis huden af ​​vegetation, men sammen med håret fjerner de de øverste lag af huden, hvilket gør det til et gunstigt miljø for bakterielle infektioner. Den elektriske barbermaskin er en moderne højteknologisk gadget, men det kan ikke tage alle de korte hår, som som følge heraf vokser ubehageligt ind i huden. Derfor er kunstens barbering ikke noget fra fortiden, og det går videre fra far til søn, og vi vil lære at gøre det korrekt kl. 13, 14, 15, 16 år.

Måske hver forretningsmand, der ikke har mere end en halv time at lave morgenøvelse i dag, drømmer om en smidig, smertefri procedure. Det er ikke nok tid til at tage denne proces for alvorligt, og overdreven lidenskab vil føre til kamp "ar" på hagen. Efter at have husket flere enkle bevægelser og regler, vil du ikke i en dag kunne glæde din ledsager med glat hud og behageligt udseende. Alt, hvad der er brug for, er et ønske, en bevægelsesteknik, der føres til automatisme, og et par små mandlige hemmeligheder.

Rakningsteknik - trinvise instruktioner

 • Klargør huden for denne procedure. Før du bruger en barberkniv, skal du forsigtigt forberede den ønskede hud i ansigtet for skarpe knive. Vask dit ansigt med varmt vand og damp det lidt: dette vil blødgøre børsterne, hvilket minimerer ubehag i processen. Du kan lægge en lille fløde på kinderne, så huden bliver mindre følsom over for metal. Det er nødvendigt at fugte en lille frotté håndklæde i varmt vand og lade det køle lidt, ansigt på ansigtet i cirka tyve sekunder. Blød hud er bedre at barbere, bliver smidig, og hårsækkene er mere udsatte.
 • Vi behandler ansigtet med skum eller gel. Dette er nødvendigt for at skabe et sikkert lag mellem huden og bladene, hvorved kinderne beskyttes mod nedskæringer og mikroskader. Barberskum eller gel er presset ud og påført i en cirkulær bevægelse på ansigtet. Det er vigtigt, at hele overfladen af ​​huden er jævnt dækket af sammensætningen. Du kan bruge den gamle, men dagens populære metode - en klassisk barberingsbørste, hvorved gelen skummes godt og dækker alle dele af huden med den.
 • Forbered barbermaskinen. Den vigtigste regel er at aldrig bruge stumpklinger, de skærer håret hårdt og klæber til huden og fører ofte til irritationer og nedskæringer. Derfor skal engangsmaskiner kastes væk umiddelbart efter brug: De undlader ikke kun at producere den ønskede virkning, men samler også de patogene bakterier på deres overflade. Flere praktiske muligheder vil ændre bladene på genanvendelige barbermaskiner.
 • Vi starter med hårvækst. For ikke at skade ansigtets hud skal du begynde med kinderne på hagen. En let berøring er tilstrækkelig: i dette område er hårene bløde og afskåret, selv ved afstivede knive. En almindelig fejl hos mange mænd er at barbere sig mod hårdvækst, det irriterer huden: det bliver rødt, tørrer ud og små bumser vises på overfladen. Det antages, at en sådan proces vil gøre huden renere, men dette er kun berettiget i sidste fase, når du skal fjerne helt korte hår. Det er sikrere i vækst, men fjerner ikke håret over hele længden. For større effektivitet er det nødvendigt at strække huden lidt i retning af barbermaden, som om man løfter hår. Så du fanger blade af vegetation i den mest forskelligartede stilling, du kan finde et kompromis ved at lære at skære skæg og overskæg skråt. Så du vil dræbe med en barbermaskine "to fugle med en sten": forhindre irritation og gøre ansigtet perfekt glat.
 • Vask forsigtigt barbermaskinen gennem hvert pass. Det er nødvendigt, at under bladet ikke samler hår og rester fra gelen, hvilket forstyrrer en ren hygiejnisk procedure. Forbered en beholder med varmt, men ikke brændende vand på forhånd, hvor du vil skylle barbermaskinen efter hver passage af maskinen. Hvis dine børster er bløde, er det nok at dyppe bladet i ist vand: det bliver skarpere og skærer perfekt håret i bunden.
 • Barber halsen, hagen og overskæget. En af hovedreglerne er glathed af bevægelser, det er ikke nødvendigt at lægge pres på bladet eller skrabe huden med maskinen, som sandpapir, med al den maskuline indsats. Glatte håndbevægelser over ansigtet, knap rørende det. Så du vil kunne minimere metalkontakt med huden og undgå irritation, når du er færdig med kinderne, fortsæt fra nakken til hagen. Du kan slippe af hårdt indgroede hår ved forsigtigt at hente dem op med almindelige pincet og rage dem væk ved bunden. At trække dem er uønsket: du risikerer at løbe ind i irritation og sår, som regel vokser de hårdeste og tykkeste hår i hagen og overskægsområdet, så du skal først dyppe bladene i varmt vand i nogle få sekunder. Når du føler, at din hud er jævnt fugtet, kan du omhyggeligt begynde at barbere din overskæg over din overlæbe. Dette kræver den rigtige teknik: lidt skrå, med strakte hud.
 • Vi barberer på svært tilgængelige steder. Efter hovedskæringen er der altid hår på ansigtet, der er ikke mange af dem, men det gør dem mere mærkbare og smører det overordnede gode indtryk, så vær særlig opmærksom på deres fjernelse. Det er ikke nødvendigt at genanvende barberingsproduktet, for på den tid vil huden være godt forberedt, det er nok at vådte maskinen med lidt varmt vand. Først og fremmest prøv kanten af ​​bladet at gå på svært tilgængelige områder for hårvækst. Hvis dette mislykkes, kan du ændre vinklen og endnu mere pres, men du bør ikke gøre det med hele bladets overflade, for ikke at irritere den genudslettede hud. Rengjorte vanskeligt tilgængelige områder bør straks behandles med en særlig olie eller creme til hudpleje. Umiddelbart efter denne procedure skal du ikke gå ud i kulde eller under solen: huden er stadig for følsom overfor ydepåvirkninger. Så det er meget svært for hende at returnere balancen: Overfladen bliver enten overdrevet, eller det begynder at glinke med en olieagtig glans.
 • Berolige huden. Efter proceduren skal du vaske rester af skum med køligt vand. Det er køligt, fordi for lavt en temperatur vil irritere sårene og lukke ubehandlede porer - et godt miljø for fremtidig acne, anvendes en speciel lotion til nedskæringer. Virksomheden, farve, viskositet er ligegyldigt: det vigtigste er, at der ikke er alkohol i sammensætningen, det tørrer huden, gør den følsom for kulde og vind, berøver beskyttelsesbarrierer. Når ansigtet er tørt, kan du anvende en ikke-fedtet lyscreme, der beroliger irriterede områder. Du bør ikke behandle denne procedure uforsigtigt, ellers vil et glat, smukt barbert ansigt kun forblive en drøm. Ved første øjekast ser den beskrevne algoritme ud som et komplekst sæt regler, som er lette at glemme, det er det ikke. Hvis du tvinger dig til at gøre alt konsekvent og klart et par gange, vil en sikker barberingsprocedure hurtigt blive en vane og vil ikke tage mere end 10-15 minutter. Dette er det samme arbejde - bare ikke på andres projekt, men på din egen krop, og tilbagevenden er større, og fornemmelserne er mere behagelige. Nyd denne proces er usandsynligt at lykkes, men tilfredsstillelsen af ​​deres eget udseende er givet, den bedste belønning for dit arbejde vil beundre blik af unge kvindelige fans.

Sådan barberes med en straight razor Gillette video instruktion

Hemmeligheder på den rigtige barbermaskine

I denne proces er der mange nuancer, der kan gøre livet lettere eller tværtimod komplicere det og tvinger dig til at smide razors med vrede eller gå til en hudlæge, de skal huskes for at være fuldt udstyret på en ansvarlig dag:

 1. Skum og gel bør ikke indeholde sæbe komponenter: jo mindre produktet skum, desto bedre;
 2. Den ideelle frekvens - to gange om ugen: fra hyppige procedurer bliver håret svært, for sjældent - tykt og uartigt;
 3. Kogende vand og is før, under og efter denne procedure er kontraindiceret: de stærkt irriterer huden og bidrager til dannelsen af ​​acne;
 4. Den bedste tid er morgen, når hævelsen fra ansigtet allerede er gået i seng, og huden er ikke træt for dagen; om aftenen er huden for træt, så den vil se lidt rynket og alderen;
 5. Efter barbering er cremer påført kun efter fuldstændig tørring af huden, ellers vil hagen dækkes med bumser;
 6. Lotion anvendes først efter vask med koldt vand;
 7. Köln bruges kun som en sidste udvej: det har negativ indvirkning på huden efter proceduren;
 8. Følsom hud kræver udvælgelse af specielle olier anbefalet af hudlæger; fedte cremer og alkoholbaseret kosmetik bør udelukkes.

Hvordan man korrekt barberer mænd

konklusion

Til en sådan procedure kan huden i princippet ikke bruges. Det er altid stress, som dog er blevet en integreret del af en menneskes liv, men en lille fingerfærdighed og viden hjælper huden med at gøre den smuk for evigt og barbering - hvis ikke behagelig, så helt sikkert en smertefri og sikker procedure.

Sådan barberes maskinen korrekt - valget af værktøjer, detaljerede instruktioner, råd fra hudlæger

Enhver ung mand har en dag, hvor der kommer vegetation på hans ansigt. Det er på tide at købe et barbersæt og finde ud af, hvordan man barberer en mand.

For mange er det første forsøg på at barbere ender med hudtrauma, betændelse og ubehagelige fornemmelser. Desværre fortsætter mange mænd med at barbere forkert i mange år.

Vi håber, at artiklen vil afklare spørgsmålet - hvordan man barberer maskinen. Også i vores blog finder du materiale om, hvordan man barberer barbermaskiner.

Sådan barberer du en mand med en maskine - i detaljer om det vigtige

Det vigtigste - at vælge de rigtige tilbehør - maskine, kosmetik - og nøje følge anbefalingerne fra hudlæger. I dette tilfælde vil selv den første barbering blive en daglig vane, ikke en test.

Pleje og skæring af skæg og andet ansigtshår begynder med valg af barberkniv. Deres sortiment er enormt, så du skal vælge en model, der giver den mest sikre og glatte barbering. Det er bedst at vælge en barbermaskine med flere knive af et berømt mærke. Jo flere blade, jo bedre razor skærer væk vegetation.

Hvis du ikke udskifter maskinen i tide, bliver huden skadet. Engangsmaskine ændres i gennemsnit en gang hver 2-3 uger. Det bedste valg - modeller med ekstra gummibånd og rammer.

Sådan barberes t-formet maskin-instruktion

Først og fremmest ikke lyt til dem, der er på spørgsmålet - hvordan man barberer med en maskine - anbefales at skære hårene mod deres vækst. På huden, uundgåeligt irritation, acne. Først og fremmest vedrører det teenage, ung hud.

Dette er vigtigt! Barbering er en daglig kosmetisk procedure, der kræver streng overholdelse af regler og anbefalinger.

1. I hvilken retning vokser hårene.

Mange mænd er interesserede i spørgsmålet - hvordan man barberer for at dyrke et skæg. Først og fremmest skal du bestemme i hvilken retning hårene vokser. Afhængig af dette i hvilken retning maskinen vil bevæge sig. Kør din hånd over børsterne - dette vil hjælpe med at bestemme retningen af ​​vækst. Husk at i forskellige dele af ansigtet vokser håret i forskellige retninger, skal bevægelser med en barbermaskine udføres i overensstemmelse hermed. På kinderne styres vegetationen nedad, og i hårbenene ændrer håret retningen. Det sværeste område - skæget, her er retningen af ​​hårvækst kaotisk.

Dette er vigtigt! Genopfinde ikke hjulet, den sikreste og mest komfortable måde at barbere er allerede opfundet - i retning af hårvækst.

2. Klargøring af barbermaden.

Forberedelse af en traditionel T-formet barbermaskine begynder med en bladepåfyldning. For at gøre dette skal du åbne barbermaskinen, dreje håndtaget, fjerne bladet fra pakken, læg det på øverste del af hovedet, dække det med en kam og fastgør håndtaget.

3. Hudpræparation.

I overensstemmelse med vejledningen "Sådan barberes du med en barbermaskine" er det vigtigt at forberede huden. Det skal grundigt dampes ved hjælp af en shower gel eller ansigtsrensning.

Tip! Det er bedst at starte proceduren efter et varmt brusebad.

4. Barberingshjælp.

Kvaliteten af ​​proceduren bestemmes af kvaliteten af ​​den valgte kosmetik. Det skal give nem glidning af bladet. Du bør ikke vælge det billigste værktøj. Det er bedre at vælge en gel eller et skum af et velkendt mærke, som vil danne et tykt skum og sikkert for følsom hud.

Tip! Brug ikke sæbe eller brusebad i stedet for specielle kosmetik til barbering, da de tørrer huden. For en perfekt glat slipfilm er nødvendig, hvilket kun danner specielle geler og skum.

Sådan barberes - trin for trin instruktioner

 1. Barbering starter fra kindområdet. På dette område er hårene bløde, sparsomme, så det er nemt at fjerne dem. Flyt fra øre til hage.
 2. Først og fremmest bliver hårene afskåret fra nakken, bevæger sig opad (fra halsen til hagen).
 3. Gå så glat til hagen og overskægsområdet. Dette område er endelig tilbage, da det er ret vanskeligt at behandle det - de hårdeste børster vokser her. I denne zone er vegetationen desuden blødgjort - vask af barberingsproduktet og genanvend det. Snørene er barberet som følger: Overlæben presses med tænderne og hårene skæres fra top til bund, bladet holdes i en vinkel.

Detaljer om hvordan man barberer på videoen.

Husk at strømmen til motion er absolut ikke nødvendig. Denne teknik blev praktiseret af indianerne, fjernelse af fjendens hovedbund. Moderne barbermaskiner følger let konturens ansigt, så hårene skæres af med en lille bevægelse. Hvis du bemærker, at barberingskvaliteten er forringet, er det nok tid til at udskifte værktøjet.

Tip! Efter 1-2 tilgange dyppes barbermassen under varmt vand for at undgå nedskæringer. Hvis hårene er bløde, kan du væde bladet i isvand.

I en ung alder er det ret svært at flytte fra teori til øvelse, så det er vigtigt ikke blot at omhyggeligt studere emnet "hvordan man barberer ordentligt for første gang", men også at skære færdigheder. Mest sandsynligt skal i vanskelige at komme til at blive behandlet to gange for at lette processen, strække huden. Håndter Kadyk zone, med hovedet vippet lidt til siden, bevægelserne skal være glatte.

I sluttrinnet skal du vaske med varmt vand og opdatere dit ansigt med en speciel aftershave lotion. Nu kan du vaske i koldt vand - det lukker porerne og eliminerer støv og snavs.

Tip! Brug ikke cologne i stedet for lotion, da det tørrer huden. Mellem gelen og skummet anbefaler eksperter, at de foretrækker det første middel. Gelen forbruges mere økonomisk.

Nyttige anbefalinger

Praktiske råd - hvordan man barberer en mand med en maskine - hjælper med at undgå snit og opnå en perfekt glat hud.

 1. Forhuden skal dampes. Den bedste tid til barbering er efter et varmt brusebad.
 2. Bladet skal være så skarpt som muligt.
 3. Tryk ikke på barbermaskinen, bladet skal glide let over huden.
 4. Ansigtet er opdelt i separate sektioner og behandles hver for sig.
 5. Raket bør holdes i en vinkel på 35-40 grader.
 6. I løbet af barberingen skal hele hånden bevæge sig.
 7. Bevægelsen skal være tydelig kort.

Efterhånden tilpasser huden sig til proceduren og bliver mindre følsom over for effekten af ​​en barbermaskine. Erfaringen vil blive vist, takket være hvilke bevægelser der vil blive honet, og hele proceduren vil tage et par minutter.

Tip! Behandle barbering som et ritual - ikke haste, bliv rolig og have det sjovt at ændre dit ansigt.

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv

Da dette er et af de mest efterspurgte værktøjer, er mange mænd interesseret i spørgsmålet - hvordan man barberer en mand med en elektrisk barbermaskine.

I tilfælde af en elektrisk barbermaskine er der ingen strenge regler, der ville være et aksiom. Nogen barberer kun i retning af vegetationen, men for nogen er vejen mod hårets vækst acceptabel. Hver mand vælger teknikken individuelt og beslutter, hvordan man barberer skæget og behandler ansigtet. Undervisningen er hovedsagelig designet til begyndere.

 • Det er bedre at barbere om morgenen, når huden reagerer mindre på mekaniske irritationer.
 • Før proceduren skal du dampe ansigtet, anvende et barberingsmiddel - gel, skum, creme. Dette sikrer den mest glatte og rene barbering.
 • Metoden til barbering vælges afhængigt af typen af ​​elektriske barberkniv - en barberkniv udfører spiralbevægelser, hvis barbermaskinen er netto, bevæges der i retning af hårvækst - op og ned.

Ekspert mening! Det reneste resultat vil give den sædvanlige maskine. Det er nok at vælge den rigtige vinkel på barbermaskine og et par knive vil afskære al vegetation renset. I dette tilfælde forbliver huden frisk og intakt, og indsatsen er minimal. Hvis du vil have mere bekvemmelighed, skal du købe en elektrisk maskine. I betragtning af at markedet for hygiejneværktøjer udvikler sig, er det vigtigt at have den rette viden om, hvordan man barberer korrekt, således at børsterne vokser.

Sådan barberes med en barbermaskine og barberkniv

1. Funktioner ved brug af en roterende barbermaskine.

Barberets overflade er et rundt blad, der trækker et hår og så skærer det af. Anvendelsen af ​​denne model kan være farlig. Hvis du stærkt trykker på hovedet i ansigtet, og blades på samme tid viser sig at være kedelige, bliver huden øjeblikkeligt såret. Derudover kræver rotorbeholderen regelmæssig rengøring, da de skårne hår forbliver indeni.

Tip! Den bedste dobbeltblad rotor med titanium belægning. En sådan barbermaskine rive ikke håret, men skærer det af.

2. Brug en net barberkniv.

Denne model er designet til våde barbering, ved hjælp af gel, fløde eller skum. Hovedet på enheden er svært, så det gentager ikke konturerne i ansigtet, brugerne bemærker, at gitteret ofte er beskadiget. Læs omhyggeligt - hvordan man barberer en barberkniv, fordi det er lettere at traumatisere huden, og det påvirker uden tvivl kvaliteten af ​​den hygiejniske procedure.

Teenagers første barbering

Selvfølgelig er den unge mand bekymret for spørgsmålet om hvordan man barberer en teenager korrekt, hvornår man begynder at fjerne ansigtshår og hvad der er nødvendigt for det. Ofte bliver det første ansigtshår et emne af latterliggørelse, så spørgsmålet er altid relevant.

Hvad angår den nøjagtige alder for at begynde barbering, er det umuligt at nævne det. Alt hår vises på ansigtet i forskellige aldre og vokser anderledes.

Tip! Første gang er det bedre at bruge de generelle anbefalinger. Hvis du vil vokse et skæg, er det bedst at gøre det tættere på 18 år, i håret bliver hårene stive og formede.

Hvad er nødvendigt for den første barbering

Det er ikke nødvendigt at købe dyre lotioner og geler. I ungdommen er håret stadig ret blødt, så sørg ikke for omhyggelig pleje.

Mange tvivler på at barbere eller ikke barbere den første fluff i overskægsområdet. I denne sag er eksperter enstemmige - at barbere sig. En teenager med en sådan teenagefluff ser temmelig komisk ud end modigt.

Nødvendigt indstillet til den første barbering:

 • engangsmaskine;
 • gel eller skum er obligatorisk for følsom hud;
 • efter barbering hudpleje.

Hudpleje før og efter proceduren

Det er en fejl at tro, at kun kvindelig hud kræver pleje. Faktum er, at talgkirtlerne i den menneskelige krop arbejder mere intensivt, så du skal tage hånd om huden mere omhyggeligt.

Det er ikke nok bare at dampe dit ansigt og anvende skum. Hvis børsterne er tyk, er hårene hårde; derudover er der brug for en special agent - derudover til dampning - gel eller skum. Vask med varmt vand i nogle minutter, og anvend derefter produktet.

Gem ikke kosmetikken, især når det kommer til stive børster. Hvis skummet eller gelen ikke er nok, vil du sandsynligvis være nødt til at barbere to gange. Det er bedre at bruge mere tid og opnå det perfekte resultat.

Efter barbering skal du helt sikkert anvende specielle værktøjer til at passe på skæg og hud efter proceduren. Midler gør massagebevægelser. Det er nødvendigt at fugte huden, rense og eliminere muligheden for irritation. Derefter vaske med koldt vand for at blokere porerne og beskytte huden mod støv og snavs.

Tip! Spar ikke på kosmetik, billige produkter kan forårsage allergi og irritation. Hvis der opstår en uønsket reaktion, er det nødvendigt at ændre midlet.

Sådan barberes med et skæg trimmer og andre værktøjer.

Smukt, velplejet skæg - drømmen om enhver mand. Lad os finde ud af, hvordan man barberer for et skæg, hvilke anbefalinger der skal tages i betragtning.

Så efter at have barberet 2-3 uger er gået, har skæget vokset og du kan ikke se huden under den? Du kan begynde at danne et skæg af den ønskede form. For nogle mænd er et skæg ikke kun en stilfuld detalje i billedet, men også en måde at skjule små ansigtsfletter på. Specialisten vælger skægets optimale form, som vil understrege stil og personlighed.

Tip! Hvis du første gang er bange for at lave dit eget skæg, skal du kontakte de professionelle tjenere. Som regel er flere sessioner nok til at beherske teknikken og nuancerne i skægbearbejdning. Før du starter proceduren i kabinen, skal du være opmærksom på instrumenternes renlighed og deres behandling. Det er bedst at komme til mesteren med dine egne værktøjer og de nødvendige vedhæftede filer.

Hvis du foretrækker at handle uafhængigt, skal du være opmærksom på trimmeren. Dette er en praktisk enhed, som vil give behagelig pleje af ansigtshår. Vælg skægets form, vær opmærksom på følgende kriterier:

 • læbeform
 • form for kindben
 • hageform.

Glem ikke om funktionerne i hårvækst i hagen området.

Dette er vigtigt! Lav et smukt, fuldt skæg er vanskeligt, hvis overskæget vokser kaotisk, og der er ingen flokhage og kindben.

Rund-faced geder og goatee passer til mænd med et rundt ansigt. Hvis håret på visse områder af ansigtet bliver forkert, skal du bruge eksemplet på berømte personligheder. For eksempel foretrak Lincoln et skæg, da han aldrig havde overskæg. Salvador Dali handlede anderledes - hele verden huskede hans luksuriøse overskæg, da han blev af med andre vegetationer.

Tip! At danne et smukt skæg kan være en enhed til at skære hår på hovedet eller specielle vedhæftede filer. Det er nødvendigt at finde ud af, hvordan man korrekt barberer med en trimmer, så resultatet ikke skuffer.

Få populære mandlige skæg

 1. Børsterne er den enkleste model af et skæg, det er nok at trimme hele overfladen af ​​skæget med en trimmer, der forlader vegetationen et par millimeter lang.
 2. Anker - vegetationen forbliver i hagen området og forbinder under læben, kinderne forbliver glat barbert. Subtile whiskers er også tilladt.
 3. Skipper - vegetation begynder ved templerne og falder til kæben. Moderne version - et skippers skæg, lavet i zigzags.
 4. Skærm - hår begynder ved templerne og dækker helt hagen området.
 5. Den mest bekvemme måde at bruge en trimmer på.
 6. Skæget skal ivaretages dagligt, så hårene forbliver jævne og glatte. Ellers vil skæget virke sjusket og vil hurtigt miste sin form.
 7. Før proceduren skal håret i hageområdet vaskes med almindelig shampoo for at give dem en blød struktur og smidighed.
 8. Trimmeren holdes i en vis vinkel og bevæger sig over ansigtet.


Funktioner af proceduren derhjemme

Dette er vigtigt! Det er forbudt at bruge en trimmer i nakken, i dette tilfælde vil den sædvanlige maskine gøre.

Sådan barberer man en mand uden irritation

Anbefalinger fra specialister bør ikke overses enten i en alder af 15 eller 60 år. Uanset det valgte billede - et skarpt ansigt eller et pænt lille skæg, skal du tilbringe dagligt tid til dit eget udseende og stil.

Rådgivning fra hudlæger - hvordan man korrekt barberer en mand en maskine.

 • Den bedste tid til barbering er morgen. Eksperter forklarer dette ved, at efter natten er huden rustet og lettere at tolerere proceduren. Efter at have sovet, vent en kvart time og start barberingen.
 • Efter proceduren må du ikke behandle huden med creme. Den olieagtige struktur af den kosmetiske træsko porerne.
 • Den bedste pleje efter proceduren er at vaske med koldt vand og anvende en lotion mærket "aftershave".
 • For følsom hud må man ikke vaske med varmt vand under barberingen. Dette vil uundgåeligt forårsage irritation.
 • Ingen grund til at barbere dagligt. Selvfølgelig skal du omhyggeligt studere spørgsmålet om, hvordan du barberer ordentligt, så børsterne vokser og behandler dit ansigt hver dag, hvis du vil vokse et tykt, smukt skæg. Jo oftere du skærer hår, jo hurtigere og sværere bliver dit ansigtshår vokset.
 • Hver mand selv vælger hyppigheden af ​​barbering. For nogle er det hver anden dag, men eksperter anbefaler at holde sig til ordningen - en gang hver tredje dag. Selvfølgelig, hvis du vil se velplejede og stilfulde, kan du ignorere reglen og barbere i flere dage i træk.
 • Specifikke anbefalinger om valg af barbermaskine er ikke. Hver mand styres af individuelle præferencer og vælger et værktøj i henhold til typen af ​​barbering.
 • Razorbladene bør ændres så ofte som muligt, de skal altid være så skarpe som muligt.
 • Hvad angår kosmetik, er det bedre at vælge en gel. Det har en gennemsigtig struktur, og du styrer barberingsprocessen. Opakt skum til vurdering af kvaliteten af ​​barbering er vanskelig.
 • Gnid ikke ansigtet med et håndklæde umiddelbart efter barberingen, våd kun huden med et varmt håndklæde.

Der er mænd, der indtil alderdom ikke kan vænne sig til behovet for barbering. Eksperter anbefaler, at sådanne mænd vælger specielle produkter - cremer og ikke-alkoholiske olier. Det er også vigtigt at forbruge en tilstrækkelig mængde vitaminer B, som blødgør håret og letter barberingsprocessen.

Husk, at en mand altid ser attraktiv og velplejet, hvis han regelmæssigt tager sig af vegetation og hud. Bare skift din barbering til en behagelig vane og tag kvindernes beundringsfulde blik. Og endelig tilbyder vi dig en fascinerende og informativ video om alle de komplicerede barberinger med en maskine.

Vi håber, at materialet er praktisk og nyttigt. Sørg for at dele dem på sociale netværk.

10 tips om barbering

Meget ofte oplever mænd vanskeligheder og frygt for at barbere deres ansigter og nakke. Svær lindring, den fremspringende Adam, virkelig tilføjer problemer og kræver en vis færdighed for at undgå skade og lære at barbere.

Nogle, som følge af overdreven forsigtighed, er efterladt barberet hud. Nogen er bekymret for rødme, smerter fra nedskæringer, indgroet hår. Alt dette kan skyldes den forkerte tilgang til barbering.

I denne artikel vil vi fortælle 10 tips om, hvordan man korrekt barberer en mand og undgå udskæringer, rødme af huden og andre irritationer forårsaget af barbermaskine.

Rådets nummer 1. Brug barberingshjælp

Nogle producenter hævder at du kan barbere dit ansigt og hals uden at bruge skum eller barbergel. Tag ikke deres ord til det. Ja, de bruger en slags sæbestrimmel til at blødgøre barberingen, men det erstatter ikke en fyldig barberingsgel / skum. Sørg derfor for at bruge barberskum.

Brug barberkrem eller gel

Rådets nummer 2. At studere retningen af ​​hårvækst

Håret på dit ansigt kan vokse i forskellige retninger. Hårpærer placeret på den ene side af ansigtet eller halsen kan endda arrangeres i en cirkel. Forståelse af retningen af ​​hårvækst er det første skridt til en ordentlig barbering.

Den nemmeste måde at bestemme retningen for hårvækst er at holde fingeren over en 2-3 dag børstehår. Hvis børsterne ridse fingeren - du fører mod hårets vækst. Hvis fingeren går glat - du får hårvækst. Du kan endda tegne et "hårvækstkort" på papir, hvis det bliver lettere for dig at huske dette. Retning afbildet af pile på begge sider af ansigtet.

Barbering er nødvendig i retning af hårvækst. Vær ligeglad! Dette er hovedreglen for barbering.

Undersøg retningen af ​​hårvæksten

Rådets nummer 3. Barbering forberedelse

Korrekt forberedelse af huden overses ofte. Som regel skyller mændene ansigtet, hagen, men de kan for eksempel glemme halsen. Glem ikke at skylle hele ansigt og hals med varmt vand. Skyl grundigt af snavs. Det er endnu bedre, hvis du damper din hud under et varmt brusebad eller et varmt håndklæde placeret på dit ansigt og hals i 2-3 minutter. Porerne således åbne og barberes bliver både lettere og sikrere.

Skyl dit ansigt, hage og nakke

Rådets nummer 4. Ansigtsbehandling med olie

Hvis du har en meget følsom hud, vil det medføre en lille mængde barberolie, som reducerer irritation. En tynd film vil ikke tillade bladet at røre ved huden, og du kan nemt gå gennem vanskelige områder.

Du kan købe olie til barbering i vores online butik Bowandtie Shop Gallery.

Gør dette: vask dit ansigt -> påfør olie -> påfør barberkrem.

Behandl ansigtets ansigt med olie

Rådets nummer 5. Brug koldt vand til barbering

Efter at have forberedt ansigtet og dampet huden, skal du forsøge at barbere og skylle maskinen med koldt vand. Da det ikke er mærkeligt, bemærker mange mennesker et fald i irritation og risikoen for at skære ansigt og nakke.

Brug koldt vand til barbering

Rådets nummer 6. Brug en "special" barbermaskin

Ved ordet "special" menes en barbermaskine med blødgøringsstrimler og et stort antal blade (fra 3 stk.). De kaldes undertiden "sikkerhedsskrabere" til barbering. Faktisk sørgede fabrikanten af ​​maskinerne for, at man med skarpt kendskab til barbering ikke kunne få ondt eller skære sig selv, endda barberer hårvækst (som annonceret). Produktionen anvender højkvalitets skarpe blade placeret i en vis vinkel, således at kanten af ​​bladet ikke rager ud stærkt og gør ikke ondt i ansigtet.

Brug en multi-blade barbermaskin

Rådets nummer 7. Træk nogle svært tilgængelige hud

På nogle steder er barbering meget svært, selv ved at bruge alle mulige blødgøringsmidler. For eksempel er Kadyk-regionen et meget komplekst område. Forsøg at flytte huden væk eller trække den for at flytte dit hoved frem eller tilbage. Kortere razorbevægelser vil også medvirke til forsigtigt barbering af et komplekst område.

Træk nogle svært tilgængelige hud

Rådets nummer 8. Gør ikke stor indsats.

Tryk ikke på barbermaskinen, når du barberer. Barbering skal roen og uden anstrengelse. Hvis det ondskabsfulde hår ikke barberer, prøv en lille ændring i barbermaskinens retning.

Gør ikke stor indsats, ellers blive såret.

Rådets nummer 9. Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Når du er færdig med barberingen, skyll ansigtet og halsen grundigt med varmt vand (før påføring efter efterskæringen). Dette giver dig mulighed for at slippe af med barberskum og partikler af barberet hår.

Efter anvendelse af aftershave anbefales det at skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke ansigts- og nakkeporerne. Dette er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen og derefter køre gennem den støvede by.

Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Rådets nummer 10. Overdrive det ikke.

Lad os se det. Mange mennesker undlader at rake deres ansigt og hals perfekt selv efter mange års træning. Det er klart, at huden ikke bliver som en baby, selvom du hælder alle barberingsprodukterne på dig. Prøv derfor ikke at skære dig selv og bringe dine færdigheder til et "tilfredsstillende" niveau, og jeg synes, det er ret nok til at se "præsentabel".

Så vi har gennemgået 10 tips om, hvordan man barberer en mand korrekt og undgå vanskeligheder inden barberingen. Selvfølgelig skal du følge alle de tip på en gang, ikke det værd. Eksperimenter. Overhold hvordan huden reagerer på en eller anden tilgang til barbering, og jeg er sikker på at du kan opnå gode resultater. Hvis du bliver træt af barbering hver morgen, kan du altid lære at dyrke et skæg.

Kan stadig vokse et skæg

Anbefal læsning

Forfatter og administrator af den mandlige stil blog BowTie.ru

Det viser sig, at barbering er en hel kunst)) Nu forstår jeg hvorfor jeg ofte bliver irriteret efter barbering...

Hvis du kun barberer i retning af hårvækst, vil barbering ikke være glat (i hvert fald for mig, men jeg tror ikke, at jeg er den eneste), så jeg barberer først for hårvækst og derefter imod. Det er da - hvis du barberer straks mod hårets vækst, bliver irritationen stærkere. Jeg barberer kun på hårets vækst, hvis udgangen er ubetydelig, og det behøver ikke at se på alle 100 for at give huden en hvile. Første gang jeg hører om barberolie og aldrig kom på tværs - skal du finde og prøve.

Før jeg begyndte at dyrke et skæg, undertiden gjorde jeg det samme som dig: først i retning af hårvækst, så mod. Sandt, ikke alle områder, men kun hvor hårene dukkede op.

Følgende hjælper mig meget. Efter påføring af skum eller gel på ansigtet holder jeg det på huden i ca. et minut før barbering, og så bliver det meget mere behageligt at barbere

Godt råd, tak;)

Sandelig, gel / skum blødgør hår og hud endnu mere!

Jeg barberer hele tiden kun mod hårvækst. Ellers skærer hårdt, især hvis håret er kort, skal du gå igennem flere gange, hvilket øger irritation og risiko for udskæring. Jeg barberer hver 2-3 dage, nogle gange mindre. Efter et varmt brusebad, fantastisk. I løbet af arbejdsugen om morgenen har du ikke travlt med et håndklæde, selv om rådene er gode. Hvis jeg på ferie ikke kan barbere i en uge, men min kone brummer, kan ikke lide. Så håret er længere og kan være først på hårets vækst og derefter mod. Han voksede kun et lille skæg som en ugift student som et forsøg, selv om det var mere sandsynligt en popricol og dovenskab. Om skylning af maskinen med koldt vand hørte ikke, jeg vil prøve. Nu bor jeg hos min kone i et privat hus, vandet i hanen er kun koldt. Jeg vasket mit ansigt med en kold, opvarmede vandet i barberingsskålen, spred det færdige skum med en lille børste og barberer mod væksten. Nu prøver jeg først at bare massere med en lille børste dyppet i varmt vand over ansigtet, hårene stiger og derefter skum. På steder, hvor jeg ikke straks barberer, passerer flere gange til en tilfredsstillende tilstand. Derefter vasket han med koldt vand og anbragte en lille smule creme / balsam efter barbering, jeg fjernede overskuddet med almindeligt toiletpapir, så jeg kunne være klar hurtigere og ikke vente, indtil cremen blev absorberet, selvfølgelig blev en lille fløde smidt væk. Jeg har heller ikke hørt om smørret, creme eller balsam efter barbering er nok, irritation er lille.

Hvad har vi? og vi har mak3 og den kombinerede fyuzhin. Så det er alt, hvad Fyuzhin har brug for at bruge geler eller cremer med alkohol skriver køling eller forfriskende. Og hvad med Mac3 uden alkohol. Læs omhyggeligt. Og behøver ikke aftershave. Han så noget sådan i Klive I, stejlt som han barberer ansigtet mod vækst eller måske vokser hans hår opad... fra bunden til toppen. Hvis nogen hjalp.. plus mig.

Ingroet hår efter epilation: årsager, afgivelse, forebyggelse

Næsefjernelse