Sådan barberes et bikiniområde uden betændelse

Moderne piger fjerner ofte overskydende hår gennem hele kroppen, herunder bikiniområdet. At barbere det intime område korrekt uden irritation med en barberkniv ved blot at kende de grundlæggende anbefalinger.

 • 1. Fordele og ulemper ved proceduren
 • 2. Valg af barbermaskine til det intime område
 • 3. Barber korrekt, intim zone
 • 3.1. Effektiv barbering uden irritation
 • 4. Forebyggelse af rødme og hudirritation
 • 5. Yderligere Intimate Shaving Tips
 • 6. Kontraindikationer
 • 7. Andre måder at depilere et intimt sted på.
 • 8. Ofte stillede spørgsmål
 • 8.1. Hvordan barberes et bikiniområde for første gang?
 • 8.2. Hvilken barbergel er bedre?
 • 8.3. Hvor ofte skal du barbere en intim zone?
 • 8.4. Allergi efter barbering i bikiniområdet?
 • 8.5. Efter barbering kløe intimt sted, hvor meget og hvordan man undgår det?

Fordele og ulemper ved proceduren

Argumenterer om fordelene og ulemperne ved barberhvirvel kan være uendelige. Proponenter af proceduren lægger vægt på æstetik og hygge af et intimt sted samt manglen på jord til udvikling af bakterier, der forårsager en ubehagelig lugt.

Modstandere af klassiske barberingsskæringer, indgroet hår og andre irritationer. Men alle problemer kan undgås, hvis du følger anbefalingerne og sikkerhedsretningslinjerne.

At vælge en barbermaskine til det intime område

Til intim udsmidning er kun en barberkniv egnet, den er designet til at følge kroppens konturer, hvilket betyder, at den er i bedre kontakt med huden og fjerner hårene kvalitativt.

Velkendt firma Wit producerer sikre maskiner, der er velegnede selv for delikat hud i lyskeområdet. De indeholder 3 knive og en ekstra pude med gel, så der er ikke behov for at holde et sted flere gange, hvilket øger risikoen for skæring eller irritation.

Barbering med en skarp barberkniv, blunt knive tillader ikke at opnå en perfekt glat hud og vil føre til indgroede hår.

Shave korrekt intim zone

Der er mange artikler og instruktioner om barbering af et bikiniområde uden irritation. De begynder alle med henstillingen til at dampe huden. Dette kan gøres med et varmt bad eller brusebad. Proceduren reducerer ikke kun smerter under depilation, men forhindrer også udseende af ubehagelige betændelser i bikiniområdet.

Nogle kvinder er begrænset til kludservietter gennemblødt i urteafkok. Du kan bruge skrubberen til at fjerne døde hudpartikler og reducere sandsynligheden for hårindvækst. Det tager ikke mere end 10 minutter at forberede huden i den intime zone til drift af en barberkniv.

For at kunne servere barbermaskinen til bikini og andre zoner så længe som muligt, bør du omhyggeligt trimme hårene med en saks eller en speciel trimmer.

Effektiv barbering uden irritation

For at fjerne uønsket vegetation i bikini-zonen skal du epilere pubis og labia. Til at begynde med påføres en særlig gel eller hypoallergen sæbe på enhver del af huden. De sikrer perfekt kontakt mellem knivene og huden, hvilket reducerer risikoen for betændelse.

Før du barberer intime steder, skal du forsigtigt strække huden i behandlingsområdet, da en blød og afslappet overflade let kan blive skadet. Vent ikke på et anstændigt resultat, ignorere denne handling.

Processen med fjernelse af vegetation begynder med skindhår, ledes en barberkniv i retning af deres vækst. Ingen grund til at køre et sted mange gange i dette tilfælde øger sandsynligheden for nedskæringer. Skader skal straks behandles med hydrogenperoxid.

Shaving hårvækst forhindrer deres indvækst, men for et glat barberet bikini område skal du handle i den modsatte retning. For piger med for følsom hud er det bedre at flytte barbermaskinen fra venstre mod højre.

Det kan være svært at kontrollere, om hårene har været på kønslæberne. Dette kan gøres med et spejl og et tryk.

Ved slutningen af ​​epilationen vaskes lænken grundigt og fjerner hår og hjælpemidler. Barberet hud bør tørres og smøres med beroligende midler eller cremer efter depilation.

Glem ikke at rense det under rindende vand, og tør derefter barbermaskinen, før det opbevares på hylden.

Handle omhyggeligt og følg enkle regler, så irritation efter barbering i bikini-zonen truer dig ikke.

Forebyggelse af rødme og hudirritation

Som regel opstår irritation i det intime barberingsområde på grund af 4 grundlæggende grunde.

 1. For hyppig barbering.
 2. Depilation på tør hud.
 3. Afvisning af at bruge specialværktøjer.
 4. Overfølsomhed.

Derfor bør du opgive den daglige barbering, og under proceduren må du ikke køre maskinen over den tørre hud og regelmæssigt vådde den.

Brug kvalitetsprodukter designet specielt til intime steder. Vær opmærksom på deres sammensætning, der bør ikke være menthol, alkohol og duftstoffer. Selvfølgelig skal barberbladene være skarpe.

Behandling med kamilleafkogning hjælper med at lindre irritation og berolige følsom hud. Det vigtigste er ikke at være allergisk overfor blomsten selv.

Mere intime barberingstips

Et par vigtige anbefalinger til pigerne om den rigtige barberhule.

 1. Start ikke barbering umiddelbart efter at være vågnet, for i løbet af natten opsamler kroppen væske, og personen svulmer op lidt om morgenen.
 2. Det er nødvendigt at tildele en separat maskine, eller i det mindste et udskifteligt blad til bikinizonen.
 3. Disposable barbermaskiner er for enkle og giver ikke tilstrækkelig beskyttelse mod irritation.
 4. Hvis der forekommer små prikker med rød farve på huden, er de smurt ud med blæseudslætskrem.
 5. Intime haircuts anses for moderigtige, så hvis der ikke er noget ønske om helt at fjerne hår, kan du efterlade en pæn trekant.
 6. Hver dag kan du ikke barbere, huden skal hvile og genoprette.
 7. For nemheds skyld kan du bruge et lille spejl.
 8. Ønsket om at ridse det betændte område bør undertrykkes, enhver mekanisk bevægelse vil kun forværre situationen.
 9. I mellemtiden skal du holde den intime barberkniv adskilt fra andre personlige plejeprodukter.
 10. For meget kløe kan indikere infektion, så det er bedst at se en læge.

Kontraindikationer

Klassisk barbering har den mindste liste over kontraindikationer blandt alle metoder til fjernelse af overskydende vegetation, nemlig:

 • nedsættelse af hudens integritet, da barbermaden kan inficere såret og forværre situationen;
 • dårlig blodkoagulation, fordi ethvert snit kunne få alvorlige konsekvenser.

Det er værd at bemærke, at graviditet er en kontraindikation for mange depilationsprodukter, men i denne stilling kan selv kvinder, der venter på en baby, sikkert bruge en barbermaskine.

Andre metoder til depilation af intime steder

Klassisk barbering er ikke den eneste måde at fjerne uønsket hår i bikiniområdet. Kosmetologi rum tilbyder forskellige hardware metoder til depilation ved hjælp af en laser eller en særlig enhed. I butikker solgt epilator eller fløde. Endelig kan du købe eller lave din egen shugaring pasta.

Den egnede metode vælges ud fra personlige karakteristika, finansielle muligheder, smertetærskel og kontraindikationer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan barberes et bikiniområde for første gang?

I løbet af puberteten begynder skindhår at vokse aktivt og blive grovere, for ikke at ødelægge barbermaden, anbefales det at forsigtigt forkorte dem. Det er ikke nødvendigt at skynde sig for hurtigt at barbere bikiniområdet, fordi det ikke er let at få ondt i mangel af erfaring. Glem ikke om den forberedende fase, som omfatter damping af huden. Og depilationen selv for den første og efterfølgende tid passerer i henhold til samme ordning.

Før skælning lysken til en kvinde, er det vigtigt at tage en behagelig position, der giver adgang til alle steder, et spejl kan bruges til at forenkle depilation.

Hvilken barbergel er bedre?

Til salg er der specielle kvinders barberingsprodukter, for eksempel geler og skum Vit. De adskiller sig fra de manlige versioner af det reducerede indhold af dufte og behagelig aroma.

Guld af høj kvalitet vil sikre en god barbering glide selv på hårdt hår.

Hvor ofte skal du barbere en intim zone?

For at undgå irritation efter barbering skal du ikke barbere hver dag, selvom inden for 24 timer den første børste vises - huden skal komme sig. Desuden skal folliklerne vokse lidt tilbage, så knivene ikke klæder huden.

Allergi efter barbering i bikiniområdet?

Pubisk irritation efter barbering og andre allergiske reaktioner kan forekomme i to tilfælde.

 1. På grund af ukorrekt barbering er der ofte dannet røde pimples på huden, der er kløende. Deres antal kan kun reduceres ved depilation i henhold til alle regler og brugen af ​​beroligende lotioner.
 2. Nogle kvinder er allergiske over for barberingsprodukter, så før du anvender gelen eller skummet på det intime område, skal du kontrollere reaktionen på en anden del af kroppen.

Efter barbering kløe intimt sted, hvor meget og hvordan man undgår det?

Normalt begynder huden at kløe, hvis der er meget indgroet hår på det på grund af stumpe kanter eller presser maskinen for hårdt.

Separat vil jeg gerne påpege to yderligere årsager til kløe i forbindelse med forkert hudpleje efter proceduren: ubehag er muligt ved brug af alkoholholdige lotioner og med for aktivt gnidning af det behandlede område med en vaskeklud.

Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net

Nå, lad os finde ud af, hvordan man barberer maskinen på et intimt sted? Til en begyndelse er det værd at huske på, at barbermaskine bevægelser bør følge strengt hårets vækst i bikiniområdet, ikke ellers. Husk, at nøglen til succes ikke kun er, hvordan man korrekt barberer et intimt sted. Omhyggelig og regelmæssig pleje spiller også en lille rolle. Derfor skal du mindst vaskes med sæbe eller gel for intime steder mindst en gang om dagen. I tilfælde af irritation eller på grund af sart hud skal du ikke barbere bikiniområdet dagligt. Nogle piger er allergiske over for skum, så du kan bruge sæbe suds til proceduren. På hvordan man barberer et intimt sted, tænk på både mænd og kvinder. For det meste, for at bringe det intime område i orden, bruger piger en barbermaskine, da det er den mest overkommelige, hurtige og smertefri måde at fjerne uønsket hår på. Sådan barberer du et intimt sted med en maskine, du vil lære i denne artikel

Når strandsæsonen eller ferietiden er, er vi ikke bare bekymret over figuren, men også med problemet med epilering. Og det gælder især bikiniområdet, fordi ikke alle ved, hvordan man barberer denne zone korrekt og jo bedre.

Til at begynde med, lad os stadig finde ud af den bedste måde at fjerne hår i bikiniområdet, barbere eller gøre hårfjerning, for eksempel med voks. Epilation kan gøre huden glat i lang tid, men ikke alt er løst. Foto-epilering eller laser koster meget, og voksning er ret smertefuldt. Så hvis du ikke har ekstra midler, vil du ikke udholde smerte, så svaret på spørgsmålet for dig er jo bedre at fjerne hår fra intime steder, det er bare barbering. Ifølge nogle er det mandlige intime sted, hvor håret er barbert, meget mørt i øjnene af kvinder. For dem, der er interesseret i, hvordan man barberer pubic hår og ikke forårsager irritation, giv nogle tips.

Hyppige spørgsmål til gynækologer: "Jeg er allerede 18 år gammel, jeg ved ikke, hvordan man barberer i bikiniområdet ordentligt. Skal jeg fjerne alt hår under rent hår? Eller hvordan? Og hvordan skal man rengøre dem på labia?" At kende nogle finesser, kan du nemt og korrekt barbere et intimt sted uden irritation og gøre det hurtigt nok.

Læs svarene på disse spørgsmål nedenfor.

Hvordan barberer man det intime område?

Så du besluttede at barbere et intimt sted, men hvordan man gør det rigtigt, især den dybe bikinizone, har du ingen idé om? Så er det tid til at udfylde manglen på viden på dette område.

 1. Før du lærer at barbere et intimt sted, skal du vælge den rigtige barbermaskine. Hovedbetingelsen - den skal være akut, og derfor ingen disponible maskiner. Det er bedre at tage en mænds barbermaskine, det bliver skarpere, og der er ingen begrænsninger, der beskytter mod nedskæringer, der lukker udsigten. Hvis en dame tænker på, hvordan man barberer et intimt sted, skal hun købe en speciel maskine til kvinder.
 2. Næste punkt er valgt midler til barbering. Du kan også bruge sæbe, men det tørrer din hud dårligt, og så er det ikke langt fra irritationer. Så det er bedre at vælge et barberingsområde til bikini gel eller barberkrem med en ekstra fugtighedscreme. Hvis huden er meget følsom, eller du ofte lider af allergier efter påføring af forskellige kosmetik, er det bedre at vælge en allergivenlig creme (gel) uden farvestoffer og dufte.
 3. At vælge en barbermaskine og fløde, det er tid til at begynde barbering. Men skynd dig ikke, før du barberer et intimt sted, skal huden være ordentligt forberedt, ellers vil irritationen ikke undgås. Før barbering på stedet gør det ikke ondt at dampe ud i huden - dette vil i høj grad lette procedurerne. For eksempel, tag et bad eller en bad for at dampe ud i huden, og skyll derefter dit intime sted, som vi skal barbere med køligt vand.
 4. Hvis håret er meget langt, skal vi først trimme det på et intimt sted - med saks til regelmæssige hårklipp, men pænt uden at trække.
 5. Påfør cremen eller barberingen på huden og vent et par minutter for at huden og huden blødgør.
 6. Det er nødvendigt at barbere den intime zone af en bikini korrekt ved at bruge så få bevægelser som muligt, det er bedre at have dem overhovedet. 2. Når en barbermaskine glider langs hårets vækst, en gang imod væksten eller begge gange langs hårets vækst. Den første mulighed er ikke egnet for alle, fordi barbering mod hårets vækst i nogle repræsentanter for det retfærdige sex giver fremkomsten af ​​indgroet hår. Hvis du ty til denne procedure og er bange for at skære dig selv, så er det bedre at armre dig selv med et spejl. Gør dig komfortabel, så du frit kan se det sted, du skal barbere.
 7. Efter afslutningen af ​​barberingen skal du vaske med sæbe og vand for at undgå risiko for infektion. Du kan bruge en lotion, der indeholder alkohol eller en fugtighedscreme efter barbering. Meget hjælper med at undgå irritation talkum. Det vigtigste ved at gøre det omhyggeligt, pas på kontakt med kønsorganerne. Hvis det ikke var muligt at undgå udskæringer, er det nødvendigt at smøre nedskæringerne med hydrogenperoxid før behandling af huden med lotioner.
 8. Glem ikke hygiejnen - alle barberede, intime områder skal vaskes mindst en gang om dagen.
 9. Og alligevel, uanset hvad barbermaskine, barberkrem og lotion du vælger, vil irritation stadig vises, hvis du barberer for ofte. For dem, hvis hud er meget følsom, er det vigtigt at fange det øjeblik, hvor håret, der vokser tilbage, begynder at forårsage ulejlighed. Det er på dette tidspunkt, at de skal være barberet, ellers vil irritation helt sikkert fremstå. Naturligvis vælger hver hyppighed til barbering for sig selv, men for den daglige "kommunikation" med en barbermaskine, vil ingen hud takke dig og vil reagere på sådan mobning med irritation.

Hvordan barberes hår på kønslæberne?

Barbering er ikke nødvendig. Skær med lille sakse.
Men ved siden af ​​dem - den mest hensigtsmæssige er en speciel depilatory creme (Veet, for eksempel). Spred, hold i 5 minutter og skyll.

Det kan være en kvindeskrabbe, men pænt: fra bunden opad. Det er nødvendigt at strække huden med dine fingre, hvis du er bange for at skære dig selv.

dommen

Selvfølgelig med tiden kommer oplevelse, vises fingerfærdighed, og der er ingen spørgsmål om, hvordan man korrekt barberer et intimt sted. Derfor må du ikke ignorere nyttige tips, for de første trin vil de være uvurderlige. Overholdelse af sikkerhedsforanstaltningerne vil heller ikke være overflødig, fordi dette er et meget følsomt sted på vores krop.

Lad os afslutte vores artikel med lidt råd til moms. Prøv at fortælle din voksende datter om, hvordan man barberer et intimt sted. Teenagere rider ofte til ekstremer, og en pige kan ubevidst lave fejl. Køb hende en personlig maskine, skum, og forklar behovet for denne procedure, og lad mig læse denne artikel.

Sådan barberes en lyske til en mand - om piger som barberet lyske

Skader hos mænd, der opstår under barbering af hår i det intime område, er sjældne, men forekommer. Derfor er spørgsmålet om korrekt fjernelse af det hårede dæk i lysken akut. Hvordan barberer man et intimt område uden at skade huden eller forårsage irritation? Du skal afhente sikre værktøjer og udføre proceduren i det mest behagelige miljø.

Skal du virkelig barbere din lyske?

Det er faktisk ret svært for mænd at komme til en enkelt løsning i denne sag. Kvinden ved med sikkerhed, at hun har brug for at barbere håret på kønslæberne og i folderne og efterlade det på skindhår. Det handler kun om hygiejne, afhængigt af kritiske dage. Og hvordan man være en mand?

Hvis du barberer håret i din lyske, ser penis længere ud, mere massiv end at "gemme sig i brystet." Dette giver selvfølgelig en mands tillid, hjælper med at indstille sig til succesfuldt sex. Du kan også notere følgende fordele:

 • I mangel af hår er sveden reduceret.
 • I puljen stikker håret ikke ud under bunden, æstetikken bevares.
 • Håret er ikke klæbet i tyggegummiet tøj, ikke forstyrre dressing.

En mand kan bemærke ulemperne ved barbering. For det første er dette en fortsat kompleks og tidskrævende procedure, der kræver koncentration. For det andet, uanset hvor hårdt du prøver, første gang du stadig ridser din hud, kan der være mindre ubehagelige nedskæringer. Og for det tredje vokser stubben meget hurtigt, hvilket er fuldstændig uromantisk stikkende under samleje, og manden selv er irriterende. Du skal barbere meget ofte for at opretholde normal hudtilstand.

Og vi bør ikke glemme ikke-standardiserede situationer, når en mand lærer at barbere sin lyske for at helbrede en svampesygdom eller lus. Der er ikke behov for en barbermaskine.

Hjem hårfjerning

Beregn tiden, så den tid du bruger på et intimt hårklipp, ingen generede dig. Ideelt set, bo hjemme alene. For proceduren skal du:

 • Elektrisk barbermaskin
 • Trimmer (til skæring i vanskeligt tilgængelige steder).
 • Lille saks.
 • Maskinværktøj med skarp barbermaskine.
 • Spejlet

Kun nogle værktøjer kan bruges, afhængigt af hvordan du foretrækker at klippe. Alt, hvad du bruger til et hårklipp i det intime område, bør kun bruges til disse formål i fremtiden eller som en sidste udvej, bør desinficeres grundigt. Det er uacceptabelt at trimme håret i lysken med en trimmer og derefter i næsen.

Trin 1 - Haircut

Haircut er gjort på en tør, du kan ikke engang i badeværelset. Håret i lysken er meget hårdt, hvis det ikke bliver forkortet, vil de hamre maskinens knive, hurtigt stumpe dem. Hair trimning fjerner skamhår, i indinale folder er den resterende hårlængde ikke mere end en centimeter.

Advarsel! Brug ikke en elektrisk barberkniv til at skære pungen og et stykke hud under penis! Her er meget tynd og delikat hud, du kan beskadige det om tre sekunder, hvis el-barberhårene bider håret og trækker det, vil det være meget, meget smertefuldt.

Trimmeren er mindre end en elektrisk barberkniv, de er lettere at styre, men du bør heller ikke bringe maskinen til testiklerne, skære deres hår tæt på penisens rod. En mand, før barbering af hans æg, behøver ikke at trimme deres hår. Her er meget tynde hår, de er lettere at fjerne barbermaskinen.

En anden mulighed er at bruge små saks. På fora er det nogle gange anbefalet at tage manicure og bruge dem. Risikerer ikke !! Skarpe spidser gennemsyrer huden, ridser, stikkende. Køb baby neglesaks til babyer med tykke knive og afrundede spidser. De er helt sikre, men på trods af dette skar de perfekt og gør et godt stykke arbejde med skindhår.

Trin 2 - Hudpræparation

Tag et varmt bad, og bedre - et varmt bad. Før barberingen skal huden dampe ud så meget som muligt. På håret i lysken kan du anvende barberskum, som du bruger til ansigtet, hvis det ikke indeholder "forfriskende" komponenter - menthol, eukalyptus.

Husk alt, der køler ansigtet, i ljummen - forbrændinger!

Den bedste mulighed er at smøre pubis, folder, området omkring penis med en speciel barbergel på intime steder.

Trin tre - barbering

Gør dig komfortabel. Hvis du skal barberes i skålen på badeværelset, sæt et spejl på bunden, hvor du kan se på ljummen, skrotummet. Mænd, der ofte barberer deres lyske hævder, at det er mest bekvemt at barbere, mens de ligger på en seng eller etage.

Forbered servietter til at tørre spejlet, hænderne. Maskinen skal tages helt ny, så knivene er så skarpe som muligt. Udfør barbering:

 • Først og fremmest er området over penis barbert. Hvordan barberer man en pubis mand? Kun i løbet af hårvækst, vil det hjælpe med at undgå indvækst, reducere sandsynligheden for irritation. Håret fjernes let, bløde streger. Skub ikke, lad være med at blive såret.
 • Derefter fjernede håret på siderne. Penis kan skubbes til siden med hånden, benene - lidt adskilt til siderne for nemheds skyld, idet man tager en pose i halvsædet.
 • For at barbere området mellem roten af ​​penis og pungen, skal du hæve penis. Hånd her med yderste omhu.
 • Når du barberer under pungen, er det bedre at samle testiklerne i din hånd og løfte og se korrekt i proceduren i spejlet.
 • Hvis det er ekstremt nødvendigt at fjerne håret på pungen, tag en isterning og træk i dette område. Testiklerne vil afhente og huden bliver straks mindre, den bliver fastere, så barbering er lettere.

Ved barbering styres alle streger fra midten til siden. Efter hver bevægelse er det nødvendigt at vaske det barberede hår ud af maskinens knive. Brug varmt rindende vand, skal du bare slukke for vandhanen. Med en "barbering" åbner hårsækkene sig bedre, håret er barberet bogstaveligt "under roden".

En mand, inden han barberer sin lyske, skal overveje en række handlinger, der i høj grad afhænger af anatomiske egenskaber.

Huden på puben, i lårfalsene, bør være lidt spændt med den brugte hånd, hvilket giver en glat overflade og øger barbermassens glide. Ideelt set barberer du med en oprejst penis, så huden strækker sig jævnt fra alle sider, og drejning af penis vil være den nemmeste.

Efter barbering skal du tage et bad og rengøre huden af ​​det fjernede hår grundigt. Resterne af håret kan dobryvat under et brusebad ved hjælp af små portioner af barbergel.

Det bør tørres af med et gammelt håndklæde, som allerede har opnået tilstrækkelig blødhed og ikke ridder huden. Desuden må du ikke gnide huden i lysken, men forsigtigt promakivat, fjerne overskydende fugt. Efter barberingskrem påføres på tør hud. Det behøver ikke at gnide, det er bedre at vente 15 minutter at blive absorberet. Ved afslutningen af ​​proceduren bør du bære rummelige undertøj (helst bomuld), som ikke vil gnide huden i lysken.

Korte instruktioner til barberhøns mænd

Sådan forebygger du irritation?

Du har meget følsom hud på ansigtet, tilbøjelig til udslæt og irritationer. Det er muligt, at rødmen også vises på skindet og lysken folder efter barbering. Sådan barber du lyske uden irritation? Overhold følgende regler:

 • Kun skarpe friske knive.
 • Barbergel - med aloe (har antiinflammatorisk, beroligende effekt).
 • Forsøg ikke at opnå super-glathed, barbering mod hårets vækst, det vil helt sikkert føre til, at hår vokser ind i huden.
 • Efter barbering kan du anvende en antibakteriel creme eller en helbredende salve til huden, såsom Bepanten.

Du kan ikke bære syntetiske undertøj, tæt efter badestammer.

Vi anbefaler at læse:

Hvordan man forlænger samleje - effektive metoder

Skønhedssaloner

Hvis en mand virkelig ønsker at slippe af med vegetationen i lysken, men er bange for at barbere sit hår hjemme alene, kan han kontakte skønhedssalonen. Nu er fjernelsen af ​​håret omslag i skønhedssaloner udført ikke kun for kvinder, men også for mænd.

Du kan ikke bare barbere håret i lysken, og bede om at lave et interessant, intimt hårklipp. For at opnå maksimal glathed gør nogle mænd billeddannelse af det intime område. Mænd er sjældent enige om at vokse. Selvom denne procedure giver fuldstændig hårfjerning, er det meget smertefuldt.

I skønhedssaloner fjerner man ikke hår i lysken hos mænd med depilationskremer. De indeholder stoffer, der kan forårsage forbrændinger til den tynde og delikate hud i pungen. Hvis selv en dråbe af stoffet kommer på hovedet af penis, vil slimhinden blive beskadiget, selv vandladning vil være meget smertefuldt.

Hvis du i hjemmet besluttede at "fjerne" pubic håret med en depilatory cream, beskyt penisens hoved - læg kondom på. Og først udfør en følsomhedstest, der anvender en lille fløde på albuens bøjning i 15 minutter.

Hvordan relaterer piger til manglen på vegetation i en manns lyske?

Hvordan finder man ud af, om en pige kan lide det, når barberet på fyrens lyske? Du skal bare spørge. Selvfølgelig ikke hver forbigående pige, men en seksuel partner.

Nogen anser hårfjerning obligatorisk til hygiejneformål. Elskere af oralsex vil bare ikke have mandens hår i gang med at "kile i næsen". Men der er piger, der ikke kan stå tinte mandlige intime "stubbe" i bikiniområdet, labia. Kvinder kan have ridser på den delikate hud af "stubber" af for nylig barberede hår, udslæt, irritation efter samleje.

Frakke i det intime område er undertiden simpelthen nødvendigt, og ikke kun for isolering. Hår i ljummen hjælper med at sprede mandlige feromoner ansvarlig for seksualitet. Mange kvinder tager mænds naturlige hår, for givet. Desuden er det barberede lyskeområde lidt alarmerende: "Er personen en traditionel orientering? Har han skindlus? "

Derfor, hvis din kvinde er af den opfattelse, at en mand skal være sulten, kraftig, ildelugtende og håret, og du er helt tilfreds med tilstanden i den intime zone, bør du ikke torturere dig selv. Lad dit hår være alene, men det sker så, at han besluttede at overraske sin elskede, barberet lysken i overensstemmelse med alle reglerne, men irritationen spredte sig og smed det med en sårhelende salve i en måned.

Sådan barberer du dig selv under bæltet: 7 vigtige tips

Brug kun værktøjet til det tilsigtede formål.

Hvis du skærer dit pubic hår, skal du bruge en separat sakse. Det betyder, at den saks, som du hugger på, og dem, som du åbner en mælkekasse på i køkkenet, ikke skal gøre arbejdet under bæltet. "Visse bakterier og svampe lever i ljummen, der ikke bør spredes til andre dele af kroppen," siger Anthony Rossi, en hudlæge fra Medicinal College Vale Cornell (USA). Før du begynder proceduren, tørre saksene med alkohol og vask dine hænder og lyske grundigt. Så mindre tilbøjelige til at afhente infektionen i processen.

Læg fundamentet

Resultaterne af en undersøgelse foretaget sidste år i USA siger, at omkring halvdelen af ​​kvinder foretrækker et fuldstændigt eller delvist manglende hår i en partners lyskne. Hvis du vil slippe af med vegetationen, skal du først forberede alt. Slip ikke straks deres buske - så du kan forårsage hudirritation og kløe. Langstædige hår sættes fast i en barbermaskine og kan føre til smertefulde nedskæringer. "Hvis du har en tyk vækst, skal du først klippe den med saks," rådgiver Rossi. "Fordi pubic hår er mere groft og krøllet, vokser det ofte." Trim dem kort, men ikke til huden, men til ca. 2 mm. Så de kan ikke krølle og vokse.

Tag et varmt brusebad

Barberingstørt skindhår er en dårlig ide. Bedre at gøre det efter et varmt brusebad. Varmt vand blødgør huden, vasker væk snavs og fedt. Vand væsker også den behandlede overflade og forhindrer håret i at blive trukket ud med en barberkniv. Du bør ikke bruge din almindelige sæbe: det er bedre at tage en barbergel, det fugter bedre. "Køb en alkoholfri gel, der indeholder aloeekstrakt," råder Rossi. Dette forhindrer irritation.

Bray i den rigtige retning

"Hvis du vil opnå perfekt glathed, skal du barbere i retning af hårvækst og ikke imod det," siger Rossi. Kig på den retning, hvor håret stikker ud, og brae i lige bevægelser i samme retning. Dette vil undgå stub og greb på indgroede hår. Derudover er der mindre sandsynlighed for irritation efter barbering, fordi barbermaskinen ikke trækker håret i en usædvanlig retning.

Pas på med dine testikler

Huden på pungen og i bunden af ​​penis er rynket, hvilket betyder, at det er let at skære med en barberkniv. "Der er mange bakterier i disse områder, og den mindste snit kan føre til infektion," advarer direktøren for Institute of Men's Health i Atlantic City (USA), Brian Steakesner. Panniculitis, abscesser, Fourniers gangren - tror, ​​du vil ikke se på det, så søg ikke engang billeder på internettet. Så, forsigtighed og forsigtighed igen. "Stret din hud med din brugte hånd, før du barbere eller skære det," rådgiver Rossi. Og for at se alle hjørnerne godt stå over et spejl i et godt oplyst badeværelse.

Skyl skære

Selvom du er super forsigtig, kan du stadig skære dig selv. Dette er den mest almindelige skade ved barbering af kønsorganerne. Ikke panik. "Det vigtigste er at vaske klippeområdet med varmt vand og sæbe og gnid det med alkohol," råder Rossi. Hvis klippet er lavt, skal du blot trykke et stykke toiletpapir på plads for at stoppe blødningen. Hold 10-15 minutter. Hvis blodet ikke stopper eller hvis det slår i pulserende trickles, skal du ringe til en ambulance. Dybder kan kræve søm.

Afslut proceduren med fugtning

Irritation og kløe er almindelig efter barbering. "Dette skyldes den øgede følsomhed af kønsorganernes hud samt den buede struktur af folliklerne," forklarer Rossi. Fugtgivende aftershave hjælper med at forhindre disse fornemmelser. "Vælg aloe eller kamfer lotion", rådgiver Rossi. Men hvis problemet fortsætter efter et par dage, kan du have startet en infektion eller en betændelse i follikelet. Gå til en hudlæge for at ordinere behandling.

Skal jeg barbere håret på køns kønsorganer

Barbering intim zone - en personlig sag. Nogle gør det af hygiejnehensyn, andre - med et æstetisk mål. Derudover manifesterer traditionen om fjernelse eller fjernelse af hår sig afhængig af tilstand og kultur. Ikke desto mindre er i vores land intime frisurer i skønhedssaloner meget populære, men er det tilrådeligt? Hvilke behandlingsmetoder er bedre at bruge? Og hvis du barberer, er det skadeligt at barbere et intimt sted? Lad os forstå i orden.

Er det nødvendigt at barbere et intimt sted?

Hvis vi overvejer behovet for barbering ud fra natur og natur, kan vi gøre en simpel konklusion: Hvis håret vokser der, betyder det, at nogen har brug for det. Hårvæksten i den intime zone under puberteten er en sekundær seksuel attribut: den bestemmer præferencer ved valg af en seksuel partner, men har ingen relation til reproduktionsprocessen og påvirker ikke den. Hertil kommer, at hårlinjen udfører flere meget nyttige funktioner:

• Termisk. Kropshår giver termoregulering af kønsorganerne på forskellige tidspunkter af året.
• Beskyttende. Forhindrer indtrængning af patogen mikroflora. Denne funktion er især vigtig for at opretholde kvinders sundhed.
• Sexet. Pheromoner produceret af kroppen er fastholdt af vegetation og gør den enkelte mere attraktiv og interessant for det modsatte køn.

Af disse grunde anbefaler lægerne stærkt hårfjerning i lysken. Det maksimale, der er tilladt, er en haircut. Her bliver salon hårklipp i bikiniområdet relevant. For det første er det æstetisk, og for det andet er det absolut harmløst. Desuden giver et velplejet intimt sted en person en følelse af selvtillid og seksualitet, og det er vigtigt for at opretholde et sundt niveau af sexliv.

Et andet positivt punkt i dette spørgsmål er overholdelsen af ​​hygiejniske standarder. Faktisk akkumulerer håret i nogen del af kroppen et tilstrækkeligt stort antal bakterier, snavs og produkter af talgkirtler. Derfor er det værd at kigge efter en mellemgård. Og hvis du beslutter dig for helt barbering af den intime zone, skal du korrekt eller hellere individuelt vælge metoden til barbering.

Jo bedre at barbere et intimt sted?

Moderne kosmetologi tilbyder mange muligheder for at fjerne uønsket vegetation. Men hver af dem forårsager en masse kontroverser med hensyn til sikkerhed og effektivitet. Overvej dem særskilt:

Hårfjerning. Denne procedure indebærer fuldstændig fjernelse af hår med pæren. De mest almindelige er flere af dens typer: laser og foto depilation, samt at slippe af med hår med voks og sukker. Fordelene ved denne metode er effektivitet: du får glat hud, som de siger: ingen knude, ingen hitch, men der er også ulemper. For det første er det ret dyrt, for det andet er det ikke en helt sikker begivenhed, og for det tredje er det ret smertefuldt. Du skal kontakte mesteren, som virkelig forstår denne sag og ikke vil forårsage skade i form af skader på huden.

Depilation. Denne metode har også stor popularitet. Essensen af ​​metoden er at fjerne den synlige del af vegetationen. Ofte anvendes specielle depilationskremer, som påføres det nødvendige område og efter et stykke tid fjernes med en speciel spatel. Resultatet vil mærkes i lang tid. Men der er en ulempe: De fleste af disse cremer omfatter allergiske stoffer i form af dufte, parabener og andre komponenter. Derfor skal depilatoriske midler vælges med stor omhu.

Normal barbering. Dette er den mest populære procedure for at slippe af med overskydende hår. Derudover kan sådanne manipuleringer udføres uafhængigt hjemme. Billig, hurtig, ret effektiv - disse er de vigtigste fordele ved barbering. Ulemperne omfatter muligheden for nedskæringer, inflammationer og infektion i kønsorganerne med forskellige patogene organismer. Men for at kunne bruge en barbermaskine sikkert og undgå negative konsekvenser, behøver du kun at studere teknikken.

Hvordan barberes et intimt sted korrekt?

Korrekt barbering - nøglen til et godt resultat og fraværet af negative konsekvenser. I betragtning af at denne procedure er korrekt anerkendt som den mest populære, beskriver vi, hvordan man udfører det bedre og mere korrekt:

• Undgå at bruge engangsmaskiner. Få din sædvanlige lige barberkniv: det er lettere at vaske, du kan ændre knivene, og effekten af ​​den er bedre.
• Damp huden godt inden du fjerner hår. Dette vil medvirke til at forhindre nedskæringer og nedskæringer.
• Brug særlige cremer eller barberingsgeler, men ikke almindelig sæbe. For det første blødgør de bedre, og for det andet fugtiger de huden effektivt efter proceduren. Det eneste punkt - følg graden af ​​allergenicitet af sådanne kosmetik. Det er bedre at vælge en creme til følsom hud.
• Aldrig tage din tid, maskinen barberer ikke pludselige bevægelser.
• Efter at have fuldført alle procedurer skal du vaske det intime område med sæbe, men sørg for at fugte det efterfølgende.
• Regelmæssigt at tage sig af dig selv og overholde grundlæggende hygiejne er en nødvendig ting, men at barbere eller ikke at barbere - bestem efter eget valg.

Relaterede nyheder

Kommentarer (0)

Fra denne artikel vil du lære skal jeg barbere et intimt sted.

Skal jeg barbere et intimt sted

Mange kvinder undrer sig over at barbere et intimt sted eller ej. Hvorfor vokser de i dette område? Hårfjerning på et intimt sted anses af mange for at være et tegn på renlighed og praktisk hygiejne.
Udseendet af hår og deres tæthed på et intimt sted indikerer kvindens seksuelle modenhed. Af natur er de nødvendige for at skabe et luftgab for at beskytte kønsorganerne fra kulden med knappe tøj eller mangel deraf i gamle stammer. Forebyggelse af termoregulering og et konstant mikroklima forhindrede hårbeklædningen indtrængen af ​​forskellige infektioner hos kvinder. Også hår i det intime område bevarer lugten af ​​ferromoner, der tiltrækker det modsatte køn.
Det moderne menneske gennem en række procedurer i skønhedssaloner eller specialværktøj derhjemme kan helt fjerne hår i den intime sted, afgrøde, eller gøre en intim klipning, dekorere med rhinestones eller pailletter til at skabe et indviklet mønster, etc.
Beslutningen påvirkes af internettet, mode, medier og tv. Det er nødvendigt at tage hensyn til resultaterne af de seneste forskere, utverdayuschih, at en fuldstændig fjernelse af hår fra kroppen fører til forstyrrelser af menstruationscyklus hos kvinder, infertilitet og fremskynde starten af ​​overgangsalderen. Disse virkninger skyldes omlejring af stofskifte og hormonniveauer, hvilket i sidste ende fører til vægtforøgelse, maskulinitet og for tidlig aldring. Dette er nogle triste fakta, der plejer at være naturlige og naturlige. Kun du beslutter dig for at barbere et intimt sted.
Hvis du beslutter at barbere dit hår på et intimt sted, bør du følge denne procedure strengt i henhold til visse regler.
Først, før du begynder at barbere dit hår på intime steder, skal du vurdere længden. Hvis du har langt hår der, så ville det være bedre at skære det først, og derefter gå gennem dette sted med en barberkniv. Før du begynder at barbere, tag et varmt bad og skyll derefter i koldt vand. I forvejen skal du fylde med en streamer, en speciel maskine, barbergel og fugtighedscreme.

Det maksimale antal lysbilleder, som får lov til at lave en barberkniv på huden - to. Desuden skal en af ​​dem gøres i løbet af hårvækst. Hvis maskinen imidlertid fører et glidebane imod hårvækst, så kan du få en fordybning (indvækst) af håret, hvilket vil kræve en øjeblikkelig appel til en kosmetolog.

Glem ikke at lave forarbejdningsområder efter barbering. For at gøre dette kan du bruge begge særlige efterberøringsgeler, som indeholder alkohol og almindelig sæbe. Hovedformålet med denne procedure er at dræbe alle infektioner, som kan påvirke huden.

Fuld version af webstedet

Intim hygiejne: har du brug for at barbere skindhår?

Hver kvinde løser individuelt problemet med hårfjerning på intime steder. Den retfærdige sex barberede pubis i det gamle Rom, og gjorde det i æstetiske overvejelser. I øjeblikket gør piger det til hygiejniske formål. Der er dog mange problemer i forbindelse med pubic barbering.

Intim zone: Barberer du dit hår?

Hvorfor har vi brug for skindhår?

Naturen er den perfekte skaber, der gør absolut intet ekstra. Hvis det biologisk synspunkt er at overveje håret, der vokser i den intime zone, er de ikke blot en indikator for modenhed, men også udfører ganske vigtige funktioner i menneskekroppen. Håret beskytter kønsorganerne fra forkølelsen og skaber en såkaldt luftpude. Vegetation giver termoregulering i lysken i den varme og kolde årstid.

Hår forhindrer indtrængen af ​​forskellige bakterier og infektioner i det rimelige køn, understøtter et vigtigt mikroklima for vaginalfloraen. Forresten er det kendt, at håret kan holde lugten af ​​ferromoner, hvilket gør dig attraktiv for det modsatte køn seksuelt. I denne henseende anbefaler eksperter at fjerne hår kun i bikiniområdet, i pubicområdet skal vegetationen skæres.

Forresten tillod Napoleon ikke, at Josephine skulle vaske før deres intime møder, for ikke at vaske selve lugten af ​​ferromoner

Skal jeg barbere mit hår eller gøre et intimt hårklipp?

Intime haircuts er meget populære hos piger. Samtidig er pubhår trimmet eller korrekt barberet og også dekoreret med rhinestones eller gnistre. Typer af hårklipp afhænger af tykkelsen og typen af ​​skindhår, såvel som kroppens fysik. Særlige kvinder anbefaler smalle striber eller små billeder til fulde kvinder. Det retfærdige køn med brede hofter skal vælge lodrette haircuts, der udvider til toppen.

Hvis det ønskes, vil specialisten producere hårfarvning i det kvindelige intime område i en bestemt farve, hvilket vil medvirke til at gøre dit sexliv mere varieret. Selv Merlin Monroe selv blekede skamhår til at være blond fra hoved til tå.

Pas på, vælg salonen for at gøre et intimt hårklipp. Der er risiko for parasitter eller infektion ved brug af ikke-sterile instrumenter.

Pubic barbering fakta og forskning

Amerikanske fysiologer har gennemført en række undersøgelser, der beskæftiger sig med hårfjerning. Det viste sig, at folk, der plukker, barberer og udsættes for hårfjerning intime steder, får ekstra pund. Men vi kan begrænse os ikke kun til den trivielle ophobning af fedt, da fuldstændig fjernelse af pubic hår fører til en acceleration af opstart af overgangsalderen og afbrydelse af den månedlige cyklus. Sådanne virkninger forklares af omlægningen af ​​hormonel baggrund og metabolisme, hvilket fører til vægtøgning og for tidlig aldring. Sådanne ubehagelige kendsgerninger har folk til naturlighed og naturlighed. Ja, og irritation efter barbering kan ødelægge hele billedet.

Hvordan barberer man et intimt sted?

Se videoen

Sigmund Freud i sin teori om psykoanalyse hævdede, at alle handlinger hos en person, hele hans opførsel og hele hans liv er baseret på sex og drejer sig om sex. På nogle måder havde han ret, og i den moderne verden er sex meget vigtigt. Og i den forbindelse opstår spørgsmålet om intim hygiejne, nemlig: hvordan man barberer et intimt sted?

Nej, der er selvfølgelig elskere af hårede kønsorganer, men de fleste foretrækker at se en smuk og velplejet pubis, især da det er hygiejnisk og æstetisk.

På hvordan man barberer et intimt sted, tænk på både mænd og kvinder. Tværtimod stod vi hver især for hudirritation, kløe og brænding efter mislykket barbering, og som følge heraf - et grimt udseende, rødme, bumser. Alt dette giver dig eller din seksuelle partner ikke fornøjelse.

Sådan undgår du de ubehagelige virkninger af barbering

For at undgå alle disse "overraskelser" kan være, hvis du følger nogle enkle tricks.

 1. Valget af maskinen. Under alle omstændigheder bør det være en maskulin, god flydende hovedmaskine. Selv kvinder bør ikke barbere kvindelige maskiner, fordi de er udformet til glatte overflader, der er også sikringer, der kan forstyrre en sådan delikat procedure væsentligt. Mandlige maskiner er designet til at bøje ansigtet, og derfor er det også for et intimt sted perfekt.
 2. I intet tilfælde skal du ikke barbere et intimt sted med en engangs barberkniv, fordi den ikke kun er underordnet i kvalitet til knivene, men har også et fast hoved, der forstyrrer manøvredygtigheden.
 3. En god barberkrem. Det er bedst at tage allergivenligt. Velegnet til både mænd og kvinder; I princippet ligger deres væsentlige forskel kun i lugten. Husk at købe en efterberbere fugtighedscreme, som også hjælper dig med at undgå irritation.

Sådan barberes et intimt sted

Nu om selve proceduren. Før du barberer det intime område, tag et varmt bad, så huden slapper af og skyll derefter skridtet med vand ved stuetemperatur. Hvis håret er for langt, er det værd at trimme det først for nemheds skyld.

Principperne for at barbere et intimt sted for mænd og kvinder er stort set de samme, selvom de har nogle forskelle på grund af forskellen i kønsorganernes struktur:

 1. Påfør en barberkrem eller gel på dit hår og lad det være på et stykke tid. Dette vil fugtige håret og forberede huden til interaktion med et skarpt knivblad.
 2. Shaving håret er kun langs vækstlinjen, fordi hvis du barberer i den modsatte retning, vil hårets kant ikke afrundes, men skarpt, hvilket hvis det gnides, vil forårsage irritation. Det vil også hjælpe dig med at undgå efterfølgende hårindvækst i huden.
 3. Tag en behagelig position for dig. Nogen er barbering, sidder på toilettet og benene brede fra hinanden, der ligger nogen på badeværelset, det er mere bekvemt for nogen at stå med en fod på siden af ​​badeværelset. Her, hver enkelt og du bliver nødt til at bestemme uafhængigt af erfaring.

Nogle nyttige tips

 • Det er bedst at forberede et spejl i forvejen for at få et bedre overblik, men nogen er ved at trykke.
 • Vær yderst forsigtig for ikke at få ondt. Stræk huden til selv overfladen.
 • Skyl barberingen konstant.

Ved afslutningen af ​​proceduren skylles det intime sted med vand, tørres tørt og påføres en særlig fugtighedscreme eller lotion. Her skal også være opmærksom - så kemiske stoffer ikke kommer til dine kønsorganer, da det kan føre til allergiske reaktioner og sygdomme.

Hvis du får ondt under barberingen, skal du sanere sårene med hydrogenperoxid, inden du smører med fløde.

Sådan barberes et intimt sted: videoklip

Gillette har skabt en række videoklip for mænd om, hvordan man barberer hår på en bestemt del af kroppen. Blandt dem er der en video om, hvordan man barberer lyske til mænd.

Det bedste er selvfølgelig at fjerne hår på et intimt sted, ikke at bruge en barberkniv, men depilering eller epilering. Depilation udføres ved hjælp af specielle cremer og hjælper med at fjerne hår smertefrit ved at reagere på dem med kemiske præparater. Epilation fjerner hår med en pære, og derfor er proceduren smertefuld, men det vil holde huden glat i længere tid.

Uanset hvilke metoder du vælger, er det vigtigste og det sundeste og velplejede udseende.

Mænds hår i det intime område

I den moderne verden er det meget vigtigt at have et pænt og velplejet udseende. Derfor gives den mandlige krop ikke mindre opmærksomhed end kvinden. Mange fyre ser deres udseende, idet de ikke overvejer at dette er en slags uanstændig besættelse. Og omsorg for dig selv indebærer altid hygiejne og styrer hårets vækst på din krop.

Velplejede vikinger

Fra tidernes morgen har mænd altid været berømte for deres brutalitet, smukke skæg og hårede krop. Men nu, selvom du er en alvorlig viking i din sjæl, er det vigtigt at følge dig for at være sund og attraktiv. I stigende grad stiller mænd spørgsmål på siden af ​​barbering: skal vi slippe af med kropshår?

Hvis der i armhulerne er mange mænd, der regelmæssigt tager sig af hinanden, og ikke overvejer dette som en "ikke-mandlig besættelse", så bør et sådant pikant emne som "hår i kønsområdet" diskuteres så meget som muligt.

De vigtigste grunde til at slippe af med hår i det intime område

Ca. 70% af fyre ser deres intime haircut, tøv ikke med. Men grundene til hver enkelt person. Dybest set bliver en mand fri af håret, fordi:

 • Han var bare vant til at tage sig af sig selv og hans hygiejne.
 • Han arbejder i et modelleringsbureau.
 • Han kan lide at eksperimentere med sit sexliv.
 • Han lytter til hans kæreste ønsker.

Den opfattelse, at alle homoseksuelle mænd slipper hår i den intime zone, og omvendt er manglen på vegetation på kroppen et tegn på homoseksualitet, er en myte og ikke mere.

Hver mand har en grund til at passe på sig selv stærkere end seksuel orientering.

Hvad er hår i kønsområdet for?

Der er flere grunde til, at du har brug for hår i kønsområdet:

 • Først og fremmest er det beskyttelse mod mekanisk skade. Ud fra perspektivet af evolution er seksuorganet den vigtigste del af kroppen af ​​et sundt individ. I en normal livsstil opstår friktion, der fører til ble udslæt. Hår forhindrer friktion.
 • Varmebeholdelse og afkøling. Hår er den største naturlige opfindelse, der hjælper med at holde varmen på overfladen af ​​huden eller bidrager til udledningen af ​​sveddråber.
 • Holding feromoner. Sammen med senere udstråler kønkirtlerne de såkaldte feromoner, specielle stoffer, der hjælper med at tiltrække seksuelle partnere i parringsperioden til hudens overflade. Takket være hår lider feromoner på din krop et stykke tid og giver dit naturlige udseende attraktivt.
 • Naturlig hygiejne. Da dyr og hule mænd ikke havde nogen anelse om, hvad intim hygiejne var, tog naturen sig selv af, at de mest ømme dele af kroppen var dækket af hår, hvilket begrænsede adgangen til snavs eller bakterier til huden. Nu er denne funktion af hår mere end ubrugelig, fordi en person giver meget mere gavn for sig selv og plejer sig selv ved hjælp af hygiejneprodukter i stedet for at stole på moderens visdom.

Arbejde er ikke en ulv - det tolererer ikke uld

Kast ikke intim hygiejne, især hvis dit arbejde indebærer tilstedeværelsen af ​​et æstetisk legeme. Skuespillere og modeller er forpligtet til at holde styr på din krop, og hvis du tilhører denne kategori af mennesker, bør du straks slippe af med hår.

Finesserne af Kamasutra

De to sidste årsager til hårfjerning kan kombineres til en sexforgiftning af dig og din partner. Ca. 80% af kvinderne vil gerne have deres mænd til at slippe af med hår i det intime område, men ikke alle beslutter at sige det. Mænd bør tænke over at opgive principperne for den "virkelige mand", da der er mange fordele i dette:

 1. Med ren hud uden hår er det meget nemmere at rydde op før sex, uden at forlevere din partner med en ubehagelig lugt eller noget andet.
 2. For meget kompleks barbering kan det medvirke til visuelt at forøge kønsorganet, da det virker meget mindre i bushen.
 3. I nærværelse af en velplejet penis er det lettere at overtale en partner til oralsex.

Og hvis du stadig beslutter dig for at slippe af med vegetationen, så skal du gøre det så sikkert som muligt.

Sådan fjerner du håret i det intime område

Barbering er ikke den eneste vej ud. Der er mange moderne måder at fjerne hår til enhver smag:

 • Shugaring. Dette er fjernelsen af ​​hår fra roden ved hjælp af en pasta baseret på honning eller sukker.
 • Voks. Root hårfjerning med voks eller voks erstatning.
 • Laser hårfjerning. Ødelæggelse af hårsække med en laser. Flere procedurer i salonen hjælper dig med at glemme uønsket hår.
 • Epilering. Eksponering af follikelet ved termisk stråling. Denne procedure er sikrere end laser hårfjerning, men for at permanent fjerne hår, skal du besøge flere procedurer.

For at gøre resultatet bedre kan du kontakte en specialist i salonen, men hvis du ikke har en sådan mulighed, så er barbering den bedste mulighed i dit tilfælde.

Den første barbering er en grund til regelmæssig barbering.

- Mor, jeg skar æggene!

- Søn, skræm ikke mor, sig: Er du på badeværelset eller i køkkenet?

Hvis du vælger at barbere i det intime område for første gang, så ved at du skal gøre det regelmæssigt. Håret vil vokse hurtigt igen, og huden vil blive dækket med hakket børster.

For at undgå skade vælges den position, der er mest behagelig for dig.

 1. Det første du bør gøre før barbering er at finde den mest komfortable og stabile position. Du kan sidde på en stol, sidde i brusebadet og bedre - ligge i badeværelset. Din position skal være så stabil som muligt, så du ikke ved et uheld bliver skadet. Hvis du har et bad, så ligger det i det, der giver dig fri adgang til kønsorganerne uden spændinger i hele kroppen.
 2. Før proceduren er det nødvendigt at dampe huden. Porerne åbner, håret bliver blødere, og chancen for at dyrke dem ind i huden vil være minimal. Et varmt boblebad er din bedste ven i denne situation.
 3. Hvis du har en personlig jungle, så brug en saks, for ikke at ødelægge barbermaden med langt hår. Trim dem forsigtigt og smid dem i skraldespanden for ikke at lukke vasken i badeværelset.
 4. Brug en speciel shaving gel købt på forhånd. Det er bedre at få en gel til følsom hud. Påfør produktet til håndleddet og vask det ikke i flere minutter. Hvis der ikke er nogen allergisk reaktion, kan den anvendes på kønsområdet. Barbering gel vil blødgøre hårstrukturen, og barbering vil være mindre smertefuldt eller endog behageligt for dig.
 5. Barber afslappet og meget omhyggeligt mod hårvækst. Skyl shaveren ofte og rengør den om nødvendigt. Selve barbermassen skal være skarp, så barbering giver dig ikke smerte og gør dig ikke båret med sin ufrugtbarhed.
 6. Brug et spejl til ikke at gå glip af et enkelt afsnit, ellers vil det se uæstetisk ud.
 7. Efter barbering skal der anvendes en særlig "after shave" for at reducere sandsynligheden for irritation på huden.
 8. I intet tilfælde må du ikke bære slankende eller tætsluttende undertøj og undertiden smøre det intime område med en fugtighedscreme.

Mulige konsekvenser af intim barbering

Kan du huske første gang du barberede dit ansigt? Flere mindre nedskæringer, irritation, ubehagelige stubbe om få dage... Alt dette venter dig i det intime område. Hvis barbermaden i uhensigtsmæssige hænder efterlod et dybt blødt snit på penis eller testiklerne, skal du straks træffe foranstaltninger, men det er bedre at straks kontakte en kirurg.

Hårfjerning fra roden indebærer som regel sådanne ubehagelige konsekvenser som indgroet hår. Genitalområdet er særligt ømt, derfor er det mere tilbøjeligt til at indtage hår under huden. Hvis du beslutter dig for hårfjerning hjemme, skal du dampe huden i badeværelset, gøre en lys massage med fingrene under og efter proceduren.

Hvis du har følsom hud, er muligheden for hårintræthed i huden og efter barbering ikke udelukket. Med fuldstændig hårfjerning, for eksempel med voksepilation, er dette et meget farligt og smertefuldt fænomen, da håret selv ikke vil finde vej til at komme ud af epidermis. Og efter den sædvanlige barbering kan spidsen af ​​håret simpelthen ikke komme ind i hulet i poren og stanse sin vej sammen.

Barbering kan forårsage ikke kun irritation, men også indvækst af hår i huden. Denne konsekvens er ubehagelig, men ret reversibel og ikke farlig.

Video: Sådan barberes det intime område

Fortryder aldrig hvad du gjorde. Du er velkommen til at elske og pleje din krop. Der er ikke noget skammeligt eller pinligt over det. Resultatet er præcis som dig og din seksuelle partner. Selv hvis du beklager, at du havde barbert den intime zone, vær ikke foruroliget, fordi håret vil vokse meget hurtigt, og du vil ikke engang huske på den mislykkede barberingsoplevelse.

Listen over de bedste geler til smerte under epilation i bikiniområdet

Ansigtsirritation: årsager, behandlinger og populære opskrifter