Sådan barberes skindhår

Styling intime steder er blevet meget populære blandt både piger og drenge, men det er ikke så nemt at opnå glathed inden for intime steder, da denne delikate proces kræver visse færdigheder.

Det vigtigste for både kvinder og mænd er at barbere uden risiko for skade og samtidig forhindre hudirritation, så i dag vil vi fortælle dig, hvordan man barberer pubic hår korrekt.

Forberedelse før barbering

Før du starter proceduren, er det nødvendigt at skære håret, fordi barbermaskinen er beregnet til barbering af små børster, og derfor kan det hurtigt blive tilstoppet, og bladet bliver sløvt, hvis du barberer langt hår. For at skære dit hår skal du forsigtigt trække det op og væk fra dig, så skære det med neglesaks eller en clipper eller trimmer med en speciel vedhæftning. Det er nødvendigt at forlade mindst 0,5 centimeter fra hårets længde.

For at blødgøre pubic håret før proceduren, tag et varmt brusebad eller bad. Takket være dette vil dit hår skære meget bedre, og du bliver ikke irriteret efter barberingen.

Det anbefales at bruge skrubbe både før og efter barberingen. Brug en skrubbe før barbering hjælper med at lægge alle hårene i en retning og også redde dig fra død hud, så bladet bliver så tæt som muligt på huden, hvilket forhindrer dets skade.


Det anbefales at vælge barberingsprodukter beregnet til barbering af håret i bikinizonen og ikke i ansigtet, da sådanne produkter har betydelige forskelle. Det er vigtigt at huske, at barbering uden specialværktøjer ikke anbefales.

For at være sikker på, om lægemidlet til at barbere dig, vil det medføre allergi eller irritation, anbefales det at kontrollere det på en anden, mindre følsom del af kroppen.

Hvis midlerne til barbering af intime områder angiver, at de kun er beregnet til kvinder, så er det ikke så, at de kan bruge mænd. Kvinder barbering produkter er normalt mere blid end mænds. Derudover aromatiserer mænds midler ofte, hvilket kan forårsage irritation og ubehagelige fornemmelser efter barbering.

For at opnå den maksimale effekt skal mændene hemmeligt køre til kvindens afdeling og erhverve sådanne midler, du kan også låne dem fra din kone eller pige, de er næppe at bemærke.

Sådan barberes et bikiniområde

Til barbering anbefales det kun at bruge en ny barbermaskine, fordi den nyere barbermaskinen skarper bladet og jo bedre resultatet er. Ud over at barbere en pubis, er det bedst at bruge en maskine med flere knive, hvis kanter har hjælpestøtter, så det kan lade barberen glide over huden og forhindre utilsigtede nedskæringer.

Sådan barberer du et intimt område uden at købe en ny barbermaskine? For at gøre dette skal du korrekt overvåge den, du allerede har. Brug kun en maskine til pleje af intime steder. Efter brug skylles det grundigt under rindende vand, hvorefter barbermaskinen skal tørres, da vanddråber kan fremskynde bladets korrosion, hvilket vil få dem til at slå meget hurtigere.

Før du begynder at barbere, træk huden tæt på det ønskede område. Da bladet barberer bedst på en flad og glat overflade, også hvis du barberer et ikke-strakt område, kan det medføre et snit.

For større bekvemmelighed skal huden være fri hånd. For at lette opgaven skal begynde fra navlen. Træk huden over hårlinjen, bevæge sig fra top til bund. Barbering skal være bløde og glatte bevægelser.

Vi gør opmærksom på, at barberingshårvækst forhindrer irritation, mens barbering mod hårvækst gør huden mere glat. I dette tilfælde bør du tage højde for egenskaberne af din krop. Hvis du har følsom hud, bør du i så fald kun barbere efter hårvækst, på trods af at det tager meget længere tid, vil processen være uden irritation.

For at opnå den største glathed, barberer du over til hårvækst (for eksempel hvis hårene vokser fra top til bund, bør du barbere fra venstre til højre). For at fremskynde processen skal du lære at finde hår ved berøring.

Barber ikke for længe, ​​da dette kan forårsage irritation af huden. Giv hver sektion nøjagtigt den tid det tager at fjerne håret og ikke mere. I første omgang kan du bemærke, at på den anden dag med en normal barbering kan din hud blive dækket af røde hævelser, der forårsager kløe. Det betyder, at du bør tage en pause på flere dage for at justere huden til denne procedure.

For at sikre dig, at du har barberet alt, løber du hånden over alle overflader flere gange.

Visuelt kan det virke, at alt er allerede barbert, men et par hår kan forblive. Type af intimt hår afhænger kun af dit ønske. Du er kunstneren af ​​lærredet, som er din krop. Du kan barbere alt, eller efterlade noget indviklet mønster, alt afhænger af dine ønsker og evner. Også til komplekse mønstre kan du anvende specielle tip.

Hvorfor japanske kvinder ikke barberer pubis?

I nogle kulturer er barbering hår i intime områder, som i Japan, ikke velkommen. Hvorfor barberer ikke japanske kvinder skamhår? Mange piger spørger dette spørgsmål og tænker på, at japanske kvinder kender noget hemmeligt. Faktisk involverer den japanske skik kun barberhår for kvinder, der sælger deres kroppe til salg. Derfor er hårfjerningen af ​​det intime område i Japan betragtes som dårlig form.

Hvordan slippe af med irritation

Rensning af huden med skrælning fjerner partiklerne af død hud og renser porerne, og sender også alle hårene i en retning, hvilket forhindrer irritation. Før proceduren skal du behandle bikiniområdet grundigt med en intim sæbe. Dette vil hjælpe med at slippe af med urenheder i huden, der kan forårsage hårvækst eller infektion.

Kvinder bør undgå at få sæbe inde i labia. Da det nødvendige miljø inde i vagina støttes på en naturlig måde, og involverer ikke vask noget andet end rent vand. Sæbe kan forstyrre syrebalancen inde i skeden, hvilket kan føre til ubehag og infektion.

Brug af æggel olie hjælper med at forhindre udviklingen af ​​inflammatoriske processer og infektioner. Takket være de bioaktive stoffer i dets sammensætning fjernes irritation på huden efter barberingen meget hurtigere. Efter hårfjerning skal du tage et bad eller en brusebad, hvorefter du skal tørre tør og gnide ægolie indtil den er helt absorberet. Påfør olien skal være to gange om dagen i ikke mere end to uger. Også for at bekæmpe irritation, brug børns, fugtighedscreme, som omfatter aloe vera. Brugen af ​​cremer med farvestoffer eller smagsstoffer anbefales ikke til regionen, det kan forværre processen.

Efter barbering produkter

Derudover skal hun ikke bære bikiniområdet efter at pigen har brugt mandlige efterskæringer, da de kan forårsage en brændende fornemmelse, og irritation fra dem vil kun øges. Babyolie er også en af ​​de dokumenterede måder at fjerne irritation på. Men hvis du efter proceduren du vælger at elske, er det bedre at nægte at bruge det, fordi babyolie hjælper med at reducere kondomens styrke, og det kan bryde.

Talc hjælper med at lindre irritation og hævelse inden for intime steder, men det skal bruges med ekstrem forsigtighed, fordi hvis det kommer ind i vagina eller penis, kan det forårsage inflammatoriske processer. Derudover skal talkum anvendes i små mængder, da det kan tilstoppe porer og forårsage acne.

Det anbefales ikke at anvende talkum i kvinder, da det under kontakt med slimhinderne er giftigt og kan forårsage kræft i æggestokkene. De resterende hår skal plukkes med pincet. Enhver barbermaskine, selv den dyreste, kan savne et par hår. På samme tid vil du ikke føle smerte, og dette forårsager ikke irritation.

Hvad er fordelene ved barbering af et intimt område med en kvinde?

Haircut intime steder - et pikant spørgsmål til mange mennesker. Nogen kan ikke lide hår i kausalsteder, nogen har intet imod det.

Og hvad siger lægerne om dette, er det nødvendigt at barbere den intime zone, eller er det bare et spørgsmål om æstetisk opfattelse af ens egen krop?

At barbere eller ikke barbere: "for" og "imod"

Hvad skal moderne mand gøre, barbere eller ikke barbere pubis? Og fra hvilke overvejelser skal du starte denne proces, eller skal du lade det være alt som naturens hensigt?

Interessant! Fra tidernes morgen havde forskellige nationer deres traditioner af intime hårklipp. I gamle lande og Indien, siden for oldtiden, var kroppen helt hårløs (bortset fra selvfølgelig håret på hovedet), blev kroppen betragtet som standard for tiltrækningskraft. Indbyggerne i det gamle Rom og Egypten fjernede også deres hår.

De gamle egyptere barberede også intime steder.

Indbyggerne i de slaviske og nordlige lande mente, at dette hår var ukrænkeligt og så efter dem som andre hår.

Her er de grundlæggende principper for "by", som du kan følge:

 • Æstetisk side. Ikke alle elsker selvfølgelig den barberede intime zone, men langt de fleste mænd og kvinder har længe siden ophørt med at "skære" deres øjne;
 • Den ubehagelige lugt, der ophobes i håret i løbet af dagen, ophører simpelthen ikke.
 • Penis ser mindre ud i "tykkelser";
 • Du vil føle dig mere komfortabel på stranden eller i poolen;
 • Begge køer er mere tilbøjelige til at udføre oralsex, hvis det intime sted er glat barberet.
Intim zone skal i det mindste se pænt ud

Her er bestemmelserne "imod", som læger og psykologer fremsætter:

 • Psykologer hævder, at den tætte vegetation på den mandlige pubis fra oldtiden var en indikator for mod og mere vækkede kvinder;
 • Hår skaber en luftpude, der forhindrer kønsorganerne i at blive overkølet i kulden og overophedning i varmen;
 • Kropshår hos kvinder skaber mikroflora, hvilket reducerer risikoen for svampesygdomme;
 • De feromonstoffer, der produceres, øger seksualiteten, men de - når de har barberet op - har simpelthen ingen steder at sidde.

Nu har du en ide om at barbere den intime zone. Hvis du stadig beslutter at fjerne håret, så er det værd at overveje, hvad det er bedst at gøre.

Jo bedre at fjerne hår

Bored barbering intim zone, kan vi gøre uden det? Selvfølgelig kan du! Du kan ikke kun barbere hår, men også gå gennem proceduren for hårfjerning, depilation, shugaring.

Epilation er den fuldstændige fjernelse af hår, det vil sige sammen med pæren. Der er laser, voks, sukker og fotoepilation. For en sådan procedure får du helt glat hud, men ikke alle tror det er det værd.

Fremgangsmåden ved voksning af hårfjerning er for eksempel dyr og smertefuld, og ikke hver mester kan fjerne alt korrekt og ikke beskadige huden. Laser hårfjerning er mindre smertefuldt, det koster meget mere, men efter flere sådanne sessioner kan håret blive så traumatiseret, at det vil stoppe med at vokse overhovedet.

Depilation er fjernelse af synligt hår.

Det gøres udover at barbere, også ved hjælp af en speciel creme. Det påføres huden, og efter et stykke tid fjernes det med en speciel scraper. Det gør ikke ondt, effekten varer lang tid, men proceduren er billig. Der er også ulemper: depilatory cremer har en særlig lugt, er ikke særlig bekvem at bruge, indeholder skadelige og allergiske stoffer. Det er nødvendigt at vælge cremen meget omhyggeligt, det er bedre at konsultere en allergist før dette.

Depilation creme til bikini område, depilatory creme i bruser

Således barbering - den mest populære metode til at slippe af med hår. I modsætning til tidligere metoder er den helt smertefri, billig og nem at bruge.

Fordele og ulemper ved barbering

Fordelene ved barbering ud over ovenstående er også, at det er hurtigt og overkommeligt. Barbermaskinen tager ikke meget plads. Uden ekstra omkostninger kan du bruge det både hjemme og på ferie.

Ulemper ved nærmere inspektion er ikke så signifikante. Bladene skal ændres regelmæssigt, og barbermassen er anderledes end den, der normalt bruges til barbering af armhulerne. Skal jeg barbere det intime område med en speciel barbermaskine? Overhovedet, bare lidt mere praktisk at gøre.

Razor med trimmer til det intime område

Ulemperne er også skjult i, at du kan skære dig selv, bringe bakterier, hår kan vokse ind, og proceduren bringer en kort effekt. På trods af manglerne, hvis du lærer at barbere korrekt, så har du hverken irritation eller indgroede hår.

For at barbere godt, skal du justere. Dette kan tage snesevis af forsøg, men det kan ske for første gang. For altid at blive god, skal du kende nogle hemmeligheder.

Intime barberingsregler

Det er vigtigt! Hver barbering begynder med valget af maskinen. For at barbere det intime område skal du vælge en lille maskine uden en særlig strimmel. Maskinen må under ingen omstændigheder være engang, stump og den, der anvendes til benene. Maskiner til ben har en særlig blød strimmel, som forenkler barberbenene, men gør det svært at se, når man barberer et bikiniområde.

Bikini trimmer

Hvis du har den økonomiske mulighed, anbefales det at købe en trimmer. Denne enhed hjælper med hurtigt at fjerne barbering af overskydende hår. Det er imidlertid ligegyldigt, om du har en trimmer eller en maskine, det vigtigste er, at det er behageligt for dig at holde det i hånden.

Sådan barberes korrekt

Det viser sig, at der er en række regler for barbering intime steder:

 • Mange spørger: Er det nødvendigt, at hud og hår bliver våde, når man barberer en intim zone? Sikker på at! Det er bedst at ligge i et varmt bad et stykke tid før barberingen. Porerne åbner og håret bliver lettere at fjerne;
 • Det er vigtigt, at huden ikke er tør. Det er ikke vand, der blot gør det vådt, men barberingsskum eller hårbalsam med fugtighedsfremmende egenskaber af epidermis;
Barbering hår i intime områder er nødvendigt i retning af deres vækst
 • Før barberingen, hvis håret er langt, er det bedre at skære det og anvende en skrubbe. Brug en mild skrubbe som hjemmelavet sukker. Dette fjerner døde hudpartikler. Sådan manipulation er kun nødvendig, når du barberer pubis;
 • Barber om aftenen. Dette er vigtigt ikke fordi intimitet er muligt om aftenen, men på basis af fysiologi. Om aftenen er det lettere for kroppen, især huden, at slappe af og dele med håret;

Behov for at barbere i retning af vækst

 • Hvis du barberer mod hårvækst, risikerer du at få irriteret og indgroet hår. At gøre dette er yderst uønsket;
 • Brug en skarp barbermaskine. Ingroede hår fremstår som følge af, at barbermaden var stump. Skift blad efter 2-3 applikationer;
 • Tag din tid Hvis du har lidt tid, så prøv at udsætte sagen. Du risikerer ikke kun at få resultater af dårlig kvalitet, men også tjene irritation, nedskæringer;
Det er ikke nødvendigt at bære undertøj efter barbering i det intime område. Det vil være nok at kaste en badekåbe
 • Efter barbering er det uønsket at bære undertøj (en anden grund til at barbere om natten). Huden skal genvinde, det tager flere timer. Hvis du hurtigt har brug for at bære undertøj, så vælg den blødeste og mest subtile, som kun er.

Disse tip vil være nok til at barbere et bikini område godt hjemme.

Sådan er proceduren i sig selv:

 1. Kog værktøjet;
 2. Varm bikiniområdet med vand, helst ligge i badeværelset;
 3. Påfør barberingsgel, skum eller balsam;
 4. Barber i retning af vækst. Stram let på huden for at fjerne alle hår.
 5. Skyl knivene med rent vand efter hver brug af barbermaskinen.
 6. Hvis du er komfortabel, kan du barbere på dine hæle og kigge i spejlet. Pas på, at spejlet ikke sveder;
 7. Skyl med køligt vand
 8. Forsigtigt blot.
Uden prædræning er barbering af et bikiniområde farligt.

Som nævnt ovenfor skal du bruge ekstra værktøjer til en glattere barbering: creme, skum eller balsam. Barberskum skæg vil gøre, men i butikker sælger de separate produkter til piger.

Skumets sammensætning bør ikke være alkohol, menthol og glycerin.

I sammensætning er de ens, forskellige kun i dufte. Skum - et blødere værktøj, der passer til dem, der har hår i sig selv, flydende og tynd. Hvis der ikke er noget til rådighed, så vil hårbalsammen gøre.

Hudpleje efter proceduren

Skal jeg på en eller anden måde tage sig af min hud efter barbering af min intime zone? Dette er selvfølgelig en forudsætning for at opnå et godt resultat!

Først efter barberingen er huden bedre ikke at skade. Hvis du gør barberingsproceduren om natten, er det bedre at sove uden undertøj. I fremtiden vælger du tyndt bomuld eller blonder undertøj med minimal brug af syntetiske stoffer og farvestoffer. Det er uønsket at bære smukke undertøj lavet af kunstige materialer, men de vil ikke gøre meget skade for en time eller to for at behage partneren. Første gang efter barbering forsøge ikke at vælge stramme bukser eller stramme nederdele.

Undertøj lavet af naturlige materialer vil give mulighed for at flyve bikiniområdet

De første 12 timer giver op med solskoldning uden en bikini og svømmer i salt eller chloreret vand. Hvis du flyver til havet, er det bedst at barbere efter flyet, men før den første svømmetur.

Mange undrer sig over, om det er nødvendigt at tage sig af huden i brusebadet efter barbering af det intime område. De første to dage, prøv ikke at tage et bad med salt eller olie tilsætningsstoffer. I bruser skal du ikke tænde meget varmt vand. Brug bløde cremer eller en særlig sæbe til intim hygiejne.

Intim haircut er valget af enhver person. Det er vigtigt at overvåge hårets tilstand, ikke kun på hovedet, men også på pubis. Korrekt valgt hårlængde kan betydeligt forbedre din seksualitet og det intime liv generelt.

Sådan barberes et bikiniområde. Lær af den nyttige video:

Hvordan barberes et bikiniområde med en barberkniv? Se videoen og lær alt:

Hvorfor barberer intime zone er farligt? Se en interessant video:

Hvorfor barberer vi barberhår og 20 mere interessante fakta om det

Vi kan nemt tale om hår på hovedet. Men vi er ikke altid så ærlige om skindhår.

Pubisk hår har været en prikken ting i lang tid (nej, det er ikke fordi du barberer). Medierne, vores venner og vores romantiske partnere fortæller os undertiden blandede ting om, hvad de skal gøre med dem.

I betragtning af om vi skulle barbere pubsk hår eller ej, er det ikke overraskende, at nogle myter har udviklet sig til en kultur.

Men hvad siger videnskaben om dette?

1. De fleste mennesker plejer deres intime have.

En nylig undersøgelse af mange amerikanske kvinder viste, at mere end 80 procent regelmæssigt barberer deres pubber. Omkring 5 procent af kvinderne gør det dagligt, men det månedlige regime er mere almindeligt. Omkring 75 procent af kvinderne holder sig til front hårfjerning og bikini linjer. Mere end 60 procent fjerner håret helt.

Ifølge en nylig undersøgelse er mænd også interesseret i lyskeområdet, med omkring 50 procent gør det regelmæssigt. Af disse fjerner næsten 90 procent hår, der er foran og i midten, og mere end halvt fjerner hår på pungen.

2. Men vi skal alle være mere omhyggelige - vi bliver skadede.

Mere end 25 procent af dem, der plejer skamzonen, er skadet, en undersøgelse fundet i 2017, og kvinder er såret lidt oftere end mænd.

Gode ​​nyheder for piger: voksning af hår kan reducere chancerne for skade.

3. Ældre gutter bør være mere forsigtige med pungen

Ridser dine kønsorganer kan føre til en livstruende, vævsdestruerende infektion, der hedder Fourniers gangre. Det påvirker kun 1 ud af 7.500 mennesker, men er mere almindelig hos ældre mænd og kan ødelægge pungen. (Selvom sjældne, kan kvinder også blive smittet i de eksterne vaginale folder som følge af visse kirurgiske procedurer).

Nogle tilstande, såsom diabetes, lupus, Crohns sygdom, leukæmi eller HIV, kan øge risikoen for udvikling af Fournier-gangren. Hvis du har nogen af ​​disse tilstande eller et svækket immunforsvar, skal du tale med din læge om de sikreste pubic hårpleje metoder. Hvis du skærer skrotet, skal du skære skæret grundigt med sæbe og vand og behandle med alkohol. Kontakt din læge, hvis du oplever svær smerte, misfarvning af huden på klippestedet eller høj temperatur.

4. Menstruationscyklussen kan bestemme, hvordan smertefuld voks kan mærkes.

Lad os først finde ud af en ting: Du kan gøre voksaflejring i løbet af din periode. Men det er bedre at vente, når de løber ud. Undersøgelser viser, at under tante Potoks besøg og på de dage, der går forud for dette, kan hormonelle udsving forårsage en øget opfattelse af smerte.

5. 73 procent af fyre og 55,6 procent af pigerne foretrækker hårfjerning før sex.

En nylig undersøgelse viser, at mere end halvdelen af ​​kvinder fjerner hår før samleje. I en separat undersøgelse blev det konstateret, at næsten tre fjerdedele mænd (i alderen 25 til 34 år) barberer deres pubber af samme grund.

6. De, der fjerner skamhår, er mere tilbøjelige til at gøre eller modtage oralsex.

Både mænd og kvinder foretrækker at forberede deres pubber til oralsex; der er ingen kønsforskel. Undersøgelser foretaget hos både mænd og kvinder viser, at oralsex, der er blevet mere populært i de senere år, er forbundet med skarphedsskæring.

7. Fjernelse af dit pubic hår vil ikke øge din seksuelle fornøjelse magisk.

Barbering eller ikke barbering skindhår er et spørgsmål om personlig præference. Og dit valg vil ikke have en direkte indvirkning på din orgasme eller fornøjelse i processen.

Husk at pubic hår tjener som en lille barriere mod for mange slag, hvis dette er et problem. "Under seksuel aktivitet fra hudkontakt med hud opstår friktion", forklarer Kathy Berris, en dermatolog ved ColumbiaDoctors og en assistent professor i dermatologi ved Columbia University Medical Center. "Uden pubic hår, kan der være en højere sandsynlighed for hudskader og skader."

8. Piger fjerner pubic hår for at behage deres partnere

Mere end 20 procent af kvinderne siger, at de fjerner skamhår, fordi deres partner ønsker det, siger en ny undersøgelse. Og mens nyere forskning viser, at flere mænd (60 procent) end kvinder (24 procent) foretrækker en hårløs sexpartner, er der ingen grund til at gå uden hår, hvis du ikke vil have det.

9. Mangel på skindhår kan øge selvværd.

En undersøgelse forbinder fuldstændig fjernelse af pubic hår med en mere positiv selvopfattelse af kønsorganer hos kvinder. Og et andet studie viser, at omsorg for lyskeområdet kan føre til øget selvværd hos mænd. Selvfølgelig er pubhår helt normalt. Men hvis manglen på hår i det intime område gør dig mere sikker - fjern dem.

10. Vi er mindre tilbøjelige til at klippe græs, når vi bliver ældre.

Måske tager vi flere af vores kroppe og deres naturlige tilstande, når vi får den visdom, der kommer med alderen. Både mænd og kvinder har tendens til at klippe deres tykkelser mindre eller slet ikke, da de bliver ældre.

11. Et besøg hos lægen inspirerede 40% af kvinderne til at barbere pubic hair

Et besøg hos lægen er en motiverende faktor for kvinder at rydde op i deres have. Forskning bekræfter, at 40 procent af kvinderne havde arbejde på en bikini, før de gik til gynækologen. Omkring 20 procent af mænd rapporterer at besøge en medicinsk facilitet som grund til at barbere deres græsplæne.

"Nogle kvinder undskylder for ikke at have barberet deres hår der, når de kommer til at se mig," siger Angela Jones, rektor for seksuel sundhed. Hun siger, at både pleje og undskyldning for det ikke er nødvendigt: "Dette er dit valg."

12. Din pubic hår vil ikke vokse for evigt til uendelig længde.

Nogle kvinder er velsignet med samme hår som Rapunzel, og nogle mænd er stolte af deres lange og tykke hår, der pryder deres scalps, men skindhår vokser ikke mere end en vis længde. Pelsen på vores pubis har en kortere vækstcyklus, der varer flere uger.

13. Din intime haircut afspejler ikke rigtigt dit niveau af renlighed.

Næsten 60 procent af kvinder, der gerne vil have et hårklipp i det intime område, henvises til hygiejne som en grund. Og omkring 60 procent af mændene rapporterer samme motivation. Men tilstedeværelsen af ​​skindhår påvirker ikke hygiejnen. Ja, mere af din naturlige lugt kan klamre sig til dit hår, men det er faktisk godt. De feromoner, der producerer vores apokrine kirtler, er en del af videnskaben om partnerattraktion.

14. Dit pubic hår er ikke en pålidelig beskyttende barriere for STI'er, men det kan hjælpe

Forskning på dette emne er stadig i gang, men skindhår kan være en lille beskyttelse mod seksuelt overførte infektioner (STI'er). Dette skyldes det faktum, at nogle fjernelsesmetoder udgør en risiko for, at bakterier multiplicerer gennem nedskæringer eller ved at virke på hårsækken. Du bør dog ikke ignorere kondomer og andre beskyttelsesmetoder, bare fordi du har et retfærdigt pubisk tæppe.

15. Vi har pubic lice, takket være gorillerne.

Forskere antager teoretisk, at pubic lice dukkede op for mere end 3 millioner år siden. På det tidspunkt besatte folk undertiden de tomme hytter af gorillaer. Dette gav lus mulighed for at sprede sig. Selvfølgelig kan vi med alle vores obsessive wooing i disse dage også bidrage til væksten af ​​pubic lice.

16. Ligesom hår på hovedet kan dit skindhår også falde ud med alderen.

Hvis du nu har et frodigt tæppe, kan mange faktorer tynde ud eller endda forårsage skaldethed. For kvinder er overgangsalderen en af ​​grundene. For mænd er dette en naturlig aldringsproces og et fald i testosteronniveauet. Husk at alt, hvad der forårsager hårtab i håret, som visse medicinske tilstande eller kemoterapi, kan også medføre hårtab på kroppen.

17. Regelmæssig voksning kan hæmme hårvæksten.

Hvis du er en type, der ikke ville tørre at savne den månedlige udnævnelse af voks, kan du bemærke, at dit hår vokser langsomt tilbage. Dette skyldes, at genskade af hårsækken kan dræbe den. REST MED VERDEN!

18. Barbering vil ikke gøre dit hår vokse stærkere.

Når vi barberer, rive vi håret ud på bunden og slippe af med dens naturlige koniske bløde ender. Nogle mennesker finder, at barbering stimulerer hårvækst. Videnskaben siger, at det ikke er det. Hvad vi virkelig bemærker er, at barbermanden bliver blank på grund af hyppig barbering.

19. Kløe er den største bivirkning ved barbering.

Mere end 80% af respondenterne lider af kløe, siger en 2015-undersøgelse. Denne forfærdelige skridt kløe kan være et resultat af barbering. For at minimere irritation skal du altid bruge en ren barberkniv på ren, fugtig hud i retning af hårvækst og ved hjælp af et smøremiddel. Brug en aftershave fugtighedscreme.

Kløe kan være et symptom på en STI, men dette er ikke ofte det eneste symptom. Se din læge hvis kløe sammen med smerte under sex eller vandladning, blødning, sår eller udslæt.

20. Og endelig, nej, matcher tæppets farve ikke nødvendigvis gardinens farve.

Hår på hovedet og skindhår kan variere skygge. Det skyldes, at mængden af ​​melanin i det ydre hårlag bestemmer sin farve, og vi har forskellige mængder melanin i håret på forskellige dele af vores kroppe.

Så nu ved du det!
Når det kommer til skindhår, afhænger svaret på spørgsmålet "barbering eller ikke barbering" kun på dig. Der er ikke noget galt med at lade din græsplæne være naturlig. Din hygiejne og seksualitet vil ikke blive påvirket.

Hvis en intim hårklipp øger din selvtillid - gør det. Bare vær forsigtig med dine sarte detaljer, når du skærer og ikke smider din have.

Barbering af barberhår er strengt forbudt! Lægen tøvede ikke med at forklare alt.

Den moderne verden dikterer sine egne regler i alle aspekter af livet, selv i personlig hygiejne. Ikke omgået denne samlede intervention og barbering intime zoner. Det menes at alt der skal være barberet. Nogle er enige med dette, andre argumenterer og er uenige. Og dette spørgsmål vedrører ikke kun kvinder, men også mænd.

Så besluttede redaktørerne for Labuda Blog at undersøge dette problem. Lad os finde ud af hvad der er!

Skal jeg barbere den intime zone

Vi mener, at sådanne emner ikke bør være tabu, de bør diskuteres uden unødvendige begrænsninger. Og vi tror også på, at du ikke behøver at barbere pubisk hår overhovedet. Og vi har så mange som 6 argumenter for dette.

 1. kløe
  Lad os starte med, at barbering intime områder stadig skal gå igennem. Alle er bekendt med denne uudholdelige kløe, som simpelthen ikke kan tilsidesættes. Nej, umiddelbart efter barberingen ser du resultaterne af dit hårde arbejde og glæder dig: huden er glat og smuk. Men efter et par dage begynder alt at klø uudholdeligt. Du tapper uheldigvis, fordi intet fra denne kløe vil hjælpe dig alligevel. Husk alt dette og gentag, men er det det værd?

 • appel
  Naturen har udtænkt os som vi er. Og alt har sin egen rolle. Den pubic område, som armhulerne, sveder. Sved i denne zone er ansvarlig for sekretionen af ​​feromoner, hvilket forårsager et seksuelt svar i det modsatte køn. Så barbering af håret helt fuldstændigt anbefales ikke.

  Voksenfilmer viser os kvinder og mænd, der er rene barberede, men det er ofte kun relevant for film. I livet foretrækker mange mennesker at deres partner har vegetation i bikiniområdet.

 • Ubehagelige konsekvenser
  Det intime områdes hud er meget følsomt, det kræver særlig pleje. Irritation fra en kedelig razor eller dårlig barberkrem kommer straks. Derudover er der en høj sandsynlighed for nedskæringer, der fører til infektioner. Dette er et andet argument til fordel for ikke at barbere den intime zone.

 • affald
  Hvis vi starter denne utaknemmelige forretning, så skal vi vælge pleje af høj kvalitet, og det er ekstra omkostninger. Selvfølgelig, hvis du er klar til at investere i dette, dit arbejde. Det er bare en anden af ​​minerne til barbering.

 • Kønsvorter
  Kropshår reducerer chancen for at opsamle kønsvorter, fordi de overføres gennem direkte kontakt med huden. Så vi kan sige, at håret i bikiniområdet er en slags skjold, der beskytter dig under samleje. Bare behøver ikke helt at stole på denne beskyttelse, fordi skindhår ikke redder mod seksuelt overførte sygdomme.

 • evolution
  Naturen skabte dette hår, hun vil have det der. De tjener som beskyttelse mod eksterne infektioner, fungerer som et pålideligt skjold. Hairy pubis - en hyldest til evolution.

  I sidste ende beslutter du: at barbere eller ikke at barbere. Vi førte argumenterne, de overbeviste os helt. Måske er det stadig værd at tage afsted, som naturen har til hensigt, eller i det mindste vælge en anden måde at fjerne hår på?

  Og hvad synes du, er det værd at barbere intime zoner? Er det en hyldest til moderne standarder eller en fysiologisk nødvendighed? Del din mening i kommentarerne!

  Hvordan barberer piger intim zone? Måder og regler for pubic barbering

  Enhver respekteret kvinde er forpligtet til at overvåge alle dele af hendes krop. Den mest ønskede kvinde er en velplejede kvinde. Selv om pigen ikke har fabelagtig skønhed, men samtidig opmærksom på hendes udseende og hygiejne, tro på hende, vil hun være populær og tiltrække sig de entusiastiske syn på mænd og forårsage misundelse hos kvinder. Uforsigtige damer afviser mænd, for i det underbevidste opfattes det som beskidt og uprofessionelt, få mennesker vil se det som en kone. Mænd betaler stor opmærksomhed på de intime steder af kvinder, en stor Makhna få mennesker vil lide. Konklusionen fra denne - enhver pige skal overvåge bikiniområdet og barbere vagina.

  Hvorfor barberer vagina? Fordelene ved intime hårklipp til kvinder

  Forestil dig en pige på stranden med hår stikker ud af en bikini badedragt i et bikini område. Fortæl mig nu, hvilken reaktion dette billede vil have for dig? Selvfølgelig vil offentligheden begynde at grine og fordømme det, da det er uanstændigt og grimt. I samfundet accepteres dette ikke. Her har du den første fordel ved barberet skrivning - den æstetiske side.

  Og nu kommer vi til hygiejneplukserne. Kropshår har bestemt en beskyttende funktion. Men den moderne mand fører en lidt anden livsstil, hvor en sådan beskyttelse ikke er et presserende behov. Men bakterier ophobes i hår og fugt ophobes, især på varme dage, fører dette til aktiv reproduktion af bakterier og pløjning. Igen er spørgsmålet - hvem vil have en pige med en stinkende stav?

  Billedet af en pige i samfundet er idealiseret, og hvis du er en pige eller en kvinde, skal du helt sikkert se på alle 100 i alle dele af din krop. Repræsentanter for det retfærdige køn, som løber selv og ikke følger håret i det intime område, giver mulighed for deres hurtige vækst, vil helt sikkert medføre en negativ reaktion for mænd og kvinder.

  Hvad kan du støde på, hvis du barberer fisse?

  Selvfølgelig er der ingen måde at gøre uden ofre. Og for at være smuk skal du ofre noget, dette er hår. Men vi taler ikke om dem nu, men om en mulig konsekvens af en barberet optagelse. I de første dage, når håret begynder at vokse, vil de begynde at stikke, hvilket vil medføre ubehag. Irritation af huden er også mulig. I modsætning hertil kan vi sige, at disse problemer kun forekommer med det første hårklipp eller med de forkerte handlinger. Derfor skal kvinder fisse shave korrekt.

  Måder at slippe af med hår i det intime område

  Der er flere måder at fjerne hår på pubis af kvinder:

  • Barbering - den mest demokratiske, fælles og billig måde. For at gøre dette behøver du ikke at have specialværktøjer og kan nemt udføres.
  • Skær - hvis du ikke ønsker at barbere håret helt på pis, så kan du bare forkorte det, hvilket vil være meget bedre end lange fletninger.
  • Depilatory cremer - du kan bruge specielle cremer til at fjerne pubic hår. Sandt nok er der nogle forskelle på den måde, de arbejder på, lad os tale om det nedenfor.
  • Trimming er en af ​​de mest smertefulde måder, da det betyder at udvælge vegetationen med en trimmer. I det intime område er det bedre ikke at ty til hårfjerning på denne måde, da det er smertefuldt og fører til irritation og betændelse i huden. Af disse årsager vil vi ikke overveje denne pubic hårfjerning i detaljer.
  • Specialhjælp - hvis du ikke ønsker at engagere dig i intime steder eller du vil gøre noget særligt, kan du ansætte specialister som vil tilbyde dig forskellige muligheder for at fjerne vegetation fra vagina.

  Nedenfor kigger vi nærmere på ovennævnte metoder til fjernelse af hår fra lyskeområdet hos en kvinde.

  Hvordan og hvad skal du skære skamhår?

  Vanskeligheder ved at skære buske i lysken forekommer normalt ikke for nogen. For at gøre dette skal du arm med en saks. Også perfekt er en hårklipper, med sin hjælp vil du kunne klippe håret lige på pis. Glem ikke sikkerhedsforanstaltningerne, når du arbejder med elektriske apparater, håret skal være tørt.

  Hvis du beslutter dig for at gøre det med saks, er det ønskeligt at våd dine krøller, det vil være meget mere praktisk. Det er nødvendigt at forsinke strengen og skære. Pas på ikke at skære dig selv. Når du er færdig med alle procedurer, skal du tage et bad for at vaske hårets rester.

  Hvordan barberer du dit hår i det intime område?

  Hvis du tidligere ikke barberede din fisse, så er det først bedre at forkorte vegetationen på den måde, der er beskrevet ovenfor. Dette vil forkorte tiden, for for langt hår vil hurtigt tilstoppe barbermaskinen, og du bliver nødt til konstant at rengøre knivene. Ved at følge nedenstående regler kan du undgå irritationer og andre negative konsekvenser:

  • For det første anbefales det at tage et varmt bad.
  • Anvend derefter barbergel på dit hår. Det er bedst at bruge specielle midler til intim hygiejne, snarere end de sædvanlige mænds gel- eller barberskum. Efter påføring skal du vente lidt tid for at gøre håret blødere.
  • Tag derefter en ren barbermaskin. Brug ikke engangs billige maskiner, de kan let klippes. Stin ikke på en god barbermaskine med et par knive. Hun bliver meget mere komfortabel barbering, samt sikrere og bedre
  • Begynder at barbere pubis, strække huden og begynde at barbere håret i retning af deres vækst. Hvis du flytter bladet mod ulden, så følger irritation. Prøv også igen ikke at køre bladet langs den allerede barberede skede, maskinen afbryder det øvre epitel, hvilket igen vil medføre irritation
  • Vær særlig opmærksom på steder tæt på labia, prøv ikke at lægge pres på barberkniven overhovedet, for ikke at skære dig selv, men bare let bruge det uden pludselige bevægelser. Du kan ikke skynde dig her, det er traumatisk
  • Når din pisa bliver renskåret, skal du vaske den igen for at fjerne alt snavs fra porerne og tørre dit hår. Det anbefales at skylle efter barbering med en skrubbe. Derefter tørres med et håndklæde, blottende bevægelser, ikke gnide dem, nemlig blot
  • Nå, den endelige berøring - salve huden med en aftershave gel eller et specielt værktøj til intime områder.

  For ikke at tilstoppe vasken med dit hår, børst dem af barberbladene i nogle kasser.

  Hvordan laver man en kvindes intime zone depilation?

  En anden måde er depilation af vagina. For at gøre dette skal du anvende en række hårfjerningsfløde. Der er flere typer af dem. Nogle virker som en depilatory stripe. Andre påvirker pæren, hvilket letter nem fjernelse med en speciel spatel, håndklæde eller serviet.

  I det første tilfælde påføres gelen på et lille hudområde. Efter et stykke tid størkner massen og fjernes med en skarp bevægelse. Der er helt sikkert ulemper ved denne tilgang - det gør ondt og der er stor sandsynlighed for irritation.

  Sidstnævnte, som nævnt ovenfor, virker på pæren. Cremen påføres det område, der er dækket af vegetation, og efter et stykke tid slettes det simpelthen sammen med håret. Denne fremgangsmåde er ret simpel og smertefri. Men minuserne er også til stede. Hvis det bruges hyppigt, er en allergisk reaktion mulig. Før brug anbefales det at lægge en lille mængde på armen og kontrollere, om det forårsager en allergisk reaktion.

  Hvordan man undgår irritation efter barbering pisi?

  Som regel opstår irritation, når du først barberer det intime område og i tilfælde af for ofte hårklipp. For at mindske risikoen for, at piger skal følge de grundlæggende regler for pubic barbering. Også gør det ikke for ofte. For første gang, lad din hud vænne sig til det og rumme om et par måneder.

  Som du kan se, er der mange måder at slippe af med håret i pigens intime område, der er masser at vælge imellem. Hver kvinde vælger den mest bekvemme og behagelige tilgang til sig selv med at løse dette problem. På spørgsmålet om, hvorvidt pigerne har brug for at barbere fisse, er svaret måske utvetydigt - selvfølgelig er det nødvendigt, uanset om du leder et aktivt sexliv eller ej. En kvinde bør altid være velplejede og uimodståelige, selv på disse steder, adgang, som kun er tilladt af de udvalgt.

  Med dig et websted om poop og vi ønsker dig en sikker barberingsskede.

  Det ville være dejligt, kære forfatter, i hvert fald lidt for at forstå den kvindelige anatomi og stoppe med at rådgive for at barbere Vagina... du skal være så uforskammet, læs på din fritid HVAD er skeden og forstår al denne sorgs sorg

  Mange tak for din årvågenhed. Med hensyn til din kommentar: En fejl blev gjort specielt for at gøre det lettere for folk at finde det, de søger. Da nogle mennesker kalder proceduren på denne måde. På grund af dette kan vi ikke fratage dem muligheden for at modtage viden? Forfatteren selv er velbevandret i den kvindelige anatomi.

  Intim hygiejne: har du brug for at barbere skindhår?

  Hver kvinde løser individuelt problemet med hårfjerning på intime steder. Den retfærdige sex barberede pubis i det gamle Rom, og gjorde det i æstetiske overvejelser. I øjeblikket gør piger det til hygiejniske formål. Der er dog mange problemer i forbindelse med pubic barbering.

  Artiklens indhold:

  Naturen er den perfekte skaber, der gør absolut intet ekstra. Hvis det biologisk synspunkt er at overveje håret, der vokser i den intime zone, er de ikke blot en indikator for modenhed, men også udfører ganske vigtige funktioner i menneskekroppen. Håret beskytter kønsorganerne fra forkølelsen og skaber en såkaldt luftpude. Vegetation giver termoregulering i lysken i den varme og kolde årstid.

  Hår forhindrer indtrængen af ​​forskellige bakterier og infektioner i det rimelige køn, understøtter et vigtigt mikroklima for vaginalfloraen. Forresten er det kendt, at håret kan holde lugten af ​​ferromoner, hvilket gør dig attraktiv for det modsatte køn seksuelt. I denne henseende anbefaler eksperter at fjerne hår kun i bikiniområdet, i pubicområdet skal vegetationen skæres.

  Intime haircuts er meget populære hos piger. Samtidig er pubhår trimmet eller korrekt barberet og også dekoreret med rhinestones eller gnistre. Typer af hårklipp afhænger af tykkelsen og typen af ​​skindhår, såvel som kroppens fysik. Særlige kvinder anbefaler smalle striber eller små billeder til fulde kvinder. Det retfærdige køn med brede hofter skal vælge lodrette haircuts, der udvider til toppen.

  Hvis det ønskes, vil specialisten lave en barbering i den kvindelige intime zone, men selv at farve håret med en bestemt farve vil bidrage til at gøre dit sexliv mere varieret. Selv Merlin Monroe selv blekede skamhår til at være blond fra hoved til tå.

  Amerikanske fysiologer har gennemført en række undersøgelser, der beskæftiger sig med hårfjerning. Det viste sig, at folk, der plukker, barberer og udsættes for hårfjerning intime steder, får ekstra pund. Men vi kan begrænse os ikke kun til den trivielle ophobning af fedt, da fuldstændig fjernelse af pubic hår fører til en acceleration af opstart af overgangsalderen og afbrydelse af den månedlige cyklus. Sådanne virkninger forklares af omlægningen af ​​hormonel baggrund og metabolisme, hvilket fører til vægtøgning og for tidlig aldring. Sådanne ubehagelige kendsgerninger har folk til naturlighed og naturlighed. Ja, og irritation efter barbering kan ødelægge hele billedet.

  Sådan barberes et intimt område

  Moderne piger har en tendens til at forsøge at slippe af med uønsket kropshår. Overdreven vegetation ser ikke kun æstetisk glædeligt ud, men giver også unødvendigt ubehag og ubehag. Især når det kommer til den intime zone. I dag er der mange måder at slippe af med uønsket vegetation. Men ikke alle kvinder har råd til hardware metoder, og voksning og shugaring er ret smertefulde procedurer. Derfor forbliver den mest populære metode barbering. Denne metode kræver imidlertid korrekt udførelse for at undgå nedskæringer, irritationer og indvækst af hår.

  Er det værd at barbere intime zone

  Naturlig skønhed i form af hår i bikini-zonen har længe været en ting fra fortiden. I dagens verden er det en af ​​forudsætningerne for selvpleje at slippe af med uønsket vegetation. Hertil kommer, at denne kendsgerning indebærer overholdelsen af ​​hygiejnereglerne, som er grundlaget for kvinders sundhed. Hertil kommer, glatbarberet pubis ser attraktivt ud i det mandlige køn. Derfor foretrækker de fleste kvinder at fjerne overskydende hår på huden under underlivet helt eller efterlade et lille område uhåret, men med trimmet hår, der skaber en såkaldt intim haircut.

  Hvornår skal du starte?

  Puberty hos piger opstår omkring 8-10 år gammel, men i denne alder begynder skindhår at vokse. Men i dette stadium frembringer de som regel ikke alvorlig ulejlighed. For det første vokser hårene blødt, tyndt og i en lille mængde. For det andet er de ikke mærkbare for nogen, fordi der stadig ikke er tale om en partner i hans personlige liv. Og for det tredje er huden i dette område stadig meget tynd og blød, mere modtagelig for irritationer og nedskæringer. Derfor er det stadig værd at flytte den intime zone barbering til ungdomsårene.

  Ved starten af ​​menstruationsdage bliver skindhuden tættere og mere robust, idet bladet ikke længere er så farligt. Derfor anbefaler gynækologer at begynde barbering i det intime område på 13-17 år, i løbet af menstruationsperioden.

  Alligevel træffes en sådan beslutning af hver pige individuelt, baseret på personlige moralske overvejelser. Sommetider gør omstændighederne det nødvendigt at bruge en barbermaskine tidligere, for eksempel når en pige gymnast skal konkurrere i en badedragt, og overskydende vegetation ser ikke æstetisk glædeligt ud. Generelt er der ingen strenge regler for den passende alder til barbering.

  Vigtigt: Det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at når du har gjort dette en gang, skal du være klar til den efterfølgende regelmæssige barbering, fordi efter bladet begynder håret at vokse hurtigere, bliver tykkere og grovere, hvilket giver mere ubehag.

  Sådan barberer du intime steder maskine

  Den enkleste, smertefri og overkommelige måde at barbere på er brugen af ​​maskinen. Denne opfattelse har sine ulemper såvel som enhver kosmetisk procedure, for eksempel hyppig udskiftning af kassetter til maskinen, som ikke er billige, og også en kort effekt - hår begynder at vokse efter 3-4 dage. Men det er bedre at starte med ham.

  Først skal du forberede alt, hvad du har brug for til denne procedure:

  • barbering barbermaskine Det skal være nyt og personligt din. For følsom hud under navlen er det bedre at vælge en barbermaskine med flere blade, en gelstrimmel og et flydende hoved. Disse dele gør processen meget lettere;
  • specielt gel- eller barberskum. Disse værktøjer blødgør hårene og giver også glat glidning af bladet over huden og derved beskytter det mod dannelse af nedskæringer og irritationer;
  • et spejl Nødvendigt at gennemgå vanskelige at nå frem til steder;
  • neglesaks. Behov for at skære for lange hår;
  • et glas kogende vand. Det er nyttigt til skylning af barbermaskiner.

  Vigtigt: I mangel af et særligt barberingsmiddel kan du bruge flydende babysæbe - det tørrer ikke huden og indeholder ikke giftige stoffer.

  Så hvis alt hvad du behøver er klar, gå til brusebadet eller tag et bad. Varmt vand vil blødgøre for grove hår, og en hård vaskeklud eller skrubbe hjælper med at fjerne det øverste lag af epidermis med døde celler, så håret er barberet så tæt som muligt på roden.

  For at undgå nedskæringer og irritationer samt efterfølgende hårindvækst skal du følge nogle anbefalinger:

  • håret fjernes i to retninger: først i vækst (for at undgå indvækst), så mod vækst (for at gøre huden mere glat);
  • huden skal strækkes under barberingen, så hjælp dig selv med din fri hånd;
  • bevægelser skal være bløde og glatte uden stærkt tryk for at undgå nedskæringer (og de heler lang og smertefuldt). Hvis et sår dannes, skylles straks med hydrogenperoxid;
  • Skyl maskinen regelmæssigt i kogende vand, så håret ikke sidder fast mellem knivene;
  • Efter proceduren skylles perinen med varmt vand og smør den behandlede hud med en beroligende creme.

  Maskinens bevægelser skal være bløde, konsistente, først i hårvækst og derefter imod det og ikke "frem og tilbage"

  Video: Sådan barberes det intime område

  Funktioner ved første brug af maskinen

  Shaving intime zone for første gang kan være en rigtig vigtig begivenhed i livet af en ung pige. Nye fornemmelser på grund af manglende hår kan give ubehag. For at undgå dette, prøv at skære dit hår kort med en lille sakse om et par dage, så du vil gradvist vænne sig til de nye fornemmelser.

  Vigtigt: Saks skal være skarp, så hårene let kan afskæres såvel som med afrundede ender for at undgå hudskade på grund af uforsigtig bevægelse.

  På grund af manglende erfaring kan en barberkniv virke ubelejligt, så du bør ikke vælge en engangsværktøj for første gang, der har et fast hoved. Specielt designet til det raske nærområde gør processen så behagelig og sikker som mulig.

  Et flydende barberhoved vil gøre processen behagelig og sikker.

  Før første brug skal du teste barberingsmidlet for mulige allergiske reaktioner, fordi huden i underunderlivet er særligt følsom. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af produktet på armlenes indvendige bøjning og vent en halv time. Hvis der ikke er rødme, kløe, irritation, så passer det dig.

  Hvor ofte skal man udføre proceduren

  Hvor ofte kan du barbere det intime område? Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål. For hver kvinde er hyppigheden af ​​barbering rent individuelt. Hår vokser overhovedet ved forskellige hastigheder, huden kan også variere i niveauet af følsomhed over for brugen af ​​maskinen og barberingsprodukterne. Derfor vil du selv over tid kunne bestemme antallet af dage mellem procedurer.

  Du bør dog ikke plage bikiniområdet med en daglig barbering, fordi huden vil reagere med irritation, røde pletter og kløe. Det vil være mere korrekt at vælge det øjeblik, hvor de regrownes hår begynder at stikke, hvilket skaber ubehag.

  Smukt bikini design

  Ikke altid kvinder foretrækker fuldt barberet pubis. Intime haircuts er meget populære i dag. For at gøre dette er håret ikke helt fjernet fra det intime område og forsigtigt trimmet med saks til den ønskede længde. Det kan også være en partner eller en mands valg, hvis mening er værd at lytte til i denne sag.

  Den komplekse form for intim frisyre kan udføres ved hjælp af en stencil

  At gøre en smuk "frisure" på et følsomt sted er ikke så svært, især hvis valget faldt i en simpel form - et rektangel eller en trekant. For at gøre dette skal du bare barbere håret rundt om den påtænkte form. Hvis den ønskede form har en mere kompleks form, kan en stencil bruges. Du kan købe færdige stencils, og du kan gøre dem selv ved at bruge tykt pap. Efter påføring af stencilen til huden, cirkuler den med en kosmetisk blyant og kom til arbejde.

  Vigtigt: Det er svært at fjerne en kompleks form med en konventionel barbermaskine, og korrigér derfor med pincet ved at trække overskydende hår ud.

  Normal haircut kan omdanne indretningen. Til dette formål anvendes rhinestones, perler, pailletter. Dekorationer påføres med en speciel lim, der ikke forårsager irritation.

  Smykker påføres huden med et specielt klæbemiddel, der ikke forårsager irritation.

  Hudpleje efter proceduren

  Umiddelbart efter proceduren kan du tage et varmt brusebad og blødt forsigtigt huden med et håndklæde. Anvend derefter en særlig efterskærmning, der beroliger og nærer den behandlede hud. Brug ikke de første 10-15 minutter - lad dermis hvile og drikke ilt.

  For at undgå ubehagelige konsekvenser efter barbering, prøv at overholde følgende anbefalinger:

  • Våd ikke de behandlede områder i flere timer efter proceduren;
  • Brug ikke alkoholbaserede aftershave lotioner;
  • iført løs bomuld undertøj;
  • Undgå voldelig sex med mundtlig pleje lige efter barberingen.

  Barber før fødslen og under graviditeten

  Barbering af en lyske i en gravid kvinde er lidt sværere, og nogle gange bliver det umuligt at gøre det selv på grund af en udbulende mave. I dette tilfælde kan du søge hjælp fra en specialist. Men du kan selv gøre det ved at bruge et spejl.

  Der bør lægges særlig vægt på sterilitet under proceduren, for i en så afgørende periode er du ikke alene ansvarlig for dit helbred, men også for helbredet af den baby du bærer. Rengør alle værktøjer med et antiseptisk stof før brug, samt huden før og efter barberingen.

  For at gøre det lettere at barbere det intime område under graviditeten, brug et spejl

  I dag kræver ikke alle klinikker en glat barbering inden fødslen, men det anbefales fortsat at udføre denne procedure. Ren hud har brug for en læge til at kontrollere forandringen i perineumets farve under fødslen. Det er også et obligatorisk trin før en kejsersnit.

  Oversigt over værktøjer og værktøjer

  I dag er butikshylder fyldt med en overflod af barberingsprodukter. Derfor er det ikke svært at vælge en egnet maskine eller hudplejeprodukt. Det vigtigste er at tage højde for de enkelte karakteristika og tykkelsen af ​​tegnebogen. Nedenfor er nogle af de mest populære barbermaskiner og hudplejemidler under barberingen.

 • Laser hårfjerning - anmeldelse

  Hand Shugaring Anmeldelser