Sådan barberes hår på æg

Mange af de stærkere sex undrer sig om at barbere deres eget skridt. Dette er selvfølgelig en forretning for alle, der er altid en masse mennesker, der er til fordel for og mod barbering af den intime zone. Nogle mænd gør det ikke på grund af fordomme, idet de frygter at miste deres maskulinitet, men dette er en dybtgående vildfarelse.

Skal en mand barbere sine testikler?

Mange barberer deres lysken for at behage deres elskede kvinder. Den smukke halvdel foretrækker at følge den intime zone og bruger meget personlig tid til denne pikante forretning. Nogle piger følger kun bikiniområdet af hygiejniske grunde og anbefaler det samme til deres kærester. Forresten, ifølge de fleste eksperter er barbering af et intimt område for mænd meget lettere end den samme procedure for kvinder.

Mange mænd tænker på, om man skal barbere æg, fordi denne del af kroppen er sværere at barbere. Samtidig er der flere store ulemper og fordele ved barbering af den inguinale zone, som bør overvejes, inden man endelig vælger for eller imod.

Argumenter for

De vigtigste fordele ved intim barbering hos mænd omfatter:

 1. Huden på dette sted er ret øm og derfor grove hår er næsten fuldstændig fraværende. Når den intime zone er barberet glat, tiltrækker den også kvinder af det modsatte køn.
 2. Når en mand kigger på det indinale område og barberer det regelmæssigt, møder han aldrig problemet med ubehagelige lugt på grund af ophobning af sved og snavs mellem hårene i inguinalområdet.

Det skal bemærkes, at hele processen med barbering ikke tager meget tid, og derfor vil en teenager selv klare det.

Argumenter "imod"

Ulemperne ved at barbere den inguinale zone omfatter følgende fakta:

 1. Efter lidt tid vises små hår i lyskeområdet, hvilket kan medføre ubehag for manden. Derfor er det nødvendigt at skifte det intime område rettidigt og så omhyggeligt som muligt. Ellers kan der forekomme alvorlig irritation.
 2. Ved barbering i lyskeområdet er der altid risiko for at håret vokser ind i huden. Derfor skal du kun bruge højkvalitetsmaskiner til barbering og følge alle regler for barbering. Ellers kan rødmen forekomme på stedet for indgroede hår, hvilket kan forårsage kløe.
 3. For hyppig barbering kan forårsage irritation af huden.

Efter at have afvejet alle fordele og ulemper, kan alle mennesker selvstændigt vurdere alle fordelene ved en sådan hygiejnisk procedure. Men ikke alle mennesker ved, hvordan man barberer æg og lyske korrekt.

Barberingsproces

Sådan barberes håret på æggene - mange mænd spørger dette spørgsmål. For at udføre en sådan hygiejnisk procedure skal du følge disse tips:

 1. Sørg for at barbere lysken, du skal bruge alle de enheder, der er designet til følsom hud. Disse omfatter geler og skum, der bruges til barbering. Du bør ikke bruge almindelig sæbe, da den tørrer huden, som er fuldstændig utilgængelig på et intimt sted.
 2. Maskinen er bedst at bruge en, der ikke har et blad, men flere. Som regel jo mere jo bedre.
 3. For at gøre hårene blødere godt, skal de fugtes med varmt vand. Ideelt er den bedste barbering bedst praktiseret umiddelbart efter et bad eller bad i brusebadet, når hud og hår er dampet. Så barberer hårene hurtigt og nemt.
 4. Når huden i det intime område er befugtet og dampet, er det nødvendigt at anvende et barberingsmiddel på det.
 5. Barber alt håret skal være strengt i retning af deres vækst, ellers efter proceduren kan du ikke undvære den forfærdelige irritation og kløe.
 6. Efter afslutning af barberingsproceduren er det nødvendigt at vaske skummet grundigt af og blotte skridtet med et blødt håndklæde. Gnid aldrig et rent barberet sted. Derefter bør en fugtighedscreme for følsom hud forsigtigt påføres det barberede område.

Det skal også bemærkes, at før du begynder at barbere, skal du trimme alle lange hår. Faktum er, at lange hår er svære at barbere af, de vil hele tiden blive hamret ind i bladet. Til dette er det muligt at bruge både almindelig saks og en speciel klipper.

Hele processen med barbering skal udføres meget omhyggeligt og forsøger ikke at beskadige huden på et intimt sted. Overdrive det ikke ved barbering - du kan ikke trykke hårdt på maskinen, ellers kan du beskadige huden og forårsage infektion.

Hvis det imidlertid ikke var muligt at undgå udskæringer, skal alle beskadigede områder omhyggeligt behandles med hydrogenperoxid.

Vi anbefaler at læse:

Hvordan barberes testiklerne og hvad er bedst egnet til at barbere mænds intime zone?

 1. For det første er det vigtigt at bruge kun et kvalitetsblad. Det er bedre ikke at eksperimentere med engangsmaskiner. Den bedste mulighed er at bruge maskinen til genbrug. Men her er alle deres egen herre.
 2. En vigtig rolle spilles af barberingsprodukter - det er også vigtigt at bruge skum af høj kvalitet eller geler. Det er bedre at give præference til midler med ekstra fugt.
 3. I nærværelse af allergiske reaktioner er brugen af ​​kosmetik med duftstoffer, additiver og farvestoffer uacceptabel.

Med hensyn til hygiejne er forskellen mellem barbering af mænd og kvinder kønsorganer næsten ikke-eksisterende. Undtagelsen er, at risikoen for en utilsigtet nedskæring hos mænd er meget højere end for det retfærdige køn.

Der er flere måder at barbere æg på. Så, hvordan man barberer testiklerne:

 • Start barbering direkte under medlemmet.
 • Når du har barbert forsiden af ​​testiklerne, kan du flytte til bagsiden og siden.
 • Løft testiklerne til maven for at maksimere stramme huden, så langsomt og forsigtigt trim dem fra bunden.

Sådan barberer du en lænds lyske (æg og pik). Hvordan gør man det rigtigt?

Sådan barberer du en lænds lyske (æg og pik). Hvordan gør man det rigtigt?

Barbering lysken er bedst udført af dig selv eller.

Det kan være nødvendigt at shave lysken hos en mand og rent for æstetiske og hygiejniske formål, og før operationen!

Æg sælges i butikken, og manden har testikler. Det er bekvemt at barbere med en elektrisk barberkniv med et sideburn-korrektionsværktøj, sådan en mini hårklipper. Først skal du afskære hendes lange tykke hår og derefter barbere barbermaskinen selv. Moderne barbermaskiner kan bruges på fugtig hud og endda med barberskum, men det er bestemt ikke sovjetiske barbermaskiner, der er inkluderet i 220-volt-nettet. Disse er genopladelige barbermaskiner, helt sikkert, de vil ikke blive dræbt af nuværende. Du kan barbere og maskine, men ikke særlig bekvemt, du skal stramme huden med den ene hånd, den anden til at holde maskinen, alt dette foran spejlet, forvirret til højre. En elektrisk barbermaskine er mulig uden at kigge ved berøring. Dette er sådan en vanskelig mand, en kvinde vil se og sige, at det er bedre at føde en gang om året end at barbere hver dag.

Til operationen er det nok at gå til en elektrisk barbermaskine. Hun fjerner hår, der kan forstyrre operationen. Bristle tæller ikke.

Men selv for æstetiske formål vil jeg ikke foreslå at gøre dette. Håret tjener som ekstra beskyttelse og sved. Derudover er der kun få kvinder, der er enige om, at jeg undskyld mig, at de kraftigt ville grave og gnide bristly kønsorganer. Irritation vil være forfærdeligt, selv efter en god barbering af penis. Hvad angår testiklerne, er det næsten umuligt at barbere huden på dem grundigt - mange folder. Og strækningen af ​​huden og barberingen vil føre til irritation, i det mindste eller til udskæringer. Og ingen aftershave creme fjerner det nemt.

Til kosmetiske formål kan du selvfølgelig gøre hårfjerning i salonerne, men resultatet bliver kort - et par dage, i modsætning til nogle få uger for kvinder.

Man bør i øvrigt huske på, at de fleste kvinder anser de mandlige kønsorganer for at være temmelig uinteressante, især testiklerne, så håret skal forkortes om nødvendigt, men ikke helt barberet, da de som håret på hovedet maskerer uregelmæssighederne og formlen af ​​kraniet, også maske en del af kønsorganerne.

Sådan barberes hår på æg

Hvordan man barberer en mand æg, lyske og et medlem uden nedskæringer?

Intim hygiejne hos mænd er ikke kun en konstant vask af penis og pungen. Faktisk bør de mannlige kønsorganer være glatte, uden hår. Så kvinder kan nu trække vejret med lindring, for ikke alene skal de gennemgå proceduren med depilation med en barberkniv, men også deres trofaste. Af den måde er mange mænd, der har barberet pungen, overrasket over størrelsen af ​​deres "værdighed", som bliver visuelt større. Før du begynder proceduren for barbering af lysken, er det nødvendigt at forstå - huden i det intime område er ret øm, og på testiklerne er også forskrækket. Derfor er vores mesterklasse - "hvordan man barberer lysken korrekt", nyttigt for enhver moden mand, der tilføjer bonusser i øjnene til intime veninder.

Skal jeg barbere mit hår i lysken

Gør selvfølgelig ingen kan. Men først vil det give æstetisk tilfredshed. For det andet vil det lindre lugt og sved i den varme sæson. For det tredje kan du forbinde din seksuelle partner med processen, og have en god tid i slutningen. For at slippe af med hår på kønsorganerne, kan det virke svært at have vane. Det er nødvendigt at gøre uden nedskæringer, hvilket vil forårsage smerter i fremtiden, og kan også provokere betændelse. Vi bliver nødt til at forberede et par værktøjer, ikke bare en barbermaskine.

Det er tilrådeligt at holde op med et barberingshjælp, men det skal være uden mentol, dulke følsomheden og også være helt hypoallergen (området er meget følsomt).

Vi vil beskrive procesalgoritmen yderligere, og nu vil vi advare:

Se også: Hvordan vores grådige apotekere gemte en billig analog af Viagra

 • Da den mandlige seksuelle organ er ekstern, bør du ikke bruge en depilatory creme, der blev stille lånt af en ven.
 1. For det første vil det tage lang tid at forklare;
 2. For det andet kan en katastrofal allergisk reaktion forekomme;
 3. For det tredje er det umuligt, at en sådan creme kommer på hovedet, og hvis proceduren er færdig første gang, kan der ikke undgås noget akavet. Hvorfor har du brug for ekstra forbrændinger og ture til urologen.
 • Det anbefales at vælge den mest komfortable stilling i kroppen under barberingen. Der er flere win-win muligheder åbnet af pionererne i denne "execution":
 1. Ligge i seng (hvis det er muligt at ændre sengetøjet straks);
 2. Siddende på et bidet eller toilet (flere akrobatiske etudes skal læres på forhånd);
 3. Placeret i badeværelset med behageligt varmt vand (en god mulighed for at inspicere "scene" og til skylning af barbermaden under processen);
 4. Stående i brusebadet (den måde, der var branded old-timers, som den mest ubehagelige og traumatiske).

Du kan skrabe lysklædet ordentligt på en time, så prøv at sikre, at ingen forstyrres under proceduren, eller at der gives en omhyggelig pleje.

Sådan barber du lysken

Vi fortsætter trin for trin instruktioner for at minimere skaden og indsnævrede sår. Hvad skal man gøre først?

 • For første gang, med en stor længde af indininal hår, er det værd at forkorte deres længde med en trimmer eller hårklipper. Du kan skære det, hvis dysen til maskinen er fra 0 til 1. Brug ikke en elektrisk barbermaskine under forberedelsesfasen - det kan skære huden, og dette er et smertefuldt ubehageligt syndrom i de næste tre til fire dage;
 • Når det lange hår er fjernet, kan du fortsætte til hovedoperationen.

Så begynder den anden etape, som varer 45 minutter. Derfor gør dig komfortabel.

 • Påfør en gennemsigtig anti-bakteriel creme for at undgå infektion;
 • Kontrollér, at maskinen er ny og helst med tre blade. Dette vil hjælpe med at klare hurtigere
 • Tryk ikke på barbermaden, og bar barberingen med kun lysslag. Husk, at et snit i lysken vil vokse og regenerere længere end på kinden;
 • Sørg for at stramme huden lokalt, ellers vil det rynket område spille en grusom vittighed;
 • Det er nødvendigt at barbere mod hårvækst, så overfladen bliver glattere;
 • Vi råder dig til ikke at skade selve medlemmet for at undgå smerte og muligheden for lammelse;
 • Start bevægelsen i området over medlemmet og skubbe hånden ned. Bladet bevæger sig fra bunden af ​​penis op til navlen;
 • Derefter er det nødvendigt at skubbe penis i hver retning, og holde den, barbere sidestederne (det vil sige pungen på venstre og højre side);
 • Næste barber hårene fra penis ned og holder skrotumet med stor omhu hele tiden, trækker huden;
 • Efter hver bevægelse på huden skylles razeren bedre.

Sådan barberes hår på æg

Hver gang du har brug for at barbere æg, skal du forstå, at hygiejnen er ret og æstetisk. Fordi det ikke er muligt at tænke op flere grunde til barbering. Kvinder falder i to kategorier:

 • Først tørst efter "retfærdighed" på alle områder, så de vil have manden til at føle alle glæden ved barbering i sin egen hud;
 • Sidstnævnte hævder, at efter et par dage, når mands hår begynder at vokse, er fornemmelserne ikke meget behagelige. Derfor er de enige om den sædvanlige, intime hårklipps trimmer, som er meget populær hos mænd. Når alt kommer til alt, så er der intet stikkende i ugen.

Testiklerne er et meget følsomt organ. Derfor, hvis barbermanden er dum (for eksempel har hun allerede været barberet), så irritation kan ikke undgås, og dette er en separat blok af information, som vil blive diskuteret.

Virkningerne af barbering i lyskeområdet

Hvis køberorganet efter barberingsprocessen forbliver trygt og sikkert, betyder det ikke, at vanskelighederne er blevet overvundet. Der er nogle få virkninger, der er sikre, men kan forårsage irritation selv til de hårde vindere af grå hverdag.

 1. For det første på den anden dag kan acne forekomme i lysken i det barberede område. Dette er en forsinket virkning af hudirritation gennem bladet. Hvad kan der gøres om dette? Hvis acne er gået, så vil det ikke være overflødigt:
 • Vedhæft klippet aloe blad langs. Kødet vil reducere kløe og lindre betændelse;
 • Vedhæft et håndklæde fugtet med afkogning af kamille (denne måde for æstetik, eller for dem, der er hjulpet af "kæmper" ven for at klare irritation);
 • Du kan smøre bumser med jod eller peroxid. Alle manipulationer skal være nøjagtige og præcise, ikke skade din hud endnu mere.
 1. For det andet, da jeg barberede hele området fuldstændigt, så på den anden dag vil du føle at det klør, og denne effekt vil vare enten indtil næste procedure eller indtil håret vokser tilbage i sin oprindelige form;
 2. For det tredje kan genitalorganet blive agiteret oftere (med uanvendt og konstant friktion på undertøj). Du skal være klar eller i det mindste have løse bukser.

En mands lyske må ikke være barberet, men det er bedre at være det bedste i alt, herunder i reglerne og metoderne til personlig intim hygiejne. Forskellen vil ikke kun mærkes af dig, men også af dine partnere, men om du er klar til at ofre en time i to dage - bliver du nødt til at svare dig selv.

Ny naturlig VIAGRA til sten EREKTSI hver mand i Rusland!

Sådan barberes æg - tips og tricks

Anbefalinger og tips til at barbere æg er enkle, men vigtige En af hovedbetingelserne er at bruge kun en kvalitets barbermaskine, helst med 3-4 blade. Brug ikke engangsmaskiner, der er meget kedelige og ikke egnet til barbering endnu enklere steder. Raket bør ikke være meget skarpt. Det er bedre at bruge en lille stump for ikke at skade huden på testiklerne. I tilfælde af barbering af æg er det bedre, at hovedet på maskinen ikke var flydende, men var klart fastgjort. Hvis dette værktøj er svært at finde, skal du forsøge at tilpasse sig dit eget. Det er ligegyldigt.

Hvordan barberes æg, hvis du er bange for at bruge en barbermaskine?

Ved barbering af testikler vokser håret hurtigere og bliver mere stift.

Hvor ofte skal jeg barbere æg?

Hvis du kan lide dine testikler til at være hårløse, så accepter det faktum, at du ikke kan bære tætsiddende undertøj. Hvis du ikke har nogen irritation, så er dette råd ikke til dig.

Sådan barber du æg tips og tricks til mænd

Tiderne ændres, og gårsdagens standarder bliver uacceptable for den nye tid. Tidligere var overgroede kvindelige puber almindelige, men nu forårsager det forvirring og endda afsky. Men om mænd skal tage sig af deres intime hygiejne, regelmæssigt trimme og barbere deres kønsorganer - stadig er spørgsmålet kontroversielt.

Der er en mening - at en mand kun bør være lidt smukkere end en abe, hvilket giver flertallet af det stærkere køn en stor undskyldning for at slippe af med problemerne med at passe på hans krop. Men de vigtigste fordele ved mænd er trods alt ikke hårdhed og brutalitet, men sind, styrke, loyalitet, ærlighed. Så hvorfor ikke passe på alle dele af din krop, herunder de intime områder?

Barbering fordele

Mange mænd er interesserede i, om de skal barbere æg. Det er trods alt et konstant problem. Når du vælger denne delikate zone, skal du konstant overvåge den. Også mange af de stærkere sex tror fejlagtigt, at den barberede lyske ser feminin og vulgær ud.

Men samtidig har perineal barbering sine ubestridelige fordele:

 • Ofte er mænd forstyrret af kløe i krøllet hårs lyske, men efter opskæring forsvinder disse fornemmelser. Det er især nyttigt at gøre sådanne procedurer om sommeren, så huden ikke lider af for høj temperatur og fugtighed.
 • Uden hår ser æg æstetisk glædeligt ud, det er umiddelbart indlysende, at en mand tager sig af sig selv, dette er meget værdsat af de fleste piger.
 • Barberet lyske er sexet, bare se på pornofilmer i de senere år for at se dette, fordi de fleste aktører i øjeblikket barberer ikke kun æg. Hvis det ikke var attraktivt, gjorde de det ikke rigtigt?
 • På baggrund af en glat lyskne ser pikken mere end et par centimeter ud, og beskeden æg ser smukt ud. Men mange mænd og mænd er komplekse på grund af deres størrelse, så hvorfor ikke drage fordel af en så enkel måde og nemt slippe af med problemet?
 • Hår har evnen til at fange lugt, og barberede æg kan holde dine kønsorganer rene.
 • Når vaginal sex barberet lyske gnider på klitoris, mere spændende en kvinde.
 • Glatte æg - et bestemt plus til oralsex, fordi ikke alle kvinder går ind for at slikke den hårige pungen og spidte konstant fra håret i munden.
 • Hår på menneskekroppen er en atavism, et tegn tilbage fra langfristede forfædre, men moderne mænd behøver dem ikke.

midler

Overvej derefter de mest almindelige og populære måder:

Razor - den mest overkommelige og nemme måde at slippe af med overskydende hår, herunder intime områder. De fleste kvinder barberer pubis, så repræsentanterne for det stærkere køn vælger ofte også denne mulighed. Det er billigt, hurtigt og smertefrit, men har også mange ulemper.

For det første kan huden straks tørre op, med dette kan du kæmpe efter barbering af balm og fugtighedscreme.

For det andet, den næste dag begynder de skårne hår at virke aktivt på overfladen, vokse ind i huden, kløe, siden lider af alvorlig irritation.

For det tredje er glathed af huden opretholdt den mest en dag eller to, og derefter nødt til at gentage proceduren, men det tager en masse tid, nogle gange mænd for doven til at barbere deres ansigt hver dag, og her og lyske.

For det fjerde er lindring af æg vanskelig, ideelt er det ikke let at skære et plot, der er fare for at savne et stykke eller værre - skære dig selv. Ikke desto mindre, de fleste mænd, der slippe af med overskydende vegetation i lysken, nemlig barber æg og perineum.

Depilatory cream - nu er der cremer designet specifikt til at fjerne hår fra kønsorganerne. Deres fordel er smertefri og nem procedure - nok til at sætte på lysken tyndt lag creme med hjælp af en stok, vente i 10-15 minutter, skyl - og al huden glat og fin, som et barn. Ulempen er deres relative høje omkostninger og kort effekt - håret fjernes fra rødderne, så omtrent det samme som efter barberingen vokser. Men der er praktisk taget ingen irritation, og nye hår er blødere, tynde, må ikke prikke. Denne metode bruges også ofte af mænd.

Epilator - effektiv, men smertefuld måde. En speciel anordning trækker hår ud af roden, hvorved du kan glemme overflødig vegetation i 2-3 uger, og selv voksen hår bliver sparsomt, tyndt og skrøbeligt, hvilket letter efterfølgende procedurer. Men den første tilgang er meget smertefuld, og få mænd er villige til at gøre sådanne ofre, selv om kvinder finder denne metode meget bekvemt.

Voks - ligner den tidligere metode. En væske voks påføres huden, en stofstrimmel limes på toppen, og efter hærdning trækkes båndet sammen med de vedhæftede hår ud af kroppen. På grund af smerten er nogle mænd enige om at prøve metoden, men belønningen vil være helt glat hud i flere uger.

Laser hårfjerning er en dyr og sjælden måde for den "avancerede" praktisk taget ikke anvendt til kønsorganernes hygiejne.

Barbering kønsorganerne er en god måde at passe på din krop, fordi en penis uden hår ikke kun ser smuk ud, men hjælper også med at opretholde renhed i lysken.

Desuden er glat hud i perineum som kvinder, og det er vigtigt for det normale sexliv. Selvfølgelig bør spørgsmålet om at "barbere eller ej" afgås af alle for sig selv, men det vil helt sikkert ikke reducere menneskeheden og attraktiviteten hos en mand.

Forfatteren: Polyakova Rita

Hvordan man barberer æg til mænd og er det nødvendigt?

I dag forsøger et stigende antal mænd at være opmærksomme på deres intime hygiejne. Tiderne med hårede pubber er sunket i glemsel. Selv om alle de samme fyre var gammel skole. Hvis de tror, ​​at dette gør dem mere modige eller mere brutale, så er de dybt forvekslet. Tegnet på en ægte mand er ikke hårede æg, men fysisk udvikling, praktisk og opfindsomhed. Den moderne menneskes styrke, i vores tid, er for det meste ikke engang i fysisk udvikling, men i den intellektuelle. Tiderne hvor mænd gik til hjorte med en økse er langt borte, i dag skal du tænke med dit hoved for at brødføde din familie. Men vores artikel handler ikke om, hvordan tjeneren skal være en mand, men hans kønsorganer, og mere specifikt om æg. Om end ikke stål, men ligner dem i det uden vegetation.

Mænd begynder i stigende grad at undre sig over, om det er nødvendigt at barbere æg, og hvorfor undrer man sig om det? Nedenfor vil vi svare på alle spørgsmål vedrørende barberæg, om fordelene ved, hvad der stopper gutterne at vælge at barbere deres skrotum og vigtigst af alt, hvordan man barberer æg.

Hvorfor er mænd bange eller ikke villige til at barbere deres æg?

En del af svaret på dette spørgsmål er skrevet ovenfor. De fleste af de normale fyre tror, ​​at dette er en aktivitet for homoseksuelle eller den kvindelige halvdelers privilegium. De tror, ​​at vegetationen gør dem til mænd. Men er det? Filmen viser de store vise mænd af lange skæg, som kender alt i verden og alle vender sig til dem for rådgivning. I det virkelige liv er alt lidt anderledes, hvis du vokser et skæg, så bliver du ikke sur over dette. Men din persons dumhed i andres øjne vil helt sikkert stige. Det samme gælder for æg. Hårede æg vil ikke gøre dig til en mand, hvis du ikke er en af ​​de ovennævnte ting. Mænd er ikke født, de bliver.

Skal jeg barbere æg og hvad er fordelene?

I modsætning til katte, barberer mænd ikke deres æg. Nå, måske er der dem, der barberede deres æg, fordi det var kedeligt. Men massen forfølger visse mål. Lad os starte i orden. Ikke mange kvinder som peniser stikker ud af den tykke, tætte vegetation i deres lyskilder. Ønsket om at blæse en fyr med en håret pik og uskadede æg reduceres betydeligt. Få mennesker vil gerne konstant spytte og trække fast hår ud af tænderne fra tænderne. Nogle af det modsatte køn er så slemme, at de måske endda nægter at give dig noget. Og faktisk hvad er det for dig så medlem, hvis det ikke er en mulighed at bruge det efter aftale. Det er nødvendigt at indføre nye retningslinjer for personlig hygiejne og begynde at barbere æg. Lyt til mænds meninger, og diskutere dette problem med dem er ikke det værd, du vil ikke gå i seng med dem. Hvis ja, så undskyld...

Ud over det faktum, at barberede æg ser, i hvert fald for kvinder, mere attraktivt, er der også andre punkter, hvorpå prosharennye fyrene barber æg, det er hygiejne. Bakterier linger på håret, tilføj her den øgede fugtighed og temperatur i dette område, og udviklingen af ​​enhver nastiness sikres. Selvfølgelig betyder det ikke, at hvis du ikke barberer æg, vil de falde - nej, de vil bare svede og stinke. Og nogle gange har håret tendens til at krølle og give ubehagelig smerte. Velkendt?

Måder at fjerne hår på æg

Hvis du alligevel besluttede at deltage i briterne i britoæggen, så velkommen og nu vil vi fortælle dig om det arsenal, som du kan fjerne hår fra din Faberge. Der er mange måder, og foruden barbering er der en række andre.

De vigtigste metoder til fjernelse af vegetation på æg:

 • Barbering er nok den mest almindelige og billig måde.
 • Depilation creme er en mindre almindelig, men samtidig ret hurtig og bekvem måde, selvom den har sine egne egenskaber og nuancer, er det måske ikke egnet for alle.
 • Epilation - sjældent anvendelig i tilfælde med intime områder, da det er for smertefuldt og forårsager irritation og betændelse i huden i mange
 • Vokslignende hårfjerning denne metode er smertefuld, så ikke mange mennesker ty til det. Men hvis du er en masochist, kan du prøve, under vi snakker om ham også
 • Laser hårfjerning - en eksotisk metode. Det udføres normalt i specialiserede klinikker, og prisen bider. På det vil vi sandsynligvis ikke dvæle

Hvordan barberes æg?

Mange mænd foretrækker denne metode til at fjerne hår fra æg. Hvor meget? Ja, alt er simpelt, ikke shoppe på jakt efter specialværktøj, og for at barbere æg er det nok at have det samme tilbehør som for ansigtet. Desuden, hvis du er genert, så vil ingen mistanke om, hvad du har til hensigt at gøre.

Vi deler processen i flere faser:

 • Vask din scrotum godt. Det er tilrådeligt at tage et bad, så håret bliver blødere.
 • Spred derefter æggene med barbergel og vent et stykke tid. Brug ikke geler og skum med forfriskende virkning, huden i disse områder er meget øm, og du kan få en kosmetisk forbrænding. Æg vil brænde en tid
 • Tag en ny barbermaskine. Undlad at gøre brug af engangsmaskiner, de er traumatiske. Shave meget omhyggeligt ved let at røre huden, for ikke at skære dig selv. Stret din hud lidt for at barbere dit hår bedre og igen reducere risikoen for skade.
 • Når det er gjort, vask din husstand igen og påfør gel efter barbering. Brug ikke lotioner på alkohol, som tørrer huden, og endnu mere cologne. Ellers vil æggene bare brænde! Og derudover vil irritation fremstå

Æg Depilation

Disse procedurer udføres ved hjælp af specielle cremer. Hvis de tidligere var beregnet til benene, så er der i dag også intime zoner. Fordelene er brugervenlighed og det faktum, at håret ikke begynder at vokse hurtigt, og det er blødt.

Men der er nogle funktioner i disse fonde, de kan forårsage en allergisk reaktion, derfor er ikke alle egnede. Kontroller for reaktion før brug. For at gøre dette skal du anvende en lille smule creme på din hånd og vente, hvis der ikke er rødme og tweaks, så kan du bruge.

Epilation af æg

Her kommer til hjælp af en særlig enhed, der plukker håret sammen med roden. Det er rigtigt værd at bemærke, at proceduren er yderst smertefuld, men belønningen for lidelsen vil være, at håret ikke vises igen i de næste 2-3 uger. Ud over den helvede smerte indbefatter ulemperne den kendsgerning, at der er stor sandsynlighed for irritation. Men med hver efterfølgende brug af smerte mindre og mindre.

Hårfjerning fra voksæg

Ingen siger, at denne metode vil være mere human og smertefri tidligere. Clenching hans tænder skal stadig. Punktet er, at voksen påføres huden, så det hærder og skal fjernes med en hurtig bevægelse. Det sælges i form af pasta og er allerede færdige strimler. Ved afslutningen af ​​proceduren får du helt glatte æg.

Som du kan se hårfjerning fra pungen i dag er det helt relevant. I dag betaler de fleste af verdens mandlige befolkning opmærksomhed på dette spørgsmål. Barberet skrot er meget mere fordelagtigt både fra hygiejne og æstetikens side, såvel som brugervenlighed. For kvinder, der er interesserede i, om alle fyre barberer deres æg, er svaret - ikke alle, men mange.

I luften om poop og vi ønsker dig held og lykke i kampen mod vegetation på pungen og lav lidt blod. Erobre kvinders hjerter med det nye udseende af dine kønsorganer.

Kan jeg barbere efter laser hårfjerning?

Barbering maskine