Sådan barberes halsen korrekt

Nakken anses med rette at være et af de sværeste områder at barbere. Sandsynligheden for irritation og nedskæringer er højere her, som ofte blander sig med ungdommen, og nogle dele af huden forbliver med hårene.

Når en mand bærer eller kun vokser et skæg, skal du være forsigtig med at barbere halsen, efter at du har bestemt konturen. Generelt, prøv at nærme processen så ansvarligt som muligt. Lad os nu tale om, hvordan man barberer en mans hals.

HÆR HALSTET KORREKT - 5 TIPS

Hårvækst Højkvalitets barbering af halsen afhænger stort set af præparatet. Først og fremmest må en mand forstå i hvilken retning håret vokser. Vent nogle få dage, indtil hårene bliver længere, og så løft forsigtigt din håndflade over skæget og udfør cirkelbevægelser.

Nogle gange sker det, at håret i nogle områder vokser i forskellige retninger. I dette tilfælde er det tilrådeligt at bruge en enkeltbladet razor. Ved brug af en flerbladet maskine er det bedre at barbere nakken udelukkende i retning af hårvækst. Uanset hvad det var, bevæger du langsomt fra en zone til en anden, det vil sige barbere i trin.

Bemærk. For at forenkle proceduren skal du forsøge at barbere halsen så ofte som muligt.

Forberedelse af huden. Umiddelbart inden barberingen skal du forsigtigt forberede huden. Mærkeligt nok fokuserer mange mænd på fugtgivende ansigtet (kinder, hagen), og halsområdet forbliver stort set uberørt. Men oftere end ikke, det er her, hvor hårene træder mere fast ind i huden. Den ideelle mulighed er at barbere straks efter et brusebad.

Ellers skal du bruge mere varmt (varmt) vand eller pakke nakke i et fugtigt håndklæde i et par minutter. Det er endnu bedre at vaske huden med sæbe eller anvende en speciel olie, og kun derefter barberingsprodukter.

Er vigtigt. Få kun højkvalitets gel- og barberskum.

Udvælgelse af barberskære. For at reducere irritation og effektivt barbere halsen, brug dyre barbermaskiner med højkvalitets knive. Prøv flere muligheder. Nogen passende "bløde" maskiner, mens andre kræver mere "aggressiv".

På grund af at huden på nakken er meget følsom, anbefaler mange eksperter at bruge barbermaskiner med et minimum antal blade.

Bemærk. En klassisk, sikker, enkeltbladet T-formet maskine er den bedste løsning til barbering af nakken.

Barbering. Rør din nakke meget omhyggeligt, tryk ikke på maskinen og langsomt flytte fra et hudområde til et andet. I tilfælde af et lille snit skylles området med koldt vand for at stramme kapillærerne og stoppe blødningen.

For at barbere hårdt tilgængelige områder, prøv ikke at strække huden med fingrene, men giv lidt frem og vipp lidt på hovedet. Det vil sige, du får en slags "udjævningseffekt." Omhyggeligt barberer området af Adams æble. Om nødvendigt skal du flytte huden lidt til siden og korte bevægelser for at slippe af med rester af hår.

Er vigtigt. Se forsigtigt i spejlet og i tilfælde af detektion af områder med hår, påfør skum (gel) og barber halsen igen.

Behandling. Ved afslutningen af ​​barberingen skal du vaske din hals grundigt med varmt vand for at fjerne skum. Derefter vaske med køligt vand og tørre huden med et blødt håndklæde, og påfør derefter en beroligende (afkøling) lotion.

Vær opmærksom på de ovenfor beskrevne tips samt læs artiklen om barbering. Vælg en barbermaskine korrekt, følg retningen for hårvækst og plej regelmæssigt for din hud.

Sådan barberer du din hals

Hvis de fleste mænd klare at rage ansigtet med succes, er tingene meget værre med nakke. Sammenlignet med ansigtet, når der barberes nakke 35 gange oftere, ses nedskæringer og irritation. Huden der er meget øm, og problemet med indgroet hår er mere globalt.

Hvilke problemer opstår, når du barberer nakken

Mange mænd, der også dyrker et skæg, foretrækker at barbere stubben på nakken, hvis det ser grimt der. For nogle mænd er barbering halsen helvede, især når børsterne dækker hele halsområdet.

Svær lindring, fremspringende Adam og blid hud - 3 hovedårsager, der gør det svært at barbere. Som følge heraf opstår nogle af dem på grund af overdreven forsigtighed "ubårne stykker", mens andre har rødme, smerter fra nedskæringer og hår indgroet i huden.

For at undgå sådanne problemer skal du nakkeberbere mere ansvarligt. Lad dig bruge de ekstra 10 minutter, men din hud vil forblive sund, og du vil slippe af med ubehagelige fornemmelser. Lad os finde ud af, hvordan du barberer din hals korrekt.

Trin 1 - find ud af retningen af ​​hårvækst

Før barberingen skal du undersøge den retning, håret vokser i. Dette er det første og vigtigste trin. For at forstå, hvordan hår vokser, skal du ikke barbere i 2-3 dage, og så sveip fingeren over halsen.

Hvis fingeren bevæger sig glat, uden tøven følger du hårets vækst, hvis den klæder sig mod børsterne - mod. Hårpærer er arrangeret således, at håret i forskellige dele af halsen vokser til tider i forskellige retninger.

Husk: Barber altid din hals i retning af hårvækst, ligesom dit ansigt. Hvis du følger den teknik, bruge kosmetik barbering og hudplejeprodukter, men barbering mod hårvækst, vil det ønskede resultat ikke ses. Hudirritation og regelmæssige nedskæringer er uundgåelige.

Trin 2 - Forbered halsen

1) Skyl din hals med varmt vand, men hellere tage et varmt brusebad. Skyl huden grundigt af snavs. Derudover anbring et varmt håndklæde i to eller tre minutter for at åbne porerne, og barberingen bliver lettere og sikrere.

2) For følsom hud, brug en lille barberolie. Selv et tyndt lag tillader ikke bladet at røre huden direkte.

3) Anvend barberingshjælp. Lyt ikke på tåb, som du kan gøre med almindelig sæbe eller vand. Så du kun mildner huden lidt, men udskift ikke skummet eller barbergelen.

Trin 3 - Brug sikker og effektiv teknik

1) Skyl barbermaskinen med varmt vand under barberingen. Så bliver huden blødgjort og dampet og ryster ikke ved koldt metal. Dette vil reducere sandsynligheden for irritation og reducere chancerne for at blive skåret.

2) Problemområder, såsom Adams område, barberer meget omhyggeligt. Prøv at stramme huden på vanskelige steder, og drej hovedet.

3) Tryk ikke på barbermaskinen - gør stille bevægelser uden anstrengelse. Hvis det ikke er muligt at barbere noget, skal du ændre skarpheden lidt.

4) Efter barberingen skal du skylle din hals med varmt vand. Anvend derefter lotion eller efter barberingsbalsam, og skyll halsen med koldt vand i et øjeblik for at lukke porerne.

Køb barberprodukter og følg disse retningslinjer for at beskytte din hals mod irritation og nedskæringer. Din hud bliver smuk og velplejet - som passer til en pæn mand!

10 tips om barbering

Meget ofte oplever mænd vanskeligheder og frygt for at barbere deres ansigter og nakke. Svær lindring, den fremspringende Adam, virkelig tilføjer problemer og kræver en vis færdighed for at undgå skade og lære at barbere.

Nogle, som følge af overdreven forsigtighed, er efterladt barberet hud. Nogen er bekymret for rødme, smerter fra nedskæringer, indgroet hår. Alt dette kan skyldes den forkerte tilgang til barbering.

I denne artikel vil vi fortælle 10 tips om, hvordan man korrekt barberer en mand og undgå udskæringer, rødme af huden og andre irritationer forårsaget af barbermaskine.

Rådets nummer 1. Brug barberingshjælp

Nogle producenter hævder at du kan barbere dit ansigt og hals uden at bruge skum eller barbergel. Tag ikke deres ord til det. Ja, de bruger en slags sæbestrimmel til at blødgøre barberingen, men det erstatter ikke en fyldig barberingsgel / skum. Sørg derfor for at bruge barberskum.

Brug barberkrem eller gel

Rådets nummer 2. At studere retningen af ​​hårvækst

Håret på dit ansigt kan vokse i forskellige retninger. Hårpærer placeret på den ene side af ansigtet eller halsen kan endda arrangeres i en cirkel. Forståelse af retningen af ​​hårvækst er det første skridt til en ordentlig barbering.

Den nemmeste måde at bestemme retningen for hårvækst er at holde fingeren over en 2-3 dag børstehår. Hvis børsterne ridse fingeren - du fører mod hårets vækst. Hvis fingeren går glat - du får hårvækst. Du kan endda tegne et "hårvækstkort" på papir, hvis det bliver lettere for dig at huske dette. Retning afbildet af pile på begge sider af ansigtet.

Barbering er nødvendig i retning af hårvækst. Vær ligeglad! Dette er hovedreglen for barbering.

Undersøg retningen af ​​hårvæksten

Rådets nummer 3. Barbering forberedelse

Korrekt forberedelse af huden overses ofte. Som regel skyller mændene ansigtet, hagen, men de kan for eksempel glemme halsen. Glem ikke at skylle hele ansigt og hals med varmt vand. Skyl grundigt af snavs. Det er endnu bedre, hvis du damper din hud under et varmt brusebad eller et varmt håndklæde placeret på dit ansigt og hals i 2-3 minutter. Porerne således åbne og barberes bliver både lettere og sikrere.

Skyl dit ansigt, hage og nakke

Rådets nummer 4. Ansigtsbehandling med olie

Hvis du har en meget følsom hud, vil det medføre en lille mængde barberolie, som reducerer irritation. En tynd film vil ikke tillade bladet at røre ved huden, og du kan nemt gå gennem vanskelige områder.

Du kan købe olie til barbering i vores online butik Bowandtie Shop Gallery.

Gør dette: vask dit ansigt -> påfør olie -> påfør barberkrem.

Behandl ansigtets ansigt med olie

Rådets nummer 5. Brug koldt vand til barbering

Efter at have forberedt ansigtet og dampet huden, skal du forsøge at barbere og skylle maskinen med koldt vand. Da det ikke er mærkeligt, bemærker mange mennesker et fald i irritation og risikoen for at skære ansigt og nakke.

Brug koldt vand til barbering

Rådets nummer 6. Brug en "special" barbermaskin

Ved ordet "special" menes en barbermaskine med blødgøringsstrimler og et stort antal blade (fra 3 stk.). De kaldes undertiden "sikkerhedsskrabere" til barbering. Faktisk sørgede fabrikanten af ​​maskinerne for, at man med skarpt kendskab til barbering ikke kunne få ondt eller skære sig selv, endda barberer hårvækst (som annonceret). Produktionen anvender højkvalitets skarpe blade placeret i en vis vinkel, således at kanten af ​​bladet ikke rager ud stærkt og gør ikke ondt i ansigtet.

Brug en multi-blade barbermaskin

Rådets nummer 7. Træk nogle svært tilgængelige hud

På nogle steder er barbering meget svært, selv ved at bruge alle mulige blødgøringsmidler. For eksempel er Kadyk-regionen et meget komplekst område. Forsøg at flytte huden væk eller trække den for at flytte dit hoved frem eller tilbage. Kortere razorbevægelser vil også medvirke til forsigtigt barbering af et komplekst område.

Træk nogle svært tilgængelige hud

Rådets nummer 8. Gør ikke stor indsats.

Tryk ikke på barbermaskinen, når du barberer. Barbering skal roen og uden anstrengelse. Hvis det ondskabsfulde hår ikke barberer, prøv en lille ændring i barbermaskinens retning.

Gør ikke stor indsats, ellers blive såret.

Rådets nummer 9. Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Når du er færdig med barberingen, skyll ansigtet og halsen grundigt med varmt vand (før påføring efter efterskæringen). Dette giver dig mulighed for at slippe af med barberskum og partikler af barberet hår.

Efter anvendelse af aftershave anbefales det at skylle dit ansigt med koldt vand for at lukke ansigts- og nakkeporerne. Dette er især nyttigt, hvis du foretrækker at barbere om morgenen og derefter køre gennem den støvede by.

Skyl dit ansigt grundigt efter barberingen.

Rådets nummer 10. Overdrive det ikke.

Lad os se det. Mange mennesker undlader at rake deres ansigt og hals perfekt selv efter mange års træning. Det er klart, at huden ikke bliver som en baby, selvom du hælder alle barberingsprodukterne på dig. Prøv derfor ikke at skære dig selv og bringe dine færdigheder til et "tilfredsstillende" niveau, og jeg synes, det er ret nok til at se "præsentabel".

Så vi har gennemgået 10 tips om, hvordan man barberer en mand korrekt og undgå vanskeligheder inden barberingen. Selvfølgelig skal du følge alle de tip på en gang, ikke det værd. Eksperimenter. Overhold hvordan huden reagerer på en eller anden tilgang til barbering, og jeg er sikker på at du kan opnå gode resultater. Hvis du bliver træt af barbering hver morgen, kan du altid lære at dyrke et skæg.

Kan stadig vokse et skæg

Anbefal læsning

Forfatter og administrator af den mandlige stil blog BowTie.ru

Det viser sig, at barbering er en hel kunst)) Nu forstår jeg hvorfor jeg ofte bliver irriteret efter barbering...

Hvis du kun barberer i retning af hårvækst, vil barbering ikke være glat (i hvert fald for mig, men jeg tror ikke, at jeg er den eneste), så jeg barberer først for hårvækst og derefter imod. Det er da - hvis du barberer straks mod hårets vækst, bliver irritationen stærkere. Jeg barberer kun på hårets vækst, hvis udgangen er ubetydelig, og det behøver ikke at se på alle 100 for at give huden en hvile. Første gang jeg hører om barberolie og aldrig kom på tværs - skal du finde og prøve.

Før jeg begyndte at dyrke et skæg, undertiden gjorde jeg det samme som dig: først i retning af hårvækst, så mod. Sandt, ikke alle områder, men kun hvor hårene dukkede op.

Følgende hjælper mig meget. Efter påføring af skum eller gel på ansigtet holder jeg det på huden i ca. et minut før barbering, og så bliver det meget mere behageligt at barbere

Godt råd, tak;)

Sandelig, gel / skum blødgør hår og hud endnu mere!

Jeg barberer hele tiden kun mod hårvækst. Ellers skærer hårdt, især hvis håret er kort, skal du gå igennem flere gange, hvilket øger irritation og risiko for udskæring. Jeg barberer hver 2-3 dage, nogle gange mindre. Efter et varmt brusebad, fantastisk. I løbet af arbejdsugen om morgenen har du ikke travlt med et håndklæde, selv om rådene er gode. Hvis jeg på ferie ikke kan barbere i en uge, men min kone brummer, kan ikke lide. Så håret er længere og kan være først på hårets vækst og derefter mod. Han voksede kun et lille skæg som en ugift student som et forsøg, selv om det var mere sandsynligt en popricol og dovenskab. Om skylning af maskinen med koldt vand hørte ikke, jeg vil prøve. Nu bor jeg hos min kone i et privat hus, vandet i hanen er kun koldt. Jeg vasket mit ansigt med en kold, opvarmede vandet i barberingsskålen, spred det færdige skum med en lille børste og barberer mod væksten. Nu prøver jeg først at bare massere med en lille børste dyppet i varmt vand over ansigtet, hårene stiger og derefter skum. På steder, hvor jeg ikke straks barberer, passerer flere gange til en tilfredsstillende tilstand. Derefter vasket han med koldt vand og anbragte en lille smule creme / balsam efter barbering, jeg fjernede overskuddet med almindeligt toiletpapir, så jeg kunne være klar hurtigere og ikke vente, indtil cremen blev absorberet, selvfølgelig blev en lille fløde smidt væk. Jeg har heller ikke hørt om smørret, creme eller balsam efter barbering er nok, irritation er lille.

Hvad har vi? og vi har mak3 og den kombinerede fyuzhin. Så det er alt, hvad Fyuzhin har brug for at bruge geler eller cremer med alkohol skriver køling eller forfriskende. Og hvad med Mac3 uden alkohol. Læs omhyggeligt. Og behøver ikke aftershave. Han så noget sådan i Klive I, stejlt som han barberer ansigtet mod vækst eller måske vokser hans hår opad... fra bunden til toppen. Hvis nogen hjalp.. plus mig.

Sådan barberes

Den første oplevelse af våde barbermaskiner. Jeg kan huske ham godt, selv om mange år er gået. Ingen er hjemme, et badeværelse, et spejl, farens barbermaskine, lidt varmt vand hældes fra vandhanen, et stykke vaskevaske, en pensel. Jeg troede alt gik glat. Den dag blev husket som en "blodig søndag", men det var bestemt det værd. Min fars overraskede smil, der så virkningerne af den første barbering på mit ansigt... Men alt kunne have været gjort forskelligt.

Hvis du stadig er ung, og du kun skal føle det skarpe stål på dit ansigt for første gang, så læs det meget omhyggeligt. Det samme gælder dem, der hele sit liv foretrak elektriske barbermaskiner, men besluttede nu at blive bekendt med barbermaden.

Selvfølgelig har teknologien gået langt, og moderne jakker, shiki og lignende højkapslede ergonomiske maskiner med det ndeste antal blade er slet ikke det samme som en sovjetisk barbermaskine med udskiftelige dobbeltsidede blade "Sputnik".

Men på grund af uerfarenhed er det muligt at gøre ting med dem. Derudover er der andre aspekter af barbering, der er vigtige at overveje. Her er de syv mest almindelige fejl, som nybegyndere gør, når de rager vådt.

Scoret på forberedelsen af ​​huden

En meget almindelig fejl, især for dem, der går på en våde barbering med en elektrisk barbermaskine. Tror du, at når du tørrer dit ansigt med vand, før sæbe er nok? Absolut ikke.

Tør hud er fjenden for en behagelig barbering. Du skal bruge ca. tre minutter til den for-våde procedure.

Vandet skal være varmt, men ikke varmt. Du tager en fugtighedsgivende sæbe i ansigtet, og så forsigtigt og med arrangementet behandler du huden. Geler og kropsæber passer ikke - de tørrer huden. Forresten er forberedelsen af ​​nakken ikke mindre vigtig. Der er huden endnu mere øm.

Åh, fu, en anden særlig sæbe til den person, der skal købe. Hvad er jeg, pige? Nej, du er en bevidst mand, der bruger specialiserede midler til at opnå det bedste resultat.

Gemt på barberskum

Køb det billigste barberskum med rabat i butikken - det er ikke den bedste løsning. Vil du virkelig redde på dit ansigt? I sig selv er et sådant skum i en cylinder under tryk meget tør hud. For at udjævne effekten tilføjer producenten stoffer, som gør skummet til en slags smøremiddel. For at stabilisere hele kemiske anlægget er der en masse andre ingredienser tilgængelige, der ikke har nogen relation til barberingen selv, men er kun rettet mod at opretholde denne masse i sin oprindelige tilstand. Dækket med konserveringsmidler og stabilisatorer? Nå, held og lykke. I bedste fald sker der intet. I værste fald fange en allergisk reaktion.

Hvis du allerede køber skum eller gel i en ballon, så tag hypoallergen fra mere eller mindre kendte producenter. Det bedste valg er en særlig sæbe eller gel, der skummes og påføres ansigtet med en børste.

Mod uld

At begynde at barbere straks imod uld er næsten garanteret små, hyppige hvide hudformationer som blærer, forbrændinger eller acne. Barbering rent voksende hår søger en vej til frihed. Især på sart hud. Som en bonus er der rødme, kløe, brændende og forfærdeligt udseende. Har du brug for det?

Til at begynde med, lad os lave kartografi. Ja, faktisk skal vi lave et mentalt kort over retningen af ​​hårvækst på ansigtet. Det er let at bestemme retningen for vækst - vi barberer ikke i flere dage for at lade håret vokse, så strejk det i forskellige retninger. I hvilken retning er der ingen modstand, i den retning vokser håret. Tricket er, at væksten er forskellig for forskellige dele af ansigtet. Se selv. På kinderne ned. Jo tættere på kindbenene, jo mere tydeligt er vækstretningerne "delt" til bunden af ​​kæben og hagen. På selve hagen på alle rædsler. Under hagen vækst til ungdomsbadekaret. Alt dette skal overvejes og barberes ordentligt.

Vi begynder at barbere strengt efter hårvækst. Ikke rent nok? Åh, alligevel, i slutningen af ​​dagen kan du allerede mærke den nydannede stubbe.

Barbering er ikke at slippe af med ansigtshår, men reducerer dets længde.

På ansigtet vokser håret meget hurtigt. Okay, vil du stadig have noget renere? Derefter barberes vinkelret på væksten. Stadig lidt? Derefter barberes vinkelret i modsat retning. Det er nok, tro mig.

Tryk så, at det næsten tog af huden

Indianerne praktiserede fjender scalping, og mange uerfarne brugere af barbermaskiner forsøgte at fratage sig deres hud og gjorde en stor indsats for maskinen under barberingen. Hvorfor skubbe så hårdt? Tror det, at det bliver renere? Men hovedet med knive i en moderne maskine er designet til at glide langs de naturlige konturer af en persons ansigt. Hvis du trykker på hovedet i ansigtets hud, skaber du en forsænkning, bladets kontakt med overfladen ændres. Hårene forbliver længere, og huden modtager fuldstændig unødvendig unødvendig mekanisk skade.

Alle disse klokker og fløjter, som f.eks. En beskyttende ramme, gummibånd til forspænding af huden foran knivene samt udformningen af ​​det nøjagtige antal knive, kompenserer delvis for barberings personens overdrivelse, men det optimale resultat opnås uden nogen indsats fra personens side. Tryk ikke på maskinen på huden, det er bedre at skifte knive oftere.

Forkert vinkel

Denne fejl gælder både for moderne maskiner med et bevægeligt hoved og til monolitiske T-formede maskiner af det gamle design. Det er svært at vænne sig til den T-formede barberkniv, da det er nødvendigt at opretholde den korrekte position af maskinen i forhold til hudoverfladen hele tiden. Indledningsvis skal dækslet på det T-formede maskinehoved (under hvilket bladet) komme i kontakt med huden, men ikke lægge pres på det. Nu vippes maskinen, indtil bladet rører ved huden. Dette er den rigtige position.

At lære at opretholde og "føle" den rigtige vinkel er praksis og absolut koncentration nødvendig. Prøv at træne i stilhed.

Med moderne maskiner er alt det enklere og mere kompliceret på samme tid. Knivvinklen er fast, hvilket betyder at du er komfortabel og komfortabel, eller du skal skifte maskine / knive. Ingeniører kan ikke tage højde for hver persons egenskaber og derfor designe maskinen, så den passer til flertallet. Men du er ikke flertallet. Prøv at kigge efter producenten og modellen af ​​maskinen og knivene, hvorved ubehag og skader på huden ikke vil. En enkeltbladsmaskine er ikke så dyr.

At tørre

Der er sådanne ubelejlige steder på ansigtet (for eksempel hagen og i nærheden af ​​læbernes hjørner), der ikke er så let at barbere med høj kvalitet i ét pas. Fungerede ikke første gang? Påfør skummet på dette sted igen, før du berører bladet igen. At gå med en barbermaskine over et tørt område er et helvede, en rigtig tin, især for hud, der ikke er vant til sådanne procedurer. Lad dem være doven for at genpåføre skummet eller gelen. Fugt mindst med vand.

Ti gange et sted

Reklamehåndere siger til os: "Mindre bevægelser - mindre irritation." Dette er faktisk en grundlæggende sandhed. Med tilstrækkelig dygtighed kan du barbere, så maskinen ikke mere end én gang passerer hvert eneste punkt i ansigtet. Dette er højden af ​​færdigheder. I mellemtiden husk: kravle 10 gange på ét sted - den rigtige vej til irritation og hudskade. Moderne maskiner har 3-5 blade. Faktisk skraber du i huden allerede 3-5 gange. Dette er mere end nok.

Over tid kan nogle regler fraviges. Huden vil blive brugt og bliver mindre krævende under forberedelse og pleje. Erfaring giver dig mulighed for at barbere hurtigere, bogstaveligt talt på maskinen. Men husk, barbering ansigter er et ritual, vores privilegium. Ritual kan ikke udføres travlt. Mange får glæde af denne proces, og derfor gør barbering så behageligt og behageligt som muligt tilsyneladende en helt normal ide. Stræk glæden - barber ordentligt.

Sådan barberes en skæg hals linje

Fuld information om "hvordan man barberer skæg af halslinjen" er den mest relevante og nyttige i dette problem.

halsudskæring

Hilsner til alle fans af ansigtshår! I dag er et interessant emne. Et af de mest almindelige fejl ved dyrkning af skæg er forkert udformning af halsen. Ikke engang halsen kan ødelægge udseendet af selv det mest attraktive skæg.

Desværre er der ingen måde eller metode til at lave en perfekt halsringe; det er mere kunst end videnskab, da størrelsen og formen af ​​den mandlige mandible er anderledes.

Hvorfor spilde tid på at gøre halsen?

Lad os se det - det er slet ikke nødvendigt. Nogen gør det, og nogen efterlader alt "som det er" for at se mere naturligt ud. Forlader halsen "som det er", forenkler du i høj grad omsorgen for et skæg. Men igen er der en meget tynd linje mellem den naturlige udsigt og udsigt over hulehuggeren. Jeg mener ikke at sige, at du ligner en yeti, nej !!

Den gode nyhed for kammerater, der foretrækker at holde nakken pæne og ryddelige, er, at skæget ved at skabe formen på halsen vil se renere ud, noget som en "ensartet". Der vil være indtryk af, at skæg er et tankefuldt element i billedet, som solbriller eller ure (de hænger ikke ud "forstår ikke hvordan"). Ved dette erklærer du en slags: "Her er mit skæg, jeg bærer det ikke alligevel!". Jeg tror du har kernen.

Fejl i dannelsen af ​​halslinjen

Skægets hals skal defineres korrekt, ellers er der risiko for, at dit skæg bliver "flyttet ud", det vil sige ikke på plads.

Nogle gør halsen for høj, næsten på kanten af ​​kæben eller i bunden af ​​ansigtet !! (endnu højere kæbe fremspring). Dette er forresten en meget almindelig fejl! Det ser ud som om skæget er lille til ansigtet, eller et ansigt for stort til et skæg (kort sagt, ejeren kunne ikke trække skæget på hans ansigt !!)

Sådan forme halslinjen

Da nakke og kæbe er forskellige for alle, skal du udvikle en personlig følelse af de strukturelle egenskaber i dit ansigt, før du tilpasser følgende instruktioner til dig selv. For eksempel, hvis området mellem hagen og halsen ikke er klart defineret, bliver du nødt til at "kigge" ud for halsen og vælge den optimale placering.

Vi vender nu direkte til processen...

Bestem din halslinje

Forestil dig linjen bag ørepinden og bøj under din kæbe (øverst i nakken). I det nederste punkt af denne kurve (i midten af ​​hagen) er skægets linje fra Adams æble i en afstand, der er omtrent den samme som bredden af ​​to fingre. Dette kan bruges som udgangspunkt for at finde din halslinie.

En anden måde at finde en hals på er, at du bare kan vippe hovedet ned, så din nakke og kæbe er i kontakt. Efter det ser du i spejlet eller fanger en håndlinie. Denne linje kan også bruges som udgangspunkt.

Trim halslinjen

Forestil dig to linjer, der løber langs bunden af ​​kæben og mellem ørerne og hypotetiske sideburns. Disse linjer skærer ved det ovenfor nævnte bøjningspunkt. Gør ikke denne bøjning for "vinkel", det ser ikke ud til at være naturlig.

Nu har du sikkert allerede en forståelse af, hvor din "nakke" er. Nu er din opgave at fjerne alt under denne linje.

Tilpas de ovennævnte anbefalinger til dig. Du ønsker måske at gøre halsen meget lavere end tidligere beskrevet. Men ikke højere! Bedre end ikke perebrit!

Det grundlæggende koncept for halsen er, at det understreger formen på dit ansigt, maskerer fejlene. Det skal se glat og harmonisk.

Held og lykke med dig haircuts, venner, jeg håber virkelig, at du kunne lide artiklen og viste sig at være nyttig. Jeg vil være meget taknemmelig, hvis du deler det med en skægget ven, som også værdsættes, og du vil derfor yde stor hjælp til udviklingen af ​​projektet Life4Beard.ru

Jeg er interesseret i din mening, er du velkommen til at skrive i kommentarerne og tilmelde dig nye artikler.

Relaterede indlæg

Post navigation

9 kommentarer

Tilføj en kommentar Annuller svar

Mest populære

Abonner på nye artikler!

Dine data vil ikke blive videregivet til tredjepart.

Hals eller nederste kant af skæget

Skæget beskytter perfekt dit ansigt fra den brændende sol og giver dig mulighed for at holde dig varm i den kolde årstid. Desuden skjuler skægget nemt tilstedeværelsen af ​​en dobbelt hake og garanterer den fuldstændige uigennemtrængelighed af din barbermaskine. Og lad os alle indrømme, at kvinder som skægede mænd, et skæg er modigt, argumentet er forbi.

Nu, da vi har erkendt, at skægets overlegenhed falder dybere, forstår vi, at du ikke vil glæde alle med et forsømt skæg. Skæget skal være velplejet, så du fuldt ud kan nyde alle fordelene ved skæggets ejer.

Vask skæget, trimme formen, trimme, fugtgivende, fodre, kamme skæget med en kam bør være en del af en mands selvpleje ritual. Forbedringer, som du vil opnå med hensyn til dit skæg, vil primært afhænge af din type ansigtshår. I den forbindelse er der ingen enkelt opskrift til forbedring af skægets udseende, ligesom der ikke er nogen universel stil til skæget.

Men når det kommer til skæg styling, er der grundlæggende regler og anti regler, vel vidende at det er meget nemmere at undgå de mest almindelige fejl i at forme dit skæg.

Det elegante udseende af et tykt skæg kan være fuldstændig ødelagt af fejl nummer én - ikke den rigtige hals. For at undgå at blive offer for kurven til skægets nedre grænse, skal du omhyggeligt undersøge det i spejlet og lære at passere nets naturlige linje korrekt. For ejere af et meget tykt skæg er også den øvre grænse af skæget langs kindlinjen meget vigtig.

For at forstå, hvordan denne linje skal gå, tegne en imaginær linje fra ørepinden ned under hagen og tilbage til den anden ørepæl. Barbering af stubben under denne linje får du allerede et meget skægt skæg.

Bestemmelse af, hvor skægets nederste grænse skal passere, som vejledning kan du starte fra Adams æble. Denne linje løber som regel en eller to fingre over niveauet. Linjens højde er meget individuel, så prøv hver af de ovennævnte muligheder for at se hvilken der passer til dig. Prøv ikke at runde nakkestrengen meget, en glat buet går op, er hvad du skal stole på.

Og hvad med det sted, hvor skæget går til ansigtet (i kæbenes hjørne)? I dette tilfælde har du to hovedmuligheder:

 • Barbere linjen i en vinkel, som visuelt gør ansigtet mere manligt;
 • Lige afrundet denne linje, som giver skæget et mere klassisk udseende.

Designet af skægets nederste kant er en slags kunst, og der er ingen anerkendt standard for, hvordan man gør det ordentligt. Hvis du er i tvivl, er den bedste mulighed at besøge en gennemprøvet professionel barber, der vil rådgive og hjælpe dig med at skabe den perfekte nakke- og kindlinie til dit skæg. Hovedformålet med dette besøg er at ramme skæget i en bestemt, korrekt form, som du gerne vil og behage andres øjne.

Hvorfor er det så vigtigt at rette skægets nederste linje korrekt?

Mens der skabes en klar og korrekt bundlinie af skæget, er det ikke nødvendigt, at nogle mænd foretrækker at lade det være helt naturligt, ujævnt og udstødt, da du læser denne artikel, er du ikke længere blandt dem.

Hvis du holder dig til en mere klassisk skægform, nedenfor giver vi nogle anbefalinger om, hvordan du bruger en trimmer for hurtigt at give et skæg en jævn, regelmæssig form.

1. For at lave en meget præcis linie skal du bruge en enkeltbladet barberkniv. Tag din tid mens du barberer. Tilsæt lidt vand til din barberkrem for at opnå en glat bladglidning og glem ikke at bruge en barberhane mod hårvækst.

2. Åbn porerne på ansigtet, påfør et varmt håndklæde i ansigtet og derefter et koldt håndklæde for at lukke porerne efter at have afsluttet opretningen af ​​skæglinjen. Klem ikke de indgroede hår, på grund af bakterierne på neglene er der risiko for infektion.

3. Du kan starte med at sætte dysen 3 på trimmeren og gå gennem skæget. Rens nederste del af halsen, sæt dysen 1 på og start barberingen fra Adams æble, cirka fem inches for at nå kæben.

4. Udskift dysen med 2 og tør de resterende fem centimeter ud, og ryd det resterende skæg op. Det ville være meget rart at bruge en højkvalitets trimmer, som er i stand til at barbere ud individuelle fremspringende hår.

Når du er færdig med barberingen, er det tid til at rense dit skæg. Ansigtets hud er forskellig fra hovedbunden, så du bør ikke bruge almindelig sæbe eller hård shampoo. Hvis du endnu ikke har erhvervet en særlig sæbe eller shampoo til vask af skæg, skal du bruge en mild shampoo og balsam til at rengøre og blødgøre skæget.

Det er bedre at vælge naturlig shampoo og balsam, samtidig med at man lægger mærke til sammensætningen, om den har yderligere ingredienser, der vil nærme dit skæg og forbedre væksten. Brug dette skæg shampoo mens du tager et bad.

Pænt trimmet stiligt skæg forbedrer gentagne gange udseendet af dets ejer. Der er mange klassiske og kreative stilarter af skæg. Nedenfor er et par af de mest populære former, der passer til næsten ethvert ansigtsform.

Style # 1 Trim et skæg meget kort, så det ligner et let uhåret ansigt.

Du kan nemt opnå effekten af ​​let uhåret fjernelse af beskyttelsesanordningen fra trimmeren eller lidt vanskeligere - brug en saks og trimmer skæget omhyggeligt. Grundtanken er at skabe et lige fladt kort skæg. Slutresultatet skal få det rigtige modige udseende. Denne skægstil er som regel mere egnet til brunetter end blonde hårsejere.

Style # 2 Goatee

For mange mænd er goatee en favorit skægstil. Med denne type skæg, barberer de deres kinder, men efterlader en tilstrækkelig del af skæget, så det kun passerer langs hagen.

Så du har en glat goatee:

 • Tegn en imaginær linje fra næsens kant til kanten af ​​læberne;
 • Barber alle stubben væk fra ørerne til denne linje, efterlader et overskæg og skæg omkring hagen.

Samtidig er der mange variationer på skægets tema i form af geit, ved at eksperimentere, kan du vælge den mest passende mulighed for dit ansigtsform og hårtype.

Stil # 3 Skær langs hagen og kindbenet

Denne type skæg kaldes ofte "Lincoln skæget". For at få en lignende skæg stil, skal du helt barbere din overskæg og forlade skægets nederste del. Variationer med mere frække, mindre kinnede kinder er mulige, men hovedidéen ændrer sig ikke herfra - en løbende skæg af skæg langs hele hagen.

For at give et skæg en form i stil med Lincoln, kan du ordentlig vænne sig til at bruge en trimmer. Vedligeholdelse af et sådant skæg i en pæn form er ikke svært - jævnligt trim dit overskæg med en barbermaskine og let skæg skæget med en trimmer.

Stil # 4 Fluffy, tykt skæg

For at dyrke et frodigt og tykt skæg skal du have stor tålmodighed. I dette tilfælde er tiden et nøgleværktøj, så alt du behøver at gøre, er at holde dig væk fra barberingen. Bare barber ikke dit skæg, skære det ikke, gør ikke noget som det overhovedet.

Fortsæt det gode arbejde, og tag ikke fat i barbermaden i cirka seks uger, måske lidt mere, hvorefter du vil kunne sætte pris på alle de lækkerier i et rigtigt tyk mandligt skæg. Og selvfølgelig bør du ikke glemme, at et smukt skæg er et sundt skæg, så det næste skridt er at vælge det rigtige næringsstof til dit skæg.

Hvordan man bestemmer skægets længde (hals)?

Hvordan finder man selve linjen på nakken, som hjælper med at bestemme længden af ​​det fremtidige skæg og dermed dets mulige udseende? Denne linje er i Adams æble, og det er nemt at finde det ved hjælp af følgende tips.

Det plejede at være lettere at dyrke skæg - du var nødt til at holde op med barberingen. Egenskaber som længden af ​​det regrown hår og deres design spændte ikke nogen. Det var muligt at give slip på en sådan ansigtsdekoration, selv i bunden af ​​hagen, lige til halsen, lige til brystet - det valgte mel opstod kun foran skæggets ejere. Nu er meget ændret. Folk har en tendens til at have et job, og skal ligne et indlæg; Desuden var antallet af forskellige sygdomme væsentligt reduceret, så der var en stor mulighed for at passe på skæg med særlig opmærksomhed. Desuden er denne procedure blevet en uofficiel egenskab af den moderne mandlige stil.

Ønsket om et velplejet udseende er blevet en slags krig, hvor en person fungerer som et kort, og hans skæg kan sammenlignes med en hær af angribere. Det giver ingen mening at fortsætte kampen og forblive i kamp, ​​hvis du ikke kontrollerer "frontlinjen". Hvis hårvæksten stoppes for tidligt, og mængden vil kun være placeret på kæbebenet (i billedet - linjen "a"), så vil ejeren få en spænding eller endda vrikke ansigtsudtryk. Hvis du tillader et aktivt "angreb" på skæget og lader det falde for lavt ("s" -punktet), vil det skjule hele halsen og kan godt præsentere dig for udseendet af en overgroet vild eller en kommunistisk aktivist, som kan være fyldt med (kun dit arbejde er forbundet med træ eller proletariatets stigning).

Den ideelle og sikreste mulighed er at holde fast i halsen, der ligger lige over "Adams æble" (i en afstand på ca. 2-2,5 cm, "b" linien). I dette tilfælde klarer manden at få et anstændigt skæg, der samtidig lader fri og en del af nakken. Denne kombination giver udseendet af de nødvendige træk ved alsidighed og maskulinitet, samtidig med at man bevarer naturen og omfanget af det fremtidige arbejde på billedet.

Vi laver et skæg korrekt

Et skæg er ikke bare ansigtshår. Dette er frem for alt en del af billedet. Hvis du tænker på, hvordan man dyrker et skæg, så skal man gøre sig bekendt med minuserne og fordelene ved at have ansigtshår, designmuligheder og hvordan man får det rigtige hårklipp hjemme.

Barberer eller vokser

Barberer eller ikke barberer? Mange mænd spørger sig selv om et lignende spørgsmål, for i de sidste 4-5 år er facial vegetation grundigt blevet mode. På den ene side betragtes et glat ansigt som en klassiker, som mange er vant til. På den anden side giver et skæg dig mulighed for at skille sig ud fra mængden og understrege din individualitet. Der er ulemper og fordele både i daglig barbering og i voksende ansigtshår.

Normalt tilføjer ansigtshår til en mands alder

I løbet af de sidste fem år er frekvensen af ​​hårtransplantationsprocedurer i skægområdet steget med 600%.

Tabel: Fordel og ulemper ved et skæg

hud mens du kysser.

Beard myter

Folk, der bar et skæg, havde sandsynligvis de mest almindelige stereotyper, der vedrører ansigtshår, men de fleste af dem - fiktion:

 • Regelmæssig trimning af skæget gør tykkere ansigtshår. Det er det ikke. Faktum er, at håret umiddelbart efter barbering eller skæring ser tykkere og tykkere ud, men det er kun en visuel effekt.
 • Beard lever ubehag i form af kløe og prikkende. Faktisk er al ubehag allerede i den anden uge af vækst.
 • Et skæg vokser overalt i samme takt. Dette er en anden misforståelse, fordi håret på hagen vokser hurtigere end på kinderne.
 • Kun mørke skæg ser smukke og attraktive ud. Absolut ikke! Det er ligegyldigt hvad farve dit hår, det vigtigste - at vælge det rigtige design.
 • Skæget er dannet med 2-3 ugers vækst. Alt er individuel, men i gennemsnit tager denne proces cirka to måneder.

Ikke kun mørkt skæg kan se attraktivt ud

Design muligheder

Mode ændrer sig: en ting er populær i dag, en anden i morgen. Men der er grundlæggende ting, der forbliver de samme. Disse er i skægets design. Med lyst på ansigtet hår, kan du gøre alt. Men hvis du er en nybegynder "skægget", så tjek de mest populære skæg design muligheder:

 1. Anker. Det lille skæg har formen af ​​et anker, og whiskers er tynde og adskiller dem med en stribe i midten.
 2. Russisk skæg. Dette design er velegnet til mænd med tykt hår, fordi vegetationen i dette tilfælde dækker hele ansigtet: hagen, halsen, kinderne og området over overlæben.
 3. Hollywood skæg (Brett). Det er udformet som følger: vegetationen omkring læberne går glat sammen med håret langs underkæben og når ikke whiskers.
 4. Espanyolka (spansk). I almindelige mennesker kaldes det en goatee. Hår rundt om læberne med et langt hårhud på hagen.
 5. Chinstrap. Ved bogstavelig oversættelse er hakremmen en hækrem. Håret omkranser ansigt fra et tempel til et andet.
 6. Burnside. Dette enkle design indebærer tilstedeværelsen af ​​tykke sideburns, og hagen skal være ren barberet.
 7. Dali. Det fik navnet til ære for kunstneren Salvador Dali. Slanke antenner, rettet ender op. Resten af ​​huden på ansigtet er barberet glat.

Fotogalleri: skægdesign

Muligheden for vegetation på ansigtet af "Dali" fik navnet til ære for kunstneren Salvador Dali. For "russisk skæg" vil tykt og tæt hår passe. Skæget "Anker" blev opkaldt efter havankeret.

Burnside stil har tykke sideburns

Sådan barberes og skægges skæget hjemme

Forberedelse til haircut er et vigtigt og nødvendigt trin, hvis du vil have dit skæg til at se attraktivt ud. Så før du går videre til proceduren, skal du vaske skæget med shampoo. Foretrække et middel til tørt hår med en fugtigheds- eller blødgørende virkning. Derefter bløder ren vegetation med et håndklæde, vent til det tørrer og kam skæg på væksten af ​​hår fra ører til hage.

For at forberede skæget til et hårklipp skal du vaske og kamme det.

Nu kan du gå til skægets design. For at gøre dette skal du købe en kam med fine tænder og et behageligt spejl samt specialværktøj til skæring:

 • trimmer;
 • clipper;
 • frisør saks.

Til at begynde med kan du vælge en ting. Hvis du holder op med en trimmer, skal du købe et par tips til at justere hårets længde på skæget. Hvis du beslutter dig for at arbejde med en saks, skal du sørge for, at de er ret skarpe.

For dit skæg kan du vælge frisør saks, men sørg for at de er skarpe nok

Trin-for-trin instruktion: proceduren for registrering af skæget

Først bestemme skægets specifikke design. Hvis du har lidt erfaring med at skære, er det bedre at have en billedskabelon foran dig. Derefter kan du fortsætte til registrering:

 1. Slap af overskydende hår på nakke og kinder.

Først og fremmest slippe af med overskydende hår på din hals.

Når der laves et skæg, er det vigtigt at flytte fra ørerne til hagen.

Overskæget skal skæres fra midten til kanterne.

Det tidsmæssige område er sidst.

Saksafskæring

Saksafskærmningen er mere velegnet til dem, der allerede har erfaring med modellering af skæg. Værktøjet er bedst anvendt professionelt. Et par kamning er også nyttigt: lille til et overskæg, stort for et skæg.

Du skal skære kammen udefra, fjerne hårets længde. Der er en nyanse, der letter processen: For at få et symmetrisk resultat skal du model en halvdel af ansigtet fra øre til hage og den anden - omvendt. Dette gælder også for whiskers: Start højre side fra midten til kanten og venstre side - fra kanten til midten.

Du skal skære skæget ud fra kammen

Trimmer haircut

Når man laver et skæg med en trimmer, skal man starte med den længste dyse. Dette vil muliggøre bedre kontrol med processen. Hvis du efter behandling af hår med en lang dyse ikke kan lide resultatet, skal du ty til en mindre. Forsøg, indtil du er tilfreds med effekten. Symmetrier opnås på samme måde som ved skæring med saks. Det er bedre at trimme små fejl med den mindste dyse.

Hvert trimmerhoved har sit eget formål.

Sådan barberes et skæg for at holde børster

Hvis du foretrækker ikke at bryde med designet, men stadig ønsker at have lidt ansigtshår, så er børster en mulighed for dig.

Det ser ud til at det kunne være lettere end at dyrke stubbe? Du behøver bare ikke at barbere dit ansigt. Men det var ikke der. Den tre-dages stilke stil er oprettet som følger:

 1. Du skal bruge en trimmer med en dyse på 3 mm. De trimmer hele skæget.
 2. Hår på nakke og øvre kindben rager under nul. Sideburns i dette tilfælde er det også ønskeligt at fjerne, så vil du se mere attraktiv.

For at gøre stilen til "tre-dages stubbe" skal du udføre et par enkle trin

Sådan formes en kontur

For at få en klar skæg grænse, følg 3 enkle trin:

 1. Stå foran spejlet med et lille spejl i din hånd for bedre at se skæget.
 2. Bestem linjen, der ville forbinde ørepinden og det sted, hvor underkæben passerer ind i hagen. Noget nedenfor - barbering. Forsøg ikke at gøre denne linje for høj: det vil give indtryk af, at skæget er lille til dit ansigt.
 3. Drej profil og forestil dig en linje, der vil være vinkelret på den første. Det skal begynde fra sidekanternes yderkant og ned til nakken. Fjern alt unødvendigt.

For at få en klar oversigt skal du fokusere på to retningslinjer.

Sådan korrekt beskære et skæg omkring din hals

Nakken er et lækkert og ømt sted. Det er her, at der er lindringer, der er vanskelige at barbere. Således at proceduren til skæring af skægget omkring halsen er vellykket, følg visse regler:

 • Maskinens klinge skal være skarp;
 • Brug barberprodukter (skum, geler);
 • fjern håret i retning af deres vækst;
 • tryk ikke på instrumentet;
 • før proceduren, lidt damp huden
 • Efter proceduren fugtes ansigtets hud.

Ved hjælp af barberingshalsskum eller gel hjælper man med at opnå maksimale resultater.

Sådan trimmer du et overskæg

Skægsdesign er en integreret del af skægdesign. Hvis du vil skære dem hjemme, kan du gøre det som følger:

 • Før proceduren, kam dit hår. Du behøver ikke at skære dit overskæg, hvis de er våde.
 • Bestem præcis konturen af ​​overskæget med trimmeren og hold klinget til ham i opretstående stilling.
 • Giv din overskæg den rigtige form. Dette vil hjælpe dig med saks eller trimmer. Behandl overlæbe linjen med et medium eller forkortet spids, eller fjern forsigtigt overskydende med et par saks.
 • Afslutningsvis kan du reparere overskæget med en særlig voks, så de vil holde formen hele dagen.

Efter hårklippningen kan whiskers fastgøres med speciel voks, og de holder form hele dagen.

Sådan plejer du et skæg

For at dit skæg skal skabe det rigtige indtryk af dig, skal du sørge for det regelmæssigt. Ellers vil ansigtshår se uforsigtigt.

Beard Care Tips:

 • Hold pasformen. Hvis du finder skægdesignet der passer dig, så prøv at holde fast ved det. Trim dit hår oftere, da hårklippet skal have en klar og smuk skitse: i dette tilfælde ser det ud til det mest fordelagtige.
 • Vask dit skæg. Ansigtshår er smukt, men nogle gange uhygiejnisk. Hun har brug for regelmæssig vask. Gør det hver morgen eller aften. Skum hår med shampoo eller sæbe, massage lidt, skyll med varmt vand. Efter proceduren kan du tørre skæget med en hårtørrer.
 • Pas på overskæget. De skal nøje overvåges. Skrub alt overskydende, fordi håret kan vokse ujævnt, og i dette område vil det være mest mærkbart.

Video: hvordan man laver et skæg hjemme

Beard voks voksning

De oplysninger, som kun kvinder bruger voks til depilation, er forældede. Blandt mænd er denne procedure også efterspurgt. Den eneste forskel er, at hanhår er hårdere i sin struktur og vanskeligere at fjerne. Men er det værd at bruge voksaflejring på ansigtet? For at finde ud af det, skal du konsultere en specialist, da denne metode til fjernelse af hår har kontraindikationer:

 • olieagtig hud udsat for acne og acne;
 • rosacea;
 • hud efter peeling;
 • onkologi;
 • lupus eller aids;
 • diabetes.

Også efter proceduren kan observeres og bivirkninger:

Hvis du stadig beslutter dig for voksdannelse, skal du tjekke trinene for det:

 1. Rensning af huden.
 2. Anvendelse af specielt pulver eller talkum. Dette vil tørre huden.
 3. Fordelingen af ​​voks i de rigtige områder.
 4. Voksfjernelse
 5. Anvendelse af en speciel gel eller tonic.

Depilation med voks hjælper med at forlade huden glat i lang tid.

Hvis du føler, at et skæg er til dig, så start små: dyrk håret på dit ansigt til den ønskede længde. Dette, som det viste sig, er den vanskeligste del af processen. Hav tålmodighed og styrke, fordi resultatet er det værd!

Womond.com © 2018. Alle rettigheder forbeholdes.

Kopiering er kun tilladt, når du bruger et aktivt link til dette websted.

Sådan barberes maskinen korrekt - valget af værktøjer, detaljerede instruktioner, råd fra hudlæger

Enhver ung mand har en dag, hvor der kommer vegetation på hans ansigt. Det er på tide at købe et barbersæt og finde ud af, hvordan man barberer en mand.

For mange er det første forsøg på at barbere ender med hudtrauma, betændelse og ubehagelige fornemmelser. Desværre fortsætter mange mænd med at barbere forkert i mange år.

Vi håber, at artiklen vil afklare spørgsmålet - hvordan man barberer maskinen. Også i vores blog finder du materiale om, hvordan man barberer barbermaskiner.

Sådan barberer du en mand med en maskine - i detaljer om det vigtige

Det vigtigste - at vælge de rigtige tilbehør - maskine, kosmetik - og nøje følge anbefalingerne fra hudlæger. I dette tilfælde vil selv den første barbering blive en daglig vane, ikke en test.

Pleje og skæring af skæg og andet ansigtshår begynder med valg af barberkniv. Deres sortiment er enormt, så du skal vælge en model, der giver den mest sikre og glatte barbering. Det er bedst at vælge en barbermaskine med flere knive af et berømt mærke. Jo flere blade, jo bedre razor skærer væk vegetation.

Hvis du ikke udskifter maskinen i tide, bliver huden skadet. Engangsmaskine ændres i gennemsnit en gang hver 2-3 uger. Det bedste valg - modeller med ekstra gummibånd og rammer.

Sådan barberes t-formet maskin-instruktion

Først og fremmest ikke lyt til dem, der er på spørgsmålet - hvordan man barberer med en maskine - anbefales at skære hårene mod deres vækst. På huden, uundgåeligt irritation, acne. Først og fremmest vedrører det teenage, ung hud.

Dette er vigtigt! Barbering er en daglig kosmetisk procedure, der kræver streng overholdelse af regler og anbefalinger.

1. I hvilken retning vokser hårene.

Mange mænd er interesserede i spørgsmålet - hvordan man barberer for at dyrke et skæg. Først og fremmest skal du bestemme i hvilken retning hårene vokser. Afhængig af dette i hvilken retning maskinen vil bevæge sig. Kør din hånd over børsterne - dette vil hjælpe med at bestemme retningen af ​​vækst. Husk at i forskellige dele af ansigtet vokser håret i forskellige retninger, skal bevægelser med en barbermaskine udføres i overensstemmelse hermed. På kinderne styres vegetationen nedad, og i hårbenene ændrer håret retningen. Det sværeste område - skæget, her er retningen af ​​hårvækst kaotisk.

Dette er vigtigt! Genopfinde ikke hjulet, den sikreste og mest komfortable måde at barbere er allerede opfundet - i retning af hårvækst.

2. Klargøring af barbermaden.

Forberedelse af en traditionel T-formet barbermaskine begynder med en bladepåfyldning. For at gøre dette skal du åbne barbermaskinen, dreje håndtaget, fjerne bladet fra pakken, læg det på øverste del af hovedet, dække det med en kam og fastgør håndtaget.

3. Hudpræparation.

I overensstemmelse med vejledningen "Sådan barberes du med en barbermaskine" er det vigtigt at forberede huden. Det skal grundigt dampes ved hjælp af en shower gel eller ansigtsrensning.

Tip! Det er bedst at starte proceduren efter et varmt brusebad.

4. Barberingshjælp.

Kvaliteten af ​​proceduren bestemmes af kvaliteten af ​​den valgte kosmetik. Det skal give nem glidning af bladet. Du bør ikke vælge det billigste værktøj. Det er bedre at vælge en gel eller et skum af et velkendt mærke, som vil danne et tykt skum og sikkert for følsom hud.

Tip! Brug ikke sæbe eller brusebad i stedet for specielle kosmetik til barbering, da de tørrer huden. For en perfekt glat slipfilm er nødvendig, hvilket kun danner specielle geler og skum.

Sådan barberes - trin for trin instruktioner

 1. Barbering starter fra kindområdet. På dette område er hårene bløde, sparsomme, så det er nemt at fjerne dem. Flyt fra øre til hage.
 2. Først og fremmest bliver hårene afskåret fra nakken, bevæger sig opad (fra halsen til hagen).
 3. Gå så glat til hagen og overskægsområdet. Dette område er endelig tilbage, da det er ret vanskeligt at behandle det - de hårdeste børster vokser her. I denne zone er vegetationen desuden blødgjort - vask af barberingsproduktet og genanvend det. Snørene er barberet som følger: Overlæben presses med tænderne og hårene skæres fra top til bund, bladet holdes i en vinkel.

Detaljer om hvordan man barberer på videoen.

Husk at strømmen til motion er absolut ikke nødvendig. Denne teknik blev praktiseret af indianerne, fjernelse af fjendens hovedbund. Moderne barbermaskiner følger let konturens ansigt, så hårene skæres af med en lille bevægelse. Hvis du bemærker, at barberingskvaliteten er forringet, er det nok tid til at udskifte værktøjet.

Tip! Efter 1-2 tilgange dyppes barbermassen under varmt vand for at undgå nedskæringer. Hvis hårene er bløde, kan du væde bladet i isvand.

I en ung alder er det ret svært at flytte fra teori til øvelse, så det er vigtigt ikke blot at omhyggeligt studere emnet "hvordan man barberer ordentligt for første gang", men også at skære færdigheder. Mest sandsynligt skal i vanskelige at komme til at blive behandlet to gange for at lette processen, strække huden. Håndter Kadyk zone, med hovedet vippet lidt til siden, bevægelserne skal være glatte.

I sluttrinnet skal du vaske med varmt vand og opdatere dit ansigt med en speciel aftershave lotion. Nu kan du vaske i koldt vand - det lukker porerne og eliminerer støv og snavs.

Tip! Brug ikke cologne i stedet for lotion, da det tørrer huden. Mellem gelen og skummet anbefaler eksperter, at de foretrækker det første middel. Gelen forbruges mere økonomisk.

Nyttige anbefalinger

Praktiske råd - hvordan man barberer en mand med en maskine - hjælper med at undgå snit og opnå en perfekt glat hud.

 1. Forhuden skal dampes. Den bedste tid til barbering er efter et varmt brusebad.
 2. Bladet skal være så skarpt som muligt.
 3. Tryk ikke på barbermaskinen, bladet skal glide let over huden.
 4. Ansigtet er opdelt i separate sektioner og behandles hver for sig.
 5. Raket bør holdes i en vinkel på 35-40 grader.
 6. I løbet af barberingen skal hele hånden bevæge sig.
 7. Bevægelsen skal være tydelig kort.

Efterhånden tilpasser huden sig til proceduren og bliver mindre følsom over for effekten af ​​en barbermaskine. Erfaringen vil blive vist, takket være hvilke bevægelser der vil blive honet, og hele proceduren vil tage et par minutter.

Tip! Behandle barbering som et ritual - ikke haste, bliv rolig og have det sjovt at ændre dit ansigt.

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv

Da dette er et af de mest efterspurgte værktøjer, er mange mænd interesseret i spørgsmålet - hvordan man barberer en mand med en elektrisk barbermaskine.

I tilfælde af en elektrisk barbermaskine er der ingen strenge regler, der ville være et aksiom. Nogen barberer kun i retning af vegetationen, men for nogen er vejen mod hårets vækst acceptabel. Hver mand vælger teknikken individuelt og beslutter, hvordan man barberer skæget og behandler ansigtet. Undervisningen er hovedsagelig designet til begyndere.

 • Det er bedre at barbere om morgenen, når huden reagerer mindre på mekaniske irritationer.
 • Før proceduren skal du dampe ansigtet, anvende et barberingsmiddel - gel, skum, creme. Dette sikrer den mest glatte og rene barbering.
 • Metoden til barbering vælges afhængigt af typen af ​​elektriske barberkniv - en barberkniv udfører spiralbevægelser, hvis barbermaskinen er netto, bevæges der i retning af hårvækst - op og ned.

Ekspert mening! Det reneste resultat vil give den sædvanlige maskine. Det er nok at vælge den rigtige vinkel på barbermaskine og et par knive vil afskære al vegetation renset. I dette tilfælde forbliver huden frisk og intakt, og indsatsen er minimal. Hvis du vil have mere bekvemmelighed, skal du købe en elektrisk maskine. I betragtning af at markedet for hygiejneværktøjer udvikler sig, er det vigtigt at have den rette viden om, hvordan man barberer korrekt, således at børsterne vokser.

Sådan barberes med en barbermaskine og barberkniv

1. Funktioner ved brug af en roterende barbermaskine.

Barberets overflade er et rundt blad, der trækker et hår og så skærer det af. Anvendelsen af ​​denne model kan være farlig. Hvis du stærkt trykker på hovedet i ansigtet, og blades på samme tid viser sig at være kedelige, bliver huden øjeblikkeligt såret. Derudover kræver rotorbeholderen regelmæssig rengøring, da de skårne hår forbliver indeni.

Tip! Den bedste dobbeltblad rotor med titanium belægning. En sådan barbermaskine rive ikke håret, men skærer det af.

2. Brug en net barberkniv.

Denne model er designet til våde barbering, ved hjælp af gel, fløde eller skum. Hovedet på enheden er svært, så det gentager ikke konturerne i ansigtet, brugerne bemærker, at gitteret ofte er beskadiget. Læs omhyggeligt - hvordan man barberer en barberkniv, fordi det er lettere at traumatisere huden, og det påvirker uden tvivl kvaliteten af ​​den hygiejniske procedure.

Teenagers første barbering

Selvfølgelig er den unge mand bekymret for spørgsmålet om hvordan man barberer en teenager korrekt, hvornår man begynder at fjerne ansigtshår og hvad der er nødvendigt for det. Ofte bliver det første ansigtshår et emne af latterliggørelse, så spørgsmålet er altid relevant.

Hvad angår den nøjagtige alder for at begynde barbering, er det umuligt at nævne det. Alt hår vises på ansigtet i forskellige aldre og vokser anderledes.

Tip! Første gang er det bedre at bruge de generelle anbefalinger. Hvis du vil vokse et skæg, er det bedst at gøre det tættere på 18 år, i håret bliver hårene stive og formede.

Hvad er nødvendigt for den første barbering

Det er ikke nødvendigt at købe dyre lotioner og geler. I ungdommen er håret stadig ret blødt, så sørg ikke for omhyggelig pleje.

Mange tvivler på at barbere eller ikke barbere den første fluff i overskægsområdet. I denne sag er eksperter enstemmige - at barbere sig. En teenager med en sådan teenagefluff ser temmelig komisk ud end modigt.

Nødvendigt indstillet til den første barbering:

 • engangsmaskine;
 • gel eller skum er obligatorisk for følsom hud;
 • efter barbering hudpleje.

Hudpleje før og efter proceduren

Det er en fejl at tro, at kun kvindelig hud kræver pleje. Faktum er, at talgkirtlerne i den menneskelige krop arbejder mere intensivt, så du skal tage hånd om huden mere omhyggeligt.

Det er ikke nok bare at dampe dit ansigt og anvende skum. Hvis børsterne er tyk, er hårene hårde; derudover er der brug for en special agent - derudover til dampning - gel eller skum. Vask med varmt vand i nogle minutter, og anvend derefter produktet.

Gem ikke kosmetikken, især når det kommer til stive børster. Hvis skummet eller gelen ikke er nok, vil du sandsynligvis være nødt til at barbere to gange. Det er bedre at bruge mere tid og opnå det perfekte resultat.

Efter barbering skal du helt sikkert anvende specielle værktøjer til at passe på skæg og hud efter proceduren. Midler gør massagebevægelser. Det er nødvendigt at fugte huden, rense og eliminere muligheden for irritation. Derefter vaske med koldt vand for at blokere porerne og beskytte huden mod støv og snavs.

Tip! Spar ikke på kosmetik, billige produkter kan forårsage allergi og irritation. Hvis der opstår en uønsket reaktion, er det nødvendigt at ændre midlet.

Sådan barberes med et skæg trimmer og andre værktøjer.

Smukt, velplejet skæg - drømmen om enhver mand. Lad os finde ud af, hvordan man barberer for et skæg, hvilke anbefalinger der skal tages i betragtning.

Så efter at have barberet 2-3 uger er gået, har skæget vokset og du kan ikke se huden under den? Du kan begynde at danne et skæg af den ønskede form. For nogle mænd er et skæg ikke kun en stilfuld detalje i billedet, men også en måde at skjule små ansigtsfletter på. Specialisten vælger skægets optimale form, som vil understrege stil og personlighed.

Tip! Hvis du første gang er bange for at lave dit eget skæg, skal du kontakte de professionelle tjenere. Som regel er flere sessioner nok til at beherske teknikken og nuancerne i skægbearbejdning. Før du starter proceduren i kabinen, skal du være opmærksom på instrumenternes renlighed og deres behandling. Det er bedst at komme til mesteren med dine egne værktøjer og de nødvendige vedhæftede filer.

Hvis du foretrækker at handle uafhængigt, skal du være opmærksom på trimmeren. Dette er en praktisk enhed, som vil give behagelig pleje af ansigtshår. Vælg skægets form, vær opmærksom på følgende kriterier:

 • læbeform
 • form for kindben
 • hageform.

Glem ikke om funktionerne i hårvækst i hagen området.

Dette er vigtigt! Lav et smukt, fuldt skæg er vanskeligt, hvis overskæget vokser kaotisk, og der er ingen flokhage og kindben.

Rund-faced geder og goatee passer til mænd med et rundt ansigt. Hvis håret på visse områder af ansigtet bliver forkert, skal du bruge eksemplet på berømte personligheder. For eksempel foretrak Lincoln et skæg, da han aldrig havde overskæg. Salvador Dali handlede anderledes - hele verden huskede hans luksuriøse overskæg, da han blev af med andre vegetationer.

Tip! At danne et smukt skæg kan være en enhed til at skære hår på hovedet eller specielle vedhæftede filer. Det er nødvendigt at finde ud af, hvordan man korrekt barberer med en trimmer, så resultatet ikke skuffer.

Få populære mandlige skæg

 1. Børsterne er den enkleste model af et skæg, det er nok at trimme hele overfladen af ​​skæget med en trimmer, der forlader vegetationen et par millimeter lang.
 2. Anker - vegetationen forbliver i hagen området og forbinder under læben, kinderne forbliver glat barbert. Subtile whiskers er også tilladt.
 3. Skipper - vegetation begynder ved templerne og falder til kæben. Moderne version - et skippers skæg, lavet i zigzags.
 4. Skærm - hår begynder ved templerne og dækker helt hagen området.
 5. Den mest bekvemme måde at bruge en trimmer på.
 6. Skæget skal ivaretages dagligt, så hårene forbliver jævne og glatte. Ellers vil skæget virke sjusket og vil hurtigt miste sin form.
 7. Før proceduren skal håret i hageområdet vaskes med almindelig shampoo for at give dem en blød struktur og smidighed.
 8. Trimmeren holdes i en vis vinkel og bevæger sig over ansigtet.


Funktioner af proceduren derhjemme

Dette er vigtigt! Det er forbudt at bruge en trimmer i nakken, i dette tilfælde vil den sædvanlige maskine gøre.

Sådan barberer man en mand uden irritation

Anbefalinger fra specialister bør ikke overses enten i en alder af 15 eller 60 år. Uanset det valgte billede - et skarpt ansigt eller et pænt lille skæg, skal du tilbringe dagligt tid til dit eget udseende og stil.

Rådgivning fra hudlæger - hvordan man korrekt barberer en mand en maskine.

 • Den bedste tid til barbering er morgen. Eksperter forklarer dette ved, at efter natten er huden rustet og lettere at tolerere proceduren. Efter at have sovet, vent en kvart time og start barberingen.
 • Efter proceduren må du ikke behandle huden med creme. Den olieagtige struktur af den kosmetiske træsko porerne.
 • Den bedste pleje efter proceduren er at vaske med koldt vand og anvende en lotion mærket "aftershave".
 • For følsom hud må man ikke vaske med varmt vand under barberingen. Dette vil uundgåeligt forårsage irritation.
 • Ingen grund til at barbere dagligt. Selvfølgelig skal du omhyggeligt studere spørgsmålet om, hvordan du barberer ordentligt, så børsterne vokser og behandler dit ansigt hver dag, hvis du vil vokse et tykt, smukt skæg. Jo oftere du skærer hår, jo hurtigere og sværere bliver dit ansigtshår vokset.
 • Hver mand selv vælger hyppigheden af ​​barbering. For nogle er det hver anden dag, men eksperter anbefaler at holde sig til ordningen - en gang hver tredje dag. Selvfølgelig, hvis du vil se velplejede og stilfulde, kan du ignorere reglen og barbere i flere dage i træk.
 • Specifikke anbefalinger om valg af barbermaskine er ikke. Hver mand styres af individuelle præferencer og vælger et værktøj i henhold til typen af ​​barbering.
 • Razorbladene bør ændres så ofte som muligt, de skal altid være så skarpe som muligt.
 • Hvad angår kosmetik, er det bedre at vælge en gel. Det har en gennemsigtig struktur, og du styrer barberingsprocessen. Opakt skum til vurdering af kvaliteten af ​​barbering er vanskelig.
 • Gnid ikke ansigtet med et håndklæde umiddelbart efter barberingen, våd kun huden med et varmt håndklæde.

Der er mænd, der indtil alderdom ikke kan vænne sig til behovet for barbering. Eksperter anbefaler, at sådanne mænd vælger specielle produkter - cremer og ikke-alkoholiske olier. Det er også vigtigt at forbruge en tilstrækkelig mængde vitaminer B, som blødgør håret og letter barberingsprocessen.

Husk, at en mand altid ser attraktiv og velplejet, hvis han regelmæssigt tager sig af vegetation og hud. Bare skift din barbering til en behagelig vane og tag kvindernes beundringsfulde blik. Og endelig tilbyder vi dig en fascinerende og informativ video om alle de komplicerede barberinger med en maskine.

Vi håber, at materialet er praktisk og nyttigt. Sørg for at dele dem på sociale netværk.

Gitter elektrisk barbermaskine Braun Series 7 760cc-4

Sådan genoprettes tynde "plukkede" øjenbryn? Reveal hemmeligheden