Sådan barberer du en kvinde

Fra 70 kg til 58! Tabe sig i bare en halv måned er ægte! Instruktioner for de mest doven og travle.... Læs mere >>>

Jo tættere svømmesæsonen er, jo mere opmærksomme bliver pigerne til deres udseende! Nu skal både figuren og huden være fejlfri. Spørgsmålet om, hvordan man korrekt barberer det intime område, især hjemme, kommer til at tænke på enhver kvinde. Et par tips hjælper dig med at se perfekt ud og ikke bekymre dig om irritation eller udseendet af uønsket hår.

Shaving tilbehør: hvad du behøver at vide

Barbering er en klassisk måde at fjerne hår på uønskede steder. Enkelheden og evnen til på ethvert tidspunkt til selvstændigt at udføre en sådan procedure som depilation af den intime zone derhjemme, hjalp ham med at vinde popularitet blandt mange kvinder, der kæmper med tilstedeværelsen af ​​uønsket hår.

Det vigtigste er at vælge den rigtige maskine. Der findes mange forskellige modeller på markedet - engangs barbermaskiner, genanvendelige muligheder med flere knive eller specielle fugtighedsgivende strimler, små kompakte modeller, der tager med dig på vejen.

Men der er en vigtig hemmelighed om, hvilke producenter af barbermaskiner, der er tavse. De fleste af dem er designet til at fjerne hår på benene, og deres knive til at bekæmpe stivere hår er ikke egnede.

Mange piger vil blive overrasket over at vide, at depilering af den intime zone, der udføres hjemme, vil være meget mere effektiv, hvis du køber en genanvendelig flydende hovedmaskine.

Dette værktøj er perfekt til hårdt hår i dette hudområde. Eller du kan købe en kvindelig model - hvis pakken indikerer at den er designet specielt til sarte procedurer.

Phased procedure

For dem, der ønsker at lære at barbere et bikiniområde, vil fotos og ordninger på internettet være gode hjælpere. De vil hjælpe med at orientere sig i den rette handling og vælge den mest passende mulighed for barbering - "klassisk" eller "dyb bikini" eller et andet originalt udseende.

De vigtigste tips om, hvordan man korrekt barberer en intim zone derhjemme til en kvinde, kan opsummeres som følger:

 • køb en maskine, glem ikke om barberingsproduktet - helst en gel, der har en tættere struktur og bedre dækker huden;
 • blødgøre huden ved dampning, tage et bad eller trykke et rent håndklæde fugtet med varmt vand i et par minutter til det ønskede område;
 • tag en behagelig stilling - sidde eller stå
 • våd maskinen med varmt vand;
 • strækker små områder af huden, barberer håret af deres højde, med jævne mellemrum tilsætter gel, og vaskes barbermaskinen;
 • fjernelse af rester af gelen og grundigt vaskes ud, fuldføre hårfjerningsproceduren ved at påføre en creme eller efterskæringslotion.

For at se, hvordan man korrekt barberer håret i bikinizonen, kan du også hjælpe med videoer, der nemt kan findes på internettet.

Sådan undgår du betændelse og bumser: Forholdsregler

Selvfølgelig er den bedste måde at håndtere bumser eller indgroet hår på forebyggende foranstaltninger under og efter proceduren. Derfor er det vigtigt at huske tre principper:

 • at behandle sarte områder af huden strengt efter hårets vækst og kun i slutningen - en gang for hver - hold barbermaden i modsat retning;
 • Brug aldrig en barberkniv på tør eller underdampet hud;
 • Hvis bladet virker selv lidt kedeligt, skal du smide det væk og få en ny.

Det bedste ved at fjerne alt overskydende hår, før du rejser på ferie eller en strandferie. Så i resten kan man ikke bekymre sig om, hvordan man fjerner irritationen efter barbering i bikiniområdet.

Derudover skal du vide, hvor ofte du skal barbere et bikiniområde. Normalt sker dette som hår vokser, men nogen foretrækker at barbere de resulterende børster hver dag.

For at forebygge alvorlig irritation, som til tider forekommer, er det ikke kendt, at siden hårfjerningen blev udført korrekt, er det uønsket at barbere bikiniområdet meget ofte. Det er bedre at lade huden hvile i 3-4 dage.

Hvordan man hurtigt sætter huden i orden: små tricks

Hvis du stadig ikke kunne undgå problemerne forårsaget af irritation i form af acne eller rødme efter hårfjerning, fortvivl ikke. Vi skal huske at fjerne irritation, og efter barbering i bikiniområdet kan du se godt ud igen - på stranden og på feriebilleder.

Det er vigtigt ikke at gå glip af tidspunktet for de første symptomer på betændelse eller irritation og straks behandle huden med et alkoholholdigt middel for at fjerne bakterierne og indsnævre porerne. Brug derefter en af ​​metoderne nedenfor:

 • anvende baby pulver til irriteret steder;
 • Lav en komprimering på den betændte hud med et rent håndklæde gennemvædet i varmt vand, der varer 10 minutter;
 • opløs te-træolie i vegetabilsk eller olivenolie i et forhold på 2 dråber pr. 1 spsk og anbring blandingen på bikiniområdet;
 • Skær et friskt blad af aloe, som findes i hvert hus, rengør det med rent vand, afskær de tornede kanter, og læg håret på irritationszonen, når du har fjernet den hårde hud.

Disse tips hjælper med at genoprette glat hud hurtigt og uden store vanskeligheder for at slippe af med irritation. Det hjælper også med at lære et par tricks om, hvordan man korrekt barberer en video i bikiniområdet, som fortæller om andre måder at håndtere irritation og udslæt på.

Nøglen til succes, hvordan man korrekt barberer en intim zone derhjemme for en kvinde er, at man ikke kan kæmpe for overskydende hår i travlt. Ofte er det på grund af dette, at nedskæringer og irritationer forekommer. Korrekt udvalgte værktøjer og mangel på føjelighed er de to nøgler til succes, der hjælper huden med at forblive glat og øm efter en delikat hårfjerningsprocedure. Efter at have forstået, hvordan man barberer et bikiniområde, bør du ikke bekymre dig - strandbilleder og feriestemning bliver ikke forkælet!

De bedste kvinders barbermaskiner og barberingsprodukter

En klassisk barbering er en nem og hurtig måde at få glat hud i 1-2 dage, men for at barbere piger korrekt og uden irritation - skal du tage højde for alle nuancer.

 • 1. Fordele og ulemper
 • 1.1. Hvordan man vælger en kvinders barbermaskine
 • 1.2. Hvordan man vælger og hvad er det bedste kvindelige skum til barbering
 • 1.3. Hvordan man vælger og hvilken gel til kvinders barbering er bedre
 • 2. Sådan barberes uden irritation
 • 3. Hudpleje efter barbering
 • 4. Ofte stillede spørgsmål og svar
 • 4.1. Hvordan barberes under graviditet?
 • 4.2. Er udvælgelsen af ​​en barberkniv på væksthastigheden af ​​hår?
 • 4.3. Hvad er bedre skum eller barbergel?

Fordele og ulemper

Brug af barberkniv taber ikke popularitet på grund af visse fordele.

 • Læger forbyder ikke barbering under graviditet;
 • øjeblikkelig resultat;
 • lidt tid til proceduren
 • Velegnet til enhver del af kroppen.

Men barbering har også ulemper, der tvinger kvinder til at søge efter et alternativ:

 • glatheden af ​​huden opretholdes i 2-3 dage, hvorefter proceduren skal gentages;
 • efter brug af en barbermaskine, dannes spiky og mørk "hamp";
 • blader let traumatisere huden;
 • mulige indgroede hår og irritation.

Hvordan man vælger en kvinders barbermaskine

Kvindelig maskine adskiller sig fra den ene i sit udseende; producenterne forsøgte at gøre det behageligt, smukt og moderigtigt. Alle barbermaskiner kan opdeles i engangs og genbruges, sidstnævnte mulighed er dyrere, men det er værd. Så høj kvalitet kvinders barbermaskine har følgende muligheder:

 1. Gummihåndtag, der ikke tillader barbermaskinen at falde ud af våde hænder.
 2. Flydende hoved med knive, der fjerner hår selv i svære at nå steder, efter kurverne i kroppen.
 3. En aftagelig kassette skal have mindst 2-3 skarpe og jævne knive. I dette tilfælde vil folliklerne blive afskåret på en gang, og du behøver ikke at holde det samme sted flere gange.
 4. Speciel indbygget strimmel med en beroligende gel, det påvirker øjeblikkeligt den behandlede hud og reducerer ubehag, ofte viser sådanne striber desuden graden af ​​bladslitage.

På hylderne i kosmetiske butikker kan du se forskellige muligheder. De bedste barbermaskiner til kvinder er fra Gillette, Schick, Veet og BIC. Producenter tilbyder klassiske maskiner af forskellige farver samt modeller udstyret med pads med barbergel.

Hvordan man vælger og hvad er det bedste kvindelige skum til barbering

Forkert valgt produkt kan tørre ud eller forårsage irritation på huden. Derfor bør du være opmærksom på barberskum til kvinder, de indeholder mere omsorgsfulde ingredienser - æteriske olier og et minimum af parfume.

 1. Før køb er det nødvendigt at bestemme typen af ​​hud, fordi helt forskellige kosmetiske produkter er egnede til følsom og olieagtig hud.
 2. Konsistensen af ​​et godt skum bør være ensartet og jævnt fordelt over overfladen af ​​huden.
 3. Du behøver ikke at spare penge på barberskum, fordi kvaliteten af ​​depilation og den tid, der bruges på proceduren afhænger af det.

Ofte producerer producenter, udover barbermaskiner, yderligere midler før og efter barbering, så du kan straks købe et kit. Velbevist skum Veet, Gillette.

Hvordan man vælger og hvilken gel til kvinders barbering er bedre

Sammen med barberskum bruger kvinder specielle geler, men det antages, at de bliver brugt mere økonomisk og giver bedre kontakt mellem knivene og huden.

 1. Alle depilationshjælpemidler er skræddersyet til hudtype, og barberingsgel er ingen undtagelse.
 2. Gelen indeholder specielle stoffer, der skaber skum og blødgør folliklerne. Det er værd at overveje, at de i forskellige grader tørrer huden, så sammensætningen skal omfatte fugtighedsgivende, omsorgsfulde og antibakterielle komponenter.
 3. For ejere af særlig følsom hud er hypoallergeniske muligheder blevet oprettet.

Gillette og Veet har gode produkter til forskellige hudtyper, de lugter godt og tager sig af kroppen under depilering. Ifølge vurderinger fra kvinder gør Avon og Oriflame produkter ganske godt med opgaverne.

Sådan barberes uden irritation

Irritation efter barbering hos kvinder er et ret almindeligt problem, der tvinger dig til at lede efter alternative måder at fjerne hår på. For at nyde en glat krop efter depilation, snarere end at fjerne acne og indgroede hår, er det nok at handle efter et bestemt mønster.

 1. Først skal du kontrollere tilstanden af ​​bladet. Skift kassetten, når det gælder EU
 2. og dumme og gamle barbermaskiner ridse huden og dem, der tvinger dem til at holde på ét sted flere gange.
 3. Før starten af ​​depilation skal du tage et bad eller en brusebad, vandet vil blødgøre folliklerne og gøre dem nemme at skære.
 4. Det er nødvendigt at anvende skum eller andre barberingsprodukter på huden, som ikke fordeles for tykt over overfladen.
 5. En pæn barberbevægelse udføres over hårvæksten, nogle gange må man handle i den modsatte retning for at opnå en perfekt glat hud.
 6. Skum sammen med skåret hår vaskes ud under rindende vand.
 7. Ved afslutningen af ​​proceduren påføres efterskæringen på huden, og maskinen vaskes og tørres.

Aftershave pleje

Efter epilering skal huden blive fugtet og genoprettet fra mikroskopiske skader; en særlig efterberøringscreme eller traditionelle metoder vil være egnet til dette formål. Alo-, mynte- og kamilleafkok har en gavnlig effekt på epidermis.

Hvis pimples, rødme eller indgroede hår forbliver efter proceduren, skal du bruge en gel efter irritation efter barbering, hvilket hurtigt eliminerer symptomerne og regenererer huden. Store producenter tilbyder lignende produkter.

Du bør være opmærksom på nogle forbud:

 1. Brugen af ​​alkoholholdige lotioner og geler efter barbering er udelukket, alkohol tørrer huden og forårsager udslæt. Der er mange harmløse antibakterielle midler, for eksempel hydrogenperoxid.
 2. Det er ikke nødvendigt at beskadige de pro-epilerede zoner med skrubber eller hårde vaskeklude. En dag er bedre at opgive syntetiske tøj.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvordan barberes under graviditet?

Barbering forbliver den mest beviste og sikre måde at slippe af med uønsket hår til kvinder, der venter på fødslen af ​​en baby. Fremgangsmåden følger standardmønsteret, men det er værd at passe på komfort og bekvemmelighed. Det er vigtigt at omhyggeligt vælge hjælpemidler - de skal indeholde et minimum af parfume og have en neutral lugt.

Er udvælgelsen af ​​en barberkniv på væksthastigheden af ​​hår?

Selve barbermærket selv påvirker ikke tiden for hårvækst, meget vigtigere er bladenes tilstand og kvalitet. Dumme maskiner virker uforsigtigt, efterlad grimme hampe, som hurtigt bliver til en stikkende børstehår. Vælg blot en genanvendelig barbermaskin med flere blade, så folliklerne ikke vokser for hurtigt.

Hvad er bedre skum eller barbergel?

Hver kvinde bestemmer individuelt hvilket værktøj der er mere foretrukket og mere praktisk at bruge. Ud fra forbrugsmæssigt synspunkt er det mere praktisk at bruge gelen, normalt er en lille mængde nok til at få masser af skum. For prisen vinder skum, er det billigere, men ender hurtigere, så fordelene er tvivlsomme.

Regler for barbering af lyskeområdet med en maskine til en pige: ingen nedskæringer eller irritation

Barbering et intimt område for piger har en vigtig æstetisk værdi. Den nuværende tilstand dikterer sine egne regler. Undertøj og badetøj er blevet mere åbne, det kræver omhyggelig pasning af bikiniområdet.

Hvad er nødvendigt for en behagelig barbering

Der er flere metoder til fjernelse af lyskehår. Brugen af ​​en barbermaskine til dette formål er den mest almindelige.

For at udføre proceduren skal du vide, hvordan man korrekt barberer pigens lyske med en maskine, og hvad der kræves for dette.

Så listen over nødvendige er:

 1. En god (ikke-disponibel) barberkniv med skarpe knive, helst med gelindsatser - de er nemme at bruge og giver en god glide af knivene over huden.
 2. Gel / barbering creme til sarte områder. Præference bør gives til allergivenlige midler uden duftstoffer, farvestoffer, der ikke irriterer følsom hud.
 3. Saks. Skal være skarp og kun anvendes til intime hårklipp.
 4. Bruser gel
 5. Sæbe.
 6. Body Scrub
 7. Aftershave.
 8. Hydrogenperoxid. Det vil tage at desinficere nedskæringerne.
 9. Pincet.
 10. Ethvert middel til at forhindre hudirritation (hypoallergen efterskærings creme, kropsolie eller D-Panthenol salve, Bepanten).
 11. Håndklæde.

Vælg en god barbermaskine med skarpe knive, helst med gelindsatser - de er nemme at bruge og giver en god glide af knivene over huden.

Barbering forberedelse

Enhver pige, der beslutter at barbere hendes lyske med en maskine, bør vide, hvordan man korrekt forbereder sig til proceduren.

Enhver pige, der beslutter at barbere hendes lyske med en maskine, bør vide, hvordan man korrekt forbereder sig til proceduren.

For godt forberedelse skal du gøre følgende:

 1. Til at begynde med, brug en saks eller en klipper til at skære længden af ​​pubic hår til en længde på 1 cm.
 2. Huden bliver blødere, porerne åbner, og fjernelse af uønsket hår bliver lettere, hvis du tager et varmt bad eller bad.
 3. Du kan bruge en kropscrub og skræl det intime område. Dette vil hjælpe med at fjerne døde hudpartikler, glatte og fjerne indgroede hår.
 4. Så skal du anvende et barberingsmiddel på det behandlede område og forlade et stykke tid, så de aktive kemikalier indeholdt i cremen eller gelsammensætningen begynder deres handling.

Det er nødvendigt at bruge til disse formål specielle, beregnet til en kvindelig hud, betyder. De er blødere i deres virkninger og ikke meget irriterende.

Du kan bruge en kropscrub og skræl det intime område. Dette vil hjælpe med at fjerne døde hudpartikler, glatte og fjerne indgroede hår.

Efter en grundig forberedelse er udført korrekt, kan pigen påbegynde proceduren for barbering af lysken med en maskine.

Den mest effektive barbering

Undervisningen indeholder følgende punkter:

 1. Tag en barbermaskine. Det skal være med flere (3-4) skarpe knive. Skyl med vand.
 2. For at omhyggeligt barbere hårene og ikke skader huden, er det nødvendigt at strække det godt med din fri hånd og begynde barbering.
 3. Barbering skal ske langsomt, med glatte bevægelser. Prøv ikke at barbere det samme område flere gange for at forhindre nedskæringer og irritation.
 4. Når du har barberet det synlige område, skal du kontrollere med hånden de resterende hårs tilstedeværelse på steder, der er vanskelige at nå og fjerne dem.
 5. Hvis der er nedskæringer på huden efter proceduren, skal de behandles med hydrogenperoxid eller kaliumpermanganat for at undgå infektion og forekomsten af ​​betændelse.
 6. Efter barbering skal du tørre lygten med et håndklæde og påføre en fugtighedscreme.

For at omhyggeligt barbere hårene og ikke skader huden, er det nødvendigt at strække det godt med din fri hånd og begynde barbering.

Vigtigt at vide! For at bladene skal vare længere, skal der tages hensyn til dem. Efter brug skylles det godt med vand og tørres. Ellers kan de ruste.

Forebyggelse af rødme og hudirritation

For at forhindre hudirritation skal du vide, hvordan du skal barbere pigens lyske med maskinen.

Til barbering er det yderst vigtigt at bruge et skarpt blad. Stump og rusten kan alvorligt traumatisere huden, forårsage irritation, forårsage infektion.

Der er forebyggende metoder, der forhindrer udseende af betændelse på huden:

 1. Grundig rensning af huden før proceduren med brug af kropscrub eller sæbe. Disse værktøjer vil hjælpe med at slippe af forureningen, som senere kan forårsage betændelse og kløe.
 2. Til barbering er det yderst vigtigt at bruge et skarpt blad. Stump og rusten kan alvorligt traumatisere huden, forårsage irritation, forårsage infektion.
 3. Brugen af ​​barberingsprodukter hjælper med at forberede huden til proceduren, gør den blødere og reducerer risikoen for nedskæringer.
 4. Før barbering er det nødvendigt at fugte det behandlede område med vand, så shaveren letter det at glide over huden og fjerne uønsket hår mere omhyggeligt.
 5. Efter proceduren skal du smøre huden med ethvert anti-inflammatorisk middel eller baby creme.

Det beskytter godt mod infektioner og irritation af ægolie, som kan laves selvstændigt hjemme eller købes på apotek.

Det beskytter godt mod infektioner og irritation af ægolie, som kan laves selvstændigt hjemme eller købes på apotek.

Det bør anvendes 2 gange om dagen på det barberede område. Absorberer perfekt, kræver ikke skylning.

Plukker de resterende hår med pincet

Med gennemførelsen af ​​selv er en omhyggelig barbering ikke altid muligt at slippe af med absolut alle hårene. Derfor er det i slutningen af ​​proceduren nødvendigt at undersøge huden godt for tilstedeværelsen af ​​det resterende hår og forsigtigt fjerne det med tang.

Ved afslutningen af ​​proceduren er det nødvendigt at undersøge huden godt for tilstedeværelsen af ​​det resterende hår og forsigtigt fjerne det med pincet.

Fremgangsmåden kan være lidt smertefuld, men det vil forhindre irritation på huden og sætte en stopper for proceduren for at slippe af med uønsket hår.

Nyttige tips

Da fjernelsesproceduren ofte ikke er behagelig, men nødvendig, er der måder at lette denne proces på.

Brug af engangs barbermaskiner bør undgås, det er bedre at bruge en maskine med udskiftelige kassetter.

Brug af engangs barbermaskiner bør undgås, det er bedre at bruge en maskine med udskiftelige kassetter.

For at forhindre irritation af for følsom hud kan du barbere håret i retning af deres vækst. Maskinens bevægelse mod hårets vækst vil medvirke til at opnå perfekt glathed.

Der er også et kompromis valg - kryds barbering.

Før proceduren er det nødvendigt at stramme huden tæt. Det er bedst at gøre lidt højere end begyndelsen af ​​hårvæksten (ca. i navleområdet).

Det er vigtigt at huske! Hver dag kan barbering ikke udføres. Denne proces beskadiger huden, så det vil være korrekt at barbere pigens lyske med en maskine ikke mere end en gang om ugen.

Hver dag kan barbering ikke udføres. Denne proces beskadiger huden, så det vil være korrekt at barbere pigens lyske med en maskine ikke mere end en gang om ugen.

Hvis kløe opstår, må du ikke kaste de betændte områder. De skal smøre barnets creme eller et anti-inflammatorisk middel.

Hvis du øger kløe, smerte, bør du konsultere en læge, det kan være tegn på infektion.

Sådan barber du lysknepige med en maskine for at undgå irritation - et emne, der interesserer mange. Men selv efter alle reglerne er det svært at opnå et godt resultat.

Sådan barber du lysknepige med en maskine for at undgå irritation - et emne, der interesserer mange. Men selv efter alle reglerne er det svært at opnå et godt resultat.

Betændelser kan fjernes med færdiglavede apotekværktøjer, eller de kan laves selvstændigt ved hjælp af populære opskrifter.

Medicinsk kamille afkogning

Godt lugter kløe, desinficerer.

Til forberedelse 1 tsk. Blomster planter skal hælde 1 el. kogende vand, insistere noget tid. Så snart bouillon køler ned, lav en komprimering på det beskadigede område.

Et afkog af kamille beroliger kløe godt og desinficerer.

En blanding af kamille og mynte

Fra hudirritation er denne blanding mere effektiv, hvilket også er let at forberede.

For en halv liter vand at tage 1 tsk. planter, læg alle ingredienserne i en kop, kog i 10 minutter. Lav komprimering på det beskadigede område, når afkøling er kølig.

Afkogning af birkeblader

Værktøjet hjælper også med at lindre betændelse på huden. Til dette gør 100 ml kogende vand 1 tsk. blade. Insistere om 2 timer.

Afkogning af birkeblader hjælper også med at lindre betændelse på huden.

Hvordan kan du ellers fjerne hår i bikiniområdet, bortset fra barbering

Elektrisk afskærmning

Det fjerner nemt hår, men det er en temmelig smertefuld proces. Resultatet varer ca. 2 uger.

Skærmens arbejde består i at trække hår ud, men det gør det ikke altid omhyggeligt. Som følge heraf vil det resterende hår vokse med nyt ujævnt.

Brugen af ​​denne maskine udelukker ikke muligheden for hårdannelse under huden.

Skærmens arbejde består i at trække hår ud, men det gør det ikke altid omhyggeligt.

Creme / gel til depilation af bikiniområdet

Den nemmeste og mest bekvemme mulighed for at fjerne uønsket hår.

Værktøjet skal påføres det behandlede område og fjerne det sammen med hårene med en speciel spatel, der sælges med fløden, om 10-20 minutter.

Fordelen ved denne metode er, at den ikke forlader nedskæringer. På grund af de aktive kemiske komponenter, der udgør cremen, kan der imidlertid forekomme en allergisk reaktion.

Cream - den nemmeste og mest bekvemme måde at fjerne uønsket hår på.

Derfor er det først nødvendigt at teste dette produkt på et lille område af hud og, uden irritation, behandle hele den nødvendige overflade.

Voksstrimler

Med en spatel er det nødvendigt at påføre smeltet voks på huden og dække det med en stribe papir, som skal presses godt og straks trækkes mod hårvækst.

Hårene fjernes sammen med hårsækken. Dette garanterer et langsigtet resultat i op til 1 måned.

Med en spatel er det nødvendigt at påføre smeltet voks på huden og dække det med en stribe papir, som skal presses godt og straks trækkes mod hårvækst.

En stor ulempe er procedurens smertefuldhed. Ikke alle piger beslutter herom.

Shugaring

En populær, ny version af uønsket hårfjerning ved brug af kosmetisk sukkerpasta, som kan købes i butikken, lavet af dig selv eller bestilt online.

Blandingen skal påføres hårvækst og fjernes næsten ved hårvækst. Som følge heraf fjernes alle hår med hårpærer fuldstændigt.

Shugaring - en populær, ny version af uønsket hårfjerning ved hjælp af kosmetisk sukkerpasta

Det er en mindre smertefuld mulighed, hvorefter indgroet hår ikke overholdes.

Laser hårfjerning

Det udføres ved hjælp af en laser, hvis stråle ødelægger hårstrukturen sammen med pærerne. Som et resultat vil hårets udseende genoptages kun efter et par år.

Dette er en meget effektiv og smertefri måde, men det er ret dyrt, omkring 3.000 rubler i en enkelt procedure. For at opnå det fulde resultat skal du gentage ca. 10 sessioner.

Epilation udføres ved hjælp af en laser, hvis stråle ødelægger hårstrukturen sammen med pærerne. Som et resultat vil hårets udseende genoptages kun efter et par år.

Laser epilering kan kun gøres til dem, der har tykt mørkt hår. Blond laser kan ikke fjerne.

Desuden er denne metode kontraindiceret i visse kategorier af mennesker:

 • mennesker med hudsygdomme;
 • patienter med onkologi;
 • lider af diabetes
 • ammende mødre
 • gravide kvinder.

Valget af måder at fjerne overskydende hår afhænger kun af pigernes evner og ønsker.

photoepilation

Det ligner en laser hårfjerning, men er en mere behagelig og billig metode. Selvom det også kræver flere sessioner at opnå maksimale resultater.

Hårfjerning er baseret på eksponering for lysimpulser. Metoden har de samme kontraindikationer som ved brug af en laser.

Photoepilation er en metode til hårfjerning baseret på eksponering for lysimpulser. Metoden har de samme kontraindikationer som ved brug af en laser.

Sådan barberes lyskeapparat - vigtig viden er nødvendig for en moderne pige. Hver repræsentant for den smukke halvdel af menneskeheden søger at se velplejede og sexede.

Overholder anbefalingerne om dette emne, kan du nemt lære at barbere komfortabelt og forblive smukt uden at skade dit helbred.

Denne video vil introducere dig til, hvordan man korrekt barberer kropshår.

I denne video finder du nyttige tips om barbermaskinen.

Fra denne video lærer du, hvordan du barberer bikiniområdet korrekt.

Sådan barberes et intimt område

Moderne piger har en tendens til at forsøge at slippe af med uønsket kropshår. Overdreven vegetation ser ikke kun æstetisk glædeligt ud, men giver også unødvendigt ubehag og ubehag. Især når det kommer til den intime zone. I dag er der mange måder at slippe af med uønsket vegetation. Men ikke alle kvinder har råd til hardware metoder, og voksning og shugaring er ret smertefulde procedurer. Derfor forbliver den mest populære metode barbering. Denne metode kræver imidlertid korrekt udførelse for at undgå nedskæringer, irritationer og indvækst af hår.

Er det værd at barbere intime zone

Naturlig skønhed i form af hår i bikini-zonen har længe været en ting fra fortiden. I dagens verden er det en af ​​forudsætningerne for selvpleje at slippe af med uønsket vegetation. Hertil kommer, at denne kendsgerning indebærer overholdelsen af ​​hygiejnereglerne, som er grundlaget for kvinders sundhed. Hertil kommer, glatbarberet pubis ser attraktivt ud i det mandlige køn. Derfor foretrækker de fleste kvinder at fjerne overskydende hår på huden under underlivet helt eller efterlade et lille område uhåret, men med trimmet hår, der skaber en såkaldt intim haircut.

Hvornår skal du starte?

Puberty hos piger opstår omkring 8-10 år gammel, men i denne alder begynder skindhår at vokse. Men i dette stadium frembringer de som regel ikke alvorlig ulejlighed. For det første vokser hårene blødt, tyndt og i en lille mængde. For det andet er de ikke mærkbare for nogen, fordi der stadig ikke er tale om en partner i hans personlige liv. Og for det tredje er huden i dette område stadig meget tynd og blød, mere modtagelig for irritationer og nedskæringer. Derfor er det stadig værd at flytte den intime zone barbering til ungdomsårene.

Ved starten af ​​menstruationsdage bliver skindhuden tættere og mere robust, idet bladet ikke længere er så farligt. Derfor anbefaler gynækologer at begynde barbering i det intime område på 13-17 år, i løbet af menstruationsperioden.

Alligevel træffes en sådan beslutning af hver pige individuelt, baseret på personlige moralske overvejelser. Sommetider gør omstændighederne det nødvendigt at bruge en barbermaskine tidligere, for eksempel når en pige gymnast skal konkurrere i en badedragt, og overskydende vegetation ser ikke æstetisk glædeligt ud. Generelt er der ingen strenge regler for den passende alder til barbering.

Vigtigt: Det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at når du har gjort dette en gang, skal du være klar til den efterfølgende regelmæssige barbering, fordi efter bladet begynder håret at vokse hurtigere, bliver tykkere og grovere, hvilket giver mere ubehag.

Sådan barberer du intime steder maskine

Den enkleste, smertefri og overkommelige måde at barbere på er brugen af ​​maskinen. Denne opfattelse har sine ulemper såvel som enhver kosmetisk procedure, for eksempel hyppig udskiftning af kassetter til maskinen, som ikke er billige, og også en kort effekt - hår begynder at vokse efter 3-4 dage. Men det er bedre at starte med ham.

Først skal du forberede alt, hvad du har brug for til denne procedure:

 • barbering barbermaskine Det skal være nyt og personligt din. For følsom hud under navlen er det bedre at vælge en barbermaskine med flere blade, en gelstrimmel og et flydende hoved. Disse dele gør processen meget lettere;
 • specielt gel- eller barberskum. Disse værktøjer blødgør hårene og giver også glat glidning af bladet over huden og derved beskytter det mod dannelse af nedskæringer og irritationer;
 • et spejl Nødvendigt at gennemgå vanskelige at nå frem til steder;
 • neglesaks. Behov for at skære for lange hår;
 • et glas kogende vand. Det er nyttigt til skylning af barbermaskiner.

Vigtigt: I mangel af et særligt barberingsmiddel kan du bruge flydende babysæbe - det tørrer ikke huden og indeholder ikke giftige stoffer.

Så hvis alt hvad du behøver er klar, gå til brusebadet eller tag et bad. Varmt vand vil blødgøre for grove hår, og en hård vaskeklud eller skrubbe hjælper med at fjerne det øverste lag af epidermis med døde celler, så håret er barberet så tæt som muligt på roden.

For at undgå nedskæringer og irritationer samt efterfølgende hårindvækst skal du følge nogle anbefalinger:

 • håret fjernes i to retninger: først i vækst (for at undgå indvækst), så mod vækst (for at gøre huden mere glat);
 • huden skal strækkes under barberingen, så hjælp dig selv med din fri hånd;
 • bevægelser skal være bløde og glatte uden stærkt tryk for at undgå nedskæringer (og de heler lang og smertefuldt). Hvis et sår dannes, skylles straks med hydrogenperoxid;
 • Skyl maskinen regelmæssigt i kogende vand, så håret ikke sidder fast mellem knivene;
 • Efter proceduren skylles perinen med varmt vand og smør den behandlede hud med en beroligende creme.

Maskinens bevægelser skal være bløde, konsistente, først i hårvækst og derefter imod det og ikke "frem og tilbage"

Video: Sådan barberes det intime område

Funktioner ved første brug af maskinen

Shaving intime zone for første gang kan være en rigtig vigtig begivenhed i livet af en ung pige. Nye fornemmelser på grund af manglende hår kan give ubehag. For at undgå dette, prøv at skære dit hår kort med en lille sakse om et par dage, så du vil gradvist vænne sig til de nye fornemmelser.

Vigtigt: Saks skal være skarp, så hårene let kan afskæres såvel som med afrundede ender for at undgå hudskade på grund af uforsigtig bevægelse.

På grund af manglende erfaring kan en barberkniv virke ubelejligt, så du bør ikke vælge en engangsværktøj for første gang, der har et fast hoved. Specielt designet til det raske nærområde gør processen så behagelig og sikker som mulig.

Et flydende barberhoved vil gøre processen behagelig og sikker.

Før første brug skal du teste barberingsmidlet for mulige allergiske reaktioner, fordi huden i underunderlivet er særligt følsom. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af produktet på armlenes indvendige bøjning og vent en halv time. Hvis der ikke er rødme, kløe, irritation, så passer det dig.

Hvor ofte skal man udføre proceduren

Hvor ofte kan du barbere det intime område? Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål. For hver kvinde er hyppigheden af ​​barbering rent individuelt. Hår vokser overhovedet ved forskellige hastigheder, huden kan også variere i niveauet af følsomhed over for brugen af ​​maskinen og barberingsprodukterne. Derfor vil du selv over tid kunne bestemme antallet af dage mellem procedurer.

Du bør dog ikke plage bikiniområdet med en daglig barbering, fordi huden vil reagere med irritation, røde pletter og kløe. Det vil være mere korrekt at vælge det øjeblik, hvor de regrownes hår begynder at stikke, hvilket skaber ubehag.

Smukt bikini design

Ikke altid kvinder foretrækker fuldt barberet pubis. Intime haircuts er meget populære i dag. For at gøre dette er håret ikke helt fjernet fra det intime område og forsigtigt trimmet med saks til den ønskede længde. Det kan også være en partner eller en mands valg, hvis mening er værd at lytte til i denne sag.

Den komplekse form for intim frisyre kan udføres ved hjælp af en stencil

At gøre en smuk "frisure" på et følsomt sted er ikke så svært, især hvis valget faldt i en simpel form - et rektangel eller en trekant. For at gøre dette skal du bare barbere håret rundt om den påtænkte form. Hvis den ønskede form har en mere kompleks form, kan en stencil bruges. Du kan købe færdige stencils, og du kan gøre dem selv ved at bruge tykt pap. Efter påføring af stencilen til huden, cirkuler den med en kosmetisk blyant og kom til arbejde.

Vigtigt: Det er svært at fjerne en kompleks form med en konventionel barbermaskine, og korrigér derfor med pincet ved at trække overskydende hår ud.

Normal haircut kan omdanne indretningen. Til dette formål anvendes rhinestones, perler, pailletter. Dekorationer påføres med en speciel lim, der ikke forårsager irritation.

Smykker påføres huden med et specielt klæbemiddel, der ikke forårsager irritation.

Hudpleje efter proceduren

Umiddelbart efter proceduren kan du tage et varmt brusebad og blødt forsigtigt huden med et håndklæde. Anvend derefter en særlig efterskærmning, der beroliger og nærer den behandlede hud. Brug ikke de første 10-15 minutter - lad dermis hvile og drikke ilt.

For at undgå ubehagelige konsekvenser efter barbering, prøv at overholde følgende anbefalinger:

 • Våd ikke de behandlede områder i flere timer efter proceduren;
 • Brug ikke alkoholbaserede aftershave lotioner;
 • iført løs bomuld undertøj;
 • Undgå voldelig sex med mundtlig pleje lige efter barberingen.

Barber før fødslen og under graviditeten

Barbering af en lyske i en gravid kvinde er lidt sværere, og nogle gange bliver det umuligt at gøre det selv på grund af en udbulende mave. I dette tilfælde kan du søge hjælp fra en specialist. Men du kan selv gøre det ved at bruge et spejl.

Der bør lægges særlig vægt på sterilitet under proceduren, for i en så afgørende periode er du ikke alene ansvarlig for dit helbred, men også for helbredet af den baby du bærer. Rengør alle værktøjer med et antiseptisk stof før brug, samt huden før og efter barberingen.

For at gøre det lettere at barbere det intime område under graviditeten, brug et spejl

I dag kræver ikke alle klinikker en glat barbering inden fødslen, men det anbefales fortsat at udføre denne procedure. Ren hud har brug for en læge til at kontrollere forandringen i perineumets farve under fødslen. Det er også et obligatorisk trin før en kejsersnit.

Oversigt over værktøjer og værktøjer

I dag er butikshylder fyldt med en overflod af barberingsprodukter. Derfor er det ikke svært at vælge en egnet maskine eller hudplejeprodukt. Det vigtigste er at tage højde for de enkelte karakteristika og tykkelsen af ​​tegnebogen. Nedenfor er nogle af de mest populære barbermaskiner og hudplejemidler under barberingen.

Hvorfor barberer piger deres intime zone

Og virkelig, hvorfor kvinder barberer en intim zone. Dette er ikke så praktisk, ubehageligt og endog usikkert, og faktisk gør de det her, lad os prøve at finde ud af det.

Hver kvinde har sin egen grund til dette, men den generelle tendens fremstår som sådan.

Hovedårsagen er selvfølgelig sommer, strand, bikini. Det vil være behageligt for hvem at se på pigen, den kvinde, der har i bikiniområdet, undskyld mig, håret ser ud af håret, det er opadgående uanstændighed!

Selvfølgelig barberer de også den intime zone af hygiejniske grunde, især i den varme sæson.

Men barbering en intim zone er langt fra bare på grund af hygiejne eller at gå til stranden.

Nogle kvinder tror, ​​at det barberede, intime område er mere attraktivt for det modsatte køn end uhærvet. De tror, ​​at denne måde følsomheden øges, de vil vise alle detaljer i det intime område. Tilsyneladende ved kvinder i denne situation, hvad de gør, de ved bedre. Måske argumenterer de som mænd, der barberer deres hoveder for at synes mere interessante for piger og kvinder.

Det er umuligt ikke at tage højde for moderne mode, de har ikke båret gennemsigtige kjoler, trusser, som de kalder sig selv osv. Derfor var der ikke noget sådant som at skjule den intime zone fra nysgerrige øjne. Og på nuværende tidspunkt, fuld razkreplennosti i tøj og undertøj - blatant bikini og flirty thong, så du er nødt til at barbere den intime zone.

Valget er dit, men det kan argumenteres for, at det er usikkert, at nogle læger tror på, at det er usikkert at barbere håret i det intime område. Barbering fører til hudirritation, nedskæringer kan føre til infektion, vira, en hudsygdom, der kaldes en smitsom lille, der kan udvikle sig, barbering årsager, endnu mere, hurtig vækst af hår.

Men hvis du følger de grundlæggende regler, kan du undgå problemer. Før proceduren skal du tage et varmt bad, vælge den rigtige barberskrabber, brug skum eller barberingsgel (du kan bruge mænd). For mere information kan du finde nok information. At fjerne hår fra det intime område er ikke så smertefuldt, du kan bruge andre metoder til hårfjerning, det er ikke nødvendigt at barbere dem, der er mange måder, valget er dit!

Så hvorfor kvinder barberer intim zone. Det ser ud til at være lidt sorteret ud.

Relaterede nyheder

Bikini område. Barberer eller ikke barberer?

Spørgsmålet om overskydende vegetation på en kvindes krop har altid været og forbliver uopsættelig. Glat krop, blødt og silkeagtig har altid været betragtet som skønhedens standard. Men er det nødvendigt at barbere bikiniområdet? Der er en opfattelse af, at dette ikke er nødvendigt. Vi vil søge efter et svar i kun to kilder:

 • mænds mening (af indlysende grunde)
 • Lægernes mening (af sikkerhedsmæssige grunde og sundhedsmæssige fordele).

Nå, nu direkte til det punkt, især da der er helt modsatte udsagn, taler både for og imod fjernelse af hår på intime steder.

Kan eller kan ikke

Udtalelser af læger er opdelt. Nogle mener, at fjernelse af skindhår er begrundet i hygiejne:

 • en vis mængde snavs, bakterier og patogene mikroorganismer opsamles på håret på intime steder hver dag;
 • lettere at holde rene barberede kønsorganer;
 • I kritiske dage minimeres risikoen for reproduktion af putrefaktive bakterier, især i den varme sæson.

En særlig holdning blandt fødselslæger og gynækologer til denne ret personlige sag. Kvinder før fødslen rådes til at udføre depilationen "der" nødvendigvis. Alt igen, af hygiejne intime steder, der bliver traumatiseret under fødslen.

En anden del af lægen mener, at det er nødvendigt at forlade alt, som udtænkt af moderen. Og af en eller anden grund:

 • Under hårfjerning vil øm hud i det intime område på en eller anden måde blive beskadiget. Gennem mikroskader og små sår / nedskæringer kan mikrobiel flora komme ind og forårsage irritation i bedste fald;
 • termoreguleringen af ​​kønsorganerne, som håret tjener som en slags "luftpude", er forstyrret;
 • hår i den inguine zone beskytter kønsorganerne fra mikrober ind i og bevarer mikrofloraen på et intimt sted.

Baseret på den seneste forskning fra franske læger blev det konkluderet, at en kvindelig krop uden hår er udsat for større risici end med naturlig hårvækst. Metaboliske og hormonelle processer forstyrres især, overgangsalderen opstår tidligere, og i de fleste tilfælde er det patologisk. Det er svært at sige, om dette er den ultimative sandhed. Men versionen er allerede blevet udtrykt og modtaget en vis resonans.

Meningerne var også opdelt:

 • nogle overvejer den rene barberede og glatte krop til at være skønhedens standard på alle steder. Bikiniområdet får særlig opmærksomhed. Igen kan dette være den fuldstændige mangel på hår eller seksuel intim haircut;
 • andre er kategorisk mod en så radikal beslutning. De er af den opfattelse, at det er nødvendigt at omhyggeligt skære vegetationen, men ikke helt fjerne den.

Der er også et ret medicinsk argument til støtte for den stærkere sexs anden position - feromoner samles på håret i perineum. Disse er stoffer, der "sender seksuelle signaler" til medlemmer af det modsatte køn.

Så for at barbere eller ikke at barbere er op til en kvinde at bestemme, baseret på hendes egne følelser og ønsket om at være attraktiv for hendes mand. Heldigvis er der nok argumenter både til fordel for "ja" og til fordel for "nej".

I hvilken alder at begynde

Mange unge damer er interesserede i, om det er nødvendigt at barbere pigernes intime zone og fra hvor mange år kan du starte denne procedure. Her er alt igen individuelt. Alle advarsler forbliver de samme som positive. Men hvor meget - på 12, 13, 16 år, afhænger puberteten hos en teenagepige.

Frakken på intime steder indikerer begyndelsen af ​​puberteten. Bløde og sparsomme hår fremstår i piger omkring et år før menstruationens begyndelse. I denne alder er det uhensigtsmæssigt at fjerne dem på nogen måde.

For det første fordi du kan skade huden og bære infektionen på grund af manglende erfaring. Og for det andet ved hjælp af sådanne manipulationer, vil pigen kun accelerere væksten af ​​hårdt mørkt hår. Det er bedre at vente, indtil det er virkelig nødvendigt af hensyn til hygiejne og æstetik.

Og endnu et krydret spørgsmål - er det nødvendigt at gøre dette, før du tager en gynækolog? Læger hævder, at det sidste, de lægger mærke til under en vaginal undersøgelse, er en kvindes intime haircut. De er interesserede i patientens helbred og klager, der kom til udnævnelsen, og ikke hendes udseende på et pikant sted.

Men hvis du stadig beslutter at fjerne vegetationen, skal du ikke gøre det lige før du går til lægen. Og af en eller anden grund:

 • Ifølge hudens tilstand i perineum kan gynækologen konkludere, at der er visse problemer;
 • med en ukorrekt udført procedure kan skader forblive på huden, der vil tjene som "porte" til infektionen, især - til hospitalet. Selv om patienten er garanteret fuldstændig sterilitet, er brugen af ​​engangsinstrumenter, men den menneskelige faktor ikke blevet aflyst.
 • stresset før undersøgelsen (hvad man kan sige, men et besøg hos gynækologen er ikke det mest behagelige tidsfordriv, især hvis det er en nødsituation) kan fremkalde irritationer.

Så igen er det op til hver dame at afgøre, hvorfor rakning af et bikiniområde, hvis der er sådanne risici. Og lægen er faktisk ikke ligeglad, hvis du har vegetation der eller ej.

Sikker Procedureregler

Hver dame skal huske at fjerne hår permanent hjemme er usandsynligt at lykkes. Metoder til hårfjerning af hardware er kun tilgængelige i skønhedssaloner, de koster meget, og effekten varer efter den første session omkring 3-4 uger. Naturligvis, med de efterfølgende procedurer, vil vegetationen falde og til sidst forsvinder helt. Men det er langt, dyrt og ikke altid behageligt.

Depilering derhjemme er et godt alternativ til salonprocedurer. Er det muligt at fjerne hår ved hjælp af hjemme metoder for evigt? Næppe. Men trods alt vil du være i stand til at sætte dig selv i orden, når du selv ønsker det. Metoder til dette er mere end nok. Det kan være voks og sukker depilations, en mekanisk fjernelse metode, en husstand epilator og barbering er den nemmeste og mest overkommelige måde.

Alle muligheder, bortset fra barbering, er forbundet med smerte og ganske signifikant. Og på et intimt sted er huden meget følsom og sårbar. Effekten af ​​dem vil vare lidt længere, men ubehag er meget mere signifikant.

Så lad os finde ud af, hvordan du barberer den intime zone korrekt.

Hver kvinde bestemmer sig for sig selv - at barbere eller ikke at barbere bikiniområdet. Og husk - en selvsikker kvinde er altid smuk og ønskelig. Og en intim haircut kan inspirere endnu mere tillid.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede lækket til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre historien om vores abonnent Alina Borodina. hvor hun fortæller i detaljer, hvordan man permanent kan slippe af med problemet med overdreven vegetation på 1 dag! Læs mere

Dette er interessant:

Barbering håret på benene: Hvornår er det tid til at starte? Trimmer til fjernelse af hår: Valg af valg Et par tip om, hvordan man barberer uden irritation

Skal jeg barbere pigernes lyske?

Skal jeg barbere det intime område af en kvinde for kun at beslutte hende og hendes partner. Fjernet hår fra kroppen siden oldtiden. Nogle folk dannede endda visse traditioner i denne sag. For eksempel for muslimer er et legeme uden hår et tegn på renhed. Denne procedure er meget vigtig for dem.

I Kaukasus briller brudenes intime zone helt før bryllupsaften. Men blandt slaverne var en sådan zone som lysken altid betragtet som ukrænkelig, pigerne tog endda deres hår som noget magisk. Nogle eksperter mener, at dette ikke skal gøres, så hvorfor piger ikke kan barbere håret i lysken?

Arbejdsordre

At fjerne hår fra kroppen nu er der forskellige måder. Denne epilator, og cremer og laserprocedurer for at fjerne håret en gang for alle. Men de fleste piger foretrækker at barbere håret i deres lyske. I sammenligning med andre depilatoriske metoder har barbering en betydelig fordel. Du behøver ikke at have dyrt udstyr eller har alvorlige færdigheder.

Men den største ulempe er, at efter et par dage begynder nye hår at vokse i lysken, derfor skal du barbere dette område permanent. Et andet problem med barbering er irritation. som kan forekomme i ljummen. For at undgå dette skal du vide, hvordan du kan og hvordan du ikke kan barbere dit hår i dette følsomme område.

Det første og et af hovedpunkterne er valget af maskinen. Du kan bruge både engangsmodeller og udskiftelige patroner til en barbermaskine. I dette tilfælde bør hans mænds maskine ikke bruges. For det første fra hygiejnisk synspunkt. Du kan blive smittet med andre bakterier. For det andet er håret barberet i det intime område med specielt designede maskinmodeller.

For at forbedre resultatet er barbering af håret i ljummen det værd at bruge et specielt gel- eller barberskum. Her kan du låne værktøjet fra en elsket. Barbering gel giver dig mulighed for at blødgøre håret, hvilket gør barberingen blødere.

Hvorfor kan du ikke bruge almindelig sæbe, spørger du. Faktum er, at han har for udtalt tørreffekt, hvilket kun øger sandsynligheden for irritation. Hvis barberingen ikke er til stede, kan du bruge en brusegel eller en shampoo i nødstilfælde.

Før proceduren er nødvendig for at tage et bad. Dette vil gøre det muligt for huden at dampe ud, åbne porerne, hårene fra dem bliver lettere at fjerne. Hvis hårene er for lange, og proceduren er ny for dig, er det bedst at trimme dem i en lille længde med saks.

For at starte proceduren skal du anvende gelen på det intime område og vente et par minutter. Hvorfor? I løbet af denne tid vil han have tid til at blødgøre hårene. For at arbejde skal du tage en stabil position, for ikke at glide ved et uheld i dusjen. Barbering bør udføres under hensyntagen til retningen af ​​hårvækst.

Hvis du matcher det, vil antallet af voksende hår være betydeligt mindre. I denne travlt, mens arbejdet ikke er det værd, har det travlt, der er stor sandsynlighed for at blive såret. Efter hver brug af barbermaskinen skal den skylles under vand for at fjerne hår og barbering.

Efter proceduren vaskes med rent vand. Så du kan kontrollere, om der er overskydende hår tilbage i området, samt fjern barberingshjælpen. Tør med et håndklæde skal være omhyggeligt. Knuse eller gnide huden er ikke værd, det kan forårsage irritation. Efter fuldstændig tørring af huden skal der påføres en særlig efterskæringscreme. Det giver dig mulighed for at blødgøre huden, nære det og fremskynde helingsprocessen. Stop med at bruge alkoholbaserede lotioner.

I butikker med kosmetik kan du desuden købe et middel til at bremse hårvæksten. Det bør anvendes til det barberede område to gange om dagen. Selvfølgelig bør du ikke forvente en fantastisk effekt, men der vil stadig være en vækstafmatning (hvis du køber et kvalitetsprodukt).

Hvad giver en barbering

Hvorfor er det værd eller ikke at barbere dit hår i det intime område? Mange eksperter siger, at noget hår per dag er en utrolig kilde til ophobning af snavs og bakterier. Derfor kan du med en konventionel barbering beskytte dig selv ud fra et hygiejnisk synspunkt. Selvfølgelig bør du ikke gøre en fuldstændig barbering af alle hår, kun hvis du ikke vil.

Men en række eksperter bemærker, at naturen ikke bare har givet os hår på dette område. Især med deres hjælp:

 • der skabes en luftpude, som tjener til at beskytte kønsorganerne fra kulde og giver termoregulering på dette område i sommersæsonen;
 • Tilstedeværelsen af ​​hår giver dig mulighed for at opretholde et bestemt mikroklima inde i vagina, hvilket ikke tillader udvikling af patogen mikroflora;
 • intime hår er en "tilbageholdenhed" af lugten af ​​feromoner, som er ansvarlige for vores tiltrækningskraft til det modsatte køn.

Og det er kun en række årsager til, at læger anbefaler at stoppe barberingen af ​​lysken, i det mindste fuldstændigt. Kun du kan vælge den perfekte mulighed for dig selv. Det vigtigste er at handle klart i henhold til instruktionerne, og så kan problemer undgås.

Sådan barberer du en kvinde

Nyttige instruktioner: hvordan man kan slippe af med nitter i håret og hvad skal man gøre, så at lusseæg ikke længere vises?