Sådan barber du dine ben med en barbermaskine for første gang

Hvis du ikke ved, hvordan du barberer dine ben, så læs denne artikel.

Det vil være særligt nyttigt at fortælle de piger, der først vil fjerne håret på deres ben på denne måde.

Så gør alle trin for at barbere dine ben med en barberkniv og dine ben bliver glatte og silkefulde.

1. Køb en barbermaskine. Intet lyst, bare to barberblad vil gøre deres arbejde.

2. Få en barbergel. Aloegel er bedst egnet, da aloe gør huden jævn og blød.

3. Fugt dine fødder med varmt vand.

4. Sprøjt det ønskede område med barbergel. Hvis du barberer dine ben for første gang, så spred ikke straks hele benet, barber dele. Stram ikke med barberingsprocessen, ellers vil gelen tørre.

5. Skyl shaveren under rindende vand. Skud af vandet.

7. Vær særlig forsigtig, når du barberer huden tæt på knæet. Huden i dette område er øm og meget let at skære.

8. Skyl dine fødder, når du har barberet hele området på dine fødder og gentag processen, hvis du har hår tilbage.

9. Skyl dine fødder igen og påfør en fugtighedscreme på huden.

Elementer du har brug for

 • Barbermanden
 • fugtighedscreme
 • Barbering gel
 • vand
 • Tålmodighed og tid

Video om "Sådan barberer du benene"

Sådan barberes benene for første gang

Fotogalleri: Sådan barberes benene for første gang

Den nemmeste og billigste måde at slippe af med uønsket hår er barbering. Denne enkle og smertefri procedure har kun en ulempe: den skal gentages efter kort tid. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du barberer dine ben.

Ved hvilken alder kan proceduren udføres?

Det er ret svært at kalde en bestemt alder for at starte en sådan procedure, hver pige løser dette problem individuelt. Vi bemærker kun, at størstedelen af ​​det retfærdige køn begynder at fjerne uønsket vegetation på deres fødder fra omkring 12-13 år. Det er under ungdomsårene, at piger er meget bekymrede over deres udseende, de ønsker at se attraktive ud i deres kammeraters øjne, fordi drenge i denne alder også begynder at vise interesse for det modsatte køn.

Sådan barberes benene

Razor valg

Så at huden efter barberingen var glat og fløjlsagtig, uden skader og irritation, er det meget vigtigt at vælge et godt værktøj. Frisøren kan være engangs eller genanvendes, så længe den er skarp. Hvis du fjerner hår for første gang, skal du kun bruge nye blade.

Hudpræparation

For at opnå et godt resultat skal du forsigtigt forberede dine ben til barbering. Det er bedst at udføre depilationen efter at have taget et varmt bad, når huden er tilstrækkelig blød og dampet. Benene kan behandles yderligere med en kropsskrub for at slippe af med lag af døde celler.

Valget af barberingsprodukter

Det er værd at bemærke, at brug af sæbe til en sådan procedure er ekstremt kontraindiceret, fordi den tørrer huden. Det mest egnede middel er gel eller skum til barbering. Påfør en lille mængde af sammensætningen på huden, spred over hele overfladen, der skal behandles, og vent et halvt minut. Derefter kan du starte processen med hårfjerning.

Barberingsproces

Mange piger fjerner uønsket vegetation og holder maskinen mod hårets vækst. Denne metode synes at være mere effektiv, men det betragtes som forkert, fordi det alvorligt beskadiger huden. Det er bedst at barbere hår langs deres højde. Hvis maskinen er tilstrækkelig skarp og af høj kvalitet, bør du ikke have nogen problemer i form af de resterende børster. Forsøg ikke at presse kniven for hårdt, tag dig tid og gør ikke pludselige bevægelser. Ekstremt behørigt at håndtere området af ankler og knæ - på disse steder er det meget nemt at skære dig selv. For at undgå at skade huden omkring anklen, skal du slappe af din ankel. Når du barberer dit knæ, skal du rette dit ben.

Hudbehandling efter proceduren

Når hårfjerningen er færdig, vask af resterne med produktet og tør dine fødder. Derefter kan du anvende en fugtighedscreme eller babyolie til huden.

De mest almindelige fejl

Ved barbering gør mange piger nogle fejl:

 1. Rabe deres ben hurtigt. Denne procedure tolererer ikke hast, det vigtigste i det er nøjagtighed.
 2. Fjern hår fra betændt eller irriteret hud. Dette kan ikke gøres, fordi depilation kan forværre eksisterende problemer.
 3. Brug en gammel maskine med stumme knive. Som tidligere nævnt skal værktøjet være skarpt, ellers risikerer du at skade epidermis og forårsage infektion.
 4. Udfør proceduren før du besøger stranden. Efter barberingen skal huden genvinde lidt, ca. 12 timer, ellers vil solens stråler og havsalt negativt påvirke epidermis.
 5. Barber deres ben uden brug af vand og specialværktøj. For at udføre proceduren "på den tørre" kan i intet tilfælde ellers risikere at optage betændelse i huden.

I denne artikel fortalte vi dig i detaljer om, hvordan du barberer dine ben. Disse oplysninger vil være særligt nyttige for dem, der skal udføre depilation for første gang i deres liv. Vi ønsker dig succes i denne sag.

Sådan barberes benene for første gang. Fordele og ulemper ved barbermaskinen

Barbering hår er den hurtigste og nemmeste måde at slippe af med uønsket hår på din krop. Men denne metode har ulemper. Skal jeg gøre en sådan hårfjerning som at barbere mine ben for første gang, eller er det bedre at vælge andre metoder til hårfjerning?

Fordele og ulemper ved barbering af hår til kvinder

Hår på nogle dele af kroppen forårsager overdreven svedtendens, hvilket fører til væksten af ​​bakterier og udseendet af en ubehagelig lugt. Det kan være ret stærkt, mærkbart for andre. Af denne grund bør håret fjernes, hvad angår hygiejne, er det den rigtige beslutning, især for sommermånederne.

Der er mange måder at fjerne uønsket hår fra kroppen, men barbering er stadig en af ​​de mest populære metoder. Selv om virkningen af ​​det ikke varer længe, ​​i modsætning til andre lignende procedurer. Denne metode har fordele og ulemper.

Fordele ved barbering:

 • Barbering giver dig mulighed for hurtigt og smertefrit at fjerne hår.
 • Du kan barbere enhver del af kroppen.
 • Denne metode kræver ikke yderligere produkter, lige så meget sæbe eller barberkrem, som gør det muligt for bladet at glide hurtigere.
 • Du kan kun barbere håret, der skal fjernes.

Cons Shaving:

 • Barbering hår - ikke den mest effektive metode til at slippe af med dem, virkningen varer ikke længe. Kun de øverste dele af hårene fjernes fra hudoverfladen, de fortsætter med at vokse, vises igen efter et par dage.
 • Du kan få ondt under barberingen, som er fyldt med infektioner og inflammation.
 • Det er svært at helt barbere hele håret, fordi barberbladet ikke kan presse mod huden. Blondt hår, der ikke er synligt under kunstigt lys, kan forblive på overfladen af ​​huden og manifestere sig i sollys.
 • Efter barbering vokser håret tykkere, mørkere og hårdere.

Hvis du kan lide resultatet efter barbering, kan du holde fast ved denne teknik. Ellers skal du vælge laserfjerning, hårfjerning med voks eller elektricitet.

Steg-for-trin instruktion til barbering af ben i hjemmet

For piger, der først står overfor hårfjerning, tilbyder vi grundlæggende anbefalinger. Først skal du vælge en maskine. Nogle kvinder bruger mænds barbermaskiner. Eksperter anbefaler dog at købe kvinders maskiner, der forhindrer udskæringer og sår. Enheder kan have udskiftelige dyser, et gelagtigt lag. For begyndere anbefales det at bruge sådanne maskiner, der giver en jævn barbering.

Håret på benene fjernes i bunden opad mod vækst. Du behøver ikke at presse hårdt på maskinen, så skæringerne ikke dannes.

For at barbere dine ben skal du:

 • speciel maskine med et blad;
 • barberskum;
 • gel efter epilering (efter barberingskrem).
 1. Fødder fugtet i varmt, lidt varmt vand. Før proceduren kan du tage et bad.
 2. Barberskum behandler det ønskede område og forårsager et lille lag.
 3. Brug en barberkniv til forsigtigt at fjerne genopbyggede hår.
 4. Gentag proceduren i hver zone for fuldstændig rensning.
 5. Efter barbering skylles benene, tørres og påføres efter afpudsning.

Denne metode, hvordan man barberer benene for første gang, er nem at bruge. I starten af ​​proceduren kan det tage lidt tid. Som konsekvens heraf er det nødvendigt at fjerne hår som de vokser. En bekvem maskine giver dig mulighed for at gøre hårfjerning på 10-15 minutter.

Sådan barberes ben med en barbermaskine: piger og mænd

Mænd og piger skal følge vigtige anbefalinger:

 • Hvis du udfører denne procedure for første gang, så drik specielle vitamin- og mineralkomplekser, der hjælper med at bringe huden i orden. Det vil også fjerne acne og bump på benets hud.
 • For at fjerne ubehagelige fornemmelser efter barbering med en maskine eller epilator skal tegn på irritation behandles med en speciel creme.
 • Hvis en barbermaskine bruges til barbering, er det ligegyldigt, hvilken type den er - engangs eller genanvendelig, bladet ændres efter hver barbering.
 • Barbering udføres efter dampning og fugtning af epidermis. Ellers vil det føre til udskæringer, beskadigelse af huden.
 • Fødder vaskes med varmt vand. Hvis der anvendes koldt vand, vil det medføre gåsebud, der kan skæres af under barberingen. Dette vil forårsage sårets udseende.
 • Uanset hvordan du barberer dine ben med en barberkniv, elektrisk barbermaskine, depilator eller brug voksstrimler, lav en forberedende forberedelse af dine ben, hvilket vil hjælpe dig med at udføre hårfjerningsproceduren uden irritation.

Hvordan barberes dine ben for første gang uden irritation?

For at få proceduren til at fjerne hår fra hudoverfladen for at passere hurtigt og uden irritation, er det nødvendigt at forberede sig på det. For at gøre dette er benene godt dampet.

Processen med korrekt barbering af benene er lavet i henhold til ordningen:

 • Bladet behandles med et antiseptisk middel.
 • Et par dage før barberingen behandles benets hud med kosmetiske olier - oliven, mandel, fersken.

Hvordan barberer du benene med en epilator?

Denne enhed, i modsætning til maskinen, giver fuldstændig hårfjerning, efter at hans ben bliver glatte og smukke. Men det er vigtigt at kunne anvende det korrekt, og det er desværre ikke mange kan.

Først skal du forberede benene, så barberingsprocessen er smertefri og let.

Tabellen nedenfor indeholder de nødvendige ressourcer til denne procedure:

Derudover kan hudoverfladen behandles med lidokain eller salver med smertestillende virkning. Dette vil reducere følsomheden og smerten ved fjernelse af hår.

Processen med hårfjerning ved epilatoren udføres som følger:

 1. Til at begynde med tager vi epilatoren ind i en arbejdshånd, med den anden hånd strækker vi hudoverfladen.
 2. Det er nødvendigt at begynde med at køre enhedens hoved mod hårvækst.
 3. Når proceduren udføres, trykkes enheden lidt, det er umuligt at skubbe dem hårdt.
 4. Flyt langsomt fra top til bund.
 5. For at fjerne alt håret er ofte nødvendigt for at holde pincetten flere gange i samme område.

Hvor ofte skal piger shave deres ben med en barberkniv?

Men de kan ikke altid barbere, du kan nemt skjule hår derhjemme hjemme. For dette kan de præciseres.

Til afklaring kan du bruge maling eller hydrogenperoxid. Hvis du er allergisk over for disse midler, er det bedre at bruge kanel med honning og hårbalsam.

Hver pige, kvinde ønsker at have smukke og glatte ben, der vil tiltrække andres synspunkter.

Denne del af kroppen, som mænd opmærksom på i første omgang, er det derfor nødvendigt at overvåge det regelmæssigt.

Derfor er det nødvendigt at overvåge benets hud, at lave en pedicure i tide og at fjerne hår på overfladen af ​​huden. Barbering af benene anbefales, så snart hår begynder at vokse på huden.

Sådan barberer du dine ben, så der ikke er nogen irritation

Depilation med en barbermaskine er den nemmeste og billigste metode til at fjerne hår på benene.

Blandt manglerne er det muligt at udelukke hyppigheden af ​​selve proceduren, da det ofte er at fjerne håret.

Resten er ikke noget problem: i dag er der en bred vifte i valg af både maskiner og redskaber til depilering.

Sådan barber du ben med en barbermaskine hjemme for at få ikke bare glat og følsom hud, men også ikke at skade det?

Hvor gammel er barberben for første gang?

Jo tættere pigmentens overgangsalder er, jo stærkere brygspørgsmålet er det på tide at begynde at barbere dine ben?

Selv om en ung skønhed bemærker, at hårene er blevet længere og strammere, betyder det ikke, at du straks skal gribe maskinen. Hvorfor?

Mest sandsynligt er disse ændringer kun synlige for hende.

Desuden vil depilationen helt sikkert påvirke hårsækkets struktur: Når du har brugt barbering en gang, skal du gentage proceduren regelmæssigt, fordi hårene bliver endnu hårdere, og deres vækst vil accelerere.

Så er det nødvendigt at skabe yderligere vanskeligheder for dig selv, mens vegetationen på benene ikke er særlig mærkbar?

Overgangsalderen i piger starter som regel i en alder af 12, men for det meste er disse stadig børn, og de bør ikke bekymre sig om håret på deres ben (især ikke synligt).

Der er selvfølgelig undtagelser - for eksempel piger af østlig nationalitet. Østbørn har sort hår, meget mørkt, hårdt og tykt. Det er logisk, at sådanne unge tænker på deres barbering, og sandsynligvis er de rigtige i det.

Der er også tilfælde, hvor en teenagepige bare skal have glatte ben i en alder af 12-13. For eksempel, hvis hun er involveret i dans, gymnastik, svømning. Selvfølgelig giver glatte ben disse børn mere selvtillid, så de føler sig mere behagelige, så depilering kan gøres.

Så hvor gammel er barberingen dine ben?

I alderen 14 år er pigens krop allerede bedre dannet, det virker ikke klodset.

I denne alder opmærker ung charmer på drengene, begynder at være smuk og lagt på korte kjoler.

Måske er denne periode velegnet til at begynde at barbere dine ben. Ja, og hårene bliver mærkbare, til berøring, de mærkes, får stivhed.

For ikke at udvikle komplekser i en ung virksomhed, er du velkommen til at gå sol på stranden eller bære nederdele. Det er bedre at indse, at tiden er kommet, når du skal passe på dig selv, din krop.

Men når det er på tide at starte depilationen for første gang, bestemmer hver for sig selv. Bare glem ikke: Barbering dine ben for første gang bliver nødt til at gøre det regelmæssigt. Og måske vil spændingen fra det hurtigt voksende hår på benene ikke være for meget.

Generelt skal du nøje overveje dette, uden overdrivelse, en voksen løsning.

Sådan udføres proceduren

1. Før barberingen er det vigtigt at forsigtigt forberede benets hud.

Det anbefales først at bruge en kropsskrubbe, der hjælper din hud med at fjerne urenheder, døde hudceller i epidermis. Derefter skal du dampe det: Tag et bad eller et bad. Så porerne på benene åbner, smertens tærskel vil falde, når håret er fjernet, de bliver blødere, og huden bliver jævnere længere.

2. Et andet vigtigt stadium, at piger ofte savner (og forgæves) er anvendelsen af ​​specielle produkter inden barberingen. Det kan være barberkrem eller hud, gel, etc. Deres sammensætning indeholder fugtgivende ingredienser.

Hvis der ikke findes noget passende middel, er det forbi, så vil en mand gøre. Men i intet tilfælde må du ikke tage sæbe, fordi det ofte dehydrerer huden, forårsager peeling.

Og ikke haste, når du gør proceduren for depilation. Barbering af benene skal udføres forsigtigt, roligt, hvilket giver midlerne helt absorberet (du behøver kun et par minutter).

3. Så snart produktet er absorberet, fortsæt direkte til barberingen. Fjern altid håret i retning af deres vækst, ellers vil du øge risikoen for indgroede hår eller skade huden.

Prøv ikke at holde barbermaskine på samme sted to gange, da det også øger chancerne for forekomsten af ​​de tidligere nævnte problemer.

4. På slutningen af ​​hårfjerningen skal der påføres en fugtighedscreme. Det anbefales at anvende det på en stadig våd hud. Aftershave creme med en beroligende effekt, og du kan tage en nærende mælk med forskellige olier.

Hvilken maskine er bedre at vælge?

Rakberproducenterne har sørget for, at du har et bredt udvalg. Der er både disponible og genanvendelige, og maskiner med forskellige vedhæftede filer, der letter proceduren for depilering.

Engangsmaskiner er de mest populære, mens piger klarer at bruge dem ikke engang én gang, men flere gange - så længe bladet barberer lidt.

Men ikke underligt, disse razors kaldes engangsbrug, dvs. efter den første barbering kan de ikke længere bruges. Dem, der ignorerer denne regel, skal lære en masse problemer, fordi maskinen beskadiger de øvre lag af epidermis, forårsager irritation, tør hud. Når sådanne problemer opstår, hjælper ingen fugtighedscreme, og skylden, at den forbliver selv.

Husk: Engangsmaskiner anbefales kraftigt at blive ændret efter første brug, genanvendelig - efter tre eller fire applikationer.

Engangs barbermaskiner er generelt bedre at bruge kun under nogle rejser, på vejen, på ferie, hvis der er behov.

Barber eller ikke barber over knæet?

Ofte er piger bekymrede over, om det er muligt at barbere benene over knæene, er der nogen kontraindikationer? Faktisk har eksperter ikke en fælles mening om dette spørgsmål: Du bestemmer selv, om du vil gøre det eller ej, og der er ingen kontraindikationer. Der er dog heller ingen regler, der godkender dette.

Årsag baseret på din personlige følelse af komfort. Hvis håret over knæet er for mørkt for dig, hårdt, skammer du over at bære en mini-nederdel på grund af dem, så hvorfor ikke barbere dem? Du skader virkelig ikke dig selv.

Sådan barberer du dine ben - enkle og nyttige tips

Depilation er den proces, hvormed uønsket hår skæres fra huden uden at påvirke pæren. Effekten er ikke så udtalt og langvarig som under epilation, men det vil være muligt at undgå ubehagelige fornemmelser. Hvordan barberes dine ben for at opnå maksimale resultater og ikke få hudirritation?

Valg af den rigtige maskine

Hvis du beslutter dig for at ty til depilation, så har du brug for en kvalitetsskraber. Til dato er der ingen mangel på disse værktøjer - de kan købes på specialiserede kosmetiske butikker, apoteker, onlinebutikker osv.

Der er visse udvælgelseskriterier, der anbefales at følge:

Til gengæld kan genbrugelige maskiner give dig mulighed for at udskifte knive. Men de er meget dyrere end en simpel engangsmaskine. Og de skal også ændres ofte, hvis det kun er fordi de hurtigt bliver stumpe.

Du skal også forstå, at maskinen skal være personlig. Ingen andre enheder, fordi det i det mindste ikke er hygiejnisk.

Sådan barberer du dine ben, så der ikke er nogen irritation

Brug en barbermaskine til at fjerne uønsket hår fra benene er faktisk ikke så svært - meget lettere end voksning derhjemme. Vi kan anbefale at følge de enkle instruktioner. Dette vil medvirke til at undgå problemer i form af irritation af huden, udseendet af indgroet hår eller bumser.

Det vigtigste er her at nøje overholde rækkefølgen af ​​handlinger. Du behøver ikke at gribe en barbermaskine og straks begynde at barbere dine ben. Først skal du forberede huden til denne procedure, hvilket er stressende for det. Derfor er det tilrådeligt at barbere efter at have taget et bad eller et bad (nødvendigvis varmt). Hvis der ikke er tid til at slappe af, skal du bare fugtige dine fødder med varmt vand.

Temperatureffekter blødgør det øvre lag af epidermis og åbner porerne. Dette er et af de vigtigste svar på spørgsmålet om, hvordan man barberer ben uden irritation derhjemme.

Næste skal du lægge på huden et særligt værktøj til barbering. Dette kan være det sædvanlige skum eller gel, som din mand bruger - de er velegnede til at løse dette problem. Du kan også bruge en balsam til kroppen eller håret. Fugtgivende vil gøre glidningen af ​​skarpe blade blødere, hvilket betyder, at det vil være muligt at undgå mekanisk beskadigelse af det øvre lag af epidermis.

Som regel fjerner langt de fleste kvinder deres ben mod hårvækst. Dette giver selvfølgelig det bedste resultat, men giver også altid altid irritation af huden. Hvis du har en højkvalitets maskine, med skarpe knive, og du bruger et ordentligt barberingsværktøj, kan du prøve en barbermaskine til hårvækst. Se, resultatet bliver ikke værre. Der vil heller ikke være irritation.

Bevægelsen skal være langsom og kort. Efter hver passage på huden skal skovene skylles under rindende varmt vand. Skum er godt, fordi du kan se, hvor du barberet alt, og hvor ellers er der hår. Hvis du bruger en gel eller fløde, så skal du kontrollere med hånden.

Langsom bevægelser vil opnå det ønskede resultat i et enkelt pass. Flere gange bære knive på samme område af huden er fyldt med nedskæringer og irritation. Det samme gælder, når du barberer en dum vev.

I sidste fase skal du vaske hårets rester og bruge barberingsprodukter fra huden og erstatte benene under varmt rindende vand. Anvend derefter en højkvalitets aftershave creme eller noget fugtighedscreme til dem. Ved denne procedure anses for fuldstændig.

Sådan barber du dine ben med en barberkniv uden irritation

Antag at du gjorde alt rigtigt, men rødme, peeling, små røde pimples, pustler eller indgroet hår dukkede stadig op på dine ben. Det betyder, at der blev lavet fejltagende steder. For at undgå dem skal du huske følgende regler og anbefalinger:

 • Rør aldrig dine ben tørt. Sørg for at fugte huden med varmt vand. Ellers beskadiger du straks det øverste lag af epidermis, hvilket betyder, at irritation ikke længere undgås;
 • Brug kun en skarp maskine. Hvis du føler, at knivene er stumme, skal du ændre dem. Jo skarpe barberen, jo mindre er risikoen for irritation;
 • Mange mennesker anvender en sæbeopløsning til huden. Dette er en dårlig beslutning - faktum er, at sæbe tørrer huden, mens den tværtimod skal fugtes;
 • Hvis det er muligt, gå kun en gang gennem et bestemt område af huden.
 • bevægelser skal være glatte, klare og korte. Du behøver ikke at køre maskinen gennem hele benet, fra benet til låret;
 • efter barbering kan benene fugtes med et rent håndklæde. Gnid ikke huden med den, fordi den er meget sårbar på nuværende tidspunkt, og du kan kun gøre sådanne handlinger værre;
 • Efter barbering skal du bruge højkvalitets reparationsmidler. Hvis der ikke er nogen specielle salver og cremer til rådighed, kan du anvende en børnecreme eller for eksempel Panthenol. Essensen af ​​sådanne handlinger er at fugte epidermis, samt skabe på huden overflade en slags beskyttende film, der beskytter mod infektion, mens det øverste lag ikke regenererer.

Depilation anbefales kraftigt at gøre om aftenen, f.eks. Ved sengetid.

Når du slapper af, vil din hud gradvist komme sig. Gå ikke ud på gaden, ind i dagslyset efter denne procedure, da ultraviolette stråler kan skade irriteret hud. Du kan også ikke svømme i saltvand.

Alkohol er et fremragende antiseptisk middel. Det anbefales at bruge til at bekæmpe irritation, fordi det reducerer inflammation og dræber enhver bakterie. Men det gælder kun de tilfælde, hvor irritationen allerede er der. Men efter barbering at bruge det eller noget middel baseret på det anbefales det ikke stærkt. Faktum er, at alkohol strammer huden, tørrer den og kan gøre den endnu mere sårbar. Hvis du vil sanere benene efter depilation, skal du tage chlorhexidin. Der er også et bredt udvalg af antiinflammatoriske salver, som du kan finde på ethvert apotek.

Skrælning på benets hud, mange kvinder forsøger at eliminere med en skrubbe. Men du skal vide, at hvis du ty til depilation med en barbermaskine, så er en skrubbe måske ikke nødvendig. Faktum er, at under barberingen sammen med håret fjernes det øvre lag af epidermis også, som generelt skreller af. Derfor kan brugen af ​​skrubbe også beskadige huden.

Det er ofte ikke nødvendigt at barbere dit hår for ofte, selvom din er mørk og vokser hurtigt. Du kan forsøge at lette dem med enkle og overkommelige værktøjer. Hvidt hår er ikke så mærkbart, men behovet for permanent bortskaffelse (selv lyse børster) forsvinder. Denne mulighed er selvfølgelig ikke egnet, hvis en kvinde af en eller anden grund skal konstant holde benene i perfekt renhed - for eksempel før en dato med en elsket mand.

Nu forstår du, hvordan du barberer dine ben uden irritation derhjemme. Hvis du nærmer dig denne begivenhed korrekt, vil du være i stand til at undgå de fleste, om ikke alle, de karakteristiske problemer. Hvis man stadig kan acceptere rødmen eller peeling, er sådanne fejl som indgroede hår eller pustler alvorlige. Manglende overholdelse af de enkle regler, der er relevante for hjemmet fjernelse med en barbermaskine, er fyldt med forringelse af tilstanden af ​​huden på benene.

10 tricks til dem, der barberer deres ben: hvordan man gør dem glatte i lang tid

Barbering er en simpel, effektiv og vigtigst, smertefri (i modsætning til epilation) måde at slippe af med hår på benene.

Med alle de ubestridelige fordele er der også ulemper. For eksempel manglen på langsigtet effekt, muligheden for at skære, hudirritation, indgroet hår. Men alt dette er let løst, hvis du barberer dine ben korrekt!

Nedenfor finder du 10 enkle tip, der hjælper dig med at undgå ubehagelige konsekvenser og opnå perfekt glathed på dine fødder!

1. Bath først, så barberer du!

Varm og damp, mens du ligger i badet (eller står under et varmt brusebad), gør flere ting på en gang: blødgør håret ikke kun på hovedet, men også på kroppen og åbner også porerne på huden. Nu bliver du meget nemmere og mere behagelig at barbere, og resultatet vil overstige alle dine forventninger.

2. Den rigtige barbermaskine eksisterer!

Ifølge undersøgelser af glatte ben kan du få, når du bruger en barberkniv med følgende egenskaber:

- Afrundet hovedform. Dette bidrager til en bedre pasning af maskinen til huden, og hjælper med at barbere af de korteste hår.

- Det flydende hoved hjælper med at gentage kurven på din krop, så du kan barbere håret selv på de mest utilgængelige steder.

- Et blødt og behageligt håndtag er en garanti for, at barbermaskinen ikke glider ud af dine hænder og ikke skærer din hud.

Med andre ord forlader billige primitive engangsmaskiner til mænd. Tilbring nogle penge på en god og bekvem barbering - behandle det som en investering i din egen skønhed.

3. Simple bevægelser.

Hvordan barberer du normalt dine ben? Uden at rive barbermaskinen, tager du hende fra anklen til knæet (som i billedet ovenfor) eller endda hofterne? Er du tilfreds med resultatet? Vi tror ikke. Sikkert skal du gå gennem det samme sted med en barbermaskine flere gange, irritere huden og risikere skade. For at forhindre dette, skal du prøve at flytte din fod i små, langsomme trin (2-3 cm hver), og tryk ikke for meget på maskinen.

4. Skum er ikke et legetøj!

Der er en opfattelse, at barberskum er et kommercielt træk, og det er i princippet ikke nødvendigt. Men det er hun, der vil tillade dig at nyde barbering dine ben. Skum moisturizes huden og giver glidning. Du kan købe et specielt barberskum. Du kan barbere gel det, måske endnu bedre. Men din balsam-hår balsam vil være en acceptabel mulighed. Normalt har de ganske passende konsistens og giver en god barbermaskine glide over kroppen.

Det vigtigste er ikke at bruge SOAP! Det vil give skum og endda glide, men i kombination med barbering vil det tørre huden, så ingen fugtighedscreme kan hjælpe dig. Og du vil undre dig over hvor disse rødme, irritation og kløe.

5. Body scrub - din bedste ven!

Huden opdateres løbende. Der er altid et lag af døde celler på overfladen af ​​kroppen. De påvirker kvaliteten af ​​barbering - de kan sidde fast mellem barberbladene. Som følge heraf skal glatheden glemmes. Vi anbefaler at skræl huden grundigt inden hver barbering. Det er bedst at bruge en ikke meget hård skrubbe med mellemstore partikler.

6. Mere bud, mere bud.

Aftershave hud er meget følsom og kræver særlig pleje. Prøv ikke at irritere hende. Gnid aldrig den glatte, barberede overflade med loofah eller endog et håndklæde. Vask dine hænder eller en meget blød svamp, og tør huden - blød det med et blødt håndklæde. Ellers venter du på sådanne problemer som irritation, rødme i huden og udslæt.

7. Overvej dine funktioner!

Reklame annoncerer, men du skal afhente produkter til barbering og hudpleje på grundlag af personlige behov. For eksempel, hvis din hud er tør, følsom og udsat for irritation, bør du ikke få alkoholholdige og aromatiserede produkter.

8. Glem ikke hofterne!

Mange kvinder barberer ikke håret på overbenene. Det antages, at håret er let, tyndt og næsten umærkeligt. Men se tæt på, og du kan opleve, at dette ikke er tilfældet i dit tilfælde! Prøven er meget enkel - hvis du ser disse hår godt i noget lys, så tro mig - manden vil også bemærke dem, hvilket ikke er meget behageligt. Men det vil være endnu mere ubehageligt for ham at føle dem, når han rører ved låret.

Se på denne horror og vær særlig opmærksom på området over knæene.

Lad ikke disse hår ødelægge dit ideelle billede - slippe af med dem!

9. Fugtgivende er nøglen!

Dine fødder har også brug for fugt. Giv dem lidt salighed - brug særlige fugtighedscreme og lotioner efter barbering. Dette vil reducere chancerne for indgroede hår og udslæt.

10. Ultraviolet beskyttelse af føttens hud.

Efter barbering vil din hud blive frataget beskyttende hår og blive mere modtagelige for sollys. Derfor skal du i tillæg til ansigt og skuldre glemme at lægge lidt creme med SPF på benene. Find et produkt, der ikke vil være fedtet og klæbrigt at anvende det var rart.

Brug vores tips og barbering dine ben vil ikke kun være lettere og hurtigere, men også meget pænere! Endelig giv mere råd. Det vigtigste ved barbering er regelmæssighed. Prøv at barbere dine ben hver dag, og du vil altid være smuk!

Sådan barber du ben med en barberkniv

Benene på en kvinde er en af ​​de mest attraktive dele af hendes krop. Mange mænd skal først og fremmest være opmærksomme på benene. Hvis din hud er glat og fløjlsagtig, med en pæn pedicure på benene, vil dette ikke forlade nogen ligeglade. Hver kvinde bør være en god kosmetolog for sig selv. For at gøre dette skal du vide, hvordan man barberer dine ben, pluk øjenbrynene, trækker pile på dine øjne og mange mange andre tricks.

Amerikansk version i videoguiden

Hvordan man lærer at barbere benene

Barbering er den nemmeste måde at fjerne uønsket hår på. Derudover er det også den billigste. Den eneste ulempe er, at du skal gentage proceduren ofte nok. Men han er mere end dækket af talrige dyder. De vigtigste fordele er metodenes enkelhed og smertefrihed. Vi har fundet en masse luksuriøse barbermaskiner - med to eller tre blade, stribet med aloe-ekstrakt, engangsbrug og genbrug, med en afkøling eller desinficerende effekt. Mange barberingsprodukter, der er specielt lavet til kvinder, er smukke flasker med et glamourøst design og smukt ildelugtende indhold - barberhud og geler samt lotioner, cremer og olier efter barbering. Som de siger, for enhver smag.

På trods af procedurens enkelhed og overflod af kosmetik, skal du nærme hårfjerning med alt ansvar. Dette er nødvendigt for at minimere sandsynligheden for irritation og rødme i huden. Undlad at forsømme nogen af ​​trinene i proceduren.

Trin 1: Hudpræparation

Et af de vigtigste trin er forberedelsen af ​​huden til barbering. Huden skal være godt dampet, så det vil være elastisk og håret - blødt. Det er bedre at starte barberingsprocessen efter et varmt bad eller bad. Det er fornuftigt at bruge en kropscrub til at fjerne døde hudceller og rense porerne.

Trin 2: Anvendelse af barbering

Du kan bruge ethvert egnet middel - mousse, gel eller barberskum. Hvis der ikke er noget feminint, skal du bruge det mandlige middel. Men under ingen omstændigheder må du ikke bruge sæbe til dette formål - det tørrer huden. Grib ikke straks barbermaskinen. For at absorbere værktøjet skal du vente 2-3 minutter.

Trin tre: Barbering

Det viser sig, at ikke alle ved, hvordan man barberer benene. Mange barberer mod retningen af ​​hårvækst, brugt på samme sted flere gange. Dette kan ikke gøres, fordi sådanne manipulationer traumatiserer huden. Hvis din barbermaskine ikke fjerner hår med sine to eller tre knive første gang, så er det tid til at udskifte patronen. Men hvis behovet for re-razor i noget område af huden stadig opstod, gør det med ekstrem forsigtighed. Skub ikke bladet eller skarpe bevægelser med en barberkniv. Lad berøringerne være glatte og blide.

Barberben skal være i retning af hårvækst. Selvfølgelig synes vejen til barbering "mod ulden" mere effektiv, men det er kun ved første øjekast. Tro mig, indgroede hår er ubehageligt og ikke smukt. Og hvis du har hårdt hår i naturen, kan en barbering give dig meget mere alvorlige problemer. For eksempel betændelse på indvækststedet, som du skal konsultere en læge.

Trin 4: Hudbehandling

Når du er færdig med barbering, skal du ikke skynde dig med at tørre dig selv med et håndklæde. Behandl dine ben med en efterberbere creme eller lotion, når din hud stadig er våd. Hvis du ikke har en særlig efterskærmning, kan du bruge en hvilken som helst kropscreme. Det vil fugtige huden og berolige det, lindre irritation og kløe.

Engangs eller genanvendelig maskine?

Mange piger foretrækker engangsvæve. Og selv de klarer at bruge dem mere end én gang, fordi de ser, at strimlen desinfektionsmiddel eller blødgørende, der ligger over blades, stadig er uheldig. Faktisk kaldes sådanne maskiner, fordi de er beregnet til engangsbrug. Ofte fra den anden barbering begynder de at skade det øverste lag af huden. Dette fører til rødme, tørhed og irritation, på trods af anvendelsen af ​​fugtighedscreme efter barbering. Enhver maskine eller kniv bør udskiftes efter tredje til fjerde gang. Engangsmaskiner er nemme at bruge på ferie eller på vej, hvis der er et sådant behov. Nu for kvinder er designet ikke kun maskiner, men også elektriske barbermaskiner. Du kan vælge den bedste mulighed for dig selv alene af din egen erfaring.

De mest almindelige fejl ved barbering

 • Fejl 1: Barber dine ben hurtigt. Du ved allerede, hvordan man barberer dine ben. Skynd dig er ikke nødvendigt her. Vil du få et godt resultat, og hold det i lang tid? Barber benene langsomt.
 • Fejl 2: Barber dine ben, hvis din hud allerede er irriteret og betændt. Hvis du gør dette, vil du kun fjerne det beskyttende lag i huden og kun øge irritationen. Smerte, brændende, du er garanteret, der er sandsynlighed for hudinfektion. I dette tilfælde er det bedre at afstå fra barbering, indtil irritationen er gået. Brug et par dage bukser trods alt. Ingen sådan mulighed? Brug den elektriske barbermaskine.
 • Fejl 3: Tag et bad eller et brusebad efter barberingen, og tør straks af og kig. Vi har allerede sagt, at det er bedre at tage et brusebad, før proceduren begynder, og at anvende efterskæringsproduktet på våd hud. Så det vil bevare mere fugtighed.
 • Fejl 4: Brug en kedelig razor. Så du spilder kun tid, styrke og nerver. Nogle mennesker råder dig til at ændre barberkniven en gang om ugen, men ikke alle barberer så ofte - væksten i håret er anderledes for alle. Skift bladet efter 3-4 barbering.
 • Fejl 5: Barber før du går til stranden. Mange forsøger at barbere deres ben lige før de går til solbade, i betragtning af at huden bliver glattere. Lad din hud hvile i mindst 12 timer, før du går ud i solen. Og hvis du ikke bare vil solbade, men svømme i havet, barber dine ben ikke mindre end en dag fra stranden. Saltvand på huden kan forårsage en brændende fornemmelse.
 • Fejl 6: barber om aftenen. Både mænd og kvinder bedre barberer om morgenen. På dette tidspunkt er huden mere elastisk end på noget andet tidspunkt på dagen. Dette gør det lettere at glide.
 • Fejl 7: barbering "tør". Nogle piger, når de har absolut ingen tid, udøve en hurtig barbering på tør hud. Derefter vasker de hår af med koldt vand og løber på forretning. Vær ikke som dem. Selvom du har hårdt brug for at barbere dine ben, men der ikke er et barberings værktøj til rådighed, skal dit hår absorbere vand i mindst tre minutter. Hvis håret er tørt, er det meget svært at barbere dem, barbermaskinen bliver stump og huden bliver betændt.
 • Fejl 8: Brug sæbe i stedet for barberskum. Hvis der ikke er skum i hånden, kan du bruge sæbe en gang. Men hvis du gør det hele tiden, vil du hurtigt forstå, hvorfor kosmetologer ikke rådes til at bruge sæbe før barbering. Sæbe er meget tør hud, og barbermaskinen fjerner også toplaget. Konsekvenserne er irritation, rødme, kløe.

På en kvadrat tomme af den menneskelige krop er placeret omkring 3-4 tusind hårsække. Ikke overraskende bliver den sædvanlige barbering til en reel tortur for mange kvinder. Brug vores tips og prøv at undgå fejl, så dine ben bliver glatte og forførende.

COSMOPOLITAN

Barbering af benene og ikke ødelægge huden: vigtige regler for hver

Mange af os gør det. Selvom du normalt gør hårfjerning i salonen, skal du bruge cremer eller voks, en dag sker, når bare en barbermaskine sparer dagen. Der er et par regler, der gør barbering mere effektiv og sikrere!

Sådan barberes benene

For kvinder opfandt de specielle barbermaskiner: med blødgøringsstrimler, gelpuder, køleeffekt og planteekstrakter. Men hvis du ikke følger alle trin i proceduren, kan håret vokse ind i huden, rødme og skrælle, og overfladen forbliver ufuldstændigt glat. Tjek om du gør alt rigtigt, mens du barberer dine ben derhjemme?

1. Bray om morgenen

Om morgenen er huden mere elastisk og elastisk, og sandsynligheden for skade er meget lavere end om aftenen.

2. Smelt huden

Før du begynder at barbere, læg dig ned i et varmt bad eller ben smelte med varmt vand fra bruser. Dette vil blødgøre hårene og gøre huden mere elastisk. Dette er vigtigt for et af følgende trin.

3. Behandles med skrubbe

Dampet hud deles nemt med keratiniserede celler og udsætter hårets nederste del. Hvis du forsømmer dette stadium, forlader du håret på stumpens overflade, som begynder at stikke efter 12 timer.

4. Påfør skum eller barbergel

Mange piger bruger barbering gel, sæbe eller shampoo. Dette er en stor fejl! Kun specialprodukter til barbering omhygger huden og håret så tæt som muligt, giver en barbermaskine glide langs selve basen af ​​håret og berolige huden under barberingsprocessen.

5. Bray i retning af hårvækst, ikke imod

Ved første øjekast lyder det ulogisk, men det er en garanteret måde at undgå hårindvækst på. Kun "i kørselsretningen" og aldrig - "imod ulden." Når du bevæger dig i den forkerte retning, traumatiserer du huden, der dannes en mikrobolt på stedet for hårskæring, og voksende hår kan blive indgroet.

6. Overdrive det ikke

Hvordan barberer man benene? For hver del af huden skal du gå en barbermaskine nøjagtigt en gang. Hvis barbermanden har svigtet, er det tid til at skifte knivene eller købe en ny. Når du bruger en barberkniv flere gange på huden, er du næsten garanteret at skade toplaget, og dit hår... ja, de vil vokse.

7. rolig hud

Efter barbering, selv under alle forhold, er huden irriteret. Påfør en kølecreme eller et specielt "after shave" -produkt på det. Vigtigt: Brug ikke alkoholbaserede produkter for at undgå kløe og rødme.

Hvad er den bedste måde at barbere dine ben på?

Naturen belønnede os generøst med magtfulde våben til at erobre mænds hjerter - slanke lige ben. Men denne gave var med en "pitfall", nemlig vegetation på huden. Barbering, fjernelse af hårfjerning, laserfjernelsesteknikker - hver af os beslutter, hvordan man skal håndtere stygge hår på benets hud.

bedre barber dine ben

Depilation har været kendt siden de ældste tider: Selv da kæmpede kvinderne med velgørenhed med vegetation på alle mulige og bekvemme måder. I den moderne verden er der ikke noget problem med deres valg: shugaring, voksfjernelse og elektrisk epilering er til din tjeneste.

Men mange smukke damer forbliver trofaste til den gode gamle ven - barbermanden. Ud over åbenlyse mangler har teknikken til barbering hår mange indlysende fordele.

For det første er det ret praktisk: du kan udføre en sådan primitiv depilation når og hvor du vil, og til dette formål skal du have en maskine og et brusebad.

For det andet er denne metode absolut smertefri mod sine forbedrede "langsigtede" analoger: du behøver ikke at udholde følelser, som ligner skinned at leve.

Og for det tredje kan denne procedure regelmæssigt udføres hjemme uden at kræve særlige tidsomkostninger.

Men hun har også betydelige mangler, de vigtigste er irritationer og nedskæringer. Sådan barberer du benene for ikke at opleve ubehagelige "bivirkninger" af en sådan praktisk og overkommelig procedure? Påstanden om, at denne procedure er gammel og primitiv, og intet nyt vil blive fortalt om det, vil være falsk. Trods alt millioner af kvinder hver dag "træder på samme rake", der gør de mest almindelige fejl ved barbering af benene.

depilation myter

Forskellige piger begynder at barbere benene i forskellige aldre. Nogen aftaler at bruge maskinen, der markerer den tolvte fødselsdag, nogen udsætter denne proces indtil eksamen, men nogen anser det ikke for nogen nødvendighed overhovedet. Og sidstnævnte kan ikke regnes som sluts: Håret på kroppen er helt naturligt, og hvis der er få af dem, og de er alle blonde, mister barbering alt brug for.

Derfor eksisterer der ikke et klart svar på spørgsmålet om hvor mange år du kan barbere dine ben. Hvis du beslutter dig for at starte en kamp med vegetation på kroppen i den mest ømme og unge alder, bør du rådføre dig med den person, du stoler mest på - mor, kæreste eller ældre søster.

Bed dem om at anbefale det mest effektive middel!

Og vi vil forsøge at debunk de mest almindelige myter, som de skræmmer "rekrutterne".

Efter barbering bliver hårene hårde og mørke?

Sandheden. Denne erklæring er helt forkert! Gentagen vækst og dens intensitet er udelukkende forbundet med interne faktorer - hormonbalance, national identitet og arvelig disposition.

Der er mange kvinder, der aldrig har vendt sig til en barbermaskine, og har samtidig en stiv sort bryst på benene. Og nogle barberer deres ben hele livet, og hvis de bare "slipper" den naturlige vegetation, bliver den blød og lys.

Den grundlæggende grund til spredningen af ​​denne myte er en banal fysiologi, hvor mange af os nægter at gå ind i det. Når et hår vokser, er dens tip naturligt stump, og derfor virker det blødt og tyndt. Efter barbering, vokse "nye" skarpe hår, som giver den berygtede "stikkende".

I gennemsnit vokser håret omkring 1-1,5 cm om måneden, og hvis det sker for dig, fungerer din krop fuldt ud, og du har intet at frygte.

Med hensyn til udseendet af nye hår - her er barbering ligegyldigt. I sidste ende kan du eksperimentere med dig selv og afstå fra barbering i lang tid.

Antallet af hårsække på vores krop, ansigt og hoved er en genetisk faktor og kan ikke ændres.

Barbering hårfjerning fører til tør og flad hud?

Sandhed: Det er det modsatte! Under barberingen fjerner du ikke kun uønsket vegetation, men også døde "døde" celler fra overfladen af ​​epidermis. Det er det hornagtige lag af huden, der er ansvarlig for udslæt, skrælning, blokering af porer og kedelig farve. Fjernelse af det giver dig din hud med fuld vejrtrækning og mætning med næringsstoffer.

Hvis din hud flager og forstyrrer dig med udseende, er det ikke barberingen, der skyldes, men manglen på pleje. Sørg for at få dig en højkvalitets nærende mælk og en beroligende efterskæringslotion med en fugtgivende effekt. Vær sikker - med rette pleje vil dine ben se fantastisk ud!

Har du kun brug for at barbere dine ben med et stumt blad?

Og omvendt igen! Alle nedskæringer, irritationer og sårinfektioner forekommer netop fra maskinens stumpe kanter. Hvis barbermaskinen er af høj kvalitet, og afskallingen udføres i henhold til reglerne, vil du ikke komme i stykker på grund af skærmens skarphed.

Hvordan barberer du dine ben med en ny barbermaskine?

Først anbring et blødt skum rigeligt på stederne for den tilsigtede behandling.

For det andet, tag fat i håndtaget på maskinen.

For det tredje, kør bladet så forsigtigt som muligt uden overtryk og presning.

Hvis du har en almindelig husholdningsapparat, skal du rage dit knæområde så forsigtigt som muligt. Men det er bedre at købe en kvalitets barberkniv med et flydende kniv, der netop følger kvindens konturer.

Benene er normalt ikke barberet af kvinder, der overholder visse, til en vis grad feministiske overvejelser, eller dem, der har haft mulighed for at fjerne uønsket vegetation en gang for alle. Nogle damer af en eller anden grund foretrækker at købe rene hanmaskiner, i håb om at de virker bedre. Vi anbefaler dig at se på kvinders maskiner som Venus Vibrance / Breeze mv. for den mest behagelige hjemmetablering.

Jo bedre barberer benene - at beslutte, uden tvivl, deres ejer. Det vigtigste er at bestemme, hvordan man gør det uden fejl og "komplikationer".

Hvordan barberer du dine ben korrekt?

Så for at fjerne uønsket hår kvalitativt og smertefrit anbefaler vi, at du følger nogle enkle instruktioner.

Hvor korrekt og uden skæring til at barbere dine ben med en barbermaskine?

 1. Forbered forsigtigt din hud til proceduren: damp den og exfolier med din yndlingsskrubbe;
 2. Anvend barberingsprodukt - skum, gel eller fløde. Mange mennesker hopper over dette stadium og foretrækker at bruge almindelig sæbe, men det er den alvorligste fejl i easel depilation!
 3. Efter at produktet er fuldt absorberet i porerne i huden, bør barberingsproceduren selv udføres. Barber kun hår i retning af deres vækst! Ellers kan du støde på udskæringer, irritationer og indgroede hår. Af samme grund bør du ikke bruge en barbermaskine på samme sted flere gange;
 4. Kommer ud af brusebadet eller badet, klapp forsigtigt dine fødder med et håndklæde. Anvend straks en beroligende lotion, der forhindrer betændelse og irritation efter barbering;
 5. Pas på at beskytte huden tilstrækkeligt, når lotionen absorberes. Til dette formål skal du bruge din yndlingscreme på en oliebasis.

Vi lærte at barbere ben uden irritation. Vi håber, at vores tip vil hjælpe dig med at undgå de mest almindelige fejl i hjemmetablering.

Vær smuk, og lad dine fødder ramme stedet med sin glathed og silke!

Hvordan vokse øjenbryn: regler om pleje, effektive opskrifter, tips og anmeldelser

Hvad skal man gøre, hvis håret er elektrificeret? Årsager og Tips