Hvordan barberer armhulen for første gang? Liste over nuancer

Unge damer har lidt viden om hvordan man barberer armhulerne for første gang, men denne viden er meget vigtig og vil medvirke til at holde følsom hud mod skader i fremtiden. For en perfekt glat overflade er barbermaskinen ikke egnet, men for erhvervelse af færdigheder er det rigtige valg. Det skal bemærkes, at selv med dette rette værktøj vil dette værktøj give næsten samme virkning som en depilator.

I armhulen begynder håret at vokse i ungdomsårene, og moderne piger bliver i stigende grad til internettet for at få hjælp til at løse dette problem, ikke til deres forældre. Selvfølgelig kan du forlade alt som det er, men så har du en ubehagelig lugt og et gunstigt miljø for spredning af patogene bakterier. Og det maler slet ikke hverken fyre eller piger.

indhold

Forberedende fase


For at processen skal udføres på højeste niveau, skal du først sørge for tilgængeligheden af ​​alt tilbehør og følge nogle regler.

Nuancer og barberingsteknik


Som nævnt er det bedst at udføre processen, mens du tager bad eller brusebad. Hvis betingelserne ikke tillader det, og du er nødt til at slippe af med hår, skal du så godt fugte armhulenes hud med varmt vand. Du kan endda lægge en våd komprimering på det i et stykke tid.

Andre måder


Beauticians kender mange måder at slippe af med uønsket vegetation. Det anbefales dog ikke at bruge dem selvstændigt i praksis, især for første gang.

Professionelle tips


Det er meget vigtigt, at du hver gang inden barberingen kontrollerer instrumentet for renlighed. Rester af hår og kosmetik fra tidligere barbering kan forårsage betændelse og irritation af huden samt patogene bakterier.

Armpit epilation regler eller hvordan man korrekt barberer armhulerne

Hvordan barberer man armhulerne? Dette spørgsmål bekymrer ofte den kvindelige halvdel af menneskeheden. Denne spænding forklares blandt andet af tilstedeværelsen af ​​et stort udvalg af metoder og midler, der tilbydes af moderne kosmetologi.

Du kan selvfølgelig gå i salonen, betale en betydelig mængde og slippe af med armhulen uden problemer. Men ikke alle foretrækker denne mulighed, og derfor stopper på en mere overkommelig måde - barbering derhjemme.

Hvad er der brug for?

Først og fremmest bemærker vi: blandt de mange eksisterende metoder til fjernelse af kropshår er den mest relevante og fælles metode barbering.

Hvorfor? Det kan trods alt være forbundet med ubehagelige følelser, og derudover er der risiko for irritation. Men barbering er ret hurtig og smertefri.

Dette gælder også for underarms. Derfor behøver du bare at vide, hvordan man gør det sikkert og hurtigt.

Men først påpeger vi, at du er nødt til at købe en skarp barbermaskine. Det er uønsket at bruge en engangs barberkniv: den er ikke skarp nok, så det kan beskadige huden.

Det er vigtigt at bruge forskellige dyser i maskinen til forskellige zoner. Det er ikke nødvendigt at epilere med en enkelt dyse og bikiniområdet, benene og underarmene. Hvis du beslutter at gøre dette med en enkelt dyse, skal du desinficere med kogende vand eller alkohol efter hver procedure.

Sammen med maskinen vil der også være brug for højkvalitets barberkrem. Vælg nøjagtigt cremen, fordi den absorberes meget godt og skaber også et pålideligt beskyttelseslag.

Hvordan barberes?

Lad os nu tale mere om selve processen. For dette skal du vide og konstant tage højde for nogle enkle regler. I dette tilfælde vil resultatet altid være godt mod baggrunden for fraværet af negative konsekvenser.

Så overvej disse regler:

 1. For det første bør en underarm barbering altid føres af et varmt bad eller brusebad. Bare varmt vand hjælper med at åbne hudens porer og blødgøre håret. Og dette letter i høj grad den efterfølgende barbering;
 2. Efter badet (brusebad) skal du sørge for at anvende en creme på huden i armhulerne. Hvis du ikke har købt det, kan du bruge skum eller brusegel. Sæbe bør ikke anvendes, da dets komponenter tørrer huden
 3. Derefter skal du tage en maskine, våd den i vand og glat, uden at trykke, begynde barbering. Barbermaden bør flyttes i retning af hårvækst: dette vil undgå beskadigelser og nedskæringer. Men da der i dette tilfælde stadig er en vis mængde hår, er det muligt at foretage flere bevægelser i modsat retning. Dette vil give dig en ren og glat hud i underarmområdet. Glem ikke at skylle maskinen regelmæssigt i vand;
 4. Efter afslutning af barberingen skylles armhulerne med vand, blottet med et blødt håndklæde og sørg for at behandle med creme.

Hvad skal procedurens frekvens være? Shave armhuler som nødvendigt, men i hvert fald ikke oftere end hver anden dag. Faktum er, at huden har brug for noget tid til at komme sig. Hvis du stadig ikke bruger vores råd, risikerer du at tjene dig selv irritation, og det er meget værre end lidt uskadet.

Om muligheden for at bruge epilatoren

Kan jeg bruge epilatoren til denne procedure? Generelt kan du, men husk at epilatoren er en temmelig smertefuld enhed, fordi den fjerner hår direkte sammen med pærerne.

Derfor afhænger din beslutning af denne faktor. Fordelene ved epilatoren omfatter det faktum, at dets brug giver et godt og stabilt resultat. Brugt epilator i analogi med en barberkniv.

Men det endelige valg skal laves af hver pige selv. Det er trods alt ikke kun og ikke så meget som resultatet. Og alle ønsker at barbere deres armhule uden afskæringer og uden efterfølgende irritation.

Hvis du stadig beslutter at bruge epilatoren, så vælges der en smal dyse, så vil den fange mindre hår og du vil ikke være så smertefuld. Som lette smertestillende middel kan du prøve menthol-effektgelen.

Andre co-måder

Der er også flere andre måder at epilere på armhulerne, men vi anbefaler ikke at gøre det selv, på grund af procedurens kompleksitet omfatter sådanne metoder:

 1. Voksende epilering
 2. Epilation med elektrisk epilator
 3. Epilering ved hjælp af shugaringmetoden

Alle disse metoder er ret komplekse og kræver mindst minimal færdigheder. Hvis du stadig vil gøre en af ​​disse procedurer alene, anbefaler vi at du går flere gange til salonen og ser hvordan den professionelle gør det, og prøv igen - gentag dette hjemme.

Hvordan barberer armhulen for første gang?

En teenagepige så tidligt som 12-13 år bør være i stand til at passe på sin krop, herunder hendes armhuler. Hvordan barberer armhulen for første gang? Denne procedure er enkel, og du kan mestre det første gang.

Hvor ofte skal du barbere armhulerne?

Begynder at bryde igennem på disse steder ser vegetationen ikke meget attraktiv ud. Derudover kan håret i armhulen absorbere sved, og regelmæssig barbering hjælper med at slippe af med lugten.

Som regel er håret på dette sted barberet hver 3 dage. Regelmæssig hudpleje forhindrer deres skrøbelighed, og barbering af korte hår vil være meget lettere. Så vi vil i detaljer fortælle, hvordan du barberer armhulerne for første gang.

Hvordan vælger man en maskine?

En barberkniv kan barbere lige grove og hårde hår ideelt og smertefrit, så dets valg skal tages omhyggeligt. Køb en maskine med 3-5 udskiftelige knive og behagelige flydende hoveder. Du kan købe og engangsmaskiner, men lær at de ikke kan bruge mere end 3 gange.

For hygiejneformål skal selvfølgelig pigen have en separat barbermaskine. Den gamle og kedelige barbermaskine barberer ikke, men rive hårene, så bladene skal udskiftes oftere.

Hvordan barberes med armhuler?

Hvordan barberer armhulen for første gang? Vi beskriver barberingsprocessen i faser:

 • lange hår vil blande sig og sætte sig fast i bladet, så de skal være forskåret med saks; ellers vil det trænge dårligt ind; nedskæringer kan opstå på grund af hår fast i barbermaskine;
 • Før proceduren skal du tage et bad for at dampe ud huden og fjerne deodorantrest, svedpartikler og døde hudpletter; For at kunne niveauere det perfekt og reducere sandsynligheden for nedskæringer, er det ønskeligt at behandle dette område med en skrubbe;
 • Fortsæt direkte til barberingsprocessen: På armhulenes område skal der anvendes barberkrem eller skum dem grundigt;
 • armen skal hæves højt over hovedet, så huden på barberingsstedet strækker sig;
 • barber langsomt, altid fra top til bund, kun i retning af hårvækst, ellers vil de begynde at vokse over tid; jo langsommere og mere præcise bevægelserne er, jo mere perfekt bliver resultatet;
 • nu laver vi bevægelser fra venstre mod højre og derefter fra højre mod venstre;
 • vi vasker bladet oftere, så hårene der sidder fast i det, forstyrrer os ikke;
 • vask forsigtigt af sæbeskyttene;
 • vi kontrollerer, om der er uvalgte steder, hvis nogen, vi igen vasker barberingsstedet og fjerner det resterende hår;
 • vask afvaskningen til sidst og tør den tørre med et håndklæde;
 • Gentag proceduren for den anden armhule.

Før du barberer dine armhuler for første gang, kan en pige rådes til at bruge narkose, salve eller spray, for eksempel en creme med lidocoin. I starten kan irritation opstå, når håret fjernes i armhulen. Bare rolig, med tiden vil huden vænne sig til en lignende procedure, og rødmen vil passere. Glem ikke om fugtighedscreme: det vil fjerne irritation og berolige huden.

Hvordan håndteres indgroede hår?

Dette problem kan opstå, hvis barbert hår begynder at vokse ikke udad, men dybt ind i huden. I dette tilfælde kan irritation og endda betændelse i hårsækken forekomme ved dannelse af pusindhold.

Kosmetologer hævder, at dette problem opstår, når der er et stort antal gamle døde hudceller, der forhindrer hår i at bryde ud. Derfor, med en tendens til deres indvækst, før du barberer armhulen, bør du behandle huden på dette sted med en skrubbe.

Indgroede hår fremstår meget ofte, når man anvender mikrotraumas på hårkanalen, når man bruger et gammelt, utilstrækkeligt skarpt blad eller ved barbering mod hårvækst. For at fremkalde betændelse, kan det iført tætsluttende tøj fremstillet af syntetiske materialer fordampe fra overfladen uden fugt.

Underarm hudpleje

For at holde huden i dette område altid glat, var der ingen udslæt og irritation, er det nødvendigt at lære at passe godt på det. Da det begynder at mørkere med overdreven svedsekretion over tid, er det ikke sædvanligt at bruge deodoranter, der kun har parfumeffekt, nemlig antiperspiranter med antibakteriel virkning.

Husk at med et stort svedkammer er det nødvendigt at smøre armhulerne sammen med dem ikke om morgenen, men før du går i seng straks efter at have taget et bad. Faktisk om morgenen er vores kirtler så aktive at blokere deres arbejde bliver meget sværere. For at den antiperspirante aktive ingrediens skal trænge ind i huden, bør den kun anvendes til tørrrens hud.

Steder, der er mørkere over tid på grund af rigelig sved, kan hvide med citron eller agurkjuice. Meget effektive er masker eller komprimerer af hvid ler, der blandes på basis heraf. Hydrogenperoxid fortyndet 1: 1 med vand anvendes også til sådanne formål.

Kan jeg bruge hårfjerning eller depilation til armhule fjernelse?

I armhuleområdet er huden meget følsom og følsom, så fjernelse af hårsække med et galvaniseringsmiddel, voks eller sukkerpasta kan være en meget smertefuld procedure. Det har imidlertid en ubestridelig fordel: i dette tilfælde vokser vegetationen meget lang, 2-3 uger. Derfor, hvis pigen ikke har en meget lav smertetærskel, og hun er i stand til at udholde lidt smerte, er det helt muligt. Desuden tilpasses huden over tid, bliver brugt, og smerten vil være meget mindre.

Cremer eller mousses til depilation er et godt alternativ til barbering, men desværre er de ikke egnede til meget tykke hår. Fjernelse af hårsække i armhulerne ved hjælp af fotoepilation eller laser hjælper med at slippe af med vegetationen i lang tid. Denne dyre procedure bruges ofte i tilfælde hvor håret på dette sted er meget hårdt, ofte vokser i, så barbering forårsager ubehag. Det er også nødvendigt i tilfælde, hvor grove hår begynder at prikke og forårsage ubehag, samt når en for mørk og tykk voksende børste er synlig næsten umiddelbart efter barberingen.

Bemærk at efter få år hårsækkene kan komme sig, og hårfjerning skal gentages igen. Dette sker på forskellige måder for hver person: for nogen vokser de igen i 5-6 år, og for nogen varer denne periode endnu længere.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Processen med barbering af håret under armene: grundlæggende regler og hudpleje efter depilering

Fjernelse af uønsket hår med en barbermaskine er en nem måde at opnå den perfekte armhule på. Korrekt gennemførelse af denne procedure rejser mange spørgsmål, der vedrører både kvinder og mænd, især når man skal udføre hårfjerning for første gang. Det er så vigtigt at undgå hudirritation og gøre denne proces så behagelig som muligt.

Uønsket hår under armene: Årsagerne til vækst, historien om barbering af kropshår

De nøjagtige årsager til armhulen er ukendte. Forskere har flere hypoteser om dette:

 • En mulig årsag kan være beskyttelsen af ​​dette område af vores krop fra kold og mekanisk skade, fordi der er mange lymfeknuder og nerveender. Teoretisk kan hår bidrage til yderligere varmeisolering, pudechok;
 • En anden version siger, at der ikke er nogen praktisk fordel af håret på dette sted, de er bare en atavisme - noget som en mand har fra sine fjerne forfædre. Plus denne teori: i udviklingsprocessen bør de ekstra hår forsvinde og stoppe med at bringe folk ulejlighed;
 • En interessant teori var nogle videnskabers mening om tilstedeværelsen af ​​kirtler i armhulerne. Ifølge denne hypotese tiltrækker lugten fra disse kirtler individer af det modsatte køn, og tilstedeværelsen af ​​hår forstærker det. Med andre ord er tilstedeværelsen af ​​hår under armene forklaret af behovet for at fortsætte løbet.

Meningerne er forskellige, men der er en kendsgerning, at ingen tvivler: Udseendet af hår under armene er en normal fysiologisk proces, der manifesteres hos drenge og piger under deres puberteten.

Historien om kampen mod overskydende hår har få tusinde år. Selv i det gamle Egypten blev fjernelsen af ​​absolut alt kropshår betragtet som normen. At komme af med uønsket vegetation blev udført af forskellige årsager: et eller andet sted var det et modefænomen, et eller andet sted var de religiøse og kulturelle behov, og nogle gange grunde var rent praktisk: at slippe af parasitter såsom lus. Europæere i lang tid bryde sig ikke om det delikate emne af glatte armhule. Revolutionen blev skabt af et fotografi i bladet Harper's Bazaar i maj 1915, hvor på et af siderne var en model med spektakulært hævede hænder. Det var da de europæiske damer først tænkte på dette problem. Allerede i 1922 blev kjoler med korte ærmer blevet meget populære, og kvinders barbermaskiner blev først optrådt i Sears Roebuck-katalogerne. Siden da har mode til barberede armhuler trådt ind i kvindernes hoveder og hjerter.

Nu er tilstedeværelsen af ​​vegetation i armhulerne forbundet med urenhed og uforsigtighed. Med mænd er situationen mere kompliceret, fordi udtalelsen om hårfjerning af det mandlige køn ikke er så streng og utvetydig. Der er dog flere grunde til, at de ofte bør tænke på hårfjerning på dette område:

 • mænd svede kirtler arbejde hårdere end kvinder. Håret akkumulerer sved og tillader ikke det at fordampe, så ubehagelige våde cirkler på tøj er mere almindelige hos mænd end hos kvinder;
 • mænd har en skarpere og ubehagelig lugt af sved. Mandlige hormoner påvirker mængden og kvaliteten af ​​armhulen. Som regel er de tykke og tætte. Den svede der akkumuleres der skaber ideelle betingelser for reproduktion af bakterier, resultatet af hvis vitale aktivitet forårsager sådanne ubehagelige lugte;
 • Tilstedeværelsen af ​​hår ser også uæstetisk ud. Ikke kun atleter, dansere og modeller er forpligtet til at overvåge denne del af kroppen.
Mænd bør oftere tænke på at bekæmpe uønsket hår i armhulerne, hvilket vil bidrage til at slippe af med mange ubehagelige øjeblikke.

Barbering uønsket hår under armene: grundlæggende regler

Den moderne verden har splittet sig i to fronter: dem, der elsker rydderi og fuldt ud støtter ideen om at slippe af med uønsket hår, og deres modstandere - tilhængere af reglen "det er naturligt er ikke grimt". Sidstnævnte hævder i stigende grad risikoen for depilation. Fra et medicinsk synspunkt er barberingsprocessen ufarlig, hvis det selvfølgelig sker korrekt.

Ulemper og fordele ved processen

Der er ulemper for processen med barbering af håret under armene samt afhugning af enhver del af kroppen:

 • manglende evne til helt at fjerne håret, kan sorte prikker være synlige på huden;
 • skrøbelighed i glat hud. Selvom resultatet ser ud til at være ideelt umiddelbart efter barberingsprocessen, kan det efter lidt kort tid forekomme såkaldt "hamp", hårfjerning skal foretages mindst en gang om ugen eller endda oftere;
 • mulig mekanisk beskadigelse af huden under barbering armhulen kan føre til en farlig inflammatorisk proces - furunculosis.

De vigtigste fordele ved at barbere uønsket hår i armhulen er følgende:

 • procesens hastighed. I sammenhæng med den nuværende konstante mangel på tid er dette meget mærkbart. Der er ikke behov for at modstå virkningen af ​​cremer, tilmelde sig procedurer i salonen og så videre. Processen er begrænset til et par ekstra minutter under brusebadet;
 • ingen smerte, i modsætning til andre hårfjerningsprocesser;
 • tilgængelighed, fordi barbermaden er meget billigere end salonprocedurer;
 • manglende kontraindikationer
 • korrekt organiseret proces tillader at undgå problemer med irritation og forskellige udslæt.

Der er flere regler for barbering af håret under armene, hvilket gør processen mere komfortabel og produktiv. Disse regler er lige så velegnede til mænd og kvinder, især dem der gør det for første gang:

 • gøre hårfjerning bedre i brusebadet. Hvis dette ikke er muligt, er det nødvendigt at skylle armhulen forsigtigt med varmt vand for at dampe lidt ud i huden, hvilket under vandets virkning bliver blødere og varmere. Det er således muligt at reducere sandsynligheden for irritation signifikant;
 • hvis huden er overfølsom eller det er den første hårfjerningsproces, er barbering armhulen værd at aftenen, så huden kan komme sig over natten;
 • hvis huden er tilbøjelig til indgroede hår, kan du bruge en blød skrubbe før barbering, og det vil fjerne de hornede skalaer omkring håret;
 • under barberingen skal du holde hånden over hovedet, idet huden strammer, hvilket reducerer sandsynligheden for nedskæringer;
 • Håret skal ikke være for langt, de kan være lidt forkortet med en saks;
 • Undlad at redde barberkrem, det dækker hele den aksillære zone. Hvis der ikke er nogen specialiseret creme, kan du bruge shower gelen, efter omhyggeligt at skumme den;
 • Du kan kun bruge en skarp barbermaskine, der bør gives fortrinsret til maskiner med flere knive, og selvfølgelig skal du ændre båndet i tide. Det er vigtigt at omhyggeligt inspicere bladet, det bør ikke være et spor af rust. For første gang vil kun en ny barbermaskine gøre. Det er værd at huske, at en barbermaskine er et individuelt middel til hygiejne;
 • bevægelser skal være glatte for at undgå skader og skader;
 • Det anbefales at fjerne hår og mod, og ved hårvækst, sænker razeren regelmæssigt i vandet. Og efter barberingsprocessen er det nødvendigt at undersøge huden omhyggeligt, hvis der er hår tilbage - proceduren gentages;
 • Du behøver ikke bruge deodorant med det samme, da barbering kan forårsage mikroskrammer, er det bedre at vente i to timer. Deodorant skal bruges kvalitet og sikker;
 • barbering bør ikke være en "sidste minut" procedure, hud har brug for tid til at komme sig. Hvis du udfører hårfjerning lige inden du forlader huset, vil det påføre tøj umiddelbart efter barberingen irritere og endda kløe;
 • hvis skære ikke kunne undgås - det er presserende at bruge et antiseptisk middel.
Overholdelse af de grundlæggende regler for hårfjerning og den rigtige barbermaskine - to trin til armhulenes perfekte hud

Engangs razors bliver hurtigt sløv og let irriteret. Brug dem ikke mere end 2-3 gange. En genanvendelig shaver ændre frekvensen afhænger af kvaliteten af ​​hår, hvis de er bløde og tynde, knivene slides langsomt, barberkniv værd at købe tid i 2 måneder, og hvis tyk og grov - én gang i 3-4 uger.

Armpit pleje efter proceduren

Efter barbering skal man anvende en nærende creme med antiinflammatoriske additiver. Det kan være et teetræ, kamille, aloe. Deodorant bør vælge en blød, uden tilsætning af alkohol og skarpe parfume dufte. Det er bedre, hvis det indeholder E-vitamin eller aloe vera-ekstrakt.

Underarm irritation efter barbering: Hvordan hjælpe dig selv

Ofte slutter hårfjerningsprocessen med barbering med udseende af irritation og nogle gange kløe. Ud over ubehag kan en sådan tilstand føre til komplikationer i form af indgroede hår. For at forhindre sådanne hudproblemer bør irritation gives særlig opmærksomhed.

Der er flere måder at hjælpe med at berolige huden og hjælpe det med at komme sig hurtigere:

 • behandle huden med en infusion af kamille, calendula, streng eller celandine (1 spsk pr kop kogende vand, derefter belastning, afkøling og brug). Påfør produktet med en bomuldspinne, og lad den være i to minutter i det beskadigede område. Infusion skal bruge frisklavet;
 • Ansøg på huden af ​​børns fløde, det er bedre med indholdet af ekstrakter af urter beskrevet ovenfor;
 • Aloesaft eller fløde med ekstraktet hjælper med at klare irritation;
 • En mulig årsag til irritation kan være infektion på grund af ukorrekt brug af maskinen. I dette tilfælde kan antiseptiske midler Actovegin, chlorhexidin, Solcoseryl hjælpe.
Chlorhexidin - et uundværligt værktøj, de kan behandle huden, både før og efter barberingen

Væksthastigheden for hår i forskellige mennesker er anderledes, det afhænger af hyppigheden af ​​barbering. Under alle omstændigheder gør det ikke hver dag. Hyppig barbering vil øge følsomheden af ​​huden og dermed tendensen til irritation.

Video: hvordan man laver depilation

Razor depilation er den mest almindelige måde at fjerne uønsket hår på enhver del af kroppen, herunder armhulerne. På trods af denne processes tilsyneladende enkelhed er der mange nuancer, hvis gennemførelse vil sikre komforten og sikkerheden ved fjernelse af vegetationen. Smuk og sund hud er resultatet at stræbe efter.

Hvordan barberer man armhulerne?

Ideelle glatte armhuler med et knivblad er realistiske. Uønsket underarm hår spænder kvindelig og mandlig køn. Stiv tæt vegetation forkæler indtryk af et smukt tøj. Kun fuldstændig hårfjerning hjælper her, der er mange måder at gøre dette på, men den mest populære og nemme måde er at barbere med en kniv. Der er mange anbefalinger om, hvordan man korrekt barberer armhuler til piger eller mænd.

Foto: Armhulen opsamler sved og spred en ubehagelig lugt.

Første gang at barbere armhulerne på egen hånd og for at opnå det ønskede resultat er ikke alt. Irritation vil forekomme, eller en lille mængde hår forbliver. Følgende procedurer er meget nemmere og mere succesrige. En regelmæssig barbering af armhulerne bliver en vane på bekostning af et par minutter.

Hvordan barberes?

Slap af håret i lang tid, der tilbydes i skønhedssalonens epilering. Du kan gemme og gøre en smertefri procedure med et kniv selv hjemme.

En billig engangs maskine til underarms barbering anbefales ikke. Dens skarphed er ikke nok til helt at fjerne hår, der er risiko for skade på huden. Det er bedre at købe en genanvendelig maskine med udskiftelige dyser på 3-5 blade. Omkostningerne kompenseres ved genbrug og kvalitet af barbering.

Erhvervet til barbering af armhulerne er strengt forbudt at bruge til behandling af ben eller bikini-området, der truer udseendet af irritation eller forvandler til en reproduktion af infektionen.

Procedurens succes afhænger af brugen af ​​en passende creme. Det vil pålideligt beskytte huden og give den ekstra ernæring. Det er især vigtigt at påføre cremen, så du undgår nedskæringer og irritation for første gang på grund af manglende erfaring.

Foto: Mini-maskine er bekvemt at tage på vejen.

For at barbere armhulen uden irritation, skal du overholde de grundlæggende regler. Du skal bruge:

 • højkvalitets blad (barbermaskine);
 • fløde til en behagelig barbering;
 • ernæringsmæssige fugtighedscreme efter proceduren.

Inden barbermaskinerens hårfjerningsprocedure skal du tage et varmt bad med beroligende medicinske urter eller bare et varmt brusebad for at åbne hudens porer. Håret vil blødgøre, det bliver lettere at behandle dem. Armhulen skal tørres af med et håndklæde. Fjern ikke vand med fingrene.

Instruktioner for første gang

Første gang at barbere dit hår er bedre tæt på et stort spejl. Dette vil hjælpe helt slippe af med vegetationen. Ellers er der risiko for at forblive med et par grimme hår.

 1. Påfør en creme eller shower gel på armhulenes fugtige hud. Brug af sæbe vil tørre huden og gøre barbering problematisk og smertefuld. Betyr at anvende meget, det vil i høj grad sikre og forenkle proceduren.
 2. Dip bladet i strømmen af ​​varmt klart vand og glat barbering. Dette kan ikke gøres hurtigt, der er stor risiko for skade eller irritation. Hvis det er umuligt at fjerne hår helt fra en bevægelse, skal du bladre i modsat retning langs huden 1-2 gange. Du behøver ikke at trykke hårdt på barbermaskinen. Den nye barbermaskine selv vil gøre alt arbejdet.
 3. Razor blade under proceduren, skyl i vand efter hver bedrift på huden. Hår fast i det forstyrrer kvalitet barbering og du vil instinktivt holde bladet på samme sted flere gange.
 4. Når du flytter bladet med den anden hånd for at stramme armhulenes hud. Hår barbering bliver lettere og hurtigere. Afslut proceduren ved at skylle området grundigt og anvende en beskyttende creme eller gel.
Foto: trim eller barber langt hår med en trimmer.

Mænd med vokset underarm hår anbefales at forkorte hår med saks før barbering. En elektrisk razor trimmer eller en hårklipper med 3 mm vedhæftning vil også fungere fint.

Påfør produktet efter barbering med blide massager med rene hænder. Efter 15 minutter kan resterne fjernes med et håndklæde eller et håndklæde, hvis det ikke er helt absorberet i huden. Brug en creme eller gel regelmæssigt, efter hver underarm barbering, til beskyttelse af følsom følsom hud.

Hemmeligheden om perfekt barberede armhuler

Mænd, selvfølgelig, foretrækker naturlige kvinder, men ingen vil lide overgroede armhule, der ser i det mindste sjusket ud. For at matche det ideelle og føle sig mere behageligt, bliver pigerne af med deres overskydende hår på forskellige måder. I dag er der ingen tvivl om at barbere armhulerne. Selvom de franske kvinder har en anden mening om dette emne, og alligevel er disse kvinder for mange en skønhedskonstant.

Spørgsmålet om hvordan man barberer piger i armhulerne for at undgå irritation så meget som muligt, fortsætter med at forstyrre repræsentanterne for det svagere køn. Heldigvis tilbyder kosmetologien hvert år flere og flere nye værktøjer, hvilket undertiden er svært at vælge. Du kan altid slippe af med overskydende hår i salonen, men denne procedure er ikke billig, så den passer ikke til alle. Den nemmeste og billigste måde at slippe af med armhulen er barbering. Det er nødvendigt at udføre dette med dygtighed og bruge hemmeligheder for at undgå ubehagelige følelser efter proceduren.

Sådan barber du armhulerne korrekt

Køb ikke en engangs barbermaskine, fordi den kan beskadige huden og ikke er skarp nok. Det er bekvemt at tage en sådan maskine med dig, så det er ikke en skam at smide det senere. Til brug i hjemmet, køb en skarp maskine og sørg for at bruge cremen. Hvorfor bruge en creme? Det vil skabe et beskyttende lag og absorberes perfekt i huden. Du skal også have yderligere vedhæftede filer til bikiniområdet og udskift dem om nødvendigt.

Spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at barbere armhulerne af en mandemaskine, er ikke engang diskuteret. Du skal kun bruge kvindelige maskiner, der er udviklet, under hensyntagen til alle kropsegenskaber. Kvindelig maskine har et særligt håndtag, et flydende hoved og mange blade. Takket være det flydende hoved er barbering på steder som armhuler og ankler meget lettere, uden nedskæringer. For at bruge en andens maskin uhygiejnisk, skal du have din egen. Det er ønskeligt at behandle maskinen med alkohol eller kogende vand inden hver barbering.

 1. Først og fremmest er det værd at tage bad eller brusebad for at åbne porerne. Dette vil i høj grad lette processen, fordi håret blødgør.
 2. Nu anvender vi en speciel creme til området af armhulerne, barberskum eller bare en gel. Det anbefales ikke at bruge sæbe, fordi det tørrer huden stærkt.
 3. Vi vådde maskinen med vand og begyndte proceduren. Tryk ikke hårdt for at undgå nedskæringer. Barbermaskinen udføres i retning af hårvækst, men for at opnå et ideelt resultat skal du udføre flere bevægelser mod vækst.
 4. Periodisk er det nødvendigt at vaske maskinen i rindende vand.
 5. Efter proceduren skylles armhulerne med vand og tørres med et håndklæde. Anvend nu cremen efter hårfjerning.

Hvordan slippe af med sorte prikker?

Mange piger er interesserede i spørgsmålet om, hvordan man barberer deres armhule ordentligt, så der ikke er sorte prikker, fordi det ser ud til at være attraktivt. Du kan opnå det ønskede resultat derhjemme. Det er nødvendigt at udføre daglige procedurer:

 1. Skrub efter at have taget et brusebad eller brug en vaskeklud fra loofah.
 2. Brug ikke hårfjerningsmaskiner, men brug en barbermaskine.
 3. Tilsæt et par dråber lavendelolie eller te-træ til fløden efter barberingen.

Anbefalinger og nyttige tips

 • 1. Brug ikke en maskine med et stumt blad, da der er risiko for hudskade.
 • 2. Påfør barberingsproduktet rigeligt, ca. 4 mm. og mere.
 • 3. Du bør ikke udføre proceduren dagligt, men heller 1-3 gange om ugen.

Dejlige piger, barberede armhule ser meget mere attraktivt og pænere ud end ikke barberet. Glem ikke at afsætte tid til denne zone!

Sådan barberer armhulerne: den rigtige teknik

Til hud i armhulerne var helt glat, råder kosmetologer dig til at gøre voksepilation. Men denne procedure er smertefuld, derfor foretrækker kvinder ofte en bevist barbering. Hvordan barberes armhulerne korrekt, så huden er glat og uden irritation?

I kampen for naturlig skønhed går nogle damer i ekstremer, stopper med at fjerne overskydende vegetation på deres kroppe. Skal jeg fjerne uønsket underarm hår?

Armpit Barbering:

- Den kvindelige krop, der er dækket af hår, ser ikke ud til at være meget attraktivt;

- på vådt hår i armhulerne begynder bakterierne at formere sig aktivt, hvilket fører til en stigning i ubehagelig lugt;

- Glatte armhule reducerer deodorantforbrug.

Fjern overskydende vegetation i armhulen er ikke kun kvinder, men også mænd. Mandene på grund af fysiologiske egenskaber sveder flere kvinder. Fra et æstetisk synspunkt ser barberede armhuler på mænd mere attraktivt ud.

Razor hårfjerning er en hurtig, smertefri og billig måde at håndtere overskydende vegetation på. Men ofte efter proceduren er der irritation i form af rødme, hvilket giver ubehagelige fornemmelser, men det kan undgås.

Til barbering anbefales det kun at bruge en skarp barbermaskine, der har flere blade, en beskyttelsesstrimmel og et flydende hoved. Hår bør fjernes, når det vokser, men ikke oftere end hver anden dag.

For at undgå irritation er det nødvendigt at barbere kun tidligere dampet hud.

- forbehandling huden med en skrubbe - dette forhindrer udbrud af indgroede hår;

- Anvend et specielt barberingsprodukt eller neutral brusegel på armhulerne. Sæbe er bedre at ikke bruge, fordi det stærkt tørrer huden

- du skal blande barbermassen efter hårvækst for at undgå skader på huden;

- Hvis huden ikke er meget følsom, kan du i slutningen af ​​proceduren barbere hårets rester mod deres vækst

- det er ikke nødvendigt at udføre barbermaden flere gange på samme sted.

Efter hårfjerning skal armhulen vaskes med køligt vand og der anvendes en beskyttende eller fugtighedscreme. Alkoholbaserede deodoranter er bedst at ikke bruge i 10-12 timer.

Du kan bruge en epilator til hårfjerning - denne procedure er smertefuld, men huden forbliver glattere længere, indgroede hår og irritation forekommer sjældnere.

Underarm barbering er en nødvendig æstetisk og hygiejnisk procedure for mænd og kvinder. Overholdelse af enkle regler og anbefalinger, kan du undgå udseende af irritation efter proceduren.

Hvordan barberer man armhulerne?

Denne gang vil Koshechka.ru hjemmeside dele hemmelighederne med silkeagtig hud og fortælle dig i detaljer hvordan man fjerner hår med armhuler mest effektivt.

Master mod selvlært

Før du slipper hår i dette område, skal du bestemme, hvor du vil gøre dette: i salonen eller hjemme.

I salonen kan du tilbyde elektroepilation, fotoepilation, voks, enzymatisk og ultralyd hårfjerning. Vi vil ikke dvæle på disse procedurer i detaljer, bare bemærk nogle af deres egenskaber:

 • For det første er en sådan fornøjelse værd at mange penge. Dette er det første trick, for i dag har mange lavkvalitets klinikker og pseudo-masters skilt. Derfor er der ingen garanti for, at de brugte penge vil give et godt resultat;
 • For det andet kan ingen enkelt type hårfjerning slippe af med håret for resten af ​​dit liv;
 • For det tredje ødelægger sådanne procedurer hudceller og derved forårsager uoprettelige sundhedsskader.

Men på trods af alle forhindringer bruger mange kvinder ovennævnte typer hårfjerning og er helt tilfredse - så du bestemmer dig.

Og nu skal vi snakke om hårfjerning hjemme. Pro måder, som du ikke behøver at have særlig viden eller uddannelse i specialiteten "hvordan man barberer armhuler piger." På egen hånd kan du bruge en barberskive, voks, epilator eller depilation creme.

På grund af deres tilgængelighed, sikkerhed og mange andre positive kvaliteter ko6e4ka.ru. Del med dig principperne i disse procedurer derhjemme.

Hvordan man barberer armhulerne

Razor - rangerer først blandt "hjemme metoder". Bare køb det, brug det bare. Derudover er det absolut ikke smertefuldt, hvilket er vigtigt for begyndere i dette tilfælde. Vær opmærksom på smerteløshed. Efter at fortælle om effekten af ​​silkeglat hud i en måned, og dyder epilatoren eller voks, behøver venner ikke er opmærksomme på hans første oplevelse. Og mange piger, på grund af den uudholdelige smerter evigt afvise og ikke selv ønsker at høre om armene hårfjerning epilator.

Shaving armhuler er smertefri, men denne procedure bør gøres regelmæssigt.

Så hvad du behøver at vide, før du fortsætter:

 • Få dig en maskine. Det skal være med flere knive, en beskyttende strimmel og et flydende hoved. Engangsmaskine kan bruges ikke mere end tre gange, genanvendelig - meget mere;
 • Brug aldrig maskinen uden smøring: gel- eller barberskum. Hvis der ikke var noget til rådighed, skal du bruge almindelig sæbe. Ellers vil maskinen, i mangel af den nødvendige friktion, hoppe over huden og være smertefuldt at skære;
 • Det er bedre at starte efter at have taget et bad, men ikke i varmt vand. Således dampes huden til den ønskede tilstand;
 • Hvordan barberer armhulerne piger. Alle bevægelser er strengt fra top til bund. Først skal du holde bladet gennem håret. Hvis du gør det modsatte, så er der en mulighed for, at maskinen kommer ud og skær den sarte hud, især når håret er mere end 5 mm. Efter alt hår er blevet fjernet, er det nødvendigt at gentage denne procedure mod hårvækst. På grund af denne sekvens opnås maksimal overflade renhed;
 • Det er ikke nødvendigt at trykke og lave pludselige bevægelser. Det er trods alt kun første gang, hvor nøjagtighed og omhu er vigtige for at undgå nedskæringer. Med tiden vil du lære at bruge en barberkniv som en mester Shi blade;
 • Efter barbering skal du påføre en beroligende gel til huden, en creme, du kan også bruge den til at bremse hårvæksten.

Hvad angår alle slags cremer til depilation, er de på mange måder ligner effekten af ​​en barbermaskine, fordi de ikke påvirker hårsækkenet. Principen for deres arbejde er, at de påføres det ønskede område, og efter 10 minutter fjernes med en skraber. Denne metode til hårfjerning er også effektiv, smertefri og enkel.

Hvordan slippe af med armhulen med voks, epilator

Både voks og epilator hjælper dig med at slippe af med hår i flere uger. Men disse metoder er smertefulde, så mange mister lysten umiddelbart efter den første oplevelse. Hvis du stadig beslutter, så overvej nogle funktioner i disse metoder:

 • Første gang er det bedre at bruge smertestillende midler. Disse omfatter alle former for sprøjter og salver. For eksempel creme med lidocoin emla. Nogle rådgiver starte med små stykker, hævder at huden over tid vil blive brugt. Men denne metode tager meget tid. Derudover har hver sin egen smertefejl, så du kan ikke være sikker på, at ubehaget vil gå gennem et par procedurer;
 • Voksning kan forårsage forbrændinger, hvis det er overophedet eller blå mærker, hvis strimlen ikke er slået korrekt af. Epilator - klem huden
 • Der er risiko for suppuration og betændelse i indgroede hår;
 • Da håret fjernes sammen med pæren, er der ingen stubbe, og huden ser jævn og silkeagtig ud i lang tid;
 • Plucking er ikke som at barbere armhulerne for første gang, men meget hårdere og kræver visse færdigheder. Men på trods af alle ulemperne er disse to metoder, med den rigtige tilgang og tager hensyn til resultatet, meget populære og gjort mange kvinder lykkelige.

Nu er du bevæbnet med al den nødvendige viden om, hvordan du fjerner hår med armhuler. Bestem vejen og gør armhulerne silkefulde og velplejede.

Bruslik Maria - især til Koshechka.ru - et sted for elskere... for dig selv!

Hår på nakke af kvinder

Fjern hårdiode laser: smertefri og hurtig. anmeldelser