Er det muligt at barbere uden barberskum

Barbering produkter har længe været en egenskab af en ægte mand og en win-win gave til enhver lejlighed. Ja, og på kvindens hylde i badeværelset fandt de også et ærested. Find ud af hvad der er bedre: skum, gel eller barbercreme og hvilke mærker at give deres præference?

Hvad er bedre - skum, creme eller barbergel?

Type af midler

I dag er der tre typer barberingsprodukter:

Cream - den nemmeste og budgetversion af barberingsprodukter. Det er godt påført huden og er let fordelt, fugtigt huden. Men fløden kræver oftest brugen af ​​en barberingsbørste (som ikke er særlig praktisk) og kan ikke give en perfekt barbermaskine glide over huden, hvilket fører til irritation, nedskæringer og utilstrækkelig ren barbering. Eksperter mener, at barberkrem er det sidste århundrede og anbefaler det kun til mennesker med ubehagelig hud.

Skum - det traditionelle og mest populære værktøj til barbering. Det er let at påføre, fugtiger huden, blødgør hårene, giver en tilstrækkelig grad af glidning af knivene på huden, hvilket giver en behagelig barbering. Derudover er den altid klar til brug: For at få en del luftskum, behøver du kun et klik på ballonen. Barberskum bruges bedst af mennesker med bløde og sparsomme børster, unge mænd og teenagere.

Gel er den mest økonomiske i form af forbrug, men også den dyreste. Det adskiller sig fra den skum gelatinøse konsistens. Gelen påføres hårdere end skum, da det tager tid at "sløre" midlerne på huden. Dermatologer hævder dog, at denne anvendelsesmåde er yderst nyttig til huden: renser, toner, blødgør hår og perfekt forbereder huden til barbering. Barberingsgel giver den bedste barberglid og passer bedst til mænd med stive børster.

Indikatorerne for komfort omfatter mængden af ​​produktet og dens forbrugsmængde, emballeringsmuligheder, tilgængelighed og bekvemmelighed af dispenseren, sikkerhed og renlighed af barbering, aroma og generelle hudfølelser efter brug af produktet. Alle disse nuancer er rent individuelle, men det er dem der skaber det generelle indtryk af barberingsværktøjet og gør dig til at elske (eller ikke elske) det.

Hvilken producent af barberingsprodukter er den bedste?

På trods af de mange tilbud i butikkerne er der kun to ledere, der erobrede det russiske marked: Nivea og Gillette. Begge virksomheder producerer et komplet udvalg af gode barberprodukter (skum, cremer, geler), der er designet til forskellige hudtyper, og deler ligeledes forbrugerens anerkendelse. Loreal og Cliven produkter er også af god kvalitet, men de er mindre populære på grund af højere priser.

Lavpris segmentet er optaget af produkterne fra mærkerne Arco, Mennen, Gibbs og de indenlandske selskaber Liberty and Red Line. De har en lav pris (op til 100 rubler), en bred vifte og gode forbrugeregenskaber.

Der er mange redskaber til barbering fra kategorien farmaceutisk kosmetik (Avene, Ragase, Vichy) og luksusmærker (Loccitane, Shiseido, Clinique, Lancome, etc.). Kvaliteten af ​​de fleste af dem kan kaldes bedst, men på grund af den høje pris er disse midler ikke særlig populære.

Ranking af de bedste barberskum, cremer og geler - TOP-6

Price Expert valgte 6 populære barberingsprodukter.

Og nu vil vi afsløre hemmelighederne om populariteten af ​​hver af de udvalgte produkter.

1. NIVEA for mænds følsomme - optimal barbergel

Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 180 s.

Hvorfor i vores ranking: Det perfekte værktøj til barbering til den bedste pris.

I den omfattende serie af barberingsprodukter fra Nivea-brugere noteres specielt denne gel. Det er nemt at påføre og omdannes til et blødt skum, der giver en sikker og hurtig barbering. Kamilleekstrakt lindrer irritation, og E-vitamin bryr sig om huden. Shaving Gel har en praktisk dispenser, der giver dig mulighed for præcist at måle den ønskede mængde penge. "Price expert" anser det for det bedste produkt med hensyn til pris og kvalitet.

fordele:

 • enkel og behagelig brug
 • økonomisk forbrug
 • glat glide;
 • uden hudirritation.

Minus: Smuk lyse lugt, men det er ikke for alle.

Typiske anmeldelser af NIVEA til mænds følsomme barberingsgel:

"For første gang ser jeg en gel, der så let vaskes i et blidt, behageligt skum! Effekten ved at bruge Nivea gel er også meget god: barbering er behagelig, huden er ikke irriteret, udseendet og aromaen er behagelige. "

"Produktet er bare perfekt: Skummet er tykt og blidt, barbermaskinen glider som urværk, og huden efter den er blød og der er aldrig nogen irritation på følsom hud!"

2. Gillette Mach3 Ren og Sensitive - den bedste barbergel uden irritation og nedskæringer

Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 180 s.

Hvorfor i vores rangordning: den nærmeste barbering.

Gilettes barberingsgel er det bedste barberhuggesglide. Det tredobbelte hudbeskyttelsessystem skaber på den et lag af blødgørende og smørende stoffer med et højt indhold af glycerin og silikone, hvilket sikrer en meget tæt barbering og eliminerer muligheden for nedskæringer og irritation. Gelen indeholder ikke dufte og farvestoffer og kan anbefales selv for en lækker hud.

fordele:

 • ingen lugt;
 • meget tæt barbering;
 • giver højkvalitets hudpleje og rensning.

Ulemper: nej.

Typisk Aloe Gillette Series Sensitive Skin Anmeldelser:

"Min mand har meget følsom hud, han har lidt i mange år med udvælgelsen af ​​de bedste barberingsprodukter. Mange forårsagede forfærdelig irritation. Denne gel er meget blid og meget "glat." Det giver ikke ubehag, og huden efter barbering er meget blød. "

"Gillette gav gelen til sin mand, men med glæde bruger jeg det selv! Et meget behageligt produkt uden en udtalt manuel duft, som gør det muligt at barbere meget rent og efterlader en følelse af frisk og blød hud. "

3. EAU Thermale, Avene - det bedste apotekets barberskum

Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 700 p.

Hvorfor i vores bedømmelse: Kvaliteten er upåklagelig, prisen er langt fra ideel.

Ifølge vurderinger er dette værktøj baseret på termisk vand Aven fuldstændigt vendt om den etablerede visning af en behagelig og nem barbering. Skum konsistens ligner en mousse med en lidt olieagtig struktur, som øjeblikkeligt blødgør hårene og giver dig mulighed for at fjerne dem nemt og uden ubehagelige konsekvenser. Avene indeholder effektive antibakterielle og huden beroligende ingredienser og anbefales især til problem hud.

fordele:

 • ultra blød barbering;
 • stærk antiseptisk virkning
 • værdifulde komponenter.

ulemper:

 • høj pris;
 • uøkonomiske omkostninger.

Typiske EAU Thermale, Avene skum anmeldelser:

"Med dette skum er det som om du anvender en slags flødeskum på dit ansigt, det er meget flot. Barbering er endnu mere behagelig, hudirritation er minimal, smerter bliver også minimal. Generelt er det en fornøjelse. "

"Med Aven bliver børsterne så bløde, at du ikke engang mærker, hvordan det er barbert. Jeg råder dig til at opleve disse følelser! "

4. L'Oreal Paris Men ekspert Hydra Sensitive - det mest komfortable barberskum

Gennemsnitlig pris på tværs af Den Russiske Føderation: 230 s.

Hvorfor i vores rangordning: en ekspert tilgang til barbering.

Det bedste af alle mænds barberingsprodukter fra L'Oreal. Afviger i særdeles storslået, tæt og tæt skum, som meget let og let kan fjernes af barbermaskinen. Brugere bemærker, at barbering med Hydra Sensitive er særligt behagelig på grund af den diskrete lugt og fuldstændig fravær af hudirritation.

fordele:

 • tæt skum
 • original dispenser - gør skum især blød og sparer penge;
 • subtil behagelig aroma.

Minus: Lysbilledet er lidt værre sammenlignet med Nivea og Gilette, selvom resultatet er lige så godt.

Typiske anmeldelser af skum L'Oreal Paris Men ekspert Hydra Sensitive:

"Efter barbering var der ikke en enkelt snit eller endog irritation på nakken. Fornemmelsen efter skummet er behageligt, det trækker ikke eller knibe. Som et produkt af massemarkedet er det meget vellykket og værdig opmærksomhed. "

"Delikat og økonomisk skum, der pludselig viste sig at være bedre og blødere end barberende geler! Flasken har en usædvanlig sprøjte, på grund af hvilken skummet er godt mættet med luft og samtidig forbliver tykt. "

5. Arko Cool - den bedste budget barbercreme

Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 70 s.

Hvorfor i vores rangordning: billig og høj kvalitet.

ARKO Cool shaving cream af den tyrkiske bekymring Evyap er billig og velegnet til hudpleje uden tendens til irritation. Det er ikke fedtet, ligner i tekstur til tandpasta og er godt fordelt over huden. Det kan bruges med eller uden en børste.

fordele:

 • pris;
 • behagelig aroma + let afkøling effekt;
 • forholdsvis behagelig barbering.

Minus: Beskytter ikke mod irritation.

Typiske anmeldelser af Arko Cool barbercreme:

"Det lugter godt, huden køler, den er godt fordelt, skummet er meget tykt. Frisøren efter det er let at vasket. Og ja det er billigt. "

"For budgetmuligheden har den bedste barberkrem en god duft og vaskes overraskende godt på huden. Intet ubehag når barberingen ikke mærkes. "

6. Frihed "Apple Blossom" - billig barberkrem til fedtet hud

Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 40 p.

Hvorfor i vores bedømmelse: kvalitet i henhold til GOST

Cremen fra den berømte husfabrik "Svoboda" blev lavet i henhold til GOST og har ikke ændret sin opskrift i mange år. Minus dette eller plus - at bestemme forbrugeren. Vi kan kun sige, at en anden så værdig barberkrem til en så god pris ikke eksisterer. Den oprindelige aroma og den udtalte omsorgs effekt tillader brugen af ​​denne creme til både mænd og kvinder.

fordele:

 • pris;
 • behageligt æble smag;
 • kompaktitet - praktisk at tage på vejen;
 • gode omsorgsfulde egenskaber.

ulemper:

 • relativt svagt sløret
 • ikke egnet til meget tør hud;
 • uhøjtideligt udseende.

Typiske anmeldelser af friheden "Apple Blossom":

"Normalt pisket, behagelig rørstørrelse, tørrer ikke huden. Prisen er latterlig! Minus en - efterlader en sæbe efter barbering duft. "

"Apple Blossom" er ikke kun et godt barberingsprodukt, men sparer også huden fra sorte pletter og fedtindhold om sommeren. God, flot, traditionel sæbecreme. "

Hvad er barberingsværktøjet at vælge?

Vi betragtede kun 6 af de mest populære og værdige dine opmærksomhed betyder, men gode barberingsprodukter er meget mere. Heldigvis giver den overkommelige pris på de fleste skum, geler og barbering cremer fornøjelsen at vælge og eksperimentere på jakt efter det bedste og mest komfortable hudplejeprodukt. Hav en god shopping!

Hvordan barberes uden barberskum?

Hvad er måderne til barbering af ansigter og mænd

Jeg har skum og flere sorter af det, men jeg barberer altid med almindelig babysæbe.

Vask ansigtet med sæbe og vand, efter at have vasket de nødvendige steder og barberer alt overskydende vegetation uden skum.

Der er aldrig irritation, fraværet af overskydende kemi på huden + det fuldstændige fravær af disse dumme lugte, der er crammed med hele det nuværende skum.

Nå, hvad er der dårligt om min vej, hvis ikke at være en skændig beundrer af Bori Moiseyev?

Så min far, bedstefar og bedstefar barberet. For mig er denne metode også den bedste.

Sådan barberes uden barberskum: På udkig efter erstatninger

Almindelig barbering for enhver mand kan altid ende i det mest ubelejlige øjeblik, som sætter mange mænd i en stupor. Få mennesker ved, hvordan man barberer uden barberskum, så bladet glat og jævnt fjerner stubben uden at irritere og skade den følsomme hud i ansigtet. Det ser ud til, at kun højkvalitets barberskum gør denne proces så fleksibel og delikat som muligt.

Faktisk er der mange alternativer til, hvad der kan erstattes med barberskum og som følge heraf får man ikke noget dårligere resultat. Det er kun vigtigt at vælge mellem de foreslåede valgmuligheder, der passer bedst til hudtype og funktioner i hudens respons til barbering. Ifølge resultaterne er det nødvendigt at beskytte og fugte huden efter barbering med en speciel kosmetik.

Hvad er brugen af ​​barberskum?

For at en mand skal være sikker på om det er muligt at barbere uden skum, er det i princippet nødvendigt at vide, hvad dette kosmetiske produkt bruges til. Hovedopgaven med at anvende et sådant kosmetisk produkt er at blødgøre børsterne på ansigtet og huden selv for at forberede dem til den kommende proces. Men før det skal skummet rystes grundigt til skum og påføres jævnt på huden.

Få mænd ved, at skummet indeholder sæbe, på grund af hvilken følsom hud, der er udsat for tørhed og irritation, kan blive irriteret og flaky. Derfor rådgiver eksperter for disse typer af epidermier at give præference for gelstrukturer til barbering. En anden opgave med barberskum er at sikre bladets sikreste og mest smertefri glide.

Sådan udskiftes barberingsskum?

Specialister tilbyder tre alternativer, der kan bruges i stedet for barberskum. Nemlig, en simpel gel, sæbe eller fløde. Sæbe er bestemt ikke egnet til mænd med tør og følsom hud i ansigtet, det anbefales at bruge det til fedtet hud. Gel teksturer er mere velegnede til følsom hud, og olieholdig og nærende creme vil perfekt fugt og beskytte tør hud.

Gel brug

Mænd kan bruge brusegeler til at vaske hår på deres krop og hoved, da sammensætningen og strukturen ikke er meget forskellige fra shampoo. Samtidig giver den bløde og flydende konsistens huden mulighed for ikke at overdrive, det tilstopper ikke porer og giver maksimal glathed på epidermisoverfladen. Brug brusegelen til at barbere børsterne kan være mænd med normal, olieagtig og følsom hudtype.

Du skal barbere børsterne med gelen i følgende scenario:

 • med varmt vand og skrubbe skal huden rengøres og opvarmes inden barberingen;
 • klem en lille mængde gel i et glas og pisk det med en lille børste;
 • Ved hjælp af en barberingsbørste spredes gelen på ansigtets hud og udfører de sædvanlige procedurer for barbering af børstehårene.

Ved afslutningen af ​​proceduren skal du vaske med varmt vand og påføre et efter barberingsprodukt for at tørre huden for at lindre, afkøle og befugt epidermis. Den mest populære gel, der kan bruges til barbering af stubbe, er Gillette gel. Du kan skumme gelen med dine hænder og derefter anvende den på dit ansigt.

Barberkrem

Den mest populære barberkrem i dag som et alternativ til skum. For det første tilbyder producenterne en lang række forskellige barbercremer, der passer til næsten alle hudtyper, og for det andet er cremer billige i forhold til skum, gel eller sæbe. Desuden fugt cremer og foder huden i ansigtet, hvilket er så nødvendigt efter påføring af bladene.

Du skal bruge cremen på følgende måde:

 • huden skal vaskes med varmt vand for at dampe op før barberingen;
 • læg en lille mængde creme i et glas;
 • fløde skummet med en børste og påført ansigtets hud
 • Barber og vask dit ansigt med varmt vand.

I dag producerer moderne producenter af mænds kosmetik nye versioner af cremer. Brug denne barberkrem uden en barberingsbørste, og brug blot på ansigtets hud inden barberingen. Dens struktur giver mulighed for en blid og uhindret glide over børsterne, fjerne hår. Den billigste og bedste kvalitet barberkrem tilbydes af Arco.

Barbersæbe

Barberstubbe i stedet for skum kan være en særlig sæbe, i dag er sæbe anerkendt som et traditionelt middel til at fjerne stubbe for mange mænd. Du kan bruge sæbe til olieagtig hud, selv om den kan bruges til følsom hud, da den ikke indeholder kemiske komponenter, dufte, duftstoffer, men kun naturlige ekstrakter og komponenter.

Til barbersæbe skal du gøre følgende manipulationer:

 • køb en barbering børste;
 • våd hud før barbering med varmt vand;
 • våd sæbe, skum det med en børste;
 • Applicer sæbe skum på ansigtets hud;
 • Brug en skarp barbermaskine, fjern forsigtigt hårene langs deres vækstlinje
 • vask med varmt vand
 • Påfør huden efter barberingen.

Hvad sker der, hvis du barberer uden specialværktøj?

Hvis du ikke bruger barberingsmidler og fjerner håret på tør eller våd hud, øges risikoen for hudskade. Hårene vil være de samme hårde, bladet vil være svært at glide over huden med forhindringer, der forårsager slid og udskæringer, skraber det øvre lag af epidermis. Takket være barberingsprodukterne tager hårene en fast position, så de er lettere at skære.

Uden kosmetiske produkter vil hårene krølle, ændre position, henholdsvis værre og problematisk at skære af. Uden brug af kosmetik kan du kun barbere med en elektrisk eller mekanisk barberkniv og trimmer. Sådanne værktøjer antager et specielt retikulum, som hjælper med at fixe hårene på skæget, hvilket letter processen med at skære dem under rod.

konklusion

Om hvad man skal gøre, hvis der ikke er noget barberskum ved hånden, ved enhver nu. Du kan bruge hjælp af sæbe, creme eller barbergel. Mænd fra tidligere generation var vant til at barbere med sæbe og pensel, da kosmetikmarkedet ikke gav så mange skum og geler til en sikker og effektiv barbering. Man kan gætte hvad der vil ske, hvis du barberer tørt, da dette vil fremkalde alvorlig irritation og konsekvenserne deraf. I dette tilfælde er det bedre at bruge en elektrisk barberkniv eller trimmer.

10 tips om barbering

Meget ofte oplever mænd vanskeligheder og frygt for at barbere deres ansigter og nakke. Svær lindring, den fremspringende Adam, virkelig tilføjer problemer og kræver en vis færdighed for at undgå skade og lære at barbere.

Nogle, som følge af overdreven forsigtighed, er efterladt barberet hud. Nogen er bekymret for rødme, smerter fra nedskæringer, indgroet hår. Alt dette kan skyldes den forkerte tilgang til barbering.

I denne artikel vil vi fortælle 10 tips om, hvordan man korrekt barberer en mand og undgå udskæringer, rødme af huden og andre irritationer forårsaget af barbermaskine.

Rådets nummer 1. Brug barberingshjælp

Nogle producenter hævder at du kan barbere dit ansigt og hals uden at bruge skum eller barbergel. Tag ikke deres ord til det. Ja, de bruger en slags sæbestrimmel til at blødgøre barberingen, men det erstatter ikke en fyldig barberingsgel / skum. Sørg derfor for at bruge barberskum.

Brug barberkrem eller gel

Rådets nummer 2. At studere retningen af ​​hårvækst

Håret på dit ansigt kan vokse i forskellige retninger. Hårpærer placeret på den ene side af ansigtet eller halsen kan endda arrangeres i en cirkel. Forståelse af retningen af ​​hårvækst er det første skridt til en ordentlig barbering.

Den nemmeste måde at bestemme retningen for hårvækst er at holde fingeren over en 2-3 dag børstehår. Hvis børsterne ridse fingeren - du fører mod hårets vækst. Hvis fingeren går glat - du får hårvækst. Du kan endda tegne et "hårvækstkort" på papir, hvis det bliver lettere for dig at huske dette. Retning afbildet af pile på begge sider af ansigtet.

Barbering er nødvendig i retning af hårvækst. Vær ligeglad! Dette er hovedreglen for barbering.

Undersøg retningen af ​​hårvæksten

Rådets nummer 3. Barbering forberedelse

Korrekt forberedelse af huden overses ofte. Som regel skyller mændene ansigtet, hagen, men de kan for eksempel glemme halsen. Glem ikke at skylle hele ansigt og hals med varmt vand. Skyl grundigt af snavs. Det er endnu bedre, hvis du damper din hud under et varmt brusebad eller et varmt håndklæde placeret på dit ansigt og hals i 2-3 minutter. Porerne således åbne og barberes bliver både lettere og sikrere.

Skyl dit ansigt, hage og nakke

Rådets nummer 4. Ansigtsbehandling med olie

Hvis du har en meget følsom hud, vil det medføre en lille mængde barberolie, som reducerer irritation. En tynd film vil ikke tillade bladet at røre ved huden, og du kan nemt gå gennem vanskelige områder.

Du kan købe olie til barbering i vores online butik Bowandtie Shop Gallery.

Gør dette: vask dit ansigt -> påfør olie -> påfør barberkrem.

Behandl ansigtets ansigt med olie

Rådets nummer 5. Brug koldt vand til barbering

Efter at have forberedt ansigtet og dampet huden, skal du forsøge at barbere og skylle maskinen med koldt vand. Da det ikke er mærkeligt, bemærker mange mennesker et fald i irritation og risikoen for at skære ansigt og nakke.

Brug koldt vand til barbering

Rådets nummer 6. Brug en "special" barbermaskin

Ved ordet "special" menes en barbermaskine med blødgøringsstrimler og et stort antal blade (fra 3 stk.). De kaldes undertiden "sikkerhedsskrabere" til barbering. Faktisk sørgede fabrikanten af ​​maskinerne for, at man med skarpt kendskab til barbering ikke kunne få ondt eller skære sig selv, endda barberer hårvækst (som annonceret). Produktionen anvender højkvalitets skarpe blade placeret i en vis vinkel, således at kanten af ​​bladet ikke rager ud stærkt og gør ikke ondt i ansigtet.

Brug en multi-blade barbermaskin

Rådets nummer 7. Træk nogle svært tilgængelige hud

På nogle steder er barbering meget svært, selv ved at bruge alle mulige blødgøringsmidler. For eksempel er Kadyk-regionen et meget komplekst område. Forsøg at flytte huden væk eller trække den for at flytte dit hoved frem eller tilbage. Kortere razorbevægelser vil også medvirke til forsigtigt barbering af et komplekst område.

Træk nogle svært tilgængelige hud

Rådets nummer 8. Gør ikke stor indsats.

Tryk ikke på barbermaskinen, når du barberer. Barbering skal roen og uden anstrengelse. Hvis det ondskabsfulde hår ikke barberer, prøv en lille ændring i barbermaskinens retning.

Gør ikke stor indsats, ellers blive såret.

Rådets nummer 9. Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Når du er færdig med barberingen, skyll ansigtet og halsen grundigt med varmt vand (før påføring efter efterskæringen). Dette giver dig mulighed for at slippe af med barberskum og partikler af barberet hår.

Efter anvendelse af aftershave anbefales det at skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke ansigts- og nakkeporerne. Dette er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen og derefter køre gennem den støvede by.

Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Rådets nummer 10. Overdrive det ikke.

Lad os se det. Mange mennesker undlader at rake deres ansigt og hals perfekt selv efter mange års træning. Det er klart, at huden ikke bliver som en baby, selvom du hælder alle barberingsprodukterne på dig. Prøv derfor ikke at skære dig selv og bringe dine færdigheder til et "tilfredsstillende" niveau, og jeg synes, det er ret nok til at se "præsentabel".

Så vi har gennemgået 10 tips om, hvordan man barberer en mand korrekt og undgå vanskeligheder inden barberingen. Selvfølgelig skal du følge alle de tip på en gang, ikke det værd. Eksperimenter. Overhold hvordan huden reagerer på en eller anden tilgang til barbering, og jeg er sikker på at du kan opnå gode resultater. Hvis du bliver træt af barbering hver morgen, kan du altid lære at dyrke et skæg.

Kan stadig vokse et skæg

Anbefal læsning

Forfatter og administrator af den mandlige stil blog BowTie.ru

Det viser sig, at barbering er en hel kunst)) Nu forstår jeg hvorfor jeg ofte bliver irriteret efter barbering...

Hvis du kun barberer i retning af hårvækst, vil barbering ikke være glat (i hvert fald for mig, men jeg tror ikke, at jeg er den eneste), så jeg barberer først for hårvækst og derefter imod. Det er da - hvis du barberer straks mod hårets vækst, bliver irritationen stærkere. Jeg barberer kun på hårets vækst, hvis udgangen er ubetydelig, og det behøver ikke at se på alle 100 for at give huden en hvile. Første gang jeg hører om barberolie og aldrig kom på tværs - skal du finde og prøve.

Før jeg begyndte at dyrke et skæg, undertiden gjorde jeg det samme som dig: først i retning af hårvækst, så mod. Sandt, ikke alle områder, men kun hvor hårene dukkede op.

Følgende hjælper mig meget. Efter påføring af skum eller gel på ansigtet holder jeg det på huden i ca. et minut før barbering, og så bliver det meget mere behageligt at barbere

Godt råd, tak;)

Sandelig, gel / skum blødgør hår og hud endnu mere!

Jeg barberer hele tiden kun mod hårvækst. Ellers skærer hårdt, især hvis håret er kort, skal du gå igennem flere gange, hvilket øger irritation og risiko for udskæring. Jeg barberer hver 2-3 dage, nogle gange mindre. Efter et varmt brusebad, fantastisk. I løbet af arbejdsugen om morgenen har du ikke travlt med et håndklæde, selv om rådene er gode. Hvis jeg på ferie ikke kan barbere i en uge, men min kone brummer, kan ikke lide. Så håret er længere og kan være først på hårets vækst og derefter mod. Han voksede kun et lille skæg som en ugift student som et forsøg, selv om det var mere sandsynligt en popricol og dovenskab. Om skylning af maskinen med koldt vand hørte ikke, jeg vil prøve. Nu bor jeg hos min kone i et privat hus, vandet i hanen er kun koldt. Jeg vasket mit ansigt med en kold, opvarmede vandet i barberingsskålen, spred det færdige skum med en lille børste og barberer mod væksten. Nu prøver jeg først at bare massere med en lille børste dyppet i varmt vand over ansigtet, hårene stiger og derefter skum. På steder, hvor jeg ikke straks barberer, passerer flere gange til en tilfredsstillende tilstand. Derefter vasket han med koldt vand og anbragte en lille smule creme / balsam efter barbering, jeg fjernede overskuddet med almindeligt toiletpapir, så jeg kunne være klar hurtigere og ikke vente, indtil cremen blev absorberet, selvfølgelig blev en lille fløde smidt væk. Jeg har heller ikke hørt om smørret, creme eller balsam efter barbering er nok, irritation er lille.

Hvad har vi? og vi har mak3 og den kombinerede fyuzhin. Så det er alt, hvad Fyuzhin har brug for at bruge geler eller cremer med alkohol skriver køling eller forfriskende. Og hvad med Mac3 uden alkohol. Læs omhyggeligt. Og behøver ikke aftershave. Han så noget sådan i Klive I, stejlt som han barberer ansigtet mod vækst eller måske vokser hans hår opad... fra bunden til toppen. Hvis nogen hjalp.. plus mig.

Hvordan barberes uden barberskum?

Hvordan barberes uden barberskum?

Forsøgte at barbere med barberkrem. Intet godt kom ud. Hele tiden blev skåret til alvorlig blødning. Med alderen tilpassede han sig til at barbere sit skæg og overskæg gennem babysæbe. Det hjalp. Jeg er nu otteogtreds fulde år. Fjern kun børstehårene med en barbermaskine og babysæbe.

Eventuelle barberingsskum giver mig vedvarende og langvarig irritation af huden på kinden, hagen og kinderne. Måske er dette en rent individuel handling.

Bortset fra som en mulighed - med sæbe - kommer der ingenting til at tænke på. Husk, vores fædre og bedstefar havde børster. De hældte varmt vand til kogende vand, lavede skum med en pensel fra sæbe, påfør den med en børste til ansigtet og barberet.

Hvis vegetationen på ansigtet af en mand ikke er stor, er brusegel for eksempel også egnet. Det vigtigste, der barbermaskinen glidede.

Jeg har skum, og der er flere sorter af e, men jeg barberer altid med almindelig babysæbe.

Vask ansigtet med sæbe og vand, efter at have vasket de nødvendige steder og barberer alt overskydende vegetation uden skum.

Der er aldrig irritation, fraværet af overskydende kemi på huden + det fuldstændige fravær af disse dumme lugte, der er crammed med hele det nuværende skum.

Nå, hvad er der dårligt om min vej, hvis ikke at være en skændig beundrer af Bori Moiseyev?

Så min far, bedstefar og bedstefar barberet. For mig er denne metode også den bedste.

Den enkleste - ELEKTRISK SHAVING!

Hvis en maskine, så vand og sæbe. Det er usandsynligt, at du vil finde en lille børste (ligner en børste).

"Barbarianquot; barberingsteknikker: brænding med cigaretlighter, barbering med et håndklæde og andre anbefales ikke!

14 tips til en blød barbering

Der er mange moderne måder at fjerne uønsket vegetation fra enhver del af kroppen. Ikke desto mindre er den mest tilgængelige og fælles metode barbering. Men kvinder tiltrækkes ikke kun af denne fremgangsmådes bekvemmelighed, men også af smerteløshed.

Vi præsenterer dig tip med, hvilken barbering vil være endnu mere behagelig og vil hjælpe med at undgå nedskæringer og irritation.

 1. Barbering mens du tager et bad. Varmt vand åbner ikke kun folliklerne, men bløder også hårene godt. Det er den ideelle tid til barbering - direkte i bad eller bad eller inden for 5-10 minutter efter. Hvis du ofte ser på gamle film, har du måske bemærket, at før barbermaskinerne, inden de begynder at barbere klienten, lægger de en fugtig klud på hans ansigt. Dette, som du allerede har forstået, er netop at blødgøre ansigtshår. Så hvis du ikke har tænkt dig at tage et bad, kan du tage to stykker klud, vådte dem med varmt vand og lægge deres ben i et stykke tid.
 2. Start med peeling. Hvis du bruger lidt skrælning før barbering, så fjerner du ikke kun døde celler, men kan også barbere håret tættere på huden. En simpel vask af fødderne med en vaskeklud eller specielle handsker er også egnet som skrælning.
 3. Brug gel- eller barberskum. Sørg for at bruge barberingsprodukter. Bladene glider glat og let, hvilket vil reducere chancen for nedskæringer og irritation betydeligt. Hertil kommer, at midler til barbering gør huden renere. Man husker at i din barndom var der altid en barberingsbørste i dit badeværelse. Tidligere blev den brugt konstant under barbering, og ikke ved en tilfældighed. Hvis moderne geler eller barberskum stadig er gode og behandles med en børste - det vil fugtige huden endnu dybere og gøre barberingen endnu mere behagelig og smertefri.
 4. Brug af klimaanlægget. Hvis det pludselig viste sig, at der ikke er noget skum eller barbergel hjemme - du kan erstatte hårbalsammen. Men efter påføring på huden på fødderne er det bedre at vente 5 minutter, indtil det er fugtigt og fibrene blødgør.
 5. Barber mod hårvækst. Det bør kun bruges, hvis du ikke har for følsom hud på benene, ellers risikerer du at få alvorlig irritation. Men hvis denne metode er egnet, så efter barbering får du en superglat hud.
 6. Brug ikke kraft ved barbering. Hvis du skal trykke på barbermaskinen for at barbere hårene, betyder det, at det er tid for dig at skifte knivene - de gamle er allerede blevet sløv og vil rive hårene, hvilket vil medføre irritation og udseende af røde pletter efter barbering af benene.
 7. Vask dine fødder efter barberingen. Skylning med vand er ofte ikke nok til at vaske alt hår. Efter tørring har du mulighed for at se håret på strøelse, på strømpebuksen, i bukserne.
 8. Skynd dig ikke. Den mest almindelige årsag til nedskæringer under barberingen er farende. Giv dig selv 5 minutter at gøre dit arbejde i en afslappet atmosfære.
 9. Glem ikke dine ankler og knæ. Barbering af disse steder er svært, men muligt. Det er bedre at bøje benet på knæet for at stramme huden og barbere alt til enden.
 10. Gnid ikke dine ben efter barbering med en vaskeklud. Du lavede en meget god hud skrælning med en barbermaskine, fjerne nogle af den gamle hud. Derfor vil for hårdt gnidning med en hård vaskelugt forårsage irritation.
 11. Vask af barberingsprodukter med varmt og koldt vand. Varmt vand spyler perfekt gelerne og barberskummet og går gradvist til koldere vand, som ikke kun opdaterer huden, men hjælper også med hurtigt at lukke porerne.
 12. Naturtørring. Hvis du har tid, lad dine fødder tørre naturligt, så du helt sikkert ikke bliver irriteret. Hvis tiden er kort, skal du med et håndklæde kun blive vådt og under ingen omstændigheder gnide benets hud. Brug aftershave fodkrem, specielle produkter eller bare babyolie. Lotioner og body lotion kan forårsage irritation.
 13. Du må ikke barbere dine ben med det samme om morgenen. Din hud skal vågne op med dig. Barbering umiddelbart efter løft øger chancen for at tjene irritation. Vent mindst en halv time før du fortsætter med proceduren.
 14. Skift blades regelmæssigt. Moderne markedsføring er meget vanskelig - maskiner sælger billigt, og knive er dyre. Ikke kun er der lavet bløde stålblade, som efter flere anvendelser er stumpet.

Relaterede artikler

16 tricks og tips til at se yngre ud

Hvordan slippe af med dobbelt hage?

Årsager til skæl og behandlingsmetoder

1 kommentar

Påfør straks efter barbering 2,5-5% benzoylperoxid til huden for at reducere rødme og irritation. Benzoylperoxid blev oprettet for at behandle acne, men i dag er det et populært barberingsmiddel.

Hvordan man bruger barberskum. Shave klogt. Forsigtig forberedelse til barbering.

Nå, lad os finde ud af, hvordan man barberer maskinen på et intimt sted? Til en begyndelse er det værd at huske på, at barbermaskine bevægelser bør følge strengt hårets vækst i bikiniområdet, ikke ellers. Husk, at nøglen til succes ikke kun er, hvordan man korrekt barberer et intimt sted. Omhyggelig og regelmæssig pleje spiller også en lille rolle. Derfor skal du mindst vaskes med sæbe eller gel for intime steder mindst en gang om dagen. I tilfælde af irritation eller på grund af sart hud skal du ikke barbere bikiniområdet dagligt. Nogle piger er allergiske over for skum, så du kan bruge sæbe suds til proceduren. På hvordan man barberer et intimt sted, tænk på både mænd og kvinder. For det meste, for at bringe det intime område i orden, bruger piger en barbermaskine, da det er den mest overkommelige, hurtige og smertefri måde at fjerne uønsket hår på. Sådan barberer du et intimt sted med en maskine, du vil lære i denne artikel

Når du er færdig, brug lidt fugtighedscreme. Ligesom kvinder har brug for en vis forsigtighed, kan mænd ikke forsømme og før - og efter depilering. Pladsen skal altid være ren og fri for beskadigelse for at undgå infektion. Solfangst på de næste skrabedage anbefales heller ikke, da dette kan medføre fejl i området. Og ikke at lide med indgroede hår, skrælning på stedet kan hjælpe tre dage før og tre dage senere. Periodisk hørt, at bladet tykker håret.

Ved at denne erklæring er en myte. Bladet skærer håret, dvs. ledningen fjernes ikke helt. Naturligvis er håret tyndere ved spidsen og tykt ved roden. Når den er skåret i halvdelen, er den del, der vises på skærmen, kun roten, så det giver en følelse af, at den bliver tykkere.

Når strandsæsonen eller ferietiden er, er vi ikke bare bekymret over figuren, men også med problemet med epilering. Og det gælder især bikiniområdet, fordi ikke alle ved, hvordan man barberer denne zone korrekt og jo bedre.

Til at begynde med, lad os stadig finde ud af den bedste måde at fjerne hår i bikiniområdet, barbere eller gøre hårfjerning, for eksempel med voks. Epilation kan gøre huden glat i lang tid, men ikke alt er løst. Foto-epilering eller laser koster meget, og voksning er ret smertefuldt. Så hvis du ikke har ekstra midler, vil du ikke udholde smerte, så svaret på spørgsmålet for dig er jo bedre at fjerne hår fra intime steder, det er bare barbering. Ifølge nogle er det mandlige intime sted, hvor håret er barbert, meget mørt i øjnene af kvinder. For dem, der er interesseret i, hvordan man barberer pubic hår og ikke forårsager irritation, giv nogle tips.

Mænd er mere end nogensinde opmærksomme på deres skindhår, og en af ​​hovedårsagerne er god hygiejne. For at rense håret i kønsområdet er der intet mystisk, men en vis forsigtighed er nødvendig, primært fordi det er et meget følsomt område.

Derfor jo længere bladet er, jo mere sandsynligt er det, at bladet bliver tilstoppet, så begynd at skære bladet for at reducere højden og lette fjernelsen. Den ideelle tid til barbering er lige efter badning, da varmt vand hjælper med at blødgøre håret og lette bladglidning.

Hyppige spørgsmål til gynækologer: "Jeg er allerede 18 år gammel, jeg ved ikke, hvordan man barberer i bikiniområdet ordentligt. Skal jeg fjerne alt hår under rent hår? Eller hvordan? Og hvordan skal man rengøre dem på labia?" At kende nogle finesser, kan du nemt og korrekt barbere et intimt sted uden irritation og gøre det hurtigt nok.

Læs svarene på disse spørgsmål nedenfor.

Barbering skum indfører spillet

På ansigtet anbringes også lidt skum eller barbergel i området for at forberede håret og lade det være klar til bladet.

Glatte hår bevægelser

Vask sted for at fjerne overskydende

Når du er færdig med tjenesten, skal du overskylde overskydende barberkrem og tørre området med et rent håndklæde - gør blide bevægelser, da rengøring kan forårsage irritation. For at afslutte, spring nogle fugtighedscreme i regionen, men brug ikke alkoholprodukter på nogen måde. Da dette er en meget følsom region, kan huden let blive irriteret.

Hvordan barberer man det intime område?

Så du besluttede at barbere et intimt sted, men hvordan man gør det rigtigt, især den dybe bikinizone, har du ingen idé om? Så er det tid til at udfylde manglen på viden på dette område.

 1. Før du lærer at barbere et intimt sted, skal du vælge den rigtige barbermaskine. Hovedbetingelsen - den skal være akut, og derfor ingen disponible maskiner. Det er bedre at tage en mænds barbermaskine, det bliver skarpere, og der er ingen begrænsninger, der beskytter mod nedskæringer, der lukker udsigten. Hvis en dame tænker på, hvordan man barberer et intimt sted, skal hun købe en speciel maskine til kvinder.
 2. Næste punkt er valgt midler til barbering. Du kan også bruge sæbe, men det tørrer din hud dårligt, og så er det ikke langt fra irritationer. Så det er bedre at vælge et barberingsområde til bikini gel eller barberkrem med en ekstra fugtighedscreme. Hvis huden er meget følsom, eller du ofte lider af allergier efter påføring af forskellige kosmetik, er det bedre at vælge en allergivenlig creme (gel) uden farvestoffer og dufte.
 3. At vælge en barbermaskine og fløde, det er tid til at begynde barbering. Men skynd dig ikke, før du barberer et intimt sted, skal huden være ordentligt forberedt, ellers vil irritationen ikke undgås. Før barbering på stedet gør det ikke ondt at dampe ud i huden - dette vil i høj grad lette procedurerne. For eksempel, tag et bad eller en bad for at dampe ud i huden, og skyll derefter dit intime sted, som vi skal barbere med køligt vand.
 4. Hvis håret er meget langt, skal vi først trimme det på et intimt sted - med saks til regelmæssige hårklipp, men pænt uden at trække.
 5. Påfør cremen eller barberingen på huden og vent et par minutter for at huden og huden blødgør.
 6. Det er nødvendigt at barbere den intime zone af en bikini korrekt ved at bruge så få bevægelser som muligt, det er bedre at have dem overhovedet. 2. Når en barbermaskine glider langs hårets vækst, en gang imod væksten eller begge gange langs hårets vækst. Den første mulighed er ikke egnet for alle, fordi barbering mod hårets vækst i nogle repræsentanter for det retfærdige sex giver fremkomsten af ​​indgroet hår. Hvis du ty til denne procedure og er bange for at skære dig selv, så er det bedre at armre dig selv med et spejl. Gør dig komfortabel, så du frit kan se det sted, du skal barbere.
 7. Efter afslutningen af ​​barberingen skal du vaske med sæbe og vand for at undgå risiko for infektion. Du kan bruge en lotion, der indeholder alkohol eller en fugtighedscreme efter barbering. Meget hjælper med at undgå irritation talkum. Det vigtigste ved at gøre det omhyggeligt, pas på kontakt med kønsorganerne. Hvis det ikke var muligt at undgå udskæringer, er det nødvendigt at smøre nedskæringerne med hydrogenperoxid før behandling af huden med lotioner.
 8. Glem ikke hygiejnen - alle barberede, intime områder skal vaskes mindst en gang om dagen.
 9. Og alligevel, uanset hvad barbermaskine, barberkrem og lotion du vælger, vil irritation stadig vises, hvis du barberer for ofte. For dem, hvis hud er meget følsom, er det vigtigt at fange det øjeblik, hvor håret, der vokser tilbage, begynder at forårsage ulejlighed. Det er på dette tidspunkt, at de skal være barberet, ellers vil irritation helt sikkert fremstå. Naturligvis vælger hver hyppighed til barbering for sig selv, men for den daglige "kommunikation" med en barbermaskine, vil ingen hud takke dig og vil reagere på sådan mobning med irritation.

Hvordan barberes hår på kønslæberne?

Barbering er ikke nødvendig. Skær med lille sakse.
Men ved siden af ​​dem - den mest hensigtsmæssige er en speciel depilatory creme (Veet, for eksempel). Spred, hold i 5 minutter og skyll.

Jeg lærte teknikken at have 100% succes, når man barberer pubic hår, bør en person undgå at gøre det før motion, fordi saltet af sved kan irritere huden. Derudover er brugen af ​​kvalitetsprodukter en grundlæggende regel. Nye blader anbefales altid, såvel som skum eller gel, der passer til din hudtype.

En undersøgelse foretaget af universitetsstuderende i USA viste, at de fleste unge har en vane at fjerne pubic hår. Og det er den virkelighed, der er til stede i en stor del af befolkningen, og som kan have meget gamle rødder. Det anslås, at kvinder fra det antikke Grækenland, Egypten og Rom allerede havde denne vane.

Det kan være en kvindeskrabbe, men pænt: fra bunden opad. Det er nødvendigt at strække huden med dine fingre, hvis du er bange for at skære dig selv.

dommen

Selvfølgelig med tiden kommer oplevelse, vises fingerfærdighed, og der er ingen spørgsmål om, hvordan man korrekt barberer et intimt sted. Derfor må du ikke ignorere nyttige tips, for de første trin vil de være uvurderlige. Overholdelse af sikkerhedsforanstaltningerne vil heller ikke være overflødig, fordi dette er et meget følsomt sted på vores krop.

I dag bruger både mænd og kvinder forskellige metoder til at fjerne pubic hairs og beskrive forskellige motiver til dette. Blandt kvinder er de mest populære grunde troen på, at de ser smukkere ud i badetøj, hvilket øger attraktiviteten, og det er mere behageligt og hygiejnisk.

Ironisk nok er sidstnævnte årsag en modsigelse, da der er nyere undersøgelser, der tyder på, at barbering af skindhår faktisk kan øge risikoen for at opdrage en seksuelt overførbar sygdom kendt som molluskum contagiosum. At være en type koppevirus er musling faktisk mere almindelig hos børn, selvom det også påvirker voksne med svækket immunsystem og kan overføres gennem seksuel kontakt.

Lad os afslutte vores artikel med lidt råd til moms. Prøv at fortælle din voksende datter om, hvordan man barberer et intimt sted. Teenagere rider ofte til ekstremer, og en pige kan ubevidst lave fejl. Køb hende en personlig maskine, skum, og forklar behovet for denne procedure, og lad mig læse denne artikel.

Virusen forårsager hårde perlelignende knuder på huden, der let kan blive rød og hævet, om end smertefrit. Hvis disse knuder er ridset, spredes infektionen let fra person til person, såvel som gennem inficerede objekter. Node scrambling kan også føre til spredning af en virus. I de fleste tilfælde forsvinder infektionen mellem 6 og 12 måneder uden behandling, så det er ekstremt vigtigt at opretholde et stærkt immunsystem.

Viral pubic hår barbering risiko

Både skalering og depilering kan forårsage irritation og mikrotrauma på din hud, hvilket øger risikoen for at indgå en virus. Det observeres, at antallet af tilfælde af bløddyrsartethed voksede sammen med antallet af pubic hårfjerning. For at undersøge forbindelsen fandt forskere 30 patienter i en privat hudpleje klinik i Nice, Frankrig, inficeret med en bløddyrs contagiosumvirus. Næsten alle fjernede skamhår; det store flertal med skrabning, efterfulgt af voks.

Hvad har evolution ført os til? Svaret på dette spørgsmål er komplekst og mangesidet. Selv måske er svaret ikke en. Selvom vente, hvorfor sådanne spørgsmål? - læseren er forbløffet Alt er meget simpelt: vi må takke fremskridtet for en så vidunderlig opfindelse som en barbermaskine. Når alt kommer til alt, adskiller vi os fra primitive mennesker med i det mindste mængden af ​​vegetation på kroppen og ansigtet. Men i retning af joke! Lad os tale seriøst. Den rigtige barbering er trods alt en slags kunst, hvor du kan og endda behøver at opnå perfektion. Næsten denne artikel.
En glat, ren barbering uden hudirritation, brænding, nedskæringer - det er det, som enhver drømmer om. Men hvorfor er det så svært at gøre, det virker så simpelt! Det er ikke fordi vi forstår at vi er nødt til at barbere hele livet, lige efter alt!? Og alligevel, hvorfor? Hvorfor er det så svært at opnå ekspertise i enkle handlinger? Svaret er meget enkelt, og lad det ikke virke latterligt for dig. Faktum er, at glat barbering ikke længere betragtes som kunst. Og hvad et mysterium bruges til at omsætte denne viden - det blev afsagt fra generation til generation, fra far til søn!
Men i dag udskiftede barbermaskiner engangsmaskiner. Det er selvfølgelig upraktisk, men meget mere praktisk. Det ser du, gør livet lettere om morgenen, når vi ikke er helt vågen, kan de barbere, som de siger "på maskinen" uden at risikere at afbryde vores øre. Men! Det første skridt til at opnå beherskelse i denne vanskelige opgave vil kun være en bevidst tilgang til det! Til helvede med dovenskab og døsighed! Kunst kræver opmærksomhed (ikke ofre!).

Fundamentet støtter forskersteorien om, at bare genitalier kan gøre det muligt for seksuelt overførte sygdomme at bosætte sig, med en stigning i den stærke sammenslutning. Molluskum contagiosum spredes let hovedsageligt gennem selvinfektion forårsaget af hudskrabning, irriteret skrabning.

Andre hudproblemer blev også bemærket i studiedeltagere, som også kan relateres til fjernelse af pubhår. vorter; bakterielle infektioner i huden; ar; over indgroet.. Derfor være meget forsigtig, når du udfører en procedure for at fjerne pubic hår. Husk at dit helbred bør komme først.

Så, MirSovetov går direkte til praksis.
Først skal du beslutte dig for maskinen. Det kan være en barbermaskine med udskiftelige blade, en engangsmaskine eller en elektrisk barbermaskine. Det hele afhænger af din hudtype og følsomhed.
Elektrisk barbering kræver i vores ydmyge mening ingen vejledning. For det første fordi det allerede næppe passer ind i begrebet kunst. Og for det andet passer ikke alle de elektriske strøm. Ikke alle elektriske barbermaskiner vil tage en hård stub, og det er simpelthen umuligt at rense de indgroede hår med en maskine. Derfor er denne manual beregnet til dem, der bruger konventionelle maskiner.

Men selvom det er simpelt, er det godt at tage nogle forholdsregler for at forhindre, at håret sætter sig fast. Hyppig voksning med en kniv får hårstrålen til at vokse, og for vækst har det svært ved at bryde huden, hvilket får dem til at bøje under huden og strømme. Og områder, hvor der forekommer for meget friktion, er mest modtagelige for indgroede hår.

Undgå indgroede hår, når du skiller med et barberblad.

Men der er andre grunde, der kan trænge ind i håret, ligesom tykkelsen og formen af ​​håret, udover størrelsen af ​​porerne. Bølget hår går næsten parallelt med huden, hvilket gør det svært at bryde. Glat vil bryde huden lettere. Områder, der er mere skjulte, såsom armhulen og lysken og halsområdet hos mænd, kræver mere forsigtighed i timen. Kontakt med tøj hæmmer hårvækst, som har tendens til at krølle og vokse under huden. Mænd, der normalt har tykkere hud - fordi de slides ud på grund af barbering næsten hver dag - hårvækst er endnu vanskeligere.

Sådan barberes. Trin et.


Tag et lille håndklæde, blød det i varmt vand, klem og ansigt til dit ansigt i et halvt minut. Det hjælper også med at blødgøre og løsne hår og hud.

Hvis der er tegn på irritation på huden, er det godt at desinficere området med alkohol ved en temperatur på 70 °. I tilfælde af mænd er folliculitis i nakkeområdet på grund af friktion med kraven secativ, indikeret til lindring af acne. Forsøg på at fjerne indgroede hår under huden kan forårsage komplikationer. Det rigtige er at exfoliere området for at forsøge at løsne håret. Hvis du ikke arbejder, søg lægehjælp.

Hvis eksfoliering virker, er det vigtigt at bruge en salve med nogle antiinflammatoriske aktive, som aloe vera kort tid efter. Er det, at porerne bliver mere åbne, tilbøjelige til betændelse. Men pas på: Afskallning hjælper ikke alle hudtyper.

Sådan barberes. Trin to.


Sørg for, at barberbladet er skarpt! I intet tilfælde skal du ikke barbere med en stump maskine - i ni tilfælde ud af ti vil det føre til alvorlig hudirritation og nedskæringer. Især på dette tidspunkt bør du være opmærksom på dem, der har følsom hud. Hvis du bruger engangsmaskiner, skal du ændre dem så ofte som muligt. To eller tre barbering - grænsen for engangsmaskiner. Derfor skal du på dette tidspunkt enten tage den nye maskine eller udskifte bladet.

Tips til at undgå indgroet hår

Mennesker med følsom hud kan irritere området under peeling. Her er nogle tips, der hjælper dem med ikke at falde i en barbermaskine. Ved det laveste blinde skærsignal, slip bladet og udskift det med et nyt blad; Altid passere bladet i retning af fødslen af ​​håret. Intervallet mellem en epilation og en anden vil være kortere, men med dette reducerer du huden; Undgå at få bladet på tør hud. Mænd bør altid bruge barberskum, og kvinder bør bruge en slags mild sæbe, der ikke er så sammenhængende; For at udvide porerne og lette fjernelse af håret, skal du skylle området med varmt vand. Brug altid nye knive for at undgå skade.. En sygeplejerske tekniker opdagede en hjemmelavet og naturlig opskrift, der går med strækmærker overalt.

Sådan barberes. Trin tre.


Hovedregelen. Barbering bør være på hårets vækst, under alle omstændigheder ikke imod det - det skal læres som to eller to. Nogle går dog for et lille trick: For ikke at irritere huden, men samtidig barbere sig ekstremt ren, arbejder de med maskinen ikke på hårets vækst, men lidt skråt, i en lille vinkel. Prøv det, og du, måske, denne måde er også velegnet til nogen, som den mest acceptable.
Du kan hjælpe dig selv med din frihånd, lidt trækker for en mere effektiv barbering. Så bliver huden mere elastisk. Det vil især hjælpe dig i kampen mod hår, som nogle gange vokser i en ret vinkel.

Du vil ikke tro, hvor nemt det er! Efter deres mening er disse de mest almindelige fejl. At barbere, er der ingen anden måde, du er nødt til at åbne vandhane. Carls påpeger, at det første varmt vand skal køre: Varmet svækker håret, og bladene glider lettere. Ideen er at tage et brusebad før, og derfor er dine porer allerede åbne. Roberto, med sin smag, tilføjer brugen af ​​håndklæder til de mest klassiske: vi lægger et håndklæde i varmt vand, tager overskydende vand og sætter det på ansigtet i et par minutter.

Det er usædvanligt at gøre dette hjemme, men dampen frigivet af håndklædet er bedst at åbne porerne. Det sidste skridt er at åbne hanen i det blå mærke: "Koldt vand kun efter færdiggørelsen, til skylning og lukning af porerne", konkluderer Roberto. Det første du kan lære om barbering er, at en person altid passerer bladet i den retning, hvor skæget vokser. Hvis du bevæger bladet i modsat retning, vil det glide meget hurtigere, og du vil finde dig selv før, selvom det normale er, at du også ender med at "hoppe i poret". I barberbutikkens terminologi betyder "porespring" en typisk bloddråbe, der opstår efter bladets passage.


Stærkt tryk på maskinen er ikke nødvendigt. Nok jævne selvbevægende bevægelser. Kraften anvendes til disse bevægelser ved barbering, alle tæller for sig selv.
Under hagen skal der holdes maskine i retning fra halsen til hagen. På nakken er det mest almindelige problem "indgroet hår". Men det er meget nemt at løse det: Tag forsigtigt de steriliserede pincet op, som den bedste halvdel af menneskeheden bruger, når du forsigtigt barberer håret. Efter barbering skal dette område gives særlig opmærksomhed - vask det med en slags kosmetisk sæbe, såsom "skrubbe", og spar ikke cremen eller speciel olie til hudpleje.

Hvis dette sker, stoppe, siger Roberto, men han anerkender metodenes effektivitet, fordi når bladet passerer bladet, skærer det tættere på roden: "Hvis din hud tillader det, kan du lave et andet pas af bladet mod kornet, men det er vigtigt at erstatte skummet ". Mastering af counterpoint-teknikken kan føre dig til niveauet af Clint Eastwoods barbermaskine, da Carles kalder det højeste niveau, men også Hommer Simpson.

Barbering koster penge; blade priser er en skandale, såvel som cremer og lotioner. På trods af at Carles er overbevist om, at det virkelig er værd at se på ansigtet, skal du barbere sig i en billig stil: Betal for at bruge et godt blad, ligesom en elektrisk enhed. Hvis du sparer penge, kan du afslutte dit ansigt som Exekomo Borja. Faktisk kan de samme resultater ikke forventes af et knivblad, der betaler sig med en note og en, der koster et par mønter; de har ofte en smule garn og rust før.


For at undgå nedskæringer, efter hver (eller hver anden) barbermaskine passerer gennem børsterne, er det nødvendigt at skylle maskinens klinge under rindende varmt vand, eller du kan halvfylde vasken på forhånd.
Sandt nok er der nogle finesser. Hvis dit hår ikke bliver hårdt, og du nemt kan dampe dit hår, så kan du våd barberbladet i isende vand - det vil barbere lettere. Men hvis du har en stiv børste, ikke koldt vand under barberingen!


Så barberede du dine kinder og nakke. Nu - hagen og overskæget. Her er den hårdeste stub, og for at undgå uønskede konsekvenser, såsom irritation og nedskæringer, bør håret blødgøres. Hvordan gør man det?
For det første anbefaler MirSovetov, at disse områder er bedst til at barbere sidst - ved dette tidspunkt har barberingsproduktet tid nok til at fugtige huden og blødgøre hårene.
Skyl med varmt vand om nødvendigt. Derefter anbringes skum / gel jævnt igen.
Barbering af håret over læben er nødvendigt med dette hudområde presset til forkanten. Maskinen skal styres i en lille vinkel - det er sådan, at håret afskæres lettere og omhyggeligt, det vil sige mindre bevægelser med en barbermaskine og dermed mindre irritation.

Sådan barberes. Trin fire.


Hvad skal man gøre med vanskelige steder at nå?
Ofte er der vanskeligheder med barbering på kinderne tættere på næsen, haklinjen fra ørerne og halsen. Hvis du efter at have udført de ovennævnte grundlæggende handlinger fundet uklare områder, der ikke er barberet af hårvækst, skal du gøre følgende: Prøv at nærme dem hver for sig, vælg forskellige vinkler, hvorunder det resterende hår kan blive barbert. Det er muligt, at her skal du gå imod hårets vækst. Det vigtigste er ikke at misbruge, ellers vil dit ansigt ikke tilgive dig.

Sådan barberes. Trin fem.


Prøv ikke at bruge cologne - der er ingen specielle olier, der blødgør huden og for meget alkohol, der tørrer det.
Ud over lotionen kan du efter et stykke tid anvende den sædvanlige creme. Det vil berolige og fugte huden.
Naturligvis er romantik med barbering med en barberkniv os, moderne mennesker, utilgængelig. Og hvorfor komplicere vores liv, selv i sådanne baggrunde, hvis evolution har ført os til vejen for dens forenkling!? Men glem ikke, at dette ikke kun er en slags mekanisk arbejde, en slags "arbejde" eller måske en tvungen vane. Først og fremmest er det et udtryk for kærlighed til din krop, uanset hvor pompøs det lyder. Derfor bør tilgangen til den proces, vi anser for at være alvorlige. Når alt kommer til alt kan du nyde og fra sådanne ubehagelige ting som barbering, hvis du gør det rigtigt.

Den bedste tid til barbering er morgen. Om natten hviler huden, så det er bedst at barbere om morgenen. Dette betyder selvfølgelig ikke, at du straks skal løbe til vasken og tage fat i maskinen. Tværtimod er det værd at vente i ti til femten minutter, når ansigts "hævelse" sænker - han skal også komme væk fra søvn.
Du bør aldrig anvende cremer umiddelbart efter barbering til din hud, ellers vil der forekomme ubehagelige bumser på din ansigt! Dette er selvfølgelig ikke fatalt, men som det er sagt, er det bedre at forhindre sygdommen end at behandle det. Først vaskes med koldt vand, og påfør derefter lotion (aftershave). I en knivspids, cologne. Og kun efter et par minutter kan du fugtige huden med en creme.
Varmt vand i moderation. Intet behov for at vaske med kogende vand under barberingen! Gå ikke til ekstremer. Vand skal have moderat temperatur - det vil sige varmt nok, men samtidig ikke brændende.
Barber ikke hver dag! Som du ved, jo mere du barberer, jo oftere bliver dit hår og jo sværere bliver de. En gang hver tredje dag - ifølge MirSovetov, den mest optimale. Men du bør heller ikke køre det, medmindre du selvfølgelig har til hensigt at frigøre skæget.
Valg af barbermaskinen eller maskinen - er individuel. Alle vælger hvad han kan lide. Den eneste generelle regel, som du altid bør huske på, er at ændre dem så ofte som muligt.
Skum eller gel? Det er bedst at vælge en barbergel, der ikke indeholder sæbe. Derudover kan vi i tilfælde af skum ikke se de områder, som vi barberer. Derfor er produkter, der ikke skummer, det bedste valg til en behagelig og hurtig barbering.
Efter barbering må du ikke gnide dit ansigt med et håndklæde. Du skal blot vedlægge det på dit ansigt.
Det sker, at huden aldrig bliver vant til barbering. Hvad skal man gøre i sådanne tilfælde? Kun kosmetisk tilgang vil hjælpe her. Find efter din hudtype specielle cremer, olier, lotioner uden alkoholindhold. Spis flere B-vitaminer.
Og glem aldrig at barbering burde være sjovt, ikke irriterende!

Sådan bestemmer du din type En kort beskrivelse af typer. Makeup og frisyre muligheder for en blød gruppe. Frisurer og makeup til en skarp gruppe. For en kvinde er ønsket om at være smukt helt naturligt. Derfor.
Ansigtsform og makeuphaircut og ansigtstype

Olie mod hårvækst

Hårfjerning voks