Hvordan barberer du dine epilatorben korrekt?

Hvis du stadig ikke ved, hvordan du barberer dine ben med en epilator uden at opleve smerte, skal du læse denne artikel til sidst, da den er skrevet specielt til dig.

Epilering af benene med en epilator er en procedure, der er kendt for mange kvinder, som gør det muligt for dem at slippe af med overskydende hår på deres ben i lang tid. Som regel kræves gentagen hårfjerning ikke tidligere end i to til fire uger. Men det hele afhænger af dine individuelle egenskaber. Det sker, at huden ophører med at være glat at røre efter kun et par dage.

 1. Kontroller om dørene på benene er vokset nok. Hvis deres længde er mindre end fem millimeter, vil de bevægelige dele af maskinen ikke kunne få fat i dem. I dette tilfælde er proceduren bedre at udsætte i flere dage.
 2. Tag et varmt brusebad for at dampe ud huden. Det er også nyttigt at bruge en skrubbe for at slippe af med døde hudpartikler.
 3. Tør forsigtigt kroppen med et håndklæde - huden skal ikke være våd.
 4. Tryk let på epilatoren på underbenet og før det op langs benet. Hvis du følger den anden retning, vil du kun kunne fjerne en del af håret.
 5. Når proceduren er afsluttet, er det nødvendigt at træffe foranstaltninger mod udseende af betændelse eller irritation af huden. Den bedste mulighed er at behandle overfladen af ​​huden med en hydrogenperoxidopløsning (3%) eller et andet egnet antiseptisk middel.
 6. Det endelige trin vil anvende olie efter hårfjerning, hvilket nedsætter den efterfølgende vækst af hår.

Den næste behandling af hårfjerning ved hjælp af en epilator kan gentages, når de revne hår vokser mindst tre til fem millimeter.

Ved brug af epilatoren er det vigtigt at følge nedenstående anbefalinger nøjagtigt:

 • Brug epilatoren langsomt til huden, langsomt (ellers vil håret bryde af og deres rødder forbliver i pæren), efter retningen modsat hårets vækst;
 • tryk ikke på huden med kraft for ikke at få hudirritation;
 • Hold epilatoren vinkelret på det område, der behandles, det vil sige vippe det lidt;
 • barbering ben, flyt epilator opad og ikke omvendt.

Er det ondt at barbere dine ben med en epilator?

Når du barberer dine ben med en epilator, vil du sandsynligvis opleve ubehag og muligvis smerte, men samtidig er det i din magt at reducere smerte og fjerne hårfjerningsproceduren, hvis den ikke er til glæde og derefter til en let bærbar procedure..

Desuden er huden på benene så følsom, hvilket gør det meget nemmere at overføre hårfjerningen af ​​dine ben end bikini hårfjerningen derhjemme.

For at reducere smerten på tidspunktet for at trække hår ud, gjorde fabrikanterne af disse "torturmaskiner" det tilsyneladende alt muligt og umuligt. Forskellige vedhæftede filer, massagehoved, kølehandsker, forskellige arbejdshastigheder - alt dette er beregnet til at gøre hårfjerning kun en lidt ubehagelig, men ikke smertefuld procedure.

Når der opstår alvorlige smertefulde fornemmelser, skinner huden lidt med din venstre hånd og skifter til en lavere hastighedstilstand. Prøv også at tage en kort pause og massage det område, der vil blive udsat for epilering som følger. En kardinal måde at løse et problem på kan være et bedøvelsesmiddel, der produceres i form af en salve, creme eller spray. For bedøvelsen til at arbejde, skal du vente på, at den tørrer efter påføring.

Vi håber at efter at have læst artiklen, har du ingen spørgsmål om, hvordan du barberer epilatorbenene nemt og praktisk smertefrit.

Epilator hårfjerning

Epilatoren er en lille maskine til fjernelse af hår fra roden fra forskellige dele af kroppen - arme, ben, underarm, bikini område, mave. I dag vil vi tale om hårfjerning ved epilatoren hjemme og afsløre hemmelighederne om, hvordan man gør det korrekt.

Fordele og ulemper

Depilation er fjernelse af hår fra overfladen af ​​huden, for eksempel med en barberkniv eller en særlig creme. Forveks det ikke med hårfjerning - proceduren for at fjerne hår med en pære. Epilation er præget af en lang "glat" effekt og en gradvis udtynding af håret og ændringer i sin struktur som helhed. Det er derfor valgt som hoved modstander mod "ekstra" hår på ansigt og krop. Lad os se på fordele og ulemper ved fjernelse af hjemmet ved hjælp af en epilator:

 • Langvarig "glat ben" effekt. Efter hårfjerning ved hjælp af en epilator varer glatheden af ​​huden (og ikke kun på benene) op til 10-14 dage.
 • Væksten af ​​nye fine hår er en anden fordel ved enheden. Hårfjerning fra rod ændrer deres struktur - de bliver tynde, bløde og mister deres skygge.
 • Økonomi. Ved at købe en epilator kan du ikke tænke på at købe barbermaskiner og aftagelige kassetter, barberblad, barberskum og efter lotion.
 • Et stort udvalg af modeller giver dig mulighed for at blive på din drømmepilator: mekanisk eller foto, med baggrundsbelysning eller med en kølemundstykke, med mulighed for vandepilation eller tør.
 • Du behøver ikke at barbere hver dag - brug bare epilatoren "on demand", som normalt sker hver anden uge.

Hvordan barberer du benene med en epilator?

Epilatoren er en uundværlig opfindelse, der anvendes i kvindelig kosmetologi. De er opdelt i to typer - pincet og plader. Pincetten er udstyret med indbygget pincet placeret på en roterende tromle. Mekanismen bevæger rammen og fjerner de klemmede hår. Funktionsprincippet for den anden type epilator er diskens rotation, som også klemmer håret indbyrdes og trækker dem ud. Begge muligheder er lige effektive og gør benene glatte hurtigt og uden unødig indsats. Hvilket er mere egnet til dig, kan kun bestemmes ved at teste både den ene og den anden på dig selv.


Den største fordel ved selve enheden er, at hårene rives fuldstændigt sammen med roden. I sammenligning med den sædvanlige barbering af benene varer resultatet længere til tider.

Epileringsproceduren er bestemt meget smertefuld, især hvis du barberer dine ben med en epilator for første gang eller behandler mere følsomme områder, for eksempel et bikiniområde. For at reducere smerte før du tager proceduren, tag et varmt brusebad. Dette vil opløse huden, hvilket letter frigivelsen af ​​uønskede hår. Det vil ikke være overflødigt at anvende en rensende skrubbe, der fjerner døde hudstykker og også forenkler den kommende procedure.

Et par regler for at forbedre effekten.
Epile behøver kun opad, mod hårets vækst. I modsat fald kan nogle af dem overleve, og proceduren giver ikke rigtige resultater. Tryk let på epilatoren, uden at presse hårdt, med en lille hældning. Pas dem langsomt over huden og forsøge at få fat i så mange hår som muligt. Hvis du gør pludselige bevægelser, kan du rive håret, mens du forlader roten på plads. Test dig selv ved at køre din hånd over det barberede område. Hvis huden endnu ikke er helt glat, skal du vende tilbage til dette sted igen.

Sådan bruges epilatoren til at fjerne hår

Hårfjerning med en epilator er en effektiv metode til at opnå en glat hud i mindst 2-3 uger. Epilering er ret simpel, hvilket gør metoden tilgængelig til privat brug.

At vide, hvordan man ordentligt epilerer benene med epilatoren, vil hjælpe med at undgå mange fejl, forhindre hårvækst og reducere ubehag under proceduren. Mastering af de grundlæggende regler bidrager til gennemførelsen af ​​hårfjerning mest kvalitativt og komfortabelt.

Hvad er en epilator

En epilator er en enhed udstyret med specielle elementer på hovedet, designet til at fjerne uønsket vegetation. Enheden kan virke, både fra batterier eller akkumulatorer, og fra netværket. De elementer, der roterer på hovedet, fanger hårene og fjerner dem fra roten i henhold til pincetprincippet. Rotationshastigheden i de fleste moderne enheder er justerbar.

Fremgangsmåden udføres på princippet om hårfjerning. Det adskiller sig fra depilation, da hårpæren påvirkes, når håret fjernes.

På grund af fjernelse af hår direkte fra roden bevares den langvarige effekt, mens hårene vokser mindre og mindre hver gang.

Brug af epilatorer har flere fordele:

 • kræver ikke forudgående forberedelse
 • enheder er nemme at bruge. Det er dog vigtigt at gøre sig bekendt med anbefalingerne om, hvordan du bruger epilatoren for første gang;
 • Metoden er ret økonomisk. En dag er nok til at købe en enhed, der varer mindst 7-8 år. Det viser sig en meget betydelig besparelse på en kosmetologs ydelser;
 • næsten fuldstændig fravær af alvorlige kontraindikationer.

Men på trods af alle fordelene ved at fjerne uønsket vegetation med en epilator har metoden sine ulemper:

 • hår indvækst;
 • forekomsten af ​​irritation
 • manglende evne til at fjerne hår på ansigtet
 • ubehag under proceduren.

De fleste af de piger, der besluttede at prøve denne metode for første gang, bekymre sig om spørgsmålet: er det smertefuldt at bruge epilatoren? Efter at have gennemgået anmeldelserne på forskellige former, kan du svare, at processen er ret smertefuld, men hver gang smertenes sværhedsgrad falder.

Typer af epilatorer og operationelle principper

Afhængig af de elementer, der er ansvarlige for hårfjerning, er epilatorer fjeder, skive og pincet.

 1. Spring epilator er en af ​​de mest forældede. På grund af den hurtige rotationshastighed for den integrerede fjeder fjernes hårene. Et sådant epilerende element bliver imidlertid hurtigt ubrugeligt og kræver hyppig udskiftning, mens kvaliteten af ​​epilering efterlader meget at ønske. Proceduren ved hjælp af en sådan anordning er den mest smertefulde i sammenligning med andre typer af epilatorer.
 2. I disken er epilerende element repræsenteret af roterende diske. De er installeret på en bestemt måde, hvilket gør det muligt for dem at fjerne hår i kontakt med hinanden.
 3. I pincetten udføres hårfjerningen på grund af bevægelsen af ​​pincet arrangeret i en bestemt rækkefølge, svarende til væksten af ​​kropshår. Dette arrangement fjerner hårelementerne, så du kan gøre hårfjerning med den højeste kvalitet og med de mindst smertefulde fornemmelser.

Producenterne tilbyder mange avancerede enheder, der er udstyret med yderligere funktioner. Da hårfjerningsprocessen ved hjælp af en epilator er ret smertefuld, især i følsomme områder som bikiniområdet, er der specielle anordninger med en køleeffekt.

Køleprocessen kan udføres i processen med at udføre proceduren ved tilførsel af kold luft eller ved anvendelse af en gelhandske, som afkøles på forhånd i køleskabet og påføres på den behandlede overflade før og efter proceduren.

Tilstedeværelsen af ​​massagehoveder hjælper også med at reducere smerte i forbindelse med hårfjerning. Ikke mindre vigtigt at fjerne smerte under proceduren er muligheden for epilering, mens du tager et bad eller en brusebad. På dampet hud trækkes hårene lettere ud, hvorfor komforten i processen med fjernelse øges.

dyser

Ud over anordningen kan der gå specielle dyser til at slippe af med vegetation i særligt følsomme områder: bikini, underarms.

De fleste modeller har et aftageligt hoved, ellers er denne enhed ikke værd at købe.

Under proceduren kan hår, stykker af peeling epitel, som kræver fjernelse efter epilering, komme ind i enheden. Hvis dette ikke er gjort, uundgåeligt tilstopning af porerne, forekomsten af ​​inflammatoriske processer, irritation.

Nogle enheder er desuden udstyret med en baggrundsbelysning, der gør det muligt at se selv de mest uhyggelige hår.

Alle moderne epilatorer arbejder på samme princip - hårene fjernes direkte fra roden. Forskellen er kun tilstedeværelsen eller fraværet af yderligere vedhæftede filer.

I denne henseende skal du, når du vælger en enhed, stole på dine præferencer, forventninger, økonomiske muligheder.

Sådan bruger du epilatoren for første gang

Den første epilering af epilatoren kræver omhyggelig forberedelse. Tidligere er det vigtigt at gøre sig bekendt med alle funktionerne i, hvordan man barberer dine ben med en epilator. Det anbefales at starte med fødderne, da dette er det mindst følsomme område på kroppen.

Før epilering skal forberede huden. For at gøre dette skal du tage et bad eller bad, der hjælper med at rense huden mod urenheder og damp ud. Barbering af benene med en epilator på dampet hud er mindre smertefuldt og mere kvalitativt, idet hårene trækkes ud med en pære lettere.

Når du tager et brusebad eller bad, kan du også bruge en skrubbe, som hjælper med at eksfoliere døde hudpartikler, hvilket resulterer i en øget effektivitet af enheden, reducerer sandsynligheden for indfødning af håret og udseendet af irritation.

Hjælp! Hvis enheden kan bruges i vand, kan epilationen udføres direkte under badet og bruser, og det vil desuden hjælpe med at udføre proceduren mindre smertefuldt.

Før du udfører proceduren, anbefales det at tørre huden med et antiseptisk middel - Chlorhexidin eller Miramistin. Dette vil forhindre muligheden for infektion på steder, hvor håret er trukket ud.

Brug af epilatoren for første gang anbefales at overholde følgende tips:

 1. Det anbefales at fjerne hår med en minimumshastighed, fordi hvis hårene ikke tidligere blev fjernet af epilatoren, har de en tyk og stiv struktur, som enheden ikke kan klare ved høje hastigheder. Hertil kommer, at minimumshastigheden vil udføre proceduren for første gang, være mindre smertefuld i fremtiden, når tilpasning til nye fornemmelser kan hastigheden øges.
 2. Flyt enheden, når du fjerner vegetationen på benene, skal være opad, kun mod hårets vækst.
 3. Fjern ikke alle hårene straks for en enkelt procedure. For at lade huden blive vant til, kan hårfjerning strækkes i 2-3 dage.
 4. Optimal til hårfjerning med en epilator er deres længde på 5-7 mm. Lange hår kan bryde af, derfor anbefales det at trimme dem lidt. Hår mindre end 5 mm kan simpelthen ikke fanges.
 5. Før epilering er det umuligt at anvende cremer eller olier på overfladen af ​​huden, da pincet eller skiver blot glider uden at fange hårene.

Efter proceduren anbringes en ikke-alkoholisk beroligende lotion på det behandlede område af huden og derefter en lys fugtighedscreme. Det anbefales at bruge en creme eller gel, der nedsætter væksten af ​​nye hår.

Efter proceduren forekommer irritation altid i form af små røde prikker - dette er en naturlig reaktion af huden til hårfjerning. Efter et stykke tid går alt af sig selv.

Advarsel! Hvis ubehag på huden fortsætter i flere dage, kan den behandles med en helende creme: Bepantenom eller Panthenol.

konklusion

Epilering med epilatorer er en nem at bruge, overkommelig måde at udføre hjemme. Resultatet opbevares i lang tid, ca. 2-3 uger. For at få et kvalitetsresultat med minimal smerte er det vigtigt at studere funktionerne i brugen af ​​epilatorer, for at observere den nødvendige forberedelse af huden før og efter proceduren, især hvis denne metode anvendes første gang.

Sådan barber du dine ben med epilator

Hjemmemekanisk epilator er en fantastisk løsning til piger, der elsker at tage sig af deres skønhed alene. Overholdelse af enkle regler for barbering af epilatorbenene i lang tid vil holde huden jævn og smuk uden negative konsekvenser.

 • 1. Hvilken epilator er bedst til aflejring af ben
 • 2. Regler for hylde af høj kvalitet derhjemme
 • 3. Sådan forbereder du på epilator hårfjerning
 • 3.1. Maskinforberedelse
 • 3.2. Hudpræparation
 • 3.3. Smertelindring
 • 4. Smertefri fjernelse instruktioner
 • 4.1. Hvordan man laver hårfjerning ben, trin for trin handlinger:
 • 5. Hudpleje efter proceduren
 • 5.1. For ikke at vokse hår
 • 6. Fordele og ulemper ved at bruge en epilator til benene
 • 7. Kontraindikationer
 • 8. Spørgsmål og svar
 • 8.1. Hvorfor er mine ben ikke glatte efter en epilator?
 • 8.2. Hvordan epilere fødder med epilator korrekt: våd hud eller tør?
 • 8.3. Bliver håret vokset efter hårfjerning?

Hvilken epilator er bedst til aflejring af ben

Den mest populære og positive på markedet er epilatorer fra Braun, Philips og Rowenta. Det anbefales at tage en maskine med et antal pincet på mindst 25, med to hastighedsmåder. Dyser på kvaliteten af ​​depilation påvirker ikke, men gør proceduren for nogle områder mere behagelig.

Regler for højkvalitets depilering derhjemme

Forberedelse til hårfjerning anbefales det at tage hensyn til nogle nuancer for at opnå det perfekte resultat.

Depilation med en mekanisk enhed er en alvorlig sag: Hår udtrækkes fra roden, hvilket kan føre til betændelse og alvorlig irritation. Det er især vigtigt at kende reglerne for dem, der planlægger at bruge metoden for første gang.

 1. Hårets længde skal være mindst 5-6 mm, ellers vil pincetterne næppe fange dem, og proceduren vil vare lang tid.
 2. På tidspunktet for epilering i kroppen bør der ikke være inflammatoriske processer, ellers er risikoen for irritation af epidermis stærkt forøget.
 3. I dag er der modeller af maskiner, der giver dig mulighed for at fjerne hår lige i vandet. Begge typer enheder har både positive og negative sider.
 4. Enheden skal holdes vinkelret på huden eller i en lille hældningsvinkel.
 5. Epilatorens hoved findes altid imod hårets vækst.
 6. Ved minimumshastighed opfanger pincet hår bedre.

Epilator - en personlig plejeapparat. Det bør ikke gives til slægtninge, veninder og til nogen.

Sådan forbereder du på hårfjerning epilator

Før epilering af benene med epilatoren er det nødvendigt at forberede apparatet og huden korrekt til processen.

Maskinforberedelse

Før hver procedure skal hovedet med pincet behandles med et antiseptisk middel (almindelig alkohol kan anvendes). Hvis depilationen er færdig for første gang, er det tilrådeligt at "lege" med enheden, flytte den rundt om kropsområdet, hvor der ikke er noget hår, for at kunne mærke enheden og lære at holde den ordentligt. Det gør ondt for nogle mennesker til at barbere deres ben med en maskine, men processen er ofte mindre følsom.

Hudpræparation

Niveauet af følsomhed er anderledes for alle. Meget afhænger af hårets struktur: Jo hårdere og tykkere de er, desto mere smertefuldt er depilationen lovet at være. Men du kan reducere ubehag ved epilering af benene med epilatoren, ved at kende de enkle regler.

 • Skrub huden godt, kort før proceduren. Scrub fjerner perfekt døde hudpartikler, hvilket gør det lettere for hår at gå ud.
 • Umiddelbart før epilationen skal benene dampes for at maksimere porerne. Det vil være nyttigt at gøre massagen til en hård vaskeklud, det vil reducere smerten.
 • Før du barberer dine ben med en maskine, tør din hud med et håndklæde og let pulver med talkumpulver.

Smertelindring

Volumenet af den epilerede zone på benene er stor nok. Ikke alle kvinder er villige til at udholde hårets smerte i 15-25 minutter. Med en høj smertetærskel kan du tage en pille af ethvert egnet analgetikum 20 minutter før processen.

For at reducere følsomheden af ​​huden vil hjælpe isstykker, en opløsning af Menovazin eller Lidocaine i form af en spray.

Smertefri fjernelse instruktioner

Efter forberedelse af benene til depilation og valg af den passende mulighed for anæstesi, kan du fortsætte med proceduren. Det er bedre at bruge det i badet selv (uden vand), for ikke at forurene gulvet med flydende hår.

Hvordan man laver hårfjerning ben, trin for trin handlinger:

 1. Epilatoren er taget i arbejdshånden, huden er lidt strakt med anden hånd.
 2. Fremgangsmåden begynder ved at køre hovedet på enheden mod hårets vækst med et let tryk på huden (det er ikke nødvendigt at trykke på det). Det anbefales at gradvist bevæge sig opad.
 3. Bevægelsen skal være lys, hurtig, rykkende. For at fjerne alt hår skal du ofte holde pincetten på samme sted flere gange.

Disse er grundlæggende tips til korrekt barbering epilator, for begyndere. Allerede efter et par depilations sker alt på maskinen. Håret bliver gradvist tyndt og svagt, og smertefornemmelser reduceres betydeligt. De fleste kvinder, som konstant praktiserer mekanisk hårfjerning, må ikke bruge smertestillende midler.

Hudpleje efter proceduren

For at forhindre irritation og infektion i de skadede åbne follikler anbefales det at behandle huden med et antiseptisk middel umiddelbart efter sessionen. Efter en time er det ønskeligt at smøre fødderne med kosmetisk olie eller blødgørende creme.

Hvis irritation opstår, og huden bliver rød, vil salver / cremer hjælpe: Panthenol, Bepanten, Panthenstein, Radevit.

Til benbetændelse er det nødvendigt at behandle 2-3 gange om dagen med følgende lægemidler: Levomekol, Sinaflan, Sintomycin salve, Miramistin.

Inden for 2-3 dage efter depilation bør man ikke tage varme bade, besøge saunaer, svømmehaller, solbade.

Piger med hud, der ikke har tendens til betændelse, behøver ikke særlig pleje for deres fødder - det er nok til at behandle huden med et antiseptisk middel, og næste dag kan du leve et normalt liv.

For ikke at vokse hår

Voksende hår under huden er det største problem for dem, der hele tiden gør hårfjerning. For at forhindre problemer bør du bruge en hård skrubbe eller hård vask. Det er tilladt at begynde peeling af epitelet ikke tidligere end 5-7 dage efter proceduren, så kan du skrubbe benene hver 3-4 dage.

De, der har til hensigt at barbere deres ben med en maskine hele tiden, bliver nødt til at vænne sig til sådan pleje, da det ikke er sandsynligt, at det lykkes fuldstændigt at forhindre indfødning af håret.

Fordele og ulemper ved at bruge epilatoren til benene

Enhver procedure til fjernelse af uønsket vegetation på kroppen har sine fordele og ulemper.

 • tilgængelig (biler er ikke så dyre);
 • økonomisk (ikke nødvendigt at betale for tjenesten i salonen hver gang);
 • hår vokser ikke 2-4 uger;
 • Der kræves ingen særlige færdigheder, bare følg de enkle instruktioner.
 • smerteligt;
 • hår vokser i;
 • inflammation, irritation af huden kan forekomme.

Kontraindikationer

Mekanisk epilering af ben er uacceptabel for piger, der lider af hudsygdomme. Du kan ikke gøre proceduren med et stort antal mol, papillomer, vorter i det depilerede område. Det er nødvendigt at udsætte sessionen, hvis der er inflammatoriske processer i kroppen og i smitsomme sygdomme.

Gravide kvinder, der tidligere har været til denne metode, kan bruge maskinen, men med stor forsigtighed og i den mest komfortable stilling.

Hvis du barberer dine ben under menstruation eller før det starter, vil smerten blive højere.

Spørgsmål og svar

Hvorfor er mine ben ikke glatte efter en epilator?

Kropshår vokser ujævnt: nogle er længere, andre er kortere. Pincet kan ikke fange for korte hår, de tillader ikke huden at forblive glat.

Hvordan epilere fødder med epilator korrekt: våd hud eller tør?

På en tør krop rager maskinen meget bedre. Du kan depilere benene og våd hud, men det vil tage mere tid.

Bliver håret vokset efter hårfjerning?

Ja, oftere begynder håret efter maskinen at vokse ind i laget af epidermis, men du kan klare det ved regelmæssigt at skrubbe benene.

"Hårede hemmeligheder": hvordan man barberer dine ben med en epilator

Håret på benene fjernes, hvis ikke alle, så meget mange piger. De mest populære hjemme metoder er brugen af ​​en barberkniv eller elektrisk epilator. Ved hjælp af sidstnævnte gør benene glatte i næsten to uger. Men ikke alle ved, hvordan man barberer deres ben med en epilator korrekt. Vi vil tale om dette nu.

Fordele og ulemper med at bruge epilatoren

Til dato er der enheder med alle slags dyser, kølehoveder, enheder til fjernelse af indgroede hår og mange andre. Det vigtigste - at vælge den der vil opfylde dine behov.

Barberben med epilator har begge sine fordele og ulemper. Blandt fordelene ved denne procedure er følgende:

 • Permanent fjerner hår. Du kan glemme hårfjerning i gennemsnit i 1,5-2 uger. Der er heldige piger, der fjerner hår med en epilator kun en gang om måneden.
 • Enheden er nem at bruge hjemme og på farten. Det tager lidt plads og kræver ingen særlige opbevaringsforhold.
 • Brug en gang til at købe en maskine, du behøver ikke længere at investere penge i processen med at behandle irriterende hår.

Epilering af benene derhjemme ved hjælp af epilatoren har sine ulemper. For nogle er de betydelige, og piger foretrækker en anden metode, men nogen klarer at tilpasse sig. Her er hvad du måske støder på:

 • Sårhed i proceduren. Enheden fungerer som en masse pincet, der trækker håret ud, hvilket er meget ubehageligt, især på følsomme dele af benene som anklerne og under knæene.
 • Indgroede hår Over tid bliver hårene tyndere og sværere at bryde gennem huden. Dog kan korrekt pleje reducere problemet til et minimum.

Betingelser for brug af epilatoren

Det ser ud til, at det kunne være lettere end at barbere benene med en epilator derhjemme: Det er nok at tænde maskinen og holde den så langsomt som muligt over huden. Men uanset hvor let det kan se udefra, er der faktisk hemmeligheder uden at vide, hvem du har svært ved.

 1. Til epilator var i stand til at trække håret du har brug for at dyrke dem lidt. Tre til fem millimeter er den optimale længde. Hvis håret er kortere, vil pincet ikke kunne fange det, og hvis det er længere, vil smerten øges.
 2. Ca. en time før proceduren er det ønskeligt at tage et bad for at dampe ud huden og fjerne de hornede partikler. Dette vil gøre håret nemmere at afslutte.
 3. For første gang er det bedre at vælge den mindste arbejdshastighed. Ved høj hastighed opfanger pincet mere hår, hvilket kun øger ubehag. Også en lille hastighed er designet til tykkere hår, hvis du øger det, så er der en risiko for at det går i stykker og sårer hårsækkenet, og det er fyldt med indgroede hår.
 4. Epilation til ben er gjort mod hårvækst. Du kan forsøge at gøre det modsatte, men straks se hvor ubehageligt det er.
 5. Det er nødvendigt at bruge en epilator på huden langsomt. Hvis du skynder dig, vil håret bryde, og rødderne forbliver i pærerne. Så et nyt hår vil vokse hurtigt igen.
 6. Skub ikke huden for hårdt for ikke at skade den.
 7. Epilatoren skal holdes vinkelret på hudoverfladen.

Hvordan gør epilatoren. Razor sammenligning

Fjern smerten

Alle har forskellige smertegrænser. Hvis man føler næsten ingenting at trække hår ud, så går andre i sveden fra en tanke om, at det er nødvendigt at gentage proceduren hurtigt. Du kan dog barbere epilatorens ben med næsten ingen smerte, og her er hvordan man gør det.

Under proceduren skal du lidt stramme huden med den anden hånd. Dette vil ikke kun reducere smerte, men også lette indfangning af hår. Brug en epilator med kølemundstykker eller handsker. Hvis du ikke har dem, skal du vedlægge noget koldt på huden umiddelbart før proceduren. Det vigtigste er, at kulden var tør. Du kan også købe en kølecreme i et apotek. Arbejde med epilatoren er kun nødvendig efter fuldstændig tørring af cremen på huden.

Barbering af benene med epilatoren er praktisk, og hvis du ved hvordan du gør det korrekt, kan du gøre uden smerte og uden negative konsekvenser. Hvis ubehaget er for stort, uanset hvad du gør, er det bedre at vælge en anden metode til at fjerne uønsket hår.

Sådan bruges epilatoren

VIGTIGT at vide! Lugten fra munden er en konsekvens af parasitter. De vil komme ud, hvis du drikker en ske.

Glat og silkeagtig hud på benene - et af de væsentlige elementer i billedet af en moderne pige. Uattraktiv vegetation er ret svær at skjule under sommer tøj, så hver kvinde står over for problemet med hårfjerning. Takket være reklamebureauer, producenter af udstyr, mange ved allerede, hvordan man bruger epilatoren, og indså, at det hjælper med at opnå det ønskede resultat uden betydelig tid og omkostninger.

Fordele og ulemper ved epilatorer

Udviklere kaldes følgende fordele ved at bruge enheden:

 1. Enkelheden af ​​proceduren, som kan udføres på et hvilket som helst passende tidspunkt i et behageligt hjemmemiljø.
 2. Højkvalitets hårfjerning.
 3. Glat hud i lang tid.
 4. Kompakt størrelse på enheden, nem opbevaring og vedligeholdelse. Du kan nemt tage enheden med dig på en tur eller forretningsrejse, det belaster ikke din kuffert.
 5. Der kræves ikke køb af yderligere tilbehør eller komponenter. Den samme voks hårfjerning kræver voks og strimler til hårfjerning, en særlig enhed til opvarmning - voks voks. Mens epilatoren helt og holdent håndterer hele proceduren.

Det lader til, at det kun er nødvendigt at tænde enheden i stikkontakten, med en jævn bevægelse af hånden for at holde dem omkring epileringszonen og voila - perfekt glathed i mindst en måned.

Men virkeligheden i livet er sådan, at mange ignorerer den ubehagelige sandhed, og reklame i denne sag er ingen undtagelse. Faktisk på vej til smukke ben støder vi på mange forhindringer, såsom stærk smerte, rødme og indgroet hår efter brug af epilatoren. Stillet over for dem, mange af de piger, der købte enheden, så meget rost fra tv-skærmen, gemmer den et eller andet sted dybt i kommode og tager den gode gamle barbermaskine ud og glemmer epilering som en forfærdelig drøm.

Enig, dette er heller ikke en mulighed, fordi der er måder at minimere de angivne konsekvenser. Du skal bruge nogle færdigheder og kendskab til funktionerne ved at bruge dette mirakel af teknologi. Gør din første hårfjerning korrekt og med minimal ubehag, kan du, efter nedenstående tips.

Hvordan virker epilatoren?

Til at begynde med, lad os forstå princippet om arbejdet hos den bedste ven af ​​hver pige og finde ud af forskellen mellem hårfjerningsprocesser og depilering.

Epilation er processen med ødelæggelse af hårsækkenet, fjernelse af pæren og dermed håret permanent, det vil sige at effekten af ​​proceduren er permanent. Ifølge eksperter opnås en lignende effekt kun på en kosmetologs kontor ved hjælp af specialudstyr.

Depilation - processen med at fjerne den øvre synlige del af håret, der ikke påvirker pæren. Det er ret lang, men stadig midlertidigt.

Når du tænder på din epilator, begynder du at rotere sine metal- eller keramiske plader, som ligesom pincet, tag fat i hvert hår og træk det ud. Men på trods af det faktum, at sammen med håret og pæren bryder ud, ses efter en tid uønsket vegetation igen.

Dette skyldes det faktum, at hårfollikelen omkring pæren ikke går overalt. Cell division, og med det begynder processen med vækst af et nyt hår igen at give livet til et nyt "frø", så snart du har gjort depilationen.

Det beskadigede hår vokser dog meget langsommere end, siger, efter at have brugt en barbermaskine. Vækstprocessen tager i gennemsnit 3-4 uger, udtrykket afhænger af den genetiske disposition, tykkelsen af ​​hårsakslen og dens farve. Mørke og tykke hår gør deres vej til overfladen meget hurtigere end lys. Men i hvert fald er det næsten en måned med glat hud!

Bruger du en epilator?! Nå, du og heltinden!

Den væsentligste og væsentligste ulempe ved at anvende anordningen er ubehagelig smerte. Og efter at have bedt om hjælpekonsulenter fra butikker og steder af fabrikanter af varer, vil du næppe finde det sandfærdige svar der.

Du bliver fortalt, at det er helt smertefrit at behandle dine fødder med epilatoren, og alle historierne om smerterne er intet mere end inaktiv spekulation, og det er deres enhed, som giver dig maksimal komfort under proceduren.

Tro ikke, det er umuligt at lave epilering uden smertefuld epilator. Sådanne enheder er ikke blevet opfundet endnu. Niveauet af følsomhed afhænger af smertegrænsen. For nogle vil smerten ligner Gestapo-tortur, mens for andre vil det være ret tolerabelt.

Følgende områder er mest følsomme over for depilation:

 • Bikini område.
 • Armhulerne.
 • Hænder.
 • Området under knæene.

Men det er helt muligt at reducere smerten under depilering. Dette gælder især under den første procedure, fordi der som i enhver anden forretning er brug for færdigheder. Forberede moralsk på, at du ikke mesterligt lærer at gøre hårfjerning med en enhed. Erfaringen vil komme efter fem til seks procedurer, når du vælger den optimale hastighed for dig selv og finder ud af dine svageste punkter.

Sig nej til smerte

Vi tilbyder flere tips til at minimere ubehag.

 1. Barber dine ben 3-4 dage før epilering. Den optimale hårlængde til optagelse med epilatorskiver er 0,2-0,5 cm, fordi det simpelthen er umuligt for ham at gribe for kort hår.

Dine porer vil dampe ud og udvide, blodgennemstrømningen vil øge, og hårene vil forlade deres langt besatte steder meget lettere. Læs omhyggeligt instruktionerne fra din epilator, men nogle enheder kræver, at huden nødvendigvis er tør. Mens mange moderne modeller kan bruges direkte under vandstrålerne. De er normalt mærket "våde og tørre".

 • Det er også muligt at reducere smerte ved afkøling, gnide det depilerede område med et stykke is eller ved hjælp af specialbedøvende geler.

  Korrekt at gøre epilering med en epilator enhed er nødvendig ved at pege enheden mod hårvækst, holde den i en ret vinkel. Prøv ikke at trykke enheden på huden, så du undgår forekomst af yderligere ridser og irritation.

  Det er bedre at udføre proceduren om aftenen, og ikke 15 minutter før du forlader huset for en dato eller til stranden. Ofte efter epilering bliver huden rødt, og synlige spor forbliver på det trukket hårs sted. Allerede om morgenen vil en lignende effekt passere, og huden vil glæde dig med sin perfekte glathed.

  Nuancer af bikini og underarm epilation

  I underarmene og bikiniområdet er huden den mest følsomme og følsomme. Ikke hver pige kan udføre epilering der.

  Korrekt brug af epilatoren i bikiniområdet og underarmene skal også kunne. Det er muligt at lette fjernelsen af ​​hår på sådanne følsomme områder ved at anvende følgende anbefalinger i praksis:

  • Undlad at forsømme de specielle dyser, der er udviklet af udviklere specielt til følsomme områder.
  • Våd epilering er mere egnet til behandling af følsomme områder.
  • En bedøvelsesspray eller kølemiddel vil komme i brug.

  Tips til brug af epilatoren

  1. Kendskab til epilatoren starter ikke med armhulerne eller bikiniområdet. Start med benene, fordi disse enheder oprindelig blev udviklet til dem.
  2. Gem ikke på din egen komfort, og foretrækker de mest budgetmæssige modeller. Reducere deres omkostninger, producenterne spare på kvaliteten af ​​de anvendte dele, ekstra funktioner og et komplet sæt nyttige dyser. Dermed fratager du dig selv muligheden for at bruge epilatoren uden smerte og reducere procedurens komfort.
  3. Vælg kendte mærker, der har bevist sig på markedet. Vær ikke doven for at spørge andre brugeres mening, læs anmeldelser og anmeldelser på internettet.
  1. At reducere hyppigheden af ​​epilering vil hjælpe specielle værktøjer, der nedsætter hårvæksten. De fås i form af sprøjter, lotioner og cremer.

  På trods af ulejligheden forårsaget af depilation med en epilator, er resultatet simpelthen fantastisk. En smerte er helt mulig at negere med korrekt brug af enheden. Derudover vil din hud gradvis vænne sig til virkningerne, og fjernelse af uønsket hår vil igen og igen give mindre og mindre problemer.

  Hvordan barberes ben med en barberkniv og en epilator uden irritation

  Det ville være nysgerrig at finde ud af, hvem der endda tænkte på barbering af benene. Sikkert tusindvis af kvinder stiller et lignende spørgsmål, ja der er millioner af kvinder, og de er helt sikkert bekymrede for, hvordan man skal barbere deres ben med en barberkniv og en epilator uden irritation. Lad os prøve at finde ud af alt og give dejlige kvinder en række nyttige anbefalinger til at passe deres slanke ben.

  Bestem arbejdskraftens instrument

  Før du fortsætter, skal du købe en god barbermaskine. De er af to hovedtyper: disponibel og genanvendelig. I det første tilfælde er brugen af ​​razorvåben kort, højst tre gange. I det andet - skal du bare ændre de flytbare patroner, og det vil tjene trofast i mange år.

  Forstå spørgsmålet: hvordan man barberer benene korrekt, skal alle damer huske en vigtig regel - bladet skal være meget skarpt og uden skade. Tænker på, hvad der egentlig er at vælge en maskine eller en elektrisk barbermaskine, anbefaler eksperter at stoppe valget på barbermaden. Det reducerer risikoen for hudirritation, tørrer det ikke, hårene vokser meget langsommere.

  Lad det ikke glide og uansvarligt med hensyn til valg af barberingsprodukter. Fra din præference vil afhænge af skønheden i huden på hendes fødder og hendes helbred. Derfor forlader vi straks sæbe og lager op på gel, skum og lotion. Det implementeres nu på det offentlige område. I en klemme kan du altid låne et værktøj fra din mand, bror.

  Fjern hår med en barberkniv

  Og alligevel, hvordan man barberer benene ordentligt med en barberkniv. Sagen synes at være enkel, men der er finesser og nuancer.

  Ved at starte processen, undskylder damerne, hvor de skal begynde processen med at ødelægge de hatede hår - fra under eller ovenover i retning af hårvækst eller imod det. Hvis du barberer fra bunden - mod vækstretningen, vil alle være enige om, at denne metode er mere effektiv, men det kan forårsage alvorlig irritation og vil også fremkalde hårvækst i huden. Af denne grund anbefales det at slippe af med "vegetationen" i retning af hårvækst.

  Her er nogle flere anbefalinger om, hvordan man barberer med et razorben.

  1. Det vigtige punkt - du bør ikke starte proceduren tør, det vil sige uden at behandle huden med skum eller gel.
  2. Det er tilrådeligt at slippe af med vegetationen i badet, under en strøm af varmt vand eller i bruseren. Hår og hud på benene bliver blødere.
  3. Du skal først behandle epidermis med en skrubbe, hvis du er ude af det, gå en hård vaskeklud over huden. Døde, kåtpartikler går bare væk og hårene bliver skåret utrolig let.
  4. Depilation skal begynde med hofterne, langsomt og forsigtigt på vej mod anklerne. Der skal lægges særlig vægt på knæene - et sted hvor barberingen af ​​håret er vanskeligere.
  5. Sørg for, at bladet altid er vådt. For at opnå dette er det nødvendigt at hele tiden bløde barbermaden, skylle. Denne handling vil også give mulighed for hver gang at slippe af med skum og hår, hvilket blokerede barberhovedet.
  6. Hvis håret er for stramt, og når du barberer for hårvækst ikke er muligt at opnå en perfekt glat hud, bør du fjerne vegetationen mod hårets vækst.
  7. Efter proceduren skal benene vaskes grundigt under en bølge for at vaske alle rester af creme eller barberskum, og efterfølgende fugte benene med fløde og mælk. Vi anbefaler også, at man anvender et middel til at bremse hårvæksten, hvilket gør det muligt ikke så ofte at udføre depileringsproceduren for ikke at irritere epidermis.

  Nu, hvordan man barberer dine ben med en barberkniv korrekt du ved. Følg anbefalingerne, og huden på benene vil altid være glat og velplejet.

  Lad os nu tale om epilatoren, hvad er reglerne og finesserne her.

  Depilation med epilator

  Hvis du stadig ikke ved, hvordan du barberer dine ben korrekt med en epilator, så vil vi nu kaste lys over dette fogede område og fortælle detaljeret hele processen.

  Ofte foretrækker repræsentanter for det retfærdige køn epilatoren. Enheden er udstyret med et epilerende hoved, og et barberhoved er også inkluderet. Flere manipulationer og hvordan en bølge af en tryllestavepilator bliver til en elektrisk barbermaskine. Dette er meget bekvemt, især i tilfælde, hvor benene skal placeres i perfekt rækkefølge på kort tid.

  Så vi kommer til det punkt og besvarer spørgsmålet, hvordan man barberer ben uden irritation ved hjælp af en mirakel enhed.

  Her er alt meget lettere end med maskinen. Barberkrem er ikke nødvendig, fordi det er umuligt at få et snit under epilering. Forresten, nogle mekanismer er i stand til at arbejde selv i vand, derfor er det utroligt bekvemt og behageligt at barbere benene på badeværelset.

  Hvordan man gør hårfjerning epilator?

  Skønhed hos en kvinde er regelmæssig pleje af hendes hår, ansigt og krop. Æstetisk udseende af damer giver silkeagtig hud uden et enkelt hår. Hver repræsentant for det svagere køn stræber efter dette ideal. For at opnå deres ønske om at have hud uden overdreven vegetation, er piger klar til at lide smerte, tilbringe en fabelagtig mængde i salonen med en kosmetolog, eksperimentere med populære opskrifter derhjemme. Er der sådan en ting: Hår epilering for evigt ved hjælp af en miniature enhed - en epilator?

  Hvad betyder "epilation" og "depilation"?

  Ofte forveksles betydningen af ​​disse tilsyneladende synonymer. Hver handling skal defineres for uønsket hår. Når de udsættes for hårfodens follikulære struktur med et specielt kosmetisk apparat, samt med fuldstændig fjernelse af håret, taler de om epilering.

  Hvordan virker epilatoren?

  En enhed designet til at fjerne hår er en integreret del af kropspleje. Epilatoren drives af elnettet. Enheden er udstyret med flere metalskiver eller et antal pincet.

  Den klassiske model af enheden har ikke aftagelige vedhæftninger og fjerner kun hår fra benene. Modificerede epilatorer er i stand til at behandle områder med vegetation på dårligt tilgængelige steder (armhuler, bikiniområde).

  I moderne modeller af epilatorer er der en aftagelig top, i stedet for hvilke forskellige typer modifikatorer af enhedens arbejdsflade er installeret. Ved hjælp af dyser kan huden på det behandlede område masseres og afkøles. Dyser til epilatoren behandles let og rengøres efter hver brug.

  Hvilken metode er bedst at gøre hårfjerning?

  Hårfjerning indebærer en del ømhed i proceduren. Mange kvinder ser ikke forskellen mellem barberings hår og hårfjerningsapparater. Fordelene ved den anden mulighed er indlysende. Efter brug af epilatoren:

  Vegetation på huden vokser ikke i lang tid (mere end 2 uger).
  Efter hardware epilation er risikoen for irritation minimal. Når du bruger en barberhøvel, forekommer udslæt ofte i form af røde bumser.
  Udseendet af mørke pletter (hårpærer) på huden efter proceduren er udelukket.
  Kvinden oplever ikke smertechok. For eksempel: når man fjerner hår ved hjælp af shugaringmetoden, når karamelpasta påføres huden, efter at den er fjernet fra huden, kan pigerne ikke komme til deres sanser i lang tid fra den opståede smerte.
  Det øverste lag af huden bliver helt rent.

  Prioriterede epilator

  Varigt resultat

  Fjernelse af uønsket hår med en barberkniv har ikke langvarig resultat. Med sin hjælp er kun halvdelen af ​​håret fjernet. Den nederste del af den forbliver under huden og ser ikke æstetisk ud efter barberingsproceduren.

  På den anden dag efter barberingen kommer håret ud under det øvre lag af epidermis og detekteres ved at holde det over overfladen med en hånd. Vegetationen bliver stiv og hakket.

  Pengebesparelser

  Brug af et hjem epilator kan betydeligt spare på at besøge dyre saloner. Det er muligt at udføre proceduren for fjernelse af vegetation i alle zoner hjemme, der anvender reglerne for brug af en modificeret enhed.

  Højkvalitets hårfjerning uden ekstra tilbehør

  Epilatoren kan bruges uden brug af ekstra kosmetik: creme, skum, sæbe, balsam. Ved udførelse af proceduren på andre måder antages det, at der er eksterne genstande og manipulationer (voksstrimler, opvarmningsanordninger).

  Den positive kvalitet af enheden til hårfjerning er dens bærbarhed. Du kan tage bilen med dig på enhver tur. Nem pleje, enkel håndtering af dele efter brug er de ledende kvaliteter af enheden.

  Offline drift

  Opgraderede enheder har ikke ledninger. Elektriske strømforsyninger, der modtages fra strømforsyningen, er indbygget i enhedens nederste base. Epilatoren kan bruges inden for en time.

  Kontraindikationer til brug af epilatoren

  Brugen af ​​denne type hårfjerning for nogle mennesker er ikke egnet af de relevante grunde:

  Perifere aarsygdomme (åreknuder, trombose).
  Krænkelse af integriteten af ​​det øvre lag af epidermis og dermis (udskæringer, sår, papillomer).
  Enhver graviditets trimester.

  Mens man bærer et foster, anbefaler gynækologer ikke at bruge en epilator af flere årsager:

  Væskefjernelsesproceduren involverer tilstedeværelse af spasmer i nogle grupper af muskelfibre.
  Blodtrykket stiger.
  Epilation udelukker ikke tilstedeværelsen af ​​smerte. Under stress situationer producerer binyrerne norepinephrin, "hormonet af frygt", hvilket kan påvirke den gravide kvinders følelsesmæssige tilstand negativt.

  Hvordan bestemmer du enhedens kvalitet til fjernelse af hår?

  Apparater til hårfjerning skal vælges strengt individuelt. Valget afhænger af flere faktorer:

  Justering af hastighedsgrænsen. For hver zone i huden er der en egen hastighedsgrænse. Bikini- og akselarealerne behandles effektivt med metalskiver med lav hastighed. Epilering af andre dele af kroppen sker ved højhastighedstilstand.

  Yderligere dyser. En positiv ting ved køb af en epilator vil være tilgængeligheden af ​​yderligere enheder til enheden i form af vedhæftede filer og massageruller. Funktionen af ​​yderligere enheder: reducere smerte under epilering.

  Størrelse. Epilatorens størrelse bør ikke overstige din palms størrelse. For at lette brug skal apparatets form svare til penselens fysiologiske kurver.

  8 regler for en behagelig procedure

  For at maksimere afslapning og få et effektivt resultat af hårfjerning, skal du følge nogle regler.

  For at den første procedure ikke skal være for smertefuld, skal epilering begynde med hudområder, hvor der er den mindste mængde hår.
  Det anbefales at fjerne vegetation i flere faser med pauser.
  Hårlængder mindre end fire millimeter bør ikke skæres. For at opnå maksimal effekt bør epilatorskiver helt tage fat i håret, hvilket ikke sker i en given længde. Vent et par dage, og brug kun hardwaremetoden til fjernelse af hår.
  Det anbefales at starte epilering ved lave hastigheder på skæreskiver. Du kan øge hastighedsgrænsen, efter at du har justeret huden til virkningerne af enheden.
  Varmt vand udvider hudens porer, hvilket gunstigt påvirker fjernelseffektiviteten.
  Distraktion: musikalsk akkompagnement. Nok til at omfatte en behagelig rolig musik, ikke at forvente smerte og forbedre den følelsesmæssige baggrund.
  Minder fra livet om hyggelige øjeblikke. Positive øjeblikke fra fortiden påvirker produktionen af ​​"hormonet af glæde."
  Fantasy, drømme: Ideer om, hvad du vil have som et øjeblik, der allerede er blevet rigtigt, har en positiv effekt på følelser.

  Korrekt epilering: højdepunkter

  Valget af individuelle dyser til et specifikt behandlingsområde. Læs omhyggeligt brugsanvisningen til enheden. For områder med øget smerte (bikinier, armhuler), indeholder kittet specielt tilbehør med et flydende hoved.
  Håret fjernes udelukkende i en lodret vinkel af dysen. Inden for lysken og axillære folder - i en cirkulær bevægelse.
  For at reducere de smertefulde symptomer skal huden være lidt strammet i modsat retning fra epilatorhovedet.
  Nogle modifikatorer er udstyret med et blæsersystem. Termostaten aktiveres ved forarbejdning af områder med hård vegetation.
  Proceduren anbefales i en halv time før sengetid. Tegn på rødme og irritation forsvinder under søvn.
  Efter fjernelse af vegetationen skal der anvendes fugtgivende kosmetik.

  Epilatorbehandling af individuelle zoner

  Dyb bikini

  Før epilering anbefales det at behandle et lille område af inguinalområdet med pincet. Denne foranstaltning er nødvendig for at forberede huden til smerte.

  Det anbefales ikke at anvende analgetika i form af tabletter indeni. Efter proceduren skal du behandle huden med et alkoholholdigt præparat og en nærende kosmetik.

  Axillære huler

  For at opnå den maksimale effekt med et minimum af smerte er det nødvendigt at stramme huden fold i modsat retning fra epilator fastgørelsen. Metalknive på enheden kan ikke klare for tæt vegetation. Før epilering skal langt hår udskæres forsigtigt med negleklipper. For at mindske risikoen for irritation skal du behandle huden med en neutral kosmetik og påføre kold på overfladen.

  Epilation ben

  Før proceduren udføres hygiejneforanstaltninger: damp ud i fødderne, gnid huden med en hård vaskeklud. For at begynde at fjerne hår fra et mindre smertefuldt sted - ydersiden af ​​låret. Popliteal fossæerne og anklerne behandles derefter. Tiden for epilering af underekstremiteterne er op til 60 minutter eller mere.

  Problemer med indgroet hår efter epilering

  Hvad betyder betegnelsen "indgroet hår"? Ved regelmæssig brug af epilatoren ændres strukturen af ​​uønskede hår. Vegetation bliver blød og sjælden. Som følge af dyb hårfjerning kan enkelte hår "vokse" inde i huden.

  Dette problem kan undgås, hvis du anvender skrubber, eksfolierende cremer flere timer før proceduren. Tyndning af hornhinden i huden vil ikke hæmme den naturlige vækst af hår.

  Hvis problemet stadig vises, anbefales det at besøge en kosmetologs kontor. Hårinvækst kan udløse inflammatoriske hudsygdomme.

 • Hvordan fjerner du antennerne over din overlæbe en gang for alle hjemme?

  Sådan laver du en shugaring dyb bikini